Škandal: Je RTV zaradi katastrofalnega nastopa kandidatke LMŠ za evropske volitve Irene Joveve sabotirala oddajo?!

Nastopajoči v oddaji.

“Spoštovani, oddaja z mladimi predstavniki evropske politike se je snemala danes popoldne. Sporočili so mi, da so nastale pri snemanju tehnične težave, ki jih rešujejo. Ob 20.30 ne bo oddaje. Tiskovni predstavniki strank obveščeni. Škoda, bila je ena boljših oddaj. Morda rešijo težave,” je v torek na Twitterju sporočil voditelj oddaje Igor Pirkovič. Sodelujoča gostja v oddaji Alja Domjan pa je odgovorila: “Kdo je bil moteč in kdo premalo vsebinski in konkreten? Ali se bomo še naprej pretvarjali, da živimo v normalni demokratični državi s tehničnimi težavami?”

Ne zgodi se ravno pogosto, da ima nacionalna RTV z vso najsodobnejšo tehnologijo tolikšne težave, da morajo odpovedati oddajo. V torek ob 20.30 bi morala biti na sporedu oddaja na 3. programu TV Slovenija, v kateri je voditelj Igor Pirkovič gostil mlade predstavnike različnih političnih strank – dva iz koalicije in dva iz opozicije.

Toda že okoli 12. ure je Pirkovič na Twitterju sporočil, da so pri snemanju nastale tehnične težave, zaradi katerih naj bi oddajo umaknili s sporeda. Toda ena izmed nastopajočih, to je Alja Domjan iz SDS, je podvomila v tehnične težave in razkrila, da bi se razlog lahko skrival v slabem nastopu kandidatke LMŠ za volitve v Evropski parlament Irene Joveve.

https://twitter.com/domjan_alja/status/1108102995122814976

Danes je Domjanova ponovno izzvala voditelja Pirkoviča, če so že odpravili “tehnične težave”, in zahtevala pojasnila glede odgovornosti. Hkrati je ponovno nakazala, kaj bi lahko bil vzrok za “sabotažo”, in namignila, da je bil nastop Joveve v oddaji v stilu odgovorov misic na lepotnih tekmovanjih: “Mir ni samoumeven, a ne @IJoveva in @StrankaLMŠ.”

No, danes so se po naši medijski objavi zganili tudi na RTV in se odločili, da bodo oddajo objavili jutri ob 20.30. Pri tem bomo seveda pozorni, v kolikšni meri so jo cenzurirali.

H. M.

 • Frank Novak

  Zakaj Slovencem ki zive v Sloveniji tako radi ukazujejo in pamet solijo tujci (Jojeva, Popovic, Jankovic, Pašić Bišić in tako naprej)…
  ZATO KER SE JIM VI TAKO NAIVNO PUSTITE JEBAT V GLAVO… Celo sami jih vzpodbujate da vas jebejo. Ce tujci se ne vedo da so na Slovenskem oni gospodar jim to poveste vi. Zato da si ne bi mislili da niste “dobri” ljudje.
  Pamet Slovencev ki zive v Sloveniji je napacno programirana, namesto da bi se pocutili gospodarje se pocutite hlapce. Ponizne hlapcice ki se trudijo da bi jih imeli drugi radi. In kot ponizni hlapcici tudi – zato da bi tujcu zlezli v rit – znate udariti po drugih Slovencih.
  SKRATKA, SAMI STE SI KRIVI DA STE NAJMANJ VREDNI PRAV V SLOVENIJI.

  • hladnik

   To nam je sprogramiral dobri Titek – “BRATSTVO I JEDINSTVO”.

   • Frank Novak

    Taki smo bili ze stoletja prej. Zaceli so Avstrijci.
    Kar beri Martina Krpana. Vsak normalen clovek bi za nagrado hotel vse: prestol in kraljicno. Slovencek pa bo zadovoljen z dovoljenjem za svercanje soli…

    • FORT WORTH

     Ej Franci,
     Za Krpana je bila zmaga nad Brdavsom šala mala, tako, kot za nas leta 1991 zmaga nad JLA.
     Baje da je bila titova armija 3 – 4 vojska v EU.
     Hehehe

     • Novakec1

      Takrat je bila dobljena ena majhna bitka, vojna se je začela pa z LDS politiko in demokracijo in vse kaže da so jo dobili čefurji.

     • janezxy

      Na papirju….

  • Anton

   Že partizansko povelje je zamenjal srpski nacional komunizem…..

  • Zzzzzz

   Če bi imela Slovenija Salvinija oz. Orbana nas že dolgo nihče nebi hebal!! Sam tko fake desnica

   • Frank Novak

    Slovenska desnica ne zna druzga kot prestevati kosti in se smiliti sama sebi.
    Med tem pa se Slovenska levica dela Mati Terezo do nekompatibilnih muslijev katere vabi v Slovenijo.
    SLOVENSKI NAROD SOVRAZI SAMEGA SEBE.

    • Steiermark

     Ja, mi, žal, lahko samo “preštevamo kosti”, katere ste pa oglodali prav vi, pedofilsko pederski ludožerci! Ti, kot vidim, si se jih nažrl zelo, tako , da ti bo vsak čas razneslo trebuh, glava pa osta še naprej prazna, ker je takim, kot si ti, najpomembnejše, da imate poln trebuh in račune – z naropanim denarjem, od vaših žrtev!

   • Steiermark

    Pred tem, bi pa morali zamenjati prebivalstvo, katerega danes, več kot polovica, zastopajo jugosrbski okupatorski pankrti!

  • Lokomotivführer

   Ona ni tujka. Mislim, da sem nekje bral njen zapis, da je tu rojena, mami (severni) Makedonki in očetu Bolgaru. Le priimek ima za tukajšnjo civilizacijsko okolje malce nenavaden, za kar pa ni kriva sama, če se namesto Jovev piše po drugih navadah, ki jih nekateri prinašajo v novo okolje in tako ne morejo uiti staremu. Vendar jaz vzamem to kot pravico, kot je imeti priimek Plemeniti. Po tej analogiji bi lahko bila Jović ali pa Jovićić ali Popov, oziroma Ovsenik.

  • šrauf

   Ja Frank,ali so ti tile tovariši kaj znani:Popivoda ,Knežević,Arnič, Šaranović, Jovanović…..glavni med njimi pa hohštaplarski falirani šlosar, ki je maja 45. na terasi pravne fakultete v Lj. oznanil zbranim ovcam,”ko neće nikada više gledati ovih divnih planina….”Ovce pa navdušeno:”Beeeeeeeee,tito beee partija beeee…..

   SLO kumrovške matere sin press

   • Frank Novak

    Da ni bilo Tita, imeli bi Stalina.
    Stalin je na glavo prebivalca pobijal vsaj 10 krat vec.
    Stalin je pobijal iz uzitka in paranoje, Tito pa samo iz potrebe.

 • Antonius

  Neverjetni škandal je, da nas je parlament prisili, da moramo biti naročeni in plačevati naročnino za laži Rtvs.

  • if

   V Sloveniji je posledica norosti verjetnejša od posledice normalnosti, zato je tudi verjetnejši negativen rezultat parlamentarnega procesa.

  • Zzzzzz

   Nevem no v SDS čisto nič ne delajo na temu da bi do ukinitve naročnine prišlo, da bi vsaj zbirali podpise za referendum etc. pa se jim še to očitno ne da oz. si ne upajo

 • učko

  Jah, kaj pa vi pričakujete od “ta rdečih fašistov” ?! To je še vse tako kot v starih partijskih časih, pa še precej slabše !!!!

 • VERRZIFIKATOR

  Jovče Šarplaninčev

  PESEM JOVO JE ZAPEL NA NOVO

  Pesem Jovo je zapel na novo,
  stari Jovo, Jovčev po priimku,
  v serpentinah, gori na ovinku,
  Jovo je zaguslal na surovo.

  V serpentinah, kjer se dobro sliši,
  je zapel o kraljeviču Marku,
  bil je Šarac konj njegov v poudarku,
  kolo zraven so plesale miši.

  Za Evropo pesem bo paradna,
  rekli konja Šarca so pajdaši,
  to umetniki so vendar naši,
  stari Jovče scena bo estradna.

  Pošlje Makedonče se v Evropo,
  pop nastop njegov bo blagoslavljal,
  Šarac kot ikona se nastavljal,
  če povzamemo zadevo skopo.

  Stari Jovče tam nas bo zastopal,
  rekli so okoli Šarca konja,
  po Evropi se vnaprej že vonja,
  da balkanski melos bo nastopal.

  Stari Jovče in popevka stara,
  zguslana, da te bole ušesa,
  in cenena, lahka kot peresa.
  Novi hit? Ne, stara spet prevara.

 • Beli Sneg

  Nesposobni serpentinšek nadaljuje z nastavljanjem nesposobnih kadrov. Naivni folk pa ploska in voli.

  • Steiermark

   Mora pač nastavljati sebi enake -po pameti, ki je pa, resnici na ljubo, premore, prav malo! Kaj čemo, kamelarski IQ, njegov in njegovih volilcev!

 • FORT WORTH

  Bravo Alja dobro si to ocenila in podvomila v t.i. teh. tezave.
  RTV, bljak.
  Dobro jutro Venezuela.
  Ocitno v kratkem lahko pricakujemo izpade elektricne energije…

 • Viktorh

  Še en dokaz, da je povsod, kjer se pojavi @StrankaLMS, sranje..,.

 • Matjaz Zitnik

  Javna hisa ali bolje komunokupleraj RTVSLO

 • to_mi_delaj

  Me zanima koliko zaposlenih na RTV, plačuje ta prisilni prispevek v tej JAVNI HIŠI.

 • Amerikanc

  Ali bojo morali Jojevi presaditi kakšen čip od “luftarce”, da bo kompatibilna z komifašisti ?!

 • Amerikanc

  Včasih so šli kadri, a la Joveva, skozi politični kurz v Kumrovcu in to se jim je “na gobcanju” precej poznalo. Naučili so jih “mlatiti prazno slamo”, ljudje pa jih itak nismo poslušali kaj klamfajo. Danes, ko je potrebno v politiki malo več znanja in poguma, da lahko nastopiš na Evro parketu ( a ne Šarc ? ), se take, polpismene dečve, enostavno zlomijo.

  • karpelec

   Ah, ah, ne reče se EU parket. če pa je EU preproga.

   • Luiggi

    Lahko se rece tudi rugg ,carpet al pa se nekaj pa se ne namorem spomnt!

  • janezxy

   Ko ti pade pritisk pod 1at,te dajo vodit miljonarja.

 • Zzzzzz

  Niti v eni od strank “desnice” še nisem opazil da bi kaj delali na ukinjenju RTV naročnine, sam tko

  • učko

   Niti o zmanjševanju davčnih obremenitev za gospodarstvo in zaposlene v gospodarstvu. To pa za to, ker so tudi desnuharji, isto kot levuharji, porabniki in plenilci davkoplačevalskega denarja !!!!

  • Common Sense

   Imaš prav. Čudi me kako normalne stranke, ki kao delajo za ljudi še niso sprožile referenduma, da se skine obvezno plačevanje naročnine na RTV. Podpisi ne bi bili problem.

   • Luiggi

    Tocno to,reklame naj placujejo oddaje tako kot v Ameriki,ena minuta v prime time lahko stane todi vec kot pet millijonov dollarjev!

 • antimur

  Kaj pa češ pričakovati od butaste kandidatke, ki je iz še bolj butaste in pokvarjene stranke. Pravo fašistično dejanje je pa umik oddaje in to na javni RTV. Kaj ni smisel takšnih soočenj prav spoznavanje primernosti vsakega kandidata, toda za RTV ne, že od prvih volitev naprej, do Depale vasi, Patrie. Danes je pomembno le prikrivanje, laž, potvarjanje in glorificiranje levih fašistov in največjega slovenskega zločinca Kučana in njegove bande.

  • Luiggi

   Od kod pa je ta punca,priimek zveni po makedonskoa ali bulgasko,kaj vas res ni sram,da vas zasopajo na vseh funkcijah cefurji??

 • Andrej

  Ali veste, kaj je za RTVSLO misija nemogoče? Take oddaje prenašati v živo. Oni morajo imeti vse prej posneto, da lahko sfrizirajo ali pa tehnično odpovejo.

 • althar

  Mislim, da je Joveva vmes enkrat rekla, “ukinite že enkrat bedni davek na RTV, pa bo mir na svetu.” Pa je šla oddaja v bunker.

 • Silos

  Imajo pa na RTV vsaj enega,ki je 40 dni brez alkohola,kaj pa ona novinarka?

  • centurion

   Pije še zanj…

  • janezxy

   To komuno češpo so prav potihem prignali nazaj, Groza.

 • Marko

  Ravno RTV je leglo komunajzarskih fašistov.

 • Stajerka

  …lewaki imajo velike probleme s težavami……tudi ta medijska cenzura jim uhaja iz rok…..

  #Požareport
  Ni še konec! Mediji prejeli tajno navodilo ukaz: Ne sesuvajte več @StrankaSMC! + tajni dogovor: @JureLeben na poti v kabinet @sarecmarjan?!
  Več: http://pozareport.si/post/458522/ni-se-konec-mediji-prejeli-tajno-navodilo-ukaz-ne-sesuvajte-vec-smc-jure-leben-pa-na-poti-v-kabinet-marjana-sarca … @vladaRS

 • xtc

  Kot sem že dejal; Kadrovski bazen levakov je vse bolj prazen novega Drnovška in novo LDS je praktično nemogoče nareditizaradi neodvisnih medijev in tujih poročil,kadrovski bazen pa je kletka polopic,ki jih je vzredil Kučan in še delno preje Tito ,vse ta polopice sicer za Slovence še nekako delujejo,ko pa gre enkrat za tujino pa se pojavijo AB in Šarec sindromi,ki jih razgalijo do obisti.
  Vse te manipulacije ne koristijo nič,kajti,bebci se sleje kot preje razkrijejo sami in vsak nov bebec ,ki pride prinese s sabo še huje regeesirajoč nivi.

  • janezxy

   No,tudi za te je zdaj novi izraz -mandrili-

 • karpelec

  A gospa ni imela plonk cedelca in je pozabila tekst? Živemu se vse zgodi.

 • Peter
 • Peter

  Na hanzi seveda niti besede o včerajšnji nesreči avtobusa v Italiji….

  • janezxy

   Tisto je bilo v Italiji, ne v Grosupljem.

 • totex39

  Res ne moremo nič pričakovati od nastavljene serpetinškove makedonske fifike. Blamaže se bodo še in še vršile, samo pri nas ne bo noben odgovarjal.

  • luka globus

   sam je pa še kar luštna, upam da jo je vsaj na nakladalki sprobal :)

 • Ryuk

  Serpentinšek zamudil priložnost, da bi nagovoril evropsko javnost; joveva sabotirala priložnost, da bi nagovorila slovensko javnost. Sama praznina v lmš.

  • realnost

   …slovenski voli pa jim dajo 113% podpore… Kar tko naprej, garantirano zadnja vukojebina v EU! Ni daleč dan od napovedi kmunajzerjev da boste jedli travo……..Uspelo jim bo!!

   • Luiggi

    Molite se poginulemu enonogemu trinogu Brozu,Stalinu,Marxu,Engelsu,Mao tce Thungu in KimJong Unu,da vas Europa kar sama vun ne fukne!

  • tohuvabohu

   Še sreča, da Šarplaninšek ne gre nastopat v evropski parlament. Tam bi sigurno spet ustrelil kakega kozla, zahojen kot je. In bi se evropske krave po tleh valjale od krohota.

 • Imperial Commando

  Dober dan leviĆarji, tu je vaš dnevni opomnik , da ste radikalno nesposobni.

 • Duhec

  Edino kar se razbere iz članka je to, da ta Alja misli da je blestela. A je članica SDS stranke???

  • Peter

   Ne vem, me ne zanima…. Pa ti?

   • Duhec

    Ni blestela po mnenju SDS Alje, ki ji je konkurenca?! Mah, babe so žleht.

    • Peter

     Ti že veš….

    • Common Sense

     Morda so žleht. Morda niso žleht. A to ne spremeni dejstva, da Joveva kot ulična komentatorka za POP TV ni ravno nek presežek kvalifikacij za evropskega poslanca. In to prva na listi LMŠ! Wow! PO drugi strani to niti ne čudi, če je predsednik vlade komedijant, njegov šef Lukec pa niti diplomskega dela ni napisal na FDV (Evropske študije), na EF pa v štirih letih niti enega izpita opravil. Sami biseri, slika in prilika Slovenceljnov. Jamrajo, da imajo premajhne plače, a znanja (ki edino vodi do večje dodane vrednosti in s tem višjih plač) NE cenijo. Sicer si ne bi izvolili takih buteljnov na oblast.

     • rabbit

      A veš Joveva je tako majhna, da mora tako kot Kučan pručko sabo vlačit na snemanje.

    • stajerc5

     Danes pa nic vec o sado-mazo!?

    • janezxy

     Vidim,da te trajba,po domače goni.Ja danes je polna.

    • Luiggi

     Including you,saj si ti tud baba!

  • tohuvabohu

   Kako butasto sprašuješ, sponzoruša. Točno to je povod, da spet lahko serješ.

   • Luiggi

    Torej je zauzil prevec sralnih napitkov!

 • Franjo Trojner

  Tito je bil ključavničar ….. vse drugače misleče Slovence v arest zakleno.
  Večina predsednikov levih vlad v SLO je bila ekonomistov….. zato smo vsi tanavadni z državo vred bankrotirali.
  Pravnik na čelu vlade….je iz pravne države globoko državo naredo.
  Mizar in neznan komedijant na čelu vlade bo :
  – svobodo govora in mišlenja zakonsko prepovedo, ter na vse drugače misleče v arest stero.
  – državo in državljane v totalni bankrot spravo
  – pravno državo čisto dotolko
  – globoki državi dokončno temelje vdaro
  – iz komedije pravo tragedijo naredo
  – iz politike novih obrazov pravo štalo naredo….

  • Olga101

   Skratka Slovenijo poslal v PM …

   • Luiggi

    Olga,to ti nebi smela nikoli reci posebno,ce si mama!

  • Dušan Dule Jakič

   Če si takšen patriot bi vsaj lahko se lepše pisati naučil.

   • Franjo Trojner

    Tipkam brale, te pa se zdaj z računalnikom zmeni, da lepše piše. Glede na tvoj intelekt bosta imela dolgo debato. Čuj pa javi mi, ko boš računalnik lepše pisati naučil, ha, ha, ha…a si tud ti iz kvote rodečih telebančkov?

 • Peter

  Parvzaprav pa je prav zabavno spremljati hanzi spletno stran.
  Trenutno je tole najbolj udarna novica:
  Spletni goljufi iz Gane niso “krute afriške pošasti”, pred katerimi so vas svarili
  In potem dolg članek, v katerem nam pojasnjujejo, da goljufi niti niso toliko goljufi, ker goljufajo belce, ki so jih okradli s kolonizacijo itd itd…

  O avtobusu pa še vedno nič, itak, no.

  • rubec

   Mene so tudi okradli in to med kolonoskopijo kot rečemo v našem kraju kolonizaciji. Iz bunde mi je tacajt zginu tošl.

   • Peter

    Zato pri nas kolonizacijo delajo, ko maš bundo gor, no.

 • Peter

  Baje so tehnične težave odpravili in bo jutri oddaja na sporedu.

 • Darko Bukovec

  Levaki katero glasbo rajši poslušate, kitajsko ali slovensko?. Če rajši poslušate slovensko potem ste rasisti, fašisti, nacisti, white supremacisti, bigoti…itd.

  • Anton

   Radio Aktual….

 • Darko Bukovec

  Levak ko gre kupiti v trgovino čokolado Milka. Zakaj si pa kupil Milko, na svetu obstaja sigurno še milijon drugih vrst čokolad. Zakaj imaš rad Milko, ti si čokolado rasist, fašist, nacist…lol.

  • Peter

   Mislim, da je večji problem, če kupiš Gorenjko. Kaj bojo pa Dolenci, Štajerci, Promorci itd rekli, no.

 • Darko

  test ali deluje

  • Peter

   Deluje. Povej.

 • Vera

  Kako, da Jovova nič ne zna , ko pa je na TV tako klepetala , da jo je voditelj-ica pri dnevniku komaj zaustavil-a ? Spet vse napisano, kot ponavadi ? Do kdaj bodo na TV takšni novinarji, ki nimajo nobenega pojma o ničemer ? Izjemam se opravičujem .

  • Common Sense

   Poročevalka s ceste za POP TV kot je to Joveva ne potrebuje izobrazbe. Znati moraš vrteti go*ec in to je to. Očitno je to prava kvalifikacija za evropsko poslanko za LMŠ. SD je pa ista. Tudi ona ima v svojih vrstah eno evropsko poslanko, ki samo vrti go*ec, pa še same neumnosti povrhu. Takle mamo. Ljudem se to očitno zdi fajn in pametno.

 • Ivan Friderik Novak

  Dobra je, Joveva.

 • Anton

  Jaz sem pa zihr ga obstaja tudi kakšna brihtna leva pička.

 • Olga101

  Tako je, ko Hanzi bilda bedake kot Šarec, Jovovova….

  • Common Sense

   Olga, Šarec ni sam kriv, da je narcisoidni bedak. Jovova, da je puhoglavka. Ona dva in še ostali okoli njih so kakršni so. Zanimivi so mi bolj slovenski volilci. Njim se je očitno zdelo pametno na čelo vlade postaviti komedijanta, ki je prej zabaval upokojence po vaških veselicah. To kaže na to, da Slovenceljn ne ceni znanja, izkušenj. Pač pa kdo lepše go*ec vrti. Slovenceljn je v svojem bistvu puhoglav in oblastniki ne morejo biti bistveno drugačni saj odsevajo vzorec naroda.

 • Common Sense

  Za vsak balonček se najde bucka. Tudi to je lahko zarota:)

 • garfi

  kućanovi cenzurirajo tudi svoje

 • Get Smart

  Ja, po potrebi MURGL KOMUISTIČKA JUGOSLAVIJA seveda cenzurira tudi svoje, vendar pa take nuje skorajda nimajo, saj ga takorekoč ni MURGLJUGOKOMUNISTIČNEGA serbusnega WATCHDOGA, ki bi govoril RESNICO in se že s tem uprl gazdi=gospodarju.
  .
  Če so ocenili, da nastop nepismene MURGLJUGOKOMIčefurske WATCHDOGINICE pač ni zadovoljiv za “prime time” nje,
  so pač oddajo spravili v bunker in bodo na HITREM-šnelkursku pojasnili WATCHDOGINICI Jovevi, kako mora svirati kurcu in prodajati meglo v “prime timeju” nje. Prosto ko pasulj nje.

  • Get Smart

   MURGL JUGOKOMUNISTIČKO drugarinicu WATCHDOGINICU Jovevu je MURGL JUGOKOMUNISTIČKA PARTIJA rodila v garaži in nastopila najprej na mesto WATCHDOGINICE na POP-KANALIZACIJI,
   nato so ji še uradno dodelili NAZIV=NAGRADO “””WATCHDOG”””
   in nato so jo kot kao “nov obraz” MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE
   na LISTI M–ŠARCA (prej POZITIVNA SRBIJA nje)
   kandidirali za EU.
   .
   Besedna zveza “neodvisna novinarka” je na mestu le kot NAVEDEK (ko navedete, kako si sama pravi ali pa ji pravi MURGL JUGOKOMI aparat),
   sicer pa ne, sa WATCHDOGINICA ni novinarka, ampak je
   WATCHDOG, kot si celo sama pravi in z deli dokazuje:
   je PES ČUVAJ tekovina MURGL JUGOKOMUNISTIČKE revolucije,
   laže, blati ljudi, laja na ljudi, svira kurcu, prodaja maglu itd.
   Razumete?
   Je uradno JUGOKOMUNISTIČKO:
   “družbenopolitična delavka MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE” =
   = WATCHDOG.
   .
   MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA je oddelek KOMINTERNE=
   zločinske združbe “smrtnih neprijatelja ljudi”,
   ki totalno OKUPIRA Slovenijo, ropa, uničuje in
   PARAZITIRA na vaših hrbtih.
   .

   Pamet v glavo. RESNICA OSVOBAJA.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se
  kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna
   naslednica
   SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni
   savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
   se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
   jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
   se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
   traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
   socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
   demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
   ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
   Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
   stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
   imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo
   v
   t. i. “Združeno levico” itd.
   lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot
    Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD =
    Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik = Luka Mesec

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
     nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
  = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem
  = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

  kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

  1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz.
  z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU
  ljudi.
  .
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas
  boosvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
   ampak je
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
   vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
   so lahko in so:

   –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
   –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
   –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

   i tako dalje do tokija.

   * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
   = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
    IZROPALA
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €

    in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
    = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost«
    ———
    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
    osvobodila.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje
   kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   =
   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in
   do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
    =KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Olga101

  Na Hanzi bunker, na TOP TV, Voduškovi TV, pa slika z zvokom in slika brez zvoka: pri prenosu tridesetletnice SDS z Janšo kar odklopijo zvok? Vmes rdecezvezdaši slika in zvok, nato Cerar, v nemilosti pri “naših” (ceprav je zdaj baje kucan narocil udbomafijskih medijem, da Cerarja nehajo sesipat)spet slika brez zvoka?!

 • radames

  Ker RTV hišo dobro poznam, vem, da je vedno za vse kriva tehnika: za novinarske kikse, za neprimerno vsebino; ali pa se urednik po posneti oddaji (ki je malce politično dvomljiva), dolgo z nekom po telefonu pogovarja in kar naprej izjavlja, kako je oddaja korektna.

 • Janez Kepic-Kern

  SKRIVNOSTNO !?
  NI KAJ?
  MORDA JE BILO PA – PREVEČ DOBRE VOLJE, SMEHA
  ZARADI – “POŽIRKA ZA KORAJŽO” – PREVEČ?
  O TEH NA RTV SLO NE VEM – NIČ.
  VEM PA TOLE
  O
  EX ZL=LEVICA LUKI MESCU !
  EX ZL =LEVICA” Luka MESEC IN – PITJE – PIVA !?

  ALKOHOLNE
  PIJAČE – SEVEDA – P I V A !

  Kot
  sem že večkrat zapisal – sem lani poleti, en poletni večer
  jaz
  Janez Kepic-Kern – na moje lastne oči
  VIDEL
  TEGA EX ZL=LEVICA Luko MESCA,
  KAKO JE
  NONŠAlANTNO, BREZ VSAKIH TEŽAV
  — SPIL
  KAR – TRI VELIKE VRČE – P I V A – zaporedoma., enega za drugim.
  V
  lokalu PELIKAN – POD METALKO, V CENTRU LJUBLJANE.
  Pri
  pitju tretjega VELIKEGA vrča PIVA – JE BIL EX ZL=LEVICA LUKA MESEC – ŽE PRECEJ OPIT.
  BREZ SMISLA,
  OTROČJE
  – SE JE SMEJAL, SE PRETEGOVAL IN OPLETAL Z ROKAMI.
  IN DEBATIRAL
  Z NEKIM MLAJŠIM MOŠKIM NEEVROPSKEGA VIDEZA.

  Jaz
  sem le 2, 3 mize stran ob soku – nekaj pisal na mojo e-tablico. Seveda sem bil presenečen,
  da tako neekorpulenten človek kot je L. MESEC – ZMORE SPITI TOLIKO PIVA.
  TOREJ!
  ZAGOTOVO SE VSI STRINJAMO,
  DA JE ENA ZADNJIH STVARI, KI JIH MI SLOVENCI “RABIMO”- TO,
  DA BI IMELI V PARLAMENTU NAŠE R. SLOVENIJE

  POSLANCE NAGNJENE K PITJU ALKOHOLNH PIJAČ, ALKOHOLIKE, DROGERAŠE ITD.

  ALI
  TOREJ KDO OD BEROČIH BOLJ NEPOSREDNO POZNA
  TEGA EX ZL=LEVICA Luko MESCA ?
  In – ve, koliko in kako pogosto L. MESEC – PIJE PIVO ITD.?
  Jaz ga poznam le s TV:
  Ugasnem TV, ko ga zagledam.
  Ne morem poslušati njegovega
  meni – “čenčavega”
  pogosto brezsmiselnega govorjenja L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  KAJ SE VAM ZDI?
  ALI EX ZL=LEVICA L. MESEC
  IN OSTALI IZ EX KP, ZK “STRANKE” “LEVICA”
  TER
  OSTALI POKOMUNISTIČNI POSLANCI – SPLOH KAJ VEDO
  O
  “ORLIH” DR. J.E. KREKA 1908-1940, – DOBRIH GOSPODARJIH,
  KI SO JIH
  KPS STALINISTI, KOMUNISTI – E. KARDELJ ITD.
  PO 2. VOJNI – PREPOVEDALI.
  https://sloveniana.si/wp-co

 • tohuvabohu

  Je morala izvaliti kaj hudo brihtnega, da se je režal še Štrosmajer.

 • Gašper Rozenstein

  saj ni bila edina tam pa naj drugi trije povedo kaj je bilo

 • Jan Kovalski

  Ampak nekaj pa je:
  Njen šef Šarec se ni upal v Bruselj, Joveva je imela vsaj toliko poguma, da se je pojavila na RTV.
  Petek 3. program RTV 20.30 Res publica
  Dobro reklamo so naredili, zdaj bo večja gledanost.

 • Poserjemsenavse

  kdo to sploh gleda…RTV mislim

 • Hribouc

  Saj res, te levuharske ne gledam že tri leta-kuga se sploh spotikate ob kup govna režimskega?

 • učko

  No, pred pol ure sem gledal to oddajo v celoti. Nobene katastrofe ni blo nikjer videt ! Irena Joveva je funkcionirala čisto normalno, le nekoliko je bila “inferiorna” v primerjavi z ostalimi tremi. Očitno ji tudi novinarska kariera ni pomagala v tolikšni meri, da bi parirala ostalim trem.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!