fbpx

Škandal! Omrežje Georga Sorosa poskrbelo za 30-dnevno blokado našega novinarja, ki je objavil povezavo do peticije, ki poziva k odstopu od marakeške deklaracije!

Milijarder George Soros (Foto: Twitter)

Facebook je za 30 dni blokiral novinarja Nova24TV, in to samo zato, ker je na spletni strani našega medija objavil članek o oblikovanju peticije, ki poziva slovensko vlado k odstopu od marakeške deklaracije. Očitno je nekatere zelo zmotilo, da je v javnost prišlo dejstvo, da se med prebivalci Slovenije širi vest o zavračanju ilegalnih migrantov. 

Očitno gre velikemu ljubitelju migracij, ameriškemu poslovnežu madžarskih korenin Georgu Sorosu zelo na živce, da nekdo nasprotuje izvedbi njegovega zlobnega načrta, v okviru katerega želi čim večje število muslimanskih migrantov naseliti v Evropi. Vsakomur, ki spremlja naš medij, je jasno, da spadamo med medije, ki brez dlake na jeziku, že vse od začetka migrantske krize, poročajo o realni situaciji glede migrantskih tokov in posledicah.

Množično nas povzemajo tuji mediji
V zadnjih dneh so poročanje Nova24TV glede razkritja financiranja nezakonitih migrantov s pomočjo bančnih kartic znamke Mastercard, na katerih sta v posmeh vsem poštenim in delavnim davkoplačevalcem kar logotipa Evropske unije in agencije za begunce Združenih narodov, povzeli nemški, poljski, španski, madžarski, litovski, francoski, grški in finski mediji, kar kaže na to, da si tudi mediji po Evropi ne morejo zatiskati oči pred resnico. Torej, da migranti na poti iz Bosne in Hercegovine izgledajo siti, dobro oblečeni in opremljeni z najnovejšimi modeli telefonov, na katerih imajo podatke o varnih poteh nezakonitega prehajanja med državami.

Foto: Twitter

Več kot očitno je, da se od sprejetja marakeške deklaracije o migracijah maja 2018 že nekaj časa dviguje ogromno prahu. Še posebej zato, ker je v deklaraciji izenačen status beguncev in migrantov, celotna filozofija deklaracije pa je usmerjena k večjemu priseljevanju v Evropo in ne sprejema nikakršnega odstopanja od te politike. Medtem ko vedno več držav protestira glede nadaljevanja pogovorov o globalnem sporazumu o migracijah (GSM), ki ga nameravajo sprejeti v Marakešu 10. in 11. decembra, velja izpostaviti, da je deklaracija škodljiva in lahko v končni fazi prispeva h koncu evropske civilizacije, tradicije in kulture.

Očitno pa je sodu izbilo dno, ko je naš novinar v članku z naslovom Oblikovala se je peticija, ki poziva slovensko vlado k odstopu od marakeške deklaracije, objavil dostop do spletne peticije in ob tem poudaril opozorilo pobudnika peticije Roka Bratine, da Slovenija počasi tone v prepad, pri čemer se je navezal na to, da Madžarska tej deklaraciji že od samega začetka nasprotuje, v Italiji vse niti okoli migracij vleče notranji minister Salvini, Avstrija in Hrvaška pa prav tako razmišljata o odstopu. Kdor je seznanjen z razkritjem mema poleti letos, ki razkriva, da je Soros za cenzuro Googla in Facebooka, ve, za katerim grmom tiči zajec, ki je odgovoren za cenzuro našega novinarja.

H. M.