Pozor: Kordiša v lokalnem mladinskem centru spustili med osnovnošolce, kjer jih je poneumljal s skrajno ideologijo!

Miha Kordiš med predavanjem osnovnošolcem (Foto: Facebook)

Kordiš je, kot kaže, “predaval” osnovnošolcem v MDC Blok v Škofji Loki, česar pa ni zlorabil le za indoktrinacijo, pač pa je skušal mladostnike zlorabiti za čisto svoje osebne interese. Sodeč po njegovem zapisu na Facebooku jih je namreč pozval k protestom, ker ima njegov vlak zamude, zaradi česar je že pred dnevi presegel vse meje s tem, ko je zato pozval direktorja SŽ k odstopu. A v MDC Blok bi že prej lahko vedeli, kako nevarno je Kordiša spustiti med osnovnošolce, pred meseci je namreč na vlaku zaradi dveh domoljubnih srednješolcev izgubil živce in bi ju skoraj pretepel, prav tako pa Kordiš mladini ni nikakršen zgled, še vedno namreč kroži fotografija, ki kaže, kako je mrtvo pijan obležal v kozlanju!

Javnost je razburilo gostovanje poslanca skrajne in nadkoalicijske Levice Mihe Kordiša v škofjeloškem Mladinskem dnevnem centru Blok, kjer je predaval osnovnošolcem. Tam so se pohvalili, da so imeli političen obisk Kordiša, ki naj bi za njih pripravil malo šolo državljanske vzgoje. O svojem “predavanju” se je prek Facebooka pohvalil tudi sam Kordiš, ki je ob tej priložnosti zapisal: “Politika je, da greš protestirat, če javni prevoz kar naprej zamuja! Z osnovnošolci MDC Blok v Frankovem naselju smo danes prišli do dobrega odgovora na vprašanje, kaj je politika. Oni zaradi šolskega avtobusa, jaz zaradi SŽ. Ironičen tajming, ni kaj. Iz Ljubljane do Loke me je pripeljal vlak, itak.” Kot vse kaže, osnovnošolcev Kordiš pri svojem predavanju ni le indoktriniral in poneumljal svojo skrajno levičarsko ideologijo, pač pa jih je povsem hladnokrvno in preračunljivo, kot tipični levičar zlorabil za svoje osebne interese, v teh dneh namreč razburja Kordiševa izjava na Facebooku, da bi moral direktor Slovenskih železnic odstopiti, ker je imel njegov vlak zamudo. A to ni dovolj, zdaj je k protestom zato, ker njemu zamuja vlak, pozval celo osnovnošolce!

Ker se SŽ niso posebej potrudile pri prevozu funkcionarja Kordiša, je ta predlagal odstop direktorja
Kot pravi komunistični funkcionar je očitno pričakoval, da se bodo pri SŽ pri njegovem prevozu še posebej potrudili, prav nič ga verjetno ne bi motilo, če bi dali prednost njegovemu vlaku in bi ostali vlaki v omrežju posledično zamudili še bolj. Vlak iz katerega se je peljal iz Maribora v Ljubljano naj bi imel namreč pol ure zamude, poleg tega pa se je moral del poti peljati z avtobusom.

Kot je še poročala TV Slovenija v Odmevih, so iz Slovenskih železnic sporočili, da je imel vlak zamudo zaradi enega izmed mednarodnih vlakov, z avtobusom pa se je moral Kordiš peljati z avtobusom zaradi vzdrževalnih del. V okviru svojega zapisa na družbenem omrežju Facebook pa je še potožil nad tem, da naj bi bil bar zaprt še pred uradnim delovnim časom in, da bi mu baterija na telefonu vsak hip pošla.

V zvezi s tem je Igor Jurišič iz Stranke mladih Zeleni Evrope že napisal pismo koordinatorju skrajne Levice, v katerem opozarja, da zamujajo tudi drugi vlaki, a po Kordiševem prepričanju naj bi le zaradi zamude njegovega vlaka direktor SŽ odstopil, kar “je eklatanten primer zlorabe položaja, uzurpacije oblasti in jasna demonstracija politične prakse, ki ne spada v Slovenijo 21. stoletja.” A gotovo Kordiš kljub svoji funkciji ne velja za najbolj zglednega potnika, pred tem je namreč že pokazal svojo nagnjenost k nasilju, ko se je na vlaku skoraj spravil nad dva srednješolca.

Kordiš se je v preteklosti že pohvalil s svojo nagnjenostjo k nasilju nad srednješolci, bi se spravil tudi nad osnovnošolce?!
Kordiš je oktobra lani med svojim popoldanskim vračanjem z vlakom iz Ljubljane proti Škofji Loki izgubil živce, ko sta ga zmotila dva domoljubna srednješolca. In to samo zato, ker sta počela za demokratično družbo precej običajne reči – eden je bral knjigo Manifest za domovino, drugi pa je imel oblečeno majico, ki je v “čegevarcu” Kordišu očitno zbudila sovražna čustva. Kar javno, prek družbenega omrežja Facebook je takrat objavil, da se je želel “refleksno” fizično znesti nad njima, kot je to izrazil kar s ključnikom #BashTheFash – gre za izraz, ki v levičarskih krogih pomeni “udari fašista”. Le vprašamo se lahko torej, kaj so v MDC Blok mislili, ko so povabili nasilnega Kordiša, prav lahko bi ga do te točke pripeljalo tudi morebitno ideološko sporno obnašanje katerega izmed osnovnošolcem, ki pa jim, kot boste lahko prebrali v naslednjem odstavku, nikakor ne more biti za zgled!

Poslanec s svojim burnim življenjskim slogom ni nikakršen zgled mladini!
Že pred leti smo na našem portalu objavili tudi fotografijo Kordiša, ki je po neki zabavi obležal mrtvo pijan, kot nam je takrat sporočil vir, ki nam je poslal fotografijo. Da Kordiš dejansko ni vedel, kaj se dogaja okrog njega, priča banana v njegovi roki, ki so mu jo podtaknili “prijatelji”, da so popestrili fotografijo. Ta isti vir nam je še zaupal, da je bilo vse naokrog pobruhano, z njegovimi besedami: “pokozlano”, da je bila zabava zares divja, pa kaže tudi ‘piksna’ piva, ki leži le streljaj od Kordiša. Glede na vse to, bi morali Kordiša držati čim dlje stran od osnovnošolcev, saj jim ta predstavlja slab zgled, prav tako pa utegne biti za njih celo nevaren!

Foto: Nova24TV

J. Ž.

 • Silos

  Ali bo zaradi tega nastopa v centru morda poklican na odgovornost ravnatelj ali morda
  celo župan Škofje loke?

 • Katarina

  T
  ega Kordiša je treba poslati na temeljit psihiatrični pregled.

 • Antonius

  Kordiš v parlamentu sedi, pa cepec niti tega ne ve, da so protesti posledica neodgovorne politike.
  *Politika je, da protestiraš*?! Politik, ki nagovarja k protestom je nesposoben in zdrahar.
  Zagotovo ima kakšen kamnov, vrženih v parlament, tudi njegove prstne odtise.

  • učko

   Kordiš je pametna baraba. Bolj pameten od useh jajotovih ovc skupaj !!!

   • Den456

    Kaj spet bluziš ti kuža iz Oražmove.

  • SIMON ROZIC

   Če bi bil moj otrok v tem razredu bi tožil ravnatelja(ico) in ministrstvo za šolstvo!
   Oba bi letela, pa še en kup šolske drhali !

   • samotoje

    To že, ampak na srečo Kordiš še ni uspel priti v razred. Gre za lokalni mladinski center. Verjetno se tam zbira mladina, ki izhaja iz neurejenih, problematičnih okolij. Običajno je tako.

 • Vera

  Kdaj se bo znašel kak poštenjak, ter to ” levico ” vrgel iz hrama demokracije ?

  • samotoje

   Edino slovenski volivci, ki ne visijo okrog šankov in pljuvajo po vseh razen po sebi, imajo to moč.

 • montyamp

  Če bi JJ to naredil , mu atentat ne uiide .
  UDBOVSKA DECA so seveda nad nami , zato beži vse živo iz države .

 • totex39

  Kordiš vso to propagando vrši na mlin Levice, vlada in druge inštitucije pa ga podpirajo. V kolikor bi pa nastopil nekdo iz opozicije, bi ga sigurno kazensko preganjali.

 • sloustava

  Indoktrinira lahko samo otroke, katerih starsi ne znajo, zmorejo, nocejo vzgajati svojih naslednikov. Kordes je pac znak negativne selekcije!

  • SIMON ROZIC

   Tako je vzgajal tudi Hittler, Tito, Stalin….vsi so imeli vpliv
   na mladino,… vsi so imeli za sabo tudi ubogo, poslušno
   ljudstvo, ki si je želelo samo preživeti!
   In zgodovina se preko teh smrkolinov in njihovih ogabnih mentorjev
   ka ponavlja !

 • Dragan Krstič

  Ampak je pa Kordiš bolj etičen in moralen kot Cerarjev Mirček. Vsaj dvojne kilometrine in dnevnice ni šoli zaračunal. To je pa tudi nekaj.

  • Silos

   Kako veš?

  • WISKY 1000

   kva si spet pa danes šluknil?

   • Dragan Krstič

    Whisky kakopak.

  • samotoje

   Ta podatek ni znan, zato ne moremo zagotovo trditi, da se ni dal nagraditi za svoje izjemne miselne napore.

 • janezxy

  Pa kje so starši,da bi ta gnoj nagnali iz razreda..Kje bil ravnatelj,učitelji.Se spomnite v Ljubljani na gimnaziji kako je ravnatelj prepovedal vstoposamosvojitelja Krkoviča.Tu pa to drogirano pokuzlano barabo spuščajo v razred.Na gobec bi ga bilo treba.

 • janezxy

  Tebe je napadel nek pedofilski levak ali je bilo narejeno kar doma.

 • Franc Šink

  Kjer bo predaval Kordiš ne bodo slušatelji sposobni niti za v zapor.

 • WISKY 1000

  ZA TEGA KOMUNAJZARJA JE ŠE ŠAJTRGE ŠKODA

 • antimur

  Takšna fašistična dejanja Levice in tega prekletega norca Kordiša, zahtevajo odkrit upor proti antislovenski golazni. Kordiš mora bi moral biti pod nenehnim spremstvom, kajti ta levi fašist je nor, mladinski center, ki je dovolil temu kretenu celo predavati, pa zapreti, njihove vodilne pa sesuti.

  • učko

   Ajde, akcija ! Ka pa zdej ? Sse usrau ?

   • antimur

    Ne seri govedo, še za sebe ne veš, ali si lopata ali vile, zagotovo nisi domoljub, ampak malo tu malo tam, čeprav iz dneva v dan prihaja na svetlo tvoja izdajalska narava.

    • učko

     Izdajauc ti je komunistično belogardistični domobranc šiptar šefe JaJo !

  • Kaj je fašističnega in antislovenskega v tem, da se poziva za narediti red v železniškem prometu.

 • WISKY 1000

  VOZI MUJO NA TVOJO 24 KURNIK

 • učko

  Jah, levuharji imajo Kordiša, da otroke fila z neumnostmi, cerku ma pa v svojih vrstal pedofile, ki filajo otroke s še večjimi neumnostmi in še s čim, prasci zločinski, eni in drugi !!!

  • janezxy

   Na tem portalu imamo pa učkota da gnoji.

   • učko

    Še dobr, da ga imate, drugač bi čist zbluzili !!!!!!

   • Spartan

    Učko bi rajši mošeje in islam. Ne pa nazadnjaško in primitivno krščanstvo. Ker tam (v islamu) ni pedofilov. Tam so progresivno razsvetljeni in altruistično naravnani filantropi. Učko bi rajši poslušal nagraužno dretje mujezina na minaretu kot umirjeno zvonenje zvona v turnu. Učko je napreden, progresiven državljan Slovenije!

    • janezxy

     Spominja me na Moderndorferja,ki ga moti vse kar spada h krščanstvu.

    • učko

     Kje si ti zasledil, da sem jest za islam, pizda !

 • janez55

  nesprejemljiva napaka vodstva MDC, ker ni ravnalo tako prisebno kot vodstvo ljubljanske gimnazije Jožeta Plečnika, ki je preprečilo nastop Toneta Krkoviča.

  • janezxy

   Pa povej kako lahko pokuzlanega smrkavega kordiša primerjaš z osamosvojiteljem Krkovičem.Zgleda ,da zate je fičo ali mercedes isto.

 • Get Smart

  VSI pedofili v cerkvah so kaviaržido KOMINTERNISTIČNE kreature oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kreature.
  Razumete?
  Poznate pojem POTURICA? Krt?

  To je isto kot kaoDESNIćI nje = svoje našemijo v recimo farja,
  ta posiljuje fantke kot njegov vzornik JOSEPH BROZ TITO,
  nakar vam prek svojega AGITPROPAGANDNEGA stroja in garažnih psov tipa učko serjejo, da so “v cerkvah pedofili” =

  JA, so, in VSI PO VRSTI so kaviaržido KOMINTERNISTIČNE kreature in njihovi MURGL JUGOKOMUNISTIČNI SERBUSI=hlapci tipa učko nje.
  .

  In cerkev je na tem svetu veliko in veliko večino jih je ustanovila KOMINTERNA in jih tudi fura.
  So pa v raznih cerkvah poleg kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH kreatur seveda tudi ljudje, ki čakajo svetega petra, ki da jih bo odrešil itd.
  .
  Razumete?
  Tako je v cerkvah, v šolah … POVSOD:
  – so ljudje = pošteni ljudje, ki spoštujejo KULTURO ŽIVLJENJA
  in
  – so kaviaržido MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kreature,
  ki vztrajajo pri svoji “KULTURI SMRTI” = umor, pedofilija, pedrofilija, posilstva, uničevanja ….

  .
  Razumete, otroci?
  Še enkrat: vsi pedofili, vsi pedri, vsi morilci, vsi roparji, vsi lažnivci, vsi nastavljaći dupeta gazdi, kot je poflodran cucek učko so kaviaržido KOMINTERNISTIČNE oz. njihove SERBUSNE (serbus=hlapec) MURGL JUGOKOMUNISTIČNE ali MUSLIćKULTISTIČNE itd. kreature. VSI.
  .
  Poleg teh kreatur pa na svetu živimo še ljudje.
  Pamet v glavo
  in ne nasedajte MURGL JUGOKOMUNISTIČNIM psom =WATCHDOGOM,
  kot si sami pravijo.

  • Get Smart

   “Tito (“ljubičice bijela” —
   kot radodajka je bil tovariš JOSEPH BROZ TITO znan pod vzdevkom “bela vijolica”, kot lahko vidite) se punio u dupe na najjače (na veliko ga je sprejemal v tazadno), volio se oblačiti u žensku odjeću, posebice u Jovankine kombineže, gaće i grudnjake i takav ugošćavati svoje suradnike koji su, da ne bi pali u nemilost i završili na Golom otoku, prihvaćali njegove perverzne igrice. Film mi je pukao kada je Tito, nakon branja mandarina na Brionima, iz grupe bijelovarskih pijonira odabrao četvoricu dječaka i odveo ih brodom na Vangu. Pozvali su i mene. Nisam mogao odbiti jer bih završio tko zna kako … No kada su dječake skinuli do golog ostavivši im samo crvene marame i plave kapice sa zvjezdama te ih krenuli sodomizirati, u meni se prelomilo. Druže Tito, ja to nemogu – rekao sam. Ništa, ništa Džemale, sjedni ti u avion pa se vrati u Sarajevo – rekao mi je…” (Džemal Bijedić).

   • Get Smart

    In tako so MURGL JUGOKMUNISTIČNI tovariši v rutici in kapici posiljevali učkota in rdečega balončka smrti,

    ki pa se seveda gospodarju njune riti ne bosta uprla, ampak bosta lajala na ljudi do konca in naprej.
    .
    Spomnite se na ta prave pse (ATOS, JOY …), ki so se uprli MURGL JUGOKOMUNISTIČNIM gazdam
    in zdaj poglejte te samoimenovane WATCHDOGOVE tipa učko rdeči balon in kar je še te MURGL JUGOKOMI PESJADI, ki zvesto in samovoljno nastavljajo dupe gazdi.

 • Spartan

  Rdeči Balon Smrti bi rajši mošeje in islam. Ne pa nazadnjaško in primitivno krščanstvo. Ker tam (v islamu) ni pedofilov. Tam so progresivno razsvetljeni in altruistično naravnani filantropi. Rdeči Balon Smrti bi rajši poslušal nagraužno dretje mujezina na minaretu kot umirjeno zvonenje zvona v turnu. Rdeči Balon Smrti je napreden, progresiven državljan Slovenije! Prizadeva si za mir in ljubezen v svetu!

 • Get Smart

  Kot smo že neštetokrat ponovili in DOKAZALI, vse kaviaržido KOMINTERNISTIČNE oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kreature VEDNO govorijo o sebi, spovedujejo se – navajajo resnico o sebi, ki POSTANE SVETOVNO ZNANA KOMUNISTIČNA LAŽ samo in le, ko jo PODTAKNEJO ČLOVEKU.
  .
  Preverimo trditev MURGL JUGOKOMI pussike Mihaele Kordiš.
  Zase in za svojo MURGL JUGOKOMNUISTIČNO tovarišico TOMIć pravi:

  –da je glupa ko toćak = RESNICA,
  –da je nerazgledana kot noč = RESNICA,
  –da je povzpetniška attention prostitutka = RESNICA.
  .
  Te in ostale tipične kaviaržido SOCIALISTIČNE oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE “odlike” zaznamujeje VSE kaviar SERBUSE=hlapce tega sveta (watchdoge nje). Vse.
  .
  Če pa te njim (MURGL JUGOKOMUNJARAM) lastne odlike PODTAKNEJO kakemu človeku, pa iz te neštetokrat dokazane RESNICE o watchdogih, seveda nastane znana KOMUNISTIČNA LAŽ.

  • Get Smart

   “Nov obraz” MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE imenovan LEVICA je ustanivil sam PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji

   tovariš MILAN KUćAN leta 2013 v hotelu Union.
   .
   Tovariš KUćAN je tudi PREDSEDNIK združenja FORUM 21,
   ki združuje VES v Sloveniji NAROPAN KAPITAL,
   je največje KAPITALISTIČNO združenje v Sloveniji in je V LASTI
   MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot
    Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD =
    Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik = Luka Mesec

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
     nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Trditev v podnaslovu, da Mihaela Kordiš “ni nikakršen zgled mladini”,
  je zmotna trditev, tisto o “burnem življenju” pa je pesniški BULŠITIZEM.
  .
  Kordiš JE ZGLED.
  Točno tako “”””ZGLEDajo”””” VSE kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE serbusne MURGL JUGOKOMUNISTIČNE lumpenproletaske atenšonKURBICE, ki so vse po vrsti glupe ko toćak in za pest drobtinic z gospodarjeve mize pripravljene naredi vse in še več (LAGATI, krasti, moriti, posiljevati, uničevati … in to tudi delajo nje, on dela nje).
  .
  Torej je ZGLED za lumpenproleterske WATCHDOGE
  in je torej lep zgled, kako zgleda MURGL JUGOKOMUNISTIČNA serbusna kultura smrti.

  • Get Smart

   In izbijte si iz glavičev FLOSKULE tipa “leva politična opcija” in “desna politična opcija”,
   saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna.
   Na svetu sta 2 RAZLIČICI (“opciji” nje) pri DRŽAVOTVORNOSTI in pri DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost, skrb za politejo…):

   I. –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =

   red razredov =
   1. prvorazredne gazde = krvosesi
   2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
   3. brezpravni sužnji = LJUDJE
   = skratka “”””KULTURA SMRTI””””
   in
   pa
   II. – DRŽAVA / POLIS / POLITEJA LJUDI,
   kjer vlada RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE … skratka “”””KULTURA ŽIVLJENJA”””,
   ki smo jo
   Slovenci podarili ljudem tega sveta.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Onaniranje o “ekstremističnih (SKRAJNIH) levicah” je bulšitizem.
    .
    LEVIČIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = kaviaržido KOMINTERNIZEM.
    .
    Kakšna je razlika med kao SKRAJNO in NESKRAJNO?
    .
    NESKRAJNA vemo, UBIJA otroke, laže, ropa, mori, parazitira na tvojih žuljih …
    .
    Kaj pa dela SKRAJNA levićija?
    .
    A razumete otroci? A zmorete razumeti in nehati onanirati kretenizme?

    Pamet v glavo

    • Get Smart

     Bistven podatek pri poročanju o LEVICI ni floskula, da je skrajna, ekstremna (extrem je tujka za SKRAJNO nje) in kar je še podobnih BULŠIT onanij,

     ampak je recimo BISTVEN PODATEK,
     da je “tako imenovano” oz. samoimnovano LEVICO
     ustanovil FORUM 21 = MILAN KUćAN.
     .
     In niti za hec ne onanirajte, da je opozicijska,
     kot VAM v ksiht LAŽEJO,
     ker pač NI OPOZICIJSKA, saj ne nasprotuje ostalim oddelkom MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE (šarac DESUS bratjoška SD smc i tako dalje do tokija),

     ampak skupaj s svojimi tovariši ROPA in UNIČUJE Slovenijo.
     .
     RESNICA OSVOBAJA.

     • Get Smart

      “Nov obraz” MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE imenovan LEVICA je ustanivil sam PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji

      tovariš MILAN KUćAN leta 2013 v hotelu Union.

      .
      Tovariš KUćAN je tudi PREDSEDNIK združenja FORUM 21,
      ki združuje VES v Sloveniji NAROPAN KAPITAL,

      je največje KAPITALISTIČNO združenje v Sloveniji in je V LASTI
      MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.

      Pamet v glavo.

     • freedomfighter

      Smet reklamiras

 • marker

  V tujini vlaki prihajajo in odhajajo z sekundno točnostjo, pri nas pa je pol ure zamude čisto normalno. Če gre z vlakom iz Gorenjske na Štajersko, boš vedno zamudil vlak v prestolnici, kjer moraš prestopiti za Maribor. Zamude vlakov so rak rana naše železnice na Gorenjskem. Zgraditi drugi tir?

  • učko

   Kup is avto, pa bo !

 • garfi

  v šole vdirajo tudi lgtb pedri i nikome ništa

  • freedomfighter

   Biti peder ni ideologija

   • garfi

    za pedre kot si ti Bandit

    • freedomfighter

     Pojdi zbrisat se kaksen svoj komentar bos za vse naredi nekaj dobrega

     • garfi

      ta komentar je ubrisan

  • garfi

   Bandit fridomfajter potrjuje, da gre za perverzno ideologijo

 • Anton

  Zakaj sploh fizični nastop, če zlorabljajo otroke po internetu?

 • Osti jarej
 • lokec

  Vprašanje je če je Kordiš primeren za profesorja?

  • Den456

   Bil bi odličen profesor fizike kapljevin. Tankanje mu po sliki sodeč gre odlično. Nalit je do roba.

 • Peter

  K nam so ob vsakem prazniku hodili v šolo borci, taki in drugačni, in so obujali spomine, kot se je reklo. Ker pa so pretiravali,smo jih kmalu imeli poln kufer in ob osamosvojitvi sem upal, da so taki časi za nami.
  Pa niso. Zakaj niso? Levi obvladajo indoktrinacijo množic, desni so na tem področju vajenci, ki pa se niti naučijo nič, torej slabi vajenci,no.

  • samotoje

   Hm, Krkoviču so preprečili predavanje na gimnaziji Jožeta Plečnika. Saj nismo pozabili, kali?

 • Luiggi

  Get smart,we are extremely tired of your copy/paste the same shit on every portal on nova24,will you please,stop spreading this hit!!!???

 • freedomfighter

  Jaz bi tozil solo da bi moj otrok moral poslusati predavanje tega skrajneza

  • Peter

   Ne moreš, samo probleme bi nakopal otroku.

   • freedomfighter

    Oh seveda lahko…politiki nimajo pravice zastrupljati otrok po solah…lahko ustanovijo svojo solo za bedake

    • Peter

     V teoriji. V praksi pa bil otrok deležen šikaniranja učiteljskega kadra, ki je v veliki večini levo usmerjen.

     • freedomfighter

      Pristronskost bo vedno obstajala povsot…tudi ucitelji imajo svoja prepricanja…v srednji soli sem imel profesorico ki je enkrat zacela govoriti o bogu pa so jo dijaki izvizgali da je zapustila razred…kar se mi ne zdi napacno saj bog nima kaj delati v soli in smo dijaki to sami povedali

     • Peter

      Kot sem rekel, velika večina učiteljskega kadra v dolini je levo usmerjena. Svojega otroka bi s tako tožbo samo izpostavil. Žalostno, ampak tako je.

     • rabbit

      A Tito, ki je morilec pa ima tam kaj za delat razen , da se dijakom pove da je bil eden večjih morilcev naše dobe. Pa še o tovarišicah bilo so to tako komunistična bitja v osnovni šoli, ko se je pa sistem zamenjal so pa klečeplazile v cerkvi. Našemu župniku so pisala pisma z zelo lepo vsebino proti veri ne moreš verjet sem jih brala, ko nam jih je župnik pokazal, ker nismo verjeli, da so hotele vedeti kateri učenci hodijo v cerkev in k verouku ti gre na kozlanje. Potem so pa zamenjale ploščo hinavke. Največja komunistka izmed njih tovarišica iz prvega razreda se je dala cerkveno pokopat, ko jo je Matilda povohala prej pa taka komunistka.

     • freedomfighter

      Osebna prepricanja so osebna stvar…ce je nekomu vsec tito mu je pac vaec tito…isto velja za vse ostale

     • rabbit

      V javni šoli pa morilec nima kaj početi, saj tudi o Plutu in Trobcu ne učijo.

     • freedomfighter

      O titu nikjer ne ucijo…omenijo pa ga tako kot smo se v soli s profesorji veckrat pogovarjali o trobcu in plutu…sploh pri psihologiji

     • freedomfighter

      To ni res…nikoli nisem opazil da bi ucitelji slabse ocenili nekoga zaradi politicnih prepricanj…najvec kar semvidel je bilo da je profesorica rekla da pred njo se tita ne bo zalilo…cel razred se je smejal in je seveda ni ubogal…ni bilo pa nikoli dvojnih meril pri ocenjevanju…v jugi so najbrz bila ampak tam jaz nisem hodil v solo v svobodni sloveniji pa noben ni slabse ocenjen zaradi politike…mogoce jankovicevi otroci dobijo ugodnosti navadni levicar sigurno ne…v srednji soli sem se ogromno druzil s skini pa kljub svojemu videzu in prepricanjem niso bili nic na slabsem od ostalih

     • Peter

      Me veseli, da je tako.

 • freedomfighter

  Nekateri placanci spet reklamirajo stranke

 • Common Sense

  Miha Kordiš je komunist. To sam zase pravi na svojem Facebook profilu. Temu primerno se sploh ne gre se čuditi njegovim izpadom in njegovemu delovanju. Pravzaprav je v temu zelo konsistenten. Pač verjame v nebuloze, ki jih širi naokoli. A tudi on je en ubožček revček, res me čudi, da še niso začeli okostnjaki padati iz Mihčevih omar. Požar? Nova24?

 • Peter

  Skrajni čas bi bil, da tov kordišu kupimo enega rojsrojsa, te imajo komunisti zelo radi, no.

 • xtc

  Definitivo prava ugotovitev-Kordiš bi lahko bil osnovnošolcem resno nevaren.
  Saj veste otroci bi si ga lahko varno ogledali le v kletki v ZOO tam imajo take primerke ,ki se porem vesijo po vejag in gugajo po obešenih izrabljenih gumah in drug drugemu trebijo bolhe in picajzle-so pa agresivni.

 • Peter

  tov kordiša je zelo zmotilo, da je bil bar (wtf bar???) zaprt.
  Mene bi tudi.
  Sem torej komunist?

  • samotoje

   Bolj revolucionar.

 • samotoje

  Dve stvari bi bilo treba postoriti:
  1. Na vrata vseh ustanov, kjer so otroci, je treba dati velik napis Kordišu vstop strogo prepovedan in postaviti tja še varnostnika. Kordiš izhaja iz zelo neurejenih razmer, ima okvarjene predstave o človeku in svetu in je zaradi negativnega vpliva na druge škodljiv.
  2. Ko se bo Kordiš vkrcal na vlak (tega se skorajda ne da preprečiti), je treba na lokomotivo dati srp in kladivo, Titovo sliko in še Che Guevaro. To bo pomenilo absolutno prednost za ta vlak. Tako so se v SZ vozili glavni boljševiški morilci in seveda Tito z modrim vlakom. Pa še severnokorejski telebajsek.

 • Frank Novak

  Levaki kar naprej nekaj fantazirajo in se delajo “lepe”.
  Desnaki kar naprej nekaj jokate in se delate “zrtve”.

  KAKO NAD LEVICO?
  Seveda ne s prestevanjem kosti, pac pa z logiko.
  Oglejte si intervjuje s pokojnim Miltonom Friedmanom, Nobelovim nagrajencem za ekonomijo, in potem v razpravah z Lukcem in drugimi sanjaci uporabite isto taktiko: TUKAJ, ZDAJ, LOGIKA PROSTEGA TRGA

  https://www.youtube.com/watch?v=RWsx1X8PV_A&t=4s
  https://www.youtube.com/watch?v=Wi-D24oCa10
  https://www.youtube.com/watch?v=MRpEV2tmYz4
  https://www.youtube.com/watch?v=hsIpQ7YguGE

  • garfi

   jaz grem nad tvojo levico z brco v rit

   • Frank Novak

    z obema nogama. Saj vam prodajajo pravljice.
    Ena od pravljic je tudi da sem jaz levak…
    Jaz nisem nic… sicer potomec druzine Macek Kardelj, vendar uspesen poslovnez v ZDA .
    Na SFRJ imam lepe spomine, dala mi je ogromno (solanje, brezskrbna mladost), to pa je tudi vse.
    KOMUNISTICNA JUGA = MAMA.
    KAPITALISTICNA AMERIKA = ZENA.

    • Den456

     Doktor v Begunjah ti pa predpisuje tablete.

     • Frank Novak

      Nisem v Begunjah, Miami.
      Prides na tekmo 28 marca?

     • Den456

      Zanikanje je ena glavnih lastnosti bolnikov, kot si ti

     • Frank Novak

      Zanikanje cesa? Neresnice?
      Nismo vsi Slovenci luzerji… nekaterim od nas je tudi uspelo v ZDA…
      Eden najbolj uspesnih industrijalcev je danes ze pokojni Robert Tomsic…
      Po tvojem je tudi Robert iz psihiatrije?
      https://www.schultemahonmurphy.com/obituary/Robert-J.-Tomsich/_/1808909

    • garfi

     jaz sem Maček ti si pa Kardelj
     uspešen si pri državnem koritu
     dal ti bom lepe spomine z brco v rit
     lahko izbiraš levo ali desno nogo

     • Frank Novak

      no ja, vsaj duhovit pa si…
      Nisem pri drzavnem koritu. V ZDA uspesen podjetnik. Je pa res da izhajam iz druzine Kardelj Macek, so what?

     • garfi

      what so Bandit

  • freedomfighter

   Garfi pravi da smo ljudje ki zagovarjamo prosti trg komunisti tako da…sploh ne vem kaj on zagovarja

   • Frank Novak

    On je proti. Ker je neuspesen je proti komunizmu v kapitalisticnih ureditvah, in proti kapitalizmu v socialisticnih.
    ON JE PROTI.

    • garfi

     fridomfajterja bom z levo frenka pa z desno
     v vsaki ureditvi

 • pajot

  Mah,qurc,en par fantov naj se najde,pa udri po njemu. Nabutat bi ga bilo treba,nabutat.

 • Janševi kadri zjebali železnice, nič čudnega da je tako katastrofalno stanje v Slovenskih železnicah. Očitno jim gre v nos organiziran javni prevoz, marginalizirati skupine, ki se lastnega prevoza ne morejo privoščiti iz različnih razlogov. Še službe ni mogoče dobiti brez da imaš avto, saj so delodajalci seznanjeni s stanjem javnega prevoza. Od Trsta do Monfalcona vlak vozi 20 minut (železnice iz časa Mussolinija), za tako razdaljo v Sloveniji je treba več kot eno uro. Mi ne da rabimo drugi tir, mi bi morali še prvi tir narediti.

  • Den456

   Če bi bilo kaj Slovenca v tebi, bi napisal Tržič in ne Monfalcon. Sicer pa vam levim, s sivolasim Murglcem na čelu, Slovenija nikoli ni bila intimna opcija. Praviš, da je SDS kader uničil železnice. Napiši prosim kateri kilometer železnice so v 70 letih vladavine položili tvoji levuharji. Če ne bi Avstrijci in Italijani naredili proge, bi se zaradi komijev še danes vozili z vozovi. Pa poglej v SSKJ kaj beseda voz pomeni, da je ne boš interpretiral po balkansko.

  • samotoje

   Nekako sem ves čas slutil, da za vsem sranjem, torej tudi za Kordiševimi transportnimi tegobami stoji kdo drug kot sam Janša.

 • Get Smart

  Kot smo že neštetokrat ponovili in DOKAZALI, vse kaviaržido KOMINTERNISTIČNE oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kreature VEDNO govorijo o sebi,
  spovedujejo se – navajajo resnico o sebi, ki POSTANE SVETOVNO ZNANA KOMUNISTIČNA LAŽ samo in le, ko jo PODTAKNEJO ČLOVEKU.
  .
  Preverimo trditev MURGL JUGOKOMI pussike Mihaele Kordiš.
  Zase in za svojo MURGL JUGOKOMNUISTIČNO tovarišico TOMIć pravi:

  –da je glupa ko toćak = RESNICA,
  –da je nerazgledana kot noč = RESNICA,
  –da je povzpetniška attention prostitutka = RESNICA.
  .
  Te in ostale tipične kaviaržido SOCIALISTIČNE oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE “odlike” zaznamujeje VSE kaviar SERBUSE=hlapce tega sveta (watchdoge nje). Vse.
  .
  Če pa te njim (MURGL JUGOKOMUNJARAM) lastne odlike PODTAKNEJO kakemu človeku, pa iz te neštetokrat dokazane RESNICE o watchdogih, seveda nastane znana KOMUNISTIČNA LAŽ.

 • Get Smart

  “Nov obraz” MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE imenovan LEVICA je ustanivil sam PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji

  tovariš MILAN KUćAN leta 2013 v hotelu Union.
  .
  Tovariš KUćAN je tudi PREDSEDNIK združenja FORUM 21,
  ki združuje VES v Sloveniji NAROPAN KAPITAL,
  je največje KAPITALISTIČNO združenje v Sloveniji in je V LASTI
  MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
   IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
   TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot
   Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD =
   Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
   le preimenovanje
   KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

   –––––––
   IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
   = LEVICA =
   =
   ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
   IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
   prvo nastopljeni predsednik = Luka Mesec

   • Get Smart

    Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
    MILAN KUćAN,
    predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
    in sicer leta 2013 v hotelu Union:

    “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
    tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
    uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
    komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
    formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
    in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
    predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
    INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

    —–
    * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

    TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
    babilonskih delavk Violete TOMIć,
    nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
    nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Trditev v podnaslovu, da Mihaela Kordiš “ni nikakršen zgled mladini”,
  je zmotna trditev, tisto o “burnem življenju” pa je pesniški BULŠITIZEM.
  .
  Kordiš JE ZGLED.
  Točno
  tako “”””ZGLEDajo”””” VSE kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE serbusne MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNE lumpenproletarske atenšon KURBICE, ki so vse po vrsti
  glupe ko toćak in za pest drobtinic z gospodarjeve mize pripravljene
  narediti vse in še več (LAGATI, krasti, moriti, posiljevati, uničevati
  … in to tudi delajo nje, on dela nje).
  .
  Torej je ZGLED za lumpenproleterske WATCHDOGE
  in je torej lep zgled, kako zgleda MURGL JUGOKOMUNISTIČNA serbusna kultura smrti.

  • Get Smart

   In izbijte si iz glavičev FLOSKULE tipa “leva politična opcija” in “desna politična opcija”,
   saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna.
   Na
   svetu sta 2 RAZLIČICI (“opciji” nje) pri DRŽAVOTVORNOSTI in pri
   DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost, skrb za politejo…):
   I.
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM =
   NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM =
   USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično
   SUŽNJELASTNIŠTVO =
   red razredov =
   1. prvorazredne gazde = krvosesi
   2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
   3. brezpravni sužnji = LJUDJE
   = skratka “”””KULTURA SMRTI””””
   in
   pa
   II. – DRŽAVA / POLIS / POLITEJA LJUDI,
   kjer vlada RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE … skratka “”””KULTURA ŽIVLJENJA”””,
   ki smo jo
   Slovenci podarili ljudem tega sveta.
   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Onaniranje o “ekstremističnih (SKRAJNIH) levicah” je bulšitizem.
    .
    LEVIČIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = kaviaržido KOMINTERNIZEM.
    .
    Kakšna je razlika med kao SKRAJNO in NESKRAJNO?
    .
    NESKRAJNA vemo, UBIJA otroke, laže, ropa, mori, parazitira na tvojih žuljih …
    .
    Kaj pa dela SKRAJNA levićija?
    .
    A razumete otroci? A zmorete razumeti in nehati onanirati kretenizme?
    Pamet v glavo

    • Get Smart

     Bistven
     podatek pri poročanju o LEVICI ni floskula, da je skrajna, ekstremna
     (extrem je tujka za SKRAJNO nje) in kar je še podobnih BULŠIT onanij,
     ampak je recimo BISTVEN PODATEK,
     da je “tako imenovano” oz. samoimnovano LEVICO
     ustanovil FORUM 21 = MILAN KUćAN.
     .
     In niti za hec ne onanirajte, da je opozicijska,
     kot VAM v ksiht LAŽEJO,
     ker
     pač NI OPOZICIJSKA, saj ne nasprotuje ostalim oddelkom MURGL
     KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE (šarac DESUS bratjoška SD smc i tako dalje do
     tokija),
     ampak skupaj s svojimi tovariši ROPA in UNIČUJE Slovenijo.
     .
     RESNICA OSVOBAJA.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   =
   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
    =KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
    SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem
    = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU
    ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • sodnikisozločinci

  A ima ta bebo izpit za dudko cuzat?

  • Aresnica

   Sam je res bebo, da ne bi kaj drugega omenil.
   _____________
   Lep pozdrav

   • Janez Kranjski

    Kordiš je bil repetent še v otroškem vrtcu.

 • Aron

  SŽ se pac ne dira. ceprav je firma popolnoma nesposobna, neefektivna, zaro se nihce vec noce voziti z njimi. ampak ker je leglo SDSS kadrov, je ok. BOLANO.

 • ZatonMesecnikov

  Skrajni levičar ve, da je levičarstvo mladostna distrofija razvitih družb, kjer ni vsakodnevnih tegob za preživetje, ampak je časa dovolj za filozofijo. Zato novači med to populacijo. Ko nastopi služba, familija, otroci, levičarstvo v človeku izgine, kot milni mehurček. Zato slovenska Levica novači in pobira glasove med mladino. To je njihova volilna baza. če bi dvignil volilno pravico na 25 let, skrajna levica nima šans za vstop v parlament.

  • Frank Novak

   Njihova baza so tudi muslimani. Ampak samo do takrat dokler ne uvedejo Sarije. Ko bodo musliji uvedli Sarijo bod najpreje glavo odrezali levakom, sele kasneje kristjanom… Samo levaki so pretupi da bi videli dalj od naslednjih volitev…

   • ZatonMesecnikov

    #bod najpreje glavo odrezali levakom, sele kasneje kristjanom…#

    To se pa strinjam, saj Levaki nosijo izvirni greh, ki nikoli ni bil očiščen s krstom. Zato bodo najprej šle te glave.

 • bubamara

  Pri tako neumnem in lenem narodu ne bo imel veliko dela.

  • Frank Novak

   Zal imaste prav…
   Slovenski narod je neizmerno naiven.
   Ce ga nategnes 100 krat bo upal da bo 101. drugace…

   • Janez Kepic-Kern

    NAIVNO BLEBETAŠ – STRIČEK.!
    POVEJ KAJ ŠE O TVOJI -NE
    NAIVNOST – PAČ PA – MISELNI IZGUBLJENOSTI, – SE ZDI.
    KATASTROFIČNE LJUDI NA ČELU DRŽAVE – IMAJO IN
    SO JIH IMELI POVSOD – TUDI V ZDA. L.R. JANEZ L.. KERN KOMENDA

    • Frank Novak

     seveda tudi v ZDA. Njavecja napaka zadnjega casa je bila “osvoboditev” Iraka upoajoc da bo Husseina nasledil demokrat. Seveda se to ni zgodilo.

     VENDAR, NAJMOCNEJSA DRZAVA SI TAKE NAPAKE LAHKO PRIVOSCI, MALA SLOVENIJA PA TEZKO.

 • Janez Kepic-Kern

  AH?
  PRIČAKOVATI
  KAKO LOGIKO
  IN MISELNI RED
  – OD “PONOSNIH NASLEDNIKOV – KP STALINISTIČNIH KOMUNISTOOV” – STORILCEV “ZLOČINA”?!
  JE?
  SE ZDI – ODVEČ: ni logike, ni smisla, sama protislovja itd.
  Ampak — lastna protislovnost “ponosnih naslednikov” – se zdi – NIČ NE MOTI?!
  Ja?
  Ampak?
  ZAKAJ SE PA “FAKE – LEVICA – M. KORDIŠ” – VOZI Z VLAKOM.
  ALI NIMA – ŠOFERSKEGA IZPITA?
  OZ.
  T.I. VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA?

  KAKO
  PA JE Z EX “l OZ. “FAKE-LEVICA” Luko MESCEM in NJEGOVIM PITJEM _ PIVA !
  vam pa jaz
  Janez Kepic-Kern
  verodostojno pričujem v nadaljevanju.
  EX ZL =LEVICA” Luka MESEC IN – PITJE – PIVA !?
  ALKOHOLNE
  PIJAČE – SEVEDA – P I V A !
  Kot
  sem že večkrat zapisal – sem lani poleti, en poletni večer
  jaz
  Janez Kepic-Kern – na moje lastne oči
  VIDEL
  TEGA EX ZL=LEVICA Luko MESCA,
  KAKO JE
  NONŠAlANTNO, BREZ VSAKIH TEŽAV
  — SPIL
  KAR – TRI VELIKE VRČE – P I V A – zaporedoma., enega za drugim.
  V
  lokalu PELIKAN – POD METALKO, V CENTRU LJUBLJANE.
  Pri
  pitju tretjega VELIKEGA vrča PIVA – JE BIL EX ZL=LEVICA LUKA MESEC – ŽE PRECEJ OPIT.
  BREZ SMISLA,
  OTROČJE
  – SE JE SMEJAL, SE PRETEGOVAL IN OPLETAL Z ROKAMI.
  IN DEBATIRAL
  Z NEKIM MLAJŠIM MOŠKIM NEEVROPSKEGA VIDEZA.
  Jaz
  sem le 2, 3 mize stran ob soku – nekaj pisal na mojo e-tablico. Seveda sem bil presenečen,
  da tako neekorpulenten človek kot je L. MESEC – ZMORE SPITI TOLIKO PIVA.
  TOREJ!
  ZAGOTOVO SE VSI STRINJAMO,
  DA JE ENA ZADNJIH STVARI, KI JIH MI SLOVENCI “RABIMO”- TO,
  DA BI IMELI V PARLAMENTU NAŠE R. SLOVENIJE
  POSLANCE NAGNJENE K PITJU ALKOHOLNH PIJAČ, ALKOHOLIKE, DROGERAŠE ITD.
  ALI
  TOREJ KDO OD BEROČIH BOLJ NEPOSREDNO POZNA
  TEGA EX ZL=LEVICA Luko MESCA ?
  In – ve, koliko in kako pogosto L. MESEC – PIJE PIVO ITD.?
  Jaz ga poznam le s TV:
  Ugasnem TV, ko ga zagledam.
  Ne morem poslušati njegovega
  meni – “čenčavega”
  pogosto brezsmiselnega govorjenja L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  KAJ SE VAM ZDI?
  ALI EX ZL=LEVICA L. MESEC
  IN OSTALI IZ EX KP, ZK “STRANKE” “LEVICA”
  TER
  OSTALI POKOMUNISTIČNI POSLANCI – SPLOH KAJ VEDO
  O
  “ORLIH” DR. J.E. KREKA 1908-1940, – DOBRIH GOSPODARJIH,
  KI SO JIH
  KPS STALINISTI, KOMUNISTI – E. KARDELJ ITD.
  PO 2. VOJNI – PREPOVEDALI.

  https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2018/08/SlovenianaRevija_mesecnikJULIJ2018_webFINAL_orli.pdf

  • In zakaj se ne bi Kordiš tudi kdaj vozil z vlakom? Vsaj nekdo, ki se približa množicam in uporablja sredstva, ki jih navadni državljani, ne pa kot ostale fine riti v naši politiki, ki živijo v svojem svetu in ne dojamejo kako je življenje zunaj. In kaj ima veze če ima ali nima vozniškega? Jaz ga tudi imam, pa se ne vozim z avtom.

   • Govekar

    Navadni državljani ne uporabljajo vlaka in ostalih oblik JP. Je zgolj za šolarje in upokojence.

    • in zakaj ga navadni državljani ne bi smeli uporabljati? V razviti Evropi pa tudi daljnem vzhodu je to nekaj normalnega

     • Govekar

      Pa kdo pravi, da ga ne bi smeli, sej že več kot desetletje “spodbujamo” njegovo uporabo, sicer bolj neuspešno, ampak strategije v predalih se pa le nabirajo. Dejstvo, da je JP v Sloveniji drag in neuporaben, zato ga povprečni državljani ne koristimo.

      Železnice so po učinkovitosti na 23 mestu od 26 držav članic EU, ki imajo proge:

      https://ec.europa.eu/transport/facts-fundings/scoreboard/compare/investments-infrastructure/quality-rail-infrastructure_en

      Primerjat Maprom ali LPP s kakim provincialnim zahodnim mestom je prav tako komedija. To jim med drugim govori tudi število prepeljanih potnikov in vse kar znajo narest v odgovor na padajoče prihodke je dvignit cene.

 • Frank Novak

  Ce bi jaz bil desnicarski politik v SLO, potem bi na pravljice Levice o “blagostanju za vse” reagiral takole:
  1) Pravljicarje bi javno vprasal kako bodo oni omogocili da bomo vsi ziveli v blagostanju. Vprasal bi jih za konkretne podatke.
  2) Sledilo bi pod vrpasanje: V kateri drzavi, kjerkoli na svetu, je bil tako pristop uspesen?
  3) Sledila bi vprasanja o obdavcitvi in prerazporenanju bogastva.
  4) Na koncu bi jih vprasal kako bi oni stimulirali industrijalce da bi prislo do povecane proizvodnje?

  NIKAKOR NE BI NA SRECANJU PRESTEVAL KOSTI IN SE SMILIL SAMEMU SEBI.

  Vendar moraste za tak pristop nekaj vedeti. Da boste lahko govorili tako kot Milton Friedman morate nekaj vedeti, morate biti ekonomist. Zato priporocam kolegio Romano Tomc.

  • šmentanamuha

   Tvoj namen je dober, upam, da te berejo tisti, ki na desni, ki se grejo politiko.

  • Andrej

   Levica z lahkoto odgovori na vsa vprašanja. In to tako, da bo ljudstvo navdušeno. To znajo perfektno.

   Edino pravo vprašanje je: konkretno pokažite, kaj ste sami naredili za drobro naroda. Ne iz proračuna, ampak iz svojega dela.

   • Frank Novak

    In zakaj jim tega vprasanja nihce ne zastavi?

    • Andrej

     Saj jim ga, na Novi24. A imajo takoj na vratu nekakšen sovražni govor.

     • Frank Novak

      Na novi 24 samo prestevajo kosti in se smilijo sami sebi. To odbija.

     • Andrej

      Tvoj problem je, če nerazčiščenim stvarem rečeš preštevanje kosti. Da pa odbija je jasno. Za nerazšiščeno je po navadi treba odgovarjat.

     • Frank Novak

      In kdo bo odgovarjal ko so vsi akterji ze davno mrtvi?
      Povsod gre za borbo za obstanek. Tudi pri nas v ZDA smo beli ljudje pobili ameriske indijance in zasuznjili afriske crnce… Slovenija ni nobena izjema.
      Izjemni pa ste Slovenci ki ste tako nefleksibilni da je joj…

     • Andrej

      Potomci akterjev so tukaj in vodijo njim ljubo državno politiko. Z obsodbo pride do prekinitve potomcev, da dalje plenijo.
      Če bi ti res bil trenutno v ZDA bi vedel, da so tam staroselci trenutno v zelo podrejenem položaju. Pri službah, študiju, povsod, kjer se po seznamih kamorkoli sprejema. Povsod je seznam tistih, ki imajo take ali drugačne pravice. Staroselci so zadnji na spisku.

     • Frank Novak

      Ja seveda vem to.
      Zahtevaj od Trumpa da da svoj denar ameriskim indijancem.

     • Andrej

      Slabo poznaš razmere. Indijanci v rezervatih dobivajo veliko denarnih sredstev od države. Dovolj, da jim ni treba delat.

     • Frank Novak

      Ampak Trump ima prevec denarja tako in tako.

     • Andrej

      Glede na svoj prispevek družbi ga ima Kordiš še več.

     • Frank Novak

      Zanimivo, jaz sem pri 15 letih bil zaljubljen v literaturo in sem celo mislil studirati primerjalno knjizevnost. Imel bi isto izobrazbo kot Kordis…
      Potem me je srecala pamet in sem se odlocil za ekonomijo… Stricek Edo Kardelj je bil zelo vesel ker je upal da bom postal politicni ekonomist… no pa sem se raje odlocil za kaj bolj konkretnega – delniski trgi v ZDA…
      Danes sem bogat in ne luzer kot Kordis.
      Splacalo se je.

     • Frank Novak

      Dovolj je da lahko zivijo brez iluzij in nacrtov. Kaj vec pa ne dobijo.
      Bi si ti zelel tako zivljenje? Tako je bilo vcasih v komunizmu.

     • Andrej

      Indijanci dobivajo precej državnih subvencij. Še prej pa so dobili žganje, ki se ga še zdaj niso otresli.

     • Frank Novak

      Oboje jih je unicilo.
      Unicil jih je beli clovek, PA NOVA NIC NE JOKCA ZA AMERISKIMI INDIJANCI…

     • Andrej

      Indijance bodo morali rešiti Američani. Mi pa Kordiša.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Kordiš išče batine. Pravijo, da kdor išče, ta najde. Če ga kje srečam, jih bo našel!

 • šmentanamuha

  Zdaj si pa zamislite vik in krik, če bi šel Janša ali pa kdor koli drug z desnega pola predavat na neko osnovno ali srednjo šolo.

 • šmentanamuha

  Kordiš je en topoumen izdelek slovenskih družboslovnih fakultet. Bogu krade čas, nam pa denar.

 • Franc Bizjak

  Najpomembnejša naloga komunistov je bila vedno in povsod debilizacija prebivalstva.

  Kordiš le sledi svojemu poslanstvu.

 • Peter Leskovar

  direktorja in ožje sodelavce mladinskega centra bi potrebno bilo nemudoma odstaviti in odvleči na sodišče zaradi zlorabe mladoletnih oseb. Prepovedati bi jim bilo treba službovanje v kakšnem višjem delovnem mestu kot je javno stranišče.

 • Kapodistrias

  S tem kretenom pa se res ne bomo ukvarjali.Škoda časa in črk na tipkovnici!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!