Šarec jezen zaradi razkritja pogovorov z Janšo, ta mu odgovarja: “Raje se zamislite, da novinarji problematizirajo pogovor in sodelovanje, vsiljujejo in hvalijo pa izključevanje!”

Predsednik SDS Janez janša (vir: Demokracija)

Včerajšnje razkritje Bojana Požarja na predvolilnem soočenju na RTV, da se je predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec nekoč že sestal s prvakom opozicije Janezom Janšo, je Šarca precej spravila iz tira, nato pa je na Facebooku objavil zapis, v katerem problematizira to razkritje. Na zapis se je odzval tudi Janša na Twitterju, kjer mu je odgovoril, naj se ne zapleta ob neresnične navedbe in se raje zamisli nad dejstvom, da novinarji problematizirajo pogovor in sodelovanje, ki je bistvo vsake politike, ter raje vsiljujejo izključevanje.

“Spoštovani g. Šarec, tu ne boste našli nobene zarote. In prosim, ne zapletajte se še bolj, kajti tudi tole spodaj napisano ne drži. Zamislimo se raje nad dejstvom, da novinarji problematizirajo pogovor in sodelovanje, vsiljujejo in hvalijo pa izključevanje,” je Šarcu odgovoril Janša na Twitterju.

Da je povsem normalno, da se politiki med sabo pogovarjajo, sestajajo in dogovarjajo, je zapisal tudi nekdanji minister in profesor na ekonomski fakulteti Matej Lahovnik in dodal, da “ni normalno, da zdaj sam iz tega dela problem”.

C. Š.

 • totex39

  Šarec dela probleme tam ko jih ni, se mu vidi, da ni dorasel takemu položaju.

  • Olga2345

   Saj je šolo komaj zmazal….

 • joza joza13

  Vsak, ki ima 5 min časa, lahko pelje Šarca scat… in prav on bi rad prikazal, da je kos Janezu… dajte no…

  Hrvati ga bodo slekli tako kot jaz zajca oderem! Seveda bodo slekli tudi nas…

 • AlternativaZaSlovenijo

  Če bi bili novinarji htz kaj vredni, bi morali vrtat v Šarca do konca in dati Janši možnost odgovora. Tako bi se izvedelo kdo laže in kdo ne. Ti hanzi “novinarji” so navadni družbeno politični delavci komunistične tranzicije. Dobro ga je Janša stisnil v kot.

  • Duhec

   Iz Janše so pa naredili pašteto. Ni samo stisnjen.

   • AlternativaZaSlovenijo

    He he, priznam dobra…

   • stajerc5

    Ne morem verjeti, zombi Duhec je spet med nami! Pa ravno sedaj, ko bo najbolj bolelo, ejejej…

   • xtc

    Ampak tud zmagovalen.

 • Jure kavčičeu

  Tale gospod nima nikogar za obtoževat izključevanja ali česarkoli podobnega. Njegova politika bazira na izključevanju, na deljenju ljudi na normalne in nenormalne, na naše in one druge, na prave Slovence in neprave Slovence.. uči da je treba ljubiti svoj narod ampak ta narod smo tudi levičarji, so tudi romi, ki so tukaj že dlje časa kot marsikater “taprav Slovenc”, ta narod so tudi istospolno usmerjeni in tako dalje. Če želite politiko povezovanja, potem je pri SDS ne boste našli.

  • AlternativaZaSlovenijo

   A vi ste pa povezovalni? Ma nega srat! Že tvoj znak je zelo “povezovalen”. Do kristjanov zelo. Pejt to drugim plozat.

  • Olga2345

   Hahahaha našli jo bomo pri levajzlih, ki sovražijo in izključujejo vse, ki niso “naši”…Tako kot včerajšnji protesti “proti sovrastvu in izključevanju”…kjer so protestirali sami proti sebi!

  • joza joza13

   Tonček, spet si se preoblekel?
   To, da si levičar, nam je splošno znano. Glede na ten tvoje kože…, benti! Saj res! Ti si tudi cigo?! Kako sem mogel spregledati tako pomembno podrobnost? No…, cigo si v vsakem primeru, tu ziher nisem falil -;).

  • macon

   Vi levičarji ste izdajalci domovine, hlapci režimske mafije, ljudje brez morale in vrednot, pokvarjeni materialisti in kronični lažnivci, čredni idioti. To ste vi.

   Kdo hudiča bi se povezoval z vami, vi zahtevate spoštovanje in da se vam verjame, potem, ko so vas stokrat dobili na laži in barabijah. Take kot ste levičarji, se ignorira in izloči, ker ste po pravilu navadne barabe.

  • xtc

   Glej bebo,kmalu se boste lavaki znašli na istem vlaku kot islamisti-če boš prebral Švicarskega in Norveškega majorja ter Švedski oglas o delanju zalog ti morda potegne.
   Dotlej pa trobentaj.

 • Slovenka
  • AlternativaZaSlovenijo

   Dobra.

  • joza joza13

   Duhovito -;).

  • anzek

   Hvala za link. Zelo dobra analiza stanja!!

 • Duhec

  Zanimivo kako se vsi dogovarjajo in pregovarjajo, kupčkajo. Pa bi naj bili tako skregani in na različnih bregovih. Ja ko se gre za skupinski nateg naivnih, hitro najdejo skupen jezik. Pa še plača za nič dela in nič odgovornosti je odlična.

  • RATATA

   Daj povej prosim, če imaš morda podatek, a je Janez Janša bil vse delovne dni prisoten v parlamentu?

   • AlternativaZaSlovenijo

    Vprašaj ga.

    • Duhec

     Trenutno Janša nima časa. Z levico se napreza sestavit vlado. Občutek moči ga je obsedel. Jebeš vse obljube in besede, ki jih bo požrl. Samo rabijo ga ne, bojo imeli dovolj svojih, predanih, spranih, novih in starih.

     • macon

      Janša bo prav lepo v opoziciji, Duhci se pa jebite v čakalnih vrstah, z manj denarja v denarnicah in s kriminalom na vsakem vogalu. Za dodatek pa se srečaj še s par migranti, ki jih bodo levi privlekli v tisočih.

   • joza joza13

    Zakaj, a razmišljaš o glasovanju za SDS?
    Ja, vse delovne dni je bil v parlamentu. Ko ni bilo sej, je posodo pomival…

  • macon

   Ti ljudje so kot direktorji firm, za sabo imajo stranke s tisoči članov in normalno, da morajo zamere potisniti v ozadje, ker ne zastopajo samo sebe. Verjetno se potem ne obiskujejo na domu.

   Tvoje obskurne pripombe o nič dela so res neumne. Prekladanje papirjev in branje materialov, pripravljanje dokumentov je zate nič dela, ker verjetno delaš z motiko in je to, da ti teče švic edino delo, ki ga razumeš.

 • RATATA

  Šarčurina igra jezo. Igra tudi to, da misli, da je on nju đenerejšn.

 • macon

  Iz tega Šarčevega spodrsljaja je vsakomur, ki ni čisto zabit jasno, da posluša udbomafijske strice iz ozadja, ki so ga inštalirali v državno politiko in mu zapovedali, da se ne sme dogovarjati z Janšo, čeprav seveda osebno nima nič proti Janši. Izpolnjevati mora ukaze iz ozadja, zato se tako zapleta. Videz, ki ga ustvarja, je drugačen kot resničnost za kuliso, ampak to seveda večinoma vemo.

  Pomeni tudi, da nima pameti, ker lahko srečanje zmeraj potrdi tisti s katerim se je srečal. Rekel bi, da ga je zanimalo sodelovanje in bi ga še udbomafijski mediji napihnili v modrega politika, tako pa je izpadel bedak, ki ni dorasel vlogi, ki jo igra.

  Ni vse vnaprej napisan scenarij, politika je tudi improvizacija in tej je dorasel samo kdor je KONSISTENTEN. Režimski lažnivci ne morejo biti, ker imajo na jezikih dobrobit družbe, režim pa zanima samo lastna rit in oblast za vsako ceno.

 • piko8

  Od šarca na MAGARCA!!!

 • Stajerka

  samo DIALOG in DOBRE REŠITVE bodo rešile državo in narod……NOBENO izključevanje NE pride v poštev, sprejemljiva je samo ZAŠČITA pravne, socialne in za vse državljane enakopravne države……očitno lewaki plavajo v marmeladi, da se kar vleče….upam in verjamem, da je marmelada vedno gostejša in bo začela goltat plavalce…..
  ČESTITKE Janši, da je danes na radiu SLO, zapustil soočenje kjer je bila uvodna, osnovna in udarna tematika PROTI JANŠI…….kar pogumno, pričakujem takšno reakcijo tudi na FOP TV v primeru enakega usmerjanja soočenja…… v tej državi VSE OSTALO ŠTIMA in ni NOBENIH PROBLEMOV…..

  ZADNJI CAJT ZA DESNO VLADO, po vzoru VSEH sosed in večino Evrope!!!

  • AlternativaZaSlovenijo

   In če bi ostala kao desnica bila desnica, bi tudi ta ostala desnica morala zapustiti soočanje.

 • herman

  Janša je očitno vrgel puško v koruzo! Z današnjega soočenja na nacionalnem radiu je pobegnil in predsednikom drugih strank zaželel uspešno sestavljanje nove vlade. Ni pa povedal, katero stranko naj volivci volijo namesto SDS.

  • Olga2345

   Na sovraštvo in izključevanje novinarjev pač človek ne pristaja! Bravo Janša!

  • Vili

   Eno soočenj še ne pomeni da je Janša pobegnil in vrgel puško v koruzo. To lahko imaš samo ti mokre sanje levičarjev, vseh njihovih podlih delovanj od laži, sprenevedanja, podtikanja in striktno ustvarjanje sovraštva.
   Če si želiš živeti v takšni državi kot jo je nekaj manj kot 4 leta vodila SMC z vsem gnojem in maso strank levičarskega smrada potem kar izvoli. Ob tem da vsekakor sledi migrantska poplava muslimanske drhali. Ker levičarji so že zdavnaj pokazali svoj namen in uničevanje Slovenije in slovenskega naroda, ki ga delijo skozi razdvajanja in sovraštvo.
   SDS vsekakor nima pametne alternative, je samo levičarska prihodnost Venezuele ali Severne Koreje, ali pa pot poštene demokratične ureditve. Zdaj pa izbiraj kar želiš!

  • totex39

   To novinarko z takim provociranjem bi bilo potrebno na gobec in njo bi bilo potrebno utišati. Po volitvah treba takoj razformirati to režimsko mafijsko RTV.

  • stajerc5

   Ti se ves ne kaj je puska, ker hermafrodite ne sprejemajo v vojsko. Ves pa, kaj je slama, ker slisis kako sumi, ko glavo streses!

   • AlternativaZaSlovenijo

    Lewuhom je ostal edino en program. Antii-Janša. To je vse kar bedniki premorejo

  • Capi

   A tebi ni čisto nič jasno? Vsi levaki govorijo, da se z JJ in SDS nimajo kaj pogovarjati. Ko pa ima JJ vsega dosti, odide iz studija, pa vsi u luft, kako je on izključevalen in kako da ni ostal, cmerar in židančina bi se kar naenkrat spet pogovarjala itd…….hinavci in pokvarjenci do skrajnosti……take imate vi radi? take volite

 • xtc

  Posvojeni Bosanček se je razpi******, vse to njegovo blebetanje,dokazuje njegov IQ komaj narete tišlerske šole.
  Človek dokazuje,da ni politik marveč bebček imitator in nek drugorazredni igralec.
  Za politiko je treba precej več,njegov izpad in izpadi,le še bolj kažejo ,da je politična tretja liga in nič več.
  Namesto ,da bi zadevo reševal jo zaostruje,kljub temu ,da je bil ujet na laži,kar morda sploh nebi prišlo v javnost,če nebi butasto izzival in na koncu še lagal.
  Skratka spreten politik ve,do kot lahko zadeve tišči in kje mora nehati sicer so stvari kontraproduktivne in Šarec trmasto vztraja v norosti,kar kaže na tretjo politično ligo.

  • joza joza13

   Genau!
   Bedak misli, da bodo zaradi njegovih laži lagali in zavajali tudi drugi in ga s tem ščitili…
   Ni razumel, da je to boj in ne teater. Vprašanje je še, če sploh zna šteti do 46 -;).

 • Vera

  Zadnje javnomnenjske raziskave kažejo visoko uvrstitev Meščeve levice, zato prosim Slovence, da jih ne volijo, če želijo mir zase in za vse nas .

  • xtc

   Gre za MAKE ME sistem realno pa levi ekstremisti lahko računajo na parlamentarni prag.Nihče noče SZ in Kolhozov.

  • totex39

   To pa je strah vzbujajoče. Veliko volivcev strank SD, SMC so dali svoje glasove Levici, ki prebujajo komunistično revolucijo.

   • xtc

    In odhajajo na skupno pot z islamisti.

   • KP

    prebujajo jo že mogoče. ne more pa se revolucija zbudit,ker je crknila.

    • xtc

     Ni crknila zbankrotirala je.

  • Republic Commando

   So se aktivirali. Moramo se tudi MI!

 • FORT WORTH

  Ce bi bile volitve šele cez 14 dni bi levaki izgubili še tiste skromne glasove, ki jih premorejo.
  Levaki izgubljajo naklonjenost pri volilcih vsakodnevno.
  Nepovezovalni, nestrokovni, kradljivi, zdraharski, grozeci… levaki !!!
  Hehehe

 • Slovenka

  Slovenke, Slovenci, 3. 6. imamo popravni izpit. Drugega več ne bo, zato pamet v glavo, pot pod noge in pisalo v roko, s katerim bomo obkrožili SDS.
  To smo dolžni svojim prednikom, sebi in našim potomcem. Ni je lepše dežele, kot je Slovenija, ni lepšega jezika od slovenskega, ohranimo jezik in deželo svojim zanamcem. To je naša dolžnost.

 • branči

  gre FD-jevcev na izpit, pa obvlada samo črve. pa ga trefi sreča, pa dobi vprašanje o slonih, ki letajo po zraku!. brihta, kot je, sloni se bojijo črvov, o črvih pa expozetura! vas na to kaj spominjajo komentarji lewakov?

 • herman

  Volivci še vedno čakamo na jasno navodilo, katero stranko naj volimo namesto SDS potem, ko je ljubljeni vodja stisnil rep med noge.
  posnetek na cca 8. minuti in 10 sek. https://4d.rtvslo.si/arhiv/studio-ob-17h/174542972

  • KP

   kaj se ti je stisnilo med nogami?

   • xtc

    JJ mandatar.

  • xtc

   Človek se od levih primitivcev oddalji prej preden mu kaj v svojem primitivizmu uspejo podtakniti,realno s SLO levakom pač nima smisla,kot ne z islamisti-oni razumejo le jezik sile in prisile-ŽAL je tako.

  • stajerc5

   Cuj ti “man”, ki bi rad bil “her”(Herrmann), si rdeci hlapec! Jansa jih je u luftu sezul, si zastopo? V cirilici ti ne bom pisal…

  • KP

   aja,to si ti,ki ti je nekaj med nogami stisnilo. božček

  • Anton

   Voli Ahilovo peto!

 • xtc

  No večini Slovencev je treba zastaviti logično in nevtralno vprašanje ali imajo raje mirno in varno katoliško Madžarsko in Poljsko ali posiljevalsko levo Švedsko,Nemčijo,Francijo itd,kjer se zadeve še kar stopnjujejo.
  Vprašajte jih ali želijo Višegrajce ali jutri posiljevanje njihovih hčera otrok,ropanje in nered s strani ilegalnih pritepencev-samo to jih pobarajte pa so volitve odločene nič po strankah takoj boste dobili jasne in glasne odgovore.

 • Antonius

  Kaj še preostane Kučanu za naslednje volitve? Najbrž Zemljarič.
  Slike Kučanovih kandidatov so po slovenskih vecejih visele previsoko. Prihodnjič naj svoje kandidate nalimajo v sam pisoar.
  Volite SDS v čim večjem številu, da se po volitvah začne pospravljanje in čiščenje, nastlane slovenske politikantske greznice.

  • stajerc5

   Za Zemljarica je ze malo prepozno, ker ga ze zemlja klice…

   • Gr Enze

    KLIČE KLIČE AMPAK SE ZELO BOJI ODITI NA ONI SVET KER JIH JE TOLIKO POSPRAVIL

   • zokispoki

    Matilda calling, de.

  • KP

   vajanta ja še tudi,da se brivec sam obrije,da bo nov obraz,frišn ksiht

  • Dillinger

   Bojo že najdli kakega buzeranta.

 • garfi

  bravo JAnez JAnša
  ves čas razkriva sedaj že dobesedno psihopatsko izključevanje in sovraštvo
  s strani “levih” strank
  židan-sd
  cerar-smc
  mesec-l
  erjavec-desus
  in DRŽAVNE JAVNE HIŠE rtv pri vsakih poročilih

 • Peter

  Mogoče sem naiven, je reku?
  Mogoče si pa špaget, no.

  • stajerc5

   Jaz bi rekel, da je Kuckotov ass-vibrator!

 • Peter

  Miro Cerar je čivknu:

  Zagotavljam, da je Slovenija varna država. Varnost je prva skrb moje @vladaRS. Skupaj z Evropo zgledno varujemo Schengen. Pozivam: ne podpihujmo strahu brez razloga.

  Pa dejte mu že vzet mobi, no.

 • garfi

  pravkar pop tv soočenje
  ŽIDAN-SD PREDLAGA SPLETNO POLICIJO
  levi fašisti na tem portalu, ki pišejo-grozijo
  še premalo smo vas pobili
  bodo šli v zapor
  fogloff press

 • garfi

  pravkar pop tv soočenje
  presstuta-voditelja sta poden

 • Roman

  nima politične kilometrine!

 • Stajerka

  NOVA…..svoje delo opravljate VEČ KOT ODLIČNO……medijski monopol v državi je zrušen in prav je tako!!!
  ravnokar je AB v kamero priznala, da je vrgla slovensko vlado!!!

  • stajerc5

   Eeee..? Ne morem gledati, povej kaj vec!

   • Stajerka

    ne gledam…..poslušam, nič pametnega, lewaki tak nimajo programa – imajo samo točko anti-Janša…….Janša bi pa povedal kaj konkretnega, pa ne gre, se mora branit z vsemi 4 :))))……zaj bo vsebinsko – lewaki se že tolčejo med sabo….naenkrat Janša ni več 1. točka……
    povzetek: lewaki izgubljajo s tolčenjem po Janši, potem to podkrepijo še z lastno nesposobnostjo in medsebojnim obtoževanjem……

    • stajerc5

     Tooooooooooooooo….!!!!

 • Dillinger

  Šarec je navaden izvržek.

 • Anton

  Lewakom zmankuje časa in ne vejo kako bi očrnili Janšo. Poskušajo in nakladajo vse mogoče laži.

  Nova 24tv je očitno najbolj bran medij.?…..

  • stajerc5

   Seveda je! Preprican sem, da bere Novo24 vec rdecih kot nas! Kontrola mora biti, nje-de..Udba svugda!

   • Slovenka

    Novo berejo vsi tisti, ki so siti manipuliranja uradnih levičarskih medijev. Nova je razbila medijski monopol.

    • stajerc5

     No ja, o monopolu ne bi ravno govoril, je pa res, da smo jim posteno zmesali strene. Tu in tam je prav lustno pogledati v kurnik24, koliko tistih rdecih ne more brez komentarja o Novi24! Ja, je prav fajn, da se clovek nasmeji.

     • Slovenka

      Ja, pogosto priletijo tudi ptiči najrazličnejših vrst in se tu derejo kot jesiharji in še mnogi drugi modeli, na Novo se lepijo kot muhe na med.

 • Tweety Bird

  pravkar pop tv soočenje

  Vsi verodostojni mediji napadajo sovražni govor Nove24tv, Janeza Janše in gnusobe od ženske Lucija Ušaj. Sram vas bodi.

  • Slovenka

   Resnica pa res ni sovražni govor. Ne pretiravaj.

   • Tweety Bird

    Ušajeva govori resnico? Če ona zate govori resnico, si tudi ti gnusoba od ženske…in mene je sram ker sem ženska.

    • Slovenka

     Ušajeva je nekatere stvari poimenovala s pravim imenom. Še to, lepše se izražaj. Nisi na kurah ali v kakšni levakarski mlaki.

     • Tweety Bird

      Kot vidim podpiraš Ušajevo??? Torej si gnusoba od desničarske babe. Skrij se na stranišče in tam ostani…kapish?

     • Slovenka

      Tweety, malo citiraj žensko, da vidimo, s čim si je nakopala tvoj srd, potem se pa menimo.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Draga rojakinja, škoda je časa in prostora, da se ukvarjaš z embacili tipa krtača tweety alias tunek in njihovimi niki.

     • Slovenka

      Hvala za pametni nasvet, očitno bo treba spet malo blokirati nekatere elemente.

     • macon

      Kaj se usajaš, sekret pokvarjeni. Sp!3di na stran ZZB NOB pa tam kruli.

     • Slovenka

      Ptič, ptič, podpiram Lucijo, prav se mi zdi, da je nekdo na desni končno zbral pogum in na glas povedal nekaj resnic. Če sem zaradi tega v tvojih očeh gnusoba od desničarske babe, tudi prav.

   • Krtača 20

    Resnica: janša je bil trikrat obsojen – desni grozite s tožbo zaradi izrečene resnice. Smešni ste desni…

    • Slovenka

     Jaz pa res nikogar ne tožim, tako da ne klobasaj.

     • Krtača 20

      Ja, ampak take podpiraš. Žalostno….

     • Slovenka

      Skrajni čas je, da je tudi njih kdo tožil, ampak brez strahu. Sodniki so njihovi, ne bo se jim niti las skrivil.

    • Anton

     Politični umor ni nobena obsodba.

    • Slovenka

     Montirani procesi so zate merodajni?

  • Anton

   Garjeva rit prodana komunistom.

 • totex39

  Za Cerarja je resnica, ki jo Janša govori nestrpnost, ta človek sploh ve kakšne bedarije govori.

  • macon

   Za te ljudi Janša ni politični nasprotnik temveč sovražnik, sovražnik njihovega levega režima.

 • Krtača 20

  Zgleda da se bo treba janše začet ogibat kot da ima kugo aids in še sifilis. Normalni ljudje se pogovarjajo a zgleda da pogovor z janšo pomeni izguba pik. In če pogovor z janšo pomeni izgubo pik za šarca, ne vidim razlioga zakaj jih nebi izgubil še janša.

  • RATATA

   Ti pik ne morš izgubit, ker nimaš niti ene.

 • Tweety Bird

  Bravo LUKA MESEC. Najbolj konkretne odgovore imaš.

  • Anton

   Ja evangelist Luka ima Ahilovo peto.

 • Stajerka

  hahaha……JS/JU na puno – pravi Mesečni…….

 • Tweety Bird

  Danes je Ivan Janez že izgubil potrpljenje v studiu ob 17. Je enostavno vstal in šel…enostavno ne prinese resnice na svoj račun :)

  • Krtača 20

   Kje je to objavljeno? To bi pa rad videl.

   • Anton

    Www redtube,com

    • Krtača 20

     To že vem da drkaš. Povej kaj novga….

     • Anton

      Tam je vse kar bi ti rad vidu.

  • Slovenka

   Ne, zdelo se mu je škoda časa, dam mu popolnoma prav. Zakaj bi vohal smrdljivi zrak v levakarski beznici. Prav je storil

   • Tweety Bird

    Sovražni govor:

    Lucija Šikovec Ušaj: “Oh, zato je župan Pirana tako zagorel in župan Ljubljane ne zna slovensko in pol poslancev vladajoče stranke tudi ne…”

    • Slovenka

     Vse je res, torej?

     • Tweety Bird

      Sovražni govor:

      Lucija Šikovec Ušaj: “Neonacisti imajo zadnje čase več pameti in okusa kot kdorkoli drugi.”

     • Slovenka

      Ni ta stavk malo prekratek? V KAKŠNEM KONTEKSTU JE TO BILO REČENO?

     • Tweety Bird

      Poguglaj si in drži kljun zaprt. Sram te bodi ker podpiraš pokvarjeno in ksenofobo Lucijo.

     • macon

      Pokvarjeno si ti, lažnivo rdeče govno.

     • Slovenka

      Upam, da ne bom izpadla ksenofobno, če te opozorim na vejice in slovnico. Ni slovenstva brez slovenščine, ampak ti o tem ne veš nič. Morda te bo poučila Lucija, ki jo tako žolčno napadaš.

     • Slovenka

      Če imajo neonacisti več pameti in okusa, potem veš, da morajo biti tisti, ki jih je označila za manj sposobne kot neonaciste, na grozljivo nizki ravni.

    • Anton

     Ne to ni grožnja s smrtjo kot recimo SMRT JANŠIZMU.

     • Krtača 20

      Tako je! Smrt janšizmu!

     • Slovenka

      A, grožnja janšizmu pa je OK.

     • Anton

      SD spletna policija bo to uredila.

     • sprehajalec

      Smrt Krtačizmu. Tisti, ki vas drgne Krtača iz vseh dežel, Združite se…

     • Tweety Bird

      Smrt janšizmu ni grožnja s smrtjo nobeni osebi. Je grožnja gnilemu sistemu…kot fašizmu, nacizmu ali stalinizmu…kapish?

     • Anton

      Ali slovenskemu komunizmu , kučanizmu?

     • sprehajalec

      Lažeš Tuppek. Vsi -izmi so se končali s smrtjo njihovih nosilcev. Kaj pa je izem, pa kot smo danes slišali Meseca, določi Levičar, v imenu civilizacijskih vrednot.

     • Tweety Bird

      In?

     • Anton

      Mal nerodno?

     • Tweety Bird

      Ne ni me. Še enkrat…in?

     • sprehajalec

      -Izmi so izum komunistov in kominterne. Pred njihovim pojavom, jih europa ni poznala.

     • Anton

      Vaše vrednote……

     • Anton

      Komunizmu?

     • Anton

      Kommunizmu?

     • Anton

      Slovenskemu komunizmu?

     • Anton

      Lukovemu Komunizmu?

 • sprehajalec

  Gledam Luka meseca in se čudim njegovi odkritosrčnosti. V svoji naivnosti je izdal strogo varovano skrivnost in filozofijo Levice. Zaradi te filozofije je umrlo vsaj 100 milijonov Ljudi v zadnjih 100 letih.

  Zapomnite si torej;

  ČE ŽALI DESNICA JE SOVRAŽNI GOVOR, ČE ŽALI LEVICA JE TO OBRAMBA CIVILIZACIJSKIH VREDNOT.

  Mi sicer to vemo, ker imamo izkušnje z Levico, ki je še gornje reklo podprla z fizično represijo. Naj bo pa v razmislek mladim ljudem, Kakšna perverzija je to geslo levice, staro vsaj od francoskih Jakobincev naprej. In ravno pri nas hudo aktualno.

  Ta obramba civilizacijskih vrednot, za katere LEVIČAR določi katere so, v ekstremnih razmerah lahko vključuje vsa sredstva. In jih je vključevala…

 • Anton

  Kam bo Luka Mesec dal vse luči za BMW-je ko ne bo več izvažal? Toliko pa Slovenci tudi ne razbijemo.

 • Tweety Bird

  Ko slišim ime Lucija Ušaj me je sram, da sem ženska. Najraje bi spremenila spol in z lulekom nabila Lucijo iz zadnje strani…brez vazelina :)

  • Anton

   Kommmmunizmu?

  • sprehajalec

   Ti se kar svoje koze Julike drži, Tuppek… Z vazelinom ali brez.

  • Slovenka

   Naj te ne bo sram, da si ženska, lahko pa te je sram zaradi vseh sodnic, ki sodelujejo pri montiranih procesih. Zaradi njih se vrstijo napadi na sodnice in očitki, da ženske niso sposobne za sodniško službo. Sklep takšnih izvajanj je na dlani.

  • macon

   A ti si ženska, ti si stvor pokvarjen ničvreden.

   Pišeš same laži in naslednji trenutek pričakuješ, da bomo s tabo normalno razpravljali. Govno smrdljivo si.

   • Tweety Bird

    Ti pa lahko dobiš velikega črnega dildota na katerem piše SDS… tudi brez vazelina :)

    • Anton

     Pejt mal ven iz Lublane, kam u hribe al pa to. Pozabi na tisti mizerni honorar za provociranje Slovencev. Smog ti škodi….

     • Tweety Bird

      V Halozah ni smoga. Tukaj je friški luft…kapish?

     • Anton

      Jaz ssm po župi priplaval ti si pa iz Haloz.

 • Krtača 20

  Vir Večer:

  Šarec je odgovoril tudi na vprašanje, o pogovorih z Janšo, ki sta jih v včerajšnjem soočenju na TV Slovenija razkrila Janša in Bojan Požar. Povedal je, da o sestavljanju koalicije niso govorili, so se pa dogovorili, da bi o tem lahko govorili po samih volitvah. Nato pa je dodal, da so se v stranki odločili, da zaradi domnevno spornega madžarskega financiranja in prej navedenih izjav kandidatov SDS in še drugih “spornih zadev”, ne bodo šli z Janševo stranko v koalicijo. Odgovoril je tudi, da se čuti sposobnega za vodenje vlade.

  Tudi predsednik SMC Miro Cerar je dejal, da z Janšo njegova stranka ne bo šla v vlado. Predsednik SD Dejan Židan je odgovoril, da je to vprašanje že povsem dolgočasno. Predsednik DeSUS Karl Erjavec je povedal, da sodelovanje z Janšo ne pride v poštev in da je zaradi tega že pred časom podpisal dogovor o oblikovanju Levega bloka. “Bil sem že dvakrat v vladi Janeza Janše in ne želim si biti še tretjič,” je dejal.

  Nato je moderator vprašanje o morebitnem sodelovanju v Janševi vladi zastavil še vodji Levice Luki Mescu, a se je Janša vmešal in dejal: “Poglejte, vidim, da imamo vsi čas omejen in jaz bi svoj čas prepustil svojim sokandidatom pa tudi vam. Želim vam uspešno sestavljanje vlade”. Hkrati je zapustil studio. Soočenje se je nato nadaljevalo.

  • Anton

   Bravo Janez Janša! Z zlatimi črkami bo zapisan v slovensko zgodovino!

  • sprehajalec

   ČE ŽALI DESNICA JE SOVRAŽNI GOVOR, ČE ŽALI LEVICA JE TO OBRAMBA CIVILIZACIJSKIH VREDNOT.

   Luka Mesec 01.06.2018 20.34,52, pop TV.

   Bolje da sto nedolžnih umre, kot da eden kriv uide

   Vladimir Ilič Lenin.

   Danes zvečer smo dobili novo reklo levičarslke misli. Seveda samo levičar ve, kaj so civilizacijske vrednote oziroma še več, on si jemlje pravico, da to določi….

   • Krtača 20

    Dej odšetaj s svojimi lažmi. Dejstvo je, da je janša povedal volilcem sledeče: al bo po moje, al pa se ne grem več. Dobr so mu živc ven potegnil da Slovenija vid da ta človk v politki nima kej iskat.

    • sprehajalec

     te moti odkritosrčnost pri predstavniku levice mesecu? ga bo lider slovenske Levice Zoki za ušesa?

    • macon

     Janša je povedal krtači: jebi se baraba in brodi po greznici, ki jo delate. Pozabi, da boš dobro situiran, varen in srečen.

     Komaj boš imel za sproti, baraba pokvarjena, ki podpiraš kriminal in korupcijo. Nič ne znate, nič ne nudite, samo lažete in grozite.

     • Krtača 20

      Časi se bojo obrnili in meni verjemi da prav hitro. Verjamem pa da nam državljanom končno v prid. Brez desne greznice seveda.

  • Tweety Bird

   Tweety Bird • 17 minut nazaj
   Danes je Ivan Janez že izgubil potrpljenje v studiu ob 17. Je enostavno vstal in šel…enostavno ne prinese resnice na svoj račun :)

   • Anton

    Slovenski komunizem??

   • Anton

    Med delovnim časom diskutiraš tukaj?

    • Tweety Bird

     Milan me dobro plačuje :)

     • Anton

      To vemo vsi.

  • macon

   Sporno je, da hoče kdorkoli prevzeti oblast od komunistov, ki samo lažejo in kradejo.

   Barabe ogabne sprevržene, vi odvratni podporniki kriminala.

   • Krtača 20

    Janša bi rekel zombiji a ne?

    • sprehajalec

     Ja, od 41tega se valjate po Sloveniji…

    • macon

     Ti s kurjo pametjo iz bitke na Neretvi, titofilijo in jugonostalgijo si vsekakor zombi: hodeč mrtvak.

 • Duhec

  Očitno bo vse po starem. Levica bo kradla, desnica pa cmerala.

  • Anton

   Šiško bi bil dober……

   • Duhec

    On je mal psiho in takega bi rabli…

    • Anton

     On je prav SLOVENEC!

     • Tweety Bird

      Če je on pravi Slovenec…si ti prava budala…kapish? :)

     • Anton

      Vaše vrednote in kultura….

 • Tweety Bird

  Dejstvo je, da je laganje prirojena napaka Janeza Janše…že od malega :)

  • Duhec

   Tvoj Lukec blesti. Pri teh letih trosi pravljice.

   • Tweety Bird

    Tudi ti voli LEVICO… NAJ TI MESEC SVETI :)

    • Duhec

     Lenuhov ne podpiram. Sej res, a je Lukec že sploh kdaj delal?

  • Anton

   Učinki marihuane prijemljejo.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Ha, ha in to pravi lažnjivka in manipulatorka tweety oz tunkek v isti osebi

 • sprehajalec

  Kaj torej sporoča Luka Mesec slovenskemu narodu? S stavkom;

  ČE ŽALI DESNICA JE SOVRAŽNI GOVOR, ČE ŽALI LEVICA JE TO OBRAMBA CIVILIZACIJSKIH VREDNOT.

  Da ima samo Levica pristojnost, da določa, kaj so civilizacijske vrednote. In v obrambi teh vrednot so dovoljena vsa sredstva.

  Si res želite to Slovenci? Tudi Pol pot je branil civilizacijske vrednote in gradil boljši svet. Tudi komunisti so leta 1945 z masko obračuna z izdajalci in kolaboranti obračunali v revolucionarnem terorju z razrednim sovražnikom in meščanstvom (še včeraj je neka pikica nosila transparent “razredni boj” na mitingu sovraštva pod naslovom “proti sovraštvu”.)

  Boste pustili Levici, da vas zopet začne pobijati, kot je bila to praksa nekoč?

 • Tweety Bird

  Res mi imamo radikalni desničarski medijski imperij, podprt z Orbanovim kapitalom. To je sramota !!!

  • AlternativaZaSlovenijo

   Pogrezni se v jamo če te je sram.

 • Tweety Bird

  Na SDS in Janeza Janšo letijo očitki, da sledi Orbanovi politiki izključevanja in sovraštva. Janša se na to neposredno ni odzval, mu je pa Orban, kot kaže, pripravljen pomagati tudi z denarjem. Skoraj 800.000 evrov so madžarski poslovneži namreč nakazali medijem, ki so v delni lasti SDS.

 • sprehajalec

  Življenje me je naučilo, da prečitam laž na obrazu nekoga. Ali oseba naredi, preden izreče stavek “mhmhm” pa začne govoriti. Ali z neko potezo na obrazu izda, da bo lagal.

  Erjavec potegne kotiček ustnic navzgor, preden začne govoriti. Pove seveda laž. nekaj, kar ne misli iskreno.

  Preklet bodi tisti, ki bo Erjavca izvolil v Parlament.

  • Krtača 20

   Jest si tvojo faco kar v živo predstavljam. Nekje med mahiničem in janšo. Tolk lažeš da pozabiš kako si se lagal. Niti videt te ne rabim.

   • Anton

    Tudi sam sem že poskusil marihuano.

    • AlternativaZaSlovenijo

     On je že na trdih drogah

   • sprehajalec

    Itak bi cvikal da me srečaš….

 • Krtača 20

  Lukec je kar pameten fant. Par let pa izkušenj še rab pa bo. Tudi odgovore ima najbolj konkretne. Ostali bi vsi sistemsko, globalno, gospodarno…. Krneki. To mu je treba priznat.

  • Anton

   A si kar sam skopljem jamo? Samo zame al tud za mojo družino? Kdaj boste začel?

  • Duhec

   On bi, sam ne more. Od takega vsaka baba zbeži.

   • Krtača 20

    Se prav bo urška hmal bežala. Še to….

  • sprehajalec

   Tale stavek njegov stavek gre v anale marskistične misli;

   ČE ŽALI DESNICA JE SOVRAŽNI GOVOR, ČE ŽALI LEVICA JE TO OBRAMBA CIVILIZACIJSKIH VREDNOT.

   Še člen 133 KZ SFRJ uvede, pa bo….

  • macon

   Polmesec je smrkav bedak in taki, ki imamo stokrat več izkušenj od njega, naj ga volimo zaradi Marxističnih stavčičev, ki jih žebra in ob tem milo gleda.

   Hkrati pa nič ne ve, kaj so počeli podobni žebrači Marxističnih stavkov v zadnjem stoletju pred njim. Megapokol se ni zgodil, megarevščina se ni zgodila, dajmo še en krog po vseh ruskih in ostalih slovanskih, kitajskih, azijskih, ameriških in afriških komunajzarskih velepolomijadah.

   Komunajzarji so tako pokvarjeni in nesposobni, da lahko plavajo na morju nafte kot Venezuela pa bodo iz družbe naredili navaden drek.

 • Tweety Bird

  Tweety Bird 2 dni nazaj

  ŠKANDOLOZNO: Na SDS in Janeza Janšo so v soočenju na naši televiziji in tudi že pred tem leteli očitki, da sledi Orbanovi politiki izključevanja in sovraštva. Janša se na to neposredno ni odzval. Orban je Janšo sicer podprl tudi na nedavni konvenciji SDS-a v Celju. Janši je do zmage, kot kaže, pripravljen pomagati tudi z denarjem. V medije, ki so povezani z SDS-om, so namreč še pred začetkom volilne kampanje dodaten denar vložili madžarski podjetniki, povezani z Viktorjem Orbanom.

  • sprehajalec

   Imaš kakšno sodbo iz Bruslja, ki označuje Orbana za izključujočega in sovražnega?

   Ali je to kot je povedal Luka Mesec sposobnost in pristojnost Levičarja, da on določi kakšen je Orban?

   • Tweety Bird

    Pomembna lastnika medijev iz kroga SDS-a so lani postala madžarska podjetja. Tri podjetja so kupila skoraj 90 odstotkov Nove24TV, še eno pa večinski delež v podjetju, ki izdaja časnik Demokracija. Tako Ripost kot Modern Media Group sta bila ustanovljena v zadnjih treh letih, vsa podjetja pa na Madžarskem veljajo za projekt Orbanove vlade ali so mu vsaj naklonjena…. KAPISH???

    • macon

     In kaj potem, teslo debilno, če so madžarske firme kupile delež v Novi24?

    • sprehajalec

     Sprašujem te, po kriteriju Luka Meseca

     ČE ŽALI DESNICA JE SOVRAŽNI GOVOR, ČE ŽALI LEVICA JE TO OBRAMBA CIVILIZACIJSKIH VREDNOT.

     Slovenska Levica je obsodila Viktorja Orbana. Bo ta sodba postala mednarodna in jo bo bruselj sprejel?

     • Tweety Bird

      Ti očitno ne ločiš med sovražnim govorom in resnico. Luka Mesec je najbolj pošten od vseh politikov.

     • Duhec

      A je na minimalcu?! Je pa res da kokain ni poceni…

     • sprehajalec

      je nek Guru, pristojen za oceno, kaj so civilizacijske vrednote? nek šaman levice?

      pa še k župniku ni hodil. kako bo vedel, kaj so civilizacijske vrednote’

     • Tweety Bird

      Za tebe imajo pedofilski farji civilizacijske vrednote? OK.

     • macon

      Mi z lahkoto obsodimo vse pedofile, ne samo farje, vi ste pa tako pokvarjeni, da ne morete obsoditi levih množičnih morilcev od nekdaj in levih milijardnih lopovov od sedaj.

     • Tweety Bird

      Izdajalci slovenskega naroda so dobili zasluženo kazen…kapish?

     • macon

      Tebe še marsikaj čaka, nas pa tudi zaradi vas golazni.

     • Anton

      Ne civilizacijske vrednote imajo le NOB mesarji.

     • sprehajalec

      Praviš, da jih je imel Levičar Mao naprimer, ki se je skupaj z mladimi devicami kopal v kobiljem mleku? iz ust mu je pa tako smrdelo, da so komaj preživele, kakor so kasneje pričale…

   • macon

    Barabe serjejo po Orbanu, hkrati pa jih nič ne moti Maduro in jim je ob Kimu samo rahlo neprijetno.

    Seveda sta Kim in Orban po njihovo podobna kalibra: prvi množično pobija in zapira, drugi je pa proti levici, to sta izenačevalca neprijetnega občutka za pokvarjene levičarje.

    • Krtača 20

     Maduro je bil prav tako demokratično izvoljen in to v volilnem sistemu ki je najbolj strikten in natančen, bolj kot pri nas. Desničarji v Venezuela nimate več zatočišča. Kako se pa pri Kimu živi, si pa tud lahko ogledaš. Hudga jim ni. Zgagarji so pa hit kje zabrskan.

     • macon

      Maduro je uničil državo, milijoni bežijo ven in pobija opozicijo in protestnike. Kim ima koncentracijska taborišča.

      P!3da, kako ubrisan moraš biti, da pišeš kar pišeš, kake racionalizacije vlečeš za najbolj zavržene režime in temu verjameš, hkrati pa nekaj drkaš o demokraciji in si “občutljiv” na vse, kar ogroža levi režim.

      Ti še hlapec nisi, ker imaš meme sužnja.

     • Krtača 20

      Rajš si preber zapise ekonomskega morilca, pa ti bo bolj jasno. Jest ti ne bom razlagal.

     • macon

      Vanezuela ima skoraj milijon km2, 40 milijonov ljudi, plodno zemljo, vode kolikor hočejo in še ogromno nafte. Niso Kuba zraven ZDA, ki jih lahko ti stiskajo za vrat.

      Skrtači si pamet, teslo.

   • stajerc5

    Tudi, ce bi Orban dobil kaksno sodbo, hehe, on se pokaka na njo, saj stojijo ostali Visegrajci za njim. Bruselj je se samo unicevalec milijard in nic drugega. Za EU je zacela delati ura tika-taka…

  • macon

   Tujci lahko kupujejo naše firme in mi njihove. Levi fašisti iz Orbana slikate malega Hitlerja, ker se počutite ogroženi.

   Kaj pa ponujate naši družbi? Nič, še več laži in kriminala. Ti pa prodajaš dušo za Judeževe fičnike, pokveka.

 • Krtača 20

  Zakaj pa nebi enkrat za spremembo volil Lukca. Ni slaba. Tweety kaj praviš?

  • Tweety Bird

   Jaz ga bom volila !!!… Sem ga tudi na prejšnjih volitvah.

   NAJ NAM MESEC SVETI :)

   • sprehajalec

    ne vem če nimaš prevelike za lukčevega…

    • Tweety Bird

     Kaj imam prevelike?

     • sprehajalec

      Vulvo…

     • Tweety Bird

      Jaz imam luliko. Tunek pravi, da je še kar ozka. Imam dobre medenične mišice…hodim namreč v fitness :)

     • sprehajalec

      Nikoli ni tako majhna in ozka, da ne bi bila za Mesečevega prevelika….

     • Tweety Bird

      Ne vem kakšnega ima Lukec…je pa fejst fant :)

     • Duhec

      To pa že iz izkušenj. Groza. SDSovci ste znoreli.

     • sprehajalec

      Sem po kriteriju Luke meseca razloženem danes zvečer na POP tV

      ČE ŽALI DESNICA JE SOVRAŽNI GOVOR, ČE ŽALI LEVICA JE TO OBRAMBA CIVILIZACIJSKIH VREDNOT.

      prekršil civilizacijske vrednote?

   • Anton

    Vas mesec nosi.

  • ĐĐ Style

   Lukec za mandatarja

 • sprehajalec

  Odločil sem se. Ivan janez je najprimernejši za Slovenijo.

  Odločite se še vi.

  • Tweety Bird

   Odločil si se napačno. Si pač zabiti desničar :)

   • Duhec

    Lol

    • sprehajalec

     Gliha vkup štriha….

   • sprehajalec

    Ravno zato, ker sem inteligentnejši kot levičarji, sem se zato odložil.

    malo poglej, koliko ti všečkov požanješ in koliko jih jaz dobim?

 • ĐĐ Style

  V nedeljo bo Urškina kuhinja še cela, za ponedeljek ne garantiram

  • Krtača 20

   Sej bo orban novo zrihtu iz madžaroš popndekla.

  • sprehajalec

   Levica pripravlja kakšno teroristično dejanje?

   seveda to ni grožnja, to je obramba civilizaciskih vrednot po Luku Mesecu danes zvečer….

  • herman

   V nedeljo bo Nova24TV še delala, za ponedeljek pa ni več zihr.

 • Tweety Bird

  Ali si želite orbanizacijo Slovenije:

  1. DA
  2. NE

  Če ste obkrožili DA, volite SDS in Ivana Janeza… Če ste obkrožili NE, volite LEVICO ali drugo levo stranko.

  • ĐĐ Style

   ne

   • Tweety Bird

    Torej ti praviš…Slovenijo Slovencem.

    • ĐĐ Style

     Po SDS-ovem: Slovenija-Madžarem

     • Tweety Bird

      SMRT JANŠIZMU IN ORBANIZMU…SVOBODA SLOVENCEM !!!

     • macon

      Kako ste ogroženi, revšeta debilna. Zakaj pa k vam ne hodi noben predsednik vlade? Putin vam lahko pošlje Zagajeva ali kaj je on čečenski vojni zločinec na službovanju v Ljubljani.

      Sramote fašistične, svinjate po naših sosedih in sejete samo sovraštvo in nestrpnost. Edini fašisti ste pokvarjeni in samovšečni levaki.

  • Krtača 20

   Ne

  • Anton

   Pa niste tako zabiti da ste nastavili Šarca, da bi ljudje volili Levico?

  • macon

   Seveda vsi zelo uživamo v kučanizmu: nizke plače in pravni nered, visoki davki, razsuto zdravstvo in vojska, levi lopovi, ki lažejo in kradejo. Obeti z istimi in enakimi so pa samo še slabši.

   Lepo, da nas pokvarjeni plačanci prepričujete v svoj prav z zanikrnimi bedastimi stavčiči.

   • Tweety Bird

    Torej, ti si za orbanizacijo Slovenije? :)

  • xtc

   Definitivno ,DA ne želimo BV ali Zimbabveja.

 • Dillinger

  Erjavec spet serje klanfe.

  • stajerc5

   Ne mores verjet, kaj ta njegova belgijska rit zdrzi, a ne?

 • rubec

  Volite mene. Obljubim da bodo vsi idioti pod imenom Uporabnik je blokiran prepeljani v Maroko ali v v kako arabsko državo po njihovi izbiri. Venezuelo recimo.

  • stajerc5

   Takoj te volim, samo ce bodo plavali nazaj…

 • ĐĐ Style

  Jansa me je danes dokoncno prepričal!!!!!!

  ,,,,,da je nesposoben

 • Krtača 20

  Nazadnje ko je en malar med drugo sv vojno flosu take kokr jih flosa orban, se ni dobr končal. Tko da nej take ploza svojim čokolomom, nam ne rabi. Sploh pa ne preko janše.

  • Anton

   A ni bil tito ključavničar?

   • stajerc5

    Ni res!!! Sloser je bil, tako, da bos vedel!

    • Anton

     Ja točno…..!

     • Krtača 20

      Šlosar je bil bolj pameten kokr malar.

     • Anton

      A misliš Bloodypaiter?

 • hribovc

  sploh se ne morem odločit’ kdo je večji butl, al cmerar al serpentinšek….

  • Tweety Bird

   …bom ti pomagala…janez in tonin…

  • stajerc5

   Tezka odlocitev. Jaz bi rekel, da sta oba na nivoju krtace, ja, je kar tezko, enkrat je eden bolj butast, potem ga drugi nese, krtaca je pa pravzaprav profesor za oba!

  • janez.pokoncni

   Cerar je totalno budalo, Šarec pa je izjemno zabit, tumast!

 • Tweety Bird

  Še enkrat ponavljam… SMRT JANŠIZMU IN ORBANIZMU…SVOBODA SLOVENCEM !!!

  To ni sovražni govor ali grožnja s smrtjo… TO JE RESNICA !!!

  VSI VOLIMO LEVICO !!!

 • Krtača 20
 • stajerc5

  NA POMOC !!!
  Od kdaj naprej je molk? Se mi bo takrat pokazal srp in kladivo na screenu? A mi bo Laptop razneslo po tej uri, ce napisem Jansa?
  Pomahajte mi ljudje, pomahajte…

  • Anton

   Po deseti uri bojo ugasnili i ternet.

   • stajerc5

    Pri meni se niso, ker sem bolj v hribih doma…, tam ko imajo kure kosarco na riti prvezano, da jajce ne letijo v dolino.

    • Anton

     Pr nas pa pes z ritjo laja ker se z gobcem drži za rušo.

     • stajerc5

      … ti Boga, mogoce se pa cez hrib gledava, pa ne vema!?

     • Anton

      Ne ne jaz nisem z Štajerske.

 • Tweety Bird

  Na Dobu bodi vsi volili SDS :)

  • Olga2345

   Levičarji, ki bodo tam sedeli? Potem bo imel SDS se se mandat!

  • centurion

   V Lj.Polje pa zate.

 • Vrhovni sodnik

  J.J. si nesporni zmagovalec, za to te dobronamerno opozarjam, pazi se pijanih lovcev, ki obvladajo strel okoli ovinka, Murgle se še niso predale.

 • ĐĐ Style

  Kmalu bo molk, še zadnjič- VOLITE LEVICO, vsak glas za desnico je glas za fašizem

  • totex39

   Množično volite stranko SDS, kajti vsak glas za LEVICO pomeni glas za komunizem.

   • xtc

    Levi Fašzem,leve nacisteke in jutri državljansko vojno na katero svarijo že Švicarji in Norvežani.

  • garfi

   in proti pravemu levemu fašizmu ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ

 • Vrhovni sodnik

  J.J. in Šarec pravkar podpisala koalicijo

  • Anton

   A na radiju gaga?

   • stajerc5

    Neee, v Zvezdi, pri kremsniti.

  • stajerc5

   Hehe, a zdaj bo komik tudi delal iz sence ali kaj? Pomeni, nihce ne sme vedeti za koalicijo, tako kot za srecanja z JJ-om!?

 • FORT WORTH

  Janez Jansa je najsposobnejsi slovenski politik vseh casov…
  V Sloveniji je pa stanje, kjer se budale najbolj bojijo najsposobnejsih.
  DEMOS je zdruzeval.
  Levaki pa se kar naprej delajo zdrahe in razdvajajo v cilju :
  vse za oblast !

  • janez.pokoncni

   RES JE !!!

 • Krtača 20

  Zdej mam pa dost. Zdaj bom volilno molknil. Potem se pa spet beremo. Upam da v Sloveniji zmaga pamet in ne homofobija in ropanje naroda.

  • ĐĐ Style

   Lep večer in voli za levico

   • xtc

    definitivno-na odpadu zgodovine,kamor odhajate.

  • RATATA

   Bavarce bo odslej na vhodih na policijo, sodišča, občino in druge javne zgradbe pozdravil krščanski križ, s katerim želijo deželne oblasti okrepiti “zgodovinsko in kulturno” identiteto.!!
   http://www.rtvslo.si/svet/evropa/bavarska-kriz-v-javne-ustanove-za-krepitev-kulturne-identitete/456770

  • xtc

   Definitivno Krtačka in dase ti izpolni vroča žeja da dobiš samo tvoj čip.-seveda onega s psihiatrije-no ja pa tud pasje zavetišče je zate uredu.

  • garfi

   torej smo rešeni, če izgineš krastača

 • Olga2345

  Čestitke Janez Janša! Srečno!

 • xtc

  Realno.
  JJ je razred višje od malih politikatov in amaterskih imitatorjev.

 • garfi

  JAneza JAnšo so zopet poskusili prekinili v zaključnem nagovoru na pop
  NE DAJMO SE ZMESTI IN PODPRIMO S-LOVENSKO D-OMOLJUBNO S-TRANKO v nedeljo

  • totex39

   Ta Primorka je bila prav vidno nastrojena proti Janšu, še Edi jo je nekajkrat opomnil z roko, kar se je dobro videlo.

   • bubamara

    Darja se mi je zdela malce zaspana. Je ženska na kakšni substanci?

    • garfi

     ja imenuje se strah

    • totex39

     Obraz ima nekako čudno zatečen.

   • garfi

    to je načrtno ne nastrojenost
    udbomafija dobro plačuje in hudo kaznuje

 • RATATA

  Bavarce bo odslej na vhodih na policijo, sodišča, občino in druge javne zgradbe pozdravil krščanski križ, s katerim želijo deželne oblasti okrepiti “zgodovinsko in kulturno” identiteto.
  http://www.rtvslo.si/svet/evropa/bavarska-kriz-v-javne-ustanove-za-krepitev-kulturne-identitete/456770

  • stajerc5

   Z danasnjim dnem so v Danski absolutno prepovedane burke in nikabi!!!
   Minice so dovoljene…

   • RATATA

    V Slovenije bodo pa prtegnjeni levuharski buzefurćefuranti poskušali uvesti obvezo nošenja minic za moške.

    • stajerc5

     Hmmm, zena pravi, da imam lepe noge, hihihi…

     • RATATA

      Potem sovraži zimo haha

 • garfi

  v zaključku na pop je bilo razmerje presstuta+šarc PROTI JAnezu JAnši 3:1
  drugače pa prepričljivost 3:1 v korist JAnše
  šarc je ponovno upokojeval-izključeval

  • Slovenka

   Je bilo kakšno merjenje? Če moreš, dodaj še kakšen podatek.

   • garfi

    ne vem to so moje ocene

 • xtc

  Definitivno je prvi bebo izpadel Židan.,vneto sta ideiloškem slaboumju in abotnosti Kahla in AB in prosula.
  Šarec pa se je na koncu le še opotekal od floskule do floskule in izpadel le politikantek,ki sovraži vse tisto kar nikoli neboJJ.

 • bubamara

  Taktika, da je Janša kriv za vse slabo v SLO, se bo počasi izpela. Te volitve ne bodo prinesle sprememb, čez 4 leta pa znajo tudi butalci začeti verjeti, da jih nekdo nateguje z “pomembnimi” problemi. Na splošno je medijski prostor pri teh volitvah pokazal plitkost in skupno taktiko liberalizma, ki pelje v totalno anarhijo. Mediji namesto, da ljudi opozarjajo na pomembne izzive, skušajo vplivati na vililnu rezultat. SLO novinarstvo je doseglo dno.

  • garfi

   morajo prinesti spremembe, ker nas čez 4. leta drugače ne bo več in ne volitev
   reši sebe in nas in obkroži SDS

 • Slovenka

  Ste spremljali Šarčev in Janšev zaključni govor? O vsebinski tehtnosti enega in drugega govora ne bom nič rekla, cicibanom je jasno, kje je doma kvaliteta, bolj me je zbodla pristranskost voditeljice. Šarec je lahko povedal svoje brez prekinitev, Janši pa je mrha očitno preprečevala, da bi svoje v miru povedal. Kakšna ……! Fuj, POP TV.
  Toda SDS bo zmagala kljub vašim podlostim in še bolj zaradi njih.

 • xtc

  Mali posvojeni Balkančič pač ni IQ JJ.
  Človeček z prevelikim egom in manjkom IQ in popravci v poklicni šoli je to kar pač je blefer in nategun,oz proizvajalec pufov občini,kot večina levih.
  Balkanček,je pač mini manj kriminalna varianta opankoviča z prevelikim egom in omejenimi možganskimi kapacitetami,kot večina levice-ki je podobna papagajem na drogu ,ki vreščijo NE JJ ,pa kar koli jih vprašaš ,je odgovor isti.
  Dejstvo je ,da SLO levica ni sposobna spraviti skupaj kandidata z programom marveč le še papagaje,ki vsi vreščijo isto ne glede ,kaj jih vprašaš.
  Tudi ljudem postaja počasi jasno,da JJ pač ni kriv za denar,ki so ga pokradli levaki,ali za zadevo,ki so jo zavozili levi-kot je arbitraža-

  • bubamara

   Arbitraža je dokaz, da smo osameli socijalistični otok sredi demokratičnih držav z zahodnoevropskimi vrednotami. Tudi, če so zakoni na tvoji strani, je v diplomaciji pomembno kateri boter drži roko na tvoji rami. Romanja v Moskvo žal niso v nobeno pomoč.

  • Aresnica

   Samo dodam.–Tovariš,ki bo nosil smRDEČO zvezdo zoran jankovič je izjavil da je Tovariš marjan šarec njegova sorodna duša.
   -_- ho,ho,ho.
   _________________
   Lep pozdrav

 • garfi

  NEOPREDELJENI IN DVOMLJIVCI
  VI KAR OBKROŽITE SDS V NEDELJO
  daleč najboljše kar imamo

 • bubamara

  Nov obraz, ki obljublja parlamentarno komisijo o financiranju SDS ni nova politika, ampak stara politika, ki pere ljudem možgane.

 • garfi

  udbomafijcem je JAnša odgovoril glede Orbana in strašenja z njim
  NA MADŽARSKEM NI POLICIJE Z BRZOSTRELKAMI
  TAKO KOT MARSIKJE PO (SOROSOVI) €U
  VOLIMO SDS V NEDELJO !!!

 • Vrhovni sodnik

  Erjavec in župankar pokota iz DZ, 1 so že pred 4 leti nagnal pa si je reku, bom še kolega k sebi vzel, da mu bom pravljice bral.

 • xtc

  Znanec,ki dela na oogrebnemu zavodu mi je oni dan potožil,da je od nedelje popoldan in ves drug teden potoplirano dežurstvo in redna služba,dopusti pa za14 dni ukinjeni.
  Ko sem ga pobaral zakaj taki restriktivni ukrepi mi je dejal ;”Nedeljske volitve”,prve masovne samomore levakov pričakujemo po22,00 in to nato cel drug teden in še kak dan.

  • Slovenka

   Črni humor.

  • tonite falco

   Ha ha ha ta je pa dobra. Za čisto desetko ++++++++++++++++++++++++ hi hi hi …

 • žogica

  Ampak, kako se je pa Ivan postaral, Šarec pa poln energije…

 • žogica

  Le kdo bo koga klical, v ponedeljek bo akcija!

  • xtc

   Odvoza pogrebnikov levih na britofe-vemo toni treba omenjat.

   • žogica

    Ne se bat, od Orbanovega mleka in meda ne bomo umrli…

    • xtc

     Definitivno nebsje pospešeno kupujete štrike.
     No ja boste pa posušeno konzervirani za lepše čase.

     • žogica

      Orban bo vas konzerviral, kot polže…

     • xtc

      Ne samo počipiral vas bo s čipi pasjega zavetišča,za vsakslučaj,če se izgubite.

     • žogica

      Čipiral vas bo, tako moderni so v Madžarosi?

     • xtc

      Leve bo počipiral,zato,ker so bili v zgodovini vedno kot potepeni cucki,danes smo humani in pasje zavetišče je nalašč za take kot si ti s čipom.
      Sicer pa…….
      Danes nič žrtev za “igranje v stanovanju”?
      Tobo verjetno vzrok hudobije.

     • žogica

      Ti boš prvi s čipom na jeziku, si pa reven v glavi, kar je huda omejitev v življenju.

     • xtc

      Pedofile,ki vabite otroke domov “na igranje” bomo definitivno polovili in kazalo bi vas kastrirat in čipirat.

     • žogica

      Najprej v svojih vrstah, imate ogromno dela….

     • xtc

      Saj si sam priznal,da domov vabiš otroke “da se igaš z njimi” perverzni pedo.

 • Vrhovni sodnik

  Še cmerota in Židana se bomo rešil, saj sta izjavila, da nočta živet v državi, katero bo vodil J.J.

  • žogica

   Ivan bo vodil Orbanistan!

   • xtc

    Še vedno bolje kot Kutchanstan.

    • žogica

     Saj boš probal v Madžarosi….

     • xtc

      Kaj nabijaš čez Madžare vasš pastir je Madžarski rom-nič pritožvat čez Madžare.

     • žogica

      Jaz nič, tebe je Ivan prodal, adijo.

     • xtc

      Ti hudo pozabljaš pa na svojega madžarsko romskega pastirja.

     • žogica

      Ivana?

     • xtc

      Ne vem če je bil Ivan rojen na Madžarskem,oče madžaron ravnatelj,mama madžaronka učitejica stric pa ustreljen zaradi madžaronstva,a imaš ta podatek o Ivanu?

     • žogica

      Ne vem, ali v Madžarosi, ali v Šiptariji, ali v Bosni????

     • xtc

      Očitno si tud žrtev včerajšnjega živčnega zloma malega Adolfa iz Kamnika.

     • žogica

      Ah kje pa, nobenij živčnih zlomov, to šele pride na desnici!

     • xtc

      A to “Žlahtn”i-ja to bi znalo bit.

     • žogica

      Ja,ja, po volitvah, vas bodo vozili…..

     • xtc

      Seveda vas bomo vozili v pasja zavtišča.

     • lokec

      Még jobb, mint Kutchanstan

  • xtc

   V Nedeljo po 22.00 peavijo bosta storila samomor .če ne bosta prva no za mašo vsakem pa dam.

 • Vrhovni sodnik

  Niso pustili, da bi nagovor J.J. dokončal do konca, brez , da bi ga motili, ej kure

  • xtc

   Saj veš jajca tiščijo pa to……

  • žogica

   Deklamiral je, kot prvošolček, on je pa starošolček.

 • Vrhovni sodnik

  J.J. si nesporni zmagovalec, za to te dobronamerno opozarjam, pazi se pijanih lovcev, ki obvladajo strel okoli ovinka, Murgle se še niso predale..

 • garfi

  SDS BO ZMAGALA, če ne ostanete doma
  SDS BO VODILA VLADO, če ne ostanete doma
  ne ostanite doma in rešite sebe, mene in vse nas
  JA za JAneza JAnšo-SDS in SDS ZATE https://www.sds.si/zate

 • Vrhovni sodnik

  Novica dneva, Židan fehtav pri J.J.

 • Vrhovni sodnik

  Ob poslušanju te koalicije se sprašujem, kako smo se zadržali, da jih že prej nismo že prej vrgli.

 • Vrhovni sodnik

  Zadnji Erjavčev in cmerotov govor

  • garfi

   imajo že šarca s tremi popravnimi

   • žogica

    Kaj pa madžarščina, brez popravca?

    • garfi

     imate že šarca s šestimi popravnimi
     vam udbomafijcem je JAnša odgovoril glede Orbana in strašenja z njim
     NA MADŽARSKEM NI POLICIJE Z BRZOSTRELKAMI
     TAKO KOT MARSIKJE PO VAŠI (SOROSOVI) €U
     VOLIMO SDS V NEDELJO !!!

     • žogica

      Veš kolk jih bo pri vas, vsi v Madžarose na izpite.

  • xtc

   Verjetno za večno.

 • Volite SDS ce hocete se imeti svojo drzavo! Sicer boste imeli MultiCulti kalifat! A vam je mar za domovino. Ne ostat doma!

 • Janez

  Dober večer vsem skupaj !
  Po daljšem času Janez Komenda
  Marsikaj novega Vam imam povedati – pa bi izkoristil te minute pred volilnim molkom.

 • žogica

  Kako kaj madžarščina, bo šlo?

  • garfi

   kako kaj popravni izpiti

   • žogica

    To vas čaka, madžarščina…… Orban vas bo pa metal na izpitih.

    • xtc

     Vas pa čipiral s pasje zavetiščnimi čipi.

    • garfi

     vam udbomafijcem je JAnša odgovoril glede Orbana in strašenja z njim
     NA MADŽARSKEM NI POLICIJE Z BRZOSTRELKAMI
     TAKO KOT MARSIKJE PO VAŠI (SOROSOVI) €U
     VOLIMO SDS V NEDELJO !!!

     • žogica

      Če imajo Orbana, pa res ne rabijo brzostrelk.

  • xtc

   Igem,igem.

  • lokec

   üt
   Ez megy

 • Vrhovni sodnik

  Kako so lewi plačanci patetični, maček&company, če po trepalnicah hodite, bo J.J. premočno zmagal, narod je spregledal 73 let laži lewakov.

  • Slovenka

   Me pa skrbi, kako bodo šteli glasove.

 • xtc

  Če me kaj zabava me zabava to,kako levi krulijo proti Madžaru Orbanu.OK!
  Ne moti pa jih njihov Madžarsko romski CK pastir.
  A ni to hinavščinas na 3?

  • joza joza13

   Dobro si to povezal…
   Seveda je precej teže v tvojih besedah. Moraš pa vedeti, da je Prekmurce malce težje popredalčkati. Med seboj imajo precej starih zamer, pa geografsko npr Lendavčani niso v MS dobro sprejeti in obratno… Sicer nisem extra poznavalec Prekmurcev, vem pa, da imajo zežave

 • Vrhovni sodnik

  SDS 41% + Nsi 12% + SNS 6% + SLS 4% = UV, čas je da državo osvobodimo in poskrbimo za njene državljane in ne za ilegalne emigrante, kot želijo lewe stranke

 • karlina

  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/nova-anketa-dala-novega-zmagovalca-56688 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? BODO VOLITVE ZOPET NA KONCU ZGOLJUFANE, NE BO ZMAGAL NE EDEN, NE DRUGI, PAČ PA TRETJI-NA ŽELJO KUČANA !!!!!!

  • Slovenka

   Sem videla tole, zato pa, Karlinca, vsi na volitve, da preprečimo omenjeni scenarij.

 • totex39

  Vsi neopredeljeni zmigajte se iz svojih stolčkov in pojdite volit stranko SDS, ravno vaši glasovi mu lahko dajo večinsko zmago brez socialistov.

 • Slovenka

  Še enkrat. Na POP TV so porabili lepo količino časa za pljuvanje po Janši, vendar so se opekli. Res pa je, da si novinarja nista upala biti tako agresivna kot Igor in Erika včeraj. Jezni odzivi na forumih so verjetno opravili svoje. Razen tega utegne Janša kljub usklajeni gonji sestaviti vlado, zato je POP TV le malo previden, toliko bolj, ker ima ta greznica kar nekaj masla na glavi.

  Vsekakor je predvolilnih soočenj konec. Skrajni čas. Občudujem Janšo, da je vzdržal vse te pritiske in se mu v imenu svojih somišljenikov, zavednih Slovencev in Slovenk, ki nam Slovenija ni prazna beseda, zahvaljujem, da se je podal v politično kampanjo, ko bi nam vsem skupaj lahko rekel, naj se speljemo, in si v tujini poiskal mastno plačano službo.

  Toda njegova privrženost slovenstvu in Sloveniji je tako močna, da vztraja v politiki, mi pa nagradimo njegov trud 3. 6. 2018 in glasujmo zanj v takem številu, da bo lahko brez težav sestavil dobro desno vlado in da bi desnica redno dobivala volitve, dokler bo delala v dobro Slovenije in Slovencev.

  Sedaj pa Janši želim, da se odpelje domov, pošteno naspi in gre v soboto s svojo družino nekam na lepše, v nedeljo pa ZMAGA.

  • totex39

   Lepa popotnica za človeka, ki si zasluži zmago.

 • Vrhovni sodnik

  Narod ima dosti teh nesposobnih lewakov in njihovih laži in kraj našega denarja, za to bo v Nedeljo organiziral pogreb za te stranke.

 • joza joza13

  Eden od Janezovih odličnih reflexnih odgovorov…
  “Gospod Janša, katero od Šarčevih sposobnosti ali izkušenj najbolj cenite?”
  JJ – “njegove županske izkušnje”…

  Hudoooo.
  Kot, da bi črva pohodil…

 • Vrhovni sodnik

  Zdaj , ko vidite cmera govort, vas ni nič sram 36% volivcev SMC

 • Janez

  Dober večer Janez Komenda

  • RATATA

   Janez(!) zahtevam opravičilo!!!
   A si se ven iz bajte zaklenil al kuga, da si poniknu?

 • Vrhovni sodnik

  Niti z eno besedo nismo mi omenjeni, kwa ni to soočenje v Sloveniji, edino J.J. lahko razreši ta problem, za to vsi na volitve.

  • Janez

   Bog daj dober vecer vsem skupaj!
   Jaz sem v tem času, kar se nisem javljal kot komentatorr ustanovil svoj d.o.o.
   Moja volilna mnenja lahko preberete na mojem portalu SLOVENIANA
   na
   Spletnem mestu: sloveniana. Si

 • rebula7

  PO 27 LETIH KORUPCIJE LOPOVSCIN PRANJA DENARJA RDECE ARMADE MILANA
  KUCANA FORUMA 21 ZLA IN LAZI JE CAS ZA NOVO SLOVENIJO POSTENOST
  PRAVICNOST KJER JE PRED ZAKONOM VSAK ENAK CAS JE ZA GOSPODA JANSO IN
  STRANKO POSTENIH LJUDI SDS .POSTENI DRZAVLJANI KI SE NISMO OBUPALI NAD
  MAFIJSKO DRZAVO MILANA KUCANA 27 LET IN IMAMO RADI SVOJO NAJLEPSO DEZELO
  SLOVENIJO VAM IZREKAMO VSO PODPORO ZA VECNO.SDS IN G,JANSA IMASTE NAS
  GLAS ZA VECNO DO NEBES .HVALA VSEM LJUDEM PRELEPE DEZELE SLOVENIJE KI
  BOSTE ODDALI SVOJ GLAS POSTENIM IN DOBRIM LJUDEM G.JANSI.HVALA VAM IN
  VSE DOBRO VSEM.NAJ VAS LJUBEZEN CUVA IN VODI ZA VECNO.SDS

 • Vrhovni sodnik

  Soočenje proti J.J., SRAMOTA ZA KURE

 • Vrhovni sodnik

  Še slabše soočenje kot na RTV, o vsem drugim razpravljajo, samo o dobrobiti Slovencev in državljanov ne razpravljajo, sramota za kure in voditelje.

 • garfi

  SDS BO ZMAGALA, če ne ostanete doma
  SDS BO VODILA VLADO, če ne ostanete doma
  SDS BO REŠILA SLOVENIJO, če ne ostanete doma
  ne ostanite doma in rešite sebe, mene in vse nas
  JA za JAneza JAnšo-SDS in SDS ZATE https://www.sds.si/zate

 • Vrhovni sodnik

  Vse čestitke novemu PM J.J.

  • Slovenka

   Hvala za lepe želje, priznam pa da sem kljub prepričanju v zmago zelo živčna. Bitka še nikakor ni dobljena. Zelo verjetno bodo jutri ali pojutrišnjem še kaj skuhali, štetje glasov pa tudi ni njihova odlika.

   • žogica

    Ti si Urška?

 • Občasni Komentator

  Lahovnik mi pa prav na jetra gre. Pa kaj misli da je? Bil je v vladi, naredil sranje in šel. In on mora komentirat vse od nogometa naprej.

 • xtc

  Klical sem kolega a greva nocoj al jutr na pir.
  Prav;A ti znoru?
  Nikamr ne morm.
  Ja kua pa je?
  Pravi že od sinočnjega soočena cele dneve furamo levake na intenzivo alii psihiatrijo,ne mormo več izčrpani smo-daj bog ,da JJ dobi volitve ,daše mal pogrebniki naheblajo.

  • Dr. Ustavnega prava

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

 • Brane

  Mislim, da bo JJ šel spet na Polje v svoj aparatma NoriK, ko ne bo sestavil koalicije, kljub visoki podpori in ker bo že okušal preimerski sedež…Žrtev samega sebe…

 • garfi
 • žogica

  Kako se je pa Ivan postaral, pravi dedek je ratal.

  • xtc

   In to lep z mlado ženo in celo DR.

   • žogica

    Ženo ima res luštno, ampak on, on je pa stari dedec, gotof je!

    • xtc

     Gotof je Cero,ki pobira ostanke tistega kar so drugi zbrcali preč,Židan,ki še komaj kaj pove,Kahla,ki le še momlja in Šarec ki kar javno laže.

     • žogica

      O joj, zdaj bo pa čisto sam ostal, saj ga bo strah!

     • xtc

      Na vrhu si vedno sam.

     • žogica

      Revež je bil, revež bo ostal!

     • xtc

      Čak,čak,a zdaj je pa revež pa karnaprej tulite kako je bogat.
      Sedaj pa se idioti odločite a je reven ali bogat.Ne tumbaj bebo sami s sabo prihajate v nasprotje,ni čudno ,da vam volilci bežijo.

     • žogica

      Saj si ti rekel, revež je pač.

     • xtc

      Kolikor razumem bogt revež.

     • D Zen

      res je. ko si pa na tleh je pa vedno vili resnik s tabo.

 • Slovenka

  Karlina je malo prej opozorila, da so spravili na dan še eno anketo, ki, beri in piši, napoveduje zmago SD. Na dlani je, da strici rovarijo, zato je treba iti množično na volitve, da se preprečijo kraja glasov in razni drugi komunajzarski podvigi.

  • Vrhovni sodnik

   Ne boj se, zagotavljam ti, zmagovalec bo J.J. in jaz mu že zdaj čestitam, tako, kot sem D.Trampu že 2 dni pred volitvami čestitu.

 • xtc

  U glavnem;
  JJ je***** levake ,da jim fuzla.

 • Janez

  POGLEJTE
  MOJE KOMENTARJEE VOLITEV 2018
  NA MOJEM NOVEM PORTALU “SLOVENIANA”
  NA SPLETNEM MESTU
  sloveniana.si

 • xtc

  Ah,ja nič ni lepše,kot iti k počitku z vedenjem ,da bodo levi celo noč na apaurinih,tabletah za živce in živčnih zlomih.

 • večni srb

  Me razumem kaj se ima Janša za menit z zarukancem, ki je komaj dokončal osnovno šolo in ga pred desetimi leti ni bilo še nikjer.

  • učko

   Ta zarukanec ima veliko politično težo !

 • Janez

  Oglejte si moje komentarje “VOLITVE 2018″
  NA MOJEM NOVEM PORTALU ” SLOVENIANA” L.R. Janez Komenda
  Na
  Spletnem mestu : sloveniana.si

  SOOČENJA SO GROZNA TV MANIPULACIJA
  1. NAJBOLJŠI JE GOSPOD Janez JANŠA
  2. OK JE GOSPOD ALOJZ KOVŠCA
  3. OK JE BOJAN POŽAR

  Marjan Šarec mi je živ obup – skrnoben , vase zagledan tečnež.
  NE VOLITE ZANJ, MENI SE ZDI ” PRIKRITA RIHTA”. Kaj ima on s Slovenijo? Nič!
  Rabimo
  normal, že ulaufane ljudi, za ketre sploh vemo KDO IN KAJ SO.
  DAJTE
  “KOŠARICO” TUDI KARLU E,
  D. Židanu in Lukcu Mesecu,
  KI POJMA NIMAJO O EKONOMIJI.
  DA
  O “KARDELJ” DR. M. CERARJU – NITI NE PIŠEM. Resno Vam to pravim. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  POGLEJTE MOJ SUPER OK NOVI PORTAL “SLOVENIANA”
  na : sloveniana.si

 • garfi

  program šarca
  1. izključevanje
  2. seksizem
  3. mk
  4. udbomafija
  5. strici
  6. izpiti
  http://www.forum21.si/

 • garfi

  program židana-sd
  1. izključevanje
  2. uvedba spletne policije
  3. strici
  http://www.forum21.si/

  • večni srb

   To je samo začetek seznama vseh Pahorjevih brutalnih reform, ki so iz Slovenije naredile policijsko državo in vodijo naravnost v razpad države.

   • garfi

    zate je še upanje

    • večni srb

     Jaz itak nisem tukaj zaradi politike, izrod je med nami, kot veteran sem dolžan žrtvovati celo svoje življenje, da jih izpostavim celotni svetovni javnosti in speštam.

 • stajerc5

  Samo se par minut do zavezane goflje!
  A lahko jutri posljem sporocilo prijatelju, da kopujem beli avto ali mora biti rdec!???

  • večni srb

   Samo še dva dni svobode govora, od ponedeljka naprej, bo večina novičarskih portalov verjetno zaprta za komentarje civilnih državljanov.

   • stajerc5

    Vecina placancev F21 bo izginila, imas prav. Pa tudi ostali rdeci se bodo potegnili nazaj, ker, da bi vsaj nasljenje stiri leta zastonj in brez volje klempali, a-a, preleni so za kaj taksnega. Nic boljsi kot pri gradnji prog v stari yugi kot Brcko- Banovici, ki so jo pridni Slovenci izgradili, z mojo mamo vred!

    • večni srb

     Aha, mladinske delovne brigade, mene niso privabile niti obljube o novih trenerkah in adidasovih copatih.

     • stajerc5

      Tisti, ki so hoteli posiljevati se trenerk niso imeli na sebi. Saj, zakaj bi jih imeli, ker so jih, divjake, strazarji vsako noc par “pospravili”!

  • Zgornji

   Bel avto rdeče barve .. ;-)

 • garfi

  program korla-desus
  1. bolimedžoko
  2. kante
  3. pralni stroj
  http://www.forum21.si/

  • Slovenka

   4. samo Janša ne.

 • garfi

  program šivilje-sab
  1. bandjera rosa
  2. nogice
  3. čeveljci
  http://www.forum21.si/

  • Slovenka

   Šivala je deklica zvezdo, oj zvezdo rdečo kot kri …

   • garfi

    in izkrvavela

    • Slovenka

     Misliš obsedela pred DZ?

     • garfi

      še bolje

   • večni srb

    Dobesedno.

 • Vrhovni sodnik

  Marta, ku, ku.

 • zoro

  spoštovani, danes mi je bilo zelo hudo, ko sem spremljal še zadnje soočenje pred volitvami na popij tv in ne morem se iznebiti občutka, da to ni predvolilni boj, da ne gre za volitve in glasove volivcev, ampak, da gre za to, da so vsi, ki imajo karkoli na vesti in ki narodu lažejo, ga izkoriščajo, perejo možgane že od 1991 so danes v en glas skupaj PROTI JANŠI, PROTI SDS, PROTI SLOVENCEM IN PROTI SLOVENIJI (TO TUDI ČUTIMO) – SEVERNA KOREJA SE TAKIH TV VODITELJEV SOOČENJA NE BI BRANILA AMPAK NAGRADILA – SRAM JU NAJ BO – VI LJUDJE PA RAZMISLITE, SAJ SI V NEDELJO USODO KROJITE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Goran Hvala

   sram naj bo vse….lazejo vsi po vrst 100 na uro….drgac sm se pa kr smejat mogu glede na to da janez najde prefinjen odgovor za vsako futko… baje je sovrazni govor po novem neprimerno obnasanje….:-)..ga vprasajo pa kak je z njegovimi twiti ko nekoga obtozi s prostitutkami….pa ni meu odgovora…modro molcal.:-)…

 • zoro

  v končnem duelu je šarac izpadel kot neuki šolarćek in ta bi naj vodil vlado – v nekem drugem času bi to bilo smešno, danes v tem času je to katastofalno

  • zoro

   še nekaj: po tem soočenju je sledila analiza, ki mi je izgledala kot seminarska naloga na fdv-ju za pranje možganov tistih, neodločenih – seveda se po vsem tem videnem in slišanem upravičeno sprašujem, kdo je lastnik pop tv, a ni to morda sam kim severno korejski??????????????

 • Zgornji

  HAH, KEEEEEEERE ZMEDE ZMEDENE !!! ! !!! :-P

 • učko

  Jah, lejte, jaz mislim, da je Janša lenuharil v opoziciji 4 leta, medtem je katastrofalna Cmerkotova vlada naredila “totalko” iz države. Ampak vseeno, drugega primernega za voliti trenutno ni, razen Janša. Torej, v nedeljo se odpravite na volitve in volite Janšo !

 • tzt

  Šarec je še en bebček iz murgelskega hleva. Šest popravcev na tišlerski šoli! Moraš bit že nadarjeno omejen, da ti uspe tak presežek. Kot politik bi se moral znati tudi zlagati. Ne pa odreagirati kot smrkavček katerega so ravnokar dobili s prsti v marmeladi.

 • Šarec ve da JJ pameten in razgledan in da se bo od njega lahko marsikaj naučil, predvsem to, kaj je dobro za Slovenijo in Slovenske državljane ter da je potrebno na Ljubljanski grad izobesit Slovensko zastavo.

 • učko

  Kurac palac, lažnjivi Šarac !

 • Franjo Trojner

  Prava katastrofa za demokracijo, pravo, etiko, moralo, zdrav razum, za sodelovanje v EU duhu, nenazadnje za državo in ves narod je, da vsi vidni levi politiki, vsi predsedniki levih strank v svojih javnih prevolilnih nastopih poudarjajo samo in predvsem izključevanje.
  Tako Cerar, Židan, Rjavec, Mesec, Bratuškova, kot njihove stranke SMC, SD, DESUS, ZL, ZAB ne želijo sodelovati z SDS, z največjo stranko na desnem političnem polu. Kar pomeni, da politična levica in njeni prvaki ne upoštevajo želja, idej, predlogov, rešitev 400 000 do 600 000 ali več volilcev politične desnice, torej tudi stranke SDS.
  Takšno izkjučevanje drugače mislečih je bilo značilno za časa totalitarne kumunistočne oblasti od leta 1945 pa vse tja do nastanka naše samostojne demokratične države!
  EU temelji na demokraciji, na upoštevanju in spoštovanju človekovih pravic in svoboščin, na vladavini prava, na povezovanju, stranke politične levice v Sloveniji pa očitno in edino samo na izključevanju. Predsedniki levih političnih strank v sestavi Cerar, Židan, Rjavec, Mesec in Bratuškova so Slovenski javnosti sporočili, da pod nobenim pogojem ne bodo sodelivali s stranko SDS, tudi, če bo ta relativna zmagovalka volitev. Celotna politična levica se torej požvižga, poserje na volitvah večinsko izraženo vojo volilcev, torej na vse, ki volimo za SDS ali stranke političnr desnice. Kar pomeni, da politična levica vlada samo v korist in v dobro državljank in državljanov leve politične opcije, kar je škandal prve vrste in dokaz, da demokracija v Sloveniji ni nikoli v resnici zaživela, imela možnosti za uspeh.
  Slab volilni sistem v Slovemiji omogoča, da skupina micenih strank vodi kolo v državi. Posledice slabega volilnega sistema so pa nato vidne v katastrofalnih šibkih vladah, ki niso spodobne sprejeti niti ene samcate nujno potrebne reforme, kar nas pelje vedno bolj vstran od uspešnih držav EU.
  Žalitev za normalen um je, da nam dominatni mediji in raznorazni intelektualci leve politične opcije vedno znova javno po TV za rešitelje ponujajo voditelje in stranke leve politične opcije in to kljub dejstvu, da nam v 26 letni zgodovini naše samostojnosti politična levica vlada vsaj 22 let, pa za državo in narod niso naredili čisto nič dobrega. Levica ima dokazljivo na duši :
  – zafurano tranzicijo
  – zafurano pravno državo
  – šibko demokracijo
  – izgubo dela našega morja in kopnega
  – porazno zunanjo politiko
  – ogrožanje schengna in s tem domačega in pravnega reda EU/ kakor tudi ogrožanje varnosti državljanov in premoženjs doma v Sloveniji, kakor tudi v celotni EU zaradi katastrofalne politike do ilegalnih migracij – neuravnotežen medijski prostor
  – visoke in preštevilne davke in administrativne ovire
  – šibko gospodarstvo/ki ne more nuditi dovolj zaposlitev za vse dela željne in izplačuje prenizke plače, katerih posledica so mizerne penzije, kar rezultira v vedno bolj zadolženo državo revnih nezadovoljnih ljudi, ki se iz države izseljujejo.
  – katastrofalno polihiko do tradicionalne družine..itd
  – globoko državo
  – čisto razvodenelo etiko in moralo
  – itd…
  Rezultat takšne nestrpne, razdiralne in na izključevanju temeljujoče levičarske politike so izključeni, ponižani, neupoštevani, neuslišani drugorazredni državljani in kopica zamujenih priližnosti, da končno, kot enoten narod stopimo skupaj naprej v novo tehnološko, napredku in razvoju usmerjeno bogato in srečno družbo, državo.
  Nekaj bomo morali, kot narod storiti in korenito spremeniti, če bomo hoteli obstati in na tem našem koščku zemlje in morja biti srečni in uspešni.
  Za začetek, moramo znova vrniti etiko, moralo, domoljubje in pravno državo v našo državo Slovenijo, za kar smo v DEMOKRACIJI odgovorni in se moramo zavzemati prav vsi. Tokrat brez očiščenja vse nakopičene/podedovane nesnage ne bo šlo, TOKRAT JE LUSTRACIJA NUJA!

 • Ana Job

  JJ je za vse tiste v studio višja inteligenca.

 • D Zen

  kot majhni otroci so tele rdeči. nisem pa nisem!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!