fbpx

Sin vrhovnega državnega tožilca in sodnice evidentiran na listi Levice

Lan Jenull (levo) na LGBT paradi. (Foto: FB)

Škandal24 je objavil članek, v katerem razkriva, da poslanka Levice Nataša Sukič spodbuja somišljenike k lepljenju plakatov v smislu “ne smemo biti tiho”, s sloganom “nalepi plakat”, s čimer spodbuja k razmnoževanju in lepljenju plakatov. Medtem pa stranka Levica že napoveduje ofenzivo zoper vlado Janeza Janše in ga povsem odkrito obtožuje sodelovanje s kriminalnimi združbami. Ob tem pa Svet Levice kot kandidata evidentira Lana Jenulla, malodane najstnika, ki je sicer gejevski aktivist. Gre za drugega sina vrhovnega državnega tožilca Hinka Jenulla in sodnice Tadeje Zima Jenull. Njegov polbrat Jaša Jenull je ravno tako levičarski aktivist.

V javnost je prišlo razkritje, da poslanka Levice Nataša Sukič odkrito nagovarja in pošilja državljanom protivladne vsebine. Kot je iz pridobljene fotografije opaziti, naj bi Sukičeva pošiljala elektronsko pošto Lucije Plavčak, ki je zapisala takole: “Prepričana sem, da se pod vlado Janeza Janše zavedamo preziranja in uničevanja kulture močneje, kot kadarkoli prej tekom naših kratkih življenje.”

“Ne stoj, ne obupaj, zapoj pesem, preberi verz, nalepi plakat, ne bodi tiho,” je še dodala s tovariškim pozdravom.

Foto: Škandal24

Škandal24 meni, da bi ob tem lahko sklepali, da je tudi pobudnica plakatov na stavbah v preteklosti. “In gotovo so kje nalepljeni identični.”

V Svetu stranke Levica se po neuspeli nezaupnici že pripravljajo na nov pohod
Svet Levice je podal predlog, s katerim bodo v prihodnje “pobalinsko nagajali” po neuspeli nezaupnici. V stranki so zapisali, da se že pripravljajo na rezervni plan dela za primer neizglasovane nezaupnice in njihovega obstanka v opoziciji. “V tem primeru se bomo osredotočili na tri tematske sklope, in sicer želimo v prvo vrsto postaviti zelene teme, “rdeče” teme ter obrambo demokracije in ofenzivo proti vladi Janeza Janše, ki povsem odkrito sodeluje s kriminalnimi omrežji,” so zapisali.

Foto: Škandal24

Ob tem pa Svet Levice kot kandidata evidentira Lana Jenulla, malodane najstnika, ki je sicer gejevski aktivist. Gre za družino tožilca Hinka Jenulla, o čemer smo že pisali.

Spodaj prilagamo nekaj primerov plakatov:

Foto: Škandal24

Sara Rančigaj