Šarec povsem izgubil kompas: Njegova aroganca in prevzetnost sta mu povsem zameglili politično razsodnost!

Foto: STA

Premier Marjan Šarec se ne zadržuje več. Od Serpentinška, kvazi Drnovška pa vse do arogantnega pubertetnika so vloge, ki smo jim lahko priča pri opazovanju Šarca na funkciji predsednika vlade. Vse bolj poniževalen odnos se kaže do tistih, ki mu očitajo, da je z rebalansom proračuna presegel ustavno fiskalno pravilo za skoraj 300 milijonov evrov, in celo do poslanke Ljudmile Novak, s katero se je spustil v politični obračun, čeprav se je zanjo domnevalo, da ga je podprla za mandatarja.

Marjan Šarec je v zadnjih dneh dokazal, da je daleč stran od človeka dialoga, postaja prevzeten in uporablja retoriko, ki je nismo vajeni v našem političnem prostoru. Na očitke o skorajšnjem 300-milijonskem prekoračenju zlatega fiskalnega pravila odgovarja z napadom: “Spet gre za ustvarjanje političnega nemira.” Na včerajšnji seji državnega zbora se je spustil v dvoboj celo z marginalno poslanko Ljudmilo Novak.

Zemlja je ploščata
Zakaj ste odklonili nastop v Evropskem parlamentu, je premierja vprašala Novakova, sicer nosilka liste NSi za evropske volitve. Po njenem je škoda in zamujena priložnost, da Šarec kot predsednik vlade ni zgrabil možnosti in predstavil, kakšno vizijo prihodnosti Evrope ima Slovenija. Kot je zatrdila, njen namen ni, da bi premierja “ponovno karala”, saj je to že storila, prav tako kot drugi slovenski evroposlanci in javnost.

Govor v Evropskem parlamentu v obdobju, ko smo v EU na prelomnici, je po njenem namreč izredno pomemben. Evropska komisija je pred dvema letoma objavila belo knjigo o prihodnosti EU, zdaj je potekala javna razprava o tem, kakšno EU si želimo in ti pogovori, tudi nastopi predsednikov v Evropskem parlamentu, pomenijo del te evropske razprave, je poudarila Novakova. Premier bi lahko v govoru pred evropskimi poslanci odprl veliko tem in glede na to, da bo čez dva meseca vrh EU v Romuniji, jo je zanimalo, kaj bo predstavil na vrhu.

Verjamem, da je vprašanje postavljeno dobronamerno, ravno toliko, kot verjamem, da je Zemlja ploščata,” pa je dejal Šarec, ki je bil v odgovoru oster do evropskih poslancev iz Slovenije, pa tudi do kandidatov za evropske poslance. Takšnega odgovora in nivoja dialoga zagotovo ni pričakoval nihče, ki že dolgo spremlja politiko.

Šarec bi lahko v Evropskem parlamentu pred svetovno javnostjo ponižal Tajanija, vendar se je izziva ustrašil
Nato je izjavil, da ga veseli, da so se vsi slovenski evropskih poslanci in kandidati povezali v branjenju predsednika Evropskega parlamenta Antonia Tajanija. Tajaniju je v četrtek na vrhu v Bruslju povedal, da je bila njegova izjava v Bazovici “nož v srce”, zaradi njegovih izjav v zvezi z Mussolinijem pa ga, kot je poudaril, ni nič sram, da je vabilo zavrnil. Toda, če bi bil Šarec izkušen politik in državnik, bi izkoristil priložnost nastopa v Evropskem parlamentu in pred celotno svetovno javnostjo izpostavil, kar mu pač leži na duši, zato je še enkrat dokazal, da so njegovi argumenti o zavrnitvi govora v Evropskem parlamentu nespametni in za Slovenijo škodljivi.

Foto: STA

Na njegove besede se je odzvala Novakova, ki je ocenila, da je to, kar je povedal, “sramotno”. V Evropskem parlamentu premierji ne govorijo samo evropskim poslancem, “ki ste jih vse povprek dali v nič”, ampak evropski javnosti, je opozorila premierja. Gre za dveletno razpravo o viziji EU in ne za volilno kampanjo in evropske volitve, je vztrajala poslanka. “Ni primerno, da se tako izražate o slovenskih evropskih poslancih.” “Tam bi se lahko izkazali, pa ste to priložnost zamudili. Lahko bi zablesteli, saj znate, cela Evropa bi se vam lahko nasmehnila,” je glede nastopa v Strasbourgu dejala Novakova.

H. M.

 • Antonius

  Dobro jutro, včerajšnji dan.
  Naslovi novic so sicer vsak dan novi, njih kriminalna vsebina se vleče pa že 24 let.
  Kot pravi Serpentinšek, zemlja ni ploščata, zagotovo pa materal njegove pameti ni okrogel.
  Lahko bi šel v evropski parlament in vsaj poizkusil odigrati vlogo Tajanija, Junckerja, Merklovodo ali Macrona, da bi, kljub ploščatemu v glavi, evropske poslance prepričal kakšna politična velesila smo.
  A nič od tega. Veliki Serpentinšek je zadnji veleizdajalčev grof, ki ima v glavi ploščat krof. Premalo marmelade je v njem, zato je pa nebrzdan in koleričen.
  Že sedaj se sprašujem, kam ga bodo v službo vzeli, ko se brez kakršne koli vizije izpel in od=bal.
  ——– Politični kompas, modrost?! Brez veze, lažje bi ju svizcu raztolmačil, razložil.

 • Darth Vader

  spizdi naj že iz odra v zakulisje….pa da ga ne bomo slučajno davkoplačevalci spet krmili……

 • Frank Novak

  Šarec povsem izgubil kompas: Njegova aroganca in prevzetnost sta mu povsem zameglila politično razsodnost!

  SEVEDA SERPENTINSEK NI NOVI JOSIP BROZ…
  TITU LE REDKI SEZEJO DO KOLEN: SALVINI, TRUMP IN ORBAN NPR.

 • Franjo Trojner

  Kalimerotu Šarcu so znova vsi drugi krivi, da si sam ni upal stopiti pred poslance EU in s tem pred celotno javnost EU. Ni mi jasno zakaj se komik v vlogi predsednika vlade boji krohota???
  Danes nam Šarec v parlamentu znova trosi svoje ŠARIZME, tip je populist in od njega ni koristi, temveč sama zgaga!
  A ste morda od neznanega, podpovorečnega komika pričakovali, da bo dober predsednik vlade??? Tip nima NOBENIH rešitev, zato so mu svetovalci zaukazali naj napada g. Janšo, stranko SDS in to tudi počne, da še kak dan več ostane na čelu svoje volilcem in državljanom vsiljene leve vlade. A telebanu še ni jasno, da so ga državljani in celo njemu servilni mediji spregledali takoj po njegovem drugem nastopu. Celotna zadeva že postaja BIZARNA! Celo koalicijske stranke Šarca vedno bolj čudno gledajo, nesoglasja znotraj koalucije so že očitna. Šarec dobesedno sesuva politično levico v SLO, ha, ha včasih se mi dozdeva, da je Šarca politični levici sam g. Janša podtakno, da Šarec nevede levico dokončno sesuje in pošlje na smetišče zgodovine.
  Tip in njegova vsiljena LEVA vlada mora TAKOJ oditi, če že danes ostopi, je že PREPOZNO.
  TIP IN NJEGOVA LEVA VLADA JE ŽALITEV ZA PAMET, DRŽAVO IN DRŽAVLJANE.

 • AlojzZ

  Vsaka oblast kvari, absolutna oblast pa kvari absolutno. Le zakaj neki naj bi bil Serpentinškov Šarec izjema?

 • učko

  Jah, Šaro se desnuharjem ne bo pustu “jebat verbalo”. On je vendar mojster ravno v teh zadevah !! Še bo zanimivo !!!

  • Joško

   Šaro je začel =bat samega sebe,to pa je nekaj novega v slovenski politiki.

 • učko

  Serpentinšek ima za enkrat svojo retoriko še v 1.prestavi. Kaj bi šele bilo, če bi jo kar takoj prestavil v 6. prestavo ?!

 • VERRZIFIKATOR

  Marjanca Šarčkova

  CIRKUŠKA

  Cirkus spet prišel je v glavno mesto,
  sivi klovn, točka ena sama,
  pa izkaže cirkus se kot drama,
  vrgli skoraj klovna bi na cesto.

  Padel klovnu je očitek glavni,
  da se odrom pravim izogiba,
  cirkus s tem nevarno se nagiba,
  ker je on na primitivni ravni.

  Klovn brž napadel je gledalce,
  cirkusu da niso še dorasli,
  da drugje bi naj zijala pasli,
  on da vendar spada med igralce.

  Da igralec je, a amaterski,
  sploh mu treba ni bilo izreči,
  “nož v srce” je zinil ponesreči,
  v drži svoji klovnovski pozerski.

  “Nož v srce”, odlična primerjava,
  sam se klovn večkrat je nabodel,
  ni se žal do konca še zabodel,
  že še pride kmalu ura prava.

 • Slovenka

  Nobene škode, da jih je kura Novakova slišala od Šarca. Se še spomnite, kako je poniževala Janšo in pogojevala njegov odstop kot predsednika SDS, da bodo pripravljenI z NSl sodelovati s SDS? Izjavila je, da ga ne bo podprla kot mandatarja. Na vsak način je hotela v koalicijo s Šarcem. Kako prav, da jo je Serpentinšek natulil. Samo, ali bo kura iz tega potegnila kakšen pameten nauk?

  • Joško

   Tako je, če imamo komedijanta za predsednika vlade. Še levaki se več ne smejijo njegovim neumnostim, ki jih trosi po parlamentu.

   • Tom Tom

    “Comedia della arte” po slovensko, ker desni politični konvertiti resnosti ne poznajo, ker če bi jo, bi zaradi svojih grehov že zdavnaj zapustili Slovenski parlament!

    • Imperial Commando

     Katerih grehov?

     • Imperial Commando

      @disqus_al8nG7izHf:disqus a bo kaj no?

  • antimur

   Ali bo potegnila kakšen nauk, bo pa odvisno predvsem od njegnega animatorja Kučana in njegove bande.

 • Novakec1

  Po današnjem sedemurnem natezanju v DZ bodo s. Korejci, Venezuelci in Kubanci z olajšanjem rekl; Dobr da ne živimo v slolandiji

  • GverilaStyle

   Ja v primerjavi z njimi smo prva Švica.

 • bubamara

  Šarec je imel govor na proslavi gasilske zveze Domžale. Nima on časa govoriti fašistom v Bruslu. Domžale, Kamnik, Moravče, …. To so kraji za našega Dončiča.

 • Peter

  Nekoliko živčki nagajajo? Kaj šele bo, ko se ga bo boter dokončno odpovedal….

 • Matjaz Zitnik

  Tako je to, ko se “mali človek” prigrebe do oblasti s pomočjo majhnih stričkov in zlobnih škratov.;-)

 • totex39

  Dokler bo Šarec igral komedijanta, tako dolgo se bo držal na oblasti, v kolikor skrene iz poti mu ne bo pomoči, ga ne bo treba odstaviti nam, ampak ga bodo tisti, ki so ga nastavili.

 • antimur

  Ta cepec ni izgubil razsodnosti in kulture, on je nikdar ni imel, zato je tudi prišel v Kučanov izbor za premierja.

 • Aron

  Ta cepec vam odkazuje mesto, potem ko ste ga vsi tretirali kot lutko. Zdej pa jejte hahahaha

 • TOML

  To je rezultat masla na glavi in slame v glavi.
  Šarec je lep primer levičarja, kjer se pokaže vsa zabitost.

  • Tom Tom

   Na žalost se zgolj prilagaja z omenjeno zabitostjo, da ga desničarji lahko razumejo!

   • Common Sense

    Tom Tom, Serpentinšek ne potrebuje niti noče desničarjev, da ga razumejo. Torej se nima kaj prilagajati. Je pa 7. in 8. beseda tvojega prvega stavka povsem koreketen opis situacije.

 • rubec

  Prevzeten je bil že na radiu. Da se mora ime oddaje ga-ga brati in izgovarjati po nazaj, je zahteval toliko časa, da je Sašo Hribar popustil.

 • montyamp

  Astrološka psihologija svetuje :
  Serpentinšek je rojen kot Stalin , zato je njegovo obnašanje zelo podobno Džugašvilijevemu , kot bi opazoval NKVD profiliranega rusov morilca .
  Izbranec žveplenega pritlikavca , ki je produkt HITGLERJUGEND STANETA DOLANCA , je posledica nostalgije halbmadžarsko murglosrbskega prekmurca , ki se je kalil v INFORMBIRO UDBOVSKI greznici .
  Liste Cerarja , Šarca , ……………………… to so politični nategi s strani starih partijskih fosilov , slovenskega s komunističnim fašizmom uničenega naroda .
  Luda mila , ki leze v tazadnjo žveplenemu , je milo rečeno izdajalka slovenskega ljudstva in obstaja vprašanje kje se vrtijo njene intimne opcije .

 • Peter

  Dončič bi za tole moral dobiti tehnično, no.

 • marker

  Oblast je slast. Izvoljeni, oziroma nastavljenci mislijo da se svet vrti zaradi njih. Taka je bila tudi absolutna.

 • Common Sense

  Serpentinšku gre na jetra, da je Serpentinšek. Na jetra mu gre, da zlobe o njemu govorijo, da ga mlečnozoba Lukec in Mihec držita za jajca. In še posebno mu gre na jetra, ker ve, da je to res.

  • Amerikanc

   Ja, Mihec ga je s svojim kapitalkomunističnem zaledjem in s Kordiševem provociranjem, popolnoma ugnal v kozji rog.
   Je pa po svoje Mihec, s svojim partijskim zaledjem, nevaren obstoju Slovenije.

   • rabbit

    Odgovor Kordišu je bil neprecenljiv. Kordiš kar ni verjel, kaj mu je debil od predsednika vlade rekel. Hahaha

    • Common Sense

     In še boljši odgovor mu je dal Kordiš. Tip ima kliker. Zna “spinat” sporočilo. V bistvu ima 10x večji kliker od Šarca.

     • rabbit

      Nisem gledala sem samo videla izsek pri poročili tako, da sploh ne vem kaj mu je Kordiš odgovoril. Bom pogledala posnetek.

     • Common Sense

      Nasadil ga je kot vola.

   • Common Sense

    Ravno zato bo verjetno še dolgo voljen in izvoljen v parlament. Imaš cel segment idealističnih, nevednih ljudi katerim se on zdi neke sorte Robin Hood. Če samo pogledaš komentarje njegovih “vernikov” pod njegove poste na Facebooku, se zgroziš, da leta 2019 obstajajo tako nevedni in zaslepljeni osebki.

  • Slovenka

   Če bi sestavil koalicijo z Janšo in NSl, vsega tega ne bi bilo. Ne bi bil sicer predsednik vlade, bi pa imel dober položaj in neponovljivo priložnost, da se uči od najpametnejšega slovenskega politika, ki se lahko mirno primerja z Antonom Korošcem in Janezom Evangelistom Krekom. Naj se gre komunistična vrhuška karkoli, Janša je že sedaj eden najbolj znamenitih Slovencev, ampak Serpentinškov domet ne seže tako daleč.

 • Oregon

  Ljudmila: Serpentinšek 2:0

 • althar

  Serpentinšku je zgleda Šarec malo stopil v glavo.

 • Tom Tom

  Samo prilagodil se je, da so ga lahko razumeli! :)

  • hladnik

   Se ponavljaš. Demenca ?

 • Amerikanc

  Kako gre POP kurevizija na roko Šarcu, je bilo še posebej očitno včeraj pri “dnevniku”, ko je Kurevizija pokazala prazno evropsko dvorano ob govoru finskega premierja. Šarc se namreč izmotava iz kočljive situacije tako, da se je obregnil ob prazno sejno dvorano ob nastopu, kakršen bi moral biti tudi njegov, finskega predstavnika.
  Dvomim, da bi bila dvorana prazna, če bi recimo napovedal, da bo Slovenija končno podpisala deklaracijo o “obsodbi vseh treh totalitarizmov”, ali če bi se obregnil ob “Marakeško deklaracijo”, ali če bi kaj povedal o lastnem nespoštovanju fiskalnega pravila, ali če bi povedal, zakaj je dal zapreti ŠIŠKA ?!

  • rabbit

   Koliko gremo stavit da bi bila dvorana polna, ko govorijo Orban, Merklova, Macron, Italijanski predsednik Conte in podobni, ki imajo kaj za povedat, če pa nimaš nič za povedat je pa dvorana prazna. Če bi Šarec v uvodu rekel, da bomo izgnali vse nezakonite migrante grem stavit, da bi vsi Soroševi poslanci prileteli in ga začeli napadati pa nima jajc zato dejanje.

 • Kučko pod pručko

  Šarec v primerjavi s Pahorjem, Šiviljo in Cmerotom

  Smo se že navadili, da bo najslabšem premierju zvalijo v Murglah še slabšega. Pahor je bil prav poseben kaliber, nesposoben do amena, imel pa je vsaj to, da je znal leporečiti in se prilizovati ljudem, da je postal celo predsednik države. Šivilja, butasta kot je, kura kot kura. Obvladala pa je sukanje goflje, vendar samo v materinem jeziku. Tudi Cmero je bil kaliber, da večjega ni. Lopov, eden največjih med vsemi, pa je vseeno govoril vsaj kolikor toliko normalno.

  In Šarec? Prav nič od tega, kar je ‘krasilo’ murgelsko trojico, ki jo je ustoličil uničevalec Slovenije. Gobezdati zna samo na vaških veselicah, že v parlamentu pa mu zmanjka pameti. Več kot dva do tri stavke ne zna sklamfati skupaj, kar je jasno povedal dr. Bernard Nežmah. Tudi drugi Bernard, Brščič, ni imel ene same dobre besede za tega Kučanovega pajaca. Res je klovn na stoto potenco, zadnje čase pa je postal še aroganten. Seveda, ko človeku zmanjka nabojev, se zateče k lajanju v prazno.

  Da nima kaj dosti v glavi, govori že njegovih sedem popravcev, ki si jih je pridobil na lubadarski šoli. Da pa je brez nje, nas je prepričal, ko se je odločil prevzeti vodenje vlade. Ali je res mislil, da bo vse, kar bo počel, igranje komedianta in metanje polen pod Janševe noge? Revež ni niti pomislil, da bo nekoč moral stopiti pred Evropejce in jim kaj pametnega povedati. Rezultat njegove prazne buče pa je bila odpoved govora pred evroposlanci, kjer bi se še bolj blamiral, kot se je Šivilja!!!

  • zokispoki

   Edina modrost, ki bi jo znal komedijant povedati v Bruslju je, da ce niso vile, je pac lopata. To je njegov maksimalni domet.

 • mapu

  Včeraj je pokazal svoj domet, začetek njegovega političnega konca. Dodal pa bi še Židana, včeraj v studio sity je pokazal, da je njegov IQ zelo nizek, pravi kruhoborec.

 • RATATA

  Šarca še đuro s Kijo ne mara v svoji zasedbi!

  • zokispoki

   Sicer pa kompasa ni mogel izgubiti, ker ga nikoli ni imel ! Podn od podna !

 • Dragan Krstič

  Ko preberete mnenja povprečnih Slovencev o Šarčevem govoru v parlamentu na portalij Zurnal24.si, siol.net in 24kur potem vam bo popolnoma jasno da se v tej državi še lep čas ne bo nič spremenilo na bolje. Za stanje v državi niso krivi tisti ki vladajo, niti tisti ki z njihovo pomočjo in podporo kradejo ampak izključno bedasta raja. Najpomembneje je bedakom dati kruha in iger, Ljubezen na dežali, Kmetijo ter turške nadaljevanke.

 • PLavi-mil

  Gnoj od gnoja, če bi to rekel eden iz desnice bi ga komunisti križali,režimski presstituti ratrgali, če se že igra predsednika mora znati prenesti kritike na svoj račun, šiptar pa takoj v protinapad, ker ve, da je nesposoben, ja napad je najboljša obramba, Sloenija moja, kam smo prišli.

 • Stajerka

  …auč…..še ena truga levakov……

  Dokumenti razkrivajo, kako je nekdanji minister za finance Uroš Čufer želel vplivati na ustavne sodnike pred njihovim odločanjem o ključnem zakonu pri sanaciji bank.
  Uradno: izbris podrejencev je predlagal Čufer

  https://siol.net/posel-danes/novice/razkrivamo-zakaj-nekdanjemu-financnemu-ministru-cuferju-gori-za-petami-493620

 • komar marko

  Še sreča, da nam denarno politiko in gospodarstvo fura EU. Drugače bi bili na slabšem kot v bivši YUGI No zdržali bodo ŠTIRI leta,ker se RABIJO.

 • komar marko

  ŠARCIZMI ali mnenje človeka brez vizije in smeri. Ni čudno da se Lopovski Dečki SLO rinejo od enega k NOVEMU. A je Palček Smuk že pripravil novega? Le kam se bo umestil MODELDOLFE?

  • Slovenka

   Se že ve, kdo je srečni izbranec??

 • mona lisa

  Kaj pa druga pričakujete od drugorazrednega povzptniškega klovna. In država tone hitreje kot Titanik.

  • janezxy

   Vidi se,kako je zabit,da ga kamniško županovanje ni streznilo.Na državni ravni je samo stopnica višje in bolj duhomorno.Takoj se je videlo,kako brezjajčnika vodijo strici.Začelo se je s partizanskimi veselicami.

 • karpelec

  Oblast škoduje možganom, ne vsem, ampak samo z lučjo izbranim.

 • sloustava

  Ne, ni ga izgubil, kompas a namrec! On ga nikoli ni imel, saj nastopi Serpentinska niso zahtevali kompasa, ravno tako ne sestavljanje Vlade, ker je ni sestavil on. To je Bratuskina /Cerarjeva vlada. Sarec brez pomoci tako Golobica kot kucanistov, bednih presstitutk in presstitutov niti Gregorciceve ulice v Ljubljani ne bi nasel. Volivec, volil si ga, a te preklinjam, ker si v dr..ek potegnil tudi mene. Mars!

 • Dragan Krstič

  Šarec se gre nevarne igrice. Zdaj ne udarja samo po opoziciji ampak tudi po koaliciji. Tudi pri svojih si je nabral že kar nekaj skritih sovražnikov, ki bodo udarili ko bo najmanj pričakoval.Očitno si želi nabildati še več popularnosti pri bedasti raji in potihoma pričakuje da bo na predčasnih volitvah , ki jih bo sam povzročil
  dobil takšno podporo da bo lahko sestavil novo vlado s pomočjo same še ene stranke. Dejstvo pa je da se Šarec nima kaj bati Janše ampak izključno svojih iz koalicije.

  • Common Sense

   Tvoj zadnji stavek je zlata vreden. Če bi ga Serpentinšek razumel. Upam, da ga ne bo in bo nadaljeval po tej poti. The sooner this is over, the better.

  • tohuvabohu

   Sposoben ali ne, poker pa obvlada. Dosedaj je koalicijske partnerje nategoval, kakor se mu je zdelo, pa samo na eno karto igra: ali bo po moje ali pa gremo domov. Ko jim bo dojadilo, bo pa grdo.

 • janezxy

  To počne iz obupa,ko vidi da tem Butalam ni dorasel in komaj čaka da bo zamenjen.Padalec je že nanjušil.

 • xtc

  Kakšen kompas neki?
  Srpentinček nima kompasa on ima babo,ki ropota kot motorka doma za šporrhertom.
  Šarec je le zgolj pokazal kaj je in kaj je njegov domet-pokazal je,da je navaden podpovprečen učenec z popravci na srednji šoli in na enakem nivoju kot AB-tkler bere z kučanovih plonk cetlov zadeva gre,ko je treba v debato in začeti razmišljati in odgovarjati pa je z njim konc kot z AB.
  Šarec v Bruselj ni šel zaradi tega kar govori,preprosto njegov IQ ni dorasel debati,kdor je vsaj malo pameten je njegov domet videl v Davosu,kjer se je srečal z “dvema politikoma svetovnega formata” seveda “rođakoma” iz Balkana to pa je njegovdomet.
  Živce je preprosto izgubil,ker ima nizek IQ in je nesposoben vladanja-prav zanimivo bo,kaj bo storil ,ko mu bo US sesulo proračun in zamajalo koalicijo.
  Kaže pa vse “atribute ” socialista,kot so že nemalokrat opozorili,da je oboževal “socialista” Adolfa in njegovo učinkovitost-no izpadi njega kažejo zelo na to.

  • janezxy

   Tudi ta dva rođaka sta ga popolnoma nadmudrila.

  • Slovenka

   ++++

 • Common Sense

  Božidar Novak apropo včerajšnjega izpada v parlamentu: “Tak pobalinski nastop si lahko privoščiš samo, če si v’lki v’lki frajer. On pa to ni. On pa nič ni nardil v življenju”.

  Božo je v piko zadel bistvo.

  • Dragan Krstič

   Na portalu Pozareport je video včerajšnje oddaje. Jaz sem si ga še enkrat ogledal. Super komentarji.

   • rabbit

    Včeraj je bila najboljša oddaja Faktor od kar je na sporedu. Super vse pohvale.

  • tohuvabohu

   Božo ga je nekoliko usral s trditvijo, da Kamnik nima gimnazije. O Šarcu pa je povedal prav.

 • Skrajno Desni

  Ljudje kje vam je pamet, da take idiote postavljate na položaje, jaz temu idiotu nebi niti krampa zaupal.

  • DEATH TO COMMUNISM

   V Sloveniji ljudje hodijo na volitve s ciljem, “samo da ne bo Janša”. Lahko je predsednik vlade tudi opica, glavno da je rdeč in da ni Janša. Zato pa v tej tvorbi, Slovenija niti slučajno ni država, je tako, kot je. In samo slabše bo, vse dokler ne bo počilo in bo krvi do kolen…

   • Skrajno Desni

    Janši pa tudi lopate nebi zaupal, v 25 letih od teh vlad ena sama beda.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Razsodnosti ta pajac ni izgubil šele zdaj. On je razsodnost zaradi nadutosti, domišljavosti in arogance izgubil že veliko prej. Zaradi teh njegovih “vrlin” je sploh šel v politiko. Čeprav se lahko vprašamo kakšen politik je ta komediant, glede na to, da nič ne zna, ničesar ne ve, nima izkušenj, ni voditelj, ni državnik in vse kar dela, mu ukažejo tisti, ki so ga “naredili”. In katere kriminalne združbe svoje ljudi “naredijo”?! Mafija!

 • Andrej

  Šarko pripravlja teren Lukatu in Kordišu. Vse je premišljeno in preračunano.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Če prideta ta da izrodka na oblast, smo spet v komunajzariji. Ljudje, pripravite se spet na montirane procese, politične zapornike in nepojasnjena izginotja političnih zapornikov. Za ta dva kretena je samo eno zdravilo, ki ni prav veliko, je pa zelo hitro.

   • Duhec

    Ne pretiravaj navsezgodaj.

    • DEATH TO COMMUNISM

     Duhica, spet en tvoj “izredno močan” komentar… Se prideš rajš mal pocrkljat?!

     • Duhec

      Če si slabe volje.

     • DEATH TO COMMUNISM

      Nisem. Boš vidla. Pa če se prideš k men stisnit, bom pa sploh čist židane volje. ;-)

    • Common Sense

     Duhica, zgodovina ne laže. Ali si premlada, ali pa preneumna. Oboje je slabo.

   • Andrej

    Kako: če? Lukatova Levica nam že sedaj vodi državo. Trenutno v ilegali, ampak, oblast je mamljiva.

    • Common Sense

     Niso v ilegali. So kar lepo v soju žarometov. Izkoriščajo situacijo do onemoglosti in testirajo meje globine Šarčeve rit*ke. Predvsem Kordiš ga prav divje natepava potem se mu pa popoldne roga v fris na svojem Facebooku.

     • Andrej

      No, v ilegali so za narod. To si lahko privoščijo pri tako neumnem narodu, ki nima spomina.

     • Slovenka

      Še dobro, da ima Šarko flacona, s katerim se lahko na toliko in toliko časa umakne iz Slovenije in gre na lepše. V EU parlament pa naj raje ne hodi, tam bi ga utegnili marsikaj vprašati in tam floskule tipa Baba je žaba, žaba pa ni člouk jok, brate, odpadejo.

   • janezxy

    Saj iz njega še izšli nismo.

 • Duhec

  Aroganca in prevzetnost, ker ni politično korekten?! Hvala bogu.

  • rabbit

   Lahko bi bil tudi politično nekorekten kot to zna Trump, ampak on je budala, ki tega ne zna, se ve da še ene lesarske ni mogel spacati brez popravcev.

   • Duhec

    Trump, Trump, Trump. Ful se lohk primerjamo z Ameriko, glede vsega a ne?!

    • rabbit

     Lahko pa primerjamo dve osebi, enega nekorektnega Trumpa, ki ve kaj počne in enega zabitega Šarca, ki prvič nima pojma kaj počne in drugič ne zna tega počet.

     • Duhec

      Šarec ni tko neumen kokr mislite da je.

     • rabbit

      Še bolj je neumen kot se dela..

 • Stajerka

  …dokler ZKS/LMŠ, SD, SMC, DeSuS, SAB in Levica, niso v stanju obsodit VSEH totalitarizmov in komunizma kot vodilnega med njimi, tako dolgo se nimajo kaj praskat na vzporednicah ostalih totalitarizmov……in to kar počne Tajani ni druga kot prikrita provokacija, na kar “slovenski” lewaki padajo kot zrele hruške iz drevesa……
  po domače, Šarec se je “usral”…..in to dobesedno!!……kljub praznim dvoranam, smo lahko v zadnjem času spremljali seciranje državnikov v evropskem parlamentu……je pa res, da imajo vsi neko vizijo, razgledanost in osnovno kulturo državnika……vsega tega Šarec nima!!….
  kar se tiče retorike v DZ, je SRAMOTA za predsednika vlade…..smo parlamentarna demokracija, kjer je 1. DRŽAVNI ZBOR in Šarec je samo njihov uslužbenec, česar se ne zaveda……imam občutek, da je njegovo znanje glede hierarhije državne politike pod nulo……
  in HVALA BOGU, da smo v EU…..drugače bi ob teh funkcionalno nepismenih, prepotentnih in nesposobnih lewakih, danes bili na nivoju Venezuele…..in to lewake, peće, skeli in boli, zato PAMET V GLAVO in na volitve za EU…….

 • Andrej

  Šarko se dobro zaveda, da bi ga v Bruslju kdo utegnil vprašati: kako pa kaj vaši levi komunisti v Ljubljani? Je že kdo odgovarjal za množične izvensodne poboje?

  • janezxy

   Ali pa,zakaj z enakimi vatli vaši levaki ,ki so na oblasti ne obsodijo komunizma ,kot druga dva totaralizma.

   • Andrej

    Ja, sama neprijetna vprašanja. So pa bistvena.

  • Janez Kepic-Kern

   V DRŽAVI R. SRBIJI SO VSAJ
   NEUREJENO STANJE OKROG POSLEDIC
   “TITO” STALINISTIČNEGA KOMUNISTIČNEGA NESODNEGA
   POLIT MORILSKEGA IN PREMOŽENJSKEGA NASILJA NAD LASTNIM PREBIVALSTVOM
   PO RAZPADU EX SFRJ 1991
   kar v precejšnji meri – uredili, pravno in etično, moralno korektno.
   leta 2015 so uradno, sodno rehabilitirali Dražo Mihajlovića. L.r.JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   REHABILITACIJA DRAŽE MIHAJLOVIĆA URADNO, SODNO, BGD 2015
   https://www.blic.rs/vesti/drustvo/rehabilitovan-draza-mihailovic/hl3x4ex

 • Vera

  Predsednik države bi tokrat moral poseči vmes, da se ugotovi, če je Šarec sploh ” opravilno sposoben ” za vodenje slovenske vlade .

 • Duhec

  Namest, da pišete bv komentarje, pejte nabirat regrat. Dokler ga še lohk, dokler vam dovolijo.

  • Andrej

   A se bojiš, da ga bo zmanjkalo, ker bodo vsega ilegalni pobrali?

  • rabbit

   Saj to so sprejeli pametnjakoviči tipa Šarec.

 • Andrej

  A ni Šarko nič rekel, da je kriv Janša? Razočaral me je.

  • rabbit

   Je, je, rekel je da ni uspel sestaviti vlade to je njegov najbolj popularen stavek, ki se ga je do sedaj naučil pri odgovorih na katera odgovarja predsednik vlade.

   • Andrej

    Pa je Šarko kaj rekel, da je dobro ali slabo, da ni Janša uspel sestaviti vlade?

    • rabbit

     Tega stavka še ni osvojil, veš gre boj počasi.

     • Andrej

      Pričakujem: če je dobro je dobro, če je slabo je pa slabo.

    • Slovenka

     Če mene vprašaš, je čisto dobro, da Janši ni uspelo s takimi sestaviti vlade. Stranka bi bila na račun sodelovanja s takimi elementi brezupno osramočena, da ne govorimo o zapravljanju časa in teku na mestu, ker tako ne bi mogli pri takih partnerjih narediti nič pametnega.

     • Andrej

      Popolnoma se strinjam s teboj. Z resničnimi luzerskimi populisti nima nobenega smisla sestavljat kakršnekoli vlade. Za neuspehe bi bil vedno kriv Janša. Ni druge, kot da počakamo toliko časa, da ljudstvo dojame bistven razlog neuspeha – ignoriranje volitev – se odloči in voli. Ampak, za to nam bo moralo iti še slabše. Še mnogo slabše.

    • hladnik

     Podabu. :)))

 • pesjanar

  Pravkar je moj pes izpustil duhca,mater kako smrdi,prvič se je sprdnil v hiši ni tak kot Šarec ki vsakodnevno zasmraja Slovenijo z svojimi duhci,morda bi manj zaudarjalo če bi pršli izpod trtice ne pa iz ust…..

 • SIMON ROZIC

  Šarec ne more razumet, zakaj je gasilski dom vedno poln, ko on nastopa,
  EU parlament pa bi bil čisto prazen….

 • Dragan Krstič

  Bo pa Šarec dobil opozorilo iz Murgel glede neprimerne izjave o Fajonki in Šoltesu. Če bo izustil še kaj neprimernega proti SD lahko dobi od laži na kratkih nogah tudi rumeni karton. Šarec od SD pa roke stran, lahko dobiš tudi rdečega.

  • Common Sense

   Obiskal ga bo Kučan. Če ga ni že.

 • macon

  Čez kaki dve leti bodo kmeti prišli v gasilski dom na monokomedijo in bo tam stal en debil v modrem predpasniku s klobukom na glavi in debilnim ksihtom, kmetje pa se bodo zadovoljno muzali in se dregali s komolci: “Ti, a veš, da je bil tale kekec precednik vlade?” “Dej nehaj, a res, kdaj pa?”

  Potem bo debilče poskakovalo po odru in poprdevalo iz vseh odprtin, na koncu pa bo deležno gromkega aplavza pa še v nastavljen klobuk mu bodo vrgli več kovancev po deset in dvajset centov.

  • Get Smart

   Maco bre, tist POTURANCIJO “kekc” si še iz financ al kjerkol od ekonomskih šnelkursađij pobral nje, in NI NA MESTU,
   pa dajte si otroc zapomniti to BOŽJO PREPROŠČINO.
   KEKEC je slovenski literarni lik, je PODOBA SLOVENSTVA = je pošten, delaven, resnicoljuben, SVOBODOLJUBEN …
   Ne nastavlja dupeta MURGL JUGOKOMI gazdi (bedanecu nje), ampak se bori proti …
   ŠARAC je MURGL JUGOKOMI peder, pederčina pusi, pussić, pizdek, pizda, pizdunće, pičkin dim, svirač kurcu, prodavač magle, nastavljač dupeta gazdi … skratka lutka MURGL JUGOKOMUNISTIČNE bande ZLOČINCEV proti človeštvu, je ZLOČINEC proti človeštvu, je LAŽNIVEC, LOPOV …
   vi otroc pa vse to kao združite v kekc????!
   Ðizs fakin krajst!
   PRISPODOBA vredna tega imena “mora piti vodo v celoti”, sicer ni prispodoba in kekc ni in ne more biti prispodoba MURGL JUGKOMUNISTIČNIH popederisanćetov.
   .
   Btw, zgodbica, ki so jo kao napovedal, se lahko res uresniči, a samo zato, ker ste otroc MILIJONKRAT na spletu olepševalno in podtikovalsko ZLOČINSKE MURGL JUGOKOMI pussiće naslavljali s pojmom kekc nje =
   = prastari trik samospolnjujoče prerokbe nje.

   Pamet v glavo.
   RESNICA OSVOBAJA, za prispodobe lako ćemo nje.

   • macon

    Kekec je en kmetavzarski bedaček. :)

  • Slovenka

   No, no. Zdaj te je pa predaleč zaneslo. Sama verjamem, da mu ne bo hudega po koncu vladavine. Strici ne pozabijo svojih komunističnih privržencev, za te že poskrbijo. Druga pesem so izdajalski primerki na desnici, Virant, SLS, NSl, take se po uporabi zavrže, ker le niso njihovi njihovi. Toninček in LudaMila, na vajinem mestu bi uporabila možgane in malo pobrskala po spominu, kako se je po vojni godilo vsem nekomunističnim sodelavcem partizanov, ko jih komunistični oblastniki niso več potrebovali. Kura in petelinček, upam, da tovrstno razmišljanje za vaju ne predstavlja prehudega umskega napora.
   Čisto pred kratkim je vaš Pogorelec dobil lekcijo. Bo šlo?

 • Janez Kepic-Kern

  PA?
  Saj ta LMŠ M. ŠAREC NOBENE TEMELJITE IZOBRAZBE. ZNANJA NIMA.
  Niti kakšne GIMNAZIJE – NIMA,
  Le
  neko ozko strokovno LESARSKO ŠOLO.
  IN
  ŠE OŽJO IGRALSKO AGRFT.
  Znanje iz PRAVA, EKONOMIJE – NIČ.
  Kako naj bo tako šolan človek
  – normal – CELO PREDSEDNIK VLADE CELE DRŽAVE? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Ava

  Kot sem že enkrat napisala…Čudi me, kako naj bi nek igralec vedel kaj o politiki (velja tudi za Violeto), huje, vodenju države? To ne gre skupaj. Kdo ga je nastavil, vemo, on kot oseba pa ima zelo zanimiv psihološki profil. Njegov ego res nekje v galaksiji. To kažejo že njegov izraz na obrazu vedno, kadar ga fotografirajo. Rad bi izpadel hudo resno (predvsem sebi), izpade pa kot, da se skriva za neko fasado. Ker so mu ploskali na vaških veselicah, je mislil, da mu bo šlo tudi v politiki. Najprej gre lokalno, ok, to bi se mu še nekako odpustilo, že hujši pacienti so bili župani. Ampak ne on navali na državo, kjer dobi pičlih 12% (malo od malega) in se ne ustavi. Na vsak način hoče doseč svoje. Ampak narcistična narava je pozabila, da za njim stojijo drugi, bolj temni igralci slovenske politike. In evo, sledijo kolerični izpadi, odpovedi pomembnih srečanj, ipd. Človek se sesuva. Pa si mislim, mar bi ostal komedijant, kakšna fora se mu je še celo kdaj posrečila. Zabaval bi ljudi in to bi bilo to. Skratka To je primer osebe, ki si je uničila življenje. Ko bom imela enkrat svoje otroke bom rekla “Eh, to je tako otroci :) Če ne boste svoje srce in glave ohladili, boste izpadli kot tisti igralec, ki je uničil svoje življenje in izpadel, umazan, pokvarjen grebator.” Pa lep dan vsem.

 • Common Sense

  https://4d.rtvslo.si/arhiv/redne-seje-drzavnega-zbora/174604302

  T = 47:16

  g. Šarec deluje jezno in nervozno. A verjetno je bolj kot na Kordiša (ki – roko na srce – ga je šolal kot majhnega šolarčka) jezen sam nase. Namreč, da ga taki mlečnozobi komsomolovci nategujejo od zadaj, na suho in se mu še “nekaznovano” lahko rogajo po Facebooku. Namreč, sicer razpade koalicija in potem “gremo domov”. Tega pa Šarec noče. Samo jezen je pa vseeno.

  • Ava

   Kadar vidim tega Kordiša mi spomin odnese na fotografijo, na kateri leži med lastnim bruhanjem in bananami…Izpade zelo neresno in otročje (to je že itak, brez te fotografije) :D …No in tak človek sedi v parlamentu in drugim soli pamet. Kot neki revolucionar se imenuje? Noro. Pravi revolucionarji so danes lahko samo tisti s kešem, ostalo izpade zelo debilno in patetično…Skratka tipi brez karizme, elegance, osebnostnega dostojanstva, brez prebite pare, očitno tudi z zelo šibkim PR-jem. Vse skupaj precej ubogo in brez vsega na kar “naj bi” ljudje pri javnih osebnostih padal. No, Slovenija je itak postavljena na glavo.

   • rabbit

    Ampak najbolj hudo pa je da ta zadetek izpade bolj pameten, kot predsednik vlade to je pa hudo narobe.

    • Common Sense

     Ja. Ko vidiš, da ta usekanc 10x jasneje in bolj koncizno artikulira svoje misli od predsednika vlade. In mu tudi na vljuden način vrne. Potem vidiš kje smo. In to je nizko. Zelo nizko.

     • rabbit

      Globoko v dreku. Narod pa slep.

    • Ava

     Ja in ta zadetek je predstavnik skrajne levice, ki je koalicija, ampak strelja kot opozicija…Ali kaj so že oni? Še njim ni jasno. Skratka, ko prideta Metelkova in Rog na oblast, je pa res kriza. + FDV feministke.

 • Osti jarej

  ….pa človek je povedal resnico….zlasti ono o eu poslancih

  • Common Sense

   Morda, morda pa ne. A Ljudmila ima v nečemu prav. EU parlament je medij. Tam so kamere, tam so mediji. NI poanta, da govoriš 10 ali 100 poslancem. Poanta je, da imaš medij in svojih 30 minut. Šarec se tega pač ni zavedal. Kot narcisu mu ne gre v račun, da so mu prav vsi evropski poslanci družno povedali, da je naredil napako. In sam v sebi prav dobro ve, da imajo prav. Vse ostalo je izgovarjanje in opravičevanje za nazaj. Vaški komedijant je pač stopil v prevelike čevlje.

   • Osti jarej

    …citiram…..”Me pa zanima, kako naj resno jemljem evropske poslance ob dejstvu, da imamo eno poslanko, ki je pred petimi leti na soočenju na FDV izjavila, da je zdravo imeti dva mandata, danes kandidira za tretjega, imamo poslanca, ki je verjel, zdaj pa ne verjame več in se je na hitro včlanil v drugo stranko, samo zato, da bo izvoljen, imamo nekaj evropskih poslancev, ki niso izkoristili možnosti biti tiho, ampak so Slovenijo tožili pred evropsko in svetovno javnostjo, kadar je le bila priložnost zato, imamo evropskega poslanca, ki v želji po tretjem mandatu s pismi obrača na javnost in pere perilo lastne stranke, skratka, imamo kar nekaj poslancev, ki jim jaz ta hip ne morem zaupati v dobronamernosti,” je bil do evropolancev, ki so bili kritični do njegove zavrnitve nastopa v Evropskem parlamentu danes kritičen Šarec.

    Šarec je še enkrat pojasnil, da je bil nastop najprej ponujen Miru Cerarju, oktobra pa “smo izrazili pripravljenost, da nastopim”. Iz Tajanijevega kabineta niso dobili nobenega odgovora.”

    • Common Sense

     Zastonj medij je vreden zlata. Če veš kaj hočeš. Ostalo so izgovori. Če bi res hotel Tajaniju pokazati sredinec, je imel idealno priliko za to. A kot pravim, izgovori vaškega komedijanta. Saj folk ni neumen. “Usral” se je. Miro Cerar ni predsednik vlade. Get over it.

     • Osti jarej

      …..pokazal jim je sredinec…..in povedal resnico…o temni nobenega dvoma

     • Common Sense

      As you wish. A njegova nervozna in nedostojna reakcija kaže, da ima dvome v svojo lastno odločitev. Močne dvome. Povsem upravičeno.

     • Osti jarej

      …meni se ni zdel prav nič nervozen….morda zgolj izzvan….povedal je,kar si misli in …glej…tudi sama mislim enako….

     • rabbit

      Kaj ko bi Šarac pred lastnim pragom pometel in poslancem odgovarjal na poslanska vprašanja pa niti eden ni dobil odgovora. Niti Miha Kordiš. Mislim, da je predsednik vlade zato tam da odgovarja na vprašanja ne pa, da zmerja poslance in se gre predvolilno kampanjo, ki pa ji ni kos.

     • Osti jarej

      ….je janšari že dobil zeleno luč od madžarskega diktatorja….za drenjanje na eu volitvama

     • rabbit

      Kje pa ti vidiš kakšnega diktatorja. Je dal že pobiti 10.000 svojih državljanov, jih je že ravno toliko prisilno izgnal, je zaprl svoje politične konkurente, jim ne dovoli da gredo na volitve. Prepoveduje opozicijo,zapira novinarje in jim prepoveduje pisati in cele oddaje spravlja v bunker, odpušča in prestavlja novinarje, ker mu ni všeč intervju, ki ga naredi novinar, prepoveduje oglaševanje v opozicijskih medijih. No ko
      boš to našla pa se javi.

     • Osti jarej

      …mater si se razpisal…..valjda je diktator….samodržec in skrajni desnjak pa tudi…nema demokracije na madžarskem……

   • tohuvabohu

    Ni bila napaka. Ima pač tak domet.

   • Osti jarej

    …citiram šarca…..”Kar se tiče nastopa, je bilo to ponujeno še gospodu Cerarju pred menoj. In potem smo oktobra izrazili pripravljenost, da nastopim, nakar… / oglašanje v dvorani/ Ja, gospod Mahnič, počakajte, no, malce. Bilo je ponujeno gospodu Cerarju, in potem, ko gospod Cerar ni bil več predsednik vlade, smo seveda mi rekli, da se bomo tega udeležili, na kar ni bilo odgovora do zdaj iz kabineta gospoda Tajanija.
    Me pa veseli, da ste se vsi slovenski evropski poslanci in kandidati za evropske poslance lepo povezali v branjenju gospoda Tajanija, češ, če je pa on poslal vabilo, bi pa gospod Šarec moral iti.
    Mislim, da sem gospodu Tajaniju v četrtek na Evropskem svetu zelo dobro povedal, da je bila ta njegova izjava nož v srce.
    In kaj je še izjavil, da je bil Mussolini dober državnik, dokler pač ni šel v vojno.
    Ampak že davno pred vojno je zatiral primorske Slovence, že davno pred vojno je šel v Etiopijo in tam izvajal pokole.
    Tako, če izjavi to gospod Tajani, potem me ni nič sram, če sem tako vabilo zavrnil, oprostite.
    In to, da je zdaj zamujena priložnost, se samo vprašam, kaj ste potem delali pet let tam, če se Slovenije doslej ni slišalo in ste čakali samo mene.
    Za vas sem bil še nekaj mesecev nazaj klovn.
    Tako, veste, tega nikakor ne jemljem dobronamerno, ampak zgolj kot začetek neke predvolilne kampanje, ki je že v polnem teku.”

  • alojz

   O Fajonovi in Bulčevi drži.

   • Osti jarej

    …o vseh drži…kot pribito drži

  • Andrej

   Pozabljaš, da pri nas o EU poslancih poročajo samo tisto, kar hočejo. Resnica je lahko tudi precej drugačna. Podobno je s Trumpom. Kot da je do sedaj samo izklučno škodo delal.

 • Iva

  Dokler bodo mainstream mediji molčali se to ni zgodilo. V osrednjem dnevniku je le zgodba na citat Šarca, ki govori ” o veščah, ki se zbirajo okoli žarnice”.
  No, tudi “žarnica Šarec” bo nekoč (ko se bodo strici odločili) pregorela, z medijsko pomočjo seveda – danes gor, jutri dol, in pojavil se bo nov obraz.
  NIHIL NOVUM v Butalah!

 • Get Smart

  ŠARAC ni IZGUBIL KOMPASA in njegova POLITIČNA RAZSODNOST je JASNA ko BELI DAN.
  To so dejstva, zdaj pa poglejte, kaj dela “rada bi bila romanesknost” V NASLOVU prispevka.
  DEJSTVA, ljudje Božji, DEJSTVA, ne pa FLOSKULE o KOMPASIH in ostalih bulšitiznih.
  KDO je naredil LUTKO ŠARAC? KDO? ZAKAJ? Kaj je naloga lutke ŠARAC?
  Lutko je najprej v SRBO-šiptarski garaži rodila MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA, nato je lutko CENTRALNI KOMITE NAREDIL za PREDSEDNICO POZITIVNE SRBIJE KAMNIK, nato so jo kandidirali za kao PREDSEDNICO DRŽAVE in končno so jo nastopili kot pi-ar lutko na mesto in namesto premiera nje.
  Kaj je naloga ŠARAC lutke = katerim SMERNICAM mora lutka slediti = kateremu KOMPASU?
  ALI je MURGL JUGOKOMI LUTKA ŠARAC kdajkoli SKRENILA S POTI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE?
  Ne. Torej luka ŠARAC “ni izgubila kompasa” in njegova neobstoječa razsodnost (sviranje kurcu = mlatenje prazne slame = prodajanje magle =
  = MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “politična razsodnost” =
  lutka ŠARAC je VSESKOZI strogo na ORTO MURGL JUGOKOMUNISTIČNI LINIJI),
  saj še za trenutek ni skrenil z MURGL JUGOKOMI POTI in tudi še z eno samo gesto NI ZAMEGLIL jasne MURGL JUGKOMUNISTIČNE poti.
  .
  A zmorete odtroci odpreti učke in nehati nabijati kretenistične floskulice o kompasih in pa šnelkursađijske psihologizme o kao arogancah ipd.
  Aroganca ni kaznivo dejanje = ŠARAC vas KRADE, vam LAŽE za svojo MURGL KOMUNISTIČKO JUGOSLAVIJO, to so zločini PROTI SLOVENIJI, ne pa kompasi, arogance in kar je psevdoleposlovnega bulšitizma.
  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
  = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
  = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)
  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
  (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavije … = ein folk, ein firer nje)
  1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz. z njihovimi besedami,
  “… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   Država ne ukinja … država ne dela, država samo je,
   je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
   transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
   Država obstaja kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi
   (ali pa kaviaržido kominternističnih
   in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
   skupnih poslih.

   Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
   MORATE povedati, katera!

   =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
   =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
   =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

   MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
   MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido
   KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

   ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
   resnicoljubno …
   .
   Torej, tega in onega ne dela neka država (država to, država ono, država je grda … VSE TO
   JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL
   JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN,ki je
   predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
   sami pa si med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina revolucije.

   • Get Smart

    Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
    IZROPALA = BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €
    in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
    = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost«
    ———
    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
    osvobodila.

    • Get Smart

     MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
     RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
     “Vsi nogometaši so isti” “vsi igrajo za isti klub” “vsi igrajo za isto državo”
     “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica” = to OPRANI OTROCI najraje ponavljajo, rajcajo jih prostitutke nje = kar je seveda v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST =
     sledite, OPRANI OTROCI???? = poštene KURBICE so POŠTENE DELAVKE = ti pošteno plačaš, one pa ti nudijo spolne storitve,
     za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH ZLOČINSKIH PEDERČINA in KURBETIN,
     ki vam ROPAJO MILIJARDE
     v zameno pa vam nudijo storitev “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”
     Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
     Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
     ampak je
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
     vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
     so lahko in so:

     –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
     –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

     i tako dalje do tokija.

     * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
     = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

     Pamet v glavo.

 • Common Sense

  Borut Rojc, komentator na Požar reportu: “Ko je Miško vozil avtobus z zavezanimi očmi in podrl vojaško pregrado se je potožil očetu : Tata ovo nije bilo tu..Podobno Šarec, nastavili so ga, da Slovence uči kozjih molitvic, ne, da predava v Strasbourgu ali Bruslju.”

  Resnično.

 • Osti jarej
 • hle

  Povedal je ravno tisto kar si misli večina Slovencev po vsej verjetnosti bi se mu zgodilo enako kot se je Slovaškemu predsedniku ki je govoril pred prazno dvorano kar je jasen pokazatelj odnosa EU poslancev predvsem iz zahodne Evrope do manjših bolj obrobnih članic bi bilo pa to dobrodošlo strelivo za SDS ki bi se na vse grlo drla kako je cela Evropa bojkotirala Kučanovega nameščenca raje se malo zamislimo nad dejstvom v kakšnem položaju smo se znašli v tej združbi

  • Common Sense

   Kako veš, da večina Slovencev? Si naredil anketo?

   • Imperial Commando

    Levićar pač, še kar sanja o 90%.

   • hle

    6 odstotkov Slovenskih volivcev je pač menilo da je od vseh slabih opcij ta še najmanj slaba ker žal dobrih nimamo raje se vprašaj zakaj toliko Slovencev vsakič pade na eno in isto foro novih obrazov

    • Common Sense

     Jaz že vem. Ker so butasti? Ker ne cenijo znanja? Ker nimajo svojega mnenja in padajo na gobezdače brez programa? Ker so funkcionalno nepismeni? Politiki so v povprečju bolj kot ne zrcalo folka. Ne morejo biti politiki (oz. bolje rečeno, politikanti) kaj bistveno drugačni. Slovenska politika in njen precednik, falirani tišler in vaški komedijant, je pač zrcalo aritmetične sredine naroda Slovenceljnov. Kot že kaže, se je ta aritmetična sredina v še ne 20 letih izdatno znižala.

     • hle

      Eni pač zaradi dreves ne vidite gozda jaz sem podal mnenje za cel politični spekter ne samo za tega burkeža ki je prišel na čelo države ravno zato ker je nivo Slovenske politike že dve desetletji v prostem padu

  • Imperial Commando

   Slovaški precednik ma vsaj jajca govorit, pa tudi če je bila dvorana skoraj prazna. A misliš, da pred polno bi pa šarac govoril? Ma kaki, usral bi se že v falkonu na poti do tja.

  • samotoje

   Večina Slovencev? Jasnovidnost ali kaj?

  • tohuvabohu

   Slovenci vseeno nismo taki kreteni, kot ti misiš.

   • hle

    Rezultati volitev kažejo nasprotno

 • Janez Novak

  Serpentinšek je pokazal svojo kačjo nrav: Kačjek. Serpente po italijansko namreč pomeni kača.

  • Kosobrin

   Poznamo več kač v raznih strankah, pa nimajo takega priimka ,,,,,

  • tohuvabohu

   Kača je simbol medicine, zato je Serpentinšek mislil, da je idealen minister za zdravstvo. Škoda, ker ne more biti, hehe.

 • Artur

  FAKTOR #265: ŠAREC, RETORIČNI BISER?! (Božidar NOVAK, dr. Boštjam M. TURK ) :
  https://www.youtube.com/watch?v=71v_YGIlSmo

 • Imperial Commando

  Je podpora že 173 % ??

  • centurion

   Ne.
   Še vedno 186,24%.
   Ninamadiapresstituti.

  • Artur

   Ne samo 99.9 % .

 • Olga101

  “Baba je žaba”, a ne Ljudmila, da podpre za predsednika vlade idiota?

  • hle

   Luda Mila je dejala da ne bo podprla janeza kar pa še ne pomeni da je podprla burkeža

 • Common Sense

  Pogled na frapiranega Mihca Kordiša, ko mu je Serpentinšek užaljeno dejal, da mu ne bo odgovoril na poslansko vprašanje, je neprecenljiv! (Mihčev široki WTF je nalezljiv). Tokrat se z Mihcem strinjam. Da. WTF!

 • mapu

  Do konca leta bo komedijant že politični mrlič.

 • Serpentinšek

  nau mene kle ena baba jebawa
  Kua’j dej

 • samotoje

  To, kar se je dogajalo v parlamentu, je pravi Šarec. Original.

 • Kosobrin

  Že ve, zakaj ni hotel nastopati v evropskem parlamentu. Teh priožnosti bo še veliko in verjamem, da se bo izkazal. Nekaj je že moralo biti, da trenutno tega ni hotel narediti. Seveda pa vsem tistim, ki kandidirajo za evropske poslance, ta njegova odločitev v tem trenutku še kako prav pride, da bi si z negodovanjem pridobilli nekaj točk. Ne bo jim ravno uspelo.

  • tohuvabohu

   Teslo. Koliko točk pa pridobiš z enim negodovanjem?

  • tomnidari

   Teslo! Koliko takih nastopov pa smo imeli odkar smo v EU?

 • bob

  Šarca bi lahko žalili do onemoglosti on pa ne bi smel reagirati.Primitivci s Turkom na čelu v VV faktorju pluvajo po Šarcu do onemoglosti.Govorijo kaki veliki klovn da je,očitali so mu ,da je posvojenec,govorili so da je Šiptar iz Makedonije in to samo zato,ker predsednik vlade ni njihov ljubljenec.Sramota za vse tiste ,ki se imajo za intelektualce v vv faktorju a ne g.Pertinač

  • Vince Blake

   in kaj natančno, kar so povedali v Faktorju pa ni res?

  • Common Sense

   bobek dragi, tega nad čem se ti pritožuješ v tej oddaji Faktor NISO povedali.

  • tohuvabohu

   Ko rdečkarji Janšo zmerjate s Šiptarjem, je pa vse v redu?

 • Laž ima kratke noge

  Nisem imel rad Šarca, niti ga nisem volil. Zdaj pa se mi je super zapisal. Končno je nekdo tem desnim opicam v parlamentu povedal kar jim gre. Šarec je od sedaj za mene največji car v Sloveniji. Desni pa kot po dobri stari navadi zlizani z okupatorji in tistimi, ki okupatorje poveličujejo. Šarec je car pa konec. Pa lahko se sedaj vsi raztrgate in sami sebe požrete. Desne opice v parlamentu je povozil na celi črti.

  • hladnik

   in ti si carica, majke mi.

  • Common Sense

   Meni pa se užaljeno obračunavanje z Mihcem Kordišem in spuščanje na njegov nivo nič carevsko. Verjamem pa, da imava različne vatle. Pač, tebi je gobezdač s programom, ki se ga da povzeti z “Baba je žaba, žaba pa ni člouk” in narcisistično užaljeno udrihanje po poslancih (svojih in ne-svojih) v parlamentu v redu.

   Vem, da ne verjameš. Evo, tu imaš dokaz, kako ga je nascal in mirno posadil nazaj v klop g. Miha Kordiš.

   https://4d.rtvslo.si/arhiv/redne-seje-drzavnega-zbora/174604302
   Premakni se na čas = 48:30

   Pa užitke ti želim pri orgazmiranju čez Serpentinška!

 • Franjo Trojner

  Vsi tisti, ki danes ploskate predsedniku vsiljene leve vlade Šarcu, si raje pulite svoje lase in se s pestjo tolčite po glavi. Zakaj? Morda se vam zasveti, da vaš Šarec in njegova leva vlada do sedaj ni naredila nič drugega, kot:
  – dvignila plače javnemu sektorju in s tem še povečala proračunske izdatke.
  – z rebalansom proračuna povišala izdatke iz proračuna za 1.3 milijarde €
  – fiskalni svet, fiskalni zakon in s tem USTAVO grobo kršila
  – dvignila minimalno plačo za pešico bakrenega drobiža
  – zavrla vse nujno potrebne reforme v državi
  – zdravstvo čisto dotolkla in čakalne vrste še povečala
  – Slovenijo skregala prav z vsemi svojimi sosedami
  – omejila svobodo govora in mišlenja
  – v družbi in celo v hramu demokracije ubila zdrav dialog, v hramu demokracije zdaj absulut Šarec pljuva po vsem in vsakomur, ki mu ni po volji
  – čisto poteptala pluralizem
  – dominatne medije si je čisto pokorila
  – iz demokracije, pravne države, politike in demokratičnih volitev naredila pravo štalo
  – zasebni kapital in zasebne podjetnike z svojimi predlaganimi novimi davčnimi obremenitvami plaši in tiši iz države
  – iz SV tabornike naredila
  – policijo pokorila
  – mimo volje ljudstva v Makarešu škodljivo pogodbo podopisala
  – schengen popolno ukinila in s tem tudi naše meje za vse migrante tega sveta čisto odprla
  – državljanom pravico do referenduma ukinila
  – domoljubje in nacionalni interes čisto zavrgla
  – itd……
  Sedaj pa se vas par mandlcov, ki slabo poznanemu podpovorečnemu seksističnemu komiku, mizarju v vlogi predsenika vlade ploskate, sami vprašajte, kaj je do sedaj Serpentinšek/Šarec, kot predsednik vlade za državo in državljane dobrega storil?????

  • Common Sense

   Tulijo volkovi v krdelu. Dokler ne zmanjka za papcat.

 • Marija

  Eh g.Ljudmila kdo pa sme postati predsednika vlade?

 • Serpentinšek

  Naw me ena baba klele jebawa.

 • janez cepec

  pa jim je dau po pički, posrancem. so misl, de bojo jebal enga tišlarja s šestimi popravci, on pa jim lepo pove, kar jim gre. pa koji kurac nej bi govoru glupim EU posrancen, no ja, prazni dvorani, k’ se jim jebe ceu svet, gre se jim sam zato, de petnajstga colngo dobijo. de o nasih EU posrancih ne bi govoru. med njim je bla njega dni tud Ljudmila

 • Get Smart

  ŠARAC seveda ni tišlar, ampak je lesena lutka, ki jo je naredil mojster papak MILAN KUćAN, da je lahko predstavil svoj “nov obraz”.
  .
  ŠARAC pa dejansko ni tako nov obraz, saj ga je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že leta 2011 postavila za PREDSEDNIKA POZITIVNE SRBIJE v KAMNIKU, torej isti dan, ko je KUčcAN ustanovil POZITIVNO SRBIJO in “nov obbraz” ZORANKO JANKOVIć, ki da bo spasila MURGL JUGOSLAVIJU nje.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji =
  = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA =
  (znak “””>””” pomeni “””JO PREIMENUJEJO V”””):
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE > ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE > ZKS-SDP= Zveza KOMUNISTOV Slovenije–Stranka demokratične prenove > SDP= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE > spet SDP z dodanim “Slovenije= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE Slovenije > spet SDP, toda, POZOR= SOCIALDEMOKRATSKA PRENOVA Slovenije > ZL= ZDRUŽENA LISTA > ZLSD= ZDRUŽENAA LISTA SOCIALNIH DEMOKRATOV > SD= SOCIALNI DEMOKRATI
  Sledimo? Razumemo?
  SD = de iure in de facto (= formalno pravno z vsemi pravnimi efekti
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMI JUGA nje

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik IDS-ja = Luka Mesec

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
     nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
  = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
  = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)
  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
  (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavije … = ein folk, ein firer nje)
  1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz. z njihovimi besedami,
  “… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   Država ne ukinja … država ne dela, država samo je,
   je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
   transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
   Država obstaja kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi
   (ali pa kaviaržido kominternističnih
   in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
   skupnih poslih.

   Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
   MORATE povedati, katera!

   =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
   =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
   =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

   MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
   MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido
   KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

   ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,resnicoljubno …
   .
   Torej, tega in onega ne dela neka država (država to, država ono, država je grda … VSE TO
   JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGLJUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN,ki je predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
   sami pa si med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina revolucije.

   • Get Smart

    Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
    IZROPALA = BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €
    in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
    = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost«
    ———
    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
    osvobodila.

    • Get Smart

     MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
     RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
     “Vsi nogometaši so isti” “vsi igrajo za isti klub” “vsi igrajo za isto državo”
     “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica” = to OPRANI OTROCI najraje ponavljajo, rajcajo jih prostitutke nje = kar je seveda v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST =
     sledite, OPRANI OTROCI???? = poštene KURBICE so POŠTENE DELAVKE = ti pošteno plačaš, one pa ti nudijo spolne storitve,
     za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH ZLOČINSKIH PEDERČINA in KURBETIN,
     ki vam ROPAJO MILIJARDE
     v zameno pa vam nudijo storitev “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”
     Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
     Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
     ampak je
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
     vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
     so lahko in so:

     –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
     –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
     –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

     i tako dalje do tokija.

     * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
     = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za/SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIKI se razlikujejo po tem, ZA KATERO DRŽAVO DELAJO in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO, ne pa kot vam v glavice turi AGITPROPAGANDA in kar otročički neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”;
  nogometaš MESSI je isti kot nogometaš (golman) OBLAK, kajne, otroci?
  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
    = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
    = TRANSIćIZEM = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
    in ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
    FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
    = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM = modus operandi =
    = PEDRIZEM / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
    potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke
    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    = enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in
    njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi, kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JU
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
    = 1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi
    = 2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    = 3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
     = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
     = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
     ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
     =SUŽNJELASTNIŠTVO =
     =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21 =
     = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik pa je MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  ŠARAC ni IZGUBIL KOMPASA in njegova POLITIČNA RAZSODNOST je JASNA ko BELI DAN.
  To so dejstva, zdaj pa poglejte kaj dela “rada bi bila romanesknost” V NASLOVU prispevka.
  DEJSTVA, ljudje Božji, DEJSTVA, ne pa FLOSKULE o KOMPASIH in ostalih bulšitiznih.
  KDO je naredil LUTKO ŠARAC? KDO? ZAKAJ? Kaj je naloga lutke ŠARAC?
  Lutko je najprej v SRBO-šiptarski garaži rodila MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA, nato je lutko CENTRALNI KOMITE NAREDIL za PREDSEDNICO POZITIVNE SRBIJE KAMNIK, nato so jo kandidirali za kao PREDSEDNICO DRŽAVE in končno so jo nastopili kot pi-ar lutko na mesto in tnamesto premiera nje.
  Kaj je naloga ŠARAC lutke = katerim SMERNICAM mora lutka slediti = kateremu KOMPASU?
  ALI je MURGL JUGOKOMI LUTKA ŠARAC kdajkoli SKRENILA S POTI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE?
  Ne. Torej luka ŠARAC “ni izgubila kompasa” in njegova neobstoječa razsodnost (sviranje kurcu = mlatenje prazne slame = prodajanje magle =
  = MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “politična razsodnost” =
  lutka ŠARAC je VSESKOZI strogo na ORTO MURGL JUGOKOMUNISTIČNI LINIJI),
  saj še za trenutek ni skrenil z MURGL JUGOKOMI POTI in tudi še z eno samo gesto NI ZAMEGLIL jasne MURGL JUGKOMUNISTIČNE poti.
  .
  A zmorete odtroci odpreti učke in nehati nabijati kretenistične floskulice o kompasih in pa šnelkursađijske psihologizme o kao arogancah ipd.
  Aroganca ni kaznivo dejanje = ŠARAC vas KRADE, vam LAŽE za svojo MURGL KOMUNISTIČKO JUGOSLAVIJO, to so zločini PROTI SLOVENIJI, ne pa kompasi, arogance in kar je psevdoleposlovnega bulšitizma.
  Pamet v glavo.

 • Serpentinšek

  Naw mene ena baba klele jebawa

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!