Pokvarjen dvoličnež Danilo Türk

Milan Kučan in Danilo Turk. (Foto: STA)

Bivšega predsednika države dr. Danila Türka sem osebno srečal le dvakrat. Sva se pa zato večkrat “srečala” na družbenih omrežjih, seveda sem bil v tem primeru jaz njegov kritik.

Zato najprej o najinih osebnih srečanjih. Leta 2012, ko sem bil notranji minister, on pa predsednik države, sva se prvič osebno srečala. Seveda ne zaradi kakšne osebne naklonjenosti, ampak zaradi povsem protokolarnih razlogov. Bilo je za dan državnosti junija 2012. Protokolarni običaj je, da takrat predsednik države v spremstvu notranjega in obrambnega ministra položi venec pred spomenik padlim v vojni za Slovenijo na Žalah v Ljubljani. Tudi leta 2012 je bilo tako. Protokolarna pravila velevajo, da notranji in obrambni minister, nekaj deset metrov pred omenjenim spomenikom, pričakata predsednika države. Tudi leta 2012 je bilo tako.

Z Alešem Hojsom, takrat je bil obrambni minister, sva ga seveda pričakala. Sledilo je kratko rokovanje in nato smo naredili nekaj korakov do omenjenega spomenika. Nikoli v življenju pa ne bom pozabil omenjenega rokovanja. Danilo Türk mi je ponudil roko (dogodek so snemale kamere), bolje rečeno tri konice prstov svoje roke, niti slučajno mi ni pogledal v oči, ampak je svoj pogled usmeril nad mojo glavo nekam v Kamniške Alpe. Tudi slovo je bilo povsem enako. Najino drugo srečanje pa je bilo leta 2013 v okolici Maximarketa v Ljubljani, kjer sva se srečala povsem naključno. Bil je bivši predsednik države, jaz pa bivši minister in kulturno obnašanje narekuje, da sem ga jaz prvi pozdravil z “dober dan”. Pričakoval sem, da ne bo odzdravil, a na moje presenečenje je s stisnjenimi zobmi odzdravil.

Morda se sprašujete zakaj ta uvod? Zaradi osebne note prispevka, nič drugega. Moj namen pa je pisati o dr. Danilu Türku kot o pokvarjenem dvoličnem politiku, kar bom utemeljil v nadaljevanju.

Leta 2011 in 2012 je bil dr. Danilo Türk predsednik države. V razvitih demokracijah zahodnega tipa se predsedniki držav, zlasti v primerih, kakršen je naš, da so v kakršnikoli vlogi pri imenovanju predsednika vlade, absolutno vzdržijo kakršnihkoli komentarjev, ki bi lahko vplivali na izide volitev. Dr. Danilo Türk v tistem času omenjenega pravila sploh ni spoštoval. Za MMC RTV SLO je že februarja 2011, ko še ni bilo znano, da bo prišlo do predčasnih volitev, dejal: “Janševi politiki je treba reči ne in prekiniti z navlako tranzicije. Mednje štejem tudi nerazčiščene orožarske zgodbe, zaničevanje pravosodja in cinično manipuliranje z naivnimi razlagami trga in kapitalizma.” Kako pokvarjeno. Omenil je celo “nerazčiščene orožarske zgodbe”, kot da ne bi vedel, da je pravosodje že več kot deset let pred tem zadevo zaključilo brez obsodb. Govoril je tudi o “zaničevanju pravosodja”, takrat je potekalo sojenje Janezu Janši, kar je zlorabil, mislil je na to, kasnejše sodne odločitve pa so šle v korist Janeza Janše.

Poglejte si ta preobrat in dvoličnost …
Leta 2011/2012 je potekalo sestavljanje nove vlade. Prvo priložnost je imel zmagovalec volitev Zoran Janković, ki ga je za predsednika vlade predlagal dr. Danilo Türk, kar je povsem v skladu z demokratičnimi pravili. Ko pa je Zoran Janković v državnem zboru pogorel, bi bilo demokratično in pričakovano, da bo za predsednika vlade predlagal drugouvrščenega Janeza Janšo. Toda niti slučajno, dr. Danilo Türk tega ni zmogel. Še več, potem ko smo poslanci SDS, NSi, DL in DeSUS predlagali Janeza Janšo za predsednika vlade, je  dr. Danilo Türk udaril nazaj. Takole je dejal za Dnevnik: “Janez Janša nima polne legitimnosti za sestavo vlade. Janeza Janšo bremeni pravnomočni obtožni predlog, je razložil in dodal, da vsak kandidat, ki ga bremeni pravnomočno obtožni predlog, mora vedeti, da nima polne legitimnosti. Ob tem je poudaril, da če bi bil Janković formalno obtožen, tudi njega ne bi predlagal za mandatarja za sestavo vlade.” Ste dobro prebrali? Dr. Danilo Türk je torej leta 2012 povedal, da ne bi podprl niti Zorana Jankovića za predsednika vlade, če bi bil ta pravnomočno obtožen storitve kaznivega dejanja. Kaj pa leta 2018?

Foto: STA

Seveda ste uganili. Dvoličnež dr. Danilo Türk, si je premislil. Ali ste zasledili, da bi se dr. Danilo Türk oglasil in Zorana Jankovića opomnil, da je v njegovih okoliščinah, ko je pravnomočno obtožen storitve več kaznivih dejanj, nespodobno kandidirati za župana Ljubljane? Niti slučajno. Zoran Janković se je letos pred lokalnimi volitvami pohvalil s podporo dr. Danila Türka, ki je dejal tole (povzeto po Nova24TV): “V Ljubljani spoštujemo delo Zorana Jankovića, našega župana. Župan Janković je naredil veliko za Ljubljano, Ljubljana se je spremenila in spremenila se je na bolje in verjamemo, da bo tako tudi vnaprej. Župan Janković je naredil veliko več kot mnogi njegovi predhodniki. Na prihodnjih volitvah se bomo odločali o tem, ali naj nadaljuje. Vsekakor sem za to, da bi nadaljeval, in zato bom volil Zorana Jankovića in upam, da se mi bo pridružilo veliko Ljubljančank in Ljubljančanov.

Vinko Gorenak

 • xla

  kako živiš s tolikimi zamerami?

  • tohuvabohu

   Vprašaj slinastega.

 • Dragan Krstič

  Če bi vedeli iz katere mariborske luknje je prilezel se ne bi čudili.

  • Steiermark

   Po izgledu in njegovih dejanjih, bi človek pomisli, da je prilezel iz vsrane luknje, kot reče Trump…..

 • Flower Power

  pokvarjeni dvolićnež nekdanji komunist jajo danes zapriseženi domosralec…………..nekak v tem kontekstu kot rada piše nora tv……

 • lili pili

  Vinko, danilo je mogoce slisal za tvoja skrita….. zato se je zelel zascititi in ti je porinil samo tri prste

  Drugace pa tudi meni danilo ni vsec….

  • WISKY 1000

   tebi kaktus porinu

   • lili pili

    Mogoce bi pa bil vinko vesel, ce bi mu tiste tri prsta v taza… porinu

 • Djuro Sumar

  Vinko, Vinko, še v penziji ne zdržiš brez sovražnega govora.

  • tohuvabohu

   Zarukani rdečkarji v vsaki besedi demokrata vidite sovražni govor. Ali se ne zavedate, bedaki, kako s tem rovarjenjem zabijate klin v narodovo psiho? No, seveda se zavedate, to je vaš cilj. Divide et impera, to vi obvladate, gnoji. Že 75 let delite slovenski narod na “prave” in na “neprave”, na naše in na ne-naše, samo za to, da lahko izsiljujete svoje privilegije.

  • WISKY 1000

   vozi kuči

 • freedomfighter

  A danilo je se ziv ??? Madonca se radi ukvarjate s trupli tudi politicnimi

 • Janez

  Ex “žal” preds. D. Turk!
  GA KDAJ SREČAM V CENTRU LJ !
  Vsiljivo, narejeno prijazno se nasmiha vsakomur – ki ga pogleda.
  Kdor se
  spozna na psiho znanosti – naj prosim pove,
  Ali je tako gledanje in nasmihanje vsem mimoidočim
  ŽE
  – PREGANJAVICA, PARANOJA ?!
  Jaz
  ga le pogledam kot – popolnega neznanca. In naveličano odvrnem pogled z tega D. T.
  Tudi
  ZNANI PRVI SLOVENSKI TV KUHAR
  Ivan IVAČIČ
  SE JE PAR DESET LET NAZAJ KAR VSAMOMUR TUDI NA AVTOBUSNI POSTAJI
  KAR
  KIMAL IN GA POZDRAVLJAL.
  Mene npr. NI POZNAL,
  PA MI JE KAR KIMAL IN SE MI NASMIHAL. Kaj je to ? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Olga2345

  Danilo je “dokazal”, da je tretjerazredni politikant in kurbir, v službi Murgel, torej enak mafijankovicu!

  • janko

   Veliko hujši, bi rekel.

 • RATATA

  Vasiljko Tuerk sluzavi je četrtotazredna trda tema.

  • Hunyađi

   Kva nis doktorat naredu. Sj ste mel v yugi zaston solanje. Ti nimas neke mozganske kapacitite. Da sam jokas.
   Mors pokazat neki pol pa ce nis za prakticn del pa v politko al pa predavatelj, al pa oboje. A je na desnic kaj drugace?
   Ti si Tigr gobezdalo. Kokr se men zidi.
   Je tako ane.
   Zadnic si rekel da ” Jaz sem TIGRovc”
   Ti si mucek bojazlivi, se men dozdeva. Leta tigra so te zapustila. Poguma pa genetsko nis podedoval ce ne ne bi jokcal tu gor, da ti nekaj pripada kar nires.

   • RATATA

    HUN.JADNI, kaj pa ti piskaš in vriskaš? Kaj pa ti veš pa ti veš o men? Kje sem pa jokal? Kateri zakon mi prepoveduje, da sem gobezdalo? A te kaj vprašam?

    • Hunyađi

     Vam desnakom nic ne prepoveduje lebakom in nam ki ne maramo politike pa vse prepovedujete.
     Kaj pa ti men lahko naredis kot jadniku ajde povej.

     • RATATA

      Se čutiš ogroženega? Sem ti kdaj kaj grozil? Sem ti kdaj omenil, da ti hočem kaj storiti? S kakšnimi preganjavicami se pa ti šopiriš ejga? Lahko te potolažim, saj se da pomagat.

     • Hunyađi

      Stos je da ne maram potuhnjenih hinavcev.
      Ti nis men kos po osebni velicini, da me bi ogrozal. Mene bolje da ubije tist k me misli ogrozat ce na ga bom jest, 100%.Prsezem na svojo familijo.V to sfero bolje da se ne spuscam.

     • RATATA

      Odprt profil imam, pa mi ven potegni tisto, na osnovi česar me lahko označiš za potuhnjenega hinavca.

     • Hunyađi

      tam kjer se potuhnete kjer pisemo resnico pa ste tiho.
      Ti si jansistjcni kimavec.
      Kar mi pisemo ste tiho. Ker veste da je res pa ste tiho. Med sabo se pa dobrikate.
      Ko si pisal @ steimark kurbi nekako podobno..noben te ne mara si jo na pizdu na koncu si ji pa pisal sj jaz sm na tvoj stran samo se ne moras it na tak nacjn.
      Raj mam njo k mi pove kar mislim kot pa potuhnjen karakter.

     • RATATA

      Edino kar sem kdajkoli očital Steiermark je to, da trdi neumnost o avtohtonosti Nemcev na Štajerskem.

     • Hunyađi

      Jaz in nekaj nas je objektivnih. Politicno neopredeljeni. Pa nas mate za vsegliharje. Ker vam je Jajo tko narocu. Matr vam potuhnjeno

    • Hunyađi

     Jadan si ti ovca

    • Hunyađi

     Jansisticna ovca mal se z nam nejansisti zgovarjas si pa isti pezde

    • Hunyađi

     Taki prodate vse ne izdas pogledas pa stran ko so prisli naciji in fasisti Ko so rojake vozil v taborisca je vecina Slovencev stran pogledala. Sm slisal od svoje rodbine. Dons ste pa vsi TIGRovci.

 • macon

  Drugorazredni bivši predsednik ni več niti tretjerazredna tema. Komunajzarski aparatčik, kaviar socialist od glave do pete, dober samo za javno sramoto.

  • Flower Power

   tudi bivši miličnik vinko se ne more ravno pohvaliti z žlahtnim pedigrejem………

 • luka globus

  Pač bivši udbaš

  • Flower Power

   a vinko ????seveda saj so bili miličniki in udbaši sodelavci

 • piko8

  Sprevrženost in pokvarjenost je odlika Fašistične levice, da o pokvarjenosti Sluzavega turčina ne zgubljam besed!!

  • Flower Power

   tableta popustila ali pa samo prazna betica…….????

  • Hunyađi

   Ja seveda desnicarji so sami svetniki. Vidm v EU parlamentu saj majo vsi iste place. Ti ovca ki te desnica politicna strize. Ali pa imas politicno korist.

   • WISKY 1000

    vozi na 24 kurnik levuhar

    • Hunyađi

     Ovca ne more Vuka podit nikamor.

 • Slovenec sem

  “Pokvarjen dvoličnež Danilo Türk”

  Je mar kdo trdil, da ni dvoličnež?

  Olga2345, po odstranitvi prostate v tujini pa najbrž ni več kurbir, če se ga je že prej sploh katera usmilila, razen one modrooke zaradi položaja.

 • večni srb

  Če bil bil jaz na Gorenjakovem mestu, si nikoli več ne bi opral roko, ki jo je stisnil turku.

  • večni srb

   Bom utemeljil. Kadar komunisti zamenjajo vladarja, gre vedno najprej notranji minister po gobe.

  • župnik cefizelj

   tko kot si je ni opral desetletje ko jo je stisnil stanetu dolancu.

 • Foglof Tunek

  Čujte, gledat Kaminiške alpe… prečudovite… ali pa mongoloidni Vinkof fris… grdi račak… ????
  Tovariša Turka popolnoma razumem:)

  • WISKY 1000

   da te ni sram baraba rdeča

   • Foglof Tunek

    Česa? :)

 • Foglof Tunek

  Čujte, Janševi politiki je treba reči ne in prekiniti z navlako tranzicije. Mednje štejem tudi nerazčiščene orožarske zgodbe, zaničevanje pravosodja in cinično manipuliranje z naivnimi razlagami trga in kapitalizma…. Bravo Danilo, tako se govori !!!

  • večni srb

   Zakaj misliš, da je pravosodje kaj drugačno od naroda, kot celote?

   • Foglof Tunek

    Saj ni. Narod v pretežni meri nima rad skrajne desnice…in pravosodje praf tako.

    • večni srb

     Ampak pravica ne more biti samo malo, je ali je ni.

     • Foglof Tunek

      Če bi bila pravica bi gnes bil JJ za zapahi. Z Bafčarjem bi si delila celico.

     • večni srb

      Točno tako, ali pa sploh ne, če bi res šlo za najbolj transparenten posel vseh časov.

     • WISKY 1000

      vozita vidva stvora na vašo 24 kurnik,tam bosta med enakimi komunajzarji

 • Foglof Tunek

  Tako vam bom rekel, jas, Foglof Tunek. Janez Janša ni imel polne legitimnosti za sestavo vlade. Janeza Janšo je bremenil pravnomočni obtožni predlog, da fsak kandidat, ki ga bremeni pravnomočno obtožni predlog, mora vedeti, da nima polne legitimnosti. Če bi bil Janković formalno obtožen, tudi njega ne bi Turk predlagal za mandatarja za sestavo vlade. Kapish?

  • večni srb

   Kako pa pri nas fašeš obtožni predlog, najbrž se pogovori družbena samozaščita, na svojih tedenskih sestankih potem pa skupaj pritisnejo na posameznike, na neprilagojeno osebo in vse okoli njih.

   • WISKY 1000

    rdečoti zugubte se delat

    • Foglof Tunek

     Gnes je sobota…učitelji smo doma :)

 • Artur

  A je lahko kdo še večji poden od tega komunajzlskega sluzavca? Je Her Murgelštajn mu lahko komot stopi ob bok.

  • Foglof Tunek

   Komunajzerskega sluzavca? A misliš na JJ?

   • WISKY 1000

    če si bolek si lahko tudi rdeči lolek.

   • Artur

    Neprestano ga omenjate očitno ne morete brez njega.Jaz lahko komot shajam brez njega, ker me boli đoka zanj.

  • večni srb

   Saj smo vsi dobri ljudje…

  • stajerc5

   Pozabil si, da se nam je po dnu sluzavega, dno znizalo za precej nadstropij…, pravzaprav smo tako dalec, da dna se vidimo ne. Samo, nas narod se tega ne zaveda in uziva vsak dan, ko vsaj ostanejo na istem in jih ne vlece neizprosno proti koncu vseh koncev.

 • večni srb

  Zakaj je Turk nagradil šefa Sove, takrat še Udba, za posebne zasluge, ko je zaustavil avtobuse resnice in jim ni dovolil javne demonstracije volje?

  • večni srb

   Je bilo tisto najavljeno zborovanje sploh nezakonito?

   • stajerc5

    Kolikor vem so jih ze kockasti iz kluba “bratstva i jedinstva” pozdravljali z rozicami, ops, kamnitimi rozicami sem mislil!

  • stajerc5

   A ti to o tistih yugovicih na poti v mocvirje?

 • Janez

  Malo spomina !
  ALI!?
  FOTOZGODBA – LEPO JE BITI
  “PRI KORITU OBLASTI” L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S. KAKRŠNAKOLI ŽE “OBLAST” JE ?!
  Eni imajo pa res – se zdi – dober želodec in morda “okvarjen voh”?!

  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&biw=1280&bih=800&tbm=isch&sa=1&ei=K6ICXIy6Iou3sQGb2r2ACQ&q=danilo+turk+mitja+ribičič+avbelj&oq=danilo+turk+mitja+ribičič+avbelj&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3..41.24563.28635..30487…0.0..0.143.1276.0j11……0….1.cVbqEYUc0Mk#imgrc=UQQdYbcqXiqkZM:
  https://www.google.si/search?q=mitja+ribičič+danilo+turk&client=tablet-android-samsung&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjYtMnI8_7eAhVMkSwKHf7xDQ4Q_AUoAXoECAwQAQ&biw=1280&bih=800#imgrc=cpa9GX2_QtPx4M:

 • Kučko pod pručko

  OSMORAZREDNI
  (napisal po glasovanju za generalnega sekretarja ZN)

  S popotnico murgelskega je strica,
  in hvalospevom cele Cmerotove vlade,
  obljub tardečih košara polna nade,
  odšel pokazat, kaj levaška je pravica.

  Z nestrpnostjo prišlo je prvo glasovanje,
  ki na drugo mesto Sluzavca postavi,
  vse dvome o njegovem ratingu odpravi,
  da v Murglah že slavijo sladke sanje.

  Bila je v medijih cel teden hvala,
  in Turek še pol metra bil je višji,
  kot da druge v rov postavil on je mišji,
  al’ kmalu kruta ga resnica je čakala.

  Je drugič s prstom žugal in se slinil,
  in mislil, da preslepil on bo delegate,
  ki poln kufer imeli prazne so debate,
  s četrtim mestom upe rdečih je razblinil.

  V tretje samo še slabše bilo je zanj,
  uvrstil na osmo, predzadnje se je mesto,
  valil na druge krivdo, metal jih na cesto,
  a svojih zmagovitih izgubil še ni sanj.

  Le majhno mu je uteho v četrtem krogu,
  prinesla boljša je uvrstitev, da ni bil v riti,
  toda za zmago bili so drugi favoriti,
  zato rešitev edino videl je pri Bogu.

  Pokleknil, molil, prosil drugega je strica,
  saj malega mu lovke niso pomagale,
  se prelevil, ker rdeče zmanjkalo je bale,
  a Vsemogočni ve, kaj prava je resnica.

  Osvojil je Turek zanj odlično mesto,
  bil celo je peti za bronasto kolajno,
  čeprav bo plačo imel manj bajno,
  mu treba fehtati ne bo it’ na cesto.

  Zdaj trdijo, da škoda ni bilo denarja,
  da se boril je dobro, prav za odliko,
  naredil promocijo za nas, da je veliko,
  saj sanjsko službo je dobil vratarja.

  Tamal pa benti, je kot kup nesreče,
  kot da je nor, se trapasto zdaj vede,
  z očmi zavija, v glavi se mu blede,
  preklinja in prižiga Turku sveče.

  • VERRZIFIKATOR

   Tole se je danes kar na lepem zbrisalo.

   Danila Slinovec Nosan

   PAVLIHOV NASMEŠEK

   Po nasmešku bil od nekdaj znan,
   širil ga poševno je dosledno,
   bil je prepoznaven topogledno
   in igralstvu s srcem ves predan.

   Svojčas je igral aristokrata,
   kakor lord zateglo se je pačil,
   mislil, da se bo kaj predrugačil,
   če na njem zamenja se kravata.

   Znan vsem dobro bil je nastopač,
   zase menil, da med prve spada,
   klasa prva da ima ga rada,
   pa v resnici bil je le burkač.

   V tekmovanje se podal igralsko,
   da še en mandat bi burko vodil
   in na praznovanja ženska hodil,
   vlogo glavno tam igral hinavsko.

   Ko odneslo ga je nastopaštvo,
   pačil se je prvič brez prisile,
   sile so togotne ga nosile,
   pristno zaigral nam je sovraštvo.

   Dajo mu nalogo tolažilno,
   naj nastopi zunaj na estradi,
   ga nemara tam imajo radi,
   tam poskusi z držo naj servilno.

   Te bilo težko ni zaigrati,
   brez prisile vlogo sam je zmogel,
   in denar rojakov pripomogel
   k sanjam je, da moč je zmagovati.

   Res se videl je že v prvi vrsti,
   ko bil enkrat drugi je na kratko,
   se smehljal je ves ponosen sladko,
   mel si roke, telovadil s prsti.

   Ko napoči slednjič igre konec,
   ko določena je uvrstitev,
   vlog igralskih zadnja razvrstitev,
   končno zazvoni sanjaču zvonec.

   V vrsto ga potisnejo četrto,
   ko se v prvem vidi že razredu,
   nekaj tukaj, pravi, da ni v redu,
   z logiko stvari da vse je sprto.

   Prav na silo nekam razpotegnjen
   sili se nasmešek rahel dati,
   pa takoj na nosu je spoznati,
   da počuti se precej nategnjen.

   Kiselkasto silno se nasmiha,
   kot da bi spolzela mu medalja,
   dolga pač do zmage je razdalja,
   kakor dolg dobil je nos Pavliha.

   • VERRZIFIKATOR

    Zdi sam sebi lep se in petičnež,
    za dvoličneža ga zmerja raja,
    meni pa veliko bolj ugaja,
    če zanj rečeš, da je enoličnež.

    Enolično tip se spreneveda,
    dolgočasno, da te v hipu mine,
    slika silno puste razvaline
    boljša je oznaka zanj seveda.

 • Lea Pralines

  Kako vas je peljal zoki scat,pa na to vižo se režimo vsak dan,pa levičarji vas vodijo ko male pionirčke….vidite belčki že ves čas,da jim ne sežete do jajc,pa se lahko še tako repenčite…enostavno niste sposobni sebe spraviti v red …le kako boste pol svetovali in obrekovali druge…ste bele ritke….

 • župnik cefizelj

  neverjetno, ekskluzivno!

  Ko so selili krkovičev pograd s trestenjakove so v plesnivem in z močefitom premočenem jogiju odkrili zbirko pesmi, ki opevajo plešo in mednožje ivana janše. po zanesljivih podatkih je krkovič napisal o ivanu janši veš kot 287 pesmi. tole je pricurljalo do našega uredništva:

  ivan janez slovenski velikan,
  si trd in lep grosupeljčan.
  ko se lepo mi nasmejiš,
  tvoja lepota v prsih upanje budiš.

  takrat se primem za mojo pištol’co
  vržem hitro mahniča v karjol’co
  to je veselo, se mahnič smeji,
  oj dragi moj ivan kako tvoja pleša diši.

  več sledi……..

  • lili pili

   Daj objavi …

   • župnik cefizelj

    še ena pesmica:

    dragi ivan, dragi janez,
    to je moč kar zmoreš danes.
    tvoje obline in dišeč močefit
    me odpelje z dežele v tvojo rit

    • lili pili

     Ogabno opolzko tako kot krko..

    • lili pili

     Objavljal naprej..

 • lili pili

  Vinko nekdaj komunajzar danes jansevik to je dvolicnost, turk pa je ostal levicar…

  • Marjan Šarac

   saj je tudi Vinko levičar

   • lili pili

    Niti lev niti desni on je pede…

 • Get Smart

  Tovarišica Danülka Turek je drugorazredni MURGL JUGOKOMI watchdog =
  za SERBUSA=hlapca tekovina revolucije rojena deklica Danülka tranćirana v Danüla.

  “sekretarka komisije za izseljenska vprašanja pri SSRNJ =
  = Socialistički savez radnog naroda Jugoslavije =
  = ritard MURGL JUGOKOMI lažnivka, lopovka, bombašica …,

  Predsednika SSRNJ-ja v Sloveniji (ono na sljovenački so mu rekli SZDL nje) je bil in še vedno je Dule Semulić,
  le da so ta 4. dom JUGOKOMUNISTIČNEGA PARLAMENTA
  najprej preimenovali v SSS SOCIALISTIČKA stranka SLJOVENIJE,
  nato pa v ZSSS = zvezo kao sindikata nje.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

   Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
   kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
   .
   Prosto po Pavelu:

   “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • učko

  Danilo zgleda in deluje gnilo !

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

     • Get Smart

      Zoranka Janković je soustanovteljica FORUMA 21,
      predsednik je seveda MILAN KUćAN,
      ki je tudi predsednik
      predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

      FORUM 21 združuje ves v Sloveniji NAROPAN KAPITAL, KAPITAL, ki ga je

      MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA izropala poštenim ljudem.

      Pamet v glavo.

     • lili pili

      Ej stari tega nobeden ne bere predolgo..skrajsi malo

     • Marjan Šarac

      a ti je malo ušlo

     • lili pili

      Ja prdno sem, si zacutu…hooo

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Janez Janša. Nekdanji komunist(izobčen zaradi radikalnosti), danes pa samooklicani vodja sekte SDS. :)

  PS: On ni dvoličen? :)

 • Black_hawk

  Naj mi nekdo pove, kam spada predsednik ki ponudi nekomu tri prste svoje roke in gleda čez glavo nekam v alpe haha, kam mi sadamo, mi sigurno nismo normalna država…

 • plavi-mil

  Kaj p lahko pričakuješ od drugorazrednega slinarja.

 • Antonius

  Koliko je sluzasti puran türškega smradu načelen in pošten je mogoče presoditi po njegovem ravnanju, ko ga je Kofi Anan utemeljeno odfrcnil iz najožjega kroga svojih, zaupanja vrednih svetovalcev.
  Užaljen do najbolj intimnega perila, ki oblači rit, se je poklapan in skoraj cmerav privlekel domov in se preračunljiv TAKOJ začel slinit v SDS in okoli Janeza Janše.
  Janša o pokvarjenem *puranu* ve več, kot si Danilo Türk sploh more misliti, da je pokvarjen.
  Vzvišen napihnjenec niti drugorazrednih kvalitet ne doseže. Njegov politikantski rang in domet je moč primerjati samo s stenicami v zanemarjeni kuhinji.

 • dboomko

  A j*bi ga.. Mu pač Đej Đej ni po godu in je moral nekak racionalizirati odločitev. Vendarle je (bil) politik.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni skrb za/DELO ZA POLITEJO = POLITEJA = DRŽAVA.

  Politika ne pomeni drkanje mekanih curic, kot to počno MURGL JUGOKOMI transići,
  tudi sviranje kurtzu, drkanje, blatenje in ostala MURGL JUGOKOMI dela so
  DEL MURGL JUGOKOMUNISTIČNE POLITIKE
  ni pa ketero od teh početij politika kot taka.

  Razumemo?

  POLITKA je (pomeni) DELO ZA POLITEJO = je pač grški pojem nje,
  POLITEJA pa je grška beseda, ki pomeni DRŽAVA.

  Torej, Danülka TUREK je seveda bil, je in bo za vedno ostal politik =
  DELAVEC ZA SVOJO DRŽAVO + MURGL KOMUISTIČNO JUGOSLAVIJO
  oziroma končno eno in edino kaviaržido KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO.

  VPRAŠANJE pri politiki torej vedno je, ZA KATERO DRŽAVO DELA?
  Skrb za katero državo=POLITEJO tišči v razturenoim dupetu Danülko TUREK?

  Argentinska politika, španska politika, MURGL JUGOKOMUNISTIČNA politika,
  ne pa
  politika bla bla bla …

  V OKUPIRANI Sloveniji je ključno vprašanje:
  ali
  SLOVENSKA POLITIKA = SDS in ostali SLOVENSKI POLITIKI, ki delajo ZA SLOVENIJO

  ali
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNA=kaviaržido KOMINTERNISTIČNA politika=

  = SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)
  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za POLITEJO=DRŽAVO MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

   Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
   kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
   .
   Prosto po Pavelu:

   “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

   • Get Smart

    Drugarinica Danülka Turek je drugorazredni MURGL JUGOKOMI watchdog =
    za SERBUSA=hlapca tekovina revolucije rojena deklica Danülka tranćirana v Danüla.
    “sekretarka komisije za izseljenska vprašanja pri SSRNJ =
    = Socialistički savez radnog naroda Jugoslavije =
    = ritard MURGL JUGOKOMI lažnivka, lopovka, bombašica …,
    Predsednika SSRNJ-ja v Sloveniji (ono na sljovenački so mu rekli SZDL nje) je bil in še vedno je Dule Semulić,
    le da so ta 4. dom JUGOKOMUNISTIČNEGA PARLAMENTA
    najprej preimenovali v SSS SOCIALISTIČKA stranka SLJOVENIJE,
    nato pa v ZSSS = zvezo kao sindikata nje.
    Pamet v glavo.

 • največji ljuzer jjajo

  pedrajsek Piškotek Gorenaček se je iz svoje mlahave penzije aktiviral, enkrat miličniški družbenopolitični delavec, vedno v senci velikih komunistov, prej Popita in Dolanca, zdaj pa norega komunajzarskega šefa, piškice materine grosupeljske noriške

 • Get Smart

  Gorenak seveda NI BIL ZLOČINSKA MURGL JUGOKOMUNJARA,
  kot je kastriran LUZER brez jajčk, ki mokro sanja jaja nje
  ampak je bil
  miličnik = danes takim pravimo policaj = to je tisti, ki ureja promet itd.

  Gorenak je aktivno SODELOVAL pri OSVOBODITVI SLOVENIJE izpod
  MURGL KOMUNISTIČNE OKUPACIJE leta 1991.

  Gorenak ni imel kake funkcije v JUGOKOMUNSITIČNI DIKTATURI,
  ki je tu trajala od leta 1945–1991,
  ni storil kakega zločina proti človeku,
  ampak je bil le ČLOVEK, ki je za časa JUGOKOMUNISTIČNEGA REŽIMA opravljal delo milličnika.

  • Get Smart

   MURGL JUGOKOMUNJARI s fejk imeni Popit in Dolanac pa sta bila MURGL SRBSKA šipca, dejansko seveda kaviaržido KOMINTERNISTIČNI kreaturi, narejeni v garaži med orgijo, tako kot luzer,
   ki tu usmraja splet, namesto da bi se uprl gazdi.
   Pri tem je zanimivo, da se doživlja kot največji luzer nje – skoraj bi človek psa POTOLAŽIL nje:
   LUZER,
   potolaži se, niti v luzrstvi nisi najveći nje, vsi kastrirani kužki ste
   isti luzrji, res pa je, da prvorazredni dobijo mastne pare na mesec za sviranje kurcu enkrat na mesec pred kamerami,
   LUZR pa mora 24 ur na dan DEŽURATI na Novi za piškotek in palico v dupe.
   Ampak saj veste,
   da
   se te kastrirane pudlice n bodo uprle gazdi, kot so se pravi psi ATOSI
   & co., ampak bodo do konca svojih dni nastavljali dupe MURGL
   JUGOKOMI gazdi.

 • Slovenec sem

  Get Smart, še objavljaj čim daljše prispevke, da bo ostajalo manj prostora za največjega luzerja jjajota!

 • Rožle

  Temu se že iz vesolja vidi, da je sluzav .. do amena

  • zokispoki

   Itaq !

 • milanček

  hčerka od turka je hodila na OŠ Prežihov Voranc, ker ji je v šoli šlo zelo težko, so poklicali mamo na roditeljski sestanek, groza, mama zabita in ni jim preostalo drugega, da je prišel ata, ta cepec na šolo! Družina turk, zabita do amena se je zelo kmalu odselila, kako pa je šlo šolanje hčerke v tujini, pa si lahko misli vsak zase, ata je debil, da se kamen joka!

 • Foglof Tunek

  Čujte, Janševi politiki je treba reči ne in prekiniti z navlako tranzicije. Mednje štejem tudi nerazčiščene orožarske zgodbe, zaničevanje pravosodja in cinično manipuliranje z naivnimi razlagami trga in kapitalizma…. Bravo Danilo, tako se govori !!!

  • milanček

   runkl, če bi imeli 1 cent dokazano, da se je Janša okoristil, bi ga zaprli, zakaj ne vprašaš sodstvo, kaj je imel kućan na brniškem oz mariborskem letališču in kaj sta švercala z lopovom ograje, kacinom?

  • KP

   Tako se givori. Agaha. Kaj že je rekel,budalo čefursko?

 • milanček

  zg. slika, kućan, turk, zadaj koprivnikar, sp. slika še janković, neverjetno kakšne idealne tarče!

 • Foglof Tunek

  Tako vam bom rekel, jas, Foglof Tunek. Janez Janša ni imel polne legitimnosti za sestavo vlade. Janeza Janšo je bremenil pravnomočni obtožni predlog, da fsak kandidat, ki ga bremeni pravnomočno obtožni predlog, mora vedeti, da nima polne legitimnosti. Če bi bil Janković formalno obtožen, tudi njega ne bi Turk predlagal za mandatarja za sestavo vlade. Kapish?

  • KP

   Kaj rezgetaš,konj čefutarski? Si ti je že čist odpeljalo????

  • Gr Enze

   Ti pa marš nazaj v gnojno jamo .

 • Gr Enze

  NIMA ZASTONJ PRIIMKA TURK SAJ JE BUTAST KOT TUREK ZAKAJ SE NE PIŠE OSMAN ALI OTOMAN ALI OSMANĆIĆ ????

  • Foglof Tunek

   Ka pa Ivani Jansha, rojen 17. septembra 1958 v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj.

   • Gr Enze

    SAJ NI VAŽNO KJE JE ROJEN VEČ JE NAREDIL ZA SLOVENIJO KOT VSI TILE LEVAKI S TABO VRED BUĆMAN UDBOVSKI PASJEJEBEC !

    • lili pili

     Jebes siptarja

     • Marjan Šarac

      …a ti svojega očeta…

     • Gr Enze

      A TI ? DOST SLAB TI GRE !

     • Marjan Šarac

      no, svoje sonarodnjake

     • lili pili

      Potim bi drugace napisal jebem,,,

   • Viktorh

    Saj res, vidva sta landsmana, bila sta celo soseda…

   • resnicoljubnež

    Kreten, če bi bil vsaj polpismen, bi vedel, da je Janša star slovenski priimek.

  • Stane

   Turki so pametni,Evropejci smo butasti. Turki EU iscrpavajo,mi buteci pa delamo za njih. EU daje Turkom 3.5MRD€ vsako leto. Pa se hocejo vec. No kdo je butast?

 • KP

  Narobe. Curk je pokvarjen do amena,ni pa dvoličen. Nikoli ni skrival,da je protislovenski levuhar.

  • Zgornji

   :-(

 • Foglof Tunek

  Lublančani, a gremo jutri na volitve drugi krog???… Ups pardon, drugega kroga ni… Zoki je grdo zjebal Logarja… ŽE V PRVEM KROGU :)

  • Viktorh

   Zgodilo se je podobno kot tvoji materi…

 • Viktorh

  In kje sedaj ta luzer?
  Rezidence ni dobil, obdržal pa je ženico…

 • SIMON ROZIC

  “Le kam se polžeku mudi.”..

  Kaj počne zdaj sluzo stari,
  ko ni za bit in ne za ubit…
  carica stara mu devica
  že cela leta nič ni dala,
  nekaj mlajša mu Sancinka,
  prostato je obvarovala…

  • Stane

   Lepo se rima
   Pa se res je verjetno. Z malim dodatkom.
   Zvezda rdeca,mala,mu zivljenje varovala.

 • Get Smart

  Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

  VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

  Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
  kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
  .
  Prosto po Pavelu:

  “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

  • Get Smart

   Tovarišica Danülka Turek je drugorazredni MURGL JUGOKOMI watchdog =
   za SERBUSA=hlapca tekovina revolucije rojena deklica Danülka tranćirana v Danüla.

   “sekretarka komisije za izseljenska vprašanja pri SSRNJ =
   = Socialistički savez radnog naroda Jugoslavije =
   = ritard MURGL JUGOKOMI lažnivka, lopovka, bombašica …,

   Predsednika SSRNJ-ja v Sloveniji (ono na sljovenački so mu rekli SZDL nje) je bil in še vedno je Dule Semulić,
   le da so ta 4. dom JUGOKOMUNISTIČNEGA PARLAMENTA
   najprej preimenovali v SSS SOCIALISTIČKA stranka SLJOVENIJE,
   nato pa v ZSSS = zvezo kao sindikata nje.

   Pamet v glavo.

   • Zgornji

    PAMETI V TEM NARODU VEČ NI … UŠLA JE, KER SE JE PREVEČ POKVARIL … !!! ! !!!

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • lili pili

    Malega pel scat pa bo mir

   • lili pili

    Get smart pejt u kurac hoooo

    • Marjan Šarac

     Imata pa veliko skupnega, starša iz Kosova.

     • lili pili

      Za oceta pravjo da nikoli nisi sigurn preveri pri svoji mami….postarji imajo veliko otrok na vesti..

     • Stane

      Samo,ce je bil Slovenc,je ok.

     • lili pili

      So tudi med slovenci barabe…

    • Zgornji

     SAM TI SI PA RES ŠE ENA POKVARJENA MRTVA DUŠA Z TAKIMI VULGARNIMI POKVARJENIMI BESEDAMI !!! ! !!!

     • lili pili

      Pa kva se ti javljas, a ne vidis kake pizdarije pise, sicer vem da je to fake profil..

    • Stane

     Ne more. Nima za povratno karto
     Mu njegovi levicniki nic oz.premalo dajo,za satelitsko obnasanje.

 • Flower Power

  ena slika kučana na dan se fserje 100 svečkarjev v gate sam

  • Viktorh

   tebe je tudi fsrala..

   • Zgornji

    ;-))

  • antimur

   Kučanovi podrepniki ste samo za sranje, zato se ne sramoti s poezijo, ker ti ne gre, ste navadni gnoj, ki ga bomo kmalu skidali.

  • slosin

   kot vedno, samo blebetanje vas je….

   • stane

    Zanimiva ugotovitev.
    Ni dolgcas

  • Zgornji
 • Foglof Tunek

  Čujte, Lublančani, a gremo jutri na volitve drugi krog???… Ups pardon, drugega kroga ni… Zoki je grdo zjebal Logarja… ŽE V PRVEM KROGU :)

  • Silos

   Kangler bo pa ića !!!

  • Viktorh

   Zoki ga je zjebal tako kot je tvoj stari zajebal tvojo mater, ko ji je podtaknil teleta in pobegnil nazaj na Kosovo.
   tebi pa j fseeno

   • Marjan Šarac

    To pa je kruta resnica. Zato je tudi nesrečen

  • ĐĐ Style

   Zoki mu je jebal znanje. Kje pa je sedaj LJogar???? Še ena izgubljena politična kamikaza je odprdela v imenu princa teme.

   • stane

    Ali se vera in verski dostojanstveniki,smejo vtikati v politiko? Po nasi zakonodaji je vera locena od drzave.
    Ostalo pa tko ze ves.

    • ĐĐ Style

     Vera bi se rada mešala, dokler so oproščeni plačevanja davkov nimajo kaj praskat.

     • Stane

      Vera se vmesava v MOL. Kaj dela G.Poric v MOL kot svetnik?
      G.Jankovic si malo prevec dovoli,da verskega predstavnika ustolici kot svetnika. Tu sploh ni vazno za katero vero gre.

     • Stane

      Ps. Tudi na drugih podrocjih se omenjeni g.vmesava,vsiljuje in grozi. Znameniti stavek:
      zapomnili si bomo tiste,ki so bili za gradnjo nasega sakralnega objekta,se posebej pa tiste,ki so bili proti.
      Tukaj ,je zaznati groznja,ki nikakor ne sodi v neko normalnost,ki jo nekater tako forsirajo. Njihovi clani po EU pa to miroljubnost demantirajo z grozljivimi dejanji nad,po njihovem “neverniki”. Tudi do lastnih ljudi,niso prizanesljivi.
      Popolnoma jasno je(nekaterim nikoli,dokler ne bo prepozno),kaj nas caka,ko bo teh radikalistov v drzavi vec,prevec.

     • ĐĐ Style

      Porić je tajnik

     • Stane

      Nima kaj delati v MOL. Niti kot tajnik.

  • stane

   Vera se je vtaknila v volitve,zato je zmagal. Nezakonito. To vlada dopusca,ker je sama tudi nezakonita.

  • Zgornji
 • Aresnica

  Pokvarjen dvoličnež Danilo Türk-_—– – SLUZAVEC.
  ______________
  Lep pozdrav

 • Lojz

  Vinko pokvarjenec, priviligiranec v prejšnjem sistemu. Partijec v službi v represivnem aparatu se zdaj napihuje kot žaba. Zakaj še ni lustriran?

 • slosin

  …faco ima vedno totalno ponarejeno, neiskreno hinavsko…Je pa še večji narcis kot je Pahor…

  • stane

   To so rojeni smrdljivi gnoji.

   • Zgornji

    AAAMENNN !!! ! !!!

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!!

 • bubamara

  Elitni kaviar komunist. Jih je ogromno v močvirju.

  • Zgornji

   JA, PREVEČ IMAMO TAKLIH DELOMRZNIH PARAZITOV V TEM POKVARJENEM NARODU !!! ! !!! Žaaal.

 • traktor

  Eh, Slovenija je imela edina, poleg Turčije, za predsednika Turka.

 • resnicoljubnež

  Ne čudi me, da je Türk tak, kakršen je. Patetično mlahava sluzasta prikazen, ki sicer pljuva strup, to pa je tudi vse, kar zmore. Drek od človeka. Čudi pa me, da se kdor koli resno ukvarja z analiziranjem takega ničvredneža. Škoda časa, energije, …

  • stane

   Prav imas. Skoda casa. Ga ni vreden.

 • xtc

  Tuerek’
  Kdo je že to?
  Ah,oni ki so ga zbrcali iz OZN in ki ga je zbrcala Bacilka ker ni mogel skakati le slinil se je kot polž.

  • janezxy

   Tudi bacilka ni nič boljši.

 • Oregon

  ma ta je itak pezde prve vrste, slinar pokvarjeni.

 • cosmosjasnovidec

  Ta sluzasta nesnažna pokvarjena lopovska komunajzerska podgana pa sploh ni omembe vreden prekleti smrdljivec.
  Ta je pokradel Slovencem skoraj več kot pa vsi levuharji skupaj.
  ————————————————————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Zgornji

  PA SAJ SE ŽE NA DAAAAAAALEČ VIDI TA HINAVSKA TURŠKA FACA DA NI IZ SLOVENSKIH TAL GOR PRILOMASTILA !!! ! !!!

  • Stane

   Slovenski narod(razen nekateri posamezniki)je bil vedno bolj za tujce,kot za svoje ljudi. To je bolezen oz.okuzenost.
   Zato bo kot narod tudi propadel.

   • Zgornji

    JA, ZANIMIVA BOLEZEN , MAR NE, … DA DOMAČE “NI DOVOLJ DOBRO” … ??? !!! ??? ZA ZLOBNE POKVARJENE ZMEDENE DUŠE , JA !!! ! !!!

 • milanček

  a so ti trije cigani na slikah še pri življenju, da Bog da, da čim hitreje pobrcajo!

 • FRANC3

  Tuerk dvoličnež? Zagotovo! In ne samo dvoličnež, tudi lažnivec je:
  Laž je neumrljiva duša komunizma!

  • največji ljuzer jjajo

   janša je komunist!

 • Franc Šink

  Župani so za Turka drugorazredna roba.

 • največji ljuzer jjajo

  Dvoličnež je Gorenak Piškotek, miličniški batinaš, tacenska sorbonna, ki je zdaj besen antikomunist. ki napada spolno usmeritev,ki ji pripada, ki se vdinja v imenu nacionalne zavednosti orbanovskih tretjerazrednim medijem. kar ni uspel z lepljenko o velikovškem atentatu, to zdaj Gorenak Piškotek počne v obskurnih medijih, za male novce : Đurićeva ni več v igri za financiranje honorarjev, Orban zaradi izdaje SDS z Vilijevimi referendumi o drugem tiru tudi ne donira več. potem mora po spovedi Gorenaček hlaček pisati besne kolumne, da imajo podivjani noriški komentatorski vitezi sliko na zidu zasramovanja

 • Get Smart

  Gorenak seveda NI BIL ZLOČINSKA MURGL JUGOKOMUNJARA,
  kot je kastriran LUZER brez jajčk, ki mokro sanja jaja nje
  ampak je bil
  miličnik = danes takim pravimo policaj = to je tisti, ki ureja promet itd.

  Gorenak je aktivno SODELOVAL pri OSVOBODITVI SLOVENIJE izpod
  MURGL KOMUNISTIČNE OKUPACIJE leta 1991.

  Gorenak ni imel kake funkcije v JUGOKOMUNSITIČNI DIKTATURI,
  ki je tu trajala od leta 1945–1991,
  ni storil kakega zločina proti človeku,
  ampak je bil le ČLOVEK, ki je za časa JUGOKOMUNISTIČNEGA REŽIMA opravljal delo milličnika.

  • Get Smart

   MURGL JUGOKOMUNJARI s fejk imeni Popit in Dolanac pa sta bila MURGL SRBSKA šipca, dejansko seveda kaviaržido KOMINTERNISTIČNI kreaturi, narejeni v garaži med orgijo, tako kot luzer, ki tu usmraja splet, namesto da bi se uprl gazdi.
   Pri tem je zanimivo, da se doživlja kot največji luzer nje – skoraj bi človek psa POTOLAŽIL nje:
   LUZER, potolaži se, niti v luzrstvi nisi najveći nje, vsi kastrirani kužki ste isti luzrji, res pa je, da prvorazredni dobijo mastne pare na mesec za sviranje kurcu enkrat na mesec pred kamerami,
   LUZR pa mora 24 ur na dan DEŽURATI na Novi za piškotek in palico v dupe.
   Ampak saj veste,
   da se te kastrirane pudlice n bodo uprle gazdi, kot so se pravi psi ATOSI & co., ampak bodo do konca svojih dni nastavljali dupe MURGL JUGOKOMI gazdi.

   • Get Smart

    Jih pa LUZRSKE MURGL JUGOKOMI pse, najso LUZR tunfek oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI MONO-pasma,
    kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

    Poglejte samo tega LUZR-ritarda otić–tunfića nje, kaj pravi:
    –da je opranoglav,
    –da ima štiri petke šnelkurska
    –da je od natepavanja v tazadno že pujsoglav
    –da ko ga gazda u dupe, on natepava ovco
    –da si raztureno dupe zdravi s svečko (u dupe, kakopak)
    –da je primitiven pes, ki ga gazda enkrat sa desankom, drugič sa levankom
    –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
    –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
    –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
    –da je v rito pičen transićiran ritard
    –da mu je pas jebo mater
    –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …

    Vse to so spovedi ubogega psička, watchdoga, kot si sam pravi.

    Saj ni lahka tem psom, toda garaže po lastni volji ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

    Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Tovarišica Danülka Turek je drugorazredni MURGL JUGOKOMI watchdog =
  za SERBUSA=hlapca tekovina revolucije rojena deklica Danülka tranćirana v Danüla.

  “sekretarka komisije za izseljenska vprašanja pri SSRNJ =
  = Socialistički savez radnog naroda Jugoslavije =
  = ritard MURGL JUGOKOMI lažnivka, lopovka, bombašica …,

  Predsednika SSRNJ-ja v Sloveniji (ono na sljovenački so mu rekli SZDL nje) je bil in še vedno je Dule Semulić,
  le da so ta 4. dom JUGOKOMUNISTIČNEGA PARLAMENTA
  najprej preimenovali v SSS SOCIALISTIČKA stranka SLJOVENIJE,
  nato pa v ZSSS = zvezo kao sindikata nje.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

   Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
   kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
   .
   Prosto po Pavelu:

   “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Tone

  Človek, ki ni dvoličnež, je invalid.

  • KAPIBARA

   Mislim da bolj drži,da je tako dvoličnež invalid ! Sploh pa tale turčin..
   Ena direkt samopašnega polža Lazarjav fris: https://www.youtube.com/watch?v=dQ2CW3Zuo9M

   • Tone

    Najprej bi izrazil obžalovanje, da moja humorna intervencija ni bila razumljena. To, kar sem napisal, je besedna igra: vsi imamo dve lici, tisti, ki ima samo ena je pa invalid.

    Seveda, če je človek politično prenapet in poln sovraštva do političnih nasprotnikov, zgubi del osebnosti, predvsem smisel za humor.

    Za tisto, da je novinarja Türk popravil, naj ga naslovi s predsednik, bi mu lahko le čestitali, saj je pokazal, da ve, kaj je javno komuniciranje in kaj je država. Tega naši politiki žal ne vedo, zato se pustijo naslavljati z imeni. Drugod je nepredstavljivo, da bi v medijih kdo rekel gospod Trump, gospa Merkel, gospod Putin. Pri nas pa je to vsakdanji pojav, kar pomeni, da se ponašamo kot vaška skupnost in se ne zavedamo, da imamo državo.

    • KAPIBARA

     Mislil sem samo na, samo-pašno mimiko, polža Lazarja

 • Andrej

  Človek, ki je dvoličnež, je invalid.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!