fbpx

Šarec že grozi s kadrovskim cunamijem: “Ko se vrnemo na oblast, ne bomo čakali s kadrovskimi zamenjavami!”

Marjan Šarec. (Foto: STA)

Že zdaj nas sprašujejo, ali bomo menjali posameznike na vodstvenih položajih. Seveda bomo. Na vseh ravneh. Naredili bomo vse, kar bomo lahko, da bomo spet ustvarili normalno državo. Ena od napak leve sredine je tudi ta, da nenehno govorimo ‘joj, ne smemo biti isti’. Z molitvijo na mitraljez ne gre. Šarec je kriv, ampak puška je še kako ravna!” je vodja LMŠ Marjan Šarec za revijo Ona napovedal pravi kadrovski cunami.

Nekdanji premier in vodja LMŠ Marjan Šarec je v reviji Ona napovedal pravi kadrovski cunami, če se vrnejo na oblast. “Seveda bomo. Na vseh ravneh.” Vse to so intenzivno počeli, že ko so bili del Šarčeve vlade, vendar si je Šarec z odstopom sam preprečil, da bi kadrovali svoje ljudi tudi dalje.

Levica, konkretno pa Marjan Šarec, povsem odkrito napoveduje zamenjavo vseh ljudi, ki jih je nastavila nova vlada. No, še pred tem morajo v LMŠ zmagati na volitvah, kar pa jim glede na javnomnenjsko podporo ne bo uspelo, zato si želijo čim prej na predčasne volitve, dokler jim ne usahne podpora na minimum. Še posebej bi bila LMŠ prizadeta, če v politično tekmo vstopi predsednik računskega sodišča Tomaž Vesel. Takrat bo LMŠ le še obrobna stranka, ki bo vesela, če bo sploh še kdaj videla parlament.

Sara Kovač