Poglejte to aroganco levičarjev! Prestrašene Slovenke pozivajo moške, da jih zaščitijo pred migranti, Fajonova pa v posmeh: “Migranti, ki grozijo našim ženskam, narodu in kulturi, so namišljen problem!”

Tanja Fajon (Foto: STA).

S prihodom nezakonitih migrantov v evropske države je prišlo do porasta kriminalnih in nasilnih dejanj, saj se prišleki ne obremenjujejo z zakonodajo, ki velja v državi, kamor prihajajo. Praksa iz tujine namreč dokazuje, da muslimanskim migrantom ni mar za spoznavanje evropske kulture, saj nameravajo v Evropi nadaljevati z življenjem v skladu z lastno tradicijo in navadami. Kljub sprenevedanju mainstream medijev, nevladnikov in nekaterih evropskih poslancev tipa Tanja Fajon, vedno več Evropejcev meni, da varnost ni nekaj samoumevnega, kar pa dokazujejo zapisi na družabnih omrežjih, kjer prestrašene ženske pozivajo moške, naj jih zaščitijo pred migranti.

Pri tem nimamo v mislih zapisa prebivalk ene izmed “daljnih” evropskih držav, ampak poziv Slovenk. Torej, če bi si morda še pred leti mislili, da se kaj takega ne more zgoditi pri nas, pa očitno dandanes ni tako. “Slovenke apeliramo na moške, naj nas zaščitijo pred migranti! Ni to poziv k nasilju, v demokraciji poznamo tudi diplomatsko noto,” navaja zaskrbljujoč zapis. Zanimivo pa je, da se iz tega očitno dela norca evropska poslanka Tanja Fajon, ki v četrtek, 8. novembra, organizira okroglo mizo Proti kulturi strahu, pri čemer poudarja: “‘Migranti, ki grozijo našim ženskam, narodu in kulturi …’ in ‘Homoseksualni lobi, ki želi uničiti naše družine …’ sta dva od namišljenih problemov.”

Pa poglejmo, ali so nasilni ilegalci res namišljen problem.

Sredi avgusta smo poročali, kako več ilegalnih migrantov prihaja v Slovenijo v smeri Kraškega roba. To so opažali tudi domačini na Krasu, med njimi Erli Škorja, ki je na družabnem omrežju Facebook spisal pismo in ga naslovil na policiste. Med drugim je izpostavil, da prijave nezakonitih migrantov ne pomagajo. “Tudi če se direktno pove, kje so skupine migrantov, se nič ne ukrepa. Po vasi se ponoči, in po novem tudi sredi belega dne, sprehajajo večje in manjše skupine teh ljudi! Kradejo okoli bajt, sprašujejo za elektriko za polnjenje telefonov, hrano in vodo. Psi v vasi norijo, otroci po vasi so zaprti. Zaprti, zakaj? Ker jaz osebno mojih otrok, starih 5 in 3 leta, ne bom spustil med njih! Vemo, da jih je v okoliških gozdovih na stotine in več, na prečkanje pa jih čaka še ogromno število, katero javnost noče vedeti. Vse to vemo dosti od nas, žal ostala javnost pa ne! Ali boste kaj ukrepali ali pa bo nova afera aktualna!”

Napad z nožem v Rogu.

Bojijo se jih celo v Rogu
Veliko pozornosti je junija sprožila izjava prebivalca Črnomlja, ki je zaradi vloma v hišo poklical policijo, vendar ga je ta zavrnila – rečeno mu je bilo, da policija ne more priti na ogled, ker ima preveč dela z migranti. Da so migranti nasilni in nevarni, so ugotovili celo rogovci, ki so jim na začetku na široko odpirali vrata, jih sprejemali, jim kuhali kosila in omogočali izvajanje raznih delavnic. V poletnih mesecih smo poročali, da so na dan, ko se je dogodil incident v Rogu, ko je migrant nekoga zabodel, sklicali izredni sestanek in iz zapisnika je bilo razvidno, kako močno se jih bojijo in mislijo, da jim niso kos. “Ne moreš biti toleranten do njih, ne moreš,” je dejal eden izmed rogovcev. Razvidno je celo, da se napad z nožem ni zgodil le enkrat, ampak kar štirikrat, a so pred očmi javnosti to dobro skrili, saj niso želeli sprožiti škandalov, ki bi zagotovo predramili javnost. Želijo jih čim dlje od Roga in dobesedno snujejo “vojno proti migrantom”.

Belokranjci že vseskozi na nogah
Čeprav so spomladi letos Belokranjci pričeli poročati o porastu prehodov nezakonitih migrantov, so si številni mainstream mediji zatiskali ušesa. Domačini so jasno in glasno opozarjali, da migranti prihajajo iz sosednje Hrvaške, nekateri s čolni, drugi reko preplavajo in se nato pojavijo na dvoriščih domačinov v zaselkih in vaseh ob Kolpi. Domačini, ki so prišlekom sicer pomagali, so ob tem dodali, da pri njih nikakor niso zaželeni. Jasno so izrazili kritiko do države, saj jih ta ni poučila, kako naj ravnajo ob stiku z njimi. Iz sporočil, ki so jih opremljali tudi s fotografijami, sta bila razvidna velika zaskrbljenost in predvsem strah. Eden od domačinov je tako zapisal: “Jutranji ‘obisk’.” V svoji hiši je namreč naletel na nepovabljenega “gosta” – ilegalnega migranta.

Foto: Facebook

Belokranjci so septembra letos složno stopili skupaj proti postavitvi migrantskega centra, s čimer so sporočili, da bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da zavarujejo svojo Belo krajino. Po navedbah vodje civilne iniciative Maje Kocjan se v Beli krajini srečujejo z vse večjim porastom števila migrantov. “Vse več ljudi jih srečuje na dnevni ravni, civilna iniciativa dobiva dnevno klice raznih zaskrbljenih mamic, staršev ali navadnih ljudi, starejših občanov, ki jih je ponoči strah biti same doma. Zaradi tega smo se odločili, da proti temu ostro nastopimo in organiziramo protest,” je tedaj poudarila Kocjanova.

Vlomi, nadlegovanje, izsiljevanje
Decembra lani so bili policisti PU Koper obveščeni o vlomu. Poklical jih je namreč moški iz Ilirske Bistrice in sporočil, da so mu trije neznanci vlomili v hišo. Enega so policisti zadržali, dva pa sta pobegnila. Nato pa so ugotovili, da gre za ilegalnega migranta iz Libije, ki pri sebi ni imel dokumentov. Čez nekaj časa je policija našla še drugega migranta, ki je bil iz Alžirije. Oba sta zaprosila za azil, zato so ju odpeljali v azilni dom.

Migranti pa težav niso povzročali le v obmejnih krajih, ampak tudi v prestolnici. V preteklosti smo namreč poročali o nadlegovanju dveh šolark na ljubljanskem avtobusu številka 27. Dva glasna migranta sta tedaj pristopila do dveh dijakinj in ju nadlegovala tako dolgo, da sta deklici v paniki zbežali z avtobusa takoj na naslednji postaji. Skupina nasilnih migrantov je prav tako povzročala težave pred znanim ljubljanskim lokalom Parlament pub. Migranti, ki so prihajali iz azilnega centra, ki se nahaja na Cesti v Gorice, so želeli vstopiti v lokal. Ker jim varnostnik tega ni dovolil, so začeli groziti in izsiljevati. Eden izmed migrantov je po naših podatkih tedaj potegnil tudi nož in z njim grozil varnostniku, ki je ob celotnem dogajanju poklical tudi policijo. Ko so policisti prišli na kraj incidenta, je del migrantov prizorišče že zapustil, del migrantov, ki so še vedno rogovilili pred lokalom, pa so le popisali. Pijan migrant, ki je bil nameščen v azilnem domu, je napadel varnostnika pred Holidays’ pubom v centru Ljubljane.

Tudi kraje trgovin jim niso tuje
Dogajanje v Ljubljani je pestro tudi letos. V poletnih mesecih smo namreč poročali o tem, kako so v azilnem domu na Kotnikovi medsebojno obračunali migranti. Spomnimo, da so policisti na Čopovi ulici v Ljubljani aretirali več oseb zaradi kraj po trgovinah. Policija je potrdila, da gre za migrante, državljane Alžirije in Maroka, stare med 25 in 30 let. Ni pa to bilo prvič! Letos so Alžirci namreč že ropali sredi belega dne po ljubljanskih trgovinah. Pri tem so bili prijeti 18-, 22-, 30- in 31-letni moški, vsi državljani Alžirije. Na Policijski upravi Ljubljana so takrat potrdili, da so jih varnostne službe obvestile o kraji, ko je 18-letni Alžirec v treh različnih prodajalnah v središču Ljubljane odtujil oblačila v skupnem znesku okoli 190 evrov, 31-letni Alžirec pa oblačila v znesku 40 evrov. Prav tako na Čopovi ulici je 30-letni Alžirec v prodajalni oblačil odtujil za okoli 40 evrov izdelkov – različnih oblačil in modnih dodatkov. Istega dne pa so bili policisti zopet obveščeni o tatvini v prodajalni na Poljanskem nasipu, kjer je bilo ugotovljeno, da je 22-letni alžirski migrant v trgovini ukradel steklenice alkohola.

Foto: Facebook

Na podlagi policijskih poročil in poročil prebivalcev krajev, kjer nezakonite migrante srečujejo na dnevni ravni, lahko vidimo, da migranti med državljani sejejo strah. Žalostno pa je, da vladajočim ni mar za strah, ki nastaja med prebivalci – ti se namreč zavedajo, da sodišča tako v tujini kot tudi pri nas ilegalnim migrantom prisojajo precej nižje zaporne kazni v primerjavi z avtohtonim prebivalstvom za ista kriminalna dejanja. Naravnost žalostno je, da se Slovenke v 21. stoletju bojijo za svojo varnost, še bolj žalostno pa je, da se za to ne meni Fajonova. Očitno je ta z bivanjem v bruseljskem mehurčku povsem izgubila stik z realnostjo.

H. M.

 • večni srb

  Na zahodu smo jim razbili države, pobili otroke in jih pokradli, posrali smo se vse kar jim je bilo sveto, mogoče so pa le malo jezni na nas.

  • skorpijon93

   Slovenija ni zahod, temveč srednja evropa, spadamo pod višegrajsko skupino ! smo genetsko in kulturno z njimi sorodni, če ti pa kaj ni prav pa pojdi nazaj v srbijo, tukaj si le priseljenec , po dobri volji države , spoštuj to

   • Steiermark

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, žal je takšnih zmedenih srbinov, vse preveč, v Sloveniji, katero on imenuje za sojo, tako kot Alpe itd…….nočejo in nočejo se odstranit z seska od koder pridobivajo “življensko energijo”, na naš račun, nas ropajo in nam hočejo usta zapirati – de nje de de…..

 • samotoje

  Jaz si pa najbolj želim, da bili Fajon in njej podobni le namišljen problem.

 • večni srb

  Kaj naredi slovenec, če se izgubi v naših alpah, verjetno razbija po vratih kmetij ter prosi za vodo in elektriko za telefon, da pogleda na GPS kje točno se je znašel.
  Kaj dela pa slovenski turist v tujini, če se preveč oddalji od vodiča turistične skupijne, pa ne bom povedal.

 • skorpijon93

  Bralci veste da na češkem in ostalih višegrajskih državah ni muslimanov, ne poznajo uličnih tolp, ne poznajo prepovedanih območji,nimajo veliko priseljencev, niso naklonjeni priseljevanju,nimajo mošej in minaretov, radikalizacije ne poznajo, na češkem po zadnjih podatkih živi le nekaj čez 400.000 tujih priseljencev večinoma gre za slovake in ukrajince torej kulturno in versko sorodne , nikakor pa ne albanci, bosanci, kosovarji ali arabci ,sprehodite se ponoči po ulicah Prage, Bratislave , Varšave in Budimpešte, pravi blagor in zelo varno, umirjeno in sproščeno, počutiš se kot doma, po domače !!!! Praga je tudi veliko cenejša od Lublane kjer župan janković krade in skubi da to ni res ! dragi bralci, svetujem vam ogled naštetih mest pa poglejte si še sestavo prebivalstva teh mest , boste videli da so večinoma homogene ! Višegrajske države skupaj z Slovenijo tudi niso imele kolonij, niso se okoriščale na tujih plečih, niso izkoriščali nikogar

 • šmentanamuha

  Tale šekasta pizda bo nekega dne plačala težak račun.

  • Steiermark

   Le zakaj me spominjajo njeni fleki na stanje tovariša pedofila tita, polnega posmrtnih peg, in kaj psihopatskega je razen zlobe, skupnjega pri teh dveh tovariših…..

   • zokispoki

    Pankrti komunajzarskih revolucionarjev so perfidna,sprevrzena, levicarska burzuazija, kenede !

   • karpelec

    Njeni obrazni fleki so posledica njene bolezni.

    • Steiermark

     duševne? Mislim, da so znak zlobe!

     • karpelec

      Morda ene in druge, pa še tretja je prisotna.

     • Friderik Peršič

      Da se ne matram preveč bom odgovoril vsem naenkrat – beeeeebčki …

     • WISKY 1000

      prcić kaj doziraš

    • WISKY 1000

     ŽLEHNOBE

 • Miža

  “Migranti, ki grozijo našim ženskam, narodu in kulturi, so namišljen problem!”

  To njeno izjavo razumem tako, da ji je ogroženost naših ljudi namišljen problem zato, ker zanjo slovenski ljudje, ki dožive nasilje migrantov, ne štejejo nič, niso pomembni. Tako so se vedno obnašali okupatorji do okupirancev in Fajonova je v službi okupacije, to je ja očitno.

  • šmentanamuha

   Fajon je izdajalka po defoltu.

   • yello

    je bolj normalna od vseh desničarskih žensk, vidi se ji, da ni zlobna, njej se migranti tudi smilijo

  • SIMON ROZIC

   Teta ima komplekse in ne verjame, da bi se je kdo
   od migrantov sploh lotil ! Po moje je to vzrok njenim
   večnim nebulozam!

 • GkGbsmzjLiJkDA

  Da so to besede neke ženske – izobražene ženske – mogoče celo matere ……………. NE, NIKOLI ? !

  “‘Migranti, ki grozijo našim ženskam, narodu in kulturi …’ in ‘Homoseksualni lobi, ki želi uničiti naše družine …’ sta dva od namišljenih problemov.”

  Nekaj podobnega lahko izreče le neka primitivna možača, ali ženska, ki je doživela neko ponižanje od moškega, ki ga je ljubila in je zato zasovražila vse ženske, ki ljubijo in spoštujejo moške..
  Take ženske so nevarnejše od migrantov, ali LGBT.

  BOJMO SE TAKŠNIH ŽENSK – tudi moški. !

  • yello

   na njej ni nič zlobnega, nikoli ne reče nič zlobnega, vidi se ji neka milina in da se ji migranti smilijo, desničarske ženske pa so zlobne in tega niti ne skrivajo, vas in njih se v resnici ljudje bojijo

   • GkGbsmzjLiJkDA

    Yellko ti si še premlad, da bi to vedel.
    Poglej, komaj prvi komentar si skupaj spacal pa se že ves treseš od strahu.

    • yello

     sem star preko 80, ti bi bil lahko moj vnuk.

     • GkGbsmzjLiJkDA

      Ja od česa pa se tako treseš, Čika? Imaš tresavico, ali pa si tako strasten.
      Malo bolj pazi na zdravje pa mlade ženske boljš, da ne gledaš.

     • SIMON ROZIC

      …saj to je, ali prestar ali premlad …preneumen pa v vseh ozirih!

     • Ivan

      Dober odgovor,neumnemu starcu.

     • Antonius

      Smrkovec!
      Za dva komentarja in en prigarani plus ste porabili 80 let?!

   • O’Brien

    Ja, hudobne desničarske ženske, ki miroljubne migrante zapeljujejo v greh. Kamenjati jih je treba!

   • Steiermark

    kdo je tebe zlorabil, da imaš takšne probleme?

 • SIMON ROZIC

  O Fajonki pa danes ne bi; baba se mi naravnost gabi!

 • Zalka

  Ze v osnovni soli (OŠ Zadobrova) , je kazala enake fore kot sedaj. Arogantna, tecna, zoprna, egoisticna, zafrustrirana, vsiljujoca. Vedno je morala biti glavna na pionirckovih in ostalih proslavah. In bog ne daj, da nekdo drug vodil in povezoval program, je sla takoj domov atu in mami jokat. Ata je bil namrec zaposlen na RTV. Pa se sedaj ji ta njen zoprn karakter na dan seka.

  • Djuro Sumar

   Se pozna da sta bila sošolca.

   • Za

    A vidva…..hahahahah…..jaz sigurno ne…….

  • rabbit

   Vse kar si napisal drži jo tudi jaz tako poznam. Zmeraj se je rinila v ospredje in če ni bilo po njeno je bil ogenj v strehi.

  • macon

   Skrajna levica rabi splošno zlorabo in pohabo zakonov, da za njo nemoteno krade milijarde. Začeli so z množičnim pokolom, ki jim je omogočil nemoteno prevlado za čas dveh generacij (dokler se niso klavci postarali in pomrli), zdaj se nameravajo skrivati za posebnimi pravicami (zlorabo zakonov) manjšin in pritepencev.

  • BlackOpsSystem

   Drek je Drek, pa ga lahko še tako lepo v zlato folijo zaviješ….še vedno smrdi!!!

 • Waltter

  Tu ni kaj debatirat, glavni krivec za to dogajanje je Policija in ministrstvo za notranje zadeve in basta. Kak lahko nekdo ki ilegalno vdre v drzavo ter krade zaprosi za azil. Normalno je kazen, izgon in prepoved vstopa, vse je lepo jasno zapisano v zakonodaji. Torej Policija ne upoüteva zakonodaje..

 • Franjo Trojner

  Zakaj to ženšče tako zelo sovraži lastno državo in narod??

  • if

   Odgovor na vprašnje nosi tretja beseda v vaši povedi.

  • KAPIBARA

   Državo ja.. narod pa ne ..

 • večni srb

  Zakaj se napenjate, kriminalna statistika pove vse. Zdaj imamo domač kriminall, posle kot običajno in še par incidentov z migranti zraven, ki se prebijajo proti đermani in se verjetno manj sekirajo kako jih bodo ljudje sprejeli na poti. Ne bom ugibal, kdor bi rad bil pameten, pa lahko poskusi v vaški gostilni narediti pizdarije in bo videl kako dolgo bo šlo, preden ga bodo zgrabili in odpeljali. Verjetno zelo hitro, pri nas je ogromno govedov, vse je pijano ,pretepa se pa še redko kdo. Nihče si ne upa, ker so kazni kot med fašistično okupacijo, položnica ni nič, celo zapor še ni tako hud, najhuje sledi potem, ko se državni fašisti maščujejo kar na ulicah, organizirajo razne konstrukte, zaigrajo incidente in sprožijo tudi nasilje, podtikajo dokaze in lažejo, kot se pač zmenijo na rednem tedenskem sestanku. Za vsakega vaščana in malomeščana posebej, pravne države sploh ni, ni važno kaj je res ampak kako so se pač odločili. Govorim danes, pri nas, ne v Siriji. Pa ne se delat še večjega norca kot ste itak, večina tukaj je iz manjših krajev, kjer se vsi poznajo, vse se tako opazi in razširi ljudski glas, nemogoče, da bi kdo v javnosti naredil kakšne hude stvari, pa ne bi takoj vsi stopili zraven in preiskali sleherni kotiček. Kdor bo rekel, da to ni res in ne laže, Slovenije sploh še ni videl, mene ne boste naplahtali, pa tudi ostalih slovencev ne.

  Kaj je resnica?
  Resnica je nekaj, kar res obstaja in nihče ne dvomi, da ni res. Recimo. To bi pomenilo, da obstaja nekaj takega kot nevtralna realnost, ki je enaka za vse, mogoče tudi univerzalna etika, o kateri nobeno človeško bitje niti ne podvomi, ampak to pa vemo, da ni res. Čudne so te stvari, ker se vedno lahko vprašamo še bolj podrobno in najdemo nove povezave, svet enostavno ne deluje tako kot zgleda. Resnica ne obstaja, obstajajo zgolj dejstva, nekaj trdnega, kar lahko vsak vidi in prime v roke. Obstaja recimo prav, kadar nekdo naredi nekaj, kar je bilo treba.
  Mogoče je lažje govoriti o resnici, če skušamo opisati njeno nasprotje, če je resnica edina resničnost, kaj je potem neresnična laž, v kateri dimenziji pa to obstaja? Laž je vse tisto, kar ni resnično. Tudi to ni povsem res, človek lahko verjame tudi v iluzijo, ki se mu zdi bolj prepričljiva od resničnosti oziroma iz nekih razlogov, resnice ne more spoznati, obstajata torej tudi resnična laž in lažna resnica.

  Vse to so samo besede, ki ne opisujejo nič stvarnega in elementarnega. Čista resnica je edino nekaj, kar ne pozna nobenega zrcalnega nasprotja, kot je recimo dejstvo, če si živ, zagotovo še nisi mrtev, ko pa si, postane zate tako vprašanje brezpredmetno. Vprašajmo se raje zakaj se dogajajo slabe stvari, kakšno možgansko okvaro mora imeti oseba, da lahko naredi kaj takega ali laže o ljudeh, ki tega niso zagrešili.

 • Djuro Sumar

  Slovenke naj se najprej zaščitijo pred lastnimi moškimi, migrantov je tukaj le za vzorec, pa še ti imajo v mnogo primerih svoje ženske s seboj.

  • Amerikanc

   Slovenke saj niso zaprte za štirimi stenami, tako kot Vaše “dekle”, ki jih imate po yugu ograjene za visokimi ograjami in do oči zavite v neprodušne cunje, da migrantov še opaziti ne morejo.

  • Steiermark

   Ali pozabljaš, da si tudi ti migrant v Sloveniji? In izgleda da ti pašejo predvsem tisti, ki so nagnjeni na, ne ženske, ampak predvsem na “luknje”, kjer imajo prednost kozje in moške… Zakaj se le levaki tako “žestoko” borite proti vsaki informaciji, s katero bi se normalni v Sloveniji lahko seznanili s svinjarijo, ki nam jo pripravljate s temi “willkomen”? Morda je preveč podobno povojnim revolucionarnim “tehnikam” holokavsta nad poštenimi in zavednimi Slovenci, ki so ga izvajali , ne naši, ampak vaši predniki, revolucionarji!

   • Djuro Sumar

    Jaz nisem nikakršen migrant, temveč avtohton Slovenec. Ko boš imela za vse enake vatle, potem se pa oglašaj. Jaz ne zagovarjam nikogar, le opozarjam na enakost pred zakonom. Pa ne seri s poštenimi in zavednimi Slovenci, ker sem jaz mnogo zavednejši od tebe, ki častiš le Germane in zagovarjaš njihove zločine.

    • Steiermark

     djurice, kako si lahko “zavednjejši” od Slovencev v Sloveniji? Če nisi ti migrant v Sloveniji so pa bili pravgotovo tvoji predniki, ki so “došli u Sloveniju na privremeni rad” ali pa celo kakšen turek, ki se je “izgubil” ob osvajanju srednje Evrope, tukaj! Zločine svojih rodžakov pa zagovarjaš ti, jaz pa ne, nobenih, niti vaših, niti nemških! Samo povdarjam, da spadam med čistokrvne Štajerce, avtohtone in nemškega rodu ter pravtakšne kulture in ne balkanske, ki jo uvajate vi, migranti, v Sloveniji! Sicer me pa tvoje javkanje in tudi verbalne grožnje ter trosenje sovraštva do nas avtohtonih,v Sloveniji, ne zanimajo!

     • Djuro Sumar

      Moje družinsko drevo je raziskano 500 in več let nazaj (stara teta je bila zgodovinarka), predniki pa so prišli iz avstrijske Koroške, kar potrjuje tudi moj priimek. Menda ne misliš, da se pišem Sumar. Ampak s tem se ne hvalim, saj človek se rodi, kjer in komu se pač rodi in se ne počutim prav nič vzvišeno napram ostalim ljudem, tudi Balkancem ne, saj poznam kar nekaj izjemnih ljudi iz bivših republik.

     • Steiermark

      jugokrsmelo, ki si “ustvarja zgodovino za nazaj”, po lastni želji…… Tvoji “predniki” so prišli s Koroške, samo v primeru, da so b ili potomci kakšnega zgubljenega oz. dezerterja turškega vojaka, ki si je želel ostati tukaj, v srednji Evropi, pri nas. Ti pa s svojim komentiranjem in izražanjem kažeš samo to, da nimaš nič evropske krvi in mentalitete! Sicer me pa za enega jugočobana endrek briga!

     • Djuro Sumar

      Neverjetno kako ti vse veš o meni.

  • montyamp

   Za vami ostaja samo lakota in glad .
   Nekaj zgodovinskih faz zaostale rasne smeti za računalnikom .
   Kaj če bi ti ostal raje sa svojima .
   https://www.youtube.com/watch?v=Iv7xm25Piy4

  • rabbit

   A daj no a to ti misliš da so pod tistim črnim kosom blaga ženske si se šel na lastne oči prepričati.

 • Amerikanc

  Ko prejemaš evropsko plačo in gledaš na Slovenijo kot na deželo revežev, ti Slovenija ni več intimna opcija,..a ne Tanja ?

 • Mara

  Mi boge nemočne ženske prosimo vas močne moške da nas zaščitite pred zlobnimi migranti. Kakšen bulšit je to?

  • Amerikanc

   Pojdi na večerni sprehod po Podgorju na Krasu, boš sama doživela šitbul !

 • VERRZIFIKATOR

  Sanja Talon

  SANJE MALE VANJE

  Vanja zdavnaj ni več punca tista,
  ki po vsej soseski je frlela,
  se pomembna sama sebi zdela,
  mnogo let že ni več s tisto ista.

  Zdaj ko je dodobra odcvetela,
  slišal sem, da je nekje v tujini,
  na evropski stari pač celini
  nekega možička končno ujela.

  Ji privoščim, sem takoj pomislil,
  saj je čas že bil za umiritev,
  čas za Vanje vase poglobitev,
  a sem kmalu resno se zamislil.

  Ko migrante namreč je hvalila,
  strah pred njimi ves zametovala,
  iz bojazni žensk se norčevala,
  pamet na veliko jim solila.

  Homoseksualni lobi ne obstaja,
  vse da pravljice so za otroke,
  nam servirala je na obroke,
  rekla, čas da nam pač zaostaja.

  Nisem razumel spočetka Vanje,
  sčasoma pa se je posvetilo,
  njeno da edino so gonilo
  freudovske neizživete sanje.

 • ljubinica

  Sorosova placanka Fajonka je zelo aktivna tudi v EU parlamentu. Upajmo, da ne bodo Slovenci tako nori, da jo drugo leto ponovno izvolijo ….
  Upanje, da se stvari spremenijo, obstaja.
  Kandidat socialistov za naslednika Junckerja 9 je Timmermans. Ta in Fajonka sta istih misli. T. je enkrat pozval evropske zenske, naj si iz solidarnosti do “beguncev” nadenejo hidzab …. Cudno, da ga Fajonka se ne nosi ….
  Vendar: Ko je T. na Twiterju naznanil svojo kandidaturo, se je vsul plaz komentarjev. JNekateri v anglescini, podobni tem, ki jih mi pisemo o Fajonki. Vecina komentarjev je v nizozemscini, pomislila sem: so tudi njegovi rojaki tako sovrazno nastrojeni proti T. Potem je pa nekdo napisal: Cez 200 komentarjev, pa vsi negativni, vam to ne da nic misliti g. T.?
  Sestava EU parlamenta se bo drugo leto zelo spremenila ….. Fajonke bodo odletele.

  • pajot

   Bojim se,da Eu parlamenta drugo leto sploh ne bo več. Predsednik Evrope pa bo Vahid el Zakiri.

 • ljubinica

  Ce se Fajonkine sanje uresnicijo, bomo imeli tudi v Sloveniji kmalu svojega pakistanskega Quazarja Mahmooda za direktorja zavoda za slovensko kulturno dediscino, po svedskem vzoru …

 • soc

  Kučanova protežiranka odlično predstavlja razmišljanja levice. Če lahko potem levica v vseh svojih poganjkih še tretjič zapored sestavi slovensko vlado, se vprašaš po zdravi pameti slovenskega volilnega telesa.

  • slosin

   jest se že dolgo ne sprašujem več o zdravi pameti našga volilnega telesa…..stvar je že zdavnaj jasna….mentalna pohabljenost, ki jo levosučneži podlo izkoriščajo…..

 • ljubinica

  Me zanima, koliksen delez svoje place Fajonka nameni za migrante.
  In koliko jih je nastanila v svojem stanovanju ….

 • if

  Članek: “Prestrašene ženske pozivajo moške, naj jih zaščitijo pred migranti.”

  Zelo lahko rešljiv problem!
  Moški, ki to zmorejo, slišijo na SDS! Kako do njih?
  Na volilni dan obkrožite SDS! Dovolj takih ukrepov, dovolj takih moških!
  Enakovredno volimo tudi SDS ženske in dobili bomo SDS pozicijo, okoli katere bo zgrajena oblast zaščite slovenskega naroda in slovenstva v RS.

 • BlackOpsSystem

  fafla fuKjonka, naj prevzame vso odgovornost za slehernega državljana-državljake, če se jim zgodi kakšna hudobija s strani “migrantskih” opic!!! Aja sej res, en policist je že pokojnik, ker ga je “migrant” zabodel v vrat z nožem!!!

  • if

   Je.

 • tarantela

  Dejte se spravit k sebi!! Kje, hudiča pa najdete tiste preplašene ženske, ajd, na plan z njimi, naj se pokažejo! A se tud NOVE bojijo? Nakladate, da se kar kadi!!!

 • Boy

  Otrok, ki leži sam v sobi in ga je strah teme, nima namišljenega problema, njega je v resnici strah. Če ta otrok preživi noč sam v gozdu, okoli njega pa prežijo divje zveri, ga je kaj bolj strah? Saj se ne zaveda, kaj vse se mu bi lahko zgodilo, zavedamo se mi odrasli, ki poznamo svet, poznamo gozd, poznamo naravo divjih zveri. Če skrbnik otroka samo zamahne z roko in si misli, da je strah namišljen, je otrokov krvnik. Ali pa bedak, ki mu otroka ne gre zaupati. Kaj od tega je Fajonka nam je jasno.

  • rabbit

   To sprašuješ osebo , ki otrok nima.

 • montyamp
 • Republic Commando

  Lahko je fajonki solit pamet , ko pa je skos obdana z varnostniki. Govno babje zafrustrirano levićarsko.

  • Steiermark

   mogoče si pa ne želi biti “obdana” z varnostniki, ki ji ne “dovoljujejo”, da bi sama uživala v “willkomenskih posiljevalcih”, ki sedaj nemorejo do nje….. Je prikrajšana za “dobre izkušnje” , ki jih privošči nam, ki jo plačujemo!

 • montyamp

  Skupek pomanjklivosti kot je Fajonka , išče avanture , plačamo pa naj Slovenci .
  Pa kaj je z vami UDBOVSKA DECA ???????????????????????????????????

 • Slehernik

  Leftardi – kuga človeštva

 • Slehernik

  Drugače pa…. tista slika z belimi hlačami. Očitno je v lokalu. Naročiš borovničev sok, greš mimo nje, se “slučajno” spotakneš ob stol in zliješ sok po hlačah. Potem seveda opravičevanja in to….

 • Anton

  Nov korak za dvig minimalne plače: vložitev podpisov v DZ

  kot sem že povedal minimalna plača je nesmisel, stem se vzpostavi okvir v katerem je zaposlen ujet, govorim kajpak za delavce, za tiste ki dobivajo najmanjši del pogače, da se pa to potrdi v zakonu v kar so pristali sindikati je zadnji žebelj v krsti in izdaja.

  sarkazem press

 • Silos

  Kar precej pregnana je tale Kujonka

 • totex39

  Od kot njej tako noro razmišljanje, žensko bi bilo potrebno pregledati, kajti z njo res nekaj ni v redu, ampak enkrat se bo sama ujela v migrantski primež, ki ga tako dosledno zagovarja in ravno ona bi morala prva preizkusiti to falango, ki nam grozi.

  • trumpet2018

   ne pravijo zastonj, da je liberalizem duševna bolezen

 • Dado

  Bravo Fajon. Gledal sem soočenje na TV, kjer je Fajonova v obraz povedala Milanu Zveru in Remic iz SDS ter Peterletu, da si izmišljujejo o problemu. To boli SDS kot boli SDS, da so po zmagi na volitvah ostali v opoziciji, čeprav so se videli v vladi. Problema ni. Tisto kar prečka Slovenijo policisti polovijo, na TV S je bil prikaz kako so policisti pred kamero prijeli skupino migrantov, jih ustavili z orožjem, varnostno pregledali in ukrepali. SDS pa napihuje problem, piše, kaj se dogaja drugod po svetu glede emigrantov, in aplicira na Slovenijo. Zakaj. Da bi si pridobivali politične točke, ker njihov vodja najprej ni upal sestaviti vlade, potem pa so mu še drugi politični predsedniki strank povedali v obraz, da je politično mrtev. In ta politični mrtvec sedaj narekuje medijem, Demokracija, Nova 24TV, da agresivno pišejo o “problemih”, njihovi novinarji pa napihujejo tako, da imamo po eni strani “PANIKO , ko jo povzroča SDS in dejansko stanje, ki ni problematično. Naj SDS navede, kje oziroma kaj so emigranti storili in se bo videla problematika. Varnostna ocena policija je tista, ki je merodajna, politiki iz SDS pač niso ne merodajni niti pristojni, predvsem pa niso korektni.

  • Slehernik

   Povej to o izmišljenih problemih, v obraz družini do smrti zaštihanega policista

  • Common Sense

   Kako se reče človeku, ki vidi, da ima problem, a raje zanika in se dela, da ga ni?

   • rabbit

    Cepec

    • Andrej

     Dado.

     • Common Sense

      Rabbit, mislim, da boš oprostil, a se mi zdi, da je Andrej dal bolj pravilen odgovor;)

     • Andrej

      Tudi rabbit je prav odgovoril. Čakaj, da se Cepec Janez zbudi.

     • Common Sense

      Potem pa se mu pridružita še Tunek, pa ĐĐStyle :)

     • karpelec

      …ne diraj lava, dok spava. Morajo najprej potrošit, kar so do sedaj zaslužili.

  • rabbit

   Povej to staršema in ženi policista, ki ga je z mačeto ubil migrant.

  • lokec

   Joj kako si privoščljiv . Želiš samo nekaj slabega. To ni dobro nititi zate. Bodi bolj pozitiven do drugih ljudi.

  • macon

   Ne, ni problema. Milijoni in milijarde za pritepence bi bil že zadosten problem brez dodatka smetenja, kriminala in islamskega ekstremizma. Kdo so sploh ti ljudje, kaj so nam, da jih moramo tretirati kot goste, v zahvalo pa se poserjejo na nas.

   Kdaj si nazadnje hodil po zahodnih mestih? Zvečer pojdi v priseljensko četrt, da si boš zbrihtal šibko pamet, bedak.

  • slosin

   ni vredno odgovora…razen mogoče, da si navadno levičarsko teslo, ki se mu že blede od Janše in SDS……

  • Andrej

   Če komunajzar reče, da problema ni, ga ni. To je definitivno res.Komunajzarji so na oblasti in res nimajo problemov.
   Da ti bo bolj jasno, v čem je problem, ti predlagam, da pojdi brez dokumentov čez mejo, pa boš videl, kaj bo nastalo. Odgovori, da si Mohamed in da si rojen 1.1.2000. Da prihajaš iz Pakistana. Zahtevaj azil.
   Pa RTV SLO naj skrivaj snema, da ne boš rekel, da je Nova24 tendenciozna.
   Potem se bomo pa pogovarjali.

  • Artur

   Nova 24TV, da agresivno pišejo o “problemih”, njihovi novinarji pa napihujejo tako, da imamo po eni strani “PANIKO , ko jo povzroča SDS in dejansko stanje, ki ni problematično. Naj SDS navede, kje oziroma kaj so emigranti storili in se bo videla problematika. Varnostna ocena policija je tista, ki je merodajna, politiki iz SDS pač niso ne merodajni niti pristojni, predvsem pa niso korektni ???!!!

   Ne seri in se ne sprenevedaj ruknjeni levajzlc, kaj a to kar se dogaja po Evropi in kar se je začelo tudi pri nas je za vas nekaj kar ni omembe vredno, da bi se narod resno zavedal te nevarnosti, ki nam jo ta drhal z vašim žegnom povzroča, dokumentirani posnetki njihovega nasilja, kraj, posilstev ipd. vam levim zahojenim trohnjenecem ne zadostuje, kaj bi pa vam zadostovalo, da jih pri sebi komfortno nastanite seveda na vaše stroške jim obenem prostovoljno še glave in guzice nastavite in čakate multikulturno izmenjavo, da se prepričate kaj bo iz tega ratalo in kaj ne.
   Pametni se učijo iz tujih primerov in napak, levi sado mazohistični norci jih sploh ne zaznavajo pa se nimajo iz česa nič za naučit .

   Naj SDS navede, kje oziroma kaj so emigranti storili in se bo videla problematika ???!!!

   Kaj so že storili in kaj še počnejo?” Presneti SDS in drugi, ki zganjamo paniko, kako si upate to početi” “Pa spodnji prizori prikazujejo labodji spev ali opereto matiček se ženi …. pa v Diznijeve animacije s princi in palčki s sneguljčico” .

   Tudi če ti to na nos nataknem ne boš dojel kaj to pravzaprav pomeni ali ne?

   https://www.youtube.com/watch?v=ayjU0-ko1f0
   https://www.youtube.com/watch?v=ayjU0-ko1f0

   Muslim migrants attacking an Austrian girl
   https://www.youtube.com/watch?v=BLtK-oEIFog

   Muslim Migrant Gang kicks German Girl down Stairs
   https://www.youtube.com/watch?v=WBYnhKkdIpY&t=6s

   African Migrants Attack Tourists In Barcelona
   https://www.youtube.com/watch?v=FLxkJbpcmH4

   • Simon Novak

    Sedi, Floki

 • karpelec

  Fajonka in begunci, mi navsezgodaj, gledajoč iz ekrana poslabšajo dan, ki je že sam po sebi žalosten in meglen.

 • Common Sense

  Belokranjci, Kraševci in ostali ob meji se morajo očitno pripeljati pred parlament v dovolj velikem številu, ker tega pač naši kulturni marksisti SD in Levica ne bodo mogli kar tako zanikati.

  • Artur

   Pa ne praznih rok temveč s kontejnerji za smeti in jih zmetati v njih s Fajonko vred to naj bi bil samo začetek nato zapret v železne gajbe in namakanje v Ljubljanici potem pa po javnem ljudskem sojenju za rešetke.
   POLITICIANS TO GARBAGE, But Respect Our Bins
   https://www.youtube.com/watch?v=JW6UA_2tV7g&t=3s

   • Simon Novak

    Sedi

 • althar

  Soroš plača, NPC govori.

 • lokec

  Fajonka ima zelo čuden pogled. Vzrok upam kakšna enostavna substanca.

  • slosin

   sanja o črnih tičih…

   • Simon Novak

    Kako pa ti to veš, ti je povedala?

  • jajo ti je ekstremen ljuzer

   saj ona ni podmladek SDS, da bi ga vlekla skozi nos. lahko pa da je na tabletah, kot šef SDS, psihotični noriški vitez šiptarskih korenin in mehkega korena

  • Simon Novak

   To se tebi samo zdi, ker si zahojen

 • BlackOpsSystem

  “7.11.2018 07:59 Mještani pljevaljskih sela: Migranti nas pljačkaju, živimo u strahu
  Mještani Metaljke, sela na granici sa BiH, tvrde da su u posljednje vrijeme izbjeglice provalile u više kuća, a jednu i zapalili. Navode da ulaze i u kuće gdje ljudi borave”…..Vijesti online Črna gora!

 • KAPIBARA

  Ker se jih ne boji, je velikokrat v svoji hiši na Zbiljah

  • Simon Novak

   In?

 • hribovc

  tud’ za fajonko velja; če ni nataknjena ponoč’, je pa podnev’ !!!

  • Simon Novak

   Tipičen slovenski moški

 • resnicaboli

  Izdajalka lastnega naroda fujon.

 • Andrej

  A zdaj razumete, zakaj so Šiškota zaprli? Da ne bi še komu prišlo na misel, da bi v svoje roke vzel zaščito svojih žena in otrok in premoženja. Jasno je namreč, da na državne organe ne gre računati. Trenutna vlada ne rešuje problemov, ker je ona sama en velik problem. In velika nesreča za narod.

  • Dado

   Bratranec od Šiškota. Včeraj so mediji v Franciji zapisali, da so zaprli 6 oseb, ki so pripravljali atentat na predsednika Francije Marona, ti atetatorji so povezani z desnico. A zdaj ti je jasno kako je nedolžno Šatajerska varda, gorenjski … bla.bla. To so problemi, o katerih se piše. Težava je ekstremna desnica…….. Halo desnica v politiki. To so dejstva, ne nakladanje…….

   • macon

    Macron je norec, ki je javno izjavil, da francoščina ni več jezik Francozov, da je njeno srce v Kongu. V Francijo jim vlači milijone pritepencev in domačini čutijo slabšanje njihovih življenj, ker jim pritepenci množijo umazanijo in kriminal, del pa jih še teži s skrajnim islamom.

    Težava je skrajna levica na sistemskih pozicijah in njeno izkrivljanje zakonov in stvarnosti.

   • Andrej

    Če se vsaj malo spoznaš na politiko boš priznal, da je trenutno na vladi ekstremna levica. To je dejstvo, ostalo je nakladanje.

    • jajo ti je ekstremen ljuzer

     ekstremna levica, torej boljševiki, so se vsi skrili v stranko SDS, potem ko so jo ukradli Pučniku. to so neprebarvani rdeči pirhi in cerebralni bankrotiranci. naj ti še enkrat naštejem partijce v SDS?

     • Steiermark

      S tabo je pa res huddo, kar smiliš se mi, ko so, kot izgleda, vsi dvignili roke od tebe in tvoje “ozdravitve”….

    • Simon Novak

     Ja, nakladanje zahojenih đesnjakov

   • Anton

    sej mislim, da nebi celo nič škode nardil Franciji, kvečjem korist, se pa strinjam z napisanim, on je res ena navadna Mona.

    sarkazem press

  • Simon Novak

   Ha ha ha, ja, zato, Andrejček

 • Dado

  Spet se oglašajo bedaki, ki so prepričani, da so problemi. Na vprašanje kje so problemi, pa vsi spodnji komentatorji, govorijo o problemih drugod, ne v Sloveniji. Torej vsi, ki ste kritizirali sedanjo poslanko v EU parlamentu, navedite konkretna kazniva dejanja storjena …. V SLOVENIJI. Kaj se dogaja v drugih državah, ne omenjajte. Ravno to je tisto kar hoče SDS,. opisuje kar se dogaja drugod……

  • macon

   Ti ljudje so v Slovenijo vstopili brez dokumentov in jasne identitete in z njimi so milijonski stroški, ki samo rastejo.

   Bedak si ti, če to zate ni problem.

   • Simon Novak

    Iz tvoje socialne podpore ne bomo nič vzeli, ne se bat

  • Andrej

   Problem je, da zakoni niso enaki za vse. Vedno se začne pri manjših kršitvah, ki prerastejo v velike. Postajamo sistemsko krivični do lastnega naroda.

   Ni bil problem begunci. Bežali so pred vojno. Za njih je bila SDS pripravljena sprejeti kvote.
   Zdaj pa ne prihajajo več begunci. Pa ti odgovori, kdo prihaja, da vidim, če vsaj malo poznaš problem.

  • slosin

   konkretni dejanj imaš po evropskih državah na pretek… Kaj misliš, če bi se v slo poizkusili preventivno temu izogniti …Aja, to, da je bil v Brežicah z mačeto pokončan policaj, pa da so tam zažigali šotore, pa da imamo s sloveniji siromake, za katere na dobrodelnih prireditvah zbiramo prispevke, za luksozno nastavitev migrantov pa trošimo miljone, pa da na meji plačujemo policijo, vojsko…ne to niso problemi… Dej še enkrat razmisli, kdo je tu bedak…

   • vrgel lastno glavo

    zmačeto pokončan policaj? to je tretjerazredna laž orbanovskih pisunov. Pujsoglav Biščak je povzemal po družabnih medijih fake novico o posilstvu mladoletnice v Kočevju. ni preveril, piškica se n i opravičil, to je nivo resnice na Novi, orbanovskem portalu tretjerazrednih plačancev in izdajalcev. in

    • šmentanamuha

     Poišči svojo glavo, kreten, da ne boš samo z ritjo razmišljal.

    • slosin

     očitno si res vrgel nekam svojo glavo…no, pa saj drgam kot v kanto za smeti ni bila…če bi gledal eno od Tarč ob četrtkih, se nebi tle sramotil z neznanjem…

  • ljubinica

   Bedak. Kar se dogaja drugod, bo prislo k nam, ce bomo dovolili nadaljnje vdiranje muslimanov.
   Muslimani se ne asimilirajo. Se nocejo. Kjerkoli se naselijo muslimani, nastanejo problemi ….

  • šmentanamuha

   Ko je migrant v Brežicah zaklal našega policaja, se o tem ni smelo poročati.. No, pa je zadnjič predstavnik policije končno na Tarči to tudi javno povedal. Zato ne seri, feget.

 • KAPIBARA

  Mi ne uspe najti, od Bučele, primerjavo Fajonke z unim suhim črnim brkotom..
  Ali je kdo bolj spreten ?

  • Simon Novak

   Za primitivizem ni zdravila

 • lokec

  Vedno so bili izdajalci in vedno bodo.

 • KAPIBARA

  cosmosjasnovidec • 14 ur nazaj
  POLICAJ ODPOVEDAL DELOVNO RAZMERJE ZARADI DISKRIMINACIJE
  Danes mi je povedal policaj iz obmejnega območja kateri je prekinil delovno razmerje zaradi muslimanskih migrantov ter diskriminacije nadrejenih.
  Delal je kot policist čuvaj mejnega območja.Že dalj časa mu je bila sumljiva zadeva,da so ga policijski kolegi vedno samega pošiljali v obhod v določene smeri.
  Naj omenim,da so ti policisti samski brez družin on pa ima družino ter dva otroka.
  Ker se mu je vse skupaj zdelo sumljivo saj je sumil na tihotapljenje musličev se je pred cirka mesec dni nemudoma vrnil iz smeri v katero so ga kolegi poslali v patruljo.
  Imel je kaj videti.Njegovi kolegi policaji so seksali z muslimanskimi moškimi ter fanti (jih buzerirali v riti pedri).
  Ko so ga opazili so ga povabili naj se jim pridruži.A ker ni istospolno usmerjen je povabilo odbil nakar ga je napadlo šest kamelotrajbarskih musličev ter ga spolno zlorabilo (posilili) policijski kolegi so se pa smejali in gledali.
  Imel je poškodovan anus in je poiskal zdravniško pomoč ter zadevo prijavil nadrejenim kateri so mu pa ukazali,da mora o tem molčati,da se ne bo razvedelo,da so ti musliči skoraj vsi istospolno usmerjeni oziroma pristaši kot je pri nas LGBT zato tudi prihajajo brez žensk v svojih domovinah jih pa iščejo zaradi pedofilskih napadov na mlade fante.
  Hotel je vložiti zasebno tožbo ter prijaviti nadrejene a mu v bolnišnici po ukazu nadrejenih v policiji nočejo izdati zdravniškega potrdila omenjeni kolegi policaji pa seveda ne bodo šli za priče.
  Ostalo mu je edino,da je dal odpoved,ker niti v sanjah noče,da se mu pripeti še enkrat enak primer.
  Torej imajo policaji na obmejnih območjih najprej seksualne afere z kamelotrajbarsko muslimansko golaznijo pozneje jih pa odpeljejo v azilantske oziroma zbirne centre.To je tudi razlaga zakaj jih ne stirajo nazaj na Hrvaško.Nazaj napodijo samo tiste kateri niso istospolno usmerjeni,ker nočejo pristati na buzeriranje.Torej bo počasi vse pojasnjeno glede obmejnih prehodov…..
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • ljubinica

   Tole je fake news.
   S takimi izmisljotinami delate skodo desni opciji.

   • KAPIBARA

    Povzel sem kultnega DR.cosmo, pa se na njega obrni..

    • Simon Novak

     Ni se za bat, da bi ti kaj pametnega povzel, zahojeni

     • KAPIBARA

      Za tebe zadostuje en sam kultni DR.Cosmo…
      Da ti ne bo dolgčas, mi ga pa lahko, še malo podudlaš..

 • FUCK COMMUNISM

  Uporaba sekir, vil, krampov, nozev in strelnega orozja Belokranjcem lahko edino olajsa zivljenje. Dva, ki vlamljata, pospravijo, pa se bo hitro razvedelo.

 • Antonius

  Ja, Kučanov mednožni *one* vas gleda. Volili bi SDS pa danes teh problemov ne bi imeli.
  Janša vam je pred volitvami edini ves čas dopovedoval, da bo šerijatarjem neprodušno zaprl mejo, vi ste pa svoje volilne glasove zapravljali za Šarčevo koalicijo.
  Zdaj je v županski igri dr. Anže Logar. Ljubljančani vedite, da je Janković naklonjen poseljevanju Ljubljane s srbskimi prišleki z bosanskega juga, da jim bodo z delovno vizo opremljeni, volilna baza za naprej.

  • karpelec

   Joj, Antonius, ha,ha,hi; Kučanov mednožni one, je bolj ono, ki že bolj slabo vidi.

  • Simon Novak

   Če bi volili SĐS, bi imeli mnogo mnogo mnogo večje probleme, zahojeni…Anže nima za burek proti Zokiju

 • piko8

  Jalova fajonka se naj jim nastavi, saj pri njej itak nemore biti škode bo pa zelo zadovoljna!!!

 • m_m

  Predlagam, da nekdo Fajonko odpelje v Belo Krajino.
  1. Da vidi dejansko stanje.
  2. Da občuti dejansko stanje. Tako in/ali drugače …
  (Kdor bere, naj razume!)

  • JJajo ljuzer absoljutni

   naj jo nekdo odpelje v Belo krajino, da bo videla, kako civilna iniciativa laže. govorijo o skupinah po 30, 40 migrantov, čez Kolpo pa jih priplava kakšnih 5 na dan in se javijo kmetom, da pokličejo policijo, ki jih odpelje v zbirni center. SDSovcev se je zmešalo, oni so najprej videli leteče slone, potem polne smetnjake kruha, zdaj je najbolj popularno noriško videnjje skupina beguncev, bedniki. tretjerazredni orbanovski, hlapsi in plačani izdajalci so pač v službi delanja panike, ki naj omogoči njihovemu psihotičnemu in paranoičnemu vodji, da ostane luzer

   • WatsonForus

    upam da se kmalu pojavijo na tvojih vratih, pa boš ti pol leteči slonček.

   • m_m

    Zaradi takih, kot si ti, sem na koncu zapisal – kdor bere, naj razume.
    Konec koncev nisi sam kriv. Al’ pa si …

   • slosin

    teslo, policijska poročila lažejo, a ne?

    • Simon Novak

     Lažete zahojeni đesnjaki

  • mona lisa

   Ti zblojeni bedaki ne bi videli če bi jim v nos butnilo. Malo bi jo trebalo poslat tem divjakom v obdelavo.

  • Simon Novak

   In kakšno je dejansko stanje v Beli Krajini, zahojeni?

  • WISKY 1000

   da jo dejansko napumpajo prežgani

 • mona lisa

  Ta Fajonova je za rešetke. Izdajalka lastnega naroda. Bi jo pa zaprla v sobo z kakimi dvajsetimi migranti pa naj vidi kaj so. Ta baba si drugega ne zasluži.

  • tomnidari

   Bi vseh dvajset kmalu prosilo naj jih spustijo.

 • xtc

  Hja,dejansko ima Fajonka prav res ger za namišljen problem vsaj kar ase tiče nje.
  Ostarelih in zarmortiziranih javnih delavk,pa četudi se nastavljaho v gatah se nihče od pritepencev ne loti tako ,da gre dejansko res za navidezen problem.

 • WatsonForus

  upam da si Fajonko privošči ene par namišljenih migičev.

  • xtc

   Težka bo so lagri in turbina fuč.

 • xtc

  Babnici bi morali odvzet opravilno sposobnost in jo poslat v kako umobolnico v Afriki,hudo je bolna.

  • KAPIBARA

   Žal to ni Francija, kjer so poslalai zagrizeno nasprotnico tega nebodisigatreba na psiho pregled

 • Slovenec sem

  O Tanji Fajon nič, razen dobro.

  Dama je umetniška muza Toglofovega Tuneka, največjega ustvarjalca na tem portalu, kjer s svojimi nicki ustvari dvakrat več komentarjev kot vsi ostali normalni komentatorji skupaj.

  In še kolena sta skupaj tiščala!

 • Lisjak

  Zdaj razumem,ko nekateri politiki tako levi kot desni govorijo,da rabimo več Evrope ne manj.Evropska študija iz leta 2010 je pokazala,da lahko Slovenija glede na velikost in število prebivalcev sprejme okrog 16 milijonov negroidov.Mi se pa sedaj sekiramo,ko je Hanžek dejal,da jih lahko sprejmemo samo 200.000.

 • Olga2345

  Fajonki in levičarkam nezakoniti MIGRANTI niso nevarni, saj jih možače pozdravljajo s plakati:”z nogami narazen pozdravljamo migrante”! Ponujajo jim zastonj “postrežbo”! Tudi spodnjice so jim nabavile!
  Torej vse poslati na naslov Tanje Fajon, Kučana, Meseca, Tomićke in ostale levičarske svojati (po Trčku!)!

 • Simon Novak

  Točno tako je, Tanja ima prav

  • Republic Commando

   To povej svojcem žrtev vseh posilstev, umorov, terorističnih napadov ter ostalim kulturnim pridobitvami, ki so jih izvedli ubogi prebežniki.Otrok blesav, sploh neveš zakaj se gre pa kar nabijaš. Pejt se nazaj igrat z lego kockami, zahojenc.

   • kraljica vesolja

    Aja, spet ti Komando, lej, vi, moški posiljujete, ne črnci, muslimani pa migrantje. Moški ste prasci, nima tle veze vera, rasa. Vedno ste se nad ženskami izživljal, ker ste pač reve velke v primerjavi z nami. In nas pač morate zatret. Začela je pa cerkev s tem. Pr poganih je bla ženska sveta. Zjoki se zdej.

    • Slehernik

     Tvoje poznavanje sociologije je zlo skromno. Naj te malo podučim. Res ja da tudi civilizirani zahodnjaki posilijo žensko. Razlika je v tem, da so za to (kar je tudi prav), v večini obsojeni in kaznovani. V islamu je posilstvo ženske normalno in včasih tudi priporočljivo in zaželjeno. Tu je tvoj prvi kiks. To, da so pogani častili ženske, tudi ni v celoti res. Imeli so res boginje, ki so bile po večini boginje plodnosti (kipci nagih žensk s pretirano povečanimi oblinami- znak plodnosti), v vsakdanjem življenju pa je bil ustroj življenka v večini patriarhističen. Tvoj drugi kiks je torej poveličevanje poganov in njihovega odnosa do žensk. Še nekaj. Živiš v civilizaciji in času, ko imajo ženske največ pravic od nastanka človeštva. V čem je torej tvoj problem?

     • kraljica vesolja

      Kaznovani, a tist let, hahah, dej, nehi, no. Pa ženska je itak izzivala, vedno se spravljajo na žrtev. Ne mi pametovat o tem, razn, če si baba, sam mislim, da si moški. Veš o čem je moj problem, ker se jst v tem svetu počutim bedno kot ženska. Ker sem manjvredna za vas dece, ker si lahk vse dovolte in ste si tud vse dovolil in tega jst ne morem prenest oz. težko. Brez veze sploh debatirat o teh temah. Sam še to, v islamu je posilstvo kaznovano s smrtjo. Res pa je, da s svojo ženo lahk delajo, kar čjo, kao, tud seksajo z njo, čeprov ji ne sede. V Ameriki je šele v osemdesetih blo možno, da žena tož moža za posilstvo. Prej je ona morala dat. Pa tud upraši se, kako je blo našim prababicam in babicam. Misliš ,da so uživale v seksu. Slaba, žal.

     • Slehernik

      Nikjer nisem napisal, da je ta naš sistem idealen, ke pa šaleč najboljši v zgodovini. Kakšno pa ima zvezo, kdaj je kaznovan? Bistvo je, da je obsojen in kaznovan. Toda se posilstvo v islamu kaznuje s smrtjo, pa pripoveduj kakšnemu, ki te tematike ne pozna. Meni te pravljice ne moreš prodati. To, da se pa ti, v civilizaciji in kulturi, kjer sta spola po zakonu enakopravna in enakovredna, počutiš manjvredno, bo pa težava predvsem v tebi sami. Manjvredna si samo po islamskih zakonih. In kaj je to, kar si mi moški lahko dovolimo, ti si pa ne smeš? Ne piši na splošno. Bodi natančna, da bom vedel v čem si ti proti meni prikrajšana

     • kraljica vesolja

      Ti verjetn še nisi na silo bil šlatan al pa kar kol, a ni tko. No, že tle se to vid. Ne da se mi sploh razmišljat o tem, k živčna še bolj ratujem, kokr sem že tko. SEj ti si u redu dečko, drgač.

     • Slehernik

      Nisem bil, res ne. In zgrozim se, ko pomislim, da mora kdo to doživeti. Če se je to zgodilo tebi, upam, da si zadevo prijavila pristojnim organom, če nisi je škoda. Sem v redu ja ;-) tudi ti si ok. Malo hitre jeze si sicer, ampak si ok :-))

     • kraljica vesolja

      Nisem nč prjavla, jst sem mislila, da sem si sama kriva. Itak. SEj to še zdej mislim dejansko. PUstmo to.

     • Slehernik

      Ok

     • Republic Commando

      Kraljica, edina tvoja nezgoda v lajfu je to, da si grda kot smrt in te noben nočeniti pipnt. Ne skrbi , ti si varna pred posilstvom od bilokere vere oz rase ;))))

    • macon

     Pr poganih je bila ženska sveta hahahahahaha Afrika je bila raj pred belci hahahahahahaha moški se izživljajo nad ženskami hahahahahaha

     Problem je, da v šole nisi hodila, brala tudi nisi, imaš neke svoje slabe izkušnje in na koncu stresaš bedarije, ki naj bi bile splošno veljavne.

     • kraljica vesolja

      Jst sem preveč brala, ne pametujte mi, če mi do kolen ne sežete, prosim. DRgač si pa dobr sebe opisu.

     • macon

      Brala si Petdeset odtenkov sive in Kako v petih korakih do osebne sreče in zadovoljstva.

     • kraljica vesolja

      Niti prbližn nisi zadel, ampak če si ti srečen, naj ti bo.

     • Simon Novak

      In?

     • DMB

      Preveč brala, pravljice in bajke.

     • Simon Novak

      Idi spat, da boš jutri lahko sukal kramp in lopato, zahojeni…ti si šolo od znotraj videl samo, če je bilo treba v njej odmašiti kanalizacijo

     • macon

      Blodnje motenega podidiota kot si ti me res močno ganejo. :)

     • Simon Novak

      Sedi

 • antimur

  Fajonka očitno ni dovolj kaznovana z boleznijo, s svojo antipatičnostjo, s svojo nedomoljubnostjo, s svojo žlehtnobo, ampak bi rada še dobila svojo porcijo od muslimanskih vsiljivcev.
  P.S.: Zakaj se skoraj vsi izogibate imenovati to migrantsko drhal muslimane, če so skoraj vsi med njimi muslimani. V kolikor pa kdo ni, ne dobi azila, sploh če je katolik.

 • Slehernik

  Pički z izsušenimi jajčniki, ki ji niso dali nobenega potomca, je seveda vseeno kakšna bo struktura naroda čez 20 let.

  • kraljica vesolja

   Kakšna je pa zdej. Tričetrt južnjakov je Albancev pa Kosovarjev, Hrvatov pa Srbov pa Bosancev sploh ni več tok. Zdej se pa upraši, zakva se nikol ne govori, kok Kosovarjev se vsak let sem presel v flete, kje r so prej Srbi žvel. Ja, tko je, no.

   • Slehernik

    Popolnoma se strinjam s tabo. V moji občini se na ulicah govori albanščina. Katastrofa

    • kraljica vesolja

     Men je vseen drgač. Sam, k je folk tlele že tok pameten, tega pa ne vid.

     • Slehernik

      Meni pa ni, ker toni civilizacija in kultura, ki spada v našo sredino

     • Simon Novak

      Ja, na Kosovu je pač tako, čuti i pati, zahojeni

    • KAPIBARA

     Torej je sindrom “Makedonija” na obzorju..

     • Slehernik

      Prav gotovo da. In ji smo sajo nemi opazovalci. Še bolj smešno/žalostno pa je, da župan te občine pripada desno ismerjeni stranki

    • Simon Novak

     Ja, potem pa se preseli s Kosova, zahojenec…samo ne v Slovenijo, takšnih degenerirancev tukaj ne potrebujemo

  • Common Sense

   Kakor je vseeno večini podpornikov in članov LGBTQ, ki najverjetneje ne bodo imeli potomcev, niti družine. Samo poglejte poslance stranke Levica, pa vam bo vse jasno. Temu primerno se obnašajo v smislu “za mano potop”.

   • Simon Novak

    In?

  • Simon Novak

   Za primitivizem ni zdravila

 • kraljica vesolja

  Ne žalte mi Slovenk s takimi članki, prosim vas. Ktere prestrašene Slovenke, ktere moške. A tiste, k se bojijo, kdaj bo mož dam spet pjan pršu pa jo nabil, k juha ni dost slana. DEjte nehat filat. In zapomnite si ženske vas moških sploh ne rabmo za nič, vse znamo same, tud brant se, nismo neke pičkice kt večina moških. Pravih moških je mal. IN te prave moške me rabmo, ampak sam za fuk.

  • Slehernik

   Pretiravaš in posplošuješ. Dejstvo je, da se ženska v veliki večini ne more ubranit napada moškega. Fizična moč ni enaka. Nič ni narobe v tem, to je samo dejstvo. In to, da moških ne rabite. Če greva oba pretiravat, lahko jaz napišem, da moški ne rabimo žensk. Morda je tudi delno res, a v paru smo oboji boljši

   • kraljica vesolja

    Jst se ne morem ubrant, itak, sam lahk ti pa pol enkratni golaž skuham.

    • Slehernik

     Jaz te pa lahko branim in ti pripravim govedino stroganov in skuham kavico

   • Simon Novak

    To praviš ti…zakaj pa so pari boljši, zahojenec?

    • Tomi

     Vprašaj svojega veterinarja. Ti bo dal pasji piškotek, te cepil proti steklini in ti lepo razložil kako si nastal ko je sosedov cucek naskočil garjavo kuzlico

  • pepino

   Ej kraljica, tudi ti nisi prava ženska! Si kar nekaj. Mislim pa da moraš moškega za f.k iskat izključno med migranti. Pošten slovenc te ne bo pof…l

   • kraljica vesolja

    Jst mam SRbina, njegova kara me še ni razočarala, hahaha.

  • Tomi

   Ti res nisi pičkica, ti si prava šiptarska možača, tvoj srbin pa je pičkica.

 • trumpet2018

  to je izdajalka slovenskega naroda, soroševa plačana izdajalska smet, to so sovražniki slovenskega naroda, lažnivi levičarski gnoj, ki laže takoj, ko odpre usta. Tisoće posiljenih v Nemčiji in na Švedskem je namišjen problem? Več kot 1000 požganih avtomobilov v Franciji je namišljen problem? Vioileta Bulc ni pa nič boljša. To je veleizdaja, kar počneta ti dve plačanki v Bruslju

  • Simon Novak

   Potem pa ju odpokliči, zahojeni

 • FRANC3

  Fajanova zagotovo ni izmišljena oseba. Je realna oseba z veliko nevarnostjo za Slo.

  • Simon Novak

   Bejži, no, Franček

 • Kataklizma

  Dokler se ne bo zgodilo njej ali nekomu, ki ji je blizu, bo govorila posplošeno!

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Soroš d.o.o.

 • Van Der Waals

  LEVIČARSTVO JE BOLEZEN… ŠE POSEBEJ SO ZBOLELE NAŠE IZOBRAŽAVALNE USTANOVE.

 • Janez Novak

  Sorosevi plačanci ne bodo nikoli priznali, da so narodni izdajalci.

  • kraljica vesolja

   Ja, itak, jst skoz govoruiim, da je on plačval tud vašga Janezka. Verjeten tega Janezek še sam ne ve.

   • Olga2345

    A je Kučan že tudi prevzel umetniško ime Janezek?!

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Kako ste glupi lewuhi. S tabo vret.

  • Olga2345

   Jim ni treba! Dokazov za dosmrtno ječo je dovolj!

 • Osti jarej
 • Bonifacij

  Lepo da nam je povedala. Sedaj vemo, da so ljudje po Evropi samo namišljeno ubiti, oropani, pretepeni ipd.

  Tako kot je najbrž namišljen tudi Sorošev denar, ki ga prejema Fafajonova….

 • xla

  Kdo je Soros, kaj veste o njemu, ko ga že toliko omenjate?

  • Olga2345

   Soros je madzarski žid, ki se je pisal Schwartz, zločinec in špekulanti! Preberite na Wikipediji!

   • opazovalec

    Sem si pogledal wikipedijo in našel

    “George Soros, madžarsko-ameriški poslovnež, filantrop in družbeni aktivist, * 12. avgust 1930, Budimpešta.
    Leta 2000 je prejel častni znak svobode Republike Slovenije
    z naslednjo utemeljitvijo: »za zasluge pri spodbujanju in razvijanju
    odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu ter za zasluge pri
    uveljavljanju odprte, strpne in razsvetljene civilne družbe v Sloveniji, https://sl.wikipedia.org/wiki/George_Soros

    A ti je nisi pogledala ko pišeš da je zločinec (povej vir), res pa je bil tudi finančni špekulant, kar pa ni kaznivo dejanje?

 • Slovenec

  Sramota. Bomo ja slovenski moški zaščitili naše slovenske ženske!

  • Simon Novak

   Ja, začni, zahojeni

 • skorpijon93

  na slovaškem,češkem,poljskem,madžarskem muslimanov praktično ni, varnost, udobje in domačnost so na vrhuncu ! Slovenci tudi premalo sodelujete z Čehi

  • opazovalec

   Kao lahko napišeš takšno bedarijo. Na Poljskem živi manjšina Tatarov, ki so muslimani po veroizpovedi. A si šprical zemljepis v srednji šoli?

 • Olga2345

  Slovenski narod bo lahko hodil pljuvati na njen in Kućanov grob! Levičarke dokazujejo, kakšno škodo lahko povzročijo ženske brez moralnih temeljev državi in narodu! Spomnimo se Zdenke Kidrič, Milke Planinc…. Jerkičeva tudi vpije, da so včeraj prisili, danes zahtevajo, jutri bodo vzeli!??? Pojutrišnjem bodo morali zavihati rokave in prvič v življenju začeti delati zase in svoje divjaske goste!

  • Get Smart

   Zdenka kao Kidrič = Zdenka ARMIć
   Milka kao Planinc = Milja MALADA KASIć

   makarović vuk diklić i tako dalje do tokija

   PAMET v GLAVO, ljudje Božji, pamet v glavo.
   .
   Fajo je transić, kot je približno pol vseh kaviaržido KOMINTERNACIONALCEV
   transićev nje. Na pozicijah pa jih je več kot pol, je takorekoč nuja.
   Je
   rojen bastardek v neki orgiji v srbsko-šipovski garaži in nato
   kastriran (te zadeve pač preverite pri posameznikih nje) in futran z
   ženskimi hormoni.
   To je temeljna agenda satananističnega kaviaržido KOMINTERNIZMA;
   MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA je le lokalna podružnica.
   Torej, te kreatuere morate pozorno poslušati in brati, saj govorijo vedno o sebi =
   njihove spovedi postanejo ZNANA KOMUNISTIČNA LAŽ, ko jo PODTAKNEJO človeku,
   sicer pa le je spoved transića –
   kaj pravi: DA muslićkultiji (njeni rojaki), ki jih ona=KPJ uvaža,
   ne ogrožajo (“naših”=KPJ) MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH tovarišic in MURGL JUGOKOMUISTIČNE KULTURE (kulture smrti).
   Res je.
   Ona (on nje) in njeni satanistični muslićkulti tovariši ne ogrožajo njihovega obstoja,
   ampak vašega,
   uvažajo jih, da koljejo in posiljujejo vaše otroke, vaše žene, sestre …
   ne pa MURGL JUGOKOMI tovarišice, ki so, kot rečeno, tako ali tako v preko 50 % transići.
   Pamet v glavo.

 • Vince Blake

  Če gledaš tvite Fajonke, vidiš, da se čedalje bolj ponavlja kot pokvarjena plošča. Meni se zdi čedalje bolj nervozna. Soros pripira pipico?

  • Simon Novak

   Isto kot se ponavljate zahojeni đesnjaki

 • Štalmajster
 • Ježek Teka Teka

  Verjetno so pokasiral levaki tud “kam se skriti”, če ko bojo šle stvari narobe. Ne bi takole lapala, če ne bi imela rezerviranega brloga, pa to…

  • KAPIBARA

   Tudi Srbi se skrivajo v Rusiji, pa se ve, kje so..

  • Simon Novak

   Ti že veš, zahojeni

 • Get Smart

  Drugarinica je transić, kot je približno pol vseh kaviaržido KOMINTERNACIONALCEV transićev nje. Na pozicijah pa jih je več kot pol, je takorekoč nuja.
  Je rojen bastardek v neki orgiji v srbsko-šipovski garaži in nato kastriran (te zadeve pač preverite pri posameznikih nje) in futran z ženskimi hormoni.
  To je temeljna agenda satananističnega kaviaržido KOMINTERNIZMA;
  MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA je le lokalna podružnica.

  Torej, te kreatuere morate pozorno poslušati in brati, saj govorijo vedno o sebi =
  njihove spovedi postanejo ZNANA KOMUNISTIČNA LAŽ, ko jo PODTAKNEJO človeku,
  sicer pa le je spoved transića –
  kaj pravi: DA muslićkultiji (njeni rojaki), ki jih ona=KPJ uvaža,
  ne ogrožajo (“naših”=KPJ) MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH tovarišic in MURGL JUGOKOMUISTIČNE KULTURE (kulture smrti).
  Res je.
  Ona (on nje) in njeni satanistični muslićkulti tovariši ne ogrožajo njihovega obstoja,
  ampak vašega,
  uvažajo jih, da koljejo in posiljujejo vaše otroke, vaše žene, sestre …
  ne pa MURGL JUGOKOMI tovarišice, ki so, kot rečeno, tako ali tako v preko 50 % transići.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
    hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =

    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljao ženske,

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Štalmajster

  Dobro poslušajte ta dva stričeka:

  https://youtu.be/4daO36ZCaYg?t=1152

 • boogin1

  Fašistična, izdajalska komunajzarska kuzla v EU parlamentu deluje proti SLO in EU državljanom. Sovraži vse kar je evropskega in s podporo bolanih skrajnih levičarskih strank sprejema zakone škodljive in ne v korist državljanom EU, za kar ne poslanci v EU ne komunajzelska kuzla niso dobili mandata.
  Fašistični, izdajalsko, mesarko klavski Komunajzarji ste vredni manj kot podganji iztrebki. V zgodovini ste pobili največ nedolžnih žrtev. Pravijo, da vsaj 100 Milijonov. Menim, da je ta številka prenizka in bog ve koliko je jam in brezen po bivši JUGI in po svetu, kjer so med nedolžnimi žrtvami otroci in ženske. Komunajzarji so že po naravi primitivci najnižjega razreda, najbrž se parijo med seboj in kotijo gensko poškodovane potomce. Hitler je bil po številu ubitih, preganjanih, mučenih,… napram komunajzajev nedolžno dete. Tudi zločini, ki so jih zakrivili domobranci so proti zločinom komunizma zanemarljivi. Komunajzarjem nobeno število nedolžnih žrtev ne pomeni nič, milijon, deset, sto in več milijonov, krvi pijanim komunajzarjem ne pomenijo nič.

  • Simon Novak

   Vzemi tablete, ki ti jih je predpisal veterinar in pojdi spat

 • est

  Njo, migranti, ne morejo posiliti, ker sama radadadada. Vse ostale Slovenke je pa potrebno zaščititi, pred zlikovci.

  • Simon Novak

   Ha ha ha ha ha ha

 • Artur

  Slovenija is good Croatia is no good no Germany i go to Slovenija i will stay in Slovenija, fajonka odpeketaj doli k njim in jih potrepljaj po rami zaradi takšnih njihovih izjav in namenov pa ne pozabi jim dati svojega naslova, pa vajglovega tudi… https://www.youtube.com/watch?v=9lCFeCVTBsU

  • Simon Novak

   Sedi

 • mare

  Zanjo so namišljen problem, ker jo nobeden drugi noče nategniti.

  • Simon Novak

   Ti že veš

 • žogica
  • slosin

   https://www.youtube.com/watch?v=9lCFeCVTBsU

   Žogica, prihaja rešitev za tvoje spolne frustracije….

   • žogica

    Bebavi teleban si, zaverovan v Novo24, ki ti dnevno pere možgane, ne morem verjet!

    • slosin

     …a si si že izbrala kakšnega iz posnetka…? Ampak veš, jest sem tu gor včasih tud ponoč, tako, da mi tud nočno perejo možgane…

     • žogica

      Škoda, da si to dovoliš!

 • Beličič

  Tota mala je res lušna-Toto si želim.

 • Caetano

  Tej zloglasnici verjamejo samo se najbolj neosvesceni.

 • žogica
 • Bandit123

  Vse je samo rekla kazala, nikjer imen in dokazov. V vseh kategorijah ste prvaki v nedokazanih številkah.

 • garfi

  upam, da jo pf izdajalko

 • garfi

  PETICIJA SLOVENSKI VLADI K PREKLICU PODPISANE MARAKEŠKE POLITIČNE DEKLARACIJE Z DNE 3. MAJA 2018 IN ZAHTEVA PO ODSTOPU OD GLOBALNEGA DOGOVORA ZDRUŽENIH NARODOV ZA VARNE UREJENE IN ZAKONITE MIGRACIJE
  https://www.pravapeticija.com/peticija_za_odstop_od_podpisa_marakeke_deklaracije_11_in_12_decembra_v_maroku

 • Tone

  Bravo Fajonka! Bobu je treba reči bob.

 • koza
 • Jorge Jimenez

  Kaj pa naj naredi narod drugega,kot da se obnaša fino z migranti in jih napoti na domači naslov podpornika pa se naj on ubada z njimi.K meni če bi prišli bi jih lepo napotil k Šarcu,k Mesecu pa še bi se našlo kaj barab ops sovražni govor.V Sloveniji je dovoljeno misliti svobodno govoriti pa ne grem v posteljo preden jo obdavčijo

 • Peter Leskovar

  Diplomatska nota….kva pr arabcih? Dobra

 • Peter Leskovar

  šiptarka gor na fotki je pa pblekla točno to kar ji najbolj pristoji……rumena vrečka za smeti.

 • trumpet2018

  obraz duševne bolnice, pa ženska prizadeta, kako da te ni sram, da takšne stresaš, lažeš sama sebi v obraz, prodala si svojo dušo hudiču sorošu. smet od človeka si. izdajalka slovenskega naroda.

 • WISKY 1000

  UNIČEVALKA SLOVENJE,ZA REŠETKE Z NJO.