fbpx

Napad globoke države na Cerkev in Brezje, medtem ko na petkovih protestih že 17. teden spremljamo nekaznovano kršenje zakonodaje!

Množična udeležba na petkovih nezakonitih protestih. (Foto: Twitter)

Hinavščina dominantnih medijev v rokah levega tranzicijskega omrežja ne pozna meja. Pred dnevi je potekala tradicionalna maša ob Marijinem vnebovzetju na Brezjah. Zbralo se je dobrih tri tisoč ljudi. A nekdo je prijavil organizatorje prireditve, ki se morajo sedaj soočiti z inšpekcijskim nadzorom zaradi kršitev vzdrževanja minimalne varnostne razdalje med udeleženci ter opustitve nošenja zaščitnih mask v zaprtem prostoru.

Problematizira se tudi udeležba, saj je po sedanjih vladnih odlokih dovoljeno na javnih mestih zbiranje le do petsto udeležencev. Zakoni veljajo za vse. Zato bi lahko predstavniki Cerkve malce bolj pazili na vladne omejitve. A glej ga zlomka, v Sloveniji spremljamo kršitve istih zakonov, sedaj že sedemnajsti teden, ob nezakonitih kolesarskih protestih.

RTV Slovenija in POP TV sta velikokrat poročali, da se je na protestih zbralo tudi med pet do sedem tisoč protestnikov. A takrat se noben od medijev leve provenience ni vtikal v kršenje vladnih odlokov. Proteste in kršitve vladnih odlokov pa vsak teden tudi s svojo udeležbo spodbujajo Tanja Fajon, Luka Mesec in Marjan Šarec. Kot smo že razkrili v našem mediju, prav Socialni demokrati pletejo niti v ozadju. Kot osrednji imeni se pojavljata Jernej Štromajer in Vuk Čosić.

Cerkvene dostojanstvenike bi križali, ‘kolesariatu’ je dovoljeno vse
Izmišljevanje osrednjih medijev v rokah tranzicijske levice in njihovo podtikanje ene afere za drugo se zdi na trenutke že prav patetično. Notranjemu ministru Alešu Hojsu so očitali, da je njegova odredba o reviziji nekaterih kriminalističnih preiskav nezakonita, a smo dokazali, da je veliko različnih ministrstev odredilo nadzor v odmevnih slovenskih aferah. Za podoben korak kot se je odločil Hojs, sta se pred njim odločila notranji minister v drugi Janševi vladi dr. Vinko Gorenak in notranja ministrica v Cerarjevi vladi Vesna Györkös Žnidar.

Dvoličnost večinskih medijev je ujezila tudi uporabnike družbenega omrežja Twitter. Kritični so predvsem do dvojne vloge naše RTV Slovenija. “Kdaj je RTV opozorila na nespoštovanje protikoronskih ukrepov ponavljajočih petkovih kolesarjev kot enkratnemu srečanju na Brezjah? Manica Ambrozic, tudi to je javna RTV”… “Mogoče pa greste na RTV Slovenija stran in pogledate prispevke iz petkovih protestov in boste videli, da čisto vedno napišejo tudi, da vlada opozarja na kršitve covid odlokov na petkovih protestih. Problem je, ker vlada teh opozoril ne uporabi vedno in povsod ampak samo, ko ji paše.”..   “Družbenopolitična delavka na področju novinarstva Manica Ambrožič se zaveda, da revolucija zahteva tudi žrtve, zato tega pri svojih “spontanih vseslovenskih vstajnikih na vpoklic” ne problematizira… Drugače je pri “razrednemu sovražniku”, kar kristjani vsekakor so.”

Zdravstveni inšpektorat pa kot kaže v sedemnajstih tednih ni dobil prijave zaradi petkovih nezakonitih protestov kot so jo dobili cerkveni dostojanstveniki rimskokatoliške cerkve. RTV Slovenija nikoli ne pozabi omeniti, da je javni servis in deluje v interesu vseh državljanov ter poroča objektivno. V našem mediju smo velikokrat dokazali, da temu žal ni tako. Med poročanjem o protestih nikoli ne omenijo, koliko vladnih odlokov se krši, zaradi ukrepov zajezitve koronavirusa, se pa hvalijo s številom protestnikov in navajajo, da je obstoj sedanje vlade ogrožen.

Ste jezni, da zdravstveni inšpektorat ne ukrepa zaradi protestov? Poglejte si posnetke in jih prijavite
Slovenski državljani, rešitev je preprosta. Eden izmed slovenskih medijev redno spremlja petkove proteste. Na posnetkih so velikokrat ujeti znani akademiki, profesorji in intelektualci leve nomenklature. Ne manjka niti Svetlana Makarovič. Zato si v miru poglejte posnetke protestov v medijih in na socialnih omrežjih.

Kolesarski nezakoniti protest pred Državnim zborom. (Foto: Posnetek zaslona, Youtube)

Poiščite znano osebo iz levega pola ter jo prijavite zdravstvenemu inšpektoratu. Počakajte nekaj dni, da bo prišlo do obravnave. V nasprotnem primeru je jasno, da gre za še en organ, ki rad dela zelo po svoje. Točno, na Brezjah so bili znani organizatorji dogodka, medtem ko se petkovi režiserji politkolesarjenja skrivajo.

Luka Perš