Popravek: Sindikalna šefa policije Mlekuš in Cvetko v Odlazkovem glasilu izražata bolečino zaradi boljšega plačila in ker jo vodi generalni direktor, ne pa sindikat!?

Policijska sindikalna voditelja: Kristjan Mlekuš in Rok Cvetko. (Foto: Twitter)

Dne 17. 10. 2021 smo na naši spletni strani Nova24TV objavili članek z naslovom Sindikalna šefa policije Mlekuš in Cvetko v Odlazkovem glasilu izražata bolečino zaradi boljšega plačila in ker jo vodi generalni direktor, ne pa sindikat!? V nadaljevanju objavljamo popravek na zahtevo ene od oseb, omenjene v prispevku – Kristjana Mlekuša, šefa Sindikata policistov Slovenije. 

“Fotografija predsednika Sindikata policistov Slovenije, g. Kristjana Mlekuša, objavljena v našem članku dne 17. 10. 2021, ki ga prikazuje kot kandidata za poslanca stranke SD, je fotomontaža neznanega avtorja in ne gre za avtentično fotografijo. Poudarjamo, da g. Kristjan Mlekuš nikoli ni bil član katerekoli politične stranke, niti nikoli ni kandidiral na nobenih volitvah, niti samostojno, niti na katerikoli listi ali listi politične stranke. Navedena fotografija običajnega bralca ali bralko članka zavaja in prikazuje neresnična dejstva o g. Kristjanu Mlekušu. Zapis pod fotografijo (Foto: Twitter) prav tako zavaja običajnega bralca ali bralko, da je bila prikazana na Twitter profilu g. Kristjana Mlekuša, kar ne drži, saj gre za fotomontažo neznanega avtorja”.