fbpx

Škandal: Minister Erjavec zakuhal vojno s Hrvaško, sedaj pa tam preživlja dopust in svoji lepi hčerki Evi pripravlja škampe

Hči Karla Erjavca je na Instagramu objavila slike novega hobija svojega očeta Karla Erjavca. In sicer, slovenski zunanji minister se je očitno odločil, da se bo po svoji politični karieri naučil kuhati. Kje drugje, kot na svojem vikendu na Hrvaškem? Nenavadno, saj je nedavno zakuhal pravo vojno s sosednjo državo glede uresničevanja arbitražnega sporazuma, zdaj pa na svojem vikendu v Karigadorju kuha škampe in druge morske dobrote, kar bi že vsak politični analfabet označil za popoln politični fiasko.

“Po politični karieri je pa lahko tudi moj osebni kuhar” je zapisala prelestna Eva Erjavec, ki je v zadnjih dneh objavila dve sliki kuharskih mojstrovin njenega očeta. Po slikah sodeč rad pripravlja predvsem morsko hrano. Eva je delila slike dveh krožnikov, na enem so na pogled slastne školjke, na drugem pa lepo aranžirani škampi. Ti lepo okrašeni krožniki pa nas postavijo pred dejstvo, da Karl Erjavec uživa na Hrvaškem, in sicer v svojem vikendu, za katerega še zdaj ni jasno, ali ga je kupila njegova žena ali pa je to hiška iz otroštva, v kateri vsako leto dopustuje s svojo družino.

Še bolj nenavadno pa je, da minister za zunanje zadeve na Hrvaškem preživlja svoj dopust in to ravno v času, ko se bije prava politična in diplomatska vojna v zvezi z uresničevanjem arbitražnega sporazuma, zato je njegova poteza zagotovo svetovni unikum in politični spodrsljaj brez primere, saj si česa takega ne bi privoščil noben politik katerekoli druge države.

Foto: Instagram

Poleg tega pa je Eva v zadnjih dneh začinila tudi svoj Instagram profil, na katerem je objavila fotko v novih kopalkah. Če je Eva uživala v slastnih krožnikih morske hrane po očetovih receptih, pa je nedvomno marsikdo užival v njenih novih fotografijah.

foto: Instagram

foto: Instagram

foto: Instagram

Zimzelena fotografija iz lanskega poletja:

foto: Instagram

K. F.