fbpx

Kučan se je sestal s kardiologom za “levo elito”

Foto: Bralec Nova24TV

Stric iz ozadja Milan Kučan očitno znova spletkari kot je zanj značilno. Bralec Nova24TV ga je pred dvema dnevoma ujel v kavarni, kjer je klepetal z javno neznanim gospodom. Kot smo ugotovili, je na fotografiji s Kučanom upokojeni kardiolog Radovan Starc.

Bralec Nova24TV nam je poslal fotografijo nekdanjega šefa komunistične partije Milana Kučana v enem izmed ljubljanskih lokalov. Kot nam je zaupal, je bil z njim starejši gospod, ki ga sicer ni prepoznal. S pozvedbo smo ugotovili, da gre za upokojenega kardiologa Radovana Starca. Ta naj bi bil dežurni kardiolog za “levo smetano”.

Glede na turbulentne razmere v slovenski politiki, ko tranzicijska levica ruši aktualno desnosredinsko vlado, ne gre zanemariti, da se je v politični boj vmešal tudi Kučan. Zanj je znano, da je stal za podporo Danila Türka za predsednika države, pri Zoranu Jankoviću, Alenki Bratušek, Miru Cerarju in Marjanu Šarcu pa za premiersko funkcijo. Njegova komanda je vedno tudi medijski ukaz, zato ne gre čuditi, da sedaj promovirajo Jožeta P. Damijana.

Kdo je Kučanov sogovornik?

Tokrat je tranzicijska levica javnosti predstavila projekt tehnične vlade, za katerega pa nima ustrezne podpore v parlamentu. Pričelo se je torej kupovanje poslancev predvsem iz strank DeSUS in SMC, v ozadju pa so bogate denarne ponudbe, ki si jih lahko privošči le bogata leva elita.

Milan Kučan in Zdenko Roter pred Opera barom.

Spomnimo, da smo Kučana že večkrat ujeli z vplivneži z levice: Spomladi z Ivom Vajglom, ko se je že pripravljalo rušenje Aleksandre Pivec, večkrat so ga videli z udbovcem Zdenkom Roterjem, Zoranom Jankovićem in celo nekdanjim predsednikom Mladega Foruma Andrejem Omerzelom.

Milan Kučan in nekdanji predsednik podmladka SD Andrej Omerzel.

Sara Kovač