fbpx

Pozor: Kordiša v lokalnem mladinskem centru spustili med osnovnošolce, kjer jih je poneumljal s skrajno ideologijo!

Miha Kordiš med predavanjem osnovnošolcem (Foto: Facebook)

Kordiš je, kot kaže, “predaval” osnovnošolcem v MDC Blok v Škofji Loki, česar pa ni zlorabil le za indoktrinacijo, pač pa je skušal mladostnike zlorabiti za čisto svoje osebne interese. Sodeč po njegovem zapisu na Facebooku jih je namreč pozval k protestom, ker ima njegov vlak zamude, zaradi česar je že pred dnevi presegel vse meje s tem, ko je zato pozval direktorja SŽ k odstopu. A v MDC Blok bi že prej lahko vedeli, kako nevarno je Kordiša spustiti med osnovnošolce, pred meseci je namreč na vlaku zaradi dveh domoljubnih srednješolcev izgubil živce in bi ju skoraj pretepel, prav tako pa Kordiš mladini ni nikakršen zgled, še vedno namreč kroži fotografija, ki kaže, kako je mrtvo pijan obležal v kozlanju!

Javnost je razburilo gostovanje poslanca skrajne in nadkoalicijske Levice Mihe Kordiša v škofjeloškem Mladinskem dnevnem centru Blok, kjer je predaval osnovnošolcem. Tam so se pohvalili, da so imeli političen obisk Kordiša, ki naj bi za njih pripravil malo šolo državljanske vzgoje. O svojem “predavanju” se je prek Facebooka pohvalil tudi sam Kordiš, ki je ob tej priložnosti zapisal: “Politika je, da greš protestirat, če javni prevoz kar naprej zamuja! Z osnovnošolci MDC Blok v Frankovem naselju smo danes prišli do dobrega odgovora na vprašanje, kaj je politika. Oni zaradi šolskega avtobusa, jaz zaradi SŽ. Ironičen tajming, ni kaj. Iz Ljubljane do Loke me je pripeljal vlak, itak.” Kot vse kaže, osnovnošolcev Kordiš pri svojem predavanju ni le indoktriniral in poneumljal svojo skrajno levičarsko ideologijo, pač pa jih je povsem hladnokrvno in preračunljivo, kot tipični levičar zlorabil za svoje osebne interese, v teh dneh namreč razburja Kordiševa izjava na Facebooku, da bi moral direktor Slovenskih železnic odstopiti, ker je imel njegov vlak zamudo. A to ni dovolj, zdaj je k protestom zato, ker njemu zamuja vlak, pozval celo osnovnošolce!

Ker se SŽ niso posebej potrudile pri prevozu funkcionarja Kordiša, je ta predlagal odstop direktorja
Kot pravi komunistični funkcionar je očitno pričakoval, da se bodo pri SŽ pri njegovem prevozu še posebej potrudili, prav nič ga verjetno ne bi motilo, če bi dali prednost njegovemu vlaku in bi ostali vlaki v omrežju posledično zamudili še bolj. Vlak iz katerega se je peljal iz Maribora v Ljubljano naj bi imel namreč pol ure zamude, poleg tega pa se je moral del poti peljati z avtobusom.

Kot je še poročala TV Slovenija v Odmevih, so iz Slovenskih železnic sporočili, da je imel vlak zamudo zaradi enega izmed mednarodnih vlakov, z avtobusom pa se je moral Kordiš peljati z avtobusom zaradi vzdrževalnih del. V okviru svojega zapisa na družbenem omrežju Facebook pa je še potožil nad tem, da naj bi bil bar zaprt še pred uradnim delovnim časom in, da bi mu baterija na telefonu vsak hip pošla.

V zvezi s tem je Igor Jurišič iz Stranke mladih Zeleni Evrope že napisal pismo koordinatorju skrajne Levice, v katerem opozarja, da zamujajo tudi drugi vlaki, a po Kordiševem prepričanju naj bi le zaradi zamude njegovega vlaka direktor SŽ odstopil, kar “je eklatanten primer zlorabe položaja, uzurpacije oblasti in jasna demonstracija politične prakse, ki ne spada v Slovenijo 21. stoletja.” A gotovo Kordiš kljub svoji funkciji ne velja za najbolj zglednega potnika, pred tem je namreč že pokazal svojo nagnjenost k nasilju, ko se je na vlaku skoraj spravil nad dva srednješolca.

Kordiš se je v preteklosti že pohvalil s svojo nagnjenostjo k nasilju nad srednješolci, bi se spravil tudi nad osnovnošolce?!
Kordiš je oktobra lani med svojim popoldanskim vračanjem z vlakom iz Ljubljane proti Škofji Loki izgubil živce, ko sta ga zmotila dva domoljubna srednješolca. In to samo zato, ker sta počela za demokratično družbo precej običajne reči – eden je bral knjigo Manifest za domovino, drugi pa je imel oblečeno majico, ki je v “čegevarcu” Kordišu očitno zbudila sovražna čustva. Kar javno, prek družbenega omrežja Facebook je takrat objavil, da se je želel “refleksno” fizično znesti nad njima, kot je to izrazil kar s ključnikom #BashTheFash – gre za izraz, ki v levičarskih krogih pomeni “udari fašista”. Le vprašamo se lahko torej, kaj so v MDC Blok mislili, ko so povabili nasilnega Kordiša, prav lahko bi ga do te točke pripeljalo tudi morebitno ideološko sporno obnašanje katerega izmed osnovnošolcem, ki pa jim, kot boste lahko prebrali v naslednjem odstavku, nikakor ne more biti za zgled!

Poslanec s svojim burnim življenjskim slogom ni nikakršen zgled mladini!
Že pred leti smo na našem portalu objavili tudi fotografijo Kordiša, ki je po neki zabavi obležal mrtvo pijan, kot nam je takrat sporočil vir, ki nam je poslal fotografijo. Da Kordiš dejansko ni vedel, kaj se dogaja okrog njega, priča banana v njegovi roki, ki so mu jo podtaknili “prijatelji”, da so popestrili fotografijo. Ta isti vir nam je še zaupal, da je bilo vse naokrog pobruhano, z njegovimi besedami: “pokozlano”, da je bila zabava zares divja, pa kaže tudi ‘piksna’ piva, ki leži le streljaj od Kordiša. Glede na vse to, bi morali Kordiša držati čim dlje stran od osnovnošolcev, saj jim ta predstavlja slab zgled, prav tako pa utegne biti za njih celo nevaren!

Foto: Nova24TV

J. Ž.