fbpx

Šarčeva vlada ima poleg dvomljivih kompetenc tudi stilski problem – modna strokovnjakinja: Zakaj, za božjo voljo, jim ne posredujete nekaj navodil?!

Foto: STA

“Trinajsta slovenska vlada in njihova podoba. Kaj naj rečem: upanje umre zadnje. Upam še naprej, da bodo enkrat tisti, ki me/nas predstavljajo, oblečeni brezhibno. Kot se za vladno ekipo spodobi. Mimogrede, pristojni: sem predavateljica na Upravni akademiji in z veseljem svetujem tudi brezplačno. Zakaj, za božjo voljo, jim ne posredujete nekaj navodil. Vsaj za to pomembno – prvo fotografiranje,” je stilsko podobo ministrov in predsednika vlade na svojem Facebook profilu komentirala modna poznavalka Lea Pisani.

Ministri z vseh vetrov, od katerih jih je večina kar iz prejšnje, Cerarjeve vlade, nekaj pa je novih, a z vprašljivimi kompetencami, imajo še en dodaten problem: težave s stilsko podobo.

Modna strokovnjakinja Lea Pisani je na svojem Facebook profilu kritično ocenila njihov stil oblačenja in izrazila upanje, da bodo državni predstavniki nekoč oblečeni brezhibno. “Zakaj za božjo voljo jim ne posredujete nekaj navodil. Vsaj za to pomembno – prvo fotografiranje,” je zapisala in dodala, da bi jim z veseljem svetovala tudi brezplačno.

C. Š.