Škandal! Ilegalec Ahmad Shamieh še vedno v Sloveniji – sedaj kuha mineštro in peče štrudelj?!

Foto: Facebook

Pred dobrim mesecem smo poročali o tem, kaj se dogaja z najslavnejšim migrantom v državi Ahmadom Shamiehom. Namesto da bi bil ta deportiran v sosednjo Hrvaško, se je, sodeč po fotografiji, objavljeni na družabnem omrežju Facebook, podal v poslovne vode in odprl lastno “brivnico” v Rogu. Ni pa se  ustavil le pri brivnici, saj se je očitno podal še v kuharske vode. Kaže, da kljub končani vojni v Siriji ne namerava zapustiti Slovenije in se vrniti k svoji ženi in otrokom.

Na družabnem omrežju Facebook je Ambasada Rog objavila fotografijo, na kateri Shamieh s pomočjo predstavnika društva Kulturno, informacijsko in svetovalno središče Legebitra, ki izvaja številne projekte in programe, namenjene LGBT-osebam, kuha jesensko mineštro in pripravlja jabolčni zavitek.

Glede na izraz na obrazu Shamieha je mogoče sklepati, da nadvse uživa v kuhanju, kar kaže na to, da se je v Sloveniji že povsem udomačil. Krepko se je zmotil tisti, ki je pomislil, da bo Shamieh ostal le pri delu na črno v brivnici in česalnici v bližini Roga. Nedvomno pa je, da se Shamieh zaveda, da spada med prvovrstne državljane, ki si lahko privoščijo več kot tisti, ki so v državni proračun celo življenje vplačevali davke.

Foto: Facebook

Shamieha je bilo mogoče videti tudi na predvolilnem shodu na Trgu republike, s čimer je pokazal svojo lojalnost strankama Levica in SD. To pa ni nič nenavadnega, glede na to, da sta mu ob prvem poskusu deportacije na pomoč priskočila Jan Škoberne iz SD in Miha Kordiš iz Levice in ga skrila v prostore Državnega zbora RS, kamor policija nima vstopa. Tudi 29. marca letos ni uspela deportacija z mejnega prehoda Obrežje, kjer bi bil predan hrvaškim varnostnim organom, saj naj o predaji ne bi bil obveščen. Upravno sodišče v Ljubljani je nato sprejelo odločitev, da je Slovenija zamudila rok, v katerem bi lahko Slovenija nezakonitega migranta Ahmada poslala na Hrvaško, saj se je 23. februarja iztekel šestmesečni rok za predajo Hrvaški. Postopek o prošnji za mednarodno zaščito oziroma deportacijo mora država zaključiti v čim hitrejšem postopku. Glede na to, da v Siriji uradno ni več vojne, Slovenija pa ni bila prva varna država, v katero je prispel, je odločitev slovenskih organov nedvoumna in bi ga morali vrniti v Sirijo. Sicer bi moral biti Shamieh že 14. novembra vrnjen na Hrvaško, vendar je nekdanji premier Miro Cerar protipravno zadržal odločitev pristojnih organov, kar pa mu je posledično prineslo ustavno obtožbo.

Shamieh se je očitno že ob prihodu v Slovenijo zavedal, da se splača ostati v Sloveniji, saj se pri nas migrantom lepo godi. V njihovo dobro se namreč na vse kriplje trudijo nevladne organizacije, ki pa so pogosto tiho, ko je potrebno pomagati Slovenkam in Slovencem, ki se znajdejo na socialnem dnu. Glede na to, da Shamieh, sodeč po družabnih omrežjih, v petek namerava nastopiti kot gost na okrogli mizi v Celju, znajo obiskovalci slišati marsikaj koristnega, glede na to, da si je očitno pridobil vrsto izkušenj, kako živeti lagodno in umirjeno življenje v Sloveniji …

N. Ž.

 • marta

  Ima Shamieh opravljen živilski pregled, da lahko kuha za njegove goste ?
  So naši inšpektorji preverili njegovo dovoljenje, ali morajo dobiti od nekje prijavo za to ? Ko gre za slovenske “kuharje”, so zelo natančni, kakor tudi glede prostorov in opreme javnih kuhinj.

  • SIMON ROZIC

   …kak za ene, tak za druge? Dajte no! “Rokice” ima še mastne od briljantine,
   dlake kozjih etničnih prvakov se mu držijo obleke, zob si ni umil že od obiska v
   DZ…in ali je poleg tovarišev porivačev iz LGBT res zdrav? Kdo bo to preveril?

 • Caetano

  Izkoristiti ga nameravajo, da bo s svojo “zgodbo o uspehu” privabljal nove migrante da ostanejo v Sloveniji in podpirajo njihovo pokvarjeno politiko.

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNOOOOOOO TKOOOOOOO !!! ! !!!

 • Andrej

  Nekaj milijonov Sirijcev se je razteplo po Evropi. Nič ni slišati, da bi se kaj na veliko vračali. Zakaj pa? Tukaj jim je predobro. Za vse je poskrbljeno. Še gate jim kupijo.

  • SIMON ROZIC

   ..a so še kakšne ostale od Tuerkove zapuščine finega perila ?…

 • FORT WORTH

  Tale gre s plastenko na wc, potem pa takoj v kuhinjo.
  Minestra sred Lublane trikrat bolj usrane…
  Hehehe

  • Zgornji

   JA, IN BOLANČANI POTEM ŽREJO USRANO MINEŠTRO …

 • Peter

  Čepica na glavi?
  Predpasnik?
  Čistoča v kuhinji?
  Sanitarna, rabite še kaj, da se odločite za pregled?
  Ali imate drugačne ukaze, no?

  Aja, šele zdaj sem opazil, da so dvojna merila prišla že prej na misel tudi marti…

 • Zgornji

  TOREJ NE MARA SVOJE ŽENE IN OTROK !!! ! !!! MAR RES MORAMO GLEDATI TAKE ZLOBNE ZVERI V SLOVENIJI ??? !!! ??? KDO JE KRIV ZA TO DRHAL DA JE TU PRI NAS OSTALA ??? !!! ??? TAKOJ V ZAPOR Z NJIMI !!! ! !!! IN NA PRISILEN POST OB VODI ZA ZAČETEK !!! ! !!!

 • Zgornji

  LUBLANA JE BOLANA Z ČEFURJI JE NASRANA !!! ! !!!

 • dob

  “Ahmad Shamieh še vedno v Sloveniji – sedaj kuha mineštro in peče štrudl?!”

  In dopisno skrbi za svojo družino.

 • plavi-mil

  A mulahko eden posodi kožuh, da bo lahko še bolj toplo oblečen v kuhinji.

  • SIMON ROZIC

   Kaj češ, bolhe so rade na toplem, pa špeh tudi….

 • m_m

  Človek ima v Siriji družino. In ostaja tukaj. To vse pove o njem in njegovem karakterju.
  In o karakterju tistih, ki ga podpirajo.

 • Van Der Waals

  ROG PODRET ZBIRALNICA LEVIH FAŠISTOV!!!!

 • antimur

  Prekleta levofašistična oblast, za tega pritepenca ne veljajo zakoni, kako si ta banda predstavlja delovanje države, če lahko nek Škoberne, Mesec, Brglez samovoljno nasprotujejo policiji, sodstvu, menda zato, ker so iz iste greznice, banda prekleta, pa etičnost Cerarja, nova politika Šarca, marš vsi skupaj v tri 3,14zde materne, z antislovenskim zločincem Kučanom in njegovo drhaljo na čelu.

 • KAPIBARA

  Sem strogo PROTI temu zajedalcu..
  Toda očitno je to lokalna (domača) kuhinja neke neprodajne kuhinje..

 • soc

  Ubogi revež, ločen od družine mora še kuhati pedrom, da ga ne pošljejo domov. Res ni pravice na svetu.

  • janez cepec

   ja res je revež, ko so vašga samozvanga disidenta u arest poslal, mu ni blo treba kuhat

 • Olga2345

  Izgnati je treba njega in njegove parazitske “gostitelje” – leve fašiste! Kršitelji zakonov nimajo kaj iskati v državi in celo na prostosti!

  • janez cepec

   tok glej, de ne bo tebe desc izgnov, šporgeta ne pucaš, gat mu pa tud ne pereš. kva če poj s tabo.

 • SLO84
 • boogin1

  Ahmadova brivnica in česalnica. Ima dovoljenje za poslovalnje, je pripjavil poslovalni prostor na FURS, izdaja računa in jih fiskalizira,…. aja to velja samo za avtohtone državljane.
  Tole je delo na črno in utaja davkov. Komunajzelska “levica” gospoda Boscarola označuje za utejevalca davkov.
  Komunajzarska vlada je k standardom, ki jih je potrebno nuditi jebcem koz in kamel, dodala še aneks in sicer:

  -migranti niso izenačeni z državljani Slovenije
  -državljani Slovenije so drugorazredni državljani
  -edina pravica in dolžnost državljanov Slovenije je nuditi nezakonitim jebcem koz in kamel standard, katarega si državljani Slovenije niti v sanjah ne morejo privoščiti

  Končne določbe:
  za migrante se vse krije iz davkoplačevalskega denarja

 • Franjo Trojner

  V tej normalnim državljanom neprijazni državi, zelo očitno levičarska oblast institucije pravne države namensko zlorablja za discipliniranje drugače mislečih državljanov in njihovih političnih predstavnikov.
  V normalni pravni državi bi ne bilo mogoče, da se na tak pritlehen, neustaven, nepraven , neetičen in nemoralen način napada vidne predstavnike politične desnice, kot so to dogaja ves čas g. Janši, pa tudi g. Krkoviču, g. Kanglerju in sedaj duhovniku Srehovcu. Na podoben pritlehen z način z diskreditacijo in javnimi pritiski so se lotili tudi g. Možine, da bi utišali resnico!
  Na drugi strani pa izumijo zakon za eno osebo, da lahko uničijo neposredne dokaze in mu ne rabijo soditi, kar vsem nam jasno dokaže, da pravna država pri nas ne deluje.
  Močno izstopa tudi primer ilegalca Ahmeda, ki bi po veljavni zakonidaji že zdavnaj moral biti predan Hrvatom, pa je piliciji predajo preprečila leva politika z Cerarjem, kot takratnim predsednikom vlade na čelu, pravosodna oblast z izigravanjem veljavne zakonodaje požegnala.
  Mimogrede sam, kot državljan Slovenije in s tem EU meje z Avstrijo brez veljavnih osebnih dokumentov ne morem prečkati, kar še je en dokaz več, da tako domači, kot zakoni EU veljajo selektivno, kar nazorno kaže na totalni razpad vladavine prva doma v Sloveniji, kot tudi v EU. Dokaz več je tudi neupoštevanje vladavine prava s strani Junckerja ( neupoštevanje, zamolčanje pravnega mnenja pravne službe njegove komisije) v primeru tožbe Slovenije glede neupoštevanja razsodbe arbitraže s strani Hrvaške, kakor tudi v primeru Terana ali dogovora o sukcesiji, ki zadeva terjatve državljanov Bosne in Hrvaške do NLB itd. Nabijanje nagobčnikov in s tem omejevanje svobode govora je še en napad v nizu napadov s katerimi želi politična levica doma in v EU utišati, preganjati vse tiste državljane, ki mislijo s svojo glavo in javno, jasno, glasno nasorotujejo vedno bolj ekstremnim, vsiljenim levičarskim zahtevam.
  Kakor vidite sami danes vladavina prava ne deluje za vse enako, kar zelo nazorno pokaže tudi ta primer ilegalca kjer je leva politika, leva vlada povozila vso veljavno zakonodajo, predpise, celo veljavne odločbe, da je pokazaka surovo moč in obelodanila namene leve ideoligije.
  Nas je vse skupaj lahko strah? DA, sam mislim, da nas mora vse skupaj upravičeno biti strah, saj nikoli ne veš, kdaj in komu od levih ideologov, od leve oblasti ali samo od agresivnih levih aktivistov se boš našel na poti in potem po videnem sledi pogrom, mar ne?

 • Ivan Friderik Novak

  Zakaj kažete “pederajsota” Mitjo?

 • lokec

  Ahmed ni sexy on je neumen levičar. Desničarke so lepe in pametne. Zrcalna slika. Desničarji smo lepi, vendar z pozitivnega negaivno b+-*/-+*/ pogleda.

  • janez cepec

   mrbit ste desnakarji res lepi, lepota j’ sicer neki relativn’ga, verjetn ste sam seb ušeč, pa ostalim pedrom iz vaše združbe, dejansko ste pa kreteni

 • Gregor Kastelec

  dela na črno…rog bi pa v luft vrgel

 • joza joza13

  Pa kar v plašču bo skuhal…, pedri mu bodo pa iz roke jedli hehehe…
  Zakaj pa ni zavit v rjuho? Mu je bolj pristajala.

 • janez cepec

  dejte se zment z njim, vam bo naslednič, ko boste, ovce zblojene, imel ovčji bal u Lepeni malco skuhu. jeba je pa te, ker verjetn ne bo đabe, kot takrat ko vam vojska kuha

 • lokec

  Kakšni teleti so levičarji. V naši firmi vodimo tehnično stvar desničarji tudi z srenje šolsko izobrazbo. pomagajo pa patudi osnovnošolski ljudje (praktiki ) IzviĐenje Slabo šolstvo. Teletasto neumno. Mehniki svoje učitelje prenašajo okoli kot keks. HAHAJHAHA

  • janez cepec

   ma ti še pomožne šole nis’ spacou, Bunksl naumn, tok cajt s’ u prvi razred hodu, de j’ tršica umrla.

 • mona lisa

  To je višek norčevanja iz poštenih delovnih Slovencev ki se komaj prebijajo iz meseca v mesec in ubogih upokojencih ki po 40 letih dela in krvavega davka životarijo z človeka nevredno miloščino, ki bi naj bila pokojnina. FUJ TAKA DRŽAVA IN POLITIKA. SRAM ME JE DA SEM SLOVENKA.

  • janez cepec

   izsel se, u Bosno, od tam gotou izhaja tvoj rod

   • Peter

    mona lisa, ki zagovarja pravice Slovencev gotou izhaja iz Bosne?

    Mogoče, še vedno pa zagovarja pravice Slovencev.
    Od kje pa ti izhajaš pol, no?

    • PORK Amashina

     Junuz cepec je sa Jesenica.

     • Peter

      To še ni opravičilo za neumnost, sori, no.

     • PORK Amashina

      Se strinjam.

    • Stane

     Verjetno iz cepceve dezele

   • PORK Amashina

    Ta pr’uu se nauč brat k” gvišn na znaš brat.Vsaj latinice ne.

 • Aton

  Tukaj igra opico levice. Samo, da ni žene in otrok.

  • janez cepec

   tak je vaš samozvani disident, glih tko levaška opica, k se da usake tok cajta zapret, de se babe pa pamžou losa

   • Peter

    Maš dober recept za losanje, vidm.
    Sproban pr teb, rajtam, no.

    • Valter BraniSlav

     No

 • FRANC3

  Kako skrben in ljubeči mož in oče je, da je zapustil vse in zbežal? USRANE IN STRAHOPTEC.

  • janez cepec

   a ti misleš, de si skrben in ljubeč oče, ko zvečer ne upaš u gostilno. USRANE in STRAHOPETEC si. navadna pička, smo djal učas

   • milanček

    poslušaj ti crkovina, odpelji se že na tvoj pašaluk južno od kolpe!

    • janez cepec

     ti pa u živalski vrt, med majmune

   • PORK Amashina

    No,no.Pust Franc’lna na gmah.Ma čist prou.K ga maš ti mal pod gas’m s’ brihten k’ sto hudičov.

 • PORK Amashina

  Seveda za takega ilegalnega migranta dajo vse od sebe.Jr pač polpismen ttot kateri so tako priljjubljeni pokvarjenim politikom in birokratom v upravnih enotah ter ministrstvih da ne omenjam da so najbolj priljubljeni zlaganim humanitarcem in samozvanim intelektualcem.Kakega sposobnega izobraženega tujca ki je pošteno v deželi pa je..lo in izrekajo da v deželi ni dobrodoše.Očitno jim pašejo modeli kot so sami torej šarlatani.

 • milanček

  Slovenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaj še čakamo!?

  • domovina mili dom

   Ko bo smreka iglice odvrgla, bodo pišmevuh volivci , dvignili svoje rejene smrdljive riti in šli voliti.

  • janez cepec

   ti čakaš avtobus, de te u Begne odpele

   • Peter

    Ja, baje pride čez pet minut.
    Ti boš mogu pa spet peš, ti ne potegne, kdaj morš bit na pustaj, no.

    • Valter BraniSlav

     No Peter, no no

     • Peter

      Ja, no.

     • Peter

      Valter, maš problem, no?
      Baje si iz kantri of fridam, pa boš prebolu en no, rajt?

     • Valter BraniSlav

      Kaj no v angleskem jeziku ustrezalo tvojemu no?
      YOU KNOW
      YOU KNOW WHAT I MEAN

   • Peter

    Kako je blo u službi? Si prebral Dnevnik, Delo, Večer in Mladino?

    • xtc

     On “čita” samo ćirilicu on je “otmeni čoban”

    • Valter BraniSlav

     Peter, no

   • xtc

    Ti si že tam vemo.

  • Simon Novak

   Ja, ne vem, kaj čakaš?

 • Peter

  Štrudl ala Shamieh?
  Nein, danke, no.

  • Simon Novak

   Peterček, pa ti tudi nemško tolčeš, pravi svetovljan si

 • xtc

  Sterat nazaj v Sirijo.

 • Lisjak

  Tale kameltrajbar ni Sirijec ampak je Palestinec.

 • Valter BraniSlav

  Narod hlapcev, pac…

  • Franc Šink

   Ooo tovariš cankar.

 • luckyss

  Da vam kot “levak” še enkrat razložim situacijo…
  Ta tip je bil pod pravnomočno izvržbo….to pomeni, da je ni sile, ki lahko to prekine po legalni poti…
  Torej …čakam, da kdo prijavi idiote, ki so s tako osebo oskrunili naš parlament !!
  Kaj zdej kurčeva desnica…samo jamrate, ni pa nobenih ukrepov….mater vam jebem kolaborantsko…
  Na koncu bom res moral sam, kot navaden državljan s tožbo to uredit..Mater vam jamrajočo..

  • Republic Commando

   hahahhhahahhaha

   • luckyss

    Ni smešno….je žalostno..

    • Republic Commando

     ti si smešen.Za crknit :)))

     • luckyss

      Kaj od tega kar sem napisal, ni res ?!

     • Republic Commando

      Enkrat se greš levićarja, drugič želiš izgnati šamija . :))9 Kriza identitete?? Pa zakaj desničarjem jebeš mater, a smo mi krivi, da je Šami še kle? Jebat jo pejt Kordišu in ostalim tvojim (izgleda občasnim) somišljenikom. ;)

     • luckyss

      Vedno navajam dejtsva..enkrat boli leve, drugič desne..
      Ste pa vsi ovce…vsaj nekaj imate skupnega….

     • Republic Commando

      Mene čisto nič ne boli, desnica ni nič kriva tu. KRIVI SO LEVI DEBILI. Zaj se pa deri naprej , če se ti že da ;)))

     • luckyss

      Glej..lahko vam najamem telovadnico in doniram karton “olfa nožev”…
      Zjutraj pokličem pogrebno službo in čistilke…
      Pa da vas vidim leve desne ki ste le na “gobcu gor rasli”
      Banda strahopetna..ena in druga..
      Edina poškodba bi bila, če bi se kdo spodbil na pirovski flaši…itak bi bile od Heinekena ..ovce butaste..

     • Republic Commando

      Se oglašaš ti, keyboard warrior v mamini kleti :))))

     • luckyss

      Včasih smo takšne idiote pred “diskači” tepli z desno roko v žepu… bilo nam je nerodno, če uporabili obe..
      Smo vam pa posledično zaplodili kar nekaj potomcev, ki jih preživljate papirnati očetje..idioti..
      Sedaj obstajajo testi DNK…pa vsak drugi od vas tega ne upa, sploh če mu je žena naravna blondinka…
      Priznam svojo šibkost…do blondink..in samo en način je da ugotoviš, če je res naravna..No, razen če je Venera pobrita..;)

     • janez cepec

      če si ti ta cajt, ko si, kot praveš, idijote tepu z levo roko, z desno biljard u žepu špilu, še ne pomen, de si kešno blondinko žvajznu. to, če s’ ga poj na roko butnu, se ne reče de si fuku. idijot

     • luckyss

      Eno na teden..je pa res, da ni bila vsaka blond ali miss sveta…so bile pa vse “potrebne”..;)
      Zakaj bi sicer ženska sama prišla v “disco”…pleše lahko doma..;)
      Ne bom pisal številk, ker mi itak ne bi verjel ;)
      In eden jih je tepel (idiote) celo z obema rokama v žepu…je bil kar neke vrste urbana legenda ..no, sedaj sem mogoče celo preveč izdal lokacijo ;))
      Pozabi vse skupaj..itak si cepec..torej ti to ne bo težko..

  • Igor Kavalar

   308.člen KZ poglej kva piše:
   https://zakonodaja.com/zakon/kz-1/308-clen-prepovedano-prehajanje-meje-ali-ozemlja-drzave

   (1) Kdor nasilno prekorači državno mejo Republike Slovenije ali oborožen nezakonito vstopi na njeno ozemlje, se kaznuje z zaporom od treh mesecev do treh let ali z denarno kaznijo.

   (2) Enako se kaznuje tujec, ki nima dovoljenja za prebivanje v Republiki Sloveniji, če se na način iz prejšnjega odstavka zadržuje na njenem ozemlju ali se upre zakoniti odstranitvi z njega.

   (3) Kdor se ukvarja s tem, da tujce, ki nimajo dovoljenja za vstop v Republiko Slovenijo ali prebivanje v njej, nezakonito spravlja na njeno ozemlje, jih po njem prevaža ali jim pomaga pri skrivanju ali kdor dva ali več takih tujcev za plačilo nezakonito spravi čez mejo ali ozemlje države, se kaznuje z zaporom do petih let in denarno kaznijo.

   (4) S kaznijo iz prejšnjega odstavka se kaznuje uradna oseba, ki omogoči tujcu nezakonit vstop na ozemlje Republike Slovenije ali nezakonito prebivanje na njem.

   itd….

   Pa imaš državo, plačano policijo, tožilstvo, sodstvo, pa ni nobenega Šamija, tihotapca 500.000 ilegalcev Cerarja, skrivačev ilegalcev npr. Kordiš, Škoberne v arestu. Nič od nič! To ni nobena demokracija, to je fejk demokracija oz. po novem parazitokracija, ker kaznuje dosledno po črki zakona državljane rep. Slovenije, za izmišljeno nadraso pa zakoni ne obstajajo!

   • luckyss

    No, v bistvu si argumentiral, kar sem na hitro napisal..
    Pa se bo morda kdo od genialnih desnakarskih pravnikov zganil ?!
    Vam bo kapnilo..ovce..?!

   • PORK Amashina

    Oblast ki krši vse norme in zakone ne bo kaznovala same sebe.Žal.Katastrofalno narobe svet.Vem.

  • Lustrator

   Si “pozabil”, da si te iste levake, ki so v primeru Šamija kršlili ne le nekaj zakonov, ampak celo ustavo samo, SAM izvolil in si torej za njihova dejanja tudi sam posredno ODGOVOREN? To pa ne??

   Kot sme že večkrat rekel – če bi komiji TUDI OSEBNO odgovarjali za vso škodo, ki jo s svojo prismojeno zdresiranostjo povzročite na vsakih volitvah, ko na oblast postavite anti-janša kleptomanske like, bi se že zdavnaj množično izselili iz Slovenije po tem ko bi bankrotirali in nekaj let preživeli po zaporih.

   • luckyss

    Ti si res idiot…
    Sem volil le takrat za samostojno Slovenijo, pa še to nisem več prepričan, da sem se odločil pravilno..glede na to, da sedaj moramo uvažati nekontabilne migrante, ki ne tu ne bodo delali drugega kot sranje…
    K sreči nam vsi uidejo na sever, ampak to se lahko hitro spremeni..

    • Lustrator

     Edini, ki ste slovenskega državljanstva vredni še manj kot tisti, ki zavestno volijo PROTI SLOVENIJI (vsi, ki na volitvah oddajajo glasove slabo zakrinkanim komijem Kučanovega omrežja), ste tisti, ki se volitev, kot največjega praznika demokracije in najvišje možne osebne participacije v njenem delovanju sploh NE UDELEŽUJETE. Kdor se namreč ni sposoben odločiti niti kdo naj mu vlada, je za družbo nevaren, saj tlakuje pot tistim nevarnim populistom (Kučan, Rop, Drnovšek, Zorangutan, Cmerar, Šarec), ki bodo prav zaradi te politične apatije lažje prišli na oblast. Z lepim se hvališ, ni kaj.

     • luckyss

      Ti si nek blesav “bla, bla, bla”, ki pišeš neke floskule ..idiot strankarski..upam da ti Janez občasno vrže kakšno kost pod mizo..in tam ne šlataj Urške idiot..

     • Lustrator

      Daj se v bodoče vsaj potrudi, da tvoji komentarji IZGLEDAJO argumentirano, ker tole je celo pod tvojim podn-provokatorskim nivojem. Moj namen ni, da te tule pred vsemi sramotim, ampak da ti jasno argumentiram prav vsako besedo, ki jo napišem – če nimaš nanje zadovoljivega odgovora, se raje tiho zamisli, kot da ven mečeš take. Kakor že omenjeno – nikoli v življenju nisem bil član nobene stranke, še manj sem bil od njih deležen kakršnihkoli privilegijev, zato ti kot dežurnemu režimskemu psičku svetujem, da začneš lajati v kakšno drugo drevo ali pa se vrneš nazaj v pasjo šolo – SMC ima nenadoma ogromno prostih mest.

     • Hun

      Taki kot ti, ko dobite oblast ste najbl nevarni za druzbo.
      Kaksna demokracija, ce non stop tuls, o komunisticni ureditvi.

     • Lustrator

      Glavni simptopmi komunistične ureditve so nespremenljivost oblasti, nepluralnost na področju gospodarstva, medijev, civilnih družb in pa divje nizka udeležba na volitvah – Slovenija je praktično vzorčni primer novodobne komunistične totalitarne bananistanije.

      “Taki kot ti, ko dobite oblast ste najbl nevarni za druzbo.”

      Misliš demokrati domoljubi? Za totalitarno internacionalsocialistično družbo vsekakor. Lahko si srečen, da vas je neosveščenih, nekritičnih in celo apatičnih butalcev neprimerno več in lahko svoje enoumje že tričetrt stoletja praktično neovirano vsiljujete vsem ostalim, a tudi ta doba se bo enkrat ko usahnejo zunanji krediti končala – še povsod na svetu se je, tudi pri nas se bo.

     • Hun

      Bos vidu kaksno manifestacijo bodo zaigral Sheldonovi placancki. Zaprte drzave z avtoritarnim voditeljem in navidezno demokracijo. Absolutizm.
      To je treba vm naivnim jansarjem. ne bos muslimansko vero prevzel ampak zidovsko.

  • Hun

   S kaksno tozbo, ce sam trdis, da je sodstvo spolitizirano.

   • luckyss

    Na mednarodnem sodišču…le kdo bi resno jemal naša sodišča ;((

    • Hun

     Le kdo bi resno jemal nas narod ko sami ne znamo postimat problemov.

 • Simon Novak

  Zakaj pa je to ŠKANDAL?

 • VERRZIFIKATOR

  Šami El Ahmades, Opera SNG

  SEVILJSKI BRIVEC

  Konec vojne danes je v Sevilji,
  so pregnani vsi mohamedanci,
  vrnejo lahko se zdaj pregnanci,
  oh, Sevilja, Bog se te usmili!

  Vrnejo najboljši se profili
  naj na Špansko, zlasti še v Seviljo,
  rabijo tam kuharja, šiviljo,
  pa čevljarja, prav vse v skrajni sili.

  Vračajo kolone se seviljske,
  vračajo begunci na domove,
  tudi če na gole le zidove,
  kjer bile prej tolpe so morilske.

  Eden le nikamor se ne vrne,
  pravijo ki mu Seviljski brivec,
  ta počuti se, kot bil bi krivec,
  da se proti domu ne obrne.

  Konec vojne je, je fant zastokal,
  konec vojne, kaj poslej bo z mano,
  kdo me vzdrževal bo, kje postlano
  bom imel, se milo je razjokal.

  Res kot brivec sem profil ustrezen,
  sem iskan, nadvse kvalificiran,
  a preveč očitno sem študiran,
  brivec je sam nase silno jezen.

  Sem lagal, da sem seviljski brivec,
  zdaj naenkrat konec tam je vojne,
  več ne bom dobil podpore dvojne,
  moral bom domov kot kak lažnivec.

  Ah, madonca, se po glavi praska,
  bom že prelisičil komisijo,
  naj kot azilanta me pustijo,
  češ da brivec sem, a iz Damaska.

 • BlackOpsSystem

  A tukaj “pri njemu” je bila kakšna inšpekcija???! Al ga bo spet, kakšna skorumpirana politična prostitutka izkoristila za lajke na volitvah??! Kakor koli, sramota u pičko materino!!!

 • montyamp

  Ka pa žena in štirje otroci ???

  • Franc Šink

   Davno jih je zapustil.

 • luckyss

  še enkrat ponavljam vam idiotom …tip je bil pod pravnomočno izvršbo, pa so ga idioti peljali v parlament..
  Torej sta le dve možnosti…
  -ali nekaj brezveze nabijate..
  -ali ste pa res toliko butasti, da tu ne vidite možnosti za svojo stranko ?!
  Res ste butasti v P.M…

  ?

  • montyamp

   Mater , še dobro da si se oglasu .
   Ful dvigaš povprečje .

   • luckyss

    Ja, ti ga celo tu spuščaš..

  • Republic Commando

   Dereš se, kot da je desnica kriva, da je ta kamelar še kle. Še enkrat ti ponavljam, pejdi jebat mater Kordišu in ostalim levićarjem.

   • Lustrator

    predvsem pa sebi, ker jih je izvolil. Ni kriv Šami, nista kriva Cmerar in Židan, krivi so nori volivci, ki so jim v roke zaupali usodo Slovenije!

    • janez cepec

     pa NORI volilci ste v večini (25 posto je po vaše večina, idijoti) volili Janšo. pa za kva koji kurac ni pol predsednik vlade?

     • Peter

      Zaradi “osrednjih medijev”. Bo šlo, no?

     • janez cepec

      aja, zdej so pa mediji krivi, če je lider luzer

     • Peter

      Glej, Janez Cepec, posebej zate se bom potrudil, brez upanja, da boš ti, Janez Cepec to razumel, ampak berejio tudi drugi..
      Če bi osrednji mediji 30 let srali po vašem idolu iz murgel in povzdigovali dejanja jajota, kakšno bi bilo tvoje prepričanje danes?
      Tako, med brati, iskreno, no?

     • janez cepec

      če bi Kučko 30 let delu pizdarije, pa kalimerovsko klobasov eno in isto stvar o tem, koko, de ga komunisti jebejo, čeprov je sam komunajzar, bi ga imou tud pun kurac. KAPIŠ? verjetn ne, u pomožni šoli tega niste jemal, ane?

     • Peter

      Ne, nismo.
      So nam pa prvi dan povedal, da nima smisla karkoli dopovedovat cepcem, no.

     • janez cepec

      očitno j’ to use kar se s’ zapounu?

     • Peter

      Ja, če se pogovarjam s cepci mam možgane na cca 10%, maš problem s tem, no?

     • janez cepec

      to, de maš možgane na 10 posto je tvoj maximum, sej si jih še djelč prteru, jebat ga, sprjazn se s tem

     • Peter

      Ja, se že mal pregrevajo, pa te bom dal zdej na ban.
      Jebat ga, ne prenesem več neumnosti, kot jih ti lahko sproduciraš.
      Pa srečno hodi, no.

     • luckyss

      Mater si zahojen..lepo ti je povedal da ima” mozak” na manj kot 15%, torej je član SDS..
      Ne izživljal se nad takšnimi, ki so komaj opravilno sposobni, pa še to,če trije skupaj stopijo..
      Preprosto tvoje obnašanje ni fer, pa me zmerjaj kolikor hočeš…

     • luckyss

      Kje si ti naštel 25 %..?!
      Bila je udeležba samo 50 % ..torej slabih 13 %, ker itak morajo vsi volit in slikat volilne listke…
      Pa še to je sramota za razvito državo, da ima toliko registriranih idiotov..

     • janez cepec

      če majo tebe registriranga kot idijota, to še ne pomen, de sm jest tud

     • luckyss

      Ti nisi idiot, si očitno cepec, ko govoriš, da je teh ovc 25 %…
      Če je četrtina naroda debilov, potem smo res Butale na kvadrat..

     • janez cepec

      ma nism jest izjavu, de j’ 25 posto večina. to j’ izjavu samozvani disident in večni predsednik stranke, veliki luzer.

     • Peter

      Imenovanje ljudi, ki na političnem polju mislijo drugače kot ti za idiote, več kot lepo kaže na tvoj nivo.
      Sam nisem nikoli mislil, da so tisti, ki volijo na vsakih volitvah za nov obraz iz murgel, idioti. So pač zavedeni s strani osrednjih medijev.
      Ti pa si spet odkril novo tančico s svojega profila.
      Lakies, meni bi bilo nerodno, ti pa kot veš, no.

     • janez cepec

      ma ti nisi zato, de bi mislu, nimaš s čim. de ne boš djau, de te z idijotom zmerjam, ma ne, ti si fuknen debil

     • Peter

      Ti si pa jenez cepec, no.

     • luckyss

      Vem kaj hočeš povedati…
      Ti bom lažje razložil z ekstremi…če nekdo reče, da je nekoga treba skurit, ker je premal blond, ga je treba pač poslati na psihiatrijo..tiste pa, ki ga sledijo tudi..
      Komunisti so take pač zakopali..pač niso imeli kliničnih psihopatologov in so le logično sklepali..
      Še dandanes bo kdo dobil le tri leta, ker jih je po svoji presoji poslal na oni svet preden jim je bilo usojeno…ali jim je ravno to bilo usojeno…
      Nič se ne zgodi brez volje našega odrešenika,,,zakaj torej tisti, ki vanj verjamejo tidi najbolj jamrajo?!

     • Peter

      Koga?
      Tistega, ki je premalo blond ali tistega, ki trdi, da ga je treba skurit?
      Delaš se pametnega, lakies, pa ti ne rata.
      Tam na MMCju si kolikor toliko normalen, drži se tega, no.

   • Franc Šink

    On se ne dere on laje.

    • luckyss

     No, še en bleječi idiot…
     Pa kaj vsi skupaj nimate pameti za enega, ko imate pravno vse rešeno ?!
     Ups…ne smete ?!”vam Janša ne dovoli, ker imata s Kučkotom dogovor še od prodaje orožja ?!
     Ovce blesave..Koimuniste vodi komunist ..klerske ovce pa še bolj skrajen komunist..
     Ne bom več debatiral z vami…kure bi prej razumele, nima smisla…adijo..

     • janez cepec

      dok ima Janše, bojo tardeči vladal

     • luckyss

      Ja normalno..le, da je Janša še bolj rdeč kot Kučko in njegove ovce še bolj butaste…
      Končno nekdo razume…ti moram dati plus, čeprav mi greš včasih na živce

     • Peter

      Oh, ovca je dala ovci plus, no…

     • luckyss

      Res..oksimoron..kot takrat ko se psujeta Milan in Janez..oba kumrovška maturanta..;)

     • janez cepec

      ena sama dobrota te je

     • Peter

      Ovce ovce ovce…maš ti kaj proti krasnemu kebabu iz ovčjega mesa?
      Ovce ovce ovce…piješ iz obupa tekoči deterđent za ovčjo volno?
      Ovca ovca ovca… ne pa pes, no.

     • Peter

      Še vedno mi ni jasno, kaj vodi tebe.
      Tri stavke maš, bo šlo?

     • janez cepec

      teb ne bo nkol jasn, nisi med tistimi Slovenci, če sploh si Slovenc, k’ se jim bodo vremena zjasnila. ti si natur fuknen

     • Peter

      Ja, natur fuknen se sliš fajn. btw, si se vprašal, zakaj te tako dolgo prenašam?
      ja, ker si natur fuknjen pa te štekam, no.

     • janez cepec

      pa zgleda, de se t’ je usen mau posvetil, al si pa luč pržgau?

     • Republic Commando

      Adijo in se ne vračaj več. Takih mentalno nestabilnih osebkov ne rabimo tukaj . Vzemi še ostalo sodrgo zaostalo s seboj, Simona, ĐĐ, žogico, krtačo in ostale mentalne invalide :))))))))

     • Morala

      Jaz vem na kaj namiguješ…žalostno je, da je opozicija tiho ob tem!!

     • tramal

      Hov ,hov ,adijo in upam za večno.

  • Peter

   Tretje ali četrte možnosti ni?
   Pameten si, da ti malo že škoduje, dragi lakies, kakorkoli je bilo vse čisto, take poteze si slovenski domoljub, ki se mu jebe za usode slovenskih ljudi, ne bi smel privoščiti.
   Je tako ali ni?

  • Gavnar

   Tudi politkomisar Ivan je bil pravnomočno obsojen in celo zaprt pa so ga kljub temu
   na najine stroške celo vozili v parlament.
   Ti komunajzerji imajo res neizčrpen vir raznih privilegijev.

 • Stajerka

  KJE so rokavice, KJE je kapa, KJE je bel plašč, ZDRAVNIŠKI PREGLED in HIGIENSKI MINIMUM je znanstvena fantastika……vsega tega NI, je pa ziher, da bo njegov štrudl poln dlak in las, ker to pač sodi k fizersko/brivskemu poklicu……KOLKO TAUŽENT EUR je že sankcija???……in večina tistih, ki podpira Šamija je verjetno ponosnih, čeprav se zgrozijo ob misli, da so v tej pekarni lahko prisotne miške :)))

 • Gavnar

  Ahmad Shamieh peče štrudelj, SĐS-ovcem pa na taborih kuhajo njim najljubšo jed – srbski pasulj ?

  • janez cepec

   komunajzarji so vedno radi žrl pasulće, to so od ta spojdnih prevzel, ker je pa več kot pou članstva SDS starih komunajzarjev, je logično, de se mastijo s pasujom, ane?

  • stane

   Bolje nas srbski,kot pa tvoj sirski,ko je kar precej sranja noter.
   Haaaaaahaaaaaahaaaaaa….dober tek opica debilna

   • Gavnar

    Vem, da si mislil:
    Bolje naš srbski, kot pa tvoj slovenski,…
    ti skromna pamet SĐS-ova.

    • Stane

     Bolje nas(posvojen) srbski kot pa tvoj Crnuharski-ahmatov. Pa ne obracaj besed,prekleta golazen svojatarska

     • Gavnar

      E ti Srbine upolapismen,…
      Če bi se vi nebi uklonili Turkom (vedno se pobratite z okupatorjem) bi bilo že v osnovi vse drugače.
      Ahmat je prišel v Ljubljano, ker se počuti domače. Vaš župan Opanković ima pač v krvi gostoljubje za vse Turčetine.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Kaj Ahmad ni dobil mandata na ustavnem sodišču? :)

  PS: Just kidding. :)

  • Goran Hvala

   a ni tisto rezervirano za janezka janso.?

 • luckyss

  Če bi bila žena z njim, pa še otroci….potem morda…
  Tako pa spizdi ob prvem metku ali petardi…družino bo pa reševal, ko in če bo kdo preživel..svojat primitivna, se mu vidi po fizionomiji …
  Najbolje da ga sprejmete v SDS..butast in egoističen je dovolj..

  • Republic Commando

   Še nisi šel??’ Pober se že, pokveka dolgočasna :))))

   • luckyss

    Domov si ga pelji..tega “Šamija”….. naj pobrije “muco” tvoje žene..idiot..

    • Republic Commando

     Pojdi že no. Nehaj smetiti portal z debilizmi. :)))

     • luckyss

      Saj jo lahko pobrije in namaže…kaj si siten ?!

     • Republic Commando

      Očitno je tvojo že , da si tak zafrustriran :))))

    • stane

     Haaaahaaaahaaaaaaaaaaa……….

 • Jože Kovač

  Seveda je pobrisal, saj je v Siriji sodeloval z ISIS-om, kar mu je prineslo obtožbo. Ali je Slovenija od Sirije že zahtevala podatke, zakaj ta potujoči brivec ni zaželjen v Siriji???

  • luckyss

   EU je od Slovenije zahtevala, da ima v roku par let predstavnika ISIS v parlamentu..
   Mogoče sem povedal preveč…država pozna moj IP in lokacijo..
   Mogoče bom padel po stopnicah ali naredil “samomor iz zasede”…
   Če bo vsaj ena ovca spregledala…bo to sprejemljivo in O.K.
   ;))

   • stane

    To me ne preseneca. Ze imajo slovenske dokumrnte z zacasnim in stalnim bivanjem,dovoljenje za delo. Juri jim bodo dali pa drzavljanstvo. Kam pa to pelje? Na volitve,pomoc levicarjem,ki bo unicvala drzavo se naprej.

 • šmentanamuha

  Res me zanima, a ma une cankarjanske brke taprave al si jih je gor prlimal. Ahmad je najbolj očiten dokaz, da s tole državo neki ne štima.

 • Morala

  J.ebe se njemu za ženo in otroke…glavno, da ima svojo rit na varnem in mu dobro gre…tako je v SLO…

 • Djuro Sumar

  Sposoben je tale Ahmat, česar se loti mu uspeva.

  • tramal

   Samo družine ne zna zaščititi.Tile buziji pravijo da je dober v postelji .Naj še tebi nastavi rit.

   • Djuro Sumar

    Ti že veš da je dober. Kako pa veš da je buzi, si mu ti delal otroke?
    Mi je kar težko pri srcu, ko vidim kakšni idioti ste nekateri slovenceljni.

    • tramal

     Srbin na vrsti si da mu nastaviš rit,pa potem pridi nazaj debatirat.

    • večni srb

     Tudi meni ni jasno, zakaj so ga vtaknili med buzerante, saj menda deluje na Metelkovi še kakšno drugo društvo, recimo za hors.

  • stane

   Po zaslugi izdajalskih levicarjev v vladi in nevladnikov.

   • Djuro Sumar

    Mineštro kuha Ahmat, ne oni.

  • večni srb

   Niti ne, samo rečejo, da je uspešen in vsi verjamejo.
   Saj pahor tudi velja za najbolj priljubljenega slovenca, vedno, razen na volitvah.

 • tramal

  On ni zadovoljen z kuhanje ,temve ker živi z pedri ki ga vsak dan natepavajo.

  • janez cepec

   ti že veš, Mare, si edn izmed njih

  • Goran Hvala

   pravis iz izkusenj verjetno….tak kot vse kat janseviki najavte…kot sami pravte je vse preverjeno iz prve roke.. lepo….:-)

   • tramal

    Vi veste ker ga ščitite in zagovarjate.Tega smrdlivca lahko natepava samo še bolj smrdljivi komunist,naprimer tak kot ti.

  • Franci Steiner

   KDO? KUČAN?

 • piko8

  Pozapret IZDAJALCE slo naroda, to je s prvim Mafijskim šefom partije milanom kučanom in njegovimi podrepniki!!

 • Anton

  Če je Ahmad strigu Kordiša pol ni dober frizer. Pa mu naj še kuha.

 • PORK Amashina

  Madonca.Kolk pa mora bit kocin v štrudlu in mineštri!!!!

  • stane

   Ne razmisljaj,ne bos vec jedla strudla,ceprav ga bo mami naredila.

   • PORK Amashina

    O ja pri mami ga bom.Ampak samo še pri mami.Ziher pa ne več vLjubljani.

 • sunday

  ta podganji iztrebek je čista slika tistih, ki so ga pripeljali in zadržali, obenem vidimo tudi vso “sijajnost” multikulti – no, kako pa to vse skupaj izgleda !!!?

 • Nšo-či

  Ahmed je videti zelo živahen na slikah. Je ozdravel? Tudi palice ne potrebuje več. Očitno si je od stresov, ki jih je opisoval, že opomogel. Zdi se, da štrudel peče Rogovcem, kar je lepo. O tem bo lahko pripovedoval doma. V Siriji.

  • čopkovseved

   Nemara ima dohodek na člana bistveno večji od slovenskega povprečja, če že nima glede na bolezensko stanje , še kak poseben dodatek. Banda leva! In ti bi nas radi utišali, nikoli!

   • stane

    Dobro zasluzi,saj je veliko izdajalskih levicarjev. Se davka mu ni potrebno placati.
    Uziva golazen,na tuj racun.

  • stane

   Palice nosijo za pretepanje ljudi. Jim pa prav pride tudi za kaj drugega.

   • Nšo-či

    Brrrr

    • stane

     Novembra ali decembra je crnuh v Lj s palico pretepel Ljubljancana ,da je komaj prezivel.

     • Nšo-či

      Grozno.

     • stane

      To niso navadne palice,ampak jeklene.

     • večni srb

      Povej zakaj, sicer me ne zanima kaj sta imela.

     • stane

      Crnuh je hotel vlomiti v trgovino,Ljubljancan ga je pa videl. Verjetno ga je hotel prijaviti policiji,da ga je crnuh napadel s palico in nozem. Taksen opis je bil v novicah. Crnuha so zaprli. Izjavil je ,da je Ljubljancan napadel njega. Da se je samo branil.

     • večni srb

      Komu verjeti?

      Meni so bili vedno najbolj sumljivi taki, ki se sekirajo za tuje stvari.

 • PORK Amashina

  Kocine pa kakšen smrkelj not gratis

 • čopkovseved

  Sramota, iz meseca v mesec se moja družina vrti v rdečih številkah, pa še nisem doživel, da bi kdo potrkal na naša vrata in nam ponudil kakršnokoli pomoč. Jih ne zanimajo slovenski otroci, ko si bolan , zgaran ti vržejo 500 eur kot ničvrednemu psu, čeprav si se iztrošil za našo domovino,ampak za politiko in leporečne nevladnike ,je muslimanska drhal prvorazredna. Sramota!

  • Hfjh

   Če ne bi vsega denarja zagonil za alko ne bi bili zapufani. Problem je v tebi.

   • stane

    Majmune!! Problem je v politiki,ki prevec (56% davka od place,ki je zelo nizka dobesedno ukrade.pokojnina pa povprecje 25 let. No pa dihaj ce lahko)ukrade.
    Ne optozuj osebe,ki jo ne poznas.
    Opica debilna!!

   • sunday

    ti gnoj si za ubiti in nič drugega – gnida zapita !!!

   • čopkovseved

    A sem mogoče pisal o pufih, pišem o rdečih številkah, limitu, prelaganju položnic za mesec ali dva, odrekanju , ki so ga deležni moji otroci, zato, da imamo lasten dom in da trdo garajo na hribovski kmetiji, s staro mehanizacijo, da ti bo jasno. Pa , da ne bi pisal še o kakšnih privilegijih in tistih skromnih subvencijah, ki jih požrejo veliki. Sram te bodi, pri nas ni alkohola, pri nas je trdo delo in učenje!

    • večni srb

     Ne vem kaj naj ti rečem, da ne bi zvenelo žaljivo.
     Če bi bilo po moje, bi ti takoj vzel otroke i njih preselil v mesto, kjer bi tudi za vašo preostalo družino zgradil neko stanovanje, sicer pa bi vas enostavno odrezal od civilizacije in pustil čisto pri miru. Če hočete živeti kot jamski ljudje, pa dajte, kaj to briga vse ostale normalne, socializirane slovence, mesta nam propadajo, v rovtah pa zgnije celo zlato.
     Še več, vse rovte bi odrezal od civilizacije, mesta ne rabijo nič, okoli njih bi zrušil vse vasice in iz njih naredil njive, pa se jebite.

  • večni srb

   Tebi vsaj nekaj dajo, večini lahko napišejo kvečjemu še kakšno položnico in še prej deložirajo.

 • Lojz

  No če peče štrudelj je pa že v redu človek.

  • Novakec1

   Se počuti kot v domačem okolju, na RTVS lahko gleda kako se rođaki šopirjo po slolandiji.

  • večni srb

   kakšen štrudelj, vsaka kmečka telica zna odmrzniti testo, naribati jabolka s cimetom in poriniti tisti drek v peč za pol ure.

   • stane

    Si pozabil se borovnice pa klincke!!!!!!
    Jooooj,pa sladkor,smetana

    • večni srb

     Srečo imaš, da tvoja celo to obvlada.

 • luckyss

  Mater vam jebem levim in desnim…
  Tega tipa ste protipravno skrili, ko je bil pod izvržbo izgona…to je dejstvo…
  Vse tiste, ki so to onemogočili, je treba kaznovati, še posebej, ker so ta gnoj peljali v parlament…
  Imate vsa zakonska sredstva, da sprožite postopek, pa nič od vas golazen klerofašistična..samo jamrate, pa nič od vas..
  Banda bedasta..nesposobna..

  • RATATA

   Daj bolj jasna navodila klerofašistom, ne tko naprbližen.

   • luckyss

    Nelegalna preprečitev pravomočne sodne izvršbe, zloraba političnih pooblastil in zloraba državnih prostorov, ki nimajo funkcije “eksoteritorialnega območja”..

    • večni srb

     Zakon pri nas velja samo za tretjerazredne državljane, ki si sami ne morejo čisto nič pomagati, čefur pa ima pri nas več prijateljev kot doma.

     • luckyss

      Dokler se gremo farso imenovano EU…..bo po sili razmer tudi takšno pravo delovalo…Moje osebno mnenje je, da tudi to ne bo trajalo dolgo..

     • večni srb

      Se zavedaš, da smo brez Evropskih sodišč slovenci praktično že pogubljeni? Edino njih se vsaj malo bojijo, fašisti in ustaški klerotalibani bi nas vse pobili v nekaj dneh, če ne bi bilo EU. In to v imenu izrojenega, totalno zahojenega ljudstva.

     • luckyss

      Ja, res je..

    • RATATA

     Ni šans, da se sprovede.
     To, da se ne, je v interesu večine v državnem zboru, policije, tožilcev in sodnikov.
     Trojna varovalka.
     Vse pa na pravi način predstavlja eRTeVeSlo.

  • večni srb

   Kam so ga skrili, ga vsaj niso gostili naši propadli gradbinci, ki so zgleda specializirani samo za svoje zemljake iz Hrvaške in Albanije.

   • luckyss

    Parlament…je kraj demokracije in prava kjer je treba še posebej paziti na vsako nianso prava…Ne pa da si neki idioti lastijo parlament in pravo prirejajo v imenu neke humanosti…
    Banda levičarska …in butasti Cerar,,

    • večni srb

     Še bolj zanimivo je, kdo sploh nažoka vse te šalabajzerje v politiko, nekdo jih selektivno izbira po vseh vaških skupnostih, normalen človek nima v politiki kaj praskati.
     Politični direktorji in udbaši, kdo drug pa še ima pri nas denar.

 • sunday

  ta podganji iztrebek ima brke po vzoru levista stanovika !!!

 • Silos

  Me zanima zakaj ga ne deportirano,če imajo vendar nalog za izgon!
  Raje ga živijo na račun davkoplačevalcev saj mislijo,da imajo vrečo brez dna.

  • luckyss

   Saj pravim….Na koncu bom jaz kot levičar in kot državljan republike Slovenije sprožil postopek proti tistim, ki so nezakonito onemogočili izvršbo pravnomočnega postopka vrnitve tujca preko meje nazaj v HR….
   Politikansko in brez vsake pravne osnove…da skrunitve hrama demokratične Slovenije..parlamenta niti ne omenjam…

  • večni srb

   če 40.000 hrvatov, bosanec in albancev, ki se vsako leto valijo k nam ne deportirajo, tudi njega ne bodo, brez skrbi, ker to bi bil pa že višek sprenevedanja in fašizma.

   • stane

    Mislim,da Hrvatov ni velik. Albancev pa kolko hoces.

    • večni srb

     Kako pa potem dobijo hrvaška imena, mogoče se zanalašč skrivajo za njimi, v resnici so pa kakšni ščurki in podgane.

     • stane

      Tudi cigani majo priimke in imena drugih narodov. Bosanci ravno tako. Srbi in Slovenci tudi. Vsak narod ima tudi druga imena od avtohtonosti.

     • večni srb

      Vsi imamo slovanska plemena, vse druge so že zdavnaj pobili in razgnali, jaz opozarjam na dejstvo, da se vsako leto k nam preseli 40.000 hrvaških, bosanski in albanskih imen, pa nobena druga.

     • stane

      Sem varnostnik v firmi,pa sta od 260 zaposlenih samo 2 Hrvata,2 arabskega videza in dejanskih imen in priimkov,2romuna,12 Makedoncev,ostali so srbi in Bosanci(cca60 oseb).

     • večni srb

      Razumem, ostali so pa Marjani, Matjaži, Antoni… hvala Bogu, da niso Hrvati. Stane je pa lepo srbsko ime, mimogrede.

     • stane

      Ce bi blo srbsko bi bil ponosen. Ker je pa slovensko in angloamerisko pa tudi.Mogoce tidi srbsko. Nimam nic proti.

     • večni srb

      Mimogrede, to niso cigani ampak naši disidenti in uporniki proti fašistični državi, ki jih je golazen deložirala na cesto, romi izvirajo iz Pakistana.

     • stane

      Iz Indije. Beseda cigan izvira iz Kitajske in pomeni;brezdelnez,lopov,klatez in brezdomec. Lahko bi se pisal,pa moram v sluzbo. Mogoce se se kaj oglasim.

     • večni srb

      Super, napiši se kaj, zgleda te vsaj zanimajo dejstva.

     • luckyss

      Ta čivša non..očeš sladoljed sa kuglom ili rafal…Itak danas nič burek, peč ne dela nikamor spljoh..

     • večni srb

      Ampak kaj imamo mi sploh z Albanci, mogoče Nato bazo na Kosovu, ki je itak srbsko.
      A jih rabimo?

     • luckyss

      Kosovo ni albansko ali srbsko, ampak ameriško..bodimo realni…Meja Kosovo-Srbija, je meja ZDA- Rusija..

     • večni srb

      Eh, jaz sem naučen še po starem, zame ni pomembno kdo se je kje rodil, tisto ozemlje je od nekdaj pripadalo Srbiji in bo zame vedno Srbija.
      Kar se mene tiče, so rusi en velik gnoj, dovolili so ameriško okupacijo Kosova, da so lahko aneksirali Krim in bodo še kaj, jebeš take prijatelje, ki pomagajo samo sebi.

     • luckyss

      Jebi ga..temu se reče politika…globalna politika..
      Pretresen, ne premešan martini, …Bond…James Bond..

   • tramal

    Ti še kar nisi prebolel da so vas Hrvati pognali do beograda in povsod še kar vidiš Hrvate.Ti ubožec ti

    • večni srb

     V kateri paralelni dimenziji pa ti živiš, srbe smo nagnali, zato nimamo več dovolj strokovnjakov, hrvate pa uvozili in ste nam že vzeli Piransko uvalo, nuklearko in vse kraje ob meji.
     A mi lahko prosim lepo razložiš, zakaj moramo biti slovenci jezni na srbe in prijatelji z okupatorji, lepo prosim odgovor.

 • večni srb

  Žalostno je, da se državljani tretjega razreda, pod posebno zaščito države in celo tujci obnašajo neprimerno bolj pametno, kulturno in civilizirano kot večina preostalega naroda, v teh ciganskih komunah živijo bolje kot bi doma, katastrofa.

 • montyamp

  DRŽAVA Z GNILIM SODSTVOM , NI DRŽAVA .

  AMEN .

  • montyamp

   ZAKON JE ZAKON , VELJA ZA VSE , TUDI ZA GOŠARSKO OMLADINO .

   • večni srb

    Kje so pa deca klerotalibanov, zakaj skrivate prelepe hčerkice po kleti?

   • montyamp

    ŽVEPLENEGA V NEMČIJO , NAJ ZLOČINCU IN IZDAJALCU SODIJO NEMCI , KOT MUSTAČU IN PERKOVIĆU .

    • večni srb

     Zakaj pa na madžarskem ali v bosni, a ni od tam doma?

    • montyamp

     BEOGRAJSKI ARHIVI BODO V KRATKEM DALI REZULTATE .
     SE ŽE VESELIM , PLAVI MURGLOSRBIN PA NE .

     • montyamp

      UDBOVSKA VZPOREDNA EKONOMIJA NE VE KAKO BI SPRAVILA POKRADEN DENAR IZ RUSIJE V LEGALNE FINANČNE TOKOVE .

     • montyamp

      SLOVENSKA SODIŠČA SO V SLUŽBI POKRADENEGA KAPITALA IN STARIH PARTIJSKIH FOSILOV ORODJE ZA =BAN= SLOVENSKEGA DELAVCA IN KMETA .

     • večni srb

      V fašizmu ni sodišč, samo red in disciplina, državo pa le imamo.

     • montyamp

      Kje pa imaš fašizem , a v Švici ???????????????????

     • večni srb

      Fašizem je vladavina nedotakljivih družin, ki si podredi vso oblast v državi. Torej?

     • montyamp

      Tu maš seznam najbolj obsesivnega znamenja :
      Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , Svetlana Slapšak , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .

     • večni srb

      Denar dobijo edino od nemcev, kupujejo pa vse od hrvatov, mogoče je zato vse tako za en kurc.

     • montyamp

      Stari , a ti veš da je MERCATOR bil svoj cajt UDBOVSKA NAJVEČJA PRALNICA DENARJA ????

     • večni srb

      Vem, vem pa tudi, da so trgovci še vedno udba oziroma sova, to je ceh, ki pobere največ keša čez dan. Varnostniki pobirajo pa reket, kdo je pri nas ustanavljal teroristične celice, mi pa ti povej.

     • montyamp

      Dnar pa je v Rusiji .
      Kako ga boš spravil v legalne finančne tokove , da bodo Slovenci lahko normalno živeli .

     • večni srb

      kako v Rusiji, če dobimo denar od nemcev edino, če vse kupujemo od hrvatov, a delajo še kaj na črno?

     • montyamp

      V Rusiji je cca. 50-100 miljard . LJ-ZG-BG , so nikoli šli narazen .
      Denar dajo Nemci za obresti , ker je UDBA spraznila državo .
      Pa ne delaj se več norega .

     • večni srb

      Gremo po vrsti, od kod Sloveniji 100 milijard, če so vse nepremičnine skupaj vredne mogoče 200 milijard, pa še to zgolj v teoriji? Izkoriščanaja balkanskih kolonij je konec, ni več zastonj pšenice in železa, zdaj nas vse vhodne surovine drago stanejo, zato so naši izdelki že v štartu nekonkurenčni.

      Kar se tiče Zveze komunistov, tudi meni ni jasno kako so se pravzaprav ločili, če je skupina šalabajzerjev šla pit drugam, verjetno še ni razpadla tako močna vojaško policijska mafija.
      Zakaj bi nemci sploh kaj dali slovencem? Še bolje, zakaj bi tebi ali meni kdo kaj dal? Ne verjamem v te pravljie, nemci sistematično uničujejo slovenstvo, tam kjer so nehali pred Hitlerjem, njim se splača vlagat edino v svojo kolonijo, zagotovo ne bodo podpirali komunistov, nacional socialiste pa že mogoče.

     • montyamp

      UDBA LJ-ZG-BG , JE PO TITOVI SMRTI SMRTI ZVLEKLA IZ TEH KRAJEV do danes CCA. —-270 —- miljard € .

     • večni srb

      Verjamem, Jugoslavija je bila pa res toliko vredna, ampak samo v teoriji, če bi poslušali američane in ostali skupaj.

     • montyamp

      ĐINĐIĆA SO 2003 USTRELILI NA STOPNICAH PARLAMENTA , KER JE ŠEL V CYPER GLEDAT DENAR .

     • večni srb

      Aha, ne se zajebavat z zemunsko mafijo, tam živijo samo družine oficirjev.

     • montyamp

      Kdo je zaklal Krambergerja ????
      Umazana posla UDBE .
      Zakaj so Arkana potem likvidirali ????

     • večni srb

      Za Arkana ne bom komentiral, ker ne bova pogruntala nič novega, kar še ni bilo jasno opisano v številnih člankih in dokumentarcih. Očitno je nekdo pri nas novačil največje psihopate, da so se šli borit za tujce, eden od njih je tudi pobijal muslimane v Srebrenici in za tak gnoj ne mislim izgubljati besed. za tiste, ki so jih novačili i norganizirali pa, sploh za vse idiote, ki so se šli borit za hrvate, ustaši pa so medtem poseljevali našo Istro i nvse kraje ob meji. Te izdajalce bi postavil pa pred zid.
      Kdo je ubil Krambergerja, lovec je samo pritisnil na petelina, pravi storilci so še vedno na prostosti in verjetno pumpajo naslednjega atentatorja s sovražno vojaško propagando ter poceni šnopsom. Eden se je že sprožil, v Izolski bolnici.

     • večni srb

      Kučan je edini srb, ki je raje razbil Jugoslavijo kot, da bi se soočil z Miloševičem.
      Zaradi enega sovražiš cel narod.

     • montyamp

      Hehe , sovražim nobenega , od tega bi mel hinavski fris kot žvepleni pritlikavec .
      Rajši sn hin kot izdajalec .

     • večni srb

      Potem pa povej, da je murglo madžarsk obosanski pritlikavec, ne pa srb, lepo te prosim.

      Ne pozabi, da je bila v Sloveniji napadena Hrvaška, po Kučanu. Veterani smo torej obranili Hrvaško, če je verjeti madžarskem bosancu.

     • montyamp

      Čak mau , žvepleni se je rodil dvakrat , enkrat v Sloveniji in enkrat v Srbiji , na Hrvatiji se ni rodil , v Bosni tudi ne .

     • večni srb

      Rojstni kraj Milana Kučana prosim.

     • montyamp

      Gornji MIlanovac – Srbija
      Križevci – Slovenija

     • večni srb

      Kako se je lahko rodil v dveh krajih hkrati, a je prišel na svet po kosih?
      V Sloveniji se je rodil, potem je zame slovenec.

     • montyamp

      Ko je šlo za yugo , se je rodil v Srbiji , ko je šlo za Slovenskega precednika pa v Sloveniji .

     • večni srb

      Zakaj pa potem rečemo, da je madžarski bosanec, kako se pa do tega pride?
      Mogoče se je rodil v predelih Slvoenije, ki so jo nekoč okupirali madžarski nacisti in v predelih Srbije, kjer so rezali vratove bosanski nacistični janičarji.

     • montyamp

      Kdo je to reku ???
      Božidar Jović je v svoji knjigi “Razpad Jugoslavije” napisal, da bi Milan Kučan za svoj interes prodal lastno mater.

     • luckyss

      V Lipici povržen osel ne bo nikoli lipicanec.Otrok rojen Slovenki in Slovencu v Afganistanu, bo Slovenec in ne Afganistanec…bo pa res brez problemov tamkajšnji državljan..
      Dajmo ločit osnove državljanskega prava in nacionalnih čustev ..

     • večni srb

      Sorči, za mene rodovnik nima pomena, ker rodovniki so pomembni za pse, v sodobni civilizaciji, postaneš del naroda tam,kjer si se rodil.

     • montyamp

      Tovariš Milan Kučan ima kar tri sestre poročene s Srbi in ima bratranca Zorana Jankovića. Janez Drnovšek je po narodnosti Albanec, Šiptar, ki ga je posvojila družina Drnovškovih iz Zasavja, pripeljala pa ga je v Slovenijo, ko je bil star tri mesece. Bivši predsednik parlamenta Rigelnik je poročen s Črnogorka Živano, slavni gobec Jelko Kacin je sin Hrvata iz Varaždina. Janez Kopač je poročen s Hrvatico. Tudi materi Toneta Partljiča in Jožefa Školjca sta Hrvatici. Mati Igorja Bavčarja pa je Srbkinja. Mati Jaše Zlobca je pravtako Srbkinja, oče spomenke Hribar pa je Črnogorec. Zmago Jelinčič pa je Hrvat, rojen v Poreču.”

     • večni srb

      Hvala za kvaliteten info, toliko o velikih slovencih, po rodu iz fašističnega balkana.

     • večni srb

      A veš še za ata in mamo od Janše, ker nekateri ugibajo, da je sin orla?

     • Slovenka

      Bog se usmili Slovenije, če vse to drži.

     • Stane

      Zakaj Jelincic ne mara Hrvate? Kar naprej udriha po njih!
      Ker ni zaveden Hrvat?

     • luckyss

      Saj te razumem in cenim tvojo pripadnost državi v kateri si se rodil..kljub poreklu si bolj Slovenec, kot tisti , ki imamo tukaj korenine že stoletja..
      Apak kljub temu ti moram ponoviti tisto o oslu in Lipici..

     • Peter

      Ja, tudi mene zanima, kje ima gnezdo nas slavni strasenpotpuri lakies, no.

     • večni srb

      Motiš se, moja družina je od nekdaj slovenska, nisem jaz šel drugam ampak so drugi pršli k nam.
      Kaj je za tebe poreklo, slovenci smo narod hlapcev, nismo imeli svojega ozemlja, naše dekle je nategnil kdor je hotel. Saj to ni nič hudega, očitno ni bilo tako hudo, da bi morale zato bežati drugam. Jasno je tudi, da slovenci ne izviramo iz Atlantide. Kateri logiki naj potem sledim, če ne velja edino tisto, kar je najbolj očitno, tam kjer si se rodil, si doma in del naroda, ki so tam DOMAČINI!

      A si maor?

     • luckyss

      Najnovejše DNK analize dokazujejo, da nismo od od nikoder pribežali…Niti nismo Iliri (tudi šiptarji niso Iliri)…
      Vse od Slovenije do Srbije je takoj po končani poledenitvi pred približno 12 000 leti vztrajal avtohtoni homo sapiens sapiens, ki se je seveda mešal z mnogimi drugimi…po politikih sodeč tudi z neandertalci, ki so z nekaj izjemami izumrli, imamo pa na tem področju tudi nekaj njihove DNK..
      Skratka..nismo prišli iz Rusije ali Norveške…smo …vsaj nekateri precej avtohtoni…

     • večni srb

      Poznam edino en razlog zakaj bi kdo na tebi naredil DNK analizo, ne nasedaj, ker lažejo, zanesljivost ni ena na več milijonov ampak točno 1:2 oziroma drugače povedano, vsak drugi bi lahko bil kriv.

     • luckyss

      Ko se vzame par deset vzorcev DNK na ožjem območju, je analiza dokaj natančna..
      Do Jezusa ravno ne bo šlo, ker je to druga veja, neandertalci so druga stranka,
      Homo erectus pekinensis pa je preveč kitajski…

     • Stane

      Na kredit,ko so njegovi starsi kupovali partizanovca(mosko kolo).

     • Slovenka

      A?

  • luckyss

   Nekdo je dejal, da država, ki dovoli financiranje nevladnih organizacij od zunaj……ni suverena država…
   in vprašanje za pet točk..kdo je ta znani politik , ki je to izjavil..?!

   • Peter

    V dolini se nevladne organizacije napajajo iz vladnega denarja. Vprasanje, ki sledi, si zastavi sam, no.

    • luckyss

     Ne zavijaj zadev v celofan…država nameni npr. “organizaciji radodajk afriškim migrantom z velikim kurcem” 18 000 evričev… soros jih lahko nameni 18 milijončkov…ali pa 180, če gre migracija ravno tam ko je šla takrat ko je Frau Hitler vpila Willkommen…

     • Peter

      Uf…lakies je zamenjal kozho…
      Soros naj nameni svojega denarja kolikor hoche in komur hoche…
      Da pa nam nashi ngo-ji odzhirajo nash denar, ki she kako prav prishel nashim ljudem, in se obenem delajo norca iz nas, davkoplacevalcev, ki jim z nakupom litra mleka prispevamo davek za njihove norihe, kako pripeljati tujce k nam in jih totalno ekonomsko podpreti…no.

     • luckyss

      Ja saj pravim, da je Soros najbolj skrajen kapitalist, ki lahko kupuje kvazi levake..

     • Peter

      Hm,se vedno brez ovc…da se ti ni poslabsal, no.

     • luckyss

      No ja….ti si se kar s tem komentarjem “samooznačil”…še malo pa boš dojel mojo definicijo ovce..,;))

     • Peter

      Ne, ne bom je, ker je nocem. Ljudje smo ljudje, tudi ce nekateri sledijo voditelju, takemu ali drugacnemu, niso ovce.
      Na Discoveryju se veliko ukvarjajo s tem in meni so prav butasti, ko hocejo na vsak nacin dokazati neke sindrome crede in ovc, kot bi ti rekel. Jasno, ko gremo kot skupina nekam, se podredimo nekemu principu, ker drugace ne bi slo. Ce gremo skozi muzej in hocemo slediti razlagi, moramo slediti vodicu. Smo zato ovce? Nekateri bi radi to verjeli. Ce se strinjamo z nekom v politicnem smislu, smo zato ovce? Lahko da smo, cudi pa me, da tisti, ki najbolj vpijsjo o ovcah ne vidijo, da lajajo tocno to, kar lajajo njihovi vodici…ah, ovce,no.

     • luckyss

      Se lahko delno strinjam s teboj…Sigurno nisi ovca, če slediš
      Mahatmi Ghandi…

      Naprej pa ne bom pisal, ker vidim, da si pozitivec…
      In ker vidim, da si inteligenten, mi to niti ni treba, dobro veš kaj bi sicer napisal ;)
      Lep pozdrav…za danes je z moje strani dovolj..

     • Peter

      Ja, pridi se veckrat sem ni tako slabo, kot si si predstavljal. Ko odgrnes zaveso placanih provokatorckov najdes tukaj zanimive pogovore.
      Lep pozdrav tudi tebi.

 • montyamp

  UDBOVSKA JUDIKATURA — ŠNELKURS ACADEMY OF KUMROVEC …

 • Peter

  Nova, ste poslali gornjo sliko na sanitarno inspekcijo? Ce ste, prosim za pojasnilo, kaj so v zvezi z zgornjo obrtjo podvzeli. So pregledali davcno knjigo, so pregledali cistoco lokala, ustreznost s higienskimi normami?
  Kaj so odgovorili?
  Ce niste, zakaj ne, kaj cakate?

  • večni srb

   Jaz ne vem iz česa jih delajo, ampak najboljše kolačke sem jedel v templju Gibanja za zavest krišne, v Ljubljani. Mogoče lahkovernice tlačijo mleko v prahu in jogurt z bosimi nogami, pojma nimam, vem pa zakaj albanci uporabljajo tisto kantico, ki jo imajo pristavljeno ob wc školjki.
   Največja humanitarna katastrofa so itak vaške veselice, najdejo nekoga, ki ima prijavljeno gostinsko obrt, to je pa tudi vse kar je legalno, če sploh kaj. Drugo vprašanje je kaj naj bi pravzaprav davčili na vaških veselicah, mogoče sami sebe.

   • Peter

    Ja, problem je samo v enakih vatlih za vse. Samo zato, ker se nisem rodil v Siriji in nisem spizdil od tam, moram nabrat stotine soglasij, njemu pa jih ni treba, no.

    • večni srb

     Tako komplicirano pa spet ni, moraš poznati koga na občini, pa ti vse zrihta med malico. Itak hodi na kavico cela uprava skupaj.

 • večni srb

  Pustite šamija pri miru, saj je že dovolj trpel, Alah vas nima rad.

  • luckyss

   Pa njegova družina..žena, otroci ..ali od česa je že bežal !?

   • večni srb

    Poslali smo te, da oznanjaš Resnico, da prinašaš vesele vesti in
    opominjaš, vendar ti ne odgovarjaš za tiste, ki bodo šli v pekel.

    • luckyss

     To je lahko citat iz biblije ali korana..priznam..ne vem..
     Zame je to itak isti kurac, imam pa raje tisto o Sneguljčici, kjer vsaj ni tako zelo krvavo..

     • Peter

      Je…kri iz prsta…

     • luckyss

      Krvavenje ob defloraciji…nauči se brati med vrsticami..
      To pa ni nekaj hudega ;(

     • Peter

      Tega midva ne veva…nekatere pravijo tako, druge drugace…je pa zanimiva tvoja preobrazba…dobrodosli so vsi, ki mislijo, ceprav si tega do sedaj nisi predstavljal tako, zgleda, no.
      Velkam.

     • luckyss

      Če bi bila defloracija tako boleča , bi mnoge seksale le trikrat v življenju..prvič, zadnjič in nikoli več ;)
      Osebno ne poznam nobene, ki bi jih lahko uvrstil v to kategorijo..;)
      Sicer pa razumem začudenje strankarskih ovc, da ima nekdo svoje mnenje…

      Halo Janez, mi lahko poveš, kaj si jaz mislim o tem ?
      ;))

  • Peter

   Vsaka firma v nasi izjemno urejeni drzavi, v kateri moras imeti za postavitev skreta 580 dovoljenj in soglasij, se bo oglasila, ce lahko ta sirijc brez useh paperjev, zakva pa ne morem jest?
   Ja, drzava, kjer je vsaka minimalna aktivnost domorodca, ki bi utegnila prinesti ojro ali dva dobicka, omejena in opredeljena s stotinami zakonov in dolocb, nestetimi soglasji od lokalnega odbora za ptice pevke do pokopaliskga pevskega zbora, dovoli enemu Samiju da dela brez enga samga paperja.
   Res je, dajmo mu mir, bogemu samiju, no.

   • večni srb

    Resnica prihaja od tvojega Gospodarja, zato ne bodi dvomljivec!

    • Peter

     A to po deseti tebi ven udari, no?

     • večni srb

      »Mi ne delamo razlik med Njegovimi poslanci.« In govorijo »O Gospodar naš, poslušni smo in ponižni, iščemo Tvoje odpuščanje in se vračamo k Tebi!«

     • Peter

      Madona, kaj bo sele po polnoci, no…

     • večni srb

      A ti je všeč Koran?

      Vem še eno: Mi smo te poslali samo kot milost vsem svetovom.

     • Peter

      Vsec mi je, lepo zgleda, na sre o pa ne znam brat tistih krac, no.

     • večni srb

      Google zna vse jezike, sicer ne bi mogel špijunirati celega planeta.

      Lakaj, še eno sveto modrost sem našel, svete spise moramo citirati isto kot biblijo;

      24. Svetloba (al-Nur)
      8. “In ona se lahko brani pred kaznijo, če pri Allahu štirikrat priseže, da on laže”

     • Matt von Glanz

      Kdo, svetloba?

 • Foglof Tunek

  SPAT se spravite banda hudičeva, oprodarska in desničarska. Niste več zanimivi !!!

  • Peter

   Vec?Ti se nikol nisi bil, zanimiv, tumpek, no.

  • večni srb

   Oh ne, že spet ta…

   • Peter

    Ja, ce ni admina se afne guncajo …

  • luckyss

   A je Ahmad že obril venerino gričevje ter šavje tvoji Juliki in zakaj je to trajalo dva dni ?!
   Saj vem , da je pretakanje šmarnice bolj pomembno…
   Mogoče pa jo je kaj novega naučil…znuca se itak le za bukov list v sto letih,,

  • Stane

   Eni ponoci tudi delamo,z razliko od vas gospod Hudi!

 • Peter

  Nova, ste zgornjo aktivnost nelegalnega begunca prijavili davcni inspekciji? Ce ste, kaj so odgovorili in ce niste, zakaj ne?

  • večni srb

   Mogoče mu je Pahor izdal delovnico.

   • Peter

    Ce mu jo je, najse to objavi.
    Se enkrat, Nova, ste dejavnost, ki jo imate dokumentirano prijavili? Ste se pozanimali, ali so zanjo izdani vsi papirji? Ce niste, zakaj ne?

    • večni srb

     Sajje čisto preprosto, za vsak štrudel, ki ga je prodal, mora vnesti račun v davčno blagajno, povezano z davčno upravo, delodajalcu pa mora napisati delovnico ali kaj si je že izmislil pahor, neko potrdilo v glavnem, da je pomagal sosedu.

     • Peter

      Je preprosto. Greva stavit gajbo pira, da davcna blagajna na ime nasega sirskega brivca ne obstaja in da zato ni zabelezila ojra prihodka, kaj sele odvedenega davka, no.

     • večni srb

      Hja, potem gre mogoče za prekarno delo, to je pri nas itak problem.

     • Peter

      Mogoce. Kaksne papirje rabis za to? Gres stavit gajbo pira, da nas sirski brivec nimanobenega? Pa mirno afne gunca, ce bos pa ti zacel kaj mutit bos mel pa koj na puklu sto inspektorjev.
      Res, puste bozga srca, no.

     • Novakec1

      On uradno v slolandiji ne obstaja, se pravi ni podvržen šikaniranju s strani butalskih organov.

     • Stane

      So pa res BUTALSKI ORGANI.
      V LASTNO SKLEDO PLJUVAJO IN TEGA NE OPAZIJO!!!

     • Djuro Sumar

      Očitno si gajbo pira danes že požrl.

    • Stane

     Zakaj ne? Zato,ker navadno levakarji obtozijo prijavitelja na razne najbolj nizkotne nacine. Pa se sodstvo je na strani kriminalcev levicarskih.
     Komu bos kaj prijavil,in ziv ostal?

  • Matt von Glanz

   Dela prek Cerarjeve popoldanske dopolnilne, po avtorski pogodbi 50€/uro

 • skorpijon93

  na češkem nimajo muslimanov, srečna in varna država !

 • samotoje

  Ali se lahko taka tipa, kot sta na zgornji sliki, sploh ukvarjata s hrano? Higienski standardi pa to?

  • Stane

   Kaj pa golazen zapaljena ve,kaj je to higienski minimum i.p.d.

   • samotoje

    Onadva sta gnusobi, samo to je.

 • Fenix Ariel

  Sterat vn. Brez veze samo tukaj bemtit, ampak se na licu mesta zbrati in ukrepati.

 • maxbernie

  Ha, ha kako en migrant brije desničarske katolibane. Ha, ha, ha, ha. Pa saj se vam o povsem odpeljalo. Dihajte malo, pa kej v oušco vržite, za božjo voljo, mehke krščanske duše.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!