Še ena sramota za “liberalce”, ki to niso: Po Brglezu so se v druščini množičnega morilca Che Guevare nastavljali tudi v štabu SAB!

Angelika Mlinar z Alenko Bratušek. Ali bo načrt za imenovanje Mlinarjeve za ministrico padel v vodo zaradi neomajnih in strogih avstrijskih oblasti. (Foto: Twitter)

Slovenski levičarski politiki, ki očitno kar tekmujejo, katerih od njih bo bolj radikalen, se le nekaj tednov pred evropskimi volitvami nastavljajo v objektive ob množičnih morilcih, kateri imajo na vesti na tisoče nedolžnih življenj. Po Milanu Brglezu so se v družbi morilca, homofoba in rasista Che Guevare nasmejani fotografirali v Stranki Alenke Bratušek.

Kakšen fantastičen dan,” je na Twitterju zapisala Nina Mauhler, državna sekretarka na ministrstvu za infrastrukturo, ki ga vodi predsednica SAB Alenka Bratušek. Poleg je bila še kandidatka SAB na volitvah v Evropski parlament, avstrijska državljanka, sicer pa koroška Slovenka Angelika Mlinar. 

Zbrana druščina “liberalcev” se je z nasmeškom na obrazu fotografirala ob portretu množičnega komunista Ernesta Che Guevare, za katerega je znano, da ni nikoli poosebljal liberalnih vrednot, temveč je v zgodovino zapisan kot rasist, homofob in množični morilec, ki je lastnoročno streljal talce na Kubi, celo nedolžne ženske. Za črnce je trdil, da so umazani, leni in neumni, podobnega mnenja je bil tudi o drugih “manjvrednih” rasah.

https://twitter.com/PrstanSi/status/1124954424596684801

Sadistični Brglez
Spomnimo, da je na nedavnem predvolilnem srečanju Socialdemokratov, majico komunističnega zločinca Che-ja nosil tudi nekdanji predsednik državnega zbora Milan Brglez. Gre še za toliko bolj nizkotno ravnanje, saj gre za nekdanjega predsednika druge najmočnejše veje oblasti, ki naj bi predstavljala najvišje demokratične vrednote ter spoštovanje slovenske ustave. Che Guevara pa je protiustaven, tako kot je protiustavna Titova cesta v Ljubljani, kar je razglasilo ustavno sodišče. Brglez je mimogrede tudi profesor Fakultete za družbene vede in predavatelj mednarodnega prava, simbol, ki ga je nosil na svoji majici, pa je celotno življenje ravnal v nasprotju z mednarodnimi konvencijami o človekovih pravicah. Toliko o strokovnosti Milana Brgleza.

Kaj se dogaja s slovensko levico, da je vse bolj radikalna?
Stranke slovenske levice postajajo vse bolj radikalna, o tem ni nobenega dvoma in pri tem ne čutijo nobenega obžalovanja. Vse kaže na to, da nobena od njih ni niti približek strank sodobne zahodne levice, kakršna je v razvitih demokracijah in kot kaže zgolj še tekmujejo, katera od njih se bo poklonila množičnemu morilcu, ki je pobil več ljudi. Podobno kot v nekdanji Sovjetski zvezi, ko so obstajale frakcije stalinistov, leninistov in trockistov. Ali pa jugoslovanske verzije različnih struj komunistov. Pri tem je jasno, da so vsi predstavljali zlo, ki se ga ne da upravičiti na noben način, slovenski levičarji pa tako zgolj javno razkazujejo svojo patetičnost.

C. Š.