fbpx

Poslanki Anji Bah Žibert uničili predvolilni plakat, ta vandalom sporoča: “Vandalizem in pritlehno delovanje starih sil nas ne bo ustavilo”

Sinoči so vandali uničili jumbo plakat Anje Bah Žibert, ki je bil postavljen šele včeraj in po pravilih na lokaciji pri tabli Dolnji Kot v občini Žužemberk. Dejanje so prijavili policiji, vandale policija še išče.

Da nepridipravi nikoli ne počivajo in raje nagajajo ter uničujejo, priča včerajšnji dogodek, ko so v kraju Dolnji kot v občini Žužemberk že prvi dan podrli predvolilni jumbo plakat kandidatke na prihajajočih državnozborskih volitvah, Anje Bah Žibert. Žibertova je dogodek prijavila policiji. Ali gre za podpihovanje sovraštva s strani političnih nasprotnikov, ni znano, saj dogodek še preiskujejo.

Takole je izgledal plakat ob postavitvi:

Anja Bah Žibert nam je v zvezi z omenjenim vandalskim dejanjem poslala naslednjo izjavo:
“Z globokim razočaranjem ugotavljam, da se že na samem začetku kampanje dogaja najbolj pritlehna oblika obračunavanja s stranko SDS in z mano osebno. Samo nekaj ur so potrebovali, da so pokazali njihov način razumevanja ‘demokratičnih standardov’ in se poslužili vandalizma in uničenja. Sporočam jim, da ne bomo popustili. Nov pano s plakatom bo kmalu spet stal s sporočilom, da je SDS najboljša rešitev za Slovenijo. Mi zmagujemo pošteno! Od policije pa pričakujem ukrepanje v skladu z zakonodajo.”

C. Š.