fbpx

Rdeči alarm: Preprečimo potop Slovenije!

Foto: STA

Ali ste opazili, da nam od vsepovsod dopovedujejo, da se “stvari dogajajo”? “Dogajajo” se napadi na svobodo govora, ilegalne migracije, posilstva in umori, zapirajo se nedolžni ljudje, “dogajajo” se teroristični napadi na kristjane po svetu, po Evropi, “dogaja” se mednarodni kriminal pranja krvavega terorističnega denarja, “dogaja” se zgoljufani prevzem oblasti, indoktrinacija šolarjev, “dogajajo” se ugrabitve otrok in še bi lahko naštevali.

Dobro si zapomnimo: stvari se NE dogajajo!
Stvari se ne dogajajo! Stvari se delajo, nekdo jih dela. In žal, tisti čas, ko aktivisti izrojene levice, Sorosevi plačanci, profesorji antifa levice in homoseksualni lobi spreminjajo svet, se t. i. konservativni, po imenu sodeč celo krščanski politiki in navadni ljudje udinjajo politični korektnosti z brisanjem krščanskih korenin in napačnim razumevanjem ljubezni do bližnjega. V Evropo uvažamo ilegalne migrante, med katerimi so skrajno nevarni, psihopatski, celo ljudožerski primerki.

Razlogov za takšno stanje je veliko, političnih in zgodovinskih, a zapomnimo si: zaradi izdajalcev v lastnih vrstah smo tam, kjer smo.

Treba bo izbrati: pot življenja ali pot smrti
S ponosom povem, da sem na tisti strani, ki si želi krščansko Evropo, ki si želi krščansko Slovenijo. Krščansko Slovenijo, ki ne pomeni, da bomo vsi kristjani. Pomeni pa, da bomo imeli vrednostni temelj, ki nas bo držal skupaj. Osebno sem zavezan demokratičnim vrednotam, zato ne vidim problema v zmerni, razsvetljenski evropski levici, a zavedati se je treba, da so v Sloveniji na oblasti do konca pokvarjeni skrajni levičarji.

Ti imajo poleg izvršne oblasti v rokah še največje medije, zakonodajno in sodno oblast. Med krvavo revolucijo so izgubili lastno identiteto, zapisali so se boljševistični sovjetski Rusiji, zato jim gre slovenstvo in domoljubje zelo na živce. Iščejo nove zaveznike in volivce in našli so jih med islamisti, na drugi strani domoljubja. Zato že enkrat nehajmo naivno pričakovati, da bo levičarska oblast kadarkoli naredila preskok na tem področju. Poleg tega so že med revolucijo z načrtnim blatenjem zaradi prikrivanja lastnih zločinov domoljubne Slovence še dodatno namerno zaničevali in ubijali.

Edina možnost preživetja Slovenije in naših otrok je radikalen obrat k normalnosti na prihajajočih junijskih volitvah
Obrat k demokratični desnici, potem pa očiščenje medijev in vseh državnih institucij nas lahko rešijo.

Za vselej je treba prekiniti:

  • z vladno protidružinsko politiko,
  • propagando splava v šolah,
  • zaničujočim medijskim odnosom do družinskega življenja,
  • promoviranjem eksperimentiranja s spolom in spolnimi praksami,
  • sramotenjem in zapostavljanjem kristjanov,
  • financiranjem slovenstvu sovražnih nevladnih organizacij,
  • zapostavljanjem delavcev, kmetov in upokojencev.

K sreči nas ni tako malo, ki vemo, kaj je treba narediti. Nekateri smo bolj, nekateri pa manj izpostavljeni, ker delate v ozadju in ne nastopate, a držite našo skupno hišo pokonci.

Starši so nas naučili, da se ne prepuščamo tokovom in najlažji izbiri, ki jo ponujajo socialistični lažni preroki, ki napadajo dom, naše zavetje in slovensko katoliško Cerkev, ki ohranja narodovo jedro zdravo.

Ne nehajmo moliti, delati in razmišljati s svojo glavo in spoznali bomo, kaj lahko naredimo
Številni državljani si ob vsem zastavljajo vprašanje, kaj je sploh mogoče narediti?

  • Zapomnimo si, da moramo v boj s (pre)močnim sovražnikom z vsemi močmi, skupaj.
  • Samo tako si lahko obetamo zmago.
  • Najprej razširite  moje besede v svojem okolju.

1. Ko se bo začela predvolilna kampanja, se udeležujete levičarskih shodov in zastavljajte politično nekorektna vprašanja:

– Kakšno je vaše stališče do ubijanja nerojenih dečkov in deklic?

– Zakaj Slovenci izumiramo?

– Kdo je oropal naše banke?

– Zakaj nihče ni odgovarjal za pokole in genocid nad Slovenci med in po vojni?

– Zakaj koroška dečka ne smeta bivati pri babici in dedku?

– Zakaj ilegalnim migrantom zagotavljate 2500 evrov na mesec, mnogi upokojenci pa ne preživijo brez paketov Karitas?

– itd.

2. Razkrivajte levičarske finančne vire:

– organizirajte se,

– v predvolilnem času naredite vse za razkrinkanje radikalnih levičarjev in njihovih virov,

 – razkrinkajte njihove organizacije in financiranje,

–  tako delujte na lokalni kot tudi na državni ravni.

3. V svoji okolici aktivno problematizirajte ureditev, ki Slovenijo uvršča med države na svetu, ki so najbolj sovražne do nerojenih deklic in dečkov:

– v šolah in javnosti se odločno zoperstavite teoriji spola,

– opozarjajte na homo-lezbično-bi-trans-queer seksualno socialno agendo, katere cilj je en sam: vse večji razpad družin,

– drogiranje mladine,

– uničenje slovenskega naroda in uvajanje kulture smrti.

Če še ne verjamete – boste to dobro razumeli, ko bomo v lastni domovini v manjšini, naši otroci pa izpostavljeni potujčevanju in počasnemu izumiranju.

Zapomnimo si, da krščanska Evropa dopušča različna mnenja. Krščanska Evropa dopušča različne vere, medtem ko večinsko muslimanska Evropa ne bo dopuščala različnih mišljenj, ne bo dopuščala ateizma, ne bo dopuščala krščanstva, ne bo dopuščala drugih ver. Tako, kot je denimo v Katarju ali Savdski Arabiji.

Za rešitev Evrope in Slovenije se moramo zdaj združiti verujoči in neverujoči, zato da popravimo in ohranimo svet, v katerem živimo, ker v nasprotnem primeru se bo zelo kmalu zgodilo – da boste, tako kot je rekel avstrijski predsednik, vse naše dame hodile pokrite, ne boste več smele vzgajati otrok v veri staršev, dedkov, babic, prepovedali vam bodo voziti avtomobile, iti samim ponoči ven, se ukvarjati s politiko in bo odnos do vas takšen, kot je v muslimanskem svetu. Raziskovalni novinarski film Za tančico mošej je tudi najbolj naivnim in nekritičnim »človekoljubom« odprl oči. Za tako resne stvari gre.

Gre za peklenski načrt slovenskih levičarjev, ki so se odločili, da je za njihovo preživetje ključno naslednje: zlorabiti muslimanske migrante, s protidružinsko politiko vzpostaviti obubožanje Slovenije in dolgoročno vzpostaviti socialne nemire, znotraj katerih bodo še bolj okupirali vse vzvode oblasti.

Zato z velikim zaupanjem v vas, drage mame, očetje, babice in dedki, ponavljam že izrečene, na videz trde, a še kako resnične besede: vsak, ki podpira levičarsko politiko strank DeSUS, SD, (Z)L, SMC, ZaAB, PS, LMŠ, je sokriv za osebno in kolektivno nesrečo ter dolgoročno revščino in depresijo Slovenk in Slovencev.

Franci Donko