Preverite, kaj in predvsem koga bodo državi prinesli posamezni predsedniški kandidati, če jih boste izvolili

Foto: STA

Predsedniške volitve se bližajo in kmalu boste morali opraviti svojo državljansko dolžnost. Jo boste opravili korektno in pravilno? Sploh veste, koga voliti? Preverite, kaj bo z morebitnim mandatom posameznih predsedniških kandidatov Slovenija pridobila oziroma izgubila. Kaj in predvsem koga bodo kandidati na možen predsedniški stolček prinesli s seboj in kakšno prihodnost vam bodo zagotovili? Preberite in premislite, kdo je pravi demokrati, ki si prizadeva za potrebne spremembe v državi in kdo je v službi globoke države in plenilskih omrežij, za katerimi stoji Milan Kučan.

Ljudmila Novak
Že pred volitvami je Milan Kučan velike upe polagal v Ljudmilo Novak, saj ji je namenil veliko prostora v osrednjih levičarskih medijih (celo v ultralevičarski Mladini), kar je sila nenavadno za predstavnico krščanske demokracije, vrh pa je dosegel dogodek na Škrabčevi domačiji, kjer je prisotne toplo sprejel zadnji šef komunistov, tam pa je bil tudi tajkun Janez Škrabec. Kučan potrebuje Novakovo predvsem za popoln razkol med desnico, zlasti med Novo Slovenijo in Slovensko demokratsko stranko.

Ljudmila Novak in Milan Kučan

Borut Pahor
Čeprav se komunist Kučan želi kar se da distancirati od Pahorja in ga vseskozi v javnosti kritizira, pa je Pahor v bistvu najboljši kandidat, ki si ga omrežja lahko želijo. Pod njegovim vodstvom so lahko mirno in brez posledic zgradili koruptiven TEŠ6, prali denar, uprizarjali partizanske proslave, zapravili mejo s Hrvaško, rekordno zadolžili državo in še marsikaj. Borut Pahor je žal še vedno forma, ki levici prinaša glasove in toliko časa ga bodo imeli še v “uporabi.”

Borut Pahor in Milan Kučan (Foto: STAfoto)

Boris Popovič
Cerarja
je sicer želel prepričati o neumnosti gradnje vladnega projekta drugega tira, a premier ni poslušal niti njega. In kazenski postopek, ki ga je prejel zaradi storitve kaznivega dejanja zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic, povezanega z dodelitvijo koncesije za mestno kopališče? Mogoče je ravno zaradi tega Janković v njem videl delček sebe in ga vzljubil. Spomnimo, kako se je pred nekaj leti srečal z ljubljanskim županom Jankovićem in mu pel hvalnice o uspešnem županovanju. Resnica je povsem drugačna, nemoralna in protipravna početja župana Jankovića pa bodo še dolgo burila javnost, čeprav so organi pravosodja vse kazenske zadeve zavozili z namenom, da se ga opere krivde.

Zoran Janković in Boris Popovič (Foto: STAfoto)

Marjan Šarec
Bo Kučanov burkež in nekdanji član stranke Zorana Jankovića iz Kamnika novi predsednik? Ta, ki pri nedeljskih mašah bere berila, na borčevskih prireditvah pa vzklika “Smrt fašizmu“? Ta, ki ga podpirajo strici iz ozadja levice in vplivni krog Milana Kučana, po drugi strani pa kritizira tiste, ki so nekoč bili v partiji in člani CK? Boste tvegali, da bo svojo dvoličnost, ki jo kaže tako na ravni politike in kot na igralskem odru, pokazal tudi na predsedniškem stolčku?

Angelca Likovič
Družinska mama in stara mama, kot jo je poimenoval Aleš Primc, predsednik stranke Glas za otroke in družine, bo koroške dečke vrnila starima staršema, pomagala družinam v stiski, mladim zagotovila delovna mesta in poskrbela za rodnost. Njena izjava o prepovedi splavov in o rojevanju posiljenih žensk, je mnoge razburila, a kandidatka se zagovarja, da slovenske ženske premalo rojevajo. “Poskrbeti moramo, da bo slovenski narod ostal zdrav, jeklen in uspešen,” je dejala. Že to, da se izogiba kreaturam kot so Kučan in Janković je zanjo velik plus v tej kampanji.

Angelca Likovič in Aleš Primc (Foto: STA)

Romana Tomc
Sama Tomčeva zatrjuje, da v dejanja kateregakoli člana SDS ni vpletena in, da je človek zase. S svojim sloganom “spoštujmo in sodelujmo” je prepričala že mnoge, najbolj pa jo podpirajo vsi najvišji predstavniki njene politične stranke. V izjavi za medije je pred časom dejala, da je ponosna, da je izbrana kot najboljša kandidatka v največji stranki v državi. Romana Tomc je kandidatka z dolgoletnimi izkušnjami iz različnih področij, zanimajo jo predvsem zdrav razvoj gospodarstva, mladi in pa pravna država. Ker se distancira od nekdanjega komunističnega režima in je velika zagovornica reform, bo zagotovo velik trn v peti rentnikom, ki so ugrabili državo, zato bi bila odlična predsednica, ki jo Slovenija še kako potrebuje.

Romana Tomc, Janez Janša in poslanci SDS (Foto: STA)

A. L.

 • karpelec

  Bodimo za spremembe, brez sprenevedanj in pokažimo že enkrat z našo Romano državotvornost.

  • Prle

   Imaš prav, sprememba z Romano v spalnici, bi bila idealna.

 • denacifikacija

  Nekaj ste pozabili, kdo podpira pa Šiškota?

  • stajerc5

   Pozabi, decko je lahko sef na vasi, za kaj vec pa rabi kilometrino. Bi rad novo siviljo ucil sivat?

  • Bozz

   Kdo?

 • luckyss

  Torej za vsemi bolj kot ne stoji Kučan, razen za staro mamo in Renato…;)))
  Ko že misliš, da bolj butasto ne gre, vedno znova presenetite ..

  • stajerc5

   Trikrat sem pogledal za hrbet(saj vec, ker je malo bolj fejst majckeni) in ti moram povedati, da ga za mano ni!

  • Bozz

   Naivno je verjeti, da Kučan ni zelo vplivna oseba iz ozadja v Sloveniji. Zelo naivno. Lahko se temu smejiš, ampak to še vseeno ne spremeni dejstva, da je Kučan zelo vplivna oseba iz ozadja in še vedno drži večino, če ne kar vse vzvode oblasti v Sloveniji. Forum21 navsezadnje ni nek likovni krožek za starejše ljudi v pokoju.

   Poglej kako starci v Ameriki, Kissinger, Soros, itd. še vedno mešajo štrene. Pa tudi oni Rockefeler, ki se je pred kratkim stegnil, pri 100 letih starosti, po tem, ko je prestal kar šest presaditev src, se je do konca oklepal oblasti. A na koncu ga je še vseeno doletela smrt in ničesar ni nesel s sabo v grob.

 • Artur

  “Hvala lepa” Romana Tomc , niti v sanjah ne boš dobila mojega glasu.
  1500 strani pogodbe buri duhove zaradi skrite vsebine, ki je voda na mlin zlasti multinacionalkam, državam pa v resnici ne koristi, četudi je prav to postavka, na kateri želijo sporazum uveljaviti v Evropi in v Sloveniji. Korporacije lahko, če CETO sprejmemo, državo tožijo v primeru, če ta ne postopa v skladu z njihovim dobičkom. V kolikor bi v Sloveniji želeli denimo zaščititi bogate naravne vire vode in skladno s tem omejiti njeno rabo, bi RS lahko pričakovala vrtoglavo tožbo s strani korporacije, ki ima koncesijo za njeno črpanje in ki bi bila pri tem oškodovana. https://mariborinfo.com/novica/slovenija/pol-slovenije-zahteva-umik-skodljivega-sporazuma-ceta/125508

  • stajerc5

   Spet so te avioni pospricali, imas pa res smolo…

   • Artur

    Jebi se !

  • Bozz

   Jasno je, da že dolgo več nismo suvereni. Volitve so samo farsa, ki ji naseda večina Slovencev. Če bi pa res bil izvoljen kakšen domoljub, bi nas pa po hitrem postopku poskušali ovirati na vse načine, kot Poljsko recimo, ki ji je EU naložila sankcije zaradi tega ker noče džihada uvoziti v domovino. In zaradi teh sankcij ne bo samo Poljska nastradala, ampak vse države, ki trgujejo s Poljsko. Tako kot v primeru Rusije. EU sama sebe strelja v koleno.

   Romana (in vsi naši EU poslanci), ki je tako naivno branila EU na RTV soočenju (ali pa svoj stolček in plačo), si očitno nikoli ni pogledala tegale videa Ruskega disidenta, ki je bil zaprt v Sovjetski zvezi:
   https://www.youtube.com/watch?v=bM2Ql3wOGcU

   Britanci so šli ven in prav so imeli. Kdo pravi, da ne moremo imeti trgovinskih sporazumov in miroljubno sodelovanje z državami brez te EU tvorbe?

   RTV soočenje je bilo pa tako mlačno in izvodenelo, da je bilo že smešno. Nobenih resnejših vprašanj glede korupcije, ali pa te CETE, itd. Poslušali smo pa neko osnovnošolsko izpraševanje novinarke, če kandidati vedo kdo je Italijanski predsednik, kdo je predsednik roparske EU centralne banke, koliko sladoleda pri nas prodajo sljadoljedarji, itd.

   • Artur

    Se strinjam, en sam teater , diletantstvo in mešanje megle, večina naroda pa naseda temu no obstajajo posamezniki oz skupine posameznikov, ki so to že spregledali in, ki imajo že poln kufer tega licemerstva, demagogije in sprenevedanja a ker niso pri koritu imajo bore malo možnosti, da bi se slišal njihov glas vsaj do te mere, da bi bil ta bolj odmeven a nekaj se le premika samo volja in vztrajnost je potrebna, da pride do točke preloma ko poti več ne bo nazaj , ko bo ta lopovska politikantska drhal začela polagati račune narodu . Pogoj za to pa je prave ljudi(zavedne domoljube) na prava mesta ker sem prepričan ,da jih ne primanjkuje le priložnost brez metanj polen pod noge potrebujejo da “deratizacijo” speljejo do konca in začnejo na novo iz temelja.

  • Soave

   Vlada Republike Slovenije je danes podprla podpis sporazuma CETA, odločitev pa mora podati še Državni zbor. Gre za odločitev o začasni rabi prostotrgovinskega sporazuma CETA med Kanado in EU, ki naj bi obveljala še pred zaključkom ratifikacijskih postopkov. Sporazum bo v najslabšem primeru podpisan 27. oktobra v Bruslju.

   Hm. . . .. . . torej še ni podpisano.

   • Artur

    A bo kmalu izvršeno dejstvo z žegnom naših hlapčevskih narodnih izdajalcev. Korporacijski Trojanski konj , mega davki požrešni državi , dobički korporacijam preko njihovih ekspozitur , zaposlenim plenice namesto 10 minutne pavze in “kitajske” plače da o poplavi junk food GMO svinjarije in drugega vsiljenega sranja ne govorimo , pa še sodni pregon za vratom če bodo njihovi dobički ogroženi .

 • ogledalo

  Kdorkoli bo izvoljen ne bo NIČ doprinesel državi in še manj državljanom. Razen tega, da daje svoje predloge oseb za različne državne službe, podpisuje pomilostitve potuje in vleče dobro plačo, nima velikih pristojnosti. Takšnega kot trenutno imamo pa si ne zaslužimo, niti ga ne potrebujemo. Tomčeva pa tako ve, da ne bo izvoljena in ji tako ne bo treba zapustiti dobro plačane bruseljske službe. Farsa.

  • Soave

   Špegućek ??
   Odpri oči, da ti jih ne bodo drugi.

 • Bozz

  …ta, ki pri nedeljskih mašah bere berila, na borčevskih prireditvah pa vzklika “Cake or death.“

  https://www.youtube.com/watch?v=rZVjKlBCvhg

  • Ej pa ravno ti si se oglasil, no. Mogoče bi znal pojasnit, zakaj vas imajo levi radi ?

   • Bozz

    Očitno ne razumeš angleško ali pa si sploh nisi pogledala linka. To je šala.

    Koga imajo levi radi? Mene? Ne verjamem. Ko odprem Sveto pismo tukaj v komentarjih in kaj citiram iz njega me v večini primerov nimajo radi ne levi ne desni. Ker za ustanovitvijo komunizma, nacizma, fašizma (kakor tudi Islama) stoji Vatikan, oz. bolj točneje Jezuiti. To je razkril bivši Jezuit Španskega rodu, Alberto Rivera, ki se je pokesal in povedal resnico o vsej skriti zgodovini. Torej to vključuje obe strani. Oboji boste šli v pekel, če se ne pokesate in verujete Božjo besedo.

    • Ker se radi družite z levimi, bomo molili za vas izgubljene sinove in hčere, da se skoraj vrnete v Očetovo hišo, da ne poginete od uboštva in lakote.
     Gospod naj bo Kralj tudi vseh tistih, ki jih slepi verska zmota ali loči razkol,
     Gospod pokliči jih nazaj v zavetje resnice in k edinosti vere,da bo kmalu
     ena čreda, en Pastir, ki je Kralj nad kralji. Amen

     • Bozz

      Ti si katoličanka in sebi praviš kristjanka. Se ti ne zdi nič čudno, da je domnevna krščanska cerkev (RKC) zažigala Sveta pisma, samo zato, ker je bilo prevedeno v jezik, ki ga razumeš? Se ti ne zdi nič čudno, da domnevni krščanski RKC duhovniki niso hoteli, da vsi ljudje razumejo Božjo besedo? Se ti ne zdi nič čudno, da je domnevna krščanska cerkev pobila na milijone ljudi, samo zato, ker so hoteli biti neodvisni kristjani in imeti cerkve (cerkev so ljudje in ne stavba) v svojih hišah, skednjih oz. kjerkoli so se že zbrali in brati Sveta pisma in moliti Boga po svobodi vesti?

      Martinu Luthru in Primožu Trubarju se lahko katoliki zahvalite, da imate Sveto pismo v svojem, slovenskem, jeziku, ki ga razumete. Verjetno pa ga tako ali tako ne berete. Ker če bi ga in če bi verovali, in pogledali sadove RKC v zgodovino, bi jo nemudoma zapustili in začeli protestirati proti njej.

     • Bozz, ti si kot rak. Stalno rineš nekam nazaj pa niti ne veš kam, ker tvoja prava pot rikverc je RKC in ne Luther.
      Malo razmisli.
      Še dobro, da obstajajo vice. :)

     • Bozz

      Rek je, še slepa kura zrno najde. V tvojem primeru ne drži.

      Zato, ker samo Bog odpira oči in rešuje duše.

      Ti praviš, da vidiš in se izmikaš očitni resnici. Kaj pravi Jezus za take?

      Janez 9
      39 In Jezus je rekel: »Za sodbo sem prišel na ta svet, da bi videli tisti, ki ne vidijo, in oslepeli tisti, ki vidijo.«
      40 To je slišalo nekaj farizejev, ki so bili pri njem, in so mu rekli: »Smo morda tudi mi slepi?«
      41 Jezus jim je dejal: »Če bi bili slepi, bi ne imeli greha. Ker pa pravite: ›Vidimo,‹ vaš greh ostane.«

 • Olga

  Srečno Romana Tomc!

 • Janez

  TA ” SERPENTINŠEK=ŠAREC”
  ZNA BITI
  IGRALSKO PREVRTLJIVA – ” POKRITA RIHTA” Ni mu za zaupati – niti za voliti.
  Baje je
  “SERPENTINŠEK” – KAR OK ŽUPAN V KAMNIKU. Naj to ostane !
  Kaj
  BI KUČAN – BREZ POLITIKE !?
  Le 77 letni penzionistek mini formata – je pač. ” BOG GA JE ŽE ŠTRAFAL?” Lr. J. KOMENDA

  • tetka z ozadja

   Ali si predčasno glasoval, ker se bojiš, da boš do nedelje stegnil papke?

 • Anja Kovacic

  SRECNO ANGELCA! SAMO primerjate zgornji sliki! Na eni rdeci prekleti komunisti,na drugi srecni,veseli,napredni ljudje za dom in druzino!

 • Janez

  VOLIL SEM OK GOSPO – Romano TOMC !
  NE
  BO POD PREHUDIM VPLIVOM – SDS. Ali pa tudi če bo, nič ne de. Saj je SDS – ZELO OK.
  ČE
  BOSTE VOLILI – Pahorja – NE BO NIKOLI REHABILITACIJE KOMUNISTIČNIH ŽRTEV.

  ŠE
  DVA DNI NAZAJ – JE V – KINU BEŽIGRAD
  NAGOVARJAL
  NAVZOČE PODPORNIKE IZ SD Z : “T O V A R I Š I C E, TOVARIŠI” ! L.r. J. KOMENDA
  P.s.
  PAHOR JE BIL IN JE – “OTROK SOCIALIZMA =KOMUNISTEK “- PAČ

 • tetka z ozadja

  Janšisteki v nedeljo pojdite na vaolišča, da vas preštejemo, koliko je še ostalo tega gnoja.

  • Soave

   Ti nas boš prešteval ?? Ubožec !!
   Kokodaka lahko vsak, ne more pa vsak znesti jajca.

   • tetka z ozadja

    Amapk prešteli vas bomo pa vseeno. Potem pa se bomo naslajali nad vašim porazom.

    • Soave

     Kaj nas boš štel !! Saj sami vemo, koliko nas je .

     Poslušaj, preden spregovoriš, mogoče sprevidiš, da je bolje, če molčiš.

    • Bozz

     Pol Slovenskega naroda, po anketah sodeč je bleferjev. Varajo žene, goljufajo sosede, prijatelje, tujce, kradejo in goljufajo kjer lahko itd. Ni čudno, da bodo ponovno volili bleferja pod katerim se je pral denar in nas je zadolžil, koliko že? Do 80% BDP-ja?

     • tetka z ozadja

      Sploh ni važno samo, da ni SDS- ovec. Ostalo je obrobnega pomena.

     • Bozz

      Jaz tako ne hodim več na volitve, tako da… so mi všeč nekatere izrečene besede določenih kandidatov, to je pa to.

      Mi nismo več suvereni. Volitve so farsa. Če bi se pa kdaj slučajno kakšen izvoljen domoljub uprl EU korupciji in domači korupciji, bi nas pa doletele sankcije in EU bi pokazala svoj pravi totalitaristični obraz. Da ne omenjamo domačih diskreditacij in asasinacij.

      Samo narod ne bo nikoli izvolil takšne ljudi, raje volijo bleferje, zato ker tako lepo tam na štengah sloni na ograjci in pozira. To pa, da je pomagal bankrotirati Slovenijo, to pa ni važno, zato ker so za vse njegovi svetovalci krivi in ker on nikoli ne ve nič kaj se v resnici dogaja. Mogoče res ni vedel, kar ne verjamem, to potem samo še bolj dokazuje kakšna lutka je.

      Ko bo pa svetovni ekonomski kolaps napočil se bodo pa vsi zbudili iz sanj kot ob propadu Juge.

     • O, ti lenoba. Niti volit ne hodiš.
      Ali veš, da je lenoba 7. od poglavitnih grehov ?

      In še tole:
      Kako je Jezus odgovoril učencem, ko so ga vprašali, ali morajo plačati davek:

      Lk 20, 22-25
      25 Ali smemo cesarju dajati davek ali ne?«
      23 Spoznal je njihovo zvijačnost in jim rekel:
      24 »Pokažite mi denarij! Čigavo podobo in napis ima?« Rekli so: »Cesarjevo.«
      25 On pa jim je dejal: »Dajte torej cesarju, kar je cesarjevega, in Bogu, kar je Božjega.«

      Hodit na volitve, je tvoja pravica, ampak tudi dolžnost.

  • Gnoj se je oglasil.

   • tetka z ozadja

    Se vidimo v nedeljo.

    • Pa ne pozabi si obleči ta “hmašni gvant”, ker mi bomo praznovali.

  • Janez

   TI SI
   – SE ZDIŠ – VEDNO PIJAN ! Šteti – se zdi – sploh – NE ZNAŠ ! L.r. J. KOMENDA

 • Zima prihaja

  Meni je všeč ona ki ponuja izkope.

 • Artur

  O Janši ne duha ne sluha je doma morda pisal novo kraljevsko noriško pravljico https://www.youtube.com/watch?v=qF5qQCOqQk8

  • Soave

   No, o politikih tudi jaz podobno mislim. Pa jih vseeno vse ne dajem v en koš.

   • Artur

    Če hoče Janša potegnit za seboj še več tudi neopredeljenih mora iz parketa iz proslav in poletnih piknikov iti tudi na proteste med ljudi za ljudi tudi na mraz če je potrebno in z njimi pošteno zarohneti proti režimskim barabam , bil sem na treh protestih proti migrantski invaziji vsiljenim kvotam in migrantskim centrom , kaj misliš kolko se jih bi zbralo, če bi bil on vidna in najbolj glasna figura na vsaj enem protestnem shodu prepričan sem , da nas nebi bilo samo 500 temveč se nas bi štelo v desettisočih, to pa je že nekaj za začetek a o njemu ne duha ne sluha in človek se sprašuje kaj le ima za bregom, da se ne odziva na glas ljudstva navsezadnje smo ga na Roški prišli podpret v deset tisočih takrat smo bili dobri zdaj ko vrag šalo jemlje se pa dela Francoza haloooo.Moralna podpora javne osebnosti dela čudeže v narodnem gibanji za njegove cilje .

    • Soave

     ++++++. Se zelo strinjam !! Voditi morajo ljudstvo, ne pa čakati na nas !! Dolgo sem krivila moje sonarodnjake, a sem čedalje bolj prepričana , da se nismo spremenili mi, ampak desni politiki. Ne samo Janša. Prav vsi. Tudi jaz se spominjam množice v tistem času !!
     Sicer J.J. razumem. Človek je res nastradal. A ravno to je dokaz, da se ga bojijo! In on bi zopet lahko potegnil za seboj množice in tudi druge desne politike. Tako pa kar nekaj životarimo vsi skupaj.

 • MEFISTO

  Najbolj fletna sta Janez in Romana

 • MEFISTO

  Slovensko simpatična sta tudi Aleš in Angelca.

  O drugih pa ni vredno govoriti.

 • MEFISTO

  Še dobro, da je predvolilna kampanja trajala dovolj dolgo, da so celo redki omahljivci spoznali, da je vredno voliti le Romno Tomc in na glasovnici obkrožiti številko 9!

  • tetka z ozadja

   V nedeljo ob osmih, se mi zdi, da nekako ne boš prijavljen natem portalu.

 • Janez

  Ne!
  NIKAKOR NE VOLITE –

  – NE – Pahorja, ne
  – NE – ŠARCA, ne
  – NE – Dr. MAKOVEC- BRENČIČEVE !

  Navadnih, za nas Slovence – nezainteresiranih pokomunističnih ” NEPOLITIKOV”. L.r. J. KOMENDA

  • Frane Žižnik

   Srpska Autonomna oblast Komenda naređuje:

   Ne!
   NIKAKOR NE VOLITE –
   – NE – Pahorja, ne
   – NE – ŠARCA, ne
   – NE – Dr. MAKOVEC- BRENČIČEVE !
   Navadnih, za nas Slovence – nezainteresiranih pokomunističnih ” NEPOLITIKOV”. L.r. J. KOMENDA

   Kršitelji bitće kažnjeni vešanjem!!!

 • Olga

  Slovenci, obrniti nov list! Želimo varno, pravno, gospodarsko razvito in socialno državo! Volimo desnico! Zdaj je čas tudi za prvo desno predsednico! Prava desnica sta le Romana Tomc in Angelca Likovič! Za Slovenijo gre!

  • tetka z ozadja

   Z 6% ali 9% ?

 • Janez

  IZVOLIMO !
  PRVO PRAVO – NEKOMUNISTIČNO PREDSEDNICO NAŠE – SLOVENIJE !

  IZVOLIMO OK, IZKUŠENO , UMIRJENO – A ODLOČNO gospo Romano TOMC. L.r. Janez KOMENDA

  • tetka z ozadja

   Veš, kako se bom naslednji teden norševal iz tega zapisa.

  • Frane Žižnik

   V vsakem primeru bo prva predsednica. A ne?

 • Janez

  ŠE V SREDO,
  TO
  SREDO OB 17 H – JE ” ŽAL” PREDSEDNIK B. PAHOR

  OGOVARJAL
  – PRISOTNE ČLANE SD – V KINU BEŽIGRAD Z : ” TOVARIŠI IN TOVARIŠICE” L.r. J. KOMENDA

  • tetka z ozadja

   In mi tovariši vam povemo, da set zopet pogrnili na celi črti.

   • Ja, a nisi ti tovarišica ?

    • tetka z ozadja

     :-)

     • centurion

      Teta iz GARAŽE…..

     • tetka z ozadja

      Kako nam je všeč, ker bomo v neeljo tako suverno zmagali.

     • centurion
     • tetka z ozadja

      Ja, ja, že petinsedemdest let. No ja desničarji pa toliko let izgubljajo.

     • centurion

      Pederčina.

     • tetka z ozadja

      Boli to spoznaje, kaj ne?

     • centurion

      Da si levi LGBT,zoofil?
      Neee.

     • tetka z ozadja

      Ali se zvijate v svoji nemoči?

     • centurion

      Raje v nemoči, kot v garaži, gravža leva…

     • centurion

      Prvo, navsezgodaj se ve, zmaga nad omamljenimi bulmastifi, v garaži,
      potem ataka na volišča.
      Za zagotovitev izhodišč v garaži.
      In memoriam Barišiććććć……

   • Soave

    Bomo pa skupaj z Ropretom zapeli in zaigrali na orglice –
    za ljubi mir med nami ??
    https://www.youtube.com/watch?v=RBsQTYeV5Vk

   • Janez

    NI RES !
    MENE SO MALONE – A SI ME NISO UPALI – VRGLI IZ DVORANE !
    A so slišali

    – DA SO NASLEDNIKI BOLJŠEVISTIČNO-KOMUNISTIČNIH – POLIT MORILCEV !

    – DA JOŽEK ŠLOSAR IZ KUMROVCA – NI BIL ” MARŠAL TITO”

    – DA JE ŠEL VKP B ZLOČINEC V ŠPANIJO LETA 1936. – ROPATI 510 TON ZLATA,

    – DA V SRBIJI – ŽE DELAJO

    R E H A B I L I Z A C I J E ! KOMUNISTIČNIH NESODNIH ŽRTEV !
    A ja – tudi prevaro komunističnih fabriških delavcev. Pahnjenih v revščino. L.r. J. KOMENDA

 • Frane Žižnik

  Likovićka misli, da je 29. november slovenski praznik!!!
  To je bil Dan republike Jugoslavije.
  Gnoj babji. In ona je bila učiteljica in ravnateljica?! In to naj bi predsedovalo Slovencem?!?!?!?!?!!? GNOJ!!!!

 • tetka z ozadja

  A že v štabu SDS delajo spisek, kdo vse je kriv za poraz g. Romane?

  • Frane Žižnik

   Mediji, zavedeno ljudstvo, ki si ne upa svobodno razmišljati ter seveda Kučanistična udbomafija. Duuuh!!

   • tetka z ozadja

    Ali bi mogoče malce pogledali pri sebi, če mogoče vi delate kaj narobe?

    • Frane Žižnik

     To je bil sarkazem. Sori, ker nisem bil bolj jasen.
     To so “usual suspects” ko gre SDSju kaj narobe….

  • garfi

   ti

   • Frane Žižnik

    Wooo!!! HOOOO!!! A mi narediš eno plaketo? Prosim!!

    • garfi

     vtakni si jo v rit

     • Frane Žižnik

      AAAAaaaaaaaaaaauuuuuuuaaaa!! uuuhhh!! AAaaaaaa!
      PAŠEeeeeeeEEEE!!!
      Še Garfi ŠE!!! NE NEHAT!! AAAAAAAAAAAAGAGGAGAGAHHAHAHAA!!!

      OOO GARFI!!!!!! TO TO!!!

      UUhhhhh… pizda je blo dobr.

     • garfi

      rdeĆa pizda ja

   • tetka z ozadja

    sem le kamenček v mozaiku.

    • garfi

     kamenček si ja

     • tetka z ozadja

      Tako je, ja. Mi je všeč, ker ste tako nemočni.

     • garfi

      všeč ti bo norišnica

 • Frane Žižnik

  Zadnja slika je tipična ilustracija zahojenih SDS-jevcev:
  Janša ima bundo, ki jo imam jaz za v štalo, mlado govedo pa drži roke v žepu, kod da je ravnokar nekaj ukradel. SMRADI!!!

  • garfi

   kreten murgelski

 • garfi

  Borat izjavi, DA NOČE BITI MORALNA AVTORITETA in ima največ možnosti za izvolitev
  YugoButalci so pač popolnoma nori
  v normalni državi bi tak stvor letel iz politike

  • tetka z ozadja

   A ti še ni kapnilo, da je pomembno samo, da ni janšist?

   • garfi

    ja kamenček je boljši

    • tetka z ozadja

     Tudi strojanovi bolje kot janšisti. In všeč mi je, ker smo to tudi znali dopovedati ljudstvu.

     • garfi

      VAŠ Don Murgleone: NAROD JE BUTAST

 • garfi

  kako se je šarac izmotaval na vprašanje zakaj izganja osamosvojitelje iz politike
  seveda je za Don Murgleoneja izvedel ČISTKO NAD JANŠO
  tak stvor bi v normalni državi letel iz politike

 • Frane Žižnik

  @disqus_KgD04JajKN:disqus
  About Town pravi da sta se imela včeraj noro lepo in na so užitki med rjuhami s tabo nekaj nepozabnega!
  Cmok!!

  • garfi

   aboutovn poredil si se
   še kap te bo
   cmok

   • Frane Žižnik

    Dobri časi!

    • garfi

     časi se ti iztekajo
     tik tak tik tak…..

     • Frane Žižnik

      Ne zgleda, miško!

     • garfi

      ko se boš zbudil miško

 • tetka z ozadja

  In kaj boste naredile sedaj gnide janšistične.

  • garfi

   poznam samo rdeĆe gnide
   IN STE TUDI PRAVI IN EDINI NARODNI IZDAJALCI

   • tetka z ozadja

    “In večni zmagovalci”, si pozabil dodati v svoji skromnosti.

    • garfi

     IN VEČNI ZLOČINCI skromno dodajam

     • tetka z ozadja

      Vsekakor.

     • garfi

      VSEKAKOR BOSTE ODGOVARJALI

     • tetka z ozadja

      Mi ne.

     • garfi

      VI JA

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  1. ODGOVARJAJTE ZA NOB+OF PREVARO, KI JE V RESNICI ZLOČINSKA KOMUNISTIČNA REVOLUCIJA NAD SLOVENCI DOMOLJUBI

  • tetka z ozadja

   Mi smo lahko vse, vi ste ničeti.

 • tetka z ozadja

  Škoda, da nova ne bo dočakala državnozborskih volitev, da se bi spet malce naslajali.

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  2. ODGOVARJAJTE ZA DIKTATURO LAŽNO IMENOVANO SVOBODA

  • tetka z ozadja

   Svoboda za nas je, ko lahko gazimo in zasmehujemo janšisteke.

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  3. ODGOVARJAJTE ZA 600 GROBIŠČ, 100.000 ZVERINSKO POBITIH IN ZMETANIH V JAME
  CELO DOJENČKOV IN OTROK

  • tetka z ozadja

   Kakih 300 premalo, naslednjič ne bomo zgrešili.

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  4. ODGOVARJAJTE ZA 100 MILIJARD, KI STE JIH UKRADLI

  • tetka z ozadja

   Ma saj niso, ukradeni, samo vi jih boste vrnili.

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  5. ODGOVARJAJTE ZA UGRABLJENE IN LAŽNIVE MEDIJE, SODSTVO-KRIVOSODJE IN UGRABLJENO CELOTNO DRŽAVO

  • tetka z ozadja

   In ukinitev nove 24, naslednje leto, ko bo Orban dejl “saj se ne splača, nič ne pomaga”.

 • RATATA

  Kaj pa o brezglasnem domoljubnem navijaču Andreju Šišku pa nimate nič za povedat?
  Resnica je namreč da je tudi med kandidati. Prav tako kot pobalinska boksarka v pripravljenosti.

 • Olga

  Res da je bila Angelca Liković članica zveze komunistov, ampak zdaj je naša!

  • Frane Žižnik

   In še vedno misli, da je 29. november slovenski praznik. Lepo da je vaša. Hvala.
   Mimo grede: to je Dan republike Jugoslavije. Še enkrat hvala.

 • Frane Žižnik

  @disqus_KgD04JajKN:disqus je v zagonu! Dejmo garfi!! Dejmo!! Pokaži jim!!!

  • garfi

   GATE SE TI TRESEJO

   • Frane Žižnik

    HHHHAhahaaa!! Ker bo Tomc dobila 2% glasov in Likovićka 1.2%?! UH… kreten.

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  6. ODGOVARJAJTE ZA TISOČE MEDIJSKIH NAPADOV-UMOROV NAD KONKURENCO
  Z ZLORABO MEDIJEV IN SODSTVA, ZAPIRANJE NEDOLŽNIH

  • Frane Žižnik

   ŠŠšššš… umiri se… vse bo ok…

   • garfi

    NE BO OK

    • Frane Žižnik

     Kar zate ni ok, zame je! Cmok!

     • garfi

      cmokni si rdeĆo guzo

  • tetka z ozadja

   Zopet drugi krivi, kaj, če bi enkrat pometli pred svojim pragom.

 • Stric iz ozadja

  Pogresam Andreja Siska, Suzano Laro Krause in Majo Makovec Brencic, ker pravite da vse kandidate enakovredno obravnavate

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  7. ODGOVARJAJTE ZA UGRABITEV RTV, KI SEDAJ ŠIRI PRAVI SOVRAŽNI GOVOR IN PRAVI
  SOVRAŽNI MOLK, 80% leviĆarskih PRESSTUTK

  • tetka z ozadja

   RTV je naš Nova24 pa vaša.

   • garfi

    PLAČUJTE JO SAMI

    • tetka z ozadja

     Ne, plačevali boste pa vi, saj nismo za luno.

 • Frane Žižnik

  Za @disqus_KgD04JajKN:disqus iz srca:
  https://www.youtube.com/watch?v=FW-ZPTW4_IU

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  8. ODGOVARJAJTE ZA UNIČENO SLOVENSKO VOJSKO

  • Frane Žižnik

   @disqus_KgD04JajKN:disqus … ok… za vse smo krivi.
   Zdaj pa nehaj… bližaš se številki 10, naprej pa tako ali tako ne znaš…

 • tetka z ozadja

  Sedaj pa grafi spokaj, ker smo počasi prevzeli tudi naova24

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  9. ODGOVARJAJTE ZA ZLORABO POLICIJE V POLITIČNE NAMENE

  • tetka z ozadja

   Policija, prej milica, je bila zmeraj v naši službi.

  • Frane Žižnik

   Vse tri veje oblasti so naše in jih izkoriščamo v politične namene. To si šele sedaj odkril?

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  10. ODGOVARJAJTE ZA 25 MILIJARD KREDITOV V NAŠEM IMENU, KI STE JIH POKRADLI, ZAGONILI IN POŽRLI

  • tetka z ozadja

   Tako je v vašem imenu ne našem, mi samo izkoriščamo te kredite, vi jih bosta pa vračali- pravično kaj ne?

  • Frane Žižnik

   Enote, @disqus_KgD04JajKN:disqus , enote! To ti je že tovarišica pri fiziki govorila!
   25 mrd česa? Hrušk, turškh lir, jenov? Česa, pikec?

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  11. ODGOVARJAJTE ZA 70 LET PONEUMLJANJA IN UNIČEVANJA NARODA

  • tetka z ozadja

   Tako kot si ti neumen, bolj že ne moreš biti, popolnoma učinkuje.

  • Frane Žižnik

   72! Ne dajaj nas v nič!

   • tetka z ozadja

    75

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  12. ODGOVARJAJTE ZA 700.000 SPLAVOV KOT POSLEDICE VAŠE UZAKONITVE TEH UMOROV

 • Bozz

  Glede na spodnje komentarje in kregarije med levimi in desnimi bi nekaj napisal…

  Kristjani bi se morali držati Kristusovega in apostolskega izročila:

  2 Korinčanom 6
  17 Zato pojdite iz njihove srede in se ločite, govori Gospod, in nečistega se ne dotikajte; in jaz vas bom sprejel
  18 in vam bom Oče in vi boste moji sinovi in hčere, govori Gospod, vladar vsega.

  V Sloveniji bi se moralo vpostaviti posebno ozemlje za katoličane, posebno ozemlje za protestante, in posebno ozemlje za ateiste (ki se večinoma nagibajo v levo, v komunizem). Ta ozemlja bi bila ločena med sabo in bi imela svojo avtonomijo (svoje zakone za življenje primerno krščanskemu nauku), a bi še vedno bila v skupni državi. Tako nekako kot je bilo Prekmurje včasih protestantsko. Muslimani bi pa živeli v ozemlju ateistov (levih), ker jih levi hočejo imeti.

  Torej še vedno bi bili celotna država, samo ločeni bi bili, tako nekako kot Amiši v ZDA, ki živijo v Pensilvaniji popolnoma zase (čeprav se tam komunistična oblast že trudi, da jim vsiljuje vse kar si zmisli) in ne motijo nobenega.

  Tako bi kristjani imeli svoje šolstvo, in bi v svojih osnovnih šolah, srednjih šolah in univerzah, učili to kar je po krščanskem nauku primerno njihovi vesti in nobeden nam nebi vsiljeval nekaj kar mi nočemo.

  In ateisti bi v svojem področju v svojih šolah učili to kar njim paše in tako dalje. Pa magari če jih tista “umetnica” Maja uči, kako jo pes onegavi. Njihovo življenje, njihova odgovornost, njihova poguba.

  In če bi kdo iz katoliškega in protestantskega območja postal ateist, bi se preselil v ateistično območje in obratno, če bi kakšen ateist postal kristjan, bi se preselil v
  katoliško ali protestantsko območje.

  Tako so recimo živeli tudi Valdenzi (predhodniki protestantov) od 11. stoletja dalje v Italiji. Ker so bili nezaželjeni in preganjani, so se preselili na sever države,
  visoko v hribe in gore in so se ločili od ostalih ljudi (na žalost pa so
  jih katoliki še tja prišli preganjat in pobijat in jim niso dali miru).

  V Parlamentu pa bi še vedno vsak del, vsako ozemlje, imelo svoje predstavnike in bi sodelovali skupaj na vseh ostalih področjih, gospodarskem, itd. Samo ne bi se mešali v življenja in družine ostalih.

  Če nekdo noče verovati mu vere pač ne moreš vsiliti in če kdo noče biti ateist, mu nevere pač ne moreš vsiliti. Kakor je rekel apostol Pavel:

  2 Tesaloničanom 3
  2b …vsi ljudje namreč nimajo vere.

  Torej nima smisla ljudem ki nimajo vere, vsiljevati vere, nekaj kar je DAR Boga in ne more biti priučeno ali vsiljeno.

  Ker pa je RKC v zgodovina vedno bila teokratična in hlepela po oblasti in
  nadzirala kralje, itd. in se ni držala Apostolskega nauka, pa vedno pride do teh trenj v družbi.

  Amos 3
  3 Mar sta sposobna dva hoditi skupaj, če se ne strinjata?

  Odgovor na to retorično vprašanje je seveda NE.

  V luči tega kreganja, ki je vedno tukaj prisotno, je po moje to edina rešitev za našo državo do Kristusovega prihoda.

  • Frane Žižnik

   TO!! Končno je nekdo na dan privlekel Biblijo!

   • Bozz

    Tako hitro si komentiral, sploh si nisi prebral komentarja. Preberi vsebino komentarja zakaj se sploh gre in povej, če nimam prav.

    • Frane Žižnik

     Z nikomer ki verjame v laži ne more biti zrelega dialoga. Upam, da je to jasno.

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  13. ODGOVARJAJTE ZA NAJNIŽJO RODNOST, KI ZARADI VAŠE PROTIDRUŽINSKE POLITIKE VODI V IZUMRTJE NARODA, IZSELJEVANJE ŠE TISTIH MLADIH KI SE RODIJO

 • slaipowi

  Pravljica za lahko noč desnakarjem. Mater se bomo smejali v ponedeljek.

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  14. STE POPOLNO IN NAJHUJŠE ZLO V VSEJ NAŠI ZGODOVINI
  HUJŠI KOT NACIONAL-SOCIALISTI+FAŠISTI+ANTIFAŠISTI+KUGA+VOJNE

  • tetka z ozadja

   Bolj dosledni.

 • tetka z ozadja

  Poglej, janšisteki, ste na Slovenskem nepriljubljeni in osovraženi, tu se
  ne da nič pomagati. In ne krivite levice za to. Prej ali slej se boste
  morali vprašat kaj delate narobe.

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  15. ODGOVARJAJTE ZA PREDAJO NAŠEGA OZEMLJA TUJCEM

  • tetka z ozadja

   Za denar in oblast vse, še janšistke bi prodal, ampak je to škart roba.

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  16. ODGOVARJAJTE ZA UVAŽANJE ISLAMISTOV IN TERORISTOV IN KUPOVANJA STANOVANJ ZANJE Z NAŠIM DENARJEM

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  17. ODGOVARJAJTE ZA 70 LET BANDITIZACIJE, BALKANIZACIJE IN SEDAJ ŠE ISLAMIZACIJO
  ŽE 25% BALKANCEV

 • Bozz

  Nehite se kregati in raje iščite rešitve kako živeti skupaj v sožitju. Edina rešitev je ločitev na avtonomne pokrajine po verski pripadnosti oz neverski pripadnosti, v katerih delovanje se ljudje iz drugih pokrajin ne bi mešali.

  Ste kot mož in žena, ki sta na smrt skregana med sabo. Mož je nasilen in alkoholik, in tepe ženo in otroke. Tako nekako delujejo komentarji tukaj.

  Rešitev je ločitev.

  • RATATA

   Kateri predstavljajo moža in kateri ženo?

   • Bozz

    Poglej v zgodovino, enkrat je RKC bila ta mož, enkrat so bili komunisti, in včasih vpade še kak drug tuj mož vsake toliko časa (Islam).

    Jaz seveda ne zagovarjam ločitve med možem in ženo v zakonu, razen če se gre za varanje. Ločitev na avtonomne pokrajine ločene po verskem oz. neverskem prepričanju znotraj Republike Slovenije je edina rešitev. Takšna rešitev je zapisana tudi v Svetem pismu.

    • RATATA

     To pa ne bo šlo!

     • Bozz

      Kako to misliš? Imaš kakšno boljšo idejo? Vse se da, če se hoče.

      Alternativa je seveda, da bo enkrat spet počilo med vami…in spet se boste pobijali med sabo. Nikoli se nič ne naučite iz zgodovine.

     • RATATA

      Preveč se je razpasla demokracija v smer nerazsodnosti, kar je privedlo do “umetnosti zaradi umetnosti same” (l’art pur l’art), da bi bilo karkoli možno.

     • Bozz

      Demokracija še nikoli ne delovala v zgodovini. Vedno je napravila samomor, ravno zaradi teh trenj v družbi. O tem so pisali prvi Ameriški predsedniki, in stari Grški misleci. Zato so Američani zasnovali Republiko na osnovi Svetega pisma. Njihove države znotraj ZDA so bile avtonomne in samostojne, imele svojo policijo, vojsko, itd. pa vendar so bile združene v eno državo. Seveda so potem skozi čas prostozidarji in Jezuiti, ateisti in satanisti, počasi infiltrirali Ameriško politiko in federalizirali in centralizirali državo in vsem vsilili enoumje in tako dalje. Danes pa seveda demokracijo tako vsiljujejo ljudem, zato ker v bistvu hočejo ta trenja in kaos in uničenje in vojne.

     • RATATA

      Kaj se pa da?
      Tedaj, ko se je pripravljala komunistična revolucija so komunisti tistim, ki niso imeli ničesar obljubljali nekaj, kar jim bodo razdelili.
      Zdaj imajo komunisti vse in prenehali so biti levičarji, čeprav se tako predstavljajo, s kom se bodo dogovarjali, da bi si nakradeno delili?

     • Bozz

      To bi se kasnej menli, ko bi se ločili na pokrajine. Vseh stvari se pač ne da preprečiti, če imajo večino v državi ateisti, liberalci, sekularci, komunisti, itd. oz. tisti, ki so nas pokradli, vključno z RKC škandali.

      Važno je, da se država loči na avtonomne pokrajine in se decentralizira. Na protestantsko, katoliško, pravoslavno, ateistično. V ateistični/komunistični pokrajini pa bi bili muslimani iz BV/Afrike, ker jih levičarji/liberalci, itd. hočejo in vabijo. Pa naj jih imajo in se tepejo po glavi kasneje.

      In tako bi najprej ločili šolstvo, vsaka pokrajina bi imela svoje, avtonomno, šolstvo in svoje moralne zakone in način življenja, itd. Kot Amiši v ZDA, samo da bi imeli še več pristojnosti in avtonomnosti. Potem se bomo pa naprej menli. Lepo počasi. In seveda nobenih homoseksualnih parad v krščanskih pokrajinah, in ostale stvari, ki jih kristjani nočemo.

      Tako nekako. To je edina rešitev. Samo komunisti na oblasti je ne bodo dovolili. RKC pa tudi ne, ker je vedno delovala teokratsko.

     • RATATA

      Pri pravoslavni sem prekinil z branjem! Deli Slovenskih dežel ne morejo postati pravoslavni!
      Nadaljujem z branjem ….:
      Kam bodo šli kristjani in protikomunistični ateisti iz delov pokrajin, kjer je največ komijev?
      Dežele so starodavne in to točno takšne, kot so se 01.12.1918 ujedinile. V njih naj živijo vsi, ki bodo spoštovali pravni red in tradicionalne vrednote, ki jih je potrebno jasneje definirati, saj jih je uzurpacija demokracije s strani revolucionarnih komunistov in njihovih otrok ter vnukov ukinila z vpisom pokvarjenosti v zakonodajo.
      Ker je zakonodaja “demokratično” sprejeta in so pokvarjenci na oblasti, se po demokratični poti ne da storiti prav ničesar.

     • Bozz

      Dobro, pravoslavcev tako ni veliko. Glede na to, da je večina katolikov in pravoslavcev liberalnih danes bi se že nekaj zmenili in živeli tam kjer bi jim pasalo. Dejstvo je, da država, Republika, ki ima v ustavi zapisano svobodo veroizpovedi, mora zagotoviti verskim manjšinam (tu mislim na krščanstvo) točno to, in to pomeni tudi svobodo veroizpovedi v šolstvu, itd. Zato je potrebna ločitev na avtonomne pokrajine, ker drugače bodo vedno trenja, kot je bilo ob tistem katoliškem blagoslovu šole. Drugače je naša ustava samo farsa.

      Islam pa naj gre nazaj na BV, ker muslimani oz Islam, ne verjame v svobodo veroizpovedi kar vidimo na BV in njihovem prelivanju krvi med sabo in ostalimi.

      Protikomunistični ateisti bi lahko živeli v krščanskem delu, glede na to, da je srednji sloj in laissez-faire kapitalizem direkten produkt Reformacije in favoriziran in vpeljan s strani protestantizma. Če bi tako hoteli, seveda. Ker en del za kristjane, kjer nam nobeden ne bi vsiljeval LGBTQ v šolah in vsega ostalega nemoralnega sranja, mora biti. In če se protikomunistični ateisti ne bi hoteli držati tega, potem naj kar lepo ostanejo v ateistično komunističnem nemoralnem delu države. Naj se odločijo kaj jim je bolj važno, ateizem in nemorala ali laissez-faire kapitalizem in krščanska morala, ker to dvoje je povezano.

      Laissez-faire kapitalizem je produkt krščanskega nauka in morale. Produkt marksizma je pa crony kapitalizem.

     • RATATA

      Slovencu njegova zemlja nekaj pomeni! Mi nismo neki judje, da bi nas kar v nekakšne Izraele šopal in preseljeval!

     • Bozz

      Kakšne Izraele. Dežele znotraj Slovenije.

      Kaj je bolj pomembno, zemlja ali Božja beseda? Si sploh kristjan?

      Zemljo se da odkupiti, zamenjati. Jaz imam tudi rad svoj kraj in svojo zemljo. V zgodovini so marsikateri kristjani morali bežati pred nasilneži in zapustiti svojo zemljo in si postaviti hiše na novi zemlji, ki pa je spet bila oz. postala njihova. In tako so se ločili in imeli mir za nekaj časa. Dokler ni hudič spet prišel za njimi.

      Druge rešitve ni razen nenehna trenja in ko pride do vrhunca skreganosti, vojna. Kristjani bi morali hoditi v svoje šole in ne javne šole, kjer učijo že vse mogoče izprijenosti. Drugače nam bodo vedno vsiljevali njihove stvari in vedno bomo razbiti in razdeljeni, namesto, da bi kristjani živeli v svoji skupnosti. Sicer pa danes v Sloveniji tako ali tako ni več veliko pravih kristjanov, ki jim Sveto pismo nekaj pomeni.

     • RATATA

      Jaz se ne bom nikomur in nikamor umikal!
      Zato pa je tako! Pohlevnost mi ne pride na misel!
      Že sam praviš, da so se umaknili in je bil mir za nekaj časa. Kaj a se bom čez nekaj časa spet nekam umikal? Ni šans, raj crknem tukaj in takoj če je treba.
      V nauku me moti tisto o “nastavljanju drugega lica”. Po mojem je to popolnoma napačno tolmačeno. Že prvi udarec mu je treba blokirat in takoj usekat nazaj, pa fertik maša.

 • Frane Žižnik
 • tetka z ozadja

  Bo trba spat, če ne prej se pridem naslajat nad janšisti v nedeljo.

  • garfi

   ne ga drkat

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  18. ODGOVARJAJTE ZA PODELJEVANJE ODŠKODNIN, STRANK IN MANJŠINSKIH PRAVIC
  BALKANSKIM PETOKOLONAŠEM, KI JIH PROTI NAŠI VOLJI UVAŽATE ŽE 70 LET, GRADNJO ĐAMIJE-DRŽAVE V DRŽAVI

 • garfi

  ZA RDEĆE GNIDE
  GOTOFI STE

 • Bozz

  Nehite se kregati in raje iščite rešitve kako živeti skupaj v sožitju. Edina rešitev je ločitev na avtonomne pokrajine po verski pripadnosti oz neverski pripadnosti, v katerih delovanje se ljudje iz drugih pokrajin ne bi mešali. Te avtonomne pokrajine bi imele svoje guvernerje, ki bi jih ljudje volili na oblast v teh pokrajinah, nad njimi bi bil samo predsednik Republike.

  Ste kot mož in žena, ki sta na smrt skregana med sabo. Mož je nasilen in alkoholik, in tepe ženo in otroke. Tako nekako delujejo komentarji tukaj.

  Rešitev je ločitev.

  Enkrat je RKC bila ta mož, enkrat so bili komunisti, in včasih vpade še kak drug tuj mož vsake toliko časa (Islam).

  Jaz seveda ne zagovarjam ločitve med možem in ženo v zakonu, razen če se gre za varanje. Ločitev na avtonomne pokrajine ločene po verskem oz. neverskem prepričanju znotraj Republike Slovenije je edina rešitev. Takšna rešitev je zapisana tudi v Svetem pismu.

  • Bozz

   Ateisti, ki so večinoma levi oz. socialisti in komunisti, se tako radi ločujejo med sabo in gredo “na nov cvet”, oz. jim to ne predstavlja noben moralni problem (v tem času pa jih ostali, ki se deklirajo za katoličane in gredo vsake toliko časa enkrat k maši, tudi radi posnemajo), a na primeru države pa tiščijo dva ali tri in več na smrt skregane skup in jim ne dovolijo ločitve in jih mešajo v lonec neskončnih trenj in vsiljujejo svoje zadeve. In obratno RKC. Hoče vsem vsiliti svoje. To je utopija in nikoli ne bo dosežena v tem svetu. Nikoli ne moreš biti vsem všeč. če hočejo ateisti recimo pobijati svoje nerojene otroke, itd., pa naj. Oni bodo odgovarjali pred Bogom za svoja dejanja, ne mi za njihova. Kristjani smo jih posvarili, jim dali evangelij, več kot to ne moremo storiti.

 • garfi

  BORAT, ŠARAC IN LUDAMILA SI NE ZASLUŽIJO BITI PREDSEDNIKI SLOVENIJE
  Brenčavka je pa itak v autu
  LUDAmila je bruhala več demokracije in vrgla Hojsa iz stranke

 • Olga
 • slaipowi
 • Bozz

  Kaj je zdej ljudje? A je res ali ni res kar sem zapisal spodaj? Ima kdo kakšno boljšo rešitev?

 • Jure kavčičeu

  Celoten članek je zelo zanimiv za branje, precej sem se nasmejal. Predvsem mi je bil pa zanimiv opis Šarca, ki je pokazal resničen obraz vaše desničarske propagande. “Ta, ki pri nedeljskih mašah bere berila, na borčevskih prireditvah pa vzklika “Smrt fašizmu“?” Vzklikati “smrt fašizmu” je torej nekaj nesprejemljivega po vašem mnenju? Ideologija, ki je za razliko od komunizma že sama po sebi nehumana, kruta in nasploh zlobna v vseh pogledih, je torej nujno podprta s strani vernikov, klerikalcev, krščanskih desničarjev itd.? No, saj vem, da je to po večini tako, nisem si pa mislil, da boste to tako nedvoumno napisali tukaj. In zelo otročje ter neprofesionalno je, da stalno omenjate Šarčevo igralsko kariero. Ker to je praktično vse, s čimer ga lahko napadete. Avtomatsko je za zrušit, ker pripada bolj levi politični opciji. In vaša logika je “o, ta je pa nov, nimamo pojma kdo je, kakšen je, vemo le, da je levičar. dejmo ga napadat z nečim… hmmm kaj imamo… aga! serpentinšek!!” No, pa saj me vaša neprofesionalnost niti ne preseneča več. Mejo bede ste potisnili tako daleč, da se mi že prav malce smilite. Kdorkoli to piše je verjetno samouk s področja novinarstva in slovnice kar seveda gre skozi, če delaš v baru, kjer ljudi sprašuješ, kaj bi popili…

 • Janez

  NO !
  PREDVSEM !
  Ne volite – plehkega, izžetega PAHORJA.
  PO DOMAČE : ČLOVEKA, KI JE TOLIKOKRAT DOKAZAL, DA JE NEUČINKOVIT !
  Da le prazno frazari, da se izogiba pritiskom na NEGATIVNE LJUDI.
  KI
  NE
  REŠUJE PROBLEMOV !
  KI
  JE DOPUŠČAL – SLABO DELO IN ZLORABE SODSTVA !
  KI
  NOČE – OBSODITI ZLOČINSTVA TOTALITARNEGA KOMUNIZMA ! Itd. Itd.
  Itd.
  TAKEGA PREDSEDNIKA KOT JE BIL “ŽAL” PREDS. PAHOR ! – NE RABIMO VEČ , in
  Konkretni
  Borut Pahor je star 54 let. Izpremenil – v pozitivnejšo smer – SE NE BO ! L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  KER SE BORUT PAHOR
  – NE BO POBOLJŠAL,
  NE BO ODPRAVIL, NE POPRAVIL SVOJIH “NAPAK” – ZATO GA ? Ne volimo !

 • modrec

  A v tem članku manjka kakšen predsedniški kandidat?

 • Zgornji

  Na sliki 6 je pa Kiki zraven , … Ajjjj, aj, aj, ajjjjj , … kaaam vse to peljeee … :-( :-P :-/ :-(

 • Janez

  JAZ SEM ŽE VOLIL
  ZELO V REDU, SPOSOBNO, UREJENO IN RAZUMNO GOSPO Romano TOMC. L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  VOLITE JO ŠE VSI, KI HOČETE BOLJŠO IN NAŠO – SLOVENSKO SLOVENIJO.
  LE
  IZPRAZNJENEGA “SEDANJEGA “ŽAL” PREDS. B. PAHORJA – RAJE NE VOLITE.

 • montyamp

  Zakaj pa toliko slikate žveplenega ????
  Če je pa halbmadžarsko murglosrbski pritlikavec v penziji .
  Penzionisti v normalnih državah ne upravljajo z vzporednimi ekonomijami .
  Tam tudi Krambergerjev ne koljejo .

 • MEFISTO

  Komaj čakam na juitrišnjo zmago Romane Tomc, zdravo razumskih Slovencev in SDS.

  S tem sem izrazil le svoje osebno mnenje.

  Upoštevam tudi stališče vodilnih rdečih psihologov, da je treba dušo odpreti in čustev ne skrivati v sebi.

 • Šiško je tudi od Kučana?

  • luckyss

   Bo hitro postal “naš”…mislim od SDS, sedaj ko se mu je zgodila očitna krivica ;)
   In ko bo Tomčeva šele tretja ;)

 • šmentanamuha

  Predsedniškemu kandidatu Andreju Šipku so včeraj onemogočili prisostvovanje na soočenju na POP Tv. Varnostnik ga ni hotel spustit noter. Tako potekajo demokratične predsedniške volitve v “svobodni” državi Sloveniji.

 • Aurelius

  Žal mi je, da zaradi volilnega molka ne morem napisati kaj več, ampak upam, da bodo zavedni Slovenci prevladali s svojimi glasovi nad zavedenimi Slovenci !!!

  • MEFISTO

   Izpovedovanje in izražanje lastnega mnenja se po sodbi vrhovnega sodišča ne šteje za kršitev predvolilnega molka.

   Zato le z besedo na dan!

   Nihče me ne sme kaznovati, če izjavim, da sem obkrožil številko 9.

 • Adolf Hitler

  govni na enm kupu

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!