Šarčevo dolgovezenje in praznina v Odmevih razburjata javnost – Bojan Požar: “Premier je bil tako slab, da bi si trezna Tanja Gobec želela, da bi prej spila kakšen viski!”

Tanja Gobec je pripravila pogovor z Marjanom Šarcom, ki so ga nato predvajali v večerni informativni oddaji Odmevi na Televiziji Slovenija. Foto: YouTube.

Kamniški župan Marjan Šarec, nekdanji komik, ki je vrsto let pogodbeno delal tudi za Televizijo Slovenija, je v petkovi večerni oddaji Odmevi kot novoizvoljeni predsednik slovenske vlade odgovarjal na vprašanja novinarke in voditeljice Tanje Gobec. Šarec in Gobčeva sta se dotaknila več tem, med drugim tudi ozadja propadlih koalicijskih pogajanj z Novo Slovenijo pa bodočega sodelovanja z največjo opozicijsko stranko SDS, Šarec je moral tudi pojasnjevati odnose med strankami znotraj nove koalicije, vrelo naj bi namreč predvsem na relaciji SD–SMC. Čeprav se je novinarka trudila izvedeti kaj več, pa je bil intervju z novim premierjem vsebinsko precej prazen, kar ni ušlo številnim političnim analitikom pa tudi raziskovalnim novinarjem. Bojan Požar je na svojem blogu o političnem zakulisju v Sloveniji celo zapisal, da je bil Šarec kot sogovornik tako slab, da si je Gobčeva bržkone želela, da bi pred intervjujem, kar se je v preteklosti že zgodilo, spila kakšen kozarček rujnega.

“Sinočnji Odmevi na TV Slovenija so bili za zgodovino, celo za antologijo. Avtor teh vrstic si jih sicer ni pogledal v živo, ampak, kot običajno, šele na spletu, po delih in po nekaterih odmevih na Odmeve na twitterju. Hja, in tokrat je kaj videti! Trezna Tanja Gobec resno intervjuja novega predsednika vlade Marjana Šarca, pa si verjetno želi, da bi kaj spila. Kaj močnega, dvojni viski, po možnosti. O moj bog, kakšno neverjetno dolgovezenje,” se danes na Požareportu zgraža raziskovalni novinar Bojan Požar in dodaja, da Marjan Šarec bodisi nič ne pove bodisi ničesar ne ve.

Šarec v intervjuju za Odmeve Gobčevi razlaga, da še vedno ne ve, kdo je 55. nenapovedani glas, ki ga je dobil ob izvolitvi, se pa mu “izjemno zahvaljuje”. Ob tem se sprašujemo, ali se novi premier nemara spreneveda, saj je bila Ljudmila Novak iz Nove Slovenije, ki je pred časom napovedala, da svojega glasu morebitnemu predsedniku vlade Janezu Janši ne bi dala, v petek ena prvih, ki je čestitala mandatarju. Šarec je sicer potožil, da so bili pogledi na to, kako se lotiti reševati Slovenije, izjemno težki in raznoliki, sam sebe pa je med intervjujem večkrat označil za pragmatičnega in praktičnega človeka, ki pa da sam ničesar ne more narediti, če nima prave pomoči partnerjev.

Marjan Šarec pravi, da so v koalicijskih pogovorih z Novo Slovenijo prišli daleč, a da so Tonin & Co. poskušali izvleči tretji krog, to pa je bilo po njegovem nedopustno. (Foto: YouTube)

Sprenevadanje, da nikoli ne slavi predčasno
Na vprašanje Tanje Gobec, ali se je glasovanja za mandatarja bal, saj je zadostna podpora zaradi tajnosti do zadnjega visela v zraku, je Šarec priznal, da je bil precej negotov. “Izid glasovanja je venomer … dokler ga nimaš na mizi, te skrbi. Sem tak človek, ki nikoli ne slavi predčasno. Sem se spraševal, kaj pa, če ne bo šlo. Sem pa rezultata vesel in to je prvi korak k nadaljnjemu oblikovanju vlade,” je povedal Kamničan, ki pa je v resnici že na dan predčasnih volitev s kančkom ironije pospremil zmago Slovenske demokratske stranke in s skrivnostnim nasmeškom na obrazu Janezu Janši zaželel “veliko sreče pri oblikovanju koalicije”.

Naši viri pravijo, da je bilo Šarcu že pred volitvami, če doseže drugi rezultat, obljubljeno mesto mandatarja, zato je kamniški župan dobro vedel, da bodo preostale stranke zmagovalko volitev izključile in da je on najverjetnejši predsednik vlade. V primeru, da bi se Nova Slovenija sodelovanju odpovedala, je bil ves čas pripravljen rezervni scenarij s skrajno Levico.

Šarec priznal tudi, da je raje vzel Levico, kot da se uresniči tretji krog in desnosredinska vlada
Gobčeva je Šarca sicer pobarala, kje tiči razlog, da so uspela pogajanja z Lukom Mescem & Co. in mu v usta položila etiketo pragmatičnega pogajalca, pa se je novi predsednik vlade spet hvalil, da je praktičen in potrdil, da je šel v pogajanja zaradi želje drugih levih strank (in sil v ozadju), da v tretjem krogu ne bi prišlo do desnosredinske vlade. “V pogajanjih z Novo Slovenijo smo prišli daleč, a je potem to, očitno zaradi želje po tretjem krogu, padlo v vodo. Sami si kot pragmatičen ali pa praktičen človek, kot že želite, tega nisem želel privoščiti!”

Ker so iz strahu, da Dejan Židan ne bi bil izvoljen za predsednika državnega zbora, želeli mimo dogovora predčasno odstaviti Mateja Tonina, se je Šarec izgovarjal, da je bil predsednik Nove Slovenije tako ali tako izvoljen začasno, “in da ni tako pomembno, ali je predsednik DZ-ja kakšen teden manj ali več”. Takšno nespoštovanje dogovorov in kavarniško filozofiranje kaže na to, kako bo kot predsednik vlade deloval Marjan Šarec: “Če se bo držal dogovorov, prav, če pa ne, pa nič hudega, bomo pa naredili malo drugače, tudi prav.” In o sodelovanju s stranko SDS, stranko, ki jo je Šarec kot edino izključil iz koalicijskih pogajanj že vnaprej, pravi, da bo z njo poskušal sodelovati, saj da v parlamentu ni sovražnikov.

 Z drugimi besedami, zdaj, ko se je povzpel na stolček, Janša ni več sovražnik. Do naslednjih volitev …

T. F.

 • črnaovca

  Vsaj govori lepo in ni žaljiv kar je seveda nedopustno za desne čivkače

  • rabbit

   Kaj imaš od nakladanja. Veš kaj boš imel od nakladanja Šarca manj denarja v denarnici in daljše čakalne vrste. Namesto, da se postaviš v vrsto za operacijo kolena ali kolka se kar prijavi na Žale boš tam sigurno takoj na vrsti.

   • črnaovca

    Seveda naklada, če bi ti imel kaj v glavci bi razumel poanto. Kaj hočemo namesto enga ki je nesposoben sesaviti koalicijo smo dobili nakladača in oboje nesposobnost in nakladanje bomo drago plačali iz svojih žepov

    • rabbit

     Kako pa ti veš da Janša ni sposoben sestaviti koalicijo, kaj pa če je ni želel ampak pamet do tam ne seže a ne.

  • komar marko

   jap in vsaj ne deli tako kot to počmo rdečuhi in mesečniki in ne razdvaja narod na domobrančke in partizančke, ali pa bo pričel, če bo hotel preživeti!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Janez

   Kdo na desni je žaljiv? Prosim da mi napišeš do koga in kako.Ne kar “klamfati”.

  • Marijan Tončić

   Črnaovca, pokaži mi eno žaljivko, ki jo je izrekel Jelinčič? In pazi resnica ni žaljivka, namreč slovenski besednjak ima veliko besed s katerimi lahko na kratko opišemo človeka na drugi strani. Če kdo komu reče: TI SI BEDAK! lai ča začne “veste vi ste zadnjič povedali da boste in potem ne boste, pa če boste boste in če ne boste ne boste ali pa boste” …. kaj ni jasno in brez naakladanja vsakemu in tudi nenačitanemu državljanu jasno, da je na drugi strani BEDAK.

  • Marijan Tončić

   Kaj ne da, ste tista črnaovca, ki se strinja z Lukčevo izjavo, da ni sovražni govor: “premalo smo vas pobili” ali “Barbaro rov je prazen, bo treba ga spet napolniti” ali pa “JJ je treba ubiti” ker se je ubogi revež branil in to tudi z granitnimi kockami in belo masko na obrazu, da ga mama ne bi videla, ker bi ga po ritki. Pa na Dravskem mostu, ki je v Mariboru, mimogrede nad spodaj tekočo Dravo, ali morda Savo??? nisem prepričan, bom Lukca ali dr. Trčka poklical kaj je prav, smo obesili lutke, ki so samo lutke in nič kaj takega” in smo morali odstraniti Kanglerja, ki je postavil radarja ter že prvi dan zabeležil več kot 20 kilo prekrškov, da o Janezu ne govorim, baraba je hotel ukiniti vse naše pošteno zaslužene zaslužne penzije. Zato s to obraambo imamo prav, da ga lahko tudi smaknemo in to je SAMOOBRAMBA in ne napad. Ukinitev penzij pa je resen in kriminalen napad, najhujša kršitev človekovih pravic za katere smo se borili in jih s prelito krvjo desettisočev Slovencev v več kot 600 naravnih grobiščih tudi plačali. Po takem plačilo nam nihče nima pravice vzeti to pravico!!! JASNO?

 • Miro

  hahaha Požar je “zvezda” novinarstva…..

  • rabbit

   Proti raznim Repovžom, Cirmanom, Potićem ipd je svetel komet.

 • bad brains

  O šarcu samo eno. Velik deficit IQja.

  • Anton

   ko že mislimo da večjega deficita na račun IQ-ja Slovenec ne videl, pa nas doleti nesreča pod imenom Marjan Šarec

   sarkazem press

 • Black_hawk

  Na pop tv je bil nasekan stoposto.

  • rabbit

   Si pogledal potem komentatorja Miloša Čirića in Sebastijana Jeretića. Njun smeh je povedal vse,noben od niju ni desničar.

   • črnaovca

    No vidiš da bo življenje lepo vsaj smejali se bomo komediji, koliko nas bo stala je drugo.

    • rabbit

     O jaz vem koliko nas bo to stalo ampak tisti, ki so včeraj slavili misleč pa smo zajebali Janšo pa ne. To jih bo stalo veliko več ampak pamet jim to ne pove zakaj ker je nimajo.

   • Black_hawk

    Sem pogledal, ne morem verjeti kaj smo dobil za mandatarja.

 • komar marko

  sem misli, da so rdečuhi dosegli dno, pa sem se spet zmotil!

 • Duhec

  Lahko ga kritizirate dan in noč, iz članka v članek a vseeno ostaja dejstvo, da je on tisti, ki mu je uspelo. Čestitke.

  • sprehajalec

   ne bo dolgo. Pufa je vsak dan več….

  • bad brains

   Njemu da je uspelo ? On tudi stranke ne zna ustanoviti. Je pa uspelo njegovemu omrežju, to pa ja.

   • Miro

    jajotu pa še to ne

   • Stranko je ustanovil maja 2014.

  • KP

   Kaj mu je uspelo? Iz kruha zna naredit drek. To je vse! Uspelo mu je??? Beden si,opankar,smrdiš na daleč.

 • RATATA

  V drugem mandatu bo še slabši.

 • mginko

  ” In o sodelovanju s stranko SDS, stranko, ki jo je Šarec kot edino izključil iz koalicijskih pogajanj že vnaprej, pravi, da bo z njo poskušal sodelovati, saj da v parlamentu ni sovražnikov.”
  ŠAREC NIKOLI NE BOŠ SODELOVAL, ker ti to ne bo dovolila komunistična mafija. Si že začel blefirati z lažnimi odgovori drugorazrednim državljanom, kot to dela že vseh tvojih 6 po komandi pripetih komunističnih bleferjev vsa leta do sedaj s SD na čelu.

  • hle

   Nisem ga slišal da bi izključil stranko SDS ampak je tako kot ostali izključil Janeza Janšo za mene to ni enako ali pa naj se preimenuje v SJJ stranko Janeza Janše da bodo stvari bolj pregledne

   • mginko

    hle – da bo tebi bolj pregledno – o janezu Janši in SDS ne bo odločal Šarec, ne kučan, ne židan ne Desus z vso “opremo”, na alenka, ne miro, še posebaj ne tovarišica ljudmila in ne tovariš pogorelec iz NSi in najman levičar lukec. O JJ in o stranki bomo odločali članice in člani stranke in simpatizerji. Še najmanj pa stara udbomafija s svojim podmladkom, ki vas danes vse lepo “napaja” proti JJ. Da ti bo še bolj pregledno tebi in tvojim “pristašem”, si osveži spomin iz šole na % račun :

    “janševih fanatičnih vernikov” je bilo na zadnjih volitvah koliko ?
    cca. 25%, kar znese 219.415 volivcev.

    “fanatičnih vernikov tovarišice Ljudmnile Novak je bilo pa koliko ?
    7,13 %, kar znese 62.682 volivcev.

    Sedaj ko ti je ta izračun v pomoč, pa si izračunaj še za tvojega Šarca – upam da ne bo pretežko.
    O ostalem drobižu nove vlade je škoda razmišljati.

    • hle

     O SDS in Janezovem položaju tam nima kaj odločat nekdo od zunaj o sodelovanju z njim pa lahko vsak

 • Olga2345

  Intervju Tanje Gobec, clanice AA, s predsednikom CKZKS, TOZD LMŠ in novim politkomisarjem CK ZKS je pregledal in odobril udbomafijec Milan Kučan, l.r.

 • Miro

  kakorkoli že je, Šarec je mandatar, za Jajota pa so to ostale mokre sanje….

  • rabbit

   Se pravi raje vidim, da umrem v čakalni vrsti, kot da je Janša predsednik vlade veš to se hitro lahko uresniči.

   • Miro

    janša bi me pa operiral…

    • rabbit

     Ne tovariš Šarec. Samo za zadnji mandat, ko je Cerar zmagal in za ministrico za zdravje navlekel potuhnjeno Milojko Kolar Celarc se je samo v kardiologiji konkretno ultra zvok srca čakalna doba v UKC iz 4 mesecev podaljšala na 12, se pravi v 4 letih 8 mesecev. kako je tistim,ki so življenjsko ogroženi. Kako vem iz lastnega primera tako vidim, da raje umreš kot da si na vrsti ampak potem ne jokaj kako je slovensko zdravstvo zanič kriv si si prav sam razen če si eden tisti, ki je prisesan na to isto korito.

   • Bil je že mandatar in to 2x, in večini naroda ni bilo všeč, v nasprotnem primeru bi ga narod večinsko izvolil na naslednjih volitvah

    • rabbit

     Kje pa ti živiš upam, da v tujini.

     • Nak, razen če je Slovenija zate tujina.

     • rabbit

      In potem ne veš kaj se je dogajalo od leta 2008 do 2018.

     • 04 – 18 je bil janez 2x mandatar, in večini naroda ni bilo všečno.

     • rabbit

      Všeč ni bilo komunistom, ki so sproducirali afero Patrija, Kaj se je pa v tvoji denarnico bolj poznalo takrat, ko je bil predsednik vlade Janša ali takrat ko so bili Pahor, Bratuškova, Cerar, ne odgovarjaj, če si odvisen od korita.

     • Všeč ni bilo večini naroda, v nasprotnem primeru bi ga narod večinsko izvolil na naslednjih volitvah.

      Patrija je prišla k nam iz Avstrije, brez komunistov.
      Emil je sumljivo zadevo prijavil organom, tako se je začela patrija

     • rabbit

      A dej no pa ne verjet pravljicam, Patrija je prišla iz udbinega štaba glavni izvoznik je bil Drago Kos, njegova sestra za nagrado dobila veleposlaništvo v Nemčiji, Drago Kos pa debelo denarnico v NLB, brat Miro pa denar iz državnih podjetij in CSD-jev.

     • Patrija je prišla k nam iz Avstrije, daj se malo informiraj.

     • Miro

      pri nas je zadevo Patrija Brezigarjeva hotela spraviti v predal

     • Depeše so bile kar nekaj časa v predalu

     • rabbit

      Patrija je prišla iz Finske tja jo je izvozil Drago kos. Še Aleksander Lucu je v Nedeljskem dnevniku napisal Veliki pok bo prišel iz Finske. Glede avstrijskih depeš je bilo to kasneje in v predalu jih je imel slovenski Interpol, človek, ki bi moral depeše preveriti je bil premeščen v času ministra Mateja in bil vrnjen na isto delovno mesto v času ministrice Kreslalove. Ti to tvoja pamet kaj pove.

     • Nak, začela se je v Avstriji. Preveri.

     • rabbit

      Ne more se Patrija začeti v državi, ki Patrij sploh ne izdeluje.

     • Bančni uslužbenec Emil, je zavrnil transakcijo in zadevo naznanil uradu za preprečevanje pranje denarja, in tako se je začela.
      Emil, avstrijski bančni uslužbenec.

     • rabbit

      Upam, da nisi si v službi na kakšnem tožilstvu potem ni čudno da zadeve padajo kot po tekočem traku. Uslužbenec je samo naznanil sumljivo transakcijo ta Emil ni vedel od kje niti zakaj se gre, zato je bil Riedel obsojen samo za utajo davkov ne pa za podkupnine. Zadeva Patrija pa se je začela na Finskem potem so pristopile še Avstrija in Slovenija. Izplen pa zelo velik Riedel obojen zaradi utaje davkov drug nihče v Avstriji na Finskem nihče. V Sloveniji Jurček Cekuta še danes se izogiba iti v zapor le kdo ga ščiti?. Edini , ki je pri nas odsedel kazen je Zupan iz MO.

     • Naj, tukaj se je začela partija, v Avstriji, od Tukaj so Se začeli postopki. Pred tem je bilo vse mirno.

 • ĐĐ Style

  Janša ne bo nikoli več mandatar, čas je za penzion. Streznite se domobrančki.

  • Silos

   Bolje domobranec kot komunist.Domobranec brani svojo domovino,komunist jo pa okrašenih uniči!

   • Mara

    A niso bili domibranci najemniki nacijev in kot taki izdajalci domovine. Kot taki so tudi končali.

  • lokec

   Rad bi videl, da bi bil Janša mandatar pa nisem branilec doma.

 • lado

  UPAM , DAS SE NAROD ZDAJ ZBUDI IN Z ” PRIBOLJŠKI POTOLČE KOMUNISTIČNO DRHAL DO KONCA !!!!!! SAM JIH BOM ČIMVEČ , KUPUJEM POKALICO , BREZ MILOSTI SE JIH IZTREBI OD MURGEL NAPREJ !!! MOGOČE MO BO FORTUNA DALA MALEGA SRBSKEGA HUDIČA V ROKE , DA SE BOVA ” pogovorila” !!!!!!! KOT TE LEVI IZDAJALCI POČNEJO !!!!!!! GREMO , DVIGNITE SEEEE !!!!!!! A ŠE NIMATE DOST !!!!!!!!!!!!

  • Predlagam da porušiš tunel.

  • Janez

   Mama te bo za ušesa če bo tole videla mulo.

 • Black_hawk

  Počelo je počelo. Vprašljiv včerajšni intervju na Poptv:”v skrbeh je moja žena, ker me bo sedaj še manj doma”! Ja pa kakšen premier pa je to, se jim hebe za vse, so dobili svoje, ga boste poslali v tujino, resno upam da ne!

  • rabbit

   Čudno, da ni rekel v skrbeh je tašča zdaj me bo pa tako malo doma.

 • Franc Šink

  Janša naj se takoj ustreli v glavo.On ni noben heroj Izdal je demokratično desnico.Sam sebi si je pokopal svojo politično kariero.

  • Vera

   Kaj vas je prijelo , ko pa vedno pišete normalne komentarje ? Janša je od dne 3.6. 2018 igral pošteno , ni prehiteval dogodkov, kot Šarec že prvi dan po volitvah !

   • Franc Šink

    Hud sem zaradi zmage levice.

    • rabbit

     Šink ne biti hud veš sedaj bodo še levičarji lačni to je pa tudi nekaj.

   • Franc Šink

    Vera res sem bil razburjen o tej novici . Zato nekoliko neprimeren komentar.

 • Zakaj mediji skrivajo in ne poročajo da je Kučan pil kavico v slaščičarni zvezda?

  • rabbit

   Zakaj skrivajo, da je bil v UKC, le kaj je iskal na zdravljenju ni bil, ta raje hodi za naš denar v Švico, najbrž je šel po denar k pajdašu Zemljariču.

   • v ukc je bil ker ima od tam skopan tunel direkt do pisarne premiera Šarca, to vsi vedo a skrivajo pred javnostjo, pokvarjeni komunisti!

    • rabbit

     Bla, bla

     • Vidim da tega ne veš, tunel je lastnoročno kopala Štefka, Kučan ni pomagal ker ga je bolel križ.

     • rabbit

      Štefka revca ne more se vsak dan preveč krompirjeve župe popije.

     • Takrat je še lahko, Kučan je že leta 86 načrtoval da bo ustoličil Šarca za premiera, to je javna skrivnost!

     • Miro

      je imel na izbiro Miki Miško in Šarca….naslednje volitve bo to Miki Misška

     • Pretkanec stari komunistični

     • Miro

      in vedno izbere komunista za nasprotnika Janši…

     • Nak, je prebrisan, Šarec ni komunist

     • Miro

      seveda je, vpraš rumene ovce in SDS…. vsak ki ni sds ali desni je komunajzar..

     • rabbit

      Od kdaj je sta pa Kučan in Zemljarič v Marijini družbi?

     • Jaz jim verjamem, imajo izkušnje.

  • Miro

   kar je, verjetno prepovedano?

   • Ja! Točno to! Skrivajo tudi da je porabil 2 sladkorja!
    Grozljivo kam smo prišli!

    • Miro

     in še to raziskujejo kdo je plačal ti dve kavi

     • Naš zanesljiv vir nam je potrdil da je kavo plačala sestrična od štefke, z gotovino. Neznanka ostaja izvor sladkorja.

     • Miro

      to bo tema, s katero se bo štab na trstenjakovi in uredniški odbor Nore Tv ukvarjal naslednjih 30 dni, če jim Orban med tem ne ukine dotacij

 • dk

  Šarec: v parlamentu ni sovražnikov. Halo….., tele mamino, pa ti si pravi bedak na kvadrat. Do izvolitve mandatarja ( mimogrede ne boš dolgo) si bil poslanec v državnem zboru, in za tebe so bili stranka SDS in na koncu tudi NSI, sovražniki. Takšen hipokritizem je mogoče slišati samo iz ust levih nevretenčarjev.
  Če ne prej, bodo drugo leto sigurno predčasne volitve.

  • Miro

   kje si ti kdaj slišal, da je kdo iz levice rekel da je SDS za njih sovražnik?

   • rabbit

    Tanja Fajon, Štromajer, Han, Šarc sam še koga povem. A ja bivši svinjski oprosti kmetijski minister Židan.

    • Miro

     sovražnik? to so rekli?

     • rabbit

      Od kdaj so pa fašisti prijatelji?

     • Miro

      tebi so

     • rabbit

      Meni ne, tebi in tvojim pa ja, saj so skupaj maširali na prvomajski paradi 1941 škoda ker je Dolanc že pod rušo bi ti iz prve roke lahko povedal.

 • Tomi

  Šarec se je izkazal, je sestankoval naredil načrt in ga uresničil. Kaj pa je naredil vmrs Jajo, praskal se je po klopotcih, veliko jokal aja pa na Triglav je šel. Kreten.

 • bubamara

  Sem poslušal tale prispevek v odmevih. Šarac je zelo spreten sogovornik in ve kaj ljudje hočejo slišati. Zdi se mi, da je začel kopirati Drnovška. Idealen za politika v Sloveniji. Lepo govori in nič ne povej.Lahko mu samo čestitam.

  • Mene moti da ne zmerja ljudi, ne laže in ne podtika, čisti amater, Kučanov hlapec!

   • komar marko

    jap, slabo poslušal. Vse kar je nekdaj govoril je sedaj obrnil za 180 stopink. Dobro bi bilo, da se ga pobara in opomni. kapiš!

 • traktor

  Iskrene čestitke novoustanovljeni vladi bedakov in konjev. Tokrat nam je uspelo še bolj popolno. Večjih bedakov v Sloveniji ni bilo možno najti. Res smo narod idiotov in hlapcev.

  • rabbit

   Me spominja na Delboya iz Only fools and horses.

 • totex39

  S tem ko je Šarec tako vneto odklanjal pogovore z stranko SDS in Janšo se točno vidi, da je moral delati po naročilu stricev iz ozadja, kajti nov državni politik, ki ne pozna razmere v samem državnem aparatu ne more tako od samega začetka odklanjati nekaj kar ne pozna.

  • Ne po naročilu stricev, ampak po naročilu Kučana! In štefke!

   • rabbit

    Tašča Vida je poštar za nosit, pusti Štefo naj tisto krompirjevo župo pije, da sploh pri takem prascu preživi.

   • merim

    Pa grimsa in mahnjenca

    • G. Mahnič je novo upanje slo politike!

     • Miro

      samo mlečne zobe ima še

     • merim

      Ojk ojk za korito. Never!

 • komar marko

  sem si ogledal včerajšnje ODMEVE in SAŠO Dončiča. Ni čudno da se je družil s Korlnom. Lopovi na kupu in sla po marmeljadi je brezmejna. Pravi politik, ki bi vlekel s Korlnom!

  • rabbit

   Korl, Donćić in Janković tri perle na kupu.

 • komar marko

  Uf, ako smo bili plitki v odmevih, samo leporečje brez vsebine. Torej gremo naprej do bridkega konca. Sprašujem se, kje imajo rdečkoti DNO, ko misliš da ga dosežejo, gredo še globje.

  • merim

   Kje pa je janez veliki? Je gost kaksne oddaje ali je ze pozabljen

   • Miro

    pleza….

    • merim

     Aja a se kar? A je pozabil da se sestavlja vlado? Ma ta pa je dopustnik tri mesce ga ze ni. Kdor ne dela naj ne je so vcasih rekli

     • Miro

      se je zaplezal in ne zna dol

     • merim

      Hitro xtc komar muha v pomoc resevalna akcija za janeza da ga najdemo

     • rabbit

      Vlado vodi popravljalec na neki tišlarski šoli, Janša bo pa odgovarjal za neumnosti, ki jo bo le ta počel. Janša se je zleknil v naslanjač in gleda pa se samo smeje lahko.

     • merim

      6 popravcev je mel tislar pa je vseen dovolj dober da janeza pomete eh eh kako nesposoben je potem janez za 20 popravcev?

     • rabbit

      Ko ti bo ta tišlar povečal čakalno dobo ne vpij kriv je zdravnik pojdi pa na gobec mahni najprej sebe potem pa še Šarca ne krivit druge, če sam v svoj skledo serješ. Razen, če si pri koritu potem si pa upravičeno zaskrbljen, ker Šarec ti sigurno ne bo kaj dal ta ti bo vse vzel poglej Venezuelce sedaj jih je že toliko v tujini, da jih ostale države že zavračajo začel je Čile.

     • merim

      Ne bo bom placal pa bom takoj na vrsti?

 • merim

  Komedijant marjan sarec novi predsednik vlade pometel z ivanom janezom velikim neverjetna spretnost sarca ki je premagal dolgoletnega izkusenega tekmeca zmagovalca volitev. Ali pa nesposobnost slednjega?

  • Miro

   po noovi verziji rumeno modrih pravličarjev, je Janša mandatarsko mesto namenoma prepustil Šarcu. Strategija je, da se 2050 vrne še močnejši

 • komar marko

  samo za MERIM!

  uživa. Baje je imela opozicija veselico na gorenjskem koncu. Nad vodom na prizorišče je visel plakat z DRNIJEVO prerokbo. In so čakali na prvo siroto iz te prerokbe.

  • merim

   Zakaj ni raje sestavljal vlado?

   • komar marko

    zato ker je PAMETEN in čaka na uresničitev DRNIJEVE prerokbe. kapiš! RDEČKOTI še vedno delijo in hočejo MARMELJED, Janez bi pa za njih postavil ARESTE! Kapiš drugič!

    • merim

     Drnijeva prerokba kaj pa je to? A niste vi meli sam uno babo vango al karkol

     • komar marko

      Jap malo se je potrebno izobraziti. Glede na to da ste vešči v ČAROVNIŠKIH procesih, se z vami ne bi o tem pogovarjal! kapiš!

     • merim

      Ma glih me b.k. za drnijevo prerokbo wtf kaj je to spet neka desnicarska fora da pozabite poraz?

     • komar marko

      to je DEJSTVO DRNIJA in rdečkotov, zato spet ne podtikaj!

     • merim

      Kdo je drni? Drni drni resi nas s svojo prerokbo

    • merim

     Tile desnicarji sami jasnovidci in prerokovalci. Jej jej zato pa vedno zgubite

     • komar marko

      jap, ne lažemo, ne krademo, ne produciramo afer in montiranih procesov, ne uničujemo dokaze, ne kurimo arhivov, ne kurimo ljudi! še ka ne potvarjamo zgodovine in ne podeljujemo novih spomenic!

     • merim

      Kupujete pa patrije mal teb mal men mal nam

     • komar marko

      jap, samo rdeči v arestih. laži in afero podtaknili drugim. Ti še kaj ni jasno, saj smo v 21 stoletju, da si tako nerazgledana. A si ti tudi iz FDV?

     • merim

      A ni bil vodja desnice v zaporu?

     • Miro

      baje je šel namenoma….

     • rabbit

      Me veseli, da boš dal denar za odškodnino, bi povedal prosim naslov, da še moj delež poravnaš.

     • merim

      Svoj delez bos pa ze placal. A nimas? Povj pa posodim

     • merim

      Al pa enostavno prosi diano?

     • Miro

      Dr. Snežić bo uredil da bo vse zakonito

     • rabbit

      Nič posodit, kar lepo plačajte vi komunistki iz svojih žepov a ja nimate, zakaj ker nič ne delamo, smo lenuhi edino, kar iz korita dobimo to imamo.

     • rabbit

      Kolikor vem boste sedaj pa Bokserje za dvakratno ceno. A ja pa žilne opornice za 100 kratno ceno, da ima mali Gregorček kaj za v korito dat da ne bo lačen.

     • komar marko

      iIN kOHL je že zraven. Ni čudno da se je DONČIČ lepil nanj!

 • zvone gabrijan

  Uboga Slovenija, nočna mora, hude sanje.

 • komar marko

  Samo za DEČKOTE, da se ne ponavljam. JJ ni mogel sestaviti koalicije, ker se ga rdečkoti bojijo, namreč JJ ima v programu postoteriti kakpacitete arestev, kamor bi pospravol ljubitelje marmeljade. Kdo pa so to, se ve. samo pri TEŠ so spizdili 700 MIO EUR. Kje je pranej denarja, pufi, brisanje dokazov, uf, za dodatne kapacitete arestov bi zaprosil v Nemčiji!!!!!!!!!!!!!

  • merim

   Ma pol bi glih mogu sestavit vlado ce se ga bojijo al ne?

   • merim

    Ma mate vi desni neke cudne fore

    • Miro

     sadomazohistične

    • komar marko

     jap, za nas je resnica, Bog, mati, država. za vas je pa MARMELJAD, vse ostalo sem popisal spodaj.

     • merim

      Resnica pa bog pa ne gresta skupaj

     • komar marko

      Uf, dovolj te imam za danes luckasti!

     • merim

      Se vidiva jutri lp

     • rabbit

      Vidiš danes imajo težek dan so, kar naprej na liniji. Dajva še malo, da bodo zaslužili tiste drobtinice , ki jim jih šef da.

     • merim

      Zgleda tk ko da ste vi v izmenah dopoldan xtc artur zdjle komar marko rabbit zvecer so pa kateri? Zgornji pa anton?

 • rubec

  Problem v sloveniji je ta da ko enkrat v politiko zaide idiot se ga ne rešiš več. Ta Tasmanski hudič se bo vekomaj smukal v političnih krogih češ saj sem bil celo premier. Ke teslo zabito mati moja. Grem na cviček, ko vas jebe.

  • traktor

   Tu jest se tole spašujem.Ti jih ne,jest tud ne,kurbežev je pa vseen čezdali več.To mora bit zarad plastike.

 • Dokler bo Kučan nadziral EU tako dolgo ne bo boljše !!!

  • merim

   A kucan pa zdj ze eu nadzira haha ta penzionist pa ma vpliv

   • Miro

    najmočnejši človek na tem planetu

   • Kučan je glavni!

  • belibeli labodek

   ti pa jj njegov čevap po rokah mečeš, sram te bilo

 • merim

  Ne zdj pa resno sprasujem. Zakaj res ni janez sestavil vlade?

  • Miro

   resen odgovor:
   namenoma, zato da bo naslednjih 30 let na oblasti levica in se po 30 letih vrne in zmagoslavno prevzame položaj….komunistična strategija pač

   • Koliko bo star čez 30 let?

    • Miro

     glih ta prav za “mandatarja”… 90 let …. bo pa bolj izkušen

     • Duhec

      Ta rab 300 let izkušenj, sej ga vsako tele pele scat.

     • Miro

      Kučan ni glih “vsako tele”…. hud strup za Jajota

    • merim

     230?

  • WISKY 1000

   ZATO,KER IMATE LEVI KOMUNAJZARJI RAJE TIŠLERJA S POPRAVCI hi,hi,hi…….

 • Duhec

  Kaj zdej jokate, ker so vsi obrnili hrbet SDSu?! Še iz tega, ker je posvojen ste se norčevali. Pa to prizna, za razliko od Janše, ki je tud malo preveč žgan.

  • Miro

   Janša je tak od tistih romanj v Jajce, ko so bile vremenske razmere peklenske…. pa se mu še sedaj to pozna

 • Raul

  Končno bomo imeli normalnega predsednika vlade, ki bo delal za Slovenijo, ne pa tako kot Janša izključno za svoje koristi in nekatere njegove ritoliznike. Hvala Bogu, ne bom se rabil izseliti iz Slovenije.

  • Dragan Krstič

   Ti si se že porabil, v glvavi imaš vedno več praznine.Tista revščina ki si jo imel v buči je izpuhtela že zdavnaj.

   • merim

    Krstić si v sloveniji tu se ne zalimo dopovej si ze enkrat

    • WISKY 1000

     A TI TO POVEŠ,KI SI POKVARJEN KOT GNIL KROMPIR

  • WISKY 1000

   kaj ti je spet zakuhalo,NORMALNI?????

 • merim

  Ma men se pa janez prav ze smili. Nihce ga noce nihce noce sodelovat z njemu zmaga volitve pa je spet v opoziciji a ni bogi?

  • Miro

   včeraj se mi je zdel, ko je bil v parlamentu, prav srečen človek….

   • Slaba plača za težko fizično delo že 25+ let, tudi ti bi bil srečen.

   • garfi

    Janez Janša v Idriji: Plače pod sedanjo vlado (Cmerar) so zrasle komaj za 1 %, pokojnine niti temu ne sledijo – v našem mandatu pa so pokojnine in plače zrasle za 25 %

  • garfi

   Janez Janša v Idriji: Plače pod sedanjo vlado (Cmerar) so zrasle komaj za 1 %, pokojnine niti temu ne sledijo – v našem mandatu pa so pokojnine in plače zrasle za 25 %

   • merim

    Lopofi ne z v. lopoVi. Tako dolgo si ze priseljen v sloveniji zdj bi pa ze lahk znal vsaj osnove

  • WISKY 1000

   tišlerja ti pa privoščim iz srca,bogi na umu.

 • garfi

  vsaka naslednja udbomafijska vlada je hujša od prejšnje
  včeraj je komentirala še ena presstutka v studio ob 17h tanja starič
  celotna oddaja je bila eno samo lapanje
  bistveno so pa le povedali in to je JAnez JAnša se mora umakniti
  https://radioprvi.rtvslo.si/studio-ob-17h/

  • Neverjetno kaj narod voli!

   • merim

    Trikotnik mas prav pol pa se zmaga sds. Neverjetno

    • garfi

     iluminati kam meriš

     • merim

      Garfi in vsi ostali slovenci z volilno pravico ne dajte se temu sdsu gre se za slovenijo za naso domovino. Pojdite na volitve in obkrozite kogarkoli samo da ni sds lahko tudi oddate neveljavno glasovnico. Zapomnite si samo da ni sds. Prekinimo unicevanje slovenije i n recimo ne politikom ki so dozivljensko v opoziciji posledicno v svojem zivljenju niso naredili nic dobrega za slovenijo. Stop sdsu

     • garfi

      ptičje strašilo torej
      JAnševa VLADA DVIGNILA PLAČE IN POKOJNINE ZA 25%
      TVOJI BANDITI-Cmerar v štirih letih ZA 1%

     • merim

      Lj svet ni samo moji pa tvoji. Moji naprimer niso nobeni gre se samo zato da janez ne vlada. Kr pol je pa sranje sj si videl 2008 najvecja gospodarska rast a slovenija z 24miljard pufa. Za slovenijo se gre zatorej ne SDSu

     • rabbit

      Slovenija je imela 2008 8 milijard pufa pod Borutom, Alenčico in Cerajem pa 32 milijard.

     • Miro

      Jajotova vvlada je bila tako uspešna, da v času njegovega “vodenja” noben dobavitelj ni hotel več dati blaga na odloženi plačilo, kajti strokovnjak je razglašal bankrot države…. v času bankrota, pa težko dvigaš plače in pokojnine za 25%

     • garfi

      Janez Janša v Idriji: Plače pod sedanjo vlado so zrasle komaj za 1 %, pokojnine niti temu ne sledijo – v našem mandatu pa so pokojnine in plače zrasle za 25 %
      BANDITI STE LOPOFI

     • rabbit

      Kdo je pa pripeljal državo do bankrota tvoj ljubjeni Borut, nedolžna Katarina, večni študent Gregor in boli me džoka Korel.

     • WISKY 1000

      lolek

     • WISKY 1000

      še tista slama,ki jo imaš v zeljniku ni za nobeno rabo

    • WISKY 1000

     si ponosen na svojega vodjo,hi,hi,hi,hi……

 • Srce

  V parlamentu ne bi smeli biti sovraźniki, so pa nasprotniki. Šarec se je izdal, da je Janša s SDS njegov sovraźnik. Prav nič diplomata ni v Sarcu, neobdelana bukev.

  • merim

   Vsj resnico govori

   • garfi

    leWiČĆarji največji človeštvu znani lažnivci
    KDOR LAŽE TUDI KRADE in to milijarde

    • merim

     Ma preber si tule zadnje teme pa prilimaj en komebtar od tisocih kjer se desni ne lazete. Torej po tvoje tudi kradete in to milijarde

     • garfi

      Dr. Blaž Mrevlje: Zdravstvo je največji plenilski poligon v državi, kjer se letno pokrade 400 milijonov evrov (1.del)
      https://www.domovina.je/dr-blaz-mrevlje-zdravstvo-je-najvecji-plenilski-poligon-v-drzavi-kjer-se-letno-pokrade-400-milijonov-evrov/

     • merim

      Bravo se strinjava. V zdravstvu kradejo kot srake prasci kradljivi

     • garfi

      kdo je že na oblasti 70 let ?
      kdo je ugrabil medije sodstvo tožilstvo policijo šolstvo ?
      levica je desna ja KAPITALISTIČNA LEVICA
      LEVAKI STE BEDAKI in lopofi

     • merim

      Janez je se slabsi garfi. 24 miljard pufa u najvecji gospodarski rasti.

     • garfi

      tvoje laži so dokaz kapitalistična levica

     • merim

      Moje lazi so dokaz. Nesmiselna izjava?

     • rabbit

      Pa da ne boš spet rekel Janša tam je glavni Zemljarič, ki ga ščiti Mladina in Levica.

     • WISKY 1000

      to delajo samo tvoji levaki

     • merim

      Treba jih je kaznovat

     • rabbit

      Začni a ni kazen smrt boš začel.

     • merim

      Kaznujejo pa ustrezne institucije. Sj se nahajamo v civilizirani evropi ne pa nekje v savdski arabiji? A ti bi kr tko mal pobiju kkr se ti zazdi tale je vredu tale je za odstrel pa ne gre to vec tk

     • rabbit

      Čakaj malo a nisi ti izdajstvo zagovarjal s smrtjo, kaj pa je to kot izdajstvo, kradejo. A sedaj se pa na sodstvo izgovarjaš.

     • merim

      Drugacni casi drugacna pravila??

     • rabbit

      A ja ker bi morali na štrik ali pred puško tvoji so pa drugačni časi.

     • merim

      Rabbit daj se zresni v letu 2018 smo civilizirani pa ne mors kr it pa neki strelat folk pa obesat kot 100 let nazaj.

     • rabbit

      Izdajalec je izdajalec, ne vem nisem slišala da bi ti protestiral, ko je Godnič rekel, da je Barbarin rov prazen, pa Safet je rekel, da se je komaj brzdal,če bi videl Možino, da ga ne bi povozil, tudi takrat si bil nekam tiho, pa da Klali bomo kristjane tudi nič ni bilo slišati od tebe takrat.

     • merim

      Pa ne nisem js sam pravim da so bli izdajalci po vojni kaznovani. V vseh vojnah kadarkoli so ga izdajalci po vojni najebali. Zdj pa al so jih pobili izgnali ali zaprli to je pa odvisno od situacije

     • garfi

      kdo je že na oblasti 70 let ?
      kdo je ugrabil medije sodstvo tožilstvo policijo šolstvo ?
      levica je desna ja KAPITALISTIČNA LEVICA
      LEVAKI STE BEDAKI

     • merim

      Ce je kdo koga ugrabil je tu policija da razjasni stvari. Obrni se na njih

   • rabbit

    Kdaj je pa še komunist po resnici govoril, še na smrtni postelji se laže.

    • Miro

     zato Janši ne verjamem

     • rabbit

      Zakaj mu ne saj je po tvojem tvoj .

     • WISKY 1000

      bolek,zdaj imaš svojega klovna s popravci,joj kam ste padli levaki kratke pameti,a te ni nič sram.

   • WISKY 1000

    koliko oprancev levih vas je tu gor,skidajte se na komunajzarsko 24 kurnik.

    • rabbit

     Tam jih začuda ni ali so se pa toliko prestrašil, da danes sami desni komentirajo.

    • merim

     Dj ne zali pijandura

 • Dragan Krstič

  Janša ni prav nič nesrečen. Nasprotno, ni mu treba sklepati kravjih kupčij z levakarji v tej vladi. Bomo še malo počakali pa bo SDS sklenila z ostalimi desnimi strankami vlado ki si jo žaslužimo. Pa veste leve gnide kje boste totalno pogrnili pri predčasnih volitvah. Pokopali vas bodo za vekomaj vaš migranti in ne slabo vodenje Slovenije. Čimprej pripeljite v državo čimveč črnuharjev in islamistov ter jim podelite državljanstva. To je vaša edina rešitev. Le muslimani bodo vaši verni volivci.

  • Miro

   samo škoda, ker midva tega zmagoslavja Janše, ne bova dočakala

   • Dragan Krstič

    Nikoli ne veš kje te čaka.Sicer pa to ni toliko pomembno, edino upanje levakarjev je čimvečji uvoz muslimanov ter takojšnja podelitev državljanstev, hahaha.

    • merim

     Ce ze zdj ne rabjo muslimanov da naterajo janeza u gore za par mescov

   • Edi Puc

    .. ne se sekiraj ga bom jas

    • Miro

     sožalje…

  • merim

   A na naslednih volitvah pa bo? Spet leva vlada?

   • Dragan Krstič

    Odvisno s katere strani gledaš.

    • merim

     Ce bi z janezove vidim spet poraz. Kot ze na zadnjih 233 volitvah. Kako vidis pa ti stvari?

  • rabbit

   Dragan tukaj si se pa zmotil ne bodo njihovi zvesti volivci ti bodo prvi , ki bodo padli za svobodo islamske džamaharije Slovenistan.

   • Dragan Krstič

    Niti ne, komunisti, nacisti in islamisti imajo marsikaj skupnega. Dokler ne bo število muslimanov doseglo kritične točke bo življenje komunistov in muslimanov v sožitju.ker potrebujejo en drugega. Podobno kot parazit, dokler ne odraste in postane močan ne umori gostitelja, ko zraste potem svojega gostitelja seveda umori.

    • merim

     Fantje komunistov in nacistov ni vec ze se pa se let. Preselite se v leto 2018

     • WISKY 1000

      KOMUNISTIČNO SLO 2018 a ne kura?

     • merim

      Kje vidis komunizem v sloveniji?

     • Dragan Krstič

      So pa zato fašisti. Zagotovo sem jih videl na Kotnikovi, ko so demonstrirali v podporo muslimanov migrantov. Oblečeni v črne srajcein hlače, s črnimi maskami na obrazu, z bejzbolskimi kiji zavitimi v črne rjuhe, zraven pa par komunistov, ki so jih moralno podpirali, Kučan Fajonka, Štrukelj, Jankovič. No ja za tistih nekaj ur so se iz komunistov prelevili v fašiste.Ker je komunist zmuzljiv kot jegulja so metamorfoze teh gnid širokega diapazona.

    • rabbit

     Ja in ti bodo zrastli. Ti povem leta 1992, ko je divjala vojna v Bosni sva se z eno gospo rojeno v Bosni bila je srbske narodnosti skoraj skregali, ker sem ji rekla vaši so zakuhali veliko sranje sanjali so o Veliki Srbiji ostal bo pa malo večji Beograjski pašaluk. Čez pet let sva se slučajno srečali in je rekla pa kako si vedela. Pa saj ni težko če sešteješ 2 plus 2. Velika rodnost muslimanov, majhna Srbov ali Hrvatov in problem je tukaj.
     Bodo pa prve žrtve muslimanov ravno zagovorniki le teh geji, lezbijke, komunisti.

     • Dragan Krstič

      Ampak v Bosni je med muslimani tudi nizka rodnost,vsaj v mestih. Najhuje je na Kosovu. V našem mestu je opaziti v cunje zadekane mlade muslimanke z vsja dvema otrokoma pri dobrih 20.leteih pa še skoraj vse nosečnice. Seveda večina teh družin je na sociali. Zanimivo je tudi, da se z otroci pogovarjajo v albanščini. Kaj bo, ko bodo ti otroci začeli s šolanjem?

     • rabbit

      To imaš prav to so stari muslimani,ki so še iz drugih časov, mi je ena moja stranka pripovedovala, doma iz kraja pri Veliki Kladuši, da sedaj sploh domov ne gre več ker so ta mlade vse zadekane, dedci pa bradati in noben ne govori srbohrvaško sami tujci.

 • WISKY 1000

  Janez uživa,ker gleda BURLESKO,KVA JE BABE,ŠPORHERT JE ZA DOMA DOBER,DA BI GA S SABO VOZU PA NI,TAK JE Z BABAM.

  • rabbit

   Ko bo šel Šarec prvič v Nemčijo na obisk bo rekel: Kwa je zdej baba zoprna.

   • merim

    Merklca ga tk ne bo zastopla ko ne zna slovensko sarko je pa.nemscino mel popravca tk da ni straha

    • rabbit

     Ne obvlada ne nemščine ne angleščine je sam rekel da bo problem, ko bo treba v Bruselj, ni problema naj sam nasekan pa nag pride bo že Juncker za vse ostalo poskrbel.

     • rabbit

      No išjas naj ima pa krč ga naj prime.

     • merim

      Vidis pol pa sploh ni straha. Na mizo bojo vrgl 5 litrov snopsa pa se bojo vse zmenl. Na tiskovki pa vsi z isiasom baje razsaja

     • rabbit

      Veš je Juncker išjas bolj pretkan kot tale naš Seršpentinšek ga bodo napil pa dam nagega posla pa plin pa vodo mu bodo zaprl.

     • merim

      Serpentinsek se bo pa ze zmenu za dobro slovenije

     • rabbit

      Kdaj se je pa komunist zmenil še za kaj dobro Slovenije še nikoli. Od Kardelja, ki je Istro šenkal Hrvatom do Pahorja, Korla, Cmeraja, ki so šenkal še tisto čašo morja.

     • merim

      Pa marjan ni komunist on je nov obraz

     • rabbit

      To je pa boljši vic kot si ga je kdarkoli serpentinšek zmislu.

     • merim

      Hecat se je treba

  • merim

   Una je bolsa pa novejsa.
   Vlada bo ko bo ce je pa ne bo je pa ne bo.

 • garfi

  sporočilo Banditom merim trikotnik prle ….
  Janez Janša v Idriji: Plače pod sedanjo vlado (Cmerar) so zrasle komaj za 1 %, pokojnine niti temu ne sledijo – v našem mandatu pa so pokojnine in plače zrasle za 25 %
  BANDITI STE LOPOFI
  http://nova24tv.si/slovenija/politika/janez-jansa-v-idriji-place-pod-sedanjo-vlado-so-zrasle-komaj-za-1-pokojnine-niti-temu-ne-sledijo-v-nasem-mandatu-pa-so-pokojnine-in-place-zrasle-za-25/

  • merim

   Dobr janez je to reku a mas kak verodostojen dokaz za to?

   • garfi

    tvoje laži so dokaz

    • merim

     Pa dj kaj sam govorite pa podajte konkretne linke al pa nekej. Drgac sam gobcate pa gobcate

     • garfi

      VRNILI BOSTE 100 MILIJARD, ki ste jih ukradli Slovencem Bandit

     • merim

      Kdo je to rekel? Kdo jih je ukradel? Ovadbe na policijo garfi al pa spet sam gobcas

     • garfi

      kdo je že na oblasti 70 let ?
      kdo je ugrabil medije sodstvo tožilstvo policijo šolstvo ?
      levica je desna ja KAPITALISTIČNA LEVICA
      LEVAKI STE BEDAKI

     • merim

      Ja ne vem js ti pravis da so ugrabli medije ukrali 100miljard. Mojster pojdi na policijo z imeni in stevilkami cesa ne razumes

     • garfi

      kdo je ugrabil medije sodstvo tožilstvo policijo šolstvo in celotno državo ?

     • merim

      Js ne vem ti povj

     • sosed pravi da sds

     • rabbit

      Nisem vedela, da so taki medijski mogotci, tajkuni, sodnik in vodja učiteljskega sindikata člani SDS.

     • merim

      A bavcarja ne poznas?

     • rabbit

      Od kdaj ima pa ta člansko izkaznico SDS?

     • merim

      Janeza tut ne ppzna se iz 90 let?

     • rabbit

      Ti si napisal da je tvoj sosed rekel da je SDS ugrabila medije, sodstvo, šolstvo itd. Zdaj pa Bavčarja LDS zraven vlečeš.

     • merim

      Tega nisem js rekel. Beri pocasi in pravilno. Saj bo sli

     • rabbit

      Ti ali trikotnik isto sranje. Siamska dvojčka.Kaj se pa potem oglašaš, če drugemu odgovarjam si njegov advokat.

   • rabbit

    Bančni račun mojih staršev. Od 2008 do 2018 se pravi 10 let je moja mami dobila 12 evrov več pokojnine.

    • merim

     To si ti rekel daj dokaz

     • garfi

      tvoje laži so dokaz

     • rabbit

      Kaj a ne verjameš 2008 312,76 evrov pokojnine deset let kasneje 324,89 . Dobila je tavelik regres in si zanj lahko kupi kaj? Korlove obljube, Židanovo mučkanje in Cerarjev jok.

     • merim

      A pred letom 2004 pred janezom je bla pa pokojnina 232€?

     • rabbit

      Moja mami je imela, ko so uvedli evro 254,61 evrov pokojnine. Se pravi od 2007 pokojnine so se povečevale dvakrat letno in tudi poračun je bil v Janševih časih vse za nazaj vse mesece.
      Zato je pa Korel takrat tako dobro prišel skozi na volitvah. Pa ne od lastnega dela .

     • merim

      Uh pol pa res zgleda da je jansa dvignu za 25 posto. Bravo janez nekaj dobrega je pa le.nardil

     • rabbit

      A dej no veš tisti,ki iz moje denarnice samo krade in to so sami levičarji nikoli mojega glasu ne bodo dobili.
      No ti povem sedaj zgodbo mojega soseda čisto frišna . Pride inšpektor kmetijski preverit kaj imajo kmetje na njivi in če se ujema s tistim, kar je bilo prijavljeno v GERK-ih. Pride hodi od njive do njive in prideta do njive na kateri naj bi bila posajena čebula njiva, prazna, že pomuljčana in inšpektor vpraša: Kje je pa čebula, kmet ga začudeno pogleda in reče ja katerega pa smo danes, inšpektor pove datum in kmet vpraša ja gospod inšpektor čebula je že en mesec v shrambi, kar je nismo še uspeli prodati in potem se sprašujemo kakšne budale ima minister Židan zaposlene na ministrstvu, da še tega ne vedo kdaj je čebula zrela.
      Lani inšpektor ni vedel kaj naj naredi, ker je bil vse uredu pa se je odločil, da je štala premalo bela in naložil kmetu dodatno beljenje. Take budale zaposljujo ti ki jih zagovarjaš.

     • merim

      Js ti pa povrm da vsi politiki v sloveniji delajo samo zase. VSI.

     • rabbit

      No da ne bova spet Janšo omenjala pa primerjajva vodjo poslanske skupine SDS (bivšega Tanka) in SD Hana. Če bi Tanko posedoval večje premoženje bi bil ogenj v strehi, ko pa ima gospod Han vilo v Radečah, da je od pivovarne Laško pri prodaji zaslužil 320.000 evrov, da so vsako leto zaslužili 100.000 evrov s tiskanjem nalepk (so jih novi lastniki po hitrem postopku odžagali od denarja) o tem pa nič ne pišeš ne niso vsi isti.

     • merim

      Sj ti pravim vsi delajo samo zase. Ti pa pravis vsi delajo samo zase razen janeza.

     • rabbit

      Kolikor vem Tanko ni prodal nobenih delnic Laškega, nima vile, pa tudi z nalepkami ni služil v času ko je bil poslanec državnega zbora.

     • merim

      Rabbit eni preprodajajo delnice eni pa patrije.

     • rabbit

      A dej no sedaj je že Tanko preprodajal Patrije.

     • merim

      Kdo sploh je tanko? Kdo iz leta 1500?

     • rabbit

      Preberi prvi razred , prvo berilo mogoče bo šlo.

     • Republic Commando

      Zakaj potem tako navijaš za levake????

  • Res čudno da ga narod na naslednjih volitvah ni izvolil 100% glede na neverjetne uspehe njegovega vladanja.

 • Cicada 3301

  Novi dokumenti!!! Poglejte:
  https://imgur.com/a/feaFeWi

  • garfi

   fafaĆ

 • Bandit123

  Požar je nesramen pesjan, ki se je debelo podelal na volitvah in sedaj pljuje po vseh. Njegovega nerazumljivega trokiranja so se ljudje hitro naveličali.

  • Narod ga ni izvolil v parlament?! Krivično

   • merim

    Sj so pa janeza.in to z najvec glasovi.

  • garfi

   Bandit

 • Resno me zanima kako so glasovale jehove priče?

  • garfi

   razsvetljeno iluminati

 • Olga2345

  Bravo Požar! To je levičarska (fašistična) svojat (po Trčku)!

  • merim

   Pozar pa ze ni levicar

 • Olga2345

  Gobceva je zaradi “bolecin v hrbtenici” po intervjuju zvrnila celo flašo…

  • Caesar

   Je dobila išias?

   • rabbit

    Išis in to dvojni.

 • garfi

  šarc malo pove in dela veliko škodo

 • Sredina

  Ampak veste kaj? Marjan Šarec je PREDSEDNIK VLADE, pa se lahko na glavo postave vsi s Požarjem, ki “bo zmagal na volitvah in bo največje presenečenje le-teh” in SDS, ki bo “rešila državo”, ampak se boji prevzeti oblast in se raje skriva in pametuje v opoziciji, vred.

  • To jim je ‘ziher’ Kučan Milan podtaknil, nekak pač. Pacek komunistični .

   • merim

    Milan je kriv za vse janezove tezave. Zagotovo ma prste vmes tut tuki

    • Sigurno, on in Štefka.

     • merim

      Ne nimas prav, milan in globoka drzava.

   • učko

    Ja, Šaro je Kučanov đukec, to vse vsak !

    • To vemo vsi!

     on JE Kučan

     • tohuvabohu

      Zato ga ni nikoli imitiral, hehehe.

    • merim

     Sarec je novi milan.

  • učko

   On premierja samo glumi ! On je pač kloven !

   • Sredina

    Druzga, kot to mu ne morte očitat. Mu lahko očitate, da je bil pravnomočno obsojen in odstavljen zaradi korupcije? Mu lahko očitate, da je preprodajal orožje? Mu lahko očitate, da ne zna pojasnit svojega premoženja? Mu lahko očitate, da zlorablja slovenske državne organe, za politično obračunavanje? Mu lahko očitate nezakonito financiranje volilne kampanje s tujim denarjem?

    • učko

     Pa sej to je najhujša zadeva !!! Glede na to, da je komunistična mafija že davno tega uzurpirala tako sodstvo kot tudi tožilstvo in ga zlorablja do konca in naprej, je stigma “obsojenca” na takem sodišču in v takem primeru, ko smo vsi videli, da gre za farso in zlorabo sodstva, samo pozitivna oziroma mučeniška drža dotičnega. Kar se tiče financiranje strank, je Udbo režim itak vsilil totalno restrikcijo tako, da se ostale stranke ne morejo ustrezno financirati, le z Udbo-mafijo povezane politične stranke, da tako mafija najlažje vlada, ker izvoljena politika sigurno ne, ker iz navedenega razloga ne more. Ostalo je brez veze. Vsi, ki podpirajo vladajoči Udbo-mafijski režim so narodni izdajalci in zločinci. Tako da je Šaro ravno to !!!!

     • Sredina

      Joj, zdej ga mate že za mučenika. Bog vam pomagi no hahah

     • tohuvabohu

      A to pa ni nič, da je dvakrat šel v arest po nalogu udbomafije
      in z zlorabo skorumpiranega sodstva? Pa nikoli ni dobil niti centa odškodnine! Kaj pa 160 postopkov, afer, procesov zoper njega? Potem pa vsa rdeča falanga cvili, če vam kakšno zabeli na twitterju. Še premalo vam jih pove.
      Če bi se to zgodilo kakemu rdečkarju, bi bile ulice polne rdečih fosilov.

  • alojz

   Zdaj ga pa lomiš. JJ bi prevzel. Pa se ga globoka država tako boji, da bi tudi z hudičem sklenila pakt raje kot z njim. Sicer pa smo to vajeni iz zgodovine čeprav učbeniki to ne pišejo.

   • Sredina

    Ta “Globoka država” bi lahko v vlada poslala SMC, LMŠ in SAB, ki bi imele v vladi večino, tako da bi lahko nadzorovale tudi SDS, če bi želeli.

    Samo še en dokaz, da globoke države ni, je samo vaša nesposobnost in užaljenost!

    • tohuvabohu

     Očitno si ti del te globoke države, da ne rečem udbomafijske bande.

  • Republic Commando

   Kako lahko dejstvo, da levuharji niste hotli niti slišat za koalicijo z Janšo, kaj šele da bi kdo od vas šel saj na pogovor z njim, pretvoriš v prepričanje , da se JJ boji?? Samo levuharji ste zmožni takega invalidskega razmišljanja :)))))

   • Sredina

    Je Janša naredil karkoli, da bi koga poskušal prepričat v to, da pride na pogovore k njemu? Se je komu opravičil, za 4 leta konstantnega žaljenja? Je predlagal alternativnega kandidata za mandatarja, ki bil za ostale sprejemljiv? NE

    Počistite pred svojim pragom, potem iščite krivce drugod!

    • tohuvabohu

     A se je Janši kdo opravičil za protiustavno ravnanje proti njemu? Za montiran proces Patria, za izgon iz parlamenta, za krajo volitev? Zakaj pa naj se Janša opraviči? Ker je povedal, kar vam gre, pizdakarji? To so tipične partizanske metode. Že leta 1941 ste rdečkarji povzročili narodni razkol, ki se vleče vse do danes, kriv je pa Janša, da kao deli narod.

 • Sredina

  Mislm js bol paptetičnega človeka od Požarja še nism sreču, neki jeclja skos, brez kakršne koli kulture dialoga ali poznavanja bontona skače vsem v besedo, jih prekinja, vpije, nobenmu ne pusti, da bi povedu kar misl, če se z njim ne strinja…hkrati je pa tko vzvišen in aroganten, ter misli, da je v vsem najboljši, da mi gre včasih že na bruhanje, ko ga slišm.

  In volitve so ga postavle lepo tja kamor spada, na poden!

  • merim

   Eh take srecas v vsaki farski gostilni kp spijeno tri spricerje

  • Dragan Krstič

   Nataška, lepotička kva si zdej. A si straight al pa lezba al dvospolnik. Moški gotovo nisi, ail pač?

  • učko

   Ja, za tisto nadrkavanje v troje na njegovi televiziji je mojster Jaka, na volitvah pa je izpadu cepec. Jest sem ga meu namen volit, ko pa sem ga vidu na TV kakšne stresa, pa ga nisem !

  • alojz

   Požar ima res čudne navade. Tiste intervjuje npr. ko je gosta posedel, sam pa stal, da je bil vedno nad njim.

   • rabbit

    To je rekel Turnšek.

  • šrauf

   A ti to o Marcelu Štefančiču?

  • Republic Commando

   Kako šele ti patetičen ipadeš, ko stalno nekaj nabijaš, brez dejstev i dokazov, ko te pa zašijejo pa lepo odpeketaš :)))) Raje se nehaj silit :)))

   • Sredina

    Kdo me je zašil in s čim? Ti s svojimi nebulozami in žaljenjem, ker nimaš argumentov? hahah komedijant

 • šmentanamuha

  Dobro, naj se pijanka prične, ampak mnoge bo bolela glava, ko se bodo treznili.

  • merim

   Tebe bo zih najbol

   • branči

    en preprost recept: greš na upravno enoto, da si podpornik vlade, dobiš potrdilo, da si oproščen vseh davščin! intelekt na nivoju amebe, ki misli, da so vsi novo ukrepi naravnani samo za desničarje! me zanima, koga bo bolela glava, ko spozna, kako je bil nategnjen!

    • merim

     Si mau temo falil al si ze pozru 3 litre tvojga grabnvalerja?

     • branči

      vsako tele ima svoje vesele!

     • merim

      Pravilno nazdrav na janeza za.nasledne volitve

     • branči

      še hitreje bodo tu, kot si komunistična govna predstavlajate!

     • merim

      Cez stir leta ce ne prej. Potem pa vse po starem nova leva vlada

     • branči

      in ti boš v volilni komisiji, ki bo štela leve glasove? daj se spel govedo komunistično, preden te resnica ne udari po blesavi glavi!

     • alojz

      Ima pa prav. Res je tako. Levi mislijo, da bodo samo desni delali in plačevali davke.

     • rabbit

      Saj po svoje ima prav levi so sami lenuhi pa živijo na račun ta desnih.

    • rabbit

     Točno tako potem jih vidiš ko pri meni stranke ponavadi so te ,ki volijo levičarje najhujše kako jokajo kako je vse drago. Jaz jim lepo vljudno rečem, kar ste volile morate lepo vzdrževati, da ti vidiš kako se jim nos povesi.Mislijo, da se jih bom usmilila pa ceno zmanjša jok brate odpade. imam prijatelja vodovodarja, ko je ena ultra levičarka mislila, da ji ne bo treba nič plačati ona bi se kar v naturalijah zmenila, ko je rekel da ne račun je tukaj je baba čist ven padla ga je tožila ampak izgubila in lepo plačala, še njegovega odvetnika.

  • Dragan Krstič

   Glava bo bolela drugorazredne.

 • uzurpator

  Spet blabla o Šarcu, enako je bilo s Cmerarjem …. nič ne bo naredil, jokal bo kako nič ne more in kako ga spotikajo koalicijski partnerji … pravzaprav nam bo naredil samo veliko škode. Prva epizoda pa bo že nastop levičarskega Štruklja …

  • Dragan Krstič

   Štrukeljc bo utihnil, ker mu bo toukazal bivši tast.

 • Marjan Šarac

  Sem bil pa jaz fajhten.

  • merim

   A spet

 • antimur

  Sinoči pri Odmevih je še pa hanzijevka Gobčeva bila bolj sprejemljiva kot Šarec, z udbaškemu nadimku Serpetinšek. Groza, da se takšen tepko vsiljuje za mandatarja.

  • merim

   Kje si pa ti spet udbo najdu si malo za casom?

  • samotoje

   Saj se ne vsiljuje. On je bil določen za mandatarja. Izbran.

 • Franjo Trojner

  Demokracija je v Sloveniji crknila z
  izvolitvijo Šarca za mandatarja.
  Z dnem 17. 08. 2018 smo v Sloveniji močno skrenili z poti, ki jo je začrtal DEMOS, g. Pučnik v EU pa v tistem času demokratičnih sprememb g. Vaclav Havel, Lens Valensa itd.
  Dominatni levici servilni mediji in hinavski obrazi politikov strank levice me, vse nas prepričujejo, da ni nič narobe in je v skladu z načeli demokracije, da micene stranke, ki na volitvah niso dobile večinske podpore javnosti mimo zmagovite stranke volitev postavijo svojo levo vlado. A je temu v resnici tako?
  Volitev se je udeležilo 900 000 volilcev, skoraj 900 000 jih je ostalo doma, volilna udeležba je bila 51% in danes vlada stranka LMŠ, ki je volitve izgubila, podprlo jo je samo cirka 100 000 volicev ????
  LMŠ Lista Marjana Šarca 111.299 12,66 %
  13 / 90
  Sestopljeni med seboj skregani vlandni trojček je dobil mizerno podporo volilcev. Tako so se glasovi Cerarjeve stranke SMC prepolovili, Desus pa je komaj uspel priti v parlament, njegov predsednik Rjavec pa ni bil izvoljen niti za poslanca, stranka, ki je nastala iz KOMUNISTIČNE PARTIJE danes poimenivana SD pa itak nikoli ne zmore rezultata preko 10%, za njo vedno glasuje samo okoli 90 000 volilcev.
  Volilni rezultati sestopljenega med seboj skreganega vladnega trojčka:
  -SD Socialni demokrati 87.234 9,92 %
  10 / 90
  -SMC Stranka modernega centra 85.705 9,75 %
  10 / 90
  -DeSUS Demokratična stranka upokojencev Slovenije 43.129 4,91 %
  4/90
  Naslednja luzerska vladna strančica ZAB, nekdanje večkrat samopredlagane predsednice vlade Bratuškove ( predsednica ,vlade brez zmage na volitvah/mimo volje volilcev), ki nas je preko vseh razumnih meja zadolžila in z davkoplačevalskim denarjem pokrila gromozansko bančno luknjo in nikoli ni preganjala banksterjev, morda iz solidarnisti, ker je tudi sama sedela v nadzornih svetih bank, rada pa poje Bandiero Rosso in ji dišijo dobro plačana mesta v administraciji EU, je komaj prilezla čez volilni prag. Njena volina podpora je mizerna:
  – SAB Stranka Alenke Bratušek 45.000 5,12 %
  5 / 90
  Akenka Bratušek ni izvoljena v parlamennt!!!
  Ekstremno leva stranka ZL, ki je podpisala koalicijsko pogodbo z vladno Šarčevo kialucijo z eno nogo ostaja v opoziciji.???? Kar je zelo spominja na totalitarne čase, ko je komunistična oblast nadzorovala prav vse in so komunistični oblastniki nadzorovali in vodili sicialistične sindikate, socialistično mladino, zvezo sosialističega delovnega ljudstva, zvezo borcev, pisateljev, novinarjev itd. in je bila opozicija z zakonom prepovedana, preganjana, zatirana.Volilni rezultat ekstremne levice, ki zagovarja še večje obdavčitve,z vsemi silami preprečuje financiranje podhranjene SV, hkrati pa se zavzema za iztop iz NATA in EU, se fanatično zavzema za prost vstop v Slovenijo vsem ilegalnim migrantom tega sveta in samo za državno gospodarstvo, zdravstvo, šolstvo itd in nam za vzgled nudi razpadajočo Mandurino Venezuelo, se navdušuje nad revolucijo in Che Guearo je: 9% v DZ jo zastopa 9 poslancev in zanjo je glasovalo cirka 80 000 volilcev.
  In ti luzerji bodo vodili državo? Teoretično bo imelo 40 000 vililcev stranke ZAB ali Desus po 2 ministra v vladi ???? 80 000 volilcev stranke SD 2 ministra in predsednika DZ, 80 000 volicev stranke SMC 2 ministra in 100 000 volilcev stranke LMŠ predsednika vlade in vse ostale ministrske položaje. In to še ni vse nato si bojo med sabo raztalali še vse pomebne položaje v javnem sektorju in državni upravi.
  In temu nasilju manjšine nad večino prevarantski politiki levice in vaše sluge v dominatnih medijih pravite demokracija.????? A mislite, da smo vsi državljani sami idioti??? Vrag naj vzame vse vas prevarantske politike levice in vse vaše medijske sluge, ki načrtno zavajate, zavirate, zavirajo demokracijo in pravno državo v Sloveniji, z enim samim namenom mimo volje volicev, tudi z prevaro in mimo načel demikracije, pravne države se zadržati na oblasti s ciljem nenasitnega prenažiranja iz skupnega državnega korita, kot ste bili vajeni, naučeni že v stari totalitarni Jugoslaviji!
  Zaradi zminirane LUSTRACIJE, nam je 17.08 2018 crknila demokracija in pravna država. Torej borba za demokratizacijo Slovenije še gotovo sledi! Nekak nov DEMOS JE NUJA!

 • Prle

  Mandatar Marjan Šarec vso srečo na tvoji 4 letni trnovi poti, polena ti bo pod noge metala samo sds, zato se ne sekiraj, saj Ivanove ovce samo blejejo.

  • xtc

   Ki nebo trajal več kot par tednov-hvala bogu.

   • Prle

    Staviš, da bo dalj vladal, kot je Ivan v zadnjem mandatu.

    • xtc

     Ko bodo prvi resni zapleti z tujino-Natom EU bo Posvojenčka konec-sploh ,če mu JJ in Tonin,povesta da ga bosta podprla,ko bo imel večino pri svojih ,dotlej bosta pa počakala.

     • Prle

      Če bodo delali za dobro Slovenije ne bo nobenega problema.

     • xtc

      Kdaj pa je Kučan delal za dobro Slovenije?
      “Če se smem izraziti,Samostojna Slovenija NI MOJA opcija”,več kot povedno-in Posvojeenček je le plesoča opica z lončkom,kateri tatkte daje lajnar Milan z lajno.

     • Prle

      Ivan janez Luzer je Sloveniji grozil s trojko.

     • tohuvabohu

      Saj je tudi prišla. In nas zapufala za 8,5 milijard.

 • rabbit

  No dragi komunisti kaj porečete pa na to:Hmm, po čem bomo pa potem še sploh ločili levico od desnice? Vodja poslanske skupine Die Linke v Bundestagu Sahra Wagenknecht (sicer žena od Oskarja Lafontaina) ustanavlja protimigrantsko gibanje Aufstehen! http://www.atlantico.fr/pepites/figure-extreme-gauche-allemande-veut-creer-mouvement-anti-immigration-pour-contrer-extreme-droite-3482397.html

  vir: Crnkovićev twiit

 • VERRZIFIKATOR

  Mar z verige psico so spustili?
  Levi so sosedi res od vraga,
  spet na ulici je vsa nesnaga,
  kdaj se šinter končno je usmili?

  • merim

   Dons pa se nisi dost spil da bi napisal 4 kitice?

  • tohuvabohu

   Kaj ta Serpentinšek motovili,
   vede se kot zmešani debili.
   Če ubožca rada peče zgaga,
   taščina grenčica mu pomaga.

 • xtc

  Dejstvo je,da se že vidi IQ in prtedrablovščina dobra le za SLO ovce v tujini nič od tega.
  Definitivno pa sta Tonimn in JJ bedaka ,če bosta podpirala njegove projekte-ko bo imel večino bomo potrdili,če je v korist,če ne se vzdržimo-zmeni se s svojimi.

 • Hun1978

  Slovenćki so pjanćki

  • Goran Hvala

   ma ko bi vsaj bili.. so prevaranti in lenuhi… statisticno gledano… ce so ze tolk v statistikah nej vsaj tud svojo objavjo…

  • učko

   Boljš bit pijanček k’ srbijanska budala! Pijanček se bo enkrat streznu, budala pa nau pršou h pamet !

   • Hun1978

    pijana budala

 • VERRZIFIKATOR

  Merima Vunić

  NOV MERILEC

  Merim, pravi ta, ki je brez mere,
  za merilca ki se zdaj vsiljuje,
  mero sproti ki si prikrojuje,
  da premagal lastne bi ovire.

  Čez ovire lastne ni mogoče,
  niso tu v pomoč mu žal meritve,
  zaobiti ni mu moč trditve,
  da merilec je zgolj glave vroče.

  Plete, pravijo, ki ga poznajo,
  štrika, reče se še po domače,
  vsi poznajo takšne blebetače,
  skupnega kaj z merimo imajo.

  Merim, ta še vedno zatrjuje,
  ko ne mere ni in ne objekta,
  za meritve še manj intelekta,
  merima le, ovčja štrena, tu je.

  • merim

   To je nas verzifikator
   On je pravi trokator
   Pastir ga je na paso gnal
   namest da bi za rundo dal.

   Kao pesmi pise
   A kar napise ne vidi
   Da se kup dreka izrise
   Ovcica na zbor sdsa pridi.

 • merim

  Samo ce pogledamo skozi zgodovino. Ti nasi slovenski desnicarji so popusili vse kar se je popusiti dalo. Od domobrancev do volitev poraz na poraz

  • rabbit

   Rezultati slovenskih levičarjev, najprej zajebejo Jugoslavijo jo tako zapufajo, da se sesuje sama vase, potem, privatizirajo slovenske tovarne in eno za drugo spravijo v stečaj in pokupijo jih zajebani desni kapitalisti, ki slovenski raji dajejo kruh, uspe jim sesuti slovenski zdravstveni sistem,edini uspeh slovenskih komunistov je da Janša ni na oblasti raja pa vse bolj revna, naga in bosa. Res uspehi ni za prehvalit.

   • merim

    Se pa strinjas najvecji uspehi desnice poraz na poraz

    • rabbit

     Z desnico smo se uspeli izvleči iz krvavega balkanskega kotla, če ne bi bilo desničarjev, bi sedaj slovenski narod bi tam na razvitosti Bangladeša.

     • Goran Hvala

      zakaj ze. kaj spet lazes jansevik. . vsak dan najavljate da so vse juzne drzave ze 10x boljse od nas. . zdej pa ti spet kontra sam da izpades pameten in baje imas prav.. . dej dej nakladac janseviski….ti se obracas po vetru kot janez jansa…

     • Jani Steiner

      Ko nimaš več argumentov, začneš pa z janševiki, Dej napiši nekaj, da bo berljivo.

     • maksimalno

      Deluješ mi kot tisti lovilec sanj za dva evra v kiku. Čudno, nerazumljivo , kot nebodigatreba.

   • Goran Hvala

    manj sem bil dolzen v jugi kot sedaj v osamosvojeni sloveniji katero je osamosvojil janez jansa…tip je gledal sam na svoj zep ocitno…

    • Capi

     Kdo ti je pakriv, da živiš na kredit…..

    • tohuvabohu

     Zadolžili so te rdečkarji:
     – Pahor 9 milijard v treh letih
     – Pika Nogavička 8,5 milijard v dobrem letu (rekord!)
     – Cmero 6 milijard v štirih letih.

    • maksimalno

     Kaj naj si pa človek misli o tebi. Verjetno je Šarčev sošolec, edino to mi je prišlo na um.

  • UnFlâneur

   Zdaj bo pa popušila še cela država. Boš vesel?

 • Dillinger

  Predsednik vlade mora na zastavljena vprašanja odgovarjati hitro,nedvoumno in obširno,na trenutke
  slikovito,tako,da ga razume večina,vmes večkrat ponoviti svoje trditve in jih seveda podkrepiti z dejstvi…
  Ta butelj pa nima nobenega besednega zaklada,o ničemur nima pojma,bleja v tri dni in bulji v kamero
  kot tele v nova vrata in zase si upa trditi,da je igralec-improvizator.Če bi na intervjuju odgovarjal na
  vnaprej zastavljena vprašanja,jih zagotovo pozabi,ker je pač butast.Za njega pride v poštev samo trotel
  boben.

  • merim

   Vsakomur svoje sarcu vlada janezu pa vlada v senci vsi zadovoljni

  • xtc

   Ne lajna in ketna ter lonček v roko,Kučan pa vrti lajno.

 • Goran Hvala

  kere futke… bluzite lahko 100 na uro. to ne spremeni dejstva da zmagovalec volitev janez jansa ni sposoben sestavit vlade in zdej se on kot profi politik smeji enemu komiku… :-)… to je dost bolj zalostno in tudi smesno…:-)….

 • VERRZIFIKATOR

  Merim, delavček se je razburil,
  pa meritev se mi ne izide,
  merim, vsakič ista ničla pride,
  se pred inženirjem je razkuril.

  Ob meritvah, ki jih je prikazal,
  kure so s krohotom se smejale
  in merilca vse zasmehovale,
  kakšen izračun je revček zmazal.

  Je prisegel, znova da bo meril,
  spravil skupaj vsaj številko kakšno,
  pa četudi eno samo, takšno,
  ki bi jo prepisal, poneveril.

  Naj še toliko je ponovitev,
  isti bodo rezultati nični,
  to se pravi večno nepremični,
  je izhod edini: izločitev.

  • merim

   Kaksno rimo bi lahk uporabil ce ze pises kao pesmice

   • Duhec

    Hahahaha

   • macon

    Uporablja oklepajočo rimo, butec.

    • Soave

     +++++++

 • večni srb

  Kaj bi bilo, če ga ne bi podprli, jeseni bi verjetno izgubil županski stolček in bi se moral vrniti k Hribarju ali pa na zavod za zaposlovanje, kot NK delavec.

  • večni srb

   Ampak na srečo je šlo in je danes vladar Slovenije.

   Moči pa nima, ker pri nas vladajo izredne razmere,zato imata vso oblast v rokah diktator Pahor in njegova nato sokldateska, ki pazijo,da se pri nas ne bi zgodila še Kambodža.

 • tramal

  Mislim da bi ta antikrist šarec moral iti petkrat na dan v cerkev k spovedi .Da ga ni sram ,da hodi v cerkev pa laže kot ostali komunisti. V cerkev hodi vohuniti in ovajati kristjane.Če bi prišel v našo cerkev ,bi letel po vseh štirih iz nje.

  • merim

   No to pa ni primerno za vernika kar ti pises

   • Prle

    On je župnikov partner, torej upravičeno meče ljudi iz cerkve.

   • tramal

    Ni primerno da lopov,lažnjivec in vohun hodi v sveti hram.

    • Bobrock

     “lažnjivec” – odakle si zemo?

     • tramal

      Od vsega začetka tisočev rodov smo zavedna krščanska slovenska družina .Pa ti srbine oddakle si?

     • Bobrock

      Iz Sljovenija…samo, takole, mimogrede tramal…malo knjižnega jezika (slovnica in besedni zaklad) pa ne bi škodilo, ali samo dislektično tipkaš? Tisoče rodov slovenska družina? Definiraj rod – ali misliš na plemena (izvorno), ali misliš na generacije (časovno) ali kako drugače – definitvno, krščanstvo ni rodovna skupnost, pač pa religija. No, če se dotakneva še slovenstva – vzamiva, da so zametki slovenstva v Karantaniji, torej okrog leta 850 ali po domače ca. 1168 let nazaj, bi lahko rekla (če bi imel dokaze iz notarijev o svojih prednikih), da ste lahko teoretično ca. 330 generacija prvobitnih Slovencev, pokatoličevanje pa se je začelo s knezom Borutom, ki je okoli 880 prišel nazaj z bavarskih dvorov in začel “pokristjanjevati” takrat večinoma poganske “Slovence”. No, prijateljsko pa bi svetoval: malo manj jeze in sovraštva – resnica se da povedati tudi na bolj kulturen način, drugače se pač težko loči(mo) od t.i. “divjakov”. Pa tudi bolj zaleže. Želim ti lep dan in se opravičujem za šalo.

 • Duhec

  Hvala bogu, da je pred vlade komik. Bo znal grozljive stvari povedat na lep, smešen način. Še vzljubili ga bote, lol.

  • učko

   Ja, za te stvari ga rabi mafija, da bo tolažil svoje podložnike, ko bojo njihove kašče prazne, bo pa za to režimska kašča polna dobrot, za režimske kretene seveda !!!!

   • Duhec

    Ne razburjaj se. Vse bo ok. Smeh je pol zdravja.

    • branči

     zdrav smeh, ne pa ostalo pol zdravja v čakalnih vrstah!

     • Duhec

      Ne pretiravaj. Nujne primere vzamejo takoj.

     • komar marko

      res, zakaj zavajaš? A je nujni pregled KORONOGRAFIJA kjer se čaka cca PET mesecev. Če zdravnik nekoga napoti na ta pregled, pomeni da bi moral biti izveden najkasneje v enem tednu!

     • maksimalno

      Hudiča, kaj pa še pol ti krotoviliš okrog, pa ti si nujni primer za polje. Al so že naredli križ čez t ojo diagnozo?.

    • macon

     Deli z nami svoje smejalne občutke, ko boš ob istem brutu imela nižji neto. Aja, ti ne delaš, ti si neka sponzoruša.

  • komar marko

   a ti sploh ločiš komike od norčevanja in poniževanja iz ljudi kar počne radio ga ga. in kar je počel dotični. In tak je za tebe komik. Priporočam ti, da si na ILICI v Zagrebu v JAZAVCU ogledaš kako SATIRO, pravo satiro

   • Duhec

    Letos je sezona komarjev pa vseeno si tko zoprn.

    • komar marko

     a tudi tebe resnica moti? Vidiš, za mene trenutno najboljši humor na ravni intelektualcev. vse ostalo kar pri nas pravijo STAND up komedija, se pa samo še obrnem. prav. Edini do sedaj me je presenetil BIZOVIČAR s svojim roštiljem. To pa je tudi vse.

  • maksimalno

   A ti sploh ločiš komika od krote?

 • Jani Steiner

  Kot butalski kovač : “če ne bo lopata, bodo pa vile”. Saj butalski kovač se je tudi z gledanjem učil obrti.

  • tohuvabohu

   Ne moremo vedeti, kaj bo, dokler se ne zgodi (predzadnji šarčizem).

 • učko

  Šaro je še en dokaz, da je lahko v Zlovenji premier vsak đukac, da ga le Kučan “požegna”.

  • Prle

   Prav imaš, spomnimo se samo Ivana, pa Pahorja.

   • tohuvabohu

    Ivana ste pihnili, bitange.

    • Prle

     Pihnili so ga vaši, to se ve.

     • tohuvabohu

      Naročil je Milanček.

     • Prle

      Ne bi rekel, nove raziskave pravijo drugače.

     • komar marko

      a ste že pri mesečnikih. Jap NOVEJŠA zgodovina spomeničarjev iz Lažgoš!

     • tohuvabohu

      Osebno sem govoril z njim pred umorom. Točno je vedel, da ga nameravajo pospraviti in tudi kdo je zadaj. Celo grobnico si je pripravil ob svojem domu. Zato raje zapri greznico.

     • Prle

      Kakor vem so ga počili od spredaj ne od zdaj, po zadnjih info. je vedel kaj se bo zgodilo tudi Ivan jANEZ, njegova vloga pa ni bila majhna.

     • tohuvabohu

      Pritlikavec je bil zadaj za strelcem. That’s all, folks.

     • FRANC3

      Katere raziskave? Slovenske UDBE?

 • O’Brien

  Na mesto premiera postavijo bedaka, da lahko v ozadju kradejo.

 • Duhec

  Šarec deluje pošten, Janši se pa že na daleč vidi, da ni. Zamenjajte ga pa bo…

  • učko

   Kučan ne pusti zamenjat JaJota, pol bi lahko mel težave. Ta beli in farški morjo bit, da je uržeh za ta rdeče. Eni druzga nucajo, drugač bi šli v smeti !

  • komar marko

   ne naj ostane. Vidim da se ga bojite, pa nobene rabote mu ne morete dokazati. kako ste bedni!

  • Volkhv

   Jaz bi Šarca dal še za precednika Slovenije. Šarec je inteligenten, svaka mu čast. Sem Šarčev volilec in menim, da Slovenija rabi Ministrstvo za cirkus in cirkusante. Slovenija jih ima veliko, poleg filozofov. In samo filozofi (Hanžek, Trček, Tomić, Šarec…) ter cirkusanti oz. zabavljači lahko rešijo ekonomijo. Če bi cirkusante izvažali bi nekoliko obogatili druge države pri tem. Samo paziti moramo pri izvozu, namreč izvoz je rak rana slovenskega gospodarstva!

  • tohuvabohu

   Tebi se tudi na daleč vidi, kakšna prasica si.

   • Prle

    Tebi se pa iz aviona vidi kakšno govedo si.

    • Schemva Miro

     Obuj opanke,na glavo šajkačo,pa marš na jug v vukojebino čuvat ovce.

  • Republic Commando

   Kaj bo ha?? Če ga zamenjajo se boste pa spravili na naslednika. Levim se gre za oblast, če bi bila namesto njega Tomčeva bi cvilili ” Samo, da ni Tomc”, in vse leve ovce bi začele na komando pljuvati po njej. Tako , da nehajte levajzli že jokat , da je problem samo Janša, NI in tega se tudi ti v svoji omejeni buči potihem dobro zavedaš :)))

  • macon

   A to si ti tako na uč in po občutku? Trola zabita… zamenjaj si luft v glavi pa bo.

  • maksimalno

   Duhec, hajd nazaj v svetilko. Preveč časa si bil odsoten, da bi se splačalo da si sploh prisoten.

 • Soave

  Hm. . . . . . .jaz pa imam dovolj tega govoričenja. . . . . . do naslednjih volitev ??
  Pa je vsakič slabše !

 • tromaž

  Čestitam Slovenskim volilcem, da so v Evropo narodov uspeli prispevati vrnitev komunistov. Cela Evropa Vam bo hvaležna, predvsem zahodna saj v nekateri “anti” tožijo, da je bilo pobitih premalo kristjanov

 • komar marko

  No in zanimivo kako so mediji FORSIRALI Šarkota. To se pravi da so ga PROGRAMSKO umetili v prostor. Ni važn kaj znaš, samo da je NAŠ. Medtem sem prepričan je izpuhtela kaka milijarda.

 • Volkhv

  Sem volilec Stranke Marjana Šarca in prvo kar si želimo je, da bi dobili Ministrstvo za cirkus in cirkusante, saj podobno kot naš vodja, menimo, da samo cirkus lahko reši slovensko ekonomijo! Cirkusantov, filozofov (npr. Trček, Šarec, Tomić, Hanžek) ima Slovenija veliko. Mislim, da jih lahko celo izvažamo, ampak moramo paziti, saj je izvoz rak rana slovenskega gospodarstva, vse torej pod kontrolo Ministrstva za kulturo in seveda Ministrstva za cirkus in cirkusante!

  • Prle

   Ti pa si ta glavni klovn v tem cirkusu.

   • WISKY 1000

    bolek

 • tohuvabohu

  Bedna Serpentinškova praznina
  večja je kot Velika planina.
  Rožice sadi, otrobe veže,
  kar naklada, ne premore teže.

 • Kju-a-non

  Qanon – THE PLAN TO SAVE THE WORLD

  http://youtu.be/KgYsNuzZnIs

  Bye bye Deep State…End of this year

 • Aresnica

  Torej vladal nam bo človek, ki je 6x delal popravca na lesarski šoli ?._ No to pa je grozn oziroma komedija in taki nam vladajo.(že od 1945 leta dalje_ (če izvzameno par let stran).

  _______________
  Lep pozdrav

  P.s.: Ne bom brskal po internetu vendar prosim nekoga, da me popravi – eni pravijo oziroma je sam priznal, da je delal poravca na lesarski šoli -_- 6x – ali 7X ali 9X._Hvala za odgovor.

 • primoz

  Temu ni kaj dodati

 • macon

  Kaj pa pričakujete od bebčka s šestimi popravci na lesarski s prilagojenim programom? Bedaček bo izvrševal, kar mu bo ukazala udbomafija in se sproti sramotil, nam pa bo nesposobna leva država več in več jemala.

 • dr Janez Sveti

  A sem samo jaz opazil, da komedijant samo slabo igra pokojnega Drnovška?

  DR Janez SVeti anal itik

  • RATATA

   Enmal tudjmana je tud vmes.

 • Dragan Krstič

  Marjan Šarec ali much talking about nothing.

 • sunday

  šarac – pravi levator, hinavski in ritolizniški, zahrbten in lažniv ter podcenjevalen, skratka tipičen butasti, neinteligentni in primitivni levist – povprečni levist !!!

 • Jovo Jamnica

  Požari se cedijo sline, ko gleda Šareca po Hanzi TV. Probo ga je minirat na soočenjih, pa je pol na volitvah potegno sam 0.8%. Šarec pa grato premje…

  • Roman

   Ve se,kaj vzrok 0,8%

   • Jovo Jamnica

    Jas nea vem. Možno, da je folku antipatičn, tak, ko je antipatičn meni…

  • Stric iz ozadja

   In je ostal brez nacrtovanih sredstev iz drzavnega proracuna, ker ni dosegel 1%

  • maksimalno

   Jovo, ti si pa še veddno sammmmoooo skroooomna jam(n)ica, tako ti bog pomagj. Amen.

   • Jovo Jamnica

    Se fejst sekiraš za mene???

 • Broni

  Šarac je po izklopu kamer Gobćevo takoj vpraša. Kaj nisem lep? A nisem Njegošu podoben? Sem še lepši kakor stric Kućan.
  Ja in še nekaj. V stranki smo se pogovorili in dogovorili, da midva s stricem Kućanom rabiva nova prevozna sredstva. No da bosta imela lažjo izbiro, je spodaj link za nabavo.
  https://www.zoohit.si/shop/psi/pasji_zaboji_in_potovanje

 • šmentanamuha

  Šarec je izboljšana verzija Pahorja.

  • samotoje

   Kako izboljšana?

  • mona lisa

   Slabša verzija in to dosti slaša. pahor je klovn, Šarec pa je super bebast klovn.

 • samotoje

  Ker je bila ravno Tanja Išias zraven, mi je na misel prišla tista zgodbica o praznem in polnem sodu. Kateri bolj ropota?

 • radames

  Dober dan Katastrofa – Marjan Šarec-serpentina!