Resničnostni šov?! Maja Sodja, daj nam povej, kdo največji komunist v deželi je tej? Poglejte, kako sta se na POP TV Luka Mesec in Dominika Švarc Pipan prepirala, kdo je bolj “rdeč”

Luka Mesec in Dominika Švarc Pipan sta v večerni oddaji na POP TV tekmovala, kdo bo izpadel večji komunist. Foto: VOYO.

Novinarka Maja Sodja je v nedeljski večerni oddaji Fokus na televiziji POP TV gostila kandidata za evropska poslanca na listah Socialnih demokratov oziroma Levice. Gre za tip soočenja, kjer na POP TV med seboj moči in mnenja merijo kandidati, ki prihajajo iz strank s t. i. podobnim nazorskim pogledom, zato sta gosta, Dominika Švarc Pipan in Luka Mesec, med seboj kar tekmovala v hvaljenju, kdo bolj sledi “komunističnim zgledom”. Niso bili vsi navdušeni nad konceptom oddaje, na Twitterju smo lahko prebrali številne kritične opazke, češ v kateri dimenziji živi človek, ki se je spomnil takšnega absurdnega koncepta, saj da je politika soočenje različnih svetovnih nazorov in konceptov vladanja, ne pa brezvezno umetno ustvarjeno “špikanje” o površinskih razlikah ideoloških tovarišev, kot je denimo zapisal kolumnist Nova24TV Mitja Iršič, ki je oddajo zato označil za negledljivo.

V Fokusu je sicer predsednik stranke Levica Luka Mesec, ki je na listi za evropske volitve na osmem mestu kot t. i. podporni kandidat, dajal občutek, da je bolj pripravljen na “zbadanje”, kot so si želeli na POP TV, televiziji, znani po resničnostnih šovih, v kar si očitno želijo zdaj spremeniti tudi politiko. Mesec je tako okrivil Socialne demokrate, da so med glavnimi krivci za zadolženost naše države, ker se je SD odločil reševati naše banke z davkoplačevalskim denarjem in tako pokriti 5-milijardno finančno luknjo. “Namesto da bi se lotili reševanja na evropski ravni in poiskali rešitev, zato se je evropska Levica umestila kot protiutež njim, da naredimo Evropo demokratično in socialno,” je povedal Mesec, medtem ko je Dominika Švarc Pipan iz stranke SD, sicer državna sekretarka na pravosodnem ministrstvu, za vse skupaj okrivila Evropsko ljudsko stranko, ki je vodila Evropsko unijo zadnjih pet let.

Toda Mesec je vztrajal, da imajo Socialni demokrati trenutno veliko problemov znotraj svojih vrst, očital jim je, da se v Evropi venomer zlijejo z vladajočimi liberalci ali pa konservativci, “nastane pa tako neka velika evro-konservativna skupina, kakršna je do sedaj vodila Evropo. Mi, če bomo izvoljeni, pa bomo storili vse, da v Evropi kontrolo prevzamejo Evropska Levica, evropski Zeleni, Gibanje za demokracijo v Evropi Janisa Varoufakisa“.

Nov format oddaje Fokus na POP TV je neumen, so prepričani spletni kritiki. (Foto: VOYO)

Luka Mesec ves čas reševal Violeto Tomić, Dominika pa je hladnokrvno “potunkala” Emila Rojca
Voditeljica Maja Sodja je sicer Mesca izzivala, da njihova “spitzenkandidatka” Violeta Tomić v svojih dosedanjih intervjujih v tujini ni bila pretirano prepričljiva, tudi ko je tehtala med med celovitostjo ozemlja in pravico do samoodločbe naroda, ko so spraševali, če je bilo prav, da si je Rusija priključila Krim. Mesec je svojo kolegico reševal iz zagate, češ da je Levica načeloma vedno naklonjeni samoodločbi, a če je referendum nelegitimen, bi ga morali po njegovih besedah na Krimu ponoviti.

Mesec je moral Tomičevo reševati tudi zaradi zapleta okrog cepljenja, saj je poslanka v spletni anketi glasovala proti obveznem cepljenju, stranka pa je naknadno njen odgovor popravila, saj je bilo stališče stranke drugačno. Pipanova je to izkoristila in kritizirala Tomićevo, da je bilo to z njene strani nespretno in neodgovorno, saj ima kot vodilna kandidatka Levice močan vpliv na javno mnenje in posledično na javno zdravje.

Je pa Mesec nato Pipanovi vrnil žogico, ko je novinarka državno sekretarko izzvala z vprašanjem, kaj bodo v SD storili z “neposlušnim” županom Ilirske Bistrice Emilom Rojcem. Mesec je zatrdil, da bi njegova stranka Rojca nemudoma izključila, saj da je popolnoma nesprejemljivo, “da se hodi na nacionalistične shode in da se ugrabitev izkorišča za politične namene”. Šef Levice tako upa, da bo SD pravilno odreagiral in uredil “zadevo”, kar mu je pritrdila tudi Pipanova, ki je organom stranke bojda že povedala, da pričakuje vsaj opomin za Rojca, županu Ilirske Bistrice pa je svetovala, da se pridruži kakšni drugi stranki, v kateri bo lažje izražal svoja prepričanja, ki da so drugačna od temeljnih vrednost stranke SD. Prav tako je novinarka Pipanovo spomnila na afero evropskega poslanca Zorana Thalerja, a je gostja odgovorila, da ima stranka resda tudi pretekle grehe, a da je njeno srce “rdeče”, zato ni mogla izbrati druge stranke. Mesec je ves čas vztrajal, da so v SD postali preveč konservativni in da se preporod lahko zgodi samo z “leve”.

Resničnostni šov? Luka Mesec, Dominika Švarc Pipan in Maja Sodja so skušali v “igrani” večerni oddaji Fokus prepričati slovenske gledalce, da sta dve koalicijski partnerici na različnih bregovih. (Foto: VOYO)

Sprenevedanje Socialnih demokratov, da Levica ni koalicijska stranka, čeprav vleče niti v ozadju
V Fokusu smo lahko slišali še očitke Dominike Švarc Pipan svojemu sogovorniku, da stranka ne želi sprejeti odgovornosti, da je lahko zagovarjati revolucionarne in všečne ideje od zunaj, če pa nisi član nobene koalicije. Ob tem je očitno pozabila, da je ravno Levica nadkoalicijska stranka, ki drži v šahu trenutno vlado Marjana Šarca. “Seveda, tudi mi v SD si želimo levo leve koalicije, tako da bi prišle do izraza naše podobne ideje, želimo si, da bi Levica dozorela in storila korak naprej, da bi sprejela povabilo v naslednjo koalicijo,” se je sprenevedala gostja, ki je trdila, da je v politiki pač potrebno iskati kompromise. Mesec je njene očitke zavrnil z oceno, da je Levica pristala na številne kompromise z vlado Marjana Šarca, da so tako dosegli uresničitev svojih ključnih programskih točk, denimo konec varčevalnih ukrepov, zvišanje minimalne plače in da se pripravlja ukinitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. No, Švarc Pipanova je trdila, da so vse to ukrepi, ki jih je v resnici v različnih vladah ves čas sprejemal SD.

Prihodnji teden bodo sicer v svoji neposrečeni oddaji Fokus poskušali načeti odnose med dvema desnosredinskima strankama, Slovensko demokratsko stranko in Novo Slovenijo. Gosta bosta po napovedih Romana Tomc in dr. Žiga Turk.

T. F.

 • Beli Sneg

  Sem vesel, da popa in kanalizacije že kar dalj kot leto dni ne spremljam. Pa tudi planeta ne. Je negledljivo poneumljanje. Informativne itak sam fake, drugače pa kmetije, mastersefi, gostilne….človek ne more verjet, kako je človek lahko budala.

  • zokispoki

   Popolni srot, se povsem strinjam ! Skrajno levicarski propagandni stroj ! Goebels je bil vajenec za nase rdece gangsterje !

   • JANEZ GUS

    Slovenski butl volilci,pa to gledajo brez vsake kritičnosti,distance,kot da je ta rdeča propoganda sveta resnica.

  • Common Sense

   Hvala bogu, svet je velik, pa internet obstaja. Če primerjaš raven novic v Sloveniji s tem kar se piše v tujini, se ti dlake naježijo kako ignorantski smo do pomembnih dogajanj v svetu. Poglobljeni komentarji na dogodke, ki bodo definirali tudi našo bodočnost? Pozabi. Not in Slovenia. Razni pisuni in pisunice niso sposobni česa več kot to, da jim vprašanja dirigirajo po telefonu.

  • Patricija Mihelic

   Kako pa veš da nova24tv ni fejk? Sigurno bolj laže kot pa pop tv in planet

 • Valter BraniSlav

  Dva Slovenca – tri stranke.
  Musliji ne bodo imeli tezkega dela.
  Z razklanim narodom brez samospostovanja se lahko pometa.

  • učko

   Jah, ta rdeči fašisti so uspešno skregal Slovence med sabo za to, da lahko vladajo. Po načelu “deli in vladaj” oziroma “skregaj in vladaj”. Njihovi so privilegiranci, ki bodo na volitvah zaradi lastnih privilegijev in državnih služb sigurno volili rdečkote. Ostale pa so razdelili na partizane, domobrance, čefurje, Slovence, muslimane, katoličane in jih tako politično razdrobili. Trenutno ni niti ene pametne politične opcije, ki bi presekala ta gordijski vozel.

   • JANEZ GUS

    Kameleon,čakaš makaroviče,da vzdignejo svoje rdeeče riti.Tu med desnimi comenti je bolj tužno.

    • učko

     Upraš ti svojga vožda JaJota, kako se je levil iz domobranstva, belogardizma, komunizma do farškega hlapca. Jest nikol nisem bi nič od tega.

     • JANEZ GUS

      No ,vidiš,si že bližje .Še malo,da se najde rdečuh v tvoji bližini,potem pa gasa po narodnem slovenskem junatu,tvojemu JAJOTU..

 • bubamara

  Odgovori za Jovovo so že pripravljeni. Lepe so te POP “novinarke”.

 • Darth Vader

  nisem gledal, saj me spremljanje klošarjev, kot sta mesec in pipanova ne zanima, še več…..tedva klovna sta sama sebi namen, nikakor pa se ne znata sama preživeti na trgu, saj sta zaposlena in prejemata plačo na račun davkoplačevalcev Slovenije…..kakšno ponižanje mora biti to, da veš, da plačuješ davke v Sloveniji zato, da ima nek debil in aberveznik tipa Mesec/Pipan lahko službo, novo oblekco in mobitel…pa stanovanje…..precej ponižujoča zadeva…..

  • Observer

   Imajo pa v stranki Levica redke prebliske:

   “Mesec je moral Tomičevo reševati tudi zaradi zapleta okrog cepljenja,
   saj je poslanka v spletni anketi glasovala proti obveznem cepljenju”

   Tomičeva je glasovala pravilno. Vsaj na nekem področju je dobra in izgleda tako, dobro seznanjena s problematiko cepiv (življenju nevarnih strupov, ki jih vsebujejo), pa čeprav je leva.

 • Joško

  In Lukec in Dominika sta tako rdeča, da od solate jesta samo rdečo peso!

  • SIMON ROZIC

   …in tu in tam si privoščita tudi jastoga, ki je tudi rdeč, ko ga potegnejo iz
   kropa!

 • mona lisa

  Kot da gledaš opice v živalskem vrtu. Mi pa te opice plačujemo. Žal.

 • VERZIFIKATOR

  Še pomnite, tovariši? Kdo je večji komunist? Dve možnosti imate:

  MOŽNOST A

  Lukež Lunaček

  PSICA LAJA V LUNO

  Psica laja v luno, ko je v ščipu,
  to že pračloveški rod je vedel,
  a se novi rod šele zavedel,
  da katera laja v vsakem hipu.

  Da bi ne renčala, ni trenutka,
  proti satelitu nastrojena,
  pasja vsa, ihtavo nasajena,
  prav uborna psica brez občutka.

  Ni dovolj, da v mesec sama tuli,
  da njen trop ne bevska, ni ga dneva,
  rod človeški lajež ta pogreva,
  ki je takšen, kot da osel kruli.

  Le v katerem psica zverinjaku
  takšne si izpade dovoljuje,
  se normalen človek zdaj sprašuje,
  ali to dogaja se v svinjaku.

  Nekaj se je tukaj pomešalo,
  pojasnili so človeku modri,
  tisti kuzli s črnimi se kodri
  še brez lune čisto je zmešalo.

  Sama v glavi zdaj na luno leta,
  z nje izgnala bi kapitaliste,
  naselila parazite, gliste,
  s takšnimi idejami opleta.

  Dobro, saj razumeš, da je nora
  in da takšen njen je ubogi zarod,
  vendar tega ne prenese narod,
  konec tej noriji priti mora.

  Kaj zdaj potemtakem je storiti,
  da ne bo ves mesec polna luna,
  človek moder naglo izračuna,
  psico mora dohtar umiriti.

  MOŽNOST B

  Dominik Fajfar

  ODPRTA PIPA

  Na ministrstvu deluje pipa,
  so na novo tja jo namestili,
  prejšnjo slabo pipo premestili,
  ta kot nova zlahka se otipa.

  Firme »Schwarz«, a ni po barvi črna,
  bojda nje lastnosti so neznanske,
  iz Republike Dominikanske
  priskakljala k nam je kakor srna.

  Kakšne trosiš, kaj bo priskakljala?
  Ah, seveda, to je takšna pipa,
  da samo skaklja in nič ne škripa,
  garancijski list je pokazala.

  Kot nalašč je ta za južne kraje,
  ji podnebje res ugaja tropsko,
  zlepa pa za klimo ni evropsko,
  so zato jo k nam poslali raje.

  Tu za pipo rajski so pogoji,
  kot ulita je za k nam dejansko,
  vodo bo točila po balkansko,
  meglo delala v maniri svoji.

  Pipa na ministrstvu odprta,
  »Schwarz«, a črna ni, je vsa rdeča,
  za sistem je vodni prava sreča,
  to je vse, sledi samo še črta.

 • totex39

  Ta dva nimata pojma sploh kaj govorita in vidi se jima, da sta naučena kaj morata govoriti, še levičarji so baje bili razočarani, kar je tudi prav, da se ve kako lažno delujejo, čeprav je to za državo zelo slabo.

  • Ehnaton

   Tako je in se tokrat ne strinjam z Matjažem Iršičem. Še kako gledljiva je bila tokratna oddaja. Še sam bi jo težko bolje zastavil, saj je do obisti razkrinkala lažnost ter vsebinsko praznost kvazi levičarskih pajacev, ki se prepirajo kdo bo bližje korita.

   • Kučko pod pručko

    Faraon Ehnaton, mož egipčanske kraljice Nefretete in oče kasnejšega faraona Tutankamona. Si prebral knjigo Egipčan Sinuhe? Zelo dobro branje!!!

    • Ehnaton

     Da, bi jo pa moralo prebrati več Slovencev. To soboto je bil na GOLD TV film (The Egyptian) iz l. 1954. Dober, nič spektatelski.. Bojim se, da tudi ta ni imel prav veliko gledalcev.

     • samotoje

      Imel- mene.

  • Patricija Mihelic

   Saj desnica tudi laže. Stare stranke ven iz parlamenta in nove volit. Vzgled si vzamite po Avstriji kjer imajo mladega premiera in nimajo takih problemov kot jih v sloveniji dela desnica…..

 • Kučko pod pručko

  OZNA – Spet vas moram pokarati, Nova24

  Skozi prste vam polzi prvovrstni članek o zločinskem oddelku za zaščito naroda OZNA, ki je bil ustanovljen na današnji dan leta 1944, pa o njem ne pišete nič. Vodil ka ge velezločinec Ivan Matija Maček, po hitrem postopku pa je oddelek ‘zaščitil’ skoraj dvajset tisoč nedolžnih ljudi, tako da so jih krvniki pobili in pometali v skrite jame, brezna, fojbe, ali pa jih zazidali v razne rudniške rove. Velezločinec Maček je tisti, ki je določil za svojega naslednika današnega krvnika Slovenije in specialista za fizične likvidacije, Milana Kučana!!!

  Vir: http://www.na-danasnji-dan.si

  • JANEZ GUS

   Tako je.Na današnji dan pa tudi praznuje društvo TIGR,ne oni,ki se ga zdaj lastijo pokvarjeni lažnjivi komunisti.

  • SIMON ROZIC

   A bo kakšna proslava? – da ne bom kaj zamudil!

  • Antonius

   Razumem tvoje opozorilo, a vendarle ne morem mimo dejstva, da je število zaposlenih na novinarskem delu e. Nove manj kot 5.
   Kučko, ne zmorejo pa, če si še tako prizadevajo.
   Bil sem na uredništvu nove in na protestu v Črnomlju sem se o njihovem delu in težavah pogovarjal z direktorjem.
   Bodimo hvaležni dejstvu, da Novo 24TV sploh imamo. Z lahkoto jim spregledam tudi kakšno slovnično napako.

 • Jan Kovalski
 • Anton

  kaj se ta dva komsomolca nista mogla pred oddajo zment kako bosta nastopala, da neb zgledala tok bebava kot dejansko že sta?

  sarkazem press

  • Amerikanc

   Pipanca je v studiu že pozabila, kaj sta bila dogovorjena. Ta ima lajtngo kot moja zlata prinašalka.

   • SIMON ROZIC

    Kaj imaš tako neumnega psa????

  • JANEZ GUS

   To je malo za blesavo publiko.Enkrat rdečuh,zmeraj rdečuh.

 • Artur

  “Rdeče hijene se koljejo med seboj za čim večji kos mrhovine”.

 • Amerikanc

  Slovenska demokracija je popolnoma invalidna, saj med seboj razpravljajo komunisti in skrajni komunisti, za razliko od ZDA ali ostalih evropskih držav, kjer med seboj barantajo liberalci in konservativci ali socialisti in ljudska stranka,…..ostanki komunizma oz. privilegiji komunizma imajo res dolgo brado.

  • Marija

   Vse pa bodo v isti prepad

 • rubec

  Po oddaji so šli na žabje krake. Čaplja točno ve, v kateri gostilni jih po osmi zvečer še cvrejo.

  • von Rhein

   Čaplja…:):)

  • Nšo-či

   Do solz :)

 • ZatonMesecnikov

  Gre za produkt 70 letnega šopanja v glavo, s pomočjo izobraževalnega sistema, Levo=Dobro, Desno=Slabo. Kot nekoč Bog=Dober, Peklenšček= Slab. Ali pa Jing pa Jang.

  Jest sm na liniji,
  nč se ne more spremenit.
  Linija je ena, bolša kot nubena, linija je naša
  bolš k vaša maša.

  1, 2, 3, kdo je še na liniji?
  Mi smo na liniji: nč se ne more spremenit,
  mi smo na liniji,
  nč ni treba spremenit.

  5, 6, 7, 8, na liniji kosm.

  Mi smo na liniji: nč se ne more spremenit,
  mi smo na liniji,
  nč ni treba spremenit.

 • JANEZ GUS

  No makariviči ,slovenska sramota.Treba je sprejeti zakon,če ne danes ,pa jutri,da morajo rdečuhi okrog hoditi z veliko rdečo zvezdo na riti.Tako,kot so morali židje pod nacizmom.

 • Viktorh

  Šov gor, šov dol.
  Oba sta dokazala, da še nista zrela za politiko, ne lokalno, kaj šele politiko EU.
  Prav takšni neodrasli mladostniki nam delajo škodo zaradi svoje zaletavosti …

  • JANEZ GUS

   V eu,taki politični analfabeti so muhe enodnevnice in morajo prijet za lopato ali kuhavnico.

 • Black_hawk

  A to je novinarka ta Maja Sodja. Sm mislil da he nekaj drugega.

 • Antonius

  Levičarjem zadostuje znanje 150-ih besed in en politični smerokaz, da so izvoljeni vodíti državo.
  O slovenskih volivcih pa ne bom nič zapisal, ker so še večja revščina, od zgoraj omenjenih.
  Mislim, da sem v soboto opravil zadnji protest zoper izdajalsko početje te in vseh ostalih veleizdajalčevih vlad.

  • Common Sense

   Slovenski volilci so vir zla. Slovenski politiki so posledica.

   • JANEZ GUS

    Slovenci ostajajo večino doma .Volijo rdečuhi in čefurji.

    • SIMON ROZIC

     Čefurji, tudi tisti brez slovenskega državljanstva!

     • JANEZ GUS

      To zna vredit Ljubljanski AL Capone.

   • Antonius

    Nagledal sem se nas, vztrajniških starcev, ki se v skrbi za slovenski jutri, udeležujemo protestov proti početju Kučanovih forumašev in partijskih izvoljenih vlad. Ja, stari obrazi, kot sem zapisal. Mladim se *jebe* za njihovo Slovenijo in njen jutri. Posmehovali so se nam pred krivosodjem in nezainteresirano so nas pustili povsod same, ko smo protestirali prav za njih.

    • totex39

     Veš veliko mlajših je še vedno dobro priskrbljenih drugo pa jih ne zanima, ampak tako so naučeni. Ko se bodo tega enkrat zavedali bo pa že prepozno.

 • sloustava

  Ne morem verjeti, tako za Pipanovo kot za Mesca. A osebka ne vesta , da Muslici ogrozajo tako leve kot desne? Prav, ampak res, prav privoscila bi jima, da dozivita vsaj priblizek temu, kar se je zgodilo gospodu iz Bele krajine. Me zanima, ce bi se gobcala…

  • ‘Švarcko’ pa meščevo ‘boljšo polovico’ za čez vikend dat migrantom v ‘uporabo’ … Lukec pa lahko vse skupaj opazuje in podoživlja ‘cuckold’ fetiš v živo :-))) Zagotovo se bi vsem trem uresničile sanje o multikulti raju :-)))

   • Common Sense

    Kaj veš, morda pa se uresničila tista “Once you go black, you never come back”:)

  • SIMON ROZIC

   Pipančka bi morala svoje krake dati sprednjemu ugrabitelju za vrat, pa bi šlo!
   Po končani vožnji pa še malo dobrovoljnega seksa, pa bi bila rešena!

 • Stajerka

  …sem že včeraj oklevala, da pogledam posnetek…….pa je padla odločitev, da niso vredni mojega časa in živcev…….

 • Sicer ta teater okrog eu volitev niti ne spremljam (soočenja ali karkoli se že gredo), ampak tole ‘idiot-ijo’ sem si pa le ogledal :-) Sem bil posebej pozoren kaj bosta oba “špicenkandidata” povedala in toliko praznega besedičenja v povedanih par stavkih že zelo dolgo časa nisem slišal ….

  Ubogi volilci levice, ki morajo to poslušat, da vedo kaj sploh volijo :-))) Aja, saj niti ne poslušajo pa tudi nič ne vedo, zato pa jih volijo :-))))

 • Common Sense

  Ko dva tejmujeta kdo bo izpadel večji levak. Da pa sta v isti rog izjavljala, da je bilo zborovanje v Črnomlju ksenofobno in nacionalistično, je zelo povedno. Volilci, pomnite! V Srbiji rečejo “Pamti, pa vrati”.

  • ZatonMesecnikov

   #Da pa sta v isti rog tulita, da je bilo zborovanje v Črnomlju “ksenofobno in nacionalistično”, je povedno#

   Levičar paš ne more iz svoje internacionalistčno-kominternovske kože. Njun boj so “Sovjeti sveta” in ne nek zakotni črnomelj…

 • Janez Kepic-Kern

  TEŽAVE Z
  “ŽAL NAŠIMI” –
  EX KP, ZL – “FAKE – LEVICA”,
  SD, SAB, SMC, DESUS, SND, LMŠ ITD.”
  ” VERNIKI”
  – V EX ” MARŠALA J.B. – TITA”. Zelo slabo poznajo – realno zgodovino, se zdi,

  LEP IN USPEŠEN ,
  TUDI PRIJETEN DAN – JE BIL – v KRŠKEM – VČERAJ !

  SEM SE MALO PREZGODAJ RAZVESELIL,
  KO
  SEM OPOLDNE
  V KRŠKEM NA PARKINGU
  – TABORA – SLS – VIDEL OK avtobus s priimkom – “PAJNKIHER”.
  Sem mislil,
  da se je znani – detektiv g, P.
  – PREKVALIFICIRAL V AVTOBUS-PREVOZNIKA – “PAJNKIHERJA”
  A?
  Žal sem bil – prezgodaj – vesel.
  Tisti avobus-prevoznik ima
  – žal
  – polno ime firme – “PAJNKIHER K. s.p.”, okoliš Ptuj.
  Kar
  seveda pomeni,
  da
  detektiv P. – “žal” deluje dalje Naj kar deluje !
  P. S. .

  ŠALA

  TI “ŽAL NAŠI” EX KP, ZK LJUDJE – SE MENI OSEBNO
  ZDIJO
  – RES . ČUDNI !?
  Nam KC – verujočim – očitajo,
  da
  smo samozavedeni, zblojeni in podobno !
  Oni
  ex KP, ZK ljudje – pa – se zdi – “VERUJEJO”,
  da se je
  skromni, brez dveh prstov – KOVINARSKI VAJENEC Josip BROZ iz KUMROVCA
  V
  KOVINARSKI VAJENŠKI ŠOLI V SISKU – ali kje ?
  naučil igrati
  – VIRTUOZNE,
  LEPE A TEŽKE SKLADBE svetovno slavnega SKLADATELJA, PIANISTA – Frederica CHOPINA !?
  Da
  je MARŠAL TITO RES ZMOGEL, ZNAL DOBRO IGRATI
  – LEPE, A TEŽKE ZA IGRANJE NA
  KLAVIR
  T.I. ETUDE tega, po vsem svetu slavnega – virtuoza – FR. CHOPINA
  nam je vsem
  verodostojno izpričal
  znani in priznani hr pevec
  – ARSEN DEDIĆ
  – V DOKUMENTARNEM VIDEO INTERVJUJU
  – “A. DEDIĆ
  PRIČA O J.B. TITU”

  https://www.youtube.com/wat

  ŠE ENA

  ŠALA

  MOGOČE BO PA – detektiv P.
  ODKRIL,
  KATERA – ŽENSKA JE ZARES RODILA – T.I. MARŠALA TITA !?

  – AKADEMIK, SRB
  DR . J.I. DERETIĆ Istina o J.B. TITU
  https://www.youtube.com/wat

  – SRB,, POŠTENJAK
  RAZISKOVALEC MOMČILO JOKIĆ
  TAJNI DOSIJE J.B. TITO
  https://www.google.com/sear

  CITATNO
  IZ HR SVIJET: FRANC AMBROZ … JE TITO.
  https://hrsvijet.net/index….

  Englez, koji je iz Lonodona doselio u Australiju, radeći zajedno, sa Hrvatom u Australiji, povjerio je da je on, na jednom mjestu u Londonu, sa naredjenjem palio hrpu knjiga. Iz znatiželje, uzeo je, jednu knjigu, sakrio, čitao i tu je knjigu donio u Australiju.

  Tu knjigu, sa naslovom, Razlog u pobuni, ( Reason in Revolt), napisao je Fred Copeman, koji je bio zapovjednik, bataljona, engleskih dragovoljaca, njih 500, u španjolskom gradjanskom ratu u sastavu internacionalne komunističke divizije u borbama protiv vojnika generala Franka. U toj knjizi, objavio je i sliku, na kojoj je Fred Copeman, zajedno, što je napisano, sa Josipom Brozom, pod nadimkom Šapajev, koji je bio zapovjednik bataljona Dimitrov, dragovoljaca sa Balkana. Ta knjiga je tiskana u Londonu, 1948.g. u 10.000 primjeraka, koji su svi završili na lomači.

  Došavši u London, 1972.g. otišao sam u knjižnicu engleskog parlamenta, potražiti tu knjigu i na iznenadjenje službenika u knjižnici, on je ustanovio, da tu knjigu nemaju. Na zadnjim stranicama te knjige, kad je prekinuo sa komunističkim neistinama, F. Copeman je napisao da je postao član organizacije u Londonu, sa imenom, ”moral rearmament,” za borbu protiv komunizma. Uz pomoć prijatelja u Londonu, od osobe u toj organizaciji, prijatelja F. Copemana, dobio sam tu knjigu, koju je on dobio od F. Copemana. Želio sam osobno razgovarati sa Fredom Copemanom ali njegov prijatelj reče, da njima nije poznato, gdje je on i da više nemaju nikakove vijesti od njega.

  Polubraća Josip Broz i Franc Ambrož

  Kad se je taj Tito pojavio u Beogradu,1945. dva brata sa prezimenom, Vinkmiler u Austriji, izjavili su u bečkim novinama Kurir, sljedeće:“ Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv.Pavao” u Kernstenu. Njegovo ime među nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rođen je u Beču…..Uživao je u ljepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje….Radi sređivanja nasljedstva od oca, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokument, zahvale braće, što su uputili, svome školskom prijatelju, Francu Ambrozu, zvanome Tito, radi njegove pomoći, za sredjivanje, nasljedstva, na sudu u Ptuju.” U toj školi, Franc Amroz, dobio je najbolju naobrazbu na Wiener-deutsch govoru i završio je i glazbenu školu sa savršenim sviranjem na glasoviru skladbe Verdia i Chopina, što je i dokazao, sa priznanjem Zinke Kunc, koja je njemu pjevala, sa njegovom pratnjom na glasoviru. Na poziv Tite, otišla je u Beograd i došavši natrag u Zagreb, na sastanku sa svojim prijateljicama, rekla je da je na Dedinju u Titinom dvorcu, Tito svirao na glasoviru, od slonove kosti, prateći njezono pjevanje. Taj glasovor je dobio na poklon od Nehrua iz Indije. To svjedočanstvo, dobio sam od prijateljice Zinke Kunc, koja je sudjelovala u razgovoru, sa Zinkom Kunc.

  U prvom svjetskom ratu, taj Franc Ambroz, otišao je u Rusiju, gdje je 1918.g. primljen u komunističku partiju, pod imenom , Josip Broz, Valter i Tito.

  Njegova majka, Marija Javeršek, selo Podsreda, Slovenija, žena Franje Broza, Kumrovec, radila je u Beču, kod trgovca, Samuela Mayera, stvarnog biološkog oca Franca Amboza, rodjenog u Beču, 7. svibnja, 1891.g. pod imenom, Josua Ambroz Mayer. Po židovskom zakonu, djete nosi nacionalnost majke i prema tome zakonu, sin Marije Javeršek , od oca Samuela Mayera, Ambroz Mayer, on je Slovenac.

  Njegov otac, Samuel Mayer, školovao je svoga sina u Beču i višoj vojnoj školi u Pečuhu.

  Marija Javeršek, rodila je u Kumrovacu, 21. travnja, 1892.g. Josipa Broza, otac, Franjo Broz i taj Josip Broz polubrat, Ambrozu Mayeru, bio je po zanatu bravar, mehaničar. Od 1907.g. do 1913.g. Josip Broz radio je u Sisku, gdje mu je stroj odrezao srednji prst, na desnoj ruci. Niko Ivšić radnik, član komunistiške partije, bio je prisutan, pored Josipa Broza, kad se je to dogodilo.

  Poslje rata, 1945.g. kad je Tito došao u Sisak, Niko Ivšić, pred prisutnim svjedocima, rukova se sa Titom i reče:” Ti nisi Josip Broz,” jer je Tito imao sve prste čitave. Poslje toga razgovora, OZN-a je Niku Ivšića mučila i na kraju ubila.

  Fred Copeman prije odlaska u Španjolsku, došao je u ured komunističke Kominterne u Parizu, od kuda su prebacivali dobrovoljce u Španjolsku. Fred Copeman, ostavio je svjedočanstvo, da je tu u uredu Kominterne upoznao, Josipa Broza -Titu i došavši u Španjolsku tu je sa dokazima u toj njegovoj knjizi, dokazao i reče, da je tu upoznao Josipa Broza, pod imenom Šapajev.?? Radi čega??

  Radi toga jer je Kominterna, radi zavaravanja, upotrebila pravoga Josipa Broza, kao dvojnika, po majci sličnoga polubrata, sa Franc Ambrozom, prozvanim Tito, od oca Samuela Majera. Pri kraju španjolskog gradjanskog rata, stvarni Josip Broz, prozvan Šapajev, komandir bataljona Dimitrov, on je u Španjolskoj ubijen, jer Kominterni više nije bio potreban.

  Film, što je snimio Ante Vrdoljak, to je film o Francu Ambrozu, prozvanom Tito.

  Tko su ti, koji su uništili i zapalili knjigu Fred Copemana i zašto i radi čega u kojoj je Fred Copeman dokazao da je bio zajedno u Španjolskoj, sa Josipom Brozom, zapovjednikom, bataljona Dimitrov i da je u uredu Kominterne u Parizu upoznao osobu, sa imenom Josip Broz, Tito, gdje je u njegovoj službenoj biografiji napisano da on nikada nije bio u Španjolskoj. Što je i istina, jer je u Španjolskoj bio njegov polubrat, Josip Broz, po zanimanju bravar, bez jednoga prsta na desnoj ruci, kojega je partija ubila, jer partiji više nije bio potreban.

  KONEC ŠALE.

  A je detektiv P. se zdi – skromen
  in noče postati – SLAVEN
  KOT
  ODKRITELJ PRAVE IDENTITETE – T.I. Maršala TITA.? Se zdi? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  SEVEDA JAZ, Janez Kepic-Kern zagovarjam stališče – naj nejasnost identitete ex t. i. MARŠALA TITA
  raziščejo
  za to – za identitete oseb – usposobljene in pooblaščene uradne službe države R. Slovenije.

 • Morala

  Haha…Ali so še lahko bolj “rdeči” kot so že? Zanima me, kam so spravili tiste rdeče knjižice?

  • JANEZ GUS

   Včasih so jih po žveplenovem zgledu zamrznili,zdaj jih imajo s seboj.,ko ni več nevarnosti revanšizma.

 • Ryuk

  Čak mal… mesec bi banke reševal z evropskim denarjem – trojko. Le da je bil takrat proti temu. Bi-pa-ne-bi.

  • ZatonMesecnikov

   Slovenski levičar si to drugače predstavlja. Vzel bi denar, trojke pa ne.

   Bomo že sami, vi samo denar dajte….

 • ZatonMesecnikov

  #Luka Polmesec in Dominika Švarc Pipan prepirala, kdo je bolj “rdeč#

  Že pokojni Kardelj-Sperans je svaril pred frakcionizmom. Frakcionizem je rak rana slovenske levice.

 • Skrajno Desni

  Ti rdečkarji rastejo v tej Sloveniji kot plevel, le s čim ga zatret.

  • JANEZ GUS

   Ko bodo mediji opravljali svojo funkcijo v službi resnice,uravnoteženo poročanje,raziskovalni novinarji počeli to,kar bi morali,bi rdečuhi zmrznili na marginalnost,kot je v demokratični EU.

   • Dragan Krstič

    Niso samo mediji krivi za razmnoževanje rdečuhov. Obstajata 2 poglavitna družbena sloja, ki volita levico in to sta, prvi višji in visok sloj ljudi zaposlenih v javni upravi in državni birokraciji ter najnižje izobraženi sloj prebivalstva z nizkim IQ, katerga politika ne zanima ampak je zanje pomembno samo gledanje TV limonad ter branje rumenega tiska. Zagotovo
    so volivci rdečih tudi večina umetniške in kvaziumetniške srenje ter socilani podpiranci, bolje rečeno lenuhi ki živijo na račun zaposlenih iz realnega sektorja.

    • Dragan Krstič

     Da ne bo pomote: socialni podpiranci ki so zmožni delati ampak tega ne želijo.

    • Janez Kepic-Kern

     SE STRINJAM.
     A
     TUDI SAMI VODJE T.I.
     “FAKE=PONAREJENE – T.I. LEVICE” SO PREMALO
     ZELO – NEREALNO NFORMIRANI. Se zdi,
     NE DELAJMO – IZ POLITIKE – KOZMETIKO !
     Tako kot to – se zdi
     – počnejo ex KP, ZK
     “ŽE BOLJ “SCUFANI” LEPOTCI “žal preds. B. PAHOR, SD M. NEMEC,
     EX KP, ZK – ” LEVIČKA” L. MESEC, M. KORDIŠ ITD.
     POIŠČIMO
     PREVERJENO POZITIVNE – VSEBINSKO
     IN
     V PRAKSI DOBRO DELUJOČE – NAŠE LASTNE – SLOVENSKE – VZORE !
     ŠE 1X.
     POMEMBNO.
     ORLI” DR. J.E. KREKA, 1908-1940,
     SO PRED 2. SV. VOJNO
     – OPIRALI TEDANJO VSESLOVENSKO – LJUDSKO STRANKO.
     No ja ?
     Potrebna je obnova politike.
     NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
     Predlagamm tole.
     AMPAK !
     Slovenci se moramo najprej notranje
     prenoviti in povezati na
     osnovi naše kvalitetne tradicije,
     PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
     A
     VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

     “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
     VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
     VERJETNO
     ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
     Življenje pa ni – ideologija
     pač pa
     realna stvar – način kako ljudje živimo.
     živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

     “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
     praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
     VREDNI SO
     VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
     “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

     Jaz sem odločen zagovornik podpore dosedanji SDS,
     ki ima celo vrsto dobrih poslancev,
     ki se je že doslej nad 20 let vztrajno borila
     proti raznoraznim vsiljevanjem ex KP; ZJ.jev
     in ima za vodjo
     res pravega osamosvojitelja, cenjenega gosppoda Janeza JANŠO.
     Je pa res, da je treba stranke, ki jim gre v prvi vrsti
     za nas SLOVENCE – ŠE OKREPITI.
     Saj žal ravno NSI nam z vprašlivima Lj. NOVAK in “čudnim” M. TONINOM
     NAM SLOVENCEM – NI NITI NAJMANJ – V OPORO.
     Jaz
     Janez Kepic_Kern – zlasti SDS-ju predlagam,
     da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

     – vzgleduje – po uspešnih

     množičnih
     in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
     ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
     MOJ
     PREDLOG JE RESEN !
     Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

     DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
     D R U Š T V O
     “ORLI” DR. J. E. KREKA

     – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
     ORGANIZIRANI

     KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK – SDS, NSI, SLS.
     Imeli so tudi
     realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
     KI JE VKLJUČEVAL:
     – versko etično, družinsko – vzgojo,
     – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
     izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
     kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
     – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
     Osnovne info o vrlih in krepostnih
     ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
     dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
     O začetni
     organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
     pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
     Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
     P.S.
     ZLATA KNJIGA “ORLOV”
     FRANC TERSEGLAV, 1910.

     https://www.slovenska-biogr
     SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

     IZ MOJE “SLOVENIANE”

     BESEDILO IN NOTE
     HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
     Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
     k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
     te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
     a nad 80 let neizvajane
     originalno slovenske – skladbe !
     “BRATOM ORLOM”
     BRATOM ORLOM !
     DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
     KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
     SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
     K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
     GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
     BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
     ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
     V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
     V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
     DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
     MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
     OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
     NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
     – SE NAŠE SILE BORE !
     OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
     STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
     K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
     VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
     Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
     KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
     Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
     uglasbil Hugolin Sattner
     Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
     Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
     posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
     Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
     iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
     KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
     kulturno samostojnih “Orlov”.
     S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
     totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
     temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
     Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
     A v srcih nas
     – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
     nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
     – duh
     krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
     “Bog daj” !
     In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
     In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
     Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • Janez Kepic-Kern

  V NEKI NAŠI HA, HA
  NEOMARXISTIČNI “STRANKI” SE PA BAJE – POGOVARJAJO – PRIBLIŽNO TAKOLE:
  KOT MI JE
  ZELO UMETNIŠKO ZAPELA PTIČICA – IZ MOJE FANTAZIJE.

  ŠALA
  UMETNIŠKA
  ŠALA

  Vsaka podobnost z realno z ljudmi iz “LEVICE” in s stranko “LEVICA” je naključna : ta šala je umetniška, imena so prispodobe=metafore, ne realne osebe ali stranke.

  URA RESNICE – “LEVICE”

  Prvi
  – FDV dr. iz “LEVICE” – T A R N A : “Zdaj me v MB več ne “tepe” SDS – zdaj v MB kar neke šipe razbijajo podjetniku županu – upam, da ne bomo krivi mi iz “LEVICE”, ki smo znani, da smo – “proti prenizkemu obdavčevanju kapitalistov”,
  Drugi
  – FDV DR. vnemarno reče:” ah kaj, v MB je dosti ljubiteljev alkohola, ki za eno flašo ali kak EVRO – razbijejo šipo – po naročilu. Na OBALI razbijanja šip ni. Vsi se bojijo samih “kapitalistov” ali pa “naših” institucij prava”. Meni ni uspelo postati “samostojen programski kapitalist”- raje bom sprivatiziral en delček države ali pa – kar – tole “mojo, našo, vašo” stranko LEVICA. A imate kaj proti. Upam, da ne boste “državljanske vojne proti meni” organizirali – kot jo skušajo organizirati – proti meni ljubemu MANDURU”?”
  – “pravoverni” AHIM iz LEVICE reče:”dohtar, le glej, da ne boš ti moj Trocki, “car” “LEVICE” sem jaz.
  Se razume.NE SEKTAŠI:Trenutno filmsko uprizarjam CHE GUEVARO. ne vem še, kako bo ratalo”,

  – miroljubni, bonvivanski AKUL reče: ” oh AHIM – pazi, da tebe CHE GUEVARO – ne bojo tudi kakšni
  RANGERJI fental, kot so tistega ta pravega CHE GUEVARO. Ah, tovariši, ne prepirajmo se – bodimo
  prijatelji in tpvariši. Gremo raje – na kakšno – SLASTNO TEKOČINO”.
  – AKUL še reče: ” bomo ob npr. PIVU pogruntali, kakšne šanse ima kaj naša
  – tovarišica VIOLETA – za biti
  izvoljena v – EU PARLAMENT.!
  – AHIM reče: meni se zdi – da ima bolj slabe ŠANSE ZA BITI IZVOLJENA V EU PARLAMENT.
  Na FACEBOOKU ji že očitajo, da je pozabljiva – da je pozabila, da je govorila “POSLANCE NA
  MINIMALCE”. Jaz se ne spomnim kaj je kdaj ona govorila. Spomnim se samo, da je govorila
  – “DA SE JE BORILA PROTI OKUPATORJU”
  Danes jo ni. Verjetno v Beli krajini – štiha gredice na vrtu”

  – AKUL reče: ” dobro, bomo to dorekli ob požirku kake slastne pijače” “Vamonos=gremo”!

  – DR. LGBT zakon reče:” paziti moramo , da LMŠ ne bo sforsirall, kak zakon, da moram biti
  stranke finančno odgovorne ZA NAŠE PREDLOGE. Jaz nimam toliko denarja, da bi plačal
  3,4 MILIONE EVROV, KOLIKOR JE BIL STROŠEK LGBT REFERENDUMA, KI SMO GA ZGUBILI.
  ITD.
  ITD. Ostanka debate v LEVICI, mi moja domišljija ni posredovala. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  UMETNIŠKE ŠALE
  P.S.
  KAJ SO PILI V ZGORNJI – ŠALI – NE VEM. KER PA JE EX ZL=LEVICA – LUKA MESEC – POSLANEC IN JAVNA OSEBA
  PONAVLJAM SPODNJE REALNO,
  NIČ ŠALJVO MOJE OSEBNO VIDENJE L. MESCA OB NJEGOVEM PITJU PIVA.
  NI ŠALA
  Dajte
  tisti,
  ki bolje poznate tega “FAKE LEVICA” Luko MESCA
  raje nam verodostojno napišite
  KOLIKO
  – P I V A – RES SPIJE V SVOJEM ŽIVLJENJU – TA ” LEVICA” Luka MESEC?!
  Jaz
  sem na moje lastne oči videl tega Luko MESCA v lokalu PELIKAN pod METALKO v centru LJ,
  KO
  JE BREZ VSAKE TEŽAVE – SPIL KAR T R I V E L I K E – VRČKE P I V A !
  Enega za drugim.
  Koliko piva v njega življenju – RES SPIJE – ta Luka MESEC ?
  Ali on toliko piva spije vsak dan?
  TRI VELIKA PIVA ENO ZA DRUGIM
  to se meni,
  ki nič ne pijem – zdi – precej. Kaj pa vi mislite? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • xtc

  V neki normalni državi,di takili dve stranki in njena predstavnika takole oštirsko debato vršila kvečjemu na volitvah za mesta v KS,kajti dlje z takimi neumnostmi nebi niti prošla.
  Sicer pa je prav smešno,da je oni dan v njihovem skupnem glasilu Delovnega ljudstva Delu,njihov politični sopotnik in urednik Urbas,ki razpreda o fenomernu Porscheja 996 ,ki ga vzporedi z “čudovito socialistično Kitajsko” jer je filozofija teh ljudi primerljiva z tem avtom,delajo 6 dni v tednu,po 10 ur dnevno za 1/8 plače Evropejca živ.ijo v državih stanovanjih in skratka to je novi svet proti katerem EU izgulja in moramo nujno po njih poteh
  Sedaj pa se vprašajte,kaj je sedaj narobe tile tako njihovi propagandni bilteni pa drugače.

 • Olga101

  Najbolj rdeč je komunistični zločinec iz Murgel, ki vodi vse tri pajace, vključno s tovarišico politkomisarko, ki igra novinarko!

 • Skrajno Desni

  Ne daj bog da te Dominika Švarc Pipan in vsi novodobni pravniki zastopajo v bilo kakšni pravdni zadevi, zanesljivo boste ob vse.

 • garfi

  komunajzli, ki jim diši nakraden kapital in krediti kapitalistov
  meseČĆnikovi L-unatiki so istočasno v vladi, v opoziciji in na ulici
  krivijo in preganjajo pa pravo opozicijo SDS
  jugoButale 2019

 • Janez Kepic-Kern

  ZAKLJUČIMO DAN
  S TO OPTIMISTIČNO ŠALO – O VOLITVAH – V EU !
  ŠALA

  KONKRETNO BO
  GLASOVANJE – T A K O !
  1
  za LJ. NOVAK – bo glasovala LJ. NOVAK – drug nihće,
  2
  za LMŠ JOVEVO – bo JOVEVA SAMA IN LMŠ MARJAN Š – drug – nihče
  3.
  za SAB kandidarko NEZANIMAMEKAKO SE PIŠE – bosta A.B. in Maša KOCIPER in kak A. B . “podrepnik,”, drug nihče
  4.
  za SD TANJO FAJON – bo le Tanja F. drug nihće,
  5.
  za LEVICA – VIOLETO T. bo Violeta T. in morda še kdo,
  MIHA K. bo napisal – “SM PROTI Violeti “!
  6.
  za SMC kandidata NEVEMKAKOSEPIŠE bo le dr. MIRO C., kako bo volil SMC JANI M . – se ne ve.
  7.
  za DESUS ŠOLTESA bo
  – I. ŠOLTES, Karl E. in ex KP, ZK “ starci”
  – stari KP, ZK “SISTEMĆIKI”, “ITD.

  Žal” preds. B. PAHOR bo volil gospo TOMC,
  – TUDI
  – “ŻAL” NAŠI PROVOKATORČKI bodo volili – gospo R. TOMC – OK GOSPA JE PAČ !
  ITD. ITD.

  90 PROCENTOV
  bosta DOBILI SDS – SLS, DOM !

  Nihče
  NE
  ŠOLTES – niti OSTALI EX KP, ZK – NE, NE, NE
  NE BODO
  NE BODO IZVOLJENI ! Nihče od njih ! L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P. s.
  NEVELJAVNIH GLASOVNIC
  – BO PRECEJ:
  – na večini takih glasovnic – BODO – PSOVKE,
  na eni
  NEVELJAVNI GLASOVNICI pa bo pisalo

  “ moja KOZA JULIKA – za EU poslanko iz Slovenije”

  UDELEŽBA NA GLASOVANJU
  – BO BOLJŠA, – CCA 35%,

  – PRECEJ SENIORJEV IZ VRST EX KP, ZK – NE BO GLASOVALO,
  NEKATERI – ZARADI GIBALNE NEZMOŽNOSTI,

  NEKATERI PA MORDA ZATO – NE BODO GLASOVALI,
  KER BODO PAČ ZGREŠILI – POT DO VOLIŠČA. Se zdi.

  “Ja starost je pa res huda reč” je rekek na TV tudi
  žal pokojni Slavko Avsenik.

  SKORAJ SEM POZABIL: IZVOLJEN PA BO EX KP, ZK
  – SNS – Z. JELINČIČ : po starih “UhUA” seznamih bo skup postrgal potomce preverjenih “kadrov”. In – bo izvoljen, Morda !

  KONEC ŠALE

  • Janez Kepic-Kern

   TUDI TU.
   VSA – ČAST CENJEMU GOSPODU TONETU K.
   IN – HVALA MU – ZA VSE DOBRO, KI GA JE STORIL ZA NAS SLOVENCE
   IN ZA NAŠO R. SLOVENIJO

   DANAŠNJI SHOD – V ČRNOMLJU
   JE BIL
   LEP,VSEBINSKI
   IN
   DOBRO OBISKAN – PREKO 500 LJUDI.

   TUDI TU
   IZREKAM SOČUTJE IN RAZUMEVANJE – STRAHOTNE NEGATIVNOSTI,
   KI SE JE ZGODILA,
   PO KRIVDI SLABE POKOMUNISTIČNE SKOVENSKE POLITIKE
   – SEVEDA
   TAKO STAREMU, POŠTENEMU SLOVENSKEMU ČLOVEKU – GOSPODU MORAVCU !
   iN
   MU ČESTITAM,
   KER
   JE TAKO DOBRO PRENESEL – TA ZA VSAKOGAR NEVARNI – DOGODEK,
   , NAPAD ISLAMISTOV – NANJ.
   Take napade je treba – odločno – PREPREČITI !
   DOLŽNOST
   NAŠE DRŽAVE, POLITIKE – JE TO !

   Absolutno podpiram-o
   pokonćnega, cenjega gospoda , vodjo SDS Janeza JANŠO.
   Se oprosti
   “žal” premirju M. ŠARCU – NEODZIV – NA TA GROZLJIVI DOGODEK,
   ker ga trenutno – ni v SLOVENIJI. !
   NA
   UGRABITEV DOMAČINA, 78 LETNEGA GOSPODA IZ Bele Krajine.
   Vsaj
   meni osebno pa se zdi – SRAMOTEN – neodziv
   “žal”
   preds. B. PAHORJA !
   Njegov ugled – je že takointako – NIZEK: z nereagiranjem
   na
   TAKO POMEMBNE DOGODKE – pa si “žal” preds. B. PAHOR
   sam
   ZAPRAVLJA
   ŠE ZADNJE KANČKE ZAUPANJA, UPOŠTEVANJA OSEBE,
   KI
   GA PRI DELU NAS SLOVENCEV – le še, v zelo majhni meri – ima.
   Vedno
   bolj ga dojemamo kot zelo praznega, samovsiljenega nastopača,
   ki
   v odločilnih, težjih situacijah in pod
   PRITISKI LJUDI, KI JIH IMA
   ON ZA VPLIVNE – ZACINCA IN POKLEKNE.
   In si ne upa zastopati interesov – nas državljanov,
   Slovencev, ki se po nas ta dežela in
   naša država SLOVENIJA – imenuje ! L.r. JANEZ K KERN KOMENDA
   P.S.
   SDS
   NAJ ČIMVEČ DELA Z LJUDMI, Z NAVADNIMI LJUDMI.

 • piko8

  lunatik in švac nista vredna take pozornosti!!

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO. POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo). POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na (1.) PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO, za svobodno pravno Slovenijo, kot dela edina ČLOVEŠKA stranka v Državnem zboru Republike Slovenije, torej SLOVENSKA Demokratska Stranka, ali delajo ZA ZLOČINSKO MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO = Lm_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak … in (2.) na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO: poštena občečloveška dela ali izvajajo ZLOČINE PROTI ČLOVEŠTVU kot MURGLkomiji.
  Kaj PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogomet krade” … in kar je še bulšitizmov in LAŽI, ki jih je KOMINTERNISTIČNI (v lasti +90 % medijev na svetu) oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji) naselil v oprane glavice OKUPIRANIH ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI »je isti« kot nogometaš (golman) OBLAK? Ne. MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec – zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla nogomet … ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI, ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

  • Get Smart

   »LEVA vs. DESNA politična opcija«, je kaviaržidokominternistični propagandni bulšit, NAREJEN za gledališke predstave: »KUćANOVA žlahtna levica« vs »KUćANOVA žlahtna desnica«. Kasneje pojem »desnica« podtaknejo še SVOBODOLJUBNIM ljudem. Če uporabljate prispodobo »L vs D« na način, da notri vpletete ČLOVEKA, potem jo MORATE uporabiti tako, da kaže dejansko stanje: ni 1000 skrajnih/neskrajnih levic in desnic, ampak le 1 »L« (sinister = zlo = MURGL JUGOKOMUNIZEM = sužnstvo) in 1 »D« (dexter = prav = svoboden ČLOVEK). Na svetu sta v bistvu le 2 RAZLIČICI državotvornosti/državnosti (POLITIKA = državnost/državotvornost = skrb oz. delo za POLITEJO):

   • Get Smart

    – kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = komunizem = socializem = fašizem = fevdalizem = muslićkultizem = četnicizem = ustašizem = vukojebizem = kamelojebizem = transićizem = MURGL JUGOKOMUNIZEM [LM_Šarac_Levica_SD_DeSUS_SMC_SABratušak …] = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO = red razredov = skratka »kultura SMRTI«:
    1. prvorazredni paraziti = gazde = krvosesi = vampirji
    2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGI = volkodlaki
    3. brezpravni sužnji = LJUDJE
    vs
    – država (politeja) LJUDI,
    kjer vladajo RESNICA, pravica, dobri človeški odnosi, domoljubje, rodoljubje, SVOBODA, … skratka »KULTURA ŽIVLJENJA«, ki smo jo Slovenci podarili ljudem tega sveta.

    Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Stranka LEVICA seveda »ne drži v šahu« ŠARCA, ampak je LEVICO in ŠARCA ustanovil FORUM 21 (Milan Kućan = KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji) in sta oba samo in le »pešaka« na MURGL JUGOKOMUNISTIČNI šahovnici, kje oba DRŽITA V murgl jugokomunističnem ŠAHU Slovenijo.

  • Get Smart

   Kdaj boste otročki spregledali?

   • Get Smart

    T. i. “Levico” uradno naredijo z združitvijo 3 »novih obrazov:
    IDS + TRS + DsD.
    1. »IDS« – »Iniciativa za demokratični SOCIALIZEM« je “nov obraz”, ki ga je leta 2013 v hotelu UNION (na zasedanju združenja FORUM 21) ustanovil Milan KUćAN,
    2. »TRS« – »Trajnostni Razvoj Srbo-rvacko-jugo-komi-murgl-slavije« je “nov-obraz”, narejen za KUćANOVEGA zeta (ŠTRUKALJA – kao SINDIKALIST KSJS + SVIZ, pa državni svetnik, pa NADZORNIK KAD-a, pa NADZORNIK murgl jugokomi revije MLADINA … in še funkcij ima ta watchdog) in za kaviarŽIDOkominternističnega pussića Kermaunerja, splošno bolj znanega kot HANŽEKA (ex VARUH MURGL JUGOKOMI PRAVIC),
    3. »DsD« – »Delavska stranka Družbenopolitičnih-delavcev-MURGL_KOMI-JUGE« – starnko kao ustanovi PODPREDSEDNIK DeSUS-a in jo da v upravljanje drugarinici VIOLETI TOMIć. DsD je odcepek/”nov obraz” DeSUS-a, DeSUS je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, SOCIALNI DEMOKRATI oz. SD pa so “star–obraz” oz. le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
    –––––––
    Po združitvi 3 »novih obrazov« (IDS + TRS + DsD) ta »novi obraz« najprej preimenujejo v »ZDRUŽENO LEVICO« in nato v zdaj imenovano stranko: »Levica«.

 • Janez Kepic-Kern

  TA DVA ZORAJ
  NAJBRŽ
  NIMATA NITI NAJMANJŠEGA POJMA
  O
  GOSPODARNIH IN KREPOSTNIH
  “ORLIH” DR. J. E. KREKA, 1908-1840.

  Potrebna je obnova politike.
  NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
  Predlagamm tole.
  AMPAK !
  Slovenci se moramo najprej notranje
  prenoviti in povezati na
  osnovi naše kvalitetne tradicije,
  PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
  A
  VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
  VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
  VERJETNO
  ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
  Življenje pa ni – ideologija
  pač pa
  realna stvar – način kako ljudje živimo.
  živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

  “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
  praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
  VREDNI SO
  VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
  “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

  Jaz sem odločen zagovornik podpore dosedanji SDS,
  ki ima celo vrsto dobrih poslancev,
  ki se je že doslej nad 20 let vztrajno borila
  proti raznoraznim vsiljevanjem ex KP; ZJ.jev
  in ima za vodjo
  res pravega osamosvojitelja, cenjenega gosppoda Janeza JANŠO.
  Je pa res, da je treba stranke, ki jim gre v prvi vrsti
  za nas SLOVENCE – ŠE OKREPITI.
  Saj žal ravno NSI nam z vprašlivima Lj. NOVAK in “čudnim” M. TONINOM
  NAM SLOVENCEM – NI NITI NAJMANJ – V OPORO.
  Jaz
  Janez Kepic_Kern – zlasti SDS-ju predlagam,
  da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

  – vzgleduje – po uspešnih

  množičnih
  in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
  ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
  MOJ
  PREDLOG JE RESEN !
  Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

  DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
  D R U Š T V O
  “ORLI” DR. J. E. KREKA

  – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
  ORGANIZIRANI

  KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK – SDS, NSI, SLS.
  Imeli so tudi
  realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
  KI JE VKLJUČEVAL:
  – versko etično, družinsko – vzgojo,
  – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
  izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
  kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
  – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
  Osnovne info o vrlih in krepostnih
  ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
  dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
  O začetni
  organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
  pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
  Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
  P.S.
  ZLATA KNJIGA “ORLOV”
  FRANC TERSEGLAV, 1910.

  https://www.slovenska-biogr
  SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

  IZ MOJE “SLOVENIANE”

  BESEDILO IN NOTE
  HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
  Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
  k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
  te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
  a nad 80 let neizvajane
  originalno slovenske – skladbe !
  “BRATOM ORLOM”
  BRATOM ORLOM !
  DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
  KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
  SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
  K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
  GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
  BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
  ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
  V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
  V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
  DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
  MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
  OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
  NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
  – SE NAŠE SILE BORE !
  OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
  STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
  K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
  VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
  Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
  KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
  Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
  uglasbil Hugolin Sattner
  Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
  Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
  posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
  Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
  iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
  KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
  kulturno samostojnih “Orlov”.
  S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
  totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
  temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
  Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
  A v srcih nas
  – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
  nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
  – duh
  krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
  “Bog daj” !
  In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
  In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
  Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • freedomfighter

  Zdaj pa ne razumem dobro…kaj je bilo narobe z vcerajsnim soocenjem…kah a mislite da je bolj smiselni imeti soocenje levice in sdsja kjer je povsem vseeno ker podporniki levice ne bodo nikoli volili sds in obratno…no tako soocenje bi bilo pa res nesmiselno

 • mginko

  Tako je v komunistični Sloveniji, na komunistični TV za pranje glav raji, ki še kar spi, da jo lahko pere tak mulc, ki bi vse njemu nasproti misleče pospravil. Pa naj še vas ta zaspane pospravi.

 • samotoje

  Pa kaj se ta zelenjava ven meče in prička, kdo je bolj rdeč. Oba sta zelena. Kot da bi brokoli in bučka v mojem hladilniku razpravljala, kateri je bolj svež.

 • Janez Kepic-Kern

  IZ MOJE REVIJE “SLOVENIANA”

  ZAKLJUČEK
  O
  REHABILITACIJI D. MIHAJLOVIĆA, BGD, 2015.

  “REHABILITACIJA DRAŽE MIHAJLOVIĆA”
  MOJA MAMA
  Julijana K., ki je bila resnnicoljubna oseba. Ta, Slovencem s J.V. Stalinom
  grozeči napis je videla z velikimi črkami napisan na obcestnem skednju v
  Trzinu ali v Črnučah, cca 1938. leta, ko se je kot dekle peljala iz Komende
  v Ljubljano,s svojim očetom , z vozom s konjsko vprego- prodajati domače
  kmetijske pridelke na tržnico v Ljubljani.
  3.56. Uradna razglednica centra Zagreba iz poletja 1947. leta. To razglednico je poslala moja mama J. K. mojemu očetu 1947. leta iz Zagreba,
  ko je billa osebno v Zagrebu, ker je tja šla prevzeti neke otroke, vojne sirote,
  ki jih je nato odpeljala v dom za take otroke v Kamniku. Verodostojna razglednica prikazje “ljudi prazni center Zagreba v poletju 1946 ali 1947”.
  Verjetno je bil Zagreb leta 1947 res “ljudi prazno mesto”. Večina stalnega
  prebivalstva tega mesta je zbežala, emigrirala pred nesodnim “Tito-Stalin”
  NASILJEM.

  “BAN – MARKO NATLAČEN: NAROD JE LAČEN!
  ODPRI MAGACIN:
  ČE GA NE BOŠ TI – GA BO “STALIN”!”

  Veliko, sto tisoči Hrvatov pa je leta 1947 že bilo mrtvih, KP nesodno pomorjenih v Sloveniji, na Maclju ter po vsej ex Jugoslaviji, kar je bila posledica t.i.
  “KP maršev smrti”, maršev do smrti iz leta 1945.
  Ostale slike in povezani podatki -so vsakomur dostopne na spletu.

  Za sklep:
  podal sem nekaj verodostojnega vsebinskega gradiva.
  Ostalo za začetek korektne strokovno zgodovinske in pravne
  obravnave in razrešitve – si želim – naj opravijo za take stvari pristojni in tudi od države R. Slovenije ( torej: od vseh davkoplačevalcev )
  plačani zlasti “pravniški” uslužbenci “naše” države R. Slovenije !
  Že v prispevku o “neprijetni dedišćini Oktobra “ sem zapisal:-

  nesodno politično pomorjeni – mrtvi – “se vračajo”!

  Se v R. Slovenijo 2018
  – “vračajo”
  tudi “novi, potencialni nesodni politični morilci”?!
  Nedvomno:
  uradna, sodna nekaznovanost nesodnih “političnih morilcev”
  po logiki – pomeni, da “nesodno politično morjenje”
  – pravzaprav – “ni kaznivo” !?

  Res “mislimo – tako?” Leta 2018 ?!

  V “naši” državi, R. Sloveniji ?

  Če “politično nesodno morjenje – “ni kaznivo” ?

  Se bodo tudi sedanji politični nasprotniki tudi kar – nesodno
  morili med seboj?
  In ?
  Ne bodo – “NIČ” – sodno – kaznovani ?!
  Se ?
  ( zaradi nakazane “pravne praznine” )

  “vračajo” tudi “potencialni – nesodni politični morilci” ?!

  Ne znamo – povezati – teh “nevarnih nepovezanosti”?

  ZGORAJ
  ZAPISANI
  SLOVENCEM Z J.V. STALINOM – GROZILNI JAVNI NAPIS JE BIL
  VEČKRAT
  VELJAVNO IZPRIČAN !
  info Janez K. KERN
  “AVTORJI”
  TEGA GROZILNEGA NAPISA SO BILI
  ZNANI STALINISTI
  IZ OKOLiŠA ŠMARNA GORA, TRZIN ITD.
  info
  Janez K. Kern
  Zapisal l.r. Janez K. Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • Patricija Mihelic

  Nehajte se deliti med leve in desne. Delajte za skupno dobro Slovenije……

  • Janez Kepic-Kern

   SEM ZA !
   Ti pa prevzgoji npr. ex šefa CK ZK M.K. , tiste
   iz strančicw ex ZL=LEVICA itd. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  INFO S SEJE
  DZ
  PARLAMENTARNEGA ODBORA – ZA NOTRANJE ZADEVE.
  VODJA
  TEGA ODBORA . CENJENI GOSPOD – ZVONE ČERNAČ je dejal:
  “pred
  KRATKIM SO
  AFROISLAM MIGRANTI ODPRLI NOVO MIGRANTSKO POT – preko H A L O Z !
  Toliko
  v vednost tistim aktivnim na tem OK E-PORTALU NOVE24TV,
  KI
  SO DOMA NA OBMOČJU – H A L O Z . PTUJA !
  Zna
  se zgoditi, da jim bodo V KRATKEM – AFROISLAM MIGRANTI – ZAČELI DVIGOVATI ROLETE
  NA
  NA OKNIH NJIH VIKENDOV, STANOVANJ,
  da
  bi videli – ALI SO DOMA – ALI JIH – NI – DOMA !? L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  PRENOS
  SEJE NA TV 3 ŠE TRAJA.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Šaljivo vprašanje :
  “tu na tem OK e-portalu NOVE24TV se nam pogosto očita t.i. “DOMOBRANSTVO”
  tudi na žaljiv način.
  ZNANO JE, DA “ŽAL (nisem ga volil)” PREMIER Marjan Š. – gradi – visoko OGRAJO
  OKROG SVOJEGA
  DOMA
  ZAGOTOVO Z NAMENOM – B R A N I T I – SVOJ DOM ! Pred nepovabljenimi.
  Kar je lepo od njega.
  Ali
  torej – spada – v kategorijo – “BRANITELJEV DOMOV”,
  SE NAM JO
  – BREZ SMISLA
  – OČITA NAM – SLOVENSKIM “POMLADNIKOM”.
  Branjenje lastnega doma
  je lepa, normalna navada – po celem sveru. To vemo vsi. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE