[Ekskluzivno] Ministrica Anja Kopač Mrak svojemu bivšemu možu omejuje stike z otroki, zato se je pridružil društvu obupanih očetov!

Nekdanja ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Anja Kopač Mrak je najbolj odgovorna za katastrofalno stanje na področju starejših. Sedaj pa uživa v vladnem kabinetu Marjana Šarca. Njen poslanec SD Marko Koprivc pa za vse težave krivi prvo Janševo vlado. (Foto: Arhiv Nova24tv)

V začetku meseca februarja so v društvu očetov DOOR v Državnem zboru RS organizirali predstavitev problematike pristranskih sodno-socialnih postopkov v ločitvenih pravdah. Pobudo za predstavitev z naslovom “Kaj je največja korist otrok ob ločitvi” je v mali dvorani podprl tudi predsednik državnega zbora dr. Milan Brglez, ki je zbrane uvodoma nagovoril, svoje mišljenje pa so predstavili tudi profesorica antropologije dr. Vesna Godina, socialna strokovnjaka Andrej Perko in Matej Zaplotnik ter predsednik društva DOOR Iztok Ivančič. Na javnem dogodku so bili prisotni tudi mediji, med očeti, ki so prišli opozorit, da je odtujevanje otrok v Sloveniji zelo resen problem, pa je bil tudi nekdanji partner ministrice za delo Anje Kopač Mrak, ki smo ga opazili v prvi vrsti. Kaj je počel tam, če pa ministrica v medijih javno zatrjuje, da imata z bivšim partnerjem urejeno skrbništvo nad otroki?

V intervjuju za tabloidno revijo Story se je Kopač Mrakova pred dvema letoma dotaknila tudi ločitev, v katerih so lahko največje žrtve otroci. “Najbolje je, če se odrasli, institucije zmenijo med sabo. Tudi v ločitvenih zadevah odrasli nismo sposobni narediti ločnice, ki je najboljša za otroka. Matere na primer kdaj pozabijo na interese očetov otrok, nekdanjih partnerjev. Težko je obdržati distanco,” je takrat dejala in se v nadaljevanju navezala tudi na svojo družino. “Z očetom mojih otrok sva sicer ločena, a tudi on pomemben del časa preživi z otrokoma,” je zatrjevala. Njun sin je sicer star 12 let, hčerka pa šteje 18 let.

A na Nova24TV smo se dokopali do drugačnih informacij. Na posnetku v državnem zboru se je namreč pojavil tudi bivši partner Anje Kopač Mrak, ki je sedel v prvi vrsti in poslušal predavanje strokovnjakov. Po naših informacijah je razočaran, ker mu bivša žena, ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije, vse bolj omejuje stike z njunimi otroki. Bivši partner se sicer medijsko ne želi izpostavljati in dajati kakršnih koli izjav, ministrica pa se na povabilo v oddajo Drugorazredni ni odzvala. Iz njene službe za odnose z javnostjo so namreč po elektronski pošti sporočili, da se je odločila, da v oddaji ne bo sodelovala.

To je bivši partner ministrice Anje Kopač Mrak, ki se bori za svoje otroke. Včlanil se je v društvo očetov DOOR. (foto: Nova24TV).

Feminizacija sodišč čedalje večji problem?
V oddaji Drugorazredni smo o težavah očetov, ki se na centrih za socialno delo in družinskih sodiščih soočajo z odtujevanjem otrok, prvič poročali že lani septembra v premierni epizodi. Skupni imenovalec je feminizacija sodišč, kjer sodijo večinoma ženske in odločajo v prid žensk, po nekaterih podatkih namreč kar 90 odstotkov vseh otrok pristane v skrbništvu mater. A socialni pedagog Matej Zaplotnik opozarja, da se k njemu po pomoč zatekajo tudi matere, takšnih je približno četrtina, ki mu potožijo, da jim očetje omejujejo stike z otroki.

Kaj je o feminizaciji in zakaj sodijo samo še ženske sodnice povedal Boštjan M. Zupančič, nekdanji sodnik na Evropskem sodišču za človekove pravice, si oglejte na spodnji povezavi:

Vse zgodbe očetov, ki so se obrnili na našo oddajo, so si med seboj pravzaprav zelo podobne. Družinskemu sporu je sledila umazana bitka za otroke. Lažno obtoževanje o nasilju v družini, pretepih, posilstvu. Policija napiše zapisnik. Nikoli ničesar ne dokažejo. A zgodba partnerke je dovolj, da centri za socialno delo in družinska sodišča ravnajo v prid ženske. Borutu Remcu je mati z otroki prebegnila v varno hišo, potem ko je večkrat na policijo podala lažno prijavo o nasilju v družini. Drago Stezinar je ostal brez dobro plačane službe, partnerka se je odločila, da mu ne bo priskočila na pomoč, zakon je razpadel. Na sodišču je protestiral proti lažnim obtožbam partnerke, sodnica ga je preprosto razglasila za psihopata. Danes ima stike s hčerjo samo prek elektronske pošte, s sinom pa enkrat tedensko.

Oče Borut Remec se za stike s svojimi otroki na sodišču neuspešno bori zadnjih devet let. (Foto: Nova24TV)

Podobno težavo ima tudi Senad iz Nove Gorice. Ko smo bili novembra nazadnje pri njem, je želel ostati anonimen. Njegova otroka živita s človekom, ki je zagrešil hladnokrven umor in 12 let odsedel v zaporu. Vse zato, ker je to novi partner matere njegovih otrok. Senad se s tem ne more sprijazniti, strah ga je za otroke, ker je na to opozarjal center za socialno delo, so mu omejili stike na eno uro na teden. Ko človek preleti morilčev profil na Facebooku, mu hitro postane jasno, da so Senadove skrbi neupravičene. Zakaj se je torej odločil za nastop v medijih?

Družinski terapevt je za oddajo Drugorazredni spregovoril o razlogih za vse večje število razvez v Sloveniji. (Foto: Nova24TV)

CSD sodišču kar sam od sebe predlagal kazen v višini 15 tisoč evrov, če obupani oče zgodbo predstavi v medijih
Senadu je novogoriški CSD celo grozil s hudo finančno kaznijo, če zgodbo spravi v medije. A zanj se po naši objavi zgodba morda vendarle obrača na bolje. Sodna izvedenka je spisala mnenje, da bi moral dobiti otroke nazaj, vsak drugi vikend in dvakrat na teden takoj po šoli do večera. Sodišče bo odločalo v 15 dneh.

Očetje se na sodiščih neuspešno borijo za stike s svojimi otroki. Posluha zanje socialne delavke in družinske sodnice nimajo, čas pa teče. Otroci se počasi odtujujejo, naši sogovorniki se bojijo, da z njimi nikoli več ne bodo imeli pristnega stika. Očitno jim preostane le še skupinska tožba na Evropskem sodišču za človekove pravice. Na pomoč jim je priskočil nekdanji sodnik v Strassbourgu Boštjan M. Zupančič, ki opozarja, da je problematika izjemno resna. Zupančič upa, da se bo nabralo vsaj sto očetov, ki bodo tožili državo Slovenijo zaradi sistemskega problema diskriminacije očetov.

Boštjan M. Zupančič pripravlja skupinsko tožbo očetov na Evropskem sodišču za človekove pravice. (foto: Nova24TV)

Bo torej šele evropsko sodišče, tako kot v zadevi izbrisani in številnih drugih, predramilo Slovenijo, da je na centrih za socialno delo in družinskih sodiščih nekaj hudo narobe, da se dopušča odtujevanje otrok? Naši sogovorniki se zavedajo, da so še daleč od tega, da bi dosegli svojo pravico. Da bi se zbližali z otroki, pa si neizmerno želijo že zdaj.

Drago Stezinar je hčerki, s katero bi moral imeti stike samo prek elektronske pošte, pa niti tega nima, zaželel vse najboljše za rojstni dan. (Foto: Nova24TV)

“Zelo bom vesel, ko bodo poklicali, zelo jih imam rad in še rajši bi jih imel ob sebi, kot da bi moral med novinarje in z očeti v parlament,” je v kamero povedal obupani Borut Remec, sporočilo za svojo hčer pa ima tudi Drago Stezinar. “Pred kratkim je imela moja hčer 17 let, tako kot vedno ji bom tudi letos poslal darilo. Vse najboljše, Anja, za tvoj rojstni dan, vse, kar si sama želiš, bi bil pa zelo srečen, če bi se spet videla in šla skupaj kamorkoli,” je povedal Stezinar.

Zaveznikov za pravice očetov torej ni prav veliko. Zaveznike se lahko išče le na dveh področjih. Prvo je zakonitost in enakopravnost v smislu doslednega uresničevanja ustavne pravice obeh staršev do vzgoje in izobraževanja otrok. Drugo pa dokazovanje, da sta za otrokov razvoj potrebna oba starša.

Luka Svetina [povzeto po Drugorazredni]

 • rubec

  Kaj, tale da je bila poročena?Descu ki s tako pride na magistrat bi morali obvezno dat pihat. Ta je ziher dahnil hik.

  • pajot

   Kva pa veš,mogoče se je pa zaljubu v njenga čmrlja.

  • samsara

   To kar zdajle doživlja njen bivši, je neke sorte zaslužena kazen za njegovo nekdanjo stupidnost, bi se dalo sklepat.

 • FUCK COMMUNISM

  Kuzla pokvarjena! Ne samo 90%, v 99% dobijo mame skrbnistvo nad otroci. Tudi, ce so same zaradi kurbarije razdrle zakon, se takrat ima oce otroke samo na obroke, ce sploh, in silijo ga placevat alimente. Placevat za njeno kurbarijo. Pri tem pa kuzle se moralizirajo o tem kaj je prav in kaj ne. Res krasen zgled otrokom o morali in etiki.

  • Anton

   Ja najprej se zgonjo, za to krivijo moža in mu vzamejo otroke da se ona lahko neomejeno goni.

   • borko

    kar je pa najbol boleče za očete je pa da otrokom še možgane operejo do te mere da imajo očeta za največjega kriminalca,sej pravim karma vrne vse

    • FUCK COMMUNISM

     Ja mora bivsega usvinjat, da sebe pred drugimi opere svinjarij, katere sama pocne. Karma sicer dela, ampak ne zadrzevat diha medtem, ko cakas, da ji karma vrne za njene lazi in umazanosti.

  • borko

   točno tako je sem probal,,,ampak karma naredi svoje verjemte

 • mginko

  Dokaz da ima SD-komunistično oblast nad centri tudi za svojo uporabo. Ja, tako je v komunistični Sloveniji po SD-ejevsko.

 • Jan Kovalski

  Še ena moškinja bi rekel Vodeb, ki je kar nekaj napisal o tej roparici otrok.

 • Jan Kovalski

  Posledica preveč feminiziranih poklicev: šolstvo zdravstvo, sodstvo, sociala, razne ustanove za iskanja dela, fursi, dursi …Če ni petelinov postanejo kure preveč nore.
  Počasi bomo zahtevali moške kvote. Tudi moški znamo posedati po pisarnah, obračati papirje in hoditi med službenim časom na tržnico po solato.

  • Mojca pokraculja

   “Tudi moški znamo posedati po pisarnah, obračati papirje….” Ne zgolj znate, ampak to tudi počnete – izjeme so dopuščene, da ne bo vroče krvi:))
   Na žalost se s tem na široko odpira prostor za kokošnjake v katerih so samo še skopljeni petelini.

 • Rožle

  Pri njej se že na 20 metrov začuti, da je žleht kot sam satan ….

  • Steiermark

   Na faci se ji pozna satanov pečat – zloba!

 • Rožle

  Ga. Mrakova…Kolko ste pokasirali za Velenjska dečka..?

  Kdaj misli Mrakovo ministrica …z izjemnim materinskim čutom…
  odgvarjati za ugrabitev otrok …in ju vrniti tam kamor spadata ….samo se bojim, da je spet že vse skupaj prepozno
  Vrhovno sodišče: Odvzem velenjskih dečkov iz vrtca nezakonit …
  *** Skratka sedaj je tudi uradno potrjeno , da gre za ugrabitev…
  ********Ugrabitev 144. člen Kdor ugrabi koga z namenom, da njega ali koga drugega prisili, da nekaj stori, opusti ali trpi,
  se kaznuje z zaporom od šestih mesecev do petih let. ***** se pravi 2 ugrabitvi x max 5 let = 10 let …

  • Steiermark

   rdeči zločinci in njihovi potomci nemorejo brez nasilja nad nedolžnimi. Sicer pa v komunizmu vemo, da družinske vezi niso zaželjene ter otroke v takšnem vzdušju vzgajajo že od vrtca dalje!

 • Jan Kovalski

  Anja Kopač Mrak = Anja Kopač Darkness

 • Grenze

  Kurba žleht !

 • Anton

  Baba je hudič u kikl.

 • Anton

  Če je baba žleht je hudič smrkavc pred njo.

 • VERRZIFIKATOR

  Aneja Mračnik

  ROVOKOPAČ IN ZAKONI FIZIKE

  Poklic zahteven je rovokopača,
  spodkopava, koplje, vrta rove,
  labirinte s tem ustvarja nove,
  je pa res, da stvar se dobro plača.

  Dobro se kopača nagrajuje,
  temeljev ko trhlost ugotavlja,
  nove ko podpornike postavlja,
  kar je staro, ko takoj sesuje.

  Rove koplje kajpak se na normo,
  a je važna tudi inventivnost,
  ne le gola, slepa produktivnost,
  novo da ustvari z delom formo.

  V mraku so ideje najbolj jasne,
  bolj ko vrta, staro ko sesipa,
  bolj ko v temi, v mračnih rovih tipa,
  bolj rušilne misli so in glasne.

  Novih v mraku je idej obilje,
  fizične zakone mož izumlja,
  nove kajpak, ki so plod brezumja,
  glavno v njih pa fizično nasilje.

  Temu, pravi, moraš se upreti,
  v temeljih nasilje spodkopati,
  grobo ga, nasilno kaznovati,
  pa če svet zato bo treba spreti.

  Zanj je prva delovna skupina,
  z njo v tunelih sam gradi pontone,
  s tem podira fizike zakone,
  ta skupina mu je kot družina.

  Svojo žrtvoval je bil za delo,
  sta otroka mu samo napoti,
  partnerici ju oddaja sproti,
  da čez vikend je doma veselo.

  Da lahko o normah novih grunta,
  kje, kako, otroke gre podpreti,
  partnerici kje se da upreti,
  zoper starše vse otroke punta.

  Zanj postala norma je edina,
  kot pri delu je kopač rušilen,
  tudi v mislih mračnih pač nasilen,
  norma zanj razbita je družina.

 • Jan Kovalski

  Simone Biles je na zadnji olimpijadi osvojila 4 zlate in eno bronasto kolajno v petih disciplinah (bronasto zato, ker je padla z gredi in bila kljub temu tretja, neverjetno!!)

  https://www.youtube.com/watch?v=yC3zLvDs2AA

  Simone Biles je posvojil njen dedek, če bi bila odvisna od ministrstva Mrakove bi končala v reji.

 • pajot

  Nč bat. Bo vse Serpentinšek zrihtou,ko pride na oblast. Sej poznamo tisto: – Baba je žaba, žaba pa človk ni.

 • Rožle

  Strup je v Kućanovih flaškah …

 • Franjo Trojner

  Sem sluto, da baba zafustrirana! Vedno bolj nasilen feminizem in rznorazna čudna interesna gibanja uničujejo naravni moralni in etičen razvoj družbe, kakor tudi razmerja in odnose znotraj nje.
  Lik čuteče matere in dobre, družini in možu predane žene vse bolj izginja iz naše družbe. Ja res je, tudi dedci nismo več tisto, kar smo še nedavno nazaj bili, vse manj smo pripravljeni nositi odgovornost glave družine, res pa je tudi, da nas nova feministična zakonodaja vedno bolj potiska v ozadje.
  Tak nenareven svet nima prihodnosti, zato vse poti vodijo točno tja kjer je stari Rim pod cezarjem Neronom nekoč v zgodovini že bil.
  Kdo je bil Neron? Neron je bil četrti in zadnji cesar julijsko-klavdijske dinastije? Oblastiželjen tiran, požigalec Rima, obsedenec s seksom, politiko in ekscesi, morilec lastne matere itd.

  • Steiermark

   Izgleda, da se tile nepridipravi visoko na lestvici vladanja in obvladovanja normalnih ljudi, zelo dobro vživljajo v vlogo Nerona – pred njimi je bil njihov svetel vzor, psihopat in vse to kar je bil Nerom – tito!

   • Franjo Trojner

    Čuj Steiermarkt, na ulici se bo potrebno vsem tem abnormalno nenormalnim obsedencem gor postaviti! V Mariboru je zdaj pravi čas, da ruknemo in odfukamo centralistično vase in samo v Ljubljano zagledano oblast. Čas je za uzakonitev deželne oblasti ŠTAJERSKE DEŽELE in izvolitev deželnega poglavarja in poslancev. Čuj MARIBORSKE Viole so parajt, Štajerci in Štajerke tudi, samo na bojni klic aubiks se čaka.

    • Steiermark

     Jaz mislim, da kaj dosti ni za čakat na aufbiks, ker se nam čas , ko bi lahko kaj zase naredili, organizirano, kot Štajerci, vse bolj umika! Na viole pa tudi ne računam, ker jih sestavljajo, v glavnem, takšni, kot so sestavljali kamenjarsko revolucijo!

 • Amerikanc

  Vse naše neverjetne zgodbe z CSD – ji, so posledica neomejenega vpisa na te in podobne zvrsti izobraževanja. Socializem in tudi v novejših časih je sproduciral ogromno “diplomantov” z vprašljivim IQ. Podobno se je dogajalo in se verjetno še, na pedagoški smeri in na pravu – kot je pred kratkim lepo opisal BMZ. Selekcije enostavno NI. Zato smo dobili kurnik feministk, ki max. izkoriščajo svojo “milejšo” naravo (samo navzven), doma pa pretepajo partnerje ter jim grozijo in jih izsiljujejo.

 • antimur

  V tej vladi zmešanega in pokvarjenega Cerarja so pa resnično zbrani največji slovenski pokvarjenci in omejenci. In oni bi še enkrat vodili državo, bog nam pomagaj in nas reši kuge, vojn, lakote, Kučana, Cerarja, Serpetinška in takšne golazni kot je Kopačka.

 • MEFISTO

  Mrzlovoljna Anja Kopač Mrak: Ne glejte, kaj delam, poslušajte, kaj govorim!

 • totex39

  To so politični omejenci, ki se v javnosti šopirijo kako morajo državljani postopati, sami pa se privatno tega ne držijo.

 • Franc Šink

  Mrakovi se počasi čas izteka.

 • Rožle

  Njo bi lahko ponucal edino za pivo hladit , ker je hladna kot hladilna skrinja

  • slosin

   za seks uporabna samo v najhujši vročini…

   • Rožle

    Satan bo to že vedu … :)

 • Vera

  Zadnji čas , da se ta vlada z vsemi ministri poslovi za vedno !

 • Joža

  Ugrabitelji otrok tudi doma izvajajo isto prakso. Seveda jih čaka peklenšček. Pravzaprav je že pri njih.

 • traktor

  Le kdo ne bi postal obupan oče,če bi imel tako babo?Zdej se več ne čudm,da je tolk pedrov.

 • sloustava

  V tej vladi, hvala Bogu, zadnji kucanisticni, je bilo glavno voditi: primite tatu. Ko tat tako krici, veste, da je kucanizem ZLO! Pametno na volitve! Imamo idealno in, zal, zadnjo sanso za bodocnost! Pa se nekaj, sicer ne pase v ta kontekst, a vseeno: Primc in Pozar- sta morda kucanista in trojanska konja?! Zakaj se drkata med sabo? Po narocilu?

 • Stajerka

  če so ljudje s stiskami nad vodo, potem jih je SD na socialnem področju potisnil na dno zamuljene reke…….to kar je ta stranka naredila s socialno državo je grozljivo – takšne lopovščine, diskriminacije, ugrabitev in še česa, si verjetno marsikdo izven naših meja ne more niti predstavljat kaj šele doživet in preživet…..
  po poglejmo
  – pravica države do dediščine za prejeto “socialno” pomoč
  – ukinitev in rigorozno znižanje otroških dodatkov/državnih štipendij na osnovi “bogastva”
  – posredna ukinitev varstvenega dodatka
  – neposredovanje v zadevah, kjer je ogroženo življenje in zdravje otrok
  – neposredovanje v zadevah družinskega nasilja
  – nekvalitetno opravljanje dela na področju vrstniškega nasilja v šolah
  – dvomljive in na meji zakona odločitve glede rejništev
  – vedno večja DISKRIMINACIJA na področju socialnih transferjev med državljani in migranti
  – KJE je CSD ko ljudje s “pokojninami” sredi EU dobesedno zmrzujejo in stradajo
  – CSD bi morali bit servis in pomoč državljanom, delujejo pa ravno nasprtono – LJUDI GOLJUFAJO, ZAVAJAJO, ROPAJO……za na vrh pa še štrajkajo!!!!

  zato dejansko NE razumem, kako ima lahko SD na tem področju mandat v večini vlad……DOKAZANO nesposobni, nesocialni, dobesedno lopovski do najranlivejših skupin družbe…..in vsebina članka me niti malo ne preseneča, tako hladnokrvno-egocentrično žensko težko srečaš…….

  naslednji vladi priporočam, da najprej sprejme SKLEP o plačah vlade (vključno s sekretarji) in poslancev, da imajo prve 3 mesece mandata plačo 500 EUR…….me res zanima koliko jih NE bi poseglo po rezervi ali kreditu za golo preživetje………razlika gre v dobrodelne namene – pa ne na RK!!!

 • Močno poudarjena guba med obrvmi (običajno sta dve, lahko pa samo ena) je tipična telesna značilnost ljudi s hudimi nevrotičnimi težavami. Gube, ki jih običajni ljudje dobimo le, če se namrščimo, intezivno razmišljamo, smo jezni in podobno, so pri nevrotikih stalno prisotne, tudi ko ima takšna oseba nasmešek na obrazu (vidna tudi na zgornji sliki AKM). Za ostale ljudi pa je bistveno to, da so tovrstne nevrotične osebe vse po vrsti naporne, s teškim karakterjem, z ‘zabetoniranim’ razmišljanjem, diktatorske in nesposobne neke tolerance. Skratka, navadni ljudje vemo, da se je takšnim osebam bolje na široko ogniti, če se le da.
  Sedaj pa priporočam, da si pogledate še fotografije obrazov drugih politikov in vsaj pri enem boste opazili identično gubo/e. To je Serpentinšek in kar poglejte ga kako se mu gube poudarijo, kadar je bolj jezen (npr. neprijetna novinarska vprašanja) ….

 • Hubert Fikslaudon

  CSD-ji dajejo samo potuho lenuhom in brezdelnežem. Poznam ljudi, ki so stari že več kot 40 let in dobivajo socialno pomoč skoraj 360 EU s tem da ležijo cel dan doma in ne iščejo službe. Kako je to mogoče? CSD-je je treba razgnati in babe poslati na fizično delo.

 • zokispoki

  A to je ta, ki otroke krade in laze ?!

  • Milan Muhič

   Ja, to je ta in tista tovarišica, katera je posredno odgovorna za ugrabitev Koroških otrok umorjeni materi, kajti zgodba se ponavlja. Leta 1945 so komunisti v Teharjah pomorili starše, otroke pa odpeljali na prevzgojo v graščino Petriček, kjer so doživljali sadistično trpinčenje in mučenje pod taktirko komunistične politkomisarke “črne vdove,” kakor je podoživeto opisal preživeli Ivan Ott. in, kdo pa danes vodi to ministrstvo? Žal, politična naslednica takratnih morilcev in, ločena mati dveh otrok!

   • zokispoki

    Prasica pokvarjena !

    • Milan Muhič

     Upanje umre zadnje in, upajmo, da je v glavah Slo volivcev vsaj toliko modrosti in razsodnosti, da bomo izvolili v Parlament civilizirane razsodne poslance, katerim bo mar za moralne vrednote Slo naroda in, da bo tudi naša oblast sprejela Resolucijo EU, katera obsoja vse tri totalistične režime, tako nacizem, komunizem, kakor fašizem, kajti, smo še edina država v EU, ki ni obsodila teh režimov in, le tako se naj bi končno tudi Slovenija rešila teh zgodovinskih navlak.

   • Steiermark

    ne samo naslednica morilcev in ločena mati dveh otrok, ampak tudi ludomrzna hladna , nesočutna oseba, ki se med drugim trudi, da pretrga vezi – povezanost v družini ter tradicionalno in naravno vlogo očeta in matere, da jih spremeni v starš 1 in starš 2, ter dodeli otroke tujim ljudem, ki “svoje poslanstvo nadomestnih staršev oz. družine” opravljajo izključno za denar, stare starše, ki jim pa nudijo toplino in varno zavetje ter ljubezen, pa avtomatsko in brez premisleka ter sovražno izreže iz njihovega življenja…..

 • Antonius

  Če bi bili v sorazmerju, alimenti vezani z očetovsko možnostjo obiskovanja svojih otrok, ne verjamem, da bi tovrstni starševski problem sploh obstajal.

 • KARMA

  Vsi podajajo utemeljitve na podlagi nekih raziskav. Zaupajo samo raziskavam. Kaj pa intuicija, tisti notranji glas, ki nas opozarja da je nekaj narobe ali nekaj dobro? Še vedno smo samo ljudje(narava) in kot taki bi morali delovati in sprejemati odločitve, po svoji intuiciji.

  • Tone

   Intuicija je odlična stvar, kdor zna. Uporabimo jo lahko le na osebni ravni, za javnost intuicija ni ne argument ne dokaz, raziskave pa lahko so.

 • althar

  Torej je to približno tako, kot da bi imenovali Tošića za notranjega ministra.

  • Stajerka

   hahaha……dejansko pa imamo Klemenčiča za pravosodnega ministra :)))

  • sprehajalec

   Ali pa Zokija za župana…

  • KIKI

   To še pride! S Šarcem, seveda!

 • SmashFascism

  In takšna ženska je ministrica…

  • Steiermark

   ali se ti zdi ženska?

 • Aichmbsi

  Ženska z iskusnjami bo že znala zakone iskoristit.

 • Poštenje velja

  Zato sem ze prvic napisal.
  da je kuzla.
  Grdo in resnicno.
  Sicer pa je to vlada locencev in teoretikov.
  Pozanimajte se o koprivnikarju?

 • tzt

  Očetom katerim matere njunih otrok kratijo pravico do stikov lahko rečem, naj vztrajajo. Ne glede na vse, se slej kot prej ves trud rezultira. Otroci kateri dopolnijo 15 let že imajo pravico, da se sami odločijo za stike. Lahko jih matere še tako ščuvajo, se vsak otrok enkrat prikaže na vratih. Materam katere iz žlehtnobe in pokvarjenosti to počno, naj čimprej riknejo, ker niso vredne, da hodijo po tem svetu.

 • Iva

  Kovačeva kobila?
  Niti to, ampak v prvi vrsti hladna birokratka.

 • KIKI

  Sem mislil, da je dala otroke v rejo, ker je to njena specialnost….
  da otroci ne bi trpeli posledic …

 • Franc Šink

  Ženske rojevajo, vzgajajo, so učiteljice, profesorice, zdravnice, političarke….Pa za boga saj imajo človeka celo življenje v svojih rokah.Ah pa tudi jokajo ob smrti nekoga več kot moški. Ampak kljub temu jih imam neizmerno rad.

 • Poštenje velja

  Pogoji za ministra v smc:
  -Diploma FDV
  -Nikoli ne smeš delati v gospodarstvu
  -Dve levi roki
  -Ločen ,podrt zakon ali problematični otroci- le tak si dovolj hudoben
  -Brezčutnost
  -Lasten EGO pa če vse okoli tebe poc…
  -Patološki lažnivec
  itd

  • FRANC3

   Če pa si še LGBT aktivist si pa sploh OK!

   • Poštenje velja

    Taka pa je lahko predsednica.

   • KIKI

    …težnja k popolnosti idiotizma!

  • KIKI

   Potrjeno in izvršeno!

  • žogica

   To me pa spominja na Janeza !

   • lukamiha

    Bolehaš za prividi?

    • žogica

     Obujam ti spomine na Janeza.

 • Ryuk

  Anna kopacz Darkness mora delovati po načelu svojega temnega imena.

 • Jan Kovalski

  Nekje sem enkrat slišal (pa ne vem če je točno), da v kar 90% pri ločitvi sodišče pripiše otroke ženski.
  Torej, Slovenci smo očitno daleč najslabši očetje na tem svetu. :))

  • KIKI

   Nekaj zmot o dodelitvi otrok (50%) lahko pripišeš neumnemu sodstvu!

   • Jan Kovalski

    Nekaj?

 • PIA PlA

  Pravi moški ne potrebuje gospodinje, ne mame, svetovalke, vzgojiteljice ali seksualne usmiljenke. Vsak človek potrebuje ob sebi osebo, ki jo ima rad in ji zaupa. Tako moški kot ženska morata začutiti, da sta sprejeta, potem se dobri odnosi razvijejo sami po sebi, le še negovati jih je treba. Tam, kjer hoče biti en glavni, vedno imeti prav in o vsem odločati, se ljubeči odnosi kmalu spremenijo v grobo tekmovanje za svoj prav. Otrok pa vse to nemočno opazuje in se sprašuje, kaj je naredil narobe, da se očka in mamica ne marata več. Ni pomembno kdo je kriv, pomembno je, da oba ločena starša delata tako, da otrok ne trpi posledic.

  • KIKI

   Lepo povedano, le v naši “cenjeni” družbi se ne obnese!

 • Jan Kovalski

  Nomen est omen

  Do sedaj smo imeli:

  Minister za finance: Rop
  Minister za šolstvo: Zgaga
  Minister za družino: Mrak
  Minister za gospodarstvo: Počivalšek

  • KIKI

   Jagodni izbor, itak!

  • lukamiha

   Čudovito, res sami mojstri!

   • xtc

    Ki počivajo in delajo zgago.

 • MEFISTO

  Komunisti so rekli:

  Baba je baba,
  najboljša je slaba!

  In tega pa res ne bomo spreminjali!

  • KIKI

   Nova parola nove vlade.! …

 • Caetano

  Ne preseneca, da taksne osebe, ki zlagano zagovarjajo, da za otroka ni pomembno in koristno, da ima oceta in mamo, tudi odrekajo otrokom ob locitvi stike z ocetom, ceprav je to nezakonito.

 • milanček

  ta gnoj od človeka bo ostala celo življenje gnoj! Ni vredna , da jo pes poščije!

 • xtc

  Dejstvo je ,da nobena od žensk,ki počno take stvari(isto velja za moške) ne sme opravljati složbe na sociali ali sodišču na tem področju,sem bi dodal še večino ločenih,kajti zelo malo je ločencev,ki nso obremenjeni z ločitvijo in njih problemov.
  In osebne travme,se neprestano vmešavajo v delo in vplivajo na pravilno odloanje,vedno povzročajo odklon v to ali ono smer zaradi lastnih izkušenj in travm.
  Seveda pakdor pozna te zadeve in prve roke,ve,da pisanje teh moških(seveda niso ideali) odstirajo neprijetno in bolečo resnico o slovenski iztirjeni pravni državi.
  Med tem ko zunaj sodišča skoraj avtomatično(razen ekstremov) soločajo skupna skrbništva,sodišča pri nas skoraj avtomatično dodelijo otroke materi,ki nato izsiljuje na vse načine ob pomoči in naukih CSD jev in tam zaposlenih zapitih,zafrustriranih,ločenih ali prepotentno gospodovalnih socialnih delavk,nato še pridejo k termu ločene sodnice same z enakimi problemi,pa sodne izvedenke in izvedenci in dobite katastrofo,ki je ne morete umiriti.
  Žal na družinska sodišča postavijo najslabše sodnice in po možnosti še hudo obremenjene z lastnimi problemi.
  Pred leti je na LJ sodišču take zadeve sodila ločena sodnica,ki je imela težave z alkoholom,nagajala bivšemu zadeva je šla tako daleč ,da je otroke nato izgubila.
  Če mislite ,da ste videli vse,pa je to le delček,socialne delavke celo odklanjajo naloženo s sodišča,polemizirajo z dopisi z sodnimi izvedenci,glede mnenj ,ki se CSD ju ne dopadejo,podhujskujejo stranko in učijo kako izigravati sodne odločbe,sodišču preko dopisov vsiljujejo svoje “strokovnjake” in njih mnenja.
  Zadeve gredo celo tako ,daleč,da se vam utegne zgoditi,da vas doleti dopis CSD ja na sodišče,da je treba stike prepovedati navkljub pozitivnemu mnenju izvedenca,ker ste bojda zlorabljali otroka v času ,ko stika niste sploh imeli,nato po sodni odločitvi se le tej uprejo tako ministerstvo,kot CSD ji in umiriti jih mora šele Vrhovno in US.
  Npr.sodišče uredi stike začasno pod nadzorom strokovne tretje osebe,določene s strani sodišča,ki da ob koncu zadeve poročilo,CSD im mati pa polemizirata s sodiščem ,da ne gre za strokovnjaka in da oni se s tem ne strinjajo,ker zadeva ni taka nato vam zopet sledi prepir sodnije in socialne po VS in US in upravnih sodiščih kdo kaj mora in spet je leto dve mimo.
  Nato se vam CSD spomni,da oni pač niso dolžni oz.podrejeni sodišču ampak Ministerstvu za socialo nato sledi nov spor med njimi,ki zopet traja vsaj leto,stikov itak ni oni pa veselo pišejo ,da nadlegujete otroka,ga zlorabljate,čeprav ga niti videli ne boste.
  Ko sodišče po kupu takih dopisov le zaprosi policijo za dokumente,le ta ne ve za noben ta dogodek in omenjenega po katerem sprašuje sodišče sploh ne poznajo.
  Prepir mes sodnijo in CSD prerase v vpravo vojno.ko sodišče zahteva od CSD dokumenteilnostih in jih opozori,da stikov pač ni kako je lahko prišlo do tega,če stikov ni,CSD se izgovarja .da so vse posredovali policiji ta pa nima nobenih prijav ne dokumentov,ter pisno odgovori,da niso bili seznanjeni z nobenin takim incidentom,sploh pa o osebi na katero naj bi se to nanašalo.
  Ker zadeva zabrede do grla CSD hitro upokoji odgovorno socialno delavko in direktorico,ter se izgovarja,da je pač to bilo preje in da je sedaj že cel postopek tako dolg ,da stiki niso več smiselni 13 let.
  Ja dragi moji dobrodošli v SLO realnosti.
  No povedati je treba ,da se je ta oče moral vsak teden voziti več kot 100 km v eno smer več kot 6 mesecev otroka pa nikoli ni bilo,tam ,da bi ga lahko prevzel.Ko se je pritožill sodišču je CSD sodišču zapisal zakaj pa oče hodi ,če mati otroka ne pripelje in da so pač stroški očeta njegova krivda,zakaj pa hodi tja.Sodna oločba pa je bila izdana za čas 8 mih mesecev.
  Skratka to področje je grozljivka, in zločinsko leglo,ki ,se ga da razsuti le z defiminizacijo in kadri,ki niso politično levo profilirani.
  Seveda pa je treba vedeti ,da je tako stanje tudi agenda leve opcije saj so otroci iz takih družin zelo lahek plen za levo ideologijo in volilci,ogromno teh primerov širi delovna mesta na CSD jih in drugod,sodišča služijo in zaposlujejo,izvedenci služijo itd-zato tudi ni interesa za ureditev teh razmer.
  A mislite,da če bi bila kazen za starša,ki drugemu zunaj sodno določenega, onemogoča stike takojšen odvzem soskrbništa in kazen v višini par deset tisoč eur še hecanje?Če pa nimaš denarja pa dve do pet let resta.
  Ali za lažno kazensko ovadbo takojšen odvzem soskrbništva ali skrbništva?
  V parih mesecih bi problemi izginili saj si nihče ne bi upal hecati.

  • Franjo Trojner

   Takoj podpišem! Ta Vaš članek bi moral objaviti kak medij, da bi bil dostopen širši javnosti.

 • Prle

  Ojoj, kakšna kriza, stran sds ni dosegljiva, pa ne, da je Ivan Janez odstopil. Joj kakšna kriza bo šele to.
  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/tezave-pri-sds-38423

  • žogica

   Ojoj, zdaj še pa SDS v krizi….., pa Nova v krizi, ji zmanjkuje člankov za objavljanje….., pa Janez v krizi, mu je pozabila Urška kravato zavezat…. Sama kriza na desnici !

   • Prle

    Pravijo, da on s kravato spi, saj ima enoteisto kravato že cel mesec.

    • žogica

     Že skoraj celo leto…

     • Jan Kovalski

      10 let, pozabljata, demenca, alchajmer?

     • žogica

      Zdaj te že pa demenca matra?

  • Upam da čim prej odpravijo težave!

   Za Slovenijo gre!

  • Jan Kovalski

   Je dosegljiva, je pa to zanimivo kako se levi izdajajo, da so stalno na preži.
   Tudi 10 let stara janševa kravata jim ne uide.
   Bi bilo zanimivo vedeti kako velik, koliko ljudi šteje, je ta štab, ki se vsako sekundo dneva ukvarja z SDS in Janšo.

  • lukamiha

   Daj odrasti, socialist si lahko do 25 leta, potem pa le dokazuješ, da ne boš nikdar odrasel!

 • neny

  ogromno je žensk, ki zapustijo vse in se z otroki potikajo po stanovanjih…Varnih hiš je v SLO premalo…. Moški ne potrebuje usmiljenja, samo pravo brco. Ministrica ima prav.

  Klub maminih sinov ona pač ne podpira.

  https://govori.se/zanimivosti/varne-hise-v-sloveniji-ze-20-let-zatocisca-za-zrtve-nasilja/

  • Vince Blake

   No, saj pri tebi ne bo tega strahu. Edino kar moraš paziti je, da te kuža ne ugrizne ali muca ne opraska. Moškega boš pa bolj težko dobila.

   • neny

    Živali niso moj domet, za moškega sem pa kraljica.

    • Vince Blake

     Že, že, samo moški na posterju ali na raćunalniškem monitorju ne šteje. Kar se pa kužkov tiče…….začni razmišjati v tej smeri.

     • neny

      sem raje kraljična v moških rokah.

     • Vince Blake

      Že, že, ampak za biti kraljica v moških rokah je treba imeti moškega, razumeš? Tapravega moškega.

     • neny

      ja kako pa.

     • xtc

      No će te pa cucki mikajo.

    • macon

     Če f.kaš in kuhaš kot razmišljaš, potem se te bog usmili, ker se te noben moški ne bo.

  • FUCK COMMUNISM

   Sam tolk… ce bi men nekdo prepreceval stike z otroci na osnovi lazi, bi mi s tem kuzla vzela VSE. Ko ti vzamejo vse, nimas cesa vec zgubit. V tem primeru bi kuzlo spravil na drug svet! Ti krava pa ne pametuj, ker niso za vso nesreco na svetu vedno samo moski krivi. Zadnje cajte se babe bolj gonte od dedcev!

   • neny

    Saj ni čudno, da zapustijo take primitivce in ženske zbežijo od vas. Grozodejstvo nekulturnega obnašanja ne morete skriti niti na forumu. Potem pa pričakujete še otroke, na osnovi česa?

    • FUCK COMMUNISM

     Ce imas ti vec kot enega otroka, je to grozovit cudez. Kdo bi sploh hotel pofukat tako feministicno govedo ze samo enkrat, kaj sele vec kot enkrat?! Fuj!!!!

 • Osti jarej

  …klinc gleda to babo in vse,kar zraven paše

  • neny

   če nisi ženska še razumem, sicer pa ne.

   • Osti jarej

    ….prav zato,ker sem ,me ne more plahtat……do nje in vsega,kar tako ali drugače paše ali je pasalo k njej,ne čutim prav nobene empatije

  • žogica

   Ne morem verjeti, da to napiše ženska !

   • Osti jarej

    …kar verjemi….baba,ki ji ni mar za človeka,je ministrica za delo in blablabla……..me ne bi čudilo,če je v članku kaj resnice…..je žleht,ko hudič…

    • žogica

     Takih že dolgo ne delajo več, ti si SDSova srebrnina !

     • neny

      itak da je žlehnoba.

     • Osti jarej

      …..aaaaaa,to pa ne bo šlo….nikamor me ne tlači

      je pa omenjena baba SD jev pleh…to pa ja……zarjavel

     • žogica

      Niti še ni zarjavela, kaj pa ti ?

     • Osti jarej

      ….o,je ,je ……

 • Poštenje velja

  samo kij pa gij

 • Kosobrin

  Zopet se lotevate družinskih tem in Bog ne daj, da bi kdo kaj napisal o komu iz vašega gnezda!

 • Olga_10

  Kako se je lahko revež spečal s tako harpijo! To je totalno brezčutna oseba!

 • Olga_10

  Levaki so spet v “vrsti”….en osebek, sto Nickov….

  • žogica

   Tako je Olga, pa ti, si danes v kikli ali hlačah?

 • Olga_10

  Darkerca s svojo brezčutnostjo do otrok in z maščevanjem bivšemu možu, kaže samo to, da sta revolucija z Milanom na prvem mestu!
  Pravi revolucionarji so celo morili svoje sorodnike! Tovarišica Kožuhova je dala prednost partijskim zločincem pred umorjenim očetom, ki so ga komunajzli umorili!

  • KIKI

   Ah, tovarišica Kožuhlja je razmišljala takole: “k vragu stari (oče) saj je mrtev !
   Pomembna je moja kariera! ” Torej komunisti kot vedno preko trupel!

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  Po drugi strani nas evropske moske hocejo jajca odrezat po drugi strani pa uvazajo multikulti kaj ni to zanimivo nimam nic proti zenskam ampak nas hocejo odjebat une pa sprejemajo bolano

  • neny

   kaj se žalite, če niste naleteli na podrejene do smrti.

 • trumpet2018

  tipično za lažnivo levakinjo, na druge projecira tisto, kar sama počne, oz, govori eno, delo drugo, to je ta uničujoča liberalna miselnost, po kateri so moški vedni krivi, nočejo več pravih moških, namesto tega nam porivajo neke poženščene beta samce in geje, ne smeš več biti pravi moški, temveč neka cunja, s katero vsi pometajo, To liberalno feministično propagando porivajo tudi v holivudske filme, kjer so junakinje samo ženske, moški pa neki mlahavi neodločni luzerski blebetači npr, film Trije plakati ali Star wars last jedi

  • Čustva so duševna svoboda

   Sodobna družba temelji na tem, da si pristen in ne zlagan. Tudi moški imamo čustva, ki jih ne smemo zatirati, sicer postanemo frustrirani in nasilni. Pravi moški je tisti, ki upa pokazati čustveno plat.

 • marker

  Mogoče bi res morali sprejeti pravilo, da bi bilo število zaposlenih na sodiščih, tožilstvih in CSD in njihovih komisijah, v obeh spolih enako. V CSD in sodišča so v večini zaposlene.samo ženske. Mora biti ravnovesje za pravilno presojo. Res pa je tudi, da oseba ki ima razpadlo družino, ne more predlagati in spreminjati zakone in dopolnila urejanja družinskih pravic. Njena osebna prizadetost verjetno zelo vpliva na pravilno presojo in izvedbo ukrepov, ki urejajo družino.

 • garfi

  leviČĆarke in feministke NIKOLI nič o krivicah, ki jih ženske delajo moškim
  harpije in feminizirani poklici-krivosodje
  ne potrebujemo takšne “levice” in “nevladnih organizacij”
  DOL Z NJIMI NA VOLITVAH MAJA

 • Miro Jereb

  Imam iskušnje z družinskega sodišča kjer sem MORAL tožiti za stike z otrokoma. Nisem neki zatežen tip a sem sojenje prekinil ker je bilo absurdno pristransko in v zapisnik niso šle moje besede ampak besede sodnice…ONI so sami nadaljevali postopek in mi NISO omogočili stikov. CSD je na prošnjo moje bivše izdal potrdilo o ogroženosti kjer je pisalo da sem TROBEC…na tem potrdilu pa SPLOH NI mojega imena. Ker se mi je vse zasralo in ker te ženske nekako živijo v nekem svojem svetu nisem nadaljeval s postopki. Na CSD Bežigrad je neka debelorita gospa Golob izdala potrdilo na osnovi 15 minutnega srečanja z menoj. Nikdar nisem bil ne policijsko ne s strani CSD obravnavan. Nisem soc. problem, saj za oba plačujem 500 eur na mesec to pa je tudi VSE. Otroka sta sedaj stara 9 let in ju nisem videl že 4 leta. Poslal sem vse v PM in si uredil svoje mirno življenje brez borbe z bebavim sodstvom ki bi me morda uslišalo ko bosta otroka stara 18 let…Naj živi ministrica in njen pijani šef Kremenčič. Eto toliko na kratko o državni patronažni skrbi za otroke. Res pa sem besen in da v slovarju slovenskega jezika nisem našel dovolj grdih besed s katerimi bi opisal plodnost in posledice njihovega dela.

  • totex39

   To so res težke življenjske izkušnje. Upam, da ti enkrat vse skupaj uspe rešiti in da boš lahko z otrokoma skupaj. Zato se le bori za njiju, enkrat ti bosta tudi otroka zato hvaležna, ker bosta znala ceniti tvojo podporo.

   • Miro Jereb

    Hvala za lepe in logične želje. Hvaležnost pa žal nima spomina.

 • milanček

  Bistvo te krmače pa je, da njo boli k…c, kaj kdo misli, piše o njej, samo da so pare, za denar se je ona pripravljena spečati tudi s hudičem! In žalostno je, da je veliko takih slovenceljnov, ki prodajo svojo lastno mater za svoj ugodje! Naj čim hitreje pocrkajo, za dobro Slovenije, tudi milan kućan z svojo familijo oz svojo golaznijo F21! Slovenci, pamet je bistvo!

  • DJURO SUMAR

   Pamet je bistvo, tebi pa jo zelo primanjkuje.

   • slosin

    a si se prepoznal…

 • DJURO SUMAR

  Vsak primer je zgodba zase in tako ga je potrebno tudi obravnavati. Po mojem mišljenju zakonodaja in ljudje, ki delajo v teh inštitucijah ne dohajajo sprememb, ki se dogajajo v družbi. Kapitalizem je vse postavil na glavo.
  Kar se ministrice tiče, pa je podatkov premalo, da bi lahko vedel kaj je prav in dobro za otroke. Na žalost tudi tukaj prevečkrat krojijo usodo otrok in staršev veze in poznanstva. Kot ministrica je zanesljivo v priviligiranem položaju.

 • prdo

  Domobranski gnoj je prisegel okupatorju kako že pravijo Bog je pravičen Sodnik, ki dobro plačuje in hudo kaznuje pač vas je kaznoval jebi ga

  • xtc

   Glej debil kaj imajo domobranci z tem člankom?Dokazuješ le da si teslo.

  • FUCK COMMUNISM

   Stirje so ze na listi za odstrel. S tem komentarjem si prisel na spisek tudi ti!

   • slosin

    dej bod malce milosten…saj vidiš da je psihičen bolnik…

  • Jana učak

   Res ste blebetabi tepci!!

  • sprehajalec

   Prdo, plini, ki jih s svojimi črevesnimi izpusti širiš po temle portalu so prepovedani z ženevsko konvencijo iz leta 1929. Seveda za rdečuhe nobena konvencija ne velja nič….

 • bednick

  Tapravi moški= dobra služba, si poišče drugo babo.
  In zadeva je rešena.
  Če nima dobre službe , ni pravi moški, zato se mora ukvarjat še naprej s ta- prvo.
  Sam je kriv.

 • MEFISTO

  Po zaslugi Anje Kopač Mrak je postala Slovenija dežela buzerantov, ki so postali prvorazredni državljani.

  Krivi smo, ker to dovolimo!

  Ker dovolimo, da so na funkcijah ženske, na katere ne spadajo take babe, kot je aktualna ministrica, in da buzeranti dvigajo glave.

  • žogica

   Ne melji, kar nekaj brez veze…, če bi ženske vodile svet, bi bil veliko boljši in lepši !

   • Tone

    Ne bi bilo toliko orožja, bilo bi pa več strupov.

    • žogica

     Hmm, ti imaš pa slabe izkušnje…

   • sprehajalec

    Hihihihi Žogica, še v življenju nisi stopila v neko pisarno polno administratork v ponedeljek zjutraj….Ali pa v Zbornico v šoli, hihihihi.

    kri bi tekla…

  • Tone

   Organiziraj punt, pa z vilami nad Anjo in buzerante pa bo spet red.

 • mona lisa

  saj druga ni za pričakovat od Kopačke.

 • montyamp

  Po udbi , feminizacija .
  Propad zagotovljen .

 • neny

  Podpihovanje tožbe proti državi s tem, da se bo 100 očetov zbralo in tožilo ministrico. UPAM, da enako naredi na desettisoče žensk, ki so tiho. Dobro je, da imamo za družino ministrico in ne ministra.

  • totex39

   Je dokazala kako je “sposobna”, morala bi biti kazensko ovadena za svoja dejanja.

  • sprehajalec

   Ta Ministrica vsak dan uvaža Afganistance, ker očitno smatra, da so pravi desci.

  • FUCK COMMUNISM

   Ti pa zvenis feministicno… Najbrz si grda kot sam satan!

   • Republic Commando

    Vse feministke so grde.

 • neny

  Ko boste moški rodili, bodo enake pravice tudi za vas, prej ne bo nič, torej nikoli. Beden prispevek.

  • sprehajalec

   neny, kot bi nekje v Siriji za Sirijce pa Alžirce pisala. Njih bi uvažala, ker so pravi desci, pa prtegnejo če je treba, tukaj se pa iz nas, ki smo socializirani norca delaš in nas ponižuješ?

 • neny

  Terapevt vam lepo razlaga, da morate biti hvaležni, ker ste brez pravic, saj vam vaše ženske kažejo samo sliko vaše matere.

  • sprehajalec

   te “naše” ženske so seveda polne nasvetov, pa mnenj. Ko pa pride trenutek odločitve in ko je treba prevzeti odgovornost, je desc nepogrešljiv. ker potem je on kriv.

   lažna emancipacija, vsaki Slovenki čepi na ramenu njena mama, v podobi mefista, ki šepeta nasvete. Emancipacija v “naših” razmerah se uporablja samo, če ti koristi, Če ti pa ne, se pa podrediš descu…

   • neny

    za šparhet, kaj se to pravi alora.

 • sprehajalec

  Tukaj spodaj je nekaj plačanih feministk, Žogica (hihihihihi), pa Neny ki skačeta sem pa tja. Vse to je lažni feminizem prilagojen za naše razmere pa kot ti pač ustreza, da si feministka.

  Ko bo osebek tipa Žogica, pa Neny sama šla v soboto zvečer na lokal na lov, se ga prtegnila za šankom, našla tipa, pa ga po opravljeni stvari zavrgla, da bo potem trpel, takrat bodo enakopravne. Tako kot storijo Skandinavke. In one (žogica (hihihihi) pa neny) tega ne upajo. Samo kričijo, feminizem pa to. težava je torej v njih, Žogici (hihihihi) pa Neny, Na papirju imajo vse pogoje za feminizem in enakopravnost. Vendar zganjajo lažni feminizem, ker jim to bolj ustreza.

  • neny

   pravi se oglaša.

   • sprehajalec

    Lažna feministka neny. Oziroma feministka ko ji ustreza. Poznam vas kot slab denar…

    • neny

     moja matka te tudi pozna.

 • neny

  Ubogi memimIstični moški vzgojeni od Svetih Marij.

 • Sale

  Če bi ženske bile malo bolj stroge bi vse vzele.abortuse bi mogle delati če bi otrok bil moški.aaj babi se picke ne znate lizati kaj pa šele da bi jih pripeljali do orgazma.zato pa imate desne ženske frigidne mozace jebale bi se a da jim kurac ne udje.zenske spravite moške na kolena ve ste a njih nič samo privesek objekt posmehovanja smrt moškim Bog naj se vrne vse rodnost izumira in hvala bogu moski

  • Marko Markov

   Glede na tvojo cirilico ob imenu-nicku, naj bolje, da se vrnes nazaj domov v Srbijo, Tam ti bo zagotovo bolje z njihovo povprecno placo 500€!

 • Sale

  FUCK COMMUNISM
  Pazi zdej kaj ti bom napisal: poiskal te bom in verjem, ne bo tezko! Se vidiva!

 • Sale

  Kaj boš pa naredil domosralcek pedofilski.se boš ritensko umikal in spotaknil v kakšno jamo.revse

 • Sale

  9mm v tvoje celo je zate edina opcija!