fbpx

Neokusno do skrajnosti: Židan in njegova SD dan po totalitarističnem stampedu na ustavo in omogočanju kršenja človekovih pravic zlorablja genocid v Srebrenici ter svari pred “nestrpnostjo, sovraštvom in nacionalizmom”!

Foto: STA

Da v SD ne poznajo meja, so ponovno dokazali, in sicer z grdo zlorabo genocida v Srebrenici za namene promocije svojih socialističnih idej in svarjenja pred “nestrpnostjo, sovraštvom in nacionalizmom”. Da je glavni vir omenjenega prav stranka SD, pravna naslednica komunistične partije, so ponovno dokazali včeraj s povoženjem ustave, odločbe ustavnega sodišča in zdravega razuma!

Da Socialni demokrati res ne poznajo sramu, dokazuje dejstvo, da so za lastno promocijo in širjenje svojih idej zlorabili celo genocid v Srebrenici, ki je bil rezultat dolgoletnega socializma. Na družbenem omrežju Twitter so tako zapisali: “Danes mineva 24 let od genocida v #Srebrenica, največjega zločina proti človeštvu na tleh Evrope po drugi svetovni vojni. Spomin, kaj prinese nerazumna zmes nestrpnosti, sovraštva in nacionalizma, ne bo nikoli zbledel. V spomin in opomin, da se nikoli več ne ponovi.” Pri omenjeni objavi ne gre za spodrsljaj, to dokazuje tudi dejstvo, da jo je delil predsednik državnega zbora in vodja stranke Dejan Židan. Prav stranka SD je pravna naslednica nekdanje komunistične partije, ki ima na vesti prek 500 tisoč žrtev revolucije, in očitno se še ni otresla totalitarizma.

Pred nestrpnostjo in sovraštvom svarijo dan po povoženju odločbe ustavnega sodišča z namenom kršenja človekovih pravic
Socialni demokrati tako komunicirajo z javnostjo le dan po tem, ko so njihovi poslanci v državnem zboru podprli spremembe zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja po predlogu ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, kjer sta na vodstvenih funkcijah minister Jernej Pikalo in državni sekretar Jernej Štromajer, oba iz SD. Ta sprememba predvideva financiranje obveznega dela javnega programa v osnovnih šolah, ne pa razširjenega dela programa, kar je po mnenju mnogih v nasprotju z odločbo ustavnega sodišča, ki je naložilo izenačitev financiranja javnih osnovnih šol v državni lasti in tistih v nedržavni lasti.

Jernej Štromajer in Jernej Pikalo ne izgubita apetita po davkoplačevalskem denarju. (Foto: Facebook)

SD se upira zasebnim šolam, da bi država ohranila monopol v šolstvu in možnost nadaljevanja ideološke indoktrinacije otrok
Medtem ko ne obstajajo nobeni logični in utemeljeni argumenti za nasprotovanje uresničitvi odločbe ustavnega sodišča, pa so razlogi, zakaj to počnejo v SD povsem jasni. Ker je obiskovanje osnovne šole v Sloveniji obvezno, si želijo ohraniti monopol države na področju izvajanja storitev s področja vzgoje in izobraževanja. Prisilno državno šolstvo v tem primeru ostane orodje režima za ideološko indoktrinacijo otrok in mladine, katerih staršem ni ponujena alternativa. Med drugim v slovenskem prisilnem državnem šolstvu otrokom perejo možgane z miti o partizanih in dogajanji v drugi svetovni vojni, vsiljujejo jim izrojeno LGBT-ideologijo in jih vzgajajo v vestne volivce levičarske opcije.

Zaključna prireditev OŠ Dravlje (Foto: Twitter)

Rok Krajnc