Požar: Golob najbolj ceni te politične odpadnice

Predsednik vlade Robert Golob (Foto: STA/Kabinet predsednika vlade RS)

Predsednik vlade kot kaže ne mara preveč moške družbe, oziroma mu ta ni povšeči v poslu, kjer se je oborožil predvsem z ženskami. Čeprav se sliši skoraj pravljično, probleme znotraj koalicije dela Urško Klakočar Zupančič, vse več vpliva pa ima kar osovražena generalna sekretarka Svobode Vesna Vuković, navaja Požareport.

Viri novinarja Bojana Požarja, ki Roberta Goloba zelo dobro in osebno poznajo že dlje časa, tudi iz Pozitivne Slovenije, pripovedujejo, da Golob preprosto ne more delati z moškimi, razen če se mu že vnaprej 100-odstotno ne podredijo. Ko se Golob pojavi z nekim drugim moškim v skupnem prostoru, se mu nezadržno sproži strahoviti ego, a očitno se še ne zaveda, da ni več šef državne firme, ampak je sedaj predsednik vlade, ki po funkciji predstavlja najvplivnejšega politika v državi.

Zato se je Golob na vladi po njegovih besedah obdal predvsem z ženskami, ki so vse tudi po malem zagledane vanj. Tako, ne boste verjeli, po navedbah Požarja blazno ceni Mašo Kociper, od volivcev pozabljeno nekdanjo poslanko SAB, danes državno sekretarko v njegovem kabinetu. To je tista Maša, ki je veliki krožec dajala v malega in ugotovila, da imamo občino, ki meri 7 kvadratnih metrov. Potem pa je tu še Sanja Ajanović Hovnik, ministrica za javno upravo, ki se je skrila pred gasilci na njihovem shodu. Menda je bila Sanja nekdanja natakarica z ljubljanskih Fužin in bivša sodelavka poslanske skupine Stranke Alenke Bratušek, kjer je naj ne bi imeli za pretirano sposobno.

Politične odpadnice, ki so jih volivci poslali na smetišče politike, so tiste, ki jih, kot kaže, Golob najbolj ceni. Na koncu bodo le še one tiste, ki bodo Goloba volile tudi naslednjič. Same se namreč ne zavedajo, da je glasba že zdavnaj utihnila in da plesa ni več.

E-Maribor