Škandal! Pahor, Cerar in Fakin: 106.427 evrov za pet dni New Yorka!

Foto: STA

Mimo so časi, ko smo zaradi krize varčevali in preganjali politični turizem. Smo v času izobilja. Tako vsaj kaže stroškovnik obiska naših politikov na Generalni skupščini OZN, ki je bila septembra v New Yorku. Stal je 106.427 evrov, s čimer so se skoraj približali znamenitemu dvodnevnemu obisku 13-članske delegacije v BiH, ki jo je le najem letala stal 89.100 evrov. Urad predsednika Danila Türka je takrat plačal 63.643 evrov, preostalo vlada. Tokrat glavni strošek niso bila letala. Čeprav tudi ta niso bila poceni. Predvsem je v ZDA potovala zelo množična delegacija. Z upoštevanjem varnostnikov in predstavnika protokola kar 18 oseb.

Ne najmanjši strošek je sprožila še odpoved jutranjega poleta med Frankfurtom in Ljubljano, zaradi česar je morala naša delegacija čakati do popoldneva. 3.354 evrov je stal VIP-salon.

Od kod “poslanski turizem”?
Po podatkih, ki jih je po poslanskem vprašanju podpredsednika državnega zbora Jožeta Tanka (SDS) pripravila vlada, so bili stroški za septembrsko potovanje naših najvišjih predstavnikov v ZDA, takšni:

Vir: spletnicasopis.eu

Ob strošku VIP-salona so v preglednici kot dodatni prikazani še stroški lokalnih prevozov v New Yorku, kar je delegaciji predsednika republike Pahorja in zunanjega ministra Cerarja stalo 9.484 evrov, Fakinovo “zdravstveno” delegacijo pa le 544 evrov. Tudi sicer je bila Fakinova delegacija bolj skromna. Manj so jo, denimo, stali letalski poleti, saj so vsi leteli v ekonomskem razredu. Iz Pahorjeve in Cerarjeve delegacije pa jih je bilo sedem v udobnejšem poslovnem delu letala, le dva v ekonomskem razredu. Tam so bili tudi varnostniki, med “varnostniki” v preglednici ob petih policistih prikazujem tudi predsednikovega svetovalca za protokol. Izraz poslanski turizem se je uveljavil leta 2012, uporabil ga je takratni predsednik državnega zbora Gregor Virant, ki je po nekaj letih krize, ki je vlada Boruta Pahorja ni zelo zaznala, drastično omejil potovanja poslancem. Zmanjšal je številčnost delegacij in skoraj povsem ukinil potovanja na druge celine, ki so najdražja, ker tam politikom pripada poslovni razred. Ceno potovanj poslancev prvega pol leta po volitvah leta 2011, ko je oblast drugič prevzel Janez Janša (SDS), je oklestil na 40.411 evrov. V enakem času pol leta po volitvah leta 2008 so poslanci skurili 81.720 evrov. Ukrepe je Virant pojasnil z: “Ni čas za poslanski turizem”. Poslanci so bili zaradi te oznake precej besni, a je Virant vztrajal in napovedal, da bodo letni stroški vseh potovanj za polovico nižji (do 200.000 evrov) tudi leta 2013. Virant je, denimo, gladko storniral potovanje predsednika odbora za zunanjo politiko Jožefa Horvata (NSi), Barbare Žgajner Tavš (PS) in Janje Napast (SDS) na skupščino Interparlamentarne unije (IPU), ki je bilo oktobra 2012 v kanadskem Quebecu. Ta potovanja so bila pred tem med dražjimi. Etiopija, kamor so leta 2009 potovali štirje poslanci in dva strokovna sodelavca, je v seštevku stala 40.986 evrov, Tajska, kamor je leta 2010 šlo pet poslancev in dva strokovna sodelavca, 30.420 in Panama, kjer je bilo leta 2011 šest poslancev in dva strokovna sodelavca, 34.784 evrov.

Rekordno številčna delegacija
Ta nekdanji poslanski turizem je bil poceni v primerjavi s stroški delegacije predsednika republike Boruta Pahorja, zunanjega ministra Mira Cerarja in zdravstvenega ministra Sama Fakina, ki so šli med 24. in 28. septembrom letos na Generalno skupščino OZN v New York in za letala, hotele, prevoze in dnevnice skurili 106.427 evrov. Razlog za visoke stroške je številčnost slovenskega zastopstva, v delegaciji je bilo kar dvanajst oseb, pa še pet varnostnikov in svetovalec za protokol. Skupaj torej kar 18 ljudi. V primerjavi s prejšnjimi leti je vlada številčnost delegacij predstavila tako:

Vir: spletnicasopis.eu

Podatki za leto 2018 v preglednici ne vsebujejo tričlanske delegacije ministrstva za zdravje, ki gre na generalne skupščine le občasno, ko se tam dogaja kaj z njihovega področja. Bili so v letih 2010, 2011, 2014 in letos. V preglednici ni upoštevanih tudi pet varnostnikov in svetovalec za protokol predsednika republike Klemen Horvat. Fakin je bil v Ameriki s šefico direktorata za zdravje Mojco Gobec in šefico sektorja za zdravje Vesno Kerstin Petrič. Med zasedanja Generalne skupščine OZN je potekala razprava o boju proti tuberkulozi in o preprečevanju in obvladovanju kroničnih nenalezljivih bolezni. V “pravi” politični delegaciji pa so bili: vodja delegacije Borut Pahor, minister Miro Cerar, vodja Pahorjevega kabineta Alja Brglez, vodja Cerarjevega kabineta Gregor Krajc, predsednikov svetovalec, nekdanji predsednik ustavnega sodišča in veleposlanik v ZDA Ernest Petrič, direktorica za multilateralo na MZZ Sabina Stadler Repnik, Pahorjeva svetovalka Špela Vovk, Cerarjeva svetovalka Tadeja Forštner Perklič in vodja sektorja za mednarodne organizacije MZZ Blažka Kepic.

Celoten odgovor vlade z vsemi podrobnostmi, kdo je potoval v ZDA in koliko je to stalo, preberite TUKAJ

Peter Jančič / Spletnicasopis.eu

 • VERRZIFIKATOR

  BEŽNA NOTICA

  Zapisala spet je zgodovina:
  dve barabi, zgledata kot tepčka,
  vzeli v sredo tretjega sta bebčka,
  zaigrali vlogo so fakina.

  Pravijo, da šli so se turizem,
  pa je glas prišepnil iz tujine,
  da so le zavoljo zgodovine
  zganjali vrhunski altruizem.

  So za druge se pač žrtvovali,
  šli na zbor fakinov generalni,
  videli tam v vlogi se centralni,
  ni da kaj iz svojega bi dali.

  Jih živ krst na tujem ni opazil,
  le račun pritegnil je pozornost,
  pokazali so z višino vzornost,
  trojček spet je po nesnagi gazil.

 • Foglof Tunek

  Hvala bogu, da imamo levico, da spet živimo v izobilju. Zato 106.427 ojrof za pet dni New Yorka ni nič. Ko je Janša vladal ni bilo izobilja…takrat se je zgodila največja tajkunizacija v zgodovini Slovenije !!!

  • Olga2345

   Mislite Forum 21 s Kučanom?

  • večni srb

   Jaz moram čakat vsaj še dva dni, da mi pridejo popravit centralno ogrevanje, do takrat še tople vode nimam, mrzlo je pa kot pes.
   Upam, da bo čim prej konec teh volitev, ker fašisti norijo in pritiskajo, mučijo ljudi, da se razburjamo in pljuvamo po itak pokvarjenih županih, medtem ko cela država počasi in vztrajno razpada. Saj nič več ne deluje, to je kaos, največji norci se pa delajo, da smo podobni razvitem zahodu, čeprav je tam revščina generična posledica kapitalizma, pri nas pa popolnoma nepotreben in neskončno hudoben državni teror, kar je nekaj povsem drugega.

   V Hag bi jih bilo treba poslat, mi rabimo pa novo državo in vse nazaj kar so državni cigani pokradli in uničili.

  • SIMON ROZIC

   Zgodil se je – Kučanov F21, kjer so se dogovorili, kako na bojo
   do konca potopili!

 • večni srb

  Ima se, može se, denarja je kot pečka.

 • Olga2345

  Mogoče je Pahor plačal VIP vstopnico, da bi srečal Trumpa?

  • večni srb

   Ta tip je tak peder, da tega svet enostavno še ni videl, Trump je za njega velik gospod.

   • Djuro Sumar

    Oprosti, ampak Trump ni nikakršen gospod.

    • večni srb

     To je pa zato, ker pojma nimaš kje je smisel trulega kapitalizma, ti ljudje vedo kaj je dobro, že zato morajo bit. Več pa dobrot tudi ne more biti, saj zato rečemo, nikar ne mečimo biserje svinjam, ki pojma nimajo zakaj je nekaj dobro in ne vidijo nobenih sofisticiranih malenkosti. Svinje požrejo vse, Trump pa ne, že zato je velik gospod.

     • Djuro Sumar

      Ne moreš biti gospod, če si primitivec. Ali lahko rečeš, da je COSMOJASNOVIDEC, gospod? Še slabši od njega je nekdo, ki nastopa v resnčnostnem šovu, od tega pa so slabši le še tisti, ki te šove gledajo. Ne Trump ni nikakršen gospod, kar pa nima zveze s kapitalizmom.

 • Nata

  Tudi jaz bi šla !! Pogledat kakšen dober muzikal !!
  Npr. . . . .Cats
  https://www.youtube.com/watch?v=4-L6rEm0rnY

 • Slovenec sem

  Večni srb, Tunek in drugi, dogovorite se, kaj vam je početi in koga jutri voliti, da ne boste še bolj revni, kot ste.

  Jaz ne jebem levice, razen kako nepotešeno dobro levičarko, če take sploh obstajajo,

  • Imperial Commando

   Nepotešene so vse, zato se pa obnašajo kot se. Dobre? NOPE

  • Common Sense

   najbolj ortodoksno leve levičarke so večinoma lezbike. Težko jo boš torej, razen, če ni pripadnica črke B v LBTQ. Ob tem so večinoma tudi zelo grde, mozoljaste, s čudnimi frizurami in pogosto izgledajo bolj kot moški (moje subjektivno opažanje), kar dodatno otežuje stvar.

 • Rožle

  Vsi pošteni Ljubljančani že vemo koga bomo volili … !!!

  • učko

   Pošteni ali neumni? Najbrž “pošteno neumni” !

   • Imperial Commando

    POŠTENI. neumni pa oprani pa kar volite srbskega mafijaša!

   • KAPIBARA

    @učko – Najbrž “pošteno neumni” ! – so tisti ki ne volijo Logarja

  • samsara

   Koliko takšnih vas je še ostalo, bomo kmalu vedeli.

 • Franc Šink

  Pa kateri so ti kriminalci na sliki zgoraj. Če so ti kar mislim smo ga najebali.

 • Duhec

  Res je. Morali bi plavat in pešačit.

  • Krtača 20

   Čakamo zgled s strani rodeta in jajota. Naslednji sestanek v Bruslju in Vatikanu….no, kar naj začneta pešačit da ne zamudita….

   • WISKY 1000

    ti kura spat

 • Common Sense

  Nihče od njih ni nikoli v življenju prodal svojega znanja na realnem trgu, kaj šele kje v tujini. Nikoli niso zaslužili enega evra s kakšnim realnim podjetjem, ki bi jim plačali njjihovo znanje in izkušnje. Od dneva 1 so bili vedno tako ali drugače na “proračunu” in dejansko nimajo občutka kaj pomeni zaslužiti 100.000 evro (se pravi, da ti ostane toliko v žepu). Niti najmanjšega občutka, kakor še večina javnih uslužbencev. Zato pa smo kjer smo. Pa ne mi spet nabijat, da pa Janša tudi ni, ker je to res. A to ne spremeni poante.

  • Večino? Je delal kdaj kaj?

   • Common Sense

    Nisem 100%, ampak baje je delal nekaj časa v Mikro Adi d.o.o. Računalniki pa to… Ne me držati za jezik.

  • M

   Ja, res je. Zanimivo, so me v eni izmed prejšnjih tem napadli, da naj sama sebe privatiziram :P. Sem delala tudi v javnem sektorju. No in lahko povem, da veliko ljudi v ju res ne ve kaj pomeni služenje denarja. Je bil pa hec, sodelovka, ki je bila zares pridna je morala na račun svoje pridnosti (želela je spremembe, opozarjala na napake, ni hodila k frizerju med delovnim časom :)) ipd) oditi. 5 se jih je spravilo na eno. Pa ne pišem kar nekaj v tri dni, je bilo zares neupravičeno. Skratka Je zares veliko ljudi v slo, ki jim ta status quo nadvse ustreza. No in potem pridejo takšni turisti v politiko. Ne vem kdaj se bo kaj spremenilo. Ljudje bi morali svoje glave in najprej svoja srca spremeniti, da ne izkoriščajo sistema na vse pretege. Tudi mali ljudje imajo to moč samo zakaj bi če jim je pa fino! :) Pa da ne bo sedaj kdo policajev in podobnih gor metal (čeprav so tudi ti včasih cvetke), ampak mislim predvsem neuporabne pisarniške molje.

 • Lea Pralines

  KAJ VAS BRIGA BELČKI,TAKO SE DELA ČE IMAŠ ŠKARJE IN PLATNO…VI LAHKO SAMO GLEDATE IN UPATE NA LEPŠE ČASE.ha ha ha ha ha belčki pa imate edino destinacijo z ladico po ljubljanici proti črni vasi,katero belčki dobro poznate!!!

  • Common Sense

   Lea “Pralines”, vzami kakšno pralino, cukrček ali piškot. Saj veš, da se ti dvigne cuker v krvi. Ker trenutno nizek nivo sladkorja v krvi ti škodi. Torej, da seži po tisti čokoladi, ki jo že cel čas gledaš. Saj se bomo obrnili stran;) Nihče ne bo videl.

   • Lea Pralines

    tako inteligenten odgovor,da res ne vem kaj bi ti rekel…

 • O’Brien

  Neverjetna Alja Brglez. Sorošev Open Society, kandidatka Popovičeve stranke na evropskih volitvah, pri Drnovšku in še pri Pahorju. Zdaj razumem zakaj Pahor podpira Marakeško dekkaracijo, ne vem pa, zakaj nekomunisti podpirajo Pahorja. https://www.24ur.com/novice/slovenija/alja-brglez-uranjek-nova-direktorica-urada-za-informiranje.html

 • ĐĐ Style

  New York Times o Janši: »desničarski populist z Orbanovo pomočjo«

  Več tujih medijev je v člankih o slovenskih parlamentarnih volitvah omenjalo povezave med zmagovalcem Janezom Janšo ter madžarskim premierjem Viktorjem Orbanom. Večina je Janševo zmago umestila znotraj trenda rasti desničarskega populizma, New York Times pa je popisal tudi madžarsko financiranje medijev SDS.

  • ĐĐ Style

   CITIRIAM IZ MALDINE:

   Dva meseca tega nedolžnega podatka niso želeli sporočiti. Šele ko smo se
   za pomoč obrnili na informacijsko pooblaščenko, ta pa je kabinetu
   predsednika vlade zagrozila z globo od 2000 do 20 tisoč evrov, Janši pa s
   kaznijo 500 evrov zaradi molka organa, so nam postregli z
   informacijami.

 • ĐĐ Style

  Janša je pred leti prišel s kolesom v New York

  http://www.nekdanji-pv.gov.si/2012-2013/typo3temp/pics/1bb7178d64.jpg

 • Bald Eagle

  Saj taka zapravljivost naših socialističnih “elit” ni nič novega. Socialisti so experti ravno v tem, da znajo zapravljat tuj, kapitalistični kapital, lastnega nikoli niso znali ustvarit, ker so nesposobni lenuhi.

  • Ko je jansa spal v hotelih za 1040 eur na noč, je ta denar seveda zaslužil na trgu, z uspešno know-how firmo, nismo tega luksusa plačevali slovenski davkoplačevalci.
   Sure.

  • večni srb

   Ampak to je res noro, dokler ni, smo za njih vsi enaki, kosi nagrabijo zase dovolj, pa ne dajo nikomur nič stran, razen svojim, ker rabijo nekoga,da jih brani in varuje njihov nakraden plen.

 • So spali v hotelih za 1040 eur na noč kot janez Janša?

  • KAPIBARA

   Turćina pa Rupla vpraš
   Beri bald-a

 • Djuro Sumar

  Takšne so pač cene v kapitalizmu. Sicer pa niti ni veliko.

 • ĐĐ Style

  Da je Janšev polet z Lufthanso v poslovnem razredu državo stal 3800
  evrov in da je dobil tudi 63,10 evra dnevnic, ni tako presenetljivo, kot
  je presenetljiv znesek, ki so ga v Janševem kabinetu plačali za
  hotelske storitve. Stroški tridnevne nastanitve predsednika vlade v
  nedavno prenovljenem luksuznem hotelu Westin Grand Central so znašali
  4167,73 evra, skoraj 1040 evrov na noč

  • KAPIBARA

   Turčina pa Rupla vpraš..
   Beri Bald-a

   • ĐĐ Style

    Turčin je ene 50% ceneje prišel, Jajo je pa jajo princ poražencev

  • Imperial Commando

   Še zmeraj drobiž prot telimi patroni zgoraj, zato se ne trudi.

   • ĐĐ Style

    Aja, jajotovo je pa drobiž. Zato ker je on princ teme. Mater ste dvolični.

    • Imperial Commando

     ja nevem, a neznaš računati ali kaj??? Pa ne mi ti levićar o dvoličnosti ajga!

     • ĐĐ Style

      Nikogar nisem ščitil če nisi opazil, če nekdo okrade gospo je dober človek zato ke ni okradel 3 gospe. Se definitivno strinjam da je to predrago v vseh primerih. Sem bil v NY in vem da so cene prenabite.

     • Imperial Commando

      Še zmeraj, namesto , da bi takoj pizdil na leve lumparije, si se spravil na opozicijo zarad 4k! ne vleči se ven sedaj

     • ĐĐ Style

      4k je samo hotel, no 4200€+ Letalo 3800€ + dnevnice + manjši stroški prevoza, prehrane….. Pride sigurno na 9.000€.

      Stroški tridnevne nastanitve
      luksuznem hotelu Westin Grand Central so znašali 4167,73 evra. V omenjenem hotelu je mogoče sobe sicer najeti že za 250 do 300 dolarjev
      na osebo, za ceno, višjo od 1000 dolarjev na noč, pa gostom v razkošnih
      sobah zagotavljajo spektakularen pogled na New York in pa spanje v
      »nebeški postelji«.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Z “pametnimi” ljudmi se ne razpravlja. Prvo te spravijo spravili na svoj nivo in z izkušnjami premagajo. :)

      PS: “Pametni” = Neumni, neizobraženi,…. :)

     • ĐĐ Style

      Vem, da je najtežje delo na svetu, neumnemu človeku razložiti da je neumen. V dobro voljo me spravljajo desničarji ker se tak otrudijo pokazati za poštenjake tudi ko se na daleč vidi da so zasrali.

  • večni srb

   Saj to ni tako grozno, če vemo, da navaden javni uslužbenec zapravi mogoče pol manj od tega, za navadne rutine.

 • žogica
  • učko

   Mah, JaJo si je še kurbo prvošču za ta dnar. Razen, če so mu poslal uno Ančko za napihent.

   • žogica

    Pa ne, da si mu faušen? Olga bi rekla, hvala Bogu gospod Janša, da ste si jo privošli!

 • učko

  Pa kwa majo naši kmetauzarski butli ke za hodit, oziroma se ke vozit? Nej bojo cepci doma, da naujo delal stroškov pa sramote, pizde levuharske, de desnuharju niti ne omenjam !!!!

  • večni srb

   Državo pa le imamo!

 • učko

  Za balkanski drek je tam use dražje. Kdo jih bo pa drgač tam gledau pa prenašau, če naujo dvojno plačal. Oziroma smo plačal mi, davkoplačevalci !!!!

 • David Hitler

  Kohle v roke pa jim rasčezte komunaserske buzerantske pedofilske betice!

 • učko

  Smo pač v družbeno-gospodarski “fazi obilja”. Visoki dauki iz časa krize so še u veljavi, zdravstvo brez dnarja, zdraujo sam še režimske privilegirance, ostalo pa crkuje v čakalnih vrstah. Upokojenci tud životarjo na meji preživetja, finančno jim morajo pomagati jim njihovi otroci, ki pa so davčno tako obremenjeni, da tud ne morejo furat svojih družin, vsaj ne normalno. In kej zdej, pizde levuharske ?!!!!!!

 • učko

  No, vseen dejte jutr volt Logarja, da nau tist balkanski lopović preveč glasou dobiu, kurc ga gleda, lopova balkanskiga !!!!!

  • ĐĐ Style

   To je ša že nagovarjanje in je direktna kršitev volilnega molka.

   lp

   • Imperial Commando

    Pa pokliči in ga prijavi, sigurno imajo z levićarji že tako veliko dela.

    • ĐĐ Style

     Zakaj??? Saj zmagujemo in nam ni potrebno na vse žile kričati

     • Imperial Commando

      Kaj pol cviliš?

 • ĐĐ Style

  Janšev polet z Lufthanso v poslovnem razredu državo stal 3800
  evrov in da je dobil tudi 63,10 evra dnevnic, ni tako presenetljivo, kot
  je presenetljiv znesek, ki so ga v Janševem kabinetu plačali za
  hotelske storitve. Stroški tridnevne nastanitve predsednika vlade v
  nedavno prenovljenem luksuznem hotelu Westin Grand Central so znašali
  4167,73 evra, skoraj 1040 evrov na noč

  • Imperial Commando

   A vidite levićarja, v lase mu gre 4k evrov opozicijskega liderja, 106k evrov njegovih patronov pa ne. Spizdi

   • ĐĐ Style

    4K je hotel+4K letalo+ ostali stroški. Pozabljaš da so zraven še varnostniki in prideš kar do velike cire. Gor je naštetih 18 oseb in je cifra 109K.Jajo je pa sam naredil 8K+ostali stroški. Malce razdeli stroške tega svojga liderja , pardon luzerja.

    • Imperial Commando

     Ker Jajo je šel pa sam v NY ja, sam spizdi ajga.

     • ĐĐ Style

      Jajo je koštal 8K+dnevnice+ostali stroški, tile go so koštali 6,05K na osebo z vsemi vštetimi stroški. jajo je šparoven in jekoštal 2K več na osebo, ti si matematični genij.

     • Imperial Commando

      Če bi ti res bil v NY kot praviš spodaj, bi vedel kaj je to grand Central. PA naredi izračun sedanjih stroškov levićarjev pa skupnih Janše , dodaj inflacijo in se potem oglasi.

     • ĐĐ Style

      Ja če dodam inflacijo, pride Janšev obisk nekje 11.000€, zgleda da orožarskega posla malo ostalo

     • Imperial Commando

      In kaj majo zaj tukaj orožarski posli? Izračunaj vse stroške od Janeza in vse stroške Cerarja in komp..

     • ĐĐ Style

      Ja izračunal sem:

      Moji levičarji 6.050€ na osebo
      Janša 9.000€ na osebo

     • Imperial Commando

      VSE SKUPAJ, pa ne pozabi pri levićarjih všteti še varnostnike, PR

     • ĐĐ Style

      Sem že vštel, groba računica 109.000€ deljeno 18 oseb od tega je bilo 6 varnostnikov

     • ĐĐ Style

      Napaka 106.000/18= 5.888€

     • Imperial Commando

      Pa Janša?

     • ĐĐ Style

      hotel 4200 + letalo 3.800 + dnevnice 240 + ostali stroški

     • Imperial Commando

      SKUPAJ?

     • ĐĐ Style

      za ceno, višjo od 1000 dolarjev na noč, pa gostom v razkošnih sobah
      zagotavljajo spektakularen pogled na New York in pa spanje v »nebeški
      postelji«.

     • Imperial Commando

      No daj vse stroške Janševe delegacije seštej in Cerarjeve.

     • ĐĐ Style

      Ne vem koliko jih je bilo, vem, da je Rupel bil z njim, jaj oje bil premier in brez varnostnikov ni sigurno šel. Že novinarji so imeli 2 meseca težave pridobiti podatke

      CITIRAM :

      O tem, kje in kako je naš predsednik vlade spal, so bili v njegovem
      kabinetu redkobesedni. Dva meseca tega nedolžnega podatka niso želeli
      sporočiti. Šele ko smo se za pomoč obrnili na informacijsko
      pooblaščenko, ta pa je kabinetu predsednika vlade zagrozila z globo od
      2000 do 20 tisoč evrov, Janši pa s kaznijo 500 evrov zaradi molka
      organa, so nam postregli z informacijami.

     • Imperial Commando

      No, če neveš potem je vse skp bzvz ane? Koga pa to citiraš , če smem vprašat, Mladino?

     • ĐĐ Style

      Lahko preveriš pri informativni poblaščenki. Sem pa siguren, da vse kar desnica objavi da je 100% laž in hrana za ovce kot si ti. Uživaj jaz grem gledat netflix ker je narcos 4 prišel ven.

     • Imperial Commando

      Spet boš spizdil, spet si spušil, ajd čau :))))

     • ĐĐ Style

      Ne ker imam življenje bom spizdil

     • Imperial Commando

      Spizdil boš ker si pezde :)))

     • Imperial Commando

      LoL! Tunek pa udba zjebala?? Udbo imam že dogo blokirano, kaj se pa dere psihopat tunek je pa irelevantno ;))) Matr kok mislš , da ste hudi ej , saj je skoraj prisrčno :)))))

     • ĐĐ Style

      Scat sem šel pa sem malce pogledal če še dežuraš. Očitno sta te Tunek in Josip Broz zjebala. Ko te jebe smrad pedofilski.

     • Imperial Commando

      Uau, pedofilski? Ti je živec pregorel pa se zatekaš k žaljenju? :)) Raje pojdi nazaj netflix gledat, predno spet spušiš :))))

     • žogica
     • Imperial Commando

      Pober se z Mladino

     • ĐĐ Style

      Predlagam ti kak tabletek za živce, na daleč se opazi

     • Imperial Commando

      Sorry, sam ultralevičarske Mladine mi pa ne boste kot dokaz predstavljal.

     • ĐĐ Style

      Tako kot nora24 ne bo nikoli dokaz

     • Imperial Commando

      Je nisem NIKOLI limal kot dokaz.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      To je neki “zafrustrirani klinac”. :)

      PS: Ali pa duševni bolnik. :) #Tebe Mislim
      PS: Narobe se “replay” uporabil. :)

     • ĐĐ Style

      Drugo

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Vem, da sem povzročil zmedo. Uporabnik “Imperial Commando” je duševni bolnik ali pa klinac. :)

      PS: To sigurno že veš. :)

     • ĐĐ Style

      Duševni bolnik, ki se ob 2:30 zjutraj sam s seboj krega. Prav uživam z njim razpravljat. Če bi jajo ukradel milion bi on napisal, da to ni nič ker ni ukradel 2.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Mene je blokiral. :)

      PS: Truth hurts him! :)

     • ĐĐ Style

      Budala je

     • Imperial Commando

      Eh, si spet prešel na patetičnost, spodaj si priznal ,da neveš koliko je Janša porabil , zaj pa lajaš ker si spet spušil :)))) Videno že stokrat :)))

     • ĐĐ Style

      Porabil je 9000€+

     • Imperial Commando

      KOLIKO JE PORABIL V ČASU CELOTNEGA OBISKA OZ KOLIKO JE PORABILA CELA DELEGACIJA?????????

     • Imperial Commando

      Toliko uživaš, da vsakič stisneš rep in spizdiš, ker vsakič spušiš kot lolek :)))

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      To je neki “zafrustrirani klinac”. :)

      PS: Ali pa duševni bolnik.. :)

     • žogica

      Piši v slovenskem jeziku, jajotov čefurček.

     • ĐĐ Style

      Šiptarček, ne žali čefurjev kolega

     • žogica

      Aaa šiptarček je, jaa!

     • Imperial Commando

      Beden si:))

     • žogica

      A res, beden je tvoj komentar!

     • Imperial Commando

      Tako dolgo si porabil, da si napisal 6 besed :)) Si samo potrdil mojo navedbo:))

     • žogica

      Ne sedim pred računalnikom, vmes je bila večerja, pa otroke je treba okopat pa spat spravit, pa to, pa ono………., tako je naše družinsko življenje, playboj!!!!!

     • Imperial Commando

      Aja , ti imaš otroke, saj vem, da lažeš, celi dan visiš tu na portalu in pišeš debilizme, če bi res imel otroke bi ti jih morali odvzeti, da nebi zrasli v take debile kot njihv fotr :)

     • žogica

      Hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, res si totalen debil, poglej si nazaj, kdaj se začnejo moji komentarji in si ne zmišljuj. Ne rabiš biti brutalen in verbalno nasilen, to je kaznivo dejanje, playbojček!

     • Imperial Commando

      Pojdi v namišljeno otroško sobo, tvoj namišljen otrok se je spet poscal na namišljeno posteljo, tvoja namišljena žena pa se spet kurbar v Irishu :)

    • večni srb

     Odkar ni več železne zavese in smo del EU, naši javni uslužbenci neprestano potujejo po svetu,nihče ne spi za manj kot 200 evrov na noč, ker sploh ne vedo, da so tudi cenejši hoteli možni, hodijo pa tja itak samo prespat, do prvega jutranjega letala. In takih je pri nas na tisoče, koristi pa nobene, ampak saj EU plača tudi to, le dolgovi se kopičijo za prihodnje generacije slovcencev, ker ni od teh potovanj in naporov nikakršne neposredne koristi. To se samo predava in papirji vlačijo na kup, tam se samo zeha in čaka konec, mora pa biti, če hočemo imeti državo. Potem pa kdo je kdo, eni radi združijo prijetno s koristnim, včasih se nese s seboj tudi kakšno darilo in okrepi izpostave nekdanje udbe.

 • Olga2345

  V prvi vrsti manjka še Ljudmila Murglska!

  • ĐĐ Style

   Še ti manjkaš SDS-ovska ritoliznica, prestara in pregrda si za vse funkcije in brezveze lezeš v rit.

 • Olga2345

  K(o)ristjan Šarec bi ukinil socialne transferje za veliko družino? Njegova vlada ne izpolnjuje ustavno zagotovljenih obvez do financiranja obveznega programa v zasebnih šolah???

  • večni srb

   Vzel bi rodonosnim kravam in dal normalnim slovenkam, meni se ne zdi na tem nič narobe.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Samo toliko!!!??? :)

  PS: Jaz to “spucam” za eno noč v Vegasu. :)

  • Dragan Krstič

   S tebi enakimi: kurbami.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  SDS, si pripravljen, da ti narod zada končni udarec? :)

  PS: Ta dan je prišel. Jutri boste preteklost Slovenije. :) #IHope

 • Olga2345

  Komunizem=nacizem=fašizem! Dol z levičarji (prebarvanimi komunisti)!

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Joj, Kurvica. Upam, da te nekdo zabije v beton. :)

   PS: I really do hope! :)

   • WISKY 1000

    budala rdeča

 • milanček

  Ha ha ha ha, saj bo, prihaja dan , ko se bo Slovencem posvetilo v glavi, takrat bo hudo, miro, pazi, da te tvoj otrok , ki je na poti ne bo poznal samo iz slike!

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Grozite z linčom? :)

   PS: Kako že gre tista številka? 1….1….?. Mogoče, kdo ve? :)

   • antimur

    Ne serji, govedo čefursko!!!!!!

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     SOVRAŽNI GOVOR!!!!!

     PS: Prijava organom pregona. :) #JustKidding

    • Imperial Commando

     Js mam tega mentalnega invalida blokiranega, vidim samo ko mu drugi odgovarjate :)) Priporočam tudi tebi ;)

   • Dragan Krstič

    Če sekretar na ministrstvu za izobraževanje ne ve, kako naj potem vemo mi.

 • Vojteh Dovč

  Boljše da jim je SĐS organizirala ta izlet bi vsaj manj stalo

  • lokec

   Joj kako si ti pameten ker poznaš drugo obliko črke dž. Sigurno si končal osnovno šolo. Ali ste imeli tudi srbo Hrvaščino?

  • žogica

   Orban jim ne da več denarja….

   • večni srb

    To je četrti najbolj obiskan portal v Sloveniji, njihov največji strošek je plačevanje naročnine za internet in obnavljanje domene, zaradi naših iskrivih komentarjev, bo vedno dovolj sponzorjev in interesa obiskovalcev portala, kar pomeni dovolj sredstev od oglaševalcev in ustrezne novinarske kredence.
    Lahko bi bili pa celo prvi v državi, zaenkrat tu še ni diktature, kot na 24ur, kjer se samo še ribari in ga levičarji obiskujejo iz kompulzivne navade, sicer je še bolj brez veze.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Kje je novica o brutalnem napadu Slovenskih vojakov na civilista? :)

  PS: Kaj skrivate, podgane? :)

 • Foglof Tunek

  NOVA LAŽ NOVE24TV !!!

  Nova24TV: “[Video] Pozor, ni za občutljive! Poglejte, kako je v Veliki Britaniji tolpa z mačeto napadla moškega! Posnetek prikazuje grozljiv napad tolpe muslimanskih moških, ki se je spravila nad svojo žrtev.”

  Lokalna časopisa kot sta EXPRESS & STAR in BIRMINGHAM LIVE opisujeta isti dogodek in isti video posnetek popolnoma drugače kot Nova24TV !?!?… Noben časopis niti z eno besedo ne namiguje, da gre za kakršne koli muslimane. Oba omenjena časopisa govorita o nasilju ki se tam razrašča že nekaj let med domačim in lokalnim prebivalstvom. Ogromno nasilja je tudi na njihovih šolah.

  ZAKAJ NOVA24TV LAŽE, ZAVAJA IN ŠIRI NEPOTREBNO SOVRAŠTVO?????

  • Imperial Commando

   Oba omenjena časopisa govorita o nasilju ki se tam razrašča že nekaj let med domačim in lokalnim prebivalstvom.? Tisti , kao lokalni so pa kdo če ne domači??

   • Foglof Tunek

    A je to fse kar fkup spraviš? Prekprokleta budala desničarska…pokvarjena isto kot Nora24TV… Pred zid z vami…gamad lažniva !!!

    • Imperial Commando

     Kdo so tile lokalci? Pravi Britanci??

     • Foglof Tunek

      Točno tako… PRAVI BRITANCI !!!

     • Imperial Commando

      DOKAŽI.

     • Foglof Tunek

      Preberi si članke. Sam kot budala desničarska verjetno ne razumeš angleško. Tough luck !!!

     • Imperial Commando

      Domači in lokalci? :)))))

     • Foglof Tunek

      A si spet ostal brez besed?… Evo ti nova kost za glodanje: “Trikrat ne za Janšo in Matoza… Po zavrnitvi zahtev za izločitev treh žensk se sojenje zaradi kaznive razžalitve dveh novinark lahko nadaljuje.”

     • Imperial Commando

      Čakam , da mi ti razložiš kdo so tile lokalci, če niso domači. Pa ni in ni odgovora, samo lajanje :)))) Tipično .

     • Foglof Tunek

      Popušil si.

     • Imperial Commando

      Trenutno ti pušiš, k nemoreš dokazat , da tile lokalci niso muslimani. Samo pač ne dojameš :))))

     • Foglof Tunek

      You can’t handle the truth. Capish?

     • Imperial Commando

      Kakšno resnico?? Praviš, da nova laže, pa nemoreš tega dokazat. Skrij se. :)))

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      He”s an uneducated piece of shit! :)

      PS: He”s a hoot. :)

     • Foglof Tunek

      He’s a fuckin’ Trump and Jansha redneck !!!

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      That was funny. :)

      PS: Can’t stop laughing . :)

     • črnogled

      In kdo so domači prebivalci?

    • črnogled

     Prekprokleta budala
     Tole pa najbolj tebi pristaja.

  • ĐĐ Style

   Nič novega, par mesecev so napisal, da je muslimanka v italiji zaklala nekega moškega. Kasneje se je izkazalo da je bila Rumunka. Oni pač vidijo nekje, nekdo je nekaj naredil, sami sestavijo zgodbico in to je to.

   Zakaj pa niso objavili, da je vodja sekte spušnil na sodišču https://www.delo.si/novice/slovenija/trikrat-ne-za-janso-in-matoza-114347.html

   • Foglof Tunek

    Za paranoidnega Princa Teme bi bilo najbolje, če mu nekdo iz zdravstvenih krogof razloži, da je igre zanj že zdavnaj konec. Naj prasec plača…in naj neha lagat !!!

   • pesjanar

    Ti si tudi srbsko prase pa hodš mošejo in si obrezan,zakaj potem Romunka ne bi bila muslimanka,vi ljubitelji obrezanih ste sramota,in boste slej ko prej postali morilci kot so bili vaši zdavnaj crknjeni žlatniki.

    • ĐĐ Style

     Ni bila muslimanka

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Nova24TV samo laže. To je edino, kar zna.:)

   PS: Pathetic! :)

   • Foglof Tunek

    Sram jih je lahko !!!

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     They have no shame! :)

     PS: Not even when they are fucking She-males. :)

     • Dragan Krstič

      Strochmayer, sekretar na ministrstvu za izobraževanje, zakaj pa potem obiskuješ
      parade ponosa? Re si pokvarjena duša kot vsi komunisti.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Ne me primerjati s tistim debilom. :)

      PS: Jaz sem rang ljudi “Golobić-Kučan”. #DeepStateCIO

     • Dragan Krstič

      Ne primerjaj se z Golobičem in Kučanom. Ta dva sta poštenjakarja.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Bolj poštenih ljudi ljudi ne poznam. :)

      PS: Best friends! :)

  • žogica

   To je vse, kar znajo, žalostno ampak resnično!!!!!!!!!!!

 • Get Smart

  LAŽ je nesmrtna duša KOMUNIZMA in
  pazi sad ovaj nje
  MURGL JUGOKOMUNIZEM je seveda KOMUNIZEM
  je muslićkulti SERBUSIZEM watchdogova tipa folgl in kar je še MURGL JUGOKOMI pesjadi za kaviaržido KOMINTERNISTIČNE GAZDE.

  Njihove (MURGL JUGOKOMI) spovedi postane laž, ko jo podtaknejo ČLOVEKU.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Na kratko:
    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • domovina mili dom

   Get smart kar tako naprej. Živciraš gnide komunistične, ki se naj spokajo na murglske smraje.

   • večni srb

    Jaz vidim samo belo in štiri črne vrstice, da je uporabnik blokiran, kar pomeni, da so to tiste ene in iste oslarije, ki jih neprestano trola pod vsemi članki in se mu enostavno ne da replicirati.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Mentalna bolana oseba “Get smart” je dobila dostop do računalnika. :)

  PS: Zapuščam forum, da mi IQ ne pade za 100 točk. :)

  • Bald Eagle

   Tako mentalno in duševno bolnega osebka, kot si ti, človek težko kje sreča.

  • WISKY 1000

   hvala bogu

  • Den456

   Ne more ti pasti pod nulo, tam pa so že sedaj.

 • Foglof Tunek

  Naj se gnida domobranska “Get Smart” odstrani iz Nove24TV !!!

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Ta osebe je res “sfukana”. :)

   PS: Do bola. :)

   • Foglof Tunek

    Pred zid in bum bum bum…uzela ga magla :)

    • Den456

     To seveda levuharji obvladate. Genocid nad lastnim narodom je zločin, ki vas je po drugi svetovni vojni pripeljal na oblast. Pobijali pa ste še vse do leta 1990.

  • Bald Eagle

   Odstranjen boš ti, pa ne samo s portala Nove24TV!

  • WISKY 1000

   kva si pa požru tunko,šnops ni zate

 • Imperial Commando

  Tunek se dere ,da nova laže, dokazati pa tega ne more:)) ĐĐ je spet spušil pa šel netfilx gledat. Jao levićarji, Homo Leftardis Patheticus :))))

  • domovina mili dom

   Norijo od bolečin, resnica je boleča.

   • Imperial Commando

    Jaz sicer nevem kaj je resnica pri dogodku v Birminghamu, ampak tunek na vse pretege trdi , da nova laže, dokazati pa tega ne more, ĐĐ je bil glasen ko je hotel povedati , da je Janša porabil več kot tile v članku, pa je na koncu priznal ,da neve koliko, začel lajat in žalit ter spizdil. Res, kaj se tem ljudem dogaja v glavah ej, :))))

    • WISKY 1000

     teslo rdeče levaško

    • ĐĐ Style

     Nisem rekel , a ne vem koliko. 9 jurčkov si je Janez privoščil za 4 dni, mater je cerkveno skromen. Rekel sem, da nevem koliko jih je bilo v delegaciji. Vem da so desni lažnivci, kje drugje bi se zlagal ker veš da bom tu prebral. Vse kar sem napisal si lahko spodaj prebereš. Tudi to da so Janševi ljudje pred novinarji skrival icifre 2 meseca dokler jim informaciska poblaščenka ni zatežila s kaznijo 20K€.

     • Imperial Commando

      Je tvoj vir slučajno Mladina? :)))

     • ĐĐ Style

      Kdo je vir mladine?? Vir mladine je nekdanji kabinet premijerja Janše, tele neumno tvoji ovčarji so poslali te podatke.

     • Imperial Commando

      Tvoj odgovor oz način odgovarjanja mi pove vse ;). Sem že spodaj napisal , da mladini ne bom verjel NIČ. Pa kar nabijaš :))))

 • cosmosjasnovidec

  Tako je v državi kjer se slinijo v vladi komunajzerji.
  Tale izdajalec Slovenije tovariš “pahor” je še večja baraba kot je bil tovariš komunajzerski sluzavec “danilo turk” in njegova žena čistokrvna opica katera je kar z državnim avtomobilom ter denarjem hodila zapravljat po nakupih.
  Golazen od golazni.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Janez

  Tunek ?
  A ti veš?
  Kdo so bili to “ORLI” dr. J. E. Kreka ?
  Pojma nimaš – a ne ? L.r. Janez K. Komenda

 • Bald Eagle

  Poglejte si spodaj, kako se levuharski psihopat in paranoidni shizofrenik “pogovarja” sam s seboj, pod dvema od mnogih nickov, ki jih uporablja ne tem portalu.
  Gre za Foglof Tunek + Josip Broz Tito(УДБА) shizofrenik, ki pod trenutno dvema nickoma blodi same neumnosti. Gre za povsem razcepljeno osebnost, ki trenutno še prosto blodi naokoli. Ne bo več dolgo.

  • ĐĐ Style

   Še moj nick si pozabil

 • Želel bi si podatek, koliko so nas stale vlade od 91 do danes, vse skupaj in vsaka posamezno.

 • WISKY 1000

  pa to je potrebno skenslat pod nujno

 • Foglof Tunek

  Čujte gamad desničarska… Janez Janša si je sam krif ker je slab človek in za en kurac politik…Je tudi hujskač in veliki negativnež…pač podn od podna. Je odgovorni urednik Nove24TV in fse laži ki jih ta portal plasira, gre čez Janšve roke…Ad acta !!!

 • Get Smart

  LAŽ je nesmrtna duša KOMUNIZMA in
  pazi sad ovaj nje
  MURGL JUGOKOMUNIZEM je seveda KOMUNIZEM
  je muslićkulti SERBUSIZEM za kaviaržido KOMINTERNISTIČNE GAZDE.

  Njihove (MURGL JUGOKOMI) spovedi postane laž, ko jo podtaknejo ČLOVEKU.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Jih pa pse, naj so tunfek oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI pasma,
   kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

   Poglejte samo tega ritarda otića nje, kaj pravi:
   –da je primitiven pes, ki ima v garaži mesto na desni strani
   –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
   –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
   –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
   –da je v rrito pičen transićiran ritard …

   Saj ni lahka tem psom, toda garaže ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

   • Get Smart

    Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

    VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

    Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
    kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
    .
    Prosto po Pavelu:

    “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Foglof Tunek

  Čujte, naj se gnida domobranska “Get Smart” odstrani iz Nove24TV !!!

 • Foglof Tunek

  POZOR POZOR POZOR … NOVA LAŽ NOVE24TV !!!

  Nova24TV: “[Video] Pozor, ni za občutljive! Poglejte, kako je v Veliki Britaniji tolpa z mačeto napadla moškega! Posnetek prikazuje grozljiv napad tolpe muslimanskih moških, ki se je spravila nad svojo žrtev.”

  Lokalna časopisa kot sta EXPRESS & STAR in BIRMINGHAM LIVE opisujeta isti dogodek in isti video posnetek popolnoma drugače kot Nova24TV !?!?… Noben časopis niti z eno besedo ne namiguje, da gre za kakršne koli muslimane. Oba omenjena časopisa govorita o nasilju ki se tam razrašča že nekaj let med domačim in lokalnim prebivalstvom. Ogromno nasilja je tudi na njihovih šolah.

  ZAKAJ NOVA24TV LAŽE, ZAVAJA IN ŠIRI NEPOTREBNO SOVRAŠTVO?????

 • Get Smart

  LAŽ je nesmrtna duša KOMUNIZMA in
  pazi sad ovaj nje
  MURGL JUGOKOMUNIZEM je seveda KOMUNIZEM
  je muslićkulti SERBUSIZEM za kaviaržido KOMINTERNISTIČNE GAZDE.

  Njihove (MURGL JUGOKOMI) spovedi postane laž, ko jo podtaknejo ČLOVEKU.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Jih pa pse, naj so tunfek oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI pasma,
   kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

   Poglejte samo tega ritarda otić–tunfića nje, kaj pravi:
   –da je primitiven pes, ki ima v garaži mesto na desni strani
   –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
   –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
   –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
   –da je v rrito pičen transićiran ritard …

   –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …

   Saj ni lahka tem psom, toda garaže ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

   • Get Smart

    Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

    VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

    Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
    kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
    .
    Prosto po Pavelu:

    “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Foglof Tunek

  Čujte, naj se gnida domobranska in janšistična “Get Smart” odstrani iz Nove24TV !!!

  • Janez

   Ja?
   Kaj pa je bilo z domobranci tako zelo narobe ?
   Branili so pač svoje domove pred brutalnimi stalinističnimi VKP/b “partizani”,
   ki so 9.5. 1945 dali sliko
   J.V. STALINA NA STAVBO OPERE V Ljubljani? A ne veš tega ? L.r. Janez K. Komenda

 • Foglof Tunek

  SAJ NI RES, PA JE … NOVA LAŽ NOVE24TV !!!

  Nova24TV: “[Video] Pozor, ni za občutljive! Poglejte, kako je v Veliki Britaniji tolpa z mačeto napadla moškega! Posnetek prikazuje grozljiv napad tolpe muslimanskih moških, ki se je spravila nad svojo žrtev.”

  Lokalna časopisa kot sta EXPRESS & STAR in BIRMINGHAM LIVE opisujeta isti dogodek in isti video posnetek popolnoma drugače kot Nova24TV !?!?… Noben časopis niti z eno besedo ne namiguje, da gre za kakršne koli muslimane. Oba omenjena časopisa govorita o nasilju ki se tam razrašča že nekaj let med domačim in lokalnim prebivalstvom. Ogromno nasilja je tudi na njihovih šolah.

  ZAKAJ NOVA24TV LAŽE, ZAVAJA IN ŠIRI NEPOTREBNO SOVRAŠTVO?????

  • Imperial Commando

   Imaš zdaj že dokaze , da Nova laže??? Ali se spet dereš v tri dni, kot se za psihopata tvojega kova sicer spodobi ? :))))))

  • učko

   Pa sej so bli musliči tam gor, a si čorau ? Englezi jih poznajo po videzu že na 3 kilometre s prostim očesom, za to niti niso posebej omenjeni kot musliči. Naši mediji pa morajo na to pasmo posebej opozoriti. Sploh pa ne vem, zakaj ste LEVUHARJI taki prjateljčki s temi muslo-golaznarijo? Najbrž samo za to ker so golazen, vi levuharji pa tud. Ja, drek pa kaka se skup namaka !

  • učko

   Sovraštvo tlele gor širiš ti, Tonček balonček !

  • Dragan Krstič

   Peinkicher, v Birminghamu je musličev več kot staroselcev zato je velika verjetnost da prav oni uradujejo po lokalih in ulicah Birmnghama. Ni prvič zato se ne sprenevedaj.

  • ZatonMesecnikov

   #Oba omenjena časopisa govorita o nasilju ki se tam razrašča že nekaj let med domačim in lokalnim prebivalstvom.#

   Dvakrat zapečeni so že nekaj let pač domače in lokalno prebivalstvo. Angleška zgodovina ne pozna avtohtone navade skakanja in sekanja po so-prebivalcih z mačeto. razen raziskovalcev tipa livingstone je ni nihče sukal…

  • črnogled

   Oba omenjena časopisa govorita o nasilju ki se tam razrašča že nekaj let med domačim in lokalnim prebivalstvom.
   Zdaj se pa že nehaj smešit.Domači in lokalni se koljejo med sabo?

 • Dragan Krstič

  Toliko časa so komunajzarji in njihovi mediji nabijali čez Orbana in Madžarsko da je Orban odstopil od sofinanciranja proge. Zdaj Cerar joka da je kriva opozicija. Prokleta banda rdeča ali rabite špegu da se pogledate vanj. Orban bo vložil ta denar skupaj s Hrvati za posodobitev proge od Reke do Budimpešte ter verjetno še iz Trsta proti Beljaku. Bo kdo povedal kaj to pomeni za luko Koper in njen razvoj. Se bodo kontejnerji za Srednjo Evropo preusmerili na luki Trst in Reka? A sploh še rabimo 2. tir po tej oločitvi Madžarov.

  • Imperial Commando

   Seveda rabimo drugi tir, kje bodo pa komunisti drgač kradli?? ;))

   • Dragan Krstič

    Viš, na to sem pa čisto pozabil.

    • Imperial Commando

     ;)

  • večni srb

   kdo pravi, da so sploh sodelovali, saj so samo lobirali, kar je omogočilo obstrukcijo projektov in kupilo čas drugje.

 • učko

  Volite cepca Logarja, NIKAKOR PA NE LOPOVIĆA JANKOVIĆA ČARAPANKOVIĆA !!!!!!!

 • ZatonMesecnikov

  #Škandal! Pahor, Cerar in Fakin: 106.427 evrov za pet dni New Yorka!#

  Pri prvorazrednih mora biti tudi cena prvorazredna. Drugače te ne jemljejo resno….

  • Dragan Krstič

   Saj ne gre iz njihovih žepov.

   • ZatonMesecnikov

    Državna in javna lastnina v razmerah socializma dobi atribute privatne lastnine.

    Karl Marx

    • Dragan Krstič

     Ampak samo za tiste ki verjamejo v socializem.

  • Dragan Krstič

   Pahor? A je to tisti komunist ki kavice plačuje iz svojega žepa in zato težko shaja s 3002.-€?

 • Janez

  Kje pa so tako čičkali ti ljudje ?
  In kaj je delal ex ZK M. K. zraven ?
  Saj je že dolgo v penziji – mar ne ? L.r. Janez K. Komenda

 • Van Der Waals

  POCENI KURBE LEVO FAŠISTIČNE!

 • piko8

  Levi Fašisti znajo zapravljat davkoplačevalski denar in delat SRAMOTO Sloveniji!!!

 • Janez

  Meni se zdi,
  da je Tunek – mazohist !
  Jaz bi ob vsem tem zmerjanju – že zdavnaj odšel.
  On
  pa kar leta dolgo prenaša to pljuvanje, zmerljivke.
  Ni dvoma : Tunek je mazohist. Izgleda, da uživa – v vsem tem?! Čuden patron. L.r. Janez K. Komenda

  • večni srb

   To je zanj terapija, tako dolgo mora pisati za kazen neumne komentarje, dokler se ne bo streznil in naenkrat spoznal, da se je vse kar ve v življenju motil.

 • Kravatarji lepo uživajo na naš račun od 91′ pa do danes, Vsi.

  • večni srb

   MORS je mati vseh afer.

   • Kaj imaš v mislih?

    • večni srb

     Slovenci ne prenesejo resnice, po 30 letih sovražne vojaške propagande, se lahko edino še ponovi slovenska pomlad.
     Bomo videli na koga nas bodo našuhtali tokrat, srbe so že, zato lahko zdaj delajo kar hočejo, na svoje hrvate ne, ker v tem je smisel njihovega obstoja in vizije, torej na slovenske državljane tretjega razreda, pod posebno zaščito države, da se znebimo mrtvega bremena in bo denar za municijo, ki jo rabijo za redne vojaške vaje.

     • Hun

      Kaj pa je narabo ce mamo dobro opremljeno in kvalitetno vojsko.

     • večni srb

      Meni praviš?
      Manj kot nič, več pa zaenkrat ne morem napisati. Rabili bi še eno vojsko, da bi nas branila pred njimi.

     • Hun

      Rabil bi mi ponovno vojaski rok. Sm pa preprican da se bi vec punc prjavl v sluzenje vojascine.

     • večni srb

      To je zelo zanimiva tema, tudi jaz bi poslal vse ženske v vojsko, ampak naša realnost je tako tragična, da zaenkrat še ne zmorem satirični zorni kot.

      Mogoče le tole, kje je fora, da se borijo edino moški, kot da ženske ne bi mogle voziti tank.

     • Hun

      Naj ostane predvsem vojascina zaenkrat za moske. Zensk snajperistk mas pa po celem svetu predvsem v protiteroristicnih enotah velik. Se pri nas mamo eno. Ceprou se bl mal govori o tem. Ta enota tvor komaj 14- 15 vrhunsk izurjenih specialcev.

  • Dragan Krstič

   Največ ta rdeči.

   • Ja res je ostali hodijo v tujino s kolesi in spijo v šotorih.

 • xtc

  heh,komunisti pač znajo.
  Tudi v Yugi so.
  Samo težava je ,da so na njeni poti.

 • Janez

  Pa?
  Koga pa predstavljajo ?
  Tam sedeči !
  A nas Slovence ?
  Mene že ne – nihče od njih.
  Verjetno je problem v tem, da ne znajo delati ničesar drugega – kot biti v politiki?!
  Problem se mi zdi tudi v tem,
  da se zdi,
  da si dr. Cerar že res utvarja, da je res – nekakšen “politik”.
  Kar zna biti kar nekako “nevarno” ker nikakor “noče” oditi iz politike,
  čeprav ve, kako majhno oporo volilcev ima. S 30% na 10% je že padel,
  pravdo proti ok, vrlemu pokončnemu upokojencu gospodu Viliju Kovačiču – je tudi – izgubil !?
  Pa še kar vztraja!?
  Zdi se, da bo res SMC moral čisto “dol pasti”.?
  Ali je v teh letih dr. Cerar sploh izvedel kake resne izboljšave zakonov ?
  Zdaj “se gre zunanjega ministra”. Očitno na področju prava ne vidi več “dela zase”?!
  Se zdi !? Kakšne posebne zavzetosti za izboljšave zakonov – vsekakor ne kaže!
  Morda se motim ali pa ne vem vsega dejansko pozitivnega v početju dr. Cerarja.
  A?
  Dr. Cerar se mi ne zdi kdovekako – “obetaven”!?
  To
  mora biti pa res hudo,
  če nobenega področja ne obvladaš tako dobro,
  da bi bil samostojen,
  sam sebe zaposljiv privat človek.
  Pri preds. Pahorju se mi zdi, da je že “resigniral” sam nad sabo.?!
  Morda pa le ni docela: edino proti ex SFRJ-SRS TO
  je pokazal, nekaj samostojnosti.. Pustimo se presenetiti. L.r. Janez K. Komenda

 • BlackOpsSystem

  Sam pahorček je pa sliki k punčk!!!!!! No sej so vsi k punčke, miro mal mačota zajebanga se proba delat, al ništa od toga…..sve pederi do pedera.

 • Frank Novak

  106 tisoc Evror porabi Melanija sama, pa je nihce ne kritizira.

  • Olga2345

   Koliko place dobiva Trump? Nič!

   • Frank Novak

    400 tisoc US dollars dobi Donald.

   • Frank Novak

    400 tisoc dobi Donald Trump na leto, jaz pa toliko zasluzim na mesec…. pozrite se od zavisti skodozeljni Slovenceljni…

 • Janez

  Samo !
  Melanija je februarja 2017,
  ko so inavgurirali njenega Trumpa
  javno na Floridi zmolila OČENAŠ- LORD’S PRAYER,
  nihče od tistih sedečih pa ga javno ni še nikoli. To je ogromna razlika! L.r. Janez K. Komenda
  P.s..
  Očitno premore Melanija več poguma kot vsi ti sedeči skupaj. Se zdi.

 • Olga2345

  Na zgornji sliki VSI IST – KOMUNISTI! Komunist=nacist=fašist!

 • dob

  Štirje fakini

 • Franc Šink

  Pripadniki jankoviča ostanite doma Logar zmaguje.

 • Franc Šink

  Te barabe se bodo toliko dolgo vozili okoli, dokler smo mi ovce to pripravljeni plačati.

 • pajac debeli

  Iztopit iz OZN, ker nimamo nobene koristi od njega.

 • Dragan Krstič

  Treba bo pretehta kaj je manj škodljivo za Slovenijo. Jaz sem prepričan da naredijo ti gospodi manj škode Slovencem ko letujejo v New Yorku kot pa da modrujejo doma.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Kratko:
    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=FEVDALIZEM = …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

     • Get Smart

      Jih pa pse, naj so tunfek oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI pasma,
      kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

      Poglejte samo tega ritarda otić–tunfića nje, kaj pravi:
      –da je primitiven pes, ki ga gazda enkrat sa desankom, drugič sa levankom
      –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
      –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
      –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
      –da je v rito pičen transićiran ritard
      –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …

      Saj ni lahka tem psom, toda garaže po lastni volji ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

      Pamet v glavo.

     • Get Smart

      Razen redkih izjem, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

      VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

      Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
      kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
      .
      Prosto po Pavelu:

      “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”