POP TV si je privoščil neokusno zavajanje gledalcev: Pri razvrščanju strank upoštevali različne rezultate, dva politika pa na listo priljubljenosti politikov uvrstili kar dvakrat!

Foto: Printscreen

Raziskave javnega mnenja glede priljubljenosti političnih strank, ki jih objavljata nacionalka na podlagi izsledkov agencije Ninamedia in komercialna POP TV na podlagi izsledkov agencije Mediana, kažejo, da vladnim strankam na POP TV pripada manjša podpora v primerjavi z raziskavo, ki jo na RTV Slovenija objavijo teden dni prej. Nič drugače ni bilo tudi tokrat. Poleg tega pa je mogoče videti, da imajo na POP TV vnovič “težave z matematiko”, ko gre za razvrščanje strank po odstotkih. Nič drugače pa ni, ko gre za ocenjevanje politikov, saj so na lestvico dva uvrstili kar dvakrat, in to z različnimi odstotki. Se človek res vpraša, za kako naivne imajo na programu POP TV volivce,” je na Twitterju komentiral visokošolski profesor na FDV Miro Haček. “Kaj je slabše, če novinarji ne znajo pravilno predstaviti rezultatov ali če tega nočejo?” pa je izpostavil predsednik stranke Dobra država Bojan Dobovšek.

Na POP TV so si v nedeljo privoščili hude manipulacije pri najnovejši predstavitvi ankete Mediana, na kar so opozorili številni gledalci. Režimski medij namreč še vedno vztrajno napihujejo balon, imenovan LMŠ, in znižujejo vrednost zasledovalki SDS. Vse dosedanje volitve – tako lokalne kot evropske – so doslej pokazale, da je Šarčeva priljubljenost nerealna ter umetno vzdrževana, volivci pa njegove politike v praksi ne nagrajujejo. Vse to pa sile iz ozadja počnejo, da bi na oblasti skupaj držali levo vlado, ki nima oprijemljive javnomnenjske podpore.

Listi Marjana Šarca so pripisali 18,8 odstotka podpore, stranki SDS 15,6 odstotka podpore, stranki SD 6,9 odstotka podpore, Levici 4,8 odstotka podpore in NSi 4 odstotke podpore. Za primerjavo: Na RTV Slovenija so le teden dni prej stranki LMŠ pripisali 22,2 odstotka glasov, stranki SDS 15,5 odstotka glasov, stranki SD 10 odstotkov glasov, Levici 6,2 odstotka glasov in NSi 3,6 odstotka glasov.

Popolna zmeda
Očitno pa imajo na POP TV velike težave, ko gre za razvrščanje rezultatov strank, saj nekje stranke razvrščajo na podlagi avgustovskih rezultatov, nekje pa na podlagi julijskih rezultatov. Napaka je dobro razvidna, ko gre za razvrščanje strank Andrej Čuš in Zeleni Slovenije in Dobra država, slednjo so namreč uvrstili na 13. mesto, čeprav ima 1,8 odstotka glasov podpore, stranko Andrej Čuš in Zeleni Slovenije, ki ima 0,8 odstotka podpore, pa so uvrstili kar na 12. mesto.

Prvak stranke Dobra država dr. Bojan Dobovšek je glede ankete na družabnem omrežju Twitter komentiral: “Anketa na POP TV: na prvi strani so stranke navedene glede na dosežen rezultat v avgustu, na drugi strani pa ravno obratno. Kaj je slabše, če novinarji ne znajo pravilno predstaviti rezultatov ali če tega nočejo?”

Vir: Twitter

 

Enak le vrstni red strank
Vidimo lahko, da je POP TV stranki LMŠ pripisal kar 3,4 odstotka podpore manj, stranki SD 3,1 odstotka podpore manj in Levici 1,4 odstotka manj, so pa zato večjo priljubljenost pripisali stranki SDS in ji namenili 0,1 odstotka več, stranki NSi pa 0,4 odstotka več. Pri tem je treba omeniti, da je povišanje podpore pri SDS minimalno v primerjavi s povišanjem pri NSi. Čeprav se odstotki raziskav Mediane in Ninamedie razlikujejo, pa je treba omeniti, da je vrstni red strank enak, torej stranki LMŠ sledijo stranke: SDS, SD, Levica in NSi.

Ista politika sta se znašla na kar dveh različnih mestih
Če je RTV Slovenija kot najbolj priljubljenega politika označila predsednika republike Boruta Pahorja, pa je povsem drugačna zgodba na POP TV, saj pri njih vodi predsednik vlade Marjan Šarec, sledijo pa Milan Brglez, Tanja Fajon, Aleš Šabeder, Matej Tonin, Dejan Židan, Ljudmila Novak in Romana Tomc. Ob tem je treba omeniti, da je še posebej bizaren pogled na razvrstitev politikov od desetega mesta dalje, saj so predsednico SAB Alenko Bratušek uvrstili na kar dve različni mesti: na 12. in 17. mesto. Evropskega poslanca Milana Zvera pa so uvrstili na 14. in 18. mesto. Kako je lahko mogoče, da ima isti politik različno podporo, je jasno samo njim.

Vir: Twitter

Nič čudnega ni, da je tovrsten prikaz rezultatov med ljudmi sprožil val kritik in norčevanja. Redni profesor za področje politologije na Fakulteti za družbene vede dr. Miro Haček je na družabnem omrežju pristavil kritiko: “Skok meseca pa je z jasno retoriko pri projektu drugi tir uspel infrastrukturni ministrici in predsednici SAB Alenki Bratušek. Bog ve, o kateri AB govorijo? O 12. ali o 17. uvrščeni? Se človek res vpraša, za kako naivne imajo na programu POP TV volivce.” Nič čudnega ni, da je vsepovsod polno komentarjev v smislu: “To so ti ankete, kaj nas imajo vse za norce.” Resnično žalostno, da se na POP TV tako norčujejo iz svojih gledalcev. Mar res mislijo, da ljudje ne znajo več razmišljati z lastno glavo in le slepo verjamejo v to, kar vidijo na televiziji? 

Hana Murn

 • Branislav Valter

  Najboljsi politik vseh casov je in ostaja marsal SFRJ nesmrtni Josip Broz TITOSLAV

  • rdečicvet

   z eno nogo – in 20 kil peska v trugi

   • Branislav Valter

    Tudi ti bos nekoc hrana crvom.

    • antimur

     Tudi ti si že blizu temu, sploh, če boš tako navgravžno sukal svoj gobec.

     • Branislav Valter

      Vsi bomo nekoc mrtvi. Tito je do 88 lets zivel dobro, pa ti?

  • zokispoki

   Prdoslav, kenede !

 • totex39

  Že to je zavajanje ljudi ko vsakič poročajo lažno statistiko politikov, ki res nikogar ne zanima.

 • dr. dr. Tunnek ☭

  Jebiga, če pa je res. LMŠ raste…SDS pada…. Marjan Šarec raste…Janez Janša pada.

  PS: Miroslav Haček? Lepo vas prosim !!!

 • Olga101

  Kučanov agitprop na murglskih trobilih!

 • AlojzZ

  Kako so mogoče take napake? Lepo! Vse diktatore imajo značilnost, da kadrujejo samo “preverjene kadre”. Zato tem kadrom pada IQ.

 • Stric iz ozadja

  Lahko bi vsaj napisali, da so popravili (po njihovem timestampu pred 22 urami) in so ocitno pojedli Janso in Kahla, kar je vsekakor bolje kot pa ce bi pustili tako kot je bilo, glede na to da ste vi novico napisali ze po popravku. Pa bolj tezko bi lazno lestvico videli na televiziji, ker je bila tam taksna kot je objavljena sedaj (torej z Janso in Kahlom).

 • antimur

  Ko bomo reševali okupirano Slovenijo, moramo takoj sesuti RTV ter PopTV, njihove protislovenske Soros-Kučanove gofljače in pisune pa na pranger, lahko pa tudi na kandelabre. Kateri idiot še verjame v rezultate njihovih anket, verjetno nihče, se pa navdušujejo nad njimi zombiji, privilegiranci in čefurji.

  • Imperial Commando

   Tunek in kompanija čisto verjamejo, beee beeee ;)

  • zokispoki

   Pozabil si se A kanalizacijo !

 • Olga101

  Prava lestvica je vedno taka:

  1. Janez Janša
  2. Janez Janša
  3. Janez Janša
  4. Janez Janša
  5. Janez Janša
  6. Janez Janša
  7. Janez Janša
  8. Janez Janša
  9. Janez Janša
  10. Janez Janša
  11. Janez Janša
  12. Janez Janša
  13. Janez Janša
  14. Janez Janša
  15. Janez Janša
  16. Janez Janša
  17. Janez Janša
  18. Janez Janša
  19. Janez Janša
  20. Janez Janša

  • Beli Sneg

   Ne seri. Janeza Janše na listi priljubljenosti sploh ni. Lestvica ki jo presstituti in ninamedia in mediana objavljata je:
   1. Borut Maneken
   2. Marjan Serpentinšek
   3. Tanja Muslić

   • Olga101

    Na lažnivih medijih je vedno nekje pri koncu, moral bi pa biti na vseh mestih.

    • Beli Sneg

     Lažnjiva Olga 101.

     • Olga101

      Levičarski Beli(Rdeči) Sneg.

     • Beli Sneg

      Te ne razumem. Še kako sem simpatizer SDS-a ampak tvoje pisanje je ven pameti.

 • dr. dr. Tunnek ☭

  Ubogi migranti…malo se nasmejmo:

  Prisotnost učencev
  Prvi dan šole nekje v Ljubljani, Slovenija, leta 2020.
  Učitelj preverja prisotnost učencev:
  “Mustafa al Eih Zeri?” – “Ovdje.”
  “Achmed El Kabul?” – ” Ovdje.”
  “Fatima Bin Pardin? ” – ” Ovdje.”
  “Ali Abdul Olmi?” – ” Ovdje.”
  “Mohammed Bin Kadir?” – ” Ovdje.”
  “Al Jabla Zic?” – Tišina v razredu.
  “Al Jabla Zic?” – Tišina se nadaljuje,vsi gledajo okoli sebe po razredu.
  Učitelj ponovi vprašanje:”Al Jabla Zic?”
  Deklica v drugi vrsti se javi:
  “Oprostite, učitelj, mislim da sem to jaz, ampak prebere se Alja Blažič”

 • Olga101

  Prava lestvica strank, ki pa jo murglski škrat ne upa objaviti pa je:
  1. SDS 100%
  Drugo 0%
  Ne vem 0%
  Nobene 0%
  Ne želim odgovoriti 0%
  Oddal-a bi prazno ali neveljavno glasovnico 0%

 • Olga101

  Janeza Janšo za predsednika vlade! Odnesimo levičarje iz parlamenta!

 • dr. dr. Tunnek ☭

  HALOZE EXPRESS: Vic

  Čujte, v Halozah so se zelo razmnožili golobi.

  Ker so bili precejšna nadloga, je Tunek razpisal 10.000 eur nagrade tistemu, ki bi jih odgnal.

  K Tuneku pride en tip s kletko, v kateri je imel roza goloba.

  Odpre kletko in spusti goloba ven. Ta se dvigne visoko v zrak, za njim se zberejo vsi haloški golobi v veliko jato in odletijo za vekomaj.

  Vsi Haložani so navdušeni, seveda tip pokasira nagrado, pa še kavo mu je Julika prinesla.

  Ko je odhajal, ga Tunek čisto potiho vpraša:

  “A imaš morda KAKŠNEGA ROZA SDS-ovca ? “

  • JANEZ GUS

   Potem pa tip potegne pismonoša murglerja,pa šlogaj,kaj je potem bilo……..

 • FORT WORTH

  POP-ovce – FAKE NEWS !!

  SDS…make Slovenija great again. Let’s go !!

 • Antonius

  Jaz pa mislim, da tudi na Novi ne razumejo levičarjem uslužnih javnih anket.
  Rezultati anket izražajo pobožno partijsko željo, kdo naj bi bil po njihovih sanjanih rezultatih pred naslednjimi volitvami najboljši politik in z njim povezana stranka in stranke s katerimi slovenske volivce že predolgo časa vlečejo za nos.
  V bistvu nam rezultat anketnih raziskav, politično primerno in skrbno izbranega ljudstva, hoče dopovedati, da bo najboljši med izbranimi do sprememb, Šarplaninec z novimi ročaji in še malce bolj izrazito, na sivo pobarvano frizuro. Vladna koalicija naj bi po njihovih željah ostala ista, če bi kakšna nezaželena sprememba pokazala zobe, bi pa zraven pridodali še Tonina.
  A hudič anketarsko raziskovalnih želja, anketarje čaka nekje drugje. V sanjah se jim nikakor ne izide po željah, kam bi z opozicijskima SDS in SLS.
  Ti dve stranki ne skačeta v prazen bazen, ne marata šerijatarjev in preveč razmnoženih divjih zveri in še v živo zelo dobro delata z ljudmi in volivci na slovenskem terenu.

 • montyamp

  Gor dajo dvakrat enega , da ni treba Janše na prvo mesto dat .

 • resnicaboli

  Naj se kar norčujejo iz bedakov ki ta program gledajo.

 • antimur

  Ti si pa kot reinkarnacija Hitlerja in Stalina obenem. Se ti ne zdi, da je bolj gnusno slediti prekletemu škipetarju in kučanistu Šarcu, ter zlaganim anketam Mediane in PopTV, kot pa dobra beseda za edinega domoljuba med predsedniki strank, to je Janša. Ali se zavedaš kakšen kreten si, verjetno ne.
  P.S.:Razmišljate golazen kučanistična kam se boste poskrili, ko bomo osvobodili Slovenijo izpod kučanističnega terorja.

  • Imperial Commando

   Nam očita čaščenje Janše ,medtem pa sam časti vse kar Kučan izserje. Komedija :)

 • SIMON ROZIC

  ¨No, toliko o anketah in drugih paradnih domislicah ….res so POPOvci navadni
  kurci !
  Popularneži pa naj se kar sami odločijo, na katerem lestvenem klinu jim je v tem
  Modianinem kokošnjaku bolj všeč … če že hoćejo biti Šarec ali Berglez na prvem,
  ga bojo pač vse kure gladko posrale!
  :

 • Sandokan

  Rezultati so kakršni pač so. Takšna so dejstva.

 • Janez Kepic-Kern

  JA, JA !
  Tisto o SKAKANJU V PRAZEN BAZEN
  – JE PA BIL
  – “PLJUNEK V LASTNO SKLEDO”
  Še spodnjega
  po novem – dr.dr. TUNKA
  – JE – SE ZDI – ČISTO – MINILA VOLJA – DO POLEMIZIRANJA.
  NE
  SKRBI – DR.DR.. TUNEK !
  Saj te bodo včlanili – v članstvo – ok stranke – sds.
  Če že ne med redne člane
  pa vsaj med – PODPORNIKE.
  Da boš na izleti – dajal za runde in
  razdiral kakšne – štose. l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • JANEZ GUS

  Pa ljubi BOG,KDO ŠE GLEDA TO GOVNO OD POP TV.To je res prava BEZNICA.Rdečuharji prav tekmujejo ,kateri bo bolj sral po RKC in desnčarjih.Mislim,da vam je rok trajanja pretekel ali,da se bliža koncu.

 • FORT WORTH

  Ce bi ti bil vsaj malo desnicarja bi pogledal Olga upvotes…hitro bi ugotovil, da je v ozadju tunek & co.
  Ker pa si levak, ki je bolj butast, kot tezek pises take smesnice.
  Pa lp.

 • JANEZ GUS

  Se mogoče imaš ti za pametnega.Vidi se,da si izven dometa IQ 70.

 • Mariza Petrovcic

  Ali se medosna in podobni zavedajo, da navadni ljudje tem anketam ne verjamemo

  • Mariza Petrovcic

   Popravek mediana

 • Vesna Skukan

  Ti si pa totalen bolnik, poglej kako se izražaš!!!!

 • Kapodistrias

  Ob teh anketah se človek lahko samo drži za trebuh, da ne poči od smeha. Saj še potvarjati več ne znajo.

 • stane skufca

  Na POP tv- ju so čist eni navadni pušikurci, ko jim tapravi reče da popušijo kurac, to tudi naredijo.

 • Franc Šink

  Važno je da verjameš. Na to karto se tudi igra.

 • Ryuk

  Na LMŠ tv je mogoče skoraj vse. Tudi, da po svetu hodita dva Milana Zvera in alenki bratušek.
  Samo resnica je pa tam nemogoča.

 • Janez Kepic-Kern

  TAK OBČUTEK IMAM, MORDA SE MOTIM.
  TA
  “BAZEN BREZ VODE” – BO PA – SE ZDI – LMŠ M. Š-JA – SE ZDI – “DRAGO STAL”
  Morda ga čaka
  usoda – brezposelnega – igralca.

  ŠALA.

  Saj nič ne napišejo, ampak tudi “žal naši” ex KP, ZK PROVOKATORČKI
  SO – SE ZDI
  – ČISTO “POPARJENI”,
  MORDA “BESNI”
  ZARADI
  POVSEM “NETAKTNE” IZJAVE – “ŽAL” LMŠ PREMIERJA M.Š.
  O
  “SKAKANJU V PRAZEN BAZEN”.
  Kar slišim “vrlega” ex, KP, ZK – provokatorja F. TUNEKA=DR.DR. COLLESA,=PAULUSA =HUGO- TA”
  kako
  gode in se priduša:
  PROTI “JANŠISTOM,” PROTI “FAŠISTOM” ITD. – SE ŽE RAD “BORIM”
  ampak,
  da bi “SKAKAL – V BAZEN BREZ VODE”
  za to
  sem pa prestar.”
  Kot “star MAČEK” F. TUNEK – PRAV DOBRO VE
  – DA
  JE – “BAZEN – RES PRAZEN”: da o tem se LMŠ M.Š. – “ni lagal”
  —Kdo
  naj skače v “prazni bazen#
  nam bo F. TUNEK – po tehtnem premisleku – že povedal.L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  ZDI SE MI, DA SEM GA DANES VIDEL V “SPORTINI”
  KAKO SI JE POMERJAL “KOLESARSKE ČELADE. Za vsak primer.

  KONEC ŠALE

 • xtc

  Vprašajte se koliko ljudi bi poslušalo psihota Xarxchija in skočilo v bazen brez vode na njih odgovornost.

 • gumica

  Kako to, da ni g.Janša na prvem mestu, mar ni najbolj priljubljen med politiki? Tu nekaj smrdi…

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU
  PONAVLJAM,

  TUDI – “LMŠ” – JE VERJETNO – “PRAZEN BAZEN” ?

  Zdi se mi, da LMŠ MARJAN ŠAREC
  – NI PO NAKLJUČJU REKEL TISTEGA – O “PRAZNEM BAZENU”.

  Z VEČINO OSTALIH KOMUNTARJEV – TU
  Se “globoko” strinjam.
  Naj v LMŠ sami povedo- “kje jih je – člane” LMŠ M:Š: – “SNEL”?
  Kot se reče.
  Ali jih je “snel”
  – iz občinske uprave Kamnika,
  – SORODNIKI,
  – PRIJATLI OD PRIJATLOV ITD.
  – S ČAKALNIH SEZNAMOV NA LOKALNI BORZI DELA ?
  Nekateri s teh seznamov – bi znali biti – OK
  – iz gasilskih društev (gasilci so OK) in gasilskih veselic (ti so – manj OK)
  – z avtobusnih postajališč t.i. “KAM-BUSA”
  – MORDA CELO – IZZA ŠANKOV LOKALOV. Le domnevam, nič ne trdim.

  Da o možnih – ex simpatijah – niti ne pišem. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ZA ODDIH.
  Zadnje dni precej pišemo – o “PRAZNIH BAZENIH”.
  O
  ŽIVLJENJE – OŽIVLJAJOČI – RES SVEŽI,
  OD SONCA ITD. NESPARJENI – V O D I – PA – NIČ!
  Zato
  ponavljam – moje zapise – pomembnosti – LJUBEZNI
  in o
  “malopomembnosti” – t. i. politike.
  Zlasti “slaba politika” kot je “žal naša” ex KP, ZK “POLITIKA”
  JE POTREBNA POZORNOSTI – LE ZATO – KER JE SLABA, ŠKODLJIVA.
  Pozitivne pozornosti – so pa vredne – le
  – RES POZITIVNE STVARI – KOT JE NPR. PRAVA, TVORNA – LJUBEZEN,
  KI JE USMERJENA V POROKO, V DRUŽINE, V TRAJNE POZITIVNE ZVEZE,
  KI
  SO OSNOVA – TUDI – NARODA, TUDI – DRŽAVE.
  Če kakšna “politika” – LJUBEZNI, DRUŽINAM – NE POMAGA
  JE
  TREBA – TAKO POLITIKO – SEVEDA – ZAVREČI !

  O
  VIRIH – ŽIVE VODE – torej,
  da
  NE BODO – BAZENI – VEDNO IN VES ČAS – PRAZNI !

  POLITIKA – JE POMEMBNA,
  TA
  LMŠ – SE MENI OSEBNO – NE ZDI – NIČ POMEMBNA.

  RES
  POMEMBNA
  NAJBOLJ POMEMBNA JE PA PRAVA, VSE ŽIVLJENJE TRAJAJOČA
  LJUBEZEN.

  O TEM NAJ RAZMIŠLJAJO TUDI – STRANKE NAŠE R. SLOVENIJE.

  , SPODAJ IMATE
  PONARODELO PESEM S KORZIKE – O POSVEČENENI FONTANI Z RES SVEŽO VODO
  – KOT JO POJEJO
  NA 40. OBLETNICI POROKE ZAKONCEV – CESARI

  https://www.youtube.com/wat

  “BEATA FUNTANELLA”=POSVEČENA, BLAGOSLOVLJENA FONTANA,
  VIR SVEŽE VODE

  MED NEPOKVARJENIM FANTOM-MOŠKIM
  IN MED
  ENAKO – NEPOKVARJENIM – DEKLETOM-ŽENSKO.LE
  IZ TAKE
  PRAVE LJUBEZNI – NASTAJAJO – LEPE, NORMALNE DRUŽINE
  IN
  TUDI – NARODA – NI BREZ PRAVIH LJUBEZNI
  IN
  TAKIH LEPIH DRUŽIN.
  Tudi to
  nam s Korzike – sporoča – enkratna “damicella=gospodična BATTISTA ACQUAVIVA.

  Ponarodela pesem
  s Korzike.
  “BEATA FUNTANELLA=BLAGOSLOVLJENA, POSVEČENA FONTANA”
  MOJ
  POIZKUS
  PREVODA V SLOVENŠČINO.
  POJE SE BESEDE – “SONORNO”, ZVENEČE, GLASNO, POVZDIGNJENO

  POSVEČENA, BLAGOSLOVLJENA – FONTANA
  “BEATA FUNTANELLA”

  Nisem iskal sreče, niti usode, prihodnosti,

  le šel sem na pot iskati – svežo, osvežilno vodo.

  S senco lune, ki me je spremljala,
  kot spremstvo.

  V roki sem nosil moj mali vrč,
  ko sem te srečal – na poti.
  S tvojim kotličkom na glavi
  – kot vedno.
  VI, GOSPODIČNA – NISTE VIDELI – SONCA,
  A
  IMATE TAKO OČARUJOČ NASMEH,
  NAENKRAT
  SE MI ZDITE – KOT ZVEZDA
  ki zna voditi zaljubljene k znamenju spomina,
  BIL SEM ZALJUBLJEN OD TEGA VIRA, TE FONTANE.

  TI SI ZAME POPOLNA, BRILJANTNA ZVEZDA,
  POSTALA SI MOJA
  PRVA LJUBEZEN.
  ZDAJ NI VEČ NE VRČKA NE KOTLIČKA,
  AMPAK MOJE SRCE BIJE VEDNO – LE ZA TE,
  le ZA TEBE.

  FONTANA PRI SV. PETRU JE – BLAGOSLOVLJENA.
  S SVOJO OD SONCA NESPARJENO – SVEŽO VODO.

  Tako nekako – gre besedilo.

  Zasilen prevod L.r. JANEZ KEPIC KERN
  P.S
  NA KORZIKI
  VSI, KOT ENO “SVETO” PESEM POJEJO
  “BEATO FUNTANELLO”

  TAKO UMETELNO, PEVSKO DOVRŠENO
  TO PESEM ZAPOJE – najbolj priznana, pevsko šolana
  umetniška pevka – BATTISTA ACQUAVIVA
  V
  STUDIU TV CORSICE

  https://www.youtube.com/wat

  Avtor pesmi je 1977. leta umrli oče bratov “I Muvrini – Bernardini-jev”, priznani glasbenik GHJULIU BERNARDINI.
  L.R.
  JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  NEHAJMO GLEDATI
  “BLATNO” VODO – “NEINFORMACIJ” – VSILJUJOČE
  BOG VE OD KOGA FINANCIRANE “NEIFO” TV – POPTV, RTV SLO ITD.
  TO, SPODAJ
  JE ŽIVA, NEPOKVARJENA “INFORMACIJA”

  “BEATA FUNTANELLA” = POSVEČENI, BLAGOSLOVLJENI VIR
  ŽIVLJENJE DAJAJOČE VODE.
  PESEM PETA NA 40. OBLETNICI POROKE – ZAKONCEV – CESARI L.R. JANEZ K.K. KOMENDA
  NA KORZIKI.