Razkrito dogajanje v ozadju: Migrantski puč propadlega kandidata Šiška

Andrej Šiško (Foto: STA)

Zaradi poskusa državnega udara je policija priprla Andreja Šiška, ki je na internetu objavil posnetke, kako koraka s skupino zamaskirancev po nekem gozdu, in razglasil, da namerava ustaviti tihotapljenje migrantov čez mejo. To je prvi primer, ko je policija koga v tej državi priprla kot pučista. Preiskovali pa so že prej. Običajno so kakšni zapleti s pučisti, ko dobivamo novo vlado. Pravkar nastaja vlada Marjana Šarca. V času prejšnje vlade je nasrkala Alenka Bratušek, ki je brez pomoči zamaskiranih enot poskušala zasesti položaj komisarke v Bruslju. Zaradi zlorabe oblasti, ker se je sama kandidirala za evropsko komisarko, ji je več deset kriminalistov premetalo stanovanje, poslansko pisarno in celo pisarno v vladi, v kateri je takrat že delal novi premier Miro Cerar.

Svoboda gibanja čez mejo
Podoba Šiška, ki izvaja državni udar, je podobno nenavadna, kot je bila podoba Bratuškove, ko so jo preiskovale horde kriminalistov, ker je kandidirala za evropsko komisarko. Ravnanje Šiška ni niti blizu državnim udarom, kot jih poznajo v resnih državah. Denimo v Turčiji. Puč se ne izvaja tako, da na internetu objaviš posnetek korakanja nekaj deset zamaskirancev z gozdarskimi sekirami nekje na periferiji. Zakaj so se veliki mediji več dni čudili, kako da Šiška policija še ni aretirala, in s čim je Šiško tako zelo ogrožal oblast v Ljubljani, da so ga priprli, tudi še ni povsem jasno. Ideja, da pomeni resno grožnjo vladajočim, je smešna, pa čeprav je Slovenska vojska, ker se politiki z leve, ki vladajo zadnje desetletje, požvižgajo nanjo, res v precej sramotnem stanju. Tudi simbolno. Država in njeni najpomembnejši predstavniki, med njimi šef zveze borcev Tit Turnšek, ki je bil nekoč obrambni minister, bolj slavijo spomin na nekdanjo jugoslovansko partizansko vojsko, ki je po vojni množično pobijala ujetnike in izvajala revolucijo, kot na fante, ki so tvegali in žrtvovali življenja, da smo pred slabimi tremi desetletji dobili svojo lastno demokratično državo. Ustavno ureditev s tem veliko bolj ogrožajo kot Šiško. Da so bili Šiškovi vardisti zakrinkani, pa tudi ni državni udar. Ko je pred časom opozicijska SDS Janeza Janše predlagala, da bi bila zakrinkanost obrazov na javnih krajih prekršek, je to koalicija Mira Cerarja zavrnila kot kršitev temeljnih človekovih pravic vahabitov, ki bi škodovala turizmu.

S čim je torej Šiško tako strašno vznemiril medije in oblast?
Še najbolj se je – realno gledano – državnemu udaru približal z napovedjo, da bi ustavljal tihotapljenje migrantov čez mejo. To tihotapljenje je politika vladajočih, ki nezakonite migracije tudi sofinancira in spodbuja. In nova koalicija namerava po podpisanem dogovoru nadaljevati to politiko in – ko bodo razmere to omogočale – podreti ograjo, ki na meji s Hrvaško zdaj ponekod še otežuje svobodno gibanje Pakistancev, Alžircev, Maročanov in drugih, ki v Evropo ne smejo čez mejne prehode. Šiško je tu poskušal prekrižati vladne načrte. Da bodo kar se da hitro podirali ograjo, so šefi petih strank Marjan Šarec, Dejan Židan, Miro Cerar, Alenka Bratušek in Karl Erjavec pred tednom celo svečano podpisali v koalicijski pogodbi. Šesta stranka v vladnem konvoju, Levica Luke Mesca, tega ni podpisala, ker se dela, da je v opoziciji sama sebi. Se pa strinja.

Vladno sodelovanje pri tihotapljenju migrantov nam je ta teden predstavila notranja ministrica v odhajanju Vesna Györkös Žnidar po pogovoru z varuhinjo človekovih pravic Vlasto Nussdorfer. Do konflikta je prej prišlo, ker so nevladne organizacije, ki jih plačuje vlada, začele obtoževati policijo, da naj bi množično vračala migrante, ki so jih zadnje mesece že uspešno pretihotapili čez mejo iz Hrvaške in zanje zahtevali azil. Ministrica je to zanikala in razkrila nerodno ozadje, da vlada pravzaprav podpira tihotapljenje migrantov v državo, ko financira te nevladne organizacije, ki migrante predajajo policiji. Opozorila je še, da je azilni sistem velika luknja, ki ne služi temu, da bi država pomagala politično ali sicer preganjanim. Namesto tega je sredstvo, da v državo pretihotapljene Alžirce, Pakistance in druge mimo schengenskih pravil pošljemo v druge evropske države.

Katere ženske so spolni objekt?
Vesna Györkös Žnidar je povzela, da nevladne organizacije obvestijo policijo o imenih in priimkih migrantov, ki so nezakonito prečkali mejo in želijo azil, jih s tem pravzaprav predajo policiji in pozneje zahtevajo poročanje od policistov, da bi lahko preverili uspešnost svojega dela. Ti migranti jo potem z zlorabo azilnih pravic večinoma ucvrejo na zahod. Ministrica je to povzela tako: “Velika večina tujcev, ki izrazijo namero zaprositi za mednarodno zaščito, in tudi prosilcev za mednarodno zaščito, zapusti nastanitvene kapacitete pred začetkom njihove obravnave. Število ustavitev postopka zaradi samovoljne zapustitve azilnega doma tako letos že presega 1.500.”

Številko dopolnijo podatki o strmi rasti in spremenjeni strukturi migrantov, ki vstopajo v državo mimo mejnih prehodov. Takšni so:

Čisto vsi seveda ne pobegnejo takoj na zahod. Ni več preprosto. Sosednje države so uvedle mejne nadzore, ki jih v EU sicer ne bi smelo biti, in na meje ob policiji in vojski pošiljajo tudi že lovce. Če bi imeli Andreje Šiške, bi najbrž proti nam uporabili še te.

Da vladajoči ne storijo ničesar, da bi odpravili luknjo v azilnem sistemu, ko so migranti že tu, je mogoče pojasniti s pragmatičnimi razlogi. Na Balkanu se zbira velikanska množica, ki države tam spravlja v resne težave, po vseh porah pa pronicajo proti nam. Ko so pri nas, pa, če ne pobegnejo na zahod, državo veliko stanejo in prinašajo številna tveganja, ker so iz povsem drugačnih okolij. Tudi iz okolij, kjer je nepredstavljiva provokacija, če dekle ali ženska vstopi v bar. Kako velike so razlike, opisujejo v muslimanski skupnosti v Sloveniji sami, ko pojasnjujejo, zakaj je hidžab, ki zakriva vse, razen obraza, zelo primerno oblačilo za ženske. Pojasnjujejo, da takšno oblačilo žensko osvobodi: “Osvobojena je od moškega izkoriščanja, naslajanja z njenim telesom, strasti, ki hrepenijo po njenem telesu in jo vidijo kot seksualni objekt”. Članek lahko najdete tukaj: islam.si/rjuharice-ali-svobodne-zenske. (islam.si ni uradna stran Slovenske muslimanske skupnosti, slednja ima naslov http://www.smskupnost.si/ ). Težava se skriva v vprašanju, kaj to pomeni za ženske, ki se ne ravnajo po “osvobajajočih pravilih.” Ali po tistih še ostrejših, ko mora biti povsem zakrit tudi obraz in vsak centimeter kože. So si same krive, če postanejo spolni objekt?

Kje nastane konflikt, ker pri nas ne priznavamo pravil islama, ko gre za ženske in spolne objekte, je pokazala provokativna naslovnica Demokracije. Tale:

Odzivi na naslovnico so bili ostri. Od oblasti je ukrepanje proti reviji, ki jo vodi urednik Jože Biščak, z očitkom, da javno spodbuja k sovraštvu in nestrpnosti, zahtevalo društvo novinarjev. Pazite: organizacija, ki zastopa novinarje in medije, ni branila svobode govora in tiska, ki ju imamo nekaj desetletij, odkar sta propadla socializem in Jugoslavija. Niso odgovorili z močjo besede in argumentov. Zahtevali so oblastno ukrepanje, silo, argument moči. Iz ministrstva za kulturo so jim odgovorili, da za ukrepanje niso pristojni, da pa so javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti in sovražni govor kazniva dejanja, kar preganja policija, in da so primer zato predali možem, ki so ta teden že aretirali Šiška.

Jani Božič kot greh Alenke Bratušek
Da je za ostre ukrepe, je povedala tudi kandidatka za pravosodno ministrico Andreja Katič (SD), ki je v parlamentu ta teden ocenila, da se je doslej preveč toleriralo pojave, ki mejijo na sovražni govor, in dodala, da upa, da bodo organi pregona storili več. Prihodnja leta bo Katičeva simbolni šef organov pregona. Sporočilo je bilo jasno. Policisti in tožilci so podrejeni vsakokratni oblasti. In v primeru Šiška so Katičevo že poslušali. Po nastanku prejšnje vlade Mira Cerarja so nekoliko manj ostro ravnali pri Alenki Bratušek, ki so ji le premetali stanovanje in pisarne, ker so sumili, da je pučistično sama sebe predlagala za evropsko komisarko. Res se je sama predlagala. Kot se je nedavno za ministrico v vladi Marjana Šarca. A zdaj to ni več puč, ker je “naša” in nujna za vladanje. Ko je bila pred Cerarjem za premierko izvoljena Bratuškova se je osramotila s sodnim preganjanjem fotoreporterja Janija Božiča, ker jo je fotografiral v parlamentu, ko so jo poslanci volili. Cerar je imel Bratuškovo, Bratuškova Božiča, Šarec ima zdaj Šiška.

Ni pa še jasno, ali bodo na zahtevo društva novinarjev policisti po Šišku preiskali še stanovanje Biščaka, ga priprli, revijo pa prepovedali, ker kaže nespodobno oblečeno žensko kot spolni objekt za kup temnih rok. Kar, kot nas opozarja islamska skupnost, takšna ženska je. Ni spodobno oblečena. Po lastni krivdi.

Je razprava o teh dilemah tako neprijetna, da jo je treba prepovedati? Bomo v primeru molka lažje sobivali? Je nujno omejiti svobodo govora in tiska in uporabiti argument moči? Je največji problem države propadli predsedniški in poslanski kandidat Šiško, ki koraka v nekih daljnih gozdovih?

Če so odgovori pritrdilni, se nam slabo piše, in ni čudno, da od tu celo migranti bežijo.

Na zahod. Jasno.

Peter Jančič, Spletni časopis

 • Vrhovni sodnik

  Najbolj butasta obtožnica, tožilci niso vredni piškovega oreha, ni čudno če pri nam velike ribe niso obsojene, takšno obtožnico ovrže vsak dijak, edino za kar bi ga lahko obtožili, je nelegalno nošenje orožja, vse ostalo je pesek v oči in je bilo dogovorjeno, da se prikrije nesposobne kandidate za ministre.

  • Jan Kovalski

   Malo narobe tole razumeš.
   Ne gre za butasto obtožnico pač pa za montirano obtožnico.
   Butasta obtožnica bi bila, če bi tožilci želeli sestaviti dobro in argumentirano “vodotesno” obtožnico.
   Njim pa ni bilo do tega, ker so obtožbo bili prisiljeni nekako zmontirati, ker želijo Šiška izkoristiti za nadaljnji pogrom nad opozicijo ki je desničarska. Vse to sodi v poskuse omejevati svobodo govora, internetno svobodo in svobodo na splošno. Saj vemo: Sovražni govor, sovražne naslovnice, vse to se skuša naprtiti opoziciji. Če bi šlo samo za butasto obtožnico ne bi bilo nič omembe vrednega. Tako pa gre za mnogo več, gre za poskus dokončnega zatrtja vsake opozicije in vsakogar, ki bi lahko po njihovem mnenju ogrožal njihovo “Ministrstvo resnice”. Gre za več, gre za nekaj kar je skrajno nevarno, ker pri tem sodeluje cela zahodna civilizacija ki je vedno bolj socialistična!
   Naši levičarji se že od nekdaj želijo usesti na ta nemško francoski vlak.

   • O’Brien

    Bravo! Soba 101 je že pripravljena, ljudstvo se je že razvrstilo v kolono in pridno čaka.

 • Marija Mici

  Šiško zedinja slovenske dežele, KONEC JE DELITEV!

 • Mimoidoči

  “Še najbolj se je – realno gledano – državnemu udaru približal z napovedjo, da bi ustavljal tihotapljenje migrantov čez mejo. To tihotapljenje je politika vladajočih, ki nezakonite migracije tudi sofinancira in spodbuja.”

  Kako je to državni udar? REALNOST je ravno obratna. Levičarska oblast najprej pod Cerarjem in sedaj pod Šarcem izvaja državni udar in še kaj s tem tihotapljenjem migrantov. Šiško bi dejansko naredil legitimno dejanje, če bi mu v nekem utopičnem scenariju res uspel “državni udar” in bi te kriminalce od Cerarja do Šarca pripeljal pred sodnika in poslal v zapor.

  • Stane

   Jansa mima svoje VSO.Vsaj zasledil nisem nikjer. Verjetno so upokojenci,simpatizerji,clani,ki so istomisleci. To ne moremo imenovati VSO. poglej komuniste. Oni pa imajo vse zivo.
   Z ostalim se popolnoma strinjam s teboj.

 • Bali Ofset

  državni udar?
  Ne, to je res sprevrženo in počasi se mi Šiško prikazuje kot Hamlet, ki zavzdihne: “Svet je iz tira: prekletstvo in sram, da jaz sem poslan, da ga uravnam…”

  Hamlet je nemočen, ne ve, kaj bi: kako bi utiril svet. Šiško si je za utirjanje sveta omislil vardo. A ve se: za pravo utirjanje potrebujemo dobre (preo)kretnice.
  Kaže, da je 25 % prešibka preokretnica… Samo to lahko upamo, da bo ljudstvo le kdaj spregledalo in ji bo rdeča barva z zvezdo na čelu postala sinonim za pekel.

 • Jan Kovalski

  Nekaj močnih poudarkov, ki vse kaže, močno držijo:
  #1 “To tihotapljenje je politika vladajočih, ki nezakonite migracije tudi sofinancira in spodbuja. In nova koalicija namerava po podpisanem dogovoru nadaljevati to politiko in – ko bodo razmere to omogočale – podreti ograjo, ki na meji s Hrvaško zdaj ponekod še otežuje svobodno gibanje Pakistancev, Alžircev, Maročanov in drugih, ki v Evropo ne smejo čez mejne prehode.”
  #2 “Da bodo kar se da hitro podirali ograjo, so šefi petih strank Marjan Šarec, Dejan Židan, Miro Cerar, Alenka Bratušek in Karl Erjavec pred tednom celo svečano podpisali v koalicijski pogodbi.”
  #3 “Vladno sodelovanje pri tihotapljenju migrantov nam je ta teden predstavila notranja ministrica v odhajanju Vesna Györkös Žnidar po pogovoru z varuhinjo človekovih pravic Vlasto Nussdorfer …”
  #4 “Ministrica je to zanikala in razkrila nerodno ozadje, da vlada pravzaprav podpira tihotapljenje migrantov v državo, ko financira te nevladne organizacije, ki migrante predajajo policiji.”
  #5 “Opozorila je še, da je azilni sistem velika luknja, ki ne služi temu, da bi država pomagala politično ali sicer preganjanim. Namesto tega je sredstvo, da v državo pretihotapljene Alžirce, Pakistance in druge mimo schengenskih pravil pošljemo v druge evropske države.”
  #6 “Velika večina tujcev, ki izrazijo namero zaprositi za mednarodno zaščito, in tudi prosilcev za mednarodno zaščito, zapusti nastanitvene kapacitete pred začetkom njihove obravnave. Število ustavitev postopka zaradi samovoljne zapustitve azilnega doma tako letos že presega 1.500.”
  #7 “Čisto vsi seveda ne pobegnejo takoj na zahod. Ni več preprosto. Sosednje države so uvedle mejne nadzore, ki jih v EU sicer ne bi smelo biti, in na meje ob policiji in vojski pošiljajo tudi že lovce. Če bi imeli Andreje Šiške, bi najbrž proti nam uporabili še te.”
  #8 “Pazite: organizacija, ki zastopa novinarje in medije, ni branila svobode govora in tiska, ki ju imamo nekaj desetletij, odkar sta propadla socializem in Jugoslavija. Niso odgovorili z močjo besede in argumentov. Zahtevali so oblastno ukrepanje, silo, argument moči.”
  #9 “Da je za ostre ukrepe, je povedala tudi kandidatka za pravosodno ministrico Andreja Katič (SD), ki je v parlamentu ta teden ocenila, da se je doslej preveč toleriralo pojave, ki mejijo na sovražni govor, in dodala, da upa, da bodo organi pregona storili več. Prihodnja leta bo Katičeva simbolni šef organov pregona. Sporočilo je bilo jasno. Policisti in tožilci so podrejeni vsakokratni oblasti. In v primeru Šiška so Katičevo že poslušali. ”
  ====================
  Torej:
  Tihotapljenje migrantov je politika slovenskih levih vladajočih, ki nezakonite migracije tudi sofinancira in spodbuja, plačujemo davkoplačevalci, vladni tihotapci pa pobirajo provizije. Zdaj že vemo da UNHCR plačuje migrante jih oskrbuje s plačilnimi karticami s katerimi ti dvigujejo denar na bankomatih, ki ga polni UNHCR. Tako migranti plačujejo provizije tudi raznim slovenskim (ne)vladnim tihotapcem.
  Ne samo TEŠ6, javna naročila, kraja zdravstvenega sistema z nabavami predragih naročil, Drugi tir, sedaj brezsramno služijo še s tihotapljenjem migrantov, ki ga verjetno financira tudi EU komisija. Pri tem jih ne zanima kaj bo s Slovenijo, za svoje koristi so jo pripravljeni tudi uničiti. Glej točke od #1 do #5
  To so seveda opazile tudi sosednje države, pri njih Sove ne štrajkajo kot pri nas, tako nam zapirajo meje, po Avstrijcih tudi Italijani. Glej točki #5 in #6
  “Naši” tihotapci so se tudi zanašali, da bodo ti pretihotapljeni migranti kmalu zapustili Slovenijo, zato so tudi navedli, da bodo v domnevno novonastalih “taboriščih” ob mejnih prehodih migranti nastanjeni za največ 72 ur, češ, pozneje bodo prestavljeni v notranjost države. Kako lepo se počasi sestavlja ta slovensko levičarsko tihotapsko vladni Puzzle. Glej točko #5
  Ampak slovenski levičarji so to t.i. migrantsko krizo, beri njihovo tihotapljenje z migranti, izkoristiti tudi za obračunavanje z opozicijo kolikor jo je še. Glej točki #8 in #9
  Naši vladni levičarski tihotapci se ne bojijo migrantov, to je njihova roba, radi bi pa dokončno uničili opozicijo.
  Kot, da Slovenijo še čaka vse to kar se je dogajalo v BIH in na Hrvaškem koncem prejšnjega tisočletja, vendar v malo drugačni obliki.
  Slovenci s(m)o resno ogroženi od levičarsko anarhističnih internacionalcev. Če se čudimo kako lahko ljudje vedno izvolijo take škodljivce bi se bilo dobro enkrat vprašati: Koliko je sploh še Slovencev v Sloveniji. Zakaj v popisu prebivalstva ni več rubrik: Pripadnost narodnosti in veri?

 • Jan Kovalski

  Pod tem člankom se pa na veliko briše komentarje. Kdo to počne?

  • vsejeres

   končno.

 • Ivan Friderik Novak

  Ojoj, tihotapljenje migrantov, kako grozljivo in zavrženo je to dejanje.
  Vendar je opisano početje mala malica v primerjavi s prekupčevanjem orožja, ki se je prodajalo po “dobri” ceni v Bosno in še kam.
  (Kdo se je okoristil s preprodajo orožja, pojasnjuje trilogija avtorjev Šurca in Zgage.)

  • אדוני

   Ja pa, da so cerkveni sežigali čarovnice si pozabil in, da so odkrita okostja v Hudi jami
   izmišljotina in še in še….
   majkemi.press

  • slosin

   miško, poslušal sem Kučana, ki je izjavil, da so šli vsi kšefti z orožjem z Bosno in Hrvaško, preko predsedstva….

 • Amerikanc

  Sodnik je ponoči že ugotovil, da Šiškova Garda ni nič bolj oz. nič manj nevarna od Turnetovih “norcev”, zato je oba pustil na svobodi.

  • Ivan Friderik Novak

   To še ne pomeni, da ne bo sodno obravnavan.

   • Amerikanc

    Jaz bi ga zaprl za 20 let, skupaj s Turnškom.

    • SIMON ROZIC

     Znebili bi se samo dveh norcev, kaj pa ostali?

  • SIMON ROZIC

   Že, že, ampak Turnškovi pa uspešno novačijo nove “partizane”…Pred dnevi
   sem zvedel v eni bolj umetniški družbi (kulturniških revežev), da so pridobili
   75 let starega sina v članstvo ZZZB, ker so mu obljubili malo javno obeležje
   za očeta, ki nikoli ni bil borec, še na da 9. maja 1945 ne!
   Opozoril sem ga, da se bo pokojnik, njegov oče, gotovo obračal v grobu od
   sramu , ki mu ga je zadal lasten sin !….kaj češ, ena borčevska članarina plus
   in ena dajatev za upokojenca več in še ena prodana duša!
   Prodane duše pa tako ali tako že celo življenje pomilujem !

  • rabbit

   Sodnik ni nič ugotovil, če bi bilo to res bi to rekel prvo minuto po zaslišanju ampak je moral klicati v Murgle kaj jim bolj ustreza Šiško v zaporu ali Šiško na prostosti.

 • Ivan Friderik Novak

  To, da preiskovalni sodnik ni priprl Šiška, sem pričakoval.
  Pametni komentatorji pljuvate po tožilstvu, kar je brez zveze (sicer so naša tožilstva nemotivirana in tudi nesposobna ter včasih podkupljiva).
  Pozabljate ali pa ne veste (kako značilno za nekatere domovinsko zveste Slovence), da Šiško poseduje tudi občutljive informacije, katerih razkritje bi škodovalo določenim vplivnežem s slovenskega političnega parketa.

  • Amerikanc

   Na žalost enih in na veselje drugih, Milana nista uničila vsega udbovskega gradiva.

 • Amerikanc

  Je pa zanimiv nastop Šarca, ki je po Goebelsko ugotovil, da je Varda teroristična organizacija, ki ga ogroža in ji zato ne bo pustil dihati.

  • Ivan Friderik Novak

   Tipično boljševistično razmišljanje “outsjaderja” v slovenski politiki.

  • SIMON ROZIC

   Strah gre v kosti ! Po naročilu !

  • rabbit

   Potem je on in njegova levičarska vlada prva, ki ogroža ustavno ureditev Slovnenije in jo spodkopava, koliko odločb Ustavnega sodišča ne spremenijo tako,da bo v skladu z ustavo.

  • Warrior princess

   Podobno je ugotovil tudi Grims.

 • SIMON ROZIC

  Bi pa razumel jezo levičarjev, če bi bila na fotografiji ovekovečena kakšna
  Erjavčeva ali Cerarjeva hčerkica v izzivalnih oblačilih, z napetimi ritnicami in
  joški, naprimer …neko tuje “ženšče” pa ja menda ne vpliva na naše tovariše
  tako zelo, da so čisto iz sebe ?! Sicer jim pa vseeno toplo priporočam, da
  svoje dame in ženski pomladek nadenejo v burke, pa ne bo nobene nevarnosti
  več!.Upam, da se bojo “absolutno” strinjale!

 • Djuro Sumar

  Če sem prav razumel so desničarji prepričani, da je tolpa zakrinkanih pod vodstvom Šiška nekakšna legitimna dobrodelna organizacija, levičarji pa jo preganjajo.

  • אדוני

   Narobe si razumel.

   • Djuro Sumar

    In kako razumeš ti?

  • rabbit

   Narobe si razumel,Šiško je vaš , da dela zgago in narod ne vidi kake bedake hočejo tvoji nastaviti na ministrska mesta.

   • Djuro Sumar

    Kako naš, če pa z njim sodelujejo člani stranke SDS.

    • rabbit

     Ta je v SDS samo podtaknjen preberi kakšne neumnosti piše . No se bodo saj enega vašega spet znebili . Edina dobra stvar od tega, da se je razkrinkal sam.

    • pupa

     Edino na podlagi člana SDS je bila o tem javnost sploh seznanjna.

    • Mimoidoči

     SDS in NOB. Pozabil si na Vilkota iz NOB. Torej podpirajo ga tako levi kot desni, zato ker ne deli Slovencev z deli in vladaj. Obsoja komunistično revolucijo, ne obsoja pa boja proti okupatorju. Če bi SDS imel takšno politiko, bi dobil veliko več procentov na volitvah. Ampak SDS kot SDS, ne morejo iz svojih domobranskih čevljev.

     Mimogrede tudi z domobranstvom ni bilo nič narobe, saj so se samo zavarovali pred komunističnimi morilci, ki so začeli izvajati svojo krvavo revolucijo nad ljudmi. Edino kar je sporno je prisega Hitlerju, kar pa danes obžalujejo, sem že slišal na lastna ušesa na Novi24 v njihovih oddajah od raznih gostov. Nisem pa še slišal, da bi kaki borci NOB rekli, da obžalujejo krvavo komunistično revolucijo. Še več levi kreteni tule gor konstantno grozijo kako bodo spet metali ljudi v brezna.

  • Amerikanc

   Narobe. Skupaj z Turnetovimi “norci” sta to dve organizaciji za mešanje megle.

   • Djuro Sumar

    Meglo pa predstavlja stranka SDS.

    • Amerikanc

     Potem bo meglena jesen.

     • Djuro Sumar

      Tale megla se počasi razkraja, samo še meglice se vlečejo po dolinah.

    • אדוני

     Obrni kovanec na drugo stran !

   • Warrior princess

    Največjo meglo meša JJ.

 • SIMON ROZIC

  A poznate tole?

  Jejhata, jejhata, pustna nedelja,
  lan sem krofov sit, letos pa zelja….

 • RATATA

  Afganistanec v Parizu z nožem ranil 7 britanskih turistov.
  Ne gre za terorističen napad pravi bumbarka na plačljivem Ra1Slo, kakor da je to normalen napad se je slišalo.

  • Warrior princess

   Vardo v vsako regijo!

   • RATATA

    Jaz sem Varda! Kuhan in pečen.

    • Warrior princess

     :))

   • RATATA

    Deželo.

  • rabbit

   <<<<<<<<sigurno so se Angleži med seboj zaštihali.

 • Darth Vader

  najlažje bo, če zanetimo državljansko vojno…..nikoli ni bilo lažje identificirati sovražnika slovencev, kot danes……očiščenje pa potrebujemo že dlje časa

  • Warrior princess

   To sem že večkrat napisala.

 • djokara3
 • Olga2345

  To je vlada komunističnih izdajalcev in teroristov! Izdajalci in teroristi pa sodijo za zapahe! Začnejo naj torej pri sebi!

 • mona lisa

  Naslovnica demokracije prikazuje kruto resnico. Koga to moti? Migrantska drhal nas bo preplavila in mi jim bomo hlapci. Vsi vemo da posilstva so pri migrantih normalna stvar. Ali res to vse dovoljujemo in se ne znamo ali nočemo upreti. Smo res ovce????????????????????????????????????????????

  • Stane

   Ovce so v vladi. Mi samo za sedaj opozarjamo. Ko bo vladnik ali njegova zena,hcer,mama,stara mama napadena,bo ze prepozno. Bo jih ze prevec.

   • mona lisa

    Ne, motiš se. V vladi niso ovce so volkovi s starim volkom Kučanom na čelu ki nas trgajo in nam jemljejo vse tudi dostojanstvo. Mi ne bi smeli samo opozajati ampak čas je že da kaj konkretnega storimo proti migrantski drhali in lopovskim volkovom ki nas ubijajo znotraj države. Edino to je prava pot in edina rešitev za poštene in delovne Slovence, ki nam je mar zase, za naše otroke in vnuke.

    • Stane

     Mislil sem na ovce,ker poslusajo Merklovo,Macrona in se koga. Vse kar si napisala je popolnoma tocno. Se strinjam s teboj.

 • RATATA

  Šiško se s svojo dejavnostjo še najbolj približuje tistemu, kar je v ustavi zapisanemo v drugem odstavku 3.člena.
  …. “V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno(!!)
  in z volitvami, po načelu delitve oblasti na zakonodajno, izvršilno in sodno…..”
  Torej v Republiki Sloveniji oblast Ljudstvo je zapisano v Ustavi!!! In ljudstvo oblast izvršuje NEPOSREDNO(!!!) in šele nato z volitvami!
  Uzurpacijo oblasti izvajajo eni drugi v prividu demokracije.
  Mediji so kurba!!!

 • Warrior princess

  Še srečni bomo lahko, da imamo štajersko vardo. Itak je povezana s policijo in notranjo, kot je izjavil da naj bi bilo znotraj teh služb obveščeni o aktivnostih že dolgo časa . Enake skupine obstajajo po vsem svetu in sodelujejo z državnimi varnostnimi organi. Protimigrantska skupina v Italiji pa recimo protestno še zažiga, česar Šiško ne počne. Torej lahko rečem samo ŽIVEL ŠIŠKO!

 • Anton

  poskus državnega udara/celo državni udar, se hecate mediji, kaj pa potem porečete na šeme, ki se včkrat letno zbirajo pod petokrako rdečo zvezdo tudi z orožjem v rokah, aja sej res oni so NAŠI. Licemerstvo brez primere, tipično za komuniste. Ste lahko še bolj plehki kot dejansko ste?

  sarkazem press

  • Silos

   Z njimi se pa lahko fotka celo ministrica – Butale

  • Amerikanc

   Šarcu so menda že močno zastražili hišo, saj se je temeljito “usral” pred državnim udarom – komaj nekaj tednov primeminister, pa bi ga že radi nasilno zrušili, in to Štajerci. Kaj hočemo, kar je sejal, to bo žel. V Banana republikah Afrike je podobno stanje.

 • Warrior princess

  Štajerska varda je sodobna domobranska obramva, ravno pristaši esds bi ga morali imeti najraje!

  • Štalmajster

   Daj no, saj je Šiško dobro povedal, da so le druga plat istega kovanca.
   Država nas ne brani, sami pa se ne smemo ! To je …….. svoboda pri nas in po celi EU…..
   Mediji pa isto kot v svetu …lažnivi za po*dit… za Charlotenswille, Chemnitz,………..
   https://www.youtube.com/watch?v=RUgiNe-b0AI
   https://www.youtube.com/results?search_query=dr+david+duke+charlottesville

  • Lustrator

   Kakšna domobranska obramba neki? Domobranci so branili Slovenijo in slovenske vrednote (krščanstvo, evropska identiteta) pred komunizmom, Šiško sam pa je komunist (podpira partizanstvo), nekristjan in celo simpatizer Putinove Rusije. Tako kot Lukec Mesec. Razlika je le v tem, da en svojim laže da je levičar (pa je v bistvu komunist), drugi pa da je domoljub (pa je v bistvu le štajerski lokalpatriotski komi).

 • Warrior princess

  Živel Šiško!!! Zapreti bi morali prevratnike tipa Kordiš in mesec, takšni so najbolj škodljiva vrsta v državi, saj zatirajo gospodarski razvoj države.

  • Amerikanc

   Kordiš, Šiško, mesec, Vatovc, luftarca,…to so tipčki iz istega grabna,…populisti, ki bi živeli na naš račun – na račun delavstva.
   Kje so bili, ko so Kanglerja “obešali” v Dravo – z nogami navzgor – pod organizacijo volkulje in podobnih Yugoslovenarjev.

  • stane

   Tudi na take se bo lov odprl.

  • Lustrator

   Pozivanje k izstopu Slovenije iz EU pa NI zatiranje gospodarskega razvoja Slovenije?

   Ekonomija za telebane.

 • Franjo Trojner

  Pustimo zdaj Šiška in njegove Štajerske varde in video posnetek malce na stran.
  Brrr, mene je šokirala bombastična obtožnica s katero so se lotili Šiška, spomnila me je na obtožnice iz nekdanje SFRJ s katerimi je totalitarna komunistična oblast obračunala z drugače mislečimi.
  Malce me tudi moti vzorec, ki je v Sloveniji prepoznaven zadnjih 20 let, ko prvo mediji po nalogu stricev in tet zaženejo vik in krik, nato pa represivni organi skočijo…..in če ne skočijo po mnenju medijev dovolj hitro jim mediji, beri strici in tete iz ozadja znova naredijo pravo štalo.
  Druga zadeva je, koliko legitimna je bila Cerarjeva vlada zaradi hudo spornih volitev , ko je bil vodja opozicije nedolžen zaprt in koliko je legitimna Šarčeva skrajna leva vlada sestavljena iz poražencev volitev, ki so sestavili svojo koalicijo na osnovi izključevanja do na volitvah zmagovite stranke. V to kategorijo nedemokratičnega gre tudi nasilna levičarska kockarska revolucija ( mini državni udar) in pa zadnji javni protesti Turnškivih borcev proti Možini in sbobodi govora, ter seveda grob napad vidnih funkcijonarjev ZL na podjetnike.
  Te zapisane cvetke, poleg Depale vasi, afere Patria, megalomanske bančne luknje, oprane 1 milijarde € v državni banki, zafurane tranzicije, nenehnim kršenjem USTAVE/ domače in zakonodaje EU itd. in nenehnega poizkusa rehalibitacije politikov, ki so zaznamovali totalitarni komunističen režim nam jasno kaže, da je z našo demokracijo in pravno državo nekaj hudo narobe.
  Slovenska demokracija in pravna država niti pod razno ni približek demokraciji in pravni državi nam sosednjim prijateljskim ALPSKIM državam v stari Evropi, kot so: Avstrija, Švica, Nemčija itd.
  Sam se nekak še vedno ne morem otresti občutka, da si nelustrirane,nedemokratične totalitarne sile nekdanje SFRJ še vedno prizadevajo narediti iz samostojne zaenkrat še pogojno demokratične države Slovenije nekakšno miceno SFRJ, kar pa je po naši USTAVI kaznivo dejanje, mar ne?

  • אדוני

   Se popolnoma strinjam.
   Dodal bi še ODPISI VEČMILIJONSKIH DOLGOV “našim”, medtem ko drugorazredne državljane deložirajo in jih njihova usoda in nadaljnje preživetje ne zanima pa četudi gre pri tem za deložiranje družin, ki imajo otroke, dijake, študente, bolne, vdove……….
   Zakaj nismo pred zakonom vsi enaki, kot je to opredeljeno v najvišjem državnem aktu
   Ustavi RS ?

   • Štalmajster

    Vse to z namenom: “povečevanja pritiska v ….. EU ‘ekonom’ piskru” …… za katerega eni srčno želijo, da bo enkrat spet ….. eksplodiral.
    https://youtu.be/sap-miOXYlE?t=1180

  • Boco

   Odlicno napisano. To so dejanski problemi nase druzbe, kateri se zal ne resujejo oziroma se pometajo pod preprogo. Tam nekje v ozadju pa gnijejo in sirijo skodljivo plesen po nasi druzbi. Kako nevarna je plesen, pa vsi vemo, Se posebej ce je kumunistina.

 • montyamp

  ZAKAJ SO SOOČENJA PREDSTAVNIKOV STRANK , PRED VOLITVAMI POTEKALA LOČENO ???

 • Marija Mici

  Bistvo vsega je, da je ponovno ustanovljena Dežela Štajerska, posledično z njo pa Štajerska varda.

 • montyamp

  Le zakaj paradajzarji divjajo kot pobesneli Max ???
  Oblast je njihova šibka točka , denarja zmanjkuje , ko se bodo rdeči prasci med seboj , potrebujemo pač nekaj pametnih ljudi , ki bodo sposobni krotiti ubijalcev in zločincev mladiče . Prav taka golazen je naredila 700 morišč po Sloveniji .
  Madona , saj se stvari dogajajo kot po WW2 .
  ZAKAJ V SLOVENIJI NI NA OBLASTI ZMAGOVALEC VOLITEV ???
  A mogoče zato ker ni bilo prave lustracije ???

  • bi jo

   zato ker mu ni uspelo preseči 50% v parlamentu oz. ker ni uspel sestaviti koalicije. zakaj, naj se vpraša sam oz. tisti ki ga volite..

   • stane

    Ce bi imeli v levi malo vec pameti ne bi rusili zmagovalca teh volitev,ampak z njim sodelovali in se kaj naucili pametnga. Jaz sem nekoc vprasal sefico,zakaj je taka nepravicnost v firmi. Odg.ni bilo. Odg.sem ji,ker je premalo pametnih. Tu spadajo samozvane elitni iskoriscevalci. Izgubil sem stimulacijo in pridobil nizjo urno postavko. To je demokracija!!!

 • montyamp

  Šiško pozna slovensko ustavo bolje od pravnika Cerarja , ki je protiustavno podpiral odvzem poslanskega mandata Janši .
  Pravniki pasjejebskih struktur nam vladajo in to bi naj bila država !!??
  Fuj fej………………………

 • Štalmajster

  “vlada pravzaprav podpira tihotapljenje migrantov v državo, ko financira te nevladne organizacije”
  Torej vse v skladu EU raznarodovalne politike !
  https://www.youtube.com/watch?v=OJ9n0hibSS4

  “nevladne organizacije obvestijo policijo o imenih in priimkih migrantov, ki so nezakonito prečkali mejo”
  Pa dajte no, kaj je to za ena svojat (kdo so ti ljudje ?) …. nad policijo, državo ??
  A je to nekaj takega ?????
  https://www.youtube.com/results?search_query=israaid

  • Soave

   In pri vsem tem šmornu je v ozadju samo eno. . . . DENAR !

  • xtc

   Kdo?Saj veš kdo se je zbral na Kotnikovi pod povelnjikom?

  • stane

   Tudi urad ,Vlasta Nussdorfer spada med tiste,ki kritizirajo policijo,da nezakonito vraca nezakonite migrante,ki hocjo imet komplet popis nezakonitih migrantov in njih postopek. Jaz sem varuh.clove.pravic Vlasti Nussdorfer pisal in ji pojasnil komplet situacijo o nezakonitih migrantih,o nezakonitem podpisovanju Cerarja,verjetno tudi Pahorja,ki navadno nic ne ve,3 migrantskih deklaracij,ki so pogubne za SLO narod.
   Odgovor: seznanjeni smo z vasim elekt.sporocilom. To sporocilo je atomaticno in nanj ne morete odgovoriti.××××××××××××××××××××××.To je bil njen odgovor. Tako odg.izdajalci,ko jih potipas po njihovih izdajalskih potezah.

  • Felikss_AH

   Glede onega reptilskega gnoja Spectre ni kaj komentirati, smrdulja je presenetljivo iskreno razkrila da je ORGANIZIRANO Židovstvo za tem kvazi Multikulturalizmom. Tudi mnogi drugi Židovski liderji in Rabini so večkrat povedali da ODPRAVA Bele Rase njim pomeni varnost za Žide. OK, to ima neko logiko, da se razumeti, gre pač za njihovo maščevanje.

   Tudi Brussels-ki Komisariat se da razumeti zakaj izvajajo tako masovno PRESELJEVANJE PRIMITIVNIH Afro-Arabo-Azijatskih SAMSKIH PRIMATOV v Evropo… kot ANACIONALNI SOCIOPATI so z lahkoto PODKUPLJIVI in ORGANIZIRANO Internacionalno Židovstvo (predvsem Ameriško) upravlja z njimi preko BANKSTERSKEGA Goldman Sachsa in EJC (European Jewish Congress)

   Nikakor pa ni za razumeti IZDAJSTVA Evropskih Socialističnih vlad in mase Levičarsko destabiliziranih Evropejcev. Tudi reakcije teh zablojenih Levuharjev tu na portalu dajejo precej jasno sliko kako globinsko so usekani.

   Kar zadeva tale IsraAID pa je nekdo na komentar – Synchysi – “Hvala Izrael, ker pomagate destabilizirati Evropo” – odgovoril takole – Ducat ljudi iz IsraAID, ki nudijo medicinsko pomoč ljudem v stiski, ni razlog, da je Evropa destabilizirana, zato se lahko zahvalite svoji neumni Evropski Uniji, ki vas vodi od svoje “majhne” vlade v Belgiji. Zaradi tvoje neumne Evropske unije, ki vas nadzira, ne morete poslati beguncev, ki pristajajo v Grčiji in Italiji, nazaj v Libijo; zaradi vaše neumne Evropske Unije, ki vas nadzira, ne morete zaustaviti tako imenovanih beguncev ki prečkajo trojno ograjo Španije v Maroku ter ih vrniti na maroško ozemlje; to je posledica tvoje neumne Evropske Unije, ki te nadzira, da ne moreš zgraditi ograje, da ustaviš tako imenovane begunce, ki jih Turški predsednik Erdogan pošilja iz Turčije. Ampak lažje je kriviti Izrael.

   Izrael gor ali dol, za tole “imigracijo” je dejansko kriva EU in Evropsko Levuharstvo, vključno s temi Levo-Norci tu!

 • totex39

  Dokler bodo lahko komunisti imeli in na novo ustanavljali razne organizacije in vanje vključevali vedno več mladih bo resno treba študirati v to smer, da bo tudi druga stran pripravljena na njihove “napade”.

  • stane

   Sej napade ze proizvajajo na demokracijo. Nekje sem prebral,da kdo bo komentiral Siska inStajersko vardo,bo kaznovan,za razpihovanje nestrpnosi,hujskastva,sovraznega govora itd.
   Sedaj,po tem zapisu od predvcerejsnjim,ni vec komentarjev.
   Kako se temu rece? Je to demokraticno?ja,to je strahovlada,ki nima z demokracijo nic opraviti.
   Vracamo se v zelezne case. To je nevarno!!!!!!

   • totex39

    Mislim, da bi se morali oni najprej spraševati kdo pri nas že desetletja razpihuje nestrpnost med ljudmi z svojimi različnimi komunističnimi udeležbami na proslavah, oblečeni v partizanske titovke.

    • Stane

     Pravilna ugotovitev.

 • Jan Kovalski

  O Šiška so izpustili.
  Sem si kar oddahnil, očitno ne bo državnega udara. :)))
  Zlom države je vsekakor potrebno prepustiti tistim, ki so za to najbolj zaslužni. Levičarjem.
  Ni se spodobno kititi s tujimi zaslugami.

  • karpelec

   Očitno je bil udar v enih hlačah, ki so se kar razletele.

  • BlackOpsSystem

   in levi in desni, pa sprednji in tazadni….ti penis v rit in usta porivajo…..to je vse golazen!!!!!!

 • totex39

  Mogoče pa ni slaba ideja, da Šiško kandidira za mariborskega župana.

  • karpelec

   Sam si je naredil največjo predvolilno promocijo-kontra Kanglci.

  • mona lisa

   Slabši ko škilavi ne more biti. Pa vsaj azilnih domov za migrante ne bi bilo na mariborskem območju.

 • dob

  “…..ki je na internetu objavil posnetke, kako koraka s skupino zamaskirancev po nekem gozdu”

  Od kdaj je pa prepovedano nositi burke pri nas?!

  • Nšo-či

   Se ti zdi, da ne bi prišlo do linča, če bi nekdo oblečen v burko nosil sekiro ali puško?

   • dob

    Pod rjuho lahko nosiš tudi klavir.

    • stane

     Miniaturni

    • Nšo-či

     Imaš prav. Kdo bi pa to opazil? Opevani junaki naj odložijo maske. Da jih bomo lahko občudovali. Verjetno se bodo zeleni zmajčki odločili za drugo barvo oprave.

   • Igor Kavalar

    Tujo kulturo, ki je oborožena z vsemi sredstvi na teritoriju Slovenije, katere poslanstvo je uničenje slovenstva, kulture in vrednot, ne čaka potica!

    • Nšo-či

     Seveda jih ne!

  • pupa

   Tu pa je problem. V naši preljubi Zloveniji imamo za več dejanj dvojna merila.

   Migranti lahko neovirano brez dokumentov prestopajo meje in so zaščiteni od moje države.
   Če pa slovenski državljan pozabi osebni dokument doma in ga policija hoče legitimirat je po pojasnilu, da nima s seboj osebnnega dokumenta, ker ga je pozabil doma VKLENJEN, PRETEPEN do ONEMOGLOSTI in PRIDRŽAN S PRETEPANJEM do izpustitve.

   Slovenska mati samohranilka brez elektrike in vržena na cesto. Za migrante pa ni nobenega problema plačilo elektike, hrane in namestitev v primerne bivalne prostore.

   Ko neka skupina, ki do sedaj ji ni dokazano nobeno protizakonito delovanje, nekje v gozdu daleč od ljudi izvaja neko svojo delovanje pokritih obrazov je je potrebno razgnati in obsoditi, isto ne velja za podobno formacijo ANTIFA, ki se pojavi v pričo policije v sami ljubljani na shodu kjer so samo čakali, da bi prišlo do izgredov na nasprotni strani prav tako to ne velja za pokrito oblačenje, ki ni v slogu evropskih meril, in se te pokrite kreature lahko prosto gibljejo po mestih med množico ljudi in nikoli ne veš kdo se skriva v teh oblačilih s pokritimi obrazi ali terorist ali nedolžno žensko bitje.

  • Warrior princess

   Küćanovim pokomunistom je jj najbolj zaželjena “opozicija”, ker sta opciji najbolj uigrani v predstavah za javnost!
   Težko je priznati svojo zmoto podpornikom, volivcem, starim zzbjevcem, profesorjem… toda eni zmote zagotovo ne bodo priznali nikdar, ker imajo privilegije, pri podpornikih esdeesa pa obstaja neka verjetnost, da jo bodo priznali in se vključili v IDENTITARNO GIBANJE! S to stranko bo kmalu konec.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Šiško ima večjo možnost, da vlada Slovenije, kot pa okoreli kriminalec Janša. :)

  PS: To ga najbolj boli. :)

  • אדוני

   Pozabil si si dati všečka !

  • xtc

   Sploh z podporo Kučana in ZZB a ne?

  • stane

   Kaj pa je J.J.naredil takega,da se ga vi razcapanci bojite?konkretno!!
   Kdo je vladal 21 let je tudi kradel. To ni bil J.J.Se barabe bojite posledic svojih kriminalnih dejanj. V casu vladavine levih, s pomocjo komunistov je bilo pokradenega 150MRD €. Za to boste nekega dne odgovarjali. Za vecje stevilo volivcev ,pa vlacite v drzavo neproduktivne zdivjane crnuhe. Njih ne zanimajo ne levi ne desni. Vazno je,da mi delamo za njih in nas(tudi vas)imajo za suznje. Ti pametnjakovic se nisi to pogruntal?
   Pazi se ,ko jih bo vecje stevilo!

 • Soave

  + + + + + Kot po navadi, dobro napisano.Malo ironije ne škodi.

 • Igor Kavalar

  Od oblasti je odvisno koliko oboroženih samoobrambnih enot bo v Sloveniji. Sam mislim, da več bo naseljevanja ilegalnih migrantov, več bo prostovoljcev, ker so konflikti neizbežna realnost. Potem bomo pa namesto varne, državljanom in turistom prijazne države imeli no gone cone v katere nima vstopa ne policija, ne vojska. Ko je ilegalec sam, še ni problematičen, ko pa jih je več v skupinah, kar potrjujejo po EU pa potrebuje protiutež z strani državljanov. Kdor se ne bo želel pridružiti samoobrambnih enotam se bo moral braniti sam kar je manj efektivno oz. bo naivno čakal na pomoč, varnostnih, pardon po slovensko migrantske taksi službe, ki pa bo prišla prepozno!

  • stane

   Ali jih pa sploh ne bo. Zelo prav si zapisal. Berem,da pri zdravniku ze imajo ti divjaki prednost,pri cakanju,pri boljsi obravnavi. Konkretno v Lj.

 • joze joze

  Edini sovražnik Slovencem je sedajna levičarska vlada, ki bo slovenijo pripeljala na pota Venezuele.Še več Šeškov potrebujemo, ki se bodo resnično borili za slovenski narod .Res se bolj po domače in nestrpno izraža a kdor ga dobro posluša bo zajel pravi smisel njegovega sporočila.

  • stane

   Katiceva je pa ziva golazen.

  • mona lisa

   Pa še res je.

 • Borut Stari

  Prav to je hotel Šiško, “ovcam” pokazati kakšno politično ureditev imamo. Podobno družbeno politični ureditvi 50-ih let 19. stoletja. Edino Golega otoka nimamo več. Kamor so odstranjevali režimu nevarne svobodomiselne ljudi.

  • stane

   Bodo pa barabe nasle Kocevje oz.gozdove. So jih v preteklosti precej pomorili.

   • Borut Stari

    Saj na dobu gradijo nove zapore. Bolj za drugače misleče ko zaradi povečane kriminalitete.

    • Stane

     Malo srece pa imamo,da ni kocevje.

 • Olga2345

  Hitro rešijo zadevo, kadar gre za “naše”…
  Dragi sodniki, rušenje ustavne ureditve iščite v svojih vrstah, v vrstah skorumpirane policije in skorumpiranih levičarskih politikov, ki z uvozom divjakov rušijjo demokracijo, ustavno ureditev in državo! Dela imate dovolj! Kot prvo pa zaprite murglskega zločinca in tiste, ki so dejansko izvršili državni udar zzrušenjem emokratično izvoljene Janševe vlade!

  • Goran Hvala

   pa kaj ti fuzlas baba stara… drzavni udar.. jansa pa vlade ni sposoben sestavt ti pa o drzavnem udaru…:-)…starih bab se pa res ne navelicam poslusat…

   • Stane

    Zakaj J.J. ni uspel sestaviti vlade?
    Zato,ker je prevec rdecih,levih bebcev,ki so samo za v zapor,ne pa,da se poteguje na kriminalen nacin za sestavo vlade.

 • xtc

  Delno bi to šlo,v celoti pa definitivno ne.

 • hle

  Edino ustvarjalca oddaje VV Faktor sta pravilno ocenila da je edini sogovornik ki ga Šiško potrebuje psihiater

  • Mimoidoči

   http://www.rtvslo.si/svet/v-parizu-moski-zabodel-sedem-mimoidocih/465479#comments

   Psihiatre bote rabli vi, ko se bo to začelo pri nas, ko vas bo od groze srčni infarkt. Takrat boste jokali in klicali Šiške na pomoč. Razen, če si musliman seveda.

  • Stane

   Nista ocenila,je “ocenil”tisti ,ki je sam za na PHP. Taksni ne morejo realno ocenjevati.
   Voditelj ni ocenjeval,on je spraseval.
   Majmun debilni!!!!!!

 • Franc Šink

  Kaj ni lep občutek videti kako se oblast boji naroda.

  • Amerikanc

   Šarc ves usran hodi okoli.

   • Stane

    Se bolj bo

  • mona lisa

   Premalo dosti premalo. Žal ker smo ovce.

 • Goran Hvala

  evo se sam je zakljucil z stavkom kateri vas najbolj boli…da vas niti migranti ne povohajo. gredo raje naprej. ..ces pri nas jim pani kul. :-)

 • domovina mili dom

  Leta 13 , kdo je rušil ustavno oblast? To pa ni nič, kaj ne, barabe krvopijalske komunistične. Ste zaprli novinarje Večera, Rtv kupleraja, ki so logistično organizirali proti ustavne izgrede s poškodovanjem “družbene lastnine” s paravojsko zamaskirancev. Torej???
  Šiško je pa sistem kučanove megle, ker je narod videl, da je to en velik fake hole.

 • dob

  Po tej aferi s Šiškom, ko je najprej problem puška (ena) potem pa še sekira (ena) – ta slednja je še večji problem, ker je strašljiva – smo doma sklenili, da se rešimo vseh ostrih predmetov v kuhinji.
  Vsaj tako je bilo razumeti iz mnogih komentarjev tistih, ki sicer radi zagovarjajo umore s krampom v tilnik preden te vržejo v Hudo jamo – da je sekira v gozdu strašno orožje!
  Kaj bi šele bilo, ko bi kdo od varde nosil kramp ali pa lopato.

  Zato smo pri nas doma poskrili tisto eno sekirico, ki smo jo imeli, pa vse nože, ker so strašljivi. Lopate nas je bilo strah že prej, to morm priznat.

  Zdaj piščanca kar dol z bloka mečemo, in sicer tolikokrat in toliko časa, da ga ni treba več razsekati, ker ga nimamo več s čim.

  • dob

   Mimogrede: ko sem bil majhen, smo v šoli morali gledati Balado o trobenti in oblaku. Mene se je jako dojmilo, bilo mi je grozno. Armstronga sem lahko poslušal šele po štiridesetem letu starosti.

   • KAPIBARA

    Od tod pa tudi strašljiv navdih, uporaba sekire..

   • rubec

    Še en dokaz več da američani niso bili na luni. Tam se trobente sploh ne da igrat.

    • Stane

     Da se,da. Vprasaj komuniste in levicarje.
     Oni so vsega zmozni.
     Tudi biku v rit pihnejo,da mu roge poravnajo.

     • rubec

      hihihihi

  • stane

   Jaz sem nabavil macete za piscance in se kaj. Naj mi eden pride filozofirat,ga vrzem iz stolpnice. Tako kot to delajo crnuhi z istospolnimi
   Se malo,pa se bomo od njih hitro naucili kaznovanja. Mi bomo pravicni.

  • Vera

   Ha, ha, ha, ha, ha, Hladno orožje ( nože ) je hudič imeti v kuhinji . :) .

  • slosin

   Ko boš drugič metal piščanca z balkona, ga vrzi kakemu levaku na glavo.
   Oni imajo trde buče in piščanec bo že v prvem poizkusu morto di krepo…

   • dob

    Moram prej preverit, da se mu ni cosmojasnovidec poscal v usta.

 • milanček

  šiško, rabiš vsaj 10 metkov, kompletna nova vlada je 6kom, murgle 1kom, zemljarić 1kom, janković 1kom, golobić 1kom itd!

  • Amerikanc

   Slepe so mu vzeli, pravih pa nima.

  • mona lisa

   Bravo res je.

 • Amerikanc

  Od Šiškovcev se je desnica distancirala, zato ne razumem zakaj toliko debate o teh tipčkih. Naj se z njimi zabavajo na Kurah.

 • Jovo Jamnica

  Ko je Šiško ustanovil FSS, leta 1988, je Jančič študiral na FSPN(FDV) – Titova 102. Gulil je predmete STM, socjalistična politična ekonomija, filozofe Marxa, Feuerbacha, Hegla… Zgodovino NOB za polit komisare in še bi se našlo tega. Če ne bi bil uspešen v zagovarjanju teh idej na izpitih, bi tudi ne uspešno diplomiral. Zaposlil se je na rdečem trobilu Večer in po desetih letih Večer zamenjal za demokratično Delo, saj je bil tam glavni Slivnik vendar komunistični oporečnik…

  • אדוני

   In ob vseh teh +++++++++++++++++, ki si jih naštepal, zdaj živi na maminih plečih.
   Plečih 75 letne matere ???
   Nekaj tule “ne valja”.

   • Jovo Jamnica

    To pa ne vem. Če to drži, potem je nesocializiran in njegovih bloden ne bodem več bral.

    • Warrior princess

     Kvač.

     • Jovo Jamnica

      Jas sn mislo na Jančiča… LOL

     • Warrior princess

      Hahaha, stari šaljivec! :-)))

      Dobro si me! Jaz sem pa mislila Šiškota.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Pa še en plus sn nenadejano skasiro… LOL

     • Warrior princess

      Ti si ga zaslužiš.

   • Warrior princess

    Doma imajo veliko dvostanovanjsko hišo, zelo lepo urejeno in zgornji del hiše je zelo lepo stanovanje veliko 90 kvadratov. Šiško ima krasna starša, z njima se razume, pazita na njegove otroke in ne vidim razloga zakaj ne bi mogel živeti v mansardnem stanovanju. Tole tvoje govorjenje je iz trte zvito. Takšne starše kot ima Andrej Šiško si lahko želi vsak! Mati je bila zelo priljubljena učiteljica, v kolikor je bila Vodepova od samooklicanega seksologa navadna, zabita komunistična ovaduhinja brez izobrazbe.

  • Lustrator

   Boš naštel še Šiškove izobrazbene in zaposlitvene reference, če ju že “primerjaš”?

   • Jovo Jamnica

    Nič posebnega. Kot pokojni Kramberger…

    • Lustrator

     Za razliko od Šiška, kramberger vsaj vsebinsko ni bil protisloven, tako da ti je primerjava popolnoma zgrešena.

     • Jovo Jamnica

      Kakšno vsebinsko protislovje pa je, če se zavzemam za Zedinjeno Slovenijo, ki bi temeljila na enakopravnosti slovenskih dežela???

     • Lustrator

      Si ti kdaj od začetka do konca poslušal kakšen intervju s Šiškom? Za decentralizacijo Slovenije se že leta vztrajno bori tudi tebi osovražen SDS, a poleg tega ponujajo še en kup pomembnejših reform, ki pa ti kot koomiju seveda niso všeč. In prav v tem je glavni razlog, da ti Šiško je.

    • Warrior princess

     Inženir informatike, pobudnik za samostojno Slovenijo, pisec večih knjig o zgodovini Slovenije, katere odobrava tudi Granda, organizator predavanj iz zgodovine Slovenije, pobudnik za oznako panterjev pri specialnih enotah vojske in policije, kar je zaščiteno pri sodišču…. Šiško je inteligenten multipraktik v eni besedi…

   • Warrior princess

    Inženir informatike, pobudnik za samostojno Slovenijo, pisec večih knjig o zgodovini Slovenije, katere odobrava tudi Granda, organizator predavanj iz zgodovine Slovenije, pobudnik za oznako panterjev pri specialnih enotah vojske in policije, kar je zaščiteno pri sodišču…. Šiško je inteligenten multipraktik v eni besedi.

    • Lustrator

     Lepo te prosim, ne vpletaj grande v to – Granda v zvezi s Šiškom goji podobne misli kot vsi slovenski intelektualci, ki jim je jasna razlika med bleferjem in pravim domoljubom.

     To, da je multipraktik, je pa res; hkrati se ima za patriota, po drugi strani pa želi iz EU, Nata k materi Rusiji (ki nima s Slovenijo popolnoma NIČESAR skupnega, razen izvor vsega zla 20. stoletja), ter odobrava rdečo zvezdo. Še sam je priznal, da je vse te maškarade izvedel le z namenom škandala, ti pa mu še kar poješ slavospeve.

     • Warrior princess

      Vsekakor Slovenci s politiki nimamo sreče in drvimo 100 na uro v propad, esds pa kot ponavadi “ne bo mogel nič ” za izboljšanje razmer. Nimamo svojega zastopnika, ki bi imel moč vplivati na razvoj države. Škoda besed Lustrator, da se jeziva eden na drugega, ker ne moreva ničesar pripomoči, volitve so mimo. Lep dan vam želim, jeza škodi. Nihče pa nam ne more pomagati, ker smo pregloboko.

     • Lustrator

      Kakšne “sreče” neki? Politiki na oblasti so natančen izraz ljudstva (če domnevava, da so volitve poštene in komiji dejansko dobivajo toliko odstotkov na vsakih volitvah). Jaz nimam s politiki, ki jih volim, prav nikakršne “nesreče” – vedno doslej sem dobil natančno to kar sem obkrožil, če pa tebe in podobne nategujejo s temi in onimi “novimi obrazi”, pa si popolnoma sam/a kriv/a in ko bo prišel čas lustracije, boste prvi, ki boste odgovarjali ljudstvu – rdeči politiki niso vzrok, ampak POSLEDICA vaših glasov!

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Šiško ima večjo možnost, da vlada Slovenije, kot pa okoreli kriminalec Janša. :)

  PS: To ga najbolj boli.. :)

  • אדוני

   Če ti tako rečeš, potem je to, to.
   Častna pionirčkova !

  • Janez Novak

   Slovenije ni več. Je le še Kučanstan.

  • milanček

   resnično si dokazal, da si idiot, ne samo komentar, tudi nick, ki si si ga dal

 • Olga2345

  Dragi sodniki, rušenje ustavne ureditve iščite v svojih vrstah, v vrstah skorumpirane policije in skorumpiranih levičarskih politikov, ki z uvozom divjakov rušijjo demokracijo, ustavno ureditev in državo! Dela imate dovolj! Kot prvo pa zaprite murglskega zločinca in tiste, ki so dejansko izvršili državni udar z rušenjem emokratično izvoljene Janševe vlade!

 • Mimoidoči

  http://www.rtvslo.si/svet/v-parizu-moski-zabodel-sedem-mimoidocih/465479#comments

  “Po poročanju francoskih medijev ima napadalec afganistanske korenine. Policija je sporočila: “Za zdaj ni indicev za to, da bi sklepali, da je šlo za teroristični napad.””

  Haha, kako lažejo sami sebi.

  • Jovo Jamnica

   Povprašajmo francosko javnost, kaj bi si mislila ob ustanovitvi Štajerske varde…

   • Amerikanc

    Ne smeš intervjuvat na podzemni.

    • Jovo Jamnica

     Nebi jas na metro. Jas bi na Charlie Hebdo…

 • Jovo Jamnica

  Kako je mogoče, da je nekdo propadli kandidat, če pa dobi brez mediskega
  pompa in cenzuri, 2.2% glasov. Požar denimo, jih je dobil VV faktoru
  navklub in potovanju s kombijem in ekipo po celi Sloveniji…. manj kot
  odstotek.

  • Lustrator

   Super vprašanje – kljub veliki prepoznavnosti in hudi superiornosti na soočenjih manj kot 1% za Požarja, daleč najbolje informiranega slovenskega novinarja, na drughi strani pa se v parlament uvrsti odpisana Bratuškina stranka (za katero je vprašljiv že vsak promil), odpisani Jelinčič, ZL pa po vseh osmešenju v soočenjih iztrži celo rekord.

   A ne sprašuj mene, vprašaj raje LDSovca Vučkota. On “šteje” glasove.

   • Jovo Jamnica

    Sn ti že enkrat povedo, da je Požara v Maribori volila sam familija, pa nekaj modelof is Tenis Branika. Še Crnković ni volo za njega… Nisn jas kriv, da folk ve, kaki vozek da je… Prečitaj si kaj od Ane Jud. Tam ga maš, ovo Marjanco Šajher moškega spola – razgaljenega.

    • Lustrator

     Ne plozaj v 3 krasne – sem ti že povedal, da osebno poznam kar nekaj ljudi, ki nas je volilo zanj, čeprav smo sicer zvesti volivci ostalih opcij, če k temu dodamo še njegovo medijsko prepoznavnost, število sledilcev in suverenost na soočenjih, ki se mu lahko ob bok postavi le brezhibna Janševa, je jasno, da je tu šlo za potvarjanje volilnih rezultatov – sumljivo mi je vse kar bi bilo pod cca 8%.

     Kar se tiče Crkovića – se šališ? Tip je bolj rdeč od Mesca, po kakšni logiki bi torej volil Požarja? ŠPodobno velja za Ano Jud – kakšna referenca za karkoli naj bi bila ona? Postrezi raje s člankom, kjer ga je “razgalila”, da vidim kaj je zate “argument”.

     • Warrior princess

      Požarja so same marnje, kralj rumenega časopisa ni verodostojna oseba in precej umsko osiromašen mora biti človek, da voli blebetača kakršen je požar, ki živi od zdrah v bistvu pa sodeluje z levico, ki je desnico umetno ustvarila.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Požar se je svoj čas znašo na spisku obetavnih komijev pod taktirko CK ZKS. Projekt Evropa zdaj. Vse to je bilo nekoč objavleno tudi na spletnih straneh stranke SDS. Ko je pa šlo zares, pa so to zbrisali. O Požaru je izbrisano iz spleta vse, kar bi dišalo po komijih!

     • Warrior princess

      To tudi jaz vem in da je bil njegov oče zelo rdeč sodnik, ki je zajebaval ljudi, ki niso bili komunisti, umrl je pa v bizarnih okoliščinah.

      Jovo, narod bo počasi spregledal, da se “desnica” dogovarja z levico.

  • Warrior princess

   Dobro vprašanje je kdo je požar? Vsekakor človek ni čist in ima veliko masla na glavi. Deluje kot komunist in udbaš.

   • Lustrator

    ker razkrinkava tebi podobne rdeče krte in ne pristaja na vsegliharizem kakršnega širijo Šiško in tebi podobni rdeči troli na tem portalu in drugod?

    • Warrior princess

     Hahaha, kaj pa je ustvaril tvoj jj? Ali je vsa ta leta, ko živi na račun države kaj naredil za nas? Ničesar! Niti na volitvah se ni potrudil, da bi prišel do več glasov. Njegovi ljudje so zdaj pri šarcu, kot je rudi medved in to je jasno da ste eni in isti in nas vlečete za jajca. Spregledali smo vas! Desnice do sedaj še nimamo!

     • Lustrator

      Daj ne smeši se še bolj – Janša nas je osamosvojil, vodil daleč najuspešnejšo slvoensko vlado doslej, uspešno predsedoval EU in že 30 let skrbi, da Slovenija tudi dokončno ne potopi v “demokracijo” severnokorejskega stila – edini pokončen politiki , ki vodi edino pokončno stranko, ki je doslej še ni sovražno prevzela komunistična partija, ki obvladuje preostanek parlamenta (vključno z večjim delom Nsi-ja). Je to zate nič?

      “Niti na volitvah se ni potrudil, da bi prišel do več glasov.”

      Koliko si stara, da ti sploh na pamet pade napisati kaj takega? 7?

     • Warrior princess

      Ne vem kam meriš. Nisi me prepričal Lustrator. Res ne. Bolj se boš moral potruditi.

    • Warrior princess

     Malo se pozanimaj o zgodovini poražarjevi. Zelo zelo umazana in smrdljiva je!

     • Lustrator

      Ja? Izvoli na dan s podatki, pa nikar ne pozabi pripisati še virov, se razume.
      Tako kot je Janša med politiki zaenkrat edini, ki ga partija v 30 letih ni uspela upogniti, je Požar takšen med novinarji. Partija je naredila praktično vse, da ga onemogoči, a jim je še vedno trn v peti in to je tudi razlog, da ga tako besno in seveda neargumentirano napadaš.

      Torej argumente na mizo ali obmolkni, hvala.

 • Jovo Jamnica

  Šiška so maltretirali na policiji in sodniji kar nekaj ur. Lesjaka pa še vedno nič??? Vsaj v stranki SDS… bi pričakoval.

  • Amerikanc

   Ali so Kordiša že kaj vprašali po zdravju, v Levici, namreč ?

   • Jovo Jamnica

    Čudak. Fprašaj jih… Jas SDS že nekaj cajta sprašujem o Lesjaku.

  • Warrior princess

   Jovo saj veva koliko je ura in tudi kdo je ustvaril “desnico”. Vse skupaj je spuščanje megle.

 • Jovo Jamnica

  Ko je Šiško ždel v priporu in čakal, kakšno usodo mu bode demokratični režim namenil, so se samo 20 km stran, v Lenartu, Trojici in Zavrhu zabavali smetana SDS. Morebiti bi povabili tjakaj tudi Lesjaka in ga izprašali po motivih. To bi bilo vsaj koristno.

  • Amerikanc

   Očitno komunistom ni uspelo levičarja Šiška, povezati s stranko SDS. Ker se je stranka SDS popolnoma distancirala od početja Šiška in ker Šiška aktivno podpirajo “gošarji”, je res neumno še naprej vztrajati pri neumnostih.

   • Jovo Jamnica

    Lisica in kislo grozdje???

  • Warrior princess

   ++++++++++++Točno, Jovo. Moral bi slišati Grimsa kako je ravnokar tolkel po Šišku na slo3. Jaz v parlamentu nimam svojega zastopnika, med takimi kekci že ne! V času levice in desnice se je dovolila kraja podjetij. Vse skupaj je spuščanje megle za blesav narod.

 • Olga2345

  Dragi sodniki, rušenje ustavne ureditve iščite v svojih vrstah, v vrstah skorumpirane policije in skorumpiranih levičarskih politikov, ki z uvozom divjakov rušijjo demokracijo, ustavno ureditev in državo! Dela imate dovolj! Kot prvo pa zaprite murglskega zločinca in tiste, ki so dejansko izvršili državni udar z rušenjem emokratično izvoljene Janševe vlade!

 • Mimoidoči

  Levi tule gor pravite, da SDS podpira Šiškota zaradi Lesjaka, ki je (bil) v Vardi. Pozabljate pa na Vilkota iz NOB, ki je dal javno podporo Šišku. Torej podpirajo ga tako levi kot desni ljudje, zato ker ne deli Slovencev z deli in vladaj. Obsoja komunistično revolucijo, ne obsoja pa boja proti okupatorju. Če bi SDS imel takšno politiko, bi dobil veliko več procentov na volitvah. Ampak SDS kot SDS, ne more iz svojih domobranskih čevljev.

  Tudi z domobranstvom ni bilo nič narobe, saj so se samo zavarovali pred komunističnimi morilci, ki so začeli prvi izvajati terorizem nad ljudmi s svojo krvavo revolucijo. Edino kar je bilo sporno je tista žalostna prisega Hitlerju, kar pa danes obžalujejo, sem že slišal na lastna ušesa na Novi24 v njihovih oddajah od raznih gostov. Nisem pa še slišal, da bi kaki borci NOB rekli, da obžalujejo krvavo komunistično revolucijo nad nedolžnimi ženskami in otroci. Še več levi idioti tule gor ala foglov tunek, krtača, tweety bird, itd. konstantno grozijo kako bodo spet metali ljudi v brezna in delijo ljudi po starem receptu, deli in vladaj, medtem so nam pa iz Slovenije pokradli 200 milijard eur od katerih jih je 75 še vedno v davčnih oazah in bi se lahko dobile nazaj. Kaj vse bi se lahko naredilo s tistim denarjem. In rop se še vedno nadaljuje. Z 2.tirom bodo komunisti na oblasti spet pokradli na stotine milijonov eur in jih skanalizirali k ostalim nakradenim milijardam v davčnih oazah. Deli in vladaj.

  Hočete ali pa nočete, če bo prišlo do hudih stvari pri nas kot drugje po Evropi in celo do vojne z radikalnim Islamom, bodo ljudje primorani skupaj stopit in vrečt z oblasti najprej izdajalce na oblasti, ki tihotapijo džihadiste v Slovenijo, jih postaviti pred pravičnega sodnika in zapreti v zapor. To bodo morali seveda levičarji, ki so jih volili naprej požreti in se sprijazniti s tem. Da so izdajalci in kolaboranti danes njihovi levičarji, ne pa neki domobranci izpred 73. let od katerih jih velika večina ne živi več. Stopite že enkrat v sedanjost! Boste morali nehati obtoževati že enkrat domobranstvo zaradi dogodkov izpred 73. let in se osredotočiti na sedanjost, kdo so kolaboranti danes. Kolaborant je Cerar, kolaborant je Šarec. Saj kolaborirajo z Bruseljsko in Merkelsko politiko uvoza morilcev in posiljevalcev v Evropske države. Ko bodo vaša življenja ogrožena in boste levičarji zaštihani sredi Ljubljane s strani muslimanskih ilegalnih imigrantov in zavojevalcev iz Pakistana, Afganistana, itd. vam bo to postalo jasno. Prej ne.

  http://www.rtvslo.si/svet/v-parizu-moski-zabodel-sedem-mimoidocih/465479#comments

  • Stane

   Teh gnojev,ki so omenjani se nic ne prime. Bo se verjetno takrat,ko bo tudi za njih prepozno. Poglej butastga Macrona. Toliko mrtvih,ko jih ima,ogromno no-go-zon ko ima,pa se ne poslje vojske in tujsko legijo s sedezem v Marseilu za unicenje teroristov. Francija je padla,Anglija tudi,Nemcija ze tone v primitivne roke islama.

   • Warrior princess

    Pri nas pa so esdeesovci skupaj z zverom glasovali za migrantske kvote in se pajdašijo z ustaši.

    • Lustrator

     Begunske, ne MIGRANTSKE kvote, ne zavajaj.

     • Warrior princess

      V kratkem jih bomo imeli zoper par deset tisoč… Asad je povedal, da bo naredil prostor in vsaj 200.000 ljudi se bo moglo umakniti
      Ni še konec. Bo esds organiziral proteste? Udar? Popolni upor? Še Grimsa je bilo sram stati ob nas v Šenčurju.

     • Lustrator

      Proteste proti komu ali čemu? V okviru begunskih kvot, ki jih je takrat podprla SDS, bi Slovenija sprejela 68 (oseminšestdeset!) beguncev, jasno?

      Sicer pa je bila SDS edina, ki je imela prisotno članstvo na tistih protestih (o Šišku ne duha ne sluha), ki pa so pravzaprav brezpredmetni – naloga njih kot politikov je, da držijo fronto v parlamentu, tako pač deluje demokracija in če jim teleta niste naklonili zadostne večine, da preglasujejo komije, bodo pač nastanili islamiste v vsako slovensko vas, pa se ti zaradi mene na glavo postavi s protesti. Pametneje bi volil in ne sikal proti SDS-u, pa bi bil mir. Po toči zvoniti je prepozno.

 • אדוני

  Zgleda, da so nekateri pripadniki “Štajerske Varde” med nami na portalu Nove24TV.
  Hmmm….. bomo rabili nekaj širokega, ali koničastega za samoobrambo ?

  • Jovo Jamnica

   Kaj ti si pa kaki vampar is postroja VSO???

  • Lustrator

   Komijevski troli kajpak. Noben normalen domoljub noče biti niti na daleč asociiran s Šiškom – razen mogoče kak pod nosom šmrkavi nacionalist, ki je prebral 3, 4 Šiškove izjave in se z njimi zadovoljil.

   • Jovo Jamnica

    Kar misli si. Pret sodnijo v Mariboru včeraj, ni bilo videt smrkafcof… pa take lepe zastave, z belim panterom na črni podlagi. Naprej Dežela Štajerska!!!

    • Warrior princess

     NAPREJ DEŽELA ŠTAJERSKA!!!

    • Warrior princess

     Hervardi se niso javno izpostavljali, ker jih nadlegujejo s policijskimi preiskavami in si ne želijo, da bi jih slikali in jim odrejali prisluhe. Varda bo vadila naprej.

   • Mimoidoči

    Nekdo ki sledi (nekdanjemu, če verjameš) komiju Janši naj bo raje tiho. Očitno so vsi komiji, tako Janša, kot Jelinčič in kot praviš Šiško. Bom vprašal Šiškota, ko/če ga enkrat vidim.

    • Jovo Jamnica

     Leta 1984 je pričel
     obiskovati Srednjo šolo za gostinstvo in turizem v Mariboru. Kmalu je
     kljub mladosti spoznal, kako krivičen in slovenskemu narodu sovražen, je bil jugoslovanski socialistični sistem. Ob poslušanju očetovih kritik jugoslovanskega režima, je Andrej pridobil tako narodni čut, kot tudi socialni čut in čut za pravičnost.

     V srednji šoli je z nekaterimi sošolci iz osnovne šole in nekaterimi iz
     srednje šole ter drugimi prijatelji vrstniki, leta 1985 ustanovil AKOS,
     ali Anti Komunistično Organizacijo Slovenije. V njenem okviru je skupina izdajala glasilo Klic Triglava. Delovala je ilegalno, kar je bilo takrat edino mogoče. Njeno »vojaško« krilo« je bila t.i. OSA, ali Osvobodilna Slovenska Armada.

     ———–
     Vir Hervardi

     • Mimoidoči

      Hvala za tole, nisem vedel.

     • Warrior princess

      Pa še tole o Šiškotu :

      Warrior princess  Jovo Jamnica  an hour ago

      Inženir informatike, pobudnik za samostojno Slovenijo, pisec večih knjig o zgodovini Slovenije, katere odobrava tudi Granda, organizator predavanj iz zgodovine Slovenije, nogometni trener, pobudnik za oznako panterjev pri specialnih enotah vojske in policije, kar je zaščiteno pri sodišču in se je dejansko uveljavilo v praksi … Šiško je inteligenten multipraktik v eni besedi…

     • אדוני

      Zanimivo, pa brez zaposlitve. Nekaj smrdi……..

     • Warrior princess

      Zakaj bi jo pa imel, če ima spletno prodajo izdelkov z logotipi Hervardov, organizira predavanja in vadi vardo? Še jaz imam srebro z logotipom panterja v vrednosti 150 evrov iz njihove spletne strani. Pri podpori 480 evrov in pri njegovih honorarjih bi samo bebec hodil v službo. Zadnje dni se je prodaja povečala za 150%. Pokupijo vse samo, da je oznaka Hervardi. Predvsem kape gredo za med in majice.

     • אדוני

      Potem je podjetnik in ni brez zaposlitve. Zakaj trdi, da je brez zaposlitve ?
      Laže …… da ni treba državi plačevati davkov. ?
      Tule nekaj močno smrdi.

     • Warrior princess

      Honorarno lahko dela vsak, redno zaposlitev pa danes dobiš težko. Močno smrdi pri esds, da so se njihovi ljudje kot je rudi medved znašli pri šarcu.

     • אדוני

      Lahko, ampak v vsakem primeru so davki OBVEZNI.
      Ne se pravit reveža, če nisi.

     • Warrior princess

      Povej to bogatašem kot je češko ki so non stop v davčnih zamudah in imajo podjetja registrirana v davčnih oazah.

     • Mimoidoči

      Glede na to, da imaš za avatar Hebrejski napis The Lord, bi moral vedeti nekaj glede moralnosti plačevanja davkov. Mislim na Marksistične davke. Marksistični davek na dohodek je namreč navadna kraja denarja pod prisilo. Si sploh vedel, da je davek na dohodek Marksistični davek? Si vedel, da krščanske ZDA niso imele tega davka, dokler jih niso prevzeli komunisti leta 1913?

      Prosim te, tole si pazljivo preberi. Moralni argument za to kar trdim:
      http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_Taxation.html

      Judge Napolitano: Why Taxation is Theft, Abortion is Murder, & Gov’t is Dangerous
      https://www.youtube.com/watch?v=lA_Yl_JCdFg

     • Ani Bidar

      Andrej ni na socialni!

     • Lustrator

      Zanimivo – v prav nobenem soočenju ali intervjuju ga nisem slišal govoriti o komunistih, ampak le vsegliharsko opletanje kako so vsi negativci razen njega. Vmes še nekaj partijskega izrazoslovja in odobravanja partizanstva, sicer je pa to to. Kakšnim bleferjem nasedate, mene bi bilo sram.

    • garfi

     leWiČĆar si le prilezel iz luknje

    • Lustrator

     Tišine mi ne bo vsiljeval noben rdeči podtaknjenec, naj razčistivia to že v začetku. Če imaš en sam dokaz, da je Janša komunist, izvoli na dan z dejstvi, jaz pravzaprav nimam niti enega samega o tem, da Šiško to NI – razen morda malo boljše poznavanje zgodovine kot povprečen levi bebček, pa še to se da priučiti. Glavne njegove svetovnonazorske točke sovpadajo s tistimi iz Levice, le retorika in simbolika je drugačna, tako kot pri Stalinu in Hitlerju. če si že Šiškov fan, bi lahko vedel vsaj koga zagovarjaš.

   • אדוני

    Če je res takšen genij…… pa brez zaposlitve. Nekaj tule ni v redi……..
    Psihoanalitik Vodeb v VV faktorju, nekaj ve..

    • Jovo Jamnica

     Vodeb itak misli, da smo fsi, keri smo z materami samohranilkami gor zrastli… moteni. Jas pa sn fseeno štiri froce do kruha spravo in mam že tri vnučice in enega vnuka. Živim v bajti in pr meni živi v zgornem štoki ščerka, kera je ful dobra frizerka in ma v Maribori svoj frizeraj…

     • אדוני

      Tudi splet fse prenese, ne ?

     • Jovo Jamnica

      To sn tu že stokrat napiso… Sam ti si zglea bol met novimi in ne preveč kšajt…

     • אדוני

      Morbit pa ti nisi glih kšajt. Kaj se ve ? Bo moral keri drug to povedat.
      Tudi slaba roba se če hvalit.

     • Warrior princess

      Tudi jaz živim dvostanovanjski hiši, kjer stanujejo tudi moji starši in imam z njimi dober odnos.

    • Mimoidoči

     Sem bral, da je Vodeb rdeč, in to v komentarjih, ki so ga razkrivali tukaj pod novicami Nove24. A on pa velja v vaših očeh, kljub temu, da je rdeč. Zanimivo.

     Ok, jaz tudi nobenemu ne zaupam v naši državi, ampak ljudje so lahko nezaposleni iz različnih razlogov. Eden je lahko tudi tale (debeli tisk):

     http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_Taxation.html

     “These taxes inevitably affect the actions and incentives of
     those from whom they are taken. When a corporation loses a hundred cents of every dollar it loses, and is permitted to keep only fifty-two cents of every dollar it gains, and when it cannot adequately offset its years of losses against its years of gains, its policies are affected. It does not expand its operations, or it expands only those attended with a minimum of risk. People who recognize this situation are deterred from starting new enterprises. Thus old employers do not give more employment, or not as much more as they might have; and others decide not to become employers at all. Improved machinery and better-equipped factories come into existence much more slowly than they otherwise would. The result in the long run is that consumers are prevented from getting better
     and cheaper products to the extent that they otherwise would, and that real wages are held down, compared with what they might have been.

     There is similar effect when personal incomes are taxed 50, 60 or 70 percent. PEOPLE BEGIN TO ASK THEMSELVES WHY THEY SHOULD WORK SIX, EIGHT OR NINE MONTHS OF THE ENTIRE YEAR FOR THE GOVERNMENT, AND ONLY SIX, FOUR OR THREE MONTHS FOR THEMSELVES AND THEIR FAMILIES. If they lose the whole dollar when they lose, but can keep only a fraction of it when they win, they decide that it is foolish to
     take risks with their capital. In addition, the capital available for risk-taking itself shrinks enormously. It is being taxed away before it can be accumulated. In brief, capital to provide new private jobs is first prevented from coming into existence, and the part that does come into existence is then discouraged from starting new enterprises. The government spenders create the very problem of
     unemployment that they profess to solve.”

     Henry Hazlitt, Economics In One Lesson

     • אדוני

      Pa kaj ste VARDARJI tule navalili, ko šiptar na slanino ?

     • Mimoidoči

      Jaz nisem Vardar. Nekdo mora nardit red v tej državi in spravit kriminalce, ki uničujejo naš narod za zapahe. S tem se strinjam. Zato se strinjam z idejo Šiškotovega upora. Če mu pa lahko zaupam, bo pa prihodnost pokazala.

     • Warrior princess

      “Desnica” se vsak dan bolj razkrinkava sama. Spominja me na pesem Josipe Lisac “Magla oko nas.”

     • Mimoidoči

      Ja, je kr težko krmarit v vsej tej megli. Zato ne zaupam več nobenemu, dokler ne dokažejo oz. dokler ne vidim, da so vredni zaupanja.

     • Warrior princess

      Prav imaš. Ti, ki jih imamo do sedaj niso pokazali ničesar, zato njihove stranke niso upravičene, da črpajo državne seske.

     • Lustrator

      Glavno, da ne rečem edino vodilo šiškovega “upora” je – status quo. gre za isto kliko, ki je leta 2012/13 izvedla državni udar z rušenjem kanglerja, nato pa še janševe vlade, čim so se napovedale nujno potrebne reforme v državi. Plačanci brez kakšrnegakoli ponosa, kaj šele narodne zavesti.

     • Warrior princess

      ++++++++++Točno!

    • Warrior princess

     Mati psihoanalitika vodepa je delala v banki v Trbovljah brez izobrazbe, hudo zagrizena komunistka in oboževalka kurćana, tudi ovaduhinja sodelavcev, kumrovška šola. Vodeb pa je zagrizen komunist od malih nog. Tvoje govorjenje je še en razlog več da desnica ne obstaja in da se levi in desni pajdašijo, kar smo lahko videli v oddaji faktor kjer so si privoščili ŠiškotA dokazali pa so da DESNICE NI IN DA JE ZGOLJ LEVICA!!!

    • Lustrator

     No ja, tega z zaposlitvijo in Vodebom ne bi ravno tako banaliziral – v Sloveniji je vse na glavo – najsposobnejši so brez zaposlitve, ker se večina služb dobiva le po prijateljskih linijah, ker pa si najvišje položaje lastijo komiji (po definiciji neumni in zlonamerni), je večina dobrih služb rezerviranih le za njim podobne – razen zelo redkih izjem. kar se Vodeba v tistem VV faktorju tiče, pa prav tako ni bil ravno najbolj korekten, kaj šele strokoven v odnosu do Šiška. Mene osebno pri Šišku ne moti nič od naštetega, ampak VSEBINA njegovih svetovnih nazorov, ljudi s katerimi se obkroža in paradržave katere lutka je tudi on sam “kvaziupornik”.

   • Warrior princess

    Noben normalen domoljub tudi noče biti acociran z Rupnikom in ljudmi, ki so zaprisegli fašistom in nacistom.

    • Lustrator

     Ne sodi ljudi in dogodkov o katerih nimaš niti najmanjšega pojma. Če bi vedela kdo je sploh bil spoštovani gospod Rupnik, kaj vse je naredil za slovenstvo in kakšen je bil vzrok za nastanek domobrancev ter kakšno delo so naredili za Slovenijo (100% sem prepričan, da Slovenci NIKOLI ne bi dobili svoje države, če domobranstva ne bi bilo), bi raje držala jezik za zobmi in svoje komunistične fiksacije raje sproščala pri kakšnem terapevtu.

     Kdor obsoja Rupnika in domobranstvo, nima NIKAKRŠNE zveze s slovenskim domoljubjem, ki je UTEMELJENO prav na vrednotah domobranstva – MATI, DOMOVINA, BOG. Zamenjaj si raje avatar s Tomićko in ne provociraj.

     • Warrior princess

      Ljudje, ki so podpirali fašizem in nacizem so kolaboranti. Nisem pristaš levice, zato mi ogabnih ljudi kot je tomička ne omenjaj. Dejstvo je, da bi bilo potrebno današnjo desnico – levico nagnati na marš, ker povzroča Sloveniji nepopravljivo škodo.

     • Lustrator

      vem, d anisi pristaš levice, tudi Tomičeva ni, sta pa oba pristaša komunizma in to NI eno in isto. Metanje vseh v isti koš le še potrjuje zgornjo ugotovitev.

     • Warrior princess

      Zakaj pa je hči poslanca medveda skoz pri sds? In vseskozi je bil esds naklonjen tudi rudi medved potem pa ga naenkrat vidimo pri šarcu? Daj nehajte že meglo spuščati. Itak smo vas spregledali da sodelujete!

     • Lustrator

      Zakaj? Iz osebnih koristi kajpak. V daleč največji slovenski stranki se seveda najdejo tudi krti, kar je povsem samoumevno glede na to, da gre še za edino protikomunistično silo na slovenskem političnem prostoru. Udba svoje kadre podtika POVSOD, pa naj gre za nevladne organizacije, sindikate, gasilska društva, gospodarsko zbornico Slovenije, opozicijo in celo Cerkev. Ksreči se je SDS v vseh teh letih marsičesa naučila in veliko večino krtov koristoljubcev že sama pravočasno izloči predno se prerinejo do višjih organov stranke – za Medveda npr. prvič slišim, kakor tudi za tistega tepca, ki naj bi domnevno sodeloval v Šiškovi vardi – anonimni povzpetniki, povečini zlizani z režimom zaradi koristi. In prav v tem je glavni argument, da demokrati NE ŽELIMO menjave v vodstvu SDS, ker se s tem poveča verjetnost da enega od teh krtov nekoč fašemo na čelo stranke.

     • Warrior princess

      S tem se moram pa strinjati, kar si napisal in ti dan en velik lajk, da tako razmišljaš. Glede medveda pa le preveri, ker je vse službe prav on uredil svoji hčeri. Delala je pri esds evropski poslanki, kasneje so jo umaknili k znanemu esds donatorju v njegovo uspešno podjetje, kjer dela na mednarodnih odnosih. Ko se je njen oče znašel pri šarcu smo vsi doživeli šok.

     • Lustrator

      Žalostno, a na nek način tudi razumljivo. V Sloveniji je NEMOGOČE imeti uspešno kariero ne glede na stroko, v kolikor nisi vsaj minimalno zlizan z režimom. Morda so tu izjema izljučno izvozno naravnani podjetniki, pa še tu ima država ogromno lovk zraven pri raznoraznih mafijskih inšpekcijah, subvencijah in podobnem. A za to ne krivim toliko tistih, ki se v tem sistemu pač morajo znajti, sicer sploh služb ne bi imeli, ampak predvsem volilke in volivce, ki na vsakih volitvah znova volijo da zmaguje tista politična opcija, ki je ta totalitarna monopolna pravila igre postavila in posledično že 70 let obvladuje figure na tem polju. Celotna demokratična opcija (morda z izjemo samega političnega vrha) je v tej igri obsojena na večno životarjenje in “drugorazrednosti”, vsi ostali, ki se iz varnostnih razlogov distancirajo od SDS-a imajo še neke možnosti, da kam pridejo, deklarirani komiji, pa zagaraantirano prosperirajo.

     • Warrior princess

      Kolaborant ne bo nikdar veljal za domoljuba, ampak za izdajalca. Po vsej verjetnosti izhajaš iz Argentine. Zelo zaveden Slovenec je bil župan Ljubljane Hribar.

     • Lustrator

      Pozanimaj se malo kaj sploh pomeni kolaboracija in potem pametuj – sodelovanje z okupatorjem je lahko LEGALNO in celo PREDPISANO (vaške straže, domobranci) ali pa ILEGALNO (partizanstvo), čemur se reče IZDAJA. Okviri in definicije ene in druge oblike so zapisani v haaški konvenciji iz leta 1907, kar pa vam je komijem seveda španska vas – za partizane so bili pač vsi, ki niso bili pripravljeni pobijati Slovencev z namenom izvedbe komunistične revolucije za priključitev Jugoslavije k Sovjetiji – izdajalci, čeprav so7ste sami na slovenskih tleh edini, ki ste zagrešili ta zločin.

      Kar se tiče župana Hribarja – bil je sicer velik mož, večji od vseh njegovih naslednikov na županskem mestu, a slovenski domoljub kakršni so bili vaški stražarji in domobranci, ni bil. Bolj kot vse, je namreč ljubil Jugoslavijo in je zanjo storil tudi samomor. Ne za Slovenijo – za Jugoslavijo. (In ne, Jugoslavija ni “narod”, kot želiš po borčevsko insinuirati).

     • Warrior princess

      Tako očitne obrambe kolaborantstva še nisem prebrala. Vsekakor smo mešalce megle spregledali.

     • Lustrator

      Izvoli si pogledati v vsem ciliviliziranem svetu priznane in upoštevane vojne zakone in njihovo implementacijo med in po 2. svetovni vojni pri ostalih, nekomunističnih Evropejcih, kjer kolaboracija ni bila nekaj sramotnega, ampak proti nekajkrat močnejšemu sovragu samoumevna, medtem ko so osti peres usmerjene proti tistim “upornikom”; ki so za svoje ozke parcialne interese (v primeru komunizma – revolucije, torej prevzema oblasti), bili pripravljeni žrtvovati neskončne količine človeških življenj, če je potrebno tudi v sodelovanju z okupatorjem. In nikjer se ni ta zločin zgodil tako evidentno, črnobelo, kot prav v Sloveniji.

     • Warrior princess

      Mogoče bi morali naprej in nehati s pogrevanjem stare smrdljive juhe. Naš interes je usmerjen v prihodnost in v vprašanje, če se bomo kot slovenski narod sploh še lahko v prihodnosti identificirali ali bomo sledili interesom panevrope, katere pripadnik je bil tudi narodni izdajalec France Bučar. Jaz gledam naprej in ne nazaj. Izgubljanje energije na preteklosti se mi zdi nesmiselno.

     • Lustrator

      Situacija v Sloveniji je čisti odsev preteklosti in na laži in zločinu zgrajene družbe (gospodarstvo, politika, izobraževanje, mediji, civilne družbepravosodje,..) in dokler laži in zločinov ne obsodimo kot narod, zamenjamo umetne temelje s tistimi pravimi zaradi katerih je slovenski narod obstal skozi tisočletja, bomo te napake le znova in znova ponavljali. Enako velja pravzaprav tudi za svet in Evropo za katera se zdi da se prav tako nista naučila na zgodovini, da prave refleksije v določenih točkah ni bilo in nam tako ne pomaga gospodarska superiornost, ki so jo gradili naši špredhodniki desetletja in stoletja nazaj, saj smo popolnoma pozabili na svojo zgodovino – in to je tisto iz česar raste IDENTITETA. Tako kot je Slovenija že tričetrt stoletja v primežu komunističnega enoumja in pobebavljene družbe, celoten zahod že desetletja neopazno napada virus kulturnega marksizma, ki se pod pretvezo “liberalizma” plazi v samo osrčje najrazvitejših delov sveta ter uničuje svobodno, napredno kapitalistično družbo še veliko bolj učinkovito, kot bi ga sovjetske jedrske konice pred 50 leti. Če hočemo zmagati vojno v kateri smo, se moramo najprej zavedati KDO je naš sovražnik, od kod prihaja, kje ga lahko vidimo in kako deluje – šele potem lahko razvijemo učinkovito protiorožje s katerim se bomo borili proti njemu.

      Zavedati se je potrebno, da moramo najprej poznati VZROK, da lahko odpravljamo POSLEDICE. Obratno enostavno ne gre, pa naj si nekateri “vemokdojezmagal” še tako želijo zamegljevati najočitneje.

     • Warrior princess

      Volila sem esds, vedno vsa leta,ampak zadnja leta so popustili. Niso bili več za stvar.

      Zakaj je v Zasavju zmagal en medved, ki je bil še na lastni občini popolnoma nesposoben in se z njim niso mogli kaj pomagat??? Jasno Je, da kar pride iz ertv je kontaminirano z rdečo barvo. Poznam razmere, kako se Moožina bori za sleherno objavo in koliko energije gre zaradi cenzur. V Zasavju sem pogrešala dober, jasen Jannšev govor. Strasten, da ljudi postavi pokonci. Sram me je, da od nas izhajajo najslabši in protislovensko in komunistično usmerjeni ljudje.

     • Lustrator

      “Zakaj je v Zasavju zmagal en medved, ki je bil še na lastni občini popolnoma nesposoben in se z njim niso mogli kaj pomagat???”

      Odgovor se skriva v besedi Zasavje. Dejansko misliš, da bi imel v tako rdeči občini kakršnekoli možnosti nekdo na primer Breznikove ali Grimsove ostrine? Pritoži se svojim sokrajanom, ker so komunistični spranoglavci, ne SDS-u, ki strateško razporeja svoje kandidate, da v tej totalitarni beznici uspejo zmagati v vseh slovenskih okrajih, kar je sploh zgodovinski uspeh.

     • Warrior princess

      Ne razporejate dobro svojih kandidatov in se ne trudite, nismo vsi ljudje enaki in ne volimo vsi komunistov, dejstvo je da se ne trudite, da nas ignorirate. Treba se je potruditi, a ste vrgli puško v koruzo. Obnašate se kot da bomo koga ustrelili, če bo prišel narediti govor k nam. Pri nas so v esds ljudje, ki jih je povozil čas. Dejstvo je da ste se polenili, zato vas ljudje ne volijo poleg tega ne naredite ničesar za boljši jutri.

     • traktor

      Ne seri. Rojstno mesto komunizma v Sloveniji je ravno Zasavje. Bolj zarukanih jugonostalgikov ni nikjer v Sloveniji. In foušijekov. Tu je foušija doma. Zato je zmagala pokveka, kot Medved. Človek nič nima in ljudje ga pač volijo, ker ni ničesar ukradel. Še. Bil pa je nesposoben. In len. Zato se z njim tule v Zasavju poistovetijo. Na Janšev govor v Zasavju pa kar pozabi. Tu ljudje Janše niti omeniti ne upajo. Tudi simpatizirati si ne upajo odkrito. Te imajo takoj za fašista. In je slabo za odnose in je slabo za posel in vse ostalo.

     • Warrior princess

      Zasavski narod so komunisti zlomili. Serijsko so ga pobijali in metali v jame, kar poglej si zemljevid povojnih grobišč. Knapi so se upirali, ko norci in v Trbovljah se je zgodilo, da so udbovci pobili v jami celo izmeno, nikdar se ni vrnila. V Zagorju pri protestih pa je Udba razmišljala, da bi protestnike zaplinila v jami.

      Zasavski narod ni slab, je trmast in sposoben podcenjuješ nas. Ampak skozi desetletja terorja se je zlomil. Esds nas ignorira, ne zdi se mu vredno priti povedat, kar ima. S tem dokazuje, da je njihov. Da desnice ni, kar je povedal Granda. Smatram da Jansa igra žrtev že predolgo časa in bi bil čas, da pride v ospredje prava desna stranka, ki je Slovenija trenutno nima.

     • traktor

      Za ono prvo sem vedel le delno. Za drugo, pa se strinjam tudi delno. Tudi sam sem namreč Zasavc. Pozabil si, da so nas razselili, oz. smo se odselili sami. Naselili pa so bosance in šiptarje. Popolnoma pa se strinjam, da v Sloveniji ni prave desne stranke, kaj šele skrajno desne. Folk pri nas sploh ne ve kaj je desnica. Mislijo, da je to vse, kar ne trobi v isti rog. T

     • Warrior princess

      Se strinjam , kar si napisal. Hvala.

     • slosin

      miška, preberi knjigo Peter Davies, Nevarna razmerja: kolaboracija in druga svetovna vojna .

      Veš, tršice v šoli morajo še danes lagati o NOB….

 • dob

  FASCINACIJA S TOVARIŠI

  Moj zelo dober prijatelj in velik strokovnjak, psihiater Dr.Ažgošek ima čisto svoje poglede na premnoge probleme, ki zdaj tarejo našo družbo, pa ne samo našo. Tudi preostali svet se otepa s to težavo.

  Nekaj časa je bilo potrebno, da sem se navadil nanj, kajti njegove znanstvene teze izvirajo iz njegovih življenjskih izkušenj z bolniki. Spoštovani Dr.Ažgošek je možakar stare šole, uglajen gospod in vreden spoštovanja, kar nepretrgoma dokazuje s svojim delom na bolnikih, ki se k njemu zatekajo po pomoč.

  Dobro, da ne nategujem po nepotrebnem bom kar prešel na težavo. LGBTZ in gender theory in vdor vsega tega v naše šole. To me mori. V povezavi s sinom, da se razume, da me ne bi kdo narobe razumel.

  Ker sem se itak imel namen oglasiti pri Dr.Ažgošku, ker me je malo skrbela erekcija, sem ga sklenil prositi, če lahko ta malega pripeljem na en hitri pregled.
  Z erekcijo je bilo pa takole! Z ženo sva rada “nečistovala” (danes je glih Velika noč pa se izogibam nekaterim izrazom) na pralnem stroju med centrifugiranjem. In sicer tako, da se je ona usedla na pralni stroj, ko ta preklopi na centrifugo, ker fajn trese. Meni prec pride.
  Enkrat, ko sva to počela v kopalnici, je pozabila zategnit pokrovček na mehčalcu in se mi je mehčalec zlil na tiča.
  Potem sem pa ves mesec imel mehkega. ampak dišal je pa super.

  No, potožil sem Dr.Ažgošku, da ima ta mali v šoli raje tovariša kot tovaršico. Da stalno govori samo o njem in da me zdaj to že malo skrbi. Prosil sem ga, če lahko ta malega pripeljem k njemu na hiter pregled, toliko da se pomirim. Za zdaj se tolažim, da je ta njegova fiksacija na tovariša morda povezana s tem, da so tovariši postali neka njegova obramba, da so nekaj takega kot nevidni prijatelji, ki mu pomenijo garancijo, da zmagovalci nad nacizmom in borci za svobodo in enakost med ljudmi, da ne omenjam enakosti med spoloma… ne bodo nacistov in fašistov nikoli več spustili k nam!

  Nacistov in fašistov se boji kot hudič križa. Boji se jih bolj od vsega, ponoči ne more spati, more ga tlačijo, zbuja se ves prepoten in moramo mu prižigati luč, da lahko zaspi. Če recimo grmi, ga niti ni toliko strah! Razen če si takrat predstavlja mokrega nacista v škornjih. Takrat se ves trese.

  Zgleda da ima to od partizanskih filmov. Jaz na to priznam nisem bil dovolj pozoren. Še ko je bil majhen sem ga silil gledat gledat Neretvo, Sutjesko, Exorcista, in…. in druge reke.

  Kot zmenjeno, sem ga potem nekega dne tako peljal k Dr.Ažgošku, kajti njemu, staremu znancu zdaj že lahko rečem prijatelju, laže razložim kaj me tišči. Zaupam mu, ker se že dolgo poznava.

  Pregledal ga je in mi zagotovil, da je fant čisto normalen in da bo zrasel v normalnega človeka. Sčasoma bo prebolel “tovariše in tovarišice”!
  Pojasnil mi je, da je to normalna atavistična faza razvoja pri adolescenci, ker gre pri njem za prehodno obdobje fascinacije s “tovariši”, ki pa je normalni sestavni del odraščanja.

  V tinejdžerskih letih, tako mi je zaupal Dr.Ažgošek, se bo njegovo zaupanje preneslo na drugi objekt fascinacije! Ko ga bo mali investiral med ženske noge, se bo vse samo poštimalo, samo pazi naj se, da se ne zainvestira.

  To me je nekoliko pomirilo!

  A ker me je vseeno še malo dajal dvom, me je Dr.Ažgošek hitro pomiril, češ da je fant precej pametnejši in bolj odrasel, kot večina njegovih sovrstnikov in celo odraslih, čemur nisem mogel oporekati.

  Imam posnete Dražgoše 2000,2001, 2002…. vse do 2015! Vsako leto doma posnamemo proslavo.
  Pol mu pa to predvajam. Najraje posluša, ko partizani vsakokrat v Dražgošah znova ponovijo, da so zbrisali naciste in da jih bodo znova, če bo potrebno! Da nacizma in fašizma pa že ne bodo dovolili na naših (njihovih) tleh.
  To ga pomirja.

  Twix čokoladica pa itak! Za povrh.

  • Peter serdinšek

   TI SI DEBIL…!!!

   • dob

    Ti si pa nezanimiv. Na portalu je to namreč bolj pomebno!

 • אדוני

  Grem, da ne začnejo VARDARJI tule še strelat, ker se kar dvigajo, ko gobe po dežju.
  Šiško ma skrito orožje za podložnike pa štunfe/burke.

 • garfi

  Šiško je sumljiv odkar je na volilnih soočenjih tolkel vsegliharsko po levih in desnih
  češ, da so zlizani
  to manipulacijo še naprej ponavlja
  in taktika je neverjetno podobna taktiki Ludamile-nsi in murgelskih plačancev na portalu

  • Mimoidoči

   Žolčni garfi in njegove diskreditacije v slogu komunistov. Vsi moji komentarji pričujejo, da sem desen, a ti mene obtožuješ, da sem levičar. Boli tebe za resnico, važno, da zlivaš žolč po tistem, ki mu je res mar za resnico.

   AJDE DEMANTIRAJ TOLE kot te že prosim zadnjih nekaj dni. Prepričaj me, da to ni res. Mene zanima samo resnica:
   https://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/589-kdo-je-v-resnici-ivan-janez-jana-in-kakno-vlogo-igra-e-od-afere-jbtz-1988-naprej-

   Samo žolčno napadaš, a do danes nisi demantiral in sploh nočeš odgovoriti na zapisano v tem članku. Torej sklepam, da je vse v članku RESNICA in zato je ne moreš demantirati!

   https://www.goodreads.com/quotes/38974-the-best-way-to-control-the-opposition-is-to-lead

   “Najboljši način kako kontrolirati opozicijo je, da jo sami vodimo.”
   – Vladimir Lenin

   • garfi

    udbaš hvala gre v arhiv
    KOGA ZANIMA JUGOSLAVIJA ?
    TAM DRUGEGA NISI MOGEL BITI
    ja predstavljate se tudi kot “desni”
    tudi mene so nagovarjali naj se včlanim v partijo

    • Mimoidoči

     Vidiš, sploh se noče pogovarjat o temi. Sploh se nočeš dotakniti vsebine linka. Samo diskreditiraš. Ti si to s čimer mene obtožuješ.

     • garfi

      posluš udbaš
      takšne finte so prozorne
      murgelski plačanci pa se tukaj sedaj predstavljajo kot “desni” za rušenje JJ

 • VanTeg

  Temu Šiškotu je treba cev od nečesa nekam vtakniti…on samo laple vsepovsod kamor pride..s totimi njegovimi vampeži ne pride niti do Pesnice ne pa da bi on preganjal tujce..samo kake krumpaste tete dokler ne dobi za piti…Tele bedasto je toti Šiško

 • Ani Bidar

  Tisti, ki deli narod ni domoljub.

  • ZatonMesecnikov

   odvisno s točke gledišča Ani. Za ene so Štajerci njihov narod, za druge Slovenci. Eni so kričali free catalania nedolgo nazaj, drugi so se zgražali.

   • Mimoidoči
    • garfi

     Slovenijo se zaščiti z aktivnim državljanstvom
     kdor se gre paravojsko pa hoče uvesti izredne razmere

     • Mimoidoči

      Ja no link poglej, kdo se med drugim tudi ukvarja s paravojsko. Tvoj Janša.

      Glede na to, da so komunisti na oblasti uničli Slovensko vojsko jaz osebno nisem proti paravojskam, niti proti Janševi, ker jo bomo potrebovali, če se kaj zgodi.

      Samo, da se ne boste spet med sabo tolkli.

     • garfi

      kere udbaške fore
      murgelski plačanci pa se tukaj sedaj predstavljajo kot “desni” za rušenje JJ

     • Mimoidoči

      Te pravljice o aktivnem državljanstvu…zeh. Že 27 let se gremo aktivno državljanstvo in kaj smo spremenili? NIČ. SDS ne zmaga in ne zmaga na volitvah oz. ne dobi večine. Pa itak ne zaupam več njihovemu vodji.

      Jaz osebno, če bi lahko, bi se najraje odcepil nekam na svoje, kjer bi imel svojo zemljo, tolk da preživim in bi imel mir. Drugi pa se pobijte med sabo, če vas je volja. Misliš, da hočem, da pride do vojne ali česar koli? Edino kar me zanima je samoobramba pred izrednimi razmerami, ki jih bomo prej ali slej imeli, tako kot jih imajo v Franciji in drugje.

     • garfi

      ja ti si izredne razmere udbaš

     • garfi

      kaj si počel 25 let in koga si volil ?

     • Mimoidoči

      SDS tam nekje do 2009, potem pa nisem več hodil na volitve do letos.

     • Warrior princess

      No, jaz bom sedela zdaj septembra na sestanku vos in bom videla kaj ga bodo spet srali, me prav zanima. Nisem članica mi pa serijsko ponujajo vabila njihovi moški člani. Imajo pač radi punce, kaj češ.

 • Špela Zmazek

  Šiško je borec proti SLOVENOFOBIJI

  • Lustrator

   Kako že? S tem, da demokrate enači s komunisti, hujska k izstopu Slovenije iz Eu in Nata, podpira slovenofobno partizanstvo in ga mika v zavezništvo z Rusijo, ki ni Sloveniji nikoli v zgodovini prinesla ničesar razen komunističnega terorja? S tem, da sodeluje pri državnem udaru, ki je v ključnih časih za izvedbo reform snel z vlade SDS in s tem soprispeval k nadaljnjemu plenjenju rdečih vlad?

   • garfi

    tip izgleda popolnoma fake
    neprizadet, miren, hladnokrven, brez strahu in kot plačan igralec
    in idealen false flag za udbomafijo

    • stajerc5

     Na vsak nacin je boljsi igralec kot tisler! Jaoooooo, same bleferje imamo, kamorkoli pogledas.

     • garfi

      no mene ne prepričata in vse izgleda medijsko usklajeno
      poleg napada na SDS tudi ustrahovanje in prikrivanje

    • Lustrator

     Natančno tako. Spominja me na montiran proces nacistov proti komunistom po požigu Reichstaga, ko je Hitler polovil in javno zaslišal nekaj glavnih komunističnih živin, le ti pa so se tekom celotnega procesa neobremenjeno smehljali, se norčevali iz tožilcev, saj so vedeli za dogovor med Stalinom in Hitlerjem, da gre le za predstavo za javnost in bodo takoj po njej spuščeni na prostost brez skrivljenega lasu. Hitler je potreboval Stalina in Stalin je potreboval Hitlerja – ni ga lepšega, kot imeti sovražnika 8v primeru Šiška – opozicijo) pod kontrolo. Če bi si kaj takega privoščil VSO, sem prepričan, da ne bi osstalo samo pri kratkem pridržanju in zaslišanju, ampak hudih zapornih kaznih.

     • garfi

      udbomafija ima razne finte
      Šiška je pred volitvami ponujal nek tip pod imenom “Adolf Hitler” v polomljeni nemščini in potem izginil
      murgelski plačanci pa se tukaj sedaj predstavljajo kot “desni” za rušenje JJ

    • Mimoidoči

     Kak je šele Janša zgledal na Roški, nasmejan in s sladoledom v roki:
     https://www.gibanje-ops.com/images/stories/jana%20v%20arestu%20s%20sladoledom.jpg

     OVCEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

     • garfi

      to je dokaz izgleda

     • Warrior princess

      Hahaha, pa še res je.

     • garfi

      haaaaa potrditev akcije

    • Djuro Sumar

     S Šiškotom se vsi preveč ukvarjate. On ni popolnoma nič drugega kakor bolnik, ki spada v Ljubljana Polje. Na kateri oddelek, pa naj povedo dohtarji.
     Kot otroci smo se vsi radi igrali kauboje in indijance ali ravbarje in žandarje. Ko tista otroška leta minejo, začne pač človek normalno razmišljati, gleda za puncami, gre v šolo, se zaposli, poroči, otroci itd. Šiško pa je ostal na nivoju otroka in bi se še vedno rad igral ravbarje in žandarje. Zato jim je tudi navesil tiste kapuce. Tisti s kapucami na glavi pa so druga zgodba.

     • garfi

      slabo prikrivaš vašo udbomafijsko akcijo “Šiško”
      in jo potrjuješ

     • Djuro Sumar

      Meni ni potrebno ničesar prikrivati. Za mene je Šiško navaden bedak.

     • garfi

      ti hočeš, da so Ovce tudi Bedaki

     • Djuro Sumar

      Ti si oboje, bedasta ovca.

     • traktor

      Pizdarija. Tkole k te berem, čudn, da si nisi zmislu, da je Pičko kar Janša. K ma tolk ovc za sabo,pa to.

   • stajerc5

    Kako ze recemo pri nas: Ni ne mis, ne tic!
    Ze ko berem komentarje, me spominja celi cirkus na Jelincica. Pravzaprav mu je ze tako podoben, kot da bi bil pri njemu v soli. Celo komentarji od forumasev so skoraj identicni kot pri oceni Plemenitega, ki je vedno pripravljen na kaksen sunek vetra, vseeno iz katere smeri, le da gre zadeva naprej.
    Ce ze ima Jelincic kip slosarja na vrtu, si bo, ker je veliko mlajsi, Sisko na maminem vrtu verjetno postavil kar oba: Kucana in Janso… Ziher je ziher je rekla nuna in dala kondom na sveco…

    • garfi

     v vseh rtv poročilih ga skoraj ljubkujejo
     in izgleda vse načrtovano

 • Rupnik

  V kolikor bo želel Šiško kadar koli naredit državni udar,pade lublana v 5min. Policaji so večinoma falirani študentje,ki nimajo jajc,polovica slo.vojske je jugovićev,tem se itak jebe za slo,druga polovica pa al se bi pridružila Šiškoti,ali pa se bi usedli pod lipo in počakali da padejo murgle.

 • garfi

  murgelski plačanci pa se tukaj sedaj predstavljajo kot “desni” za rušenje JJ
  to je njihov nivo
  https://proxy.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Fwww.burningshadow.dk%2FGalleries%2FFacepalm%2FFacepalm3.jpg&f=1
  Mimoidoči press

 • Warrior princess

  DESNICA JE DANES ZOPER POKAZALA KAKO DOBRO SODELUJE Z LEVICO. TANDEMSKO ŠČUVAJO ZABITEGA KOMUNISTA, ŠARČEVEGA PUDLJA PROTI ŠIŠKOTU!

  ŠE EN DOKAZ DA JE LEVICA = DESNICA.

  ŽIVEL ŠIŠKO!

  • garfi

   murgelski plačanci pa se tukaj sedaj predstavljajo kot “desni” za rušenje JJ
   to je njihov nivo
   https://proxy.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Fwww.burningshadow.dk%2FGalleries%2FFacepalm%2FFacepalm3.jpg&f=1
   Mimoidoči press

   • Warrior princess

    Potem si ti ta Ku*čanov piščanec, enako kot večina ostalih. Spuščate meglo,ampak jasno je da ste vsi levičarji.

    • garfi

     kere udbaške fore
     Slovenijo se zaščiti z aktivnim državljanstvom
     kdor se gre paravojsko pa hoče uvesti izredne razmere

    • pupa

     Hočeš reči vsi ISTI. Le komu to koristi? Samo tistim, ki jim je dober najbolj nesposoben KLOVN samo, da ni JJ.

     • Djuro Sumar

      JJ je itak zgodovina, kar pa nima ničesar skupnega s Šiškotom, ki je navaden bolnik.

     • garfi

      hehe gre v arhiv

 • garfi

  Slovenijo se zaščiti z aktivnim državljanstvom
  kdor se gre paravojsko pa hoče uvesti izredne razmere

  • Warrior princess

   Izredne razmere bi bile potrebne pri tej klovnovski vladi s katero boste uničili gospodarstvo!

   • Djuro Sumar

    A si ti gozdar?

    • Warrior princess

     Tvoja soseda Jurij.

     • Djuro Sumar

      Zakaj pa ne greva na kavico?

     • Warrior princess

      Se bova zmenila in mi boš povedal zakaj levica in desnica tandemsko preganjata Šiškota.

     • Djuro Sumar

      Tega pa ne vem. ker nisem politično aktiven. Po mojem ni nevaren, je pa resno bolan. Namesto v arest bi moral nujno k dohtarju.

     • Warrior princess

      Resno bolan je cel parlament, lahko bi naredili karanteno.

     • Djuro Sumar

      Kapuc pa nimajo na glavah, ker jih sicer nebi mogli izvoliti.

     • Warrior princess

      Pa zato toliko bolj trpimo, ko gledamo njihove ogabne, naveličane frise.

     • traktor

      Čak, da dobijo prvo plačo. Pol tile posranci ne bojo tolk naveličan.

     • Djuro Sumar

      Zaradi tega ti ni treba trpeti. Ugasni TV.

   • garfi

    ne boste, ker potem bo kmečki upor
    grad gori, rdeč grof beži…

    • Warrior princess

     Utihni plačanec komunistični.

     • garfi

      hehe kere udbaške fore

 • Warrior princess

  Levica in desnica sodelujejo pri preganjanju Šiška. Očitno niso seznanjeni, da so take skupine dovoljene tudi v tujini in da sodelujejo z notranjo in policijo. O aktivnostih je bila policija obveščena že davno.

  • garfi

   kere udbaške fore
   Slovenijo se zaščiti z aktivnim državljanstvom
   kdor se gre paravojsko pa hoče uvesti izredne razmere

   • Warrior princess

    O udbaških forah ve največ vaš pastir, ki je dovolil, da se je glasovalo proti lustraciji.

    • garfi

     kere udbaške fore

 • žogica

  Pa saj Šiško je vaš,kaj je zdaj to?

  • garfi

   kere udbaške fore
   Slovenijo se zaščiti z aktivnim državljanstvom
   kdor se gre paravojsko pa hoče uvesti izredne razmere

   • Mimoidoči

    V najuspešnejši državi na svetu v zgodovini, dokler je niso uničli komunisti, imajo amandma, ki dovoljuje ustanovitev oboroženih milic (angleško militia, da ne boš mislil, da govorim o Jugoslovanskih policajih), pa noben ne jamra o izrednih razmerah, razen fašisti na oblasti, ki hočejo ta amandma ukinit. O kateri državi govorim? O ZDA.

    • Djuro Sumar

     A so suženjstvo že ukinili v ZDA?

     • garfi

      niste

     • Mimoidoči

      Že 200 let nazaj. A so ga v muslimanskih državah, ki jih podpirate levičarji in za katere dnar perete, tudi že ukinili? Ne. In vi levičarji to podpirate in uvažate k nam, idioti.

      Suženjstvo v muslimanskih državah, danes:
      https://www.youtube.com/watch?v=PJ_O4th2PNc

     • Djuro Sumar

      Jaz sen ateist in me muslimani niti malo ne zanimajo.

     • Mimoidoči

      Mimogrede, a smo v Sloveniji že ukinili fevdalizem = suženjstvo pod imenom komunizem?

     • Djuro Sumar

      Zakaj sprašuješ mene?

     • centurion

      Ja..
      Uvaja ga pa komunistična Kitajska.
      16 urni delovnik za 40 USA$ na mesec tistim , ki mesec preživi..
      S.Koreja pa za 15 USA$…

     • Djuro Sumar

      Vprašal sem za ZDA, ne za Kitajsko in Korejo.

     • centurion

      Preber si del, ki se nanaša na ZDA.
      Kratek und jasen.
      Ne razumeš???

    • Warrior princess

     Ni smo vendar balkan, saj ne vedo o čem govoriš.

    • garfi

     kere udbaške fore

   • Djuro Sumar

    Se ponavljaš kot papiga.

   • žogica

    Mene ne označuj za udbaša, razumeš! Sicer pa desničarji vseskozi delate, da bi uvedli izredne razmere, nič novega!

    • garfi

     eni pravijo, da sem komunist
     no ti si udbaš

     • žogica

      Seveda si, jajotov komunist in posledično udbaš!

     • garfi

      Tweety Bird > KP • 2 dni nazaj
      Jaz in žogica sva prijetni dami…zelo seksi za svoja leta. Kot npr. Tanja Ribič ali Katarina Kresal :)
      žogica > Tweety Bird • 2 dni nazaj
      Prijetni in simpatični mladi dami!

     • žogica

      Res je, sam ne vem od kje ti to?

  • šmentanamuha

   Seveda je naš in smo ponosni na to.

   • אדוני

    Čigava pa si ti?

    • šmentanamuha

     Slovenka, Štajerka, imaš problem?

   • garfi

    imej ga

    • šmentanamuha

     Kaj ti kr neki mijavkaš?

     • garfi

      kje je bil šiško 25 let ?

     • šmentanamuha

      Vprašaj ga in ne sodi prehitro.

     • garfi

      ne tebe sprašujem

     • šmentanamuha

      /Zakaj naj ti jaz odgovarjam v njegovem imenu, niti ga ne poznam toliko časa.

     • garfi

      kaj zdaj
      poznaš ga in ne poznaš hkrati

   • žogica

    Ni ravno neka faca, da bi lahko bili ponosni nanj. Državni udar ni mala stvar, ampak velika svinjarija!

    • šmentanamuha

     Daj ne bluzi, pa spij malo slane vode.

     • žogica

      Si ti njegova tajnica?

     • šmentanamuha

      Kaj te briga, kaj sem.

     • žogica

      Hvala za tvojo oholost.

     • šmentanamuha

      Prosim, ni za kaj.

 • Haloški Tunek

  Razkrito dogajanje v ozadju: Šiško in Janša na skrivaj sodelujeta. Desničarska falanga fkup štriha !!!

  • centurion
  • Warrior princess

   Jansa in Kûcan bi jaz rekla po videnem v parlamentu danes,kako so skupaj tolkli.

   • אדוני

    Kaj pa sta Janša in Kučan danes v parlamentu skupaj tolkla?

    • Warrior princess

     Gledal bi. Čedalje bolj ste sklepčni. Imejte za norca koga drugega. Gre se vam vsem, da zaprete Šiška ker je povedal, da bi morali zapreti desne in leve. Kaj pa počne desnica? Spušča meglo tako kot ljudje na tem portalu. Dovolj mi je gledati janso kako igra žrtev medtem ko je država uničena od komunistov. Veliko govori in nič ne naredi. Zdaj grem pa v službo. Nekateri tudi delamo.

     • garfi

      si že v službi

  • אדוני

   Ti si Šiško. To je njegova LAŽ.

  • garfi

   ČUJTE “Haloški Tunek” je član levofašističnih L-unatikov luke meseca in del 13. protiSlovenske vlade
   – laže, grozi in svinja s seksom tudi pod imeni “Twety Bird”, “Foglof Tunnek”….
   – že leta z lažmi ruši in napada svojega razrednega sovražnika JAneza JAnšo in SDS
   – pomagal je kamenjati Kanglerja in ta je sedaj oproščen vseh obtožb zaradi katerih so ga zrušili
   – v “šarčevi” vladi je sedaj tudi njihova zamaskirana in oborožena teroristična ulična banda antifa
   – trenutno že grozijo, da bodo podjetnike z bajoneti pregnali v morje in kasneje vsakogar, ki se jim bo uprl še posebno Slovence
   – občudujejo Venezuelskega diktatorja Manura in iz tega socialističnega raja sedaj bežijo milijoni
   za rešitev lastnih življenj
   – iz Slovenije hočejo L-unatiki luke meseca narediti Venezuelo
   rdeČĆa buržuazija press

 • šmentanamuha

  Dragi moji Slovenci, draga policija, dragi vsi, ki vam je mar za Slovenijo, Šiškota boste še prosili, da vam pomaga pri obrambi domovine.

  • Warrior princess

   ++++++++++++++++++Hvala!

   • garfi

    Warrior princess garfi • eno uro nazaj
    Izredne razmere bi bile potrebne pri tej klovnovski vladi s katero boste uničili gospodarstvo!

   • šmentanamuha

    Ni zakaj. Če ne bomo vkup držali, nas bodo zmiksali ko pašteto.

    • Warrior princess

     Prav imaš.

     • garfi

      WTF
      Warrior princess > garfi • eno uro nazaj
      O udbaških forah ve največ vaš pastir, ki je dovolil, da se je glasovalo proti lustraciji
      Warrior princess > garfi • eno uro nazaj
      Utihni plačanec komunistični.

      četrtek, 05. 12. 2013
      Janez Janša za Časnik.si: Lustracija bi odpravila 95% sistemske korupcije v državi
      Kot pravi, »bi 95% sistemske korupcije v državi odpravili z ustreznim zakonom o lustraciji v skladu s 5. točko Resolucije EPP in napotili Resolucije Sveta Evrope št. 1066. Odstranitev udbovskih navez bi Slovenijo razbremenila glavnih monopolov, država in družba bi lahko prvič res svobodno zadihali.«
      https://www.sds.si/novica/janez-jansa-za-casnik-si-lustracija-bi-odpravila-95-sistemske-korupcije-v-drzavi-3680

     • Warrior princess

      In zakaj niso naredili lustracije???? Ob novo ustanovljeni državi so h koritu nazaj spustili tiste, ki so razorožili teritorialno obrambo. Pejt v pizdo, dovolj imam laganja in pravljic! Nič niste naredili, da bi odstavili komunistično bando, pa je bil čas, da bi jih lahko pometali vse iz parlamenta.

     • šmentanamuha

      Jp, treba si bo naliti čistega vina.

     • Warrior princess

      To jih najbolj boli in začnejo noret. Si danes kaj pogledala “ustolicenje” novega ministra? Družno sta levica in desnica srali po Šišku. Zadnje čase” desničarji ”
      odkrito kolaborirajo z okupatorjem, kot je v Sloveniji stara dobra navada!

     • garfi

      ti si že tam

     • šmentanamuha

      Ni me bilo doma, katerega ministra?

     • Warrior princess

      Komunista Medveda, ki je izpadel na zasliševanju za ministra pravi bebec, a bo kljub temu novi minister za javno upravo.

     • šmentanamuha

      Aha.

     • slosin

      a si ti mogoče Sunčička….tako mi deluješ…Mnogo lapaš…
      A bi takrat (od glupih slovencev izvoljene predstavnike ljudsta v paramentu) enostavno postrelili…

     • garfi

      ti si že tam

  • garfi

   pripravljate izredne razmere ?

   • šmentanamuha

    Kakšno vprašanje pa je zdaj to?

    • garfi

     pravilno
     podpirajo te murgelski plačanci

     • šmentanamuha

      Pa ne no, garfi.

     • אדוני

      Ti je kdo nick ukradel.?

     • šmentanamuha

      Ne ni. Ga pa poznam osebno in vem, kako pomembne stvari je naredil za vse nas, ampak ne bi zdaj tukaj na dolgo. Zato pravim, ne sodi prehitro, Andrej je pogumen in zelo inteligenten fant, kakršnih nimamo ravno veliko na zalogi.

     • garfi

      kaj je naredil do sedaj v desetletjih
      sploh ga ne poznam

  • Gavtroža

   Res je ,mnenje o Šiškotu , se bo kmalu spremenilo.

  • žogica

   Kako si ti to predstavljaš, Šiško svojo vojsko, jajo svojo vojsko, un treti svojo vojsko………………….itd

   • šmentanamuha

    Sem napisala, vsi, ki vam je mar za Slovenijo. Torej je lahko samo ena vojska, ki bo branila Slovenijo.

    • slosin

     ….opa, vsi, ki se bodo borili izven te vojske, so izdajalci in sovražniki ljudstva….še pomnite tovariši…

     • šmentanamuha

      Če si za Slovenijo, potem boste združili moči in ne vsak po svoje nekaj letali naokoli.

    • žogica

     Saj imamo eno vojsko, kaj ti ni jasno????????????

     • šmentanamuha

      Ta vojska ne brani Slovenije.

     • žogica

      Resno si bolana v glavi.

     • šmentanamuha

      Če to izjaviš ti, potem je to kompliment. Odjebi.

     • žogica

      Ko se moški predstavlja za žensko, je nekaj z njim hudo narobe, a ne šmentanamuha?

     • šmentanamuha

      Ja, ne vem, zakaj to počneš? Pol bo že tak kak praviš.

     • žogica

      TI, TI to počneš, saj ni važno, če ti paše.

 • אדוני

  Šiško rabi pozornost, ker ga noben ne šmirglja pa se je šel kavboja na FB.

  • šmentanamuha

   Ah ja, oni Vodeb je dejansko opisal samega sebe. V vsakem primeru pa je Šiško naredil stvari, za katere bi moral dobiti državno priznanje za razliko od Vodeba, ki ki je prav tak petelin kot to pripisuje Šiškotu. Verjemi, take kot je Šiško bomo še krepko potrebovali, Vodebu pa ostanejo le Freudovske teorije, ki na neki ravni držijo,nikakor pa ne zna tega ustrezno skomunicirati z javnostjo in popizdi, ko ga kdo ne posluša. Njegov javni napad na Šiškota je bil neumesten ali neprimeren. Neki psiholog, za kar se ima, si takega načina ne bi smel privoščiti. Res pa je, da ima težave z impulzivnostjo tudi Andrej. Vodeb mu je očital to, kar tudi sam počne.

   • אדוני

    To je res. Tudi Vodeba je zaneslo.
    Šiško hoče delit že tako malo Slovenijo. To ni modro. Pa s tistim čudakom Poljšakom se druži.

    • šmentanamuha

     Sem mu že večkrat rekla, naj se bolj obvlada, ker tako izgublja podporo pri tistih, ki ga ne poznajo dovolj dobro, kar je škoda. Je pa tako, če kot Slovenec izražaš narodno pripadnost v Sloveniji, si čudak, si nevaren, čeprav drugim te pravice levičarji ne odrekajo, celo borijo se za njih in njihove pravice (npr. muslimane), kar je naravnost debilno. Za Američane je povsem normalno, da so “proud Americans” s predsednikom vred. Zakaj bi to v Sloveniji bilo ksenofobno in rasistično ob tem ko vidimo, koga nam vlačijo v državo in jim dajejo celo več pravic kot nam?

     Andrej je tudi avtor in urednik pomembnih knjig, ki so udarni zgodovinski viri: Jurij Venelin / Starodavni in današnji Slovenci (1841), prevod in idaja na lastne stroške, Anton Vramec / Kronika vezda (prvotisk iz 1578), odkril (našel v eni škatli v NUK-u, na osnovi nekih forumskih debat med Srtbi in Hrvati)), uredil, izdal faksimile in študijo Anton Vramec in Slovenci na svoje stroške, … ne vem na pamet vseh knjig, ampak te dve sta med pomembnejšimi. Najdeš jih tudi v knjižnici. To so neodbisni zgodovinski viri, ki govorijo o povsem drugačni zgodovini Slovencev, kot nas učijo v šolah, če sploh, in za katere bi se hrvati metali na glavo, če bi bilo govora o hrvatih. …

     Skratka, Andrej Šiško si za svoje delo na knjižnem področju zasluži državno priznanje. Za politiko pa se bo moral naučiti obvladovati.

 • garfi

  četrtek, 05. 12. 2013
  Janez Janša za Časnik.si: Lustracija bi odpravila 95% sistemske korupcije v državi
  Kot pravi, »bi 95% sistemske korupcije v državi odpravili z ustreznim zakonom o lustraciji v skladu s 5. točko Resolucije EPP in napotili Resolucije Sveta Evrope št. 1066. Odstranitev udbovskih navez bi Slovenijo razbremenila glavnih monopolov, država in družba bi lahko prvič res svobodno zadihali.«

 • sunday

  če bi šiško bil janšev, bi bil še sedaj v priporu – tako da… !!!

  • אדוני

   Tudi to je res.

  • žogica

   Saj je!

 • plavi-mil

  Šiškota so vrgli ven, kot kost za glodanje, da so lahko brez kritične razprave medijev in javnosti potrdili mlečne kandidate za ministre in režimskim medijem ni bilo treba pisati o njihovi nesposobnosti, zato so se z Šiškom režimski mediji ukvarjali 24 ur na dan, ne pa z ustanavljanje komične vlade.

 • VERRZIFIKATOR

  Arnej Š. Miško

  V ŠTAJERSKIH GOZDOVIH

  V štajerskih gozdovih je nevarno,
  nacionalna garda obvladuje
  cela že območja in zmaguje,
  treba z njo ravnati bo preudarno.

  V štajerskih gozdovih partizani
  niso več kot vsa ta leta sami
  pri Treh žebljih združeni v osami,
  na nemilost gardi so predani.

  Takšni v javnost so poslani vtisi,
  vse jih obvladuje propaganda,
  s prstom kaže, kdo zares je banda,
  a podobni so preveč si frisi.

  Šli se bodo vestern ponovno,
  Nemci s partizani in gozdovi,
  v igro bodo vključeni tatovi,
  policaji, gibanje mirovno.

  Ve pa se, prijateljska je igra,
  prav nihče nikomur nič ne škodi,
  družno po gozdovih zdaj se blodi,
  slamnatega izigrava tigra.

  V igri je enako kot v otroštvu,
  enkrat partizan si, drugič Švaba,
  enkrat tat, pa policaj in žaba,
  zvesti vsi so istemu poroštvu.

  V štajerskih gozdovih je nevarno,
  skrajna se formacija tam zbira,
  šiške hrastove ki s tal pobira,
  bi lahko bilo še bolj bizarno?

  • Warrior princess

   Res bizarno pa je to,
   da se vse med sabo zmen’jo,
   da ubogi narod plen’jo.

   Da zmešnjava je popolna,
   desna, leva je postala v skupnem boju proti vardi, ki bo konkurenca gardi.

   Ker politika je kurba in proda se vsakomur, narod naš bo spet nastradal in še leta zgolj propadal!!

   • garfi

    komunistični manifest

    • Warrior princess

     Resnica je boleča. Res hudo, da nimamo desnice.

 • Anton

  Če ne bi šiškota plasiral ravno med ustanavljanjem ultra komunistične vlade bi mu še kdo verjel. Sicer pa čakamo še na ddruge 4 varde…… še 16 let lahko igrajo na to vižo, 16 let!

  • šmentanamuha

   Narobe sklepaš. On je absolutno proti politiki levice, ki je z uvažanjem muslimanskih ilegalcev ogrozila državo in vse nas.

   • garfi

    to bo premalo

    • šmentanamuha

     Res je, da janšo smatra za drugo stran istega kovanca. Jaz sem Janši vseeno dala priložnost.

  • žogica

   Ti sigurno živiš v S.Koreji.

 • šmentanamuha

  Če bo šel SDS proti Šiškotu, se bodo zajebali dolgoročno. Všeč mi je, ker je Jelinčič, sicer med vrsticami, a vendar, podprl Šiškota rekoč, da bi se tisti, ki zdaj nekaj galamijo, morali najprej poučiti, da je Štajerska varda slovenska zgodovinska beseda in pravica, tak nekak. skratka ni ga zaklal v hrbet, čeprav imata medsebojne zamere. Zato pravim, ne smemo iti eden proti drugemu. Andrej ve, kaj govori, upam, da tudi ve, kaj dela.

  • garfi

   tvoja šiška je šla proti “desnim” že na volilnih tv soočenjih
   uporablja isto taktiko kot Ludamila-nsi zabadanje noža v hrbet
   za medijsko pozornost
   šiško je popolnoma nenevaren udbomafiji
   Jelinčič je enako sumljiv s svojo preteklostjo
   vprašanje je kdo si ti

   • šmentanamuha

    Ja sej, zato pa desnici ne uspeva. Nob-ja preprosto ni mogoče zanikat, drugo pa je, kaj se je dogajalo za kulisami, kdo je koga zlorabil, kdo je dajal ukaze za povojni pomor ujetnikov itd. Če vsak vleče na svojo stran in ni pripravljen poslušat argumentov drugega, ni možno rešiti nobenega problema. Tukaj je tudi šiško izgubil glasove, zato nisem glasovala zanj, ampak za SDS, ker je bilo pomembno, da zmaga desna stranka in ne leva. In SDS je imel največ možnosti za zmago, poleg tega mi je bil všeč tudi njihov program. Zdej pa nehi mrjavžit.

  • O’Brien

   Šiško 2018 = Jelinčič 1992. Ne, hvala!

   • AlternativaZaSlovenijo

    Sam Šiško nima Titove slike v svoji sobi, pa tudi zastave s peterokrako zvezdo ga nisem videl nosit.

    • O’Brien

     Počakaj, da pride v parlament.

  • moon

   Tale kljukec nima pojma kaj dela, ve samo kaj mora delati. Po narocilu …

   • šmentanamuha

    Mah, srbi pravijo : puno babic, kilavo dete. Če nihče od petelino ne bo želel sodelovati z nikomer razen sam s sabo, bo itak vse šlo v franže. Js nisem insajder in ne vem, kdo koga od uzadi. Poskušam pa si ustvarit sliko na osnovi kaj kdo dela in kaj govori. Vedno obstaja možnost, da smo v zmoti, tako jaz kakor ti. Če bomo razumeli, kaj je naš skupni imenovalec ali kaj je tisto, kar je pomembno za ohranitev države in preživetje naroda, potem smo na konju. Kaj praviš?

  • AlternativaZaSlovenijo

   Ma Jeliničič je navaden bivši udobvski pezde. Sramota za sds da so se pajdašili z njim na sds veselici.

 • garfi

  Tweety Bird > KP • 2 dni nazaj
  Jaz in žogica sva prijetni dami…zelo seksi za svoja leta. Kot npr. Tanja Ribič ali Katarina Kresal :)
  žogica > Tweety Bird • 2 dni nazaj
  Prijetni in simpatični mladi dami!

  • Jan Oz

   Samo poglej te sociopate in psihopate od enih popoldne vsak dan (ura ko je konec šole jasno) in potem cel dan, do polnoči in čez, za vikend dejansko cel dan, vsak dan viset tle gor in žvet to bedo od bedo….murgle styliš kapiš. Vmes se samo nažret v hladilnik v kerga še nikol niso dal niti tetrapak mleka. Ene par enih in istih bolnikov z več uporabniškimi imeni. Ni čudno, da smo kjer smo. In ko tole vidiš in vsakič ko za 5 minut prideš ‘prelistat’ in mogoče daš en komentar, ko ti več dni potem eni in isti bolniki pošiljajo žaljivke in pametujejo vsem vprek, in ti od teh zdegenerirancev potem prihajajo mejli non stop. V življenju pa nič od nič, pleve družbe in zabetonirani v mamica hotelih.

   • garfi

    – Tweety Bird • 8 minut nazaj
    To pa ne :)… jaz sem uboga mala rumena ptička, ki je nenehno na begu pred Silvestrom…ups, se opravičujem… na begu pred garfijem :)
    – ubogi sovražni govor Tweety Bird • 8 minut nazaj
    Za vas klerofašiste so samo še brezna…kapish?

 • Warrior princess

  Küćanovim pokomunistom je jj najbolj zaželjena “opozicija”, ker sta opciji najbolj uigrani v predstavah za javnost!

  Težko je priznati svojo zmoto podpornikom, volivcem, starim zzbjevcem, profesorjem… toda eni zmote zagotovo ne bodo priznali nikdar, ker imajo privilegije, pri podpornikih esdeesa pa obstaja neka verjetnost, da jo bodo priznali in se vključili v IDENTITARNO GIBANJE.

  • O’Brien

   Zmota je Šiško. Izredne razmere so točno to, kar bi levake ohranilo na oblasti. Kot dobro veste.

   • Warrior princess

    Pokomunistični migrantoljubi in ćefuroljubi ki so na oblasti v RS in v Evropskih državah so financirani od sionistov. Rešitev za nas bi bilo IDENTITARNO gibanje. Predvsem so za tradicionalne vrednote … za stare kulturne običaje, za normalnost.
    Proti pederajzerjem in pohabljanjem mladine, za obrtnika in delavca, kmeta…

    Šiško pa nas na svoj način želi le zaščititi pred migranti. In tako je prav. Dobro bi se počutila, če bi vedela, da imamo v našem kraju take fante, saj je vsak dan več migrantov na našem koncu.

    • O’Brien

     Ti fantje bodo levici izgovor za izredne razmere, druge koristi pa od njih ne bo. Mar res mislite, da smo na desni tako neumni, da nismo spregledali igre?

     • Warrior princess

      Upam, da bo v prihodnosti prišla stranka IDENTITARNO gibanje v ospredje , vendar bo potreben konflikt!!
      Le s konfliktom se rešujejo problemi! In Slovenija ima najhujše probleme, zato bo tudi konflikt zelo hud!

     • šmentanamuha

      Tudi s trezno glavo se da, ampak se mi zdi, da je vsem rahlo prevroče.

     • Warrior princess

      Iz tvojih ust v božja ušesa, oblasti nihče mirno ne preda, najmanj pa komunisti, ki so prišli s krvjo na oblast.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Jaz sem na desni, pa mislim, da s princesko nisva na različnih bregovih. Enkrat pa si bo potrebno natočiti čistega vina kot ga naliva nam princeska.Janša vodi desnico iz enega poraza v drug poraz. Ga bo potrebno zamenja z nekom sposobnejšim, takim, ki bo zmagal absolutno ne pa relatvino. Ta relativna zmaga, ki jo je dosegel je pirova, jalova zmaga.

     • centurion

      Pejta k Toninovim.
      Tut desna.
      Ali pa k Šiškovim trebuharjem.
      Iz zapora v zapor.
      Iz zapora ga pa Tit vleče….

     • AlternativaZaSlovenijo

      Eh centurion, 3x sem volil SDS tudi na zadnjih volitvah sem jih podprl. Tonin je morda neroden in je parkrat hudo kiksnil. Ampak vseeno ni šel v španovijo z levico, medtem ko se SDS pajdaši z bivšim udbovcem Jelinčičem. A to je pa vse ok. Pa dej povej mi po resnici, a bi ti volil nekoga, ki je že parkrat pogrnil. Enega “ljubljenega” vodjo smo imeli v bivši jugi in ta je jugo pripeljal v bankrot. Janša je svoje naredil, tisto kar je naredil med osamosvojitvijo je ok, ostalo je pa kura…c

     • centurion

      Imaš vse možnosti izbirati BOLJŠEGA.
      Ali pa ustvariti, ustanoviti boljšega.
      Pa bo SDS s skromnimi 26% minorna ob močni NOVI
      desni s 45% in Janša bo le jeziček na tehtnici…
      Bo šlo, pametnjakoviči???

     • AlternativaZaSlovenijo

      Zakaj skoraj 48% volilna neudeležba? Za poraz desnice so krivi mediji Kučan, Tonin, sedaj očitno še Šiško. Ampak Janša pa ne. Takole po vojaško, je za poraz vedno kriv general, ki je vodil vojsko. Zgubil je vojno, Janša je pač zgubil volitve. Čas je, da se zamenja vodstvo in na površje pripelje nekoga, ki je sposobne dobiti bitko. Problem pri večini volilvcev SDS a je pa ta, da ni nadomestila za Janšo. Ja kaj pa ko bo šel v penzijo, al bo do smrti vodil stranko iz opozicije v opozicijo. Kaj pa pol?

     • centurion

      Pa pojdi v vojno(volitve) TI, ko si tako pameten,no..
      Ne rabiš ti voliti SDS mi smo poraženci s 26% vi, gobčni
      zmagovalci pa 10, 8% ali pred pragom parlamenta.
      Še več pa pametnih za šankom..

     • AlternativaZaSlovenijo

      Ja beda je to, da sem poraženec med tistimi 26%. Bedno je volit nekoga, ki gre iz opozicije v opozicijo pri tem pa ne premore trohico samokritike. Pa ti razumeš človek, da te nekdo vleče že tretjič za nos. Izkorišča tvoje domoljubje, izpodkopava tvojo identiteto in te sili v brezpogojno sledenje ideji, ki vedno bolj in bolj tone. 26% domoljubov pomeni eno piškavo moč. NIč od nič. Edino kar imamo je sedaj tuljejne na tem portalu in branjenje liderja, ki je že tretjič zamočil. Ne krivi mene za poraz desnice. Nisem jaz vodil sds.

     • centurion

      Človek, idi do tistih, ki te zadostijo.
      Imaš paleto idej, očitno si genij, kaj za boga delaš pri SDS oz
      zakaj voliš 3x SDS.
      Ne razumeš poante, da ne bo težko z nekim novim desnim liderjem
      in neko njegovo NOVO DESNO STRANKO (NDS) ustvariti celo
      50%++ in boste v opoziciji pustili tudi nas reveže iz SDS s samo 26%…
      Bo šlo?
      Pa dosti sreče…
      Zdaj pa lahko noč VSEM slovenskim desničarjem in miren sen.
      Levičarji? Marš v Murgle, hehehe….

     • pupa

      JJ na desnici zmaguje zato njegovo članstvo ne čuti potrebe za njegovo zamenjavo, kar je tudi prav. Imajo pa druge stranke na desnici enake možnosti, da na desnici prevzamejo primat in na podlagi zaupanja volilcev sestavljajo vlado. Nič ne bo narobe tudi če kakšen od tu prisotnih, ki se izjavljajo za desničarje, ustanovi novo desno stranko s katero naj se pomeri na volitvah. Ima velike možnosti, če uspe prepričati številčno volilno populacijo, ki se ne udeležuje volitev in zmago ima zagotovljeno.

     • Slovenka

      Dobro si povzela moje misli. Ravnokar sem prebrala Sunčićkin izdelek v današnjem Reporterju. Koliko pljuvanja po Janši! Ne vem, zakaj trapa sama ne ustanovi stranke na desnici in pokaže Slovencem, kako se tem stvarem streže. Brez dvoma bi folk znorel od navdušenja in ji dal na volitvah 50+. Le kdo bi se mogel upreti čaru njenih besed?

   • Warrior princess

    Jansa Je dal Šiškota zapret se je pa tudi Šiško boril za samostojnost in tudi za stare grehe od jj-ja ve. Težnje po samostojni državi je Šiško izražal že leta 1988.

    Šiško je goreč ves čas! Za Slovenijo. Je pa nediplomatski in to ga tepe, zato je zvisel na predsedniških. Vse je povedal in zato vsi udrihajo po njemu.
    On sicer ne more v državni politiki doseči nič, ravno zaradi tega in ker je vodja viol, ker je bil zaprt in ker je proti vsem barabam ne glede za katero stran se deklarirajo ( levo ali desno).

   • šmentanamuha

    Šiško je proti levici, ker je proti migrantom in to najbolj dosledno od vseh.

    • O’Brien

     Ko boš imela izredne razmere, boš tudi ti za migrante. Šiško je za partizanske borce. Je še kaj bolj levega?

     • RATATA

      Tu je eden od problemov, ker se vse partizane meče v isti koš!!
      Moja stara mama je bila partizanka! Ušiva, lačna, smrdljiva, premražena gošarka!
      Spizdila je neki raciji…. in se znašla v hosti.
      Če ti povem, kako je do svoje smrti jeseni leta 2007 preklela pofukane komuniste in politkomisarje bi se poscal in posral.
      To, da se partizane meče v isti koš s komunističnimi revolucionarji je res zelo nerealno!
      Lp izpod Barličeve domačije (Čebine),
      iz Trbovelj,
      iz rdečih pofukanih Revirjev matkurba!

     • šmentanamuha

      Hvala, ker si mu odgovoril na mesto mene.

     • RATATA

      Namesto koga roža cveti…? .. menim da namesto tidtih, ki jih več ni. Oni ne morejo beč odgovarjati. Jaz še lahko.

  • RATATA

   S strani komunističnega vzgojno-izobraževalnega programa podprtega z uzurpiranimi mediji uničeno identiteto Slovenskega NaRODA bo potrebno obuditi in jo ponovno vzpostaviti. Človek se more z nečim identificirati, nečemu mora pripadati… vse je porazgubljeno in uničeno.
   Če se to ne bo zgodilo v kratkem, nas ni!

   • šmentanamuha

    Smo, smo, in vedno bolj smo jezni.

   • Warrior princess

    Ne spreminja se samo identiteta slovenskega naroda, sprememba se dogaja tudi na ravni evropskih nacionalnih držav, mi pa smo podložni Evropi. Evropa je naš širši problem.

    • RATATA

     Težko je ugotoviti dejstvo, da se bistvene spremembe v normalnost po demokratični poti ne more več doseči.

 • žogica

  Vidim, da je tu gor kar nekaj Šiškotov, ki hočejo svojo vojsko, pa janševci svojo vojsko…… Kako si zdaj to predstavljate, dva težka EGA Janša in Šiško, ki se en drugemu ne pustita, sodelovati očitno ne zmoreta……, kaj bo ratalo iz tega, se sploh zavedate, kaj počnete ali merite moči, ne glede na posledice! Sicer pa Slovenija je suverena država, ki ima svojo vojsko!!!!!!!!!

  • RATATA

   Le svobodo bi si še želel.
   In manj zlagane – pretirane fejkdemokracije.

   • žogica

    Absolutno, ampak nekateri razmišljajo drugače!

    • RATATA

     Ti si svobodna od devetega maja 1945!
     Kaj boš žnarala zmedene kretenizme zdaj?!?!

     • žogica

      Jaz sem svobodna od kar sem se rodila!

     • RATATA

      Ti se nisi rodila ampak si ustvarjena.

     • žogica

      Jaz ne!

     • AlternativaZaSlovenijo

      Ti ne zavidam.

 • šmentanamuha

  Pravkar delajo na Odmevih reklamo za Metelkovo, alternativno beznico drogerašev in zgub. Super. Medtem so vzeli državna sredstva Carmini Slovenici, vrhunskemu svetovno znanemu dekliškemu pevskemu zboru. Bljak, Rosvita!

  • Ana Job

   Od levaške tv ne moremo pričakovati drugega kot, da propagirajo razvrat.

   • žogica

    Sem enkrat prebrala, da imaš rada razvrat.

    • Ana Job

     Gotovo si se zmotila.

    • centurion

     Mi vemo, kako ti je bilo, štabna kurba, ko so te
     slinokožci kot je zemljarić porivali…
     Razvrat na kupu kolna, ti pa rezervoar za spermo…

   • šmentanamuha

    Namenili so jim celih 15 minut, poseben prispevek + gost v studiu. kr zvilo me je…

    • Ana Job

     Ne bo dolgo tega, ko bodo prikazovali trumo lg*tb pripadnikov na paradi ponosa. Me zanima kdo od politikov bo tokrat korakal zraven in razkril svojo pederajzerstvo.

     • žogica

      Vse ljubezni so lepe, se spomniš?

     • AlternativaZaSlovenijo

      pederazjerstvo in lgbt… nimajo nobene veze z lepoto. Gre za navaden gnus.

     • žogica

      Živi in pusti živeti!

     • AlternativaZaSlovenijo

      Saj ti pustim živeti, a ti kaj hočem?

     • šmentanamuha

      To z ljubeznijo nima nič skupnega, tako kot prodajalke “ljubezni” ne.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Bodo levaki zapeli “Hej brigade”

 • RATATA

  Pri tolikih univerzah, fakultetah, pri tako močno doktoriranih družboslovcih, filozofih, humanistih, sociologih, politologih, janšalogih, küćanologih in vseh drugih šiškologih je ZELO ŽALOSTNO,
  DA NIHČE NE DEFINIRA
  tolikokrat omenjane
  LEVICE
  in
  DESNICE!

  Nujno potrebujemo
  DEFINICIJO LEVICE IN DESNICE ZA TELEBANE!

  Lp
  TELEBAN,
  10.09.2018 ob 22.uri in 40mimut

  • AlternativaZaSlovenijo

   Ni razlike, vsi so hodili v isto kumrovško šolo.

   • RATATA

    A zato!! Hvala, bom pa sam improviziral še naprej.

   • žogica

    Katera šola je pa to?

    • AlternativaZaSlovenijo

     Ah, ne sprenevedaj se.

     • žogica

      No vprašam, a je skrivnost?

     • AlternativaZaSlovenijo

      Če bi bila skrivnost, ti je ne bi omenil. V glavnem je to šola, ki je utemeljila gnilobo na katerih sedaj gnije Slovenija. Ta šola je sprdoucirala največji gnoj kar se kdaj lahko valili po teh deželah.Ena največji naslednic te šole je današnja FDV, leglo brezdelnežev in ne bodi ga treba ljudi, ki niso za nič sposobni razen širokoustenja, praznih besed jalovega dela, ki ne koristi nikomur. Več na googlu

  • Warrior princess

   Ne moreš je definirati, ker gre za kompromise med ljudmi, ki si delajo poslovne usluge in se dogovarjajo. Taki ljudje so lahko samo na eni strani in to na strani komunizma. Na žalost…

 • žogica

  Besedni spopad ned zagovorniki Šiškota in ljubitelji jajota, to še bo veselica!

  • garfi

   Tweety Bird > KP • 2 dni nazaj
   Jaz in žogica sva prijetni dami…zelo seksi za svoja leta. Kot npr. Tanja Ribič ali Katarina Kresal :)
   žogica > Tweety Bird • 2 dni nazaj
   Prijetni in simpatični mladi dami!
   – simpatični sovražni govor Tweety Bird • 8 minut nazaj
   Za vas klerofašiste so samo še brezna…kapish?

   • žogica

    Kaj te matra?

    • garfi

     tvoja grožnja
     Za vas klerofašiste so samo še brezna…kapish?

     • žogica

      Grožnje, pokvarjenost, klerofašistična desničarska zabitost………, to je tvoj stil življenja, uživaj!

     • garfi

      kje so kakšne moje grožnje levofašistični lažnivec

     • žogica

      No nehaj se napenjati, se nič ne sramuješ svojega obnašanja? Svoje levofašistične lažnjivce si pa kar poišči, mene pa pusti pri miru, sirota desničarska pokvarjena, sem jaz kriva, za tvoje frustracije in tvoje bedno življenje…..

     • garfi

      to je tvoj pravi sovražni govor, ker jaz nisem nič od tvojih obtožb
      komunajzarska zalega odgovarjajte za zločine, diktaturo in 100 milijard,
      ki ste jih ukradli v 25 letih, samo iz zdravstva 400 milijonov letno
      leve politične opcije ni v Sloveniji, vsi ste mafijska opcija

   • antimur

    Če se ta kučanistična nesnaga “Tweety Bird” primerja s Kresalko, to pove vse o njej. Kresalka mi deluje kot smrdljiva kučanistična nameščenka, ki se nikakor ne more znebiti driske.

 • žogica

  Še lepša je moja!

 • centurion

  Hehehe..BOJ ANA…
  Prav imaš, niso problem njihovi trebuščki ampak naivnost
  in neprofesionalnost pristopa, tako Šiška kot ostalih osebkov.
  Ne rabimo nobenih vard.
  Že pred dvemi leti je prelagal g.Janša ustanovitev
  NACIONALNE GARDE. 25.000 ljudi cca.
  Pripravljena opremljena in izučena za intervencije ob
  naravnih nesrečah, izrednih varnostnih razmerah za državo.
  Se spomniš reakcij mainstrem medijev in levuharske javnosti??
  Pa bi bili v njej legalno domoljubi, Slovenci-prostovoljci…
  In ne bi bilo potrebno se smešiti raznoraznim Šiškotom v
  trenutku, ko je na levici zaradi kaosa in zavoženih ter
  neumnih ideologij v nastajajoči vladi zagorela rdeča luč.
  Potem pride v špice dnevnih poročil-Šiško.
  lp
  centurion

 • centurion

  Ana, vremena kranjcem bodo se zjasnila.
  Ni daleč ta dan, ko se združi desnica, pa če pod 20 strankami le, da
  bodo DESNE. RES DESNE-
  Niti slučajno ŽLAHTNE.
  Ana, bo, mora biti.
  Moramo vzdržati. Desno, domoljubno, odkrito.
  Tudi, če treba, z orožjem na Kolpi.
  Lep dan, Ana.

 • Slovenec 33

  Vlada veleizdajalcev in okupatorjev v Sloveniji omogoča pod vodstvom največjega veleizdajalca slovenskega naroda v tretjem tisočletju to invazijo opičjakov in jo finančno podpira.
  G O L A Z E N !