fbpx

Razkrivamo še en člen “ugrabljene” protestniške hobotnice – Protestival je v rokah Tanje Fajon

Tanja Fajon (Foto: STA)

“V vednost: za vsakega od nas, ki pridemo protestirat na Prešernov trg – sprevrženci smatrajo, da smo izključno člani “njihovega” Protestivala, ki propagira SD Tanjo Fajon! Halo?!”, je politično ugrabitev Protestivala razkrinkal radikalni aktivist Nikita Xever. S tem je razkrit še en del ugrabljene kolesarske protestniške hobotnice, v kateri glavno vlogo igrajo Jaša Jenull, Vuk Čosić, Janez Stariha in člani Protestivala.

Protestniška “limonada” se nadaljuje. Politično lutko v rokah Socialnih demokratov in Levice Jašo Jenulla so poslali njegovi gospodarji izvažat slovensko ljudsko revolucijo na Dansko. Njegovi podaniki so organizirali drugo ljudsko skupščino, s katero pozivajo k protiustavni rušitvi oblasti. Novo razkritje političnih povezav med člani nevladne organizacije Protestival in Socialnimi demokrati pa je razkril radikalni aktivist Nikita Xever.

Xever piše, da je Protestival ukradel proteste in jih spremenil v politični spektakel levih sil. Med drugim opozarja, da so glavnega junaka morali končno umakniti zaradi njegovih nesmiselnih uličnih predstav, s katerimi je prav smešen, meni Xever.

Foto: Printscreen

Protestival ne dovoli transparentov, grozijo vsem, ki se ne strinjajo z njimi
“Tam prepovedujejo ljudem, ki pridemo s svojimi mal večjimi transparenti uporabo in kazanje z grožnjo, da so to “NJIHOVI PROTESTI”?! Grozijo naj se umaknemo iz “kadra”?! Tut Zlatko enako opozarja,” razkriva Xever. Še en dokaz več, da gre za politično ugrabitev protestov s strani tranzicijskih sil levega političnega in akademskega omrežja. Nekdanje vladajoče stranke so v prvo vrsto poslale svoje najljubše in prepoznavne nevladne organizacije Mladi plus. Inštitut 8. marec, Protestival, Aktiv delavk in delavcev v kulturi in Mladi za podnebno pravičnost. Eden izmed naših insajderjev je izdal, da se je ena izmed teh civilno-družbenih organizacij v rokah politične levice na protestih javno distancirala od Ivana Galeta.

Nekaj tednov kasneje so postali nenadoma njegovi največji oboževalci. Nika Kovač ( 8. marec), Tea Jarc ( Mladi plus), ljubljenki večinskih slovenskih medijev v lasti vplivnih tranzicijskih tajkunov se prikazujeta kot neodvisni predstavnici slovenske mladine.

Ena izmed slik skupine Protestival, ki je politično ugrabila proteste v roke Tanji Fajon (Foto: Printscreen)

Tudi raper Zlatko spregledal, da Vuk Čosić dela in kreira proteste za Socialne demokrate in tranzicijsko levico
Protestniška telenovela je izbruhnila pred tednom dni, ko smo opazili, da je Jenull zmerjal protestnico Tjašo Prošek s patološko lažnivko. Sledil je zapis Opazovalke, ki je razkrila vso resnico o Jenullu, ki je postal le lutka v rokah Socialnih demokratov in Levice. Med drugim smo mu zastavili vprašanje o sprožanju nasilja in konfliktov nad policisti in netransparentnem trošenju zbranega protestniškega denarja ter še nekaj drugih neprijetnih vprašanj. Njegov molk pa pove več kot tisoč besed.

Ker smo razkrili pravo resnico, je postala žrtev protestnica Proškova, saj na zadnjem protestu na Trgu republike ni bilo niti 100 ljudi. Krivična označba Proškove za janšistko je terjala svoj davek. O ugrabitvi protestov, ki jo je izvedel krog Vuka Čosića, je spregovoril tudi raper Zlatko, kar bomo razkrili v prihodnjih dneh.

Leta 2013 je bil Vuk Ćosić med najbolj vidnimi protestniki proti drugi vladi Janeza Janše. (Foto: STA)

Napadeni in ranjeni jenullovci s pomočjo civilno-družbenih organizacij želijo diverzante znotraj gibanja hitro označiti za podpornike vlade in jih diskreditirati. To je med drugim naredil plačanec tranzicijske levice Had s obskurno kolumno Zakaj ima Nova24 rada Tjašo Prošek/ mojih pet centov na poskus uzurpacije protestov.

Roni Kordiš-Had. (Foto: FB)

Razgaljeno protestniško gibanje v rokah Protestivala in drugih vplivnih igralcev politične levice je dokazalo, da si ne želijo nobenih sprememb. Jaša Jenull, Vuk Čosić, Protestival in ostale lutke levice si ne želijo demokracije. Vsi, ki so izrazili resnico in nestrinjanje z “Jenullovo ljudsko revolucijo” so namreč postali žrtve diskreditacije, označili so jih namreč za “fene” našega medija.

Luka Perš