fbpx

Reklama z Rogličem žrtev anarholevičarskega prostaštva? Je bil namen ponižanje vernikov?!

V času golobizma očitno spet postaja aktualno "judovsko vprašanje" z novimi žrtvami. (Foto: Twitter)

Golobizem oziroma družbeno-politični sistem, ki ga v naši preljubi deželici posredno in neposredno vzpostavlja aktualna oblast, že rojeva grenke sadove. Nazadnje smo poročali o brezsramnem lomastenju oblastnikov po portalu Siol in o fašistični “likvidaciji” RTVS novinarja Luke Svetina. Na tapeti pa se je znašel tudi vrhunski kolesar Primož Roglič in to zgolj zato, ker ima na roki vtetoviran križ?! Se v golobizmu postopoma rehabilitira “judovsko vprašanje” z novimi žrtvami? 

Reklama podjetja Nova KBM s podobo enega najslavnejših kolesarjev Primoža Rogliča (v zgodovini naše domovine) je bila očitno tarča nestrpnih levih skrajnežev, verjetno kakšnih koristnih idiotov (pouličnih anarhistov z Metelkove ali nove cone Plac, kamor so pobegnili Rogovci?! itd.). Vse zato, ker gre za domoljuba, ki ne skriva svojih verskih čustev?! In potem ti isti ljudje dajejo lekcije o sovražnem govoru in (ne)strpnosti?! A ta dvoličnost dejansko ni največji problem … Z novo vlado Roberta Goloba se v slovenski družbeno-politični prostor pospešeno vnaša likvidatorski pristop do vsega, kar se novim oblastnikom zoperstavlja in kar diši po vladi Janeza Janše. Ne gre le za brezsramno lomastenje po medijih … O huronskih pritiskih zadnje dni poročajo tudi zdravniki.

Bojan Požar navaja, da zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan (z Golobovim blagoslovom) odkrito in neposredno grozi zdravstvenim delavcem … Več tukaj. Človeku se trga srce, ko vidi, kaj Robert Golob & Co. počnejo z našo državo. Ne le, da gre za kulminacijo vsega, kar se je v 90. letih začelo z divjo privatizacijo in da nam dejansko vlada mini oligarhija ruskega tipa (Golob, Zoran Janković in Nataša Pirc Musar) … Pospešeno se namreč tudi infantilizira/banalizira politični prostor. Poleg predsednice DZ-ja Urške Klakočar Zupančič (Več tukaj) in še nekaterih političnih osebnosti v ta namen dežura še parapolitika v podobi Nike Kovač & Co. Gre za skupino mladih žensk, ki se pogosto obnašajo, kot da so pravkar “zlezle iz plenic”.

Predsednica Državnega zbora RS Urška Klakočar Zupančič in direktorica Inštituta 8. marec Nika Kovač (Foto: Matija Sušnik, uradna stran predsednice Državnega zbora RS)

Celotno Slovenijo poneumljajo s svojimi bebavimi, najstniškimi ekscesi. Spredaj se izvaja cirkus, zabava rajo, v ozadju pa Golob & Co. razmišljajo, kako potihoma sprivatizirati energetiko in “likvidirati” vse, ki so jim napoti … Sramoti in pljuva se vse, kar je za tiste, ki nam je mar za državo in narod, sveto. Že ves čas obstaja občutek, da Sloveniji (posredno ali neposredno) vladajo tisti, ki si je nikdar niso iskreno želeli. Da gre za tiste, ki jo iz dna duše črtijo in se je sramujejo … Na RTVS je takšen primer Boris Vasev. Tukaj. Eden zadnjih primerov pa se nanaša na brezsramno teptanje spomina na osamosvojitev (ministrica Asta Vrečko). Več tukaj. Spomnimo še na sramotenje zastave s strani ministrice Dominike Švarc Pipan. Več tukaj. Človek ima občutek, da smo si prelahko izborili svojo neodvisnost zlasti ob pogledu na grozovito trpljenje ukrajinskega naroda.

Janša: “Bog se usmili Slovenije!”
Zdi se, da ti ljudje Slovenijo dojemajo zgolj kot bankomat, kot poligon za sprevržene privatne (privatizacijske) interese … Slogo in enotnost v času osamosvajanja so ogabno zlorabili (Murgle …) za ohranitev svojih pozicij in privilegijev, za izkoristek marljivih državljanov. In takšno zatečeno stanje se vleče vse do danes … Vrh vsega se nam neprenehoma, arogantno režijo v obraz (Tatjana Bobnar, več tukaj) in nas na vsakem koraku zasramujejo, nas ponižujejo v drugorazredne državljane (Kovačeva, več tukaj). To počnejo preko tožilstva, sodstva, politike, medijev in preko raznih Mukijev ter organizacij Danes je nov dan. Več tukaj. Še kako prav je imel Janez Janša, ko je ob namerah za postavitev Neže Kogovšek Šalamon za ustavno sodnico obupan vzkliknil “Bog se usmili Slovenije!”. Spomnimo, da gre za “vajenko” starega škodljivca Georgea Sorosa. Mimogrede: brezsramno pomoč putinofilni/iranofilni tranzicijski levici nudi tudi nizozemska oblast. Več Tukaj.

Domen Mezeg