Policija preiskuje Zmaga Jelinčiča, ker se je postavil proti muslimanski invaziji Slovenije

Zmago Jelinčič Plemeniti (foto: STA)

Verjeli ali ne. Zmago Jelinčič, predsednik Slovenske nacionalne stranke, je na udaru slovenske policije. Na sedežu Slovenske nacionalne stranke je bil objavljen svetlobni napis “SNS Migrante ven iz države”, kar je popolnoma legitimno politično stališče, glede na vse umore, posilstva in druga kazniva dejanja, ki jih po Evropi izvajajo migranti iz arabskega sveta in Severne Afrike. Poleg tega jih je večina v Sloveniji in drugod po Evropi nezakonito, zato bi jih morala država vrniti že zaradi spoštovanja azilnega prava. To, kar je nekdanji politik Jelinčič izrazil z napisom na svoji hiši, povsem spada v polje svobode govora, hkrati pa gre za poziv oblasti, da migrantsko problematiko uredi po zakoniti poti.

Ne glede na to, da je Slovenija čez svoje meje dobesedno pretihotapila 500.000 nezakonitih migrantov, je slovenski policiji očitno cilj napasti vse tiste, ki na problematiko množičnih nezakonitih migracij opozarjajo. Iz zanesljivega vira smo izvedeli, da je SNS, ki jo vodi Zmago Jelinčič, prejela zaprosilo za posredovanje podatkov o kaznivem dejanju, saj se proti stranki vodi predkazenski postopek.

SNS je osumljena, ker opozarja na težave
Predkazenski postopek proti SNS pa policija vodi zaradi domnevnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Zakaj? Ker je bilo na sedežu SNS na svetlobnem napisu zapisano naslednje: “SNS Migrante ven iz države”. Mnogi levičarski komentatorji so se že razpisali, da izraz močno spominja na nacistično parolo “Juden Raus”, a tu gre za z dejstvi podkrepljeno mnenje.

Napis na sedežu Slovenske nacionalne stranke. (vir: Twitter)

Spomnimo. Ni minilo niti leto od spolnih napadov na ženske, na novoletni večer, pred katedralo v Kölnu. Nato so sledili teroristični napadi v Nici, Berlinu, Münchnu in ostalih evropskih mestih, v katerih je življenje izgubilo na stotine ljudi. Da niti ne omenjamo posilstev, ki so jih izvedli migranti. Zgodbe o teh segajo od daljne Švedske, pa do precej bližnje Avstrije. Tam je nezakoniti migrant na bazenu posilil nekajletnega dečka, ker je imel pač “potrebo”.

Slovenska nacionalna stranka tako izraža povsem z dejstvi podkrepljeno stališče. Res, da v očeh levičarjev predstavlja izgovor za napad na politične nasprotnike, a je vseeno tehten.

Dokument, ki vodi v policijsko državo
Policija preganja ideje politikov, sama pa je kršila vse predpise Evropske unije in ilegalno pretihotapila horde migrantov v Evropo. Kdo si torej zasluži preiskavo: politična stranka, ki zgolj izraža stališče, ki temelji na več deset tisoč zločinih migrantov, ali policija, ki tihotapi ilegalce v Evropo?

V Sloveniji je očitno pravilo, da se preverja tiste, ki niso zagrešili zločinov, a o njih govorijo. Tiste, ki so pravi kriminalci, pa se pusti pri miru. Prvorazredni lahko kradejo, lažejo in financirajo terorizem, medtem ko drugorazredni očitno ne smemo izražati niti svojega mnenja. Če ga, na naša vrata takoj potrka policija in nas ustrahuje v političnim botrom všečno tišino.

A. R.

 

 • karlina

  V Sloveniji je očitno norma, da se preverja tiste, ki niso zagrešili zločinov a o njih govorijo. Tiste, ki pa so pravi kriminalci, pa se pusti na miru. Prvorazredni lahko kradejo, lažejo in financirajo terorizem, medtem ko drugorazredni očitno ne smemo izražati niti svojega mnenjea. Če ga, na naša vrata takoj potrka policija in nas ustrahuje v političnim botrom všečno tišino.

  Kaj so že dejali, ko so zaprli brez dokazov, gospoda iz SDS na 25 let zapora, da bomo prišli na vrsto tudi državljani, ki bomo proti levičarjem-če nisi z nami, si proti nam, prosto po koministih. Jelinčič bi moral biti obvezno-v desni stranki-DOMOVINSKI !!!!!!!!!!!!!

  • mojadezela

   Problem pri nas je ta da imamo preveč starih komunistov in še več njihovih potomcev. To je razlog za zastoj ki ga imamo že 27 let.

 • Slo hunter

  Golazen je zaščitena, zato ker je rodomor in genocid nad slovenskim narodom dovoljen ali celo zaželjen! NWO agendi je to prioriteta! Naši politiki pa živijo od njih, saj jih bruseljska banda s pijanim junkerjem lepo mastno plačuje!! Narod, kdaj se boš dvignil, ali te morajo čisto do kraja uničiti, če se ne braniš pač izgineš in te nadomesti nekdo drug pa makar črne opice!

  • etrusk

   Res je , žal, Slovenci se bomo zbudili , ko ne bomo imeli niti za kruha. Smo hlapci , ki jih ni na vsem svetu enakih.

 • tasilo

  Tako je. Če že, naj Slovenko raje posilii polpismen slovenski Cigan kot pa polpismen pakistanski pastir .. ali polpismen sirski brivec, ker … saj veste …

  “SVOJEGA NE DAMO — TUJEGA NOČEMO”.

  Anede.

  • MEFISTO

   Bolj znna parola je tale:

   TUJEGA NOČEMO; SVOJEGA NIMAMO!.

  • indijanka

   Brrrr…samo..zadel si pa bistvo te skrajnosti.

 • sloustava

  Pojdimo na voitve in to spremenimo! Dokler bo na vrhu Policije sedel osebek, ki nima pravice biti tam, ampak je tja delegiran in nastavljen, nima pa morale, da tega delovnega mesta ne bi sprejel, toliko casa bomo drugorazredni ostajali drugorazredni. Ali drugace VOLITVE so legalna, legitimna, moralna in sveta dolznost za spremembe. Poznam direktorja, trdega komunista, ovajalca in barabo…Ko se je leta 1991 spremenila politicna opcija, je prvi nosil Bandero na Velikonocni procesiji. Tako je to, komunizem na jeziku, kapitalizem in sprevrzenost v srcu! VOLITVE!!

 • MEFISTO

  Devet desetin državljanov bodo morali strpati v zapore, če bodo preganjali vse tiste, ki smo proti frizerjem in drugim takim strokovnjakom z jutrovega.

  Slovenija mora ostati Slovencem!

  • domovina mili dom

   Edino in samo to.

  • zokispoki

   Tako razumejo komunajzarji demokracijo. Ob osamosvojitvi so se potuhnili, saj so vedeli da bodo s pokradenim denarjem lahko nadzorovali drzavo se desetletja…

 • Zajček dolgoušček

  https://youtu.be/-CCQBz9HNeU
  Naš patriot Zmago

 • komunist

  Jelinčič +Janša =ekstremni neofašizm

  • Steiermark

   bedak zaluznjeni, komunistični!

 • Okra tatoo

  Kaj je Zmago, a bodo volitve? Kako lepo. Če ne moreš prodati bajte za 1 M, potem pa greš za poslanca. Ne eno ne drugo. V obeh primerih ti zmanjka. Ali pa si prišel na kant, ko je zmanjkalo numizmatičnih nakradkov? Ja, star si. Pa še za svoje številne potomce moraš poskrbeti. Si jih naredil za en cel ciganski voz.

  • Franc Šink

   Ali njegove potomce ti vzdržuješ da imaš tako dolg gobec ?

 • domovina mili dom

  Kdor vabi muslije v državo je totalno nor po naravi ali priučeno pohabljen.
  Če ga preiskujejo po “službeni dolžnosti”. Suspenz degeneriranega vodstva. Kdo jim je naložil to idiotsko preiskavo, razkrinkat tega izdajalca slovenstva.

 • bednick

  Zmago Jelinčič in Tito: predsednik SNS je na svojem vrtu postavil kip našega ljubega maršala.

  • Steiermark

   komunisti in ti ko uničujejo Slovenijo, so njegovi zavezniki – vse to je farsa in propaganda za promocijo njihovega “novega obraza” komunajzlarskega udbovca, ki jim bo pomagal zmagati na naslednjih, čez dobrih 5 mesecev…… Komunajzlu, ki je po osamosvojitvi izjavil, da smo kristjani golazen, ki bi jo bilo potrebno potolči, ne zaupam in ga nikoli nebi volila, neglede na to, da ima v svojem programu tudi dobre stvari, za Slovence (in jugoviče razpašene po Sloveniji, predvsem srbe)!

  • MEFISTO

   Če iv mislih zločinca Tita, imaš prav.

   • bednick

    Ne, Jelinčiča.

 • AlojzZ

  Zmago Jelinčič – edini politik, ki ima jajca. Sicer pa prav škoda, da je v kritičnih trenutkih vedno potegnil z rdečimi. Al to pomeni, da je tudi dober trgovec?

 • TweetyBird

  To lahko ima elemente kaznivega dejanja…to kar je naredila SNS…javno, z velikim svetlobnim napisom. To je poziv k nasilnosti in rasni nestrpnosti. Policijo zanima, kdaj in kdo je objavil ta zapis, po čigavem navodilu je bil zapis objavljen ter kakšna je vloga predsednika stranke Zmaga Jelinčiča NePlemenitega pri tej objavi.

  • sumljivislon

   kdo nasprotuje – odličnemu tekmOvalcu , da nosi slovensko zastavo na z.OI……………?!! zakaj so prepovedali / police/ – da nekdo razobesi zastavo Karantanije..!! ? Torej zvezda se pa lahko razkazuje – in OROŽJE – civilisti ˝borci˝ LAŽGOŠE..!!

 • TweetyBird

  Policija izbira obvestila v zvezi s sumom kaznivega dejanja javnega spodbujanja sovraštva, nasilja in nestrpnosti po I. odstavku 297 KZ v zvezi z II. točko 4.člena ZOPOKD. In kaj je s tem narobe? Kje se tu krši kakšen zakon?

  • Ciro

   297.člen KZ je neustaven, in ga je potrebno zbrisati.

 • TweetyBird

  Nova 24tv: “Mnogi levičarski komentatorji so se že razpisali, da izraz močno spominja na nacistično parolo “Juden Raus”,…

  Točno tako. Še malo pa bo zmagec izobesil svastiko. Naj to naredi v Nemčiji, takoj se bo znašel v arestu.

  • etrusk

   Kaj naj rečem , bravo Jelinčič, tudi sam že razmišljam , da bi izobesil sveti znak naših prednikov SVASTIKO
   malo poglejte v knjige zgodovine , pa boste malo bolj razumni.

   • TweetyBird

    Nisem presenečena nad takimi kot si ti. Tudi od Zmaga Jelinčiča res ni mogoče pričakovati, da bo varuh zakonitosti in strpnosti.

    • etrusk

     vem , da sem neumen , nekateri pa so toliko neumni , da niti ve veste , da ste neumni.

     • lokec

      Ti, ki si neuumen in veš, da si neumen daj povej meni ali sem neumen ker ne vem ali sem neumen ali nisem neumen. hahaha

    • MEFISTO

     Spreminjaš spol.

     Povej, ali med svojimi igraš vlogo ženske ali moškega?

  • MEFISTO

   Tudi rdeča zvezda tam ni ravno zaželena.

 • TweetyBird

  Dejstvo je, da so migranti bili pomembna tema političnih kampanj v Nemčiji in Avstriji. Tudi pri nas bo podobno, predvsem na desnici… Zmago Jelinčič “trži” migrante. Tudi SDS jih trži, že dalj časa.

 • Ciro

  Čeprav gre za Jelinčiča, se moramo takemu ravnanju policije vsi postaviti po robu. Brez svobode govora, ni svobode! Naloga Policije je, da preganja resnični kriminal, ne ”wrongthink”!

  • TweetyBird

   To je pozivanje k nestrpnosti in ima elemente kaznivega dejanja.

   • Ciro

    Ne, gre za popolnoma legitimno politično stališče. Kaznivo dejanje je šele kredibilna grožnja z nasiljem.

   • MEFISTO

    Prav imaš!

    Narodno zavest in narodno zavedne Slovence je treba iztrebiti.

    Precej od tega vam je že uspelo.

 • TweetyBird

  Ko so naci-fašisticni zavezniki domobrancev in Cervke, v svojem poskusu genocide nad Slovenci, izgnali deset tisočev Slovencev v Srbijo, so jih Srbi sprejeli v svoje domove, čeprav so v tesžih vojnih časih se sami komaj preživljali. Očitno so ti Srbi imeli veliko več krščasnskega in človeskega v sebi, kot pa slovenski desničarji.

  • MEFISTO

   Prvič, ni jih bilo na desttisoče!

   Drugič, izseljenci so vedeli in še vedo povedati drugačne zgodbe

  • slosin

   ja, kr notr z njimi, pa 1950 eur za enega na mesec za davkoplačevalce… zadnjič si se pa pred parlamentom drla, da hočeš višjo plačo…

  • alojz

   Koliko gostiteljev so pa ti slovenski izgnanci ubili ali posilili?

  • montyamp

   Takšna propaganda ne vžge več .
   Internet dela pod prsti mladih , čudeže .
   Mladiči zazidarjev bodite pripravljeni na vračilo penzij , za katere ste zrasli v kriminalce .

 • Franc Šink

  Kaj smo na Slovenijo res čisto pozabili.Tu mislim predvsem na stanje duha!

  • TweetyBird

   Tvoje stanje duha je zelo vprašljivo, preveč vleče v desno.

   • Franc Šink

    Ti pa naravnost kot tramvajski konj Delaš vse tisto, kar so tovariš komisar rekli.

 • TweetyBird

  Glejte kaj sem našla na portalu Delo.si:

  Tunekk-Foggl | torek, 28. november 2017, ob 18:36:08

  A Zmago Jelinčič trži migrante? I don’t think so!!! Samo da veste, je samo ena stranka ki bo izrabila begunsko problematiko za svoj progam. Ta stranka ima Velikega Vodjo, ki je bil pravnomočno obsojen, in ga je rumeno kravatno ustavno sodišče spustilo na prostost. Pa še to… nikoli ni bil obsojen za krajo in preprodajo orožja.

  • MEFISTO

   Nisem zaman že včeraj omenil, da enako maloumje kot na NOVI trosiš tudi na Delu. MMC, Dnevniku, Večeru, Reporterju, Svet24 in drugod.

   • montyamp

    Plačanci murglosrbskega kokakartela so enajstoklasni provokatorji .
    Foggl kopira stari odpad pod članke .

  • šmentanamuha

   No, tweety, pravkar si sam odgovoril, ali sta Fogel in ti ista oseba. Zdaj si samo zamenjal spol, v stilu LGBT agende pač. Kaki izrodek si. Če hočeš pomagati beguncem, pojdi na mejna območja vojnih žarišč. Tisti, ki so svoje riti pridevali do sem preko 7 ali 8 držav, niso nobeni begunci in mi to vsi dobro vemo, vključno s tabo. To so ilegalci, ki izkoriščajo evropsko begunsko politiko upajoč, da bodo lagodno živeli na račun naivnih Evropejcev. Ti pa se nadejaš nekaj novih kurcev v svoji riti ali tvojega v njihovi. To je vsa skrivnost histeričnega navdušenja aktivistov nad šeriatarji. Pomagaj si z bulmastifi, če ne gre drugače. Fuck off.

 • MEFISTO

  Slovenija je država slovenskega naroda.

 • Grenze

  To ni POLICIJA AMPAK REŽIMSKA MILICA OD KOMUNISTU .

 • Borut Stari

  Nacionalno zavedni popolnoma razumemo stališče SNS. Oblast pač ni nacionalno zavedna. Je pa na našo žalost na oblasti.

 • toxico

  če bi imel ta napis na zadnji šipi v avtu potem bolje da se ne pelješ

 • terminalar

  Nekdo pač mora začeti, bravo Zmagec, še vedno imaš jajca.

  • bednick

   Ne vem, kdo je bolj pokvarjen, a ti , a Zmagec?

   • MEFISTO

    Ti!

    • bednick

     MEFISTO – bumbar, podpornik Jelinčičev!
     O politiki nimaš pojma.

 • soc

  Zrežirana predvolilna poteza. Enkrat jim je uspelo, celo sam sem volil zanj, ko se je pojavil na sceni in ga noben režimski novinar pred volitvami ni spraševal o odnosu do medvojnih in povojnih rdečih klanj. Alternativnih medijev pa ni bilo… Pa se je potem hitro izkazalo, komu služi. Razgledan in duhovit, a cerkveni tat ostane cerkveni tat, to bi moral takrat tudi sam vedeti. Le da je cerkev zamenjal z azerbejdžanskimi in drugimi projekti ter vnovčil zasluge z vilo na Obali, na jugu pa si kupil še diplomo farmacevta, ker mu je v Ljubljani niso hoteli prodati.

  Tudi osel gre le enkrat na led, porečem. Naš človek ostane naš človek – ali pa ga odstranimo, tako ali drugače. Njega niso in ne bodo.

 • bednick

  Kaj je SNS?
  SNS je stranka, ki na volitvah pobira glasove desnici, v parlamentu pa potem glasujejo “tako kot je treba”.

 • MEFISTO

  Po kontinuiranem komunističnem genocidu nad Slovenci od leta 1941 do nekako leta 1948 je ostalo v Sloveniji še krog 1.500.000 Slovencev.

  Danes je v Sloveniji še kakih 1.300.000 Slovencev.

  Število prebivalcev in državljanov Slovenije pa raste.

  Kmlau se bodo uresničili Kajhovi stihi:

  Samo mlijijon nas je
  miljon umirjočih med mrliči,
  miljon, ki pijejo mu kri komustični biriči,
  miljon, ki ga življenje krotoviči
  ……..

 • montyamp

  Horda mladičev , ki so ženske pustili da se borijo z ISIS -om tam nekje , ni vredna žlice peska v Sahari .
  Prej je to žlica peska v operacijski dvorani .
  Nasilje nazaj od koder je prišlo , kozojebače v Meko .
  Zmago ne daj se .

  • lokec

   Horda mladičev , ki so ženske pustili da se borijo z ISIS -om tam nekje , ni vredna žice na meji

 • dež

  Letos imamo dvoje volitev. Predlagam referendumsko vprašanje o tem, kaj ljudstvo misli o ekonomskih migrantih, ki so nezakonito vstopili v EU, vključno s kvotami.
  Javno pozivam vse (ne)parlamentarne stranke, da pripravijo referendumska vprašanja o tej temi, da se enkrat za vse večne čase ugotovi večinsko stališče ljudi v zvezi z begunsko problematiko.
  Če imamo sodišča – ki sodijo v imenu ljudstva, tožilstva – ki preganjajo v imenu ljudstva, naj oblast upošteva ljudstvo oziroma njegovo večinsko mnenje tudi v tem primeru.

 • lokec

  Jelinčič b,i če nič drugega požvil parlament.

  • Johan

   Z OSLARIJAM

 • Lux Ferre

  Napisati bi morali. Vsem migrantom želimo, da se po najhitrejšem možnem postopku vrnejo domov od koder so prišli.

  • dež

   Sem ti dal plus, dodal bi še besedo “nezakonitim”.

   • Lux Ferre

    sem hitel, pa je beseda po nesreči izpadla :)

 • Hj

  Padalec po naročilu udbe spet v akciji. Upam, da mu kdo ne nasede.

  • šmentanamuha

   Tele parole so všećne tistim, ki se zavedamo muslimanske invazije, ki je pravkar v teku. Dejstvo pa je, da Jelinčič nima nobenega drugega resnega programa ali ljudi, s katerimi izvedel kakšne resne reforme: zato je možno, da so tole samo UDBOV-ski twisti.

 • centurion

  Udbomurgle licitirajo Jelinčiča za čim boljšo pozicijo za krajo
  desnih volilcev.
  Zmago -Padalec in kip tovariša Tita na vrtu.
  BRUH.

  • šmentanamuha

   Ma, sej res, tale Jelinko je res ena dvoživka. Priznam, js ga ne skužim.

  • dež

   Drži, a vseeno raje vidim v DZ Jelinčiča kot pa ZL.

   • samotoje

    Nobenega od teh.

 • luckyss

  Jelinčič in SNS so prava desnica…ne pa polpismeni in jamrajoči SDS..

  • bednick

   hahahahahahahhaa
   Sem ti dal plus, ker si me nasmejal.

   • luckyss

    Ko se JJ skrival v kleteh CD, je Jelinčič streljal z ročnim minometom na tanke JLA..
    Toliko pa o narodni pripadnosti….in “pokončnosti”…

    • bednick

     hahahahahah
     Še en plus.

    • Lux Ferre

     kje se je pa kučko, pa ostala banda skrivala? V Beogradu, Avstriji,…?

     • Steiermark

      kučko in ostala banda se ni rabila skrivati, ker so jih jla – srbi sami varovali, ker so to njihovi!

    • Johan

     Ma kje si pa to prebral, zmago je bi zaveden komunist in član partije, dokler ni prepoznal, da bodo spemembe 1990. Ko so bili v parlamentu je vedno glasoval za LDS in SD. Mi ki ga poznamo to zelo dobro vemo

    • Vera

     Kdaj boš že nehal s to kletjo v CD ? Tam so morali biti vsi naši, ne samo J.J. , ker drugače bi jih generali JNA prijeli in jih odpeljali v Beograd, potem pa še mogoče v ” Hudo jamo ” pri Laškem !

     • luckyss

      A mi pripadniki TO in naši višji oficirji pa smo lahko bili na položajih ?!
      Banda kolaborantska skrivaška !!

     • Vera

      Tisti,ki vodijo operacije v vojnem stanju, ja ne morejo in ne smejo biti na očeh sovražniku !Očitno ti je dolgčas po Jugi .Tvoj zadnji stavek je “sovražni govor” !

     • Janez

      Ne morem verjeti,da si se ti boril.S čim si streljal in koga.V sanjah?Ne deluješ mi kot domoljub,bolj po Kučanovo si se boril.

     • Steiermark

      Seveda se je “kuži” boril, samo ne pove po resnici, za koga in s kom – s srbaki in jugohlapci, proti Samostojni in svobodni Sloveniiji, ker tako kot od pritlikavca, tudi njegova najintimnejša opcija nikoli ni bila samostojna in svobodna Slovenija – od srbakov in ostale jugokomunajzarske drhali!

  • Vera

   V mislih imate po moje SMC , ker njihovi poslanci uporabljajo ” plong-listke “, saj na pamet ne znajo nič povedati .

  • Steiermark

   On je toliko desnica, kot tvoji predniki, ki so klali v kočevskih gozdovih in drugje po Sloveniji, ko so nas prišli, že osvobojene, “osvobodit” – najbrž svobode……On je navaden udbovsko komunajzlarski titoistični zlorabljen in željan krvi Kristjanov! Zato mu ni za verjeti, čeprav proba na strune “osvoboditve od islama”!

 • TweetyBird

  Zmago Jelinčič in desničarji, imam eno zanimivo novico za vas:

  Arthur Wagner, nekdanji vidni član nemške skrajno desničarske in protiislamske stranke Alternativa za prihodnost Nemčije – AfD, je izstopil iz stranke in se spreobrnil v islam!?!?… Velja poskusit, ko si enkrat krščanski fanatik ali desničarski fanatik, pot ni več dolga do islamskega fanatizma.

  • TweetyBird

   Izgleda, da ste desničarji največji potencial za spreobrnitev v Islam :)

   • Steiermark

    pa še res je, saj vi levaški čefursko titoistični podn v Sloveniji, ne mislite spreobrniti sebe v islam ampak nas, avtohtone in kristjane – če ne zlepa , pa zgrda, kot ste to počeli po titovem naročilu, po 45, ko ste se natepli v Sloveniji in izvajali svoje koljaške posle…..Fuj, levaško čefurski gnoj!

    • TweetyBird

     Ja vidiš, to pa je znak naše inteligence. Uvozimo islamiste ker vemo, da se boste skrajni desničarji preobrazili v islamske fanatike…islamske fanatike pa itak celoten zahodni svet obsoja. A ni to logično? Ali pač!

     • Steiermark

      Za zblojene jugokomunistične levake je to logično, vendar pozabljate da boste tudi vi končali pod handžarji teh divjakov, ker , v kolikor se neboste takoj spremenili v isisovce (kot ste bili po 45 letu, ko ste kosali zavedne Slovence in posiljevali vse po vrsti…) oz. islamiste, turški hlapci ste že, torej nebo veliko dela, boste tudi vi “mala malica” za islamske divjake, ki vas bodo poprej, po vašem vzoru in titoističnem, posilili in šele nato umorili!

     • Cucurbita Pepo

      Ste kdaj pomislili da bi svoja prepričanja temeljili na dokazih ?

   • T-Rex

    Pomoje ste vi bolj primerni kandidati , ker si ga tako mečete na Marxa .

  • šmentanamuha

   Kaj je Fogl, kdaj se boš pa ti spreobrnil, ali se se že?

   • TweetyBird

    Pri nas imaš tudi stranko skrajne desnice, katere predsednik je bil v partiji, danes si pri tujcih izposoja za stranko. Ovce pa nasedajo.

    PS: Kdo je to Fogl? Morda Tunek? Sem nevedna.

    • šmentanamuha

     Ti zelo dobro veš, kdo si.

  • diler resnice

   Jejhata Zmago Jelinčič pa desničar?..pred njegovo hišo pa kip Josipa Broza Tita..hodil z družbo na drage zapitke v lokal ROŽA, plačala pa UDBA Fanatizem in iluzije obstajajo v glavah bebavih komentatorjev !?

 • Morala

  To sem že pred enim dnevom napisala – “Policija preiskuje SNS zaradi zapisa, a ne preiskuje groženj, ki so jih deležni nekateri na desnici z strani osebkov levice! Cjoj…
  https://tatrenutek.si/polit

  Kam smo prišli, koliko je takšnih zapisov in komentarjev, potem bi že morali marsikoga preiskovati…Adijo svoboda govora!

 • TweetyBird

  Poglejte, prebrala sem vse komentarje od Tuneka na Delo.si. Opazila sem, da je tam, na isto temo, Jelinčiča deloma zagovarjal ker je bil članek uperjen proti njemu. Tukaj na Nova24tv pa ga verjetno ne bi, ker vi dejanje Jelinčiča zagovarjate in vzpodbujate. Spet dokaz, da Tunek ni ne skrajno levi ne desni, še manj skrajno desni komentator. Je zelo uravnotežen in levo sredinski. Tuneka za novega presednika :)

  http://www.delo.si/novice/politika/zmago-jelincic-trzi-migrante.html

  • TweetyBird

   Ne vem zakaj ne moremo lepit drugih novic. Česa se Novatv boji? Konkurence?

  • šmentanamuha

   Kandidiraj in predstavi svoj program…

 • kresnik

  Kaj delate reklamo temu bivšemu udbovcu?! On pooseblja vse, kar je uničilo slovenski nacionalizem. Še zadnjič vam povem tole. Med komunizmom so imeli komunisti v vseh komunističnih državah pripravljene stranke za nastop na volitvah v primeru demokratizacije. Udba – nacionalistično stranko (v Rusiji KGB, Putin), komunistična partija – SD in ZSMS – LDS. Ne nasedajte nobenemu politiku ali funkcionarju iz prejšnjega sistema. Ta napis je čista reklama za v časopise. Ko je kandidiral leta 90, je na njegovih plakatih pisalo nekaj v stilu “Slovenijo Slovencem”, pa se je potem takoj spajdašil s Šešljem in namesto za EU navijal za Yugo. V Sloveniji imamo veliko domoljubov in domoljubno stranko, te v vašem mediju nikoli ne izpostavljate. Zaenkrat še cenim Novo24tv, ne pokvarite tega z članki podpore slovenskim izdajalcem.

  • Matija

   “Ne nasedajte nobenemu politiku ali funkcionarju iz prejšnjega sistema.”…kar drži se tega

   • Morala

    Kateri pa ni iz prejšnjega sistema?

    • Matija

     Več ali manj kar vsi, edino tamlade zdejšnje politike lahko izločimo, ker so bili takrat komaj otroci.

     • luckyss

      Nekaj dece imate SDS v parlamentu še sedaj…le, da se igrajo s pravimi tanki..;))

     • test

      nazadje sem videl se igrati s tanki tvoje srbske tovarese 91, ko so hoteli poteptat Slovenijo in nas Slovence.

     • luckyss

      Kaj pa Mahnjeni, ki se mu je režala cela Hrvaška ?!

     • luckyss
     • Matija

      Dobr no, neki frocov je po vseh strankah, edino desusu pomojem da nima nobenga

     • luckyss

      Korlček je tam največje dete..;)

  • Valter BraniSlav

   JELINCIC NI POPOLEN, KJE PA. VENDAR ME SPOMINJA NA TRUMPA IN BI DOBIL MOJ GLAS.

  • šmentanamuha

   Težka bo, potem ti ostaneta samo mesec in Šarec. Za ta dva pa smo že ugotovili, kam pes taco moli.

 • Sredina

  Preiskava ki je v skladu z določili Ustave….na srečo imamo eno najbolj liberalnih ustav na svetu, ki nas rešuje pred skrajno desnico..

  • Asterix in Obelix

   Pred islamisti vas pa ne bo.

   • Sredina

    In kolko napadov je blo v 3 letih pri nas?

    • Body_Count

     Boljše vprašanje je koliko napadov na leto je zate sprejemljivih, da lahko uživaš v svojem multi kultiju in si zadovoljna sama s sabo in svojo “dobroto”.

  • Valter BraniSlav

   EVO TI JE ASTERIX IN OBLIX ODGOVORIL.
   JAZ VEM CE BI BILA MOJA STRICKA KARDELJ IN MACEK SE ZIVA BI OBA GLASOVALA ZA JELINCICA.

  • šmentanamuha

   Ne rešuje pa nas pred skrajno Levico.

   • Sredina

    Sej ni potrebe, ker je nimamo, niti levice nimamo

    • šmentanamuha

     A dej no dej…lumpenproletarci so bili vedno levica, ki je ustvarjala anarhijo, ker za kreacijo niso bili sposobni. Pa ne zdaj s kakimi FDF diplomami in podobnim sranjem tu opletat. Mesec in njegova Levica so samo derivat SD-ja, vendar še slabši, povsem brez samorefleksije. Če bodo strici in botri iz ozadja sami mignili s prstom, jih bo odneslo na smetišče zgodovine, kot da sploh niso obstajali. Na prvo žogo je bi všečen, nato pa se je izkazalo, da je samo dobro zdresiran pionirček, ki sploh ne ve, kaj govori – Cerar varianta.

     • Sredina

      FDV-diplomanti so tut vaš Veliki vodja IJJ, pa Grims, pa Mahnič pa še kdo..

 • totex39

  Pri vsem tem, pa je nerazumljivo, kako to, da je tako častil Tita.

  • Vojteh Dovč

   vprašaj ga mogoče boš pa potem razumel !

  • Steiermark

   Kako je nerazumljivo, da je častil pedofila in množičnega morilca tita? Saj še ga vedno, čeprav nemore reči, da njegove zgodovine ni poznal……tudi njegovi starši so bili “partizani”, sam pa je bil aktivni udbovec, s čimer se je hvalil in bil ponosen na svojo preteklost udbovca, ker je bojda delal za “dobro” jugoslavije! Glede na njegovo miselnost in narodno pripadnost – ić, se mi pa vendar čudno zdi, da si je tako prizadeval za titl “von”

 • TweetyBird

  Zapomnite si eno stvar… Na svetu ni slabo zato, ker bi bili pametni in pošteni leni (levica) temveč zato, ker so neumni in nepošteni preveč delavni (skrajna desnica).

  • slosin

   … Na svetu ni slabo zato,ker bi bili pametni in pošteni leni (levica)….

   ha,ha,ha….20 letna vladavina levičarjev v slo to potrjuje…

  • janez.pokoncni

   Pametni in pošteni … levica.

   Ti si pa očitno direktno iz Neptuna.

   • Mojca pokraculja

    Itak, iz Neptuna, tam ne obstaja niti levo niti desno . Slovenija bo glih kar Neptunija !

  • Valter BraniSlav

   OBOJNI SO USEKANI, LEVI IN DESNI.
   LEVI VABIJO MIGRANTE, DESNI STEJEJO KOSTI.
   NIHCE PA NOCE VLADATI – NO MOGOCE JELINCIC.

  • šmentanamuha

   Golobček, ki se je prelevil v kanarčka…

 • Asterix in Obelix

  Zmago bi bil najboljši notranji minister v Janševi vladi. Zato gremo na zmago.

  • Valter BraniSlav

   TOCNO, TU SE STRINJAM. JELINCICA NA CELO DRZAVE.

 • METULJ

  HUU, NOVA TV 24, VI DELATE ZASTONJ REKLAMO TEMU ZMAGU JELINČIĆU!! NJEGOVE REFERENCE, ČE NIMATE POJMA O TEM SO: BIVŠI UDBOVEC, DOKAZANI TAT Z VLOMOM V CERKEV, ČASTILEC ZLOČINCA SVETOVNIH RAZSEŽNOSTI, KOMUNISTA , ZAHRBTNEGA ATENTATORJA TITA, NASPROTNIK KRŠČANSTVA, RDEČI SRBOFIL! SKRATKA PODEN. SEVEDA JE JE VPET V VAJETI RDEČE BANDE, KI SEDAJ VODI DRŽAVO SLOVENIJ0. ZAMISLITE SE NAD TEM, RESS!!
  PA HITRO IZBRIŠITE MOJ KOMENTAR, S TAKIMI RAVNANJI BOMO SLOVENCI ZAPEČATENI ŠE NAPREJ V RDEČI JAZBINI, KI SE JI REČE SLOVENIJA!

  • Matija

   Pozabil si omeniti, da je sovražnik hrvaškega ustaštva

  • Ana Job

   Točno!

  • Ana Job

   Zbrisali te bodo, kot mene!

  • Ana Job

   Bravo! Bravo! Bravo!

  • Valter BraniSlav

   TO DA JELINCIC SPOSTUJE NASEGA NAJVECJEGA SINU SI ZASLUZI MOJE SPOSTOVANJE.

   • Valter BraniSlav

    NAS NAJVECJI SIN je seveda in ostaja marsal SFRJ, vrhovni poveljnik oborozenih sil, predsednik Zveze Komunistov, najvecji sin nasih narodov narodnosti, tvorec gibanja neurscenih, neutrudni borec za pravice delavskega razreda, zaprisezen marksist, heroj druge svetovne vojne, junak ki je premagal tako Hitlerja kot Stalina, najvecji prijatelj mladine, otrok, novorojenckov in ubogih starckov, rakastih bolnikov in nevrotikov, nas najvecji in edini nepremaglivi JOSIP BROZ TITO.
    VECNA MU SLAVA NA VEKE VEKOMAJ AMEN.

 • janez.pokoncni

  Ob poplavi poblaznelih ultra levakov, ki so se globoko zažrli v vse pore te države, Slovenija bolj kot Sahara vode, potrebuje vsaj eno resno skrajno desno radikalno stranko. Nujno!

  • Valter BraniSlav

   VOLIMO JELINCICA.
   MOJA STRICKA KARDELJ IN MACEK BI VOLILA ZANJ.

  • FORT WORTH

   Dovolj bi bila ena sama, ki bi bila strogo protikomunisticna !
   Ampak za enkrat ni razuma in ne volje.

   • janez.pokoncni

    Ne gre samo za protikomunistično. Mi dejansko nimamo niti ene desne stranke. Politična desnica je tako stigmatizirana (zakaj, nimam pojma, saj je nihče od nas še ni videl – vsaj ne v Sloveniji), da se do sedaj niti ena stranka ni niti deklarirala za desnico (“kao” Nsi in SDS sta desna sredina) kaj šele, da bi delovala kot prava resna desna stranka. Na drugi strani se levičarji kar vsi po vrsti mečejo skrajno v levo.

 • racman Jaka

  Partijski prisklednik!

 • Olga_10

  Policaji naj raje preganjajo komunistične in udbaške zločince!

  • Matija

   Prvo moraš podati kako verodostojno prijavo, potem bodo pa preiskovali. Samo vedi, da kriva prijava tudi nosi posledice.

  • Valter BraniSlav

   NEHAJ Z OLGIZMI.
   JELINCIC MI JE VSEC, NA VRTU IMA TUDI TITOV SPOMENIK.

 • herman

  Holokavst, ki se ga demokratični svet spominja danes in rasistična gonja, ki je je te dni deležen Jakov Fak, opozarjata, kam pripelje ksenofobna politika, ki jo tudi ob medijski podpori Nove24 zganjajo “domoljubi” iz SDS in SNS

  • dež

   Oboje so zakuhali skrajno levi Hitler, OKS in HanziTV, ne vpletaj desnice.

  • centurion

   Pejt si mater jebat no, s temi idiotskimi izjavami.
   Jakova Faka, Tino Maze in vse športnike DESNIČARJI PODPIRAMO.
   Banda pedofilska leva, z Vogrincem na čelu pa na levih valovih mlatijo
   in izkoriščajo šport in športnike.
   Tvoj šport, hermane bre, je garažno športanje.
   Od takih pač bes na Jakova Faka.
   JAKOV, PONESI SLOVENSKO ZASTAVO NA OI !!!

  • Valter BraniSlav

   ZMAGO JE ZE FEJST FANT. PA NA DVORISCU IMA TITOV KIP.
   ZA DOMOVINO Z JELINCICEM NAPREJ.

   • radames

    Po mojih dveh zgornjih postih, še ugotovitev: “ti si velik fičfirič in sploh ni spodobno ukvarjati se s tabo.”

  • Vera

   Zahtevam , da mi nekdo pokaže žaljive komentarje o Jakobu Faku , ker kar je preveč, je preveč ! Na drugih portalih sem zasledila, da bi naj bili žaljivi komentarji na NOVA 24 TV in na Reporterju, toda sama jih nisem zasledila na teh dveh portalih, na 24 KUR in na MMC pa ne hodim , ker lažnega pisanja ne prenašam .

  • sprehajalec

   Jerman, na splošno tolčeš, pač po nekem priročniku. Ta priročnik je izdala Kominterna za začetku 30 let preteklega stoletja v Moskvi. Svet je razdelila na dobro in slabo. Na levico, pod katero je štela samo in izključno komuniste in slabo, desničarje, kamor je razvrstila ves ostali svet.

   Še danes se ta razdelitev uporablja. Kar ne prepoznaš ali kar ti ni povšeči, se vrže na desnico. Čeprav so levičarji od francoske revolucije do danes največji morilci, kar jih pozna zgodovina.

   • Okra tatoo

    Največji morilci v zgodovini so bili katoliški papeži. Dokazano. In vera v kateri so bili vzgojeni tisti nasledniki in učenci, ki so bili v tem, svetnikom v belem, komaj do gležnjev, krščanska.

    • sprehajalec

     Poglej okrasti tatu, lažnivec in nenačitan si do svojih nohtov na nogah.

     Kdaj je papež koga ubil? Kdaj so v papeževm imenu zadnjič ubijali?

     Lepo navedi letnice, da ne bo na počez, kot levičarji to počnete.

     Potem pa še koliko jih je umrlo zaradi krščanstva. pričakujem točne številke. potem bova pa naredila primerjave z levičarji, Pol Potom, mao Ce tungom, stalinom, Leninom, Brozom, Hitlerjem, pa še bi se našlo.

  • šmentanamuha

   Če bi ti proceasor v glavi malo bolje deloval, bi vedel, da je bil tudi holokavst del pretkanega načrta ozke elite sionistov, ki so za svoj satanski načrt podreditve človeštva žrtvovali celo svoje – Jude, tako kot so američani namerno potamanili nič hudega sluteče navadne ali nezaželene Američane, ko so zminirali dvojčka, da so lahko pričeli vojno oziroma vojne na BV v okviru agende NWO (no, zadaj so isti ljudje, če so sploh ljudje)….

   …in ti se nekaj greš proti Novi24, ki ti edina dopušča, da lahko komentiraš svoje sovražne pamflete proti njej. Problem levičarjev je v omejeni pameti in funkcionalni nesposobnosti.

 • Valter BraniSlav

  vem za koga volit

  • Valter BraniSlav

   za JELINCICA

   • radames

    In v lepi slovenščini zapišem svojo voljo:” JELINČIČA”

   • sprehajalec

    Nihče ni če izvštejemo komuniste bolj nategoval Slovenski narod, kot ravno jelinčič. Potem pa že počasi orgličar Lojze pride na vrsto.

    • Zgornji

     Ja, a možnosti da je Zmago morda spremenil svoje mnenje pa ne dopuščaš ??

     • sprehajalec

      Seveda dopuščam. Zmago se je vedno prilagodil trenutni situaciji. Kjer je videl pač svojo korist….

     • Zgornji

      He, he, he, … ja, no, to je tudi precej res … Ampak, Vseeno pa sedaj (morda/verjetno/očitno) Ni več tak hinavec kot je bil … A mu niti možnosti ne daš , al kaj ?

     • sprehajalec

      Morda bi bilo v redu, če ne bi slovenske davkoplačevalce toliko stal, za tako malo učinka. To razmerje me moti. Strošek/učinek. Pa če pomislim na 20 let nazaj. Koliko denarja je šlo…

     • Zgornji

      No, ja Tooooooo Imaš pa Tud Prav, … Ampak – Pomilsi pa na vse druge Parazite od katerih imajo učinke Komajda Desetino od Zmagota, pa ti bo potem jasno da Zmago spet le ni tako slab … !!! ! !!!

     • Smuk Palček

      Popolnoma drži, takrat si je nadel še nadimek Plemeniti.

     • Novakec1

      Zadnja leta je bil v ilegali ker se ni prilagodil cmeravcu in ne bluzi o obračanju po vetru.

     • Liberalec

      Seveda ga je spremenil. Že veliko krat.

     • Zgornji

      Ja, važno je da na Čedalje Bolje , samo da ha ne na slabše. Tokrat mu je šlo še na bolje. Bravo Zmago.

    • Clemen J.

     En primer prosim, ker kot 19 letni volilec sns, se nisem zasledil da je nategoval slovence, mogoce gre v nos samo takim kot si ti kameltrajbarjem in levicarjem.

     • sprehajalec

      Kaj pa je naredil? Razen osebno obogatel na davkoplačevalce in neumno državo, ki mu je odkupila lastne tolarske specimene?

      In kdaj poskrbel za scensko točko na palamentarnem odru. Ob njegovem pojavu na sceni ga je slovenska desnica pomotoma vzela za svojega. Oziroma tisto, kar se je takrat pri nas štelo za desnico, saj je bila sama beseda zaradi 45letne indoktrinacije prekletstvo.

      Poleg tega je on začel z geslom “še premalo so jih pobili” v navezi z domobranci. Kakor zapiha veter, tja obrne Zmago svoja jadra. In potem privleče tisti nasmešek na faco. Prozorno!

  • radames

   Jaz v lepi slovenščini povem: “Vem koga volit!”

 • Janez

  A ste normalni, da delate temu udbovcu reklamo??????? Jelo ni za slovence še nikoli nič naredil… je pa dosti govoril…

 • Norm kinley

  Hm

 • plamen100

  Popolnoma enak dopis bi ta kriminalist, ce ne bi ziveli v tej udbaski drzavi, lahko sestavil v zvezi dokazanega morilca Macka v Kocevskem Rogu. Sicer pa je tandopus kontradiktoren saj enkrat govori o kaznivem dejanju, torej je ze stvar dokazana, v nadaljevanju pa spet govori o sumu za storitev kaznivega dejanja..tako da jim naj Zmago preprosto napise, da zaradi nejasnega dopisa ne bo nicesar izjavil oni pa naj napisejo kaj pac morajo in se bo v nadaljevanju branil na sodiscu!

 • skorpijon93

  Likvidirat policijo, kaj si pa dovolite ?!!!! volitve čimprej , a imate še previsoke plače , bo treba davke povečat ???

 • radames

  Približujemo se eni najbolj razvitih držav na svetu – Švedski. Končno! Vsaj v nečem ne zaostajamo za razvitim svetom.

  PS
  Ko bodo po svetu spoznali svojo zmoto, mi še celo stoletje ne bomo znali v korak z njimi.

 • dr Janez Sveti

  Jelinčič ima pravico na svojo hišo svojo nago rit nalepit. Ima pač svoje mnenje in to ni nobeno sovraštvo, nasilje in nevem kaj vse.
  Dravo Zmago, čeprav vem, da si stari maček samopromocije!

  DR Janez SVeti fan

  • Israel Goldman

   ZMAGO BI BIL DOBER PREDSEDNIK.
   SKODA DA SE SRAMUJE SVOJEGA SINA KLEMENA. MENDA ZATO KER JE NJEGOV SIN JUD?

 • bednick

  “Policija preiskuje Zmaga Jelinčiča……..”
  ————————–
  Pravilno:
  Policija “preiskuje” Zmaga Jelinčiča…….

  • Soave

   Ja, verjetno si narekovaje kar pravilno uporabil. Tako kot pravi Sveti Janez. . . . . .stari maček Zmago.

   • bednick

    Vse skupaj je udbovska gluma.

 • Soave

  Ha ???? Svoboda govora pa hodi pri nas po zelo tankem ledu !!

  Sedaj nam je jasno čemu služijo vse silne Organizacije, Agencije in Zakoni ! Saj pravzaprav prav nič več ne smemo ? Imam predlog. . . .dajmo vse te ” nevladne ” organizacije pod eno firmo, z enim direktorjem in eno pisarno, pa bo. Ogromno denarja bo ostalo za revčke v naši državi.
  Pa tale je tudi lovska . . . . .
  Mnogi levičarski komentatorji so se že razpisali, da izraz močno
  spominja na nacistično parolo “Juden Raus”,

  Kakšna primerjava !!

 • Sloven”c

  Tujega nočemo, svojega ne damo !…..razen izdajalcev, tiste lohka odpeljejo v puščavo.

 • Artur

  Čudno nekdo ki obožuje zločinskega pedofila Titeja in se hvali z njegovim doprsnim kipom se nebi šel “bratstva in enotnosti” .

 • Israel Goldman

  JELINCICA ZA PREDSENIKA SLOVENIJE

  • Israel Goldman

   IN EVROPSKE UNIJE

   • Israel Goldman

    IN IZRAELA

    • Israel Goldman

     SHALOM

     • Israel Goldman

      DOBRO JE TUDI DA SPOSTUJE JOSIPA BROZA, VELIKEGA PRIJATELJA JUDOV IN BORCA PROTI NACIZMU. VECNA SLAVA NAJVECJEMU SINU JUGOSLAVIJE JOSIPU BROZU TITU.

 • racman Jaka

  Dvorski norc, ki je v parlamentu s svojim nepremišlenimi izjavami spravljal parlament v neroden položaj, da so tuji opazovalci pogosto razmišlali, če ostali v parlamentu enako razmišlajo kod plemeniti.

 • Okra tatoo

  Kaj je Zmago, a bodo volitve? Kako lepo. Če ne moreš prodati bajte za 1 M, potem pa greš za poslanca. Ne eno ne drugo. V obeh primerih ti zmanjka. Ali pa si prišel na kant, ko je zmanjkalo numizmatičnih nakradkov? Ja, star si. Pa še za svoje številne potomce moraš poskrbeti. Si jih naredil za en cel ciganski voz.

 • Jezni Franc

  Jaz imam poln kovček nekih ljudi ki jih ne poznam in jih niti nočem poznati da mi krojijo usodo .Pa se plačo hočejo imeti zato .Pa kaj ste vi vsi skupaj normalni ?

 • racman Jaka

  Zmago ni nič posebnega, pač en šovmaher v politiki, kakršnega ima vsaka evropska država. Po moje ni tako butast, da bi vse, kar reče, mislil čisto zares. Vsekakor pa je brez njega v parlamentu velik dolgčas.

 • Ana Job

  Zmago J. zna poskrbet za svojo rit – volilce išče v ekstremnih točkah. Čim je kak pereč problem, kjer se ena manjšina razgreje do onemoglosti, on vključi svojo sireno in na ta način privabi teh “nekaj ekstremistov”.

  Jaz njegov nastop dojemam kot taktiko in manipulacijo, da se obdrži na sceni in ne neko njegovo osebno držo. Tko da, ne, ni mi car.

  • RATATA

   Zelo veliko škode je naredil s tem, ko je pobiral tudi po deset odstotkov glasov domoljubnih fantov, ki so mu verjeli.
   Vse je pustil na cedilu. Za geld je s svojimi podaniki podprl celo takrat vzajemnega jakliča. Garazne hiše so primerne za prevzem (ne)označenih bankovcev.

   • Ana Job

    Zna zaigrati na patriotska čustva s pravimi besedami ob pravem času,
    tako, da mu je priznati, da mu daru za manipulacijo in demagogijo ne manjka res pa je tudi, da je izobražen in razgledan ampak to ga še ne naredi dobrega politika, je pač burkež, ki bo popestril dolgočasne seje.

    • RATATA

     Problem, ki ga ne razberejo vsi je v tem, da je dosmrtni dolžnik udbovcem, ki ga je v zameno za sodelovanje pustila na svobodi.
     Kurc pa taka svoboda, če si dolžan delovati takrat in tako ko oni čjo!

     • Ana Job

      Ja, Padalec naj bi bil eden boljših informatorjev.

  • indijanka

   v mojem imenu se zahvali bratu :)

 • xtc

  Še en dokaz ,da je treba vodstvo policije razgnati,kot odpustiti tudi,kup ideološko nenormalno trćenih policistov.

 • racman Jaka

  Zakaj pa ti tega falota, kar naprej kušuješ?

  • RATATA

   Jaz sem Fakin in ne falot. A me zastopis falot?

   • racman Jaka

    Raje ne bom nič rekel, kaj si ti! V glavnem Ančica nima okusa za tipe!

    • RATATA

     Ne morm pumagat.

 • indijanka

  Hja.. zaradi zgornjrega komentarja ga res ne moreš. Kako je že tista o ljubezni in zraku :).

 • Artur

  MI SMO NAROD GOSPODARJEV, VI STE NAROD HLAPCICEV.
  Kaj je to kot šovinizem in zaničevanje našega naroda.
  Zakaj cenzura mojega mnenja do tega početja.

  • Pezde

   Gospodarji so pri nas vsi drugi, samo Slovenci ne.

   • Artur

    Ja žido komunistična drhal je temeljito poteptala našo narodno zavest , mojstri v lopovščini manipulaciji in v zločinih.

 • indijanka

  Poti ljubezni niso nikoli čudne.

  • tasilo

   Hmm … pota ljubezni so pravzaprav najbolj čudna od vseh potov.
   (toliko zares)
   —————————————————————————

   Pot ljubezni je … ko švicaš med seksom.
   (toliko pa za hec :)

   • indijanka

    Ha..ha luškan hec tudi po vsebini. V ljubezni ni logike. Kadar pa ljubimo postane vse okoli nas bolj smiselno. Meni sta oba stavka razumljiva. Mogoče zato, ker sem ženska :).

    • tasilo

     Tudi meni so vsi trije stavki razumljivi … pa sem samo tip :)

     • indijanka

      Hmm…no ja po odgovoru sodeč nisi samo tip :). Me je pa odgovor nasmejal do solz.

 • Pezde

  Narod se bo moral zbunit, drugače bomo počasi a zanesljivo postali druga Švedska, a samo v slabih stvareh.

 • Artur
 • skorpijon93

  takšna policija je dokaz da smo še daleč za češko, slovanska državo, tudi slovenci smo slovani a ugrabljeni in brez hrbtenice

 • mona lisa

  Bravo Jelinčič. Jelinčiča za premierja namesto cmeravega Cerarja.

  • RATATA

   Ti si tud nategnjena.

 • racman Jaka

  Bljaaaak! Nisem buzič! Ančki bi pustil, da bi z mano delala, kar bi hotela, zate pa to ne velja, falot!

  • RATATA

   Sem ti njene predal naprej, kar poskusi jih, se ti bo ves mesec rolalo.

   • racman Jaka

    Ti ta boljš zase obdržiš, falot!

    • RATATA

     Tistih, tadolgih, tasočnih in z dihanjem ne dam nobenmu.
     Tud opisat ti jih nočem, ker sem uvideven Fakin.

   • indijanka

    :) ropotalo….poljubčki niso prenosni..Anini so bili namenjeni samo tebi.

    • RATATA

     To veš ti, vem tudi jaz, vojaki pa tega ne vedo.
     Listje sem grabil zdajle.

 • skorpijon93

  vse policiste ki morebiti razmišljajo v tej smeri sprašujem ali imajo še pre- visoke plače in prenizke davke za vsa ta dejanja, je treba še bolj udariti da bodo žepi še bolj finančno prazni ??

 • Artur

  Worshippers of MOLOH
  Jew ritual murder of gentiles (GOYIM) AKA “Blood Libel”
  https://www.youtube.com/watch?v=YtJH6UZZbvI&t=339s

 • Vince Blake

  kaj a zloglasni 133. člen kz sfrj je še kar v veljavi?

 • RATATA

  Kolk pa to paše!

 • Artur

  Israel Goldman
  Worshippers of MOLOH
  Jew ritual murder of gentiles (GOYIM) AKA “Blood Libel”
  https://www.youtube.com/watch?v=YtJH6UZZbvI&t=339s

  Kaj Nova24Tv a je tale zaščiten kot kočevski medved, da mu ne morem odgovoriti kar mu gre ?
  Samo poglejte si te črne zlokobne kreature.
  https://www.youtube.com/watch?v=cj5_bqmMhio

 • racman Jaka

  Mislim, da bom kozlal! :-(

 • Artur

  Nova24TV zakaj mu ne smem odgovoriti zakaj cenzura ?

  SLOVENIAN HATRED FOR SLOVENIANS:::
  Samo poglejte danasnjo Slovenijo, sicer pa Slovenec je od nekdaj klal Slovenca brata. V hlapcice so vas vzgojili Avstrijci. Vi Slovenci spostujete samo ne Slovence, ker sami sebe sovrazite.
  V primerjavi v nami, Judi, ste jo v WW2 poceni odnesli. Nas so v Evropi za casa druge vojne pobili dve tretjini. Vendar smo si pomagali med seboj in se preko kapitala povzpeli v vrh svetovne elite kjer sedaj vladamo svetu.
  In kaj ste med tem storili vi:
  Steli ste kosti
  Pljuvali ste po Kucanu
  Pljuvali ste po Komunistih
  Pljuvali ste po Judih
  Pljuvali ste po istospolnih Slovencih
  Tako ste pljuvali po drugih da ste sedaj sami popolnoma popljuvani.

  „Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!“

  • Emmanuel Bank

   Clovek, pa ceprav Jud, je povedal resnico.
   Mi smo narod hlapckov. Tako je bilo ze mnogo pred komunizmom. Nimamo samospostovanja, smo v vrhu med samomori, pijancevanjem in avtomobilskimi nesrecami.
   Sedaj se koljemo med seboj zaradi nekega brivca iz Sirije ki ne zelo nemoralno doma v vojni pustil zeno in stiri hcerke.
   Nismo organizirali referenduma proti muslimanskim migrantom da ne bi trpelo njihovo dostojanstvo, smo pa pa proti slovenskim istospolnim, kajti istospolni Slovenije so “samo” Slovenci in kot slednji si ne zasluzijo dostojanstva.
   Israel je povedal resnico – resnica pa boli boli…

   • Emmanuel Bank

    Da si Judovksi pacient ne bi o nas kas slabega mislil smo za to da bi mu zlezli v rit unicili akademika profesorja Dolenca.

    “Po poročanju Dela mora nevrokirurg Vinko Dolenc plačati milijonsko odškodnino izraelskemu pacientu, ki je po operaciji tumorja postal invalid. Ljubljansko okrožno sodišče, ki odloča o izraelski sodbi, je izdalo začasno odredbo o zavarovanju zdravnikovega premoženja.”
    http://regionalobala.si/novica/nevrokirurg-mora-placati-milijonsko-odskodnino-pacient-je-po-operaciji-postal-invalid

    Ko pa je v Izraelu umrl slovenski otrok so nam – hlapckom – povrnili spostovanje tako da nas o smrti niso niti obvestili.
    “Poleti smo iz UKC poslali našega otroka na operacijo v Izrael. Že prej ga je operiral kirurg Mishaly, ko je še prihajal v Ljubljano, in želja staršev je bila, da gre na ponovno operacijo k njemu. Hoteli smo ugoditi staršem. Tudi sicer sem podpisoval, da otroke, ki jih je Mishaly že operiral, operira še drugič, tretjič, kakor je pač treba. Tako smo napotili v Izrael tudi tega otroka. Nato pa smo po twitterju ali facebooku izvedeli, da je umrl. Kot napotna institucija bi morali takoj dobiti odpustnico, da bi videli, kaj se je z našim otrokom tam dogajalo. A do danes, torej že dva meseca, odpustnice iz Izraela nismo dobili. Z njimi žal sploh nimamo nobenega stika. To je sodu izbilo dno. Kar so naredili v Izraelu, je nedopustno. Kriminalizirali so nas.”
    http://www.delo.si/novice/slovenija/tvegano-je-posiljati-slovenske-otroke-v-izrael.html

    ISRAEL GOLDMAN JE POVEDAL RESNICO, RESNICA PA BOLI:
    „Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!“

   • Artur

    Sem že dal tukaj v komentarjih in priloženih dokumentiranih odkritjih na znanje kaj si mislim o Judih in od takšnih res ne potrebujem njihove resnice o nas .

   • Tone

    In osvajamo medalje na olimpijadah, si pozabil povedati; in izdelujemo najboljše auspuhe in najboljša lahka letala in najboljše jeklo, itd

 • šmentanamuha

  Ne vem, zakaj ne morem odgovoriti spodnjemu Israelskemu Goldmanu, zato moram odpreti nov post.

  Samo zate, dragi GoldmanSucks: ti židovski osel, naslovi svoj lobotomiran pamflet na erjavca. Saj sploh ne veš, kaj si napisal, govno levičarsko neinteligentno.

 • Emmanuel Bank

  Mi smo narod hlapckov. V to so nas vzgojili Avstrijci. Tako je bilo ze mnogo pred komunizmom. Vedno smo ljubili svoje vladarje ki jim padali nekriticno v objem: avstrijskim cesarjem, Karadjordjevicem, Josipu Brozu in sedaj Angeli Merkel. Nimamo samospostovanja, smo v vrhu med samomori, pijancevanjem in avtomobilskimi nesrecami.
  Sedaj se koljemo med seboj zaradi nekega brivca iz Sirije ki je – zelo nemoralno – doma v vojni pustil zeno in stiri hcerke.

  Nismo organizirali referenduma proti muslimanskim migrantom da ne bi trpelo njihovo dostojanstvo, smoga ga pa proti slovenskim istospolnim, kajti istospolni Slovenije so “samo” Slovenci in kot slednji si med Slovenci ne zasluzijo dostojanstva.

  Da si Judovksi pacient ne bi o nas kas slabega mislil smo za to da bi mu zlezli v rit unicili slovenskega brata akademika profesorja Dolenca.

  “Po poročanju Dela mora nevrokirurg Vinko Dolenc plačati milijonsko odškodnino izraelskemu pacientu, ki je po operaciji tumorja postal invalid. Ljubljansko okrožno sodišče, ki odloča o izraelski sodbi, je izdalo začasno odredbo o zavarovanju zdravnikovega premoženja.”
  http://regionalobala.si/novica/nevrokirurg-mora-placati-milijonsko-odskodnino-pacient-je-po-operaciji-postal-invalid

  Ko pa je v Izraelu umrl slovenski otrok so nam – hlapckom – povrnili spostovanje tako da nas o smrti niso niti obvestili.

  “Poleti smo iz UKC poslali našega otroka na operacijo v Izrael. Že prej ga je operiral kirurg Mishaly, ko je še prihajal v Ljubljano, in želja staršev je bila, da gre na ponovno operacijo k njemu. Hoteli smo ugoditi staršem. Tudi sicer sem podpisoval, da otroke, ki jih je Mishaly že operiral, operira še drugič, tretjič, kakor je pač treba. Tako smo napotili v Izrael tudi tega otroka. Nato pa smo po twitterju ali facebooku izvedeli, da je umrl. Kot napotna institucija bi morali takoj dobiti odpustnico, da bi videli, kaj se je z našim otrokom tam dogajalo. A do danes, torej že dva meseca, odpustnice iz Izraela nismo dobili. Z njimi žal sploh nimamo nobenega stika. To je sodu izbilo dno. Kar so naredili v Izraelu, je nedopustno. Kriminalizirali so nas.”
  http://www.delo.si/novice/slovenija/tvegano-je-posiljati-slovenske-otroke-v-izrael.html

  ISRAEL GOLDMAN JE POVEDAL RESNICO, RESNICA PA BOLI:
  „Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!“

  • janez.pokoncni

   Ti in tvoji predniki ste lahko hlapci, jaz in moji predniki nismo, niti nismo to nikoli bili. Od cca leta 800 do 1918 so bili ti kraji skoraj nepretrgoma pod vladavino Germanov. Moji predniki so ohranili slovenski jezik, kulturo in narod.
   No, potem pa se je res začelo sranje. Preplavljati nas je začel Balkan, po letu 1945 pa še komunisti. To zlo predstavljal resno nevarnost tako za državo kot za narod, ampak to zlo prihaja od znotraj, od domačih izdajalcev in njihovih vazalov, ki nas zmerjajo s hlapci in dunajskimi kočijaži.

   • Emmanuel Bank

    Hlapce je Cankar napisal leta 1910.
    Verz Kolje ze Slovenec Slovenca brata pa Preseren leta 1835.
    Sta bila Cankar in Preseren Komunista?
    Komunizem je utrdil hlapcevski znacaj, ni pa ga povzrocil.

    • janez.pokoncni

     Oba, Prešern in Cankar sta tragični figuri. Prešern je bil sicer izjemno talentiran ampak , roko na srce, luzer na kubik.
     Tak isto velja za Cankarja, ki se je v bistvu zelo “zajebal” in pomagal “zajebati” tudi vse nas. Kot politični agitator je bil zelo za Balkan, ki ga je na koncu stal glave – menda so ga v zavetju noči potokli naši južni bratje.

     ps
     Ta svoj hlapčevski značaj pa si ti lepo nekam zatakni in tak isto velja za vse, ki nas nagovarjate s hlapci.

     • Interkom

      Ivan Cankar je v svojem predavanju dejal: “Imenuj se dandanes v Ljubljani Slovenca, pa boš tepen, ne od nemških, temveč od ilirskih šovinistov. Pravzaprav je njegova smrt celo posledica njegovih trdnih, izrazito slovensko zavednih političnih stališč. In kot je sam preroško dejal, v tistem času so bila takšna stališča, še posebej za tiste, ki so jih vztrajno javno izražali, lahko zelo nevarna. Nekdo je tedaj v zaupnem pogovoru povedal, da so Cankarja leta 1918 pretepli trije srbsko govoreči neznanci. Dva sta ga držala, tretji pa ga je s kovinskim predmetom tolkel po glavi. Cankar je dejansko imel na glavi pet razčepljenih ran, razbito arkado in zlomljeno ličnico. Opis poškodb je pomemben tudi zaradi tega, ker so še danes delno vidne na posmrtni maski, ). Povedal je tudi, da je Cankar že nekaj časa pred smrtjo po vsej Ljubljani “rogovilil” ter glasno izražal svoje nestrinjanje glede zveze s Srbi. Opozarjal je, da bo imelo “ujedinjenje po srbsko” za Slovence katastrofalne posledice

     • Jovo Jamnica

      To so samo teorije. Ni logično, da bi Cankar preživel mesec dni v Državi SHS in “nasilno” smrt storil šele po 10. dneh bivanja v najnovejši državni tvorbi, ki se ji je Kraljevina SHS reklo. Srbi so dosegli svoje s Cankarom vred in njim eksplicitno ni bil več kamen spotike.

     • Interkom

      Jovo, to so dejstva. In drži kot pribito. Slovenski vazali so se odločili napačno, namesto, da bi se priključili Avstriji in bili “avstrijski jug” in bi dobivali kakršne koli subvenicje, so se odločili za “razviti del države” ki jo je 23 let izkoriščala, zavrgla za 4 lete med WWII, potem je sledilo novo obdobje izkoriščanja, do leta 1991, od takrat pa je vse drugače, od takrat dalje nas izkoriščajo “NAŠI”. A ja, vem, da je slovenščina težka, če boš še kdaj napisal, se napiše: ..svoje s Cankarjem vred.. Tako vsaj vemo, od kdo in od kod smo.

     • Jovo Jamnica

      Ker sn Štajerc, mi bol paše z Cankarom, ker si z onimi krobockimi “lj” in “nj” jezik zlamam… Dejstvo je edino, da so Cankara naši mrtvega. Pri konstituiranju Kraljevine SHS so v tistem prelomnem času veliko vlogo igrale prostozidarske lože.

     • Liberalec

      Srbi – balkanci se nikoli niste zmenili za dejstva, če vam ni ustrezalo.

     • Jovo Jamnica

      A to je kao protiargument? Sam fprašam…

     • Tone

      Tako kot ti. Po tvoje se torej na tem portalu zbirajo sami Srbi – balkanci.

     • Liberalec

      Cankar je bil kategorično proti združbi z Srbi in Hrvati. To ga je stalo glave.

     • janez.pokoncni

      Glej, ne ljubi se mi podpirati lenobe in učiti ljudi osnov. Malo si preberi zadeve potem pa se “vrni” in bova lahko debatirala.
      Lahko bi ti pa že zdrava pamet povedala, da za Cankarja midva ne bi niti slišala, če ne bi bil za “Jugoslavijo”.
      Sicer pa, če bo še kakšna lenoba tole brala, vseeno par dejstev :

      Cankar je bil pravi politični agitator in zagovornik združitve južnih Slovanov. Leta 1907 je neuspešno kandidiral na listi socialdemokratov, po tem neuspehu pa je bil omemben akter neštetih političnih razprav in predavanj na to temo. Eno najbolj znanih in zelo odmevnih je opravil leta 1913 v Ljubljani in sicer pod naslovom Slovenci in Jugoslovani, v katerem se je zavzel za združitev vseh južnih Slovanov v skupno državo.
      Avstroogerska država ga je zaradi jugoslovanizma tudi obsodila IN zaprla … itd, itd, itd.

     • Tone

      “za Cankarja midva ne bi niti slišala, če ne bi bil za “Jugoslavijo”.”
      A obstaja kak primer uspešnega človeka, ki ni bil za Jugoslavijo, pa so nam ga zamolčali?

     • Ludvik Poljanec

      Problem Slovencev je ta,da so nam dva propadla vendar umetnika(Prešern in Cankar) vsilili kot pomembni kulturni in znani osebi,zamolčali pa VEGO IN ŠE KATEREGA SVETOVNO POMEMBNEGA MOŽA.TAKO PA IMAMO DVA PROPADLA OSEBKA Z LAŽNO ZGODBO KOT JUNAKA IN SMO VSI MISELNO DEFORMIRANI.VPRAŠATI SE MORAMO KOMU TO KORISTI.

    • Novakec1

     Zmotu se je v naslovu; Sužnji.

   • marker

    Slovenci po Avstroogrsko monarhijo nikoli niso bili hlapci. V njihovi vojski so slovenski oficirji izvajali ukaze v slovenščini. pri nas v JLA pa v tujem jeziku. Toliko o hlapčevstvu. Pod avstroogrsko monarhijo so se zgradile v nekaj letih vse železnice po naši državi, ki delujejo še danes, razen Jesenice-Planica, ki jo je ZKS ukinila brez tehtnega vzroka. Drugi tir v dolžini 20km delamo že 10 let, pa še ni nič. Slovenci v Avstriji, ki so se odločili na plebiscitu za Avstrijo so ravnali zelo modro in pametno.Odločili so se za napredni zahod in ne za zaostali Balkan.

    • janez.pokoncni

     Od kje si zdaj privlekel 2. tir. Tudi sicer je tema zelo stara.

     btw.,
     Sam sem odločno proti tovornemu 2. tiru na državne stroške. Potrebuje ga ena brutalno izkoriščana državna greznica – naj si ga zgradi sama.

  • šmentanamuha

   Na to tvojo meneštro je težko odgovarjati. Če se počutiš hlapček, imaš definitivno problem, Jaz se ne. Torej bodi najprej sam pokončen Slovenec in tako boš izboljšal strukturo celote.

  • Artur

   Jaz se ne počutim hlapec in nikdar se nisem niti tistih 500 ali nekaj več iz protestov proti židovsko načrtovani migrantski invaziji s podporo našega komunajzarskega režima za ostale pa bo že držalo, da ne morejo iz svoje strahopetne hlapačevske kože pa naj bo to rdeče obarvana ali kakorkoli …puntarski duh so ubili v nas že takrat ko nas je bilo bolj malo takšnih še bolj pa je bilo zreducirano po Avstroogrski monarhiji v prvi in drugi Jugi in zdaj dokončno v “tretji Jugi” s strani žido komunistične bande .

   • Clemen J.

    Haha zidovsko nacrtovani, a zato ke izrael podprl madzarsko pri svojem trdnem staliscu do migrantov, in jim celo denarno pomagal. Oboji so socialiata sorosa dodali na list persona non grata.

 • baubau

  Zmago si plačuje volilno kampanjo.

  • Tone

   Plačuje mu jo tudi nova24tv in drugi mediji z zastonjskim objavljanjem njegovih volilnih sloganov.

 • Frodo

  ne daj se zmago

 • Mihilus

  Sem si pogledal prvi odstavek 297. člena KZ in to, da opredeliš “Migrante ven iz države” kot

  javno spodbujanje ali razpihovanje narodnostno, rasno, versko ali drugo
  sovraštvo, razdor ali nestrpnost, ali spodbujanje k drugi neenakopravnosti
  zaradi telesnih ali duševnih pomanjkljivosti ali spolne usmerjenosti

  je potrebne kar precej mentalne gimnastike. V Sloveniji imamo po ustavi zagotovljeno svobodo govora in politično udejstvovanje uživa najvišjo stopnjo svobode govora. Temu pritrjuje tudi praksa ESČP.

  Tovrstno kontroliranje misli ustvarja v populaciji nasprotni učinek in samo še dodatno radikalizira ljudi. Poleg tega je zgodovina polna primerov, ko so na koncu enaka sredstva uporabljena proti tistemu, ki jih je prvi začel uporabljati.

  Dejanje Jelinčiča je sicer namerna provokacija, vendar je v pravno in moralno dopustnih okvirih. Če prizadeti želijo zmanjšati količino in intenzivnost tovrstnih provokacij naj jih ignorirajo ali pa jih posmehujejo. Z uporabo represivnega aparata samo povečujejo odločnost svojih nasprotnikov in si spodkopavajo svojo legitimnost.

 • Stajerka

  no, Zmago je dosegel cilj……policija mu dela brezplačno promocijo…….in ja, obeta se mu kar dober volilni rezultat, ker aktualna politika NE dovoli, da se narod izjasni glede migrantskega vprašanja…….in ravno tu je zanka……migrant – azilant…..

 • VERRZIFIKATOR

  Zmagoljub Plemenitaš

  SPAHO MELINČIČ

  Se Melinčič Spaho imenuje
  in za plemenitega razglaša,
  v fantazijah čisto vse prekaša,
  ko v lažeh brezmejno natolcuje.

  Rad v idejah pač halucinira,
  plemenitost mu je zadnja briga
  in poštenost kakor zadnja figa,
  ko čez meje vsake emigrira.

  Mu migracije so trn v peti,
  vse izgnal bi, vse pognal na cesto,
  fant prostaško se izraža često,
  to počne v potenci vsaj deseti.

  Se ne vpraša naš Melinčič Spaho,
  da je od nekod sam imigriral,
  plemenitost lastno zgolj fingiral,
  večno bil samo in zgolj za zdraho.

  Ko migrante besno zasmehuje,
  pokolenje svoje s tem razgali,
  da čez mejo so ga pripeljali,
  se zato tako sam zaničuje.

 • Stajerka

  haha…….pa KDO je te lewake učil kulture??……spet so plunli v skledo malega človeka……to ne moreš, da verjameš…..in kaj zaj – medsebojna kompenzacija, pa fertik maše :)))

  Plačilni nalogi za osem slovenskih ribičev

  Hrvaško notranje ministrstvo je danes sporočilo, da so slovenski ribiči v Piranskem zalivu v 235 primerih kršili meddržavno mejno črto, med njimi pa je osem slovenskih ribičev, ki so najpogosteje šli čez mejno črto in lovili na hrvaški strani zaliva. Napovedali so, da bodo zaradi prekrškov na domače naslove osmih ribičih poslali plačilne naloge.
  Hrvaško notranje ministrstvo je zapisalo, da imajo policisti dokumentiran vsak prekršek slovenskih ribičev v Piranskem zalivu. Kot so poudarili, osem slovenskih ribičev ni kršilo samo hrvaških zakonov o nadzoru državne meje in morskem ribištvu, temveč tudi zakon Evropske unije o schengenski meji in uredbi EU o ribištvu.

  • RATATA

   Kaj praviš, se naj smiliva sama sebi ali naj kako drugače ukrepava?

   • Stajerka

    zakaj bi se pa smilila sama sebi……smilijo se mi tisti, ki z reflektorjem pri belem dnevu NE vidijo kaj se dogaja in kam peljejo zadeve……takšne in drugačne pod taktirko lewakov……oni so vedno pripravljeni, za dodatek in lastni žep, prodat tudi lastno mater – samo da je osebna korist, pa vsako sredstvo opravičuje cilj…….

    • RATATA

     Ti pa nimaš le enega žela, hvalaBogu.

    • Milan Muhič

     To je nauk Lenin-Stalina, ki ga je kopiral in izvajal ljubljeni maršal titek in sta operativno ob teranu nadaljevala Edi z darom Bakariću tako Slo. Isto, Labin, kod, Štrigova itd. In, vladajoči levaki pa se historijata in resnice boje, kod hudič križa.

 • Igor Kavalar

  Vladajoča opcija je skupaj z policijo prekršila zakone te države in je spustila ilegalno v Slovenijo in Evropo pol miljona ilegalcev brez ustreznih dokumentov.

  Rezultat ilegalnega migrantskega vala so bili: posilstva, kraje, umori, teroristični napadi, kulturni in nacionalni genocid, zaradi katerega je Evropa že razpadla. (VB – neto vplačnice, ogromnega trga, ki ni več del te EU).

  Mislim, da bi moral vse zbrane obtožit veleizdaje proti narodom Evrope in jih ustrezno kot podaljške teroristov tudi kaznovati.

  • Milan Muhič

   Seveda, to pa se bo zgodilo takrat, ko bo Slo pravna država in neomadeževana z potomci revolucionarjev in, to je edini izhod le na volitvah v Juniju 2018!

 • šmentanamuha

  Aktivistke in aktivisti, predvsem ženske, ki se borite za pravice šeriatarjev, tole sporočilo (opozorilo) je namenjeno prav vam in ust Avstralke, ki je odšla na delo v Dubaj. To je njena osebna izkušnja:

  The Truth May Scare You! (2018)
  https://www.youtube.com/watch?v=H2tdBfelao4

 • Radovedni Franz

  Kje je Ivo Hvalica ?On je svojcas zelo pametno in precizno govoril.

  • ekspêrt

   Tudi on se obrača po vetru.

 • tramal

  Dokler bo imel kip morilca tita pred hišo in dokler bo srbom lezu v rit naj bo čisto tiho.

  • cosmosjasnovidec

   Tisti kip od diktatorja “tita” po domače imenovanega “posušeni kurac” ima zato tam,da lahko pljujejo in ščijo po njem vsi kateri hočejo.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Slo hunter

    To res ja.to sem jaz tudi večkrat gledal

 • samotoje

  Jelinčič se gre predvolilno farso, kar se vidi iz vesoljske postaje. Ampak, če na fasadi ustanove, kot je SAZU, visi portret sirskega dezerterja in preračunljivega strahopetca Shamieha, potem ima Jelinčič vso pravico na lastni hiši imeti napis, kot ga ima. Niti enega od njiju pa se ne bi dotaknil brez rokavic.

  • sunday

   picikla ne bi na njega prislonil !!!

   • samotoje

    Eh, mislil sem na živa osebka. A ti tudi?

  • Tone

   To z rokavicami je pametno, tako ne bo nevarnosti, da bi ju okužil.

 • garfi

  koliko je v njem domoljuba je zelo vprašljivo
  do sedaj je naredil več škode kot koristi

 • FUCK COMMUNISM

  Me prav zanima kaj bi se zgodilo, ce bi imel napisano “Slovence ven iz drzave”!?!? Prekleta golazen izdajalska nagravzna levuharska!!! Na kozlanje mi greste vsi od prvega do zadnjega!!! Fuj!!!

  • Tone

   Nasvet za prvo pomoč: Začni dihat počasi in ritmično in pri vsakem vdihu in izdihu štej do 5, pa bo napad minil.

   • luli

    Kako si ti preudarna in pragmaticna osebnost, Tone. Podpisi se s pravim imenom in priimkom ce mas jajca….to pa ze ne…..

    • Tone

     Jaz se podpisujem s pravim imenom, ti pa še to ne.
     Eno jajce povsem zadostuje, drugo je itak rezerva, tako kot ledvica.

     • luli

      Ce si zdaj bolj srecen Luka Hribernik iz Kranja sem. Se ti zdsj tisto drugo jajce pokazi ki se imenuje priimek. Dvomim da jih imas…..

     • Tone

      Priznam, nimam jih.

 • šmentanamuha

  Če dobro pomislim, imate prav tisti, ki pravite, da je Jelinčič blefer. S tem, ko je napisal migranti in ne azilanti ali ileganlni migranti… je dejansko napravil provokacijo, saj proti legalni delovni migraciji nihče nima nič proti, vsaj dokler se obnašajo v okviru pravil, ki vladajo v naši družbi. Tip je res možno dvojni agent….vedno je bil.

 • sunday

  naša rešitev je samo v popolnem poboju musli gnojnih, nekulturnih, neukih , primitivnih alahovih iztrebkov !!!

  • Cucurbita Pepo

   Kako se vaša morala razlikuje od morale skrajnega muslimana ?

   • luli

    Morala mogoce res ne, samo ne pozabi da so oni prisli k nam ne obratno. Ko sem bil na potovanju pa muslic dezelah sem se prilagodil njim in nisem forsiral svojega prepricanja, kot oni pocno nam.

    • Tone

     No, pa povej, kaj ti počno. Sem res radoveden.

 • cosmosjasnovidec

  Tako se je v Sloveniji pričelo dogajati čedalje bolj.Ustvarja se popolna diktatorsko policijska država z katero levuharski komunajzerji hočejo na vsak način zatreti SLO državljane,da ne bi prihajalo do uporov glede kamelotrajbarske muslimanske golazni ter ostale balkanske čefutarske sodrge kateri je že čas da leti iz Slovenije.Resnice ne smeš objaviti,ker te takoj prične preiskovati izprijeno podkupljivo kriminalno policijsko ter sodniško mafijsko združenje.
  MIGRANTOV NE TRPIM niti ostalih balkanskih čefutarskih zahojencev in da bom spremenil svoje mnenje taki na svetu ne obstaja.
  Pizda jim materina,če bo prišlo do tega jih bo pa garantirano ogromno dobilo po pizdi ne glede kdor koli se bo pojavil se lahko smatra že za mrtvega.Preklete nesnage levaške bodo sedaj že silile folk v nekaj kar je povsem nesprejemljivo.Hočejo uvesti načela pritegnjenih švabov,belgijcev,švedov skratka vse ostale drhali.
  Upam,da čimprej pride do vojne v Sloveniji,da se že enkrat za vedno pošlihtajo zadeve katere jo uničujejo in hočejo spremeniti v čefutarsko ter muslimansko.Crknite prekleti levaški ter komunajzerski izdajalci.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • JJ

   A so te tko v cerkvi učili……..in ja tud jest se poščijem v usta ……..tud tebi….Ti pa doktor ja…..debil to pa ja

   • FUCK COMMUNISM

    Ti levuharska svinja ocitno uzivas, ce ti v gobec scijejo migranti in cefurji! Govno izdajalsko!

    • Tone

     Migranti in cefurji te po kulturnosti zagotovo prekašajo. Ti si pa slovenska sramota in izvržek.

     • cosmosjasnovidec

      Ti in ostala tvoja čefutarska golazen pa izmečki.
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

   • cosmosjasnovidec

    Debil te je skupaj zdrkal driska levuharska.
    Pasjejebci ste spet na pohodu za ustvarjanje manipulacij glede volitev kot je očitno navada pri vas.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Tone

     Če imaš težave s sečili, obišči urologa, če te daje seks pa seksologa ali bordel.

     • cosmosjasnovidec

      Ti pa psihiatra.Morda je še kanček upanja zate.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

  • Tone

   “MIGRANTOV NE TRPIM niti ostalih balkanskih čefutarskih zahojencev ”
   Ne sekiraj se, danes znajo take težave pozdravit. Samo čakalne vrste so.

   • luli

    Ti si prvi v vrsti Tone, da se das hospitalizirat. Prazna glava je huuuuda bolezen.

 • WatsonForus

  Migiče vn iz države !

 • črnogled

  MIGRANTEN RAUS

 • lauraas

  Levi več ne vejo kaj je normalno.

 • Jožef

  Politično korektno bi bilo, da bi se izvšilna veja oblasti posvetovala z slovenskim narodom in ugotivila, ali smo res pripravljeni sprejeti, preživljati in trpeti med nami muslimane. Šele po večinskem pristanku Slovencev bi lahko začeli z sprejemom katerega koli migranta.
  Država jih namreč sprejema, oskrbo in posledice pa prepušča nam državljanom davkoplačevalcem.
  Mogoče ima g. Jelinčič celo uporabno idejo.

  • Tone

   Druga največja verska skupnost v Sloveniji so muslimani. In kaj bi pri tem spremenilo tistih nekaj Sircev (ki niso nujno muslimani ali verni), ki bi sploh hoteli ostati pri nas?

   • luli

    Niso muslimani oz. verni. Pa kje Tone ti zivis?

    • Tone

     Pa kje luli ti živiš? Mnogi so muslimani toliko kot sem jaz kristjan. Pozna se jim, da živijo na Bližnjem vzhodu, kot se meni, da živim v Evropi.
     Večina držav teh držav je bila dolgo sekularnih, kar pomeni, da so vero prakticirali le tisti, ki so to želeli, nekateri pa tudi pravi ateisti. Če sedaj ponekod vladajo teokrati, to ne pomeni, da so vsi ljudje tam verski fanatiki.

 • piko8

  Jelenčiča preiskujejo in zaslišujejo; zorangutanu pa odpišejo 16 mijonnov€ dovga, katrega bo bremeniv vsakega slovenca!!
  Oprostili so ga tudi posilstva farmacevtke?

  • Tone

   Farmacevtka ni trdila, da je bila posiljena.

   • piko8

    Potem je pa bila zlorabljena, kaj je razlika?

    • Tone

     Po tem, kar smo izvedeli, je bila izsiljevana. Če bi rekla ne, bi bila stvar zaključena. Posiljeni ali zlorabljeni ženski pa nič ne pomaga, če reče ne. Velika razlika.

    • Novakec1

     Ni razlike, oba sta uživala.

 • MEFISTO

  Komunisti, čefurji in migranti raus!

  • Tone

   Kak korenjak! Podpiši se pod to, če te je kaj v hlačah!

   • luli

    A kot ti se podpises Tone? To res veliko pove…

    • Tone

     Jaz se podpisujem s svojim krstnim imenom. Tisti, ki že nekaj časa komentirajo tu, pa me poznajo, ker noč ne skrivam. A so tebe krstili Luli ali si samo luli?

 • Liberalec

  Volil bom za SDS. Trenutno proti migrantom in nori politiki ne morem narediti, nič več. (dokler nismo združeni)

 • Rado

  in vsi čoboti, še vedno uporabljate s pridom vse doseške komunizma,
  katere zavidajo najbogatejše države. Vem, da boš vprašal katere, kar bo
  samo znak, da si nepismen glede dosežkov komunizma pri nas. Če pa boste
  vstrajali, ti z veseljem naštejem vsaj veličine in vsaj 3 ki so jih vaši
  kapitalisti uničili.

 • črnaovca

  Zmago a oni muslimani iz Prištine te ne motijo, škoda so ista baža le še malo bolj potuhnjeni

 • Franc Domobranc

  Ali policiji ni nič jasno? Svobodno izražanje svojega mnenja je temeljna pravica v ”demokratični” državi RS. Kdor je člen o vspodbujanju sovraštva in sovražnem govoru vtaknil v zakon je popoln debil in izrodek.
  To so počeli v bivši jugi rdečuharji, da so lahko zapirali nasprotnike.Tak napis bi moral viseti na vsaki hiši.

 • Novakec1

  Zavajaoč plakat SDS-ja; Zavarovali bomo Slovenijo…. manjka; in Slovence.

 • Marija

  In kaj sedaj. Vse bomo sprejeli

 • TOML

  Levičarska goveda pa cvilijo in cvilijo.
  Zakaj?
  Ja madona, ti migranti so bodoče volilno telo socialistov,
  ker le neandertalci in IQ do 30 voli socialiste.

 • Estrim Rolls

  vi komentatorji ste kot farmacija. namesto da bi našli jedro bolezni, vi raje s tableti zdravite simptome. jedro problema je amerika in eu unija. oni so tam zanetili vojne, in poslale to rajo sem proti evropi. to je žalostno, vi tukaj ko komentirate vas je vrjetno večina ljubiteljev eu unije. po drugi strani pa vam ni všeč ko eu unija tukaj ustvarja multikulturo. nebi bilo bolj fino da čim prej zapustimo to sranje od unije? samo žal sedaj je že mal prepozno. skoraj vse je že prodano in pravitizirano. in katere politične stranke so bile ZA da gremo v unijo?

 • Smuk Palček

  Policija preizkuje zaradi prijave kar je tudi dolžna po zakonu Kdo je prijavljitelj in za kaj je pravo vprašanje.

 • Novakec1

  Pokaži zakonito pot, jo ni. Tričetrt zakonodaje v tej vukojebini je pomankljive, se zgovarjajo na neke prakse vseh vrst ker se na zakonodajo ne moreš zanest..

 • alborebeka

  Rdečkarji to je moja stvar ali koga sovražim migrante sovražim napodidti to drhal iz naše Slovenije ,Imam rad svojo domovino naš narod,svojo družino svoje otroke in še g.Janšo ,stranko SDS

 • mona lisa

  Naj bodo nove volitve. Naj bo absolutnui zmagovalec Janša in naj počisti z nevarnimi migranti in notranjo drhaljo.

  • Tone

   To so prazne želje.
   Ali res misliš, da je možno, da bi ba naslednjih volitvah volilo SDS dvakrat več volivcev kot na prejšnjih?

 • Ludvik Poljanec

  V policiji ne vedo niti ne izvršujejo 39.člena ustave-SVOBODA GOVORA.DRUGO BI BILO ČE BI PISALO,UBITI,ONESPOSOBITI,DEPORTIRATI ALI SLIČNO……

 • Olga2345

  Jelinčič nezakonite migrante samo pošilja ven iz države, komunisti, prebarvani v levicarje so pa sami izvedli genocid nad slovenskim narodom!! na Kdaj bo preiskava proti zločincem??? Evropa je komunizem obsodila! Torej, policija in sodstvo, začnite pri “naših”! Začnite pri udbomafijcu iz Murgel in zvezi norcev!

 • GTA5COOLLOVER

  Muslimanski prasci so prišli v državo brez veljavnih dokumentov, ali z ponarejenimi, ipd. Mene pa so zavrnili na meji, ker mi je potekla osebna izkaznica in sem moral nazaj in čakati tri dni na novo. Če lahko na Sabotinu piše ”živel Tito” lahko tudi Jelinčič napiše ”ven z migranti”. Ker se je enmu od policajev dvignil k…. pa ga je ovadil. Gospod Šarec pa se sprehaja okoli in trosi nebuloze in neumnosti, namesto, da bi od notranjega ministra zahteval, da take prijave policije takoj zažgejo. Zakaj ne lovijo tistega sireskega brivca spolnih organov, ki se prosto sprehaja – nezakonito – po Ljubljani. Mogoče ga ”puši” Jankoviču.