Se ponavlja trend iz afere “seks radiator”? Tudi Faile Pašić Bišić očitno nihče ne pozna

Kontroverzna Faila Pašić Bišić. (Foto: sta)

Novomeški sodobni umetnik Dušan Smodej je bil leta vidni predstavnik leve kulturne smetane, menda celo eden glavnih dobaviteljev prepovedanih substanc za velik del “ljubljanske elite”. Skratka, bil je nepogrešljiv pripadnik določenih družbenih krogov, dokler se mu ni zgodila afera Fotopub/sex radiator. Tedaj pa se je prelevil v zloglasnega spolnega predatorja. Podobno tudi njegov mentor Roman Uranjek. Vse kaže, da na njuno pot stopa tudi famozna Faila Pašić Bišić, od katere bi se sedaj vsi (kolikor je mogoče) distancirali. 

In Dušana Smodeja čez noč ni poznal skoraj nihče več, nato pa so na plano prišle številne povezave z njim, ki segajo tako v stranko Levica (Luka Mesec, Asta Vrečko, Miha Kordiš itd.) kot tudi v Inštitut 8. marec (Maiken Kores, Hana Ostan Ožbolt, Julita Kropec idr.). Po drugi strani se je bilo povezav z uveljavljenim slikarjem Romanom Uranjekom precej težje odkrižati/znebiti. Je pa znano, da so z njim prijateljevale številne osebe iz sveta kulture, medijev idr., denimo novinarka Jedrt Jež Furlan, žena predsednika UEFE Barbara Čeferin in menda celo hči bivšega partijskega šefa Ana Kučan. Na protestih smo ga videvali tudi z Majo Hawlina, dobro prijateljico skrajne Renate Salecl. Slednjo motijo beli moški, Viktor Orbán in desnica. So ji pa bolj simpatični mladi, postavni in za boj sposobni fantje z drugih celin …

Failo Pašić Bišić pa so “odišavila” že naša nedavna razkritja – da molze državo in skoraj nič ne dela, da ima subvencijo najemnine prek CSD, hkrati pa se naokrog prevaža z Audijem Q5 … Zanimivo je tudi poročanje našega bralca, da naj bi živela na koruzi, svoje ljubimce pa iskala med migranti in azilanti. Eden – Palestinec Mustafa Alnajjar pa jo je nepričakovano potegnil v novo seksualno afero (“seksavanturico”), ker je baje pred časom posilil mladoletnico (po poročanju Reporterja). Faila in v stranki Gibanje Svoboda naj bi o tem vedeli, ko se je pojavil v volilnem štabu v času volitev, a niso ukrepali. Pašić Bišićeva mu je celo pomagala, da bi se zvlekel iz zadeve, naknadno pa brisala skupne fotografije na družbenih omrežjih.

Od Faile Pašić Bišić oziroma njenega partnerja se distancira vse več politikov/znancev. (Foto: Twitter)

Tudi v povezavi z njo se je že pojavil smešen Twitter trend z naslovom “I do not know Faila Pašić” profila Brutus Reloaded. Prijetno vabljeni, da se mu pridružite. Tukaj. Od poznanstva z njo se skuša neuspešno distancirati Urška Klakočar Zupančič, s katero se je v preteklosti strastno objemala. Fotografije ne lažejo.

Hudič v sili še muhe žre: Faila je prijateljevala celo z vrhovnim gejem – Mitjo Blažičem!!
V prispevku kot dokaz prilagamo tudi nekaj fotografij, kdo vse se je v preteklosti družil s Pašić Bišićevo in se je po novem (morda) sramuje. Evidenca je potrebna, da ne bo sprenevedanja. Na skupnih srečanjih s Failo se je pojavljal tudi razvpiti gejevski aktivist in vidni predstavnik Legebitre – Mitja Blažič!! Človek se sprašuje, kaj imata skupnega Legebitra in konservativne islamske vrednote?! Sicer pa poznamo pregovor, da “hudič v sili še muhe žre“. Res vprašanje, kakšna bi bila naklonjenost Pašić Bišićeve do LGBTQ+ skupnosti v neki večinsko muslimanski družbi … Znano je, da homoseksualcem v Islamu grozi celo smrtna kazen – občasno jih tudi mečejo s stolpnic na ceste. Sicer pa doslednost spoštovanja islamskih predpisov s strani Pašić Bišićeve že poznamo. Navkljub svoji pravovernosti baje živi na koruzi, za kar bi jo v njej ljubem Iranu že kamenjali.

Od ekstremnega športa – “nošenje hijaba” so tudi smrtne žrtve. Nazadnje je preminila Iranka Mahsa Amini. (Foto: Twitter)

Nazadnje je tam žensko (Mahso Amini) moralna policija pretepla do smrti, samo zaradi menda nepravilno pokrite glave!! Pašić Bišićeva se je pred časom cinično pošalila, da “ima od ekstremnih športov najrajši hijab”. Vidimo, kako se takšni “ekstremni športi” končajo za manj uspešne “športnice”. Med dobrimi starimi znanci sta tudi Robert Golob in Tanja Fajon (s katero sta skupaj sodelovali na raznih okroglih mizah in podobnih “jajcih”). Na neki javni tribuni z Mirom Cerarjem, pa so se ob srečanju s Failo orosile oči bivši, skrajno kontroverzni poslanki SMC in sodnici Jasni Murgel. Njena pravna zagovornica pa je bila predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar. Poznali pa sta jo tudi, v bruseljsko afero ujeta, visoka evropska funkcionarka Nina Gregori in propadla predsedniška kandidatka Marta Kos. V spomin in opomin objavljamo šokantni posnetek in nekaj zanimivih/poučnih fotografij.

Tanja Fajon, Faila Pašić Bišić (Foto: UP Jesenice, posnetek zaslona)

Predsednik Gibanja svoboda dr. Robert Golob in Faila Pašić Bišić (Foto: Twitter)

Faila Pašić Bišić, Nataša Pirc Musar (Foto: posnetek zaslona)

Urška Klakočar Zupančič, Marta Kos in Faila Pašić Bišič v ospredju, v ozadju pa nanje “preži” domnevni spolni predator Mustafa Alnajjar (Foto: Twitter)

Nina Gregori, Faila Pašić Bišić, Tanja Fajon (Foto: SD, posnetek zaslona)

Javna razprava o beguncih, ki so se jo udeležile tudi Nina Gregori, Faila Pašić Bišić, Tanja Fajon. (Foto: SD, posnetek zaslona)

Ljubljana, ZRC SAZU. Okrogla miza informacijske pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji z naslovom Begunke in prosilke za azil v EU. Koordinatorica Visokega komisariata ZN za begunce Faila Pašic Bišić, evropska poslanka Tanja Fajon (S&D), moderatorka Saša Banjanac Lubej, direktorica direktorata za notranje zadeve, migracije in naturalizacijo Nina Gregori in znanstvena svetnica Sazu Mirjam Milharčič Hladnik. (Foto: STA)

Kranj, Hostel Cukrarna. Zajtrk proti nestrpnosti, ki ga pred svetovnim dnevom boja proti rasizmu pripravlja Klub študentov Kranj. Predstavnik Društva Legebitra Mitja Blažič, predsednica Društva Up Faila Pašić Bišić, članica izvršnega odbora Društva izbrisanih prebivalcev Slovenije Silva Stanković in član odbora Evropske mreže za boj proti rasizmu Eyavhew Tefera. (Foto: Sašo Pipan/STA)

Kontroverzna bivša poslanka SMC Jasna Murgel se je ob srečanju s Failo skoraj razjokala. (Foto: STA)

Je tudi protestnica: predstavnica islamske skupnosti Faila Pašić Bišić je iz rok dveh udeležencev iztrgala transparent. (Foto: Bobo)

Sara Kovač