fbpx

Sedež SNS napadli z odpadnim motornim oljem: Jelinčič trdi, da so bili na delu levičarji

Vandalizirana rezidenca SNS. (Foto: Fb)

Česar levičarji ne zmorejo z besedo, hočejo doseči z agresijo. Danes ponoči ob 23.21 se je zgodil napad na hišo. Štiri steklenice odpadnega motornega olja so zadele in uničile fasado, k sreči pa so zgrešila okna,” je prvak SNS Zmago Jelinčič objavil na svojem Facebook profilu.

Kot kaže, so se radikalni levičarji maščevali prvaku SNS Zmagu Jelinčiču za besede, izrečene v Kavarni SEM v Ljubljani, ko je na predvečer dneva državnosti potekala predstavitev knjige Udba in akcija Sever, avtorja Igorja Omerze.

Tam je Jelinčič izjavil: “Narod je neumen. Napaka je bila, ker je narod dobil naš denar… Naš denar so dobili. Vsak kurac študent je dobil 150 evrov kar tako. Kdor ne dela, je dobil 200 evrov, poleg tega, da dobiva socialno. Potem pa je vsak dobil še za 200 evrov bonov“, vse to pa je posnela kamera Top TV, zaradi česar naj bi Jelinčič snemalca Vladimirja Voduška tudi ovadil, saj je snemal zasebni pogovor.

Fotografija osebe Zmago Jelinčič Plemeniti.

Danes ponoči so se Zmagu Jelinčiču maščevali. Ob 23.21 se je zgodil napad na hišo. Štiri steklenice odpadnega motornega olja so zadele in uničile fasado, k sreči pa so zgrešila okna. “Kdo mislite, da je to storil? 1. Severni jeleni, 2. Ekstremni levičarji, ki jih na protestih vodijo SD in Levica, 3. Donald Trump,” je izpostavil na Facebooku in dodal: “Česar levičarji ne zmorejo z besedo, hočejo doseči z agresijo“.

Fotografija osebe Zmago Jelinčič Plemeniti.

Fotografija osebe Zmago Jelinčič Plemeniti.

Rok Krajnc