Povezave z Uranjekom segajo vse do Murgel in vrha UEFE!!

Datum:

Se še kdo sprašuje, čemu takšno obotavljanje policije, ko gre za afero sex radiator? Morda pa zato, ker med znanke/prijateljice razvpitega Romana Uranjeka spadajo tudi hčerke/žene vplivnih moralizatorjev/levih pridigarjev, kot sta Milan Kučan in Aleksander Čeferin (moraliziral je tudi Uranjek) … Po zadnjih informacijah sta se s pokojnim Uranjekom družili tudi Dnevnikova novinarka in hčerka bivšega partijskega šefa Milana Kučana – Ana Kučan ter žena predsednika UEFE Aleksandra Čeferina – Barbara Čeferin. 

Afera Smodej/sex radiator ne pojenja. Medtem ko so se nekdanji prijatelji in znanci domnevnih spolnih predatorjev – Romana Uranjeka in Dušana Smodeja večinoma zavili v molk (zvezdi danici sta Maja Megla in Ana Jud), splet ne pozablja, čeprav bi si mnogi želeli drugače. Vse kaže, da tokratna afera ne bo ponovitev afere Baričevič (bulmastifi) izpred let. Na družbenih omrežjih so zaokrožile nove fotografije, ki dokazujejo ali vsaj posredno potrjujejo Uranjekovo poznanstvo tako z Ano Kučan (hčerko bivšega partijskega šefa Milana Kučana) kot tudi z Barbaro Čeferin (ženo predsednika UEFE Aleksandra Čeferina).

Gre tudi za snaho Petra Čeferina, ki ga nekateri vidijo kot bodočega predsednika republike namesto “afere na dveh nogah”Nataše Pirc Musar. Sicer pa ima tudi Peter nekaj masla na glavi, o čemer smo že poročali. Tokrat smo ga posredno žal povezali tudi z Uranjekom. Vsaj ko gre za Čeferinovo, lahko (na podlagi fotografij) sklepamo, da se je v Uranjekovi družbi, kjer je bilo tudi obilo alkohola (zaščitni znak Uranjeka in Smodeja je kozarec rujnega v rokah), zelo dobro zabavala in se z njim srečevala ob različnih prilikah. Na fotografijah pa je, presenetljivo (grozljivo?!), tudi “neodvisna komentatorka” v nedavni Tarči javne RTVS, ki je moralizirala v primeru afere Smodej/sex radiator – Zdenka Badovinac!!

Da je z Uranjekom v ljubljanskem Fotopubu prijateljeval tudi Vlado Kreslin, je prav tako že znano, se pa omenja še “dežurnega zabavljača” in propadlega politika pod okriljem strica iz ozadja Gregorja Golobiča – Francija Keka. Tudi Kreslin in Golobič se sicer poznata … Mimogrede: Golobič bi znal zadnje čase dobiti kar nekaj sivih las. S tem ko afera sex radiator počasi, a nezadržno pogreza Levico, potaplja tudi njegove interese v vladi Roberta Goloba. Gre za stranko, ki slovi kot izpostava njegovih političnih apetitov. Od Kreka pa smo nedavno celo izvedeli, da mu je Smodejev oče operiral hemoroide in da je pred njim razprl noge ter zadnjično odprtino … Simpatično, ni kaj … In prav nič kaj presenetljivo se je med domnevnimi znanci znašel tudi razvpiti spolni predator s Filozofske fakultete Igor Pribac. Hana Ostan Ožbolt bi o tem zagotovo znala kaj zanimivega povedati …

Smodej je ponosno priznal poznanstvo z Luko Mescem in Asto Vrečko, onadva pa bi ga zatajila! Kako grdo!!
Zelo tesen odnos pa naj bi s Smodejem gojila tudi mariborska gledališka igralka Lina Akif, ki bi jo Smodej moral poznati tudi iz Društva KUD Krik. Z njim pa je sodelovala tudi v (zagotovo zabavnih, vznemirljivih in emocij polnih) spletnih klepetih. Tam je bila, razen Smodeja, zbrana izključno ženska druščina. Res blažen med ženami … Povedne so Smodejeve besede v Tarči – da ima “precej razburljivo oziroma nenavadno spolno življenje” … Spomnimo, da se med Smodejevimi prijatelji omenja tudi RTV-zvezdnika Nejca Krevsa. Smodej pa je priznal poznanstvo s predstavnikoma Levice Luko Mescem in Asto Vrečko, zlasti pa z Meščevim dekletom Manco Krnel. Med Smodejevimi znankami se omenja še igralko iz Usodnega vina Injo Zalto, ki je pred leti celo Slovenijo prosjačila za denar, potem ko je ostala na drugi strani Atlantika brez ficka …

Levo od Romana Uranjeka sta Zdenka Badovinac in Barbara Čeferin. (Foto: Twitter)

Z Uranjekom pa naj bi prijateljevala tako Mesec kot propadla političarka Levice Violeta Tomič. O spornih spolnih praksah pa bi moralo kaj vedeti nekdanje Meščevo dekle Manca Grgić Renko, sicer zaposlena na FF, ki baje ni ljubiteljica radiatorjev (domnevnih sado-mazo praks iz kleti Fotopuba) … Opomnik: Od Mesca še vedno pričakujemo test na droge, kot ga je vestno že opravil poslanec Žan Mahnič. Smodeja naj bi prav tako poznale nekatere članice ali podpornice Inštituta 8. marec pod vodstvom Nike KovačJulita Kropec, Maiken Kores idr. Je pa bila med Uranjekovimi prijateljicami še ena novinarka Dnevnika, in sicer Jedrt Jež Furlan. A očitno zlasti Smodeja dandanes pozna le še redko kdo … Skupaj z Uranjekom sta kot dve “gnili jajci, klopotca“, pred katerima beži živo in mrtvo … Poznanstvo z njim zanika tudi razvpiti politkolesar Jaša Jenull, ga pa zanika tudi Smodej.

Roman Uranjek z novinarko Jedrt Jež Furlan, omenjena je tudi Ana Kučan. (Foto: Twitter)
Zdenka Badovinac in Barbara Čeferin uživata v Uranjekovi družbi. (Foto: Twitter)
Smodejev znanec naj bi bil tudi zloglasni spolni predator na FF Igor Pribac. (Foto: Twitter)
Dušan Smodej in Lina Akif sta tesno prijateljevala. (Foto: Instagram)
Lina Akif (Foto: posnetek zaslona)
Smodejev znanec je tudi Franci Kek. (Foto: Twitter)
Tudi Vlado Kreslin je zahajal v Fotopub in se družil z Uranjekom. (Foto: Twitter)
Še ena osvežilna s Hano Ostan Ožbolt, Zdenko Badovinac in Uranjekom. (Foto: Twitter)
Se bo končno testiral na droge? (Foto: Twitter)
Smodejevo bivše dekle, povezano z Inštitutom 8. marec, Julita Kropec. Jo je pretepel Smodej? (Foto: Instagram)

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

FIDES: Golob nam je dvakrat grozil!

V sindikatu zdravnikov Fides so se odzvali na današnjo...

[Video] Strokovnjak opozarja: “Najusodneje pri kanalu C0 je, da se sploh gradi”

Najusodneje pri kanalu C0 je, "da se sploh gradi"....

Trump pridobiva prednost v ključnih bojiščnih državah

Novembra bodo v ZDA volili predsednika in trenutno vse...

Oblast bi za 10 odstotkov višje cene elektrike, da bi se paneli bolje prodajali?!

Včasih za kakšno državo pravijo, da ji vlada mafija,...