SD namerava obračunati z neposlušnim županom Rojcem in ga disciplinirati: Kot bi se vrnili v čase “tovariške kritike” v času trdega komunizma

Tanja Fajon v družbi Milana Kučana na shodu v podporo migrantom.

Poročali smo že, da je šel radikalni podmladek stranke SD v tolikšno skrajnost, da so pričeli z napadi na člana lastne stranke, župana Ilirske Bistrice Rojca, ki stoji za svojimi krajani, ki so ogroženi s strani nevarnih nelegalnih migrantov. Teh je iz tedna v teden več.

V soboto je v Jelšanah potekal protest prebivalcev proti nebrzdanim masovnim prihodom nevarnih muslimanskih nelegalnih migrantov, ki pa jih je presenetljivo podprl in se jih tudi udeležil ilirskobistriški župan Emil Rojc, ki sicer pripada stranki Socialni demokrati Dejana Židana. Rojc je že pretekli teden poudaril, da prizadevanja občine in pred kratkim ustanovljene Civilne iniciative za varovano mejo “nikakor niso uperjena v rasno ali versko nestrpnost”. Sobotni protest, ki ga je organizirala civilna iniciativa, pa je bil namenjen opozarjanju na težave, “da bomo slišani v vrhu vlade” in da se zagotovi denar za boljše varovanje meje, torej za kadrovsko okrepitev policije. V sobotnem nagovoru zbranim je Rojc med drugim opozoril na sledeče dejstvo: “Nemogoče je, da se migrantska kriza reši tako, da migrante sprejmemo v Evropo.”

Sprva se je Mladi forum SD obregnil ob župana Rojca, saj jih je motilo, da njihov član stranke kot soustanovitelj Civilne iniciative za varovano mejo sodeluje pri organizaciji sobotnega protestnega shoda proti sprejemno-registracijskemu centru za varovano mejo. Shod so označili kot fašistoidno zborovanje, glede Rojca pa kritično zapisali, da kot socialni demokrat ne bi smel sodelovati pri pogrevanju čustev, ki so nastrojena proti drugim in drugačnim – beguncem.

(Slika: Veronika Savnik)

Odzivi iz partije so bili burni, svojega člana nameravajo disciplinirati, pobudo prvi dal Mladi Forum
Predsednik Mladega foruma je Andrej Omerzel, za katerega je znano, da se redno sestaja z botrom globoke države Milanom Kučanom, med drugim v ljubljanskem Opera baru, njegov javni pamflet pa je oblika obračunavanja oziroma discipliniranja znotraj vrst SD, enako, kot so z neposlušnimi vrstniki počeli komunisti. Med drugim so zapisali: “27. aprila praznujemo dan upora proti okupatorju. Dan, ko se spominjamo, kako smo se zoperstavili pošastnemu nacizmu in fašizmu. V Mladem forumu pa smo zgroženi, da na ta dan, ko bi morali praznovati vrednote, kot so solidarnost, skupnost, enakost v različnosti, in se spominjati vseh pregreh nacizma in fašizma, župan, ki naj bi bil član Socialnih demokratov in se ima za socialdemokrata, organizira fašistoidno zborovanje.” Zborovanje, na katerem so po njihovem pogrevali čustva, nastrojena proti drugim in drugačnim – beguncem.

“Proti njim (“beguncem” po njihovo, v resnici gre za nezakonite migrante) kot socialni demokrat ne bi smel protestirati, ampak bi jim moral pomagati. Pomagati, kot moramo pomagati vsem pomoči potrebnim ljudem,” so še zapisali in dodali, da so zgroženi, da nekdo lahko zlorablja besedo “socialna demokracija”, ko pa več kot očitno ne deli teh vrednot z njimi. Zaključili pa so povsem v svojem stilu s parolo: “Smrt fašizmu/svoboda narodu!”

Foto: posnetek zaslona

Oglasila se je tudi zloglasna levičarska evroposlanka Fajonova
Ni pa se pozabila oglasiti niti zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon, ki naj bi jo financiral tudi milijarder George Soros, ki je zapisala: “Ne podpiram protestnega shoda na Jelšanah! Ocene o ravnanju posameznih članov @strankaSD bodo sprejemali za to pristojni organi stranke. Ob tem pa v stranki pričakujemo, da bo država izzive migracijske politike reševala z odprtim in iskrenim dialogom z lokalnim prebivalstvom.” Prav Fajonova je ena vidnejših zagovornic nebrzdanih masovnih migracij nevarnih muslimanskih nelegalnih migrantov, pred časom je v zvezi s tem na družbenem omrežju Twitter zapisala: “Migracije same po sebi niso problem, problem je strah, ki se je izoblikoval, in naloga Socialnih demokratov je, da znamo odgovoriti Evropejcem na izzive, s katerimi se soočamo.”

Foto: posnetek zaslona

Javnost nad morebitnim obračunom v partiji zgrožena
Na odziv stranke SD so se odzvali že mnogi uporabniki družbenega omrežja Twitter. Nekateri so poudarili, da ta stranka, ki je pravna naslednica komunistične partije, pravzaprav nikoli ni bila na strani slovenskega naroda, drugi pa so spomnili na čase trdega komunizma. Pojavila so se tudi opozorila, da SD ni demokratična stranka, in tudi, da sami nosijo del krivde za meje. Nekateri so predlagali, da bi migrante naselili v nepremičnine SD – spomnimo naj, da imajo v lasti ukradeno vilo -, drugi pa, da naj si jih člani SD naselijo domov, namesto da jih vsiljujejo prebivalcem Jelšan in Ilirske Bistrice.

Foto: posnetek zaslona

J. Ž.

 • Perkele

  A ni SDS “po tovariško” disciplinirala in obračunala z Brščičem in Črnčecom?

  • wert

   Niti tega ne veš, da Brščič ni bil nikoli član SDS .
   Da je obračunavala s Črnčecem pa v medijih nisem zasledil. Lahko opišeš to obračunavanje ?

   • Perkele

    A je sploh pomembno a je bil al ni bil, na tem portalu je bil zelo glasen in poln kolumn, dokler ni ustanovil svoje stranke.

    Potem so ga povezali s Kučanom.

    SDS Kučan fore, a je kaj bolj primitivnega?

    • wert

     Seveda, da je “kaj bolj primitivnega” – Perkele.

  • šrauf

   Hočeš povedat, da je SDS=SD?

 • Vera

  Kdor še v teh zadnjih letih ni opazil ” trdega starega komunizma “, mu ni pomoči . Sem živela kar nekaj let v jugi, toda danes opažam na vsakem koraku, da so nas stari komunisti vrnili daleč nazaj , pa še pritiski so vsepovsod hujši .Sramota za vse vas levake ! ! ! Zato vsi na ” evrovolitve ” , da dobimo takšno vodstvo, kot si ga Slovenci zaslužimo .

  • karlina

   Hvala enako, podpis, draga Vera.

 • marker

  SD namerno dela proti Slovencem. Tudi vse ostale leve stranke niso daleč proč. Zapomnite si to, ko boste na volitvah.

 • mare

  Jaz sem rasist, na to sem ponosen.

  • alojz

   Tudi jaz postajam pa sem mislil, da ne bom nikoli. Ja levaki delajo čudeže.

  • karlina

   Če se blati MOJO DOMOVINO, MOJO JEZIK, MOJO KULTURO, MOJO KRŠČANSKO VERO, potem sem tudi jaz, pa tudi z velikim veseljem sem DOMO-BRANKA !!!!!

   • jernej arko

    pol praute da bote naredl to deželo spet nemško kot pravi domobranci po ukazu hitlerja.

    • samotoje

     Ne mešaj se, bitje kratkopametno, v stvari, ki jih ne razumeš.

 • marker

  Velika sramota za našo državo je, da predlagamo Fajonovo, Jovevo, Tomićevo in Šoltesa, štiri kandidate komunističnega pedigreja na poslansko mesto demokratične evropske skupnosti. Žal v naši državi volitve ne pomenijo nič, pomeni pa veliko politika izključevanja, ki je prisotna že od 2008 dalje. Levičarski politiki si sami sebi delijo vodilne funkcije. Pri nas je več koristoljubcev kot poštenih, zato pa imamo tako vlado.

 • VERRZIFIKATOR

  S. D.

  PESEM MLADIH BOMBAŠEV

  Smo podmladek, židane smo volje,
  zgledom generacij vsi sledimo,
  vzamemo si, česar ne dobimo,
  da od drugih vedno nam gre bolje.

  Meje smo odprli na široko,
  nič nas ne ovira, omejuje,
  plaz se borcev zdaj nam pridružuje,
  spravljamo državo na globoko.

  Boško Buha nam je vzor edini,
  spravljamo nad stare se župane
  in postavljamo si sebi vdane,
  takšni pač vzgojeni smo v mladini.

  Niso mar nam praske in pa buške,
  generacije nas že poznajo,
  sliko jasno vse o nas imajo,
  mi heroji manjši smo od puške.

  Da pa se herojstvo in z njim slava
  pred svetovno javnostjo dokaže,
  treba je primera, ki ne laže:
  izgubljena da bo mnoga glava.

 • Janez Kepic-Kern

  NUDIMO MNOŽIČNO PODPORO OK KRAJANOM,
  DOMAČINOM IZ JELŠAN.
  Kaj se ima ta SD T.FAJON ZA VTIKATI – V TAKE ZADEVE.
  Le navadna, sporna – SD STANKARSKA “SISTEMČICA” JE.
  V
  EU – KOT POSLANKA – TA Tanja F. – naj ne bo – izvoljena ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • karlina

   Sem ze zgoraj napisala, kot pravi pregovor: daleč od oči, daleč od srca, oz. lahko gobcajo, ker so stran v Ljubljani varno spravljeni, še varovani s strani policije.

 • alojz

  Samo Repovž lahko podi delavce in kupce iz Ljubljane. Ljubljana je last ljubljančanov. Slovenija je pa naša. Ne od migrantov. Lahko pa vse migrante dostavimo v Ljubljano in obnovimo tisto ograjo, ki so jo italijani postavili in jo Jankovič tako pogreša. Pa nihče ven.

  • karlina

   Na zalost nas-pravih, domoljubnih SLOVENCEV, glavno mesto Slovenije-Ljubljana, ni več, ze dolgoooo več ni več SLOVENSKA, pač pa republika srbska, če mene vprašate.

 • Janez Kepic-Kern

  Nak se SD D. ŻIDAN,
  ta V NIČIMER JAVNO POMEMBNA
  SD Tanja F.
  – KONČNO ZAČNE ZAVEDATI.
  da ta ex KP, ZK – SD “stranka”,
  v očeh nas večine normal SLOVENCEV
  – NI NITI NAJMANJ CENJENA IN ŠE MANJ – spoštovana !
  SD
  – JE SAMO ZELO SPORNA – FOSILNI OSTANEK- “strančica” ex KP, ZK LJUDI,
  od
  katerih v NAŠEM SLOVENSKEM JAVNEM PROSTORU – praktično nihče NI – praktično- NIČ – KULTURNO ALI ZNANSTVENO – pomemben, RES PRIZNAN IN UVELJAVLJEN.
  Tudi si vsi po vrsti iz SD – zelo slabi GOVORNIKI. Včerajšnji govor SD D. ŻIDANA – je bil
  REVEN
  – kar se le da.L. r. JANEZ K KERN KOMENDA

 • Franc Šink

  Na tisto “iskren dialog” naj pa deklarirana komunistka kar pozabi.

 • Janez Kepic-Kern

  SLOVENCI – BODIMO SAMOZAVESTNI !
  Vsakdo od nas
  IMA
  ENAKE – DRŻAVLJANSKE IN POLITIČNE PRAVICE
  KOT
  KAK – SD D. ŻIDAN ali kot
  zelo sporna SD Tanja F.
  Njih
  BESEDA NI – NIĆ VEČ VREDNA
  – kot
  NAŠA BESEDA.
  V
  JELŠANAH – naj bo ENAKO KOT
  V
  ŠENĆURJU pri Kranju.
  TAM JE BIL DOVOLJ MOČAN JAVNI ODPOR
  PROTI VSILJEVANEMU MIGRANTSKEMU CENTRU
  IN
  V ŠENČURJU – danes
  MIGRANTSKEGA CENTRA – NI !
  TI
  LJUDJE IZ SD, LEVICE, SMC, SAB, DeSUSA IN IZ
  LMŠ SE SAMO “ afnajo” s svojo
  “velikodušbostjo” NA ŠKODO VSEH NAS
  SLOVENCEV
  IN
  SLOVENSKIH DAVKOPLAČEVALCEV.
  Nam
  SLOVENCEM
  EX KP, ZK STRANKE – NE BODO – PODARILE – NIČ.
  Samo nizke PLAĆE iN PENZIJE
  TER VISOKE DAVKE
  BOMO POD
  SD LEVICA, SMC, SAB, LMŠ DESUSOM
  ITD
  LE TO – NIĆ – bomo imeki ! L. r. JANEZ K. Kern KOMENDA

 • Antonius

  Tanji Fajon so odprt in iskren dialog na javni sceni izpovedali ilirskobistriški krajani.
  Njeni izzivi migracijske politike pomenijo izzivanje potrpljenja slovenskih vaških in mestnih skupnosti.
  Naj bo s svojim razumevanjem izzivov migracijske politike, ki jo vsiljuje drugim, osebni primer in naj k sebi vzame koga šerijatarskih, ki jih tako nesebično zagovarja, vsiljuje in podtika drugim.

  • karlina

   TOČNO, VSE JE RES.

 • mginko

  OCENE O KOMUNISTIČNIH ČLANIH SD, BODO SPREJEMALI DRUGORAZREDNI DRŽAVLJANI NA BODOČIH VOLITVAH. UPAM, DA JE POŠTENEMU NARODU DOVOLJ KOMUNISTIČNIH BLEFIRANJ, LAŽI IN – UKAZOV !!, KAKO MORA NAROD ŽIVETI V UKRADENI DRŽAVI OD TE MAFIJE.

 • Šobar Davorin

  Je iz onih zgoraj omenjenih časih jako ohranjen relikt, takrat funkcirajoč kot komisar čete Ivo Lola Ribar. De nekdanjega florista z Dolenjke ne omenjam.

 • Common Sense

  V glavnem, to je super. Odlično je, da je SD izgubila skoraj vse od 11.570 volilnih upravičencev v volilni enoti Ilirska Bistrica. Kar tako naprej. Župan je pa samo naredil to kar se od župana pričakuje.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  NUDIMO MNOŽIČNO PODPORO OK KRAJANOM,
  DOMAČINOM IZ JELŠAN.
  Kaj se ima ta SD T.FAJON ZA VTIKATI – V TAKE ZADEVE.
  Le navadna, sporna – SD STANKARSKA “SISTEMČICA” JE.
  V
  EU – KOT POSLANKA – TA Tanja F. – naj ne bo – izvoljena ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  SLOVENCI – BODIMO SAMOZAVESTNI !
  Vsakdo od nas
  IMA
  ENAKE – DRŻAVLJANSKE IN POLITIČNE PRAVICE
  KOT
  KAK – SD D. ŻIDAN ali kot
  zelo sporna SD Tanja F.
  Njih
  BESEDA NI – NIĆ VEČ VREDNA
  – kot
  NAŠA BESEDA.
  V
  JELŠANAH – naj bo ENAKO KOT
  V
  ŠENĆURJU pri Kranju.
  TAM JE BIL DOVOLJ MOČAN JAVNI ODPOR
  PROTI VSILJEVANEMU MIGRANTSKEMU CENTRU
  IN
  V ŠENČURJU – danes
  MIGRANTSKEGA CENTRA – NI !
  TI
  LJUDJE IZ SD, LEVICE, SMC, SAB, DeSUSA IN IZ
  LMŠ SE SAMO “ afnajo” s svojo
  “velikodušbostjo” NA ŠKODO VSEH NAS
  SLOVENCEV
  IN
  SLOVENSKIH DAVKOPLAČEVALCEV.
  Nam
  SLOVENCEM
  EX KP, ZK STRANKE – NE BODO – PODARILE – NIČ.
  Samo nizke PLAĆE iN PENZIJE
  TER VISOKE DAVKE
  BOMO POD
  SD LEVICA, SMC, SAB, LMŠ DESUSOM
  ITD
  LE TO – NIĆ – bomo imeki ! L. r. JANEZ K. Kern KOMENDA

 • Miro Jereb

  Naj živi Rojc…

  • karlina

   Točno tako, hvala Bogu, še obstaja rešitev, niso vsi tisti, ki se imajo za komunista in so iz stranke SD , proti domoljubnim SLOVENCEM, ampak se bojim, da je gospod Rojc edini iz njihovih vrst.

   • McBobo

    Nič bat, ko bodo smradi skakali po domovih komunistov, razmetavali inventar, posiljevali njihove bližnje in rezali vratove jih bo ljubezen do komunizma minila.

 • to_mi_delaj

  Zadnjič sem tamalga videl v trnovski nlb, ni šel v vrsto ,ampak po stopnicah gor v pisarne. Zgleda da se preveč ceni ali se pa boji priti med navadne ljudi.

 • sodnikisozločinci

  Poglejte kaj mi je cenzor na Hanziju danes zbrisal pod člankom “Pahor: Spominjamo se domoljubov…”:

  “NOB je bil predvsem borba za MIR, da bi se imeli vsi ljudje radi. Vi bi se pa najraje med seboj pobili. A so se partizani zato borili, a je zaman bilo vso trpljenje slovenskega naroda? Ne razumem vas.”

  • šmentanamuha

   Jaz se ne trudim več s tako dolgimi komentarji. Če že, napišem na kratko nekaj za administratorja, ki edini lahko prebere:)

 • Artur

  Saj ne more biti res pa je a to ni v Butalah za leve Butalce nič čudnega rdeč komunajzlski psihopatološki narono izdajalski podmladek gre zvesto po poti svojih tolovajskih, uzurpatorskih morilskih prednikov že rano so začeli preganjati načelne sovražnike v svojih vrstah že kažejo svojo izrojeno revolucionarno maniro. Njihova novodobna revolucija je že začela žreti svoje otroke.

 • karlina

  Ne podpiram protestnega shoda na Jelšanah! Ocene o ravnanju posameznih članov @strankaSD bodo sprejemali za to pristojni organi stranke. Ob tem pa v stranki pričakujemo, da bo država izzive migracijske politike reševala z odprtim in iskrenim dialogom z lokalnim prebivalstvom.” Prav Fajonova je ena vidnejših zagovornic nebrzdanih masovnih migracij nevarnih muslimanskih nelegalnih migrantov, pred časom je v zvezi s tem na družbenem omrežju Twitter zapisala: “Migracije same po sebi niso problem, problem je strah, ki se je izoblikoval, in naloga Socialnih demokratov je, da znamo odgovoriti Evropejcem na izzive, s katerimi se soočamo.”

  Ob tem pa v stranki pričakujemo, da bo država izzive migracijske politike reševala z odprtim in iskrenim dialogom z lokalnim prebivalstvom.

  Aha, sedaj pa se je tudi ona izdala, pravi izzive, no , če je po njenem strah prebivalcev, ki zivijo ob meji, napadi in uničevanje njihove lastnine, zapiranje otrok podnevi, proti večeru pa zaradi strahu vsi v svojih zaklenjenih hišah izziv, potem pa kar-tovarišica Fajonova, mastno plačana s strani satana Sorosa, ki ji denar ne smrdi, čeprav je krvav in je zaradi njega izdala lastne drzavljane v naši dezelici pod Alpami, ker se zaradi nje v grobu obračajo veliki SLOVENSKI DOMOLJUBI, potem pa kar- tovarišica Fajon, vzemite jih iz SD k sebi domov v vašo balkansko republiko-Ljubljano in jih imejte radi, kdo vam brani-nihče, prav nasprotno, drzavljani ob meji vam bodo še kako zelo, zelo hvalezni. itak, da samo znate vrteti gobec, saj še kako zelo, zelo dobro pravi pregovor: Daleč od oči, daleč od srca, oz. daleč od oči, daleč od vseh kriminalnih dejanj, umazanih smeti povsod, kamor stopijo, tako se lahko govori-ubogi begunci, ubogi begunci, ki to niso, pač pa zastonjkarski muslimanski turisti, ki bezijo iz varnih drzav, kjer niti slučajno ni vojna. Fuj, smradi levičarski , SRAM VAS BODI, drzavljani si bomo to zapomnili, nekoč boste za svoje izdajstvo, ker ste podpisali marakeško deklaracijo odgovarjali, verjemite, če ne nam, pa našim potomcem !!!!!!!!!

  https://twitter.com/tfajon

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO. POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo). POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na (1.) PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO, za svobodno pravno Slovenijo, kot dela edina ČLOVEŠKA stranka v Državnem zboru Republike Slovenije, torej SLOVENSKA Demokratska Stranka, ali delajo ZA ZLOČINSKO MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO = LM_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak … in (2.) na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO: poštena občečloveška dela ali izvajajo ZLOČINE PROTI ČLOVEŠTVU kot MURGLkomiji.
  Kaj PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogomet krade” … in kar je še bulšitizmov in LAŽI, ki jih je KOMINTERNISTIČNI (v lasti +90 % medijev na svetu) oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji) naselil v oprane glavice OKUPIRANIH ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI »je isti« kot nogometaš (golman) OBLAK? Ne. MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec – zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla nogomet … ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI, ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

  • Get Smart

   MESSI ni španski, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo=POLITEJO” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA. Ali pa: “nogomet je kurba”, “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo. Ni prav, če poštenim kurbicam PODTIKATE NEPOŠTENOST: ti pošteno plačaš, one ti nudijo storitve. Za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERćINA in KURBETIN – LM_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak – ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo vašo državo/politejo, kulturo … v zameno pa vam nudijo storitev »jebanja na suvo u zdrav mozak nje«. NISO »vsi isti« – so pa vsi MURGL JUGOKOMIJI »isti« oz. igrajo za isto državo/politejo – MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
   –MURGL-srbo-rvacko-šipći…JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –MUSLIć KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –pravoslavni KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –gezoslavski KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji … s starimi imeni babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …= kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI.

 • totex39

  Večina Slovencev je še vedno tiho glede migracij in zaradi tega imajo tisti, ki so za migrante tako moč. Dajmo jim saj z volitvami dokazati, da taki politiki niso zaželeni v naši državi.
  Krajani Ilirske Bistrice so že dokazali kako se takim ljudem “streže”.

  • McBobo

   Ostali bodo opustili komunistična prepričanja v trenutku, ko se bo šlo dejansko za njihovo kožo. Kot ljudje ob meji, ki so zagovarjali odstranitev varovalne ograje. Pa jih sedaj vprašajte, če so še zmeraj za odstranitev. Vse je lepo in prav, dokler se grde stvari ne dogajajo na domačem dvorišču. Ko se bodo, bo večino slovencev zapustila ljubezen do komunizma.

 • milanček

  zelo sem vesel ko gledam sliko z pritlikavcem iz murgel, gotof je, ta k….ba je dosegel človeški limitm matilda je tu! kućan, za dobro slovenskega naroda , ZBOGOM! štefa, nič več čaja, samo še whisky!

  • Common Sense

   Ja, dejansko izgleda precej slabo.

  • učko

   Jah, kar nekam se še obirata oba. Pritlikauc je pofukal JaJota in kompletno državo Zlovenijo. Vse zaradi totalne nesposobnosti in izdajalskosti desnuharjev !

 • Common Sense

  SD nasprotuje protestom prebivalstva, ki zahtevajo, da državni organi opravijo svoje delo v skladu z zakonom. Zakon o nadzoru državne meje je namreč kristalno jasen. Citiram:

  “2. člen (namen nadzora državne meje)
  Nadzor državne meje se opravlja z namenom, da se:

  – zavarujeta življenje in zdravje ljudi;
  – preprečujejo in odkrivajo kazniva dejanja in prekrški ter odkrivajo in prijemajo njihovi storilci;
  – preprečujejo nedovoljene migracije;
  – zagotavlja varnost ljudi, premoženja in okolja;
  – preprečujejo in odkrivajo druge nevarnosti za javno varnost in red.”

  Proti čemu že je torej SD?!?

  http://pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO4610

 • bob

  Najprej je treba poskrbeti za slovenske ljudi (od njih SDjevci dobijo placo v parlamentu), nato pa pomagati beguncem!

 • primoz

  No očitno je tudi v stranki SD kak posameznik,ki dela v dobrobit državljanov in ne izključno za svoj žep. Tudi leta 1945 je bilo kar nekaj partizanov mnenja da so se borili za DOMOVINO in ne za PARTIJO IN LASTNE ŽEPE pa so vsi končali v jamah breznih ….. Upam da ne bodo likvidilari tudi tega župana??? Seveda ga verjetno ne bodo umorili kot so to počeli med vojno in po njej ga pa bodo najverjetneje umorili MEDIJSKO,POLITIČNO !!! Vse te SD jevce in LEVAKE ,ki se tako vneto borijo za nelegalne migracije pa naprošam ,da se javno ne oglašajo na to temo dokler svojih vil,hiš ,stanovanj NE NAPOLNIJO Z NJIM TAKO LJUBIMI migranti, šele potem lahko svojo resnico in cvelekoljubnost javno prodajajo ostalim!

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA stranke KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA = znak “–––>” pomeni “jo preimenujejo v”:

  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE –––> ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE –––> ZKS-SDP= Zveza KOMUNISTOV Slovenije–Stranka demokratične prenove –––> SDP= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE –––> spet SDP z dodanim “Slovenije= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE Slovenije –––> spet SDP, toda, pozor = SOCIALDEMOKRATSKA PRENOVA Slovenije –––> ZL= Združena Lista –––> ZLSD= Združena lista SOCIALNIH demokratov –––> SD= SOCIALNI DEMOKRATI
  Sledimo? Razumemo?
  SD = de iure in de facto (= formalno pravno z vsemi pravnimi efekti KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.
  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (kaviaržida, ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ni bil predan revoluciji, zato so ga »likvidirali«, kot temu radi rečejo),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” (PO-DRŽAVILA nje) in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   1. Predno si spremenijo ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, se imenujejo »ZLSD – Združena lista socialnih demokratov«.
   2. Predno si spremenijo ime v ZLSD, se imenujejo ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD se združijo ZL + SSS (SOCIALISTIČNA stranka Semulića)* + DeSUS. DeSUS naredijo iz par starih prdcev ZKS-SDP. DeSUS kasneje »odcepijo« in po koncu »LDS zgodbe o uspehu« na polno napadejo upokojence; za predsednika DeSUS-a postavijo LDS-ovca Karela-Viktora.
   * – Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠČINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (SOCIALISTIČNA Zveza Delavnega Ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
   3. Predno si spremenijo ime v ZDRUŽENA LISTA, se imenujejo »SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije«.
   4. Predno si spremenijo ime v »SDP Slovenije«, se imenujejo »SDP – Stranka demokratične prenove«.
   5. Predno si spremenijo ime v »SDP«, se imenujejo »ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove«.
   6. Predno si spremenijo ime v ZKS-SDP, se imenujejo »ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE«.
   https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
   7. Predno si spremenijo ime v ZKJ, se imenujejo KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • centurion

  Danes pred nekaj urami muslimanski divjaki napadli cerkev
  v Ceseni v Italiji.
  Rabimo to v Jelšanah, Ilirski Bistrici, Sloveniji???
  https://oltrelalinea.news/wp-content/uploads/2019/04/Sfasciano-la-chiesa.mp4?_=1

  • sunday

   od sedaj naprej bom hodil k maši s pištolo !!!

   • centurion

    ++++++++++++++

  • šmentanamuha

   Naj napadejo Vatikan, pa da vidimo, kaj bo naredil Frančišek.

 • montyamp

  “””””da kot socialni demokrat ne bi smel sodelovati pri pogrevanju čustev, ki so nastrojena proti drugim “””””
  Če pa gre za Janšo , so dovoljena vsa sredstva , tudi montirani procesi .
  Atentati na Slovence K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K , , se ne bi zgodili , če bi bili migranti .
  CENTRALNI KOMITET SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE YUGOSLOVENIJE — SD , bo delal za dobro Slovenije , ko bodo imeli generalštab v svoji in ne v ukradeni hiši .

 • piko8

  Mladiči povojnih zločincev nočejo zaotajati!!

 • Amerikanc

  Ja nič, Tanja in Dejan, nujno rabimo “slovenački Goli otoček”, da bosta disciplinirala razumevajoče komuniste.

 • šmentanamuha

  Hm, razmišljam, da je to, kar počnejo slovenski levičarji in izrazito SD in Levica, kompleks slabe vesti, da bi zameglili svojo morilsko krvoločnost, s katero so njihovi politični vzorniki pred desetletji morili svoje sodržavljane in se ob njihovih mukah še naslajali. Zdaj se grejo neskončne dobrotnike, ki želijo rešiti vse ilegalce, ki jih namerno zavajajoče imenujejo begunci, čeprav so z vso krvoločno naslado pomorili svoje sonarodnjake, ki so jih Angleži transportirali nazaj iz begunstva. Morilci beguncev, zdaj kao rešujejo ilegalce, da bi si navzven oprali slabo vest. Dejansko pa jih boli džoko, kot se reče, saj v resnici služijo z njimi. Vso to vpitje o reševanju in rasizmu je zgolj dimna zavesa za pokvarjen načrt trgovanja s temi ljudmi.

  Tanja Fajon in SD ne podpirajo protestnega shoda v Jelšanah, jaz pa ne podpiram Tanje Fajon in SD.

  • sunday

   veš, ne verjamem, da si perejo slabo vest, počnejo to kar so počeli vedno in povsod – uničujejo lasten narod, tudi te podganje iztrebke vabijo k nam zato, da nas ti iztrebki izkoristijo in pobijejo – to je načrtovano in ne gre za “pranje” vesti, ker je nimajo !!!

   • šmentanamuha

    Da vesti nimajo, mi je jasno, ampak ni jim vseeno, da jih vidimo kot krvoločne morilce svojega naroda, ker oni bi radi bili heroji, čisti, brezmadežni junaki. Pomembno jim je, kako se vidijo navzven.

  • lokec

   Kot Nemci.

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI TUKAJ
  JE KAR POMEMBNO
  – O NAČTOVANEM IN NEREALIZIRANEM MIGRANTSKEM CENTRU V ŠENČURJU pri KRANJU.

  NUDIMO MNOŽIČNO PODPORO OK KRAJANOM,
  DOMAČINOM IZ JELŠAN.
  Kaj se ima ta SD T.FAJON ZA VTIKATI – V TAKE ZADEVE.
  Le navadna, sporna – SD STANKARSKA “SISTEMČICA” JE.
  V
  EU – KOT POSLANKA – TA Tanja F. – naj ne bo – izvoljena ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  SLOVENCI – BODIMO SAMOZAVESTNI !
  Vsakdo od nas
  IMA
  ENAKE – DRŻAVLJANSKE IN POLITIČNE PRAVICE
  KOT
  KAK – SD D. ŻIDAN ali kot
  zelo sporna SD Tanja F.
  Njih
  BESEDA NI – NIĆ VEČ VREDNA
  – kot
  NAŠA BESEDA.
  V
  JELŠANAH – naj bo ENAKO KOT
  V
  ŠENĆURJU pri Kranju.
  TAM JE BIL DOVOLJ MOČAN JAVNI ODPOR
  PROTI VSILJEVANEMU MIGRANTSKEMU CENTRU
  IN
  V ŠENČURJU – danes
  MIGRANTSKEGA CENTRA – NI !
  TI
  LJUDJE IZ SD, LEVICE, SMC, SAB, DeSUSA IN IZ
  LMŠ SE SAMO “ afnajo” s svojo
  “velikodušbostjo” NA ŠKODO VSEH NAS
  SLOVENCEV
  IN
  SLOVENSKIH DAVKOPLAČEVALCEV.
  Nam
  SLOVENCEM
  EX KP, ZK STRANKE – NE BODO – PODARILE – NIČ.
  Samo nizke PLAĆE iN PENZIJE
  TER VISOKE DAVKE
  BOMO POD
  SD LEVICA, SMC, SAB, LMŠ DESUSOM
  ITD
  LE TO – NIĆ – bomo imeki ! L. r. JANEZ K. Kern KOMENDA

 • sunday

  ja kaj kučko še živi, če še, kako to in kako dolgo še ???!

 • Miki Miška

  učko ti LEVUHAR kradljivi

 • Janez Kranjski

  Omerzel in Fajonka spizdita v Afriko ali pa v Azijo, če imata tako rada te svinjske čefurje. Imamo že svojih bivših ”bratov” preveč v Sloveniji (jebo jim pas mater – po S.M.) in bi jih bilo treba izgnati tja od koder so se pritepli.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Slovenka

   Še koga bi lahko vzela s sabo. Kakšna škoda, da ne moremo poslati nazaj v tretji svet vse zalege, ki sili sem, skupaj s komunističnimi lubadarji in najhujšimi sovražniki Slovencev.

 • lokec

  Ja ljubi bog zaradi čefurjev iz Azije in Afrike so komunisti pripravljeni žrtvovati svojega človeka fuj.

 • Janez Kepic-Kern

  MENI SE ZDI – TAKOLE !
  VENDAR GRE
  EX KP, ZK – POKOMUNISTOM – VSE SLABŠE I
  IN SLABŠE
  1, VSE JE – PO STAREM,

  – RTV SLO – SE ZDI – ŠE VEDNO IN SPET
  – SPET NEKAJ ZAVAJA O “PRILJUBLJENOSTI”
  – STRANK SDS naj bi bila MANJ oriljuvljena – kot realno – JE PRILJUBLJENA, IMA PODPORE,
  – GLEDE OSEB PA : čista blefaža je – “ha, ha – RAST priljubljenosti – SD FAJONOVE,

  – “ŽAL” IZVOLJENI PREDS. B. PAHOR
  – LE SVOJE SLIKE “OSTARELEGA” LEPOTCA LEPI NA T.I. INSTAGRAM

  – O NIČEMER POMEMBNEM – SE PA VEČ –
  – VERJETNO NITI NE UPA VEČ JAVNO OGLAŠATI
  – NE VEČ
  – O ZDRAVSTVU,

  – SRAMOTNO JE – NEOGLAŠANJE
  “ŽAL” PREDS. B PAHORJA – VEDNO BOLJ JASNO JE, DA JE ON “ŽAL” PREDS. b. PAHOR – GLAVBI KRIVEC, DA NIMAMO – ARBITRAŽA – ODPRTEGA DOSTOPA DO ODPRTEGA MORJAGLEDE – S O D S T V A !O SODSTVU, O ŠOLSTVU,
  – NIČ VEČ – O NESODNIH POLIT MORILCIH T.I. KP STALIN PARTIZANIH,
  ZDAJ JE GLAVNI
  ” ZMEDENO-GOVORNIK” – POSTAL OČITNO – SD VETERINAR D. ŽIDAN ITD

  2. – NA BOLJŠE GRE PA – TOLE !
  – VELIKO PROBLEMOV – SE NABIRA
  – VSEM “ŽAL” VLADAJOČIM – EX KP, ZK-JEM
  – VSEM PO VRSTI
  npr.

  – ZDRAVSTVO – KATASTROFA – ODPOVEDI ZDRAVNIKOV !
  – SODSTVO – zadeva dr. NOVIĆ, VZORNI SODNIK – G. RADONJIĆ,

  – KARL E. ZREL ZA ODSTOP, INTERPELACIJO,

  -EU VOLITVE: EX KP, ZK KANDIDATI NE BODO IZVOLJENI,

  – JELŠANE – MIGRANTI
  – SD Tanja F. – NE BO IZVOLJENA,
  – LMŠ JOVEVA – NE BO IZVOLJENA,- ZAKAJ BI VOLILI – MAKEDONKO – MI SLOVENCI,

  – LEVICA – VIOLETA T. – NE BO IZVOLJENA – “POSLANCE NA MINIMALCE”

  KATASTROFA – EX KP, ZK – LAŽNIH “LEVIČARJEV”
  KATASTROFA – NA VSEJ ČRTI –
  IHA, HA
  EX KP, ZK – SD, LEVICA, SMC, SAB, DESUS,, LMŠ
  POKOMUNISTI
  – ČAS JE ZA – “S L O V O “, “ITS TIME – TO SAY – GOODBYE ” ! L.R.Janez k. KERN KOMENDA

 • Slovenka

  Le kaj se je zgodilo Rojcu, da je dal prednost lokalnemu prebivalstvu pred komunistično ideologijo? Vsekakor korak v pravo smer.

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++ OČITNO NORMALEN ČLOVEK,
   TUDI
   SD FAJONOVI, KUČANU, ŽIDANU, VIOLETI T. , M. KORDIŠU , LMŠ ŠARCU ITD.
   ITD
   – NAJ AFROISLAM MIGRANTI VDREJO V STANOVANJA L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • šmentanamuha

   Prebudil se je, se temu reče. Če mu bojo dali nogo v SD, lahko gre v DOM. Še najboljše pa bi bilo, da bi jim kar sam pokazal sredinec.

  • McBobo

   Prizori iz televizije iz tujine so se preselili na realna domača tla. Večini ljudi bo na plano prišel samoohranitveni nagon.

  • samsara

   Glas vesti. Premik v zavesti.

 • Dragan Krstič

  OBČANI ILIRSKE BNE DAJTE ŽUPANA!!!!!!!!!!!!!

  • MižekFiga

   OBČANI ILIRSKE Bistrice NE DAJTE ŽUPANA!!!!!!!!!!!!!

 • šmentanamuha

  Fajon je lažniva prasica, ki je pripravljena narediti vse za šeriatarje, ker se ji to finančno obrestuje, za domače ljudi pa ji dol visi, četudi so zaradi njenega “odprtega srca” ogroženi. Enako velja za vse NVO aktiviste in zblojene leftiste, ki so v resnici navadni fašisti.

 • Janez Kepic-Kern

  POZITIVNI KOMENTATORJI TU
  NA NOVI24 TV !
  ZAVEDAJMO SE –
  NAŠ GLAS JE ENAKOVREDEN GLASU
  KAKE SPORNE SD TANJE F.
  ali
  ŠE BOLJ SPORNIH MILANA K. itd.
  ENAKE POLITIČNE PRAVICE IMAMO
  KOT ONI !
  Naj bodo JELŠANE –
  kot ŠENČUR pri KRANJU
  KJER JE BIL MIGRANTSKU CENTER NAČRTOVAN
  A
  GA ZDAJ – NI ! L. r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  JE POMEMBNO.
  ŠE TU !
  IZTOKA PUŠNIKA – S TOŽBO – PRED VZORNEGA SODNIKA g. RADONJIĆA !

  IZTOKA PUŠNIKA – dajmo spraviti – pred vzornega SODNIKA – Z. RADONJIĆA.
  Zaradi motenja dela tega medija.
  Brez veze je njemu – kaj razlagati ! L.R. JANEZ K KERN KOMENDA