fbpx

Popravek: [VIDEO]: Kje so danes “romarji” na ljubljanski magistrat, ki podpirajo seksualnega izkoriščevalca Zorana Jankovića? Vsak je dobil svojo nagrado!

Slavno romanje na magistrat oktobra leta 2011. Od vplivnih romarjev se je ob vložitvi kandidature za župana pojavil le Magnifico. (foto: STA)

Objavljamo popravek Zorana Predina na članek “Kje so danes “romarji” na ljubljanski magistrat, ki podpirajo seksualnega izkoriščevalca Zorana Jankovića? Vsak je dobil svojo nagrado!” Popravek je objavljen v izvirni obliki in ni lektoriran.
Predin skupaj z Danijelo eden glavnih paradnih pevcev na Jankovićevih zabavah
To je popolna neresnica! NIKOLI nisem nastopil na NOBENI Jankovicevi zabavi !
Drugič:
Tudi Zoran Predin brez sramu večkrat javno poudarja, da je bil takrat zanj na prvem mestu poraz Janeza Janše. “Prva podpora je bila v času, ko je bilo treba ustaviti večinsko zmago Janeza Janše. Takrat sem bil podpornik Zorana Jankovića samo zaradi tega,” je denimo za MMC pred časom izjavil vodilni v skupini Lačni Franz, ki je še danes eden paradnih pevcev na Jankovićevih mestnih zabavah, zato z MOL še naprej lepo sodeluje.
V času Jankovićevega županovanja nisem nikoli nastopil na nobeni Jankovićevi zabavi in nisem sodeloval z MOL na koncertih v mestu Ljubljana.