Šarec po odpovedi protesta dobil pogum in obračunal s Podobnikom: “Zavozil si stranko, zdaj čez moja pleča lezeš nazaj v politiko” – Predsednik SLS odgovarja: “Jaz sem jih dobil 20, ti vladaš s 13 odstotki!”

Marjan Šarec na kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni. Foto: VRS,

Predsednik vlade Marjan Šarec, ki je danes ob odprtju sejma Agra slavnostno nagovoril kmete in druge udeležence z vseh koncev Slovenije, prisotni so bili tudi številni predstavniki kmetijskih ministrstev iz Slovenije in sosednjih držav, ni zamudil priložnosti, da ne bi odpovedi napovedanega protesta zaradi neučinkovitega upravljanja z zvermi takoj izkoristil za neposreden obračun s svojimi nasprotniki, v prvi vrsti Slovensko ljudsko stranko in njenim predsednikom Marjanom Podobnikom. Stranka SLS je bila pobudnica protesta v Velikih Laščah, številni funkcionarji kmetijskih združenj so tudi njeni člani, vlada pa je nato dala obljube sindikatu kmetov, zato protestov v Ilirski Bistrici in Gornji Radgoni ni bilo. Je pa Šarec danes presenetljivo nemudoma zanikal, da je SLS dobila zagotovila glede svojih zahtev za odvzem medveda in volka iz narave.

“Ne moremo pristati na to, da se bodo danes tisti, ki so nekoč bili v nekih strankah, jih zavozili, danes spet na plečih kmeta, ministrov in predsednika vlade vzpenjali nazaj v slovensko politiko, to pa ne! Naš sogovornik je sindikat kmetov,” je bil pred zbrano množico na sejmu Agra oster predsednik vlade Marjan Šarec in tako zanikal, da bi vlada stranki SLS dajala kakršna koli zagotovila. Vladni sogovornik je po njegovih besedah le Sindikat kmetov Slovenije, s katerim poteka “dober dialog”.

Šarec je nato čez Marjana Podobnika neusmiljeno udrihal tudi v intervjuju za mainstream medije: “Da bo pa nekdo preko pleč kmetov, ministrice, mene ali vlade lezel nazaj v slovensko politiko, potem ko je imel vso priložnost že v 90. letih, bil tudi podpredsednik vlade, zavozil stranko in vse, tega pa moja zdrava pamet ne dovoli!

Šarec je sicer menil, da shoda ni bilo zato, ker je prevladala zdrava pamet in so ljudje vedeli, da to nima nobenega smisla, tako je po svojem govoru dejal za mainstream medije. “Več kot to, razen če greva z ministrico za kmetijstvo Aleksandro Pivec v gozd in še midva streljava, ta hip ni mogoče,” je pripomnil v svojem slogu in dodal, da mora vsak opraviti svojo nalogo, za katero je poklican, in da bodo šele potem lahko spravili populacijo zveri na normalno raven.

Marjan Podobnik je Šarcu zagrozil, da mu bo septembra pokazal, kdo predstavlja slovenske kmete, če ne bo izpolnil danih obljub. Foto: SLS.

SLS v odzivu zagrozil Šarcu: “Če naše zahteve ne bodo izpolnjene, bomo 19. septembra pokazali, kdo predstavlja kmete in slovensko podeželje!”
V Slovenski ljudski stranki so se nemudoma odzvali na Šarčev izpad. “V SLS smo čutili, da ima vlada resne probleme z organizacijo, nismo pa verjeli, da so stvari tako kritične, da predsednik vlade in pristojni ministri ne vedo drug za drugega, s kom se kdo dogovarja, in to v imenu celotne vlade. Kljub temu nam ni žal, da smo predstavniku vlade verjeli, da govori tudi v imenu predsednika vlade, in ni nam žal, da smo z odpovedjo protesta omogočili normalno otvoritev sejma,” so zapisali na uradni spletni strani stranke.

Naj spomnimo. Že v petek pozno zvečer so iz SLS sporočili, da uradno vladni predstavniki do 21. ure niso odgovorili glede zahteve SLS, da se sprosti odstrel volkov, ki napadajo na ograjenih pašnikih in neposredno v bližini domačij, naj bi pa pozno sinoči visoki predstavnik vlade sporočil, da pristojni ministrstvi za okolje in kmetijstvo podpirata tako spremembo sedanje ureditve, ki bi omogočala odstrel najnevarnejših volkov, kot tudi zahtevo za zagotovitev finančnih nadomestil za kmete v okoljih, ki so najbolj obremenjena z zvermi.

Glede na to, kako je Šarec v Gornji Radgoni obrnil ploščo, daje slutiti, da je kmetom lagal. Pri SLS se upravičeno bojijo, da so se na vladi morda samo ustrašili kmečkega protesta in po odpovedi umaknili obljube. “Če se bo pokazalo, da predstavnik vlade ni govoril v imenu vlade oz. zahteve ne bodo izpolnjene, bomo 19. septembra 2019 pokazali, kdo vse lahko predstavlja kmete in slovensko podeželje,” so bili jasni pri Slovenski ljudski stranki.

Takšnega fiaska si v 57-letni zgodovini sejma ni privoščil še nihče, je bil oster Marjan Podobnik.

Marjan Podobnik: “V 57-letni zgodovini sejma še noben predsednik vlade ni doživel takšnega fiaska, kot ga je s svojim govorom Marjan Šarec”
Marjana Podobnika smo tudi poklicali in ga povprašali, kako se počuti ob takšnem direktnem napadu na stranko in nanj osebno, ob zagotovilih, da mu ni žal, da so današnji protest prestavili, pa je dodal, “da je stranka SLS z mano na čelu na parlamentarnih volitvah dobila 20 odstotkov glasov vseh volivcev. Marjan Šarec pa vlada s 13 odstotki”. Dodal je tudi, da je sam kot poslanec v državni zbor nazadnje kandidiral leta 1996 in prav tako dobil več kot 20 odstotkov glasov, napad predsednika vlade je pa označil kot zlonamerno dejanje, ki je samo pokazalo pravi obraz nekdanjega kamniškega župana. Sicer pa se je Šarcu vseeno zahvalil za poceni reklamo.

“Morate vedeti, da so bili na sejmu prisotni številni ugledni gostje od doma in iz tujine, v 57-letni zgodovini mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma Agra pa se ni zgodilo, da bi se komu govor ponesrečil tako kot Marjanu Šarcu. Tako na odru kot kasneje pred novinarji,” je še povedal Podobnik, ki je še dodal, da je Šarčeva vlada svojo nesposobnost dokazala v zadnjem letu dni, ko je mižala pred težavami in tegobami slovenskega kmeta, ki se na podeželju zaradi napadov zveri na drobnico in druge domače živali že dlje časa sooča z nemogočimi razmerami, zaradi česar je pod vprašajem celo preživetje kmetijstva v Sloveniji. Povprečni slovenski kmet je namreč star toliko kot sejem Agra, torej 57 let.

Marjan Podobnik je sicer jezo na Šarca zlil tudi na svojem Twitter profilu, kjer je zapisal, da ga je na sejmu predsednik vlade napadel dobesedno kot kakšen volk, ob tem pa dodal, da v času Podobnika in Smrkolja zveri niso bile gospodar podeželja. Do drastičnega povečanja števila zveri je namreč prišlo v času zadnjih dveh vlad, ko SLS ni bilo niti v parlamentu. Vlada Marjana Šarca je v pol leta odstrelila samo enega volka.

Tomo Ferk

 • učko

  Podobnika bo Šaro nabil na kurac.

  • borko

   Če bi ga mel…

  • Novakec1

   Oba sta zblojena do konca.

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA

   Saj na tistem sejmu v G. Radgoni
   je zagotovo še kak – razstavni prostor.
   Pozanimaj se, a ne ?! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   p.s.
   KONEC ŠALE

  • xtc

   Na katerega a tistega,ki so mu ga na Kosuva pol odsekali?

  • Common Sense

   Morda, a ne na svojega. Svojega namreč nima.

 • Franc Šink

  Šarec izgublja tla pod nogami.

  • RATATA

   Še tri leta, pa fertik njegovega predsednikovanja vladi RS.
   POTEM BO SAMO ŠE NAVADEN MINISTER…

   • rrrrr

    Minister ja, ministrant pa ne bo več nujno potrrbno

    • RATATA

     Ministrant je moral biti, saj je to odskočna deska za politično kariero v Sloveniji, kar pa za menstruantke pri nas ne velja.

  • Patricija Mihelic

   Zakaj? Je najboljši premier v zgodovini Slovenije ki gleda za dobrobit Slovenije. Ne pa SDS ki je v času vladanja največ tajkunov in izgube naredila.

   • RATATA

    Frajtonarco tudi znaš špilat patriša?

   • šrauf

    No ,pa mi povej v čem KONKREKTNO Šarec gleda za dobrobit Slovenije?

   • mici

    Tovarišica, nakladate na pamet.

   • Observer

    Levo desno je igra za bedake, resnica je od zgoraj navzdol. Zgoraj kontrolirajo tako levo kot desno. Kar ne more storiti levica, stori desnica in kar ne more storiti desnica, stori levica…ker so oboji vodeni od istih ljudi od zgoraj navzdol. Dober primer je odpoved tega protesta na sejmu. So se lepo zmenili med sabo. Protesta ni hotel Šarec, niti ga ni hotel Podobnik. In so ga lepo odpovedali. Tokrat je za to bila zadolžena desnica (SLS), ki se prsila, da ob izpeljala proteste, na koncu pa blamirala. Neumna in naivna si, če misliš, da je Šarec izjema. On je še en nov cesar z nevidnimi novimi oblačili. Kako malo je potrebno, da vas okoli obračajo. Natvezi nekaj pravljic, malo ostro in pogumno nastopi, da izpade odločen in všečen, pove nekaj ljudskih pregovorov kot običajno, in že se mu mečete pod noge in prilizujete …bedaki.

    Šarec je bil igralec in to obvlada bolj kot drugi. Kot je eden zapisal, prej je igral Serpentinška, sedaj pa igra premijerja vlade.

 • Marija

  Dobro jih bodo levaki izigrali.Zdajnso imeli priliko,da zmzgajo pa so le zakaj zopet popuatili.Kakšna igra je to.Za eno grožnjo,ne morem verjeti.

 • Artur

  Kje so bili ti “hudokurčni” kmetje, ko se je protestiralo proti invaziji migrantske drhali za katero po njivah, pašnikih in gozdovih ostaja kužna svinjarija ?

 • branči

  …ko se dva kmeta prepirata, kdo jevečji kmet, so na škodi le pridelki!

 • rrrrr

  Odkar se je poslovil starosta SLS, lahko Serpentinška in Podobnika za Milanovo mizo spravi le še Bogovič.

 • JANEZ GUS

  Ta šiptar še vedno misli,da je na gasilski veselici,ne pa ,da je ponesrečeni predsednik vlade.

  • Marko Snoj

   Šiptarska šimpanzoidna komunjara jajo že 30 let misli da je predsednik vlade.Volivci mu ukradejo volitve.

   • JANEZ GUS

    Marko gnoj,tvoj JAJO je ze 30 let v špici,pa še 30 bo.Vaše rdečuharske stranke so pa muhe enodnevnice.Ko se bo samo vkinila RTV štala,pa še tega več ne bo.

 • Antonius

  Po blebetanju sodeč bo Šarec odločal, kdo sme nazaj v politiko in po čigavem hrbtu bo plezal.
  Najbrž je kretenizem za svoj javni nastop kar Kučanu snel z jezika.
  Slovenska ljudska stranka je stara že prek 120 let, Šarčeva LMŠ bo vegetirala pa samo še par let, potem se bodo pa njeni kadri z njim vred izgubili po levičarskih strankah, ali pa po zlobiranih direktorskih mestih državnih služb, in 250-ih agencijah.
  Šarec se ima za demokrata, ki bo ali pa ne bo dovolil. Očitno tudi v njegovi pameti bivakira komunistični Kučan.

  • Common Sense

   V bistvu je to začetek razpada. Ko nekdo tako izgubi kompas in napada vse povprek se čuti ogroženega in začenja delati napake. To je dobro. Dol s Šarcem.

   • Slovenec

    Čim prej tem bolje za Slovenijo in Slovence.

  • Slovenec

   Žal je ljudska stranka s paktiranjem s komunisti in “mostiščarjenjem” podrla svoje vrednote in padla
   na nizek nivo. Seveda tudi ob
   podtaknjenih udbovcih.

   Žal to čaka tudi NSi, ki jo imajo
   komunisti privezano na svojo
   verigo. S tem je desnica razbita,
   oni se pa smejejo naivnim Slovencem.

  • Patricija Mihelic

   Res da je Šarceva LMŠ mlajša. Ampak ni lažniva kot SLS in SDS

   • pesjanar

    Patricija toliko laži in prevar kot jih je natrosil ta kučanov izprdek serpentinšek nista obe omenjeni stranki skupsj spravile na videlo od svoje ustanovitve do danes,serpentinšek in kompanija so utelešenje prevar in laži vse to na račun poštenih državljanov kateri so zmotno mislili da je lahko tretjerazredni burkež prvorazredni politik.

   • Schemva Miro

    Da me ne bo pobralo od smeha,ti pa imaš prepih v glavi,kura blesava.

    • Anton

     ni blesava, je pa provokativna in išče pozornost

     sarkazem press

     • MEFISTO MODRI

      Ja, kak sarkazem pa je to?

   • mici

    To je samo vaše mnenje.

   • mona lisa

    Si na drogi.

   • mginko

    Še vedno na psihiatriji. Oprane možgane se ne da pozdraviti.

  • šrauf

   Tako je ,ko cigo zajaha konja…

  • Ivancek

   Ta mi je všeč:
   Slovenska ljudska stranka je stara 120 let. Pa bi lahko tudi nadaljeval,…
   Ima okoli 2000 stalnih volivcev.
   Na volitvah dobijo okoli 3%.
   Parlament lahko gledajo le od zunaj.

   Šarec pa vodi vlado !
   In morda res, Šarec bo po 5-ih letih res le še zgodovina. Ampak Kučan jih ima še na zalogi.
   Nato bo za 5 let postavil Murkota, potem za naslednjih 5 let Pujso Pepo,… in tako naprej.

   Avnojski politkomisar Jajo pa o vodenju vlade ves ta čas lahko le sanja (sanjaj svinja o koruzi).

  • Observer

   Eden od dveh scenarijev je možen:

   1. Marjan Podobnik je sam sabotiral protest, ker je “zašvico ful” in ni hotel biti odgovoren za blokado sejma. Po domače povedano, vsral se je in podlegel pritiskom. Zato si je izmislil ta “larifari”, ki ga je rešil iz zagate in s tem je seveda rešil tudi Marjana Šarca.

   2. Marjan Podobnik je nasedel lažem predstavnika vlade, katerega imena pa ni razkril in tako je naivno nasedel Marjanu Šarcu, ki si je z nastopaškim pokončnim govorom čez Podobnikova pleča nabral novih političnih točk pri preprostih ljudeh in tako izkoristil bedaka Podobnika. Zakaj Marjan Podobnik ni razkril imena predstavnika vlade? Tile SLS-ovci gredo vedno znova na led, ker si ne upajo stati za svojimi besedami. So pokakanci.

   Ker imena predstavnika vlade Podobnik ni razkril, predvidevam, da je pravilna prva točka.

   Protest bi morali voditi navadni ljudje iz tistih od zveri ogroženih območij, ki niso v spregi s politiko, še manj z SLS, pa bi se protest zgodil. Tako pa jih je Podobnik peljal žejne čez vodo. Kdo še zaupa SLS-u?

 • Objektivno

  Marjan pač zavida Marjanu, ker je slednji predsednik vlade in se zapisal v zgodovino slovenske države.

  • Black_hawk

   Samo s tem ker je predsednik vlade se je vpisal v zgodovino? Zanimivo.

   • JANEZ GUS

    Seveda se je vpisal,samo kako….

 • Borut Stari

  S pomočjo main stream medijev je povzdignjen ta silni Šarčev avtoritarizem.

  • Slovenec

   Tocno.

 • samotoje

  Po malem Šarec kaže svoj pravi obraz. A še zdaleč ni pokazal vsega.

  • Jožefa Benko

   tega komedijanta bo razneslo nadutosti , vzvišenostinnob spremljavi maloumnosti in nespodobnosti,je rekel brajdi muko

   • Patricija Mihelic

    Nvm kaj vas moti pri Šarcu? Ce bi bil Jansa na vladi bi še slabse ziveli saj se vidi da je hinavec…. če pa to eni ne vidite ste pa za na psihiatrijo

    • JANEZ GUS

     Kaj bluziš tepka,če nimaš pojma in se smešiš. Če si pijana pojdi spat.

    • Slovenec

     Zanimivo, z migranti je bolje kot brez njih itd.?

    • mici

     spominjate me na pisanje Dade, ste spremenila profil.

     • samotoje

      Troli so vsi po istem kopitu urezani (copy-paste sistem). In imajo motto: vsi enaki, vsi bedaki. Samo to je.

    • mona lisa

     Ali si ritoliznica ali pa nevaren psihiatrični bolnik. Zaradi takih pa smo v riti

    • rdečicvet

     če piše v svojem imenu – ok..?! Polje ni daleč. :)

    • Nata

     Hvala. . . . . enako !

  • Slovenec

   Ja, pa strici iz ozadja iz leve stroke ga usmerjajo in pripravljajo teren za
   nove podtaknjene obraze.

   • Patricija Mihelic

    Daj no….. nehajmo se deliti na leve in desne….. za to pa je tak kot je….. kriv pa ni Šarec. Krivi so Cerar Bratušek in Janša

    • Slovenec

     Saj je po sili razmer tako. Levaki tj. komunisti nočejo
     z oblasti, torej se ljudje še
     vedno delijo.

    • RATATA

     … ja res je, vsi so krivi,
     tudi šarc, küćan, drko, tuerk, pahorjat…., tudi peterletar…, saj so bili prav vsi na sprejemu pri Papatu v vatikanskem generalštabu!

    • pesjanar

     Krivi ste tudi takšni idijoti kot razne patricije ker volijo to levo zalego in za katerega bi reskirale da ji vsak dan vzame nedolžnost….

    • mici

     Kateri politik je pa Bratušek. Same neumnosti kvasite. Zdaj bi morali biti z izobrazbo že vsi na nivoju nekrivega Šarca.

 • Black_hawk

  Šarc pober se dokler imaš še čas.

  • Slovenec

   Se ne bo, mu bo treba ustrezno pomagati. Smo Slovenci pri tem
   enotni, ali bomo pustili, da se ta
   agonija nadaljuje?

  • mona lisa

   Parazit se ne rešiš zlahka. Treba ga je izruvat.

 • rabbit

  Dragi slovenski kmetje dokler se bo še tak bedak kot je Šarec norca delal iz vas. Kdaj vam bo dovolj takrat,ko vas ne bo več ali se boste zbudili kaj prej.
  Politiku Podobniku in tudi Toninu pa samo tole, dokler ne bosta spregledala, da je največji sovražnik Slovenije levičar toliko časa ne bosta prišla nikamor ne vidva ne Slovenija.

  • Patricija Mihelic

   Največji sovražnik je desnica.. Nvm zakaj se slepite……

   • rabbit

    No pa mi v 5 točkah naštej zakaj?

   • mona lisa

    Sovražnik in nevarni so taki kot ti. Ali niste ti in tebi enaki naredili dovolj škode.

   • zokispoki

    Najvecji sovraznik so taksne zblojene kure, kot si ti ! Kokokokoko, kenede !

  • Observer

   Danes 25. avgusta nismo protestirali, ker je naše politično in sindikalno vodstvo stisnilo rep med noge, ampak…ampak 19. septembra bomo pa čisto zares!

   Kako jih žejne peljejo čez vodo.

   Najprej ropotajo kako bodo izpeljali protest na sejmu potem pa, tresla se je gora, rodila se je miš. Če ne upajo izpeljati protestov na tako odmevnem dogodku, potem naj jih ne planirajo in naj prej razmislijo ali imajo pogum za takšne stvari, če si sploh upajo in naj bodo raje tiho, ker se samo blamirajo. Vse skupaj je bil en navaden blef. Ljudi je prevaral sindikat, potem pa še Podobnik z neko larifari zgodbo. Šarcu se pa smeji, ker si je lahko zaradi te blamaže SLS-a pripisal na svoj račun ponovne politične točke pri preprostih ljudeh.

 • Common Sense

  Dobršen del kmetov je volil tudi koga iz sedanje levičarske kakofonije 5+1. Naj si pripišejo krivdo sami. Naslednjič pa dobro razmislite koga volite, to je vse.

  • učko

   Pa sej nimajo koga voliti. Za to pa cca 50 % volilnih upravičencev ne gre na volitve. Kaj, al naj volijo farške hlapce ala SDS ?

   • JANEZ GUS

    Ti kandidiraj,ti si pravi……….

   • Slovenec

    O imajo, vedno so pokončni ljudje tudi v politiki. Levaki, liberalci in
    komunisti to zagotovo niso bili,
    niso in nikoli ne bodo.

   • Janez Kepic-Kern

    ŠALA
    TI,
    KAJ SE PA TLE DOGAJA?
    Jaz sem iz Komende – na konje se spoznamo
    – v Komendi. Tud – konske dirke – kasačev – imamo, že dolg.
    A
    tle – KONJE PRODAJATE?
    A tiste, talisaste konje “šarce” – tud.
    Kolk pa en “konj-šarc” – košta tam v Radgoni.
    Od kje pa imajo – “konje šarce, a iz Srbije, na Šumadiji imajo velik – konjev šarcev.
    .
    Radi jh imajo, ker večinoma so šarci – OK – delovni konji.
    Po kolk pa – majo pol
    ENGA KONJA ŠARCA – TAM V RADGONI? L.R. JANEZ K, KERN KOMENDA
    P.S.
    KONEC ŠALE

    • učko

     Dejte rajš tam u Vodicah obvoznico zrihtat, k’ ste tolk pametni, da men nau treba usak dan tam čez rint u industrijsko cono !

 • JANEZ GUS

  Pod komunajzerjem je slovenski kmet vedno najebal.Prej tito,zdaj kurčan.

 • Janez Kepic-Kern

  Jaz sem po oddaljenih prednikih nekaj – nemškega rodu,
  ampak
  – ti pojma nimaš o generalfeldmarschallu Fried. Paulusu. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  NI BIL – “VON”
  IN
  NIKOLI NI BIL – MINISTER.

 • macon
  • JANEZ GUS

   Ne tolmači mu,ker ne razume.

 • Skrajno Desni

  Govno šiptarsko Šarčevo samo napihuješ se, do sedaj razen škode nisi naredil nič.

  • Morten Ster

   Edini znani Slovenec, ki ga lahko imenujemo “šiptar” je častni doktor prištinske univerze, ki, glede na obrazne poteze, vsaj v enem kolenu izhaja iz tistih krajev. Janez Ivan Janša.

   • Skrajno Desni

    Zabitki šiptarski imajo vsaj enega edinega častnega doktorja v šiptarski univerzi.

   • samotoje

    Ups, za tako globoko spoznanje si se pa zagotovo namučil. Čas je, da si nabereš novih moči kje drugje, pri meni greš pa v kanto.

 • šmentanamuha

  Podobnikov politični program je pomor divje živečih živali, ker naj bi s tem “zaščitil” kmete in Rdečo Kapico, da bo lahko hodila sama k babici skozi gozd. In potem bosta lahko brata Podobnik kot brata Grimm izdala svoje pravljice.

 • totex39

  To je zelo slaba popotnica za človeka, ki naj bi predstavljal Slovenijo kot predsednik vlade, tako nizko se v nobenem primeru ne bi smel spustiti ali pa že delujejo malo živčki, ki jih je težko obvladati.

  • Observer

   Vlada Marjana Šarca je do sedaj odstrelila samo enega volka…

   Vprašanje, ki se glasi je: Zakaj v resnici se zavlačuje z odstrelom zadnja tri leta?

   Odgovor, da zaradi nekih nevladnih organizacij, je iz trte zvit. Po moje bolj zaradi tega, ker hočejo koncentrirati ljudi v mestih. En način, ki to omogoči, je pustiti zverem, da se namnožijo in preženejo ljudi v mesta. Na 24ur je danes eden blebetal o ogljičnem odtisu, da kako je manjši ogljični odtis, če so ljudje koncentrirani v mestih… ma kaki ogljični odtis, gre se samo za nadzor. Ogljični odtis je, Marjan Šarec bi rekel, larifari.

 • Slovenec

  Šarec bo učil druge politike, četudi so delali napake. Raje naj začne delati kar je obljubil in nehati samo mlatiti prazno slamo.

  • Patricija Mihelic

   Janša je tut marsikaj obljubljal v času vlade pa ni nič dosti uresničil. Resnica je taka da vas podpornike Janše boli ker ni na vladi. Ampak glejte čas je za nove ljudi ne pa za kradljivce

   • centurion

    A se ti iz ustanove v Lj.Polje oglašaš?
    Počak na večerni elektrošok, no.

   • centurion

    Patricija, opica na roko delana,
    leva, debilna, koza neumna-
    poglej si mal, no
    https://images.24ur.com/media/images/884xX/Apr2018/946d44e318_62064984.jpg?v=d41d

    • MEFISTO MODRI

     Ni na roke delana.

     Je le nepofukana lezbijka.

    • mona lisa

     Podpišem

   • totex39

    Kaj pa sedaj za tebe delajo novi ljudje, “ustvarjajo” blaginjo za sebe in svojo elito, če ne spadaš med njih boš kmalu še v večjem d*reku.

   • macon

    Resnica je, da butljem ni težko vladati. A še ene nove obraze iz murgelske štale bi rada? Nič bat, jih boš dobila.

   • mici

    vidim, da se ne ustavite. Pa veste za pregovor, s polno malho je lahko srat,

   • tomven

    Preberite si samo članek o blindiranih Mercedesih, ki jih je sforsiral serpentinšek. Potem pa globok vdih še enkrat razmislite o kradljivcih… Drugače pa je včasih bolje biti tiho in se ne smešit z takimi izjavami.

    • mona lisa

     Že zaradi teh avtov bi moral biti torpediran s prestola da o drugih stvareh sploh ne govorim.

   • zokispoki

    Ma kaj trobezljas neumnosti !?
    Kaksni novi ljudje neki. To je vse stara Zokitova , Kucanova in Golubiceva naveza .Slovenija
    potrebuje kompetentne politike,
    kar pa tvoj komedijant zal zagotovo ni. To kar je zdaj, je popoln gnoj. Blefercek, je na primer do sedaj kvasil same neumnosti. Zadnja je idijotija z novo jedrsko elektrarno ! Pa saj ne ve, kaj govori !Kreten nas bo skregal z vsemi sosedi, ma ta nima blage veze o politiki in o dòbrih odlocitvah. Dela to, kar mu povedo razni Muriji in PR praznoglavci. Navsezadnje si tudi ti ena med njimi, ce se ne motim !

   • Observer

    Kakšne nove ljudi. Edini novi človek je bil Kramberger. Če bi Marjan Šarec bil novi človek, ga ne bi bilo več med živimi, še do volitev ne bi prišel.

   • Nata

    Ojej ? Nove ljudi ? Saj jih že sedem let gledamo !!
    Boli nas ravno ne, ampak strašansko jezi, da je Narod tak bedak !

    Glede J. J. pa samo tole. . . . . . .tisti njegov ZUJF je koristil vsem naslednjim vladam. Samo malo, zelo malo so ga popravljali.
    Zakaj le ?

 • RATATA

  “Vlada m.š. je v pol leta odstrelila le enega volka” in ustrelila nekaj tisoč kozlov.
  Vsak naj nogometa najprej pred svojim pragom, šele potem naj gre na gostovanje.

  A so kaj žvižgali kmetje ob govoru m.š. na Magri? So metali gnile poljščine vanj morda? Da ni slučajno pridobil simpatij teh kmetov tale akademski igralec kot politik, enkrat jih je s svojimi nastopi že, predvsem od kmečkih žena, saj jih tisto o babah ni niti malo prizadelo, kar se je opazilo po salvah smeha na teh prireditvah.

  Podobniku manjka par let študija gledališke igre in par napisanih komičnih textov ter izbris njegove zgodovine!

  • ehnaton

   Izbris zgodovine ni potreben, saj je Slovenci na sploh ne memorirajo.

   • neuralink

    Ni res, butalci imamo odličen spomin, ampak traja samo manj kot pet sekund.

  • VERZIFIKATOR

   Marjana Žarc Porobnik

   DVE MARJANCI

   Lutkico Marjanco saj poznate,
   tisto, ki pokonci se postavi
   sama kot igrača na razstavi,
   vem, da nanjo prav nič več ne date.

   Je igrača prejšnjih generacij,
   ko bilo ni digitalne dobe
   in otrokom druge so grdobe
   ponazarjale svet akrobacij.

   Danes igra s sejma me spominja,
   ki sta dve Marjanci jo igrali,
   na dve lutki, ena je z očali,
   druga pa podobo si spreminja.

   Lutkici Marjanci infantilni
   z volkci bi prav radi se igrali,
   sprli sta zavoljo se živali
   in bili na koncu že nasilni.

   Šarasta Marjanca premierno
   dvoboj je nesramno zabelila,
   druga se podobno ni pustila,
   šlo za čast je lutkic karierno.

   Ena bolj otročja je od druge,
   saj ne veš več, kaj bi sploh si mislil,
   focko kar obema bi pritisnil,
   délil s tem bi lutkama usluge.

   Končno le spoznal sem, da je huje,
   kot predstavljal sem si od začetka,
   lutki sta človeška ponaredka,
   vsaka pa se Marjan imenuje.

 • antimur

  Kaj bi dal, da bi prekleti antislovenski barabi Šarcu, po zagorsko “preko riti, grobar jednu šaflo zemlje hitil”.

 • JANEZ GUS

  Dragi kmetje,ta gizdalin bo toliko časa izvajal kurčanovo politiko in vas poniževal,dokler ga en pravi kmet ne natakne na vile.

 • Patricija Mihelic

  Pa dajte no…. saj Janša bi tudi če bi bil glavni govornik bi lagal in nahujskal ljudi. Tu se vidi da SDS SLS Pa NOVA24 TV jim ni mar za Slovenijo. Hinavci!!!!!!!

  • JANEZ GUS

   Ti pa še kar šlogaš.

  • Slovenec

   Primerjati osamosvojitelja Janšo in levaka Šarca je nemogoče. Med tem
   ko prvi razmišlja slovensko in evropsko, drugi dela po navodilih
   iz Murgel.

  • centurion

   Patricija, pejt v garažo.
   Tut nore babe rabijo, ne samo pesojebe levake.

 • Janez Kepic-Kern

  Spodaj – eni pišejo,
  da naj bo namesto ŠARCA
  za
  PREMIERJA – “UČKO”. Kdo pa je to – “učko”? L.R. JANEZ K. KERN
  P.S.
  DA NI – “UČKO” – kakšen – KONJ.

 • Slovenec

  Leta 1996 je SLS dobila 19 odstotkov.

 • dr. dr. Colles ☭

  Naj Marjan Podobnik raje pove resnico…če smo že pri volkovih in ovcah. Ve se, da nekateri slovenski kmetje kupujejo v Srbiji stare, bolehne, odslužene ovce po 10-20 € in jih tako rekoč nastavljajo volkovom… in za odškodnino pokasirajo 90 € na glavo… Desničarske pokvarjene rabote !!!

  • centurion
   • dr. dr. Colles ☭

    Čuj centurion…ko je Spomenka Hribar pred davnimi leti napisala svoj famozni članek z naslovom “Zaustaviti desnico,”… se je marsikomu zdelo, da pretirava. Toda če danes pomislimo, kakšna sodrga so v teh 27 letih postali desničarji, moramo priznati, da je bila naravnost jasnovidna !!!

    • centurion

     Samo ti, Tonči se boš pa opraviču…sodrgi…

     Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

     “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

     da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
     da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
     da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
     da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
     da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
     da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
     in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

  • učko

   Jah, te lopovske pogoje ustvarjajo levuharji, da z njimi napadajo desnuharje !

  • Janez Kepic-Kern

   JAZ , JANEZ KEPIC-KERN
   SEM
   NA SHODU V VELIKIH LAŠČAH
   V
   MIKROFON, Z ODRA – POVEDAL MNENJE
   MNOGIH MOJIH ZNANCEV.
   1. DA JE VOLKOVE VERJETNO NAMERNO NEKDO PRIPELJAL V SLOVENIJO
   IN JIH IZPUSTIL NA VRČ LOKACIJAH.
   2.
   DA MEDVEDE NA ŠTEVILU 1500 NEKDO VERJETNO – NAMENOMA DRŽI,
   KER SE
   ODSTREL VSAKEGA MEDVEDA – PLAČA. In – po računici – se od
   – od odstrela 300 MEDVEDOV – DOBI – ENA VSOTA,
   od ODSTRELA 900 MEDVEDOV – SE PA DOBI – 3X VIŠJA VSOTA. A ne?

   3.
   REKEL SEM ŠE,
   DA V NAŠI R. SLOVENIJI IMAMO
   – KAS OK PLAČANE DRŽAVNE POOBLAŠČENE ORGANE IN OSEBE
   , KI
   NAJ KAR UGOTOVIJO, ALI ZGORAJ NAPISANE

   – GOVORICE – DRŽIJO, ALI – NE DRŽIJO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • centurion

  Kako kaj M70abcdžnj..?
  KONJ zabiti.

 • učko

  Kurac Palac, Marjan Šarac, Šaro, jebe use po spisku, ker je opozicija z JaJotom in Podobnikom totalno brez veze !

  • neuralink

   Zgodovinska napaka, ljudje podpirajo SDS ravno zato, ker se je distancirala od SLS in NSi. Pa bo šlo še pet let, in še štiri, naslednja prilika za zmago desnice bo tam nekje čez 12 let.

 • Ivancek

  Jaz bi vse te volkove združil v volčjo farmo in jo dal v upravljanje Podobniku.
  V nekaj mesecih gre farma v stečaj in volkovi poginejo.
  Tako kot se je zgodilo s Podobnikovo Piščančjo farmo v Srbiji o kateri pa katolibanski medij resnice ne sme pisati.

  • dr. dr. Colles ☭

   Bravo Ivanček. Res je…Podobnik vse uniči. Uniči lahko volke, medvede in SDS :)

   • Ivancek

    Prosim če pišeš SĐS, ker njihov sponzor (ga.Đuđić) iz republike srbske tako zahteva.
    Gre le z slovensko “domoljubno” stranko ?

    • dr. dr. Colles ☭

     Se opravičujem… SĐS !!!

     • centurion

      BRAVOOOOO!

      Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

      “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

      da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
      da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
      da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
      da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
      da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
      da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
      in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

  • Nata

   Saj jih ne želi Podobnik !! Narobe bereš !! Farma bi zelo pasala Vladnikom !!

 • dr. dr. Colles ☭

  Ko govorimo o desnici, govorimo podivjani, poniglavi, primitivni kulturi zmerjanja in zamerljivosti. O izgovorih, da je treba po vseh teh desetletjih levičarskega enoumja škartirati politično korektnost in v ta namen suspendirati osnovno vljudnost. Prevrednotiti vse vrednote od sociale do kulture. Vse pomisliti in vse povedati. Vse je dovoljeno…seveda po desničarsko. Ker je demokracija. Imamo pravico, da ljudem pljuvamo v obraz in se na vse poserjemo.

  • centurion

   Ko govorimo o OPRAVIČILU.
   govorimo o ANTONU PEINKIHERJI to je
   o LAŽNIVCU, IZDAJALCU o aktivnem sodelavcu SDV,
   ki se mora opravičiti g. Ivanu Krkoviču. in to takole:

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

  • Nata

   Eh dej no ?? Pa tako dolgo si že na tem portalu !! Ti z mnogimi nicki in

   predvsem tvoje zmerjanje in pljuvanje !!

 • dr. dr. Colles ☭

  Čujte moji dragi levičarji… desničarstva kot prepričanja v današnji Sloveniji skorajda ni. Desničarstvo je postalo psihološko, socialno, politično degradirana, četudi s pogruntavščinami “modernih” medijev ala Nova24TV in Demokracija… Bolj gre za zlohotnost in frustracije, zaničevanje in izključevanje, negativizem in nergaštvo. Predvsem pa za odsotnost argumentacije. Diskreditacija pač bolj zaleže… SDS diskreditira vse po vrsti…celo ljudi iz lastne stranke ki mislijo drugače…in seveda nekoč sestrsko NSi !!!

  • centurion

   OPRAVIČILO NA NOVI24TV
   JAZ ANTON PEINKIHER OBJAVLJAM OPRAVIČILO
   g. Krkoviču (hehehe)

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

  • Slovenec

   SD pa ne župana Ilirske Bistrice, ki so mu grozili z izkljucitvijo iz stranke.

 • 123

  Ljubi bog, kje so našli tega primitivca in ga ustoličili.

  • centurion

   Leve ovce je očaral….
   Pa babe in žabe.

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM
  JAZ , JANEZ KEPIC-KERN
  SEM
  NA SHODU V VELIKIH LAŠČAH
  V
  MIKROFON, Z ODRA – POVEDAL MNENJE
  MNOGIH MOJIH ZNANCEV.
  1. DA JE VOLKOVE VERJETNO NAMERNO NEKDO PRIPELJAL V SLOVENIJO
  IN JIH IZPUSTIL NA VEČ LOKACIJAH.
  2.
  DA MEDVEDE NA ŠTEVILU 1500 NEKDO VERJETNO – NAMENOMA DRŽI,
  KER SE
  ODSTREL VSAKEGA MEDVEDA – PLAČA. In – po računici – se od
  – od odstrela 300 MEDVEDOV – DOBI – ENA VSOTA,
  od ODSTRELA 900 MEDVEDOV – SE PA DOBI – 3X VIŠJA VSOTA. A ne?

  3.
  REKEL SEM ŠE,
  DA V NAŠI R. SLOVENIJI IMAMO
  – KAR OK PLAČANE DRŽAVNE POOBLAŠČENE ORGANE IN OSEBE
  , KI
  NAJ KAR UGOTOVIJO, ALI ZGORAJ NAPISANE

  – GOVORICE – DRŽIJO, ALI – NE DRŽIJO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • dr. dr. Colles ☭

  Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM
  JAZ , JANEZ KEPIC-KERN
  SEM
  NA SHODU V VELIKIH LAŠČAH
  VZEL
  MIKROFON, Z ODRA – IN SI GA
  ZABIL V RIT BREZ VAZELINA !!!
  1. VSI SO MI PLOSKALI
  2. PASALO MI JE
  IN
  SEM DOŽIVEL ORGAZEM!!!
  3. NE, POSRAL SE NISEM.
  MAJKEMI !!!

  -GOVORICE – DRŽIJO, ALI – NE DRŽIJO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   JA !
   VSI SO SE STRINJALI !
   REKLI SO,
   “DOBRO STE POVEDALI” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   OSTALO JE “PSIHO BLODNJA DR.DR. COLLESA,
   KI NAJ JO RAZLOŽIJO – POZNAVALCI PSIH,
   JAZ TERAPEVT – NISEM L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Nata

  Kuri marko, pa taka vlada.
  Ampak. . . . . . preberite si nebuloze tov.Markeša.
  Saj vem, da Dela ne berete, zato vam članek kar pripenjam.
  https://www.delo.si/sobotna-priloga/ob-zvrgolenju-rumenega-strnada-213838.html

 • dr. dr. Colles ☭

  Janšo še vedno boli, ker ni bil sposoben sam sestaviti vladne koalicije. In še dobro da je tako, ker Šarčeva vlada dela dobro, dela za ljudi in zna prisluhniti ljudem !!!… Zato njemu in vladi popularnost raste iz dneva v dan. Bravo Šarco !!!

  • centurion

   Bravo Tonči, vidiš, da zmoreš…

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

  • Slovenec

   Ha, ha, ha, bolano.

 • dr. dr. Colles ☭

  …hehehe…hihihi…hohoho…hahahahahaha !!!…..

  • centurion

   …hehehe…hihihi…hohoho…hahahahahaha !!!…..

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • dr. dr. Colles ☭

  DESNOSUČNI POZOR !!!…Ker je protest Marjana Podobnika propadel:

  “Vabimo Vas na spominsko slovesnost in sveto mašo za žrtve vojn, ki bo v Rovtah jutri, 25. 8. 2019, ob 15. uri. Sveto mašo za padle domobrance ter vojne za Slovenijo bo daroval upokojeni nadškof msgr. dr. Anton Stres. Vabljeni vsi novodobni domobranci in novonastale vaške straže… Pridejo tudi mladoletnice…brez hlačk !!!”

 • centurion

  Ampak razstaviti M70ABCD pa ne znaš,
  butl.

 • milanček

  podobnik je bil grobar pred cca20 leti, potem je prfuknjen folk volili in volil in, izvolil v upanju zadnjega aduta mafijozota, uničevalca slovenskega naroda, KUĆANA, tega kretena , šarca! sprašujem, kako je lahko folk tako prfuknjen? torej, slovenski narod mora-moramo nekaj naqrediti sami s seboj, a bomo sledili golazni iz strani morilca kućana, ali gremo v naprej , torej smo prvi v EU!

 • dr. dr. Colles ☭

  Desnica oz. SDS ruši vse. Umetnost, Prešernove nagrade itd. Pravijo, da gre za degenerirano umetnost, ki jo cenijo samo pokvarjenci in pasjejebci. Treba je sesuti vse Prešernove nagrajence za nazaj in za naprej. Ker jo je nekoč dobil Kardelj. Ker jo je nekoč zavrnila Svetlana Makarovič, ki še danes rada pozira z rdečo zvezdo. In za večjo prepričljivost je treba diskreditirati tudi lanskega nagrajenca Borisa A. Novaka, ker da je njegov stric med vojno dajal likvidirati nekomuniste….Prekprokleta gamad desničarska!!!

  • centurion

   Tebe, PEINKIHER ANTON pa jebe sodstvo.
   Pravnomočno.

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • milanček

  podobnik, ti si večji uničevalec slovenskega naroda, kot je komunistična parija!! CRKNI!!

 • črnaovca

  Saj je povedal samo tisto kar je res. Šarec s 13% je znal sestaviti vlado Janez zenkrat več pač ne.

  • Slovenec

   Ob podpori Murgel in levih medijev in paktu z levicarji.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  PONAVLJAM
  JAZ , JANEZ KEPIC-KERN
  SEM
  NA SHODU V VELIKIH LAŠČAH
  V
  MIKROFON, Z ODRA – POVEDAL MNENJE
  MNOGIH MOJIH ZNANCEV.
  1. DA JE VOLKOVE VERJETNO NAMERNO NEKDO PRIPELJAL V SLOVENIJO
  IN JIH IZPUSTIL NA VEČ LOKACIJAH.
  2.
  DA MEDVEDE NA ŠTEVILU 1500 NEKDO VERJETNO – NAMENOMA DRŽI,
  KER SE
  ODSTREL VSAKEGA MEDVEDA – PLAČA. In – po računici – se od
  – od odstrela 300 MEDVEDOV – DOBI – ENA VSOTA,
  od ODSTRELA 900 MEDVEDOV – SE PA DOBI – 3X VIŠJA VSOTA. A ne?

  3.
  REKEL SEM ŠE,
  DA V NAŠI R. SLOVENIJI IMAMO
  – KAR OK PLAČANE DRŽAVNE POOBLAŠČENE ORGANE IN OSEBE
  , KI
  NAJ KAR UGOTOVIJO, ALI ZGORAJ NAPISANE

  – GOVORICE – DRŽIJO, ALI – NE DRŽIJO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P.S.
  VSI SO SE STRINJALI !
  REKLI SO,
  “DOBRO STE POVEDALI” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • neuralink

  Kdo upravlja podeželje, po moje Židan, ki jim je razdelil par milijard subvencij, za popravilo cest in nove avdije.

  Kaj se brača Podobnik spet napenjajo, kmečka zveza ne more več nikogar zbobnat skupaj, njihove župane podpira samo lokalna jara gospoda,, ki se je okoristila s kriminalno tranzicijo in vaška udba, ki skrbi za dplošno ozaveščenost in povezanost krajanov, lahko spuntajo kmete ravno toliko kot lahko Erjavec privleče na ulico upokojence.

 • MEFISTO MODRI

  Ponekod je Žiga, tu pa vidim, da je Patricija.

  Neuničljivi mož tisočerih nickov.

 • mona lisa

  Šarec bluzi. Čudim pa se da je narod tako zabit da mu leže v posrano rit.

 • MEFISTO MODRI

  Danes je Šarec znova že desettisočič dokazal, da ne zna biti premier.

  Čim dobi v roke mikrofon, kot danes v Gornji Radgoni, po kateri je pustošila zmagovita in koljaška JNA, postane žaljiv, zajedljiv in napadalen ter se spremeni v primitivnega Serpentinška.

  Zdaj je tudi jasno, zakaj je nabavil oklepnike.

  Ne zaradi volkov in medvedov, temveč zaradi jeznih kmetov.

  • Hugo

   Pri zvočnem posnetku dela Šarčevega govora na otvoritvi sejma, ni bilo slišati iz publike niti najmanjšega izraza nezadovoljstva.

 • Hugo

  Podobnik dviguje rating Šarcu. Čigava strategija je to?

  • Imperial Commando

   Ne rabi sarec Podobnika za to, ima Ninakomedijo.

   • Hugo

    Saj zato se pa sprašujem.

 • dr. dr. Colles ☭

  Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  PONAVLJAM
  JAZ , JANEZ KEPIC-KERN
  SEM
  NA SHODU V VELIKIH LAŠČAH
  VZEL
  MIKROFON, Z ODRA – IN SI GA
  ZABIL V RIT BREZ VAZELINA !!!
  1. VSI SO MI PLOSKALI
  2. PASALO MI JE
  IN
  SEM DOŽIVEL ORGAZEM!!!
  3. NE, POSRAL SE NISEM.
  MAJKEMI !!!

  -GOVORICE – DRŽIJO, ALI – NE DRŽIJO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • dr. dr. Colles ☭

  Čujte, SDS je postala leglo vsega slabega in pokvarjenega. Njen presvetli predsednik pa vulgarni velemojster zaničevalnega diskurza o degenerirancih in buzerantih. Janez Janša je frustrirani feldmaršal kulturnega boja, ki so ga 27 let ustavljali kot utelešenje zla, dokler se ni sam toliko diskreditiral, da je to res postal… NIKOLI VEČ NE BO VLADAL !!!

  PS: Lahko noč !!!

  • Imperial Commando

   Lahko noc Tunek, poglej pod pojstlo, da se slucajno Jansa tam ne skriva.

  • centurion

   ANTON PEINKIHER,
   Opravičilo sledi, peneze pa bo treba, ene 20.000€€€

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • soc

  V naslovnih izjavah imata žal oba prav.

 • Imperial Commando

  Ocitno so levaki na robu zloma. Izpadi nekaterih spodaj kazejo v to smer. Toliko obupa in pateticnosti, kot jo izkazujeta Tunek in Paulus, tezko kje najdes. Revcki. :)

  • Hugo

   To sta samo dva, pa takšna panika.

   • Imperial Commando

    Taglavna, vas je vec.

    • Hugo

     Kako daleč morem skrolat, da preštejem?

     • Imperial Commando

      Da sebe najdes, cisto nic

     • Hugo

      A obupan, da sem?

     • Imperial Commando

      To pa sam ves.

 • Novo Jutro

  Mislim, da ta mihelička ni vredna komentarja in bi jo bilo najbolje ne opaziti. Če ima kaj človeškega v sebi ( beri : ponosa ) bi jo to moralo zadeti. Saj so njeni določeni besedni izpadi enaki trditvi, da je zemlja oglata in ne okrogla.

 • Zombi Gartner

  Vsa slovenska politika je eno veliko sranje.
  Mene bi danes očarala edino Bratuškova.

  • samurai

   Moraš to njej povedat, mogoče pa se te usmili.

   • Zombi Gartner

    Imaš mogoče telefonsko da jo kar derekt pokličem. Svetnico…z zlato kočijo.

    • samurai

     T: 01 / 478 80 00

     • Zombi Gartner

      01 478 82 82
      Ta bo prava samo dopoldne ob delovnikih se oglaša.
      Škoda v ponedeljek pokličem.

     • samurai

      Lahko tudi na mobi T: 040 659 437 :)

     • Zombi Gartner

      Sem ji pisal pa je odgovori, da ima spodaj naveden transakcijsk račun, da naj prvo nakažem keš potem se bo pa odločila po nakazanem znesku.

     • samurai

      Brihtna ženska. Rabi “time”, da ji nakažeš na TRR :)

  • Slovenec

   Ali zato, ker je Slovenijo na hitro zadolžila za 10 milijard evrov?
   (We are don’t need money, we
   need time). Se pomnite tovariši?

   • Zombi Gartner

    Naj kar jemljejo kredite. Itah pridejo kmalu rubežniki po svoje.
    Takrat bo šele šov.

    • Slovenec

     Ta šov bo zadeval celotno Slovenijo in žepe Slovencev.

  • Imperial Commando

   Wut??????? Alenka??????? WTF

 • Unikatna

  Zato pa ni prav, da so prestavili protest!

  • samurai

   Tudi nič ni narobe, saj vidiš, da ti niti ne vedo, kaj bi počeli zato kažejo na druge.
   Naši bivši južni bi temu rekli “krivom k***u, dlaka smeta”

 • Hugo

  Bral sem aktualne objave na tviter računih stranke SLS in Marjana Podobnika. Pričakoval sem množico tvitov in retvitov članov stranke v znak podpore dogajanju na otvoritvi sejma Agra. Presenetil me je klavrni odziv. Kakor, da bi stranka in Podobnik uporabljali tviter le zaradi lepšega. Medtem se je Šarcu pod zadnjim tvitom nabralo kar 45 odzivov.

  https://twitter.com/strankaSLS/status/1165172953279094786

 • dr. dr. Colles ☭

  Čujte desnosučni…danes vas je Šarec zjebal v Gornji Radgoni, ha?

  PS: Lahko noč !!!

  • samurai

   Ja, a še ne spiš ???
   Te je koza odstavla, ha, ha, .. si še vedno pred vrati … :)

  • tohuvabohu

   Šarec Slovencu Serpentinšek.

 • dr. dr. Colles ☭

  Čujte, že od 1990 se sprašujem, zakaj desničarji težite s spravo. Se še spomnite? Tistega dne je bila v Kočevskem rogu spravna komemoracija za “brezpravno” pobite domobrance. Udeležilo se je je 30.000 ljudi. Tedanji nadškof in metropolit dr. Alojzij Šuštar je držal pridigo, tedanji predsednik Milan Kučan pa verjetno svoj najboljši govor ever !?!?

  Ampak vam desničarjem to ni bilo dovolj. Nič vam še ni bilo dovolj v teh skoraj tridesetih letih. Ni vam dovolj, da že deset let obstaja Študijski center za narodno spravo in da ta institucija deluje tako rekoč pod njihovo taktirko. Niti vam ni dovolj tisti ponesrečeni slovenski zid objokovanja na Kongresnem trgu v Ljubljani….Zato…ko vam jebe mater domobransko !!!

  PS: Lahko noč !!!

  • samurai

   Nismo mi krivi, če te je koza postavila čez prag……. zdaj pa se tule znašaš nad nič krivimi za tvojo NESREČO ha, ha, …… :))))

   • dr. dr. Colles ☭

    Tisto davno spravno dejanje bi popolnoma zadoščalo, če bi desničarji spravo res hoteli. Pa je ne. Ker je bolj udobno živeti v coni kuhanja zamere in pogrevanja sovraštva. Tako se še dandanes najde desničar z doktoratom iz zgodovine, ki pride kot govornik v Rog in reče, “da so v letu 2019 nekateri naši sodržavljani še vedno tako prestrašeni”, da si o pobojih domobrancev ne upajo govoriti… Jebem mu pas mater lažnivo !!!

    PS: Lahko noč !!!

    • samurai

     Hudo je to, če ima tvoj “sovražnik” več v mezincu, kot prenekateri levak
     v glavi, nje ?

    • montyamp

     Koliko gošarskih morilcev je zaprtih ???
     Aja vodja opzicije pa mora v zapor ???
     Hahaha , udbovska demokracija , veselica za bandite .

     • dr. dr. Colles ☭

      Vodja opozicije je kradel in preprodajal orožje…prijemal podkupnine…pretepal ženo!?!?… Ne vem kaj še kurba dela na prostosti !!!

     • montyamp

      To si si zmislu .
      Amen .
      Seveda je moral potrditi saj je sam kšeftal s Čengičem in Izetbegovičem,posle pa je nadziral Silvo Komar SDV,JJ pa jih je zaheblal ,ko jim je na MB letališču zasegel kontejnerje polne orožja za Bosno,ki so jih hoteli stlačitiv ukrajinske helikopterje z oznakami Rdečega križa.
      Ko je bilo orožje Kučanu zaseženo,je poslal faks Čengić;”Milane ,daj šalji ono oružje koje si obečao in kojeg smo ti platili”.

     • dr. dr. Colles ☭

      Ne bluzi. Zgrožen sem nad desničarsko neumnostjo. Zgrožen sem, ko vidim, da je desničarske neumnosti vedno več. Da si neumni, hudobni, zlonamerni ali celo lažnivi utirajo dostop do komunikacijskih kanalov ala NovaTV, in so pri tem deležni pozornosti, o kakršni nekoč niso mogli niti sanjati….Spat se spravi !!!

     • samurai

      Kdo ti je kriv, da stalno tu čepiš ?
      Tudi zato, ti je koza vrgla tebe in tvoje “stvari” čez prag.
      GOTOV SI !
      AMEN
      ALELUJA

     • montyamp

      Če bi gošarska mladež bli normalni , Slovenija ne bi bla največji kup dr.ka v EU .

     • samurai

      Koliko money, money, so odpisali Jankoviču ?
      Samo naenkrat 16 miljončkov……. kje je še vse drugo….. pa njegovim mulcom….. Kaj bi vi napravili, če bi 1/10 tega kdo odpisal Janši ?
      Saj bi vas takoj pobralo in SLO, bi bila prazna – le sem in tja kakšen osamljen…..
      Boli, nje ???
      Peče, nje ???

     • Slovenec

      Aja, pa kliniko ima tudi v Avstraliji.

  • centurion

   Tonči, še za lahko noč eno molitev,
   samo zate….

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

  • Imperial Commando

   Spet te je Jansa zbudil, cccc, bo treba na terapije Tunek.

   • dr. dr. Colles ☭

    S tem nam desničarji dopovedujete, da bomo še naprej živeli v državi, ki bazira na laži kot sfizirani, popačeni resnici… vse dokler ne bomo priznali, da imate prav vi…. Nikoli tega ne bomo priznali…NIKOLI !!!… Bili ste izdajalci in danes ste izdajalci…Kapish?

    • samurai

     Pejd pišat, da ne bo spet teklo po nogah…… potem pa spat !

     • Imperial Commando

      Ne more, je spet Janeza sanju, tudi opozorilo glede lulanja je prepozno.

    • Imperial Commando

     Terapije sem rekel, si jih ocitno zelo potreben. Glede izdajalcev bodi pa sam tiho, ce jih isces, se poglej v spegu.

  • Stajerka

   ….dokler bodo mrtvi v gajbah in morilci na prostosti, tako dolgo to vprašanje NI zaključeno……

  • tohuvabohu

   Butl. Metropolit je predstavnik Cerkve, ne pa desnice. Kučan ne predstavlja nikogar (razen mafiozov). In tisto ni bila spravna, ampak spominska komemoracija. O nekakšni spravi bi bilo smiselno govoriti, če bi na tako komemoracijo prišlo 30.000 rdečkarjev, ni pa bilo (skoraj) nobenega.

 • MEFISTO MODRI

  Podobnik spet pretirava.

  Šarec ni zbral 13, ampak le 12,6 procenta glasov.

  Pri tako nizki podpori je pomembna vsaka desetinka odstotka.

  • dr. dr. Colles ☭

   Kdo spet vlada…levica ali desnica?

   PS: Vlada v senci ne šteje !!!

   • samurai

    Poleti je vlada v senci, pozimi pa na smučišču, vedno pa nasanka narod.

   • tohuvabohu

    Mafija.

 • Zombi Gartner

  Kakor koli že. Tonin je buzi, ki je brez oklevanja skočir v Šarčevo rit polno dreka.
  Tonin je pacek brez primere.
  On je izdajalec. In taki spreobrnjenci niso nikjer več zaželeni.
  Z tem dejanjem je Tonin naredil največjo škodo državi.

  • dr. dr. Colles ☭

   He he… Tonin je naredil škodo Janši ker ga je zapustil… Podobnik pa dela škodo Janši ker je prišel nazaj. Mater Janeza jebejo iz vseh strani…brez vazelina !!!

   • Zombi Gartner

    Joj sami pedri zam v parlamentu..
    Bratuškova je tabol baba.
    Matr bi jo.

    • dr. dr. Colles ☭

     Jaz bi tudi Bratuškovo pofu**** …pa to…

     • Zombi Gartner

      No kaj ti je si ljubusumen. Jaz sem bil prvi pri tej ideji.
      Ja bom imel danes mokre sanje…Upam da bova v tunelu z Bratuškovo…

  • šmentanamuha

   Tonin je en pusy, se strinjam.

   • Zombi Gartner

    Pa tista packa Ljudmila Novak. Gravža.

    • dr. dr. Colles ☭

     Novakove pa ne bi pofu*** …pa to…

     • šmentanamuha

      Da ne? Kaj pa ji manjka? Saj ima vse, kar potrebuješ.

  • Stajerka

   ….Tonin še danes ni zlezel iz Kučanove zadnjice…….ki je prav tako polna dreka, seveda na naš račun, kar mu je omogočil Tonin……..

 • Bald Eagle

  Šarec je totalni analfabet, nedorasel funkciji, ki jo opravlja. Tisti, ki pa ste ga volili pa ste totalno skregani z zdravo pametjo. In takih debilov je v Sloveniji več kot preveč. Zato pa Slovenija že dolgo obdobje stagnira, oz. nazaduje na vseh področjih, ker debilno volilno telo vsakokrat odda volilne glasove največjim kretenom, oz. analfabetom, ki pojma nimajo o vodenju države in državniških poslov. Sram vas bodi vse, ki volite levuharske nesposobne kretene in idiote!

  • Imperial Commando

   Bravo

   • dr. dr. Colles ☭

    Johnny Bravo?

  • Zombi Gartner

   Krasno si napisal.

   • Imperial Commando

    Res je. Jaz bi edino dodal se to, da so uspeli levaki se zmanjsati ozemlje SLO, z totalno arbitrazno sramoto. Ampak vazno , da smo mi izdajalci, ker smo baje povezani z domobranci izpred 75 let. Svasta.

    • neuralink

     Ne dmse kregat, vi ste spustili ustaše k nam, oni so dali pa naše svojim. Vsak nekaj, pa je počasi šlo, niste si tako različni kot domnevate.

   • dr. dr. Colles ☭

    Krasno? A boš mu tiča zarinil ?

   • neuralink

    Jaz tudi mislim, odlično je strnil temo, zelo elegantno.

  • Slovenec

   Odlično in resnično.

 • Stajerka

  ….ta Šarec je res klovn…..se repenči kot petelin na kupu gnoja……v Bruselj pa NI upal, da bi tam odprl kljun in vsaj vdihnil, če že povedat ne zna nič pametnega……
  ….ne počne druga kot dramaturško izvaja šarcizme…..neouksno in nepolitično obračunava s političnimi nasprotniki…….res bo zanimivo predsedovanje ES, takrat se bo pokazala vsa njegova plitkost, še tista, ki mu jo zaenkrat uspeva prikrivat……

  ……može seljak iz sela, a selo iz seljaka nikada……..

 • Imperial Commando

  Tunek se je kot tipicni komunist danes ze veckrat zlagal, da gre spat. Ne morejo oni brez lazi.

 • dr. dr. Colles ☭

  Čujte desničarji…nimate za burek, zato se spat spravite.

  PS: Tokrat pa zares… lahko noč !!!

  • samurai

   Ne hodi še nooooooooo ………………………………….!

  • Stajerka

   …burek je za lewake……desničarji prisegamo na KRANSKO KLOBASO, POTICO in RADGONSKO PENINO……

   • dr. dr. Colles ☭

    Tudi ti se spat spravi… Kapish?

    • Stajerka

     …haha…..burek :)…..štajerci pravimo burek takim, ki so malo zamaknjeni……ti si res pravi burek!

     • neuralink

      To ni čisto res, vsak štajerc ve, da je burek kr neki.

  • Imperial Commando

   Ti se za merkatorjev pir nimas pa se neki repencis.

 • montyamp

  Šarec je mislu da je na veselici , le da na štajerskem veselica ni veselica , če ni vsaj eden mrtev .
  Samo če bo ta marionetarska banda nadaljevala s tole murglosrbsko veselico , se mi zdi da ne bo samo en mrtev .

 • Zombi Gartner

  Šarec po odpovedi protesta dobil pogum.
  Ta ovodni stavek je najboljši.
  Šarec: Ej fantje gremo.

 • Hugo

  Joj, joj, kaj vam dela Šarec.

  • Imperial Commando

   Kaj?

  • Bald Eagle

   Uničuje državo. Verjetno si to mislil?

   • Imperial Commando

    Njim je samo vazno, da vlada, pa ce vse zgori. To je njihov domet v pateticnih lajfih, ki jih zivijo

  • tohuvabohu

   Rad bi postal gasilec, a ko odpre gobec, naredi štalo kot tisti zmajček iz risanke.

 • Stajerka

  Vlada Marjana Šarca je v pol leta odstrelila samo enega volka.

  …..no, no Podobnik……a še nisi ugotovil, da lewaki strelajo osle…..majo britofe že tak pune, da bo skoro oslov zmanjkalo…..

 • Janez Kepic-Kern

  DANES ZADNJIČ
  TOLE
  PONAVLJAM
  JAZ , JANEZ KEPIC-KERN
  SEM
  NA SHODU V VELIKIH LAŠČAH
  V
  MIKROFON, Z ODRA – POVEDAL MNENJE
  MNOGIH MOJIH ZNANCEV.
  1. DA JE VOLKOVE VERJETNO NAMERNO NEKDO PRIPELJAL V SLOVENIJO
  IN JIH IZPUSTIL NA VEČ LOKACIJAH.
  2.
  DA MEDVEDE NA ŠTEVILU 1500 NEKDO VERJETNO – NAMENOMA DRŽI,
  KER SE
  ODSTREL VSAKEGA MEDVEDA – PLAČA. In – po računici – se od
  – od odstrela 300 MEDVEDOV – DOBI – ENA VSOTA,
  od ODSTRELA 900 MEDVEDOV – SE PA DOBI – 3X VIŠJA VSOTA. A ne?

  3.
  REKEL SEM ŠE,
  DA V NAŠI R. SLOVENIJI IMAMO
  – KAR OK PLAČANE DRŽAVNE POOBLAŠČENE ORGANE IN OSEBE
  , KI
  NAJ KAR UGOTOVIJO, ALI ZGORAJ NAPISANE

  – GOVORICE – DRŽIJO, ALI – NE DRŽIJO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P.S.
  VSI SO SE STRINJALI !
  REKLI SO,
  “DOBRO STE POVEDALI” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Stajerka

  …če bo dež, bo mokro, če ne bo deža, ne bo mokro……in ker je danes dež, je mokro……Slovenija je varna država, zato vlada potrebuje oklepnike za 2 mio eur……

  ……in potem prebiraš: Bravo Šarec, ti si res upaš, dobro si ga :))……narod je premaknjen v glavah, da je groza……

 • Bald Eagle

  Kar se pa Marjana Podobnika tiče, pa upam, da se je vsaj nekaj naučil iz katastrofalnih in strateških napak, ki jih je naredil v preteklosti, ko je zaril nož v hrbet pomladni opciji. Upam vsaj, da je prepoznal kar je storil narobe in da kaj takega nikoli več ne bo ponovil. Čas pa bo tisti, ki bo pokazal ali bo temu dejansko res tako.

 • revizor

  Kje je Haložan ???

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA

   MENI SE ZDI,
   DA KOT EN SPEHAN PES LEŽI KJE DOMA,
   MOLI JEZIK IZ UST,
   HITRO DIHA IN TARNA:
   “UH, KAJ VSE SEM MORAL DANES TU – PRENESTI” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE

  • Bald Eagle

   Na sosedovi kozi juliki.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Saj – lopata – mu pa
  – kae dobro- paše v roke.
  Le v pravi obleki ni.
  Z njim – bo že nekako, huje bo s tistimi,
  KI NE ZNAJO PRIJETI – LOPATE. Se zdi. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  P.S.
  UMETNIŠKIH TALENTOV TEGA – YVESA MONTANDA
  SLAVNEGA GOSPODA – PA – SEVEDA – NIMA
  ZA
  LAHKO NOČ : LE TEMP DES CERISES=ČAS ČEŠENJ
  “KAKO HITRO MINE BELO CVETENJE, SADOVI, ČEŠENJ
  SO PA – KOT VELIKE KAPLJE KRVI.
  ena od nalepših EU pesmi iz 19.. s.

  https://www.youtube.com/watch?v=wokVGFi0WAM&t=173s

 • neuralink

  Tudi jaz menim, da bi se lahko počasi znebili slovenskega kmetavzarja. To kar imamo ni nič, po rovtah se vzdržujejo s subvencijami neki socialni problemi in razbojniške tolpe, ki so kmetje edino na papirju, celo slovensko podeželje skupaj pridela manj kot 5% hrane, ki jo pojemo čez leto. Sem ne štejem zraven peščico pravih kmetov, ki pridelajo preostalih 20% vse hrane, ker taki bi morali prevzeti vse, tričetrt vsega ostalega pa moramo uvažati od sosedov. Nemške trgovine niso problem, oni dobijo hrano od francoskih, italijanskih in španskih kmetov, ki lahko brez problema hranijo celo Slovenijo, neuravnovešeni so hrvaški in ostali balkanski kmetavzarji, za katere nikoli ne moremo vedeti kaj jih bo naenkrat zagrabilo in bi jih morali zriniti iz trgov, skupaj s socialističnimi kulaki, kupno moč pa usmeriti v našo novo kmečko elito. Potem bi lahko počasi odstranili kolibe zahojenih domorodcev in ceste ter povezali rodovitna območja v velike državno subvencionirane farme. Preostale flike naših gnilih gozdov bi bilo treba vse posekati, les pa zmleti v trajno obstojne brikete, gozdne površine bi spremenili v njive in pašnike, močvirja izsušili in spremenili v nove mestne centre.
  Z normalno kmetijsko politiko, bi potem lahko pridelali 100% hrane, ki jo rabimo državljani oziroma bi normalno trgovali z izdelki, brez vsakoletnih milijardnih deficitov in škodljivih kompenzacij.

  Največji problem je v glavah, mit o srečnem slovenskem hlapcu je še zelo živ, asocialnost in zagovedanost predstavljata kulturo polovice naroda in to ideologijo je treba najprej uničiti, ker ne pelje in nikoli ni peljala nikamor. Kmetavzarjem je treba nekako dopovedati, da so v resnici popolnoma nekoristni socialni problemi, mesta jih ne rabijo, drugih prijateljev in poslovnih partnerjev nimajo, z izjemo pete kolone, ki bi radi iz Slovenije naredili Butale, po državljanski vojni pa bi kupili vso slovensko zemljo, za 1 evro.
  Lahko pa tudi še naprej vztrajamo in izrojenim veleizdajalcem dokažemo, da smo res butalci, uničimo itak šibka mesta, kmetavzarji bodo potem vse pognali za ruske kurbe, nemške avte in kitajsko bugi ribo. Nič ne more izravnati največjega prekletstva slovencev, ki je klanec.

  • Observer

   Problematike ne poznam podrobno, tako da bom zapisal moje mnenje. Zanima me koliko bi ostalo v Sloveniji, če nehamo izvažati našo hrano in jo pojemo doma namesto uvoženega šrota iz tujine? Samo potem ne bi bilo dobička za trgovske kleptomanske mešetarje…

   In kolikor vem, je kmet državni sovražnik v socialističnem/komunističnem sistemu v katerem mi živimo, in tako vedno bo, torej ne moremo pričakovati neke samozadostne učinkovitosti od takšnega sistema.

   Enkrat sem gledal dokumentarec, da v ZDA od prodanega pridelka kmet dobi samo 7%, vse ostalo dobijo kleptomanski posredniki, trgovci, itd. V Južni Ameriki je še huje. In tudi pri nas ni nič drugače.

   Moralno poštenim kmetom, ki jim cilj niso ruske kurbe, nemški avti in kitajska bugi riba bi plačali pošteno ceno za njihovo delo, in bi se pridelana hrana prodala direktno ljudem brez trgovskih mešetarskih kleptomanov, ki se mastijo na račun kmečkih žuljev. Tako subvencije ne bi bile potrebne in kmet ne bi bil klošar, ki bi bil odvisen od države varuške. Samo socialistični sistem hoče, da smo ljudje odvisni od njega. S tem se napaja, razumeš? Parazitira na ljudeh, na njihovih žuljih. Subvencije so v tem sistemu veriga s katero držijo kmete…na verigi. Vprašanje pa je koliko je še moralno poštenih ljudi okoli? Veš, (komunistična) elita na oblasti se zaveda, da tisti, ki ima kontrolo nad hrano ima kontrolo nad ljudmi in tudi mastno zasluži, zato nikakor nočejo, da bi kmeti postali premožni za pošteno delo. Oni imajo rajše, da postanejo premožni oni, kleptomani na oblasti, ki ljudem kradejo preko vseh mogočih davkov od produktov njihovih žuljev in tako lagodno živijo brez, da bi mignili s prstom na njivi, v sadovnjaku ali štali.

   Če Sovjetska Rusija ne bi dobivala pomoči iz zahoda, v obliki hrane, itd. takoj po Boljševiški revoluciji, bi se v nekaj letih sesula sama vase od lakote. To je samo en primer in to je realnost vseh komunističnih držav skozi zgodovino.

   Da država ne zna upravljati s kmetijstvom poglej samo letošnji primer suše na primorskem, ali bilo kje drugje po državi, ko se vsako leto zgodi suša, in še sedaj niso postavili infrastrukture zbiralnih sistemov za vodo za namakanje sadovnjakov in polj poleti. Pa bi se šli neke velike državne kmetijske projekte po tvoje…

   Rešitev je torej, da se osvobodi kmete od tega sistema, se kupuje direktno od njih po pošteni ceni, pa bodo kmeti sami skupaj stopili in financirali razno razne namakalne in druge projekte, itd., ko bo 100% dobiček ostal njim in ne kleptomanom na oblasti in trgovcem. Pogoj pa je seveda poštenost. Brez tega vse propade. …in seveda, mestni ljudje bodo potem zavistni premožnim kmetom na klancih, ki so do svojega premoženja prišli s poštenim delom, medtem ko se oni v ravninah in kotlinah praskajo po saj veš kje, ležijo na kavču in ne delajo nič. To pa res ni pošteno a ne? Da je nekdo, ki je cel dan v štali, ali sadovnjaku, ali na njivi in nima časa iti na morje, nagrajen za svoje delo? To pa že ne. Da bi nagrajevali poštenost in pridnost in marljivost? Škandal! Ja, zavist je problem. Vzemimo raje ta denar kmetom in ga damo kravatarskim trgovskim mešetarjem in politikom, ki ne vedo kaj pomeni imeti žulje na rokah od poštenega dela na zemlji, a ne?

   Ljudje, ki delajo v Hoferju recimo so na minimalcu, kmeti so odvisni od miloščine (subvencije) medtem ko se človek v Nemčiji, ki je ustanovil Alde in ima tudi Hofer čez kopa v stotinah milijonov, če ne milijardah. To je spet drugi problem. Če bi ta denar ostal poštenim kmetom, ki bi vlagali v vse večjo produktivnost, bi hitro dosegli samozadostnost.

  • Janez Kepic-Kern

   Tole
   bomo pa
   ARHIVIRALI.
   – KAJ TAKO BOLANEGA – se pa res težko najde.
   Kaj te motijo naši OK slovenski kmetje, ki preživijo sami sebe i.td.
   So najbol priden in deloven del naših ljudi.
   Ti
   “NEURALINK” zagotovo – ne preživljaš – NITI sam sebe
   KAJ
   ŠELE KOGA DRUGEGA.
   Tvoje
   pisanje je ” – FAŠISTOIDNO”.
   Kaj je s teboj – veš – ti. Težave z “oblikovanjem misli”? L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  Čestitam
  spodnjemu “neuralinku” !
  Za njegov spodnji zapis.
  Zdaj imamo – PISNI DOKAZ O TEM,

  KAKO T.I. POKOMUNISTI, POKOMUNISTIČNE STRANKE V NAŠI R. SLOVENIJI
  IN
  NJIH ČLANI TER PODPORNIKI
  – RAZMIŠLJAJO OZ. NE RAZMIŠLJAJO OZ. KAR NEKAJ ZLONAMERNO “BLODIJO”
  O
  SLOVENSKIH KMETIH.

  Zagotovo “neuralink” – v svojem življenju – NITI ENE SOLATE
  VERJETNO NI SAM PRIDELAL?
  Vsekakor – ZAPIS ZA V – ARHIVE ! L.R. Janez K. Kern KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA
   Zanimivo bi bilo vedeti,
   katero – “javno blagajno – obremenjuje” – “NEURALINK”
   Ne vetjamem,
   da se preživlja s samostojnim – tvornim, javno regiistriranim delom.

   “NEURALINKU” – spodaj – priporočam, da “UKINE SAM SEBE”.
   in , da neha “zlobno” premišljevati in vsiljevati
   – “napotke”
   za “UKINJANJE – DRUGIH”
   Da
   “ukine samega sebe” – kot pisača – na ta OK E-PORTAL NOVE24TV !
   Lahko
   pa se “SAMOUKINE” – tudi nasploh.
   Vsaj v tem smislu,
   da ne vsiljuje njegova čudaška in “bolana” mnenja – v javnost.
   Če bo vztrajal – se bo že našel kdo “upajmo),
   ki bo poskrbel, da se “neuralinka” namesti tja
   kamor
   po javno veljavnih predpisih – glede na njega stanje – sodi,

   Njega pa
   – se zdi
   – RES NIHČE NE BO POGREŠAL. Se zdi. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   P.S.
   KONEC ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  “NEURALINKA,
  DR.DR. COLLESA, PAULUSA “- F. TUNKA – PUSTIMO !

  Le, ker gre – za – se zdi – PRECEJ “ZLOBNEGA” ČLOVEKA
  JE
  POTREBEN POZORNOSTI.
  NJEGOVA – “DOBRA” PLAT JE EDNO TO, DA VSE POVE
  KAR
  “SLABEGA” IMAJO EX KP, ZK STRANKE IN LJUDJE – V MISLIH –
  A
  TE SVOJE “SLABE NAMENE” – DO NAS – SLOVENCEV – ZAMOLČIJO! Se zdi – oz. je tako.
  MENE – ŽE RESNO – SKRBI – ZA NAŠE – P E N Z I J E !
  IN
  TUDI ZA OK ZDRAVSTVENE STORITVE v mreži ZDRAVSTVENIH DOMOV – R.S.
  Le realne,
  ljudem pomemebne – vsebine – naj imajo – SDS, SLS pomladne stranke naše SLOVENIJE.
  Je
  treba pokazati na – BLEF IN NAM SLOVENCEM ŠKODO POVZROČAJOČA POČETJA
  KI
  JIH IZVAJAJO – PONAVADI ZELO PRIKRITO
  TE
  IZ VKP-B STALINIZMA
  – IZHAJAJOČE – SD, LMŠ, LEVICA, zamirajoči SMC, DESUS. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  NA
  SPODNJEGA DR.DR. COLLESA – SE NE OZIRAJMO.
  VSE
  KAR SPLOH ŠE ZMORE – JE
  SE ZDI
  BREZSMISELNO, ZLOBNO ITD. TIPKANJE V NJEGA – MOBI.
  Ki je najbrž t.i. “pametni” mobi,
  da pa bi dr.dr. Colles=F. TUNEK – SPADAL K ČEMU “PAMETNEMU” -tro pa dvomim

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU
  VPRAŠUJEM
  JAZ SEM OBIČAJEN PENZIONIST,
  NEČLAN STRANK,
  NE VEM TEGA – KAR VPRAŠUJEM.

  JA?
  KAKŠNO “ŠKODO”
  PA NAM SLOVENCEM – SE ZDI
  – “NAMERAVA” – POVZROČITI – TA – LMŠ ?
  IN?
  KJE IMA OBJAVLJENE – KAKE UKREPE,
  KI BODO V NEDVOMNO KORIST – NAŠIH SLOVENSKIH LJUDI? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • cosmosjasnovidec

  No ja tokrat ima celo tovariš “šarac” skoraj vse prav razen,da ima on “zdravo pamet” od katere je namreč svetlobna leta daleč stran od nje.
  Za Podobnika se je pa vedno vedelo,da je navaden manipulant bil in ostal in je popolna resnica,da se hoče na račun kmetov vsiliti nazaj v vlado.
  Ne bi bil presenečen,če morebiti on sam nima prstov zraven teh pobojev domačih živali kmetom,če se res sploh dogajajo in niso samo nameščeni primeri za zdraho.
  Podobnik je namreč sposoben,da bi naročil kakim plačancem,da osebno vozijo divje živali v bližino naselij ter jih tam spuščajo na prostost.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-