Prvorazrednost v praksi: Družini Janković uspel odpis milijonskih dolgov podjetja Electa Holding! Drugorazredne državljane pa rubijo za vsak neplačan evro!

Rok Furlan je velik prijatelj in poslovni partner Zorana Jankovića in Damijana Jankovića (Foto: STA)

Nedolgo tega smo poročali o tem, kako je naša država gnila, ko je finančna policija s pištolami in čeladami obkolila in kaznovala poštenega državljana s tisoč evri kazni, ker je pomagal sorodniku pri obnovi hiše. Glede na to, da so državljane že metali na cesto zaradi neplačanih računov v nizkem znesku, pa je zgodba okrog družinskih članov ljubljanskega župana Zorana Jankovića še posebej škandalozna. Sinu Damijanu Jankoviću je namreč uspel odpis milijonskih dolgov podjetja Electa Holding. Ljubljansko okrožno sodišče je namreč potrdilo poenostavljeno prisilno poravnavo njihovega zadnjega prezadolženega podjetja Electa Holding.

Družina Janković je verjetno ena najbolj nedotakljivih pred roko pravice in kaže na mafijsko delovanje sistema, ki naj bi se imenoval pravna država. Do konca leta 2021 bodo upniki podjetja prejeli pet odstotkov svojih terjatev, poroča portal Siol. Najslabše bo pri tem šlo družbi Heta Asset Resolution, slabi banki nekdanje banke Hypo, ki zahteva poplačilo milijonskih posojil. S tem bo izgubila večji del od 1,2 milijona evrov sredstev, ki jih terja od Electe Holdinga. Ta se lahko sicer na sklep sodišča še pritoži.

Sinovoma prodal Electo leta 2004
Uradno je krovno podjetje Electa Holding v lasti Jankovićevih sinov: Jureta in Damijana Jankovića. Glavno premoženje predstavlja družba Electa, katere dejavnost predstavlja investicijski inženiring. V času, ko je bil ljubljanski župan predsednik uprave Mercatorja, je gradila trgovska središča najboljšega soseda. Ljubljanski župan Zoran Janković je bil namreč lastnik Electe vse do leta 2004, ko pa je vstopil v svet politike, jo je prodal sinovoma, za kar pa nikoli ni prejel nikakršne kupnine. Kupnino naj bi mu namreč dajala postopoma, in sicer tako, da sta pri tem bremenila preostala podjetja Electe. Po podatkih Fursa je župan na svoj račun prejel vsaj tri milijone evrov. Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je prišla do ugotovitve, da je na račun verižnega prenakazovanja med podjetji v družinskem krogu prejel znesek v višini 208 tisoč evrov, ki pa je obremenjen s korupcijskim tveganjem. 

Foto: STA

“Glavni argument nasprotovanja Hetine slovenske družbe poenostavljeni prisilni poravnavi je bil, da bi morala Electa na seznam navadnih terjatev v postopku poenostavljene prisilne poravnave uvrstiti tudi terjatev do družbe TCK v lasti Hete v višini 2,28 milijona evrov, ki da jo ima Electa Holding kot solidarni porok in plačnik družbe Electa Naložbe. TCK je upnica Electe Naložb postala po oddelitvi TCK od banke Hypo Alpe Adria,” je poročal Siol. Damjan Janković,  Electa Holding in Electa Inženiring so kot poroki nastopali pri tem posojilu. Sedem od dvanajstih upnikov, ki pa predstavljajo skoraj sto odstotkov navadnih terjatev, je na koncu glasovalo za poenostavljeno prisilno poravnavo. Družba Glanc, ki je pri tem odigrala glavno vlogo,  je po poročanju Siola povezana z Jankovićevo družino. Terjatev do družbe Glanc naj bi bila po trditvah Hete fiktivna, ker v sredstvih naj ne bi nikoli imela knjiženih sredstev v takšni višini.
Višje sodišče v Ljubljani je po več sodnih odločitvah in pritožbah 25. aprila omogočilo pot do potrditve poenostavljene prisilne poravnave. Temu pa je sledilo tudi okrožno sodišče, ki je prižgalo zeleno luč za prisilno poravnavo. Družinski člani ljubljanskega šerifa Zorana Jankovića očitno živijo pod srečno zvezdo.
Hana Murn
 • Branislav Valter

  …”Prvorazrednost v praksi: Družini Janković uspel odpis milijonskih dolgov podjetja Electa Holding! Drugorazredne državljane pa rubijo za vsak neplačan evro!”…
  TOO BIG TO FALL SMO IZUMILI V ZDA KI JO VI DESNI TAKO PO BOZJE CASTITE!!!

  • ROMAN Naprudnik

   Desni niso nič krivi,nehaj nakladat.

   • Branislav Valter

    Jaz zagovarjam vse kar meni, mojim otrokom, vnukom, zeni in starsem prinasa KORIST.
    DO LETA 1977 JE TO BILA TITOVA SFRJ, KASNEJE PA ZDA.
    Kaj tukaj ni jasno?????

  • SIMON ROZIC

   …za ostale privatnike, obrtnike in gospodarstvenike pri nas velja že od leta 1945 naprej:
   -najprej bomo opozorili
   -potem bomo zahtevali
   -potem bomo vzeli!

   Ne velja za Forumaše in njihove prisklednike!

   Izjava sindikalne predstavnice na shodu Sindikatov Slovenije! ….
   NESPODOBNO! OGABNO!

   • Branislav Valter

    Jaz zagovarjam vse kar meni, mojim otrokom, vnukom, zeni in starsem prinasa KORIST.
    DO LETA 1977 JE TO BILA TITOVA SFRJ, KASNEJE PA ZDA.
    Kaj tukaj ni jasno???

    • SIMON ROZIC

     …dej nehi, ti umski mostiščar! Razen zvezenja, si votel
     kot star emajliran pisker!

     • Branislav Valter

      Problem Slovencev ki stalno zivite v SLO je nizko samospostovanje
      Zato lezete tujcem v rit….

 • Stajerka

  ….niso vredni, da jih pes polula……rečemo na Štajerskem takšnim, za katere je škoda kisika, kaj šele kaj drugega…….
  ….je pa evidentno, da je v Zokijevih škornjih, pričel velike korake delat Arsenović……ampak nekaj se NE zaveda, med Lublano in Mariborom je razlika…….in to velika!…….

  • SIMON ROZIC

   …a crnogorsko-srbska posla ? Bo dovolj denarja?

 • GverilaStyle

  Z navadnimi smrtniki-davkoplačevalci je pa takole: Prijatelj imel zdravstvene težave, odšel na urgenco, kjer so ga zadržali na kardio oddelku en mesec. Javil takoj delodajalcu, da je z srcem nekaj narobe in da bo ostal dlje v bolnici. Zaposlen pri istem delodajalcu, 12 let….a ga je delodajalec odjavil isti dan, kot je šel na urgenco. Kasneje se je razvilo, da je bil brez zavarovanja, ker je delodajalec prosil za odlog vse prispevkov za vse zaposlene….8 let jim ni nič plačeval, država mu je vse ugodila. Prijatelj po mesecu dni odpuščen iz kardio oddelka UKCja kot samo plačnik z računom 30 tisoč eurotov. Je šel v osebni stečaj samo zaradi tega dolga in mu je bil odobren osebni stečaj….a glej ga zlomka, ko se mu je osebni stečaj zaključil #3 leta kasnej, ga ni nihče obvestilo o temu in da je mera polna, osebnega stečaja ni zaključuil z odpisom dolga do UKCja….brez kakršnih koli obrazložitev. Tako, da mora sedaj obročno odplačevati teh 30 tisoč eurtov. furlani, jankoviči, pa vsi v kazenskih zadevah preganjani za prevare in se jim odpisujejo takšni miljonski z eski?!?!?!?!!!!! Narod na noge in sterat to bando pokvarjeno tja kamor jim je mesto…..

  • Dragan Krstič

   Nič ne bo ta narod naredil ker ni vreden niti počenega groša, glej moj zgornji komentar. Ni kriv Janković ampak ta narod.Ta narod bo tudi državo zavozil ker jo je prepoceni dobil.

   • tomven

    Res je, opanković samo izkorišča vse dane mu resurse. Seveda gre tukaj za sistem daš dam.

 • SIMON ROZIC

  Jankovićev zmazek!

 • me

  Poserjem se na slovenistan.
  Crkne naj.

 • soc

  Dokler ljudje ne gredo na ceste, si bodo rdeči oblastniki privoščili vsak dan več.

  Pa bodo apatične ofce sploh kdaj šle?

  • Janez Korenjak

   Še bolje na volitve. Revolucij imam počasi dovolj.

   • Lustrator

    Najbolje kar oboje. Uradni rezultati Doma na Evropskih in Požarja na parlamentarnih volitvah so mi sprožili vse alarme kar se tiče štetja glasov s strani LDSovega politkomisarja Vučka.

   • Dragan Krstič

    Naivni Janez. Ne bodi naiven. Volitve bi rešile samo en majhen problem. Zagata je v tem da ima rdeča mafija lovke razpotegnjene čez vso državno birokracijo, javno upravo, pravosodje iin policijo. Veš to je tako kot goban ki ga najdeš v gozdu. Njega odtrgaš, ta goban pa ima še par deset kvadratnih metrov podzemnega omrežja koreninic. Nova morebitna desna vlada lahko odreže mafiji lovke samo s pomočjo ljudstva ki bi z odhodom na ulice podprlo vlado. V nasprotnem primeru bi vlado mafija rušila kot bi rekel keks.

    • Janez Korenjak

     Niti ne, če uspe kakšni ligi za demokratske spremembe dobiti dvotretjinsko večino ali vsaj solidno večino, da lahko začne rezati lovke mafijski hobotnici. Seveda bo to proces, ki bo trajal. Ampak kako pa drugače? Kot vstajniki 2012 ne gre – demokrati niso privrženci Antifa “demokracije”, težko jih je dobiti na ulice.
     Mislim, da moramo delati na ozaveščanju tiste polovice apatičnih Slovencev, ki se ne udeležuje volitev in jih motivirati, da naredijo nekaj zase in svojo prihodnost.

  • Novakec1

   Po kaj?

 • pajot

  Al Capone je bil pravi vajenec v primerjavi z opankarjem in njegovima sinovoma. de.

  • tomven

   Ne bi rekel. Capone je imel močno mrežo sodelavcev, ki so počeli marsikaj. Opankarjevi znajo pa samo goljufat in krast.

   • pajot

    Misliš,da jih solatar nima?
    Nje…de…

  • montyamp

   Astrološka potrditev , al capone je na seznamu kozorogov , nekateri med njimi so vidni člani sveta za uničenje Slovenije .
   Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Šketa Drago , Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , Svetlana Slapšak , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .

   • JANEZ GUS

    Se mi zdi,da je tudi sosedova Fani,ker je skrajna levičarka.

    • montyamp

     Mogoče pa res , kar vpraš .

 • Peter

  “Se kdaj bojite, da bi se vam lahko nekega dne zgodilo, da vas obsodijo in pošljejo v zapor,” je junija leta 2014 svojega gosta Zorana Jankovića vprašal hrvaški voditelj Aleksandar Stanković. “Pa
  niti slučajno, jaz sem bil vsa ta leta, da tako rečem, na tem področju
  izvršne oblasti največji nasprotnik politike Janeza Janše,” je odgovoril ljubljanski župan.

 • RATATA

  Če ne bom jaz, bo pa nekdo drug …. si mislijo odvetniki, ki iščejo načine kako speljati postopek v nepošteno smer do končnega cilja izigrati pravo in prav.
  Vedno se najde kdo, največkrat so to eni in isti, specializiranci za pomoč pokvarjenim.
  Takšna pomoč takšnim pomeni tudi njihovo pokvarjenost!
  Toda, najbolj pokvarjeni so tisti, ki kljub temu, da ugotovijo pomanjkljivosti v zakonodaji in postopkih tega ne poskušajo popraviti – popravo vsaj predlagati!
  Vprašati se je, kdo so tisti, ki so sestavili takšno kombinacijo pravnega sistema kot jo v osamosvojeni socialistični Republiki Sloveniji imamo!
  Sistem sicer odlično deluje, vendar ravno narobe in za tiste, ki bi jih sicer po pravu in po tistem kar je prav ter je pravično moral izpljuniti, pomeni povišanje na piedestal občudovanosti in najvišjega pozicioniranja v bogatiji in na funkcijah nadaljnega vpliva!! To pa res ni prav!!

 • Claudio Moro

  KOMUNISTICNE SVINJE!

 • Black_Raven

  in to smrdljivo čefursko govno so nekateri hoteli še za predsednika vlade hahaha pa tako retardiranih volilcev ni nikjer na svetu hahahahah…

 • JANEZ GUS

  Če to spada v rubriko saj ni res pa je.Samo mislim,da je to prekleto res.Mi papravna država.Ko to sliši amerikanc se prime za čelo.Zakaj Trump ne bo prišel v Slovenijo.Zato,da ne bi izkazal priznanje komunistični kriminalni vladi.Banda lopovska,,z guslarjem na čelu.

 • ZatonMesecnikov

  Vzemi tistemu ki nima, daj tistemu ki ima.

  Geslo slovenskih Levičarjev.

  • pajot

   Če se ne motim,Superhik je deloval po istem načelu

 • antimur

  Kučan s svojo podrepniško golaznijo, pojdite stokrat v tri PM. Čefurji, sodniki, levofašistični pisuni in ostala golazen, dobili boste svoj porcijon, povsem po meri vaših hudodelstev proti Sloveniji in Slovencem. Ne imejte lažnega upanja, da boste zbrisali prav čas.

 • Andrej

  Ali veste, od kje je reklo: Sve će to narod pozlatiti? Iz Srbije.

 • Cristian Straccatela

  Kdo bi obsodil ta masmešek. Zokane ima nekaj na sebi. Ima se može se, nema se glumi se.

 • Andrej, Miha ali Jure

  Al Capone nam pred nosom sedi.

  • montyamp

   Astrološka potrditev , al capone je na seznamu kozorogov , nekateri med njimi so vidni člani sveta za uničenje Slovenije .
   Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Šketa Drago , Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , Svetlana Slapšak , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene …

 • PLavi-mil

  Toko dela krivosodje, samo JJ moraš sovražiti, kar volite ga še žabarji, vi in vaši otroci pa plačujejo luksuz Jankoviču in njegovim panžem,

  • Oliva

   Ki nikoli niso delali in nikoli ne bodo delali, ker v atu vidijo velikega vzornika. Znajo samo lagat in krast, banda ljubljanska.

 • Peter

  Tale Zoki neki ma, de.

  • pajot

   to si je baba trapasta izmislila…tale naš zoki je pravzaprav impotenten. Vprašte farmacevtko.

   • JANEZ GUS

    V Ljubljani sem slišal,da je bil farmacevt,.

    • pajot

     he,he,he….

 • Skrajno Desni

  Čefurji v vladi, čefurji v sodstvu, čefurji v županstvu, čefurji povsod Slovenčkov pa samo še za na prste preštet.

  • Andrej

   Še bureka ne dobiš brez čefurja. Dobrega bureka. Dobiš pa slabo vlado.

   • Skrajno Desni

    Tudi burek je kot naša vlada zanič.

   • Steiermark

    Normalni Slovenci, ki kaj dajo nase, ne jejo jugobalkanske svinjarije…..

  • Dragan Krstič

   Ja, čefurji so krivi za vse kar je narobe v Sloveniji. Nekaj ti bom povedal. Za stanje v Sloveniji so krvi slaboumneži kot si ti.

  • Novakec1

   Pred 15 leti sem se odselil iz počefurjene lublane bulane, zgleda da se bo moral tudi iz počefurjene slolandije, sam ne vem kam!

 • Dragan Krstič

  Ne bi bilo tega mafijca če ne bi bila Slovenija mafijska država. Mafijsko državo pa ustvari ljudstvo na demokratičnih volitvah.

  • Skrajno Desni

   Le kdo uvaža čefurske volivce.

   • Lustrator

    Komiji na volitvah redno dobivajo dvotretjinsko večino – za to pač ne moreš kriviti zgolj uvožencev. Le ti mogoče predstavljajo 30% rdečega volilnega telesa, ostali so avtohtone prismode.

    • Dragan Krstič

     Tako je, vprašanje če splo gredo na volitve. Zagotovo pa volijo Jankovića v LJ, naqjbolj vneti njegovi volivci pa so muslimani.

    • Steiermark

     ….ali pa “volitve po Tržiško…..

   • Dragan Krstič

    Včasih Drnovšek, potem Cerar. In ne klamfaj da so čefurji krivi da je Slovenija mafijska
    država.

  • Steiermark

   Mafijsko državo nadaljujejo stare strukture, jugokomunistične mafije, z botri, ki nas tlačijo še iz starega sistema dalje! To pa, da trdiš, da je mafijsko državo ustvarilo ljudstvo na demokratičnih volitvah, je pa navadno sprenevedanje oz. nesmisel. Saj vendar poznamo, v oči bodeče primere “demokratičnih” volitev, po vzoru komunizma – komunistov, kjer ni važno, kako kdo voli, važno je, kdo in kako šteje glasove! Najbolj viden primer takšnih volitev, po stalinovo, je Tržiško štetje glasov, ko so morali prekiniti , za 1 uro glasovanje, da so lahko vmes ugotovili, koliko glasov in komu, dodati ali odvzeti! Ne biti naiven, kp jugo in njeni jugosi, nam še naprej kroji naše umiranje na obroke, brez volje ljudstva, ki je v vsakem primeru pohojeno! Spomni se tudi o primeru ponovne izvolitve solatjeka, ki bi naj v ta namen uvozil 30000 svojih jugobratov in jim dal stalno bivališče…….

 • totex39

  Svinjarija, ki jo normalen človek ne more obrazložiti, za koruptevneže pa to znajo krivosodni organi.

 • Janez Novak

  Zakaj je tako kot je? Zato, ker po osamosvojitvi ni bilo lustracije. Zakaj ni bilo lustracije? Zato, ker so bili vodilni demosovci večinoma nekdanji člani partije. Bivša partija je bila nič drugega kot koristolovsko združenje, katerega člani so skrbeli za neomejeno oblast, privilegije in osebno bogatenje. Po osamosvojitvi nikomur ni prišlo na misel, da bi se šel vzpostavljanje delujoče demokracije, pravne države in tržnega gospodarstva. Levi in desni so se borili za oblast, ker so jo pojmovali kot plen, ne kot častno služenje narodu. Cilj je bil slejkoprej napolniti si žepe. Hvala vsem tranzicijskim akterjem, levim in desnim, za tranzicijski rop in obubožano državo ter izropane državljane. In čimprej izginite na smetišče zgodovine, vključno z mlajšim rodom tranzicijskih plenilcev.

  • JANEZ GUS

   Samo vprašam,a so bili sploh desni.To so bili levuharski bastardi,za demokracijo so slišali nekje………………..daleč,videle so vse svinje samo korito.Kučani pa v smrtni zoni.Takrat je bila prilika ,vsaj za glavne.

   • JANEZ GUS

    Da se jih povabi na kandelabr.

 • JANEZ GUS

  Kako pa naši dominantni mediji.Petričevo sranje,pa dnevnik,novice večer,kaj jih je cenzuriralo.Pa kdo ima še naročeno to cenzuro.Nedeljski,oprosti,pozabil sem te uvrstit v tosmrduharsko lažnjivo skupino.Res se ti oproščam.Govno lažnjivo.

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • Imperial Commando

  Tisti, ki volijo njegovga fotra, so posebni primeri umske zaostalosti.

 • GverilaStyle

  24kur še nevedo, da so jankovići kupili osebni stečaj. Naj jih nekdo za božjo voljo obvesti, da bodo Vsak dan prvi nooooo.

 • Janez Kepic-Kern

  Teh
  – SAMOVSILJENIH – “ŽAL” – MOL – Jankovičev – SE MI NE ZDI SMISELNO KOMENTIRATI.
  Z
  njimi naj
  SE UKVARJAJO
  “NEKONTAMINIRANE” INŠPEKCIJE, ORGANI MNZ ITD. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • radames

  Družina janković, bojte se zadnje ure. Takrat ni nobenemu prizanešeno!
  Zdaj pa uživajte – na narodov račun. Bolj boste uživali, težja bo zadnja ura!

 • rubec

  In to je govora o tipu, za katerega je ola gumo farmacevtka morala prinesti s seboj. Pri takem dnarju.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Ja živijo pod srečno rdečo zvezdo.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Zanimivo, družini Janković je vse opravičeno in vse odpisano (milijonski dolgovi), ko bo pa neka uboga družina z dvema dojenčkoma ostala brez denarja in ne bo mogla plačati položnice za vodo, ali elektriko pa jo bodo nemudoma vrgli na cesto in zarubili hišo.

  KATASTROFALNA DRŽAVA – KATASTROFALNA LEVIČARSKA POLITIKA

 • Black_hawk

  Sami naši

 • Nata

  Le od kje , za vraga oni mit o sijajnem menegerju , tov. Jankoviću ?
  Sam goljufija ga pokonci drži !!
  To šlamastiko okoli Elekte poznam še iz časov vrhuncov ljubljanskega rokometnega kluba Prule 67 !!!! Barabija na kvadrat.

  Ampak ta silni možak je dobil že tretji mandat za vodenje Ljubljane ????
  Vendar se mu ne bo nič zgodilo . Le zakaj ??
  Ker smo Slovenci malo brezbrižni do velikih in majhnih nepravilnosti.

  Nova ?? Nič niste napisali o poizkusu izbrisa imena duhovnika in skladatelja V. Vodopivca v imenu glasbene šole ?? Seveda. . . . . . muzika vas ne zanima ??

  https://www.domovina.je/zamolcali-so-ime-velikega-slovenca-in-sprozili-revolt-zavednih-primorcev/?fbclid=IwAR0lKjlvBahDfLLAgJCouC_KgmDkDMk8JZKIzyv1dUCs0ZMf9lP_UnF65ZQ

 • Janez Kepic-Kern

  Pustimo – MOL Jankoviće,
  tole je veselo !

  ŠALA

  VESELA NOVICA – RESNO – VESELA NOVICA
  Ta
  Ok e- portal NOVE24TV – DOKONČNO – Z A P U Š Č A – F.TUNEK !
  Več v nadaljevanju.
  Razlog za njegov – DOKONČNI – ODHOD – F. TUNEKA
  IZ TEH komentarjev
  je
  – njegova POSTARANOST
  in ker
  – MU NIČ NE PLAČUJEJO .
  Dobil pa je – dobro POSLOVNO idejo !
  Baje
  bo ustanovil

  – društvo “ex KP, ZK JAMRALNICA”

  za penzionirane ex KP, ZK – je, ki jih je kot vemo “žal” veliko.
  NJEGOVA POSLOVNA IDEJA
  – SE MENI OSEBNO – ZDI – ZELO – OK. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • šmentanamuha

  Mislili smo, da živimo v samostojni Sloveniji, potem pa smo se nekega dne zbudili v Čefurlandiji. Balkanjerosi gledajo vun iz vsake lukne. Nič ni samoumevno, tudi lastna država ne.

 • Dragan Krstič

  Skoraj 29 mio odpisov dolgov. A bomo samo stokali in jamrali kakšno mafijsko državo imamo. Moramo se organizirati in demonstrirati pred ljuljanskim sodiščem in pred FURS-om. Če ne bo razultatov pa je treba nasilno vdreti v ti dve instituciji. in vreči odgovorne osebe s foteljem vred skozi zaprto okna..

  • učko

   Najprej je potrebno “ustanoviti” eno normalno politično opcijo in zmagati na volitvah.

   • Dragan Krstič

    Ne bodi naiven. To zalego po državnih institucijah, sodstvu in FURS-u lahko počisti le ljudstvo na ulicah. Če se samo ena desna normalna vlada vtakne v ta mrčes, bo letela v nekaj dneh.

 • Dragan Krstič

  V prvi vrsti je Slovenija mafijska država ker takih lopovov kot je Janković pravna država ne bi dovolila.Je pa v Sloveniji še nekaj sto velikih mafijcev ki jih ščitijo državne institucije.

 • Dragan Krstič

  Janković je samo posledica mafijske države ki sta jo ustvarila Drnovšek in Kučan.Ne razumem kako nekaterim ni jasno da je Janković na ZGTV dovolj razumljivo povedal da ga ne bodo nikoli zaprli ker je on proti Janši. Če ta narod ne zna eliminirati barab je to njihova stvar.Janković je samo produkt mafijske države, a vam je to težko razumet.

 • Radolf Mitler

  Fukfehtar!

 • Radolf Mitler

  Četnik!

 • KAPIBARA

  A se vi zavedate, da je on , na veke vekomaj, s takimi potezami, čist pred-z zakonom.. ?? !!
  Kdo se še spomni pomilostitve – (od narcisoidnega)- lastnika šipca Evrosporta.. (al tako nekako).. ??

  Za kaj, ga je pomilostil, v navezi naše zakonodaje..

 • Skrajno Desni

  Pred časom socialno ogrožanim niso mogli odpisat 50€, čefurskim lopovom 30 milijonov odpišejo z lahkoto.

 • gabrijelobid

  Tisti,ki je podpisal ta odpis dolga je tudi za odpis.

 • VERZIFIKATOR

  NA MMC O TEM ŠELE OB 23H!

  Janko z Viča

  V SKRITEM KOTU

  V skritem kotu in ob pozni uri
  sramežljivo znajde se novica,
  spregledljiva namreč ni resnica,
  a se z njo naj javnosti ne kuri.

  Dolg odpisan, torej poravnava,
  lakonsko v novici se prebere,
  kdo in kaj, kako denar opere,
  tega se, se ve, ne obravnava.

  Ata lump je komajda omenjen,
  dva sinova skoraj anonimno,
  je po sodnem sklepu vse brezimno,
  tihi s tem dogovor javno sklenjen.

  Ko beseda je o poravnavi
  in odpisih bajnih zadolžitev,
  tale zgolj prešine te rešitev,
  ki edina je na poti zdravi.

  Pot lahko ubrala se bo prava,
  ko bo končno ata lump odpisan,
  dolg do centa zadnjega izbrisan
  pa, ko crkne še poslednja krava.

 • učko

  In katera “SODNICA – PRASICA” je spet zlorabila svoj položaj sodnice ? Smrt levuharjem !

 • GverilaStyle

  Ta stečaj je enak prejšnjemu.

 • Steiermark

  Ali je še sploh upanje, da se rešimo oz. osvobodimo te jugokomunistične roparske drhali?

 • tomven

  Opankarjeve sinove za ministre:: trota damjeka za financarja, telička jurćka pa za pravosodje, pa smo na horsu… ups, na konju sem mislil.

 • Nata

  + + + + +
  Jaz pa vseeno upam, da bom dočakala dan, ko bom izvedela kdo in kaj je silni Patron te mafijaške družine !!
  Nas odirajo ( od 1 € jim ostane 67 centov ?? ), njim pa kar po vrsto odpisujejo milionske dolgove ??
  Sedaj bodo pa še one, ki so zaslužili neverjetne denarje – saj ne vem , kako bi to imenovala ? Uvedli bodo ležarine ?
  https://livenews.to/samo-login-razkriva-skrivnost-bogastva-si/

 • Garbage man

  LOL

 • E moj Šarko

  Janković pun ko Đajić

 • Skrajno Desni

  Človek bi si kupil osamljen otok da bi živel v miru, a največja žalost je da ni otoka na katerem nima šiptar svoje pekarne ali pa slaščičarne in greš iz dežja pod kap.

 • est

  3 x 7,9

 • Garbage man

  Kdo upa stavit, da jih bo srbska mafija naučila reda?

 • IZBIRA

  Ali se sodnik zaveda, da je ta odpis dolgov nekomu “pripisal” in mu ogrozil eksistenco a ne. Damjan pa se bo še naprej fijakla z jahto in luksuznimi avtomobili in goljufal naprej?

 • radames

  jankovićem že drugič odpišejo milijone, narod pa to mirno prenese? Ja! Narod in SODNIKI se bojijo srbske mafije. Ta mafija bo že spet zelo aktivna na prihodnjih županskih volitvah v Lj.

 • Ivo Coz

  Ma, blema nema. Odpisana sredstva so tajkunsko premoženje udbo-mafije, ki so že zdavnaj pobegnila iz Slo, pa se zdaj vračajo po kapljicah. Če ponovno poniknejo, je kratkoročno oškodovan le kratkonogi manipulator. Nč se bat, spet se vrnejo!

 • Janez Kepic-Kern

  PUSTIMO – “JANKOVIĆE”
  Tole je bolj pomembno.
  NI ŠALA,
  ZELO RESNO.
  Meni, nikoli kaznovanemu
  ex OK knjižničarju Janezu K. Kernu
  je nek 19 let
  fant,
  Slovenec, ki vozi, razvaža robo s KAMIONOM po vsej Sloveniji
  povedal,
  da nekateri v krajih ob meji s HR – v svojih hišah, po kleteh
  baje
  SKRIVAJO NELEGALNE ISLAM MIGRANTE – ZA DENAR.
  Fant,
  ki mi je to povedal – je pošten,

  kako je zares s tem – pa naj ugotovijo – za to – PLAČANI
  IN
  POOBLAŠČENI LJUDJE IZ MNZ ORGANOV NAŠE R.S. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Radolf Mitler

  Tega srbendarskega pizduna in njegove izprdke (sinove) bi morali javno bičati na Tromostovju, potem pa jih namočiti v drek. Barabe svinjesrbske pokvarjene!

 • ludvig

  …kaj je s terjatvam FURSA iz leta 2016 v znesku 344,842 eur….. ali so mu tudi tega odpisali…

 • Kladu

  sramota,sramota FURS navadnega državlajan ganja za 4o e do izvržbe,te barabuzlerji pa nategnejo sodišča ,policijo,furs…pa se smejijo tem bebcem.Vidi se kje je naša država in kako funkcionira in ni na oblasti jun aka,ki bi naredil red,samo zato ker so vsi na oblasti fajn plačani in si ližejo riti in se ne izpostavljajo….reveže pa je treba jebat,,,fuj

 • Celcar Mojca

  Poskušajte ne plačati računa za elektriko, vodo… ostali bi brez nje… Pri Jankoviču gre to drugače. Vzame in še dobi!