Šarčev državni sekretar Črnčec še leta 2016 terjal razčiščenje škandaloznih prisluhov, v katere se je ujel arbiter Sekolec! Danes raje stopnjujejo napetosti s Hrvaško za potrebe Šarčeve kampanje!

Damir Črnčec (Foto: STA)

Šarčev sekretar za varnostna vprašanja Damir Črnčec je še leta 2016 zapisal: “Jernej Sekolec, slovenski arbitražni sodnik, je dobil pol milijona evrov od Slovenije, nas nato izdal Hrvaški, sedaj pa še izginil? V našem nacionalnem interesu je, da se lanska škandalozna hrvaška objava arbitražnih prisluhov popolnoma razčisti. Zastavlja se vprašanje, kdo je Sekolca izbral, in ključno, ali je slovenska policija za njim razpisala mednarodno tiralico? Vse te dvome in vprašanja bi pač najlažje ovrgel Sekolec sam s svojo izpovedjo na poligrafu. V kolikor je seveda nedolžen.” Vsa ta vprašanja od Črnčeca terjajo pojasnila, saj kot kaže niso več pomembna, vlada pa raje stopnjuje napetosti s sosednjo Hrvaško, za namene kampanje pred evropskimi volitvami, kjer bodo favorizirali Šarca.

V luči prisluškovalne afere nedvomno ne moremo mimo kemije, ki vlada med predsednikom vlade Marjanom Šarcem, aktualnim državnim sekretarjem v kabinetu predsednika vlade za področje nacionalne varnosti Damirjem Črnčecem in POP TV. Ob tem pa je zanimivo, kaj je Črnčec glede slovenskega arbitražnega sodnika Jerneja Sekolca pisal junija 2016. Zagovarjal je namreč prepričanje, da nas je Sekolec kljub dobremu zaslužku izdal Hrvaški in izginil, poleg tega pa se je vprašal, po kakšnem ključu je bil Sekolec sploh izbran in ali je policija za njim razpisala mednarodno tiralico ali ne?

Danes bi seveda morali od Črnčeca, ki je eden najbližjih ljudi okoli predsednika vlade Marjana Šarca – človeka z največjo formalno močjo v državi – terjati pojasnila in načrte glede ukrepov proti arbitru Sekolcu. Glede na to, da je notranji minister Boštjan Poklukar tudi dober znanec Črnčeca, pod njegovim mentorstvom je namreč na Fakulteti za državne in evropske študije magistriral, bi brez težav nad Sekolcem razpisali mednarodno tiralico in ga v okviru sodnega postopka zaslišali pod poligrafom. Toda vse kaže, da bodo prave krivce zaščitili, še naprej pa bodo stopnjevali napetosti s sosednjo Hrvaško, za namene kampanje pred evropskimi volitvami, kjer bodo favorizirali Šarca.

Hrvatje so si želeli, da Petrič ni imenovan, Türk poskrbel za zamenjavo
Na portalu Nova24TV smo nedavno poročali o zapisu nekdanjega diplomata Boruta Šukljeta, ki je v svojem blogu z naslovom “Čistilec, ki je postal nepreviden”, med drugim zapisal, da se je hrvaška stran zavzemala za to, da se slovenski vladi prepreči, da bi za člana arbitražnega sodišča imenovala prof. dr. Ernesta Petriča“Hrvaška ocena je bila, da je sprejeti in podpisani dokument o arbitraži predvsem politično-pravno in ne proceduralno-pravno besedilo. Da gre za veliko napako hrvaških pogajalcev. Takrat je bilo tudi že javno znano, da sta bila pogajalska operativca Kosorjeve njena glavna zaupnika, Davor Ivo Stier in Davor Božinović. Petričeva kandidatura in njegovo imenovanje bi predvsem omogočilo, da bi preostali sodniki prisluhnili širši razpravi o mejnih vprašanjih in odnosih Slovenije in Hrvaške. Petrič ni bil imenovan. Slovenija se je odločila drugače in za svojega sodnika predlagala pravnika Jerneja Sokolca,” na svojem blogu pojasnjuje Šuklje.

Jernej Sekolec (Foto: STA)

Razkrili smo tudi, da je nekdanji predsednik republike Danilo Türk tisti stric iz ozadja, ki je poskrbel za to, da je prišlo do izločitve prof. dr. Ernesta Petriča. Vzpostavitev stika v OZN in sodelovanje v okviru Udbe je prispevalo k izbiri Sekolca, Türk pa je ob tem še poskrbel za Vasilko Sancin, svojo nekdanjo asistentko na pravni fakulteti, s katero se je zapletel v intimno razmerje. Sancinova je na račun arbitraže mastno zaslužila, kot članica odvetniške ekipe od leta 2011 je namreč v žep pospravila kar 53 tisoč evrov. Slovenija pa si je s tem zabila avtogol.

Črnčec, ki kot vladni sekretar za nacionalno varnost velja za desno roko Šarca, se sedaj ne ukvarja več toliko s problematiko imenovanja Sekolca, ampak bolj s tem, kako skrbeti za povečanje priljubljenosti Šarca, ki mu je pričela priljubljenost vedno bolj padati. Črnčec ima na srečo Šarca zelo dobre odnose s televizijsko hišo POP TV, kjer je že večkrat nastopil v vlogi komentatorja varnostno-obveščevalnih zadev. Glede Črnčeca, ki je nekdaj zasedal mesto direktorja Sove, se predvideva, da je preko njega prisluhe Ivana Tolja v javnost, konkretneje na POP TV, lansirala obveščevalna služba Sova.

Dobro sodelovanje med tandemom Črnčec-Šarec in POP TV se je dobro izkazalo tudi v primeru ekskluzivnega poročanja o izgonu treh muslimanskih skrajnežev bosanskih korenin. Novico so objavili na podlagi konkretnih dokumentov in fotografij, ob tem pa so se sklicevali na podatke Sove in policije. Veliko pa seveda sam po sebi pove tudi sklic seje za nacionalno varnost v zvezi z “ekskluzivnim” poročanjem glede prisluškovalne afere, čeprav so pred tem ime Davorja Franića razkrili že bosanski mediji. Glede na to, da je Šarec za nosilko liste LMŠ za evropske volitve postavil nekdanjo neodvisno novinarko POP TV Ireno Jovevo, je pričakovati, da bo kemija med Šarcem in POP TV še naprej rasla, pri tem pa bo Črnčec tisti, ki bo določal smer, v katero se bodo stvari odvijale.

H. M.

 • Valter BraniSlav

  Udba je samo v glavah sds ovcev, ne morejo brez nje ziveti, kaj bi delali, kdo bi bil za vse kriv..

  Udba je ze 30 let fikcija, ki jo nobeden ne vidi cutijo pa jo samo sds psihoti…..

  • wert

   Ti, ki si pobegnil iz SFRJ v Ameriko potem, ko si v Jugoslaviji pojedel zastonj vso smetano,
   ne moreš nikomur ničesar očitat. Si zadnji, ki bi lahko komu kaj očital.
   Vsi pravi domoljubi so v tistih časih ostali doma in v domovini pridno pomagali ustvarjat pogoje za boljše življenje vseh – niso mislili le na sebe, kot ti.

   • Valter BraniSlav

    Jaz nisem nikamor pobegnil. Komot bi lahko ostal kot asistent na ekononski fakulteti in danes kot professor zasluzil 3 do 5 jurjev na mesec.
    Vendar, jaz sem hotel vec, odsel sem v ZDA kjer danes zasluzim toliko na dan.
    MI V ZDA NIKOLI NISMO TAJILI DA NAM GRE ZA KAJ DRUGEGA KOT SAMO ZA DENAR IN NAS SAME.
    Te pravljice so Vam v glave vbijali komunisti ki si na Vas – ne na moj- racun dobro ziveli

    • Iztok Kresnik

     C4 ne laži burelj butasti grdi ti Usa se videl nisi zafustriani klošar pezde taki kot si sodijo v umobolnico

     • Valter BraniSlav

      Napacno.
      Sem premozen podjetnik v ZDA.
      Zafustriani klošar in pezde si ti sam.
      V zivljenju si dosegel nic ali zelo malo in te boli da vsi Slovenci nismo take zgube kot si ti…

     • Igy

      Prosti Valter. Ampak uspešni podjetniki se ne kregajo z vsakomur na tem portalu. Res bi prej verjel, da si ena uboga frustrirana para.

     • Valter BraniSlav

      Imam prevec $$$ in casa.

   • zokispoki

    Valter pomiva kroznike !

    • Valter BraniSlav

     Valter BS sluzi milione.
     TRAGICNO NI TO DA JIH, TRAGICNO JE TO DA JIH TI, KI SE IMAS ZA PAMETNEGA, NE.
     SLOVENCA PA USPEH DRUGEGA SLOVENCA BOLI….
     NAROD HLAPCEV PAC….

     • Iztok Kresnik

      Ne laži ti si en butelj kkreten ti nimaš denarja

     • Valter BraniSlav

      Imam, pozri se od zavisti luzer

     • Valter BraniSlav

      .Zakaj ti namesto da ponizijes mene, raje ne povzdigujes samega sebe?
      SINDROM HLAPCA PRESS

  • lili pili

   Tole si pa od mene prepisal, naj ti booo

   • Valter BraniSlav

    Res je. Genialno si napisal.
    KUDOS 2 U

 • Darth Vader

  zahtevamo eksekucijo sekolca zaradi izdaje slovenije za prgišče papirnatega denarja

 • VERRZIFIKATOR

  ČRNSKA ŠALJIVA
  ALI KDO LAŽE?

  Da mir isto je kot vojna,
  da mir v Siriji kraljuje,
  da mir vojni poveljuje,
  eklatantna laž je trojna.

  Daj mir, kakšne vendar sove
  da so majhne dnevne ptice,
  daj mir, kaj razkladaš vice
  stare, češ da gre za nove.

  Da mir dal boš končno z vici,
  naj povem ti tole šalo,
  prirejeno sicer malo,
  o zamorcu, gori, ptici.

  Črnec kajpak je zamorec,
  za pravice se bojuje,
  ne prodaja, ne kupuje,
  črnec je zagrizen borec.

  Sova ptica je njegova,
  črnčeva silno modra,
  zvezda je teatra, odra,
  k njej se vrača vsakič znova.

  Njene on pozna metode,
  v svoj prid pridno jih obrača,
  polpreteklost s tem sprevrača,
  črnec, fant ujet v zablode.

  Daj mir, to je vendar noro,
  res mogoče ni verjeti:
  črnec dal se je ujeti
  in prodati v Črno goro.

 • Beli Sneg

  In hanzijeva pijanka gobčeva pripelje v studio sluzavega, da bo pokomentiral serpentinškovo naštimano prisluškovlno afero. Dno od dna, mi pa to plačujemo.

  • zokispoki

   Prodana dusa, tale Muri !

   • Franjo Trojner

    Prodane duše se pri nas nenormalo množijo. V čem je fora?

    • lili pili

     Jajo vse odganja ko so mu enkrat preblizu…podobno kot svoj cas titek

     • Anton

      kdo je koga odganjal, sami so šli, no je ap res, da če bi jaz bil na mestu spoštovanega, eminentnega Gospoda, patriota Janez JANŠE, bi take ničvredneže sam zbrcal, včasih je take tiče tvoj titek ob strelski vod poslal al pa v gulage ups Goli otok. lahko tudi pa argumentiram, zakaj sem jih poimenoval z ničvredneži

      sarkazem press

     • lili pili

      Glej sami sebi delate skodo, verjemi, da bi pred 50 leti tudi jajo dal vse pred vod…

     • lili pili

      Ej patriota si napisal., ker je vil v zvezi z patrio..

    • zokispoki

     Pri temu ticu, je to gotovo bolestna ambicioznost !

  • lili pili

   Ivan janez je v prevodu hanzi johan, a je gobceva ze njegova…

 • Anton

  takim se reče oportunisti, zamenjali bi bele gate z rdečimi, vse za denar. Sem ga še pravi trenutek spregledal. Morda se pa zgleduje po SLS , bratoma Podobnik?

  sarkazem press

 • Anton

  https://www.youtube.com/watch?v=gtCxOjrgAbU
  https://www.youtube.com/watch?v=6h_mMVwQnAk

  za naše bebeva levičarje prilagam v poslušanje

  sarkazem press

  • lili pili

   V nemciji je glavne reforme, ki nemcijo vlecejejo se danes vpeljal levicar shreder, se pomnite tovarisiii

   • Anton

    spet zavajaš, to je bil Helmut Kohl

    sarkazem press

    • lili pili

     Ja ja daj malo preberiiii

   • branko zupanc

    Čeje Schröder levičar, sem jaz bicikel…

    • lili pili

     Je social demokrat in ti so v ervopi prepoznani kot levicarji, preveri….. so se pa pri nas izrodili v skrajne desnicarje sdss leta 2003 v sds.

 • Franjo Trojner

  Tale tip menja političen nazor pogosteje, kot gate. Za njega je še Moderndorfer pravi amater.

  • lili pili

   Malo poglej v katerih strankah je ze vse bil jansa od levih pa sedaj do skrajno desnih od pohoda v jajce do domobranskih proslav cernec se je samo malo premaknil na sredino….

   • sloustava

    Tebe je eno samo nebesko kraljestvo, saj Bog pravi: blagor ubogim v duhu!

    • lili pili

     Pusti boga in ne delaj iz jajota blazenega podporniki blazenega pa so blazni….

     • wert

      Ras si čisto poblaznel za Janeza Janšo. Janeza Janšo bi si še s seboj v posteljo nesel, da slučajno ne pozabiš nanj.

     • lili pili

      Te pece resnica, poglej malo ta portal, samo jansa, jansa in vse lepo kot da je bog in ne clovek z napakami kot vsi..

 • totex39

  Črnčec je dokazal kako lahko človek spreminja svoja mišljenja, samo da mu obljubijo dobro plačano mesto. Najprej je za Janšo, pol ga lažnivo izda, sedaj pa je v politiki proti njemu, kar dokazuje kako je slab človek.

  • lili pili

   Pa saj se je to naucil od janse, rudi on je pred casom za denar prodal svoje prepricanje in tovarise…

   • totex39

    Kot mi je znano ima Janša tako prepričanje že več kot tri desetletja, ta človek pa spreminja svoja mišljenje tako kot njemu paše, vse za denar in tak politik je zelo nevaren.

    • lili pili

     Ja jansa je star ze 60, najprej je bil komunist, pol demokrat, pol socialdemomrat in sedaj desnicar od leta 2003 ker prej je bila sds se sdss, a drzi torej slabo poznas janso se pa pozanimaj za zadnjih 30 let.

 • sloustava

  A ni zanimivo, ti “spreobrnjenec “ od Crnceca, da Jansa ostaja Slovenec in ZA Slovenijo, kljub vsej gnojnici, ki jo polivas , polivate? On je vecji domoljub, kot bos ti kdaj sploh razumel to besedo, ta pojem, ta aksiom. Verjemi, Sarec ti ni dorasel, spostuj sebe!

 • Franjo Trojner

  Tale tip menja političen nazor pogosteje, kot gate. Za njega je še Moderndorfer pravi amater.
  Na Hanzi TV res mora biti prava kriza, da so sluzastega iz pozabe potegnili.
  Ni skrivnost, da imajo dominatni mediji težave z iskanjen sogovornikov, ki med akademsko svero v svetu in doma nekaj pomenijo, prav nihče od njih noče nastopiti v pristranskih propagandnih oddajah.
  Z popolnoma isto težavo se zadnjih 10 let suoča levica na oblasti, nihče od naših v svetu in doma priznanih in spoštovanih akademikov, ki nase in svoj ugled nekaj da, noče niti slišati, da bi vstopil v vlado, tudi Šarčeva leva vlada ima enak problem, zato je polna je raznoraznih nesposobnih šarlatanov.

  • Nata

   Na sluzastega so namerno pozabili !

 • Nata

  Oprostite ?? Kaj pa imajo Hrvatarji za odločati, kdo bo v neki naši komisiji ??

  Tudi tega se prav nič ne spominjam.
  Res bi bilo dobro dr. Petriča povprašat, kako je pravzaprav bilo.

  • anzek

   Dr. Petrič ni pravi naslov. Povprašati bo treba Kučana, Turk je samo izpolnjeval ukaze mafijskega botra, ker je on hotel imeti vse pokrito preko udbe. (Sokolec = UDBA)

   Še vedno je 1. in največji sovražnik samostojne SLO ravno Kučan!!

 • totex39

  Tisti, ki nudi izdajalcu Sekolecu zaščito je ravno tako izdajalec, zato se res lahko sprašujemo kako je možno, da še vedno ni epiloga do takih ljudi.

 • Nata

  Pa dejte no mir !! Kdo za vraga je sploh pravi v naši deželi ??
  Sovražnikov imamo kot listja in trave ?? Pa se malo vprašajmo ! Kako to ?
  In sedaj bomo v nič podelali prav vse ?
  Erjavec. . . Türk . . . Sekolec. . . ona tovarišica, kdo že . . . . ti so glavni krivci !

  • Vera

   Zaradi zamenjave dr.Petriča je Vasiljka Sancin po zaslugi Türka zaslužila pri arbirtraži 53.000 evrov . Tako mediji.

   • Nata

    Hja. . . zasluge, ali pa usluge !!

 • bubamara

  Mislim, da se bolj kot smo se, ne moremo osmešiti. Hrvati so nas nategnili na mednarodnem parketu. Vsaka čast Ustaši. S cigani se ne gre pogajat. Nikoli.

 • Common Sense

  Če kaj poznate Komunistični manifest, potem veste, da je eden od ciljev komunizma, da splošno ljudstvo (p)ostane brez tradicionalnih vrednot, brez hrbtenice in brez lastne volje. V desetletjih je to komunistom in njih naslednikom v precejšnji meri uspelo. Rezultati so tu. A folk z oprano glavo tega ne more videti, in ni mu zameriti. Saj ne vedo drugače! Potrebno bo še nadaljnjih 80 let, da se to zlo očisti iz naroda. Če ne bomo prej spet zdrknili v “demokratični socializem”, in od tam naprej v čisti komunizem.

 • šmentanamuha

  Če je T’urk poskrbel za zamenjavo, je bilo to gotovo po navodilu Milana Kučana. Sam je prevelik bizgec in prevelika rit, da bi si upal to napraviti brez dovoljenja “nadrejenih”. Funkcija, ki jo je opravljal pri tem ne igra nobene vloge. Kučan že ves čas intenzivno deluje v smeri SVOJE INTIMNE OPCIJE. Kdaj vam bo to potegnilo!

 • Janez Kepic-Kern

  še 1x
  je kar pomembno.
  “POČELO JE, POČELO” – je vsem poznan rek iz ex YU.
  Upajmo, da se res začenja preobrat
  v večjo PRAVNO ENAKOST – PRED ZAKONOM V NAŠI R. SLOVENIJI.
  ŠE 1X MOJ SPODNJI ZAPIS.
  Ah seveda,
  tale vedno prilizujoče, narejeno prijazno smehljajoči se dr. D. TURK
  je
  na podoben “čuden” način verjetno vpleten – še v marsikaj.
  A s tem naj se ukvarjajo
  pooblaščeni državni organi.
  Jaz navajam le moje osebne vtise iz naključnih videnj- z njim.

  Ker sem kot ex OK knjižničar delal v centru LJUBLJANE – sem ga nehote
  kar pogosto srečeval na cestah centra LJ,
  ko je letal naokrog po centru LJ – po njegovih – Bogve kakšnih opravkih.
  Dr. TURK ima verjetno
  – kot vsi, ki so vpleteni v razne “čudne” zadeve – znano
  – t.i. PREGANJAVICO oz. “paranojo” – pač – zaradi verjetne vpletenosti v – “čudne” zadeve.
  Konkretni
  izraz take “preganjavice” pri dr. D. TURKU
  JE TISTO NJEGOVO STALNO PRISILJENO; NEPRISTNO – SMEHLJANJE”
  in pa to,
  da večiino ljudi, ki jih sreča na cesti,
  zlasti pa moške bolj “ODLOČNEGA VIDEZA” – kakršen sem videti – jaz J:K:K:
  – VEDNO NEZAUPLJIVO IN POZORNO – A Z MASKO NASMEHA NA OBRAZU –
  POZORNO
  POGLEDA – V OČI ! Čudna navada – mar ne?
  Jaz – kadar sem videl, da se mi približuje na cesti ta “čudni” dr. D Turk – sem vedno
  NAMENOMA VEDNO GLEDAL – MIMO NJEGA,
  KOT DA SPLOH VE VEM – KDO JE
  – on pa je pred srečanjem na cesti – z menoj :NAPETO POZORNO GLEDAL VAME
  z
  očitnim namenom: “KDO PA JE TA ODLOČNI TIP; ALI MI JE KAJ NEVAREN”?
  Tako
  je -pač – se zdi — vedenje t.i. paranoikov.
  NISEM VELIK POZNAVALEC PSIHOLOGIJE:

  Ob
  tej priliki
  ZARADI ZAŠČITE INTERESOV NAS POŠTENIH DAVKOPLAČEVALCEV
  OPOZARJAM tudi na področje,
  na katerem je zagotovo -VELIKO NEKOREKTNOSTI.
  Mislimna SPLOŠNO ZNANO
  NAJEMANJE
  POSLOVNIH PROSTOROV USTANOV DRŽAVNEGA IN JAVNEGA SEKTORJA
  V
  STAVBA; V PROSTORIH,
  ki so – LAST PRIVATNIH OSEB.
  Konkreten primer:
  Stavba ex HOTELA “MIKLIČ” OZ. DOMA EX JNA je zdaj HOTEL METROPOL.
  V
  tej isti stavbi ex HOTELA “MIKLIČ” -je zdaj nastanjeno
  tudi DRŽAVNO TOŽILSTVO R. SLOVENIJE, ki nekomu zagotovo – PLAČUJE NAJEMNINO.
  Komu
  jaz osebno seveda – NE VEM.
  Osebno
  PA SEM POZNAL PO 2. VOJNI RAZLAŠČENE PRVOTNE LASTNIKE
  — člane družine – MIKLIČ.
  Bili so moji sosedi v Kranju: gospod Miklič, njegova žena profesorica, hči, sin in en handikapiran sin.
  Kdo
  in če so člani te družine – še sedanji lastniki
  – stavbe ex HOTELA ” MIKLIČ” v LJ – seveda ne vem.
  Opozarjam
  samo, da je ravno na področju
  NAJEMANJA POSLOVNIH PROSTOROV ZA DRŽAVNE IN JAVNE USTANOVE, LASTNIKI TEH PROSTOROV PA SO — PRIVAT LJUDJE … !
  DA
  JE NA TEM PODROČJU NAJEMNIN,
  K JIH PLAČUJE DRŽAVA, OBČINE ITD.
  OZ. VSI MI DAVKOPLAČEVALCI – lahko “na delu” zelo veliko – “NEKOREKTNIH DOGAJANJ”
  Kako
  je to na konkretnem primeru – ex “HOTELA MIKLIČ”
  seveda jaz osebno- Janez K. Kern – sploh ne vem.
  Le spomnil sem se tega primera,
  ker
  se je gospa MIKLIČ, žena tega dr. D. Turka – pač pisala tako.
  Če pa je mora solastnica tiste stavbe – pa seveda
  – TUDI
  – SPLOH – NE VEM.
  Le moja aluzija – pač – zvezi s “čudnim” dr. D. TURKOM.
  NIČ NE TRDIM, DA JE KARKOLI Z NAJEMOM PROSTOROV
  – ZA TOŽILSTVO R.S.
  V EX “HOTELU MIKLIČ” – KARKOLI -NAROBE. Pač. L.r. Janez K. KERN KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA
   LITERARNA ŠALA, v 5 delih
   BREZ POVEZAVE Z G. DAMIRJEM Č.
   “ŽAL NAŠI
   EX KP, ZK PROVOKATORČKI” – SO – BOGVE – ČIGAVI !

   ŠE 1X
   PONATIS
   POHVALJENE MOJE ŠALE

   PODOBNOST S
   KONKRETNIMI OSEBAMI – JE NAKLJUČNA
   Nobene od nastopajočih oseb – osebno ne poznam,
   niti bi jih ne hotel – poznati, avtor Janez Kepic-Kern KOMENDA

   ŠALA
   1.DEL.
   NAJNOVEJŠI SESTANEK , april 2019
   – “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev na tem OK portalu NOVE24TV.
   V
   “PARLAMENTU-pubu” na ŠUBIČEVI v centru LJUBLJANE, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

   Mentor “žal naših” ex KP, ZK provokatorjev – imenovan
   “PLAŠČEK”,
   ker je vedno v nobel usnjenem plašču, da se oči od ostalih provokatorjev, ki so videti – bolj kot klošarji,
   “PLAŠČEK”
   pije sok in govori LILI PILIJU, ki pije PIVO +ŠNOPS
   “Oh LILI PILI
   – jaz bi najraje dal kar ODPOVED našim ex KP, ZK šefom: nobene reči več ne razumem,
   pa bojim se, da me ne bi naši “šefi” kar “pospravili”, ker preveč vem”
   “LILI PILI”
   pomirjujoče reče:
   ” ah, dej no, ne sekirej se, ne brihtej se s problemi šefov. Enostavn kt pasulj – nardiš – to – kar hočejo.
   Pa nehej pit sok, raj PIJ – PIR PA ŠNOPS – tko kt jest ! A ne vidš, kuko lepe “ŠNOPS RJAVE BARVE SEM” – še sončt se mi ni treba.
   Sploh pa z mano se ti “PLAŠČEK” nič ne brihtej – jest nisem zahteven.
   BOM NAPISOV VSE KR BOŠ HOTU – SAM TOLK M PAČEJTE, DE BOM MU ZA PIR PA ŠNOPS”.
   “PLAŠČEK”
   reče”
   “JA NAJBRŽ IMAŠ PRAV – “LILI PILI” – DA JE TREBA KAR NADALJEVAT S PROVOCIRANJEM “JANŠISTOV” NE GLEDE NA VSE – KAR SE DOGAJA.
   Ti kar pij – kar hočeš, jaz – bom kar sok pil – še naprej.
   Me pa skrbi, da nas bojo naši “šefi” kar naenkrat – nehal plačvat”..
   V
   “PARLAMENT-pub” – vstopi večji, trebušast precej mlahav dede pri cca 60 letih,
   ki vedno drži odprta šobasta usta – imenovan “ŠOBCA”, ki
   “ŠOBCA”
   se zadere:
   “DELU – ČAST IN – OBLAST” ! In se “utrgano zareži . L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE
   se bo nadaljevalo.

   ŠE. 2. DEL
   ŠALA
   2.del
   NAJNOVEJŠEGA, april 2019 – SESTANKA “ŽAL NAŠIH” ex KP, ZK provokatorjev
   V
   “PARLAMENT-pubu” na ŠUBIČEVI v centru LJUBLJANE, pri PARLAMENTU R. Slovenije.

   “ŠOBCA” se gladi po trebuhu in se reži v resneža “PLAŠČKA” in “LILI PILI” ja:
   “Kva pa je z vama, da sta tko resna.
   A nista dons še nć jedla pa pila. Jest kot se vid po mojem trbuhu rad jem pa pijem. Moram pa rečt, DA DELAM PA NE PRAV DOST. Mislm, da je dost, če kdaj pa kdaj reklamo za parolo naših ta starih delam
   “DELU ČAST IN OBLAST” Se razume – OBLAST imam sevede rajš – kukr pa – DELO.”
   “LILI PILI”
   znerviran reče:
   ” Ja ŠOBCA” manj govor, saj vsi vemo, DA TI ŠE NKOL U TVOJMU ŽIVLEN NIS RESN – DELOV”
   Si pač, “partijsko dete” iz TITO kaste ”
   V
   “PARLAMENT- pub” vstopijo
   “RDEČI BALON”, , nov provokator “IVO” in “JANEZ CEPEC”.
   Se
   “RDEČI BALON”
   dramatično zadere:
   ” Žalostna novica – a ne veste – naš
   “DUHEC”
   se je – OBESU – resno je MRTEV.
   Za NOGE se je – OBESU – en čas se je matrov – POL JE PA – KAR – UMRU. Mal pobrcov, pa UMRU.”.
   VSI
   SE POKRIŽAJO –
   “LILI PILI” pa vpraša: “JA ZAKUGA – SE JE PA ZA NOGE – OBESU”
   “SEJ – DUHEC – NI BIL NORMAL, AMPAK ZA – NOGE – SE OBEST – TO TUD NI NORMAL”
   Reče
   “RDEČI BALON” : ” ja ne vem točn, ampak zadnje dneve jje res postajal grozn ZLOBEN.
   ZLOBEN celo do ene OK ženske in mami s TV – drugi so DUHCA začel zmerjat, da je kukr
   EN ” FAŠIST”
   In “DUHEC” zmešan in pokvarjen kot je bil- je kar začel verjet, DA JE
   RES – FAŠIST :
   hotel je umret kot tisti BENITO M. iz Italije, ki so ga OBESILI ZA NOGE”.
   Pa
   se je DUHEC – obesu za noge, en čas je še mal MIGOV, POL JE PA KAR – OBVISU”
   VSI
   SE POKRIŽAJO IN REČEJO: “je bil res pokvarjen ni ga škoda.”
   “RDEČI BALON” reče:
   “sem prpelov novga ex KP, ZK provokatorja – KULTURNIK – “IVO” – je to. ”
   Kulturnik
   “IVO” reče:
   “VAM BOM V VELIKO – POMOČ – BOMO TUDI KAKŠNE “STALIN, TITO” pesmi PELI”
   SE
   ” JANEZ CEPEC”
   zareži in reče”: AH DEJ GA NO SEKLAT – PEJT TI MAU -U BEGNE ! Kdo bo pa tebe poslušov?
   ” TI
   S ČIST PODOBEN – LMŠ Marjanu.
   BI BLO BOL – ČE BI “SERPENTINŠEK – OSTOV.
   BI
   MU SAJ – POLNO DVORANO: tko ma pa kongres LMŠ – v napol PRAZN DVORAN”.
   Novi
   provokator ” IVO” reče :”NEHAJ ŽALIT MENE IN MOJE TITO, STALIN PESMI”
   Mentor
   “PLAŠČEK”:” reče:
   UMIRITE SE,
   POLITIČNA SITUACIJA ZA NAS EX KP, ZK – JE SLABA.” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE
   2.del
   se bo nadaljevalo

   ŠALA
   3. del.
   s SESTANKA “APRIL 2019” “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev s tega OK E- PORTALA NOVE24TV.
   Kraj sestanka: lokal
   “PARLAMENT-pub” ba ŠUBIČEVI V LJ, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

   Mentor ex KP, ZK provokatorčkov v usnjenem plaščku
   “PLAŠČEK”
   resno reče: “Nehajmo se prepirati in žaliti drug drugega. ZA NAS EX KP, ZK LJUDI – JE VEDNO SLABŠE.
   Ne zafrkavajte se,
   jaz sem že čisto na koncu z živci, bom dal ODPOVED, kot ZDRAVNIKI – pa boste VI – NA CESTI:.
   a CESTI boste. In brez DENARJA:

   ŠOBCA – se veselo in utrgano ZAREŽI in reče:
   “AH, DAJ NO NE DRAMATIZIRAJ – “PLAŠČEK”. Čisto OK nam gre – poglej, kako je moj TREBUH LEPO OKROGEL.
   Zmeraj imam denar – pa ne delam drugega – kot da včasih nosim napis”
   ” DELU – ČAST IN OBLAST”.
   Jest delam ne dosti, rad jem pa spim. NAJRAJŠ – IMAM PA – O B L A S T”.
   Malo letam po LJUBLJAN, povezujem ljudi, k res so “OBLAST” – PA DOBR ŽIVIM.
   Ne begaj teh revčkov – MI ŠE ZMEREJ SMO – OBLAST ! Tko kt za časa mojga fotra.

   Nas pa ljudi iz ex YU – pa RUSOV – JE VEČ KT STO MILJONOV,
   100milionov. Kaj bo tistih par SDSOVCE – PROTI NAM !.

   Reče
   “PLAŠČEK”:
   ” TO ŽE, AMPAK NAŠI EX KP, ZK “ŠEFI” SE ZAPLETAJO V VE HUJŠE – AFERE.
   OKOLI
   ARBITRAŽE S HR,, OKOLI ODTEKANJA DENARJA IZ ZDRAVSTVA,
   “SV” JE NEZADOVOLJNA itd.
   Zadnjič mi je “LEPOFRIZURNI NAŠ ŠEF”
   rekel, da se boji, da ga bojo na PREISKOVALKO PARLAMENTA – poklical !
   Je
   rekel “LEPOFRIZURNI” naš ŠEF,
   da bi kar šel – KAM V TUJINO: a da je prestar za to in da ne zna – nobenih – jezikov”
   Reče
   ” ŠOBCA” : ” a res. A to da ti je rekel?. Kam bo pa šu. Pa menda ja ne u Moskvo. Jest ke – že ne grem. Je tam mraz, pa tiste LITVINENKO pijače imajo. Ampak zapore pa kakšne gulage – še zmer – tud najbrž. Ruse mam rad kot zavezniike, ampak v Moskvo – pa ne grem”
   Se
   JANEZ CEPEC oglasi: ” Veš kuga ti- “ŠOBCA” – te v Mosvo tud noben ne vabi. Kwa pa nej u Rusiji s tabo? Za OLIGARHA si preveč prazne glave, pa preslabo zgledaš. Za u gulag – pa tko nis _ KER DELAT NE ZNAŠ PA NE MORŠ.
   Pejt ti mau u BEGNE – “ŠOBCA”..
   Reče
   “LILI PILI” : ja verjamem, da gre našim šefom že tud bolj slabo. In da “LEPOFRIZURN” – cvili !
   Ampak, saj jest nočem, da mi dajejo – velik denarja. Tolk nej mi dajo, DA BOM MU ZA _ ŠIR pa ŠNOPS -nej mi dnarja dajo- pa bom jest _ ČIST ZADOVOLN:
   A NE VIDTE KAKO LEPO, ŠNOPS RJAVO BARVO IMAM. Še sončit se mi ni treba”
   Se
   JANEZ CEPEC
   se zadere na “LILI PILIJA”:
   “LILI PILI – ti s en BUTL, PEJT TI MAU U BEGNE: Šnops rjava barva pride – OD CIROZE JETER. Kdo te bo pa zdravu?
   Noben – DOHTARJI BOJO ŠTRAJKAL, a ne veš? Dajejo ODPOVEDI. BUNKSL – PEJT U BEGNE”
   “LILI PILI” – le zamahne z roko in reče:
   “Ti JANEZ CEPEC – si pa res en CEPEC.
   Sej men je zarad zdravnikov, zarad NAŠIH DOHTARJEV – VSEEN !.

   Vsi vemo, da je MATILDA – NEJBOLŠ -DOHTARCA. A ne?” L.r. Janez K. KERN KOMENDA
   p.s.
   KONEC ŠALE
   3. del.
   se bo nadaljevalo

   ŠALA
   4.. del.
   s SESTANKA “APRIL 2019” “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev s tega OK E- PORTALA NOVE24TV.
   Kraj sestanka: lokal
   “PARLAMENT-pub” ba ŠUBIČEVI V LJ, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

   Mentor ex KP, ZK provokatorčkov v usnjenem plaščku
   “PLAŠČEK”
   resno reče:
   “nehajmo se prepirati in žaliti drug drugega. ZA NAS EX KP, ZK LJUDI – JE VEDNO SLABŠE.
   Ne zafrkavajte se,
   -jaz sem že čisto na koncu z živci,
   – bom dal ODPOVED, kot ZDRAVNIKI – pa boste VI – NA CESTI:.
   Na CESTI boste. In brez DENARJA:
   Vedeti morate naslednje:
   V FOND
   IZ KATEREGA SEM PLAČEVAN
   . JAZ “PLAŠČEK” – vaš mentor in
   – VI – KI NAJ BI BILI PROVOKATORJI – ZA ZAŠČITO INTERESOV NAŠIH EX KP,ZK LJUDI
   vplačujejo
   ex KP,ZK in podobno profilirani ljudje – KI SPLOH IMAJO DOVOLJ DENARJA IN INTERESA, DA
   – SPLOH – PLAČUJEJO – EVRE – ZA
   – mene “PLAŠČKA” , vašega mentorja
   in za vas ex KP, ZK BRANITELJE IN NAPADALCE – na tiste, ki so ex KP, ZK-jem nenaklonjeni !
   A razumete ?
   “LILI PILI”
   reče:
   ” jest nč ne razumem, niti nočem -nč – razumet. “PLAŠČEK” – TI MEN DEJ SAMO JASNA NAVODILA
   – KWA NEJ PIŠEM – PA BOM PISOV – TKO KT VI HOČTE.
   Men gre
   samo za to, DA MI DASTE TOLK DNARJA, DE BOM MU ZA
   – PIR PA ŠNOPS
   – kolkr ga morem jest – spit: cirka 10 PIROV in ! LITER ŠNOPSA na DAN.
   Se
   “PLAŠČEK” pokriža in reče:
   “LILI PILI – OK sva zmenjena – ampak vsak dan mraš napisati in objavit
   – VSAJ 100 E- POSTOV , ki bodo “sovražni” do SDS in do J. JANŠE”.
   “LILI PILI”
   rečr: ” Zmenjen. Bom delov – križce,- za vsak post enga. K sem že zlo pjan – pozabm štet – pišem a še lahko.
   Dnar mi pa nakazuj nejbol vsak pondeljk zjutrej – takrat sm trezem. Vse naenkrat 1x v mescu mi raj ne nakazuj, ker bom vse kuj zapiv, poj bom pa cel mesec brez dnarja pa brez pjače”
   Reče
   “PLAŠČEK” : Prav, zmenjeno.
   ZAPOMNI SI – 100 POSTOV NA DAN – JE TVOJA NORMA”
   Eeče
   še “JANEZ CEPEC”: ” BUNKSLA – PEJTA MAU U “BEGNE”. L.-r. Janez K. Kern KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE.
   4. del
   se nadaljuje.

   ŠE 5., KONČNI DEL ŠALE
   O SESTANKU V – PARLAMENT – pubu.
   ŠALA
   5… del.
   s SESTANKA “APRIL 2019” “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev s tega OK E- PORTALA NOVE24TV.
   Kraj sestanka: lokal
   “PARLAMENT-pub” ba ŠUBIČEVI V LJ, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

   Mentor ex KP, ZK provokatorčkov v usnjenem plaščku
   “PLAŠČEK”
   resno reče”
   ” no z “LILI PILIJEM” sem se dogovoril – velja najin dogovor – do preklica, a ne LILI PILI”?
   Flegma reče
   “LILI PILI”:
   ” seveda, do preklica. Jaz ne bom dolgo. Me pogosto Matilda otipava, šlata – a sem že za na un svet – al še nisem. MATILDA JE TA BOL DOHTARCA”.
   Mentor
   “PLAŠČEK” še reče:
   ” Nič vam ne morem obljubiti. NAŠI PLAČNIKI IN ŠEFI SO TA ČAS -V KRIZI : pod hudim pritiskom javnosti
   – zaradi arbitraže s HR,
   – zaradi vmešanosti v zdravstvo, v NLB …. ITD. Da vam ne razlagam.
   TUDI VI
   Z VAŠIMI PROVOKACIJAMI JIH NE MORETE REŠITI. Če jih bojo –
   – NAŠEGA LEPPO-FRIZURNEGA ŠEFA – poklicali na
   PREISKOVALNO KOMISIJO V Parlament – ga – PAČ BODO, BO PAČ – MORAL ITI !
   Jaz
   vaš mentor “PLAŠČEK
   SEM GLEDE TEGA – BREZ MOČI.
   Za en čas bom – PONIKNIL, NE IŠČITE ME ! Znajdite se – VSAK PO SVOJE.
   Se
   vidimo – čr se vidimo . ČE VAS BOM RABIL – VAS BOM – POKLICAL.
   Ostanite – v cvetju
   – ROŽE SI PA SAMI KUPITE”.
   In
   “PLAŠČEK” – se napoti – proti izhodu iz “PARLAMENT-puba”
   !RDEČI
   BALON”
   jezno reče:” Ma, nej gre “PLAŠČEK” – k vragu.
   Je res najbolje,
   DA NEHAM S PROVOCIRANJEM – JANŠISTOV, SDS – če ne se bom -ŠE RAZPOČU”.
   “dENARJA NI BLO tkoaltko – skor nič.
   LE VELIK – BREZ VEZE PREPIRANJ, PSOVK – PA TAKE REČI”
   “BOM
   JAZ “RDEČI BALON”
   USTANOVU SVOJO

   STRANKO
   ” Š M A R N I C A”,

   za tiste iz ex KP; ZK strank, KI RADI PIJEJO – ALKO – SEVEDE:
   Moja stranka bo MNOŽIČNA
   _ je ljubiteljev alko pijač v SLOVENIJI – VELIKO !
   Abstinentov
   – SPLOH NE BOM VČLANJEVAL. Nealkoholoki – so tečnobe.
   Za maskoto
   stranke “ŠMARNICA” – bo moja koza JULIKA ! Je OK – lepa KOZA.
   Nš ozdrav pa bo:
   “ŠMARNICA – JE VEČNA”
   še
   “ŠOBCA” – je ves navdušen in
   reče: ” SE BOM KUJ V TVOJO STRANKO VČLANIL – V “ŠMARNICO”
   Tudi jest ga rad pijem. NAS PA RUSOV – BO – 100 MILIONOV – V “ŠMARNICI”
   Se bomo drli:
   “DELU ČAST IN OBLAST – PA ŠMARNICA JE – VEČNA”
   Le
   debelo gleda ex kolege
   – JANEZ CEPEC in reče:
   ” VI STE ENI – BUTLI, . Dost vas mam.
   Jaz grem k OK J. JANŠI in v SDS.
   vi pa – vi pa že enkrat – PEJTE VSI SKUP – U – “BEGNE”. L.r. Janez K. KERN KOMENDA
   P:s.

   ŠMARNICA, TRTA
   https://sl.wikipedia.org/wi

   KOZA – JULIKA
   https://www.google.com/sear

   KONEC 5. dela ŠALE
   o sestanku v Parlament-pubu.
   PODOBNOST Z REALNIMI OSEBAMI JE NAKLJUČNA.

 • milanček

  a še kar brišete komentarje, se sprašujem, če ne gre nova24 po poti reporterja!?

 • Janez Kepic-Kern

  No, tu so komentarji – kar zamrli.
  A osnovno je jasno – ZLORABO “SOVA” slużbe, ki je DRŻAVNA IN SLOVENSKA – v ozke vladne ali strankarske namene – kar se je że kdaj dogajalo- IMAJO DEMOKRATIĆNI MEDIJI IN PARLAMENT – P R A V I C O. ugotavljati – po USTAVI. Ko smo zże – DEMOKRATIČNA DRŻAVA – od 1991. dalje – mar ne.?
  “SOVE” naj bi se mi normal slo drżavljani _- NAJ NE IMELI ZA KAJ BATI – mar ne ? Saj ni več stara, zloglasna “UUUA” L. Janez K. Kern KOMENDA

 • xtc

  Samo tole o Muriju;
  Muri je ,ko je bil JJ zaprt na Dobuz Jordanovo in še parimi prišel na Dob in od JJ zahteval ,da naj odstopi kot predednik stranke ,da oni prevzamejo SDS,JJ jih je mirno odpravil,da pač naj ga vržejo iz stranke on pa gre na volitve s svojo listo-pos** so se us*** niso si ga upali vreči iz stranke,danes pa se repenčijo in kokodakajo p**+ pos***.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!