fbpx

Rumeni jopiči razkrivajo petkovo taktiko, ko bodo polit-kolesarji znova širili koronavirus

Foto: STA

Izvajali bomo RUMENI MONITORING – pomešani med “protestnike” bomo skušali identificirati čim več levih ekstremistov iz vrst javnih uslužbencev, zaposlenih na RTV ter v nevladnih organizacijah financiranih s proračuna. Naj se ve kdo protestira za naš denar,” tokrat sporočajo rumeni jopiči, ki prihajajoči petek za spremembo ne bodo oblekli svojih karakterističnih uniform, marveč bodo zbrali čimveč koristnih informacij, kdo so tisti kruhoborci, ki tako udarniško demonstrirajo. V petek ob 18.30 uri prav tako napovedujejo zbor harmonikarjev na Prešernovem trgu.

Morda pa je res že skrajni čas, da si tudi Jaša Jenull, slovenski javnosti poznan tudi kot “rejec” pujse Pepe, oddahne in privošči dopust ter se s svojo družinico odpravi na morje. Prepričan sem, da mu bo ta zelo hvaležna, saj nam že zdrava pamet pravi, da je poletno pripeko bolje preživeti vsaj v kakšni senci z limonado, kot pa pohajkovati po razgreti Ljubljani. In nenazadnje nesmiselnost nadaljnega protestiranja dokazuje tudi vse manjša skupina protestnikov, tisti, ki vztrajajo, pa so se med seboj razdelili.

Tovariš Jaša ima vse manjše število pajdašev, saj mu jih je del prevzela neuradna soorganizatorka neprijavljenih petkovih “mitingov resnice” Tjaša Prošek, ki ji je bolj kot politkolesarska maškarada pri srcu t. i. “hujskaško mitingaštvo”. Rumeni jopiči ob tem ne nameravajo ostajati križem rok, čeprav imajo mnogi med njimi resne službe in družine, ki jih je potrebno peljati na dopuste, ampak se želijo, tokrat brez svojih značilnih uniform, pomešati med privilegirance in ugotoviti, kdo so ti “junaki”, ki se tako neomajno in pokončno borijo za naš, torej davkoplačevalski, denar.

Ena od neformalnih organizatork nezakonitih protestov Tjaša Prošek. (Foto: Facebook)

“V PETEK BOMO “PROTESTNIKE” PUSTILI SAME S KORONAVIRUSOM‼️” pa tokrat sporočajo domoljubni rumeni jopiči, ki bodo histerične vstajnike peljali žejne čez vodo, saj je vse bolj jasno, da resnični predstavniki ljudstva postajajo edini vzrok nezakonitega demonstriranja ob petkih. V nadaljevanju pa že omenjeni jopiči sporočajo še: Izvajali bomo RUMENI MONITORING – pomešani med “protestnike” bomo skušali identificirati čim več levih ekstremistov iz vrst javnih uslužbencev, zaposlenih na RTV ter v nevladnih organizacijah financiranih s proračuna. Naj se ve kdo protestira za naš denar.” 

Petkovi “mitingi resnice” vse bolj spominjajo na otroški vrtec pod pokroviteljstvom “vzgojitelja” Zorana Jankovića
Obenem še navajajo, da bodo preprečili še kakšen potencialen napad na slovenske harmonikaše, kot se je to zgodilo na prejšnjem protestu s strani še enega “lumpenintelektualca”. Kot pravijo, so z njihovo pomočjo protesti izgubili svoj zagon. “Ob nevrotičnih reakcijah levih ekstremistov ob našem pojavu, so običajni udeleženci protestov sprevideli med kakšnimi ljudmi so se znašli. To je zreduciralo število protestnikov približno na tretjino,” še navajajo. Prepričani so, da je ostalo samo še trdno jedro ideološko zaslepljenih osebkov, ki jih ne bo spametoval ne koronavirus ne nič drugega, z izjemo pendreka. Tako so sami postali najboljši saboterji protestniškega gibanja in ne potrebujejo več njihove pomoči.

Janković v politične namene zlorabil otroke.

“Protestniki so se (tipično levičarsko) razdelili na dve frakciji in sicer na “Jašiste”, ki predstavljajo kolesarsko maškarado pod vodstvom Jaše Jenulla in “Tjašiste”, ki so bolj navdušeni nad mitingaštvom pod moderiranjem Tjaše Prošek.” Po njihovem opažanju na zadnjem protestu Jaša ni smel spregovoriti po Tjašinem mikrofonu, kar je med protestniki sprožilo reakcije, ki se ponavadi dogajajo v otroškem vrtcu. “Na neprijavljenem shodu jim je elektriko za ozvočenje (kjer rohnijo čez lopove) omogočil njihov največji poštenjak Zoran Janković. To pove vse o visokih moralnih in etičnih standardih za katere se zavzemajo “protestniki”.”

Demonstranti so vse bolj brezidejni: sedaj ko premier Janša ni več njihov največji razredni sovražnik, so to postali rumeni jopiči
Protestniško gibanje je po navedbah rumenih jopičev v zatonu in smisel so mu začeli dajati samo še oni. Na njihovem mitingu so bili deležni kar tri četrt njihovega programa. Zato ne razumejo, zakaj jih moti, da v medijih poberejo samo polovico pozornosti. “Celo večkrat smo bili omenjeni kot Janez Janša, kar je svojevrsten fenomen na protivladnem protestu. S protestov so izginili celo organizirani anarhisti in ANTIFA teroristi zaradi katerih smo se sploh aktivirali, ko smo videli da so prevzeli pobudo na protestih.”

Celo takšni fanatiki so očitno sprevideli, da s temi protesti ne bodo dosegli ničesar. Rumeni jopiči pravijo, da so sedaj pobudo na protestih prevzele “zmešane babe” in protestniško gibanje je postalo grožnja samo še samemu sebi in zdravi pameti. “Pustili jih bomo same skupaj s koronavirusom, da se bodo lahko v miru zabavali ob govorih o tem kako je Bill Gates sprožil epidemijo, kako je cepljenje otrok škodljivo in kako so v fojbah ostanki pršutov. Za te poučne informacije z zadnjega protesta se jim iskreno zahvaljujemo. ‼️V rumenih jopičih se vidimo ko bo spet potrebno‼️”

Domen Mezeg