Politične zgube Škoberne, Švarc Pipan in Štromajer – tisti, ki niso bili izvoljeni za poslance ali nimajo službe, bodo sekretarji!

Foto: facebook

Saj ni res, pa je! Po polomu s predstavitvami kandidatov za ministre je sedaj jasno, kdo bodo sekretarji v Šarčevi vladi – in tudi ti, žal, spadajo v drugo ligo. Dominika Švarc Pipan, Jan Škoberne, Uroš Prikl, Jernej Štromajer so bili v predvolilni bitki polni samih sebe, a so na volitvah gladko pogoreli. Njihovi politični botri seveda niso pozabili nanje – sedaj jih prodajajo kot “strokovnjake”, primerne za državne sekretarje?!
Čeprav vodje političnih strank radi govorijo, da gre pri državnih sekretarjih za strokovna imenovanja, pa so to klasične politične funkcije. Da gre dejansko za politične nastavke, dokazujeta Šarec in njegova vlada, saj bodo mesta državnih sekretarjev zasedli tisti osebki, ki na parlamentarnih volitvah 3. junija niso bili izvoljeni za poslance ali pa so že tako ali tako brez službe, piše Požareport. To dokazujejo najmanj naslednji primeri, ki jih razkrivamo v nadaljevanju.
Maša Kociper želela pretentati Rakovca
Alenka Bratušek je naredila dober načrt, kako bo v državni zbor zopet prišla Maša Kociper, sedanja podpredsednica Stranke Alenke Bratušek. Spomnimo, na državnozborskih volitvah ni bila izvoljena, a bo po izvolitvi Šarčeve vlade spet sedla na poslanski stolček kot nadomestna poslanka, ko bo sedanji poslanec Peter Jožef Česnik postal minister za Slovence v zamejstvu in po svetu. Kociprova je že pred časom poklicala Matjaža Rakovca, nekdanjega predsednika uprave Zavarovalnice Triglav, in mu v imenu Bratuškove ponudila funkcijo državnega sekretarja za zdravje. A v ozadju je bilo mnogo več – njun namen je bil po poročanju Požarja, da bi Rakovec zagrabil to državno službo in se odrekel kandidaturi za župana MO Kranj. Tam namreč kandidira tudi Iztok Purič, človek, ki je bil v času, ko je bila Bratuškova predsednica sveta zavoda Brdo, direktor Javnega gospodarskega zavoda Protokolarne storitve Brdo. Ni čudno, da velja za “političnega otroka” Bratuškove in Boštjana Trilerja, sedanjega župana Kranja. Rakovec je sicer ponudbo Kociprove zavrnil.

Maša Kociper in Anja Kopač Mrak (Foto: STA)

Državni sekretarji pa bodo postali skoraj vsi tisti “vidni” politiki, ki so “zasloveli” v vladi Mira Cerarja, a so svojo slavo bolj slabo unovčili in niso bili niti izvoljeni za poslance. Še več! Sedaj so tako rekoč pristali na zavodu za zaposlovanje. Brez službe so Jan ŠkoberneAnja Kopač Mrak, Martina VukPeter VilfanUroš Prikl in še marsikdo. A ne za dolgo. Jan Škoberne iz SD bo postal državni sekretar za kulturo, kar izpade kot neslana šala, Prikl iz DeSUS pa bo državni sekretar za zdravje. A morda bo Prikl sekretar za zdravje le nekaj tednov, saj bo 18. novembra nastopil na volitvah, na katerih bo kandidiral za župana Maribora.

Jana Škoberneta je na protestu pred Špansko ambasado v Ljubljani obravnavala policija. (Foto: Facebook)

Šarec pa gre še dlje. Ne le, da bodo državni sekretarji politične zgube, ampak tudi tisti, ki tako rekoč parlamenta od znotraj še niso videli. Ena izmed teh je Dominika Švarc Pipan iz Židanove stranke SD, postala pa bo državna sekretarka na ministrstvu za pravosodje. Ne le, da se ji na volitvah ni uspelo prebiti v državni zbor, pred nekaj časa se ji ni uspelo prebiti niti na ministrstvo za pravosodje. Prijavila se je namreč za direktorico direktorata za zakonodajo preko javnega razpisa, a je pogorela. Tudi v času predvolilne kampanje je delovala nadvse samozavestno in se sama javno tržila kot bodoča ministrica za zunanje zadeve ali pravosodje. A ker ni bila izvoljena za poslanko, je pač pristala kot državna sekretarka. Ob vsem tem pa so že nadvse glasne govorice, da se na ministrstvu za pravosodje obeta pravi orkan: nova ministrica za pravosodje Andreja Katič in “njena” državna sekretarka Dominika Švarc Pipan se očitno ne moreta videti, viri omenjenega portala pa že govorijo, da se ne bosta le sprli, ampak kar “pobili” med sabo.

Se na ministrstvu za pravosodje obeta “ne boj, ampak celo mesarsko klanje”?! (Foto: Facebook)

Švarc Pipanova ima svojo “pisarno” kar v znanem ljubljanskem lokalu Opera Bar, Požar pa je na svojem portalu že pisal, da je “napol brezposelna”, zaradi česar je zagnala vik in krik. No, ko ji je Požar poslal vprašanje, kje je zaposlena in koliko denarja je zaslužila v zadnjem letu dni, kar bi za bodočo članico vlade morala bila javna informacija ali informacija javnega značaja, pa se je potuhnila in sploh ni odgovorila?! Bo že držalo, da kdor molči, desetim odgovori.
Radikalec bo skrbel za prosveto
Na koncu omenimo še Jerneja Štromajerja, ki je na listi SD kandidiral na državnozborskih volitvah v Slovenskih Konjicah, Zrečah in Vitanju, a se mu v državni zbor ni uspelo uvrstiti. Gre za enega najbolj radikalno levih funkcionarjev stranke, ki je večkrat poudaril, da bi se morali Socialni demokrati in radikalna Levica povezovati. Pomagalo mu ni niti to, da se je pojavil na Paradi ponosa v Ljubljani ter da javno izraža svojo ljubezen do Edvarda Kardelja, njegove besede pa citira kar na shodih SD-jevcev. A nič zato. Židan je poskrbel, da mu bo zvestobo bogato poplačal – postal bo desna roka Jerneja Pikala, torej ministra za izobraževanje. Dvojica bo zagotovo poskrbela, da se tudi naprej ne bo spoštovalo odločbe ustavnega sodišča o 100-odstotnem financiranju zasebnega osnovnega šolstva, kot je to urejeno v vseh normalnih državah.

Jerneju Štromajerju do izvolitve za poslanca ni pomagala niti udeležba na gejevski Paradi ponosa v Ljubljani. (Foto: Facebook)

No, funkcije državnih sekretarjev pa so koristne tudi za samorazkritja, torej kdo pripada kateri politični stranki. Za državnega sekretarja na ministrstvu za pravosodje na listi stranke SD namreč prihaja tiskovni predstavnik na vrhovnem sodišču Gregor Strojin, ki se je do sedaj razglašal za “politično nevtralnega” visokega pravosodnega uslužbenca.
J. G.
 • FORT WORTH

  Omenjeni sekretarji za na skret…
  Tam so jih tudi oglasevali.
  Hehehe

  • pajot

   Natančno to sem imel v mislih. Prehitel si me,he,he,he…Sekretarji s poudarkom na drugem e-ju

  • SIMON ROZIC

   Na sekretu so bili le portreti -face SD, če bi bile njihove riti, bi bili vsi izvoljeni
   po redni volilni poti, de!

 • Morala

  Lepo jim je postlano…za svoje, za naše…ne glede ali je sposoben ali ne…ojoj, joj…

 • Olga2345

  Prav kmalu bomo lahko vodo v sektretu potegnili in bodo tudi “sekretarji” odplavali v kanalizacijo!

 • Miha

  Nujno potrebno je spremeniti volilni sistem.
  Ljudstvo v parlamentu lahko zastopajo samo kandidati, ki so dobili največ volilnih glasov.
  Slovenijo ali razdelimo na 88 volilnih enot ali pa je cela Slovenija ena volilna enota.
  Predsednika vlade volimo na neposrednih volitvah, skupaj z državnozborskimi volitvami.
  Kdor kandidira za predsednika vlade, ne more istočasno kandidirati tudi za poslanca v državnem zboru. Zakaj brezveze kompliciramo ?
  Rezultat zakompliciranega volilnega sistem je vedno večja korupcija in na visokih političnih položajih ljudje, ki nimajo zaupanja volilcev na volitvah.
  Vse ostalo nabijanje o ukrepih za zmanjšanje korupcije je brez veze.
  Koliko časa bomo še dovolili, da nas počasi kuhajo v loncu in na koncu nam bodo pustili globoko zadolženo državo in revščino ? Smo že videli, kam nas pripeljejo socialistične vlade.

 • Miha

  Najpomembnejši politični cilj resnične in iskrene politične desnice mora biti s pomočjo referenduma na podlagi zbranih 40.000 podpisov državljanov spremeniti oz. izboljšati volilni sistem.
  To je edina možnost, da stranke in politiki, ki se resnično zavzemajo za boljše življenje državljanov, prevzamejo oblast.
  Kdor se ne bo zavzemal za takšne spremembe, je pokvarjen in skorumpiran politik.

 • Boy

  Slovenija nima demokracije! V Sloveniji so dobre politične službe rezervirane za člane rdeče buržoazije! Volitve pa so pesek v oči EU in vsem pravim demokratom.

 • zoltan

  Gnide nikoli delale, razen kradle davkoplačevalski denar.

 • tasilo

  Jasth pa prav pogretham Matho Kothiper. Mogothe nam bo tokhrath razlothila khvadrathkhe namestho khrogthev.

  • dob

   Matha Kothiper jih bo vse peljala sthat!

   • slosin

    dobra milfa, jest neb mel nč proti, če bi me kdaj peljala scat….

 • RATATA

  To niso le politične zgube, temveč zgube nasploh.
  Nepotrebni škodljivci, grdi-umazani-zli.

  • tasilo

   Njim je vseeno, kako jih imenuješ; plača za nič dela je pa ful dobra.

   Za tako plačo in nič dela bi si še jaz pustil reči Špelca.

   • RATATA

    Jaz pa nikomur ne dovolim, da bi me klical Špelca. Niti Miško.
    Lahko me pa kličejo Urška, saj Urške so brez napake, tako kot Andrejev ni nikoli preveč (Založba Borec 1977).

    • Slovenka

     Polonca Kova. Smo brali. Lepi spomini.

     • RATATA

      Si bila požrtna na bralne značke verjetno.

     • Slovenka

      Andrejev ni nikoli preveč je bila moja priljubljena knjiga. Navihani mulci. Še zdaj jo imam in zelo rada berem. Bralne značke sem vse opravila, niso pa se mi zdele nič posebnega. In ti? Si velik ljubitelj branja?

     • RATATA

      Težko najdem koga, da mi berem. Zdaj je boljš, ko je yt.
      Seveda preberem vse o Slovenskih deželah in o Slovencih, iz leposlovja pa le udarne dele poglavij za namen vlečenja vzporednic z aktualnostjo in miselne premike.

 • tasilo

  Vilfan je vendar v penziji! Naj tam ostane, zlomek, in pijan z avtom preži na starčke, ki jih bo povozil na prehodu za pešce.

 • Osti jarej

  …politika je kurba…..

  • Steiermark

   si ti “politika”?

 • dob

  “Na izpraznjeni poslanski stolček se vrača tudi Jani Möderndorfer….”

  • zoltan

   Podgane pridejo v parlament skozi vsako luknjo že 25 let.

  • xtc

   Kompletni s stare vlade-nikjer drugje na svetu v normalni državi kaj takega ni možno.

 • Dragan Krstič

  A naš Cicada, oziroma Ponosni Slovan????, oziroma Luka Marchesi, oziroma Strochmayer bo pa sekretar.
  Za nas desnosučne akcent na drugem e.

 • xtc

  Sicer pa e sprašujete zakaj je Yuga propadla?
  Tule imate vse dokaze in SLO je le Nova mini Yuga leta 88.-v sedanjosti.

  • Morala

   Smo že kar nekaj časa Yuga mini SLO…

   • Wqx Htr

    ma slovenija je mala bosna. musličov preveč. proklet jankovič je zgradiv đamijo.

 • Franc Šink

  Ne sekretarji ampak skretararji !

  • Anton

   jaz jim nebi dal niti skretov za pucat, mogoče za kidanje gnoja, nevem sem v dilemi, ker gre le za radikalne nesposoobneže.

   Gnoj k gnoju paše!

   sarkazem press

   • Aresnica

    Anton – Resnično so nesposobneži.
    ______________
    Lep pozdrav

 • stajerc5

  Ko sem videl, da pride tudi Mudaizdorfa nazaj, sem se potolazil s tem, da bo sedaj prvic delal kot crna zivina. Pri toliko drisk in sranja, ki da bo ta vlada vsaki dan vrgle iz sebe, si bo moral nabaviti kahle v XXXXXLLL velikosti!! Sicer je pa na taksnih vonjav ja navajen, po sexu……….

 • totex39

  To je še največja svinjarija, kar se dogaja lahko pri nas, Popolnoma so nesposobni, učil pa jih usposobljen kader, ki prejema petkrat manjšo plačo od njih.

 • Darth Vader

  seštevek IQja vseh zgoraj naštetih ne presega niti 130

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Krš od krševa. Eden bolj neumen od drugega. :)

  PS: Ne vem, kako tako neizobraženi in nerazgledani ljudje, dobijo službe v državi. :)

  • Silos

   Komunisti pač

 • Minovak

  Prav vsi levi zajedavci, ki so bili v prejšnjem parlamentu so prišli nazaj dokončno sesut svojo domovino, ki je zanje samo denarnica in nič drugega. In prav vsi, ki so tako navijali zanje so sedaj podobni Ostržkom, kajti kradli bodo tudi njim, brez izjeme. Bravo Slovenci, sedaj puščajte denarnice pred vrati…

  Skrivnost svobode je v izobraževanju ljudi, medtem ko je skrivnost tiranije, da jih drži nevedne.
  Maximilien Robespierre

 • Minovak

  Takole mimogrede..ali kdo ve, kaj je počel narodni zločinec in Murgelj na Bledu…???

  • von Rhein

   V javnosti se je pokazal in potrdil,da je v dobri kondiciji za žretje kremšnit. Blejske so bile gratis.

 • Common Sense

  Včeraj sem videl Štrosmajerja v živo. Je šel čez prehod za pešce. Ni mi izgledal dobro, ni izgledal zdrav. To vpliva na psiho. Bravo mi, ker imamo take veleume, da nam lahko kažejo pot v svetlo bodočnost.

  • FRANC3

   Mislim, da nas ta garnitura pelje v Venezuelo.

 • von Rhein

  Se na ministrstvu za pravosodje obeta “ne boj, ampak celo mesarsko klanje?

  Ne morem se odločiti za katero bi navijal.Ima kdo nasvet?

  • Silos

   Za tisto,ki je največja piz..

 • von Rhein

  Švarc Pipanova ima svojo “pisarno” kar v znanem ljubljanskem lokalu Opera Bar.

  In šank je pisalna miza.

  • Silos

   In s kakšnim svinčnikom se podpiše?

   • Slovenka

    Prst pomoči v vino in piše po mizi.

 • rabbit

  Švarc Pipanova ni nobena mednarodna pravnica, to je oseba, ki preko državnih kvot prilezla v mednarodno sodišče za sojenje zločincem na področju Balkana in tam je tovarišica premetavala gore papirjev in nič drugega. Zakaj če je taka strokovnjakinja ni ostala v Haagu ampak so jo po izteku mandata temu sodišču poslali domov. Zato ker takih nesposobnih imajo tam na tone,ki pridejo preko državnih kvot v službo in si z njimi praktično nimajo kaj pomagati.
  Za Škobrneta in še unega zadetka pa škoda besed.

 • Silos

  Vrača se tudi največje ropotalo in mlatilec prazne slame moderndorfer

 • Gr Enze

  RDEČE SVINJE PEDERSKE

 • piko8

  Dragi Slovenci in Slovenke primita se za denarnice, ti zgoraj navedeni osebki znajo povniti samo svoj džep!!

 • Roman

  Škoberneta so dali v kulturo zato,da se nauči saj osnov kulture!
  Če ne bi imel vez,bi s svojim preteklim delovanjem bil nekje z zvezanimi prekrižanimi rokami.

 • SIMON ROZIC

  Zdaj imam pa pravico da pošteno zakolnem: “Kurbe prodane!”

  • stajerc5

   Pa draaaaage so, tisto z presstitutkami ni bilo nic proti temu sedaj.

 • Steiermark

  Pa saj za drugo niso primerni, kot za “sekretarje”, z vsemi njihovimi poslanci vred…… pa še sekretov nebi bili sposobni spucat, kot se mora, lahko pa bi začeli s prakso po azilnih domovih…….

  • Soave

   Žal pa ti sekretarji kar dobro zaslužijo !! Povdarek na drugem zlogu !!

 • dob

  Kaj je res stari mami Soniboja Knežaka bilo ime Oldmanriver Valentinčič?

 • totex39

  S takim volilnim zakonom, ki ga imamo ni potrebno, da so izvoljeni za poslanca v parlament, jim pa zrihtajo primerno službo državnega sekretarja in so lahko spet zraven vlade.

  • Soave

   Pa koliko novih, oz. na novo so si izmislili ! Barabe !

 • Soave

  Saj človek ostane brez besed ! Ste dobro napisali dragi sokomentatorji.
  Zato samo majhen čivk.
  Spominjam se pljuvanja po izgledu Mahniča ! Baby face so ga zmerjali, med drugim seveda. Pa si poglejte tega fantička zgoraj.
  Še ves zelen je, tale Škoberne. Okrogel, mlad obrazek ??

  • RATATA

   Kako dobro se mu zdi, da imajo njegove hlače žepe. Še nikdar nisem imel pred policistom roki v varžetih!

   • Soave

    Hja. . . ker še nikoli nisi pred njim stal ?

    • RATATA

     Sem pa ležal na trenuhu z rokami na hrbtu in pel original Zdravico hehe

 • Slovenka

  Anja Kopač Mrak – tatica otrok – državna sekretarka? Marija, pomagaj.

 • tramal

  Joj. Bog se nas usmili pred temi zgubami grobarji.

 • Cmerko

  Poserjem se na slovenijo.
  Lansko leto ja odalo 9000 slovencev.
  Letos bo pogrom.

 • RATATA

  O Nikita ju vil never nou…

 • FRANC3

  Ko že mislimo, da ne more iti slabše, ugotovim, da temu ni res. Naši levaki nas presenetijo še z večjimi neumnostmi.

 • Radolf Mitler

  Svinje se že drenjajo pri koritu.

 • črnaovca

  Ja kaj čmo, Janez je bil nesposoben sestaviti vlado in je sokriv sranja.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS SMC …) je formalnopravna naslednica
   SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
   savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
   se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
   jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
   se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
   traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
   socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
   demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
   ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
   Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
   stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
   imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd.
   lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =

   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Van Der Waals

  30 MILJARD SMO ŽE DOLŽNI!

 • Janez

  Smo opazili, ja !
  Te neizvoljene
  In
  dolg tudi. Naj to obravnava DZ R. Slovenije. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Vera

  Ja pred štirimi meseci in malo pozneje , smo še lahko izražali svoja mnenja na resnične članke .

 • mapu

  Doma imam dva sekreta, nujno rabim sekretarja, lahko je bil tudi poslanec…

 • Radolf Mitler

  Jan Škoberne je ritoliznik Shamirja Ahmada. Verjetno ga ta nezakoniti muslibuzerant brije po smrdljivih jajcih, Škoberne pa mu ga fafa. Ta pizda od Shamirja se prosto sprehaja po Ljubljani vsem v posmeh. Živi pa v leglu levičarjev in delomrznežev -bivši tovarni Rog. To zalego tam bi morali čimprej likvidirati.

  • Aresnica

   ………………………………………Ljubljani vsem v posmeh. Živi pa v leglu levičarjev in delomrznežev-bivši tovarni Rog. To zalego tam bi morali čimprej likvidirati.
   -_________________-

   Fajn oziroma pošteno bi bilo.
   ______________
   Lep pozdrav

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!