Radikalec Milan Brglez med počitnicami raje kot na morje na romanje v Trier, rojstno mesto Karla Marxa – Pravi, da je iskal “navdih” za delo evropskega poslanca

Milan Brglez (Foto: Twitter)

Profesor s Fakultete za družbene vede Milan Brglez res ne pozna meja, ko je treba zagovarjati eno izmed najbolj smrtonosnih ideologij na svetu. Novoizvoljeni evropski poslanec Socialnih demokratov se je namreč na socialnem omrežju Facebook pohvalil, da je obiskal Trier v Nemčiji, ki je rojstno mesto Karla Marxa, človeka, ki je utemeljil ideologijo, ki je v zgodovini povzročila prek 100 milijonov smrtnih žrtev. Ob tem je nekdanji predsednik državnega zbora tudi zapisal, da mu bo Marx predstavljal navdih pri njegovem delu v Bruslju. Da ima Brglez ekstremno leva prepričanja, je bilo sicer jasno že kmalu po njegovem vstopu v politiko, volilne glasove pa je pred nedavnimi evropskimi volitvami pridobival tudi s kontroverznim poziranjem v majici s podobo homofoba, rasista in množičnega morilca. K njegovemu vstopu v Evropski parlament je sicer po mnenju poznavalcev bistveno pripomogel tudi zloglasni partizanski komandant Franc Sever Franta, ki naj bi aktiviral celo ZZB NOB. S strupeno ideologijo je sicer dolgo zastrupljal tudi študente FDV, od koder pa je, kot je razkril poslanec skrajne Levice Trček, pobegnil, preden bi bil “odstreljen”.

Radikalni evropski poslanec Socialnih demokratov Milan Brglez je presegel vse meje dobrega okusa, ki bi morale veljati za vsakega demokratično izvoljenega politika v normalnih državah. Obiskal je namreč nemško mesto Trier, kjer se je 5. maja 1818 rodil Karl Marx, zaradi katerega še danes trpijo mnogi po svetu, njegova ideologija pa ovira napredek in razvoj v številnih državah. Obiskal je še Tübingen, kjer je umrl Primož Trubar, ob objavi vseh slik skupaj pa je zapisal: “Zgodovinska navdiha tudi za delo Socialne demokracije iz Tübingena in Trierja.”

Komunizem povzročil že prek 100 milijonov smrtnih žrtev
Prav pri vsakem poskusu implementacije marksističnih idej v realnosti smo bili priča kolapsom gospodarstev, lakoti, množičnim umorom in vojnam. A privrženci teh idej vsakokrat rečejo, da “to ni bil pravi komunizem”. Prav zato število smrtnih žrtev te uničujoče ideologije še narašča, do zdaj pa je na globalni ravni povzročila prek 100 milijonov smrtnih žrtev, nekatere ocene števila smrtnih žrtev komunizma v Sloveniji pa se gibljejo vse do 100 tisoč.

 

Države, ki so bile v posameznem obdobju v zgodovini deklarirane kot komunistične v skladu z marksistično-leninistično ali maoistično definicijo. (Foto: Wikimedia Commons)

Da si želi revolucije, priznal tudi v tedniku Mladina
Njegova skrajno levičarska stališča že dobro poznamo, tudi sam Brglez jih ni skrival niti na začetku svoje politične kariere. Že leta 2014, kmalu po izvolitvi, je Brglez v trobilu ekstremne Levice Mladina v intervjuju povedal: “Ideja revolucije, kot jo zagovarjajo v Združeni levici, nam je lahko simpatična, a v trenutni svetovni gospodarski konstelaciji ni realna.” V intervjuju je tako jasno povedal, da mu je “ideja revolucije”, kakršno zagovarja skrajna Levica, simpatična, torej vključno z nacionalizacijami in onesposobitvami političnih nasprotnikov, kar je leta 2014 Brglez že jasno pokazal s protiustavnim odvzemom poslanskega mandata Janezu Janši. Toda “nerealnost” v svetovni gospodarski konstelaciji v praksi pomeni, da se s članstvom v Levici namesto v SMC pač ne bi mogel dokopati do visokih položajev in s tem višjih prihodkov, prav gotovo pa mu ne bi dišala niti ideja, da bi nekaj odstotkov svoje plače vsakomesečno vračal nazaj stranki. Kako pomembni so mu nazivi, pa priča tudi dejstvo, da so ga v trobilu Levice Mladina naslovili kar z nazivom “profesor”, in to kljub temu, da ima v resnici Brglez še vedno naziv docent, kar ga uvršča dva naziva nižje od naziva profesor, pri tem pa novinarja ni opomnil in ga prosil za popravek. Pri 51 letih je tudi med starejšimi na FDV s tem nazivom, a več o tem nekaj vrstic nižje.

Brglez je znan po svoji ljubezni do tobačnega dima!

Brglez krši ustavo in poziva h kršenju zakonov, da bi preprečil svobodo izražanja drugače mislečim
Politični analitik, ekonomist mag. Bernard Brščič je že pred časom, ko smo ga povprašali za mnenje glede Brgleza, takole komentiral njegova politična stališča: “Možakar je ekstremni levičar, tako da se mi dozdeva, da je celo SD premalo radikalna zanj, verjetno bi bolj sodil v stranko Levica.” In res, Brglez je vlogo predsednika državnega zbora maja 2017 izkoristil tudi za pozivanje h kršenju zakonov, da bi utišal drugače misleče. Bil je namreč med agresivnejšimi nasprotniki koncerta najbolj priljubljenega hrvaškega glasbenika Marka Perkovića Thompsona, pri čemer se je kar s svojega Facebook profila javno zavzel za to, da bi koncert odpovedali. Kot smo že poročali, je to argumentiral s številnimi lažmi, na koncu pa je bil koncert s strani Upravne enote Maribor dejansko prepovedan, pod odločbo pa je bila podpisana njena takratna načelnica in zdajšnja ministrica za delo, družino in socialne zadeve Ksenija Klampfer. Upravno sodišče je konec junija letos prepoved označilo za nezakonito in odločbo odpravilo. A namesto, da bi se Brglez opravičil, je izrazil obžalovanje, da “očitno za dokazovanje takšnih upravnih odločb niso dovolj le varnostno razlogi”. No, Brglezovi kritiki menijo, da so varnostno grožnjo v resnici predstavljali le skrajno levičarski protestniki in da bi se vsak demokratično usmerjeni politik moral zavzeti, da omogoči z ustavo zagotovljeno svobodo izražanja, ne glede na to, ali se z vsebino strinja ali ne.

Milan Brglez (Foto: Facebook)

Brglez že poziral v majici homofoba, rasista in množičnega morilca
V začetku maja, pred evropskimi volitvami, je uporabnike Twitterja razburila fotografija Brgleza, ki se je slikal skupaj z zloglasno levičarsko evropsko poslanko Tanjo Fajon, medtem ko so se zadrževali na Svetem Urbanu v bližini Maribora. Brglez je tam poziral kar v majici s sliko morilskega komunističnega revolucionarja Ernesta Che Guevare. V svojem dnevniku je Guevara, kakor smo že poročali v preteklosti, črnce označil kot “tiste veličastne primerke afriške rase, ki so ohranili svojo rasno čistost zaradi pomanjkanja afinitete pri umivanju”. Prav tako je menil, da so beli Evropejci boljši od ljudi afriškega porekla, Mehičane pa je opisal kot “bando nepismenih Indijancev”.

Milan Brglez v majici z obrazom množičnega morilca, rasista in homofoba Che Guevare. (Foto: Twitter)

Ukaze sprejema od zloglasnega komandanta Frante, ki ga je prek ZZB NOB spravil v Evropski parlament
Poročali smo že, da je prav Brglez očitno najbolj dojemljiv za komandiranje zloglasnega partizanskega komandanta Franca Severja Frante. Izmed vseh politikov je namreč danes v družbi Frante najpogosteje mogoče opaziti prav Brgleza. Iz pričevanj in tudi fotografij, dostopnih na spletu, je videti, kot da Franta Brglezu odločno ukazuje, kaj mu je storiti, ta pa ga le nemo posluša, kontaktiral pa nas je tudi vir, ki je jasno povedal, da je prav Franta Brlgeza spravil v Evropski parlament. Mobiliziral naj bi namreč Zvezo združenj borcev za vrednote narodnoosvobodilnega boja Slovenije, da je svoje člane dobesedno napodila na volišča. Spomnimo naj, da je bil Brglez kot kandidat SD umeščen na precej neugledno četrto mesto na listi kandidatov. Prav tako so se po sramotnih nastopih Violete Tomić njeni skrajno levičarski volivci v veliki meri preselili k Brglezu.

Franc Sever Franta in Milan Brglez (Foto: Facebook)

Brglez z marksizmom posiljeval tudi študente FDV, od koder je pobegnil, preden bi bil odstreljen
Poročali smo že, da Brglez ni bil preveč uspešen niti pri svoji akademski karieri, na kar nakazuje dejstvo, da je uspel “prilesti” le do naziva docent, preveč priljubljen pa ni bil niti med sodelavci. Kot je že pred meseci na Facebooku razkril poslanec skrajne Levice Franc Trček, je Brglez tik pred tem, preden bi bil “odstreljen” s fakultete, pobegnil v politiko. Prav tako Brglez ni užival nobenega zaupanja in ugleda med študenti, kot obvezno literaturo pri predmetih jim je predpisoval skrajne marksistične manifeste, kot je Sodobni zagovor historičnega materializma Tiborja Rutarja, s tem, ko so študenti po več mesecev čakali na zaključne ocene, pa si je prislužil celo sarkastičen vzdevek “Brzi Mile“.

(Vir: Facebook)

Rok Krajnc

 • Stric iz ozadja

  Zakaj izpostavljate tega ubogega, nic krivega kuza? Saj je se veliko drugih slik.

 • VERZIFIKATOR

  Res neetično je to dejanje,
  se grdo človeka izpostavlja,
  s sabo komajda ki sam upravlja,
  čigar je vse slabše vsak dan stanje.

  Neokusna je pripeta slika,
  zagotovo proti vsem predpisom,
  ko igrajo z njega se opisom,
  saj za težek gre primer bolnika.

 • VERZIFIKATOR

  Milko Bergolajz

  BRATJE MARKS IN ISKRA

  Na seno je iskra preskočila,
  vnelo se je, silno zagorelo,
  ogenj res imel je kratko delo,
  glavna so poročala občila.

  Glavna vse povzdignila v višino,
  dasiravno hitro je zgorelo,
  škode ni, nikogar ni bolelo,
  ogenj ni razlezel se v širino.

  »Kje bila senena je kopica?«
  hotel vedeti je nepristranski
  človek, vstopil skozi vhod je stranski,
  in zakaj to glavna je novica.

  Pa pove mu eden od gledalcev,
  ki je videl iskro preskočiti:
  »Ah, saj slame se ne da gasiti,
  treba je bilo opazovalcev.«

  Je gorelo namreč v gledališču,
  kjer ljudje so dnevne drame siti,
  treba jim zato je obljubiti
  novih iger, smeha na igrišču.

  So zato privlekli iz vodvila
  bratov Marx komedijo proslulo,
  se seno na sceno je podsulo,
  publika naj to bi nagradila.

  Da požar je sad kapitalistov
  bratje Marx bi radi razložili,
  ko na videz slamo so gasili,
  smeh zvabili na račun marksistov.

  V preobleki vudvil-kapitala
  Chico, Harpo, Groucho, Gummo, Zeppo,
  norca brili so na sceni slepo,
  da bi publika na to plesala.

  In medtem domači spet so tati
  na skrivaj blagajne izprazníli,
  kot so z brati se dogovorili,
  češ saj vsi smo Karla Marxa brati.

  • Luiggi

   Z Dona z’Volge in z’Urala
   pod nebo se je pognala
   in na cepice nam padla
   zvezda plameneca,

   Cudezna je njena sila
   vso temo je razsvetlila,
   vso meglo je razpodila
   Zvezda nam rudeca!

   Naprej se pa zvizga…!!!

 • est

  Na koncu gredo vsi na Brezje , prosit Marijo !

  • dob

   Eni pa na Brozje, na Sabotin zlagat kamne.

 • resnicaboli

  Tipičen ne demokrat takšen res nima kaj iskati v EU parlamentu.

 • GverilaStyle

  SMRAD od živega bitja.

 • marker

  V evropski parlament pošiljamo naslednike komunistov tipa Brglez, Fajonove, Joveve in Vajgla. Ne smemo se čuditi, zakaj nikjer kot država nimamo ne prijateljev in ne zaveznikov.

  • Borut Stari

   Pošiljamo? Ma bil je enostavno izvoljen s komunistične police. Izvoljen na račun idiotsko indoktriniranih slovenskih volivcev.Pri osamosvajanju nismo izvedli lustracije in sedaj imamo sranje od države.

 • Common Sense

  Brzi Mile je slika in prilika pravega slovenskega levicarja. Prazna glava, niti en dan delovne dobe v resni instituciji ali podjetju, polna usta “druzbene pravicnosti”, ob tem, da ze celo svoje ljubo zivljenje zajeda druge delovne ljudi in vlece udobno nadpovprecno placo za nic dela (0). A najhuje je, ker je desetletja indoktriniral z marksizmom- leninizmom cele generacije mladih ljudi in jih zavedel, da so – neizkuseni kot so- sprejeli kot edino zvelicavno pot Lukca Mesecnika in idejo “demokraticnega socializma” (= socializem+ druzbena lastnina + samoupravljanje). Zaradi tega nas bo se glava bolela. In ta tip je pozem za nagrado za “zivljensko delo” dobil najmanj 2 MIO EUR v 5 letih place v EU parlamentu + 20% place dozivljenske penzije. Slovenceljn, a si “prifuknjen”? Kam se je izgubila zdrava pamet?!

  P.S. En drugi poslanec, slovenski Che Guevara, M Kordis sam zase pravi, da je marksist-leninist. V isti sapi pove, da je komunist. No, pol vam je vse jasno.

  • Nepotizem komunizem

   Tipčki furajo 100x preziveto sceno zraven pa še mislijo da so alter v bistvu so pa postali del mainstream bele moralne nadvlade.

 • if

  Karl Marx: “Razredi in rase, ki so prešibki, da bi obvladali nove življenske razmere, se morajo ukloniti. Umreti morajo v revolucionarnem holokavstu.”
  Zakaj je ubijanje bistveno?
  Odgovor levičarja Karla Marxa potrjuje zgodovina, zelo sporočilno tudi na slovenskem.

  https://www.youtube.com/watch?v=40GT0AuGHEI

  Tudi Milan Brglez s svojmi stališči tvori sestavljanko levičarske zgodovine “Zakaj je ubijanje bistveno?”.

  • dob

   “Zakaj je ubijanje bistveno?
   Odgovor levičarja Karla Marxa potrjuje zgodovina, zelo sporočilno tudi na slovenskem.”

   Ker so komunisti – rasisti! Poleg tega da so fašisti in ksenofobi. Primerjajmo žrtve treh diktatur, pa bomo videli, da komunisti vopdijo v pobijanju, genocidu, po umorih…. svojih lastnih sonarodnjakov!!!!
   In to nečlovečnost Slovenija vsakokrat voli na oblast. Vsakokrat!

   Oni umor vodijo pod oznako patriotizma, ne kot zločin, kar je. Zato pa ne prenesejo Pravnega reda, ker je zanje ogrožujoč.

   S tem, ko ni bil NIHČE kaznovan za režimske poboje nasprotnikov Titovega režima (Titov režim je pobil 1.070.000 naših sodržavljanov med letoma 1945 – 1980), je ta režim, ki ga zdaj predstavlja milan kučan, ustvaril nepravno odprtino, ki potrjuje, da je pobijanje razrednega sovražnika upravičeno dejanje.
   Pri tem, da imamo v ustavi zapisano, da smo demokratična država!

   kučanu niso jasni pojmi: demokracija, svobodne volitve, opozicija, vladati, pravica, svoboda, čast, resnica…
   Komuniste fukajo definicije čisto preprostih pojmov in zato si te pojme sproti izmišljujejo in jih razlagajo kot jim je drago.

   Tudi Ustavo si razlagajo kot jim je drago. To zdaj lahko sami vidimo, tudi tepcem je jasno, da se komunisti niso sposobni držati niti tistih zakonov, ki so jih sami spisali! Zanje oblčst pomeni izključno pravico do razlaganja in interpretacije osnovnih pojmov demorkacije, ki si jih nato priredijo sproti, po potrebi.
   To je primerljivo z nogometno tekmo, kjer se pravila o tem, kaj je sploh faul, spreminjajo na vsakih 10 minut. Pol ure pred tekmo igralci še ne vedo ali bodo plavali, igrali košarko, nogomet ali pa pekli burek.

 • von Rhein

  Je slika s psom (mislim,da je špic) fotomontaža? Močno dvomim,da bi pes te pasme zaradi vonja sprejel za vodjo krdela takega hinavca.

  • Common Sense

   Ni fotomontaza. To je njegov kuzek. Bogi kuzek.

 • Lev Raskolnikoff

  Še malo pa vas bodo ukinili…

  • ZatonMesecnikov

   Rasklanoritnikoff, še malo, pa bo nenehno zatiranje pripeljalo do upora…

   • Lev Raskolnikoff

    Bolanim osebam se bodo dala zdravila, portal se pa bo ukinil… simpl.

    • ZatonMesecnikov

     Likvidiral, če povzameva levičarski žargon Rasklanoritnikoff…

    • macon

     Potem bo imel server nekje v tujini in se lahko lepo j.bete, fašiji.

     • Lev Raskolnikoff

      Fasist ti je bil posrani dedek…

     • macon

      Pri meni so še razne možnosti, kaj sem, glede tebe je pa vse jasno, faši Rasklanoritnikoff (hvala, ZatonMesečnikov). :)

     • Lev Raskolnikoff

      Če bereš Noro24Tv nisi nič drugega kot idiot…

     • macon

      Noben te ne bo pogrešal, če spokaš. Adio, bebček.

    • Schemva Miro

     Tiste,ki so nepopravljivo bolani bo pa treba evtanizirati in ti spadaš med te.Kreten.

     • Lev Raskolnikoff

      Tak kot so nacisti delali… bravo. Janez ti bo dal bombonček.

     • Schemva Miro

      Obstajajo ljudje,ki niso v nobeni stranki,tako,kot jaz,ampak komunistične golazni pa ne prenesem.

     • Lev Raskolnikoff

      Obstajajo ljudje, ki imajo empatijo do drugacnih… obstajajo pa tudi ljudje, ki sovrazijo vse, kar ni po njihovi meri. Btw. Komunistov ze dolgo ni, sami v tvoji glavi še zivijo in te strašijo…

 • Borut Stari

  worm,(črv) ali kar parazit. Več besed je škoda časa.

 • lokec

  Če ugotovijo, da si malo desen bog ne daj janševik in delaš v državnem podjetju si vedno dve stopnji za levaki. To velja tudi za naše otroke. Za časa juge mi bolj navadni državljani nismo bili tako zapostavljeni.
  To je pa res sranje.

  • ZatonMesecnikov

   Segregacija južnoafriškega tipa v najboljših časih. Drugorazredni so v Sloveniji v slabšem položaju od južnoafriških črncev v časih najhujšega apartheida.

 • Dragan Krstič

  V intervjuju za Mladino pa je povedal da mu je največja želja sezidati vikend v mestecu Gori v Gruziji. Tam bi v pokoju pisal filozofske knjige o naravnem pravu saj bolj inspirativnega kraja na planetu ni za takega znanstvenika njegovega kalibra.

 • montyamp

  ZVEZA NORCEV že ima svojega predstavnika v EU .
  Mobilizacija cerebralnih invalidov gošarskega politkomisariata je prinesla Brglezu stolček v evropskem parlamentu .
  Uboga je tale Slovenija ki privilgirancem iz udbovskega gnezda deli denar v obliki nezasluženih penzij . Če bi bili komunistični bastardi kdaj aktivni v gospodastvu se danes ne bi ponašali z zdravimi telesi in retardirano psihologijo samozapravne patologije komunističnega ultraidiotizma kot NKVD primitivizma .

 • Artur

  Ali lahko kdo še bolje opiše psihopata, ta je posebna sorta.

  • Luiggi

   ASrtur,upam,da ti gosarji,odnosno potomci gosarjev,citajo te komentarje,ce bi bil jaz eden od njih,take sramote ne podnesem,pognal bi si kuglo v glavo raje pa kot cital vsak dan take in podobne komentarje!

 • RATATA

  Brglezbiki je vseeno za podrobnosti boljševizma, ki so v resnici ključne za razumevanje dogajanj v 20. stoletja in obeh svetovnih vojn:
  (prvič), kdo so bili boljševiki;
  (drugič), kdo jih je financiral;
  (tretjič), kdo si je izmislil in vodil NKVD (kasneje KGB), zloglasno Stalinovo tajno policijo, ki je morila drugače misleče politične nasprotnike in po vzoru katere so nastale vse najbolj razvpite tajne policije (od Gestapa prek Mosada do Udbe, Stasija in Securitate).

  Karl Marx, ideolog komunizma, najbrž najbolj zlobne ideologije v zgodovini, je bil vzgajan v judovstvu. Starša sta pobegnila pred antisemitizmom, Karlov dedek je bil židovski rabin z imenom Mordecai.
  Na Marxa je najbolj vplival Moses Hess, francoski židovski filozof, ki mu je omogočil, da je Rheinische Zeitung uporabil za levičarsko platformo. Hess je bil tudi tisti, ki je v komunista spreobračal Friedricha Engelsa, bogatega tekstilnega magnata, ki je kasneje financiral Karla Marxa iz dobičkov, ki jih je ustvaril v Nemčiji in Veliki Britaniji.

  Marksizem se je dokaj hitro razširil po Evropi in pljusknil tudi prek luže, kjer so ga Židje, ki so se v 19. stoletju iz Rusije množično selili v Zahodno in Vzhodno Evropo ter ZDA, vzeli za svojega in prek njega uresničevali svoje interese.
  Komentator je v The Jewish Chronicle (najstarejši židovski časopis na svetu) zapisal, da je razlog, zakaj Židje sprejemajo boljševizem, v tem, da so »ideali boljševizma v mnogih točkah usklajeni z najboljšimi ideali judovstva«. Tudi zato so Židje financirali boljševike in jih podpirali.
  Ko so denimo boljševiki spomladi 1917 v Carnegie Hall v New Yorku slavili odstopno izjavo Nikolaja II. Ruskega, carja Rusije, kralja Poljske in princa Finske, so dobili telegram podpore od Jacoba Schiffa, bogatega židovskega poslovneža, ki je vodil investicijsko banko Kuhn, Loeb & Co.
  Ta banka je bila ena od ustanoviteljic ameriške centralne banke (FED), ki je nastala tako, da so židovski bančniki izpodrinili bogate industrialce, ki so nasprotovali centralni banki.
  Telegram je objavil New York Times, Schiff pa je skušal zanikati svojo vpletenost, a je njegov vnuk John trideset let kasneje v New York Journalu (3. februar 1949) razkril, da je Jacob Schiff za boljševiško revolucijo namenil 20 milijonov dolarjev. In prav Schiff je leta 1905 že financiral Japonce v vojni proti carski Rusiji, istega leta so židovski bankirji financirali rusko revolucijo, ki ni bila uspešna.

  V Evropi je bil eden glavnih financerjev boljševikov Olof Ashberg iz Stockholma, Žid, ki se je še po 2. svetovni vojni v Švici sestajal z Rusi.
  Diplomatski krogi v Švici so ga opisovali kot »sovjetskega bankirja«, ki je leta 1917 z izdatnimi denarnimi sredstvi Trockemu in Leninu (slednji je veljal za Rusa, a je imel nemške, ruske, židovske in mongolske korenine, njegova žena Nedežda pa naj bi bila Židinja, saj je njena družina kot družinski pogovorni jezik uporabljala jidiš, se pravi nemščino s hebrejskimi koreninami) pomagal izpeljati oktobrsko revolucijo. Takih židovskih bankirjev in poslovnežev, ki so financirali boljševike, je bilo še več……
  https://kavarnahayek.wordpress.com/2017/10/24/100-let-oktobrske-revolucije-kdo-je-financiral-in-vodil-rdeci-teror/

  • Nepotizem komunizem

   Dober da so se rusi izvlekel iz tega sranja zahod je pa direktno noter padel.

  • Luiggi

   Skoda,da se v Sloveniji ne pojavi en Tak Zidek in nek bogat Slovenc,kot je naprimer tisti,ki se ukvarja s sterojdi in financira tega Zideka,da pocisti to komunisticno nesnago iz Butal.Tistemu ticu Brglezu pa dosmrtno prepovedat vrnitev nazaj v Butale,permanentno,kapish!

 • Franc Šink

  Čeprav ni preveč pameten, ima kljub temu lepega psa.

  • pupa

   Hoćeš reč, da maltratira svojega psa kot baričević?

   • Franc Šink

    Drži gobec.

    • pupa

     Želiš, povedati, da ti žaljivke padaja iz GOBCA. Tudi možno-

 • PLavi-mil

  Zelo nevaren človek, takih se je treba posebej bati, dobro, da so vsaj Evropejci bolj pametni od polovice Slovencev in ne volijo v velikem številu levičarskih škodljivcev.

 • ZatonMesecnikov

  Slovenski Levičarji nenehno provocirajo druigo polovico svojega naroda.

  Primera, da nek narod izvoli ostarelega komunista za EU poslanca ne pozna nobena država v Europi. In to pripadnika Komunistične partije, ki je zagrešila najhujši pomor med svojim narodom, med vsemi partijami.

  Procentualno je Revolucija in Državljanska vojna v Sloveniji zahtevala več življenj med svojim narodom, kot jih je zahtevala kitajska ali pa Vietnamaska revolucija s svojimi Državljanskimi vojnami.

 • Van Der Waals

  GNILI KOMUNSITI KUČANISTI SATANISTI KI SE SKRIVAJO ZA BESEDO DEMOKRACIJA!!! NJIHOVA STARANKA Z PROPAGIRNJEM SOVRAŽNEGA GOVORA NIMA NIČ Z DEMOKRACIJO!!! GNILOBE!!

 • Peter

  V kumrovec pa ni šel?
  Ts ts ts ts…no.

  • sveta preproščina

   Dokazano zadnji SLO politik, ki je romal v Kumrovec, je bil vaš ljubljeni vodja, diplomant FDV in s častnim doktoratom prištinske univerze. Jiha!

   • macon

    Dokazano? A to si ti dokazal?

    Vi levi revčki nikoli niste šli iz Kumrovca, pod kamnitimi ploščami ždite, da pade mrak in prilezete na plano sesat kri.

   • Imperial Commando

    Seveda lahko te dokaze brez problema predlozis oz linkas? :)

   • centurion

    Dokazano levičarji fukate bulmastife.
    Oražnovaulicapress, garažapress.

 • sveta preproščina

  ha, ha, ker članek! Kdo pa je ta rok kranjc? Aja, izmišljeno ime. NIč novega na Nora24tv … Čas kislih kumaric

 • Nšo-či

  Meni je uganka, kako lahko navdihnjen Brglez v Bruslju koristi Sloveniji? Sploh pa ne razumem navdiha. Bi Brglez rad spreminjal družbeni red drugim narodom?

  • rrrrr

   Prošnja izven konteksta, draga Nšo-či. Pred časom je promotor komentatorjev , vrli Antonius, citiral neko tvojo odlično zadeto definicijo. Nekako tako : levičarji se delijo na leve in desne levičarje…bi hotela malo pobrskajte po svojih prispevkih ?
   Velja si jo zapomniti in ob priliki ponovno ,,na svetlu djati inu pametne glave z razsvetljenskem obdariti “……

   • Nšo-či

    :)bom pobrskala..pa en lep pozdravček z morja.

 • Silka

  Lahko bi šel obiskat Hitlerjevo rojstno mesto, je bliže, ideologija pa povsem identična.

  • Luiggi

   Hitlerejvo rojstno mesto je dalec dle iz Buselexsa kot pa Marxovo rojstno mesto Trier!

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Ta FDV DR. M.B. JE KREPKE POSTAVE
  PA
  MIRNO LAHKO ODIDE – NA KAKŠNO
  REALNO DELO V KRAJE IZ KATERIH PRIHAJA.
  Tam v Zrečah so kovinarji, gozdarji itd.
  Nobene škode oz. precej “koristi” za nas Slovence bo
  če ta FDV DR. M.B. – ODIDE IZ POLITIKE.
  PRECEJ
  ZELO SPORNEGA “NE-DELA” JE OD NIČ KRIVIH DAVKOPLAČEVALCEV PLAČAN
  – ŽE “OPRAVIL”
  KOT VEMO VSI. Se spomnimo: SMC PREGLASOVANJA V DZ ITD.

  KKONEC ŠALE

  GLEDE
  PREDLOGA SLS VODJE M. PODOBNIKA – PA PONAVLJAM !
  DOBER PREDLOG – SLS M. PODOBNIKA !
  Kot
  sem ŽE omenil je ex TITO KOMUNISTIČNO STALINISTIČNA YU, SFRJ IMELA OD 1945 DO CCA 1990
  NON-STOP
  NA NJE MEJAH S PRAVIM OROŽJEM IN S PRAVIMI NABOJI OBOROŽENE
  JNA, JLA
  VOJAKE T.I. JLA GRANIČARJE.
  Kaj se R. SLO STRANČICE IN R. SLO VLADA – SPRENEVEDA.
  S
  SV – SLOVENSKO VOJSKO – NAJ ORGANIZIRA PRAVO “GRANIČARSKO” VAROVANJE MEJE.
  Tako je moje osebno mnenje Janeza Kepic-Kerna
  in mnenje mnogih poštenih, delovnih Slovencev.
  Če t.i. VLADA R. SLO – takega varovanja meje naše države – NI ZMOŽNA ORGANIZIRATI
  NAJ
  PAČ – ODSTOPI.
  Nikogar od sedanje ekipe, ne M. ŠARCA ITD.
  – NE BOMO NIČ POGREŠALI.
  Ko oddide “žal minister Karl E. – iz politike
  BOMO PA ORGANIZIRALI VSESLOVENSKO – V E S E L IC O,
  MI
  POŠTENI PENZIONISTI – JO BOMO ORGANIZIRALI. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 • Basileus

  In to na račun slovenskih antikomunistov.

 • Jožefa Benko

  krasna fotka nove štiriperesne detelje na jesen

 • učko

  Kako to, da tega kretena noben ne kvrcne s kakšno motiko po glavi. Če se bo od trde glave odbila, pa še enkrat ali dvakrat, motike ni škode za tacga kretena potolčt.

 • IZBIRA

  On gre v Erar po navdih, kat kak Trier? Tiskarski škrat al…?

 • centurion

  Ampak pes zraven njega je vsaj trezen.

 • Nepotizem komunizem

  Pripadnik bele zahodno evropske moralne nadvlade. Komaj smo se rešili vzhodnjaške moralne komunistične nadvlade, zdaj bomo pa dobili udarec iz zahoda.

 • Anton

  že po obrazu se vidi da je idiot

  sarkazem press

 • Mitja Mazini

  A ekstremist Janez pa skače s padalom?

  • branči

   nima vsak te sreče, kot ti, da mu glava ublaži padec!!

 • branči

  ..

 • rrrrr

  Kaviar komunisti so se pogospodili.
  Še včeraj v Kumrovcu, kjer se romarjem prikazuje tamkaj skoteni nekrofilski socialist, danes kar vTrierju, kjer jih navdihuje utopični lumpen socialist.
  Kar se Milanček nadudla, to Brglez našprudla.(ampak s čarobnimn nasmehom šintarskega konja, ki so mu pravkar pod rep potisnili slamico, deset col globoko , v pričakovanju, da od doktorja vsaj enkrat v življenju pade kakšna koristna figa, tudi in celo v EU ne bo prišel daleč )

  • Luiggi

   al bo pa prisel do ogromnih penezov in zato je sel tja,kot izvoljenec ljudstva,kurc pa taka demokracija!

 • Valter BraniSlav

  Budale.
  Za vsem tem stoji Stefica Kucan, ne pa zgoraj nasteti ali Putin.
  Stefica je kriva za vse.
  Na zunaj kuhalka caja v resnici pa akterka na svetovni sceni.

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA

   JA?
   VALTEK ?
   A te niso ALIGATORJI – KROKODILI na FLORIDI – POPAPCALI ?
   A
   IMAŠ TI TUDI – KAKŠNE “KLONE”?
   Sem se že ustrašil, da zdaj
   ne bomo mogli več brat tvojih “utrganih” zgodbic
   o tvojih STRIČKIH – E. KARDELJU in I. MAČKU.
   Kje
   pa zdaj domuješ?
   A v kakem azilu za ljudi, ki imajo težave s svojimi dušami? L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   BREZUPEN NISI,
   TISTO O AFROISLAM MIGRANTIH – KAR OK NAPIŠEŠ.

   KONEC ŠALE

  • učko

   Točno to, cuperenca stara uporablja kuhan čaj kot druge cuperence steklene krogle, v katerem vidi in načrtuje svoja podla cuperenška dejanja !!!!!

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM
  ŠALA

  Ta FDV DR. M.B. JE KREPKE POSTAVE
  PA
  MIRNO LAHKO ODIDE – NA KAKŠNO
  REALNO DELO V KRAJE IZ KATERIH PRIHAJA.
  Tam v Zrečah so kovinarji, gozdarji itd.
  Nobene škode oz. precej “koristi” za nas Slovence bo
  če ta FDV DR. M.B. – ODIDE IZ POLITIKE.
  PRECEJ
  ZELO SPORNEGA “NE-DELA” JE OD NIČ KRIVIH DAVKOPLAČEVALCEV PLAČAN
  – ŽE “OPRAVIL”
  KOT VEMO VSI. Se spomnimo: SMC PREGLASOVANJA V DZ ITD.

  KONEC ŠALE

  GLEDE
  PREDLOGA SLS VODJE M. PODOBNIKA – PA PONAVLJAM !
  DOBER PREDLOG – SLS M. PODOBNIKA !
  Kot
  sem ŽE omenil je ex TITO KOMUNISTIČNO STALINISTIČNA YU, SFRJ IMELA OD 1945 DO CCA 1990
  NON-STOP
  NA NJE MEJAH S PRAVIM OROŽJEM IN S PRAVIMI NABOJI OBOROŽENE
  JNA, JLA
  VOJAKE T.I. JLA GRANIČARJE.
  Kaj se R. SLO STRANČICE IN R. SLO VLADA – SPRENEVEDA.
  S
  SV – SLOVENSKO VOJSKO – NAJ ORGANIZIRA PRAVO “GRANIČARSKO” VAROVANJE MEJE.
  Tako je moje osebno mnenje Janeza Kepic-Kerna
  in mnenje mnogih poštenih, delovnih Slovencev.
  Če t.i. VLADA R. SLO – takega varovanja meje naše države – NI ZMOŽNA ORGANIZIRATI
  NAJ
  PAČ – ODSTOPI.
  Nikogar od sedanje ekipe, ne M. ŠARCA ITD.
  – NE BOMO NIČ POGREŠALI.
  Ko oddide “žal minister Karl E. – iz politike
  BOMO PA ORGANIZIRALI VSESLOVENSKO – V E S E L IC O,
  MI
  POŠTENI PENZIONISTI – JO BOMO ORGANIZIRALI. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 • IZBIRA

  Brhlez naj skoči iz krskega mosta. Da ne bo dileme. Mislim na most do otoka Krk.

 • Janez Kepic-Kern

  OPOZARJAM NA
  DOBER PREDLOG – SLS M. PODOBNIKA !
  Kot
  sem ŽE omenil je ex TITO KOMUNISTIČNO STALINISTIČNA YU, SFRJ IMELA OD 1945 DO CCA 1990
  NON-STOP
  NA NJE MEJAH S PRAVIM OROŽJEM IN S PRAVIMI NABOJI OBOROŽENE
  JNA, JLA
  VOJAKE T.I. JLA GRANIČARJE.
  Kaj se R. SLO STRANČICE IN R. SLO VLADA – SPRENEVEDA.
  S
  SV – SLOVENSKO VOJSKO – NAJ ORGANIZIRA PRAVO “GRANIČARSKO” VAROVANJE MEJE.
  Tako je moje osebno mnenje Janeza Kepic-Kerna
  in mnenje mnogih poštenih, delovnih Slovencev.
  Če t.i. VLADA R. SLO – takega varovanja meje naše države – NI ZMOŽNA ORGANIZIRATI
  NAJ
  PAČ – ODSTOPI.
  Nikogar od sedanje ekipe, ne M. ŠARCA ITD.
  – NE BOMO NIČ POGREŠALI.
  Ko oddide “žal minister Karl E. – iz politike
  BOMO PA ORGANIZIRALI VSESLOVENSKO – V E S E L IC O,
  MI
  POŠTENI PENZIONISTI – JO BOMO ORGANIZIRALI. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 • učko

  Brgla-si-ga-drgla je tolk popularen, da so ga izvolili v EU parlament !??!!!!!! To pa za to, ker je “desnica” en sam navaden drek, JaJo pa luzerski drekozastavonoša !!!!

  • samurai

   učko postavi si pručko, da boš videl tudi malo PREKO, ker očitno ti Janša zastira pogled v tvoje omiljeno smrdljivo gnezdo.

  • Common Sense

   Ma kaj se tako zaganjate v Janšo, no? On je samo en politik. Je pa priročen izgovor za vse nebuloze, ki si jih levaki izmišljujete. Kmalu bo kriv še za podnebne razmere, pa da je voda v Piranskem zalivu pretopla. Dajte ga no nehat srat. P.S. Pa da se razumemo, nisem njegov believer. Samo nabijanje čez Janšo za vse pod tem soncem je res sick. Malo samokritičnosti res ne bi škodilo, glede na to, da ste levaki 22 od 28 let samostojnosti na oblasti. Vi ste na oblasti, hej!!! Torej naredite kaj! Zdravstvo v buli, vojska v buli, policija v buli…..Nehajte se zgovarjati na Janšo! To je otročje. Joj, kako nesrečni boste šele, ko se Janša enkrat umakne. Ker bo izginil glavni razlog, da levica sploh obstaja. Poklali se boste med seboj. Garant.

 • freedomfighter

  Ce je marx kriv za zrtve komunizma komu potem pripisemo zrtve stare in nove zaveze…da o islamu ne govorimo

  • dob

   Leta 0 je na vsem planetu bilo 200 MIO ljudi.
   Leta 1500 jih je bilo 500 MIO.
   Šele leta 1810 je človeštvo zraslo na 1 milijardo!

   Leta 1900 jih je bilo 1,6 milijarde

   Komunizem je samo v sto letih svojega obstoja pobil 160 milijonov ljudi (za porimerjavo: to je desetina vseh ljudi na planetu leta 1900!)
   In to lastnih državljanov.

   • freedomfighter

    A to mislis sedaj zaceti tisto debilno debato kdo jih je vec in zakaj…si pa dal dober razlog zakaj je domoljubje bull shit…najvec slovencev so pobili slovenci, najvec kitajcev so pobili kitajci, najvec americanov so pobili americani itd.

    • dob

     Domoljubje ni bulšit. Komunisti so bulšit in njihov zlagan patriotizem je bulšit!

     In ja, število žrtev je pomembno!

     Leta 1939 je Jugoslavija štela 15,4 mio prebivalcev.
     Padli vojaki med vojno: od 330.000 do 446.000.
     Civilne žrtve med prebivalstvom: 561.000 do 1.4 mio.

     Skupaj žrtev: od 1.027.000 do 1,7 mio.
     Smrtnost v proc.: 6,67 do 11% prebivalstva leta 1939.

     Plus tale podatek (Wikipedia): Zbog visine odštete od strane SR Njemačke, službeni broj je pretjerano prikazivan kao 1.706.000

     Titov režim je odgovoren za smrt 1.070.000 ljudi v povojnem obdobju “revolucionarnega čiščenja” prebivalstva! Gre za obdobje med 1945 in 1980.

     To so žrtve režima med civilinim prebivalstvom, ko je režim ljudi pobijal zaradi nasprotovanja režimu Josipa Broza Tita.
     Za boljšo predstavo: to je 5.3 (približno 5 ljudi) na sto prebivalcev, ali 10 ljudi na 200 prebivalcev socialistične Jugoslavije, sicer razglaševane za socializem s človeškim obrazom. To so civilne žrtve med prebivalstvom, zaradi nasprotovanja komunizmu ali suma nasprotovanja režimu!

     To bi bilo dijaka in pol na gimnazijski razred ali tri dijake na dva razreda, pri razredih od 30 dijakov.

     Marx predvideva, da je potrebno pobiti 10% lastnega prebivalstva, da bi Revolucija uspela.

     Brglez je šel po ta navdih.

     • freedomfighter

      Ko vstopis v 21. Stoletje se slisiva do takrat pa ti drajsaj svoj patriotizem in komuniste

     • dob

      Ne verjamem da se bom pri vstopu v 21. stoletje spotaknil vate.
      Ti si usrane iz 1945-tega!

     • freedomfighter

      Saj ti ne bos nikoli vstopil v 21.stoletje ce ze 75 let zivis v letu 45…vecina nas je sla ze zdavnaj naprej

     • dob

      Dlje kot od Dražgoš še niste prišli.

     • freedomfighter

      Se nikoli nisem bil in nikoli ne bom…to so dogodki za vas ki ste se vedno z galo v jugi

     • dob

      vaši dogodki za nas – naši dohodki za vas!

     • freedomfighter

      Jaz od tvojih dohodkov nimam nic, mojih dogodkov pa ni ker ne podlezem propagandi in mahanju z zastavicami

     • dob

      Jza pa od tvojih neumnih komentarjev nimam nič.

     • Perkele

      Sej, zato ste neokomiji iz SDS prevzeli veliko stvari iz partije. Mahanja z zastavicami ste se naučili že kot pionirčki, fetiš na orožje, parade in maširanja pa vam je prav tako ostal iz časov, ko so vas naučili “narod, partija, omladina, armija”. Liberalci bomo poskrbeli, da bodo vas – brezmožganske zastavičarje -nadomestijo migranti, ki so uporabni vsaj za fizična dela.

     • dob

      Dej pejt spat, budalo. Jaz nikoli ne zagovarjam drugega, kot uvedbo vladavine Prava, če sploh veš kaj je to.

   • Luiggi

    Ja dob,ti najbolj ves,ker si stel ljudi,a???

    • dob

     Ne, zanimalo me je in sem poiskal podatke.
     Za razliko od tebe, ki te ne zanima.

  • Luiggi

   Ali ti sploh ves kdo so tisti,ki se drze stare zaveze,isti ljudje,ki so izumili komunizem,nova zaveza jim je hotela z vec ali manj uspeha pobrkati rabote!

 • dob

  Nasmeh debila, ko si je med rezanjem salame odrezal kurca.

 • xtc

  Brgler je primer levoradikalno fašistoidnega idiota,ki nebi smel biti v nobenem parlamentu,pač pa na psihiatriji.

 • RATATA

  Zakaj smo se pustili narediti takšne??
  “HUDA NESREČA NAS JE DOLETELA!
  Po izdaji intelektualcev, smo doživeli še izdajo profesionalcev.
  Prisiljeni smo poslušati najbolj abotne zagovore lenobe.
  Vse je narejeno zato, da bi obupali.
  Nad vero, nad pravico, nad slovenstvom.
  Nad dobrim in lepim.
  Nad vsem, kar drži in je res.
  Dovolj je dovolj, preveč je pa preveč!
  Čas je, da se ne pustimo več motiti onim, ki imajo le raven, nad katero ne morejo.
  Mi imamo takšno, pod katero se ne spuščamo!
  Zmerom izrečemo kar je treba!
  Vedno naredimo, kar moremo.
  In ne učimo se (od) zla!”
  DDr. Igor Grdina

 • Radolf Mitler

  Brglez vole jedan. Jaz ti priporočam obisk Brauaua, ne pa tistega rdečkarskega mesta. Heil!

 • tramal

  Sploh ne zastopim ,kako se je mogel tak komunistični gnoj sploh roditi.Vsi komunisti so rojeni morilci in umsko prizadeti že od rojstva.

 • antimur

  Ta prekleta rdeča baraba ni samo zaprisežen rdeči fašist, on je ekstremni sovražnik slovenstva. Če nihče drug, on si več kot zasluži njegovo Brglezovo naravno prava.
  P.S.: Mislim pa, da ta kučanističen kreten ni pri pameti, je nekaj takšnega kot Möderndorfer.

 • karpelec

  Manjka mu samo še rdeči nosek.

 • skorpijon93

  prokleto tele ! naj vas zemla pogrezne !

 • Luiggi

  Priznam,da nisem prebrau clanka do konce,je predolgo!…Me pa je spomin odnesel v Mesto Trier v Nemciji,pred mnogimi leti sem se vracal iz dopusta v Yugi nazaj domov v Spring hill Florida.Leteti bi moral iz Luxenburga v Orlando Florida z Island Air.Oznanili so nam,da je avion pokvarjen in mu je treba zamenjat en motor.Vprasali so nas potnike,kje bi raje prenocili ali v Luxenburgu ali mestu Trier.Z zeno sva se odlocila,da naju naj avtobus pelje v mesto Trier.Nastanili so nas v Hotelu Holiday inn in to,naju na desetem nadstrpoju s krasnim pogledom na reko in okoliske grice posajene z vinogradi.Moram reci,zares krasen podaljsek dopusta v Europi!

  • Janez Kepic-Kern

   VALTER
   JE
   VERJETNO SPREMENIL – VZDEVEK.
   Torej ga niso – POPAPCALI ALIGATORJI.
   Zgornje se bee kot spomini
   nekega starostnika cca 85 let.
   Zamolči seveda – odkod mu življenje
   na “veliki nogi”.
   Sicer pa – tudi “e-papir” – vse prenese. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Ta FDV DR. M.B. JE KREPKE POSTAVE
  PA
  MIRNO LAHKO ODIDE – NA KAKŠNO
  REALNO DELO V KRAJE IZ KATERIH PRIHAJA.
  Tam v Zrečah so kovinarji, gozdarji itd.
  Nobene škode oz. precej “koristi” za nas Slovence bo
  če ta FDV DR. M.B. – ODIDE IZ POLITIKE.
  PRECEJ
  ZELO SPORNEGA “NE-DELA” JE OD NIČ KRIVIH DAVKOPLAČEVALCEV PLAČAN
  – ŽE “OPRAVIL”
  KOT VEMO VSI. Se spomnimo: SMC PREGLASOVANJA V DZ ITD.

  KONEC ŠALE

  GLEDE
  PREDLOGA SLS VODJE M. PODOBNIKA – PA PONAVLJAM !
  DOBER PREDLOG – SLS M. PODOBNIKA !
  Kot
  sem ŽE omenil je ex TITO KOMUNISTIČNO STALINISTIČNA YU, SFRJ IMELA OD 1945 DO CCA 1990
  NON-STOP
  NA NJE MEJAH S PRAVIM OROŽJEM IN S PRAVIMI NABOJI OBOROŽENE
  JNA, JLA
  VOJAKE T.I. JLA GRANIČARJE.
  Kaj se R. SLO STRANČICE IN R. SLO VLADA – SPRENEVEDA.
  S
  SV – SLOVENSKO VOJSKO – NAJ ORGANIZIRA PRAVO “GRANIČARSKO” VAROVANJE MEJE.
  Tako je moje osebno mnenje Janeza Kepic-Kerna
  in mnenje mnogih poštenih, delovnih Slovencev.
  Če t.i. VLADA R. SLO – takega varovanja meje naše države – NI ZMOŽNA ORGANIZIRATI
  NAJ
  PAČ – ODSTOPI.
  Nikogar od sedanje ekipe, ne M. ŠARCA ITD.
  – NE BOMO NIČ POGREŠALI.
  Ko oddide “žal minister Karl E. – iz politike
  BOMO PA ORGANIZIRALI VSESLOVENSKO – V E S E L IC O,
  MI
  POŠTENI PENZIONISTI – JO BOMO ORGANIZIRALI. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  •Edit•Reply•Share ›

 • Brutus

  No ja. Tov. Brglez se lahko gre profesuro samo v komunajzerski vukojebini slo murgeljstana. Preko slo murgelj butlstanskih meja ga ne bi mogli uporabit niti za pomivanje posode v kakšni restavraciji….

 • Janez Kepic-Kern

  PUSTIMO – TE – “ČUDNE VAJE”
  TEH
  EX KP, ZK OSEB.

  Bravo, cenjeni gospod Janez JANŠA !
  BRAVO
  SLOVENSKA NAJBOLJŠA STRANKA – SDS !
  V
  vzpodbudo – SDS – u
  in
  vsem Slovencem – sem dal nanovo v ŽIVO ZAIGRAT – HIMNO “ORLOV” DR. J. E. KREKA
  “BRATOM ORLOM”
  EN DELČEK TE HIMNE LAHKO BREZPLAČNO SLIŠITE – na mojem e-portalu SLOVENIANA.
  CELOTA
  SOLIDNE KLAVIRSKE IZVEDBE ZA POSLUŠANJE – NI ZASTONJ,
  KER
  GRE TUDI ZA MOJ GLASBENO PRODUKCIJSKI PROJEKT,
  KI
  NI BIL ZASTONJ.
  Npr.: če po pogodbi plačaš študentu klavirja npr. 100 EVROV,
  PREK ŠTUDENTSKEGA SERVISA – SEVEDA, znese
  celotni strošek posnetja skladbe kot je himna “BRATOM ORLOM” – SKORAJ 170 EVROV.
  CCA
  65 EVROV – PREDSTAVLJAJO
  – DAVKI, DAJATVE DRŽAVI IN ŠTUDENTSKEMU SERVISU.
  Kmalu
  boste lahko slišali himno vrlih, krepostnih, 80 ZAMOLČANIH “ORLOV” dr. J. E. KREKA
  tudi
  v recitirani
  in v ZAPETI PODOBI.
  V
  POČASTITEV – “ORLOV” (1908-1940) DR. J. E. KREKA
  IN
  V POČASTITEV VSEH, KI SMO
  DUHU GOSPODARNIH IN KREPOSTNIH “ORLOV” – OSTALI ZVESTII !
  Kklub
  temu, da so bili “ORLI” po letu 1945 s strani ex KP STALIN, TITO KOMUNISTIČNE OBLASTI
  OBLASTNO- NASILNO
  UKINJENI, RAZLAŠČENI IN PREPOVEDANI.
  Kdo trdi,
  da je bil Tito, Kardelj stalinistični komunizem – “DEMOKRATIČEN, KULTUREN, HUMAN”?
  Radiu Ognjišče in OK stranki SDS – BOM
  MOJ
  PO 80 LETIH
  “NESLIŠANI” POSNETEK – HIMNE VRLIH “ORLOV “DR.J.E. KREKA
  seveda – podaril.
  Bog živi ORLE IN NAŠ SLOVENSKI SPOMIN NANJE. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  HIMNA ORLOV –
  na e-portalu “SLOVENIANA”TUDI TUKAJ
  https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2019/07/himnaOrlom.m4a