Se je Šarec lagal, da bi prikril svojo odgovornost pri 40-milijonskem poslu? Oglasil se je nekdanji direktor občinske uprave Kamnik, da bo zadeve razkril “od dokumenta do dokumenta!”

Marjan Šarec (Foto: STA)

“Šarc, šli bomo od dokumenta do dokumenta!!” je na socialnem omrežju Facebook zapisal nekdanji direktor občinske uprave Kamnik, na katerega je kamniški župan in kandidat na državnozborskih volitvah Marjan Šarec prevalil vso odgovornost za netransparentnost vodenja 40-milijonske nadgradnje čistilne naprave in kanalizacijskega omrežja. Za vodenje projekta je občina najela podjetje CSE Invest brez javnega razpisa in v dveh zneskih pod 20 tisoč evri, prav tako so na občini Kamnik podjetju plačevali pred prejetimi poročili o izvedbi.

Po tistem, ko so na POP TV objavili obremenilno zgodbo, ki meče slabo luč na kandidata na državnozborskih volitvah in župana občine Kamnik Marjana Šarca, se je na spletnem omrežju Facebook oglasil nekdanji direktor občinske uprave občine Kamnik in najbolj zvest sodelavec polna štiri leta in deset mesecev, Ivan Kenda.

“Šli bomo od dokumenta do dokumenta”
Kenda je dejal, da je Šarec pred kamero izjavil več “brc mimo”, saj bi on kot odgovorna oseba moral upoštevati zahteve KPK, pa jih ni. Prav tako Šarec po razkritju nepravilnosti ni odstavil direktorja, temveč je ta odšel sam. “Najbolj pa ga verjetno boli, ker sem dal odpoved sam, ker se z ekipo, ki jo je začel ustvarjati julija 2015, pač ni več dalo delati.”

Kot enega najbolj problematičnih v Šarčevi ekipi omenja nekdanjega poslanca Jankovićeve Pozitivne Slovenije Braneta Golubovića, ki se ga pet let sploh ni smelo omenjati na občini Kamnik, nato pa je pristal v stranki Marjana Šarca. “Šarc, šli bomo od dokumenta do dokumenta! Hvala Šarc za reklamo! Mehurji obstajajo!” je še zapisal Kenda.

Dodatna pojasnila o odgovornosti kamniškega župana bo danes na Nova24TV ob 21.05 javnosti razkril “odstavljeni” direktor občinske uprave Ivan Kenda.

Da je šlo v primeru 40-milijonske prenove čistilne naprave za šest različnih občin nekaj hudo narobe, je razkril predsednik nadzornega odbora občine Kamnik Robert Kokotec. Pri tem so za nadzor najeli izvajalca CSE Invest, kateremu so plačali z dvema plačiloma pod 20 tisoč evrov in v skupni vrednosti 39.330 evrov, da jim ni bilo potrebno izvesti javnega razpisa, na katerega bi se lahko prijavil vsak, s tem pa bi bila tudi končna cena konkurenčnejša. Vsa plačila drugega naročila pa so bila plačana pred prejetimi poročili. Zadevo naj bi pod drobnogled vzela računsko sodišče in protikorupcijska komisija, na njihove odgovore še čakamo.

Peter Truden

 • RATATA

  Šarec iz hribarjevega gnezda GAGA Ra1Slo je res pokvarjen kvargl.

  • večni srb

   Kako to misliš, to so ja klovni, Hribar je nabral skupaj neke sirote in jiz njih naredil popularne zvezde, v kakšnem smislu so lahko pokvarjeni?
   Kje dobijo informacije, to pa mene tudi zanima, Hribar je večkrat omenil, da v obližnjem baru, kjer se zbirajo vsi pomembni novinarji. Mogoče je res, lahko pa tudi, da je radio Gaga samo še ena izpostava Sove.

   • RATATA

    Moped šov… vsi so mislili, da je demokracija in se lahko pljuva po oblasti.. GAGA je glih tak.
    Nabral jih je že, toda smisu in način zafrkavanja je natančno režiran in strogo nadziran.

  • wert

   Merki, da te ne sliši. Pol si gotof.

   • RATATA

    Mam psa(!) z opravljenim pregledom za posest in nošenje orožja!!

 • ✔️VERIFIED USER

  Kdo bi pričakoval: nekdanji direktor občinske uprave Kamnik je SDS-ovec.

  • Suljo

   Sj to je jasno….samo naslov prebereš na novi

  • Republic Commando

   kje to piše? pa tudi če je res? potem Serpentinšek lahko dela pizdarije?? zgin nazaj na psihiatrijo marchessi

   • ✔️VERIFIED USER

    @republiccommando:disqus odjebi govno usrano zajedalsko. Pizda usrana gnojna domobranska.
    Upam, da so ti starega fortra mučili ko pizdo zadnjo preden so ga ustrelil v kurac, da je izkrvavel v gnojni jami. Pička nepofukana zahojena izdajalska.

  • goldhorn

   Nekdanji SDS-ovec.

 • Olga_10

  Zato pa Šarec tako visoko “kotira*! Ga bo lahko udbomafija držala za j****! Če ne bo delal po njihovo, bo pristal tam, kamor bi že zdaj sodil! Zato je za komuniste – levicatje- udbomafijo s Kučanom na čelu, idealen kandidat!
  Vsi na volitve! Volimo desnico in naženimo levičarje (prebarvane komuniste) z vsemi Kučanovimi kukavičjimi jajci, od Cmerarja, Šarca in Bratuškove za vedno! “Moralno” mojškro je podprla podlanke “moralne” SMC! Torej so vsi levaki glih!

  • Primoz Papez

   Največji prebarvan komunist je vaš Janša..

 • FORT WORTH

  LMŠ = LDS = ZARES = CKZKS = ZLSD = SD = LEVICA… in kar je se ostalih faliranih levih zblojencev !!
  Aja, Šarc to je novi obraz, ki ga propagira tudi ZB.
  Tudi Jankovica so sli prositi na magistrat pa revez ni bil sposoben steti do 46.
  Danes pa temu yugomanagerju svoji odpisujejo tezke milijone €.

  Sarec je iz istega prevarantskega gnezda !!
  Hehehe

 • Franc Šink

  Spet bomo poslušali 4 leta politika ki kljub svoji starosti zna že odlično lagati.Kučanovi so lahko zadovoljni z izborom.

 • Rožle

  Smo se tolažili takoj po volitvah …
  saj slabše od Šivilje že ne more biti…. mar res ???
  … je lahko še slabše …??? levaki a bi res še enkrat ?
  Sedaj pa pamet v roke levica in volite SDS edina pot v demokracijo in razvoj …

  • Republic Commando

   Levica ima pamet v riti.

   • Hun

    ni cudno da ni pameti v tej riti ce ti tisis svojo bućo u perdo levicarjem

    • Ja, kako pa ti to veš ? Ali stojiš v vrsti ? :)))

     • Hun

      poglej za sabo

   • macon

    Bulmastifovi.

  • montyamp

   Pesimist joka da ne more bit več slabše .
   Privihra optimist , kako ne more biti slabše , seveda je lahko še slabše .

 • Krtača 20

  Prej se razčisti, prej bomo vedl. Kar dokumente na svetlo. Aja sdsovci nimajo dokumentov, kako sem mogu sploh to zahtevat. Al pa jih bojo na svetlo vlekl vse do volitev, pa nikol izvlekl.

 • pajot

  serpentinškova resnica: baba je žaba,žaba pa člouk ni.

 • soc

  Ker je ta medij pod nadzorom SDS in torej nad njim bdijo tudi ljudje, ki skrbijo za interese te stranke, bom zapisal naslednjo misel, čeprav se s (političnim) marketingom nikoli nisem ukvarjal. Sem pa zelo
  zainteresiran, da se v naši novorojeni in hkrati umirajoči državi zgodijo ključne spremembe, nujne za njeno preživetje.

  Zakaj je v ZDA triumfiral slovenski zet? Zelo preprosto zato, ker je v svojem nastopu šel ven iz klasičnega dvopolnega (»bipartisan«) prostora in nagovoril želodec in kratkoročno perspektivo vsakega ameriškega volilca. Dobil je republikansko nominacijo in nato z lahkoto zmagal, tudi s pomočjo demokratskih volilcev. On je bil tisti, ki je izbiral teme, ki so bile na koncu ključne, ne pa ustaljena pola!

  OK, gre ze predsedniške volitve, ne za parlamentarne. A nauk bi moral biti jasen. V državi, kjer gre že dve desetletji za akutno bipolarno zgodbo Kučana in Janše, komunistov in demokracije, partizanov in vaških straž, je moč na volitvah premagati establishment (beri v SLO: kontinuiteto) le z nečim drugačnim. Ne z vsakodnevnim objavljanjem člankov in tem, ki jih mi na desnici poznamo tako rekoč že na pamet. Tisti na levici jih pač negirajo in se mirno delajo, da določenih jasnih dejstev ni – kot kuža, ki si zbode smrček na ježevih bodicah in se odtlej vedno dela, da ježa ni, čeprav je. Treba je potrkati na žep in prihodnost slovenskega volilca in mu jasno razložiti, kje je pot njegovega boljšega življenja. Ne zanima ge več takoimenovana NOB, ne Tito in Kardelj, žal niti ne več teme, ki jih je blesteče obdelal v Reporterju Rado Pezdir in v parlamentu Anže Logar. Od negativnosti si ta volilec upa videti le migrante. Jasno mu je bilo, da Janković krade ko sraka, pa mu oddal pred leti svoj glas. Analogija Šarčevim netransparentnim poslom in vplivu le-teh na izid volitev.

  Ponudite temu politično nezainteresiranemu in neopredeljenemu povprečnežu boljše preživetje, lepši jutri, povejte mu »how to make this country great«, oziroma v našem primeru, kako državo urediti tako, da njeni najbolj ambiciozni kadri pretežno medicinske, ekonomske in tehniških ved ne bodo bežali v tujino. In da bodo od tega imeli kaj vsi, ne le oni, temveč tudi današnji upokojenci in brezposelni.

  Potem in nič preje bomo imeli možnost jasno v učbenikih zapisati resnico o moderni zgodovini Slovenije. Pisati in govoriti v javnih medijih o murgelskih podganah, ki so naredile vse, da bi obrnile tok zgodovine nazaj k Jugi in Rusiji. Procesirati milijardne kraje, ki jih ta povprečnež plačuje vsak dan iz svojega žepa.

  • večni srb

   Slovenija ni Amerika, pri nas veljajo ravno obratni politični aksiomi. Kramberger je bil naš Trump, na predsedniških volitvah je imel večjo podporo kot jo ima danes Pahor, vendar še vedno pol manj od Kučana, ki so mu ljudje zaupali, zaradi ugleda partije in udbe.
   Kramberger je vlagal svoj denar,njegovi nastopi so bili skoraj na las podobni Trumpovim, tudi Ivek se je na vse teme debate preprosto požvižgal in metal naprej tistih par svojih agend, ki so bile ljudem všečne in popularne. Osebno menim, da bi res lahko celo zmagal, tudi ne vidim zakaj ne bi smel, ampak samo kot predsednik, ki v parlamentarni demokraciji nima take moči kot v ZDA, na vseh ostalih področjih politike bi bila pa čista nula. To pa preprosto zato, ker ni imal nobenih pravih prijateljev, zato ne bi nikoli spravil skupaj dovolj močne stranke, ki bi se šlepala na njegovo popularnost.

 • montyamp

  Serpentinšek laže malo manj od Šarca , katerega usmerjajo stari LDS in golobji kadri iz ZARES-a .
  Vse te pa na povodcih držijo stari udbopartijski fosili , ki še vedno kradejo v zdravstvu , kradejo športu , kradejo v bankah , ………………………
  Slovenci dragi , tole murglosrbsko mrežo bo treba razbit , podgane pa s terierji (finančno policijo pa ne udbovsko ) , pospraviti tja kamor spadajo .
  Na volivah volimo SDS .

  • večni srb

   Šarec je vaš, ja vidiš, da je Marjan, ki je lepo hrvaško ime.

 • Hun

  desni politicni rezim mece polena pod noge Sarcu…do zdj je cakal SDS kljukec z nekim natolcevanjem..predvolilne zdrahe..SDS in SD vodita interesno strankarsko politiko in so ugrabitelji Slovenske drzave..SD in SDS delata v prid strankarskih veljakov ne pa v oris slovenskega naroda

  • Republic Commando

   Levi politični režim meče polena pod noge Janši že vsake volitve. In še do zdaj mu niste dokazali nič. Zato ne jokaj.

   • Hun

    to grajaj levicarje jst pri tem nimam zero…
    Jansa se posluzuje enakih politicnih zdraharskih metod..zame ni nc boljsi od SD in ostalih interesnih krozkov levice

    • Republic Commando

     Ti kao nisi levićar? :) dj nehi no :))))

     • Hun

      zaboli me kurac kaj si ti predstavlas…nism ovca kot ti da si izbiram vodjo

     • Republic Commando

      Obnašaš se retardirano in pišeš retardirane komentarje, tako kot vsi levićarji. Nevem res, a to sam sebe prepičuješ ali koga?

     • Hun

      teb ne mislm dokazovat po katerih pljuvam…ce neb bil pristranski simpa od SDS bi uvidel..pac ti custva meglijo razum in se kot rezimski sprozitel aktiviras samo ko vids pljuvanje po SDS ker imas sprogramiran procesor kot fijakrso kljuse

     • FUCK COMMUNISM

      Ne ne, ovca nisi niti slucajno… Si pa imel na steni sliko tvojega kulta osebnosti – enonoge spake, mahal si mu z zastavico in pozrtvovalno zrl vsak drek iz njegovega gobca! Ampak ovca pa ti nisi…

     • Hun

      tabletko si pudabu danes pojest

     • FUCK COMMUNISM

      Ne mores, a ne?! Ne gre pac… Zabit si, to je to!

     • Hun

      ena ne pomaga vec…kr dve vzam da te poklopi

    • montyamp

     Ti imaš vse s tem in ne nič .
     Prebrisani oportunist , izdajalec slovenstva .
     JANŠA HEROJ — KUĆAN GNOJ

     • Hun

      po principu zivel Tito…so ti ukoreninjene parole ko si pel marsalu hvalnice

     • Fosa Stefan

      Najvišjo izobrazbo je imel Edvard
      Kardelj kot gimnazijski maturant, zato je razumljivo, da je
      lepe misli in dela kradel pametnejšim od sebe. Kardelja pa se je zaradi te in
      drugih tatvin v emigraciji prijelo ime Edi Kradel. ja edi je slovencem ukradel istro, titek pa zapravil gorico in trst, zaradi laži, nob, da so osvoboditelji, v resnici pa morilci , okupatorji. slabši od hitlerja

     • FUCK COMMUNISM

      Ce kdaj kaj objektivnega preberes o AH, bos hitro uvidel, da je bil AH v primerjavi s Titom pravi mali angelcek!

     • Hun

      Trst so zapravl domobranci k so sodelval z nacisti

     • FUCK COMMUNISM

      Debil! Zabit in neizobrazen si kot tipicen levuhar. Sej zato pa si levuhar…

  • macon

   Režim je zmeraj samo en, tisti, ki upravlja denar in podsisteme, torej levi. Ne moreta biti dva režima, levi in desni.

   • Hun

    pri nas sta dva odvisno kdo vlada…al SD ali SDS

 • montyamp

  Serpentinšek = = = Stalin .
  Slaba izbira .
  Naj bo Slovenija brez banditov na oblasti .

 • Naplanincah

  Če je naredil kaj narobe, naj se ga kaznuje, če gre pa samo za predvolilno blatenje, naj se avtor članka opraviči.

 • Rožle

  Mar se bodo tudi v bodoče nadaljevale prigode marmeladarjev … ???

  • Vera

   Odvisno za koga boste glasovali 3.6. 2018 !

   • večni srb

    Vseeno je, saj je že bila desnica na oblasti, bolje kot pod njimi se ni komunistom godilo še nikoli prej.

   • Rožle

    Govorite o množini ali me vikate … ?
    Drugače pa koga bom volil je moj komentar malo nižje kristalno jasen ….

 • althar

  No, SDS, po 25 letih ste se končno naučili, kdaj in na kakšen način je treba sesuvati političnega nasprotnika. Resda malo pozno, ampak vseeno pohvale vredno.

  • Hun

   metode so poznal ze takrat…Jajo je partijski ucenec

   • montyamp

    Janša se pre-počasi uči .
    Z golaznijo se pošteno delati NE da .
    Banditi z montiranimi procesi zapirajo poštene Slovence .
    Novič v zaporu brez dokazov .
    IVEK KDO TE JE UBIL , A JE BIL ŽVEPLENI ???

    • večni srb

     Ubili so ga tisti,ki so bili prvi zadolženi za njegovo varovanje.
     Vprašaj se raje kdo je napumpal njegovega morilca, kot da niso vsi vedeli, da mu bo počil film takoj, ko bo prvič videl Iveka od blizu. Noč in dan so mu prali možgane in ga zalivali z alkoholom, pa teh vplivov preiskava ni niti omenila.

     • montyamp

      Tiste ki so ga ubili , so pa potem spet po NKVD-kominternovsko sami svoje likvidirali .

     • večni srb

      Rotar ga sploh ni niti sovražil, napumpali so ga in mu pomagali, potem so se pa potuhnili in igrali idiote.
      Dokler bodo vsi tiho in ne bo nihče začel omenjati tistih dogodkov, bo vse v redu, če bi kdo poskušal govoriti o teh stvareh…

    • Hun

     jajaja sektas…tm kjer je dim je tud ogenj…montirane procese si zatlac v jansisticno perdo

     • FUCK COMMUNISM

      Torej je se okol Sarca kadi in je tam tudi ogenj! Nisi prevec inteligenten, zgleda. Pa dobr, sej zato, ker si zabit, si pa levuhar!

  • večni srb

   Vsak župan pri nas je sporen, ga ni junaka, ki bi bil drugačen, sicer ga ne bi nikoli predlagali za županskega kandidata.

  • Krtača 20

   Sam zmer se pr dokazih neha. Zlepljenke, fotomontaže, dodane nule….

 • večni srb

  Pokažite mi en Evropski projekt, ki je bil izveden brez korupcije. Ga ne more biti, ker pri nas vedno precenijo vrednost projekta vsaj za trikrat. Projekti morajo biti precenjeni zato, ker EU sofinancira samo polovico. Ker pa občinski odbori sestavijo trikrat večji predračun, dejansko EU sredstva pokrijejo vse realne stroške, drugo tretjino sofinancira država, eno tretjino si pa razdelijo med sabo, da niso delali zastonj.

 • montyamp

  Novi obrazi , kastrirani cmeravci spredaj , stari pasjejebski poslanci v pozadini .
  V Slovenij v politiki rotira cca. 2000 ljudi , ovaduhi in udbovci niso ljudje , zato rotira 200 ljudi , ostalo so pač banditi .
  Dokler se te ovaduške bande ne spravi iz krogov blizu korita , ljudje ne bodo šli na volitve .
  NAROBE SVET .
  Kdo pa naj počisti gnoj komunistični , drugi kot sami na volitvah ???

 • žogica

  SDS napada z vsemi topovi……, pričakovano, saj pošteno igrati itak ne znajo !

  • Soave

   Z nepoštenimi, goljufivimi nasprotniki ni druge izbire, kot napasti. . . . .

   • žogica

    Janez že celo življenje igra svojo nepošteno igro večne žrtve….., do sedaj se mu še ni obrestovalo, je pa vztrajen.

    • Soave

     Pa te prav nič ne čudi, da se mu ni nič obrestovalo ?

     • žogica

      Saj se mu je Patrija….

     • Soave

      Morda.

   • baubau

    jaz jih ignoriram-škoda mojih moči-lastna gnilost jih bo ugonobila.

    • Soave

     Imaš prav. Vendar pa mislim, da je na to gnilobo potrebno kar sproti odgovoriti. Še druge , ki ne vedo, kaj bi, bodo okužili.

   • žogica

    Težko, da je kdo v deželici pod Alpami bolj nepošten in goljufiv, kot Janez !

    • Soave

     Dej no ?
     In kako misliš, da se je izognil sodbam, če je tako, kot praviš ?

  • FUCK COMMUNISM

   “Na neznanem kraju ob neznanem casu je od neznane osebe prejel neznan znesek”! Je to zate posteno???

   • žogica

    Saj sploh ni bilo tako neznano….., je pa imel srečo, da je z zavlačevanjem Patrija zastarala. Ostal mu je velik madež, je kriv-ni kriv, vsak si razlaga po svoje…

    • FUCK COMMUNISM

     Hahaha, z zavlacevanjem?!?!?!? A ti to resno verjames kretenizmu, ki si ga ravnokar napisala?! Jansa ni hotel, da zastara. Levuharji ste pustili, da zastara, ker ce ne bi in bi slo ponovno v obravnavo, bi se pokazalo kako prazne so bile levuharske obtozbe. Ne sprenevedaj se, pokvarjenka!

     • žogica

      Ja, ON je zavlačeval……, sodišče mu “ni uspelo” vročiti pošte, kaki kretenizmi, tega svet ni videl… Očitno je bilo vse zaigrano in ubogi Jajo se ni opral od Patrije, je kriv-ni kriv, je kriv- ni kriv…………………

     • FUCK COMMUNISM

      Hahahahahaha… deset let mu niste uspeli vrocit poste?!?!?! Dej se mal, lepo prosim!!!

     • žogica

      Ja, 10let mu sodišče (ki ga ON ne priznava) ni uspelo vročevat pošte……, se ti ne zdi vsa ta kolobocija najmanj čudna oz. zavržena, kaj so počeli….

     • večni srb

      Potem je edini, ki mu sodni vročevalci niso mogli vročiti pošte, pijančke in klošarje vedno najdejo,čeprav večkrat še sami ne vedo kje so.

     • žogica

      Verjetno je bila to predstava za javnost….

    • večni srb

     A ni Erjavec naročal Patrije na Mors?

    • macon

     Baraba lažniva, zastaralo je zaradi leve sodne mafije, Janša je hotel dokončni razplet in so mu odvrnili, da s tem škodi sebi, da je zastaranje v njegovo korist.

     Še bolje bi bilo, če bi ves proces prišel na ESČP.

     Levi ste ogabne lažnive barabe, ves čas ponavljate ene in iste laži, češ da nekaj imate in se za nekaj zavzemate. Vi ste mafija.

  • Maja

   Zakaj se nekak vsem zdi logično, da so članki resnični ko se pišejo svinjarije o SDS, ko pa je govora o predragem Šarcu in njegovi kraji pa je to maslo SDS? Tip je kradljivec in pika. Še dobro, da je zadeva prišla na plano pred koncem volitev.

 • montyamp

  Strpnost med paradajzarji === samomor .
  Se je treba borit , da nas spet ne zazidajo .
  Kri ni voda .

 • montyamp

  Laž nesmrtna duša komunizma .
  Serpentinšek stoji na starih in gnilih temeljih LDS-ZARES propadle politike , zato bo treba voliti SDS .

  • večni srb

   Serpentinša bi ljudje volili, Šarca zagotovo ne, ker že zgleda fejk in tudi nima niti približno toliko denarja kot Pahorjevi.

   • montyamp

    Hahaha , pa še res je .

 • goldhorn

  Pričakovano od 24ur…… Takoj v obrambo Šarca in vpletanje SDS…..

 • Janshari

  Vi simpatizeri Dr.Janshe, kad pobjedi lijeva strana, ima da bježite kao miševi od zmije.

  #ZokiCar

  • montyamp

   Težka bo , vas prekleto bando že ESČP drži za garjavi rep .

   • večni srb

    Čakaj, pridejo še Interpol in razne evrospke proti teroristične službe.

  • FUCK COMMUNISM

   Cefur, pober se, preden te ne pospravmo!

 • večni srb

  Šarec slovi kot povprečen imitator Drnovška, trudi pa se zgledati kot Pahor, torej posnema obe slovenski izjemi, ki sta prišli do vrha.
  Zdaj pa, za Drnovška je bilo logično, da zgleda kot psiho, če je bil predsednik Jugoslavije in se je zdelo normalno, da marsikaj srkiva.
  Pahor si lahko privošči obleke iz Milana, ker je bil maneken, predstavlja tipičnega bivšega komunista, ki je uspešno prestal tranzicijo in zaslužil. Nihče se ne sprašuje kako in zakaj, je pač elita.
  Šarec je pa navadna sirota, ki igra politika, in to zelo slabo, ne more skriti, da nima ne Drnovškovih izkušenj in ne Pahorjevega vpliva, niti ni ravno nov obraz, da njegovi rezultati ne bi govorili namesto njega.

 • Soave

  Moram priznati, da vsega nisem prebrala. Takole brskanje po smeteh po navadi ne prinese željenega rezultata.
  Svetujem pa Novi naj bodo previdni do ljudi ( Robert Kokotec ) , ki po tolikem času razkrivajo neke nepravilnosti.
  Kaj pa provizije ? V naši državi je to skrivnost. Govoričimo samo o korupciji. . . .

 • Krtača 20

  Čakamo še na kako grimsovo anonimko.

  • večni srb

   A je problem izpostaviti katerega koli župana, če vemo, da so vsi tam nastavljeni zato, da držijo vrečo?

   • Krtača 20

    Ne, sploh ni problem v tem. Z veseljem. Čimprej tem bolje. Problem je v tem da sdsu noben več ne verjame. Treba bo podkrepit z dejanskimi dokazi in ne s falsifikati.

    • večni srb

     Interpol in Evropska sodišča, nihče drug pri nas, po moje.

  • FUCK COMMUNISM

   Ne verjamem, da jo boste levuharji docakali. To ni stil nas desnakov. “Na neznanem kraju ob neznanem casu je od neznane osebe prejel neznan znesek”, to je vas levuharski stil. Nic, brez veze, kurac od ovce, pickin dim!

   • Krtača 20

    Vidiš, noben več vam ne verjame. In kaj boste nardil da vam bo? Še bolj lagal?

    • FUCK COMMUNISM

     Desnaki ne lazemo. To je vrlina rdecuharske levuharije!

     • Krtača 20

      Pa si se spet zlagau…

     • FUCK COMMUNISM

      Kdaj zacnes s pedri in ritjo??

     • Krtača 20

      Ko pride danko

 • Krtača 20

  Dejmo desni, dokaze na mizo ahahahaha!

  • večni srb

   Če zadostujejo posredni indici, si jih lahko izmislimo kolikor hočeš do konca šihta.

  • FUCK COMMUNISM

   “Na neznanem kraju ob neznanem casu je od neznane osebe prejel neznan znesek”… to so levuharski dokazi… do sem vam nese, tu je vasa meja!

   • večni srb

    Razen, ko gre za njih, potem lahko pridejo tudi celi Sloveniji v obraz povedat, da so krivi in vsae kaj točno so naredili, pa jih nihče ne bo jemal resno.

   • Krtača 20

    Kdo bi volil trota ki bi mogel sedet, ampak on predrznež od davkoplačevalcev terja še miljon evrov. No pasaran.

    • večni srb

     Kaj pa vsi ostali, amisliš, da so kaj boljši, po čem točno?

     • Krtača 20

      Boste desni dokazal. Sam dokazi vas jebejo ker jih nimate.

     • večni srb

      Sploh ne gre za dokaze, ti očitno nisi bil nikoli na nobenem našem sodišču.
      Razmisli takole, država je popolnoma gnila in skorumpirana do plafona, žew v domačem kraju lahko vidiš komu in kako je uspelo, kriminalcev in teroristov pa pri nas ni, razen Janša. Se ti zdi to logično?

     • FUCK COMMUNISM

      A vi pa dokaze imate?! “Na neznanem kraju ob neznanem casu je od neznane osebe prejel neznan znesek”… To so vasi dokazi?!?! Trdni?!?!

     • večni srb

      Ne smejo izpostaviti svojih tajnih agentov, sodelavcev in ovaduhov, drugih dokazov sicer ni bilo, ampak jih pri nas tudi ne rabijo.

    • FUCK COMMUNISM

     Sedet na podlagi cesa?!?!? “Na neznanem kraju ob neznanem casu je od neznane osebe prejel neznan znesek”?? Na podlagi tega??? Ce se se prascu cefurskemu Jankovicu odpise €25 mio dolga, lahko JJ zahteva €0,9 mio odskodnine za kretensko kvazi obsodbo brez osnove! Ja? Bo slo!?!?

     • Krtača 20

      Iz tvojega žepa, iz mojega ne. Dam si ga pel pa v vazo postav.

     • FUCK COMMUNISM

      Ce v Sloveniji davke placujes, pol gre tut iz tvojega zepa! Ti pa Jankovicu u supak zlez!

     • Krtača 20

      Ne bom se ponavljal. Takega se pač ne voli.

     • FUCK COMMUNISM

      Seveda ne! Jankovic je cefur, baraba in levuhar! Jasno da se takih izlockov ne voli!

     • Krtača 20

      Saj ne kandidira.

     • FUCK COMMUNISM

      Pajdasi se z najvecjim nesposobnezem in parazitom v slovenski politiki, Erjavcem. Edini motiv – prepreciti zmago Jansi. Ce to ni pomilovanja vredno, potem ne vem kaj je. Da je to nekomu edini motiv, moras bit milo receno maloumen!

     • macon

      Ne, baraba cuza milijone iz ljubljanskega proračuna. Na zahodu župani, ministri in tudi predsedniki držav odstopajo zaradi neprimernih izjav, tale pa fuka farmacevtko, v zameno ponuja koruptivno korist in nič… sodišče pobriše dokaze.

      Vam barabam pa sega “demokratična” občutljivost do tega, da se obešate na vsako malenkost glede SDS in Janše. Iz lune se vidi, da ste zblojenci, ovce, debili in pokvarjenci.

     • samotoje

      Lej, Al Caponeja niso mogli obsoditi zaradi umorov, izsiljevanja, goljufij, ropov, ampak so ga dobili na utaji davkov. Tudi Mafijanković bo naletel na mino.

     • večni srb

      Na podlagi česa, na podlagi izjav tiustih, ki jim pravosodje edino zaupa, udbašem in družbeni samozaščiti torej. Njihova beseda je dovolj, ni treba nobenih dokazov, potem je smao še kako točno bi to nekako šlo skozi za obtožnico, ki je ob enem tudi sodba.

     • macon

      Sedet na poodlagi tega, da živcira udbostričke. Včasih so še za manj pobijali.

      Oni so vendar na slovenskem gospodar, nje nje.

 • Janshari

  SDS i “luda24tv” koliko god da lažete, falsifikujete dokumentaciju, pravite neke lažne ankete, lažne vijesti nečete nikad pobjediti izbora. Niko normalan vam nevjeruje osim pedofila, sektaša, ratnih zločinaca.

  #ZokiCar

  • Krtača 20

   Priporočam ogled filma Weight of chains.

   • FUCK COMMUNISM

    Poglej si ga veckrat, da bos videl prihodnost vas levuharjev… Lepo vklenjeni boste ziveli do smrti!

  • joza joza13

   Spizdi mali

  • FUCK COMMUNISM

   Spizdi iz Slovenije!!!

  • tramal

   Pol pismen srbo turk,vrni se v vaš pašluk.

 • joza joza13

  Hahaha…
  Šarac je tanartaboljši.
  Kdo ne bo volil Šarca?
  Samo poskusi ga ne voliti -;), ker on nam bo pripravil enih 20 maket za prihodnje projekte. Vse bo transparentno!!!
  Brez heca.

 • samotoje

  Admin, takoj zbriši komentar nekega tipa z nickom Janshari, ker je napisan v tujem jeziku, ta portal pa je slovenski.

  • Krtača 20

   Šta kaže?

  • večni srb

   V Piranskoj uvali, se ne bo več govorilo slovensko.

   • tramal

    A zato ker imate črnca za župana ki tud ne zna slovensko.

 • vinko

  Ta tip prihaja iz Pozitivne Slovenije, torej novi Zoki. Kaj druga kot lopova itak nismo pričakovali, še dobro da so se te njegove sv****rije prišle na plano še pred volitvami, da bodo volivci vedeli, s kom ali s čem imajo opravka.

  • večni srb

   Še en Pahor, so what.

   • wert

    Majo lewuharji dost pahorjev pa cmerotov… eno pa jim je skupno, da imajo
    vsi po “dve levi”.

 • Krtača 20

  A ma pol polcija že dokumente na mizi? Ne? Zakaj ne desni?

  • joza joza13

   Kam se ti mudi Tonček? Kam?

   • Krtača 20

    Hja kle se mi vala neki dokumentov o janši kje je kradu. Bom objavu drug dan po volitvah. Prav?

    • joza joza13

     Tebi se verjetno v glavi rola… A ti dopust ni nič koristil? Ubošček…

     • FUCK COMMUNISM

      Kot tipicen levuhar, krtacman se nikoli ni delal… je ves cajt na dopustu

     • wert

      Nekaj drobiža dobi, ker po forumih serje po desnih, da si lahk vsake tolk pir privošči, drugače pa žica za šanki, kerga more.

     • joza joza13

      Ne, ne…, poznam ga. Ta za razliko od drugih dela. Z nečim ga orng za jajça držijo…, da vse dni tu provocira. Tonček je pač Tona.

  • večni srb

   Mogoče je že vse zastaralo ali pa tisto ni nič.

  • joza joza13

   Pa saj ne gre za desne… sami se boste “zjebali”…

 • Janshari

  Simpatizeri Dr. Janshe vama treba psihiatrijsko lijećenje.

  #ZokiCar

  • Osti jarej

   …#zokicaru in njegovim trenirkarjem,nje de…pa elektro šok

  • mapu

   Jashari, javi se v Polju, te iščejo…

  • tramal

   Ti si srbo turčin.

 • Osti jarej

  ..uzdaj se u svoje kljuse….u šarca…..no,marjan je le in zgolj serpentinšek pa,če ima še toliko gela v svoji frizuri…najbolj mu traktor pristaja…..kwa j dej….-babe

  • wert

   “Baba je k alkohol. Najprej te opije, nato pa ti gre na jetra.”
   (prosto po Serpentinšku aka Šarac)

  • Rožle

   As ti tut šporget .. potlej

 • domovina mili dom

  Na soočenjih pa nobenega vprašanja na to temo.

 • wert

  “Če ti pes laja pri zadnjih vratih, baba pa se ti dere pri glavnih vratih,
  komu prej odpres? Logično, da psu. Ko bo prišel noter, bo nehal lajat.”

  (prosto po Serpentinšku aka Šarac)

  • Rožle

   – ”Moja baba je tko grda, da če bi jo sred pola namest strašila postavu,
   bi srake še ta lansko kuruzo nazaj nosile…Pol sem jo pa vidu, je pa še
   slabš zgledala…

   • wert

    Šarčev PROGRAM!

    “Zakaj imajo babe manjša stopala od moških? Da lahko stojijo
    bliži pomivalnemu koritu.”
    (prosto po Serpentinšku aka Šarac)

    • Rožle

     – Oj stari, kva pa delaš? “” Stol za ženo. “” Ajaaa! Pa gre? ” “Ooo ja gre
     gre, sam elektrika me še mal zajebava…

 • totex39

  No pa smo le prišli do tega, da najbolj priljubljeni Šarec tudi spada med lopove in lažnivce.

  • Roman Eržen

   si upal da je on drugačen

 • montyamp

  Do večera je še dolgo .
  Dobra grožnja deluje v sekundi .
  Pazite se udbovske golazni , žvepleni tudi ubijajo .
  IVEK , JAMNIK , le komu sta bila na poti ???

  • wert

   Pa še kašen se najde, o o o o …..

 • Rožle

  Se bodo Murgle končno zrušile .. ?

 • wert

  Šarčev PROGRAM!

  “Zakaj ma baba majhno glavo in veliko rit? Zato, da med čiščenjem ne pade
  skozi okno!”
  (prosto po Serpentinšku aka Šarac)

 • montyamp

  Kaj to bojo HANZI-POP-AKANALIZACIJA javne hiše tudi prenašale ???

 • Rožle

  Po vseh levih marmeladarjev .. še Marjan Šarec ..

  Znane karakteristike naših plemenitih levakov :
  ***********************************************

  Marmeladarji, paštetarji, plagiatorji, kleptomani, pripravljeni na dodatek,
  panamski ministri, spolni iztirjenci, metalec kahel v fasado,
  rokoborec s pralnim strojem, družinski človek s farmacevtko,
  strastni ljubitelji hišnih ljubljenčkov,
  zavetniki sirskih brivcev s psihičnimi motnjami
  najbolj inteligentna EU komisarka vseh časov, ugrabitelji otrok, moralno etična načela….*****
  in še in še bi se še našlo…

 • Rožle

  Lewaki kako ste se potem odločili ?
  Janša vam nudi dostojno življenje .. ali pa želite še naprej , da vam Murgle odžirajo milijarde …?

  • večni srb

   Zdaj, ko nimamo več nič, itak ni več važno kaj kdo obljublja.

  • luckyss

   Povej mi kako bo stranka idiotov, ki niti posojila ne zna najeti in ki bi odkrito poslovali z bosansko mafijo..vodila državo ?!
   Z lažmi, nakladanjem in jamranjem…
   Kdo je prvi odobraval kvote beguncev ?!. In kakšne blebeče te dni o “beguncih”…
   Orožje, Patria, pranje denarja….banda zmešana, ste isti kot Jankovič ali pa še hujši…svojat rdeča in prebarvana..

   • montyamp

    Bomo pa Violeto uzeli .

   • xtc

    Zatoje kot tvojega gospodarja Milana vedno.

   • Soave

    Oprosti, ti si pa resnično oseba, ki ne zna brati, ne poslušati, kaj ljudje povedo .Pa si res nesramen , no ? Migrant ni begunec.

 • wert

  Šarčev PROGRAM!

  ” Baba pije jugurt 0,9 pa 0,1 hudič babji, deževnco pij, bo cnej! ”

  (prosto po Serpentinšku aka Šarac)

 • garfi

  udbomafija dela vse za izločitev ZD, danes tudi iz predvolilne oddaje studio ob 17h
  rtvZLO širi tudi propagando, da stranka zaradi “kvot” ni vredna zaupanja
  torej komunajzli delajo vse, da ne bo “desne” Slovenske Vlade
  ukrepati mora SDS,
  če bo potrebno tudi z bojkotom zaradi znova nepoštenih volitev
  Primca sem opozoril na zaščito pred udbomafijo pa se je skliceval na “božjo zaščito”

 • xtc

  Tako je prav,čas je da se razgali tegale malega “Pod kamniško alpskega komunističnega oboževalca socialista Adolfa”

 • Nenad Pavlić

  Kreditne in financiranje projektov v kratkem roku ([email protected])

  Nudim posojila vse iskren in pošten, tiste, ki potrebujejo. Lahko vam posojila od 5000 do 350.000 ali še bolj zavedajo, da smo FSBO moj obrestna mera je zelo pravilno, se giblje med 3 % leto ne glede na znesek zahtevane, čas trajanja odplačevanja 1ans 20 let na odvisno od zneska posojila.
  Pišite mi za vaše potrebe po financiranju posojilo uporabi, sem na voljo.
  Ne oklevajte, kontaktirajte me po e-pošti za več informacij če vi potreba to email: [email protected]
  WhatsApp: + 33789770894

 • Hun

  tresete se jansisteki zard Sarca

  • Roman Eržen

   od kod si pa ti padel

 • samotoje

  Kendov Ivan je v redu človek.

 • 0lga_10

  Hvala bogu za Novo24, da s takimi prispevki lahko spelje pozornost naših ovčic na drugo stran. SDS bo tako lahko zmagala. Bravo. Volimo Janeza Janšo. V Grosupljem lahko izbirate celo med dvema.

  • Olga_10

   Antifa terorist disqus_nL6MRDcv6H na delu…Tudi “kandidat” je plagiat… Levičarji samo kradejo!

 • Mirko Zidenjsek

  Koga naj clovek voli sami lopovi

  • Olga_10

   Ja, LEVAKI so res samii lopovi!

  • xtc

   Ja na levi in “kučanovi žlahtni desni” sploh.

  • Olga_10

   Pa tudi na desni so sami bivši komunisti. Tudi jaz več ne vem…

 • Olga_10

  Kaj imajo skupnega laž, Šarec in Kučan? Kratke noge…. Tako jih spoznate…Na predvolilnih srečanjih, saj to soočenja niso, Šarec stoji na pručki…Na Hanzi so ga zdaj previdno dali na sredo, da se pručka ne vidi…Glede na to, koliko laže, mu bo kmalu zrastel nos kot Ostržku…
  Pošljimo vse Kučanove klopotce od Bratuškove, Cmerota in Šarca na smetišče zgodovine…

  • Olga_10

   Tudi Janez je čedalje večji klopotec, zato sem čedalje bolj za Erjavca, čeprav tudi Tonin ni slab.

 • samotoje

  Sem si ogledal pogovor s Kendo. Poučno in koristno za tiste, ki so nameravali obkrožiti Šarca na volitvah.

 • M x

  ojoj
  samo tega ne.
  STRICI dost vas imamo.Nam so pomebni naši otroci in njihova prihodnost.

 • Dvomim da je župan občine osebno nadziral ta projekt, verjetno pa ga je res nekdo drug ne pa župan, morda prej direktor občinske uprave ?

  • Maja

   Seveda ker pač Šarec je angel očitno.

 • Silka

  Napaka v naslovu 40.000 €

 • milanček

  Da se nekdo odloči in voli bodisi erjavca, šarca, jankovića, cerarja ,
  je izpod vsakega človeškega dostojanstva! A žal veliko je teh revežev !

 • žogica

  SDSovci hočejo raztrgati Šarca, na občini imajo svojega Kokoteca (SDS), ki je zelo pokvarjen človek……, tudi Janšo čaka mrzel tuš, v kratkem !

  • Maja

   Šarec je kradljivec, kaj ma tu zraven SDS ajde??

   • žogica

    Povej konkretno.

 • Osti jarej

  …bi bil poštenjak lahko v tekmi za vodjo mafijastana ?

 • Radolf Mitler

  Naj Kenda prvo pogleda pri sebi, bo imel kaj videti!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!