Premier se proti vse nižji podpori bori s spremljevalko in sajenjem dreves

Predsednik vlade Robert Golob s spremljevalko Tino Gaber. Vir: Zajem zaslona, Twitter

V katastrofalnem požaru na Krasu je pred manj kot letom dni zgorelo na tisoče dreves. Zato je bila tudi akcija, da je potrebno Kras obuditi, še kako na mestu.

Do tu vse lepo in prav, če se sajenja dreves ne bi lotila tudi predsednik vlade Robert Golob in njegova spremljevalka ter vplivnica Tina Gaber, ki je bila oblečena za vse kaj drugega kot za sajenje dreves.

Oblečena je bila v svetel lahkotnejši plašč, kar se je mnogim na Twitterju zdela precej nenavadna izbira za gozdarska opravila. Verjetno niti sama ne ve, kako se tej reči streže in kako se sadi drevesa?

Gozdarska opravila v pregrešno dragem plašču
Plašč Golobove spremljevalke verjetno ne bi pritegnil toliko pozornosti, če ne bi bil še povrh vsega pregrešno drag. Tako je denimo na socialnih medijih zapisal Roman Dobnikar: “Na materinski dan! Nekje na Krasu! Blizu žene in mame njegovih otrok! Z neko damo v modernem, sicer pa lepem plašču, znamke Burberry. In na isti materinski dan bo Boštjančič (min. za FIN) ukinil denra za dolgotrajno oskrbo starejših (ker po njegovem mnenju to ni nujen projekt).” 

Ceno plašča je nato na socialnih omrežjih ocenil tudi Bojan Požar, ki se je v preteklih dneh soočal s prenekatero kritiko – zaradi njegove modne kritike Nike Kovač, o kateri se ne bi smelo poročati, razen takrat, ko bi slednja želela, da se o njej poroča. Kasneje se je branil, da je modna kritika ustaljen del medijskega poročanja, čemur je težko oporekati.

Kakorkoli že, plašč Tine Gaber bi lahko stal neverjetnih 2500 evrov.

https://twitter.com/BojanPozar/status/1639711256247427073?s=20

E- Maribor, G. K.