fbpx

[Video] Poslanec DeSUS Polnar na polno: Vlada se je sestavila demokratično in ne po volji centralnega komiteja ali politbiroja!

Poslanec DeSUS Robert Polnar (Foto: STA)

“To kar se je od 13. marca naprej zgodilo v Sloveniji, se ni zgodilo nič drugega, kot da je vlado sestavila vlada, ki ima daleč največ mandatov v parlamentu. In te mandate ni dobila po volji CK ZKJ ali politbiroja, ampak na splošnih in tajnih volitvah,” je radikalno levim nezadovoljnežem, ki se ne morejo sprijazniti, da na oblasti ni levica, odgovoril poslanec stranke DeSUS Robert Polnar. 

V Sloveniji je je od leta 1991 demokracija. Volitve pa so tiste, kjer se volijo poslanke in poslanci. A za tiste, ki pogrešajo stare komunistične čase je demokracija bogokletno dejanje. Saj so bili častilci komunizma in socializma navajeni le na enega vodjo. Podobno, kot v Nemčiji med drugo svetovno vojno.

Na enem izmed parlamentarnih zasedanj je opoziciji nalil čistega vina tudi poslanec DsSUS-a Robert Polnar. Dejal je: “To kar se je od 13. marca naprej zgodilo v Sloveniji, se ni zgodilo nič drugega, kot da je vlado sestavila vlada, ki ima daleč največ mandatov v parlamentu. In te mandate ni dobila po volji CK ZKJ ali politbiroja, ampak na splošnih in tajnih volitvah.”

Poslanec Polnar ima vse več mojih simpatij.

Gepostet von Davorin Kopše am Dienstag, 19. Mai 2020

“To kar je za običajne parlamentarne demokracija nekaj čisto normalnega, je v Sloveniji očitno postalo bogokletno,” je zaključil poslanec DeSUS-a.

In besede poslanca Polnarja še kako držijo!

Demokracija