[Razkrivamo] Pod Odlazkom nastaja nov spletni portal – Novinarjema Primožu Cirmanu in Vesni Vuković je naročen nov poskus medijskega umora Janeza Janše – Tokrat s starimi, padlimi sodbami

Vessna Vuković, Suzana Rankov, Primož Cirman in Tomaž Modic, znani tudi kot izvršitelji medijskih umorov s strani globoke države. Na slednji na spisku je, spet, Janez Janša. foto: STA.

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da na slovenskem medijskem prostoru nastaja nov neodvisni medijski portal, ki ga ustvarjata medijska eksekutorja Primož Cirman in Vesna Vuković, ki v tandemu po naročilu globoke države v zadnjih letih pišeta za spletni portal Siol.net. Slednji je bil sicer v zadnjem času pod kontrolo stranke LMŠ in državnega sekretarja Damirja Črnčeca, a se po padcu Vlade Marjana Šarca njihova moč izgublja. Ker postaja tretja Vlada Janeza Janše vse bolj realna zgodba, bomo v prihodnjih dneh očitno priča novim poskusom diskreditacije predsednika Slovenske demokratske stranke. Namen je napasti Janšo s starimi zgodbami, ki so vse po vrsti padle na sodiščih in mu s tem poskusiti preprečiti vrnitev na oblast.

Panike na slovenski levici po ponedeljkovem odstopu Marjana Šarca niti ne skrivajo več. Dejan Židan je v svojih nastopih besen in nervozen, ves čas s prstom kaže na Marjana Šarca in ponavlja, da se na oblast vrača Janez Janša. Čeprav je politika antijanša v zadnjih 17 mesecih dodobra izzvenela, se poskušajo stare strukture na vse načine oklepati oblasti in morda izsiliti nove volitve.

Nov spletni portal financirata medijski tajkun Martin Odlazek, ki je bil v preteklosti že obsojen zaradi gospodarskega kriminala, in lastnik Media Publikuma Darko Martin Klarič skupaj s sinom Tinom Klaričem. Slednji se skriva za Odlazkom, saj ne želi, da bi se javnost seznanila, da stoji na tem projektom. Obstajajo še drugi skriti lastniki. Klaričevo ime se povezuje s poskusom prodaje Nomago avtobusov državni fružbi Petrol d.d., a so po zamenjavi Tomaža Berločnika načrti padli v vodo. Zdaj avtobuse prodaja Slovenskim železnicam, a posel še ni sklenjen.

Martin Odlazek je bil v preteklosti že obsojen zaradi gospodarskega kriminala. foto: arhiv Nova24TV.

Pri projektu naj bi sodeloval tudi Damir Črnčec
Kot smo na Nova24TV že poročali, poskuša vrnitev Janezu Janši na oblast na vsak način preprečiti tudi njegov nekdanji tesni sodelavec in Šarčev predsednik vlade v senci Damir Črnčec, ki naj bi bil po naših zanesljivih informacijah v povezavi direktno z Odlazkom. Zraven pri projektu je tudi novinar Tomaž Modic, ki je prav tako deloval za TS medijo. V ozadju gre za kapitalski interes družine Klarič, ki želi prodati družbo Nomago državnemu podjetju (Slovenskim železnicam), morebitna menjava vlade za desnosredinsko pa bi zaradi transparentnejšega poslovanja bržkone skalila takšne načrte.

Kako deluje novinarski trio Primož Cirman, Tomaž Modic in Vesna Vuković (prej tudi Suzana Rankov, je sicer pred časom že poročal spletni portal Škandal24. Na Siolu jih etiketrirajo kot »raziskovalne novinarje«, a v resnici delujejo na vpoklic. Za to so na Siol.net, oziroma TS Media, kot se imenuje izdajatelj portala, tudi zelo dobro plačani.

Njihove tarče so skrbno izbrane, za naročili »medijskih umorov« stojijo znani botri globoke države. Omenjenim novinarjem se očita, da ves čas pišejo le o določenih osebah, praviloma tistih, ki jih je treba po naročilu umazati v javnosti. Na svoje izdelke so, sodeč na njihove zapise na socialnih omrežjih, kljub vsemu zelo ponosni in igrajo pomembno vlogo tudi v Društvu novinarjev Slovenije, ki njihove sporne prakse nikoli ni problematiziralo.

Darko Martin Klarič. foto: STA.

Sodili so jim zaradi nezakonitih prisluhov Tomažu Lovšetu
Naj spomnimo. Nekdanja Dnevnikova novinarja Primož Cirman in Vesna Vuković ter odgovorna urednica Suzana Rankov so lani morali stopili pred okrajnega sodnika, ker so se soočali z obtožbami o zlorabi osebnih podatkov, ki jih je bremenila zaradi objave prisluhov Tomažu Lovšetu. Med obtoženimi je bil tudi nekdanji novinar istega časopisa Tomaž Modic, za katerega pa je bil predobravnavni narokprestavljen. Omenjeni novinarji so prisluhe dobivali direktno iz obveščevalnih struktur in ne s preiskovalnim novinarskim delom, saj so na Dnevniku delovali v službi globoke države, ki je imela pri Mercatorju svoje interese.

Vuković in Cirmanova sta javnost razburjala tudi zaradi njunih komentarjev v oddaji na Planet TV, kjer sta zdaj že nekdanjega predsednika vlade pozivala k temu, naj s pomočjo represivnih organov odkrije, kdo je celotno zadevo, povezano z afero Brane KraljUradni list posredoval javnosti. “V novinarstvu se dogaja nekaj, za kar si jaz nikoli nisem mislil, da bo do tega prišlo,” je zadevo takrat komentiral odgovorni urednik Demokracije Jože Biščak.

Je Specializirano državno tožilstvo predajalo tajne dokumente?
Po naših zanesljivih informacijah bo glavna tarča novega spletnega portala Janez Janša, nanj s bodo, kot že zapisano, spravili s starimi, padlimi sodbami. Ob tem se šušlja, da so do dokumentov, ki jih je potrebno po zaključku procesa uničiti (arhivirati), prišli na nezakonit način. V uredništvu smo na Specializirano državno tožilstvo tudi poslali novinarsko vprašanje, ali držijo navedbe, da naj bi se dvojec Vuković – Cirman dokopal do tajnih podatkov in če je tako, kdo je za to odgovoren. Na odgovore še čakamo.

T. F.

 • Olga101

  To je vse, kar imajo! Laž , krajo in podtikanje!

  • karlina

   LAZ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA !!!!!!!!!!!!!!1

   • WISKY 1000

    Na zločine si pozabila,vsaj eden manj,hvala Matildi.

  • NEZJA SHAJAN

   Ja Volga prav imaš.

 • Slovenka

  Smo vprašanje časa je, kdaj bo pribobnela Patria II. Zamisel o Urškini kliniki je bila namreč tako infantilna, da so se še krave režale, domislica o parceli v Trenti tudi ni intelektualni presežek, računi za Črtomirove in Jakobove plenice na KPK popolni umski debakel. Joj joj, da jih ni sram, ker so takšni infantili. Popolni umski in moralni propad, levi politični prostor dobesedno zaudarja po trohnobi. Koliko časa bomo še morali vohati ta smrad?

  • Simon Rožič

   ….kaj bo rekla histerična Greta na ves ta smrad levih banditov? A se sploh da
   kaj zajeziti ?

   • janko

    Po moje je Greta kot otrok s posebnimi potrebami orodje levičarjev za izvajanje podlega in neetičnega političnega in koristolovskega namena; obsodbe vredno in žaljivo za ljudi.

    • von Rhein

     Ne samo po tvoje.To kar si napisal drži in ne bo dolgo,ko bo nekomu dovolj in bo objavil dokaze.

    • Simon Rožič

     …bolj natančno ne bi mogel opisati zlorabe mladoletne osebe in to
     še ratardirane! Bog nam pomagaj!

   • Steiermark

    Nič nebi rekla, saj vendar sama izhaja iz levaško banditskih rogov, ki v navezi s sorošem in njihovim očetom satanom, kujejo “konec usode” za cel svet…

  • karlina

   SRAM-TA RDEČA KOMUNAJZARSKA BANDA NE POZNA MORALNIH VREDNOT, POZNA IN VE PA TO, DA JE-LAZ NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA, ZA SVOJO OBLAST BODO STORILI VSE, TUDI PREKO TRUPELJ , ZE VIDENO IN POZNANO-ZE 75 LET, LJUDJE BOZJI, ZE 75 LET, IMAMO SAMO V SLOVENIJI NA OBLASTI TE RDEČE ZLOČINCE !!!!!

  • VERZIFIKATOR

   So krvavi in potrebni žrtev,
   da nasiti se rdečo kugo,
   treba bo storiti jim uslugo,
   le tako, da eden njih bo mrtev.

   Kuga namreč nikdar ne izbira,
   sploh ne, če bolezen je rdeča,
   in potem se reče, pač nesreča,
   v vrstah ko tovariških pobira.

   • Slovenka

    Nikomur ne želim nič hudega, samo naj se poberejo, da bomo lahko pošteni ljudje pošteno živeli od poštenega dela.

    • VERZIFIKATOR

     Ni da tukaj gre za stvar – želeti,
     se bolezen rdeča konstatira,
     množično ki se za njo umira,
     je človeku treba to trpeti?

    • NEZJA SHAJAN

     Delajte pošteno da bomo lahko še bolj pošteno kradli.

     • Slovenka

      Dober povzetek levičarskega razmišljanja.

     • NEZJA SHAJAN

      Ja takle mamo, a ne ? Hehe

  • von Rhein

   Njih nikoli ne bo sram ker je infantilnost skrajni domet umskega razvoja.

 • Unikatna

  Slovenijo bi res morali “resetirati” in jo vrniti v leto 1991….

 • piko8

  Kaj drugega od političnih delavcev in prostitutk ni zapričakovati!!
  Če je biv Mafijski Boter milan kurčan na vprašanje novinarja, kaj meni o odstopu serpentinška, tako zmeden, da o tem nič neve,da prihaja domov!! Novinar: odkot pa prihajate , če ni skrivnost je murglčan blekniv prvo, kar mu je prišlo v zmedeno glavo: od doma!!

 • mapu

  Cirman and company = debilnost na stoosemindvajseto potenco..

 • prva ugotovitev teh klovnov, ki sebe smatrajo za novinarje bo, da je za izbruh koronavirusa na kitajskem kriv janez janša….
  več: https://ambasador21.wordpress.com/2020/01/24/kitajska-postavila-tretje-mesto-v-karanteno-wuhan-virus-se-je-razsiril-v-singapur/

  • Simon Rožič

   …itak! A ni bil JJ z družino pred mnogimi leti na nekem otoku v bližini
   Kitajske….eeee, lahko bi bilo….dohtarca, njegova žena je virus prinesla
   s seboj v otroški steklenički za mleko….?

   • Slovenka

    Hudobni virus pa se je potuhnil in udaril šele pred kratkim.

   • tonite falco

    Bluziš neboloze in nimaš pojma o aktualni politiki !!! Le kaj bi s takimi, ki nimajo v glavi za 30 let zgodovine podlage kaj se vse v politiki dogajalo !!! O briši si malo smrkce ali po domače “žnoder” !!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Simon Rožič

     …duhovitost in pamet niso tvoje prirojene dobrine!
     Aktualna politika izvira iz l. 1945 ali še kakšno noro leto več,
     ko ste vsi ta “!aktualni” prišli na oblast!….

  • Slovenka

   Pravzaprav je čudno, da tega še niso obelodanili. Le kaj še čakajo?

   • ta koronavirus pizdarija bo zatresla temelje tega planeta…

    Danes je World Health Organization izdala nujno opozorilo državam vsega
    sveta, narode poziva naj bodo pripravljeni na izbruhe epidemij
    koronavirusa v svojih državah. Izjavo je podal WHO predstavnik Geuden
    Galea, govoril je preko Associated Press. Celotno izjavo, ki jo je v
    soboto podal v Beijingu kopiramo v originalnem tekstu v angleškem
    jeziku: “Countries need to get ready for possible importation in
    order to identify cases as early as possible and in order to be ready
    for a domestic outbreak control, if that happens,” -Gauden Galea, WHO- (1.2.2020 22:37 CET) več: https://ambasador21.wordpress.com/2020/01/24/kitajska-postavila-tretje-mesto-v-karanteno-wuhan-virus-se-je-razsiril-v-singapur/

 • FORT WORTH

  Baje se tudi sindikati ze prebujajo…in se pripravljajo na prihod JJ.
  Kar naenkrat jih spet “skrbi“za razvrednoteno delo in delafce.

  Vsa leta, ko so bili na oblasti so se levaki uspeli dogovoriti za povisanje penzij za sramotnih 6€ in se to v naslednjem letu.

  • Slovenka

   Vidiš, kako dobro, da Janša prihaja.

   • FORT WORTH

    Najlazje je metati polena pod noge in obtozevati sposobnega…
    V temu so nepremagljivi.
    Zelo kmalu bodo aktivirali tudi zlobo vseh zlob in najvecjo pokvarjenko svetlano.

    • Simon Rožič

     …sposobnih niso komunisti nikoli marali, prisegali so
     na partijsko lojalnost in na krajo ustvarjenih tujih dobrin!

     • FORT WORTH

      In tako je se vedno.

     • karlina

      ZE 75 LET, 75 LET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Slovenka

      Pravzaprav, spodobni in sposobni ljudje z levimi vladami nočejo imeti opravka, ker je vse gnilo in brezupno. Ni čudno, da so ljudje začeli bežati iz Klovnove vlade.

    • Slovenka

     V Ljubljani bo prirejala mitinge resnice.

     • NEZJA SHAJAN

      Pa ne pozabit na sendviče.

     • von Rhein

      Ne ponujaj jim idej.Hitro se neka sodrga spomni in jo organizirano povabi.

    • karlina

     točno tako

 • milanček

  kam se bodo ta golazen, ki opravlja svinjarijo za politiko kućana, oz jugo mafije jankovića skrila, odselila? zakaj, časi se spreminjajo in ni več daleč dan, ko se bo vsa ta mafija požrla med seboj in politika se bo bistveno spremenila! golazniki, takrat vas kućanov kurac ne bo poznal, plačali boste!!!!

 • milanček

  cirman in ostali debilni golazniki, kućan vas ma rad!

 • Smovas-in-ševasbomo

  Kaj naj rečem… Smo vas in še vas bomo. Milan iz ozadja…novi mediji pa od spredaj. Jebeni boste od vseh strani…ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • WISKY 1000

  Slovenci,bodite pametni in ne nasedati tem levim lažnivcem,vsi volimo SDS in Slovenija bo končno osvobojena.

  • Smovas-in-ševasbomo

   Popravek:

   Vsi volimo SDS in Slovenija se bo spremenila v vukojebino !!!

   • centurion

    Tonči,

    Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

    “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

    da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
    da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
    da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
    da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
    da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
    da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
    in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

   • Rok Rolovic

    Ti kar ostani v tvoji vukojebini.

 • Smovas-in-ševasbomo

  POZOR POZOR POZOR

  Bo Slovenija dobila skrajno desno vlado?

  Na padec vlade je vplivalo 58 lobističnih obiskov pri poslancih in na ministrstvu za finance v zadnjem mesecu?

  Slabo se nam piše…Janez Janša je spet na okopih !!!… OMG !!!

  • centurion

   POZOR POZOR POZOR
   Anton Peinkiher objavlja

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • Peter

  Očitno maladina ni dovolj. Vam ne nese dovolj daleč, no.

 • leon pogorelec

  Nekateri Ivani se trudijo da drugače misleče prikažejo kot zajedalce. Podobno so počeli tudi nacisti in fašisti z judi. Zgleda da se eni niso nič naučili iz zgodovine. Čas bo pokazal ali JANez sodi v zapor.

  • centurion

   A ti butl imaš v ustanovi
   za mentalno zdravje uro zgodovine?

  • Peter

   Enkrat ivan drugič janez.
   Maš bol en tutufruti v glav, no.

  • tohuvabohu

   Kakšne slaboumne primerjave. Pozabil si, miško, da Judje niso bili na oblasti, za razliko od rdečkarjev, ki nam serjete po glavi že 75+ let.

 • Ros

  Komunisti, ki so se odločili upreti svojemu voditelju. Profiterji lażi in koristi.

 • predlagam, da z enim čarterskim letom (enosmernim) vso komunistično-socialistično golazen dostavimo na kitajsko…v wuhan…..tako se jih bomo najlažje znebili…..

 • RATATA

  Potomci in nasledniki ter slavilci krvave komunistične revolucije in morilskih revolucionarjev se ne bodo predali kar tako.
  Prav vse imajo na razpolago kar potrebujejo za agitacijsko propagando, v zadnjem času še “sovražni govor” kljub v ustavi zapisane pravice do svobode govora in širjenja mnenj.
  Kdo ima denar za brezplačnike je zdaj vprašanje…!!…, saj vlada v Sloveniji abnormalno prepričanhe, da morajo volilno kampanijo voditi mediji / sredstva javnega obveščanja…

  • karlina

   Iza in njen govoreči maček, sta tudi na levi strani, če me razumeš, kaj hočem povedati.

   • RATATA

    Saj je Dormeo in Cosmodisk tudi tam.

 • Smovas-in-ševasbomo

  Kaj naj rečem… Smo vas in še vas bomo. Milan iz ozadja…novi mediji pa od spredaj. Jebeni boste od vseh strani…ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • Smovas-in-ševasbomo

  POZOR POZOR POZOR

  Bo Slovenija dobila skrajno desno vlado?

  Na padec vlade je vplivalo 58 lobističnih obiskov pri poslancih in na ministrstvu za finance v zadnjem mesecu?

  Slabo se nam piše…Janez Janša je spet na okopih !!!… OMG !!!

 • Smovas-in-ševasbomo

  Vsi volimo SDS in Slovenija se bo spremenila v vukojebino !!!

 • janko

  Za laži, podtikanje in škodo je potrebno da kazensko odgovarjajo in da denarno odplačajo povzročeno škodo za take hudobije.

  • karlina

   In kdo jih bo kazensko preganjal, če so povsod nastavljeni samo naši in eden drugemu krijejo hrbet, nihče. v tej gnili ne drzavi, imajo vse vajeti v svojih rokah, se mi zdi, da zopet ne bo nič od volitev, mislim, volitev, ki bi bile na strani vseh drzavljanov. bodo ze zgoljufali levičarji volitve, kot vedno, to hudičevo dobro znamo-njihovo geslo je-kdo nam pa kaj more, edini katerega se bojijo je Janša in vse bodo naredili, da ga bodo medijsko uničili, ali pa zopet poslali v zapor, bodo ze kaj našli, da bodo naredili svinjarijo .

 • Peter

  Tokrat so kosa poslali na švedsko, kjer v IKEAh išče tanke in partije pokra po neznanih krajih v neznanem času. V nedelskem o velikem poku še niso objavili nič.
  Znabiti, da je serpentinšek res delal na svojo pest, ker so tokrat povsem nepripravljeni, no.

 • Peter

  Prva novica novega portala bo, da so v janševi avstralski kliniki zašuštrali ta virus in ga na neznan način neznanega dne in z neznano poštno službo z neznanim transportnim sredstvom poslali v wuhan.
  Od tam naprej je vse znano, no.

 • Smovas-in-ševasbomo

  Nov spletni portal: Pot v skrajno desno Slovenijo. Se zaradi preračunljivosti politikov Slovenija res utegne pridružiti evropskim državam, v katerih vlada skrajno desna politika?

 • samsara

  Bolj ko si bodo omenjeni in njim podobni prizadevali in delovali, v smeri kot jo opisujete v članku, bolj se bodo medsebojno ‘streljali v kolena’. Ekskluzivizem, egoizem, sovraštvo, pohlep, laži, prevare, izsiljevanje, grožnje…, tega je bilo doslej dovolj, da je to marsikdo opazil in prepoznal. Nimajo več medijske ekskluzive in čas je, da se zgodi preobrat. Na krilih njihove navidezne vsemogočnosti in nedotakljivosti, drvijo v lastno pogubo. Sami sebi, so s svojim delovanjem garancija lastnega uničenja. Slej ko prej.
  Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.
  Kar seješ, to žanješ.

  • karlina

   Mene je sram, da zivim v takšni gnili, podli, zanikrni drzavi, kjer med nami zivijo takšne podle, rdeče podgane, resnično.

 • Peter

  Največja žalost pa je, da imamo v dolini bebčke, ki verjamejo vse, kar jim servirajo osrednji mediji, no.

  • karlina

   Točno, tudi sama imam veliko znancev, ki verjamejo vsemu , kar levi mediji servirajo in četudi so verni, domoljubni in pravi Slovenci, so proti Janši, tega ne morem in ne morem verjeti, pa v bistvu kar naprej jamrajo čez levo oblast.

   • NEZJA SHAJAN

    Od 04 – 08 so pa čez desno.

 • Smovas-in-ševasbomo

  Nov spletni portal: Kam je odšla etika? Miro Cerar in Zdravko Počivalšek, dva ministra iz stranke SMC ližeta rit Janezu Janši !?!?

 • Smovas-in-ševasbomo

  Marjan Šarec: “Jastoge smo dali na mizo, pojedli jih pa bodo drugi.”

  Foglof Tunek: “Upam, da se zadavijo na jastogih…barabe desničarske.”

  • Ehbolimedžoko

   5 Mz 28,38

   Veliko semena boš nesel na polje, pa malo nažel, ker ti ga bodo požrle kobilice.

  • centurion

   Anton Peinkiher.
   A bo šlo?

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • Ježek Teka Teka

  Janša zapri mejo, če ne greš lahko nazaj v ZKJ …

 • Novakec1

  Izklopite elektriko da se ta cirkus neha.

 • bubamara

  Sindikati, civilne iniciative, tožilstvo, mediji. Vsi pripravljeni v nizkem štartu. Samo, da ptičica zapoje, da je slišala, da se hoče Janša iti novo vlado: UDAAAAAARIIIIIIII, JANŠA JE KRIV !!!!!!!!

  • dež

   To ne bo več vžgalo, si bodo morali izmisliti kaj drugega. Kaj točno še ne vedo, se vidi po nervozi in zapitem Kučanu. Fiasko Serpentnškove vlade, vključno z inavguracijo raznih Angelik, Ropov, Jakičev in podobnih ter saga s Piranskim zalivom, ko teslo od Cerarja vpije kako smo zmagali (zanimivo, Šarec niti buksnil ni o razsodbi), sta odprla oči tudi najbolj slepim levičarjem. Je folku počasi dovolj, da nekateri dobivajo po 500 € socialne podpore, drugi pa 400 € penzije.

   • karlina

    Se močno bojim za zivljenje Janeza Janše, te zveri so zmozne narediti vse, samo, da ne bi bila na oblasti desnica, verjetno vemo, kaj se je zgodilo z Ivanom Krambergerjem, ze v samostojni Sloveniji-Atentat

    7. junija, leta 1992 je bil Ivan Kramberger, doma iz Negove, umorjen med predstavitvijo svojega predsedniškega programa na predvolilnem shodu v Jurovskem Dolu. Malo pred sedmo uro zvečer ga je Peter Rotar ustrelil v ramo, ker pa mu je krogla predrla eno izmed glavnih žil, je na poti v bolnišnico izkrvavel.

    https://www.pomurec.com/vsebina/50907/Umrl_morilec_dobrega_cloveka_iz_Negove

  • AlternativaZaSlovenijo

   To bo še štala.

 • Tomaž

  Mirno, mirno, mirno, Poslušat, a ne slišat. Prebirat, a ne prebrat ! Ne se sekirat. Samo pravosodje je treba prevetrit , pa bo 70 % dela narejenega . Poslušat, a ne slišat . Prosim, če nekdo to nauči desne politike. Ko boste na vladi ignore mainstream medijev (ne odgovarjat na njihova vprašanja -podobno kot Trump ni dal roke Merklovi) ), na novinarski konferenci odgovarjat samo na vprašanja nekih brezveznih novinarjev (magari Tončeka Frončeka ki piše za bla bla spletni portal……itd itd. Brez zamer, brez domobranstva, brez neumnosti, brez poniževanj komunistov, brez besed proti Kučanu.. Ko vas vprašajo kaj menite o Šarcu. Pa super dečko je, fajn štose poka, zelo sem vesel da ga poznam.. Hinavsko, pritlehno kot to počnejo v SD in tudi LMŠ . Še imate nekaj dela , ampak kjer je volja je pot… Pa boste dobili smetano leta 2022 na rednih volitvah 2022.

  • AlternativaZaSlovenijo

   No, jaz mislim, da je potrebno streznit volivce. Če bi mene vprašal kdo je Šarac bi rekel čisto resnico. “Intelektualni doseg levice in globoke države, da zberejo človeka z šestimi popravci za predsednika vlade , ki je okoli sebe zbral vrhunske strokovnjake prave, ki ne vedo na katero sodiščo morajo vložit svojo zahtevo in poraz potem potvarjajo v zmago in tako manipulirajo in delajo ljudi za budale” In to je čista resnica, nobenega potvarjanja, trensparetno. Čista resnica nobene laži.

 • Stajerka

  …..SOVA, Črnčec…..ampak nekaj so pozabili – JANKOVIĆEVIH 29 MILIJONOV……tega narod NI pozabil, kakor tudi ne futranja ilegalcev in kriminala……
  …..že izjave Ljudmile, ki paktira s Haklom (Večer)……prepojenim z nečednostmi davkoplačevalskih soldov v navezi z SD……so prvi znaki obupa…..

  …NE BO JIM USPELO……edino kar bo potrebno je, da se v primeru volitev ZAHTEVA mednarodne opazovalce, zaradi nevarnosti prirejanja rezultatov……

  • dež

   V zvezi z nadzorom bi bil jaz bolj za tisto ” Uzdaj se use i u svoje kljuse”. So pa seveda tudi opazovalci dobrodošli. Ampak mora biti prava kontrola, od odprtja do zaprtja volišča.

   • karlina

    Če mene vprašaš, so bile vse volitve v katerih so zmagali levičarji-zgoljufane in prirejene

  • Slovenka

   Hvala za opozorilo. Državna volilna komisija v trenutni sestavi naj dobi brco v rit. Prej nimamo možnosti za poštene volitve.

  • karlina

   TOČNO TAKO, PA ČE MENE VPRAŠAŠ-VAROVANJE JANEZA JANŠE

  • VERZIFIKATOR

   Mirda Črnivec

   NEIZBEŽNA USODA

   V črnski rodil se je družini,
   nič za to, ni danes to ovira,
   črnca okolica podpira,
   vsak predsodek naglo se razblini.

   V beli svet podal se fant je smelo,
   z belimi obdal se demokrati,
   a pri tem oprezal ves čas hkrati,
   kje napolnil mošnjo bi debelo.

   V belem svetu vladajo pravila,
   treba teh prav vsem se je držati,
   črncu pa ni dišalo, hkrati
   sebi zgolj prikrajal bi merila.

   Med rdeče zdaj poda se brate,
   tam nadaljeval bi kariero,
   lažje premaguje bariero,
   saj denar gre v rdeče rezervate.

   Se z rdečimi naš črnec brati,
   ker koristi tam si več obeta,
   lastna so pravila fantu sveta,
   zlasti tisto: treba je jemati.

   Kakšna končna fanta bo usoda?
   Treba tukaj ni vedeževalcev
   jasnovidnih prišepetovalcev,
   mu visok račun izda zabloda.

   Ko se svet ga naveliča rdeči,
   črncu bo končno enkrat jasno,
   ni potrebe reči tega glasno:
   črnec samcat v lastni bo nesreči.

   Takih ne prenašajo mulatov,
   beli ne rdeči ne rjavi,
   taki niso za nikogar pravi,
   cvet koristoljubnih renegatov.

 • Iva

  Cirman, Golobičev prestitut, stalni gost pri Marcelu. Ko smo z Odborom 2014 protestirali pred F21 Petanovim Dnevnikom sem nekega Dnevnikovega novinarja vprašala, kje je Cirman, pa mi je odgovoril, da se skriva. Vse povedano. Ko je šel z Dnevnika na Siol je dobil odpravnino pod pogojem, da ne bo pisal proti Petanu.
  Vukovićeva je na RTVSlo pri Slaku (omizje Patria), junija 2014 javno lagala, da obstajajo dokazi proti Janši (Patria), sodelovala je tudi z obveščevalcem (udba) J. Demšarjem.
  Oba sta bila povezana s tajnimi službami in NPU (R. Slodej)

  Res je, poslušat, a ne slišat (Tomaž), torej ignorirat z nasmehom!

 • dež

  Tisti, ki bodo obiskovali oz. se naslajali nad novim portalom, tudi brez njega ne bi volili JJ. Zato menim, da omembe vredne škode ne more narediti. Kar se mene tiče, od današnjega dne naprej zame “Big Bang” katerega lastnik je Klarič, ne obstaja več. Pa sem do sedaj precej denarja pri njih pustil.

  • Peter

   Se pridružujem bojkotu Big Banga.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Bi se mogli pridružit vsi zavedni in domoljubni Slovenci. Sicer je pa bojkot dobra ideja. Morda še na kakem drugem področju.

  • AlternativaZaSlovenijo

   BigBang je itaq podn. MediaMarkt blizu Graza (Saisberg) je India Koromandia v primerjavi z BigBangom.

   • karlina

    Dobro, da ničesar ne kupujemo v tej trgovini.

    • AlternativaZaSlovenijo

     Jaz tudi že dolgo ne. Al grem v Graz al pa kupujem preko interneta.

  • sunday

   je eden izmed tistih zrelih za likvidacijo !!!

  • Rožle

   Mah, itaq nč pametnega nimajo .. o cenah pa tut ne bi ..

 • resnicaboli

  To je bilo za pričakovati kajti bilo bi čudno če kaj takšnega nebi bilo. Toda vse manj ljudi verjame v laži levičarjev in to je dobro.

  • sunday

   res je, da vse manj, ampak še vedno zskrbljujoče preveč glede na čas in mogočo informiranost !!!

 • rubec

  Tistemu ki Vesno vuka, se mora pa fajn spodrsavat.

  • sunday

   misliš fuka hehehe !!!

 • NoName

  Situacija v državi je taka, da je potrebno ponovno sestaviti vlado in TAKOJ pričeti delati, ter poleg tega še odpravljati napake Šarca in njegovih padlih veleumnih ljudi.
  Posamezniki, ki so, če sploh so kaj zagrešili naj odgovarjajo pred neodvisnim sodiščem, če se jih sumi, da kaj ni prav ne rabijo pa se zagovarjati pred novinarji niti ne na neki novinarski konferenci neke X opcije, mnenja sem, da si noben novinar ne more vzeti pravice in javno obsojati ljudi, takim je to potrebno s tožbo njihovo zmoto dokazati in jim odvzeti licenco za delo.

  Sploh mi ni jasno, zakaj je tisti Kobal Boris, kopiral delo Italijanskega umetnika, če pa ima doma nešteto priložnosti, da spiše scenarij veliko večje komedije kakor jih premore kompletni Hollyvood, celo označil bi jo lahko, da gre za komedijo, katera priredba se bo dogajala po resničnih dogodkih, pa še zasedba bi lahko bila v originalu, saj je to bil poklic vodilnih v vladi, je pa res, da so Šarčevi statisti v marsičem presegli svojega poklicnega komedijanta.

 • Slovenka

  Janša, pridi in vzemi stvari svoje roke ZDAJ, preden se Slovenija spremeni v zasran brlog. Par lopovom bi bilo potrebno glave potisniti v njihovo lastno nesnago. Naj vohajo, kar so izsrali. Bog mi odpusti, ker grdo govorim, toda lepše besede me preprosto pustijo na cedilu, ko razmišljam o opustošenju, ki nam ga je zapustila zalega. Tisti, ki se vam ljubi to brati, sami poiščite primerne pridevnike, s katerimi se da označiti zalego. Lahko tudi organiziramo literarni natečaj.

  • sunday

   žal je slovenija že zasran brlog (srbski brlog) in vedi, da glave imajo že sedaj daleč in višje od lastnega dreka – in še nekaj – nerazgledani in primitivni jih bodo volili ponovno !!!

 • SALZ

  Levičarjem nikoli ni bilo do države le privilegiji in polna rit vsega za ljudi jih pa b.k.
  Edino kar znajo odlično je laž in manipulacija

 • karlina

  BANDA, BANDA, PREKLETA RDEČA GOLAZEN, TOČNO TO, KAR SEM SAMA PREDVIDEVALA, DA BODO HOTELI GOSPODU JANŠI NA VSAK NAČIN, NA VSAK PODEL IN ZAHRBTEN NAČIN ŠKODOVATI, SAMO, DA NE BI PRIŠEL NA OBLAST, ČE TEGA NE BODO DOSEGLI Z MEDIJI, BODO PA ZOPET , KOT VSAKIČ-ZGOLJUFALI VOLITVE !!!!!

  • NEZJA SHAJAN

   Ne reče se oblast ampak ABLAST.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Kdo pa bo bral ta portal razen zakrknjenih levuharjev?

  • šmentanamuha

   To imaš pa tudi prav, vendar ga bodo kar naprej omenjale druge medijske hiše, npr. RTV Slo, Večer itd. ki ga bodo navajali kot referenčni vir in mu s tem dvigovali rejtinge, v stilu spletni medijski portal ta in ta je danes poročal ….

   • AlternativaZaSlovenijo

    Ja, pa še 1000 plačanih komentarjev bo držalo štango tem člankom. Glej tudi Janša se je nekaj naučil iz zgodovine. Ni butec,Strategija se pa pripravlja, nč bat. Ne zgubljat glave in zganjat paniko. Keep cool!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Hja, levičarji imajo orožja kot so laž, podtikanje…desnica ima pa dejstva: Slovenija je dobesedno v pizdi in to od vrha do tal. Če to volivci ne vidijo, potem si zaslužijo še eno levo vlado in še eno levo vlado, da bo Slovenija dokončno v globoki greznici.

 • sunday

  seveda bodo delali vse kar je možno, veste na koncu bodo tudi pobijali , kot so že – samo, da ni Janša! primitivnost levistov primerjam s primitivizmom musli podganjih iztrebkov iz 6. stol našega štetja, ker so vsi še tam, niti za sekundo niso v 21. stol – primitivizem jih združuje !!!

 • Amerikanc

  Poglejte kako jih Putin pospravlja, će mu stojijo na poti. Podobno znajo tudi naši udbopartijci razmißljati.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Ampak tudi njegova era se počasi končuje. Tudi Rusi so naveličani vsega. Moskva pa Petersburg sta carska, ostalo je pa podn

 • Stajerka

  Slovenska policija je v preteklih petih letih za tolmače in prevajalce porabila 2,5 milijona evrov, od tega samo lani 800.000 evrov.

  Za uro prevajanja 43, za stran pisnega izvoda 26 evrov

  MNZ je lani za prevajanje za potrebe policije sklenilo 128 avtorskih pogodb, letos jih bodo predvidoma 108. Ob tem je odprta možnost, da bodo dodatno sklenili nove avtorske pogodbe, če se bo med letom pojavila potreba po dodatnih prevajalcih. Avtorski honorar za prevajalce znaša 43 evrov bruto za uro ustnega prevajanja oziroma 25,8 evra bruto za stran pisnega prevoda. Tolmaču se prizna čas čakanja na obravnavo ali med obravnavami, in sicer v višini 50 odstotkov urne postavke ustnega prevajanja. Upravičen je tudi do povračila potnih stroškov. Formalna izobrazba, ki je za nekatere jezike, predvsem afriške in azijske, v Sloveniji niti ni mogoče pridobiti, ni pogoj za sodelovanje na področju prevajanja z varnostnimi organi.

  https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5e3436f8eb1c7/migranti-poskrbeli-za-zasluzek-tolmacev

  • v imenu racionalizacije kurjenja davkoplačevalskega denarja sporočam, da naj začnejo uporabljati http://translate.google.com

  • obstaja tudi mobilna aplikacija Google Translate….naložijo naj si jo iz GooglePlay trgovine….vse brezplačno….in govori skoraj 200 jezikov tega planeta….

 • Ahoj

  Naj pišejo kar hočejo moj glas gre stranki SDS

 • šmentanamuha

  Židan je postal že prav nasilen v svojih javnih nastopih, a ste opazili? Sem gledala posnetek Tarče in kjer koli daje izjave, razglaša vesoljni potop, če pride Janša na oblast. Ker patetik.

  • realnost

   To je njihov ves program: strašenje ljudi pred Janšo in SDS. Bodo ljudje tokrat le zbrali pogum in zavrnili njihovo strašenje??

 • skorpijon93

  slovenija zgleduj se po češki republiki !

  • Rožle

   Češka naj se po Janši .. !!!

 • Miro Jereb

  Kaj so podli…za KOZLAT.

 • APMMB

  Draga levičarska deca, streznite se. Ladja se potaplja in levičarji je ne boste rešili.
  Če barke ni bil zmožen rešiti Cerar s 37 poslanci, če je ni mogla rešiti antijanša koalicija s petim strankami, je ne bo mogla rešiti peščica prodanih novinarjev, pa če pritegnejo še prekucnike iz Reporterja in ponorelege Voduška.
  Na spletu se je uveljavila alternativa, ki nima dostopa do uradne medijske scene in tako kot se je Vodušek opekel in je neberljiv, tako boste tudi vi ostali brez bralstva. Morda boste le še strošek za proračun, dokler bo še sposoben fnancirati takšne neumnosti.

  • branči

   berem vaše komentarje in jih zelo cenim! mislim, da razkrivajo drugačen pogled, kot si ga zamišljajo mnogi, kot preprosta dejstva. žal mi je, da svoje komentarje ne objavljate tu gori, ker je pa le tu precej več bralcev kot obišče portal plus in spletni časopis. slovencem je potrebno odpreti oči, vaš prispevek je neprecenljiv! l.p.

   • Peter

    Se strinjam.

 • janko

  Nikoli več jim ne bo uspelo! Tokrat bo ulica, pa še kaj. Sami se odkrivajo kdo in kaj so.
  Še živali NE premorejo toliko zlobe.
  V vsaki debati doslej z orto levičarji sem videl, da poznajo vero. Ampak zavračajo njene nauke, brezpogojno trmoglavijo dalje komunizem.

 • Peter

  Problemov ni, jastoge bomo pojedli, pa bo, no.

  • janko

   Uf, danes bo pa fajn južna, pardon, to bo kosilo.

   • Peter

    Ja, zahvala gre serpentinšku in njegovi vladi, ki silno skrbi za ljudi.
    Jastogov pa itak ne maram, no.

    • janko

     Ampak ker bo to kosilo iz razloga, bo prijalo… sreča je v malih stvareh;)

 • sloustava

  Presstitucija in Kucan ne odnehata! A vedi, tovaris, ki ti samostojna Slovenija nikoli ni bila intimna opcija, izpel si se! Vsaj toliko Slovencev, kolikor jih ti sovrazis , poznamo, poznajo resnico. To pa boli, a ne!

  • Den456

   Tovariš M. K. je vedno bolj inpotenten, zato se morajo medijski presstituti vedno bolj truditi z medijsko oralo, da ga zadovoljijo.

 • Peter

  Ne ukvarjajte se z malenkostmi, ljudje, jejte jastoge, ki vam jih je na mizo postavila serpentinškova vlada. Če ne jih bo pojedel kdo drug, no.

 • Peter

  Pridem zvečer domov, iz bifeja. Glih lepo lačen, ko baba pokliče, da je večerja. Super. Pridem v kuhno, na mizi pa zele pa zaroštan kromper. Madona, baba, ke so pa jastogi? Me je debel gledala, pol sem jo mogu pa mal butnt, da je k seb pršla, tko je blo, gospod sudnik.

  btw, upam, da je ta zadnji in da bomo naslednjih šarcizmov deležni spet samo na gasilskih veselicah, no.

 • Šobar Davorin

  Skromno pripomnim. 1. Knjiga; Matej Šurc; “Prevarana Slovenija, domoljubje, zapisano z ničlami”; stran 335: “Tožilci so imeli v rokah sicer neizpodbitne dokaze, vendar ti niso nikoli dosegli sodnikov…Ko je tožilka Brezigarjeva zavrgla ovadbo, je bilo vsega konec,” 2. Knjiga; Richard Schneider; “Kraj zločina: Hypo Alpe Adria”; stran 81: “Podkupnina je znašala 250.000 US$ na ladjo. Ta denar je bil namenjen obrambnemu ministru, Janezu Janši.” 3. YouTube; predstavitev knjige; Matej Šurc; “Patriotism For Sale”: “ladij je bilo 40”. 4. Afera Patria; Odločitev sodišča;v smislu takule: “arestanta se izpusti iz aresta v parlament kot vodjo opozicije. Da lahko nemoteno nasprotuje poziciji. V to, zakaj je zaprt se ne spuščamo.” …. To je nekaj malega iz domače & tuje orožarske beletristike.

  • Peter

   Res, skromno, se strinjam, no.

  • bubamara

   4x250k€ ? Ne me ebat. Za takšne zneske preganjajo Janšo? Pa Zoki je 2x tolk plaču samo dolg Jurčku. Pa nobeden se ni vprašu odkod denar. E moj Janez. Sem pa upal, da si malce več potegnu od orožja. Sirotinja, bi reku Zoki.

 • Peter
  • Nšo-či

   Hvala.

 • JANEZ GUS

  Je to zrihtala LUDA vse se nekako vjema z njenim intervjujem.-Rdečuhi,mislim,da je narod dozorel in na to ne pali več.Sory.

 • Slovenec

  Tudi skrivajo ne več pokvarjenosti. Glede na odziv volivcev jim tudi ni treba.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Nisem Janšev volilec, ampak to 25-letno levuharsko medijsko in sodno jebanje Janše brez neizpodbitnih dokazov je že naravnost patetično. Postaja dolgčas in kaže na pomanjkanje levuharske sposobnosti in pomanjkanje inteligence. Kar pravzaprav nikogar več ne preseneča. Ali naj mu kaj dokažejo ali pa naj ga pustijo pri miru in se borijo proti njemu kot ljudje in ne kot pizde!

 • Jovan

  Je kdo tukaj prijazen in mi pomaga? Rad bi prebral plačljivi članek na Požareportu:

  POD ČRTO: POZABITE NA JASTOGE IN JANŠEVE MEDIJE, TO SO TRIJE RAZLOGI, ZAKAJ JE RAVNO ZDAJ ODSTOPIL MARJAN ŠAREC!

  • Viktorh

   Lahko ti pomagajo prijatelji
   Ivo Ovi, Istok Potočnik, Hugo Flander zvesti platformi https://beta.publishwall.si/istok.poto%C4%8Dnik

   • Jovan

    Meni je vseeno, kdo mi pomaga. Ali bi me naj kaj motilo, če bi bil to kdo od navedenih v tvojem odgovoru?

  • radames

   PLAČAJ in beri, bumbar!

   • Jovan

    Nimam cekinov.

 • Viktorh

  Namesto Komunista in Pavlihe?

 • Jovan

  Mene pa novi portal zanima. Verjetno bom tamkaj tudi prebral kakšno kolumno od Ušajeve…

  • Rožle

   Ti si pa že bil nekoč Danny Trejo .. kaj je pa tistemu profilu manjkalo .. ?

   • Jovan

    Niti sanja se mi ne, kdo bi naj bil Danny…

   • tohuvabohu

    To je Jovo Jamnica!

    • Jovan

     Kdo je Jovo Jamnica?

 • xtc

  Kolikor se sliši ,je Klaričev Nori Mago precej zapufana in nedonosna družba,ki bi jo rad z pudfi in črno luknjo vred prodal državni firmi ali državi-drugi se je preprosto ne pritaknejo,ko pogledajo realno stanje.
  Definitivno pa Šipcu ne pomaga nič več-on je že passe z Murijem vred.

  • tohuvabohu

   Še malo, pa bomo zatrobentali “memento Muri”.

 • von Rhein

  Pred leti sem gledal srbsko nadaljevanko “Bela ladja”. Gledali so jo tudi mnogi slovenski politiki,največ se je naučil pujs Židan.

 • Garbage man

  Milica bo stavkala……

 • Gren

  SAMI TASPODNJI SLABŠIH BARAB PA RES NI NA SVETU KOT TE POFUKLNI RDEČI !

 • novaknovak

  pa tile tu gor niso n od novinarstva, so samo družbeno politilni delavci, vedno pripravljeni, da jih spuste z verige, ko lajajo na janšo, katolike, .. obenem pa se nič ne branijo lagodnega življenja na račun proletarcev, katerih baje zaščitniški so.. in kakor je strašna slepota slovenskega naroda, jim to še nekako uspeva.. doklej še?

 • NEZJA SHAJAN

  Ta Vesna Vuković mora bit pa tam nekje z Bohinja.hehe

 • lokec

  “Zopet se bo zgodil medijski umor JJ”. Pa naj Janša prej medijsko ali kako umori tistega, ki hoče njega. Tak je zakon narave. Kasnejše jokanje ne pomaga.

 • Kapodistrias

  Hvala za obvestilo. Na nas je, da ta portal in njegove “novinarje” z združenimi močmi pošteno sf…..