Neokusno do skrajnosti: Židan in njegova SD dan po totalitarističnem stampedu na ustavo in omogočanju kršenja človekovih pravic zlorablja genocid v Srebrenici ter svari pred “nestrpnostjo, sovraštvom in nacionalizmom”!

Foto: STA

Da v SD ne poznajo meja, so ponovno dokazali, in sicer z grdo zlorabo genocida v Srebrenici za namene promocije svojih socialističnih idej in svarjenja pred “nestrpnostjo, sovraštvom in nacionalizmom”. Da je glavni vir omenjenega prav stranka SD, pravna naslednica komunistične partije, so ponovno dokazali včeraj s povoženjem ustave, odločbe ustavnega sodišča in zdravega razuma!

Da Socialni demokrati res ne poznajo sramu, dokazuje dejstvo, da so za lastno promocijo in širjenje svojih idej zlorabili celo genocid v Srebrenici, ki je bil rezultat dolgoletnega socializma. Na družbenem omrežju Twitter so tako zapisali: “Danes mineva 24 let od genocida v #Srebrenica, največjega zločina proti človeštvu na tleh Evrope po drugi svetovni vojni. Spomin, kaj prinese nerazumna zmes nestrpnosti, sovraštva in nacionalizma, ne bo nikoli zbledel. V spomin in opomin, da se nikoli več ne ponovi.” Pri omenjeni objavi ne gre za spodrsljaj, to dokazuje tudi dejstvo, da jo je delil predsednik državnega zbora in vodja stranke Dejan Židan. Prav stranka SD je pravna naslednica nekdanje komunistične partije, ki ima na vesti prek 500 tisoč žrtev revolucije, in očitno se še ni otresla totalitarizma.

Pred nestrpnostjo in sovraštvom svarijo dan po povoženju odločbe ustavnega sodišča z namenom kršenja človekovih pravic
Socialni demokrati tako komunicirajo z javnostjo le dan po tem, ko so njihovi poslanci v državnem zboru podprli spremembe zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja po predlogu ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, kjer sta na vodstvenih funkcijah minister Jernej Pikalo in državni sekretar Jernej Štromajer, oba iz SD. Ta sprememba predvideva financiranje obveznega dela javnega programa v osnovnih šolah, ne pa razširjenega dela programa, kar je po mnenju mnogih v nasprotju z odločbo ustavnega sodišča, ki je naložilo izenačitev financiranja javnih osnovnih šol v državni lasti in tistih v nedržavni lasti.

Jernej Štromajer in Jernej Pikalo ne izgubita apetita po davkoplačevalskem denarju. (Foto: Facebook)

SD se upira zasebnim šolam, da bi država ohranila monopol v šolstvu in možnost nadaljevanja ideološke indoktrinacije otrok
Medtem ko ne obstajajo nobeni logični in utemeljeni argumenti za nasprotovanje uresničitvi odločbe ustavnega sodišča, pa so razlogi, zakaj to počnejo v SD povsem jasni. Ker je obiskovanje osnovne šole v Sloveniji obvezno, si želijo ohraniti monopol države na področju izvajanja storitev s področja vzgoje in izobraževanja. Prisilno državno šolstvo v tem primeru ostane orodje režima za ideološko indoktrinacijo otrok in mladine, katerih staršem ni ponujena alternativa. Med drugim v slovenskem prisilnem državnem šolstvu otrokom perejo možgane z miti o partizanih in dogajanji v drugi svetovni vojni, vsiljujejo jim izrojeno LGBT-ideologijo in jih vzgajajo v vestne volivce levičarske opcije.

Zaključna prireditev OŠ Dravlje (Foto: Twitter)

Rok Krajnc

 • Andrej

  SD ni rešitev problema, ampaj JE problem.

  • Marko Snoj

   Strokovnjak avtor članka je ugotovil da je Srebrenica rezultat dolgoletnega socializma.Judi in Palestinci se tudi pobijajo zaradi socializma.Američani in Iračani prav tako.Stari Grki so se s Perzijci vojskovali tudi zaradi socializma.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Hočeš reči, da je bilo klanje posledica razpada socializma? In kaj je SFRJ socializem prinesel oziroma pustil za seboj? Nič. Ni rešil nobenega problema, kvečjemu ga je poglabljal. Končni rezultat socializma je bil-na kratko: laži, kradi, ubijaj, če je potrebno, izvajaj negativno selekcijo!! Na površje so prišli sami oportunisti, lažljivci, kradljivci in to se čuti še danes!!!

    • Ava

     ++

     • Luiggi

      Ava,moja vnukinja je tudi Ava Lynn,samo dva plusa je way premalo,jaz mu jih dam dva ducanta al pa se vec++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • Marko Snoj

     Seveda,Američani se koljejo z Iračani,Afganistanci zaradi socializma.To je umski dosežek sds podpornika.

     • AlternativaZaSlovenijo

      A se nisi mogoče vprašal, da morda ti ne dosegaš umske “dosežke”? Ne, če bi se, ne bi klatil neumnosti!

     • Jan Kovalski

      Klicanje na “pomoč” Američane za opravičevanje komunističnih zločinov ne zadostuje. V Afganistanu so se najdlje izživljali ravno komunisti (1979-1989) z vojaško okupacijo Sovjetske zveze, in izvrgli dolgo desetletne probleme v tej regiji.
      Iračani so najprej povzročili 10 letno vojno z Iranom in pozneje okupacijo Kuvajta, povsem po pravici so jo dobili “po glavi”.

     • Marko Snoj

      Premalo bereš zato tudi malo veš.Ameriški komunisti se izživljajo v Afganistanu že 20 let.Enkrat dlje od ruskih komunistov.Za vojno z iranskimi komunisti se prav zdaj ogrevajo ameriški komunisti.

     • Jan Kovalski

      Ti bereš preveč ruske propagande. Rusi so Afganistan okupirali in skušali to državo vojaško pokoriti in jo priključiti kot eno izmed sovjetskih republik. Vloga Američanov je bila drugačna, zaradi 10 letne vojne so pomagali vzpostaviti civilno oblast, ki so jo ogrožali islamski ekstremisti, ki jih je izvrgla ruska okupacija, niso bili v Afganistanu samo Američani pač pa mednarodna koalicija, tudi Slovenci nekaj časa.
      Sploh pa, kaj ima to skupnega z zločini v Srebrenici?

 • SIMON ROZIC

  Samo to lahko rečem Židan je en mesarski idiot, po zgledu in ugledu,
  umu in razumu !

  • me

   jagodni izbor sd ja pač.

 • Ryuk

  Nobena stranka od vladnega šesterčka ni marca glasovala za sprejem resolucije o evropski zavesti in totalitarizmu, pa so vse danes tako glasne o tem, kar so njihovi ideološki bratje storili v Srebrenici.

 • ZatonMesecnikov

  #zlorablja genocid v Srebrenici ter svari pred “nestrpnostjo, sovraštvom in nacionalizmom”!#

  Brezsramno nabijanje, česar smo pri levičarjih tako vajeni. Do Srebrenice so pripeljali enaki nagibi in prakse, kot so pripeljali do Pomora Antikomunistov po končani vojni, leta 1945-

  In stranka, ki je direkten naslednik stranke, ki je to zagrešila, sedaj svari pred nestrpnosto.

  Višek Cinizma.

  • Marko Snoj

   Antikomunisti oziroma Hitlejevi nacional socialisti antikapitalisti.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Titovi komunisti, antinacionalsocialisti!

   • macon

    Hitlerja si pelji na dom, zmedenec. Noben od opozicije ga ni nikoli zagovarjal! Levi lažnivci nujno vzbujate opozicijo fašisti-komunisti, da mirite ostanke vaše mrtve vesti, v resnici ste pa oboji za skupaj.

    • Marko Snoj

     Hitlerja ste na dom v Slovenijo pripeljali kar vi njegovi kolaborant podporniki.Mu ploskali in prisegali še takrat ko je bil rajh že v ruševinah.Posnetki vaše velike ljubezni do Hitlerja so na netu.

     • macon

      Izhajam iz partizanske družine po enem od dveh dedov.

      Ti leve takole opravičuješ, ker so drugo svetovno končali na zmagoviti strani, ampak to nima zveze z današnjim početjem. Predsodke in predstave imaš neumne in otročje.

     • Clemen J.

      Pred tem pa so komunisti imeli pakt s hitlerjem, in če ga nebi prenesli naokoli bi bili zavezniki se dlje. Ribentrop – molotov.

 • piko8

  SD stranka KRVAVIH demagogov so in bodo problem, toliko časa, da Butalci spregledajo!!!

 • resnicaboli

  večjih zločinov ni bilo na ozemlju Slovenije kot komunističnih po koncu vojne po njihovem v ¨svobodi” tovariš Židan zapomni si že to enkrat.

 • macon

  Genocid v Srebrenici pa so izvedli srbski komunisti, ki so se na hitro prelevili v fašiste in so eksplicitni dokaz, da so fašisti in komunisti najbližji totalitarni svetovno nazorski sorodniki.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Kako je to šmentanamuha dobro rekla: “Bratje v zlu in grehu”!

  • Marko Snoj

   Seveda,poleg tega so se v Bosni med seboj pobijali tudi hrvaški komunisti in muslimanski komunisti.Sds komunisti so to zelo strokovno ugotovili.

   • macon

    Kaj si sploh zapisal, sirota levosučna? Komunisti so začeli jugoslovansko klanje, kapiš?

    Na gobcih sam humanizem, v praksi pa klanje za oblast.

    • Marko Snoj

     Se strinjam,zato se sds komunisti člani komunistične partije koljete za oblast.Ampak vedno zvisite.

     • macon

      Komunisti so vendar tvoji dobri fantje, kaj torej najedaš?

      Aja, izdaja svetlih načel komunizma vas muči pa zato blejate kot so vas naučili že pred dvema desetletjema. Bedno, kako ste pokvarjeni in lažnivi.

     • Marko Snoj

      Ne drži,ne podpiram sds komunistov,ne volim jih.Pa ti?

     • macon

      Komunisti ste tisti, ki leta 2019 mahate z rdečo zvezdo, Titom in jugonostalgijo. Zelo lahko vas je prepoznati.

      SDS je socialdemokratska stranka z narodnjaško komponento, zmerna desnica, če sploh. Tudi postavitev v evropsko EPP jo določa kot tako.

      Seveda volim SDS, ker ne morem voliti levega režima. Osebna morala mi ne dovoli. Preberi si, kaj je režim. Ti s takim malenkostmi nimaš težav, kajne?

     • Marko Snoj

      Komunisti so tisti ki se včlanijo v komunistično partijo.Teh je največ v sds.Torej si komunist če jih voliš.Režim pa je da vam že 30 let vlada vrhovni komunist brez protikandidatov.

     • macon

      A da je režim, ker je nekdo na čelu ene od strank? Bedaček, pojdi v vrtec in tam izgovarjaj svoje otročarije. :)

      Smešno je, kako ste levičarji predvidljivo abotni.

     • Marko Snoj

      Seveda je režim če vam en in isti komunist vodi stranko brez protikandidatov 30 let.To je možno samo pri vas komunjarah.

     • macon

      Kratek rezime tvojih blodenj: najprej smo vsi, ki smo za opozicijo nekoč pozdravljali nacije in Hitlerja (mi, ne naši predniki!), potem smo danes edini komunisti, ker nas vodi komunist. Vi z rdečimi zvezdami ste pa verjetno sodobna napredna alternativa podivjanemu kapitalizmu pa še napredni, multikulturni in izobraženi.

      Levi in desni skrajneži ste enako sranje s podobnimi metodami in izvajanji. Tebe kučan vodi kot ovco že petdeset let pa te nič ne moti, poslušaš ga in mu kimaš, s svojo udbaško F21 tolpo pa je nakradel desetine milijard. Režim pa je potem zate ena stranka z dolgoletnim voditeljem, ki bo zmeraj komunist, ker ste vi to rekli.

      Za crknit kake kreature ste. :)

     • Mariskavan beers

      Sem podjetnik, ki se je 9 let začel ukvarjati z osebno asistenco, ampak samo tiste, ki so v kritičnih finančnih potrebah in ki bodo lahko enkrat imeli sredstva za povračilo v miru in ko ga je prejela. Razpolagal bi z zneski od 1.000 € do 1.000.000 € in ne več. Obrestna mera je 3% in to v določenem obdobju: [email protected]

  • J.Smith

   Ni bil genocid ampak vojni zločin, kar je velika razlika

 • Franc Šink

  SD kot naslednico KP bi bilo treba že davno prepovedati,ali lustrirati kakor hočete.

  • antimur

   Je pa še tretji način.

 • Anton

  Doktor dejan ki se navdušuje nad nasilnim in umetnim osemenjevanju svinj….

 • AlternativaZaSlovenijo

  Kaj pa povojni poboji naročeni od predhodnice SD? A ti se pa lahko ponovijo?

  • Anton

   Saj kar naprej kličejo svoje ovce k temu.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Ja, samo da jih danes samo še gobec, sicer pa to niso ovce. Ovce so miroljubne živali. Oni so zveri, zveri v kletkah svoje ideologije. Renčijo, ampak klati pa več ne morejo.

 • me

  da, zardari vas socialističnih lopovov, zaviralcev razvoja in kruhoborcev , so nastale vse vojne.
  Plenjenje, in koriščenje drugih resorsov do obubožanje naroda in borbe za preživetje.
  Rdeča zalega podgan.

 • Olga101

  Srebrenica je posledica nekaznovanosti komunističnih zločinov! Vsi, ki slavijo rdečo krvavo komunistično zvezdo, slavijo genocid! Tudi tistega v Srebrenici!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Dajmo nekaj razčistiti! Socializem je utopija, zgodovinsko dokazano da ne mora obstajati. Imamo nekaj pravovernih komunistov: Stalin, Mao, Pol Pot so bili izvrstni klavci, vsi ostali komunisti so bil samo fake komunisti, prvovrstni rdeči buržuji, pokvarjeni kapitalisti. Dokaz. naša tranzicijs, Kitajska KP ruski Putin…)

 • soc

  Naveza nore levice in pobesnelega islama bo usodna za človeštvo. Zahodna, krščanska civilizacija ne bo odšla mirno v grob, zato bo hudičevo počilo. Bebčki pa tarnajo o podbnebnih spremembah, zapostavljenosti žensk in pedrov…

  • Alberto

   Podnebne spremembe so realnost. Gumpec stari.

 • Sodoma in Gomora

  Res je kar pravi Židan. Slovenski desničarji podpirate ustaše (Thompsona)…četnike in domobrance. In kdo je izvršil pokol v Srebrenici? Ja četniki vendar!!!

 • Sodoma in Gomora

  “SD se upira zasebnim šolam, da bi država ohranila monopol v šolstvu in možnost nadaljevanja ideološke indoktrinacije otrok.”

  To sploh ni res. Tuje države nas uvrščajo v sam vrh. Kaj vam ni jasno? Slovenija ima enega najboljših šolskih sistemov na svetu tudi zato, ker ji je do zdaj uspelo kot družbeno vrednoto posebnega pomena varovati javno šolstvo. Ta vrednota je bila vedno deležna tudi visoke podpore javnosti, saj smo šolstvo, ki vsem ponuja enake možnosti za pridobivanje znanja in uresničevanje talentov, razumeli kot ključen izraz družbene pravičnosti in solidarnosti. Zato nekaj desničarskih ovc, ki bleje pred parlamentom, ne bo nič spremenilo.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Tebi se je zmešalo, naš šolski sistem počasi tone v dno. Da imamo nekaj dobrih učencov, morda pedagov (verjetno bi jih lahko naštel na prste ene roke) je to posledica samo zavzetosti staršev in finančnega prispevka staršev v JAVNA ŠOLE, KI NAJ BI JIH FINANCIRALA DRŽAVA. Vse kar je “nadstardardno” (računalniki, projektorji, druga oprema) plačujemo starši IN NE DRŽAVA. TOREJ SO OSNOVNE ŠOLE IN SREDENJE ŠOLE NA POL PRIVATNE ker se financirajo iz privatnih žepov. IN OD TEGA IMAJO KORISTI TUDI TISTI OTROCI,KATERIH STARŠI NIČ NE PRISPEVAJO. No ja večina teh otrok dosegajo samo minimalne pogoje (torej 2, kvečjemu kaka 3.) Kakovost osnovnošolskih učiteljev, njihova strokovnost je (v poprvčečju) poden. To opažam ne samo jaz pač pa tudi moji kolegi.
   Tako da ne bleji komunističnih pravljic, ker ne držijo!!!

 • tasilo

  Krajnc, ti pa res eno neverjetno jezikovno teslo. Samo najhujše oslarije:

  (X) so ponovno dokazali včeraj s povoženjem ustave
  (X) dan po povoženju odločbe ustavnega sodišča z namenom kršenja človekovih pravic

  (X) si želijo ohraniti monopol države na področju izvajanja storitev s področja vzgoje in izobraževanja.
  (>) si želijo ohraniti monopol države nad vzgojo in izobraževanjem

  (X) da bi država ohranila monopol v šolstvu in možnost nadaljevanja ideološke indoktrinacije otrok
  (>) da bi država ohranila monopol v šolstvu in možnost še naprej ideološko indoktrinirati otroke

  LP.
  Hanibal Lector

 • FORT WORTH

  Taliban ne ve, da je kucan s svojo izdajalsko komunisticno partijo in yugo komunisticno partijo razorozila TO z namenom nasilne pokoritve naroda in novo nastale drzave neodvisne in samostojne Slovenije.
  Yugo oficirji so leta 1991 grozili z totalnim unicenjem drzave !!
  Ker jim to ni uspelo je nato yugo partija napadla HR in BIH.
  Srebrenica je genocid yugo partije, kateri pripada ( se danes ) Zidan, Makarovic Svetlana in ostali, ki jim ta drzava NIKOLI NI BILA INTIMNA OPCIJA.
  O tem obstaja gradivo in dokumenti !

 • xtc

  Pujske “jebač” & Co zopet kvasijo neumnosti,Srebrenica je ravno dokz kako so komunisti “osvobajali” narode Kraljevine Yugoslavije podobno kot JNA 91,ki je “osvobajala” narode izpod nacionalistov in fašistov,so NOB zločinska drhal osvobajali narode svobode med WW2.
  Ne pozabiti ,da so bile metode JNA,ki je uradno bila tudi naslednica NOB klavsko zločinske partizansko komunistične drhali identične metodam NOB drhali in vse kar ste videli po Hrvaški,Bosni itd je le repriza Komunistično ZKJ vskih “osvobajanj”-državljansko vojno v SFRJ niso zakuhali 91 “nacionalisti” pač pa komunisti z prerivanji med sabo.

 • Andreja Knego

  Osnovna šola Dravlje? Pa kaj je tem staršem, zakaj ni upora? Kaj ma lgbt zastava za počet na pročelju šole?????

  • Stric iz ozadja

   Odvisno od konteksta proslave. Ali je imela LGBT vsebino? Razen, ce je revija Mavrica po novem samo zaradi imena LGBT revija.

  • Zgornji

   Tudi starši so se žal že Prevec Prepokvarili … Mrtve duše so postali – Žal Prepolni Zlobe … zato pa je tako kot je … umiranje na obroke je to .

 • IZBIRA

  Citat: “……… so narcisoidni in se vidijo kot več vredne. Obnašajo se, kot da so edini, in upoštevajo samo svoja pravila. Čutijo se kot najboljši, brez napak in nezmotljivi, drugi pa so zanje le sredstvo za zadovoljevanje svojih potreb. Zato do njih ne čutijo nikakršne empatije in sočutja”.

  To je opis značilnosti ………

  Kateri osebek bi vstavili na mesto pik? (vsaka pika je ena črka)

 • J.Smith

  Nad Zidanovimi mozganskimi celicami je narava opravila genocid

 • Aresnica


  Židan in njegova SD dan po totalitarističnem stampedu na ustavo in
  omogočanju kršenja človekovih pravic zlorablja genocid v Srebrenici ter
  svari pred “nestrpnostjo, sovraštvom in nacionalizmom”!

  In to izjavljajo FAŠISTI – to so isi, ki delajo za SLOmafijskotajkunsko OMREŽJE.
  ____________
  Lep pozdrav

 • samotoje

  “Danes mineva 24 let od genocida v #Srebrenica, največjega zločina proti človeštvu na tleh Evrope po drugi svetovni vojni.” Tako ZKS, pardon, SD na tviterju. Ne bo šlo. Največji genocid po 2. svetovni vojni sta zrežirala Stalin in Tito. Torej komunisti.

 • Mariskavan beers

  Sem podjetnik, ki se je 9 let začel ukvarjati z osebno asistenco, ampak samo tiste, ki so v kritičnih finančnih potrebah in ki bodo lahko enkrat imeli sredstva za povračilo v miru in ko ga je prejela. Razpolagal bi z zneski od 1.000 € do 1.000.000 € in ne več. Obrestna mera je 3% in to v določenem obdobju. E-pošta: [email protected]

 • Capi

  Pizda hinavska Židanova…….JTPM