Poslanka LMŠ Jerca Korče se je grdo zlagala glede dogajanja na seji Knovsa: Janša napovedal zahtevo po objavi magnetograma, ki bo razkrinkala njene laži!

Poslanka LMŠ Jerca Korče (Foto: STA)

Slovenijo že dalj časa razburja sporna zaposlitev dobre prijateljice predsednika vlade Marjana Šarca N. H. na Sovi. Poslanci LMŠ so se, kot kaže, pri obrambi Šarca in njegovih laži pripravljeni lagati tudi sami. Tako se je Jerca Korče grdo zlagala, da naj bi predsednik SDS Janez Janša na seji Knovsa grozil kar s “padanjem glav”, kar nikakor ne drži in bo razkrito tudi ob odpravi tajnosti seje in javni objavi magnetograma, kot je napovedal Janša. Dogajanje so sicer povzeli tudi nekateri režimski mediji, kot sta siol.net in Reporter, ki so povsem nekritično verjeli besedam Korčetove.

Podpora Listi Marjana Šarca je ob popuščanju efekta bonbončkov, ki jih ta stranka na račun davkoplačevalcev deli volivcem, upadla in v luči afere sporne zaposlitve lepe N. H., dobre prijateljice predsednika vlade Marjana Šarca, na Slovenski varnostno-obveščevalni agenciji je, kot kaže, ta stranka resnično obupana. Pri tem so se za diskreditacijo političnih nasprotnikov pripravljeni tudi lagati. Poslanka LMŠ Jerca Korče se je namreč po seji komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb na svojem profilu družbenega omrežja Twitter grdo zlagala, da naj bi ji na tej seji predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša grozil kar s “padanjem glav”: “Grožnje o ‘padanju glav’ bi morale biti uvrščene na temno stran zgodovine. Pa vendar jih je slišati tudi v letu 2019. #knovs ko je za želja po oblasti tako močna, da odpove razum in popustijo zavore #jj.”

Hitro je bilo razkrito, da gre za gnusno laž …
Kot je bilo hitro razkrito, gre za gnusno laž, kot je prek Twitterja sporočil Janša, pa bodo zato zahtevali umik oznake zaupnosti s te razprave in bo magnetogram javno objavljen.

Tudi poslanec Žan Mahnič, ki je bil prav tako na omenjeni seji Knovsa, je razkril, da je šlo za grdo laž, ampak ga to ne preseneča, saj že Šarec laže o svoji ljubici.

Svoje besede je Korčetova nato branila z butastimi odgovori, da pač z Mahničem svet vidita drugače. Janša je poleg tega izrazil tudi mnenje, da bolj kot se bodo te laži širile, večja bo blamaža za LMŠ, Šarca in Korčetovo.

Pripadniki LMŠ so laž širili kar prek lažnivih profilov, besede Korčetove pa so širili tudi režimski mediji
Laž so sicer pripadniki LMŠ nato po družbenih omrežjih širili in napihovali celo prek lažnih profilov, nekateri mediji pa so lažnive besede Korčetove povsem nekritično povzeli kot novico.

To sta na primer storila portal siol.net v lasti državnega Telekoma Slovenije in Reporter, ki naj bi po nekaterih indicih delovala direktno po navodilih Šarčevega sekretarja Damirja Črnčeca.

Foto: posnetek zaslona

Rok Krajnc

 • rubec

  Pri padcu njene bo fejst zadonelo.

  • rabbit

   Po nasvetu svojega predsednika Marjana Šarca je skočila v bazen pri tem pa pozabila preveriti, če je v njem sploh voda in ja bolelo bo.

   • karlina

    ha, ha, ha, dobra

  • Mojca pokraculja

   Uf, dobr da si me spomnu, grem po čepke za uho !

  • Slovenka

   Ob tej priložnosti bo mogočno zadonelo v prazni glavi.

 • Iva

  “Dogajanje so sicer povzeli tudi nekateri režimski mediji, kot sta siol.net in Reporter, ki so povsem nekritično verjeli besedam Korčetove.”

  Tako imenovani neodvisni novinarji, ki prisegajo na objektivno, celovito in resnično (preverjeno) informacijo so se razkrili! Kaj poreče Boštjan M. Turk, ki ob vsaki priložnosti hvali Reporter, ki sem ga včasih redno brala (že takrat so večkrat nekritično povzemali informacije STA), danes pa …

  • rabbit

   Da sta Turk in Ušajeva res na plačilni isti dokazujejo obe oddaji na Faktorju kako sta oba lepo Damirja Črnčeca zagovarjala, po mojih informacijah pa je Damir res rušil Janšo ob tem da je bil ta v zaporu na Dobu. Janša temu najprej ni verjel, ko pa so mu prinesli dokaze pa je tudi sam spoznal da je redil kačo na prsih. A ja pa to ni prišlo od Zverovih kot je govoril Turk, Milan je bil v Bruslju Andreja Zver pa ni niti blizu tajništvu SDS kamor je Damir redno zahajal.

   • Lustrator

    Slučajno veš za kateri konkrtni oddaji Faktorja gre? Sam sem na take stvari pozoren in dvomim, da bi mi ušlo, če bi videl oddajo… Za Ušajevo verjamem zlahka, za Turka pa malo težje – ne to, da je na Črnčecovi plačilni listi, ampak da bi se tako zlahka inkriminiral.

    • rabbit

     Za Ušajevo gre v Faktorju z Vodebom (335), Turk pa z Božidarjem Novakom.(336)

     • Lustrator

      Saj Turk skoraj vedno komentira v kombinaciji z Novakom. Kdaj okvirno pa je bilo?

     • rabbit

      Poglej: https://www.youtube.com/watch?v=bBYp6hT8xdY poglej od 30 minute oz.32 minute

     • Lustrator

      Hvala – tisti faktor s Turkom sem sicer že takrat pogledal, a sem to vzel kot neke vrste kost za glodanje, provokacijo s kakršnimi Turk pogosto operira. Ga bom pa imel na očeš, v kolikor se bo v bodoče s čim bolj očitno kompromitiral.

   • Jan Kovalski

    ” … po mojih informacijah pa je Damir res rušil Janšo ob tem da je bil ta v zaporu na Dobu. ”
    ==================
    Pa saj je bila njegova izjava: “da mora JJ oditi in naj se na čelo stranke postavi nekdo drug”
    javno objavljena. Mislim, da ravno v Reporterju. Po tistem je bilo jasno vidno, da sta se z JJ razšla.
    Tega pa B. Turk seveda ni povedal, je popolnoma vzel v obrambo Črnčca.

    • rabbit

     Po mojih informacijah je hodil v tajništvo in napeljeval kako bi bilo bolje,če bi stranko prevzel nekdo drug toliko časa dokler naj bi bil Janša na Dobu sprva so mislile ženske, da se malo heca potem je bilo pa ta tema na dnevnem redu hodil naj bi k tisti, ki sedaj Bojanu Požarju grozi s pregonom in je nadzornica v Telekomu.

 • Andrej, Miha ali Jure

  Dela se dela.

  beri: krade se krade

 • Andrej

  Na naslednji seji vlade bodo dali na glasovanje, ali je baba lagala ali ne. Ker imajo Šarčevi večino je jasno, da ni lagala.

 • plavi-mil

  Kdor laže, tudi krade, sicer je pa LAŽ nesmrtna duša komunizma, kajne tovarišica.

  • karlina

   Iz jezika si mi vzel, točno-LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA, v Sloveniji pa komunisti ustrahujejo in vladajo že skoraj 80 let, si lahko mislite, 80 let !!!!!!
   Od leta 1940 dalje, ko so začeli , namesto, da bi se zoperstavili okupatorju,
   so morili, mučili in ustrahovali-SLOVENSKI NAROD !!!! Aja, saj res-zato imajo danes bajne, visoke pokojnine-za zasluge, ker so pomorili najbolj pametni cvet SLOVENCEV, ker so jih izgnali, zato hodijo vsak dan po borčevskih proslavah, na katerih se trkajo po prsih, zato snemajo borčevske , lažne filme, v srbski enklavi-Ljublani, pa se kažejo celo turistom, ko igrajo partizane in nemce. Skratka, ljudje božji, dragi Slovenci, pa kaj je res z nami, da to še vedno gledamo in prenašamo. Če mene vprašate, mene je zelo, zelo sram, da živim v takšni ZLOVENIJI, sram me je pred tujci, kaj si oni mislijo o nas.

 • Franc Šink

  Ah če lagala je pač lagala, če pa ni pa pač ni. Tako nekako misli Šarec.

  • karpelec

   Pa kaj pol , če je lagala, ja pač tepka iz katere bo šarko kuhal palinko.

   • Franc Šink

    Kavalir si, ker mu je privoščiš.

  • karlina

   Itak, njegovi šarcizmi

 • Antonius

  Ko je obtoževani in preiskovani Janez Janša v parlamentu zahteval naj se prekliče zaupnost dokumentov o prodaji orožja Bosancem in Hrvatom je predsednik vlade Drnovšek takoj ukinil Mogetovo preiskovalno komisijo. Ukinjena stopnja zaupnosti bi razkrila veleizdajalskega podleža, ki se je z lažmi loteval Janeza Janše.
  Najbrž sta se Korčetova in Reporterjev lažnivec Kršinar preveč zanašala, da jima bo uspelo šimfanje in laganje, zaradi stopnje zaupnosti magnetograma.

  • Nepriviligiran

   Ne laži. Preiskovalne komisije še nikdar niso nič odkrile niti epiloga ni nikdar bilo. Preiskovakno komisijo Janša skliče, da se vse lumparije pometejo pod preprogo. Kaj ti veš o priviligiranih. Ti si SDS internetni trol oz kak usluzbenec Nora24.

   • anzek

    Če kdo laže, si to ti!!

    Drnovšek je Mugetu ukazal, da s tem preiskovanjem preneha, saj so bila imena, katere je Muge imel na listi, tista, ki bi Drnovška odnesla iz oblasti.

    Pa to ni bil JJ ampak kar tvoj ljubljenec Kučan!!

    Ovca ostaja ovca!! Vsi za Kučanom, pa čeprav nas vodi v prepad, kaj ne, Nepriviligiran??

    Več kot očitno je, da si ravno ti priviligiran, pa še plačan, za svoje svinjanje in laži na tem portalu!!

   • pytm

    Kako pa kaj tvoje zdravje ?

 • črnaovca

  Naj objavijo posneteke s seje a vse ne samo en del. Ko bereš kaj je napisal oni golobradec vidiš izrazoslovje ki nikakor ni primerno za poslanca kvečemu pobalina z ulice.

 • Ježek Teka Teka

  Boš zahteval JJ … sam je pa vprašanje, če ta magnetogram sploh še obstaja … saj ni prvi, ki bo izginil …

  • FORT WORTH

   Takile so za oblast ubijali…
   Za uniciti dokaze in magnetogram jim je mala malica…

 • Artur

  Ma keri je to poden da človeka glava zapeče. Šarčeviki raus.

 • Montana

  Ga. Jerca je pač članica stranke Lažnivega Marjana Šarca (LMŠ)

 • macon

  Levičarji redno lažejo, saj so vendar glavni, pomembni in oblast.

  Bodimo veseli in hvaležni, da nas (zaenkrat) še ne ubijajo kot so nekoč že radi počeli.

  • Beli Sneg

   Dosti je te upogljivosti. Hvaležni jim biti za vse laži in kraje ki jih delajo?!!! Dol z njimi in na ulico. To vam pa diši samo takrat ko vas levičarji pokličejo…. Štruklji… sindikati ipd. Drugače se pa skrivate. Zakaj vas pred Prešercem ni bilo 50.000. Brezupno je v tej kotlini Šentflorjanski.

  • karlina

   Misliš, da se to ne bi ponovilo, če ne bi bili v EU ????? Ravno to je pred nekaj meseci dejal spoštovani gospod Granda, da naj ne mislimo, da se jame in brezna ne morejo ponoviti. Zakaj že, so tako proti EU in Bruslju in zakaj se nagibajo k diktatorju Putinu ????

 • Vera

  Reporter dela pravo hajko na desne stranke .Do kdaj še ?

  • Lustrator

   Dokler ne:
   a) zmanjka proračunskih sredstev preko katerih bogatijo razni rdeči Odlazki
   b) izvedemo temeljite lustracije, ki bo vse urednike in rdečemu režimu prodane novinarje odfrcnila na smetišče zgodovine.

   • xtc

    Samo vprašanje iz radovednosti.
    Kako boš izvedel lustracijo?
    Z lepo prosim ,a boste odstopil?
    Z vljudnostjo?
    Z zakonom,ki ga ne priznajo?
    Z ustavo,ki je ne priznajo?
    Dragi kolega zadeve pač ne gredo tako kot si zamišljaš-žal ne.

    • Lustrator

     Vsi pomisleki držijo. ta trenutek se lustracija zdi svetlobna leta oddaljena, a vsi skupaj moramo narediti VSE, da bo stanje ozaveščenosti državljanov na nivoju, da tudi pri nas nekega pade železna zavesa. Tako civilne iniciative kakor demokratične stranke (trenutno imamo v parlamentu žal le še eno), pravni strokovnjaki, gospodarstveniki, navadni kritični državljani, moramo vsa naša prizadevanja osredotočiti na eni sami ideji – lustraciji. Šele ko se bo ta pojem začel javno pojavljati in diskutirati, ima sploh teoretične možnosti da se oprime. Lustracija je namreč ključni instrument za odpravo veliko večino, če ne kar vseh atipičnih anomalij, ki se pojavljajo v naši okosteneli komunistični družbi.

  • rabbit

   Ni res na desne sam o na SDS in njihove člane z Janšo na čelu ostale lepo pusti pri miru. Jim niso nevarni ali pa itak lezejo njim v rit.

   • Vera

    Prav na vse se spravljajo,tudi na SLS ,na Kanglerja itd. Tonina pa napada Šarec ,tudi v Reporterju.

    • rabbit

     To je samo zaradi videza ampak samo povzemajo Šarca ga pa ne napadajo ker jim pač niso nevarni. SDS pa je ker oni ne padajo na drobtinice, če bi bil Tonin recimo prti rdečjkarjem bi že na policijo poslal kazensko ovadbo proti Šarcu, Kozmelju in Črčnecu, ker ovirajo civilni nadzor nad SOVO in proti Sovi, ker izdaja podatke medijem posebno še POP TV , SIOL in REPORTERJU

     • pytm

      Malo prehitevaš. Počakaj, da gredo zadeve lepo po vrsti !

     • rabbit

      Kako lepo po vrst, če bi bili mi normalna država Šarec ne bi bil več predsednik vlade ( no da nikoli sploh ne bi mogel postati je tudi res), da Damir Črnčec ne bi bil več sekretar, da Kozmelj ne bi bil več direktor SOVE in tako dalje. Ampak mi smo ena gnojna jama in nikomur niti na misel ne pade, da bi za svoja dejanja prevzel odgovornost..

     • Andre Frass

      In nobeden od politikov,ki je bil v partiji nebi bil več v javnem življenju in oblasti vključno z JJ. Ker pa je kot je je rdeča struja vsepovsod

     • karlina

      Res je, če bi bila normalna država, mi MORALI STOPITI SLOVENCI SKUPAJ, ko so nastavili z goljufijo Šmarca, takrat bi morali temu narediti konec.

   • karlina

    TOČNO TAKO !!!!

  • samotoje

   Dokler ne bo crknil.

 • Artur

  “Posledica padca na glavo v prazen bazen”. Kakšne leve idiote imamo v parlamentu, da se bog usmili.

 • macon

  Revca Jerca mora vendar odslužiti svojo udobno politikantsko službo, v kateri se je znašla po levi negativni selekciji. Laganje je še najmanj kar lahko od nje pričakujejo gospodarji, če ne bi bila oportunistična pokveka je sploh ne bi bilo kjer je.

  Od kje komurkoli ideja, da imajo ti ljudje minimum osebnostne integritete? To so pretežno izvržki družbe in človeštva, ki jim to seveda kar naprej ven udarja kljub vsemu peglanju javne podobe in poziranju, ki se ga gredo.

  • samotoje

   Korče je poslanka LMŠ, ker nima osebne integritete. Ljudje z osebno integriteto ne morejo biti v strankah koalicije, ker se to dvoje izključuje.

  • karlina

   Samo gobec znajo vrteti potomci rdečih kmerov, nič drugega.

 • Beli Sneg

  Jaz imam pa eno drugo vprašanje. Zakaj takrat ko je Klemenčič izrekel
  prav to kar Korčetka očita JJ, da bodo letele glave, ni bilo nič
  kritizirano in je bil ta žargon sprjemljiv. Zdaj je pa ta isti žargon,
  kaj? Sovražni govor? Temna stran zgodovine, kot se je izrazila mila Jera. A v času Klemenčičevanja pa to ni bila temna stran zgodovine? Čeprav na žalost v tem času niso padle tiste glave, ki bi res morale. Pa ne v dobesednem pomenu, temveč v pomenu lustracije in odstranitve z oblasti. Opanković je še vedno na javni funkciji. Da ne govorimo o tem kakšne luzerje in nesposobneže so ljudstvu od 2008 naprej podtikali za PV. Malo se zamislite folk. Peljejo vas v Venezuelistan.

 • pajot

  Komaj rojena,sirota Jerica,že je pila komunistične ideje z materinim mlekom.
  Tako kot njen boter Milan.

 • alojz

  Tile magnetogrami so hudič za leve. Bodo kmalu ukinjeni.

 • Lk 16,13
  24 »Nihče ne more služiti dvema gospodarjema: ali bo enega sovražil in drugega ljubil, ali pa se bo enega držal in drugega zaničeval. Ne morete služiti Bogu in mamonu.«

 • rrrrr

  Da Jerca Kokrče laže? Nikoli, razen ko ne govori po resnici. Pa še to skoraj vedno.
  Tako Rosno mlada, pa je že do kolen v LMŠ. Kaj bo šele potem ko odraste…

  • Artur

   Državna uslužbenka pri davkoplačevalskem koritu.

   • rrrrr

    Ampak naj bo stokrat Jerca Kokrče, bo to korito enkrat prazno.

    • Artur

     Nč bat za to, rezerva iz korita jih že čaka v davčnih oazah.

  • karpelec

   Ni važna mladost, ampak dolžina krila, ker po njej izražaš vsebino glave.

   • karlina

    sam gobec jo je, nič drugega

  • karlina

   še bolj hudičeva

 • Unikatna

  Morda je pozabila, da obstaja magnetogram…A tako, ko pa ostali grozijo, je pa vse v najlepšem redu…

  • rabbit

   Ne njeni možgani so mislili, če je seja v kleti pa tajna, ne bo nič na dan prišlo, potem pa kokoš blekne neumnost in misli ja bravo jaz. Ne ve pa, da tudi magnetogram seje ki je zaprta za javnost postane javen, to pa revica še ni vzela.

  • plavi-mil

   Ne , ni pozabila tovarišica misli, da ji je vse dovoljeno, zgleduje se po Serpentinšku in laže kot on.

 • lokec

  Janša jo je samo grdo pogledal, pa se ga je že ustrašila in šla tožit . hahaha

 • Garbage man

  Nomen Est Omen

 • SIMON ROZIC

  Oh, sirota iz Loovoda, kaj boš naredila,
  da se boš svoj’mu drag’mu prikupila;
  ni dovolj, da si mu že pred letom dala,
  še Janeza bi za Šarca rada pokopala….

  • karpelec

   …je pa radodarna radejka.

 • von Rhein

  Nič ne bo z magnetogramom.Bodo že našli pravno opravičilo,da gre za izredno občutljivo temo,ki ni za javnost.Stalne neumnosti rdečih banditov,ko branijo svoje skrivnosti.

 • Silos

  Poslušanje magnetograma bo pokazalo ali je Korčevka lagala!

  • rabbit

   Bi bilo zanimivo ampak grem stavit,da ga ne bomo videli državna skrivnost najvišje stopnje.

 • Artur

  “Bolj govno mešaš bolj smrdi”
  [Drugorazredni] 15.10.2019 Nova24TV – Kdo je v resnici Marjan Šarec?
  https://www.youtube.com/watch?v=Pws0AQjBxjA

 • Jan Kovalski

  Še enkrat:

  Jerca Korče:

  https://twitter.com/ZanMahnic/status/1184196096324722690

  To so Šarčevi kandidati: Mati v NLB pri pranju Iranskega denarja, hči vodila klub kjer so se drogirali, zdaj podpredsednica LMŠ, via Škandal

  Jerca Korče: “Grožnje o “padanju glav” bi morale biti uvrščene na temno stran zgodovine. …”

  Da bodo letele glave je Klemenčičevo maslo izpred nekaj let. In kar enkrat leti ne more ostati v zraku kar je osnova uporabne fizike. Torej, ko bodo padale glave bo to zapisano na svetlo stran zgodovine.

  Opomba: Tovariš Helex je Igor Kršinar (Reporter)

 • Anton

  dost mam teh bebavih levakov in njihovih nagnusnih laži, čas je za sprostitev, čas je za musko

  Claude Francois: Le telephone pleur

  https://www.youtube.com/watch?v=IQzI4BQgAV0

  sarkazem press

  • Čivko

   To si že enparkrat napisal.

   • Anton

    za levake premalo, njim klikarji na doooolgi rok potegnejo

    sarkazem press

 • WISKY 1000

  In takšna rdečka in njej podobni nam krojijo Slovenijo,GROZA.

  • karlina

   Pa Maša Kociper=Jerca Korče, kuri na kvadrat !!!!

 • IZBIRA

  Poslanka LMŠ Jerca Korče se ni grdo zlagala.Takemu govorjenju se reče bluzenje. Bluziš, ko govoriš tja v en dan zaradi tega ker se ti sanja ne o temi o kateri si dobil vprašanje. Ženska nima sreče ker je vse posneto in zbeleženo. Ona svoje bluzenje pozabi še preden je dokončala stavek ali poved. Skratka kup besed, ki ne dajejo nobenega podatka sogovorniku, kaj šele da je to verodostojna infomacija. To še laž ni, to je bluzenje.

 • Black_hawk

  je pa le boljša kot Janša, pravijo slovenčki

 • Slovenka

  ”Zahtevali bomo umik oznake zaupnosti z moje razprave in javno objavili magnetogram. https://twitter.com/zanmahnic/status/1184196096324722690 …”

  Vse lepo in prav, če magnetogram prej ne bo dobil nog. Upam, da je Janša predvidel to možnost in ….

 • Black_hawk

  ko ti pride nemoralnež na oblast, je samo vprašanje časa kdaj bo cel narod tak. Dokaz : TITO.

 • Čivko

  Jerca laže in nekam žalostno gleda. To je posledica, ker ni dobro pofukana.

 • Olga101

  Glede na intelekt članov LMŠ, bi človek rekel, da niti ne ve, kaj se dogaja okrog nje! Glave sploh nima!

 • Stajerka

  LMŠ = Lažemo Mlatimo Škodimo

 • Slovenka

  Sirota Jerica.

 • Slovenec 33

  Slovenija je OKUPIRANA država v kateri vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda.
  Vsi levaki, levuhi, komunisti in njihovi nasledniki ter potomci so genetsko deformirani in je vse kar povedo kardinalna laž, ki je namenjena nadaljevanju okupacije slovenskih dežel s strani okupatorjev in veleizdajalcev slovenskega naroda, ki se še ni končala
  .

  • karlina

   TOČNO, ŽE OD LETA 194O DALJE, ŽE SKORAJ 80 LET, SI MORETE MISLITI 80 LET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • tomven

  Kisla jera si misli: bolje blowjob kot no job!

 • xtc

  Kurčevi Jerici so se zopet prikazali kurci in seveda JJ z vilami kako leze iz pekla.
  Je pa prav ,da se magnetogram javno objavi,če je JJ res rekel kar se je Jerici v diliriju,pokazalo.
  Definitivno pa razčistimo nekaj stvari;Padanje glav sodi v preteklost,mislim ,da ne mi še zaradi Kučanov in Frant ipd kar blodimo po tej preteklosti.
  Je še pa ena boleča resnica,ki leve definitivno boli in čaka,kazen za zločine,izdajo lastnega naroda in delovanje proti njemu in njega finančno uničenje na tej točki pa je vprašanje frćanja glav nekako namestu

 • xtc

  Samo nekaj tule o grožnjal levim;že Nosterdamus je napovedal izbris rdeče zvezde in rdečega polmeseca z neba za večno.

  Pa naj se derejo tako ali drugače.Kako je Nosterdamus prišel,do te napovede je vprašanje- je pa zelo verjetno bil vsaj Domobranec ,če že Trump ne.
  Če pa bi vsaj malo pomislili kaj počno pa se jim zadeva nebi smela zdeti čudna.

 • Miro Jereb

  Kaj so bebavi…za KOZLAT.

 • Artur

  LMŠ-jevka mlati prazno slamo, bogu dneve krade, brez dodane vredosti, prazni korito v škodo davkoplačevalcev pa menda tudi laže, Lepi Evi s srcem na pravem mestu uspeva zagotoviti pametno porabo dela proračuna: kar pomeni, da se bodo za 50 odstotkov zvišala sredstva za pomoč starejšim. Kapo dol.

  Po škandalozno načrtovanih 74,5 milijonov evrov za študije glede dolgotrajne oskrbe je Evi Irgl uspelo zagotoviti pametno porabo dela proračuna: Za 50 odstotkov se bodo zvišala sredstva za pomoč starejšim
  https://nova24tv.si/slovenija/po-skandalozno-nacrtovanih-745-milijonov-evrov-za-studije-glede-dolgotrajne-oskrbe-je-evi-irgl-uspelo-zagotoviti-pametno-porabo-dela-proracuna-za-50-odstotkov-se-bodo-zvisala-sredstva-za-pomoc-stare/

 • piko8

  Uboga jerca pa še tako mlada in tako povarjena in lažniva

  • karlina

   KOT VSI POTOMCI RDEČIH KMEROV !!!!!

 • samotoje

  Ne bomo več rekli : laže, kot pes teče. Od zdaj naprej je: laže kot Korče, laže kot Acceto ali pa: Šarec ima kratke noge, Kučan ima kratke noge. Jezik je treba posodabljati.

 • Mirko

  Jansa ima itak v sovi svoje lj

 • Mirko

  Janša ima itak v sovi svoje osebke, ki bodo priredili magnetogram, ali pa bo le ta čudežno izginil v njegovi vladi je sova zaposlila cca 20 novih sodelavcev vsi so iz stranke SDS

 • Mirko

  Drugače pa kar se tiče prodaje orožja, ja Janša ga je prodajal, to ve vsak bosanac, ker, če ga ne bi bi padlo še veliko drugih mest pri bosancih je zapisan z zlatimi črkami in noben ga ne bo javno razgalil

 • Mirko

  Tonin se dela pametnega on je za fleksibilna delovna mesta, prav tako Janša, ker je dela sedaj zadosti in bi s takšnim manevrom koristil samo veleoblastnikom, ker bi se raja zopet bala za svoje zaposlitve, človek kot je JJ je zafural slovenijo omogočil raznim tajkunom sovražne prevzeme odmaknil Krambergerja v navezi s Kučanom in Bavčarjem vsi oni so eno, delali so skupaj potem se je JJ umaknil ker je mislil, da mu bo uspelo na samostojni poti. To vse je ena blamaža in hrana za vas naivne ljudi zavedene, že od samega začetka

  • karlina

   A bejž, pa ne moreš si misliti-po levičarsko-vsega je kriv JJ, itak, dežurni krivec za vse, kar delajo levičarji.

 • Mirko

  Narod zaveden ne vrne se noben levi ali desni vsi ste neresni
  Komentarji glede JJ seveda negativni so bili odstranjeni, po vsej verjetnosti zaradi sovražnega govora, se pravi, da sem dregnil v osje gnezdo

 • Tomaz Gasperlin

  S kako malo pomembnimi čvekarijami se ukvarjate. Kaj reče neka nepomembna, neznana jerca o kateti pred enim letom in cez eno leto nihce niti slišl ne bo. Otroški vrtec!

 • karlina

  Ta je tudi ena hudičevka, ki jo je sam gobec, itak, bila je predsednica ene študentske organizacije, kot vsi mladi levičarji, od Mesečnega, Kordiša dalje. Me pa njeno pisanje spominja, na dretje majhnega otroka-mami, mami, sosedov mulc me je pa udaril in mi vzel čokolado, mami mami, pomagaj. V njenem primeru je mama-Šmarec. Skratka, neumna gos, podobna Maši Kociper, ki tudi samo laja, butasta pa tako, da misli, da so poslanci simboli države, ne ve pa, da so simboli-HIMNA, GRB IN ZASTAVA, verjetno nobeden od levičarjev tega ne ve, to pove, koliko jim pomeni SLOVENIJA- NIČ, MANJ, KOT NIČ !!!!!

 • mare

  A pol Kurčeva Jerca laže.

 • Celcar Mojca

  Jerca pečena si.

 • Bucko

  Če je res zavestno lagala mora takoj podati nepreklicno odstopno izjavo in nikoli več na politično sceno.Komaj je prišla na plano,pa že laže,kaj šele bi bilo čez nekaj let???????

 • sloustava

  In da bo Mera vecja, popolna, je to isto povedal (ceprav ga je Znidarsiceva skusala utisati), g. Cernac vceraj na Tarci. Vesoljni Sloveniji! Korzetka, bljak! No, OK, malo ti pa vseeno dam kredita: prihajas namrec iz kvote LMS, in ne mores biti drugacna. LMS namrec ne mara dela, postenja, pravice inis resnice. Komedijant I, natakarji, pribezniki iz Zavoda za zaposlovanje…to ste vi! Pa nisi ti kriva, samo ti, nabolj, dalec najbolj je kriv volivec v spregi z druzbeno politicn8mi delavci, kiis slisijo na ime presstitucija alias kucanist!

 • JANEZ GUS

  Kaj bo pa zdaj vscaneta naredika,ko bo slišala magnetogram.Rdečuhom argumenti in dokazi nič ne pomenijo.Laž je nesmrtna duša komunizma.