POP TV gre še dlje: Ker se prisluškovalna afera izjalovila, želijo ustvarjati konflikte v Piranskem zalivu!?

Kot nam je sporočil vir, komercialna televizija POP TV kliče ribiče, ki ribarijo v Piranskem zalivu, in jih nagovarja, da bi jih skupaj s snemalci zapeljali na mejno črto. Starejši ribiči, ki ne želijo incidentov, so novinarje zavrnili. Očitno POP TV želi, da pride na morski meji v tem pregretem ozračju do oboroženega konflikta med Slovenijo in Hrvaško.

POP TV je nedavno poročal, da je hrvaška vlada preko posrednikov, s podkupovanjem poskušala pritiskati na POP TV, da ne bi prišlo do razkritja, kdo naj bi stal za prisluhi v arbitraži med Slovenijo in Hrvaško. Prav tako naj bi Hrvaška s prisluškovanjem nadzirala tuje novinarje. Spletni portal 24ur.com je prejšnji teden objavil, da je za prisluhe slovenski agentki in arbitru odgovorna hrvaška obveščevalna služba SOA. A kot vse kaže, naj bi omenjeni medij le iskal zunanjega sovražnika in poskušal ustvarjati izredno stanje.

POP TV je Šarčev najboljši prijatelj
Slovenski ribiči namreč poročajo, da dobivajo klice, v katerih jih novinarji prosijo, da bi jih skupaj s snemalci zapeljali na mejno črto. Na očitne provokacije ne pristajajo. “Ko smo jih zavrnili, so nas klicali in spraševali, ali drži informacija, da se slovenski ribiči organizirajo, da bi šli počistit sporno hrvaško školjčišče v zalivu,” nam je zaupal vir, ki pa o omenjeni provokaciji, da bi šli slovenski ribiči nad hrvaško školjčišče, ne ve ničesar. Starejši ribiči so absolutno proti takemu izzivanju, možno pa je, da bodo nagovorili kakšnega mlajšega predstavnika ribičev, smo še uspeli izvedeti.

Očitno je, da POP TV umetno napihuje to zgodbo in še poglablja napetosti med Slovenijo in Hrvaško, verjetno z namenom prikazati Marjana Šarca kot odločnega pogajalca, ki bo “umiril situacijo”, ko bo ta dosegla nove razsežnosti. Vlada Marjana Šarca namreč nima pokazati tako rekoč ničesar v svojem polletnem obstoju, da je ta zgodba pricurljala prav preko POP TV, pa niti najmanj ne preseneča – še posebej od 4. marca 2019 naprej ne, ko je postalo jasno, da je novinarka omenjene televizijske hiše Irena Joveva nosilna kandidatka liste LMŠ.

Demokracija

 • bubamara

  SDS je na žalost največji zaveznik NDH v Sloveniji. Če SDS vidi zaveznika v EU, ne vem zakaj simpatizira z balkanci.

  • Olga101

   Govorite o Kučanu, levici in SD, ki vlečejo Slovenijo na Balkan?

  • Peter

   Ti to resno?

   • bubamara

    Da. SDS je velik prijatelj z HDZ.

  • herman

   Ustaši in domobranci se povezujejo.

   • križar

    Bog ne daj,da pride na oblast tale polpismen folk iz SDS-a,smo ga najebal,kot še nikdar?

  • tohuvabohu

   Ali moramo res biti sprti z vsemi sosedami? Sicer pa ti je morda ušlo, da NDH že 74 let ni več.

   • bubamara

    Od 91 je spet NDH. Jutro.

 • Janšek Orbanšek

  Seveda POP TV je sovražnik, hrvaško prisluškovanje in vplivanje na Slovenijo je pa popolnoma sprejemljivo za janševiste. Zato pa se janša želi pogovarjati z hrvati o arbitraži da jim bo lahko dal piranski zaliv skupaz z ostalim ozemljem Republike Slovenije, ki si ga želijo prilastiti.

  V prekmurju imamo že drugega, ki čaka in mu janša obljublja zemljo. Orbanovi forinti za financiranje janševistov in njihovih medijev niso zastojn!

  • Janez Kepic-Kern

   DOKAŽI, A NE ? Le nakladaš. L.R. JANEZ K.KERN KOMENDA

   • Janšek Orbanšek

    Njegove izjave in dejanja govorijo same zase, ni potrebe po dokazovanju.

    • tohuvabohu

     Ti bi lahko bil uspešen advokat, haaaaahaaaahaaha, butl.

     • Janšek Orbanšek

      Zato pa ste tam kjer ste na nuli, pametni kot hudič spravili skupaj pa le eno vlado, druga pa je propadla že po enem letu, enem mesecu in desetih dneh.

     • tohuvabohu

      V tem letu smo naredili več za Slovenijo kot vse rdečkaste vlade skupaj in pospravljali sranje, ki je ostalo za njimi.

     • Janšek Orbanšek

      Ja največ ste naredili in to je bil začetek krize.

     • tohuvabohu

      Butl ignorantski. Kriza se je začela štiri leta prej. Brez Janševe vlade bi se še stopnjevala.

     • Janšek Orbanšek

      Ne vem ali se delate nore tako kot hrvati ali ste pa res tako kratke pameti??

      Janša je bil predsednik dvakrat prvič 2004-2008 in septembra 2008 se je gospodarska kriza začela ali boste rekli da to ni res? Novembra 2008 je janša k sreči končal mandat in pustil za sabo upostošenje. Boste rekli, da je Pahor, ki je prišel za njim kriv za vse? Takrat, ko je on začel je vse skupaj že bilo v krizi po zaslugi janševe vladavine.

      O tistem času (2012-2013) katerem pa ti govoriš pa tako ali tako ni naredil nič Tisto leto, en mesec in deset ni se je samo prepiral in pametoval tako kot danes, naredil pa popolnoma nič!

     • tohuvabohu

      Butl lažnivi. Krize ni povzročila prva Janševa vlada, temveč smo jo uvozili, nekaj pa je prispevala tudi bančna luknja, za katero imajo največ zaslug tajkunska Kučanova mafija 21, BS pod vodstvom bandita Gasparija in poslovne banke s korumpiranim vodstvom. To je bil atentat na Slovenijo. Sicer pa je imela ta vlada edina uravnotežen proračun, čeprav je povečevala izdatke za socialo, npr. za pomoč vam klošarjem.
      Druga Janševa vlada pa je v enem samem letu:
      – sprejela pokojninsko reformo, ki velja še danes,
      – ustanovila SDH, ki deluje še danes,
      – ustanovila slabo banko, ki deluje še danes,
      – zastavila uravnoteženje javnih financ (ZUJF), ki v veliki meri velja še danes,
      – še marsikaj nujno potrebnega.
      Ni ji pa uspelo vpisati fiskalnega pravila v ustavo, ker ste jo blokirali rdeči banditi.

     • Janšek Orbanšek

      Ja kriza je bila uvožena, štiri leta pred njo pa so janševisti kradli iz bank. Potem pa so drugi krivi za bančne luknje. BRAVO!

     • tohuvabohu

      Seveda, anede, Kučan, Zidar, Šrot, Kordež, Kramar, bandit Gaspari itd., sami janševisti.

     • Janšek Orbanšek

      In zakaj takrat ni ukrepal proti njim? Ker je še sam pokradel kar se je dalo, po desetih letih je zaloga, ki so jo med letom 2004-2008 pokradli pošla in je potrebno spet za vsaj en mandat na oblast, da se žepi ponovno napolnijo in bo spet držalo za deset let.

     • tohuvabohu

      Ti si bolan. Je pa lepo, da poveš, kako vidiš oblast. 22 let od 28 so vladali rdečkarji, koliko so potem šele oni pokradli?

     • Janšek Orbanšek

      Toliko da imajo za sproti, in s tem ne povzročijo gospodarske krize kot janševisti.

     • tohuvabohu

      Butl. Po tvojem je za krizo najbrž kriv priliv denarja iz Madžarske in Bosne.

     • Janšek Orbanšek

      Ne vem kje si to prebral?

   • Peter

    Povprašaj ga, katere besede.
    Pa daj mu pol ure da pokonzultira nedelskega, no.

    • Janšek Orbanšek

     Še enkrat preberi, imaš že vsaj za 50% odgovorov (namig je orban in €€€), za hrvate pa če si slučajno že pozabil se ima janša namen pogovarjat z njimi, od osamosvojitve smo se pogovarjali pa mu še do danes ni postalo jasno, da je dialog nemogoč, razen če jim bo dal piranski zaliv in vse ostalo kar je na seznamo njihovih želja. Kar je tudi namen janše.

  • tohuvabohu

   To je čista laž, da se Janša pogovarja o arbitraži. Rdeča banda itak brez laži nikoli in nikjer ne bi uspela.

   • Janšek Orbanšek
    • tohuvabohu

     Ne serji, bandit. Jaz berem Dnevnik že 50 let, Delo pa 40.
     Janša je dal intervju za hrvaški medij in omenil tudi arbitražo. To pa ne pomeni, da se je s kom pogovarjal o njej. Rdečkarji ste nepoboljšljivi lažnivci in nakladači. O arbitraži se ni mogoče več pogovarjati, ker je končana.

     • Janšek Orbanšek

      Saj je končana, ker če se začneš s hrvati spet pogovarjat bodo hoteli več kot pa so dobili v arbitraži in ne manj!! v nasprotnem primeru jih sploh ne bo zanimalo.

      Ampak vaš pametni janša še tega ni skapiral pa je v politiki že od samega začetka Slovenije.

      V glavnem arbitraža je končana, ker hrvati se zagoitovo ne bodo pogajali za manj! Dogovori se lahko le o tistih delih kjer meja ni točno določena v arbitraži, za Piranski zaliv to ne velja!

 • Peter

  Na srečo je večina, vsaj glede na komentarje na hanzi, spregledala bedno predstavo komika z gasilskih veselic. Ivo in freedomfighter, malo preberita, kaj ljudje v večini in to na levem mediju menijo o aferi, zaradi katere sta nas bila včeraj pripravljeni rzglasiti za veleizdajalce.
  Nekaj vas je nasedlo, no.

  • freedomfighter

   Mene briga kaj ljudje menijo o aferi…jaz vem na cigavi strani je pravo in kdo ima prav…pa jaz nisem nikogar oznacil za veleizdajalce tako da ne lazi…pa se enkrat da mene oznacis za levicarja pove vse o tebi…a si vceraj priznal da so hrvati krsili nase zakone ali ne

   • Darth Vader

    majstr……Vlada in Država sta sovražnika svobode in prostotržnih sistemov, kjer se ustvafrja kapital in bogastvo (zasebni sektor)…..državn sistem je namenjen odvzemanju kapitala zasebnemu sektorju ter kanalizaciji le-tega interesnim skupinam, ki nato drkajo na socializem in izvajajo socialne korektive za vse te nepregledne množice javnosektorskih lenuhov……če je kaj klele pomembnega je to, da bi za delovanje naše države potreboval 5 ministrstev in 5000 javnih uslužbencev…..in če bi bilo temu tako, bi imeli 200% višje plače v zasebnem gospodarstvu pri istem nivoju produktivnosti….. ne verjameš……preberi si tole: (naslov pripevka je 10 razlogov zakaj Vladam spodleti) https://ambasador21.wordpress.com/2018/11/24/10-razlogov-zakaj-vladam-spodleti/

    • freedomfighter

     Ne vem kaj ima to povezave s temo ampak v redu…saj hrvaska je tudi drzava a ni…ne vem pa zakaj bi se postavil na stran tuje drzave…od nje imam se manj kot od nase

 • Olga101

  Kaj imajo Kučan, Šarec in Joveva skupnega? Pručko!
  Kaj imajo Šarec, Joveva in POP skupnega? Murglskega zločinca!
  Šarec se je “kratko” sestal s Plenkovicem (tako kot Pahor pri kolesarjenju mimo Trumpove složbene limuzine??) in mu prenesel novoustvarjeno predvolilno “afero”!??
  Plenkovič je “vzel na znanje”, saj ima bolj pomembne stvari na programu kot pa kamniškega klovna in udbomafijsko rusko gubernijo!

  • Darth Vader

   skupni imenovalec teh, ki jih omenjaš je kapital George Sorosa…..meni ni jasno, kako da sploh lahko ljudje jemljejo resno televizijsko mrežo, ki ima v svojem imenu POPtv……to pomeni, da furajo novice v stilu pop-kulture, torej instant miselni virusi in instant kulture umetne identitete za degradacijo človekove zavesti……tako kot pop glasba……eno samo poneumljanje in pretvarjanje

 • Janez Kepic-Kern

  Ase jim tam na POP TV – malo “vrti v glavi”?
  Ali kaj ?
  TOLE SPODAJ NAJ RAJE RAZIŠČEJO.
  ŠE 1X
  RES JE POMEMBNO.
  PA ŠE TU
  NE SLEPOMIŠIMO
  Saj smo normal odrasli ljudje.
  ZNANI PRAVNIK DR. E. PETRIČ
  JE JAVNO NA R. “OGNJIŠČE” povedal,
  da je bil on-dr. Petrič ZAINTERESIRAN, DA BI BIL ARBITER ZA MEJO S HR,
  Pa da je
  – dr D. TURK – vsilil nikomur poznanega dr. SEKOLCA.
  Ostalo ugotovite
  – VI DRUGI. Jaz sem normal penzionist.
  Nimam stika s takim “DRŻAVNIM MIŠMAŠEM” – “MIŠKOLANCAMI” L. r Janez K. Kern KOMENDA

 • Peter

  Očitno so tudi na hanzi dobili navodila, da je afera samo majhen pokec kot taka in leze čedalje niže, še malo pa bo na drugi strani…
  Poop bo še danes gonil zgodbo, jutri pa bo zvodenela…
  Še ene dobre afere ne zna zakuhat tale serpentinšek zedinitelj, no.

  • FORT WORTH

   Šarko – mizarko keri debili so ga nastauli, no ?!
   EU se mu smeji, Rvati se mu smejijo, Bosanci in Albanci tudi…

   • JANEZ GUS

    Ko je v Bruslju jokal,so mu lepo povedali,da je toži baba in naj to uredijo doma.Z nagovarjanje ribičev k incidentom,pa je to treba na mednarodni ravni.

 • soc

  Verjetno le popolnemu bebcu (lep del volilnega telesa) ni jasno, zakaj so Murgle preko formalnih vzvodov države onemogočile prevzem Pro Plusa. So stvari, ki si jih preko Javne hiše ne upajo početi.

 • Duhec

  In seveda ima ta vaš vir vse posneto in vam je posnetek izročil.

  • Peter

   Ne, poop tv ga ima. Pokliči njih, ti ga bodo zavrteli. Obenem pa jih vprašaj, od kje jim tisti drugi posnetki. Ti bodo povedali, no.

   • Vera

    ? ? ? ? ? ?

 • Iztok Pušnik

  Meni je moj vir povedal, da je Čakarmiš ponudil vsem našim trem mladim ribičem oborožitev, če bi se podali v izzivanje Hrvatov na morju. Ponudil jim je mačete. Pipce itak premorejo ribiči sami…

  • Janšek Orbanšek

   Seveda, če pa je janša vso ostalo orožje že prodal. Ampak on ni nič kriv seveda.

   • tohuvabohu

    Janša lahko s svojo lastnino dela, kar hoče. Če pa misliš državno lastnino, je prodajo ukazal predsednik Kučan.

    • Janšek Orbanšek

     V to hočejo narod prepričat le janševisti, dokazi govorijo drugače. Sprijaznite se že enkrat!

     • tohuvabohu

      Obstaja ukaz predsedstva Slovenije o prodaji orožja Hrčkom in Bosancem za obrambo pred srbsko agresijo. Še kaj?

     • Janšek Orbanšek

      Kdo je bil zraven? JANŠA!!!!

     • tohuvabohu

      Zraven česa?

     • Janšek Orbanšek

      Vi že dobro veset česa, večjih benakov kot ste res ne rabite delat iz sebe ;)

     • tohuvabohu

      Janša ni bil član predsedstva. Zraven jih je pa bilo veliko.

     • tohuvabohu

      Nikoli ne bomo privolili v laži rdečkarjev. Hajde miško, z dokazi na dan …

     • Janšek Orbanšek

      ??

     • tohuvabohu

      !!

  • tohuvabohu

   Lahko jim odstopim past za hrčke, ki je ne rabim.

   • Iztok Pušnik

    Za devastacijo školčišča ne rabijo vab…

    • tohuvabohu

     Haaaaaaaaaaaahaha.

  • Peter

   In kaj so rekli?

   • Iztok Pušnik

    Sprejeli. Danes brusijo… jutri napad…

    • Peter

     Baje je odred jurišnih surfarjev tudi pripravljen.

     • Iztok Pušnik

      Severni veter bo danes pihal na Štajerskem…

     • Peter

      Evo, potem lahko začnejo na Dravi.

     • Iztok Pušnik

      na Dravi pomaga severni veter le za to, da prisurfaš iz levega na desni breg…

     • Peter

      Moraš biti izurjen za plutje proti vetru…cikcak…še nisi videl surfarjev? Meni je to na začetku delalo probleme in so me morali s čolnom šlepat nazaj na obalo, krr je veter ven pihal…

 • branči

  po sliki se vidi, zakaj jim je zrasla gledanost!

  • Peter

   Konec koncev bi lahko noge na stativu malo spustili. Ampak potem Jovoveva ne bi izgledala tako veliiiika, čudno, da ni še rok v zrak stegnila, no.

 • Franjo Trojner

  Pahor, stranka SD, Pahorjeva leva vlada/koalicija, lažnivi dominatni mediji, vsi tisti, ki so na referendumu glasovali za arbitražo, Cerar, Cerarjeva leva vlada/koalicija, takratni preveč brbljivi zunanji minister Rjavec in oba veleTELEfonista ujeta v “domnevnih”prisluhih so direktni krivci, da je danes, kljub razsodbi tribunala o arbitraži in dosojeni/določeni meji Hrvati še vedno okupirajo del našega ozemlja in morja.
  Če je predsednik vlade Šarec hotel z javnim razkritjem pritiska politikov iz Zagreba na medijsko hišo POP TV, da ne objavijo posnetka lobista Tojle, ki bi močno obremenil vlado Plenkoviča, res razgaliti tudi vso umazano politiko sodedov Hrvatov glele prisluhov naše agentke in arbitra Sekolca in posredno tudi vpivati na Junckerjevo, Bulčevo komisijo EU, bi prvo moral izgnati veleposlanika Hrvaške iz Ljubljane in še pred tem, ko mu je bilo ponujeno nastopiti v parlamentu EU in tam Junckerju celotni EU, pa tudi Hrvatom, Plenkoviču svoje povedati naravnost v obraz!
  Ves ta cirkus, ki ga Šarec, njegova vlada danes vzganja posredno preko POP TV, služi samo za propagando Šarca in njegove vlade doma v Slovemiji!
  Zanimivo bi bilo vedeti kdo je posredoval posnetek poizkusa vplivanja lobista vlade Plenkoviča na medijdlsko hišo POP TV samim novinarjem POP TV, da so o tem lahko poročali? In od kod POP TV ve, da jim tajna služba sosednje Hrvaške prisluškuje??? Odgovor na ti dve vprašanji sta ključni, za razjasnitev celotne zadeve in seveda ali arbiter Sekolec in agentka Drenikova, ali vsaj eden izmed nju res nista vedela, da jima prisluškujejo.

  • Peter

   Če bi se tisti, ki so na aferaštvo poop tvja včeraj besno reagirali in že skoraj marširali proti meji, znali vprašati kaj od tega, kar si napisal…
   Tako pa vse, ki so nekoliko pomislili in sešteli ena in ena in prišli do dva, zmerjajo z veleizdajalci…

   • Franjo Trojner

    Cenena in zelo prozorna je ta zrežirana komedija s strani tretjerazrednega glumača v vlogi predsednika vlade Šarca.

 • montyamp

  To se UDBOVSKA DECA spet med seboj nategujejo .
  Je psov zmanjkalo .

  • Janez Kepic-Kern

   SE STRINJAM.
   A TISTIM, KI HODIJO NA LJ BARJE, OKROG MURGEL,
   MESTNEGA LOGA – SE LAHKO PRIPETI – TOLE.
   TISTE, KI HODITE V MURGLE,
   V MESTNI LOG ITD.
   TAM SE VAM LAHKO PRIPETI – TOLE.
   ŠALA

   NA TERAPEVTSKI MIZI
   V VETERINARSKI BOLNIŠNICI V MESTNEM LOGU – PRI MURGLAH, barjanski rob Ljubljane
   leži en še kar šport
   a čisto zmahan, moker in od barjanskega blata umazan – tip, moški cca 60 let.
   URGENTNO
   SO MU V VETERINARSKI BOLNICI – PRAZNILI ŽELODEC IN PLJUČA,
   KER JE PREJŠNJI VEČER
   MALONE UTONIL
   IN SE SKORAJ ZADUŠIL
   V ENEM VODE IN BLATA POLNEM BARJANSKEM JARKU-GRABNU – PRI MURGLAH,
   KI NISO DALEČ
   OD VETERINARSKE BOLNICE – Mestni log, v LJ.
   MOŽAKAR
   NA MIZI – ODPRE OČI,
   ZBEGANO POGLEDA OKROG SEBE,
   ZAGLEDA V KOTU ORDINACIJE – NEKAJ PRIVEZANIH PSOV
   IN
   VPRAŠA MOŠKEGA V BELEM OB SEBI:
   “Kje
   za vraga – pa sem? Kaj pa so tisti psi tukaj?”
   Moški v belem reče”
   “JA V VETERINARSKI BOLNIŠNICI – MESTNI LOG – STE”
   PACIENT,
   BLATNI ŠPORT MOŠKI SE POKRIŽA – IN
   ZATULI”
   “JA – ZAKAJ SEM PA V VETERINARSKI BOLNIŠNICI? Jaz sem- ja – človek”
   in doda:
   “NO, VSAJ ZDI SE MI, DA SEM – ČLOVEK” L.R. jANEZ K. kERN KOMENDP.S.
   P.S.
   KONEC ŠALE.
   1.DEL
   se bo nadaljevalo

 • Janez Kepic-Kern

  OBNOVIMO RAJE
  VRLE, GOSPODARSKO USPEŠNE IN KREPOSTNE
  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940.
  PONAVLJAM TUDI
  TA MOJ POMEMBEN TEKST
  OPOZORILO
  NA POSNEMANJA VREDNE
  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1840.
  Še 1x opozorilo na vrle, gospodarsko sposobne in krepostne “ORLE” dr. J.E. KREKA, 1908-1940.
  POSEBNE POZORNOSTI JE VREDNA
  – NJIH ORGANIZACIJA DRUŠTEV IN
  – CENTRALNE ZVEZE DRUŠTEV “ORLI”, ki so kot človeška, množična baza
  – KADROVSKO,
  – PODPORNIŠKO IN ČLANSKO IN KOT

  – VOLILCI, MNOŽICA VOLILCEV “ORLOV”
  OPIRALI
  TEDANJO, PREDVOJNO – ” L J U D S K O STRANKO”.

  Če vprašate mene osebno – so “ORLI” dr. J.E. Kreka – idealni in realni vzgled – dobrega dela z t.i. “BAZO”, Z LJUDMI, PODPORNIKI NEKE – POLIT STRANKE.
  Običajnih ljudi ne za nima le – POLITIKA, POLITIZIRANJE-
  Zanima jih tudi
  – poučna in prijetna družabnost, telovadba, plesi, zborovsko petje itd.
  – opora pri urejanju razmer bivanja in okolja, delovnih možnosti in možnosti zaslužka v lastnem okolju
  itd. itd.
  IN VSE TO JE ZVEZA DRUŠTEV
  “ORLI” DR. J. E. KREKA – NUDILA – ČLANOM, PODPORNIKOM “ORLOV” IN
  PREDVOJNE
  “LJUDSKE STRANKE”. VZGLED, VREDEN – POSNEMANJA ! Mar ne?
  Kogar “ORLI” dr. J.E. KREKA zanimajo,
  naj se mi kar brez zadrege oglasi, na moje KONTAKTNE PODATKE na “SLOVENIANI”
  NA: sloveniana.si-
  Z resnimi interesenti – se bom resno pogovoril – jaz osebno – Janez KEPIC-KERN KOMENDA

  Jaz sam, osebno
  ta čas ustanavljam, pripravljam
  USTANOVITEV
  – DOMOZNANSKEGA, DOMAČNOSTNEGA DRUŠTVA – “SLOVENIANA”
  – KOT PRIPRAVO NA POSODOBLJENO OBLIKO
  – PRED USTANOVITVIJO POSODOBLJENIH “ORLOV” DR. J. E. KREKA.
  Resno zainteresirani – brez zadrege – se mi predstavljeno – najavite. Vesel Vas bom.

  RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO, KLUB – “SLOVENIANA” – ŽE DELUJETA. GLEJTE::sloveniana.si.
  P.S.

  O “ORLIH” DR. J.E. KREKA – Z MOJEGA E-PORTALA “SLOVENIANA”

  BESEDILO IN NOTE
  HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
  Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
  k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
  te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
  a nad 80 let neizvajane
  originalno slovenske – skladbe !
  “BRATOM ORLOM”

  BRATOM ORLOM !

  DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
  KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
  SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
  K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
  GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
  BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
  ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
  V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
  V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
  DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
  MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
  OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
  NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
  – SE NAŠE SILE BORE !
  OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
  STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
  K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
  VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
  Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
  KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA
  – VSEKDAR !

  Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
  uglasbil Hugolin Sattner

  Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
  Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
  posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
  Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
  iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
  KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
  kulturno samostojnih “Orlov”.
  S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
  totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
  temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
  Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
  A v srcih nas
  – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
  nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
  – duh
  krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
  “Bog daj” !
  In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
  In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !

  Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”
  https://sloveniana.si/
  POLNI, BREZPLAČNI pdf TEKST MOJEGA PRISPEVKA V MOJI MESEČNI REVIJI “SLOVENIANA”
  na e-portalu “SLOVENIANA2
  pod tipko – mesečna revija “SLOVENIANA”
  O
  “ORLIH” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
  najdete TA TEKST TUDI
  na
  INTERNETU, V GOOGLE OKENCE
  VNESETE: Janez Kepic-Kern Oživimo ORLE dr. J.E. KREKA SLOVENIANA

 • Janez Kepic-Kern

  JE EDINO RES POMEMBNO TOLE !
  VPRAŠAJTE DR. D. TURKA, ZAKAJ JE VSILJEVAL DR. SEKOLCA.
  Zadeva za PARLAMENT R. SLOVENIJE – NAJBRŽ? L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  ŠE 1X
  RES JE POMEMBNO.
  PA ŠE TU
  NE SLEPOMIŠIMO
  Saj smo normal odrasli ljudje.
  ZNANI PRAVNIK DR. E. PETRIČ
  JE JAVNO NA R. “OGNJIŠČE” povedal,
  da je bil on-dr. Petrič ZAINTERESIRAN, DA BI BIL ARBITER ZA MEJO S HR,
  Pa da je
  – dr D. TURK – vsilil nikomur poznanega dr. SEKOLCA.
  Ostalo ugotovite
  – VI DRUGI. Jaz sem normal penzionist.
  Nimam stika s takim “DRŻAVNIM MIŠMAŠEM” – “MIŠKOLANCAMI” L. r Janez K. Kern KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X JE POMEMBNO. Se zdi.
  ŠE TUKAJ !
  REALNOST JE PA TAKA
  – LMŠ M. ŠAREC – ZDAJLE – ŽE “LETI” BAJE LETI .- na posvete – V EU.
  NA POGOVORE O MEJI S – HR …ITD.
  IN
  LMŠ M. ŠAREC – TUDI – “PADA” – baje, politično – hudo – PADA.!?
  JAZ
  Z MOJEGA BALKONA ZVEČER – VSE SLIŠIM
  – GLASOVI
  VESELJA, ŽALOSTI, GROZE ITD. -saj veste. Ptičica fantazije v večernem miru nad LJ.
  ŠE TUKAJ
  PRILEPIM.
  ŠALA.

  Tudi prejle sem pred spanjem bil na mojem balkonu ,- s katerega imam lep pogled
  – na vsaj pol Ljubljane – iste glasove – slišim kot
  včeraj zvečer, ko sem bil pred spanjem na balkonu mojega stanovanja v LJ,
  Se mi zdi,
  da sem slišal eno oddaljeno dretje – precej podobno tistemu od Serpentinška:
  – in eno žensko stokanje – je slišati – tudi,

  ” JEST PADAM !
  – HITR PADAM.
  – NEJ MI ZA HUDIČA KDO ŽE PRNESE
  – ENO PADALO, EN PADAV,
  ČE NE SE BOM
  – KR – RAZTREŠČU KT ENA MELONA!”

  Zraven sem slišal še – ENO JAMRANJE:
  ” PADAM,
  – ŠE KAR NAPREJ – PADAM,
  – VEDNO VEČ LJUDI
  – ME ZAPUŠČA, KMALU BOM OSTAL – GROZA — ČISTO – S A M !

  – DRAGA
  -: a me boš ti – tudi zapustila ?
  – aja
  – zaradi – otrok me ne boš – zapustila ! Jih morva preživet – ja!

  – Oh,
  ljudje me tako nikoli niso marali, zdaj se me ppa še strankarski kolegi – odrekajo !
  – ostal-a sem
  – SAM-A ! Nikjer ni nikogar – ki bi me imel – rad !
  Grozno !
  – RECI;
  DA ME IMAŠ RADA; RAD – brez takih besed – UMIRAM !

  Kaj mislite?
  Sem imel jaz včeraj zvečer – le ene slušno zaznavne motnje? L.r. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  MOJSTROVINA AVTORJA – GRANADE
  Augustina LARA-ja
  iz Mehike — ”
  “RECI, GOVORI MI, DA ME LJUBIŠ”
  KAKO – PRAZNA – JE NOČ… BREZ TEH BESED
  NOCHE DE RONDA”

  https://www.google.com/sear
  IN BOLJ VEDRA
  “AVENTURERA- AVANTURISTKA”
  POJE IN IGRA
  AVTOR, MOJSTER a. LARA
  https://www.youtube.com/wat
  mlada Natalia Lafourcade, aventurera
  https://www.google.com/sear
  KONEC ŠALE

 • Franjo Trojner

  Pahor, stranka SD, Pahorjeva leva vlada/koalicija, lažnivi dominatni mediji, vsi tisti, ki so na referendumu glasovali za arbitražo, Cerar, Cerarjeva leva vlada/koalicija, takratni preveč brbljivi zunanji minister Rjavec in oba veleTELEfonista ujeta v “domnevnih”prisluhih so direktni krivci, da je danes, kljub razsodbi tribunala o arbitraži in dosojeni/določeni meji Hrvati še vedno okupirajo del našega ozemlja in morja.
  Če je predsednik vlade Šarec hotel z javnim razkritjem pritiska politikov iz Zagreba na medijsko hišo POP TV, da ne objavijo posnetka lobista Tojle, ki bi močno obremenil vlado Plenkoviča, res razgaliti tudi vso umazano politiko sodedov Hrvatov do načrtnega kompromitíranja arbitraže s prisluhi naše agentke in arbitra Sekolca in posredno tudi vpivati na Junckerjevo, Bulčevo komisijo EU, bi prvo moral izgnati veleposlanika Hrvaške iz Ljubljane in še pred tem, ko mu je bilo ponujeno nastopiti v parlamentu EU in tam Junckerju celotni EU, pa tudi Hrvatom, Plenkoviču svoje povedati naravnost v obraz!
  Ves ta cirkus, ki ga Šarec, njegova vlada danes vzganja posredno preko POP TV, služi samo za propagando Šarca in njegove vlade doma v Slovemiji!
  Zanimivo bi bilo vedeti kdo je posredoval posnetek poizkusa vplivanja lobista vlade Plenkoviča na medijdlsko hišo POP TV samim novinarjem POP TV, da so o tem lahko poročali? In od kod POP TV ve, da jim tajna služba sosednje Hrvaške prisluškuje??? Odgovor na ti dve vprašanji sta ključni, za razjasnitev celotne zadeve in seveda ali arbiter Sekolec in agentka Drenikova, ali vsaj eden izmed nju res nista vedela, da jima prisluškujejo.

  • Joško

   Komedijant ni sposoben spraviti skupaj več kot dva stavka, zato mu prdlagam, da angažira tebe za pisanje komedij.

 • Peter

  Včasih smo pisali LOL, zdaj pa LMŠ.

  • rubec

   hehe. LMŠ:))

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  O
  PANIKI
  MED “ŽAL NAŠIMI” EX KP, ZK provokatorčki.

  KAOS
  V EX KP, ZK IN V LMŠ VRSTAH – SE ZDI – TOTALEN
  SI BIL ZRAVEN,
  A NE?” RDEČI BALON” ITF.

  JE BILO VČERAJ – NEKAJ TAKEGA TAM
  v “PARLAMENT-pubu”, ta na ŠUBIČEVI V CENTRU LJ.
  Kajne?
  Tudi žal “naši” ex KP, ZK PROVOKATORČKI SI
  ČISTO
  “HEROJSKO” ZBEGANI.
  Tako so se pogovarjali včeraj – v “OŠTARIJI” seveda.

  3. DEL ŠALE
  O VEČERNEM SHODU EX KP, ZK PROVOKATORJEV
  S TEGA OK E-PORTALA – NOVE24TV
  v lokalu
  “PARLAMENT- pub” , na ŠUBIČEVI, V LJUBLJANI.
  Skozi vrata
  PARLAMENT puba . vstopi večjI, trebušast MLAHAV moški z “večnim” ŠOBASTIM nasmehom – na obrazu
  – ex KP, ZK PROVOKATOR, imenovan “ŠOBCA OZ. “DELU ČAST”.
  “ŠOBCA”stopi k
  “LILI PILIJU” IN K MENTORJU
  “PLAŠČKU” IN JU GROMKO POZDRAVI
  Z
  “DELU ČAST IN OBLAST”.

  ŽE od PIVA utrujeni LILI PILI nejevoljno zavrne “ŠOBCO-DELU ČAST”
  “PA,
  dej nehej s tem “DELU ČAST IN OBLAST” – SAJ TI NIKOL NIS KAJ DRUGEGA – DELAL
  KOT SESTANKOVAL,
  ŽIVEL OD SLAVE TVOJEGA FOTRA : v glavnem pa poležuješ, čenčaš po mestu. In take.
  “ŠOBCA”
  nič užaljen reče:
  ” JAZ MISLIM, DA JE ZADOST, DA JEST KDAJ PA KDAJ NOSIM
  NAPIS : DELU ČAST IN – OBLAST”, delat mi pa ni treba.
  DOST JE,
  DA DELAM REKLAMO ZA – DELO IN ZA – DELAVSKO OBLAST” In se na “odklop” način – smeji.
  V
  “PARLAMENT-pub” vstopijo še – “RDEČI BALON SMRTI,
  ” HUNYAĐI
  in JANEZ CEPEC.

  “RDEČI BALON”
  se dere histerično
  v zbrano družbo ex KP; ZK provokatorjev”:
  “VOLITVE V EU – se bližajo. !
  “PLAŠČEK”
  – zakaj ste izbral tako slabe kandidate iz SD; iz LMŠ, iz LEVICE,iz DESUSA?
  Jest
  “RDEČI BALON SMRTI”
  – Fajonove, Joveve, Violete in Šoltesa
  – NIMAM NA OSNOVI NIČESAR – JIH – ZA ZAGOVAJAT: prešvoh kandidati so !
  Še nič res pomembenga -.niso naredil. nimajo kej pokazat.
  Če jih na NOVI”$ TV
  – zagovarjam
  – SE SAMO NORCA IZ MENE DELAJO, ŠE ZNORU BOM.
  Razpoču se bom”
  – se dere “RDEČI BALON SMRTI”.
  “MENTOR
  – PLAŠČEK” reče:
  “pomiri se no, ne se dret. Izbor kandidatov – ni bil v moji moči.
  Pač – hvalite te kandidate iz SD; LEVICE;; LMŠ; DESUSA – čeprav jih je res težko hvalit”
  HUNYAĐI
  reče:
  “LAHKO JE TEBI GOVORITI,
  MI MORAMO PA PISATI, HVALITI TE EX KP, ZK POKOM STRANKE, KI JIH NI ZA KAJ HVALIT.
  Na
  portalu NOVE 24TV
  SE SAMO NORCA DELAJO IZ NAS IN NAS – ŽALIJO.”
  Se
  “JANEZ CEPEC” zareži in reče:
  ” VESTE KUGA – VI STE VSI SKP ENI – BUTLI.
  PEJTE VSI SKP – MAU U “BEGNE”. Jest sm kr k OK – SDS – PRESTOPU.
  U – SDS – SO
  VSAJ
  SLOVENCI IN
  – NORMALN LDJE. Vi ste pa eni BUNKSLI, pejte mau u “BEGNE” ITD. ITD.
  Se
  “MENTOR – PLAŠČEK” – se pokriža in reče:
  “JEZUS-MARIJA – kaj naj pa zdaj naredim”? NASTANE TIŠINA. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  se bo nadaljevalo.

 • Montana

  Očitno pop tv ustvarja v javnosti napačno sliko samo zato, da bo superšarec izpadel junak. Me pa zanima š čim bo oprerila? Z policijo? Vojsko? Ali pa bo spet samo opletal z dolgim umazanim jezikom ? Kot bi gledal Samo bedaki in konji.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 2. DEL POUČNE ŠALE.

  DRUGI DEL ŠALE
  O GRABNIH NA LJ BARJU, PRI MURGLAH,
  O VETERINI V MESTNEM LOGU ITD.
  ZANIMIVO.
  ŠALA
  2.DEL
  O ČLOVEKU
  PACIENTU V VETERINARSKI BOLNIŠNICI – MESTNI LOG
  MURGLE PRI LJ.

  VETERINAR – V BELEM, reče blatnemu pacientu, ki je čisto histerčen:
  “ZDAJ SE PA UMIRITE, VSE JE OK.
  LEŽAL STE ŽE SKORAJ MRTEV V ENEM BARJANSKEM GRABNU – PRI MURGLAH
  PAR STO METROV PROČ OD TU – PRI MURGLAH
  pa so vas neki mimoidoči izvlekli in vas pripeljali
  k nam na VETERINO, ker smo čisto blizu MURGEL.
  BLATNI PACIENT
  reče:
  “JA SE SPOMNIM,DA SEM ŠEL VČERAJ – PO EN DENAR – V MURGLE”.
  VETERINAR
  V BELEM ŠE REČE:
  “ZDAJ PA MIRUJTE. Iz vas smo izpupmpali VELIKO BLATA IN BLATNE VODE.
  Zdaj vam moram dati
  ŠE INJEKCIJO, DA NE STAKNETE KAKE OKUŽBE; SEPSE”
  BLATNI
  pacient gleda OGROMNO INJEKCIJO V VETERINARJEVIH ROKAH
  in skoraj
  JOKAJOČ; PRESTRAŠEN VPRAŠA:
  “A,
  a je tole KONJSKA injekcija, ko je tako velika?”
  VETERINAR
  flegmatično reče: : “INJEKCIJA JE RES – TAKA – ZA KONJE.
  A dozo sem za 4x zmanjšal”
  BLATNI PACIENT
  – SE POKRIŽA – in reče: “GOSPOD ZDRAVNIK – VETERINAR, SAJ VAM ZAUPAM.
  Ampak – a bo delovalo? Tako se bojim umreti. SEPSA JE GROZNA STVAR”
  VETERINAR
  SE GROMKO ZASMEJE:” N*Č BAT – MED KONJI IN LJUDMI NI VELIKIH RAZLIK”
  BLATNI
  pacient se še enkrat pokriža
  in reče:” JA, KAR NAJ BO KAR BO, SAJ SEM RES -EN KONJ”. L.r. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC 2. DELA ŠALE
  O ČLOVEŠKEM PACIENTU
  V VETERINARSKI BOLNICI

  Veterina Mestni log, LJ
  https://www.google.com/sear

 • tohuvabohu

  Kaj počne Makadamkata na Trstenjakovi?

 • Janez Kepic-Kern

  “ŽAL NAŠ OBETAVNI IZTOK PUŠNIK”
  OBLJUBLJA TOLE NOVO STRANKO.
  “VREMENA – NAM – KRANJCEM – BODO SE ZJASNILA” Se zdi.
  V SPODNJI OBETAJOČI
  se nam stranki – zna biti
  precej “sexa” zlasti v govorjenju.
  Bomo videli.

  ŠALA
  IZTOK PUŠNIK

  NAPOVEDUJE NA ZAVIHKIH TEGA OK E-PORTALA NOVE24TV
  USTANOVITEV SVOJE, NOVE
  – STRANKE,

  To bo pa zanimivo.
  Kakšno ime bo pa imela – stranka ?
  Ali bo

  – “ŠMARNICA” – za ljubitelje šmarnice in drugih alko pijač?
  s kozo JULIKO – kot maskoto,
  ali bo
  – “SIEGFRIED” – lokal patriotska,nostalgična stranka. Zdi se, da je Iztok Pušnik po prednikih
  – nemškega porekla. O Nemcih je znanega veliko – zelo različnih stvari – kot vemo vsi. ?

  O tem, o imenu svoje stranke
  – se pa nam vsem znani ex KP, ZK provokator – še odloča. L.R. JANEZ K.KERN KOMENDA
  P.S.
  abstinenti nimajo šanse za vpis v njegovo stranko,
  mi je zaupal Iztok PUŠNIK.
  KONEC ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  NERAD PONAVLJAM,
  AMPAK TOLE JE – ZEL POUČNO !
  Vsi se strinjajo, da ta šala – je poučna.
  TRETJI DEL ŠALE
  O VSEH,
  KI IMAJO ČUDNA POTA
  PO LJ BARJU, V MURGLE ITD
  TER O “VETERINI” V MESTNEM LOGU.
  ŠALA
  3. DEL

  NE VEČ BLATNI,
  ŽE OČIŠČENI ČLOVEŠKI PACIENT – V VETERINARSKI BOLNICI
  reče
  VETERINARJU V BELEM – – PO ŽE PREJETI
  “KONJSKI INJEKCIJI:
  ” zdaj se pa že spomnim, kaj je bilo včeraj – V MURGLAH.
  šEL SEM K MOJIM “ŠEFOM”
  PO NAVODILA IN PO KAK DENAR. pa ni bilo – NIČ.
  SAMO JAMRALI SO, KAKO SLABO JIM GRE, PA DA JAZ PREMALO NAREDIM ZANJE I.TD.”
  Sem slabe volje – kar odšel.
  Ampak sem – SE ZGUBU. Tam v MURGLAH – so vse tiste nizke hiše enake.
  HOTEL SEM SI SKRAJŠATI POT DO MOJEGA AVTA .

  – SEM SKOČIL ČEZ EN GRABEN.
  Ampak je bilo mračno, rob grabna pa blaten – PA SEM ZDRSNIL V TISTO BLATNO BROZGO”
  VETERINAR reče:
  ” ja verjetno je bilo res tako. Poln želodec in pljuča – blatne vode – ste imel”
  NIČ VEČ
  BLATNI PACENT
  SE VESELO – POKRIŽA IN REČE: ” Hvala Bogu na višavah,
  da me je rešil.
  NIKOLI VEČ NE GREM V MURGLE
  IN V TISTO – BLATO”
  NIKOLI VEČ – NOČEM BITI – KONJ” In odide iz “VETERINE” L.R. Janez K. Kern KOMENDA
  P. S.
  KONEC ŠALE
  o človeškem pacientu
  na VETERINI, Mestni log, MURGLE
  PODOBA “VETERINE” MESTNI LOG, MURGLE
  https://www.google.com/sear

 • Janez Kepic-Kern

  edino res pomembno pa je tole.
  vprašajte dr. D. Turka – zakaj je vsiljeval dr. Sekolca.

  JE EDINO RES POMEMBNO TOLE !
  VPRAŠAJTE DR. D. TURKA, ZAKAJ JE VSILJEVAL DR. SEKOLCA.
  Zadeva za PARLAMENT R. SLOVENIJE – NAJBRŽ? L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  ŠE 1X
  RES JE POMEMBNO.
  PA ŠE TU
  NE SLEPOMIŠIMO
  Saj smo normal odrasli ljudje.
  ZNANI PRAVNIK DR. E. PETRIČ
  JE JAVNO NA R. “OGNJIŠČE” povedal,
  da je bil on-dr. Petrič ZAINTERESIRAN, DA BI BIL ARBITER ZA MEJO S HR,
  Pa da je
  – dr D. TURK – vsilil nikomur poznanega dr. SEKOLCA.
  Ostalo ugotovite
  – VI DRUGI. Jaz sem normal penzionist.
  Nimam stika s takim “DRŻAVNIM MIŠMAŠEM” – “MIŠKOLANCAMI” L. r Janez K. Kern KOMENDA

 • Duhec

  Glede na število komentarjev je večina člankov nazanimivih. Ali ste se pa preveč ljudem zamerili?! To bo, ja.

  • Andrej

   Saj imamo tebe.

  • tohuvabohu

   Sponzoruše se ponavadi dolgočasite na smrt.

   • Duhec

    Sej vem, da si fouš. Požri se, ni druge.

    • tohuvabohu

     Jaz se nikoli ne dolgočasim, prismoda.

   • Janez Kepic-Kern

    Ja, ampak te “sponzoruše” se pazi.
    Pokvarjen človek je to, brez značaja in manir.
    Včeraj je to ponovno – dokazal.. Žalil je OK gospo M. z Nove24 TV.
    Proč od “Duhca”
    Neznosno – smrdeč – se zdi.
    PRAVI GNILO, POKVARJEN – “STVOR”.
    Poznavanje in tipkanje črk – se zdi,
    ga edino dela – podobnega človeku. tak vtis daje. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   Ti pa kar – nič ne čivkaj.
   Včeraj si žalil OK žensko gospo M. !
   TAKIM KOT SI TI – PA PRISTOJI – POGOSTO ZLORABLJANI VZDEVEK – “FASIST”
   Vseeno je.
   če se značajskko tako slabim ljudem zgodi – vse najslabše.
   Kot hrana za mikrobe ali ribe – so bolj primerni
   kot
   če v obliki – pokvarjenih ljudi — skrivaško , podlo
   in strahopetno – blatijo – druge,
   od njih boljše – pozitivne ljudi. MISLIM RESNO.
   OPRAVIČI SE TISTI OK GOSPE.
   Nizkotnež brez primere – de zdiš ! Vse slabo -tebi. ! L.r. JANEZ K: KERN KOMENDA

  • Peter

   Ti se to pogovarjaš s komentatorji ali z novo?

   • Duhec

    Kakor kdaj.

 • Andrej

  A mamo mi kakšne ribiče? Iz obale z laksom.

  • rabbit

   Imamo, Hrvatje jim vsak dan napišejo kakšno novo položnico, ker je naš Korel tako brihten s takim neumnim predlogom prišel ,sedaj pa samo naši ribiči dobivajo položnice. Čeprav so Hrvatje v našem morju.

 • totex39

  To gre pa sedaj že predaleč, kajti take blamaže pa si ne moremo več privoščiti, potrebna bo interpelacija celotne vlade, kajti nesposobneži ne morejo več odločati v našem imenu.

 • Duhec

  Miri Cerar dobil hčerko. Čudovita novica.

  • Peter

   Še marsikdo jo je dobil, ali pa sina. Zakaj je on čudovita novoca, vsi ostali pa ne?

   • Duhec

    To je vedno čudovita novica, da nardiš oteoka pr 54 pa še toliko bolj.

    • Peter

     Narediti ga ni problem. Malo je neodgovorno imeti tako star otroka. Bo pri šestdesetih z njo letal po Tivoliju?

     • Duhec

      Glede da še nikol nič ni delal in da očitno nikol tudi ne bo, z lahkoto.

     • Peter

      Ni stvar v tem ali je delal ali ne, vendar pri 25 – 30 lahko otroku kot oče daš veliko več kot pri 60.

     • Duhec

      No ja, vse ma svoje pluse in minuse. Tudi pozno starševstvo.

   • Janez Kepic-Kern

    Peter !
    PUSTI – RAJE TEGA TIPA. KOT EN – “FAŠIST ” JE.
    NI VREDEN POGOVORA.Se zdi. Pokvarjen do – AMENA.
    Včeraj je grdo žalil
    OK gospo M. s POP TV. Ogabno smrdeč – se zdi. L.r. JANEZ K.KERN KOMENDA

  • Amerikanc

   Normalni dedi pri teh letih dobivamo vnukece in vnukice !

 • rabbit

  Bojan Požar je pred tedni za Domovino napovedal, ko bo šlo Šarcu slabo, je sposoben narediti velike svinjarije.

  • xtc

   Ne svinjarije-nevarne stvari,ki bi nam utegnile kot državi hudo škodovati in nas mednarodno popolnoma diskreditirati in spremeniti v popolne looserje.

   • rabbit

    Ja imaš prav. nevarne stvari.

 • xtc

  No kot je že znano Šarec je pred živčnim zlomom zadeve se mu sesuvajo v prah.
  Baje sta na izredni seji bila z Murijem povsem bleda ,ko sta Beznik in Pahor zahtevala poslušanje dokazov.
  Nov hud udarec je sledil včeraj v Bruslju,kjer je Balkančk skušal Poova jajca prodati v EU ,a so ga vsi nogirali in ignorirali -NOV HUD MEDNARODNI FIASKO.
  Baje naj bi se vsi tuji pomembni diplomati ogibali SLO levih predstavnikov s Šarcem na čelu,diplomati iz zda pa se jadrno umaknejo ko jih zagledajo in so jasno povedali ,da so Slovenci špilferderberji,ki bi se neprestano kregali in delali spore po Balkanu in da so tečni ter da z njimi ni zaimeti veliko opravka ,ker so težava.
  No toliko o resnici.
  Seveda pa je Šarec nevaren psihopat,ki res lahko zakuha oborožen incident v zalivu,ker propada,a bi se utegnila zadeva za SLO končati hudo klavrno z vojaškim porazom ali nemara z posegom ZDA tako vojaško kot diplomatsko s katerim bi nam odvzeli še tisti lavor morja,ki so nam ga iz vljudnosti zaradi proruskega izdajalstva pustili.
  Šarec pa bi se z Kučanom in še kom vred utegnil znajti pred mednarodnim sodiščem zaradi netenja nove vojne na Belkanu.
  Skratka Hrčki so z pravimi potezami SLO leve amaterje zopet degradirali na nivo bebcev in to se je v bruslju tudi videlo.

  • Darth Vader

   bi se kar stribnjal…..razen v delu kjer omenjaš posredovanje ZDA……ZDA nebi nikoli posredovale, vstopile bi modre čelade združenih narodov ter is slovenije preko noči naredile en sam velik migrantski kamp, zraven bi pa vso slovensko vodo/vodne vire pokupili hedge skladi v imperiju George Sorosa, za nagrado pa bi bil kučan dosmrtni predsednik slovenije, ker je pač še bolj zvest idejam George Sorosa, kot je idejam George Sorosa zvest Janšev kolega spitzenkandidat Manfred Weber

 • Janez Kepic-Kern

  BEROČI TE KOMENTARJE.
  Dobro
  bi bilo ugotoviti – kdo plačuje
  TEGA – PO NJEGOVEM PISANJU – SE ZDI
  – SKRAJNEGA, PODLEGA – POKVARJENCA – ” DUHCA”.
  IN TO – JAVNO OBJAVITI.
  Tako nizkotnega človeka – se težko najde !
  Preverite sami.
  Kdor brez razloga
  žali OK, mlado prizadevno žensko in mami – ni vreden – NIČ. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Duhec

   A te je dildo Marjanca spodaj masirala, da se tko razburjaš?!

   • Janez Kepic-Kern

    Si slišal – “koloradski hrošč” – DDT je hrana zate. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

    • Duhec

     Očitno te je, sam ti ni pršlo. Ja starina, emšo in alko sta nardila svoje.

    • rabbit

     Ne pomaga Janez ga pošpricaš, pa je drugo leto spet na krompirju.

  • rabbit

   Kaj se sekirate, takega daš na block, pa je mir, res je nadležen, ker jaz ga dam vsak dan, pa je spet viden, kot koloradski hrošč.

 • Janez Kepic-Kern

  Še 1x.
  Moj spodnji zapis – je verodostojna informacija !
  edino res pomembno pa je tole.
  vprašajte dr. D. Turka – zakaj je vsiljeval dr. Sekolca.

  JE EDINO RES POMEMBNO – je TOLE !
  VPRAŠAJTE – SDS parlamentarci
  – DR. D. TURKA,
  ZAKAJ JE VSILJEVAL DR. SEKOLCA.
  Zadeva za
  PARLAMENT R. SLOVENIJE – NAJBRŽ? L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  ŠE 1X
  RES JE POMEMBNO.
  PA ŠE TU
  NE SLEPOMIŠIMO
  Saj smo normal odrasli ljudje.
  ZNANI PRAVNIK DR. E. PETRIČ
  JE JAVNO NA R. “OGNJIŠČE” povedal,

  da je bil on-dr. Petrič ZAINTERESIRAN, DA BI BIL ARBITER ZA MEJO S HR,
  Pa da je
  – dr D. TURK – vsilil nikomur poznanega dr. SEKOLCA.

  Ostalo ugotovite
  – VI DRUGI. Jaz sem normal penzionist.
  Nimam stika s takim “DRŻAVNIM MIŠMAŠEM” – “MIŠKOLANCAMI” L. r Janez K. Kern KOMENDA

 • Peter

  Hehe, na nanzi je strašni škandal, prisluškovalna afera že na drugem nivoju. Do večera bo izginila s prve strani…kot smo že včeraj napovedovali, mi, veleizdajalci, no.

 • črnaovca

  Pa se menda nista ponovno združila Sanader in Janez?

 • Vera

  Verjamete ali ne, toda jaz menim, da sta o vseh teh zadnjih dogodkih zmenjena Šarec in do nedavna novinarka Irena Joveva . Ne vesta, kako to ženšče spravit v EU , zato se poslužujeta umazanih trikov s pomočjo POP TV- ja .

  • šmentanamuha

   Če hočeš furati ljubico poleg žene,moraš to nekak zakamuflirati. In službena pot je neodložljiva.

 • tramal

  Ubogi komunajzerči .Povsod vidijo bele miši in še teh se bojijo.

 • Franc Šink

  Pop Tv je komercialna televizija.Zato se mora prostituirati. Drugače ni soldov.

 • garfi

  drenikova in sekolec sta izginila in tudi iz medijev, mogoče tudi Drenikova ulica
  njun “pogovor” izgleda povsem zaigran in režiran
  smrdljivo sumljivo, obstaja seveda tudi možnost korupcije in namerne sabotaže
  SDS bi morala v protiofenzivo in zahtevati podrobno preiskavo, nihče ne odgovarja
  vsi vpleteni so bili poučeni o varnih komunikacijah
  tako pa kućan vodi igro in vsi plešejo
  nujno potrebujemo parlamentarno Domovinsko ligo-DOM
  https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/po-prisluskovalni-aferi-kje-sta-danes-drenikova-sekolec

  • rabbit

   Simono Drenik je po aferi na pravosodnem ministrstvu zaposlil Goran Klemenčič potem pa je odšla na Katoliški inštitut in menda je še vedno tam.
   O Sekolcu ne vem nič,izginil kot karfa.So ga pa lani v reviji Reporter slikali, ko je bil na shodu pred parlamentom Proti sovražnemu govoru.

   • garfi

    pol pa ni več sumljivo ampak smrdljivo
    sedaj ima rkc že inštitut nategovanja svojih Ovc al kaj

    • rabbit

     Saj za par drobtinic so se prodal, to že vse skozi govorim. Da se razume vrh RKC.

     • garfi

      v rkc so sokrivi vsi, ki se aktivno ne upirajo zlu
      tudi domoljubni duhovniki so pasivni in tiho
      rkc, ki ne zna počistiti svoje štale ni vredna zaupanja
      na radiu ognjišče gLobaList p.oCestnik razglaša, da so žrtve gonje
      ne pove pa, da so bili desetletja tiho in ne skrivajo samo pedofilije
      levuhi pa to izrabljajo za propagando proti vsem “desnim”

     • rabbit

      Vse, kar si napisal je res, prej jih je bilo še nekaj, ki so kaj rekli pa so pristali v medijih kjer so pljuvali po njih, vrh RKC-ja pa jih ni zaščitil, kje so časi škofa Vovka.

 • trumpet2018

  fake news 24 kur se pogreza sam vase, in to od samih laži, ki jih trosijo vsak dan, Zdaj so popolnoma butthurt, ker jih nihče več ne jemlje resno in skušajo zrežirati konflikte, hrvati ignorirajo njihova “razkritja” , tudi po svetu nihče ne ve, da sploh obstajajo, skratka : lažniva CNN-ova nepomembna obrobna izpostava še nekaj brca pred dokončnim izumrtjem

  • Imperial Commando

   In debilni levi komentatorji pod novicami spet preusmerjajo pozornost na “Jajota”, pod novico o prisluškovanju je psihopat vertex komentiral: “Ali je SDS že sestavila vlado?” fak ej, če teli niso plačani so pa res totalno obsedeni ali retardirani, če ne kar oboje.

   • Darth Vader

    levica ima v kiberpipi in na metelkovi svoje falange spletnih komentatorjev, ki jih financira z državnim denarjem :) od tam prihaja 98% vseh “Jajo je kriv” komentarjev…..plačani pa so deloma tudi s kapitalom nemške Die Linke, v kateri se nahajajo celo člani bivše vzhodnonemške STASI……ampak metode STASI glede manipuliranja z javnimmnenjem so dandanes tako primitivne, da jih spregleda vsak normalen, v zasebnih šolah izobražen, 10 letnik ter se jim smeji…..žal so pa v sloveniji ljudje večinoma izobraženi v javnih ustanovah, kjer pač tudi pri svojih 40 ali 50 letih niso razvili svoje psihe in intelekta do te mere, da bi te stvari spregledali :)

 • Janez Kepic-Kern

  Ja !
  S to Jovevo – bo LMŠ i n verjetno tudi POPTV
  popolnoma
  POGOREL ! Upajmo.
  Kolikor sem opazil je POP TV – doslej ” gor držala” gospa Darja Z.,
  ki je po naravi – “pridna mravlijca”. Ona se je “problemskih” tem – vedno izogibala.
  Ko bo ona
  in njej podobni – šla, se bo POP TV – SESUL. Se zdi.L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • rubec

  Hvala Ireni za ta slikovni podatek. Lastnici doge Dejzi, se za moj grob in neupravičen napad prejšnji teden globoko opravičujem. Do danes sem si namreč v svoji nevednosti predstavljal, da je moja zelišča v tako visokem teglcu kot je na sliki, sposobna poscati samo kakšna dolgonoga pasma.

  • Peter

   Vidim, da še nisi opazil, kakšen revolucionaren sklep je sprejela vlada. Sklep, ki nam bo vsem spremenil življenje. LAHKO BOŠ IMEL VEČ KOT DVE IMENI IN DVA PRIIMKA, rubec, si predstavljaš to. Pa bi se nekateri izselili v esterajh pa kaj vem kam še vse, no.
   ibn al safadi il rubec al benazi. A?

   • rubec

    Vse to je posledica Ireninega predloga. Irena Pručko Nemec V Estrih Obložena.

 • freedomfighter

  Ne razumem…saj meja ni na sredini piranskega zaliva…zakaj nebi smeli ribariti v lastnem morju…

 • freedomfighter

  Laznivci kot je komentator peter se spet lazejo in podtikajo…klasika…zalostno kako so povsot sami laznivci…pa ce bi ce lagali iz osebnih intereov bi se razumel da se pa lazete iz same hudobije pa meni ni jasno…to ste zame psihopati ker nimate nobene koristi.od svoje lazi pa se vseeno lazete

  • Peter

   Freedomfighter, fajtej se ti za svoj fridam, mene pa pust pr mer. Jest bom tud tebe. Ti men nisi noben faktor in me ne zanimaš, napališ se na eno butasto foro od enega butastega šareca in bi jurišal na sosednjo državo za potrebe enga vaškega bebčka, da zadrži svojo pozicijo…in ko ti to povem se pol hočeš vadit na neko pravo…Ok?

   • freedomfighter

    Ej kolega povej ti meni kdaj sem jaz kar koli omenjal sarca in jurisanje na sosednjo drzavo…ne meni podtikati…kot prvo ne maram ne sarca ne koalicije in kot drugo s tabo meni ni potrebno vadit prava ker vidim da ti je vseeno zanj…bodi eden tistih ki zagovarjajo dejanja v skodo nasih interesov…nisi ne prvi ne zadnji…pa ce se ne motim si ti.mene vceraj napadel ne jaz tebe

 • Ivanček

  A je glàvni oz.odgovorni urednik sage ” prisluškovanje POP Tv-ju” munjeni Branko Čakarmiš ??? Tip je prepričan, da lahk režira karkoli … podn!

  • Peter

   Misli, da igra v Wag the Dog…

 • Ivanček

  Pop tv in A kanal bi bilo potrebno izvzet iz osnovne sheme ponudnikov kabelske TV. Kdor pa že hoče pa si ta dva kanala naj naroči posebej! Zdaj nas pa posiljujejo, da plačujemo za ta dva kanala praktično vsi naročniki kabelske oz. optične TV. Kriminal …

 • Darth Vader

  ta dejanja so klovnovska dimna zavesa, zato da se odvrača pozornost od razpadanja EU in dejstva, da na evropska tla prihaja vojna….eto…copy/paste:

  To je pomembno zato, ker v obdobjih gospodarskih pretresov ponavadi ljudje udarijo. In trenutno imajo evropejci precej dolg seznam zadev glede katerih se bo udrihalo. Ljudje pozabljajo, da je Evropa, kot jo

  poznamo danes, skupina plemen, ki so zgodovinsko gledano,vojskovala med seboj. Dodatno k drugi točki zgoraj, države, ki so pridružile NATO po padcu Berlinskega zidu so zelo različne svojim Zahodno Evropskim sosedam. V osnovi Zahodna Evropa pozdravlja migrante medtem ko jih Zahodna Evropa ne.

  Na kratko, bivše Vzhodno Evropske članice NATO so se žeoddaljile od svojih Zahodnih kolegic. Zaupanje upada. To se bo samo še pospešilo, vkolikor se gospodarstvo v Evropi prekucne in priča bomo razkolu držav članic glede družbenih, političnih in jasno, vojaških mej. Kar nas pripelje do…več: https://ambasador21.wordpress.com/2019/04/11/konec-nato-2-del-zakaj-prihaja-vojna-v-evropo/

 • Dragan Krstič

  Da ne boste nosili denar za počitnikovanje v lepi njihovi ker vas bodo lupili na veliko ponudili pa nič, si poglejte na http://www.lastminute.at ponudbe hotelov na Mediteranu v maju in juniju. Najcenejši paketi so iz Minhna ali Dunaja. Prevoz do letališč s kombi shuttli ali avtobusi.Počitnice na Mediteranu v maju so po zelo ugodnih cenah, tam pa je tudi že precej toplo v tem času.

  • Janez Kepic-Kern

   To o toploti
   v maju v Istri – ISTRI je res..
   A jaz imam polkombi- potovalnik, spalni.
   in njih hotelovv – sploh ne rabim..
   Sploh pa je v slovenskem hladu – lepše. L. r. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • Dragan Krstič

    Maja so v Istri temperature približno enke kot v Komendi, v Mostah pri Komendi pa je res nekoliko topleje, v Gori pri Komendi pa je seveda hladno ker je to pač gora.

    • Janez Kepic-Kern

     JA,
     poznam to. Moj domači okoliš.
     Zame je tam središče sveta. L.r.JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 • Imperial Commando

  Si ti

  a: retardiran
  b: obseden
  c: oboje

  ??

  • Peter

   Oba troje.

 • Janez Kepic-Kern

  še 1x.
  RESNO MISLIM.
  Ja !
  S to Jovevo – bo LMŠ i n verjetno tudi POPTV
  popolnoma
  POGOREL ! Upajmo.
  Kolikor sem opazil je POP TV – doslej ” gor držala” gospa Darja Z.,
  ki je po naravi – “pridna mravlijca”. Ona se je “problemskih” tem – vedno izogibala.
  Ko bo ona
  in njej podobni – šla, se bo POP TV – SESUL. Se zdi.L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • šmentanamuha

  Teater absurda Marjana Šarca.

 • Peter

  Ivo, ti je kaj nerodno, no?
  Meni bi bilo, ti pa kakor hočeš, no.
  Freedomfighter se je pa izvlekel na neke pravne fore, naj mu bo, no…

 • Peter

  Hehe, odpreš hanzi in na prvi strani nikjer niti sledi o strašni aferi, tako, kot sem napovedal že včeraj.
  Včasih me ima, da bi zamenjal nick. Naj bo Nostradamus, kaj praviš Ivo, bi šlo, no? Ali raje veleizdajalec? Hehe, smešni ste, no.

 • Janez Kepic-Kern

  še tu!
  BRAVO NOVA24TV !
  Sporočam Vam,

  da če imate težave S FINANCIRANJEM VAŠE GA POHVALNEGA DELA IN TRUDA
  KAR
  UVEDITE – N A R O Č N I N O – na vaše programe , ki so zahtevnejši.
  Mi
  BOLJ SITUIRANI t.i. “POMLADNIKI IN “VZTRAJNIKI” _ BOMO RADE VOLJE
  PRISPEVALI NPR:
  CCA 20 EVROV _ VSAK MESEC ZA NADALJEVANJE VAŠEGA RES OK DELA!
  Moj predlog jee RESEN.
  Jaz Janez Kepic-Kern KOMENDA,
  Vam bom po 20 EVROV mesečno resno in redno tudi NAKAZOVAL.

 • Dragan Krstič

  Prelomna novica, prelomna novica. Damir Črnčec svetovalec za nacionalno varnost v kabinetu premijerja Šarca je po nesreči pri čiščenju pištole predsednika ustrelil v koleno.Opracijo bo opravil kirurg prof. dr. Plenković.

 • Darth Vader

  mimogrede…..pop tv financirajo sorosovi hedge skladi…….in če bi imeli vi novinarji kaj kontinuitete v glavi, bi hitro videli vzporednice med dogajanjem na Kosovem in Srbijo…..soros je na obeh straneh financiral strani civilne družbe…..zanetil vojaške incidente/napol vojno…..prišle so notr komunistične modre čelade, ki so mednarodna kriminalna organizacija, odvzele Kosovo Srbiji…..in ne boste verjel……vseh 12 koncesij za rudnike na kosovem (bojda so tam rudniki polni najdražjih kovin&rudnin) so dobili Sorosevi poslovni koncerni :) no sedaj pa to prjiciramo na piranski zaliv……konflikt med hrvaško&slovenijo odpre pot mednarodnim plavimčeladam (ki so kriminalna organizacija), da vzpostavijo red v sloveniji…..ter prevzamejo oblast…..naslednji korak pa je privatizacija vseh kvalitetnih vodnih virov s strani sorosovega kapitala hkrati pa modre čelade poskrbijo,da se zgradijo “varovani” migrantski kampi po celi sloveniji, nabutajo notr 10mio ilegalcev in čez noč postanemo etnična mini-manjšina v državi, ki smo si jo cca.25 let nazaj izborili :) zapomnite si moje besede, nekoč v prihodnosti boste na njih gledali s solzami v očeh

 • Miro Jereb

  Šarko je Kučmanovo ogledalo…za kozlat.

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, seveda če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA ŽIVLJENJA, da budite še neosveščene, saj osvoboditev izpod jarma MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL JUGOKOMUNISTIČNINIH uničevalcih Slovenije, za katere SVOBODNA Slovenija ni bila opcija, ni opcija in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli vsakodnevno dokazujejo.
  Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):

  1. »kultura SMRTI« – DIKTATURA LUMPENPROLETARIATA –MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1« in »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k TOTALNEMU in TOTALISTIČNEMU režimu, redu razredov – 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.

  2. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, ČLOVEKOLJUBJE, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
  je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
  – pa nižji davki, pa manj davkov,
  – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
  – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez stroškov LDS nalepk za avte,
  – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
  – pa za 100 % nižje notarske tarife,
  – pa za 100 % nižja brezposelnost,
  – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je socialni BORAT POHAR ukinil,
  – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je socialni BORAT POHAR podaril Rvackoj

  Torej je za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za odločno revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje« in »teþihovanje« … (tazadna pojma sta iz bogatega besednega zaklada nepismenega sinćeta nepismenega psevdooficirja JUGOKOMUNISTIČKE ARMIJE, agresorja Slovenije, ki ga je MURGL CENTRALNI KOMITE nastopil na mesto vrhovnog tepihovaća in sfukovaća (kao predsednika »Vrhovnega sodišča«):
  »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!«). In »on dela nje« –ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … vse to so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  DOLG DRŽAVE SLOVENIJE:
  2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
  ———————————–
  2008–2011 = Borat-Pohar SD + DeSUS + Zares+LDS+sms= dolg= 17 milijard €
  2011–2014 = Bratušak PS + SD + DeSUS + DL_virant = dolg= 30 milijard €
  2014–2017 = SMC + Bratušak + SD + DeSUS + Levica = dolg= + 31 milijard €
  2018–2019 = ŠARAC_SMC_SABratušak_SD_Levica_DeSUS = dolg= + 32 milijard €
  In zdaj se vprašajte, kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da zdaj odplačujete DOLG, ki vam ga je nabila MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA? Nič. Ker MURGL KOMI JUGA ves denar porabi za »očuvanje tekovina revolucije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …«
  Pol si MURGL KOMI JUGA naloži na svoje (FORUM 21) in na gazdine kaviaržidoKOMINTERN OAZNE račune Amsterdama, Luxemburga … skratka od Beograda, Cipra i tako dalje do tokija, in s tem NAROPANIM denarjem zdaj »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … vso mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … VSE časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK …) vse REVIJE (lejdi, obraze, jane … MLADINE …), 99 % radijskih postaj, TV-POP-kanalizacije, planete … vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«.
  Pol porabijo za tekoče poslovanje OKUPACIJSKEGA stroja, za lažnive lopovske ŠARCE, BORATE, SMCmere, DeSUS-LDS-karele-viktore, Levice, SABRATUŠKE, đupljane JANKOVIćE, ARSENOVIćE, KONTIćE … in na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, podirektorjev, sekretarjev sekretov … za WATCHDOGE oz. po KUćANOVO »vojake revolucije«, ki »za piškotek« iz MURGL JUGOKOMI garaž usmrajujejo splet z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI iztrebki, torej z blatenjem ljudi, blatenjem Slovenije, blatenjem Slovenstva in vseh sort ostalih LAŽI, s katerimi gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

 • Get Smart

  DRŽAVNI ZBOR Republike Slovenije je »zakonodajno telo« = ZAKONODAJALEC. Je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem bomo državljani živeli. Zakone sprejme VEČINA poslancev v DRŽAVNEM ZBORU. Če in ko je država OKUPIRANA, kot je Slovenija, in si OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti svoje »vojake revolucije«, kot jim pravi tov. Milan KUćAN, oz. »nove obraze«, kot jim pravi propagandni stroj MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, potem vam ta ZLOČINSKA banda kroji življenje. Ravnokar o vašem življenju uradno odločajo DOKAZANO lopovske lažnive lutke, ki slišijo na ime:
  lmŠARAC, Socialni demokrati=SD, DeSUS, Levica, SABratušak.
  Ta sekta zločincev še ni delala za človeka, ne dela in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE NA ČLOVEKU, izkoriščanje človeka.
  Človek se MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE lahko osvobodi na dva načina:
  1. – MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske kreature zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na DOB, na IG ipd. kraje priemerne za njihovo bivanje;
  2. – greš na VOLITVE, oddaš svoj glas za LJUDI (in seveda obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker zaenkrat štejejo MURGL JUGOKOMI kreature, ki totalno okupirajo državo), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na DOB, IG itd., ter sprejmeš še ostale zakone, ki so v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • Janez Kepic-Kern

  Še 1x.
  Moj spodnji zapis – je verodostojna informacija !
  edino res pomembno pa je tole.
  vprašajte dr. D. Turka – zakaj je vsiljeval dr. Sekolca.

  JE EDINO RES POMEMBNO – je TOLE !
  VPRAŠAJTE – SDS parlamentarci
  – DR. D. TURKA,
  ZAKAJ JE VSILJEVAL DR. SEKOLCA.
  Zadeva za
  PARLAMENT R. SLOVENIJE – NAJBRŽ? L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  ŠE 1X
  RES JE POMEMBNO.
  PA ŠE TU
  NE SLEPOMIŠIMO
  Saj smo normal odrasli ljudje.
  ZNANI PRAVNIK DR. E. PETRIČ
  JE JAVNO NA R. “OGNJIŠČE” povedal,

  da je bil on-dr. Petrič ZAINTERESIRAN, DA BI BIL ARBITER ZA MEJO S HR,
  Pa da je
  – dr D. TURK – vsilil nikomur poznanega dr. SEKOLCA.

  Ostalo ugotovite
  – VI DRUGI. Jaz sem normal penzionist.
  Nimam stika s takim “DRŻAVNIM MIŠMAŠEM” – “MIŠKOLANCAMI” L. r Janez K. Kern KOMENDA

 • hribovc

  a je na gornji fotki od milančka pručka ??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!