Koalicija razpada? Siolov nerazdružljivi duo Cirman-Vukovićeva že udriha čez SMC in Počivalška, ker naj bi želela v desno vlado z Janšo, SDS pa podtikata Slavka Jamnika

Novo mesto, sportna dvorana Marof. Volilni kongres SLS ter konvencija s predstavitvijo kandidatov za zupane in obcinske svetnike. Predsednik SDS Janez Jansa, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Pocivalsek in nekdanji predsednik SLS Janez Podobnik. (Foto: STA)

Na portalu Siol so objavili zavajajoč prispevek o menjavi vodstva na vrhu Stranke modernega centra saj ob navedbi, da bo nekdanjega predsednika vlade Mira Cerarja nadomestil gospodarski minister iz SMC Zdravko Počivalšek, špekulirajo celo o razpadu vlade Marjana Šarca, saj da naj bi Počivalšek spadal med tiste članke SMC, ki naj bi po zmagi stranke SDS na državnozborskih volitvah najbolj navijali za oblikovanje desnosredinske vlade. Preberemo lahko celo, da naj bi stranki SMC in SDS kadrovsko in politično sodelovali, pri čemer nekdanjega člana uprave Nove Ljubljanske banke Alojza Slavka Jamnika podtikajo v krog SDS, čeprav ta največji opozicijski stranki sploh nikoli ni bil in tudi ni blizu. To je pošteno razhudilo veljake SDS, na čelu s predsednikom stranke Janezom Janšo, da so na Twitterju zapise Siolovega novinarja označili za klasičen “fake news”. Kaj je v ozadju nenadnemu medijskemu špekuliranju o povezavah med SMC in SDS? Očitno bojazen, da se nameravajo Cerarjevi v izogib popolnemu političnemu potopu taktično umakniti na desno, kar bi kar naenkrat tudi pomenilo, da bi se tehtnica nagnila na stran desnosredinskih strank, zato bi grožnja s prihodom Janeza Janše na oblast spet lahko postala realnost za levico. Gre torej za taktično očrnitev SMC in Počivalška, da desnica ne bi dobila potrebnih glasov?

V članku z naslovom “Bo pragmatični Zdravko Počivalšek postal težava za Marjana Šarca?” pišejo, da bo na prihajajočem kongresu SMC v začetku oktobra prišlo do spopada med strujami, ki bo odločal o nadaljnji ideološki in politični usmeritvi stranke. Pri tem navajajo, da sta pred stranko, ki je na lestvici priljubljenosti znatno strmoglavila, dve možnosti, in sicer, da se ta ali združi s strankami na liberalnem polu ali pa se “resetira” in prične povsem na novo.

Novinarja Siola Primož Cirman in Vesna Vuković v članku navajata, da so se v stranki SMC odločili, da bodo vlekli poteze v smeri, da bo stranka zaživela na novo. Več virov je namreč potrdilo, da je kandidaturo Zdravka Počivalška prejšnji četrtek podprl tudi izvršilni odbor stranke. V nadaljevanju pišeta, da bi s Počivalškom na vrhu stranke povsem padel v vodo scenarij povezovanja stranke SMC s Šarčevo LMŠ. “Gospodarski minister, edini član Cerarjeve vlade, ki je tudi pod Šarcem ostal na istem resorju, SMC vidi kot samostojno stranko, ki mora najprej prešteti in utrditi svoje vrste.”

Počivalšek se bolje počuti na desni, sedel je le poleg Podobnika in Janše?
Pod vodstvom Počivalška na Siolu napovedujejo čistke v stranki in dodajo, da bo stranka očitno spremenila ideološke poglede in se usmerila bolj na desno, potem ko so spoznali, da je na levici prevelika gneča. Nepotrditev novele zakona glede financiranja zasebnega šolstva, ki jo je predlagal minister Pikalo, po njihovo predstavlja primer iskanja nove identitete stranke. Pri tem sta Cirman in Vukovičeva očitno nalašč pozabila, da je bila predlagana novela tako ali tako protiustavna, saj bi pritožnika postavila v še slabši položaj, torej bi še dodatno poslabšal afinanciranje šol v zasebni lasti. Cerar, ki sicer velja za politično truplo, je vendarle ustavni pravnik, ki bi že po svoji profesiji moral vsak takšen ideološko obarvan predlog Socialnih demokratov odločno zavrniti. No, na Siolu imajo očitno drugačno teorije, namreč da se Počivalšek boljše počuti na desni, glede na to, da ga je bilo mogoče videti na volilnem kongresu SLS, ki ga je obiskal v imenu SMC in kjer je sedel poleg Marjana Podobnika in Janeza Janše.

Miro Cerar in Zdravko Počivalšek (Foto: YouTube)

Nasprotovanje izključevanju zmagovalke volitev označujejo kot negativno
Cirman in Vukovičeva sta se Počivalška že lotila z negativnimi vrednostnimi sodbami,  ker da je lani poleti odkrito nasprotoval izključevanju SDS med koalicijskimi pogajanji. Kako je lahko izključevanje stranke, ki prejme največji delež glasov slovenskih volivk in volivcev, nekaj popolnoma normalnega in del slovenske politične kulture, sicer ni jasno. Več kot očitno je torej, da sta novinarja Siola pristranska, kar pa dodatno dokazujeta z navedbo lažne informacije glede sklepanja kadrovskih dogovorov med desno strujo SMC in SDS. “Leta 2017 je SMC za člana nadzornega sveta Slovenskega državnega holdinga (SDH) predlagala Franca Žmavca, ki je po zaslugi poslancev SDS celo dobil podporo mandatno-volilne komisije državnega zbora. Za njegovo imenovanje je močno lobiral Alojz Slavko Jamnik, nekdanji član uprave Nove Ljubljanske banke (NLB), ki spada v krog SDS.” No, v največji opozicijski stranki SDS so se nemudoma odzvali na Twitter profilu, kjer so zapisali, da Slavko Jamnik nikoli ni bil niti blizu stranki in da “revolveraši iz režimskega Siola spet vse prikrajajo svjim piškotarskim očalam”. Ali je SDS zahteval tudi popravek, ni znano.

Pogovori o sodelovanju bodočih strankarskih partnerjev z zmagovalko volitev so nekaj normalnega v vseh demokratičnih državah, saj so državljani z večino oddanih glasov jasno in glasno izrazili, komu zaupajo vodenje države. No, očitno se je ob bojazni, da utegne zaradi soliranja predsednika Marjana Šarca ta leva vlada slejkoprej razpasti, že začela iniciativa, ne samo da se SMC prepreči, da bi se kadarkoli lahko pogajala s stranko SDS za vstop v koalicijo, temveč da se ji poskuša preprečiti, da bi se sploh še kdaj vrnila v parlament.

Hana Murn

 • Stajerka

  ….ja, očitno je na vrsti sesuvanje vlade…..mediji, ki so Šarcu in koaliciji peli hvalnice, izkazovali 120% podporo, so pričeli obračat ploščo……in kot že večkrat videna zgodba, je čas, da levaki začnejo udrihat in iskat nov obraz……verjetno je pričel delovat preveč izven določenih smernic in gate bo potrebno menjat……ja, strici iz ozadja, nove obraze menjujejo hitreje kot gate na lastni zadnjici……to, da Šarec ne počne druga kot izpolnjuje pravljice Levice in državo tišči v prepad, je znano že od začetka mandata, vse ostalo je natolcevanje in iskanje dlake v jajcu……

  (Ne)aktivni Šarčevi: seje krajše, letos sprejeli le šest novih zakonov
  AVTOR
  Anže Božič
  KOMENTARJI
  163
  Šarčeva manjšinjska koalicija in njihova pogodbena opozicija Levica sta v državnem zboru občutno manj produktivni kot prejšnja oblast. V prvi polovici letošnjega leta so poslanci sprejeli vsega šest novih zakonov in imeli na poslanskih klopeh kar za petino točk dnevnega reda manj kot v zadnjem primerljivem obdobju.
  https://www.24ur.com/novice/slovenija/ne-aktivni-sarcevi-seje-krajse-letos-sprejeli-vsega-le-sest-novih-zakonov.html

  • Novakec1

   Kdor ne dela ne greši!

   • antimur

    To velja za normalne ljudi, za takšne kučanistične podrepnike kot je Šarec in njegova golazen pa zagotovo ne. So prave pošasti brez pameti in hudobni do obisti, tako da oni vedno delajo škodo, že s tem, da vdihavajo zdrav slovenski zrak, izpihujejo pa ogabno mešanico rdečezvezdaštva in levega fašizma.

   • Andrej

    OK, ampak Šarko je zato tam, da dela. In za to tudi prejema plačo. Če ne dela naj ne jé. Če bere berila bo prav gotovo vedel za ta stavek.

 • Stric iz ozadja

  Tudi ce SMC sreca pamet, so se zmeraj stirje glasovi premalo (Ne Jelincic ni desen in sodi v zapor zaradi sodelovanja z udbo, ne pa v vlado).

 • AlojzZ

  Koalicija razpada?

  Ne. Samo tepejo se za funkcije. Pri tem pretepu je seveda osnovna predpostavka, da koalicija ne razpade. Sicer pretep nima smisla.

 • resnicaboli

  Ko bo koalicija razpadla objavite takšne špekulacije pa niso zanimive tudi Počivalšek ni angel.

 • Amerikanc

  Tisti, ki poznajo zagnanega Počivalška, verjetno vedo, da mu je res težko sestankovati in mlatiti prazno slamo s totimi serpentinškovimi Šarcisti, ki v življenju niso drugega dvignili, kot žlico.

 • Franc Šink

  V Murglah so novi obrazi že izbrani. Imajo pa še zalogo.

  • antimur

   To si ta zločinec in izdajalec Kučan ter njegova smrdljiva banda misli. Tokrat mu ne bo uspelo, qrbi rdečezvezdaški.
   P.S.:Kako mora zaudarjati, če je že skoraj tretje desetletje odmrznjen. Zamrznjeno svinjo daj iz zmrzovalnika za par dni, pa je že smrad neznosen.

   • Miro

    hahaha spet vam je Milan kriv za vaše nesposobnosti…..

    • IZBIRA

     Tako je. Opozicija v komunizmu ni za to da kritizira oblast ampak da odgovarja za njene bedarije.

  • karpelec

   …čakajo še na zadnja navodila in štempl.

  • samotoje

   V strahu pred Janšo bo nastala naslednja koalicija: Levica, Zezebe kot nova stranka z novimi in svežimi silami (Turnšek, cumbajšpil), LMŠ (Šarec, Joveva in Karla Urh za večjo težo), Bratušek in Kociper Duo in oba manjšinca (dobra sta za glasovanje). Božo Repe že piše monografijo o epohalnih dosežkih take koalicije.

 • Miro

  Koalicija razpada?

  In če? Saj Jajo tako in tako ne more sestaviti vlade. sicer pa samo mokre sanje rumeno modrih

  • Zakaj je ne more sestavit ?

   • Miro

    ker je nesposoben

    • macon

     Kako so bili šele nesposobni desničarji v letih 1945-1991, ko niso zmogli niti priti v takratno socialistično skupščino. Res so bili zaničevanja vredni nesposobneži in današnji so samo za odtenek manj nesposobni.

     • Luiggi

      So jih tvoji idoli enostavno nafilali v tankovske jarke in razne hude jame,kapish?..Ti pa si niti zamisliti ne mores,kolk so bili nesposobni!

    • Luiggi

     Ja,bos vidu,ko se bo slo za stolcke,jih bo okoli njega kolikor hoces,sprevrzenih in zavrzenih,kapish?

  • montyamp

   Ko jo sestavijo kastrirane marionete udbo-partijskih fosilov , se nam naenkrat spet mudi v nove bankrote .
   Če sodimo po murglosrbskih provokatorjih , je kolaps države že blizu , navijati za lastno bedo , to lahko počnejo samo mladiči kurćanove žveplene gverile .

   • Miro

    a tebi tud Milan greni življenje?

    • montyamp

     Hehehe ……………….. ,tebi ga pa ne .
     To , da si preveč retardiran , še ne pomeni da razumeš svojo sorto idiotizma .
     Gošarski potomec pač , poln hrabrosti pri zvezanih .

  • antimur

   V kolikor bi RTV, Delo, Dnevnik in ostalo levfašistično medijsko sranje z njihovimi pokvarjenimi pisuni kot je Cirman in Vukelićka še naprej poročali lažnivo, spletkarsko, tako kot je v interesu izdajalskih, prevratniških kučanistov, potem mogoče ne, toda vaš teror nad Slovenci je pred zanesljivim koncem. Golazen levo fašistična, ne boste pozabljeni, vas imamo globoko v sebi, pa ne v srcu, ampak želodcu.

  • tohuvabohu

   S kom pa naj jo sestavi? Nobena od strank sedanje koalicije ni vredna pol vedra postane vode.

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

  • Luiggi

   Nokdar ne boste uspeli to izvrsit fizicno temu izreku,zakaj?Zato,ker imate v Butalah ze skoraj vec cefurjev in ostale pritepene golzni,kot pa je vas Slovencev!

 • karpelec

  Spet se jeSiolu nešto snilo, sicer pa vsega lepega je enkrat konec in ni hudič, da enmu ne bi enkrat prekipelo ob vse večjih neumnostih.

 • IZBIRA

  Počivalšek naj odstopi, naj ustanovi svojo stranko s programom in se distancira od SMC, se pravi od Partije. Tako bo zatrl UDBOvske intrige in zavaja.Pa maj UDBA gloda in podtika SMC kamor in lolikor hoče. Janša naj zavrne kakrsno koli sodelovanje z SMC boljševiki.

 • Borut Stari

  Sem jebeni slovenski upokojenec in si jesen življenja ne kvarim s politiko in medijskim fake news.Tako ali tako radikalnih sprememb, razen kozmetike, v političnem sistemu v jeseni mojega življenja ne bo več Kot sem to storil sam, zavrzite to resnično nepotrebno prtljago in se vam bo odkrilo tisto, kat nam je upokojrncem pravzaprav podarjeno. Da živimo na svoj način, neobremenjeno in nestresno.

  • IZBIRA

   Kaj pa RTV položnice?

   • Borut Stari

    Kakšne položnice? Za SEPA nisi slišal? S položnicami se ne ukvarjam.

    • IZBIRA

     Uporabniki SEPA so oproščeni plačevanja RTV položnic.Novela Zakona o RTV Ur. l. RS, ob svetem niikdar.

  • Luiggi

   Hej star,zelim ti sreco in veselje v teh zadnjih (minutah,urah,tednih,mesecih,morda celo letih),da uzivas mastno pokojnini,ketro upam,da si jo posteno zasluzil.Jaz se tudi drzim tega,da zivim brez stresa!No pa fajn se imej in ne prevec na zunanjo vrocino,tudi moja klima deluje twenty four/seven!

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI TU
  PONAVLJAM
  IN DODAJAM !

  ŠALA

  Bolj kot S spodaj zapisanim – pa se zdi,
  da
  se se je SDS ZAMERILA – ZATO
  – tu, na tem OK e-portalu NOVE24TV “ŽAL PIŠOČIM” –
  KER
  TU “ŽAL PIŠOČI” VERJETNO EX KP, ZK PROVOKATORČKI – DNE 20.7.
  KO SMO BILI PODPORNIKI IN ČLANI SDS NA MNOŽIČNEM LETNEM SHODU V BOVCU
  ONI
  “NESREČNEŽI – ŽAL TU PIŠOČI IN PACKAJOČI” NPR. “TUNEK-VALTER” ITD.
  NISO
  BILI DELEŽNI ZELO DOBREGA – P A S U L J A,
  ki smo ga dobili vsi,
  nas več tisoč popornikov in članov SDS !
  ZDI SE,
  DA BI “DUET – TUNEK IN VALTER” – VSE OPROSTILA – OK STRANKI SDS
  LE
  TEGA,
  DA 20.7.2019 V BOVCU – NISTA DOBILA – ” SDS – P A S U L J A”
  TEGA PA
  – “F.TUNEK IN VALTER” – SE ZDI
  STRANKI SDS IN NJE VODJ
  I CENJENEMU GOSPODU J. JANŠI – NIKAKOR NE MORETA – ODPUSTITI !
  Jaz
  sem med shofdom šel tudi v sam kraj BOVEC
  IN
  SEM TAM VIDEL NEKE ČUDNE, NETURISTIČNE DEDCE,
  KI
  SO TUROBNO POSEDALI NA TERASAH LOKALOV V BOVCU
  IN SO SI SEVEEDA MORALI SAMI PLAČEVATI – HRANO IN PIJAČO.
  PA ŠE PEKLENSKO VROČ DAN JE BIL:
  morda sta bila F. Tunek in Valter
  med tistimi dedci-neturisti, ki so nesrečno in “brez veze”
  posedali
  po lokalih v Bovcu, 20.7. V ČASU SHODA SDS,,
  KI SMO VESELO JEDLI – ZELO OK – P A S U L J
  PELI, PLESALI ITD.
  PONAVLJAM
  ŠALO O FOVŠARIJI – DO OK GOSPODA J. JANŠE.
  ŠALA
  En
  jokajoć moški glas me je prejle poklical
  in
  se jezil, ker sem napisal – NAJ SE VZGLEDUJE PO ZELO OK J. JANŠI IN GRE V HRIBE.
  S
  štajerskim naglasom – mi je govoril :
  “kaj si nor, v tej vročini – pa že ne grem v hribe, na Triglav pa sploh ne.
  Že v Ljubljani “crkavam” od vročine.
  Te bom tožil,
  da me nagovarjaš k samomoru,
  ko praviš – naj grem zdaj, te vroče dni – na Triglav”.
  No – in o Titu je še nekaj govoril,da nima pojma – kdo je zares bil. In take.
  Skratka.
  Nekateri v vroči julijski LJ imajo – težave. SE ZDI. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  P.S.
  ZDI SE MI, DA JE KLICATELJ MENI – JOKAL – OD FOUŠIJE.
  NAD IDILIČNIMI SLIKAMI J. JANŠE IN NJEGOVE GOSPE URŠKE, KI V TEH VROČIH DNEH
  – PA
  ZMORETA HODITI PO VISOKIH HRIBIH OKROG BOVCA.
  CELO TISTE STAREJŠE GOSPE – TO ZMOREJO.
  “ŽAL NAŠ” “VALTER-TUNEK” PROVOKATOR – ZMORE LE TIPKATI PO MOBIJU
  IN
  ŠE PRI TEM SE ZDI – ZNOJ LIJE Z NJEGA,
  MU JEZIK VISI IZ UST – KOT KAKŠNEMU KUŽKU ITD.

  KONEC ŠALE

  • Luiggi

   Joj stari,ce se vas je 3000 plus najedlo pasulja,to je moralo grmeti in smrdeti v bovski dolini od prdenja.Podpiram SDS in skoda,da ne morem prisostvovati takemu fizolovemu slavju!

 • Iva

  Že kot novinarja Dnevnika sta bila Primož Cirman in Vesna Vuković manipulatorja javnega mnenja pod taktirko F21.
  Vukovićeva je, v tv soočenju na RTVSLO, junija 2014, celo trdila, da obstajajo dokazi proti JJ v zadevi Patria ( v studio je bila povabljena skupaj z bivšim kriminalistom J. Demšarjem, kar pove o vplivu F21 ne le v medijih, ampak tudi v kriminalistični policiji).

  Tako poteka medijski inženirig (AGITPROP) v organizaciji globoke države, ki vzdržuje NAŠE nove obraze in onemogoča vzpostavitev dejanske demokracije!

  • Dario Lupič

   Janši je bila krivda dokazana.. obsojen je bil na prvi stopnji 2013 in potem je še po pritožbi bila sodba še enkrta potrjena. Proces je padel zaradi zastaranja, k čemur je največ pripomogel tudi obsojeni, ki se je izogibal razpravam (npr. pokvarjen akamulator..).

   • samurai

    Zadeva je zastarala zato, ker je sodišče tako hotelo, ker niso znali kako naprej furat montirani proces. Janša jih je opozarjal, da bo zastaralo, ampak gospodi na sodišču se ni nič mudilo, ker jim je to ustrezalo, ker so se bali, da bo šla zadeva na ESČP.

    • Dario Lupič

     Tudi sam mislim, da bi se moralo sojenje vsem akterjem ponoviti od začetka, od Erjavca pa do Janše, slikar je v tej zgodbi samo stranska vloga (Cekuta)

   • Iva

    Tako velika glava Dario ali Mitja?, pa tako malo pameti!
    Sodba je bila v celoti razveljavljena!

    Decembra 2015 pa je sodnik Radonjič (ja, tisti, na katerega je pritiskal prodani SDT Harij Furlan v zadevi Novič, za nagrado pa je bil nato, saj ni res, pa je, povišan v vrhovnega sodnika)
    v zadevi Patria (ovadba BZH – žena udbovca Zvonkota Hrastarja) razsodil: “Dokazi so pokazali, da je Hrastarjeva priredila del obtožnega predloga v zadevi Patria!”

    Vendar “sodna prostitutka” ni bila kaznovana, ker naj ne bi bil dokazan naklep njenega prirejenega obtožnega predloga, ki je pomenil začetek procesa proti “notranjemu sovražniku”, njegovi večletni medijski stigmatizaciji, zaporu in nadaljevanju širjenja laži, katerim podlegate (!) ideološki zaslepljenci.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Moji dragi, a ste pozorno prebrali ta prispevek? To je šolski primer fake news-a…šolski primer “majhne in nedolžne” laži. Prepletanje nekih resnic in polresnic, da zadeva izgleda kao verodostojna. SDS in njen lider, Princ Teme, želita koalicijo razbiti za vsako ceno. Cilj opravičuje sredstvo !!!

  • Common Sense

   Opozicija si to običajno sicer želi, sicer ne bi bila opozicija. Pa tudi sicer bi nam “razbijač” te čudne spakedranke, ki se ji reče (nad)koalicija, kdorkoli že to bo, naredil uslugo. Ker teli sedanji oblastniki so 2x manj operativni od Cerarjeve vlade, pa smo vsi mislili, da slabše ni mogoče;)

   • Tunek-Haloški Hillbilly

    Zapomni si eno stvar…levičarji bomo spet vladali, na en ali drug način. Kapish?

    • macon

     Razumemo, herr hauptsturmfuehrer.

    • Common Sense

     boste qurcu, meni ne. Jaz se znajdem in vas nadmudrim, da še sami ne veste kdaj sem vas;)

     • Luiggi

      Meni tudi ne,moj idol je Trumpek in njegova soproga Melania,oba sva bila rojena v Novomeski zenski bolnici,zato sva posebno smart!Kapish?

    • tohuvabohu

     Ubogi rdečkarji. Še takrat, ko ste imeli neomejeno oblast, smo vas prinašali okoli, da je bilo kar grdo. Šverca, prekupčevanja z devizami, dela na črno, korupcije itd. nikjer na svetu nikoli ni bilo toliko. Hec pa je, da ste bili partijski karieristi glavni v teh kekčevih ukanah.

    • branči

     ti imaš oblast edino nad kozo julko, ki komaj čaka, da vidi rdeći kurac! smo te sfukal na sodišču in še te bomo! da pa nekdo z vplivom tle gor bluzi, so pa otroške igrice, ki jih rdećuhi obvladate le za debilni narod, ki vas podpira!

  • Janez Kepic-Kern

   TA PA ŽE SPET – O “PRINCIH”
   PA
   SEM MU ŽE 1000X REKEL,
   DA 60 LET STAR FAMILIAREN MOŠKI
   KOT JE CENJENI G. J. JANŠA – NE MORE BITI – P R I N C.
   Lahko
   je “pater familiae” – ne pa – PRINC.
   LETA
   IN MORDA TA VROČINA
   STA VERJETNO TEMU “TUNKU” IZNIČILA LOGIKO? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • tohuvabohu

   Se strinjam. Cirman-Vukovič sta fake news na štirih nogah.

   • samotoje

    In s štirimi ušesi. Vmes pa ničla.

    • karpelec

     …vmes pa neproduktivna predelava hrane.

 • GverilaStyle

  samo poglejte nasmeh skorumpiranega parazita podobnika…..spet bo črn kruh na mizi.

 • Common Sense

  Koalicija čisto nič ne razpada. Morda grejo tile “ponosni nasledniki komunistov” Počivalšku res malce na jetra in ga popolnoma razumem. Ampak koalicija ne bo kar tako razpadla. Preveč lepih službic je v igri. Preveč je anti-Janša sentimenta.

 • Andrej

  Tudi na SiOlu je čas kislih kumar. Kateri normalni bi pa sklepal zveze s stranko, ki je ni?

 • sloustava

  Ko in ce bo ta duo od Cirmana preko Kucana in Golobica do Vukovićke enkrat pisal resnico, bo vse Slovence zadela kap!

 • tohuvabohu

  Ehehehehe. Že Cmero je bil nikakršen politik, Počivalšek je še desetkrat manj. Ukvarjati se s takimi je izguba časa.

 • FORT WORTH

  Aja, zdaj ko SMC-ju tece voda v grlo, da bi se resili pred propadom pa bi se pridruzil SDS-u za sestavo morebitne nove koalicije ??!!
  Ja mogoce bi to lahko izpeljali, ko bi cmerar, murglova in ostali radikalci dali svoj nepreklicen odstop…
  Je pa mogoce v igri se nekaj pogojev.
  SDS jim namrec lahko omogoci prezivetje.
  Ampak, najprej se pa morajo odlociti, kaj bi sploh radi, smetisce zgodovine in harakiri ali prezivetje.

  • samsara

   Funkcija trojancev je morda še zadnje, s čimer bi SMC kućahedini ustregli udbomafiji.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  TUNKA – je nekako treba spraviti
  NA T.I. DUHOVO PRENOVO – K FRANČIŠKANOM !
  Nujen primer čisto zablodele duše – se zdi. L.R. JANET K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • xtc

  SMC-Stranka Mrrtvih Cagavčkov.
  Ah,to so predrabljali že na Reporterju-čas kislih kumaric.
  Skratka Šarec tone vse hitreje tudi predčasne volitve in lažne ankete ga ne rešijo vedno bo obstal pri 12,5%.na volitvah.

 • Boco

  Koalicija naj razpade, potem pa predcasne volitve.
  SMC je tako ali tako, kot pravi Pozar, certificirano politicno truplo.
  SDS se ne povezuje s takimi luzerji.
  Predcasne volitve pa pomenijo huronsko zmago desnice.
  SMC, LMS, SAB, mogoce celo Levica pa na zasluzeno mesto, to je smetisce zgodovine.

  • Luiggi

   Kaj pa ce SMC ustane od mrtvih?…Ne bo se to prvic zgodilo,prvi je bil Jezus Kristus!

 • freedomfighter

  Ma naj ze razpade ta vlada

  • Amerikanc

   Kakšna vlada neki ?! Toti kekci so iz vlade naredili protijanševski piar, za kar imajo 4 letno imuniteto. Verjetno jim jo lahko vzame res samo en dokaj delaven gosodarstwenik (če temu delavnemu topličarju lahko tako rečemo), ki se je naveličal Šarčeve in Židanove neumnosti.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Nova24TV: Koalicija razpada !!!

  Haloze Express: To ne drži. Nova24TV spet laže. FAKE NEWS !!!

  • Imperial Commando

   In zakva nisi na haloze express? Vsak dan celi dan si tu. Brisi kordis.

 • Basileus

  Počivalšek zgleda v betico kot neumen kmet z debelim krompirjem. Pravi, da sebe vidi kot meneđerja ne politika. Ta buzdovan teoretični, ko bi bil meneđer bi direktoval v bavarskem BMW ne, da umazano tehnologijo uvaža na balkan-Slovenijo.
  Enkrat se dogovarja z Zemljaričem, drugič sedi poleg Janše. V Sloveniji vsa vas nosi en reklc.

  • Black_hawk

   Sej tud je tak.

  • samurai

   “Počivalšek zgleda v betico kot neumen kmet z debelim krompirjem….”
   Aja, ti pa, kot en Basileus pasjeglavc

   • Basileus

    Tako zgledata Podobnik in Jajo.

 • Beli Sneg

  Spomnim se, da smo se ob sestavi Cmerotove vlade, vsi čudili, kakšnega nesposobnega in butstega ministra za gospodarstvo je Cmero nastavil. No, danes v Serpentinškovi vladi izgleda, da je to najboljši minister kar jih v vladi je. Standardi nam močno padajo. No saj ni čudno, če je za PV izvoljen lesarski tehnik s šestimi popravci in igralsko diplomo. Za naslednjo vlado nam pripravlja murgeljparkelj kar ptičje strašilo. In Butalci ga bodo izvolili.

 • Black_hawk

  Hvala Bogu za izvoznike ki delajo mimo te vlade in ohranjajo vsaj malo spodoben evropski standard. Če pa še njih izgubimo, potem pa adijo vse skupi.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!