Je to vse kar premoreš, Domen Savič? Smešnih 219 podpisov proti “sovražnim” medijem sprejel sam Židan!

Domen Savič in Dejan Židan (Foto: Matija Sušnik / Državni zbor)

Radikalno levičarski aktivist Domen Savič je v državnem zboru ponovno vložil peticijo, s katero želi doseči, da bodo podjetja v državni lasti oglaševala le še v levičarskih režimskih medijih. Saviča in njegove podpise je sprejel predsednik Državnega zbora RS Dejan Židan ter poslanka skrajne Levice Nataša Sukič. Savič, ki si že od začetka lanskega septembra aktivno prizadeva uničiti opozicijska medija Nova24TV in Demokracija, je s peticijo poskušal že lani, takrat jo je podpisalo le 13 podpisnikov. Tudi letošnja spletna peticija ni bistveno uspešnejša, prek zavoda Državljan D je Savič namreč uspel zbrati smešnih 219 podpisov, kar je kaplja v morje v primerjavi s številnimi peticijami, ki v nekaj dneh zberejo več deset tisoč podpisov. Na podlagi tega lahko sklepamo, da njegove ideje tudi med levičarji ne uživajo velike podpore, je je pa po drugi strani deležen s strani globoke države. Tako se redno pojavlja v režimskih medijih, omogočeno mu je tudi predavanje na FDV, kjer bo ponovno predaval ta petek!

Radikalno levičarski aktivist Domen Savič, ki si s teroriziranjem podjetij pred družbenih omrežij že od začetka lanskega septembra z vsemi močmi prizadeva uničiti opozicijska medija Nova24TV in Demokacija, je danes v državnem zboru vložil novo peticijo proti “sovraštvu”. Omenjena medija namreč skuša utišati pod pretvezo, da naj bi s svojim poročanjem širila t. i. “sovražni govor”, kar zanj predstavlja tudi kritičnost do delovanja oblasti in opozarjanje pred nevarnostjo množičnih nelegalnih migracij, ki jih podpirajo levičarske stranke.

V državnem zboru sta ga tokrat ločeno sprejela kar predsednik Dejan Židan, sicer vodja stranke Socialni demokrati, pravne naslednice Zveze komunistov Slovenije, in poslanka skrajne Levice Nataša Sukič.

Domen Savič (Foto: Matija Sušnik / Državni zbor)

Savič tokrat uspel zbrati 219 podpisnikov peticije, lani peticijo vložil s samo 13 podpisi
Savič je prek zavoda Državljan D v podpis spletne peticije, s katero želi doseči totalno cenzuro medijev, uspel prepričati 219 državljank in državljanov, kar jasno kaže na to, da njegove ideje ne uživajo širše podpore, in sicer niti med levičarji. Za primerjavo, številne druge spletne peticije v nekaj dneh podpiše več tisoč uporabnikov spleta, hitro pa število podpisnikov znese nekaj deset tisoč. Lani je sicer Savič v državni zbor vložil enako peticijo, in to s samo 13 podpisi.

Savič uživa močno podporo globoke države
Glede na izredno nizko podporo, ki jo je uspel zbrati Savič, je dober pokazatelj tega, kakšno podporo režima in globoke države uživa, prav to, da ga bo sprejel kar predsednik državnega zbora. Evropska poslanka iste stranke Tanja Fajon je sicer v zadnjem obdobju organizirala kar nekaj dogodkov in okroglih miz, na katerih so udeleženci razpravljali o tem, kako čim bolj omejiti svobodo izražanja, ob neki priložnosti je v Maximarketu njen dogodek spremljal tudi Savič, iz ozadja pa je vse skupaj osebno prišel nadzirat sam šef globoke države Milan Kučan.

Milan Kučan v intervjuju za tretji program Televizije Slovenija. (Foto: YouTube)

Prav tako so Savičeve ideje naletele na naklonjenost režimske RTV Slovenija, ki jo prisilno financiramo s plačevanjem RTV-prispevka, tam je med drugim gostoval na Radiu Slovenija, pripravili pa so tudi daljše propagandno besedilo v obliki članka na portalu MMC RTV SLO. Dodatno je Savič reklame deležen tudi v Večeru v lasti tajkuna Uroša Hakla, ki je znan po svojih povezavah s stranko SD.

Savič se je v modri majici udobno namestil zraven sekretarja MIZŠ Jerneja Štromajerja. (Foto: Facebook)

V petek bo Savič ponovno predaval tudi na režimski FDV
Savič je prav tako dobil priložnost predavati na režimski Fakulteti za družbene vede, katere delovanje financiramo davkoplačevalci. 15. oktobra lansko leto je namreč predaval študentom novinarstva pri predmetu novinarsko sporočanje I, kamor ga je povabil Blaž Petkovič, sicer tudi novinar Večera, vse skupaj pa je po vsej verjetnosti odobril nosilec predmeta Marko Milosavljević. Pomenljivo je, da je lansko predavanje potekalo le dva dni po grozečem Kučanovem nagovoru na Ilovi Gori.

Foto: Twitter

No, leto je naokoli, in očitno je spet čas, da študentje in zaposleni obnovijo znanje o omejevanju svobode izražanja; v petek, 8. novembra, ob 12. uri bo namreč Savič ponovno predaval na FDV, in sicer na temo družbene odgovornosti in oglaševanja. Kot napovedujejo, se bodo dotaknili tem, kot je družbena odgovornost in kako jo razumeti v primeru oglaševanja ter kako se teorija razlikuje od prakse. Prav tako naj bi predaval o tem, kakšne so razmere na tem področju v Sloveniji, kako se velika podjetja odzivajo na pozive po etičnem delovanju ter kaj lahko naredi potrošnik sam.

Foto: posnetek zaslona

Zakaj se Savič ne zavzame za privatizacijo državnih podjetij?
Saviču se glede na besedilo peticije zdi sporno, da se oglasi podjetja, katerega pomemben lastnik je država, pojavljajo na Nova24TV, saj vsebina našega medija več kot očitno ni po njegovem okusu, hkrati pa ne priznava, da so si okusi različni. Na spletnem portalu Nova24TV se sicer pojavljajo oglasi številnih različnih podjetij, nekaterih zasebnih, drugih državnih. Zakaj se Savič v svojih številnih tvitih, pozivih in objavah ni zavzel za čim hitrejšo privatizacijo Telekoma Slovenije in drugih podjetij? Prvi razlog, ki je očiten, je ta, da je Savič pač socialist, ki si želi večje vloge države na vseh področjih, torej tudi v gospodarstvu. Bolj praktičen razlog pa tiči v tem, da režim države, ki ima v lasti številne gospodarske subjekte, na ta način veliko lažje vpliva na uredniško politiko medijev in s tem umetno usmerja javno mnenje v želeno smer, prikriva resnico o korupciji in kriminalu globoke države ter ovira delovanje opozicije. Primerom takšnega delovanja mehanizma globoke države smo bili priča že večkrat. To pa ni le govorjenje na pamet, podatki Visio Instituta o ekonomski svobodi slovensko globoko državo jasno uvrstijo med najhujše na svetu. Po obsegu (para)države, kjer je eden od dejavnikov tudi obseg državnega lastništva, se izmed 162 držav z oceno 5,25 Slovenija namreč uvršča na 138. mesto, ki si ga deli kar s Svazijem in Ruando!

Rok Krajnc

 • JANEZ GUS

  Zanimivo bo videt,kdo hodi poslušat tega rdečega paramecija.Kje je nabiral podpise po pederskih ,LGBT.LEZBIČNIH klubih.Greznica rtvs ni izuzeta.To je leglo rdečuharstva skupaj z FDV RDEČO FARMO.

  • SIMON ROZIC

   …to so njegove edine destinacije !

 • Vlado77

  Če taki zmagajo smo na poti Venezuele ,ki jo je vodil Chavetz in danes šofer avtobusa

  • SIMON ROZIC

   …naši sedanji visoki politiki izpita za šoferja avtobusa ne bi nikoli
   naredili, sploh pa ne Šarec, ki je butast k’noč!

   • von Rhein

    ….blindiran.

  • Joško

   Židana še v fičeka nebi spravil, da bi ga varno vozil.

 • Unikatna

  Haha…219 glasov…tisti, ki ga bo sprejel, se bo še bolj osmešil…

  • SIMON ROZIC

   …toliko podpisov zberem “endvatri” v naši ulici za ulični piknik ali
   za prispevek za venec sosedu!

  • Franc Šink

   Pa še te je moral verjetno plačati.

   • Slehernik

    Al jih je pa nabiral od svojih dol na jugu

 • RATATA

  Saviću, sram te bilo(!!) ti si sramota svih Srba (!!) Kako možeš bit komunista i za pedere bre(??) Pravi Srbin je za Kralja i Otađbinu jebomajku!!
  https://www.youtube.com/watch?v=KrBWTkYme54

 • milanček

  idiot savić, zelo visoko si na spisku!

 • Steiermark

  Ta “jugokulturnomarxistična” svojat , zanj in njegove se ve, da lahko oz. bi bilo zaželjeno, da kar brez podpisov, ki so usmerjeni proti Slovencem v Sloveniji, ki imamo pravico do biti informiran, izgine čez Kolpo ter se napoti v svojo domovino in tam še naprej terorizira, kar svoje….. pragotovo se mu bodo pridružili vsi njegovi, ki ne spadajo v Slovenijo! Kako se šopiri vsa ta jugosvojat!

  • JANEZ GUS

   Tam ga bi takoj izmerili ,kolko je dolg.Tam ne trpijo več rdečuhov ala Sović.Mihajlović je dibil svoji ulico.Kdaj se bo v SLO imenovala po generalu Rupniku.Takrat šele bomo lahko govorili o demokraciji in še čemu drugem.Do takrat pa samo o komunističnem peskovniku,kjer se lahko neki propadli srbin iz nas dela norca.

 • rubec

  Če temperatura zraka pade pod 30, se pri majmunih začnejo težave. Najprej je opaziti odpadanje obraznih in ušesnih dlak, kar pa žal ni edina težava. Hujše so nevrološke spremembe na njihovih možganih, ki se v ekstremnih primerih kažejo v tem, da majmun nosi očala. Torej, ko zagledam tega modela točno vem, da temperatura zraka ni več kot 15.

  • JANEZ GUS

   Posebno se to pozna pri mandrilih.Do zdaj ne odkritem veznem členu med opico in homo sapinsenom.Poimenovali so ga komunist,Hvala znanstveniki.

 • Van Der Waals

  SAVIČ ZAVETNIK PEDROV ČRNUHOV IN OSTALE KOMUNISTIČNE GOLAZNI!!! SEPRAVI ANTIFOVC!!!

 • antimur

  Naj se ta levofašistična drhal sprijazne, čimprej tem bolje za njih, da so že globoko v fazi razpadanja.

 • šmentanamuha

  Za “napadaom” na LGBTQ beznico torej stoji ritopik Domen Savič. Kriminalisti naj torej iščejo v tej smeri.

  Študenti, ki dajo nekaj nase, bi morali takšna “predavanja” ignorirati, najbolje pa se je iz take kulturmarksistične valilnice kadrov izpisati ali pa diverzantsko delovati od znotraj. Ampak za to moraš imeti nekaj znanja in jajc.

  • Common Sense

   Student, ki da kaj nase NE studira na novodobni FDV, ki je v zadnjih 20 letih postalo radikalno levo brainwashing gnezdo in trobilo ter plodisce ideoloskih podpornikov Levice ( na nas racun).

   • von Rhein

    Ampak splača se.

 • saturnsky23 saturnsky23

  Od česa pa živi ta Srbska baraba v Sloveniji? Same take se je uvozilo. Damjaniće, 100kgsko Slapšakovo, Jankoviće itd. Zaradi takih, ki v republiki Srbski nimajo kaj iskat, se prihaja v konflikt, z mnogimipoštenimi Srbi.

 • JANEZ GUS

  Če ni zbiral podpise na kučanovem odboru za človekove pravice Kataloncev.Tam so same zveneče imena mandrilov.Da te kap.Ko sem včeraj to prebral,nisem prišel do wc-ja-

 • Antonius

  219 podposov?!
  Seveda, ker nam globoka država za svoje volilne in potrebe njenih človekoljubnih, mirovniških in LGBT društev zlahka iz proračuna ukrade.
  Kako izvoljena koalicijska golazen razume demokracijo se vidi po tem, da z veleizdajalcem zlizani politiki opozicijske medije zmerjajo kot sovražne medije.
  Domen Savić si zasluži kakšno obliko akutnega abdomna.

  • JANEZ GUS

   1 MIL e je država namenilaTEM NE VLADNIM ORGANIZACIJEM.Bari skrajni levici.

 • šmentanamuha

  Ritopiki lahko podpisujejo peticije in sprejemajo zakone sebi v prid, vendar nič ne bo pomagalo. Božji zakoni so nad tem. To, kar mene skrbi je, da so ti LGBTQ izrodki, ki z njimi upravljajo demonske sile, eden trakih je Domen Savič, že prevzeli nadzor nad šolstvom in drugimi institucijami. Posledice na mladi generaciji bodo hude. Dejansko bo to žrtvovana generacija, ker starši ali ne prepoznajo nevarnosti ali pa nimajo poguma, da bi se združili in uprli šolskemu sistemu. Pametni so tisti, ki bodo dali svoje otroke v zasebne šole, seveda, če so dovolj finančno zmožni. Zato tudi takšen odpor proti zasebnemu šolstvu. Najbolj pa nasrkajo otroci iz revnejših slojev, ker nimajo izbire.

  Ampak, nazadnje se bodo stvari postavile nazaj na svoje mesto. Demone je treba razgalit in jih osvetlit. Zdaj so si nadelinekakšno “humanitarno obleko iz človekovih pravic”, kjer pa se gre izključno za njihove pravice, pa niti ne pravice ampak za njihovo uzakonjeno nadvlado. Moški, postanite spet moški, ženske vas potrebujemo, same ne bomo zmogle spraviti stvari v red..

 • Vera

  Neumni so tisti,ki ne oglašujejo na NOVA24TV , saj njihove oddaje radi gledamo, predvsem poročila,ker izvemo pravo resnico o vsem. S tem si podjetja delajo “medvedjo uslugo”,saj ne bodo večno eni in isti lastniki . Dejan Židan se naj raje obnaša državniško,ne pobalinsko ,kot levaška Sukićeva .

 • Franc Šink

  Uboga Slovenija in prekleti Savići.

  • JANEZ GUS

   Ša bolj prekleti butesti volilci in ne volilci.

 • Garbage man

  219 podpisov, skoraj že dovolj za mesto predsednika vlade

  • von Rhein

   Ti se zahebavaš,toda poglej,z nekaj več podpisi na volitvah so danes nekateri ministri.Torej,če mafija želi tudi dobi.

 • lokec

  Naj pokaže seznam podpisov.

 • Andrej

  Pravzaprav moraš bit kar dober, da najdeš 219 takih tepcev, da to podpišjo. A lahko najdete seznam?

  • Zdravko Lajh

   Pri nas pa to res ni neki problem – tepcev kot listja in trave

 • Stajerka

  ….o tem kaj je sovražno, so skrajni levičarji ZADNJI v galaksiji, ki lahko o tem pametujejo, kaj šele odločajo……USTAVNO sporno petelinjenje, zato ni panike……
  ……medtem ko skrajni lajajo v polno luno, Novi, Požarju in še komu gledanost/obiskanost raste iz sekunde v sekundo……
  …..čestitke vsem kritično družbenim, raziskovalnim novinarskim hišam, za pokončno držo in neomajnost kljub zastrahovanju…….

 • Artur

  “Globoka država z brezjajčnimi levimi v glave ruknjenimi Slovenclji šparajo Savića za možnega mandatarja, če na novo predlaganemu ne bo uspelo priti skozi zaslišanje.

  • JANEZ GUS

   Vtem komunističnem peskovniku ni več presenečenj.Začel bom verjeti v reinkarnacije.

 • Artur

  Slovenci pričakujemo še seznam z naslovi zaradi “zaslišanja”.

 • PLavi-mil

  Spet en čefur bi nam rad možgane pral.

 • Janez Novak

  Za take ljudi je družbeni dialog enosmerna cesta, ki vodi samo prek njihovega ideološkega polja. Kdo ve, kje je pravi problem: v zlobi ali intelektualni omejenosti ali v obojem.

 • Mademoiselle

  Za kaj konkretno se bori gospod Savič?
  Ker ne razumem. Tudi jaz se namreč počutim diskriminirano.
  Želim boljše zdravstvene storitve, za stare starše višjo pokojnino (vsi po 40 let delovne dobe), svobodno in neodvisno šolstvo s pošteno interpretacijo slovenske zgodovine, manj birokracije,…Želim, da Slovenija ni neka sedemnajstorazredna država, v kateri kupim sedemnajstorazredno Nutello, ki je zaradi slabše kakovosti niso uspeli izvozit v razviti svet??
  Želim manj davkov in večjo blaginjo, pa tega nimam.
  Kako je s tem?

  • Common Sense

   Amen. Ampak razsirjas sovrazni govor, ves? Levicarji zelijo reven, nezadovoljen narod. Le tako mu lahko vladajo. Kam pa pridemo, ce bi ljudje ziveli tako kot v Svici?! Raznorazne KPS in njih mlecnozoba radikalna frakcija Levica odpadejo kot zrele hruske.

 • xtc

  Dejstvo je ,da je treba take skrajnežem preprečiti nastope v izobraževalnih ustanovah,ki so državne.
  Je pa treba vzpostaviti spodnjo mejo,za sprejem peticij v parlament, po mojem bi bil cenzus tam 2.3 tisoč smiseln,saj neke obskurne zadeve tam nimajo kaj izkati.
  Ob takih peticijah lahko kmalu pričakujemo peticije,kjer bodo bedaki zahtevali ,da morajo banke zopet kreditirati neomejeno.

 • šmentanamuha

  Domen Savič želi s sovražno retoriko preprečiti sovražni govor. Mislim, da je to delo za psihiatre in ne za varuha človekovih pravic.

 • Common Sense

  Who the fuck is Domen Savic?! Kdo je on sploh in zakaj je relevanten za kogarkoli? V 5 sekundah ti postane jasno, da je analfabet in lolek, ki dopoldne sovrazi sebe, popoldne pa ves svet. Ne delajte mu reklame.

 • samotoje

  Kdo je Savić? Zakaj bi morali pisati o njem? Kaj je pametnega naredil v življenju?

 • Slehernik

  Soyboy

 • Joško

  Domen Savić, tudi v Kumrovec te vabijo kot predavatelja, FDV je pa samo nadaljevanje kumrovške pralnice levih glav.

 • Miro Jereb

  Za KOZLAT.

 • montyamp

  Pa moraš biti prismojen da zbiraš podpise proti svojim značajskim potezam .
  Patriotom tega ni treba , idiotom pač .

 • matjazr7

  No, če prebereš ta njegov spis ugotoviš, da ni proti desničarjem, niti proti “klerotalibanskim pičkam”, temveč samo proti Madžarom. Nisem vedel, da srbski izseljenci tako sovražijo Madžare, da v Sloveniji pobirajo podpise proti njim. Mogoče bi Savić moral podpise pobirat v Prekmurju? Lahko bi mu mediji v madžarski lasti vrnili kontra: odprite eno spletno anketo, kjer lahko podpišemo (218 podpisov bomo menda zbrali?), da smo za to, da se lahko tudi medije v madžarski lasti financira z javnim denarjem in denarjem podjetij v večinski državni lasti in jo nesite Židanu, pa da vidimo, če bo vas tudi sprejel.

 • tomven

  Škoda besede za tega pezdeta!

 • Olga101

  Resnica boli! Težko lažejo in kradejo pod budnim očesom javnosti!

 • samotoje
  • Nata

   Res je dobro branje !!
   Svoboda Interneta se je pokazala kot bumerang svobodi človeške misli .

 • Nata

  + + + + + +

  Peticija proti sovraštvu ?? Čigavem sovraštvu ? Vašem, spoštovani tovariš !!
  Ravno vaše sovraštvo je neizmerno in se sploh ne zavedate, kako vas lastni ljudje izrabljajo. Vi se izpostavljate za njihove riti !! Za riti tistih, ki veliko imajo. Veliko več, kot vi ! Kaj se tega res ne zavedate ?

 • Kapodistrias

  Ne vem, ali je Savić Srb ali Slovenec, ali je socialist ali ne, ali je skrajnež kulturnega marksizma ali ne, zanesljivo pa vem, da je kreten par excellence.

 • Oregon

  Osemenjevalec prašičev Židan se bolj smešno izpade od tega čudaka.

 • Amerikanc

  Ali se je toti sović tudi že v janšeta prepisal, tako kot tsisti trije hrvatini od bašičke ?

 • Amerikanc

  Dokler je nabral samo nekaj preko 200 omejenčkov, smo Slovenci lahko brez skrbi.

 • cosmosjasnovidec

  Poslal me je alah,da mu naj sporočim,da zbere podpise od muslimanske skupnosti.

 • Slovenka

  Samo 291 podpisov? Človek bi mislil, da se bodo možice gnetle okoli peticije in si v vnemi stopale po nogah, da bi prišle čimprej na vrsto za sodelovanje pri zgodovinskem dogodku, potem pa to! Tudi levičarska avantgarda ni več to, kar je bila.

 • Frank Derzic

  Savic, poglej se v ogledalu in se vprasaj ali nebi bilo boljse, ce naredis kaj dobrega za vse. Z Zlobo in dolgim rilcem se ni nihce uspel. Nasmeh in dobrota to je stvar, ki odpre vsako duso in srce. Poiskusi se tako. Od mene dobis podpis takoj.