Razkrivamo! Donosen posel pri javnem zdravstvenem zavodu ima tudi Zemljaričev odvetnik in novi poslovni partner!

Janez Zemljarič in njegov odvetnik Marko Kosmač. (Foto: STA)

Odvetniška pisarna Kosmač, katere lastnik je Marko Kosmač, ki ni zgolj odvetnik, s katerim je razvpiti bivši šef Udbe Janez Zemljarič prišel na zaslišanje pred parlamentarne preiskovalce, ampak prek je družbe Esquilino investicije tudi partner Zemljariča in bivšega predsednika vlade Antona Ropa v novoustanovljenem nepremičninskem podjetju Carantanium d.o.o., o katerem smo pisali na povezavi, ima od leta 2010 posel z javnim zdravstvenim zavodom, razkriva Erar. Gre za Zavod RS za transfuzijsko medicino.

Močno zadolženi Kosmač, njegove nepremičnine na Tavčarjevi 4, kjer ima sedež tudi odvetniška pisarna in skupno podjetje z Ropom in Zemljaričem, so obtežene s kar 649 tisoč evri hipotek, kar lahko berete tukaj, je na račun svoje odvetniške pisarne od januarja  2010 prejel že 196 tisoč evrov. Kot je razvidno iz spodnjega izpiska, gre za plačilo blaga in storitev.

Kako je Zemljaričev poslovni partner prišel do posla z javnim zavodom za transfuzijsko medicino, ni znano. Lahko si pa mislimo, glede na to, da Zemljarič še vedno kar s klici v UKC ureja posle.

Zemljarič je glavni stric iz ozadja na področju zdravstva
V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana so pred dnevi potrdili, da so Komisiji za preprečevanje korupcije (KPK) in policiji prijavili poskus vplivanja na vodstvo UKC pri izbiri vzdrževalca opreme, ki so ga iskali z javnim razpisom. S klicem je želel vplivati “nekdanji visoki funkcionar” UKC, so pojasnili.

V UKC so zapisali, “da je eden od članov vodstva UKC Ljubljana prejel klic, povezan z javnim razpisom, ki je bil tedaj v teku. Klical je nekdanji visoki funkcionar UKC Ljubljana, ki je skušal vplivati na odločitev o izbiri izvajalca pri vzdrževanju opreme. Zaposlenega v UKC Ljubljana je skušal prepričati, da cenejši ponudnik ni primeren za našo organizacijo, in je hvalil konkurenčno (dražje) podjetje.” Ker je po navedbah UKC pri klicu šlo za morebitne kršitve zakonodaje s področja javnega naročanja, je zaposleni o dogodku sestavil uradni zaznamek.

Škandal24

 • Peter

  Zdravstvo, molzna krava tovarišev.

 • Janez Kepic-Kern

  HVALA NOVI24TTV
  ZA
  AŽURNE IN AKTUALNE IN POMEMBNE PRISPEVKE,
  KI BODO – UPAJJMO
  POMAGALI, PRITI DO DNA – “NEČEDNOSTIM”, KI SIROMAŽIJO
  IN
  DELAJO NAŠ JAVNI IN KONCESIONARSKI ZDRAVSTVENI SISTEM
  VEDNO MANJ
  SPOSOBEN NUDITI ZDR. POMOČ – NAM – PACIENTOM .
  Ena
  starejša zanimivost: ko je bila AKTUALNA AFERA Z DR. B. IN Z NJEGOVIMI PSI
  – JE BILO PRECEJ PISANJA O TEM,
  DA JE BIL PRAV EX KP, ZK FUNKCIONAR “BOTER” USTANOVITVE – T.I. KLINIKE “BARSOS”!?
  Ali
  kdo kaj ve o tem. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  MEDICINSKI CENTER – BARSOS.
  https://www.google.com/search?q=BARSSOS&oq=BARSSOS&aqs=chrome..69i57j0.9912j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  • GverilaStyle

   “KI BODO – UPAJJMO
   POMAGALI, PRITI DO DNA – “NEČEDNOSTIM”, HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA dobra….hvala za dozico ironičnega smeha.

 • milanček

  če, če bi bila Slovenija pravna država, bi vsa ta za slovenski narod morilska golazen, ala zemljarić, kućan, zidar, ribićić, janković itd bila že 20 let v dosmrtnem arestu! to bi bilo sila enostavno, narod, ki danes crkuje zaradi mafijskih poslov te komunajzarske golazni, mora, ponavljam, mora iti na volitve in voliti prave kandidate, ne na žalost nasedati TV in časopisom in so potem pri koritu razni cmerajoči avtisti mirkoti ali oderki cmekači po veselicah šarci! tudi v zgodovini nazaj, npr peterle in bizjak iz SKD ali franc zagožen, podobnika iz SLS niso vredni , da jih pes poščije, izdajalci!

  • MižekFiga

   Saj veš, da nismo poravna država. Zato na volitve, da jo naredmo !!!

 • Hun

  Janša je imel vse vzvode v rokah, da odstrani od korita Zidarja, Zemljarića in ostale požeruhe od davkoplačevalskega korita, ker jih ni je zame del problema ne reševalec problema. Šarec zaenkrat kaže enak obraz.

  • milanček

   človek, to je bila prioriteta njegovega mandatarstva, pa, poglej nazaj, ne da so ga imeli komunisti na odstrelu, tu so bili še izdajalci iz desnice, kot sem dejal SKD in SLS, da o prokleti izdajalski svinji jelinčić ne govorim!

   • Hun

    Nisem človek, ki se preda izgovorom. Predat lastno usodo politični opciji zame ni prioriteta. Nešteto dinamike in spremenljivk je v realnosti, da bi računal na rešitelja Janšo, da mi omogoči boljši družbeni status.

  • MižekFiga

   “Je imel”???
   MI, EU SLOVENCI vse to še vedno imamo. SAMO NA VOLITVE se zmigajmo !!!

   • Hun

    Zaenkrat tekmo gledam brez čustvenega navijanja svoje ekipe. Nisem nikoli izbiral politične stranke za svojo jo ne bom tudi v bodoče. Razen ko bi lobiral bi več opcij, da je uspeh zagotovljen. Volitve so za ovce-rajo za sposobne in bogate je lobiranje.

  • učko

   Eh, Janša ne more vsega naenkrat, pa se tud ne upa. Zdej se še zmagat več ne upa na volitvah, kar so ga nazadnje na Dob šlepal. Sploh pa je zdravniška in zdravstvena mafija veliko bolj prefrigana kot tule piše !

   • Hun

    Janša je specialist v opoziciji. Se mi zdi to njegovo področje kjer se je našel. Saj trdi, da je v opoziciji proti komunistom tudi ko jim sam vlada.
    Mu podarim medaljo kot specialistu opozicije.

    • SIMON ROZIC

     Opozicija je pri nas bolj pomembna kot pozicija!
     Brez nje bi bili že Venezuela, v najboljšem primeru
     pa Titova Yugojebina!

     • Hun

      Zapufana je samo Slovenija več kot je bil celoten zunanji dolg Titove Yugojebine.

     • Hun

      Potem bodite veseli, da imate izvoljeno kvalitetno opozicijo.

 • Get Smart

  Janša je imel seveda le (največ) 28 glasov od 90.

  28 od 90 pa seveda NI VSE, vse bi bilo 90 glasov v Državnem zboru.
  Proti ODSTAVITVI in kazenskem pregonu so bili vsi MURGL JUGOKOMI sateliti v Državnem zboru RS,
  torej SD DeSUS bratuška LDS sholtesi zares pozitivna srbija SMC itd.
  in pa MURGL JUGOKOMUNISTIČNE poturice v SLS in NSi.
  .
  Seveda pa bodo MURGL JUGOKOMUNISTIČNI psi vedno in povsod za VSA njihova razturena dupeta krivili Janšo, čeprav jim dupeta raztura MURGL JUGOKOMI gazda v MURGL JUGOKOMI garažah.

  • MižekFiga

   Dragi naključni dr.

   UTRUJAŠ in dolgoveziš!
   Zakaj te ni na TV, s tremi kratkimi stavki ???

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik = Luka Mesec

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
     nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
  = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem
  = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

  = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

  1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz.
  z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU
  ljudi.
  .
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
   RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
   Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?

   Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
   ampak je
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
   vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
   so lahko in so:

   –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
   –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

   i tako dalje do tokija.

   * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
   = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Država ne ukinja … država ne dela, država samo je,
    je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
    transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
    Država obstaja kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi
    (ali pa kaviaržido kominternističnih
    in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
    skupnih poslih.

    Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
    MORATE povedati, katera!

    =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
    =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
    =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

    MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
    VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
    MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido
    KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

    ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
    resnicoljubno …
    .
    Torej, tega in onega ne dela neka država (država to, država ono, država je grda … VSE TO
    JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL
    JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN,ki je
    predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
    sami pa si med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina revolucije.

    • Get Smart

     Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
     IZROPALA = BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
     220 MILIJONOV € za projekt,
     ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
     40 milijonov €

     in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
     = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
     ampak jih
     je nagnal domov BREZ PLAČILA.
     ———
     * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
     ki je pokazal socialno ozaveščenost«
     ———
     Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
     Kaj odmeva v Stoščah?

     – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
     – ZA koga? Za PARTIJU?
     – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
     – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
     – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
     – “Evviva communismo!”
     – “Bandiera rossa la triumfera!”

     Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
     osvobodila.

 • Get Smart

  POLITIKA pomeni DELO za/SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  .
  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   =
   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
    = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =
    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik pa je MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM MOJ ZAPIS
  – OD SPODAJ.
  HVALA NOVI24TTV
  ZA
  AŽURNE IN AKTUALNE IN POMEMBNE PRISPEVKE,
  KI BODO – UPAJJMO
  POMAGALI, PRITI DO DNA – “NEČEDNOSTIM”, KI SIROMAŽIJO
  IN
  DELAJO NAŠ JAVNI IN KONCESIONARSKI ZDRAVSTVENI SISTEM
  VEDNO MANJ
  SPOSOBEN NUDITI ZDR. POMOČ – NAM – PACIENTOM .
  Ena
  starejša zanimivost: ko je bila AKTUALNA AFERA Z DR. B. IN Z NJEGOVIMI PSI
  – JE BILO PRECEJ PISANJA O TEM,
  DA JE BIL PRAV EX KP, ZK FUNKCIONAR “BOTER” USTANOVITVE – T.I. KLINIKE “BARSOS”!?
  Ali
  kdo kaj ve o tem. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  MEDICINSKI CENTER – BARSOS.
  https://www.google.com/sear

  SIMON VRHUNC IN BARSOS, Finance

  https://live.finance.si/890

  • MižekFiga

   UTRUJAŠ in dolgoveziš!
   Zakaj te ni na TV, s tremi kratkimi stavki ???

   • Janez Kepic-Kern

    ja?
    Povej konkretno, kaj te moti v mojem pisanju? Seveda znam pisati tudi – takole normalno, povezano.
    A raje razlomim vrste, da so poudarki – bolj razvidni.
    Če te branje utruja – pač ne beri, a ne ? A si zelo star? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • totex39

  Sedaj pa imam že poln kufer vsega, kajti če imajo saj nekaj dokazov kako to, da tega Zemljariča in njegove podrebnike ne zaprejo. Kaj se res tako bojijo teh nekdanjih partijcev?

  • Peter

   Res.

  • Darth Vader

   poanta je, da je inicializacijski postopek v udba omrežje bil ponavadi precej težko kriminalno dejanje….umor….eksekucija…..velika kraja itd…..in s temi stvarmi so potem ljudem zavezali jezike :) ter jih prestrašl tako, da še danes v plenice serjejo :)

 • Get Smart

  totex39, kje ti živiš? Si otrok al odrasla oseba? Vprašanja so kao retorična nje, nanje ne rabiš odgovoriti.
  .
  Še par retoričnih vprašanj:
  Kkdo naj zapre zemljarića? masleše? fisheri? rakoćevićke, tvrdyji, arifini, zimići, radonjići, rojići, draganići, stanići?
  .
  Razumeš? Kaj ti ni jasno?
  KOMUNIZEM je totalitarizem. MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA totalno OKUPIRA ne le sodstvo, ampak tudi ostale aparate države Slovenije, prvo in predvsem ZAKONODAJO=Državni zbor, nato paše vse podstati: šolstvo, medije …
  In zdaj se tu otroci kao sprašujete,
  kako to, da MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA ne zapre svojih MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH tovarišev.
  .
  ZATO, ker se otroci ne učite, ker nočete odpreti učk in pomagati ljudem, da odpro oči, da se lahko MURGL KOMUNISTIČNE OKUPACIJE osvobodimo,
  zatem pa, v svobodni vladavini prava OBSODIMO
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNE ZLOČINCE proti ČLOVEŠTVU, uničevalce slovenske kulture, uničevalce države Slovenije.
  .
  Btw, neumno je vprašanje, če se masleša boji CENTRALNOG KOMITETA nje.
  Tisti, ki je watchdogove ustvaril, jih lahko v trenutku tudi uniči,
  sploh pa masleše in ostali FEJK sodniki prejemajo po 6.000 na mesec za drkanje, za sviranje kurcu, za SPRAVLJANJE PO PREDALIH obtožnice proti svojim tovarišem (glej primer ZORANKE JANKOVIć),
  medtem ko bi po odsluženi zaporni kazni vsi ti protidržavni elementi lahko čistili stranišča v Beogradu in okolici za 200 € na mesec.
  .
  Kaj od tega ti ni jasno in ZAKAJ še NE? Spet retorično vprašanje nje.
  .
  PAMET v glavo, otroci! In odpret učke in končno spregledat! In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo OSVOBODILA.
  Ðizs krajst.

 • Janez Kepic-Kern

  JAZ Janez Kepic-Kern KOMENDA
  imam ko ex OK ljubljanski knjižničar, ki sem v živo izposojal knjge itd. neposredno ljudjem v LJ in okolišu
  – zelo veliko neposrednih, živih stikov z ljudmi LJ in okoliša.
  Ker me poznajo in mi zaupajo – mi povedo – vse, kar vedo in kar si mislijo.
  Glede
  BARSOSA – mi govorijo, da baje pridobiva zdravstveni material preko UKC-ja, ker ga baje tako dobi ceneje kot če bi ga kupoval neposredno pri dobaviteljih zdr. materiala, kot so : igle, povoji itd.
  Koliko
  je to res, jaz osebno – ne vem. Jepa pa “stvar” – vznemirljiva?! Mar ne?
  Glede
  BARSOSA in tistih psov dr. B. je tedaj, ko je bila zadeva aktualna – poLJ prevladovalo mnenje,
  DA SO TISTE PSE DR. B. UPORABLJALI KOT “KONTEJNERJE” ZA TRANSPORT RAZNIH “SNOVI”, KI NAJ BI JIH NABASALI TISTIM PSOM V ČREVESJE.
  Tudi glede tega, jaz J:K:K: ne vem, če je bilo to res.
  Tema o PSIH DR. B. JE ČISTO – POTIHNILA V MEDIJIH. Toliko. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  O BARSOSU – NA INTERNETU
  HVALA NOVI24TTV
  ZA
  AŽURNE IN AKTUALNE IN POMEMBNE PRISPEVKE,
  KI BODO – UPAJJMO
  POMAGALI, PRITI DO DNA – “NEČEDNOSTIM”, KI SIROMAŽIJO
  IN
  DELAJO NAŠ JAVNI IN KONCESIONARSKI ZDRAVSTVENI SISTEM
  VEDNO MANJ
  SPOSOBEN NUDITI ZDR. POMOČ – NAM – PACIENTOM .
  Ena
  starejša zanimivost: ko je bila AKTUALNA AFERA Z DR. B. IN Z NJEGOVIMI PSI
  – JE BILO PRECEJ PISANJA O TEM,
  DA JE BIL PRAV EX KP, ZK FUNKCIONAR “BOTER” USTANOVITVE – T.I. KLINIKE “BARSOS”!?
  Ali
  kdo kaj ve o tem. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  MEDICINSKI CENTER – BARSOS.
  https://www.google.com/sear

  SIMON VRHUNC IN BARSOS, Finance

  https://live.finance.si/890

 • antimur

  Ko se bo sodilo temu komunajzerskemu roparju in kriminalcu, še Žgajnarca ne bo mogla pomagati, toliko ima grehov. Še ena potrditev več, kako butasti in pokvarjeni so levaški volilci, tisoč in en dokaz, pa še kar ne spregledajo in volijo levofašistične stranke, ki pomagajo takšnim barabam. Upam, da bo še malo vzdržal, da še ne bo kar krepnil, samo toliko, da ga bo dosegla roka pravice.

 • Frank Novak

  Vsi vi, ki vas tare Slovensko zdravstvo. Pridite k nam v ZDA in pri nas zbolite.
  Ce boste prodali vse boste mogoce imeli dovolj za prve tri dni zdravljenja.
  In potem Vas bo teta Amerika pustila crkniti na cesti…

  • Janez Kepic-Kern

   TI
   V ZDA – FIZIČNO – VERJETNO – ŠE NIKOLI NISI BIL.
   Predloži dokaze, da si oz. si bil – tam – V – ZDA.
   Kako je z zdravstvom v ZDA – vemo brez tebe. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • Frank Novak

    V ZDA resident od 1977, drzavljan od 1983.

    • Janez Kepic-Kern

     BLA, BLA, BLA.
     Z dokazi na plan.
     Kje so tvoje ZDA ?
     – “PSIHIATRIJA POLJE, BEGUNJE, VOJNIK ITD.? L.R. JANEZ K. K. KOMENDA

     • Frank Novak

      Brickel, Miami, Florida, USA

     • Janez Kepic-Kern

      ŠALA
      HA, HA, HA.
      KAJ SE MATRASTE K PA VIDESTE, DA NE MORESTE.
      JAZ PA STANUJEM NA VENICE BEACH ,
      CALIFORNIA.
      Saj nikogar ne zanimaš. Ankaran – pač. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
      P.S.
      EN PRIMORSKI “LEVICA” TIP JE F.N.
      KONEC ŠALE

     • Frank Novak

      Spominjam se tega kaj se matraste pa videste da ne moreste.
      To je bila reklama CIK CAP, pred in po dnevnih porocilih na TV SLO.
      Kaj ni bila reklama za Merkator?

     • Iztok Pušnik

      CIK -CAK je za Janeza pomeno isto kot bethuferli na ORF… Mama mu je takoj po CIK -CAK naredla flaško z grisom, mlekom in cukrom… pa kakat in lulat pa f pojstlo spat.

  • dob

   Povabi raje Zemljariča v ZDA namesto nas bolnike, pa naj on tam razpre svojo korupcijsko mrežo.
   Bomo videli do kje mu bo zneslo.

   • Frank Novak

    Tale Zemljaric ima ze okrok 90 let ce se ne motim… Mislim da bolj malo potuje…

    • SIMON ROZIC

     Za denar gre na kon’c sveta! Najbolj pogolten Udbovc !

     • Frank Novak

      Ce je pogolten na dnar, potem pase v ZDA kot bubreg v loj…

  • SIMON ROZIC

   Ni res! V ZDA si sam plčuješ zdravstveno zavarovanje v višini, ki jo zmoreš.
   Prejmeš btto plačo in odmeriš en del za zdravstvo in en del za pokojnino.
   Zavarovalnice ti izplačajo potreben del zdravljenja, vse ostale usluge, pa si
   plačaš sam, če nimaš nadstandardnega zavarovanja.
   Zavarovalnice so po svetu edino, kar spremlja status zdravljenja in za isto stvar,
   n.pr zavarovanje nog (športniki, baletniki in drugi) lahko te svoje ude in organe
   zavarujejo pri 10 zavarovalnicah in vse bojo izplačale potrjeno zdravljenje.
   Res pa je, da si bogataši lahko privoščijo veliko in več in ne reci, da pri nas ni enako!
   Če si navaden Franček iz Kungote in te nihče ne pozna, se ti ne piše dobro niti
   pri javnem niti pri zasebnem zdravstvu in si tudi pri nas odrinjen na rob.
   Javne bolnice v ZDA pač ne morejo tekmovati z zasebnimi klinikami…Žal, je pri
   nas skoraj enako. Vedno je bilo! Tudi v socializmu! Veze, veze in poznanstva!
   In denar, seveda! Brez le.tega so bila vrata le rahlo priprta!

   • Frank Novak

    Ni res! V ZDA si sam plčuješ zdravstveno zavarovanje v višini, ki jo zmoreš.Prejmeš btto plačo in odmeriš en del za zdravstvo in en del za pokojnino.Zavarovalnice ti izplačajo potreben del zdravljenja, vse ostale usluge, pa si plačaš sam, če nimaš nadstandardnega zavarovanja.

    Ni res. V ZDA placujes toliko za zdravstveno zavarovanje kolikor ti zaracuna zavarovalnica, in ne kolikor zmores. Tisto kar imas ti v mislih je nekaj drugega: vsak mesec ti od place odtrgajo prispevke za Medicare in za Social Security. Medicare ti bo placeval del zdravstvega zavarovanja ko dosezes 65 let, Social Security pa ti bo izplaceval nekaj malega penzije med 62 in 70 letom. Ce se odlocis za upokojitev pri 62 dobis seveda manj kot pri 70. Ce zivis poprecno dolgo je popolnoma vseeno kda se odlocis za Social Security saj bos na dolgi rok dobil isto kolicino denarja. Ce si smrtno bolan in racunas da bos umrl preje se odlocis za 62, ce pa si zdrav pri 70 letih.

    Kje so tukaj stroski za zdravstveno zavarovanje pred 65 letom? Te stroske ti krije do dolocenega procenta sluzba ki nudi zdravstveno zavarovanje. Ce imas tako sluzbo ki ti zavarovanja ne placuje (ce si prekarni delavec), potem si to moras placati sam. Zadnjih nekaj let to lahko naredimo preko Obamacare, vendar so stroski izjemno visoki. Ce spadas med reveze, potem ti drzava pomaga pri placilu Obamacare. Npr moja starsa ki z menoj zivita v Miamiju imasta vsak priblizno 900 EU pokojnine in placata samo 40 dolarjev na mesec (in seveda prvih 10 tisoc po osebi na leto). Ko presezes nivo revscine v ZDA (ko zasluzis vec kot tam nekje med 30 in 40 tisoc na leto), moras sam placati Obamacare 100%.

    Prednost zavarovanja preko sluzbe, Medicare ali Obamacare je le delno v ceni, bistvena prednost teh treh zavarovanj pa je da nimajo cap-a (there is no cap to the payment, if the bill is 3 Million, insurance will pay 3 million). Prav tako tudi ni preobstojecega stanja (there is no preexisting condition clause, you are insured even if you are already sick).

    In denar, seveda! Brez le.tega so bila vrata le rahlo priprta!

    JA SEVEDA, A SMO SE MI AMERICANI KDAJ PRETVARJALI DA NAM GRE ZA KARKOLI DRUGEGA KOT DENAR? Ta idealisticni pogled na realnost so Vam v glavo desetletja vbijali vasi levi oblastniki. Ja vem, tudi moja stricka Kardelj in Macek sta bila med njimi. So what?
    Ja sem iz te shizofrene dezele odsel leta 1977, takoj po koncani ekonomski fakulteti, 23 let star.
    Zakaj nisi odsel tudi ti?

 • Janez Kepic-Kern

  MENI OSEBNO
  se sedanja situacija z našim slovenskim javnim in koncesionarskim zdravstvom – zdi res kritična.
  kot mlajši penzionist, jaz Janez Kepic-Kern
  v zdravstvo kot celoto v naši R. Sloveniji- seveda – NIMAM VPOGLEDA.
  Ampak !
  JAZ IN MI VSI KOT AKTUALNI ALI POTENCIALNI PACIENTI – POTREBUJEMO NORMALEN DOSTOP DO ZDR. STORITEV, KI JIH POTREBUJEMO. Glede na stopnjo nujnosti -seveda.
  Tisti
  NORMATIV – 7 MINUT – ZA PACIENTA – PRI OSEBNIH ZDRAVNIKIH – JE SEVEDA – NEUSTREZEN.
  To ve vsak, ki je kdaj bil pri osebnem zdravniku.
  Naj
  – ZDRAVNIKI, ZDR. ZBORNICA ITD.
  – PARLAMENT IN POLITIČNE STRANKE R. SLOVENIJE
  in zlasti
  – “SD” stranka, ki se tako samohvali z zdravstvenim sistemom, češ, da je “JAVNO ZDRAVSTVO – DOSEŽEK” EX KP, ZK PO 2. SV. VOJNI,
  – “SD” naj javno pove – svoje mnenje, stališče – ob sedanjem stanju v tem javnem zdravstvu.
  Baje so
  OSEBNI ZDRAVNIKI V R. SLOVENIJI ZAČELI – DAJATI – ODPOVEDI.
  nekateri osebni zdravniki – pa baje delajo po 4 ure,
  ker ne vzdržijo – preobremenjeni so. Baje?! L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  RTV SLO
  O ODPOVEDIH OSEBNIH ZDRAVNIKOV
  https://www.rtvslo.si/zdravje/novice/druzinski-zdravniki-zaradi-preobremenjenosti-dajejo-odpovedi/483107

 • SIMON ROZIC

  Zdaj ga že dr. Brecelj zagovarja; zgleda, da mu je Zemljarič ja eno lepo vsotico
  nakazal in mu zaprl -“lape” za dalj časa !

 • Frank Novak

  Bogi bogi bogi ste Slovenci ki stalno zivite v Sloveniji.
  Najprej Vas je v glavo zjebal Kucan, sedaj pa se Vam zdravstvo seseda pred vasimi ocmi.
  Cimprej pridite za menoj v ZDA, in zbolite v prvi dezeli kapitalizma. Uzivali boste iste pravice kot Ameriski drzavljani brez zavarovanja ali drzavljani Venezuele.

  https://www.usatoday.com/in-depth/news/50-states/2019/03/21/diabetes-insulin-costs-diabetics-drug-prices-increase/3196757002/

  • Janez Kepic-Kern

   NAJ TE BOG ŠTRAFA
   ZA TOLE TVOJE BREZSRAMNO NAKLADANJE
   – S KAKO TAKO BOLEZNIJO,
   KI TI BO POBRALA VES TVOJ DENAR. Ki ga niti – nimaš. L.R. JANEZ K. K. KOMENDA

   • Frank Novak

    Matilda mi je zaupala da si ji ti mnogo bolj simpaticen od mene, zato bo tebe pobrala preje. Tudi tvoje otroke bo pokosila pred menoj.
    SI ZE NAPISAL OPOROKO?

    • Janez Kepic-Kern

     BLA, BLA, BLA !
     Torej 1977 – začasno, od 1983 pa si za stalno “tam”.
     V “ZDA v ex občini Lj-Polje”.
     Pozdravi sina KP STALINISTA DR. V.
     PRIJATELJA TVOJEGA “STRIČKA KARDELJA”
     – tudi nekako od 1983 – je “TAM”. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

     • Frank Novak

      Stalno od 1977. Drzavljanstvo dobil leta 1983. Pred tem sem bil resident, torej nekaj casa na studenstki vizi, kasneje pa zelena karta.

     • Janez Kepic-Kern

      HA, HA, HA.
      A V “PSIHO AZILU” SI DOBIL DRŽAVLJANSTVO. A v ZDA?
      PA.
      Ali ne dojemaš,
      da nikogar tu na tem OK E-PORTALU NOVE24TV – NE ZANIMAŠ !?
      Nič takega ne poveš,
      kar mi tu v Sloveniji – takointako – ne bi – že vedeli.L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

     • Frank Novak

      Tebe ocitno zelo zanimam, ker me vsakic prepricujes da sem v SLO.
      Ocitno imas ti o SLO zelo slabo mnenje. Kot vecina Slovencev imas nizko samopodobo.
      Ker se ti jaz zdim cepec, pac sklepas da moram – tako kot ti – ziveti v Sloveniji. Kajti po tvoje je Slovenija dezela cepcev in luzerjev, ZDA pa so “nekaj boljsega”.

     • Janez Kepic-Kern

      ZDA – MENE SPLOH NIČ KAJ DOSTI NE ZANIMAJO.
      Vse se zve preko interneta – o ZDA.
      O Sloveniji in o večini Slovencev – imam OK mnenje
      – razen o ex KP,ZK STALIN, TITO ITD. komunistih in pokomunistih,
      ki so v Sloveniji storili – veliko škode. L.r. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
      P..S.
      KAJ TI PISARIŠ O ZDA – ME SPLOH NE ZANIMA.
      JAZ VEDNO IŠČEM IN NAJDEM – VELJAVNE PODATKE.
      ČENČE RAZNORAZNIH LJUDI ME SPLOH NE ZANIMAJO.

      Predloži veljavne dokaze – jih nimaš – pa jih ne moreš nam tu predložiti.

      Dokler jih ne predložiš – si za nas blefer, psihič ITD.- le bogataš iz ZDA NE.

  • Janez Kepic-Kern

   ČE SI PODPORNIK OK STRANKE – SDS
   SE TI OPRAVIČUJEM. Dosti te imam za danes. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   PREDSTAVI SE S PRAVIMI PODATKI
   IN KAJ Z REPOM IN GLAVO NAPIŠI
   ZA MOJO “SLOVENIANO”
   https://sloveniana.si/

   • Frank Novak

    Jaz v SLO ne pripadam nobeni stranki.
    V ZDA sem volil za Obamo leta 2 x, in zadnjic za Trumpa.
    V SLO pa volim desne stranke, obicajo SDS ker bodo glede islama naredili manj skode.

 • Janez Kepic-Kern

  SKLIC IZREDNE SEJE PARLAMENTA R. SLOVENIJE
  SE ZDI
  NUJEN ! Osebni zdravniki grozijo z odpovedmi.
  Gremo Z LMŠ POKOMUNISTI – v smer VENEZUELE? L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  ODPOVEDI OSEBNIH ZDRAVNIKOV
  https://www.rtvslo.si/zdravje/novice/druzinski-zdravniki-zaradi-preobremenjenosti-dajejo-odpovedi/483107

 • Olga101

  Odrezati vse udbaške lovke iz zdravstva! Stran z udbomafijo, Zemljaričem in Kučanom!

 • VERRZIFIKATOR

  Janez Grobarič

  ZEMLJARINA IN POSEL

  Zemljarina dobro se vnovčuje,
  ugotavlja neki moč prileten,
  je za zemljo dolgo že dovzeten,
  a še vedno z njo dobičke kuje.

  Že devet se desetletij daje
  z zemljo, ki zelo trdo jo tlači,
  napihuje se na njej, junači,
  ne meneč se, da se zemlja maje.

  Zemljarino zopet za dobiček
  prek odvetnikov bi mož ponujal,
  vse do zadnjega nič ne zamujal,
  letal naokoli kakor ptiček.

  Kot da večno bo od zemljarine
  in od lumparije mu živeti,
  kot da nič si ne pusti odvzeti,
  kot da prav nobena stvar ne mine.

  Metrov tisoče in to kvadratnih
  zemlje pobesnelo si prilašča,
  še pri svojih letih ne odrašča,
  v krempljih posojil je nepovratnih.

  Ne prekupčevalce se zadira,
  zemljo meri in denarje šteje,
  to počne iz dneva v dan hitreje,
  vsak dan več računov likvidira.

  Je navajen namreč likvidacij,
  z zemljo zadnji čas jih kompenzira,
  posle z zemljarino sam nadzira,
  v vse več mož vpleten je operacij.

  Toda izračun se ne izide,
  vsakič znova dvojka se pokaže,
  dve je rezultat, ki mu ne laže,
  vsakokrat na isto – dvojko pride.

  Kot vse kaže, naš možak pozablja,
  da usoden je lahko piš vetra,
  da potrebna bosta le dva metra,
  ki potem ju večno uporablja.

 • milanček

  pa ljudje, od kje vam energija, da se ukvarjate z bebci ala frank novak, energijo raje vložite , da neopredeljene oz Slovence, ki ignorirajo volitve in tako tej kućanovi svinjariji omogočijo vlado! seveda je tudi veliko, ponavljam , veliko ljudi, ki so zaslepljeni in verjamejo zrežiranim odajam na TV ou v časopisih, ki so v lasti svinjakarjev!

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  Sporočam vam, da so
  FRANKA NOVAKA=VALTERJA BRANISLAVA
  izgnali iz ZDA
  – blodnje zaradi Alzheimer bolezni – se zdi –
  in ubogi revček 64 letni vegetira nekje v eni camp prikolici
  – na Obali – blizu Ankarana.
  In nam od tam – se zdi – pošilja svoje – brez veze – poste.
  Če kogarkoli od nas bi zanimal ZDA sistem sociale,
  bi bil F NOVAK zadnji, ki bi ga vprašal za info.. Nar ne ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  O F. NOVAKU

 • Hun

  Plače zemlja koja te nosi Zemljariću!

  • Janez Kepic-Kern

   SMO SLIŠALI,
   DA JE POLEG 90 LETNEGA J.Z.
   ŠE VELIKO NEVIDNIH

   “ZEMLJARIČEV”

   V NAŠEM – TAKO HVALJENEM “KOMUNISTIČNEM” JAVNEM ZDRAVSTVU.
   JA?
   Kako se bo “pretepal” ta “ubogi” minister za zdravstvo LMŠ MARJAN ŠAREC
   – Z “ZEMLJARIČI” ?
   Ali
   kdo ve ? To nas PA RES – vse – ZELO, ZELO – zanima ? L.R. JANEZ KEPIC- KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  SKLIC IZREDNE SEJE PARLAMENTA R. SLOVENIJE
  SE ZDI
  NUJEN ! Osebni zdravniki grozijo z odpovedmi.
  Gremo Z LMŠ POKOMUNISTI – v smer VENEZUELE? L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  ODPOVEDI OSEBNIH ZDRAVNIKOV
  https://www.rtvslo.si/zdrav

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM
  MOJE OSNOVNO STALIŠČE
  O SEDANJI KRIZ V ZDRAVSTVU R.. SLOVENIJE.

  MENI OSEBNO
  se sedanja situacija z našim slovenskim javnim in koncesionarskim zdravstvom – zdi res kritična.
  kot mlajši penzionist, jaz Janez Kepic-Kern
  v zdravstvo kot celoto v naši R. Sloveniji- seveda – NIMAM VPOGLEDA.
  Ampak !
  JAZ IN MI VSI KOT AKTUALNI ALI POTENCIALNI PACIENTI – POTREBUJEMO NORMALEN DOSTOP DO ZDR. STORITEV, KI JIH POTREBUJEMO. Glede na stopnjo nujnosti -seveda.
  Tisti
  NORMATIV
  – 7 MINUT – ZA PACIENTA – PRI OSEBNIH ZDRAVNIKIH – JE SEVEDA – NEUSTREZEN.
  To ve vsak, ki je kdaj bil pri osebnem zdravniku.
  Naj
  – ZDRAVNIKI, ZDR. ZBORNICA ITD.
  – PARLAMENT IN POLITIČNE STRANKE R. SLOVENIJE
  in zlasti
  – “SD” stranka, ki se tako samohvali z zdravstvenim sistemom, češ, da je “JAVNO ZDRAVSTVO – DOSEŽEK” EX KP, ZK PO 2. SV. VOJNI,
  – “SD” naj javno pove – svoje mnenje, stališče – ob sedanjem stanju v tem javnem zdravstvu.
  Baje so
  OSEBNI ZDRAVNIKI V R. SLOVENIJI ZAČELI – DAJATI – ODPOVEDI.
  nekateri osebni zdravniki – pa baje delajo po 4 ure,
  ker ne vzdržijo – preobremenjeni so. Baje?! L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  RTV SLO
  O ODPOVEDIH OSEBNIH ZDRAVNIKOV
  https://www.rtvslo.si/zdravje/novice/druzinski-zdravniki-zaradi-preobremenjenosti-dajejo-odpovedi/483107

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM TUDI,
  DA SE V T.I. LJUDSKIH GOVORICAH PO LJUBLJANI – SLIŠI,
  DA GRE V OZADJU ZA DOSTI VEČ KOT PA SAMO ZA TA
  EN KLIC EX KP, ZK FUNKCIONARJA, ZDAJ 90 LENEGA JANEZA Z.
  NA UKC LJ.
  SEVEDA
  PA IMAMO V R. SLOVENIJEI ZA URADNO PREISKAVO
  REALNE OSNOVE TAKIH “LJUDSKH GOVORIC”
  – POOBLAŠČENE IN PLAČANE
  URADNE ORGANE MNZ: jaz tu le povzemam “ljudske govorice”
  kot jih slišim in starejše medijske info
  povezane s te 90 letnim ex funkcionarjem J.Z. !
  Kaj realno res je v ozadju – teh “govoric”
  pa kot mlajši, v stranke nevčlanjen upokojenec – seveda – ne vem..

  JAZ Janez Kepic-Kern KOMENDA
  imam ko ex OK ljubljanski knjižničar, ki sem v živo izposojal knjge itd. neposredno ljudjem v LJ in okolišu
  – zelo veliko neposrednih, živih stikov z ljudmi LJ in okoliša.
  Ker me poznajo in mi zaupajo – mi povedo – vse, kar vedo in kar si mislijo.
  Glede
  BARSOSA – mi govorijo, da baje pridobiva zdravstveni material preko UKC-ja, ker ga baje tako dobi ceneje kot če bi ga kupoval neposredno pri dobaviteljih zdr. materiala, kot so : igle, povoji itd.
  Koliko
  je to res, jaz osebno – ne vem. Je pa pa “stvar” – če je res taka – vznemirljiva?! Mar ne?
  Glede
  BARSOSA in tistih psov dr. B. je tedaj, ko je bila zadeva aktualna – poLJ prevladovalo mnenje,
  DA SO TISTE PSE DR. B. UPORABLJALI KOT “KONTEJNERJE” ZA TRANSPORT RAZNIH “SNOVI”, KI NAJ BI JIH NABASALI TISTIM PSOM V ČREVESJE.
  Tudi glede tega, jaz J:K:K: ne vem, če je bilo to res.
  Tema o PSIH DR. B. JE ČISTO – POTIHNILA V MEDIJIH. Toliko. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  O BARSOSU – NA INTERNETU
  HVALA NOVI24TTV
  ZA
  AŽURNE IN AKTUALNE IN POMEMBNE PRISPEVKE,
  KI BODO – UPAJJMO
  POMAGALI, PRITI DO DNA – “NEČEDNOSTIM”, KI SIROMAŽIJO
  IN
  DELAJO NAŠ JAVNI IN KONCESIONARSKI ZDRAVSTVENI SISTEM
  VEDNO MANJ
  SPOSOBEN NUDITI ZDR. POMOČ – NAM – PACIENTOM .
  Ena
  starejša zanimivost: ko je bila AKTUALNA AFERA Z DR. B. IN Z NJEGOVIMI PSI
  – JE BILO PRECEJ PISANJA O TEM,
  DA JE BIL PRAV EX KP, ZK FUNKCIONAR “BOTER” USTANOVITVE – T.I. KLINIKE “BARSOS”!?
  Ali
  kdo kaj ve o tem. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  MEDICINSKI CENTER – BARSOS.
  https://www.google.com/sear

  SIMON VRHUNC IN BARSOS, Finance

  https://live.finance.si/890
  SLOVENSKE NOVICE
  O BARSOSU
  https://www.slovenskenovice

 • šmentanamuha

  Moram priznati, da mi je ne glede na vse, všeč podjetnost tega 90-letnika, za razliko od smrduhov tipa Kordiš ali Mesec. Zemljarič je pri svojih 90-ih očitno trikrat bolj sposoben od trikrat mlajših političnih povzpetnikov iz stranke Levica. Se vsaj pretvarja ne.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!