fbpx

Policija preiskuje Zmaga Jelinčiča, ker se je postavil proti muslimanski invaziji Slovenije

Zmago Jelinčič Plemeniti (foto: STA)

Verjeli ali ne. Zmago Jelinčič, predsednik Slovenske nacionalne stranke, je na udaru slovenske policije. Na sedežu Slovenske nacionalne stranke je bil objavljen svetlobni napis “SNS Migrante ven iz države”, kar je popolnoma legitimno politično stališče, glede na vse umore, posilstva in druga kazniva dejanja, ki jih po Evropi izvajajo migranti iz arabskega sveta in Severne Afrike. Poleg tega jih je večina v Sloveniji in drugod po Evropi nezakonito, zato bi jih morala država vrniti že zaradi spoštovanja azilnega prava. To, kar je nekdanji politik Jelinčič izrazil z napisom na svoji hiši, povsem spada v polje svobode govora, hkrati pa gre za poziv oblasti, da migrantsko problematiko uredi po zakoniti poti.

Ne glede na to, da je Slovenija čez svoje meje dobesedno pretihotapila 500.000 nezakonitih migrantov, je slovenski policiji očitno cilj napasti vse tiste, ki na problematiko množičnih nezakonitih migracij opozarjajo. Iz zanesljivega vira smo izvedeli, da je SNS, ki jo vodi Zmago Jelinčič, prejela zaprosilo za posredovanje podatkov o kaznivem dejanju, saj se proti stranki vodi predkazenski postopek.

SNS je osumljena, ker opozarja na težave
Predkazenski postopek proti SNS pa policija vodi zaradi domnevnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Zakaj? Ker je bilo na sedežu SNS na svetlobnem napisu zapisano naslednje: “SNS Migrante ven iz države”. Mnogi levičarski komentatorji so se že razpisali, da izraz močno spominja na nacistično parolo “Juden Raus”, a tu gre za z dejstvi podkrepljeno mnenje.

Napis na sedežu Slovenske nacionalne stranke. (vir: Twitter)

Spomnimo. Ni minilo niti leto od spolnih napadov na ženske, na novoletni večer, pred katedralo v Kölnu. Nato so sledili teroristični napadi v Nici, Berlinu, Münchnu in ostalih evropskih mestih, v katerih je življenje izgubilo na stotine ljudi. Da niti ne omenjamo posilstev, ki so jih izvedli migranti. Zgodbe o teh segajo od daljne Švedske, pa do precej bližnje Avstrije. Tam je nezakoniti migrant na bazenu posilil nekajletnega dečka, ker je imel pač “potrebo”. 

Slovenska nacionalna stranka tako izraža povsem z dejstvi podkrepljeno stališče. Res, da v očeh levičarjev predstavlja izgovor za napad na politične nasprotnike, a je vseeno tehten.

Dokument, ki vodi v policijsko državo
Policija preganja ideje politikov, sama pa je kršila vse predpise Evropske unije in ilegalno pretihotapila horde migrantov v Evropo. Kdo si torej zasluži preiskavo: politična stranka, ki zgolj izraža stališče, ki temelji na več deset tisoč zločinih migrantov, ali policija, ki tihotapi ilegalce v Evropo?

V Sloveniji je očitno pravilo, da se preverja tiste, ki niso zagrešili zločinov, a o njih govorijo. Tiste, ki so pravi kriminalci, pa se pusti pri miru. Prvorazredni lahko kradejo, lažejo in financirajo terorizem, medtem ko drugorazredni očitno ne smemo izražati niti svojega mnenja. Če ga, na naša vrata takoj potrka policija in nas ustrahuje v političnim botrom všečno tišino.

A. R.